Referat af Danske Herregårdsjægeres Generalforsamling 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Danske Herregårdsjægeres Generalforsamling 2016"

Transkript

1 Referat af Danske Herregårdsjægeres Generalforsamling 2016 GENERALFORSAMLING Dagsorden i henhold til foreningens love. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virke i det forløbne år, herunder beretning ved elevudvalgsformanden, Suppleres med indlæg fra Michael Lund, Skovskolen. 3. Fremlæggelse af det reviderede årsregnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse af kontingent 5. Indkomne forslag. 6. Valg til bestyrelsen. På valg er Jacob Larsen og Kristian Stenkjær 7. Valg af bestyrelsessuppleanter og revisor. 8. Eventuelt. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal skriftligt være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen. Indkomne forslag fra bestyrelsen: 1. Oprettelse af national ERFA-gruppe. 2. Hjortevildt udvalg. 3. Drøftelse om oprettelse af andre udvalg kunne have interesse. BERETNING 2015 DANSKE HERREGAARDSJÆGERE Foreningsåret 2015er forløbet med forskellige opgaver; herunder en liste med det, som arbejdet har omfattet: 1. Auktion Bestyrelses møder Projekt dataindsamling 4. Biotopplanudvalget 5. Bæredygtigjagt et samarbejde med Danmarks Jægerforbund, Landbrug & Fødevare, Skovforeningen 6. Samarbejdet med Skov & Landskab og Danmarks Jægerforbund omkring vores uddannelse til Herregaardsjæger 7. Blyfri riffelammunition, Dansk Jagtakademi Niels Kanstrup 8. Skovhagl/stålhagl til jagt i skoven 9. Påvirkning af søers og vandhullers vandmiljø ved udsætning og fodring af gråænder

2 10. Afsætning af skudt vildt 11. Samarbejde med andre institutioner og organisationer 12. Regler for anvendelse af ormemidler 13. Samarbejde Syddansk Universitet og Odense Universitets Hospital vedr. kortlægning af udbredelsen af TBE-virus. 14. Udflugt med oppositionen 15. Kasserer og bogholder 1. Auktion 2015 Auktionen 2015 blev kørt af Jacob Larsen i samarbejde med Gamekeeper A/S ved Henrik Mortensen auktionen var igen en stor succes og der blev solgt varer for kr Vi vil gerne benytte lejligheden til at rette en varm tak til alle donorer. Det er denne beredvillighed til at donere, der muliggør, at vi fortsat kan skabe en række projekter til gavn for såvel de professionelle jagtvæsner som hele jagtens sag i Danmark. Formanden beretter at auktionen har været en stor succes, og takker donorene for deres bidrag og den gode reklame de er med til at give DHJ. 2. Bestyrelses møder 2015 Bestyrelsen har i 2015 holdt 3 bestyrelsesmøder. Formanden beretter kort om de tre årlige møder, der typisk afholdes udenfor DHJ medlemmers højsæson, formanden gør opmærksom på at referat af møderne kan findes på foreningens hjemmeside. 3. Projekt dataindsamling Vores forening har igangsat en undersøgelse af de danske jagtvæsner anno Formålet med undersøgelsen er at få viden om jagtvæsnernes funktion i forhold til vildt- og naturforvaltning for hermed bedre at kunne spille konstruktivt ind i diskussionen om fremtidens vildtforvaltning i Danmark, herunder bl.a. spørgsmålet om udsætning af jagtvildt. Til at gennemføre undersøgelsen har vi udvalgt Dansk Jagtakademi, der er kendt for at have et godt kendskab til jagt- og vildtforvaltning i Danmark og samtidig at være kritisk og troværdig. En del af undersøgelsen består i en spørgebrevsundersøgelse rettet mod de danske jagtvæsner. Kanstrup har modtaget 67 besvarelser. Medieudvalget følger behandlingen af data.

3 Niels Kanstrup kommer i aften og gennemgår materialet og vil i den forbindelse gerne diskutere det med forsamlingen. Formanden beretter kort om undersøgelsen, og gør opmærksom på at denne vil blive yderligt uddybet, i forbindelse Niels Kanstrups fremlæggelse samme aften. 4. Biotopplanudvalget Biotopplanudvalget er et udvalg som er nedsat af Naturstyrelsen. Her arbejdes med spørgsmål omkring Bekendtgørelsen om udsætning af vildt, jagtmåder og jagtredskaber. Jeg har sæde i udvalget, der har været et møde i Jeg forsøger at gøre opmærksom på vigtigheden af vores udvalg og håber at vi kan samles og diskutere hvordan vi får biotopplan reglerne til at matche reglerne om grundbetaling, som landbrugsstøtteordningen nu hedder, det er efter min mening af stor betydning for biotopplanernes implementering på jagtrevirerne. Formanden forklarer kort om blandt andet økologiske rum, og hans samarbejde med Rasmus Ejrnæs fra DCE. Derudover berettes om de problemstillinger der opstår, når forskellige instanser skal samarbejde på tværs. 5. Bæredygtig jagt et samarbejde med Danmarks Jægerforbund, Landbrug & Fødevare og Skovforeningen Resultatet af flere års arbejde med forskellige idéer er blevet til en mærkningsordning. Idéen er at denne mærkningsordning skal følge de jagtetiske regler og i hovedtræk principperne i Interne retningslinjer vedr. opdræt, udsætning og jagt på ænder, agerhøns og fasaner udarbejdet i maj 2000 af Tolvmandsektionen, Dansk Skovforening og Danmarks Jægerforbund. I retningslinjerne står: Retningslinjerne er ledetråde, der løbende skal tilpasses de konkrete forhold, og må således ikke blive en endegyldig facitliste for den enkeltes jagtmoral og forpligtelse til at forbedre og beskytte sit jagtrevir generelt. Herregaardsjægernes bestyrelse mener, at en eventuel ordning skal have til formål:

4 1. at medvirke til at bevare muligheden for jagt på udsat fjervildt på længere sigt. 2. at lette den administrative byrde for det enkelte jagtvæsen, ved en simpel standardisering af egenkontrol og sporbarhed. 3. at skabe en simpel procedure for relevante myndigheders lovpligtige kontrol af det enkelte jagtvæsen. 4. at dokumentere, at jagtvæsenernes praksis i forbindelse med udsætning af fjervildt og efterfølgende jagtudøvelse foregår på etisk og fagligt forsvarlige principper. 5. at medvirke til at tilvejebringe finansiering af indsatser for rådgivning og facilitering vedrørende ordningen. 6. at sikre, at alle aktiviteter fra jord til bord er i overensstemmelse med særlige aftalte regler med relation til fortsat mulighed for omsætning af vildt. Idéen om mærkningsordning blev gennemgået i detaljer, på mødet som Bæredygtig jagt afholdte fredag den 6. marts 2015 på landboforeningen Gefion i Sorø, mange ejere og deres skytter mødte op og deltog i denne debat. Udviklingen på området ligger lidt stille i øjeblikket, men bestyrelsen bakker som udgangspunkt op om mærkningsordningen. Mærkningsordning eller ej, Herregaardsjægernes bestyrelse har en politik i forhold til udsætningsdebatten: Vi vil gerne forhandle sagligt om vilkårene og udvikle dem i forhold til udsætning af fjervildt. Vi har en klar mening/forslag som vi vil fremføre i forhold til at bevare udsætning af fjervildt. Bestyrelsen vil tilskynde til at det sker. Formanden beretter med udgangspunkt i DJ s slides omkring mærkningsordningen, de mest relevante slides findes og gennemgås. Erik Jensen stiller spørgsmål til hvilke arter der specifikt er at betegne som landbrugs produktion. Claus Hansen bakker Erik Jensen op, og der starter en diskussion på salen omkring formuleringen i forhold til hvad der er landbrugsproduktion, formanden ønsker at rette fokus på dette spørgsmål, i sit fremtidige arbejde. Efter spørgsmål fra Lars Kjellgård omkring den udvidet jagttid på fasanhøner, startes en debat i salen omkring import af fasan æg og kyllinger. Der er mange holdning for og i mod, fra en stor del af salen. Det er et ønske fra blandt andet Søren Rasmussen, at afsnitter omkring fasanhøner til æglægning ændres, så det indbefatter fasan æg produceret af høner opdrættet og holdt på voliere efter danske vilkår, skal godkendes i forbindelse med mærkningsordningen.

5 6. Samarbejdet med Skov & Landskab og Danmarks Jægerforbund omkring vores uddannelse til Herregaardsjæger Antallet af Naturtekniker elever som vælger specialet Biotop og vildtpleje på Skovskolen er faldet lidt og ligger nu mellem 8-12 elever i øjeblikket. Vi håber at kunne producere ca.10 elever til Vildtforvalteruddannelsen på DJ, Kalø, hver andet år i fremtiden. Den anbefaling vi gav de elever som vælger Herregardsjægervejen, om at vælge erhvervsøkonomi på niveau F,( første del, af merkonom uddannelsen) på 4 skoleophold, er nu en realitet. Så Herregaardsjægere som dimitterer i fremtiden vil have denne del erhvervsøkonomi med i deres uddannelse. Hvis jagten på herregårde i fremtiden skal drives, er det vigtigt med veluddannet personale. Det er også vigtigt at vores uddannelse er så moderne at man kan bygge videre på den, tage forskellige overbygninger til vildtforvalteruddannelsen på lige fod med f.eks. Skov og Landskabs ingeniør m.m. Det er vigtigt i fremtiden at uddanne vores nye kollegaer på en måde, så nogen af dem bliver at finde i de styrelser og administrationer, som forvalter jagten og naturen i vores samfund. Ellers bliver det svært at fastholde jagten som den udøves på større ejendomme og jagtvæsnerne landet over. Herregaardsjægerne vil derfor forsat arbejde med denne udvikling af vores uddannelse. Formanden beretter at der med stor succes er uddannet 10 nye elever, og der er et ønske om at uddanne et højere antal elever. 7. Blyfri riffelammunition Dansk Jagtakademi har med opbakning fra Klelund, Lille Vildmose og Herregårdsjægerforeningen, forestået indsamling af data for effektiviteten af riffelkugler med fokus på blyfri kugler. Der er på pilotbasis indsamlet data fra ca. 70 dyr over jagtsæsonen 2012/2013/ primært fra kronvildt, men også dåvildt, råvildt og vildsvin. Det indsamlede materiale er blevet bearbejdet i 2015, efter endnu en jagtsæson Juni Fonden har støttet projektet økonomisk. Formanden beretter omkring forsøg med blyfrie kugler, og den problematik der kan opstå i forhold til små kalibrede rifler og blyfrie kugler. 8. Skovhagl/stålhagl til jagt i skoven Dansk Jagtakademi har med opbakning fra Skovforeningen og Herregårdsjægerforeningen forestået indsamling af data i forhold til at belyse jagt med stålhagl i skoven, hvad er erfaringen fra træindustrien og træproducenterne i branchen og hvor stort er problemet? 15. Juni Fonden har støttet projektet økonomisk. Rapporten er nu færdig og anbefaler, at forvaltningen ændres, så hensynet til træproduktion tilgodeses igennem en målrettet distriktsbaseret indsats i områder med særlig værdifuld træproduktion målrettet

6 især mod finérindustrien, hvor der enten opretholdes et krav om skovhagl, hvilket i så fald kræver en videreførelse af afprøvnings og godkendelsesordningen, eller hvor jagt tilrettelægges, så værdifulde kulturer og enkelttræer ikke rammes af jagtammunition. For alle andre produktionsområder ses der ikke grundlag for at opretholde en særlig forvaltning. Formanden beretter at problemet umiddelbart ikke er så stort, og at der er ved at ske en holdningsændring. 9. Påvirkning af søers og vandhullers vandmiljø ved udsætning og fodring af gråænder Et forskningsprojekt til belysning af en forbedret forvaltning af vores søer og vandhuller via udredning og forskning, forsøges at igangsættes af: Blandt andre Aarhus Universitet, Bioscience. Projektet har ikke fundet midler til at igangsætte en undersøgelse. Formanden beretter at der ikke kunne findes midler til at udfører projektet. 10. Afsætning af skudt vildt Kvaliteten på især fuglevildtet har været meget fin i den sidste sæson og det er meget glædeligt. Alt vildt fra sæsonen er solgt. Det er positivt at fuglevildt som fasaner og gråænder igen sælges til familien Danmark i detailbutikkerne. Det er også positivt at mere vildt finder frem til de autoriserede vildtbehandlingsvirksomhed, det gælder især hjortevildt. Formanden beretter at der er en positiv udvikling i forhold til salget af vildtkød generelt. 11. Samarbejde med andre institutioner og organisationer Vi samarbejder, som beskrevet ovenfor, i stor udstrækning med Danmarks Jægerforbund, først og fremmest med Vildtforvaltningsskolen, hvor foreningens formand sidder med i Vildtforvaltningsskolens Skoleråd, som i princippet er garant for at skolen lever op til den aftale man har med Miljøministeriet vedrørende skolens faglige og pædagogiske forpligtigelser. Derudover er jeg med i en række af DJ s udvalg: Markvildt udvalget, som i øjeblikket arbejder med at udarbejde en politik på udsætning af fuglevildtområdet

7 Hjortevildt udvalget, som i øjeblikket arbejder med at udarbejde en politik på hjortevildtforvaltningsområdet. Danmarks Jægerforbund og Herregaardssjægerne har i fællesskab afholdt 3 aftner med oplysnings/debat vedr. udsætning af fuglevildt fordel fra Sjælland, Fyn og Jylland. Disse debat møder var positive og gav et godt billede af hvad der foregår på dette område landet over. I forlængelse af disse møder og i samarbejde med Fødevarestyrelsens veterinære rejsehold på dyrevældfærds området er der i år på samme måde indkaldt til en lignende møderække. Her vil Fødevarestyrelsen forud for en kontrol kampagne på især importeret fuglevildt til udsætning informere om reglerne og om den efterfølgende kontrol på området, som vil finde sted i maj, juni, juli og august i år. Møderne er annonceret i Jæger og på vores hjemmeside, det er vigtigt at informere ejer og godsadministrationen om disse møder da det er vigtigt at alle bliver opdateret på disse regler og håndhæver dem især over for jagtlejere, som praktiserer med udsætning på lejede revirer. Formanden beretter om skolerådets virke i forhold til midler fra jagttegnsmidlerne, samt sit virke i blandt andet markvildtudvalget. Formanden opfordrer medlemmerne til aktivt at forsøge at deltage i de forskellige grupper. 12. Regler for anvendelse af ormemidler Landbrug & Fødevarer skulle søge en dispensation for anvendelse af ormemidler efter at fasankyllinger er udsat i skoven. Landbrug & Fødevarer har ikke endnu forsøgt, så jeg går ud fra at de finder det urealistisk at forsøge, at søge dispensation på nuværende tidspunkt. Formanden finder en ansøgning urealistisk på nuværende tidspunkt. 13. Samarbejde med Syddansk Universitet og Odense Universitets Hospital vedr. kortlægning af udbredelsen af TBE-virus Der er i jagtsæson indsamlet næsten 1000 blodprøver fra rådyr nedlagt under almindelig jagt. Blodprøverne er taget i forbindelse med brækning af dyrene. Foreløbigt resultat af Rådyrundersøgelsen Ca. 800 brugbare prøver er indsamlet i hele landet og sendt til Østrig, heraf er 51 rådyr positive for TBEvirus komplekset. Nogle prøver var ikke mulige at undersøge, da der var giftige substanser i blodet der ødelagde analysen i Østrig. Arbejdet fortsætter og udvides i næste fase med undersøgelse af flåter fra områder hvor der er fundet rådyr med antistoffer for TBE. Mennesker men stor kontakt til naturen som indimellem har haft flåter vil også indgå i undersøgelsen med blodprøver, også husdyr; især får, vil blive undersøgt.

8 Det er et interessant arbejde og det indsamlede materiale vil også kunne bruges i forbindelse med andre undersøgelser af råvildtets sundhedstilstand. Formanden beretter om undersøgelsen, og at medlemmer af DHJ på sigt vil blive spurgt om de vil deltage i en blodprøve undersøgelse. 14. Udflugt med oppositionen Danmarks Jægerforbund. Niels Søndergaard har henvendt sig om vores deltagelse i en udflugt, politikere og embedsmænd fra oppositionen. Bestyrelsen bakker klart op om en sådan udflugt, og deltager gerne, vi hører gerne forslag fra forsamlingen om hvor det kan være. Formanden beretter om udflugter, og spørg generalforsamling om de evt. ønsker besøg fra oppositionen. 15. Kasserer og bogholder Kasserer Morten Truelsen og vores nye bogholder Paw Helms har gjort et formidabelt stykke arbejde. Der er nu fuldstændig styr på vores økonomi, medlems kartoteket og annonceindtægterne. Det vil også klart fremgå når de fremlægger vores regnskab. Tusind tak for denne indsats. Kristian Stenkjær, formand 7. februar 2016 Formandsberetningen tilsluttes af en samlet generalforsamling. Elevudvalgsformanden beretning: Peter Bissø beretter Lars Rolsted har overtaget Anders Jørgensens plads i elevudvalget. Peter Bissø beretter at det næste skoleophold på Kalø vil være på 10 måneder. Peter Bissø beretter om at der i januar blev afholdt egnetheds prøve på Bregentved, og at to elever dumpede, i den forbindelse opfordres læremestrende til at tage deres ansvar som læremester alvorligt. Peter Bissø forklarede muligheden for optag på uddannelsen til Herregårds Jæger, nu kan søges med anden relevant bagrund, som f.eks. tømre eller landmand. Elever med anden bagrund skal havde tre elev år, og skal i denne periode gennemgå og bestå kurserne Motorsavscertifikat,

9 Hygiejne kursus, opdræt og udsætter kursus, sprøjtekursus. Der er i øjeblikket fire elever med anden baggrund i gang med uddannelsen. Peter Bissø beretter at der vil blive afholdt elev ekskursion på Søholt den 15. april kl Der er mødepligt for læremestre og elever på dagen, og alle elever skal medbringe arbejdsbøger. Peter Bissø spørger generalforsamling om deres holdning, til at eleverne i fremtiden vil blive bedt om at udarbejde mindre opgaver, der skal sendes skriftligt til elevudvalget. Dette tiltag bakkes op af general forsamling, Anders Jørgensen påpeger vigtigheden af at elevudvalget giver eleverne en ordentlig respons på sådanne opgaver. Peter Bissø forklarer kort om problemerne i forbindelse med flytningen af skoleperioder for Skov og Naturtekniker eleverne. Michael Lund fra Skovskolen, forklare efterfølgende om udgangspunktet for disse problemer, og om hvordan de løses. Anker stiller i den forbindelse spørgsmål til graden af information fra skovskolen, og formanden lover at graden af information mellem skolen og læremestre øges. Peter Bissø beretter at dette er hans sidste periode som formand for elevudvalget. Referat af efterfølgende punkter på Dagsordnen. Punkt 3: Generalforsamlingen godkender fremlæggelsen af det reviderede årsregnskab. Punkt 4: Kontingentet forbliver på sit nuværende niveau. Punkt 5: 1. Formanden forklarer om ideen omkring oprettelse af en national ERFA gruppe, med en årlig ekskursion til et jagtvæsen. Denne ekskursion skal indeholde en dagsorden for dagen, samt havde et punkt der har særlig fokus på arbejdsmiljø. Michael Lund fra skovskolen tilbyder at deltage, i kraft af sin stilling som ansvarlig for arbejdsmiljøet på Skovskolen. Forslaget bakkes op af generalforsamlingen. 2. Formanden beretter om behovet for et hjortevildtsudvalg i Herregårdsjægerne, der skal havde særligt fokus på den igangværende udvikling i forvaltningen af der danske hjortevildt. Formanden opfordrer medlemmerne til at deltage aktivt i dette arbejde.

10 3. Der blev kort diskuteret muligheden for oprettelse af andre udvalg, blandt andet et fest udvalg, dette blev dog ikke vedtaget. Punkt 6: Begge de opstillede kandidater modtager genvalg. Punkt 7: Peter Lyndrup modtager genvalg som suppleant, Alexander Skovmand bliver valgt som ny suppleant, Lars Kjeldgård genvælges som revisor. Punkt 8: Formand beretter om at der bliver afholdt møde i regi af Danmarks Jægerforbund, omkring import af udenlandske fasan æg og kyllinger, og at der i år vil blive foretaget udvidet veterinær kontrol af importerede æg og kyllinger.

Referat af GENERALFORSAMLING

Referat af GENERALFORSAMLING Referat af GENERALFORSAMLING Foreningen Danske Herregaardsjægere afholder generalforsamling Onsdag den 8. marts 2017 kl. 10.00 Hele arrangementet vil blive afholdt hos Danmarks Jægerforbund Molsvej 34

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING i Foreningen Danske Herregaardsjægere Vildtforvaltningsskolen, Danmarks Jægerforbund, Kalø Den 5. februar 2015.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING i Foreningen Danske Herregaardsjægere Vildtforvaltningsskolen, Danmarks Jægerforbund, Kalø Den 5. februar 2015. REFERAT AF GENERALFORSAMLING i Foreningen Danske Herregaardsjægere Vildtforvaltningsskolen, Danmarks Jægerforbund, Kalø Den 5. februar 2015. Torsdag den 5. februar 2015 klokken 10.00 blev der afholdt generalforsamling

Læs mere

GENERALFORSAMLING - REFERAT. Foreningen Danske Herregaardsjægere afholder generalforsamling Onsdag den 7. marts 2018 kl

GENERALFORSAMLING - REFERAT. Foreningen Danske Herregaardsjægere afholder generalforsamling Onsdag den 7. marts 2018 kl GENERALFORSAMLING - REFERAT Foreningen Danske Herregaardsjægere afholder generalforsamling Onsdag den 7. marts 2018 kl. 10.00 Hele arrangementet vil blive afholdt hos Danmarks Jægerforbund Molsvej 34 8410

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING i Foreningen Danske Herregaardsjægere Vildtforvaltningsskolen, Danmarks Jægerforbund, Kalø den 5. februar 2014.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING i Foreningen Danske Herregaardsjægere Vildtforvaltningsskolen, Danmarks Jægerforbund, Kalø den 5. februar 2014. REFERAT AF GENERALFORSAMLING i Foreningen Danske Herregaardsjægere Vildtforvaltningsskolen, Danmarks Jægerforbund, Kalø den 5. februar 2014. Onsdag den 5. februar blev der afholdt generalforsamling i Foreningen

Læs mere

Årgang 56 januar 2011

Årgang 56 januar 2011 Årgang 56 januar 2011 1 Herregaardsjægeren udgives af foreningen Danske Herregaardsjægere www.herregaardsjaegeren.dk Formand: Kristian Stenkjær tlf. 54 45 31 31 Sønderskovvej 1 4862 Guldborg E-mail: kst@life.ku.dk

Læs mere

Mærkningsordning for opdræt- og udsætning af fjervildt - Bæredygtig Jagt

Mærkningsordning for opdræt- og udsætning af fjervildt - Bæredygtig Jagt Mærkningsordning for opdræt- og udsætning af fjervildt - Bæredygtig Jagt 1 Formål Formålet med denne mærkningsordning er at medvirke til en langsigtet bæredygtig jagt på udsat fjervildt. at udbrede kendskabet

Læs mere

Årgang 59 oktober 2014

Årgang 59 oktober 2014 Årgang 59 oktober 2014 1 Herregaardsjægeren udgives af foreningen Danske Herregaardsjægere www.herregaardsjaegeren.dk Formand: Kristian Stenkjær tlf. 54 45 31 31 Vennerslundsvej 11 4840 Nørre Alslev E-mail:

Læs mere

Årgang 58 juli 2013 1

Årgang 58 juli 2013 1 Årgang 58 juli 2013 1 Herregaardsjægeren udgives af foreningen Danske Herregaardsjægere www.herregaardsjaegeren.dk Formand: Kristian Stenkjær tlf. 54 45 31 31 Vennerslundsvej 11 4840 Nørre Alslev E-mail:

Læs mere

Årgang 58 januar 2013

Årgang 58 januar 2013 Årgang 58 januar 2013 1 Herregaardsjægeren udgives af foreningen Danske Herregaardsjægere www.herregaardsjaegeren.dk Formand: Kristian Stenkjær tlf. 54 45 31 31 Vennerslundsvej 11 4840 Nørre Alslev E-mail:

Læs mere

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Claus Lind Christensen (Formand DJ) Knud

Læs mere

Kursus for udsættere af fuglevildt. Lektion D: Rovdyr, jagt og etik

Kursus for udsættere af fuglevildt. Lektion D: Rovdyr, jagt og etik Kursus for udsættere af fuglevildt Lektion D: Rovdyr, jagt og etik - Beskyttelse mod prædation jagt på udsat fuglevildt - Generelle etiske overvejelser omkring vildtudsætning Udsætterkursus 2014 D.1: Regulering

Læs mere

VEJLEDNING TIL INDBERETNING AF UDSÆTNING AF FASANER, AGERHØNS OG GRÅÆNDER

VEJLEDNING TIL INDBERETNING AF UDSÆTNING AF FASANER, AGERHØNS OG GRÅÆNDER Den 06. juli 2018 VEJLEDNING TIL INDBERETNING AF UDSÆTNING AF FASANER, AGERHØNS OG GRÅÆNDER 1. FORORD 19. december 2017 indførtes nye regler om krav for digital indberetning af udsætning af fasaner, agerhøns

Læs mere

Lektion D: Rovdyr, jagt og etik

Lektion D: Rovdyr, jagt og etik Kursus for udsættere af fuglevildt Lektion D: Rovdyr, jagt og etik - Beskyttelse mod prædation jagt på udsat fuglevildt - Generelle etiske overvejelser omkring vildtudsætning 4.1.1.1 Udsætterkursus D.1:

Læs mere

Danske Herregaardsjægere - Uddannelsesregulativ

Danske Herregaardsjægere - Uddannelsesregulativ Danske Herregaardsjægere - Uddannelsesregulativ Indholdsfortegnelse Kapitel 1 Grundprincipper...1 Kapitel 2 Læremesteren...2 Kapitel 3 Eleven...3 Kapitel 4 Arbejdsbog...4 Kapitel 5 Egnethedsprøve...4 Kapitel

Læs mere

Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug

Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug Vedtægter for Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug 1. Navn og hjemsted Laugets navn er Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug. Laugets hjemsted er området

Læs mere

Vedtægter for Rougsø hjortevildtlaug.

Vedtægter for Rougsø hjortevildtlaug. Vedtægter for Rougsø hjortevildtlaug. 1. Navn og hjemsted Laugets navn er Rougsø hjortevildtlaug. Laugets hjemsted er området nord for Grund fjord og nord for Vivild i Norddjurs Kommune. 2. Formål og opgave

Læs mere

TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET Kronvildtgruppen 23. november 2006 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET Kronvildtgruppens redegørelse og indstilling på baggrund af rapporter fra arbejdet i de regionale grupper De regionale kronvildtgrupper skal

Læs mere

Referat fra offentligt årsmøde i Hjortevildtgruppen Fyn, den 10. marts 2017, afholdt på Centrovice, Vissenbjerg.

Referat fra offentligt årsmøde i Hjortevildtgruppen Fyn, den 10. marts 2017, afholdt på Centrovice, Vissenbjerg. Hjortevildtgruppen Fyn Fyn J.nr. NST-3464-00007 Ref. LEB Den 22. marts 2017 Referat fra offentligt årsmøde i Hjortevildtgruppen Fyn, den 10. marts 2017, afholdt på Centrovice, Vissenbjerg. Der var fremmødt

Læs mere

Danske Herregårdsjægeres Uddannelsesregulativ.

Danske Herregårdsjægeres Uddannelsesregulativ. Danske Herregårdsjægeres Uddannelsesregulativ. Oversigt (Indholdsfortegnelse). Kapitel 1 Kapitel 2 Kapitel 3 Kapitel 4 Kapitel 5 Kapitel 6 Kapitel 7 Kapitel 8 Kapitel 9 Kapitel 10 Kapitel 11 Bilag A Bilag

Læs mere

Slutrapport for kampagnen om. Ulovlig indførsel af fjervildt.

Slutrapport for kampagnen om. Ulovlig indførsel af fjervildt. J. nr.: 2015-13-60-00120 15-11-2016 Slutrapport for kampagnen om Ulovlig indførsel af fjervildt. INDLEDNING Fødevarestyrelsen har i sommeren 2016 gennemført en kontrolkampagne med fokus på sporbarhed og

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Vedtægter for Stubbesø Hjortelaug.

Vedtægter for Stubbesø Hjortelaug. Vedtægter for Stubbesø Hjortelaug. 1. Navn og hjemsted Laugets navn er Stubbesø Hjortelaug Laugets dækningsområde er øst for amtsvej 21 fra Ebeltoft til Feldballe-krydset, og nordgrænsen er hovedvej 15

Læs mere

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup.

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 11. marts 2006, kl. 14.00 Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 20 virksomheder Michael H. Nielsen (dirigent)

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R for KANSAS CITY

V E D T Æ G T E R for KANSAS CITY V E D T Æ G T E R for KANSAS CITY FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Kansas City. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Foreningens formål er at udbrede interessen og forståelsen

Læs mere

Referat af Hjorteforvaltningsmøde den 7. november 2007.

Referat af Hjorteforvaltningsmøde den 7. november 2007. Odsherred, den 15. november 2007 Referat af Hjorteforvaltningsmøde den 7. november 2007. Dagsorden: 1. Godkendelse af ref. 2. Siden sidst, Mikkel, Asger - pressemeddelelse, medieomtale 3. Ulovlig jagt,

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken

Grundejerforeningen Nøddeboparken Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Referat fra generalforsamling 18. april 2007 I Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

Referat af Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs Generalforsamling den 29. marts 2011

Referat af Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs Generalforsamling den 29. marts 2011 Referat af Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs Generalforsamling den 29. marts 2011 Dagsordenen for den ordinære generalforsamling var 1) Præsidentens beretning for det forløbne år og igangværende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Navn Beskrivelse Beløb. Danmarks Jægerfornund Guldborgsund Lokal forvaltning af overvintrende gæs

Navn Beskrivelse Beløb. Danmarks Jægerfornund Guldborgsund Lokal forvaltning af overvintrende gæs Uddelinger Jagt og Vildt projekter 01.01.2001-17.12.2018 Navn Beskrivelse Beløb Danmarks Jægerfornund Guldborgsund Lokal forvaltning af overvintrende gæs 190.000 Aarhus Universitet. Institut for Bioscience

Læs mere

Ansøgning om tilskud i 2017

Ansøgning om tilskud i 2017 Bæredygtig produktion af fasaner til udsætning Ansøgning om tilskud i 2017 A. Projektejer/ansøger: Københavns Universitet, Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Skovskolen. CVR: 29979812 Adresse:

Læs mere

02.1 Foreningen er tilsluttet Danmarks Jægerforbund, hvis vedtægter er bindende for foreningen og går forud for disse vedtægter.

02.1 Foreningen er tilsluttet Danmarks Jægerforbund, hvis vedtægter er bindende for foreningen og går forud for disse vedtægter. VEDTÆGTER for SÆBY OG OMEGNS JAGTFORENING (stiftet den 24. april 1933) Under DANMARKS JÆGERFORBUND 01.0 Foreningens navn er Sæby og Omegns Jagtforening med hjemsted i Frederikshavn og Sæby gammel Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd 1 NAVN OG FORMÅL 1. Foreningens navn er Ringkøbing Fjord Erhvervsråd med hjemsted i Ringkøbing Skjern kommune. 2. Formålet med Ringkøbing Fjord Erhvervsråds arbejde

Læs mere

Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening. Referat

Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening. Referat Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening Tirsdag d. 27. november kl. 19.00 i Tuse Forsamlingshus Tuse Byvej 96, 4300 Holbæk Referat Referent: Søs Granzow. Der var i alt fremmødt 53 medlemmer.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Om stalddørssalg. Om stalddørssalg side 2 >> Stalddørssalg eller gårdbutik? side 3 >> Hvad må man sælge? side 4 >> Hvis du vil vide mere side 7 >>

Om stalddørssalg. Om stalddørssalg side 2 >> Stalddørssalg eller gårdbutik? side 3 >> Hvad må man sælge? side 4 >> Hvis du vil vide mere side 7 >> Når en landmand, biavler, jæger, fisker eller dambruger sælger sine egne uforarbejdede produkter i mindre mængder direkte til den private forbrugers egen husholdning side 2 >> Stalddørssalg eller gårdbutik?

Læs mere

Referat af generalforsamling i Venskabsforeningen Danmark- Mali.

Referat af generalforsamling i Venskabsforeningen Danmark- Mali. Referat af generalforsamling i Venskabsforeningen Danmark- Mali. Mandag den 26. maj 2014 kl 19.00 i Danafrika Kultur, Ndr. fasanvej 192-194. kld. 2000 Frederiksberg med dagsordenen: 1) Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Jægernes Naturfond Årsberetning

Jægernes Naturfond Årsberetning Jægernes Naturfond Årsberetning 2017-2018 Forord I Jægernes Naturfond kan vi se tilbage på en godt år. Et år, hvor vi har mødt velvilje og opbakning til fondens arbejde både i de projekter, vi støtter,

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 23. april 2007, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 39 husstande, 38 stemmeberettigede: 1, 4, 5, 9, 12, 13,

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge REFERAT 26-03-2014 Fremmødte: 33 Stemmeberettigede: 27 Velkomst Formanden, Christian Kubel bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ivan

Læs mere

Velkommen til FORSA generalforsamling 2015

Velkommen til FORSA generalforsamling 2015 Velkommen til FORSA generalforsamling 2015 FORSA Generalforsamling 2015 (Kl. 16.15-18.00) Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Indkomne forslag Regnskab 2014 Kommentarer fra kritisk

Læs mere

LMO Formidlingsprojekt om sikker vildt- og biodiversitetspleje. 27-04-16 250.000

LMO Formidlingsprojekt om sikker vildt- og biodiversitetspleje. 27-04-16 250.000 Uddelinger Jagt og Vildt 1.1.2001-17.05.2016 Navn Beskrivelse Behandling Bevilget beløb kr. LMO Formidlingsprojekt om sikker vildt- og biodiversitetspleje. 27-04-16 250.000 Nationalmuseet, Ulla Odgaard

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening

Gamborg Sogns Jagtforening Gamborg Sogns Jagtforening Generalforsamling torsdag d. 5. maj 2011 Der blev afholdt generalforsamling den 5/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Niels Rasmussen blev valgt til

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken.

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken. Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Maj 2005 Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 24 borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2 Godkendelse af vedtægter 3 Valg af bestyrelse og suppleanter 4

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Foruden de bestemmelser, der er formuleret i de til enhver tid gældende Vedtægter for den selvejende institution Rudme Friskole,

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Dansk Træforenings Generalforsamling 8. maj 2014. DANSK TRÆFORENING Danish Timber Trade Federation

Dansk Træforenings Generalforsamling 8. maj 2014. DANSK TRÆFORENING Danish Timber Trade Federation Dansk Træforenings Generalforsamling 8. maj 2014 DANSK TRÆFORENING Danish Timber Trade Federation 1. Valg af dirigent Dagsorden 2. Bestyrelsens beretning 3. Årsregnskab til godkendelse 4. Bestyrelsens

Læs mere

Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø

Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø INGENIØRFORENINGEN I DANMARK 1. Navn og område Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Selskabets navn er IDA Arbejdsmiljø. IDA Arbejdsmiljø er et landsdækkende, fagteknisk selskab oprettet

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Årgang 57 april 2012

Årgang 57 april 2012 Årgang 57 april 2012 1 Herregaardsjægeren udgives af foreningen Danske Herregaardsjægere www.herregaardsjaegeren.dk Formand: Kristian Stenkjær tlf. 54 45 31 31 Vennerlundsvej 11 4840 Nørre Alslev E-mail:

Læs mere

Vedtægter for Brugergruppen Albatros

Vedtægter for Brugergruppen Albatros Vedtægter for Brugergruppen Albatros 1. Foreningens navn er Brugergruppen Albatros. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands hjemstedskommune. 2. Foreningens formål er: 1. At varetage

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er: Trædballe - Uhrhøj Antenneforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. 2 FORMÅL 2.1 Foreningens formål er at etablere, eje og drive fællesantenneanlæg

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

Dansk Neurokirurgisk Selskab

Dansk Neurokirurgisk Selskab Dansk Neurokirurgisk Selskab Marts 2016 Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 11. marts 2016 i Charlottehaven på Østerbro. Dagsordenen: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af referatet

Læs mere

Vedtægter for Dansklærerforeningen

Vedtægter for Dansklærerforeningen Vedtægter for Dansklærerforeningen I. Navn og formål 1 Dansklærerforeningens navn er Dansklærerforeningen. 2.1 Dansklærerforeningens formål er at tjene og udvikle faget dansk alle steder hvor danskundervisning

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund Forslag til vedtægtsændringer for Skødstrup Sogns Jagtforening under Danmarks Jægerforbund Side 1 af 6 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skødstrup Sogns Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Leverforeningen April 2014

Vedtægter for Leverforeningen April 2014 Vedtægter for Leverforeningen April 2014 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Leverforeningen. Landsforeningen for leversyge, levertransplanterede og deres pårørende. Landsforeningens hjemsted

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Generalforsamlingen afholdes med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i (NDV) Norddjurs Vandråd. Tidspunkt: Den onsdag 19. marts 2014 kl. 19.00 Sted: Fjellerup Aktivitetshus, Niels Iuels Plads 3, 8585 Glesborg. Generalforsamlingen afholdes med følgende

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Solbakkens Fritidsskole

Vedtægter for foreningen Solbakkens Fritidsskole Vedtægter for foreningen Solbakkens Fritidsskole Vedtægter for foreningen Solbakkens Fritidsskole Stiftet September 2013 Side 2 Side 11 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Solbakkens Fritidsskole, foreningen

Læs mere

Forslag til lov om ændring af lov om jagt og vildtforvaltning (Styrkelse af vildtudbytteindberetninger m.v.)

Forslag til lov om ændring af lov om jagt og vildtforvaltning (Styrkelse af vildtudbytteindberetninger m.v.) Miljøudvalget 2013-14 MIU Alm.del Bilag 405 Offentligt Forslag til lov om ændring af lov om jagt og vildtforvaltning (Styrkelse af vildtudbytteindberetninger m.v.) 1 I lov om jagt og vildtforvaltning,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LEVERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR LEVERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR LEVERFORENINGEN FEBRUAR 2018 Navn, Hjemsted og Formål 1 Foreningens navn er: Leverforeningen. Landsforeningen for leversyge, levertransplanterede og deres pårørende. Landsforeningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab Invitation til stiftende generalforsamling i Ernærings Pædagogisk Selskab Vi inviterer hermed til stiftende generalforsamling i en ny forening der fremover skal arbejde for udbredelse af viden om ernæringens

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Danske jagtvæsner anno 2016

Danske jagtvæsner anno 2016 Danske jagtvæsner anno 216 Rapport 165-1 Dansk Jagtakademi Skrejrupvej 31 DK-841 Rønde Tel.:+45 233 2999 E-mail: nk@danskjagtakademi.dk CVR 22 745 Titel Danske Jagtvæsner anno 216. Forfatter Niels Kanstrup,

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Vedtægt for Trøjborg Arkadespilforening

Vedtægt for Trøjborg Arkadespilforening Vedtægt for Trøjborg Arkadespilforening 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Trøjborg Arkadespilforening Foreningen har hjemsted i Århus Kommune. 2. Foreningens formål: Foreningens formål er at formidle

Læs mere

LOVE FOR DANSK GEOLOGISK FORENING

LOVE FOR DANSK GEOLOGISK FORENING LOVE FOR DANSK GEOLOGISK FORENING Foreningens formål er at fremme interessen for geologi og beslægtede videnskaber, at knytte deres dyrkere nærmere sammen og særlig virke for udbredelsen af kendskab til

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Vedtægter for foreningen Den Kreative Skole København

Vedtægter for foreningen Den Kreative Skole København for foreningen Den Kreative Skole København 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Den Kreative Skole København. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2. Foreningens formål: Foreningens formål

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter Vedtægt for Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter 1 Navn Foreningens navn er: Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter. 2 Formål Støtteforeningens formål er til

Læs mere

2 Foreningens navn er Amatørteatret Fyrkatspillet. Foreningen er hjemmehørende i Mariagerfjord kommune og dens adresse er formandens.

2 Foreningens navn er Amatørteatret Fyrkatspillet. Foreningen er hjemmehørende i Mariagerfjord kommune og dens adresse er formandens. VEDTÆGTER FOR AMATORTEATRET FYRKATSPILLET Formål og hjemsted 1 Foreningens formål er: at fremme og udbrede interessen for amatørskuespil i Mariagerfjord kommune, at producere og opføre vikingespil og amatørteater,

Læs mere

Årgang 57 oktober 2012

Årgang 57 oktober 2012 Årgang 57 oktober 2012 1 Herregaardsjægeren udgives af foreningen Danske Herregaardsjægere www.herregaardsjaegeren.dk Formand: Kristian Stenkjær tlf. 54 45 31 31 Vennerlundsvej 11 4840 Nørre Alslev E-mail:

Læs mere

Årgang 56 oktober 2011

Årgang 56 oktober 2011 Årgang 56 oktober 2011 1 Herregaardsjægeren udgives af foreningen Danske Herregaardsjægere www.herregaardsjaegeren.dk Formand: Kristian Stenkjær tlf. 54 45 31 31 Sønderskovvej 1 4862 Guldborg E-mail: kst@life.ku.dk

Læs mere

Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug.

Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug. GI Vedtægter 1. Navn Organisationens navn er: "GenvindingsIndustrien". 2. Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug. 2.2 Organisationens

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013 Love LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI Stiftet 13. maj-2004 Revideret generalforsamling 2007. Forslag til ny revision april 2013 1 GAMLE LOVE 1 NYE LOVE 1.1 Selskabets navn er Dansk Selskab for

Læs mere

10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING

10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING 10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Humlebæk Skoles Forældreforening. Foreningens binavn er Vild med Bevægelse. 1.2 Foreningens

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Spørgsmål Hvad kan ministeren oplyse om den kommende forvaltningsplan for ulve i Danmark

Spørgsmål Hvad kan ministeren oplyse om den kommende forvaltningsplan for ulve i Danmark Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 164 Offentligt J.nr. NST-4101-00479 25. juni 2013 Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. R stillet af Folketingets Udvalg for landdistrikter

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere