Referat 17. juni 2010, kl i mødelokale/kantine, TF Deltagere:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat 17. juni 2010, kl i mødelokale/kantine, TF Deltagere:"

Transkript

1 Referat Deltagere: Ringsted Byråd Andelsboligforeningen af 1941 Svend Erik Jakobsen (formand) Johnny Dahlgaard Kurt Petersen Ringsted Bys Boligselskab Stig Madsen Ringsted Boligselskab Knud Johansen Ringsted Grundejerforening Poul Ulrich Larsen Håndværker- og industriforeningen Parcelhuse Svend Erik Brande Bent Egelund Pedersen Johannes Jørgensen Teknisk Forvaltning/ Steen Pedersen Ringsted Forsyning Ole Winther Thomas Schmidt Tarek Elawad (sekretær)

2 2 Referat 1. Godkendelse af sidste referat Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 3. Præsentation af rådets medlemmer Formand Svend Erik Jakobsen bød de nye medlemmer velkommen og så frem til et godt samarbejde og tilføjede, at rådet ifølge 3 i vedtægterne for Brugerråd for Ringsted Varmeforsyning, skal høres i de store sager inden de bliver sendt til Klima- og Miljøudvalget. Og formand kom med et forslag om et kursus/infodag for medlemmer, der ønsker at få et grundlæggende kendskab til fjernvarmesystemet og teknologien bag fjernvarme. Forslaget blev godkendt.

3 3 Referat 4. Generel orientering om fjernvarmen Thomas Schmidt orienterede om: Statistisk Målerkontrol: Vi har haft 4 partier til kontrol i De 3 af partierne lå inden for førstegangsverifikationen, dvs. +/- 3 % afvigelse ved 3 flowgrænser. I de 3 partier skal vi efterfølgende ud til ca. 300 forbrugere, for at skifte batterier samt montering af radiomodul. Det sidste og fjerde parti lå uden for de dobbelte grænser for førstegangsverifikation, dvs. < +/- 6 % afvigelse. Dette parti skal være udskiftet indenfor 1 år. Årligt tjek: Produktionsanlæg samt kedler blev gennemgået medio 2010, de er nu klar til fyrings sæson. Den årlige gennemgang af ventiler og brønde pågår. Der er tale om ca. 4 6 brønde / ventiler,( 2 sæt ventiler skal udskiftes, opretning af brønde og udskiftning af dæksler osv.). Udmålingen af meldetråde i fjernvarmerørene er startet primo Termofotograferingen af fjernvarmerør vil ske ultimo Forbedring af alarmfejl samt utætheder: Ved den årlige gennemgang af meldetråde i 2010, fandt vi 10 fejl, som blev udbedret, hvoraf de 6 var opgravninger til muffer, hvor det viste sig at der var vandindtrængning i mufferne. De sidste fejl var i målebokse og kabler. Etablering af nytilslutninger: Der er i 2010 pr. d.d. blevet tilsluttet 10 nye forbrugere i eksisterede område og 9 nye forbrugere i nye udstykningsområder. KS, energi- og miljøledelse: Vi arbejder med kvalitetsstyringssystem i Ringsted Forsyning. Dvs. at kontakten med borgere, arbejde ude hos borgerne, udsendelse af materiale, tegninger, skitser bliver kvalitetssikret, så borgerne får de sidst nye opdaterede informationer, og at rutinearbejderne internt bliver beskrevet. Vores politik om energi-, og miljøledelse samt planer for vedligehold, vagt logbøger etc. bliver beskrevet. Energipolitikken overordnet er at Ringsted Forsyning forpligter sig til at understøtte rentable projekter, som kan være gavnligt for miljø og energiforbrug. Som eksempel, pågår i øjeblik arbejde om udfærdigelse af månedsrapporter på varmeforsyningens SRO-anlæg.

4 4 Referat Tarek Elawad orienterede om: Renovering af ledningsnet: 1. Vi har renoveret ca. 100 meter hoved- og fordelingsledninger på Vilh. Andersensvej samt stikledninger i På Søndergade har vi planlagt renovering primo Der har fundet brud/fejl på hovedledninger i Nattergalevej og Rørsangervej og da ledninger er over 40 år gamle og er slidt op, besluttede vi, at renovere hoved- og stikledningsnet i begge veje.(det pågår). Nye anlægsprojekter: ungdomsboliger ved Bengerds Alle forventes fjernvarmetilsluttet i september Ringsted Gymnasium etape 1 er afsluttet. 3. Etableringen af nye stik i kaserne område samt i Nonnedalen i Klosterparken. Konvertering af oliefyrs anlæg til fjernvarme Der er blevet tilsluttet 10 oliekunder til fjernvarmen og der forventes flere tilslutninger i år. Staten giver kr. i tilskud til konvertering til fjernvarmen. Formand Svend Erik Jakobsen foreslog at Brugerrådet kunne arrangere en info-kampagne for markedsføring af konvertering af oliekunder til fjernvarmen. Forslaget blev godkendt. Ringsted Klimaplan-status Tarek Elawad fortalte, at Ringsted forsyning er med i arbejdsgruppen for udarbejdelse af en CO 2 -beregning for hele kommune. Projektet skal ses som en del af et større projekt, der omhandler udarbejdelse af en samlet klimaplan for. En CO 2 -beregning er et nødvendigt grundlag for udarbejdelse og opfølgning på kommunens klimaplan. Energibesparelser: I henhold til den nye lov om fremme af energibesparelser i energiforbruget, skal alle fjernvarmeværker medvirke til at fremme energibesparelser hos forbrugerne, i overensstemmelse med miljømæssige og samfundsøkonomiske hensyn, med henblik på at medvirke til at opfylde Danmarks internationale miljøforpligtelser.

5 5 Referat Fra 2010 gælder der, at alle fjernvarmeværker skal spare 2,5 % mere i forhold til sidste lovgivning og at der skal indberettes 2 gange om året til Energistyrelsen. Ole Winther orienterede om: Halmvarmeværket Det har måtte konstateres at kedelleverancen med halmopriver, indføder, kedler, røggasrensning og asketransport er leveret med rigtig mange skjulte fejl og mangler, som først har vist sig under indkøring og under efterfølgende prøvedrift. Nogle fejl har været konstruktionsfejl men rigtig mange fejl har også kunne henføres til fejl og mangler i fremstillingen og i montagen af komponenter. Det har samlet betydet at anlægget endnu ikke er afleveret (leverancen godkendt af Ringsted Varmeforsyning) her ca. 1 år efter den planlagte aflevering. Det har givet rigtig mange gener for driftspersonaler og krævet mange ressourcer administrativt at holde leverandøren på opgaven med at finde løsninger og få det udført. Efter 14 uge nåede man maksimal dagsbod på 10 % af kontraktsummen. For at fastholde entreprenørens incitament, blev entreprenøren lovet, at vi kun ville kræve kompensation svarende til vores påførte omkostninger ved forsinkelsen. I hele forløbet har leverandøren været meget tung at trække igennem, på trods af de havde stort behov for de betalinger, som blev tilbageholdt. Der har også kørt sag mod bygningsentreprenøren, som er vundet ca. 95 %. Krematoriet Pt. foreligger der kun en aftale om, at vi vil aftage varmen til 0 (nul) kr. og at Varmeforsyningen anlægger nødvendige fjernvarmeledninger for at aftage varmen. Varmeforsyningen har regnet på forskellige muligheder for anvendelse af varmeleverancen, som svare til årsforbruget i ca. 200 parcelhuse. Den umiddelbare mest interessante løsning er kun at føre ledninger under motorvejen og tilslutte til fjernvarmenettet i Kaserneudstykningen. Projektet ser ud til at hænge økonomisk fornuftigt sammen. De tilstedeværende udtrykte støtte til dette projekt. Biogas Der er i samarbejde med Spildevand A/S og en rådgiver udført en undersøgelse af hvilken type biogas som vil være mest fordelagtigt for Ringsted Fjernvarme og Ringsted Spildevand A/S. Resultatet af denne undersøgelse peger på at anlægget bør være stort og velegnet til mange forskellige råstoffer. Brugergruppen er tidligere blevet orienteret om dette initiativ og stillet sig positiv. På dette grundlag har Ringsted Byråd tiltrådt at der principielt kan etableres et stort biogasanlæg, som kan modtage råvare / biologisk affald fra andre kommuner og at der i et

6 6 Referat samarbejde mellem, Ringsted Varmeforsyning, Ringsted Spildevand og landbrugets organisation Gefion foretages et forberedende arbejde, for at undersøge om der er tilstrækkelig interesse hos de nødvendige deltagere (råvareleverandører og aftagere) i et sådan anlæg. For Fjernvarmeforsyninger handler det om at sikre sig en mulig fremtidig gasforsyning, som prismæssigt og leveringsmæssigt er uafhængig af de fossile brændsler. De tilstedeværende udtrykte støtte til dette initiativ. 5. Budget 2011 Steen Pedersen gennemgik budget for år Det blev oplyst, at varmekøbet fra kraftvarme faldt med 1,4 mio. kr. og fra halmvarme steg med 9,0 mio. kr. i forhold til regnskab Dette skyldes, at varmeforsyningen besluttede at producere mindre på gascentralerne og mere på halmvarme. Øvrige indtægter herunder tilslutningsafgifter fra nye udstykninger er faldet med 3,0 mio. kr. i forhold til Bilaget for anlægsbudget for 2010 viste, at der er budgetteret med ca. 1,5 mio. kr. for SRO-anlæg og med 2,9 mio. kr. for udbygning og renovering af hovedledningsnet. Svend Erik Brande spurgte om underskud/overskud og om fjernvarmepriser. Steen Pedersen refererede til bilaget for Mellemværende med kommunen som viste, at der er et underskud på ca. 14,5 mio.kr. i 2010 og på ca. 2,6 mio. kr. fra Det store negative mellemværende skyldes løbende betalinger til det nye halmvarmeværk og at fjernvarmeprisen for 2010 ifølge bilaget (Mængder og Varmetakster) er faldet med ca. 3,77 % i forhold til prisen for 2009.

7 7 Referat Bilaget for anlægsbudget viste, at der er bevilliget 2,5 mio. kr. for renoveringsprojekter for fjernvarmenet i Kurt Petersen spurgte om man bruger normal år som grundlag for budget og hvor mange graddage udgør et normalt år. Steen Pedersen sagde at man altid budgettere ud fra et normalt år og Tarek Elawad forklarede, at et normal år er baseret på det gennemsnitlige graddagetal i perioden 1975 til1985, og er lig med 3112 graddage. Svend Erik Brande spurgte om de 3,0 mio. kr. som er sat i anlægsbudget for 2011 for udviklingsprojekt til halmvarmeværket, kan bruges til forbedring af anlægget som for eksempel udnyttelse af bedre røggaskedel kan medføre ca. 7 % mere i effektivitet. 6. Afkøling 2009 Der var gennemgang af forbrugerafkølinger af fjernvarmevandet i ,3 % af forbrugerne overholder afkølingskravet på større end 30 ºC, 20,1 % ligger mellem 25 ºC og 30 ºC og 24,5 % ligger under 25 ºC. Hvis man ser på det samlede forbrug er der kun 41,4 % af vandmængden afkølet 30 ºC eller mere, og hele 58,6 % ligger under 30ºC. Ringsted varmeforsyningen etablerer en prioriteringsliste over de dårlige afkøler og sender brev for en hurtig gennemgang af deres forbrugeranlæg.

8 8 Referat I forbindelse med vores tekniskbesøg, gør vi opmærksom på følgende: Hvis der bliver konstateret at forbrugeranlægget sender meget varmt fjernvarmevand retur til fjernvarmeværket, beder vi at der gøres ét af følgende: 1. Ring til fjernvarmeforsyningen, hvis du har brug for rådgivning omkring dit anlæg. (denne service er gratis) 2. Kontakt en VVS - installatør, hvis du ved, at fejlen skyldes manglende vedligehold, herunder fejl på ventiler, gennemstrømningsvandvarmer m.v. Obs. 2 faste møder om året i: 1. marts 2. august

(formand) Ringsted Grundejerforening Poul Ulrich Larsen Ejgil Risager. industriforeningen

(formand) Ringsted Grundejerforening Poul Ulrich Larsen Ejgil Risager. industriforeningen Deltagere: Referat Ringsted Byråd Svend-Erik Jakobsen (formand) Johnny Dahlgaard sej@ringsted.dk joda@ringsted.dk Andelsboligforeningen af Kurt Petersen 1941 Ringsted Bys Boligselskab Nyt medlem Ringsted

Læs mere

Referat. Deltagere: 17. december 2013, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Andelsboligforeningen af Kurt Petersen

Referat. Deltagere: 17. december 2013, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Andelsboligforeningen af Kurt Petersen Referat Deltagere: Ringsted Byråd Svend-Erik Jakobsen (formand) Johnny Dahlgaard Andelsboligforeningen af Kurt Petersen 1941 Ringsted Bys Boligselskab Nyt medlem sej@ringsted.dk joda@ringsted.dk kumap@turbopost.dk

Læs mere

Referat. Deltagere: 22. maj 2013, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Andelsboligforeningen af Kurt Petersen

Referat. Deltagere: 22. maj 2013, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Andelsboligforeningen af Kurt Petersen Referat Deltagere: Ringsted Byråd Svend-Erik Jakobsen (formand) Johnny Dahlgaard Andelsboligforeningen af Kurt Petersen 1941 Ringsted Bys Boligselskab Nyt medlem sej@ringsted.dk joda@ringsted.dk kumap@turbopost.dk

Læs mere

Brugerråd for Ringsted Fjernvarme Møde nr. 1/2014 26. juni 2014, kl. 19.00 i Mødelokale/Jættevej 1, RHV

Brugerråd for Ringsted Fjernvarme Møde nr. 1/2014 26. juni 2014, kl. 19.00 i Mødelokale/Jættevej 1, RHV Referat Deltagere: Ringsted Byråd Johnny Dahlgaard (formand) Per Nørhave joda@ringsted.dk hjpen@ringsted.dk Andelsboligforeningen af Solveig Christiansen 1941 Ringsted Bys Boligselskab Nyt medlem pigeon@stiansen.dk

Læs mere

Referat. Deltagere: 6. marts 2013, kl. 17.30 i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. joda@ringsted.dk. (formand) Andelsboligforeningen af Kurt Petersen

Referat. Deltagere: 6. marts 2013, kl. 17.30 i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. joda@ringsted.dk. (formand) Andelsboligforeningen af Kurt Petersen Referat Deltagere: Ringsted Byråd Svend-Erik Jakobsen (formand) Johnny Dahlgaard Andelsboligforeningen af Kurt Petersen 1941 Ringsted Bys Boligselskab Nyt medlem sej@ringsted.dk joda@ringsted.dk kumap@turbopost.dk

Læs mere

Referat. Deltagere: 31. maj 2012, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Andelsboligforeningen af Kurt Petersen

Referat. Deltagere: 31. maj 2012, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Andelsboligforeningen af Kurt Petersen Referat Deltagere: Ringsted Byråd Svend-Erik Jakobsen (formand) Johnny Dahlgaard Andelsboligforeningen af Kurt Petersen 1941 Ringsted Bys Boligselskab Nyt medlem sej@ringsted.dk joda@ringsted.dk Ringsted

Læs mere

Referat. Deltagere: 20. oktober 2014, kl. 19.45 i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. joda@ringsted.dk. (formand)

Referat. Deltagere: 20. oktober 2014, kl. 19.45 i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. joda@ringsted.dk. (formand) Referat 20. oktober 2014, kl. 19.45 i Mødelokale/Bragesvej 18, RF Deltagere: Ringsted Byråd Johnny Dahlgaard (formand) Per Nørhave joda@ringsted.dk hjpen@ringsted.dk Andelsboligforeningen af Solveig Christiansen

Læs mere

28. april 2015, kl. 19.00 i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Ringsted Boligselskab Lasse Andersen lasse-a@mail.tele.dk

28. april 2015, kl. 19.00 i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Ringsted Boligselskab Lasse Andersen lasse-a@mail.tele.dk Referat Deltagere: Ringsted Byråd Johnny Dahlgaard (formand) Per Nørhave joda@ringsted.dk hjpen@ringsted.dk Andelsboligforeningen af Solveig Christiansen 1941 Ringsted Bys Boligselskab Nyt medlem pigeon@stiansen.dk

Læs mere

11. februar 2016, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Andelsboligforeningen af Solveig Christiansen

11. februar 2016, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Andelsboligforeningen af Solveig Christiansen Referat 11. februar 2016, kl. 18.30 i Mødelokale/Bragesvej 18, RF Deltagere: Ringsted Byråd Johnny Dahlgaard (formand) Per Nørhave joda@ringsted.dk hjpen@ringsted.dk Andelsboligforeningen af Solveig Christiansen

Læs mere

VELKOMMEN TIL BORGERMØDE RENOVERING AF ANLÆGSVEJ, GORMSVEJ, THYRASVEJ OG HARALDSVEJ

VELKOMMEN TIL BORGERMØDE RENOVERING AF ANLÆGSVEJ, GORMSVEJ, THYRASVEJ OG HARALDSVEJ VELKOMMEN TIL BORGERMØDE RENOVERING AF ANLÆGSVEJ, GORMSVEJ, THYRASVEJ OG HARALDSVEJ 2019/2020 DAGSORDEN 19:00 VELKOMST 19:10 PRÆSENTATION PRAKTISK INFO 19:15 PROJEKTET KORT FORTALT - SPILDEVAND - FJERNVARME

Læs mere

24. maj 2017, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Ringsted Boligselskab Lasse Andersen

24. maj 2017, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Ringsted Boligselskab Lasse Andersen Referat Medlemmer af brugerrådet: Ringsted Byråd Johnny Dahlgaard (formand) Per Nørhave joda@ringsted.dk hjpen@ringsted.dk Andelsboligforeningen af Solveig Christiansen 1941 Ringsted Bys Boligselskab Nyt

Læs mere

Fjernvarme fra SK Varme A/S

Fjernvarme fra SK Varme A/S GRUNDEJERFORENINGEN SKOVSØPARKEN www.skovsoeparken.dk bestyrelsen@skovsoeparken.dk Dato: 18. april 2011 Fjernvarme fra SK Varme A/S På sidste års generalforsamling blev omlægning til mere miljøvenlige

Læs mere

Status for Handleplan for varme- og energiforsyning. Roskilde Kommune 2010-2015. 1. Udvide og optimere fjernvarmenettet.

Status for Handleplan for varme- og energiforsyning. Roskilde Kommune 2010-2015. 1. Udvide og optimere fjernvarmenettet. Status for Handleplan for varme- og energiforsyning Roskilde Kommune 2010-2015 Emne/opgave (Aktører og opgavestart) Status pr. 31.12.2011 1. Udvide og optimere fjernvarmenettet. Roskilde Kommune vil i

Læs mere

Tilbud. Vare Antal Enhedspris Beløb Moms Beløb i alt

Tilbud. Vare Antal Enhedspris Beløb Moms Beløb i alt Ebeltoft Fjernvarmeværk a.m.b.a. Hans Winthers Vej 9 8400 Ebeltoft CVR 22 70 37 14 Carl Th. Dreyers Vej 0 8400 Ebeltoft Ebeltoft, 09-06-2017 Tilbud Forbrugernr.: 82083 Vedr. ejendommen: Carl Th. Dreyers

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2016. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orientering

Bestyrelsesmøde nr /2016. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orientering Bestyrelsesmøde nr. 5. 2015/2016 Dato 19. maj 2016 kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Punkt 1: Referat fra seneste møde Referat fra møde nr. 4 2015/2016 blev underskrevet. Punkt 2: Meddelelser og orientering

Læs mere

VELKOMMEN TIL BORGERMØDE RENOVERING AF FORSYNINGSLEDNINGER I SCHANDORPHSVEJ 2019

VELKOMMEN TIL BORGERMØDE RENOVERING AF FORSYNINGSLEDNINGER I SCHANDORPHSVEJ 2019 VELKOMMEN TIL BORGERMØDE RENOVERING AF FORSYNINGSLEDNINGER I SCHANDORPHSVEJ 2019 DAGSORDEN 18:30 VELKOMST 18:35 PRÆSENTATION OG PRAKTISK INFO 18:40 PROJEKTET KORT FORTALT - SPILDEVAND - FJERNVARME - VAND

Læs mere

VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE DEN 3. MAJ 2017

VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE DEN 3. MAJ 2017 VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE DEN 3. MAJ 2017 DAGSORDEN: - PRÆSENTATION AF DE TILSTEDEVÆRENDE - KORT PRÆSENTATION AF PROJEKTET - SPILDEVAND - FJERNVARME - VAND - VEJ - TID TIL SPØRGSMÅL PRÆSENTATION AF

Læs mere

Vurdering af projektforslag - Udbygning af bæredygtig fjernvarme: Forsyningsområdet Stenløse Nord Udbygning af ny varmecentral ved Maglevad

Vurdering af projektforslag - Udbygning af bæredygtig fjernvarme: Forsyningsområdet Stenløse Nord Udbygning af ny varmecentral ved Maglevad MEMO TITEL Vurdering af projektforslag - Udbygning af bæredygtig fjernvarme: Forsyningsområdet Stenløse Nord Udbygning af ny varmecentral ved Maglevad DATO 2. april 2014 TIL Egedal Kommune (Carsten Nøhr)

Læs mere

Informationsmøde tirsdag den 29. november 2011 på Færgekroen Fjernvarme på Hadsund Syd

Informationsmøde tirsdag den 29. november 2011 på Færgekroen Fjernvarme på Hadsund Syd Informationsmøde tirsdag den 29. november 2011 på Færgekroen Fjernvarme på Hadsund Syd 1 Dagsorden Bestyrelsesformand Thorkild Løkke for Hadsund By's Fjernvarmeværk byder velkommen Præsentation af Hadsund

Læs mere

Hejrevangens Boligselskab

Hejrevangens Boligselskab Hejrevangens Boligselskab Projektforslag vedr. ændring af blokvarmecentral 28-07-2009 HENRIK LARSEN RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA A/S GODTHÅBSVÆNGET 4 2000 FREDERIKSBERG Telefon 38104204 Telefax 38114204 Projektforslag

Læs mere

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Prisen Vi har haft et varmesalg på i alt 12.197 MW mod 11.024 MW i det foregående år. Forbruget har dermed været godt 10 % højere end i 2011/12. De fleste kan

Læs mere

1.1 Disse tekniske bestemmelser gælder for levering af fjernvarme fra Hovedgård Fjernvarmeværk Amba, i det følgende kaldet FV.

1.1 Disse tekniske bestemmelser gælder for levering af fjernvarme fra Hovedgård Fjernvarmeværk Amba, i det følgende kaldet FV. Tekniske LEVERINGSBETINGELSER ANVENDELSESOMRÅDE. Gyldighedsområde og definitioner m.v. Fjernvarmeforsyningen. 1.1 Disse tekniske bestemmelser gælder for levering af fjernvarme fra Hovedgård Fjernvarmeværk

Læs mere

Projektforslag. i h t. Bekendtgørelse om godkendelse af projekter for kollektive varmeforsyningsanlæg (BEK nr. 1295 af 13. december 2005) omhandlende

Projektforslag. i h t. Bekendtgørelse om godkendelse af projekter for kollektive varmeforsyningsanlæg (BEK nr. 1295 af 13. december 2005) omhandlende Projektforslag i h t. Bekendtgørelse om godkendelse af projekter for kollektive varmeforsyningsanlæg (BEK nr. 1295 af 13. december 2005) omhandlende Rørledning og varmeakkumulator for udnyttelse af overskudsvarme

Læs mere

Projektgodkendelse til Fjernvarme Fyn A/S. Anlæg til levering af fjernvarme DATO 28/ /16

Projektgodkendelse til Fjernvarme Fyn A/S. Anlæg til levering af fjernvarme DATO 28/ /16 Projektgodkendelse til Fjernvarme Fyn A/S Anlæg til levering af fjernvarme fra Davinde Savværk A/S DATO 28/2 2018 1/16 1. Stamoplysninger Godkendelsen omfatter anlæg til levering af fjernvarme fra Davinde

Læs mere

Nyt stort fjernvarmesystem i Køge

Nyt stort fjernvarmesystem i Køge Nyt stort fjernvarmesystem i Køge TRANSFORM konference den 21. november 2012 Lars Gullev Direktør, VEKS Fjernvarme i Hovedstaden VEKS Interessentskab Interessentskab mellem mellem 12 12 kommuner kommuner

Læs mere

FJERNVARME. Hvad er det?

FJERNVARME. Hvad er det? 1 FJERNVARME Hvad er det? 2 Fjernvarmens tre led Fjernvarmekunde Ledningsnet Produktionsanlæg 3 Fjernvarme er nem varme derhjemme Radiator Varmvandsbeholder Varmeveksler Vand fra vandværket FJERNVARME

Læs mere

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni maj Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2016/17. CVR-nr

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni maj Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2016/17. CVR-nr Uddrag af Årsrapport for 1. juni 2015-31. maj 2016 Forslag til Budget for regnskabsåret 2016/17 CVR-nr. 68 32 62 14 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 2 Hoved- og nøgletal 4 Resultatopgørelse 5 Balance

Læs mere

VARMEPLAN. DANMARK2010 vejen til en CO 2. -neutral varmesektor

VARMEPLAN. DANMARK2010 vejen til en CO 2. -neutral varmesektor VARMEPLAN DANMARK2010 vejen til en CO 2 -neutral varmesektor CO 2 -udslippet fra opvarmningssektoren kan halveres inden 2020, og opvarmningssektoren kan blive stort set CO 2 -neutral allerede omkring 2030

Læs mere

Den 24. november 2014, Krudthuset kl. 19.00.

Den 24. november 2014, Krudthuset kl. 19.00. Den 24. november 2014, Krudthuset kl. 19.00. Program: Velkomst v. Borgerforeningen i Fandrup. Gennemgang af projektet v. Leo Munk og Børge Sørensen Plan & Grøn Energi. Farsø Varmeværk v. Formand Søren

Læs mere

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.30 i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og stemmetællere

Læs mere

Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form. Klage over tilslutningspligt til Aars Fjernvarmeforsyning

Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form. Klage over tilslutningspligt til Aars Fjernvarmeforsyning Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Klage over tilslutningspligt til Aars Fjernvarmeforsyning Energiklagenævnet modtog ved brev af 6. september 2002 fra Tilsynsrådet fra Nordjyllands Amt kopi

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme!

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Generalforsamlingen den 14. november 2018 5. november 2018 1 2 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! I det forløbne regnskabsår har vi købt 213.740 MWh hos vore varmeleverandører, fordelt

Læs mere

Enø Strands Vandværk.

Enø Strands Vandværk. Enø Strands Vandværk. Referat fra generalforsamlingen afholdt 06.07.2014, kl. 10.00 på Karrebæksminde Kro. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år. 3. Revideret regnskab til godkendelse.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Notat vedrørende projektforslag til fjernvarmeforsyning af Haastrup

Notat vedrørende projektforslag til fjernvarmeforsyning af Haastrup Notat vedrørende projektforslag til fjernvarmeforsyning af Haastrup Baggrund Projektets baggrund er et lokalt ønske i Haastrup om at etablere en miljøvenlig og CO2-neutral varmeforsyning i Haastrup. Projektet

Læs mere

FÆLLES VARMELØSNING FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG FÆLLES VARMELØSNING 2014/05/07

FÆLLES VARMELØSNING FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG FÆLLES VARMELØSNING 2014/05/07 FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG DAGSORDEN Området Varmeforbrug i dag Udbygningstakt for fjernvarme Om fjernvarme Jeres indflydelse på projektet OMRÅDET VARMEBEHOV I DAG Varmebehov MWh 1.243 bygninger Samlet

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme!

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Generalforsamlingen den 8. november 2016 3. november 2016 1 2 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! I det forløbne regnskabsår har vi købt 195.225 MWh hos vore varmeleverandører, fordelt

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Fritagelse for tilslutningspligt til fjernvarme

Fritagelse for tilslutningspligt til fjernvarme #cpr# xxxx xxxx xx xxx x. februar 2012 Fritagelse for tilslutningspligt til fjernvarme Silkeborg Kommune har besluttet, at din ejendom skal fritages for tilslutningspligt

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Investeringsplan for Middelfart:

Investeringsplan for Middelfart: Investeringer godkendt i 2015, der er flyttet til 2017: Renovering af fjernvarmeledninger på Østergade (nyt bycenter) kr. 1.600.000,- Renovering af fjernvarmeledning, Algade ved kirken kr. 400.000,- Omlægning

Læs mere

Bilag 5: Pjece - Dampbaseret fjernvarme afvikles. Pjecen er vedlagt.

Bilag 5: Pjece - Dampbaseret fjernvarme afvikles. Pjecen er vedlagt. Bilag 5: Pjece - Dampbaseret fjernvarme afvikles Pjecen er vedlagt. Dampbaseret fjernvarme afvikles Fjernvarmen fra den ombyggede blok på Amagerværket vil føre til en markant reduktion af CO 2 -udslippet,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

KONSORTIET VI GÅR HELE VEJEN

KONSORTIET VI GÅR HELE VEJEN KONSORTIET VI GÅR HELE VEJEN fra kraftværk til forbruger NYT NYT NYT Vi leverer alle ydelser inden for fjernvarme Pr. 1. oktober 2014 er der blevet dannet en stærk partner til fjernvarmebranchen, som kan

Læs mere

Ringe Fjernvarmeselskab A.m.b.A.

Ringe Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Beretning. Driftsåret 2016. 1. Nyudstykninger, nyanlæg, reparationer, ombygninger m.m. i 2016. Der var ingen byggeaktivitet i Golfparken i 2016. Der er bygget 2 huse på naboudstykningen. Området er udlagt

Læs mere

Økonomiske, miljø- og energimæssige beregninger i henhold til projektbekendtgørelsen - Tagensvej

Økonomiske, miljø- og energimæssige beregninger i henhold til projektbekendtgørelsen - Tagensvej )&-)*) Bilag 1 til: Ændring af fjernvarmenettet - Tagensvej 7. maj 2007 /HAC Økonomiske, miljø- og energimæssige beregninger i henhold til projektbekendtgørelsen - Tagensvej I henhold til bekendtgørelsen

Læs mere

Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd.

Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd. Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse. 4. Behandling

Læs mere

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket.

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2012. Tirsdag, den 25. september 2012 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 18. juni 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 18. juni 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 18. juni 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Konsulent Erik Sørensen, DFP deltager under

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse

Læs mere

CO2 og VE mål for EU og Danmark. Afdelingschef Susanne Juhl, Klima- og Energiministeriet

CO2 og VE mål for EU og Danmark. Afdelingschef Susanne Juhl, Klima- og Energiministeriet CO2 og VE mål for EU og Danmark Afdelingschef Susanne Juhl, Klima- og Energiministeriet Disposition 1. EU: Klima- og energipakken 2. Danmark: Energiaftalen af 21.02.2008 3. Opfølgninger herpå EU s klima-

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 12. juni 2013 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 58 Andelshavere 4 Medarbejdere Mod

Læs mere

Vision for en bæredygtig varmeforsyning med energirenovering i fokus

Vision for en bæredygtig varmeforsyning med energirenovering i fokus DEBATOPLÆG Vision for en bæredygtig varmeforsyning med energirenovering i fokus Plan C: http://www.gate21.dk/projekter/planc/ Svend Svendsen og Maria Harrestrup samt PlanC s forsyningsgruppe Regeringens

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Mandag den 22. marts 2010 kl. 14.00-16.00 Deltagere: Peter Hansen, Jan Callesen, Erik Lauritzen, Ole Stisen,

Læs mere

Ny retfærdig tarif på fjernvarmen

Ny retfærdig tarif på fjernvarmen Ny retfærdig tarif på fjernvarmen Vil betyde Mindre varmeregning til kunderne Mindre varmetab i rørene Øget effektivitet i produktionen En lav returtemperatur giver en mindre varmeregning Billig fjernvarme

Læs mere

Energidag - House of Energy. Kim Christensen, Group CEO

Energidag - House of Energy. Kim Christensen, Group CEO Energidag - House of Energy Kim Christensen, Group CEO Integrerede Energisystemer kræver samarbejde mellem aktører Med det formål at: Reducere det samlede relative energiforbrug Sikre en hurtig og effektiv

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 3. dec 2013

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 3. dec 2013 DAGSORDEN: Deltagere: Svend Erik Jacobsen, Formand Johnny Dahlgaard, Næstformand Finn Andersen, Benny Christensen, Klaus Hansen, Torben Lundsgaard, Per Nørhave, Solvejg Hvidemose, Catharina Schultz, Ole

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 11. sep 2013

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 11. sep 2013 TILLÆGSDAGSORDEN Til bestyrelsesmøde den 11. september 2013 Deltagere: Svend Erik Jacobsen, Formand Johnny Dahlgaard, Næstformand Finn Andersen, Bestyrelsesmedlem Benny Christensen, Bestyrelsesmedlem Klaus

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Vil du gerne holde din varmepris i ro?

Vil du gerne holde din varmepris i ro? Vil du gerne holde din varmepris i ro? Ta din returtemperatur og følg din afkøling. Se indeni 1 LYSTRUP FJERNVARME Varmen fortsætter med at være billig - bare du bruger den fornuftigt I Lystrup, Elsted

Læs mere

Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen

Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen Rudkøbing Varmeværk A.m.b.a. Strandlystvej 123. 5900 Rudkøbing. Tel.: 6251 2142 www.rudkoebingfjernvarme.dk Sydlangeland Fjernvarme A.m.b.a.

Læs mere

Høringssvar til gensvar fra Ringsted Forsyning

Høringssvar til gensvar fra Ringsted Forsyning Ringsted Kommune Teknik- og Miljøcenter Team Miljø Att: Karl Erik Pedersen Dansk Gas Distribution www.danskgasdistribution.dk CVR-nr. 27 21 04 06 Høringssvar til gensvar fra Ringsted Forsyning Dansk Gas

Læs mere

Mødesagsfremstilling

Mødesagsfremstilling Mødesagsfremstilling Teknisk Forvaltning Bestyrelsen for Rødovre Kommunale Fjernvarmeforsyning ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 16-11-2010 Dato: 03-11-2010 Sag nr.: KB 233 Sagsbehandler: Jens Harald Munk Pedersen

Læs mere

01.02 Orientering - Siden sidst v/direktøren:

01.02 Orientering - Siden sidst v/direktøren: Referat af 01. møde 2016 Vedr. : Ordinært møde Sted : Viborg Fjernvarme, Håndværkervej 6, 8800 Viborg Tid : Torsdag den 26. januar 2017 kl. 16.00-19.00 Deltagere : Per B. Jørgensen PBJ Helle Henningsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 8. juni 2016 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 61 Andelshavere 3 Medarbejdere Mod dokumentation

Læs mere

Fjernvarmen er tæt på dig

Fjernvarmen er tæt på dig Fjernvarmen er tæt på dig Vordingborg Forsynings fjernvarmeanlæg kan snart levere miljørigtig fjernvarme til husejere i Kastrup og Neder Vindinge. fjernvarme for fremtiden 2 Vordingborg Kommune er klimakommune

Læs mere

Projektgodkendelse til Fjernvarme Fyn A/S

Projektgodkendelse til Fjernvarme Fyn A/S Projektgodkendelse til Fjernvarme Fyn A/S Etablering af fjernvarmeforsyning i lokalplanområde 4-703 Forsker- og Videnpark 30. marts 2011 1/38 1 Indhold Afsnit 2: Stamoplysninger s. 3 Afsnit 3: Læsevejledning

Læs mere

Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling. 1 Beretning for året 2017/2018 generalforsamling den 25. september 2018. Indledning Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Læs mere

Anlægsarbejder Bag Slotsgraven m.fl.

Anlægsarbejder Bag Slotsgraven m.fl. Anlægsarbejder Bag Slotsgraven m.fl. Aftenens emner Præsentation af os Projektet frem til nu Præsentation af vandarbejder Præsentation af kloakarbejder Præsentation af fjernvarmearbejder Tidsplan Trafikafvikling

Læs mere

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S Referat Dato: 21-09-2018 Ref.: msv Mødenr.: 3/2018 Mødedato: 20. september 2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kgs. Lyngby Dagsorden

Læs mere

Tillæg til Grønt Regnskab 2012

Tillæg til Grønt Regnskab 2012 Tillæg til Grønt Regnskab 212 Varme Kommunes korrigerede varmeforbrug er samlet set steget med 1,9 % over de sidste to år. Dette er naturligvis et skuffende resultat, der vil blive arbejdet på at forbedre

Læs mere

Skal fjernvarmen til Bred? Ved Allan Stihøj, Kundecenterchef

Skal fjernvarmen til Bred? Ved Allan Stihøj, Kundecenterchef Skal fjernvarmen til Bred? Ved Allan Stihøj, Kundecenterchef Hvor er det muligt at få fjernvarme i Bred? Fjernvarme Fyn generelt Fjernvarme Fyn A/S er et aktieselskab ejet af Odense Kommune (97%) og Nordfyns

Læs mere

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for VARMEVÆRKETS skriftlige beretning for regnskabsåret 2015 Indholdsfortegnelse: Side Forbrugere ------------------------------------------------------------- 3 Regnskabet 2015 ------------------------------------------------------

Læs mere

GLAMSBJERG FJERNVARME OG HAARBY KRAFTVARME. VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE.

GLAMSBJERG FJERNVARME OG HAARBY KRAFTVARME. VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE. GLAMSBJERG FJERNVARME OG HAARBY KRAFTVARME. VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE. GLAMSBJERG FJERNVARME, HAARBY KRAFTVARME. Andelsselskaber med begrænset ansvar. 2 Generalforsamlinger. 2 Bestyrelser. 2 Formænd.

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme!

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Generalforsamlingen den 1. november 2017 23. oktober 2017 1 2 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! I det forløbne regnskabsår har vi købt 200.745 MWh hos vore varmeleverandører, fordelt

Læs mere

Næstved Varmeværk A.m.b.a.

Næstved Varmeværk A.m.b.a. 1 2 Formand Lindy Nymark Christensen 3 Vision Næstved Varmeværk vil være Næstved bys fortrukne leverandør af varme. 4 Bestyrelsens motto Åbenhed Demokrati Billig og miljøvenlig fjernvarme 5 Varmeværkets

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN I DINE BYGNINGER - status og forbedringer

SPAR PÅ ENERGIEN I DINE BYGNINGER - status og forbedringer SPAR PÅ ENERGIEN I DINE BYGNINGER - status og forbedringer Energimærkningsrapport Dionevej 1 Bygningernes energimærke: Gyldig fra 23. december 2015 Til den 23. december 2025. ENERGIMÆRKNINGSRAPPORT ENERGIMÆRKET

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde 18. september 2018, Storvorde/Sejlflod

Velkommen. Informationsmøde 18. september 2018, Storvorde/Sejlflod Velkommen Informationsmøde 18. september 2018, Storvorde/Sejlflod Aftenens program: Velkomst ved Forsyningschef Jesper Møller Larsen Generel information samt Varmeplan Aalborg 2030 v/ Jesper Møller Larsen

Læs mere

VEDTÆGTER Gældende fra 28. august 2013

VEDTÆGTER Gældende fra 28. august 2013 VEDTÆGTER Gældende fra 28. august 2013 Indholdsfortegnelse 1 Selskabet 2 Formål 3 Andelshavere 4 Andelskapital 5 Udtrædelsesvilkår 6 Generalforsamlingen 7 Bestyrelsen 8 Selskabets ledelse 9 Regnskab 10

Læs mere

Referat. Bornholms Varme A/S 19.04.2013 176. Bestyrelsesmøde nr. 26 Den 19. april 2013 kl. 14.30 Mødested: Toftelunden 1A, Hasle.

Referat. Bornholms Varme A/S 19.04.2013 176. Bestyrelsesmøde nr. 26 Den 19. april 2013 kl. 14.30 Mødested: Toftelunden 1A, Hasle. Bornholms Varme A/S 19.04.2013 176 Referat Bestyrelsesmøde nr. 26 Den 19. april 2013 kl. 14.30 Mødested: Toftelunden 1A, Hasle Medlemmer: René Nordin Bloch - (Formand) Martin Steen Jørgensen - (næstformand)

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 30. maj 2012

Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 30. maj 2012 Bragesvej 18, 4100 Ringsted info@ringstedforsyning.dk 20.06.2012 www.ringstedvandsamarbejde.dk Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 30. maj 2012 Deltagere: Erik Jensen Jørgen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 10. juni 2014 DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER:

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 10. juni 2014 DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER: DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER: Til bestyrelserne. Der indkaldes herved til fælles ekstraordinært bestyrelsesmøde i Ringsted Forsyninger Tirsdag den 17. juni 2014, Bragesvej

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012/2013. Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning.

BESTYRELSENS BERETNING 2012/2013. Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning. Vallensbæk den 26. november 2013 BESTYRELSENS BERETNING 2012/2013 Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning. REGNSKAB Årsregnskabet, som er det 48. regnskab,

Læs mere

Generalforsamling I/S Lynge Vandværk

Generalforsamling I/S Lynge Vandværk MØDEREFERAT TITEL Generalforsamling I/S Lynge Vandværk DATO 19. maj 2015 STED Lynge Kro DELTAGERE Fra Bestyrelsen var følgende tilstede: Formand Svend Pedersen Kasserer Walther Thomsen Næstformand John

Læs mere

Klima- og Energipolitisk Udvalg

Klima- og Energipolitisk Udvalg Klima- og Energipolitisk Udvalg Torsdag den 02.09.10 kl. 17:00 i mødelokale 6-7 Medlemmer: Hans Barlach (C) Niclas Bekker Poulsen (A) Kai O. Svensson (F) Gert Poul Christensen (O) Lars Kilhof (V) Side

Læs mere

Kold Fjernvarme. Temadag om præisolerede fjernvarmerør - Den 6. og 7. december 2017 Søren Junge Bak Silkeborg Forsyning A/S

Kold Fjernvarme. Temadag om præisolerede fjernvarmerør - Den 6. og 7. december 2017 Søren Junge Bak Silkeborg Forsyning A/S Kold Fjernvarme Temadag om præisolerede fjernvarmerør - Den 6. og 7. december 2017 Søren Junge Bak Silkeborg Forsyning A/S Agenda Fjernvarmeforsyning med Kold Fjernvarme Planlægning ift. nybyggeri inden-

Læs mere

-en forsyningsfamilie fuld af energi

-en forsyningsfamilie fuld af energi -en forsyningsfamilie fuld af energi 1 Borgermøde den 20. maj 2015 Aftenens program 19.00 19.10 Velkommen v/ Søren Mikkelsen, direktør Vordingborg Forsyning 19.10 19.25 Hvem er vi v/ Søren Mikkelsen 19.25

Læs mere

Assens Fjernvarme Amba. 53. ordinære generalforsamling. Torsdag d 20. september 2012 på Marcussens Hotel. Beretning for 2011 / 2012

Assens Fjernvarme Amba. 53. ordinære generalforsamling. Torsdag d 20. september 2012 på Marcussens Hotel. Beretning for 2011 / 2012 Assens Fjernvarme Amba 53. ordinære generalforsamling Torsdag d 20. september 2012 på Marcussens Hotel. Beretning for 2011 / 2012 Disposition: 1. Indledning. 2. Generelle forhold. 3. Produktion. 4. Distribution.

Læs mere

2012 33.951 målere 11,5 mio. m 2 opvarmet areal 36,0 mio. m 3 fjernvarme/år Omsætning 679 mio. kr. Aalborg Portland. Nordjyllandsværket.

2012 33.951 målere 11,5 mio. m 2 opvarmet areal 36,0 mio. m 3 fjernvarme/år Omsætning 679 mio. kr. Aalborg Portland. Nordjyllandsværket. Aalborg Portland 2012 33.951 målere 11,5 mio. m 2 opvarmet areal 36,0 mio. m 3 fjernvarme/år Omsætning 679 mio. kr. Nordjyllandsværket Reno-Nord Energipolitiske pejlemærker Varmeforsyningsløsninger - klimabelastning

Læs mere

Påbud om tilslutningspligt til fjernvarme

Påbud om tilslutningspligt til fjernvarme #cpr# xxxx xxxx xx xxx x. januar 2012 Påbud om tilslutningspligt til fjernvarme Silkeborg Kommune har besluttet at din ejendom skal tilsluttes kollektiv varmeforsyning fra

Læs mere

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni 2014-31. maj 2015. Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2015/16. CVR-nr. 68 32 62 14

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni 2014-31. maj 2015. Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2015/16. CVR-nr. 68 32 62 14 Uddrag af Årsrapport for 1. juni 2014-31. maj 2015 Forslag til Budget for regnskabsåret 2015/16 CVR-nr. 68 32 62 14 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 2 Hoved- og nøgletal 4 Resultatopgørelse 5 Balance

Læs mere

NOTAT. GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Forsyningsafdelingen. Fjernvarmeforsyning af Gladsaxe Vest - Notat. Indledning

NOTAT. GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Forsyningsafdelingen. Fjernvarmeforsyning af Gladsaxe Vest - Notat. Indledning GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Forsyningsafdelingen Fjernvarmeforsyning af Gladsaxe Vest - Notat Dato: 07.08.2007 Af: Thomas Engell NOTAT Indledning Vestforbrænding (VF) har siden maj 2005

Læs mere

Boligselskabet BSB Svendborg

Boligselskabet BSB Svendborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 18. marts 2014, kl. 14.30 på, Svendborg. Dagsorden 1. Velkomst - orientering ved formanden 2. Forsikringer SSG og Falck 3. Behandling af klagesager 4.

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere