Referat. Deltagere: 22. maj 2013, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Andelsboligforeningen af Kurt Petersen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Deltagere: 22. maj 2013, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Andelsboligforeningen af Kurt Petersen"

Transkript

1 Referat Deltagere: Ringsted Byråd Svend-Erik Jakobsen (formand) Johnny Dahlgaard Andelsboligforeningen af Kurt Petersen 1941 Ringsted Bys Boligselskab Nyt medlem Ringsted Boligselskab Lasse Andersen Ringsted Grundejerforening Poul Ulrich Larsen Håndværker- og industriforeningen Ejgil Risager Parcelhuse Svend Erik Brande Bent E. Pedersen Johannes Jørgensen Janne Hansen Ole Winther Thomas Schmidt Tarek Elawad (sekretær)

2 2 Referat Fraværende: 1. Godkendelse af sidste referat Afgørelse: Godkendt. Ej tilstede: Johnny Dahlgaard, Kurt Petersen, Johannes Jørgensen og Bent Pedersen 2. Godkendelse af dagsorden Afgørelse: Godkendt med en lille bemærkning fra formand Svend-Erik at dette punkt fremover flyttes til punkt 1 i dagsorden. Ej tilstede: Ej tilstede: Johnny Dahlgaard, Kurt Petersen, Johannes Jørgensen og Bent Pedersen 3. Generel orientering om fjernvarmen Thomas Schmidt orienterede om: Status af det nye målersystem Der er blevet indhentet tilbud på en løsning baseret på et radio-link netværk. Dækningsområdet med radiolink vil kunne omfatter den del af Ringsted by der ligger syd for motorvej E20. Ifølge oplæg fra Ringsted forsyning er der 2904 varmemålere og det antages at der ligeledes er ca koldvandsmålere i samme område. De resterende koldvandsmålere, ca , antages at være installeret udenfor selve Ringsted by. Disse aflæses med håndterminal.

3 3 Referat Vi ønsker at få automatisk aflæsning af målerdata, dvs. der indføres radio-link system til automatisk fjernaflæsning, dette giver en bedre datadokumentation, tilføjede Thomas Schmidt. Ejgil Risager mente, at dette system ligner Roskilde Forsynings system som bruges til beregning af afkølings straf/bonus og at boligselskaberne havde haft problemer med hensyn til betaling af dårlig afkøling. Lasse Andersen og Poul Ulrich Larsen spurgte om dette system omhandler afkølingens straf/bonus beregning. Thomas Schmidt bekræftede, at systemet kun er beregnet til fjernaflæsning af vand- og fjernvarmemålere. Svend Erik Brande spurgte til status på bedre afkølingen. I første omgang har arbejdet koncentreret sig om de større forbrugere og der er her sket en meget lille forbedring, som kan registreres på returtemperaturen på værkerne. Men der er et langt stykke endnu før man kan sige det er tilfredsstillende / optimalt. Mange steder er det varierende driftsforhold, som giver dårlig afkøling. Med det nye radio-link system vil det både være lettere at finde tidspunkt / årsag til dårlig afkøling og på sigt evt. at indføre belønning / afgift ved god / dårlig afkøling - og rimeligt korrigeret i denne forbindelse for faktisk fremløbstemperatur. Daglig drift-fokusområder Ringsted forsyning har kørt den årlige brøndtur i efteråret, intet alarmerende. Utætheder skal Thermo-fotograferes i ledningsnettet. Vedligeholdelse af ledningsnet forløber planmæssigt Central syd røggaskøler, forundersøgelse og igangsætning for at få de sidste MW ud af anlægget. Der har været tilsat gult vand i fjernvarmevandet tilbageløb af gult vand i deres brugsvandshane, 5 tilbagemeldinger. Målerkontrol af 2 partier er igangsat.

4 4 Referat Tarek Elawad orienterede om: Etablering af nye tilslutninger: I 2013 er der foreløbigt ca. 6 nye forbruger som forventes tilsluttet til fjernvarmen og der forventes flere tilslutninger i året. 2013, Nye anlægsprojekter: der blev orienteret om følgende På sidste møde blev der gennemgået årene 2012 og følgende projekter er igangsat i året: - Bengerds allé-ahorn Alle - Campus, ny fordelingsledning - Kildemosevejene 4 boligveje incl. fjernvarmestik - Der igangsættes 4 veje i Østre Park - Selandia Park, Glunz & Jensen, Ny bygning på ca m² er blevet tilsluttet til fjernvarme og der blev udarbejdet et projektforslag for tilslutning af de resterende bygninger. Sagen afventer en tilbagemelding fra ejeren i slutning af året. Planlagte renoveringsprojekter i 2014 Tarek Elawad orienterede, at i 2014 vil Ringsted fjernvarme udskifte den gamle transmissionsledning fra Mellembroerne og helt ned til Søndervang. Denne ledning havde i årevis en flaskehals som forhindrede en optimal fjernvarmeforsyning af hele Søndervang-Søndre Parkvej områder. Og udover dette projekt vil vi fortsat renovere de gamle fjernvarmeledninger inde i byen i Valdemarsgade, Dagmarsgade, Svalevej, Spurvevej og i Østre Parkvej område. Ekstern audit på energibesparelser Vi er forpligtet til at spare 2 % årligt på energibesparelser, disse skal underlægges ekstern audit dette er gennemgået og dokumentationen er underbygget.

5 5 Referat Energibesparelser hos forbrugere og på ledningsnet er blevet indberettet til Dansk Fjernvarme og Energistyrelsen. Ringsted fjernvarme opfylder stadigvæk kravet om 2 % besparelser om året og der er et pænt overskud som stammer fra oliekonvertering til fjernvarme samt fra renoveringsprojekter. Ole Winther orienterede om status på følgende: Halmvarmeværket I 2012 gik vi sammen med Slagelse Forsyning og Vordingborg Forsyning i samarbejde om et fælles udbud på halmmængder og transport. I år er også Haslev Fjernvarme og Holbæk Forsyning gået med i vores fælles udbud. Dette samarbejde har givet os alle og landbruget betydelige fordele i både udbuds- og kontraktsituationen. Der er lige modtaget priser på halmudbud, tilbuddene ser fornuftige ud for varmeåret 2013/2014. Anlægget køre godt med høj rådighed og god virkningsgrad. Der planlægges indført en ny forsyningssikkerhedsafgift på den halm som bruges til direkte til rumopvarmning, hvilket vil medfører at udgiften pr. ton halm over en årrække vil øges med ca. 50 %. Vi vil søge løsninger til imødegåelse af disse omkostningsstigninger, som vil være mere rentable ved de højere halmomkostninger. Krematorium Pt. indreguleres anlægget på Krematoriet og vi er ved at gøre vores anlægsdel færdig. Kraftvarmeværket Det er et godt og sundt kraftvarmeværk. Efter gennemførte kontrolmålinger på generatorerne er der igangsat forebyggende vedligeholdelse / renovering af generatorerne for at undgå ikke planlagt udetid og dermed sikre fortsat betaling af grundbeløb fra Energinet.dk.

6 6 Referat Biogasanlægget Kort om biogasanlægget og svar på spørgsmål her om. Biogasprojektet afventer nogle økonomiske parametre, herunder byrdefordeling ved opgradering samt brug af gasnettet, godkendelse af forsyningssikkerhedsafgift på biobrændslerne herunder halm og endelig om der kommer en erstatning for grundbeløbet, som udbetales årligt til Kraftvarmeværket, men fases ud i Der er kommet endelig afgørelse vedr. anlægstilskuddet Ringsted blev ikke tilgodeset. 20 ud af 30 ansøgninger fik afslag på anlægstilskud herunder Ringsted. Ingen anlæg på Sjælland fik anlægstilskud Svend Erik Brand spurgte om man kunne klage over afgørelsen. Efter afslaget har vi med hjælp fra politisk hold rettet henvendelse til ministeren og fået svar. Svaret var bredt formuleret og det er vurderet, at det ikke var nyttigt at gå i videre dialog om afslaget på anlægsstøtte. Ejgil Risager mente, at han havde læst en artikel i Dansk Fjernvarme blad om Ringsted biogasanlægget, hvor der stod at der var stor usikkerhed omkring økonomien og at det er tåbeligt at placere projektet i Ringsted og spurgte, hvem havde besluttet, at der skal etableres et biogasanlæg i Ringsted. Formand Svend-Erik svarede, at undersøgelsen er rent politisk besluttet og hænger sammen med landets klimapolitik og energiaftalen, og at man undersøger de økonomiske forhold for projektet. Ej tilstede: Ej tilstede: Johnny Dahlgaard, Kurt Petersen, Johannes Jørgensen og Bent Pedersen

7 7 Referat 4. Regnskab 2012 for Ringsted Fjernvarme A/S og Ringsted Kraftvarmeværk A/S Janne Hansen gennemgik: Regnskab 2012 for henholdsvis Ringsted Kraftvarmeværk A/S og Ringsted fjernvarme A/S ifølge udleveret bilag. Der blev orienteret om, at frem over vil vores regnskaber udleveres som de udleverede bilagene for henholdsvis Ringsted Fjernvarme A/S og Ringsted Kraftvarmeværk A/S. Regnskaber vil bestå af en ledelsespåtegning, den uafhængige revisors erklæringer, ledelses-beretning, noter til regnskab og regnskabspraksis. Janne Hansen refererede til side 2 i årsrapporten for Ringsted Kraftvarmeværk A/S, at revisionen ikke havde givet anledning til forbehold. Og resultatopgørelsen for Ringsted Kraftvarmeværk A/S for 2012 udviste et overskud på 0 DKK, som er i overensstemmelse med hvile-i-sig-selv princip og en lille egenkapital på 0,5 mio. kr. Janne Hansen gennemgik også alle posterne i årsrapporten for Ringsted Fjernvarme A/S og fik forklaret sammenhænget imellem indtægter, udgifter, passiver og aktiver. Svend Erik Brande spurgte til betydning af posten: tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser under aktiver og ønskede en forklaring på stigning fra 0,45 mio. kr. i 2011 til 9.0 mio. kr. i Janne forklarede, at denne post indeholder restance fra varmesalg samt betaling for andre tjenesteydelser. Der blev også spurgt om posten: regulatorisk underdækning på ca. 8,0 mio. kr. og forklaringen var at det er mellemværende fra 2011 med Ringsted kommune. Der blev også spurgt om de specifikationer der ligger bag regnskaber/noterne og om de kunne sendes sammen med referatet. Janne forklarede, at tallene er baseret på en varmepris på 452 kr./mwh og på en forventet salg på MWh fordelt på målere. Og der blev nævnt, at produktionen er fordelt på ca. 75 % halm, 11 % kraftvarme og 14 % på gaskedler. Ej tilstede: Johnny Dahlgaard, Kurt Petersen, Johannes Jørgensen og Bent Pedersen

8 8 Referat 5. Udkast til vedtægter for Brugerråd for Ringsted Fjernvarme og Ringsted Kraftvarme Afgørelse: Udkastet blev drøftet på mødet og der kom følgende bemærkninger til det: A/S tilføjes for alle selskaberne. I afsnit 3.2, blev vi enige om at bibeholde ordet: i væsentlige sager. I afsnit 5.2, tilføjes Opstilling af kandidater finder sted på et fysisk opstillingsmøde/informationsmøde hos Ringsted forsyning A/S Disse bemærkninger tilpasses i udkastet og sendes sammen med dette referat til godkendelse hos medlemmer. Ej tilstede: Ej tilstede: Johnny Dahlgaard, Kurt Petersen, Johannes Jørgensen og Bent Pedersen Obs. 1. Der blev aftalt, at næste møde startes ved Fælleskrematoriet Sjælland og Nykøbing Falster I/S, Kærup Parkvej 1, Ringsted, og afsluttes i Bragesvej Fjernvarmeblad bestilles til Ejgil Risager og Lasse Andersen. 3. Ejgil Risager, Poul Ulrich Larsen og Lasse Andersen ønsker at få tilsendt materialer vedr. møderne i posten. 4. Referatet sendes sammen med de tilhørende specifikationer for regnskaber og med det rettede udkast for vedtægter. 5. Janne Hansen forslår, at næste møde afholdes mandag den 28. oktober 2013, kl

Referat. Deltagere: 17. december 2013, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Andelsboligforeningen af Kurt Petersen

Referat. Deltagere: 17. december 2013, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Andelsboligforeningen af Kurt Petersen Referat Deltagere: Ringsted Byråd Svend-Erik Jakobsen (formand) Johnny Dahlgaard Andelsboligforeningen af Kurt Petersen 1941 Ringsted Bys Boligselskab Nyt medlem sej@ringsted.dk joda@ringsted.dk kumap@turbopost.dk

Læs mere

Referat. Deltagere: 6. marts 2013, kl. 17.30 i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. joda@ringsted.dk. (formand) Andelsboligforeningen af Kurt Petersen

Referat. Deltagere: 6. marts 2013, kl. 17.30 i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. joda@ringsted.dk. (formand) Andelsboligforeningen af Kurt Petersen Referat Deltagere: Ringsted Byråd Svend-Erik Jakobsen (formand) Johnny Dahlgaard Andelsboligforeningen af Kurt Petersen 1941 Ringsted Bys Boligselskab Nyt medlem sej@ringsted.dk joda@ringsted.dk kumap@turbopost.dk

Læs mere

Referat. Deltagere: 31. maj 2012, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Andelsboligforeningen af Kurt Petersen

Referat. Deltagere: 31. maj 2012, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Andelsboligforeningen af Kurt Petersen Referat Deltagere: Ringsted Byråd Svend-Erik Jakobsen (formand) Johnny Dahlgaard Andelsboligforeningen af Kurt Petersen 1941 Ringsted Bys Boligselskab Nyt medlem sej@ringsted.dk joda@ringsted.dk Ringsted

Læs mere

(formand) Ringsted Grundejerforening Poul Ulrich Larsen Ejgil Risager. industriforeningen

(formand) Ringsted Grundejerforening Poul Ulrich Larsen Ejgil Risager. industriforeningen Deltagere: Referat Ringsted Byråd Svend-Erik Jakobsen (formand) Johnny Dahlgaard sej@ringsted.dk joda@ringsted.dk Andelsboligforeningen af Kurt Petersen 1941 Ringsted Bys Boligselskab Nyt medlem Ringsted

Læs mere

Referat. Deltagere: 20. oktober 2014, kl. 19.45 i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. joda@ringsted.dk. (formand)

Referat. Deltagere: 20. oktober 2014, kl. 19.45 i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. joda@ringsted.dk. (formand) Referat 20. oktober 2014, kl. 19.45 i Mødelokale/Bragesvej 18, RF Deltagere: Ringsted Byråd Johnny Dahlgaard (formand) Per Nørhave joda@ringsted.dk hjpen@ringsted.dk Andelsboligforeningen af Solveig Christiansen

Læs mere

24. maj 2017, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Ringsted Boligselskab Lasse Andersen

24. maj 2017, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Ringsted Boligselskab Lasse Andersen Referat Medlemmer af brugerrådet: Ringsted Byråd Johnny Dahlgaard (formand) Per Nørhave joda@ringsted.dk hjpen@ringsted.dk Andelsboligforeningen af Solveig Christiansen 1941 Ringsted Bys Boligselskab Nyt

Læs mere

28. april 2015, kl. 19.00 i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Ringsted Boligselskab Lasse Andersen lasse-a@mail.tele.dk

28. april 2015, kl. 19.00 i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Ringsted Boligselskab Lasse Andersen lasse-a@mail.tele.dk Referat Deltagere: Ringsted Byråd Johnny Dahlgaard (formand) Per Nørhave joda@ringsted.dk hjpen@ringsted.dk Andelsboligforeningen af Solveig Christiansen 1941 Ringsted Bys Boligselskab Nyt medlem pigeon@stiansen.dk

Læs mere

Referat 17. juni 2010, kl i mødelokale/kantine, TF Deltagere:

Referat 17. juni 2010, kl i mødelokale/kantine, TF Deltagere: Referat Deltagere: Ringsted Byråd Andelsboligforeningen af 1941 Svend Erik Jakobsen (formand) Johnny Dahlgaard Kurt Petersen sej@ringsted.dk joda@ringsted.dk Ringsted Bys Boligselskab Stig Madsen Ringsted

Læs mere

Brugerråd for Ringsted Fjernvarme Møde nr. 1/2014 26. juni 2014, kl. 19.00 i Mødelokale/Jættevej 1, RHV

Brugerråd for Ringsted Fjernvarme Møde nr. 1/2014 26. juni 2014, kl. 19.00 i Mødelokale/Jættevej 1, RHV Referat Deltagere: Ringsted Byråd Johnny Dahlgaard (formand) Per Nørhave joda@ringsted.dk hjpen@ringsted.dk Andelsboligforeningen af Solveig Christiansen 1941 Ringsted Bys Boligselskab Nyt medlem pigeon@stiansen.dk

Læs mere

11. februar 2016, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Andelsboligforeningen af Solveig Christiansen

11. februar 2016, kl i Mødelokale/Bragesvej 18, RF. (formand) Andelsboligforeningen af Solveig Christiansen Referat 11. februar 2016, kl. 18.30 i Mødelokale/Bragesvej 18, RF Deltagere: Ringsted Byråd Johnny Dahlgaard (formand) Per Nørhave joda@ringsted.dk hjpen@ringsted.dk Andelsboligforeningen af Solveig Christiansen

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 24. nov 2014 DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER:

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 24. nov 2014 DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER: DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER: Til bestyrelserne. Der indkaldes herved til fælles ordinært bestyrelsesmøde i Ringsted Forsyninger Mandag den 24. november 2014, Bragesvej 18,

Læs mere

Referat. Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00. 21. februar 2013

Referat. Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00. 21. februar 2013 Referat Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00 21. februar 2013 Sted: Løgstør Fjernvarme Herefter spisning på Hotel du Nord. Deltagere: Formand Uffe Bro, bestyrelsesmedlemmerne:

Læs mere

Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling

Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling BRAMMING FJERNVARME August 2013 Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 Tirsdag,

Læs mere

Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015

Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015 Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015 Beretning til Generalforsamling varmeåret 2014/15 1. Valg af dirigent ** Kurt Johansen blev valgt 2. Beretning til generalforsamling - varmeåret 2014/15 Afslutning af varmeår

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 18. juni 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 18. juni 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 18. juni 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Konsulent Erik Sørensen, DFP deltager under

Læs mere

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme.

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Antallet af forbruger er pt. 754 Udviklingen i aktiviteter

Læs mere

Generalforsamling 18.09.13. Velkommen

Generalforsamling 18.09.13. Velkommen Generalforsamling 18.09.13 Velkommen Generalforsamling 18.09.13 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere

Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling. 1 Beretning for året 2017/2018 generalforsamling den 25. september 2018. Indledning Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus.

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Generalforsamling afholdtes jf. dagsorden med 21 fremmødte forbrugere ex. bestyrelsen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 1 Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ny retfærdig tarif på fjernvarmen

Ny retfærdig tarif på fjernvarmen Ny retfærdig tarif på fjernvarmen Vil betyde Mindre varmeregning til kunderne Mindre varmetab i rørene Øget effektivitet i produktionen En lav returtemperatur giver en mindre varmeregning Billig fjernvarme

Læs mere

Bjert Stenderup Vandværk

Bjert Stenderup Vandværk Andelsselskabet Bjert Stenderup Vandværk Generalforsamling Torsdag den 7. april 2011, kl. 19.30 Sdr. Bjert Kro Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Beretning for det forløbne regnskabsår - 2010. 3: Fremlæggelse

Læs mere

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Prisen Vi har haft et varmesalg på i alt 12.197 MW mod 11.024 MW i det foregående år. Forbruget har dermed været godt 10 % højere end i 2011/12. De fleste kan

Læs mere

Ringe Fjernvarmeselskab A.m.b.A.

Ringe Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Beretning. Driftsåret 2016. 1. Nyudstykninger, nyanlæg, reparationer, ombygninger m.m. i 2016. Der var ingen byggeaktivitet i Golfparken i 2016. Der er bygget 2 huse på naboudstykningen. Området er udlagt

Læs mere

Dagsorden 2. Beretning for det forløbne regnskabsår

Dagsorden 2. Beretning for det forløbne regnskabsår Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4. Budget opgjort efter varmeforsyningslovens prisbestemmelser for indeværende

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor.

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsesmøde nr. 7. 2017/2018 Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsen var fuldtallig Peter deltager under punkt 4 og 5 Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. 1 Punkt

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. Bestyrelsens beretning Indledning 2013 har været stille år for Hadsten Varmeværk uden de store udfordringer, dog med en meget

Læs mere

Investeringer. Driftsøkonomien

Investeringer. Driftsøkonomien Beretning 2015 Nørre Snede Varmeværk har nu i 2 år haft samarbejde med Ejstrupholm Varmeværk. Et samarbejde, som har vist sig som en god løsning for begge værker, hvor vi især samarbejder om maskinerne

Læs mere

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni 2014-31. maj 2015. Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2015/16. CVR-nr. 68 32 62 14

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni 2014-31. maj 2015. Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2015/16. CVR-nr. 68 32 62 14 Uddrag af Årsrapport for 1. juni 2014-31. maj 2015 Forslag til Budget for regnskabsåret 2015/16 CVR-nr. 68 32 62 14 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 2 Hoved- og nøgletal 4 Resultatopgørelse 5 Balance

Læs mere

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni maj Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2016/17. CVR-nr

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni maj Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2016/17. CVR-nr Uddrag af Årsrapport for 1. juni 2015-31. maj 2016 Forslag til Budget for regnskabsåret 2016/17 CVR-nr. 68 32 62 14 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 2 Hoved- og nøgletal 4 Resultatopgørelse 5 Balance

Læs mere

Referat generalforsamling 21. juni 2017

Referat generalforsamling 21. juni 2017 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Henrik Fenger som dirigent. Der var ingen modkandidater Henrik Fenger blev valgt. Generalforsamlingen blev erklæret lovligt indvarslet har været i ugeavisen den

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Enø Strands Vandværk.

Enø Strands Vandværk. Enø Strands Vandværk. Referat fra generalforsamlingen afholdt 06.07.2014, kl. 10.00 på Karrebæksminde Kro. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år. 3. Revideret regnskab til godkendelse.

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Nørre Aaby Kraftvarmeværk a.m.b.a.. Tirsdag d. 8. april 2014 -kl. 18.00, Grønnegade 7, Nørre Aaby Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme!

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Generalforsamlingen den 8. november 2016 3. november 2016 1 2 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! I det forløbne regnskabsår har vi købt 195.225 MWh hos vore varmeleverandører, fordelt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde.

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 5. 2016/2017 Dato 16. maj 2017, på kontoret Møllevej 9, bestyrelsen var mødt fuldtallig. Dagsorden. 1. Referat fra seneste møde. 2. Meddelelser og orientering. 3. Kvartalsregnskab.

Læs mere

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Regnskabsåret 2014/2015 Vamdrup Fjernvarme fik i regnskabsåret 2014/2015 et resultat på 2.219.000 kr. i overskud. Det flotte resultat skyldes blandt

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Mandag den 22. marts 2010 kl. 14.00-16.00 Deltagere: Peter Hansen, Jan Callesen, Erik Lauritzen, Ole Stisen,

Læs mere

Projektforslag. i h t. Bekendtgørelse om godkendelse af projekter for kollektive varmeforsyningsanlæg (BEK nr. 1295 af 13. december 2005) omhandlende

Projektforslag. i h t. Bekendtgørelse om godkendelse af projekter for kollektive varmeforsyningsanlæg (BEK nr. 1295 af 13. december 2005) omhandlende Projektforslag i h t. Bekendtgørelse om godkendelse af projekter for kollektive varmeforsyningsanlæg (BEK nr. 1295 af 13. december 2005) omhandlende Rørledning og varmeakkumulator for udnyttelse af overskudsvarme

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 30. maj 2012

Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 30. maj 2012 Bragesvej 18, 4100 Ringsted info@ringstedforsyning.dk 20.06.2012 www.ringstedvandsamarbejde.dk Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 30. maj 2012 Deltagere: Erik Jensen Jørgen

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDET. Tirsdag, den 6. september 2011 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDET. Tirsdag, den 6. september 2011 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDET Tirsdag, den 6. september 2011 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree

Læs mere

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme.

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Velkommen. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 17. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Første punkt på

Læs mere

Beretning for Ordinær generalforsamling den 24. april 2018 i Langå Varmeværk A.m.b.a.

Beretning for Ordinær generalforsamling den 24. april 2018 i Langå Varmeværk A.m.b.a. Beretning for Ordinær generalforsamling den 24. april 2018 i Langå Varmeværk A.m.b.a. 1. Indledning Jeg vil som tidligere år, byde alle velkommen og forsøge at give generalforsamlingens deltagere en fyldestgørende

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 27. maj 2015

Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 27. maj 2015 Bragesvej 18, 4100 Ringsted info@ringstedforsyning.dk 27.05.2015 www.ringstedvandsamarbejde.dk Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 27. maj 2015 Deltagere: Bent Risom Jørgen

Læs mere

Referat af Tranbjerg Varmeværks ordinære generalforsamling afholdt den 26. september 2017, kl på Tranbjerg Kro.

Referat af Tranbjerg Varmeværks ordinære generalforsamling afholdt den 26. september 2017, kl på Tranbjerg Kro. Referat af Tranbjerg Varmeværks ordinære generalforsamling afholdt den 26. september 2017, kl. 19.30 på Tranbjerg Kro. Dagsorden: 1 Valg af dirigent. 2 Beretning for det forløbne regnskabsår. 3 Det reviderede

Læs mere

GLAMSBJERG FJERNVARME OG HAARBY KRAFTVARME. VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE.

GLAMSBJERG FJERNVARME OG HAARBY KRAFTVARME. VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE. GLAMSBJERG FJERNVARME OG HAARBY KRAFTVARME. VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE. GLAMSBJERG FJERNVARME, HAARBY KRAFTVARME. Andelsselskaber med begrænset ansvar. 2 Generalforsamlinger. 2 Bestyrelser. 2 Formænd.

Læs mere

Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2012-2013.

Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2012-2013. Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2012-2013. Ordinær generalforsamling 2012 2013. På Hjallerup Fjernvarmes vegne vil jeg byde velkommen til Hjallerup Fjernvarmes ordinære generalforsamling 2012

Læs mere

Fra 1. januar 2019 følger vi kalenderåret, og dermed rykkes tidspunktet for generalforsamlinger til maj måned.

Fra 1. januar 2019 følger vi kalenderåret, og dermed rykkes tidspunktet for generalforsamlinger til maj måned. Generalforsamlingen den 9. maj 2019 6. maj 2019 1 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Denne generalforsamling er lidt speciel, da den holdes i maj måned. Tidligere har generalforsamlinger

Læs mere

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for VARMEVÆRKETS skriftlige beretning for regnskabsåret 2014 Indholdsfortegnelse: Side Forbrugere ------------------------------------------------------------- 3 Regnskabet 2014 ------------------------------------------------------

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014

Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014 Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014 a) Velkomst På bestyrelsens vegne skal jeg hermed byde alle fremmødte velkomne til Aabybro Fjernvarmeværks årlige generalforsamling. En særlig

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket.

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2012. Tirsdag, den 25. september 2012 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 18. september 2014, kl. 19.00 på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 18. september 2014, kl. 19.00 på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand. september 2014. Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 18. september 2014, kl. 19.00 på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand. Formand Ole Christensen indledte med, at byde alle

Læs mere

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.30 i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og stemmetællere

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012/2013. Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning.

BESTYRELSENS BERETNING 2012/2013. Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning. Vallensbæk den 26. november 2013 BESTYRELSENS BERETNING 2012/2013 Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning. REGNSKAB Årsregnskabet, som er det 48. regnskab,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Marts 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Mosebølle Vandværk A.m.b.A. Årsrapport 1/ /3 2016

Mosebølle Vandværk A.m.b.A. Årsrapport 1/ /3 2016 Mosebølle Vandværk A.m.b.A. Årsrapport 1/4 2015-31/3 2016 Side 1 Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæring 3 Beretning 4 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling mandag den 29. juni 2015. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 55 ens 20ende

Læs mere

Værum-Ørum Kraftvarmeværk AMBA CVR-NR Regnskabssammendrag af Årsrapporten 2016/17

Værum-Ørum Kraftvarmeværk AMBA CVR-NR Regnskabssammendrag af Årsrapporten 2016/17 Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Regnskabsåret 2015/2016 Det har været et mildt regnskabsår med kun 2.665 skygge-graddage mod 3.112 skygge-graddage i et normalt år. Vi har modtaget 13.356

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2016. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orientering

Bestyrelsesmøde nr /2016. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orientering Bestyrelsesmøde nr. 3. 2015/2016 Dato 10. februar 2016 kl. 15:00 på varmeværkets kontor Punkt 1: Referat fra seneste møde Referat fra møde nr. 2 2015/2016 blev underskrevet. Punkt 2: Meddelelser og orientering

Læs mere

Rask Mølle Varmeværk

Rask Mølle Varmeværk Rask Mølle Varmeværk Ordinær generalforsamling Tirsdag 11/6-2013 Formandens beretning om året der gik. Indledning: Det har hidtil været en tradition for mine forgængere at indlede formandsberetningen med

Læs mere

Velkommen til informationsmøde

Velkommen til informationsmøde Velkommen til informationsmøde 3. marts 2016 Fjernvarme til Søndervang område Borgermøde den 3. marts 2016 Aftenens program 19.00 19.15 Velkommen v/ Janne Hansen, direktør Ringsted Forsyning Hvem er vi.

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling onsdag den 29. juni 2016. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 56 ens 20ende

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme!

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Generalforsamlingen den 14. november 2018 5. november 2018 1 2 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! I det forløbne regnskabsår har vi købt 213.740 MWh hos vore varmeleverandører, fordelt

Læs mere

Strategiplan for 2012 2013 /Investeringsplan. Indkøb af nye motorer fra Jenbacher type Jenbacher JMS 620, varmeeffekt 4,4 MW Indkøb af nye

Strategiplan for 2012 2013 /Investeringsplan. Indkøb af nye motorer fra Jenbacher type Jenbacher JMS 620, varmeeffekt 4,4 MW Indkøb af nye Strategiplan for 2012 2013 /Investeringsplan. Indkøb af nye motorer fra Jenbacher type Jenbacher JMS 620, varmeeffekt 4,4 MW Indkøb af nye røggasvekslere for motorer type Danstoker Indkøb af ny Elkedel

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015. Bestyrelsens beretning Indledning 2014 har generelt været et stille år for Hadsten Varmeværk. En kold kort vinter der ikke

Læs mere

I/S Esbønderup Vandværk NORDKYST REVISION I/S. Årsrapport. c/o kasserer Allan Sørensen Stubmarken 44, 3230 Græsted. CVR-nr

I/S Esbønderup Vandværk NORDKYST REVISION I/S. Årsrapport. c/o kasserer Allan Sørensen Stubmarken 44, 3230 Græsted. CVR-nr I/S Esbønderup Vandværk c/o kasserer Allan Sørensen Stubmarken 44, 3230 Græsted CVR-nr. 22 78 86 12 NORDKYST REVISION I/S Årsrapport for 2015 Fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

Fjernvarme fra SK Varme A/S

Fjernvarme fra SK Varme A/S GRUNDEJERFORENINGEN SKOVSØPARKEN www.skovsoeparken.dk bestyrelsen@skovsoeparken.dk Dato: 18. april 2011 Fjernvarme fra SK Varme A/S På sidste års generalforsamling blev omlægning til mere miljøvenlige

Læs mere

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen Generalforsamling 20.09.12 Velkommen Generalforsamling 20.09.12 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted 18. juni 2019, kl. 17:00 19:30 Brohuset 28.06.19 Deltagere Brugerråd Bjarne Børgesen Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas Brokmann Jørgen Ole Mortensen

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. Trustrup-Lyngby Varmeværk A.m.b.a.

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. Trustrup-Lyngby Varmeværk A.m.b.a. Sagsnr. 16045/JLS/jbh REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Trustrup-Lyngby Varmeværk A.m.b.a. Torsdag d. 6. december 2018 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Trustrup-Lyngby Varmeværk

Læs mere

Årsregnskab for 2013. Kelstrup Strand Vandværk I/S

Årsregnskab for 2013. Kelstrup Strand Vandværk I/S Årsregnskab for 2013 Kelstrup Strand Vandværk I/S c/o Søren Salling Lind (formand) Kelstrup Kystvej 5 6100 Haderslev CVR-nr. 12 53 75 14 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på interessentskabets ordinære

Læs mere

Carsten Lebrecht (CL), Jann Larsen (JL), Torben Møller (TM), Bent Nielsen (BN) Ole Hansen (OH), Erik W Frederiksen (EWF) og John Serritzlev (JS).

Carsten Lebrecht (CL), Jann Larsen (JL), Torben Møller (TM), Bent Nielsen (BN) Ole Hansen (OH), Erik W Frederiksen (EWF) og John Serritzlev (JS). Til bestyrelsen, driftsleder og sekretær for SKAMLEBÆK VANDVÆRK A.m.b.a. Referat fra bestyrelsesmøde. Mandag den 10/01-2011 kl. 18.00 på Hereford Steakhouse i Tåstrup. Til stede var: Carsten Lebrecht (CL),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /15 Tirsdag den 19. maj 2015 kl På Central Åderupvej 22-24

Referat fra bestyrelsesmøde nr /15 Tirsdag den 19. maj 2015 kl På Central Åderupvej 22-24 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 10-2014/15 Tirsdag den 19. maj 2015 kl. 18 00 På Central Åderupvej 22-24 Tilstede: Afbud: Mødeleder: Referent: Øvrige tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen,

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 24.9.2013 på Vissenbjerg Storkro.

Referat fra generalforsamling den 24.9.2013 på Vissenbjerg Storkro. Referat fra generalforsamling den 24.9.2013 på Vissenbjerg Storkro. Der var mødt 31 stemmeberettigede + 1 fuldmagt. Nogle af deltagerne havde ledsager med. Formand Jørgen Pedersen bød velkommen og gik

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2013/14. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (52. regnskabsår)

ÅRSRAPPORT 2013/14. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (52. regnskabsår) ÅRSRAPPORT 2013/14 Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele CVR nr. 12868014 (52. regnskabsår) Ordinær generalforsamling afholdes torsdag den 25. september 2014 kl. 19.00 i Tjelecenterets forsamlingshus.

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Fensmark Fjernvarme a.m.b.a. Revisionsprotokollat til årsrapport for 2017/18

Fensmark Fjernvarme a.m.b.a. Revisionsprotokollat til årsrapport for 2017/18 Fensmark Fjernvarme a.m.b.a. Revisionsprotokollat til årsrapport for 2017/18 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Ahlgade 63, 4300 Holbæk T: 5158 4300, F:

Læs mere

Vegger Vandværk I/S Årsrapport for året 2005

Vegger Vandværk I/S Årsrapport for året 2005 Vegger Vandværk I/S Årsrapport for året 2005 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Erklæringer m.v. 1 Resultatopgørelse 2005 7 Balance pr. 31. december 2005 8 Noter 9 2 LEDELSESPÅTEGNING Bestyrelsen har dags dato

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013. Bestyrelsens beretning Indledning 2012 har ligesom 2011 har været et uforudsigeligt og udfordrende år for Hadsten Varmeværk.

Læs mere

5. Investeringsplan for kommende år. 6. Indkomne forslag fra andelshavere

5. Investeringsplan for kommende år. 6. Indkomne forslag fra andelshavere ÅRSRAPPORT FOR PERIODEN 1. JANUAR TIL 31. DECEMBER 2014 DRIFTSBUDGET FOR 2015 ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDES ONSDAG, DEN 25. MARTS 201 PÅ POSTGAARDEN KL. 19.30 MED FØLGENDE DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent

Læs mere

(31-10-2012) Elin Christophersen - Udkast årsrapport 2011 (1).pdf Side 1

(31-10-2012) Elin Christophersen - Udkast årsrapport 2011 (1).pdf Side 1 (31-10-2012) Elin Christophersen - Udkast årsrapport 2011 (1).pdf Side 1 Bjørnø Vandværk A.M.B.A. Bjørnø 7, 5600 Faaborg CVR-nr. 20 65 09 31 Årsrapport 01.01.2011-31.12.2011 13. regnskabsår (31-10-2012)

Læs mere

Referat. Bornholms Varme A/S 18.11.2015 1. Bestyrelsesmøde nr. 38 Den 18. november 2015 kl.15.00 Mødested: Brovangen 9, Aakirkeby.

Referat. Bornholms Varme A/S 18.11.2015 1. Bestyrelsesmøde nr. 38 Den 18. november 2015 kl.15.00 Mødested: Brovangen 9, Aakirkeby. Bornholms Varme A/S 18.11.2015 1 Referat Bestyrelsesmøde nr. 38 Den 18. november 2015 kl.15.00 Mødested: Brovangen 9, Aakirkeby Medlemmer: Per Ole Petersen - (Formand) Betina Haagensen (Næstformand) Linda

Læs mere

Projektforslag Udbygning af bæredygtig fjernvarme: Forsyningsområde Stenløse Nord. Udbygning af ny varmecentral ved Maglevad

Projektforslag Udbygning af bæredygtig fjernvarme: Forsyningsområde Stenløse Nord. Udbygning af ny varmecentral ved Maglevad Juli 2014 Egedal Fjernvarme Udbygning af bæredygtig fjernvarme: Forsyningsområde Stenløse Nord Udbygning af ny varmecentral ved Maglevad Notat 1 Afsluttende myndighedsbehandling efter forlængede høringsperiode

Læs mere

Hvalpsund Kraftvarmeværk. Generalforsamling. den 11. oktober 2006

Hvalpsund Kraftvarmeværk. Generalforsamling. den 11. oktober 2006 Hvalpsund Kraftvarmeværk rk Generalforsamling den 11. oktober 2006 Dagsorden Velkomst Valg af dirigent og stemmetællere Beretning for det forløbne regnskabsår Formandens beretning Bestyrelsens arbejde

Læs mere

Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen

Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen Rudkøbing Varmeværk A.m.b.a. Strandlystvej 123. 5900 Rudkøbing. Tel.: 6251 2142 www.rudkoebingfjernvarme.dk Sydlangeland Fjernvarme A.m.b.a.

Læs mere

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni maj Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2017/18. CVR-nr

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni maj Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2017/18. CVR-nr Uddrag af Årsrapport for 1. juni 2016-31. maj 2017 Forslag til Budget for regnskabsåret 2017/18 CVR-nr. 68 32 62 14 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 2 Hoved- og nøgletal 5 Resultatopgørelse 6 Balance

Læs mere

PROTOKOL. fra bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. lørdag d. 17. september 2011 ifm. bestyrelsesseminaret. Scandic, Malmø

PROTOKOL. fra bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. lørdag d. 17. september 2011 ifm. bestyrelsesseminaret. Scandic, Malmø PROTOKOL fra bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN lørdag d. 17. september 2011 ifm. bestyrelsesseminaret Scandic, Malmø 1. Formanden orienterer 2. Byggeudvalget orienterer 3. Administrationen orienterer 4. J.nr.

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2016. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orientering

Bestyrelsesmøde nr /2016. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orientering Bestyrelsesmøde nr. 5. 2015/2016 Dato 19. maj 2016 kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Punkt 1: Referat fra seneste møde Referat fra møde nr. 4 2015/2016 blev underskrevet. Punkt 2: Meddelelser og orientering

Læs mere

Fair afregning af din fjernvarme

Fair afregning af din fjernvarme Fair afregning af din fjernvarme Se på bagsiden, hvad du kan gøre for at spare på varmeregningen. Motivationstariffen har positiv effekt Vi indførte motivationstariffen den 1. juni 2014, og allerede nu

Læs mere

Generalforsamling 25. februar 2015

Generalforsamling 25. februar 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen beretning 3. Det reviderede regentskab forelægges til godkendesen 4. Behandling af indkommende forslag 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen 6. Valg af to suppleanter

Læs mere

Mundtlig beretning Generalforsamling 2017

Mundtlig beretning Generalforsamling 2017 Mundtlig beretning Generalforsamling 2017 Tilbageblik på 2016 Driften af selskabet Når vi ser tilbage på 2016 kan vi glæde os over en stabil drift af kraftvarmeværket med kun få kortvarige, uplanlagte

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Højslev Nr. Søby Fjernvarmeværk a.m.b.a. Rolighedsvej 6 7840 Højslev. Årsrapport 1. juni 2008 til 31. maj 2009. CVR. nr. 18849518

Højslev Nr. Søby Fjernvarmeværk a.m.b.a. Rolighedsvej 6 7840 Højslev. Årsrapport 1. juni 2008 til 31. maj 2009. CVR. nr. 18849518 Højslev Nr. Søby Fjernvarmeværk a.m.b.a. Rolighedsvej 6 7840 Højslev Årsrapport 1. juni 2008 til 31. maj 2009 CVR. nr. 18849518 Godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2009 Dirigent Dansk Revision

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 10. juni 2014 DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER:

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 10. juni 2014 DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER: DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER: Til bestyrelserne. Der indkaldes herved til fælles ekstraordinært bestyrelsesmøde i Ringsted Forsyninger Tirsdag den 17. juni 2014, Bragesvej

Læs mere