VEDTÆGTER GEOGRAFISK HAVE I KOLDING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER GEOGRAFISK HAVE I KOLDING"

Transkript

1 VEDTÆGTER GEOGRAFISK HAVE I KOLDING /

2 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 1. NAVN OG HJEMSTED FORMÅL FORMUE, DRIFT OG HÆFTELSE BESTYRELSENS SAMMENSÆTNING OG VALGMÅDE BESTYRELSENS ARBEJDE OG ANSVAR LEDELSE OG ORGANISATIONEN BRUGERRÅD TEGNINGSREGEL TILSYN VEDTÆGTSÆNDRINGER OFFENTLIGHED OG TAVSHEDSPLIGT HABILITET DEN SELVEJENDE INSTITUTIONS OPHØR REGNSKAB, REVISION OG BUDGET REGNSKABSÅR... 8

3 1. NAVN OG HJEMSTED Side Den selvejende institutions navn er Geografisk Have. 1.2 Den selvejende institutions hjemsted er Kolding Kommune. 1.3 Den selvejende institution er oprettet den 1. januar FORMÅL 2.1 Den selvejende institutions formål er at drive den botaniske have Geografisk Have i Kolding. Geografisk Have er en lokalt forankret, geografisk opdelt botanisk have af høj, faglig kvalitet og med god vedligeholdelsesstandard. Driften af Geografisk Have sker på basis af en lejeaftale med Kolding Kommune, som ejer haven. 2.2 Geografisk Have har en plantesamling af anerkendt botanisk og plantemæssig karakter. For at kunne sikre og vedligeholde den registrerede botaniske samling skal bestyrelsen tilstræbe at etablere og vedligeholde et tæt samarbejde med universiteter og botaniske haver i Danmark og udlandet. 2.3 Geografisk Have skal lægge vægt på formidling af det unikke særkende, der ligger i botanikken, havekulturen, historien og den lokale kulturarv i haven, til glæde for og i samarbejde med skoler og lokalbefolkning, såvel som faginteresserede. Haven skal være med til at øge viden og forståelse for planter samt fremme og formidle kendskab til planter og natur gennem udstillinger, aktiviteter og arrangementer. 2.4 Udviklingen og driften af størstedelen af Geografisk Have skal være i overensstemmelse med grundlæggeren Aksel Olsens idé om en botanisk have, hvor planterne er placeret sammen efter deres naturlige, geografiske oprindelse, men der skal være plads til fornyelse indenfor formålets rammer. 2.5 Geografisk Have skal danne ramme for aktiviteter af bredere kulturel karakter, herunder midlertidige arrangementer. 2.6 Geografisk Have må ikke have karakter af eller udvikle sig til en forlystelsespark eller en samling af permanente fremmedelementer, der ikke har noget med hovedformålet at gøre. 2.7 Der skal være mulighed for at supplere indtægterne i Geografisk Have ved salg fra biproduktion, af f.eks. frø eller stiklingeformerede planter. 2.8 Det forudsættes endvidere, at en del af havens areal fortsat skal kunne anvendes af Kolding Miniby. 2.9 Den selvejende institutions formål er almennyttigt. Den selvejende institution har ikke til formål at oparbejde en formue Den selvejende institutions aktiviteter skal kunne rummes af kommunalfuldmagten, da institutionen er oprettet ved indskud af kommunale midler.

4 Side 4 3. FORMUE, DRIFT OG HÆFTELSE 3.1 Den selvejende institution er stiftet af Kolding Kommune ved indskud af driftsaktiver tilknyttet Geografisk Have samt visse øvrige aktiver knyttede aktiver og forpligtelser. 3.2 Hverken stifteren eller andre er forpligtet til at foretage indskud i den selvejende institution, udover det ved stiftelsen skete indskud. Eventuelt opsparet overskud på den løbende drift skal anvendes til realisering af det i vedtægternes pkt anførte formål. 3.3 Den selvejende institution hæfter alene med sin formue, og hverken stifter eller andre trejdeparter hæfter for den selvejende institutions forpligtelser. 3.4 Driften af Geografisk Have skal sikres gennem f.eks. entreindtægter og lejeindtægter fra udlejning af havens faciliteter og eventuelt driftstilskud fra Kolding Kommune og/eller tilskud fra andre parter. 4. BESTYRELSENS SAMMENSÆTNING OG VALGMÅDE 4.1 Geografisk Have ledes af en bestyrelse. Bestyrelsen består af 7 medlemmer. 4.2 Bestyrelsesmedlemmerne vælges på baggrund af deres personlige egenskaber og kvalifikationer under hensyn til bestyrelsens samlede profil. Det tilstræbes, at bestyrelsen består af personer med den fornødne ledelsesmæssige, faglige, politiske, forretningsmæssige, juridiske og økonomiske baggrund. 4.3 Bestyrelsesmedlemmerne udpeges for en 4-årig periode, første gang i forbindelse med stiftelsen. Genvalg kan finde sted. 4.4 Medlemmerne til bestyrelsen udpeges således: 2 medlemmer udpeges af og blandt Kolding Byråds medlemmer, 2 medlemmer udpeges af Business Kolding, hvoraf det ene skal have en juridisk baggrund. Medlemmerne behøver ikke at være blandt Business Koldings medlemmer, 1 medlem udpeges af Københavns Universitet, Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, 2 medlemmer udpeges med almindeligt flertal blandt de af Kolding Byråd, Business Kolding og Københavns Universitet udpegede medlemmer af Geografisk Haves bestyrelse.

5 4.5 Udpegningen af bestyrelsesmedlemmer valgt af Kolding Byråd, Business Kolding og Københavns Universitet sker senest den 1. december i det år, hvor den 4-årige valgperiode udløber, og de tiltræder som medlemmer af bestyrelsen pr. 1. januar det følgende år. De af bestyrelsen selv udpegede medlemmer vælges af bestyrelsen senest den 1. december i det andet år efter bestyrelsens tiltræden, således at disse tiltræder den følgende 1. januar (ved insitutionens stiftelse udpeges de bestyrelsesvalgte medlemmer dog i forlængelse af stiftelsen for en 2-årig periode). Side Bestyrelsens beslutning om at udpege 2 medlemmer af bestyrelsen, jf. pkt. 4.4, sidste punkt, sker uden deltagelse af de bestyrelsesudpegede medlemmer. Beslutningen træffes ved almindeligt flertal blandt de tilstedeværende. 4.7 Ved varigt forfald af et bestyrelsesmedlem er de, som har udpeget den pågældende, berettiget til at udpege et nyt bestyrelsesmedlem. 4.8 Bestyrelsen konstituerer sig selv med formand, næstformand, kasserer og sekretær. Et medlem, der er udpeget af Kolding Byråd, kan ikke være formand. 4.9 Brugerrådet for Geografisk Have har ret til at udpege 2 medlemmer til bestyrelsen med observatørstatus uden stemmeret. Udpegning sker for en 1- årig periode og skal ske senest 1. december. Observatørerne tiltræder den følgende 1. januar. Observatørerne deltager ikke i behandlingen af personalesager De fastansatte medarbejdere i Geografisk Have har ret til at udpege 1 observatør uden stemmeret til bestyrelsen. Udpegning sker for en 4-årig periode og skal ske senest 1. december i det år, hvor flertallet af bestyrelsens medlemmer udpeges, jf. pkt Observatøren tiltræder den følgende 1. januar. Observatøren deltager ikke i behandlingen af personalesager. 5. BESTYRELSENS ARBEJDE OG ANSVAR 5.1 Bestyrelsen varetager den overordnede og strategiske ledelse af den selvejende institution. Bestyrelsen skal påse, at den selvejende institutions organisation er forsvarlig, herunder i relation til formueforvaltning og bogføring. Bestyrelsen fører endvidere tilsyn med, at den daglige ledelse udøver sit hverv i overensstemmelse med de af bestyrelsen fastsatte retningslinjer og det beskrevne formål. 5.2 Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når 5 ud af 7 af dens medlemmer, herunder formand eller næstformand, er til stede. Bestyrelsen træffer afgørelser ved simpelt flertal. Et medlem af bestyrelsen kan give stemmefuldmagt til et andet medlem. 5.3 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden inden for rammerne af disse vedtægter.

6 5.4 Bestyrelsen udarbejder et årligt budget for driften af Geografisk Have. Bestyrelsen kan instruere ledelsen om udarbejdelse af udkast hertil, som i givet fald skal foreligge tids nok til, at budgettet kan være færdigbehandlet af bestyrelsen senest 2 måneder inden regnskabsårets begyndelse. Budgettet skal godkendes af Kolding Kommune inden denne frist. Side Bestyrelsen mødes, når formanden eller 2 bestyrelsesmedlemmer finder det påkrævet, dog mindst 2 gange årligt. Bestyrelsesmøder indkaldes ved formanden. 5.6 Der føres protokol over det på møderne passerede, som underskrives af bestyrelsen. 5.7 Medlemmer af bestyrelsen og medearbejdernes observatør kan anmode om dækning af direkte omkostninger forbundet med udførelsen af bestyrelsesarbejdet. Bestyrelsen godkender principper herfor én gang årligt. 6. LEDELSE OG ORGANISATIONEN 6.1 Geografisk Have skal have en medarbejderstab, der i omfang og sammensætning står i rimeligt forhold til havens størrelse, økonomi, ansvarsområde og arbejdsplan. 6.2 Bestyrelsen ansætter en daglig leder for den selvejende institution. Den daglige leder skal have de fornødne faglige forudsætninger til at forestå driften af Geografisk Have. 6.3 Havens leder har ansvaret for den daglige ledelse af den selvejende institution indenfor de af bestyrelsen fastsatte retningslinjer og det af bestyrelsen vedtagne budget. 6.4 Havens leder ansætter og afskediger det øvrige personale inden for de godkendte arbejdsplan- og budgetmæssige rammer. 6.5 Lederen orienterer løbende bestyrelsen om institutionens udvikling og økonomiske drift og sørger for, at institutionens bogføring sker under iagttagelse af lovgivningens regler herom, og at formueforvaltningen foregår på betryggende måde og i overensstemmelse med bestyrelsens retningslinjer. 6.6 Den daglige leder skal efter bestyrelsens nærmere instrukser udarbejde forslag til regnskab og årsberetning til bestyrelsen. 6.7 Lederen har ret og pligt til at deltage i bestyrelsesmøderne uden stemmeret, med mindre bestyrelsen konkret træffer anden beslutning. 7. BRUGERRÅD 7.1 Kolding Kommune nedsætter et brugerråd blandt brugerne af og interessenterne for Geografisk Have med repræsentation af Geografisk Haves Venner og Kolding Miniby. Brugerrådet skal høres i forbindelse med udviklingsprojekter, som i væsentlig grad ændrer havens karakter. Brugerrådet har ingen beslutningskompetence.

7 8. TEGNINGSREGEL Side Den selvejende institution tegnes af bestyrelsens formand, næstformand og kasserer i forening eller af den samlede bestyrelse. 9. TILSYN 9.1 Kolding Kommune er tilsynsmyndighed for den selvejende institution. Kolding Kommune har de rettigheder og beføjelser, som tilkommer tilsynet i almene fonde efter fondsloven, med de fornødne tilpasninger. 9.2 Følgende beslutninger skal anses som væsentlige og kræver godkendelse fra Kolding Kommue som tilsynsmyndighed: (i) (ii) (iii) (iv) (v) Beslutning om ændring af den selvejende institutions vedtægter, herunder ændring af den selvejende institutions formål; Beslutning om køb af fast ejendom eller salg, pantsætning og andre dispositioner over fast ejendom; Beslutning om optagelse af lån; Ekstraordinære beslutninger, som vil kunne stride mod vedtægterne, eller som kan indebære væsentlige overskridelser af det af tilsynsmyndigheden godkendte budget; Den selvejende institutions opløsning og udlodning af eventuel formue. 10. VEDTÆGTSÆNDRINGER 10.1 Vedtægtsændringer skal vedtages af bestyrelsen med mindst 6/7 stemmer. Forinden beslutning om vedtægtsændring træffes af bestyrelsen, skal udtalelse herom indhentes af Kolding Kommune. 11. OFFENTLIGHED OG TAVSHEDSPLIGT 11.1 Den selvejende institution er omfattet af offentlighedsloven Bestyrelsen og ledelsen udviser åbenhed om den selvejende institutions forhold. Dog skal viden om den selvejende institutions forhold, herunder viden om forretningsmæssige forhold, holdes fortrolig, hvis det vil kunne skade den selvejende institution, at denne viden kommer til tredjemands kundskab. Oplysninger, som skal holdes fortrolige, må endvidere ikke bruges til formål, der er den selvejende institution uvedkommende. Forpligtelsen til at holde visse oplysninger fortrolige gælder også efter hvervets ophør Bestyrelsen skal på opfordring og uden unødigt ophold stille alle informationer om den selvejende institution til rådighed for Kolding Kommune som tilsynsmyndighed.

8 12. HABILITET Side Bestyrelsens medlemmer er omfattet af almindelige fondsretlige principper om habilitet og må således ikke deltage i beslutninger, hvori de har en særlig personlig eller økonomisk interesse. Såfremt kravet om tilstedeværelse af 5/7 af bestyrelsen, jf. pkt. 5.2, ikke kan opfyldes på grund af inhabilitet, kan den pågældende beslutning træffes ved enighed mellem de resterende habile bestyrelsesmedlemmer. Hvis færre end 3 bestyrelsesmedlemmer er habile, skal den pågældende beslutning dog forelægges tilsynsmyndigheden til godkendelse. 13. DEN SELVEJENDE INSTITUTIONS OPHØR 13.1 Beslutning om den selvejende institutions ophør træffes efter disse vedtægters bestemmelser om vedtægtsændringer, jf. pkt Kolding Kommune træffer bestemmelse om, hvorledes Geografisk Haves eventuelle opsparede nettoformue skal anvendes i tilfælde af den selvejende institutions ophør. 14. REGNSKAB, REVISION OG BUDGET 14.1 Den selvejende institutions årsrapport revideres af en af bestyrelsen valgt revisor. Revisor vælges på ubestemt tid og fungerer, indtil bestyrelsen vælger en ny revisor i stedet Den reviderede og af bestyrelsen godkendte årsrapport skal af bestyrelsen fremsendes til Kolding Kommune til godkendelse senest 4 måneder efter udløbet af regnskabsåret Retningslinjerne for udarbejdelse og godkendelse af budget fremgå af pkt REGNSKABSÅR 15.1 Regnskabsåret er kalenderåret. Første regnskabsår løber fra den selvejende institutions stiftelse til den førstkommende 31. december. Kolding, d. For Kolding Kommune som stifter: Jørn Pedersen Borgmester Rikke Vestergaard Kommunaldirektør

9 Bekræftet af bestyrelsen: Side 9 [ ] Formand [ ] Næstformand Kasserer [ ] [ ] Bekræftet af ledelsen: Tine Meide Kierkegaard

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION MUSIKKENS HUS

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION MUSIKKENS HUS VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION MUSIKKENS HUS 1 1 Navn, hjemsted og formål 1.1. Den selvejende institutions navn er Musikkens Hus. 1.2. Den selvejende institutions hjemsted er Fanø Kommune 1.3.

Læs mere

STIFTELSESOVERENSKOMST

STIFTELSESOVERENSKOMST STIFTELSESOVERENSKOMST Morsø Kommune og Region Nordjylland Jernbanevej 7 Niels Bohrs Vej 30 7900 Nykøbing Mors 9220 Aalborg Ø har d.d. stiftet en Selvejende Institution Kulturmødet Mors med hjemsted i

Læs mere

Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred

Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred 1. Stiftelse Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred 1.1. Fonden Geopark Odsherred er stiftet af Odsherred Kommune. 1.2. Der er ikke tillagt stifteren, væsentlige gavegivere/bidragsydere eller andre særlige

Læs mere

UDKAST 27. maj 2015 VEDTÆGTER KUNSTHALLEN DIAS - DIGITAL INTERACTIVE ART SPACE. 1. Navn, og hjemsted

UDKAST 27. maj 2015 VEDTÆGTER KUNSTHALLEN DIAS - DIGITAL INTERACTIVE ART SPACE. 1. Navn, og hjemsted VEDTÆGTER KUNSTHALLEN DIAS - DIGITAL INTERACTIVE ART SPACE 1. Navn, og hjemsted Kunsthallen DIAS - Digital Interactive Art Space (herefter "DIAS") er en selvejende institution stiftet af Vallensbæk Kommune

Læs mere

Vedtægter. for. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1 Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark.

Vedtægter. for. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1 Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark. Vedtægter for Den selvejende institution Teatercentrum i Danmark 1 Navn og hjemsted Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark. DSI Teatercentrum i Danmark er undtaget fra

Læs mere

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen).

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Vedtægter for Den Selvejende Institution, Aarhus Scenekunstcenter 1 Navn, hjemsted og tilsyn Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Institutionen er stiftet af Aarhus

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION KAJ MUNKS PRÆSTEGÅRD I VEDERSØ

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION KAJ MUNKS PRÆSTEGÅRD I VEDERSØ VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION KAJ MUNKS PRÆSTEGÅRD I VEDERSØ 1 Navn og hjemsted 1.1 Den selvejende institution Kaj Munks Præstegård i Vedersø drives på almennyttigt grundlag. 1.2 Den selvejende

Læs mere

Vedtægter for Ørbæk Midtpunkt

Vedtægter for Ørbæk Midtpunkt Vedtægter for Ørbæk Midtpunkt 1 Foreningens navn og hjemsted Den almennyttige forenings navn er: Ørbæk Midtpunkt. Institutions hjemsted er: Langemosevej 5, 5853 Ørbæk, Nyborg Kommune 2 Formål Ørbæk Midtpunkts

Læs mere

VEDTÆGTER for Den selvejende Institution Terndrup Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted i Terndrup by, Rebild Kommune.

VEDTÆGTER for Den selvejende Institution Terndrup Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted i Terndrup by, Rebild Kommune. VEDTÆGTER for Den selvejende Institution Terndrup Idrætscenter 1. Institutionens navn er Terndrup Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted i Terndrup by, Rebild Kommune. 2. Institutionens

Læs mere

VEDTÆGTER for den selvejende institution Fonden Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum

VEDTÆGTER for den selvejende institution Fonden Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum UDKAST AF 13. JULI 2016 Advokatfirmaet Drachmann Advokatpartnerselskab CVR-nr. 36 89 79 61 Skolegade 24 4800 Nykøbing Falster Telefon 54 84 50 50 www.drachmann.com J.nr.: MJ-17130-36 13. juli 2016 VEDTÆGTER

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution

Vedtægter for den selvejende institution Vedtægter for den selvejende institution Horisonten S/I (fond) 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Horisonten S/I er en uafhængig og selvejende institution. Stk. 2. Institutionen er oprettet den 15. januar 2014.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR. Stiftet 1997

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR. Stiftet 1997 1 Navn, hjemsted og formål 1.1. Den selvejende institutions navn er Orøkontor. VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR Stiftet 1997 1.2. Orøkontors hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1.3. Den

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Center for innovation og metodeudvikling for den specialiserede sociale indsats i Danmark

VEDTÆGTER. FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Center for innovation og metodeudvikling for den specialiserede sociale indsats i Danmark VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Center for innovation og metodeudvikling for den specialiserede sociale indsats i Danmark 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Den selvejende institutions navn er Center for

Læs mere

Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018)

Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018) Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018) 1 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i den offentlige selvejende institution

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Aveny-T Fonden. UDKAST TIL ÆNDRINGER AF PUNKT 6.1 og 8.1

VEDTÆGTER. for. Aveny-T Fonden. UDKAST TIL ÆNDRINGER AF PUNKT 6.1 og 8.1 VEDTÆGTER for Aveny-T Fonden UDKAST TIL ÆNDRINGER AF PUNKT 6.1 og 8.1 1 Navn, hjemsted og stifter 1.1 Fondens navn er Aveny-T Fonden. Fondens binavn er Aveny Teatret ERF. 1.2 Fondens hjemsted er Frederiksberg

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 Vedtægter Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er NIBE Elforsynings Fond og juridisk er den en

Læs mere

Vedtægter For Den almennyttige selvejende institution. Kulturlanternen - LemmingHuset -

Vedtægter For Den almennyttige selvejende institution. Kulturlanternen - LemmingHuset - Vedtægter For Den almennyttige selvejende institution Kulturlanternen - LemmingHuset - 1. Navn, hjemsted og formål 1.1. Den selvejende institutions navn er Kulturlanternen, - LemmingHuset -, som er en

Læs mere

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R for Vejle Tennis Hal Mogens Thyssen (H) Ib Skovbo (H) aut. bobestyrer Vibeke Forsberg (H) Finn Dyhre Hansen (H) Mads Danielsen (L) Niels Johansen

Læs mere

Fonden er almennyttig og kan støtte andre teater- og kulturrelaterede initiativer og institutioner på Frederiksberg.

Fonden er almennyttig og kan støtte andre teater- og kulturrelaterede initiativer og institutioner på Frederiksberg. VEDTÆGTER for Aveny-T Fonden 1. Navn, hjemsted og stifter 1.1 Fondens navn er Aveny-T Fonden. Fondens binavn er Aveny Teatret ERF. 1.2 Fondens hjemsted er Frederiksberg Kommune. 1.3 Fonden er stiftet af

Læs mere

Konserveringscentret i Vejle

Konserveringscentret i Vejle Vedtægter for den selvejende institution Konserveringscentret i Vejle 1. Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er Fonden Konserveringscentret i Vejle. Dens hjemsted er Vejle Kommune. 2. Fondens

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK. (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18.

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK. (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18. BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18. februar 2013) 1 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i den offentlige

Læs mere

Vedtægter for Fonden Roskilde Sprogcenter

Vedtægter for Fonden Roskilde Sprogcenter Vedtægter for Fonden Roskilde Sprogcenter Juni 2008 Navn, hjemsted og formål 1 Fonden Roskilde Sprogcenter er en selvejende institution med hjemsted i Roskilde kommune. Fondens egenkapital udgøres af kontant

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN #BREVFLET# Bilag 1: Forretningsorden for bestyrelsen FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN i Center For Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S Bestyrelsesmøder 1 Bestyrelsen udpeges for den kommunale valgperiode,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FONDEN BOFORMEN GAIA

VEDTÆGTER FOR FONDEN BOFORMEN GAIA 223-102024 JTL/usk 24.05.2006 VEDTÆGTER FOR FONDEN BOFORMEN GAIA 1. Navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er Fonden Boformen Gaia. 1.2 Fondens adresse og hjemsted er Bøgelunden 25, 9320 Hjallerup. 2. Stiftelse

Læs mere

VEDTÆGTER for Fonden Kulturhavn Gilleleje

VEDTÆGTER for Fonden Kulturhavn Gilleleje VEJEN Torvegade 16 DK 6600 Vejen Tlf. +45 76 10 00 88 Fax +45 75 36 52 66 vejen@advodan.dk CVRnr. 25 57 52 88 Sag nr. 67037888JWN VEDTÆGTER for Fonden Kulturhavn Gilleleje 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Fondens

Læs mere

VEDTÆGTER. For Fonden Nordic Synergy Park, CVR-nummer [ * ] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S

VEDTÆGTER. For Fonden Nordic Synergy Park, CVR-nummer [ * ] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S VEDTÆGTER For Fonden Nordic Synergy Park, CVR-nummer [ * ] 1 5. OKTOBER 2011 W W W. K R O M A N N R E U M E R T. C OM VEDTÆGTER 1. NAVN OG

Læs mere

VEDTÆGTER for den selvejende institution Fonden Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum (Godkendt af byrådet )

VEDTÆGTER for den selvejende institution Fonden Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum (Godkendt af byrådet ) VEDTÆGTER for den selvejende institution Fonden Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum (Godkendt af byrådet 13.10.16) 1. Fondens navn, hjemsted og stiftelse 1.1 Fondens navn er Fonden Stubbekøbing Motorcykel-

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S INDHOLD 1. Bestyrelsens valg og sammensætning 1 2. Konstitution 1 3. Bestyrelsesmøder 1 4. Beslutningsprotokol 2 5. Bestyrelsens forpligtelser 2

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Musholmfonden

VEDTÆGTER. for. Musholmfonden VEDTÆGTER for Musholmfonden 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fonden er en erhvervsdrivende fond, etableret i overensstemmelse med lov om erhvervsdrivende fonde. 1.02 Fondens navn er Musholmfonden. 1.03 Fondens

Læs mere

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i 1. kvartal. Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes, når mindst 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det og skal indkaldes på forlangende

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Konstitution Bestyrelsen er valgt/udpeget for 2 år ad gangen. Bestyrelsesmedlemmerne har forskudte valgperioder, som anført i vedtægterne,

Læs mere

Vedtægter for Musikdramatisk TeaterOperaen i MidtenOperaen i Midten

Vedtægter for Musikdramatisk TeaterOperaen i MidtenOperaen i Midten Vedtægter for Musikdramatisk TeaterOperaen i MidtenOperaen i Midten Udgave til godkendelse i kommunerne og Kulturstyrelsen 1 Navn, organisation og hjemsted Musikdramatisk TeaterOperaen i Midten er en selvejende

Læs mere

Vedtægter for Landsforening Team Succes

Vedtægter for Landsforening Team Succes Vedtægter for Landsforening Team Succes 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Foreningen Team Succes. 1.2 Foreningen har hjemsted i Vejle Kommune. 1.3 Foreningen er en landsdækkende, almennyttig

Læs mere

BRANDTS MUSEUM FOR KUNST OG VISUEL KULTUR

BRANDTS MUSEUM FOR KUNST OG VISUEL KULTUR V E D T Æ G T E R F O R BRANDTS MUSEUM FOR KUNST OG VISUEL KULTUR Baseret på: Lov nr. 1505/2006, museumsloven med senere ændringer. Lov nr. 1531/2010 om økonomiske og administrative forhold for modtagere

Læs mere

V E D T Æ G T E R for den selvejende institution

V E D T Æ G T E R for den selvejende institution V E D T Æ G T E R for den selvejende institution Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde CVR-nr: 32573010 www.roendeic.dk 1 Navn Institutionens navn er Rønde Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Art Center Aalborg - MonAA

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Art Center Aalborg - MonAA UDKAST 09. marts 2018 V E D T Æ G T E R for Fonden Art Center Aalborg - MonAA 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Fonden Art Center Aalborg - MonAA. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 1.02 Fondens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FERMATEN. Herning, Fermaten - Smallegade Herning - Phone:

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FERMATEN. Herning, Fermaten - Smallegade Herning - Phone: VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FERMATEN Herning, 2018 Fermaten - Smallegade 4-7400 Herning - Phone: 9722 5510 - Email: mail@fermaten.dk 1 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Fermaten. Dens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Erhvervshus Fyn P/S. CVR-nr Sagsnr MMR/ jd

VEDTÆGTER. for. Erhvervshus Fyn P/S. CVR-nr Sagsnr MMR/ jd VEDTÆGTER for Erhvervshus Fyn P/S CVR-nr. 34 20 62 28 Sagsnr. 31225-0033 MMR/ jd 1. NAVN 1.1. Selskabets navn er Erhvervshus Fyn P/S. 1.2. Selskabets binavn er Business Region Funen P/S. 1.3. Selskabets

Læs mere

MUSIKTEATRET-HOLSTEBRO FOND

MUSIKTEATRET-HOLSTEBRO FOND J.nr. 16-21139 V E D T Æ G T E R for MUSIKTEATRET-HOLSTEBRO FOND 1. Navn, hjemsted og stifter: Stk. 1. Fondens navn er: Musikteatret-Holstebro Fond. Stk. 2. Fondens hjemsted er Holstebro Kommune. Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ARBEJDSTITEL under stiftelse

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ARBEJDSTITEL under stiftelse VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ARBEJDSTITEL under stiftelse 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er Arbejdstitel (herefter benævnt Institutionen). Dens hjemsted er Tønder Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro

Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro Dybbølsgade 41, 1721 København V Tlf. 33 22 88 20 * Fax 33 22 40 16 CVR nr. 18 21 08 51 Bank 5331-0240301 settlementet@settlementet.dk Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro Navn og stifter 1 Stk.

Læs mere

UDKAST ( rev ) Vedtægter for Den Erhvervsdrivende Fond Copenhagen Film Fund (Københavns Filmfond) J.nr kas/aja 27.

UDKAST ( rev ) Vedtægter for Den Erhvervsdrivende Fond Copenhagen Film Fund (Københavns Filmfond) J.nr kas/aja 27. J.nr. 00750-0079 kas/aja 27. februar 2013 UDKAST ( rev ) Vedtægter for Den Erhvervsdrivende Fond Copenhagen Film Fund (Københavns Filmfond) 1. Navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende

Læs mere

Vedtægt. Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer Indhold

Vedtægt. Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer Indhold Pensionskassen for Farmakonomer April 2016 Vedtægt Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer 10 49 68 37 Indhold Navn, hjemsted og formål 1. Pensionskassens navn 2 2. Pensionskassens formål

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as Forretningsorden for bestyrelsen i AquaDjurs as Tiltrådt 17. juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. Forretningsordenens hjemmel... 3 2. Aktiebesiddelse... 3 3. Tiltrædelse af forretningsorden... 3 4. Bestyrelsens

Læs mere

stk. 2 Fonden er stiftet af foreningen Århus Filmværksteds generalforsamling den 3. maj 2005

stk. 2 Fonden er stiftet af foreningen Århus Filmværksteds generalforsamling den 3. maj 2005 vedtægter 1 Navn og hjemsted Fondens navn er Fonden Århus Filmværksted Fonden er stiftet af foreningen Århus Filmværksteds generalforsamling den 3. maj 2005 Fondens hjemsted er Århus Kommune 2 Formål og

Læs mere

Leg, læring og fællesskab

Leg, læring og fællesskab VEDTÆGTER for Fonden, Bjørnebandens Weekendkoloni 1 Fondens navn og hjemsted Fondens navn er Fonden for Bjørne Bandens Weekendkoloni. Fondens hjemsted er Slagelse kommune. 2 Fondens formål Fonden har til

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen Destination Sønderjylland

Vedtægter. for. Foreningen Destination Sønderjylland Jura og Byrådssekretariatet Udkast 3-11-2014 Sags nr.: 14/42287 Vedtægter for Foreningen Destination Sønderjylland 1. Navn, hjemsted 1.1 Foreningens navn er Destination Sønderjylland 1.2 Foreningen har

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Dansk Kyst- og Naturturisme ( Fonden ).

1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Dansk Kyst- og Naturturisme ( Fonden ). 28. november 2014 Vedtægt for den erhvervsdrivende Fond dansk kyst- og naturturisme 1. Fondens navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Dansk Kyst- og Naturturisme ( Fonden ). 1.2

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. 46 mio. fordelt på aktier á kr. 1 eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. 46 mio. fordelt på aktier á kr. 1 eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD FORSYNING HOLDING A/S CVR-nr. 33 04 73 12 1.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION "HJORTSVANG MUSEUM"

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION HJORTSVANG MUSEUM VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION "HJORTSVANG MUSEUM" 1 Navn og hjemsted. Institutionens navn er Hjortsvang Museum. Dens hjemsted er Hjortsvang. Institutionen er selvejende. 2 Institutionens formål.

Læs mere

VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART"

VEDTÆGTER for HJARNØ FÆRGEFART Vedtægterne er gældende fra 1. januar 2018. VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART" 1 "Hjarnø Færgefart" er en selvejende institution, d e r er oprettet m e d d e t formål at varetage søtransporten mellem Hjarnø

Læs mere

FUNDATS FOR. Fonden KULTURSTEDET LINDEGAARDEN. Fondens navn er Fonden KULTURSTEDET LINDEGAARDEN. Fondens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune.

FUNDATS FOR. Fonden KULTURSTEDET LINDEGAARDEN. Fondens navn er Fonden KULTURSTEDET LINDEGAARDEN. Fondens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. FUNDATS FOR Fonden KULTURSTEDET LINDEGAARDEN 1. Navn, hjemsted og stiftelse. Fondens navn er Fonden KULTURSTEDET LINDEGAARDEN. Fondens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. Fonden er stiftet den 26. september

Læs mere

VEDTÆGTER. Fonden Connect Køge

VEDTÆGTER. Fonden Connect Køge VEDTÆGTER Fonden Connect Køge 1. Navn og hjemsted Fondens navn: Fonden Connect Køge. Fondens hjemsted er Køge Kommune. 2. Stifter Fonden er stiftet af Køge Erhvervsudviklingsråd (KEUR) (CVR. nr. 33 68

Læs mere

Forretningsorden. for. bestyrelsen. DNS i/s [Arbejdstitel]

Forretningsorden. for. bestyrelsen. DNS i/s [Arbejdstitel] Eksempel på Forretningsorden for løsningsforslag no. 1. Eksemplet på Forretningsorden kræver ikke ændringer i det udarbejdede DNS I/S aftalesæt. Løsningsforslag fremlagt på borgmestermødet den 28. august

Læs mere

Vedtægt for Børneringens Fond

Vedtægt for Børneringens Fond Protektor Hendes Majestæt Dronning Margrethe II Vedtægt for Børneringens Fond Fondens navn er Børneringens Fond. Fondens hjemsted er Københavns Kommune. 1. NAVN OG HJEMSTED 2. FORMÅL Fondens formål er,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. BOTILBUDDET TOLSTRUPHUS cvr.nr

VEDTÆGTER. for. BOTILBUDDET TOLSTRUPHUS cvr.nr VEDTÆGTER for BOTILBUDDET TOLSTRUPHUS cvr.nr. 27 81 35 77 2 Botilbuddets navn er: Botilbuddet Tolstruphus. Botilbuddets hjemsted er: Skive Kommune. 1. Navn, hjemsted og formål. Botilbuddet er en selvejende

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Kattegatcentrets Driftsfond

V E D T Æ G T E R. for. Kattegatcentrets Driftsfond V E D T Æ G T E R for Kattegatcentrets Driftsfond 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Kattegatcentrets Driftsfond. 1.02 Fondens hjemsted er Norddjurs Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Fondens formål er: 2.01.01

Læs mere

Vedtægter. for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET. I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret.

Vedtægter. for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET. I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret. Vedtægter for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret. 2.1 Kaffe Konkret har hjemsted i Københavns Kommune. Det kan bestyrelsen

Læs mere

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.)

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) Vedtægter. 1. Foreningens navn Foreningen Djursland for fuld Damp. Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) 2. Beliggenhed ændres til Hjemsted.

Læs mere

Vedtægter for Opholdsstedet Purhusvej ApS

Vedtægter for Opholdsstedet Purhusvej ApS Vedtægter for Opholdsstedet Purhusvej ApS 1 Selskabets navn Selskabets navn er Opholdsstedet Purhusvej ApS 2 Selskabets hjemsted Selskabets hjemsted er Silkeborg Kommune 3 Selskabets formål Selskabets

Læs mere

Vedtægter. for fonden NEWCO SCENEN. Navn og hjemsted. Formål

Vedtægter. for fonden NEWCO SCENEN. Navn og hjemsted. Formål Vedtægter for fonden NEWCO SCENEN Navn og hjemsted 1. NEWCO SCENEN er en fond, hvis hjemsted er Holstebro Kommune. Formål 2 Fondens formål er at eje, udleje og drive ejendommen NEWCO SCENEN, beliggende

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I ANTI DOPING DANMARK 2 Revideret 2013 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder

Læs mere

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS 1 Foreningens navn og hjemsted: 1. I overensstemmelse med fransk lov af 1. juli 1901 og dekret af 16. august 1901 er der den 22. november 1966 dannet en forening kaldet: Club

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Fonden Vimby i Hjortshøj

V E D T Æ G T E R. Fonden Vimby i Hjortshøj V E D T Æ G T E R for Fonden Vimby i Hjortshøj Fondens navn og hjemsted 1 Fondens navn er Fonden Vimby i Hjortshøj Fondens hjemsted er Aarhus Kommune. Stifter og grundkapital 2 Fonden er stiftet af Støtteforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr VEDTÆGTER for Foreningen Dansif CVR nr. 33 63 63 85 Side 2 af 7 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Dansif. 1.2 Dansif er en frivillig forening. 1.3 Foreningens hjemsted er Region Hovedstaden. 2

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N V E D T Æ G T E R for F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N Formål: 1. (1) Foreningens formål er at tilrettelægge og gennemføre Kulturnatten i København. Hensigten med Kulturnatten

Læs mere

VEDTÆGTER for FORENINGEN ROSKILDE FESTIVAL

VEDTÆGTER for FORENINGEN ROSKILDE FESTIVAL VEDTÆGTER for FORENINGEN ROSKILDE FESTIVAL - 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Foreningen Roskilde Festival. 1.02 Foreningen har hjemsted i Roskilde Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende institution ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER

Vedtægter for Den selvejende institution ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER Vedtægter for Den selvejende institution ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER Navn hjemsted og formål: 1 Institutionens navn er "ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER". Institutionens hjemsted er i Viborg kommune.

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at dets opgaver udføres effektivt under hensyntagen til sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at dets opgaver udføres effektivt under hensyntagen til sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR GREVE RENOVATION A/S CVR-nr. 32 26 85 36 1. SELSKABETS

Læs mere

FORUMlOO% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100%

FORUMlOO% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100% GENERELLE BESTEMMELSER 1.1 Foreningens navn er Foreningen FORUM100%. 1. Bestyrelsen for FORUM100% har ret, men ikke pligt til at beskytte navnet

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole Forretningsorden for bestyrelsen på I henhold til 14, stk. 1 i institutionens vedtægter fastsættes følgende forretningsorden: 1. Bestyrelsens opgaver og ansvar Bestyrelsesmedlemmer skal tilsammen bidrage

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Center for Kultur og Udvikling

Vedtægter for den selvejende institution Center for Kultur og Udvikling Vedtægter for den selvejende institution Center for Kultur og Udvikling NAVN OG HJEMSTED 1 Center for Kultur og Udvikling (CKU) er en selvejende institution. CKU s hjemsted er København. CKU er undtaget

Læs mere

Fælles museumsmagasiner

Fælles museumsmagasiner Vedtægter for den selvejende institution Fælles museumsmagasiner 1. Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er Fælles museumsmagasiner. Dens hjemsted er Vejle. 2. Institutionens formål Institutionens

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

Udkast af 15. marts Udkast til Vedtægter Den selvejende institution Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest. 1. marts 2013

Udkast af 15. marts Udkast til Vedtægter Den selvejende institution Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest. 1. marts 2013 Udkast til Vedtægter Den selvejende institution Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest 1. marts 2013 Vedtægter Den selvejende institution Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest 1 Navn, hjemsted og formål

Læs mere

Vedtægterne er udarbejdet i henhold til:

Vedtægterne er udarbejdet i henhold til: Vedtægterne er udarbejdet i henhold til: Lovbekendtgørelse nr. 358 af 8. april 2014 af museumsloven Bekendtgørelse nr. 461 af 25. april 2013 om museer mv. Lov nr. 1531 af 21. december 2010 om økonomiske

Læs mere

Udkast Vedtægter for den selvejende institution Næstved Hallerne

Udkast Vedtægter for den selvejende institution Næstved Hallerne Udkast 14.12 2016 Vedtægter for den selvejende institution Næstved Hallerne Navn, hjemsted og formål 1. Institutionens navn er Næstved Hallerne. Institutionens hjemsted er Næstved Kommune. Næstved Hallerne

Læs mere

1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende institution med hjemsted i Herning Kommune.

1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende institution med hjemsted i Herning Kommune. Gamle vedtægter 1) Ilskov Hallen er en selvejende institution 2) Institutionens navn er Ilskov Hallen Nye vedtægter 1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. De Hjemløses Venner

VEDTÆGTER FOR. De Hjemløses Venner 3577-002 JL/LIS VEDTÆGTER FOR De Hjemløses Venner cvr-nr. 30 47 91 65 1. Navn. 1.1. Foreningens navn er De Hjemløses Venner. 1.2. Foreningen har hjemsted i Esbjerg. 2. Formål. 2.1. Foreningens primære

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Bygningsfonden MonAA

V E D T Æ G T E R. for. Bygningsfonden MonAA UDKAST 9. marts 2018 V E D T Æ G T E R for Bygningsfonden MonAA 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Bygningsfonden MonAA. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 1.02 Fondens hjemsted er Aalborg. 2. FORMÅL

Læs mere

Referat af stiftelsesmøde

Referat af stiftelsesmøde J. nr. 90010-4 Referat af stiftelsesmøde År 2015, den 22. januar blev der afholdt stiftende møde i Fonden Ungehuset Falster. Stiftelsesmødet blev afholdt på adressen Restauration Vesterskoven, Østre Allé

Læs mere

Vedtægt for Den Erhvervsdrivende Fond Dansk Kyst- og Naturturisme

Vedtægt for Den Erhvervsdrivende Fond Dansk Kyst- og Naturturisme Vedtægt for Den Erhvervsdrivende Fond Dansk Kyst- og Naturturisme 1. Fondens navn og hjemsted 1.1. Fondens navn er Den Erhvervsdrivende Fond Dansk Kyst- og Naturturisme ( Fonden ). 1.2. Fonden er stiftet

Læs mere

Vedtægt. for. Den selvejende institution. Ungecenteret Allégården. Navn og hjemsted

Vedtægt. for. Den selvejende institution. Ungecenteret Allégården. Navn og hjemsted Vedtægt for Den selvejende institution Ungecenteret Allégården 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Den selvejende institutions navn er: Ungecenteret Allégården. Ungecenteret Allégården drives af Landsforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Foreningen Team Tvilling

VEDTÆGTER. for. Foreningen Team Tvilling VEDTÆGTER for Foreningen Team Tvilling 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er Team Tvilling. 1.2 Foreningens hjemsted er København Kommune. 2. FORMÅL 2.1 Foreningen har til formål på almennyttigt

Læs mere

Udkast til nye vedtægter for den selvejende institution Nordisk Teaterlaboratorium, egnsteater i Holstebro Kommune. Navn, organisation og hjemsted.

Udkast til nye vedtægter for den selvejende institution Nordisk Teaterlaboratorium, egnsteater i Holstebro Kommune. Navn, organisation og hjemsted. Udkast til nye vedtægter for den selvejende institution Nordisk Teaterlaboratorium, egnsteater i Holstebro Kommune Navn, organisation og hjemsted. 1 Nordisk Teaterlaboratorium er en selvejende institution,

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning Strand

Læs mere

1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er S/I Ry Hallerne, der efterfølgende er benævnt RH. Hjemstedet er Skanderborg Kommune.

1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er S/I Ry Hallerne, der efterfølgende er benævnt RH. Hjemstedet er Skanderborg Kommune. S/I Ry Hallerne Vedtægter ændringer 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er S/I Ry Hallerne, der efterfølgende er benævnt RH. Hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Det er RH s formål

Læs mere

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a.

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Vedtægter for Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Selskabet driver endvidere

Læs mere

FUNDATS FOR HOLBÆK FONDEN

FUNDATS FOR HOLBÆK FONDEN Advokat Steen Marslew Sags nr. 800020.20.34 FUNDATS FOR HOLBÆK FONDEN 1 Navn Fondens navn er Holbæk Fonden. 2 - Hjemsted Fondens hjemsted er Holbæk kommune. 3 Stiftelse Fonden er stiftet den 17. november

Læs mere

F U N D A T S VEDTÆGTER FOR FONDEN DEN SELVEJENDE INSTITUTION KOLDINGEGNENS LUFTHAVN, VAMDRUP

F U N D A T S VEDTÆGTER FOR FONDEN DEN SELVEJENDE INSTITUTION KOLDINGEGNENS LUFTHAVN, VAMDRUP F U N D A T S Undertegnede: Vamdrup Kommune Kolding Kommune og Lunderskov Kommune er d.d. enedes om at skifte en fond med følgende vedtægter: VEDTÆGTER FOR FONDEN DEN SELVEJENDE INSTITUTION KOLDINGEGNENS

Læs mere

Vedtægter for Den Selvejende Institution Pulsen I Salling CVR-nr. 32 59 34 10

Vedtægter for Den Selvejende Institution Pulsen I Salling CVR-nr. 32 59 34 10 Vedtægter for Den Selvejende Institution Pulsen I Salling CVR-nr. 32 59 34 10 1. Navn Institutionens navn er: Den Selvejende Institution Pulsen I Salling institution kaldes i daglig tale: Pulsen. 2. Hjemsted

Læs mere

2.3 Fonden vil gennem sin grundkapital, tilskud og donationer fra tredjemand samt optagelse af lån forfølge sit formål.

2.3 Fonden vil gennem sin grundkapital, tilskud og donationer fra tredjemand samt optagelse af lån forfølge sit formål. Lett Advokatfirma Adv. Jesper Knudsen J.nr. 267175-HUP VEDTÆGT FOR SØV-FONDEN KOLDING 1. Fondens navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er SØV-Fonden Kolding. 1.2 Fondens binavn er Socialøkonomisk Fond Kolding.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 1. Navn Institutionens navn er: Den selvejende institution IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 2. Hjemsted Institutionens hjemsted er Vesthimmerlands kommune. 3. Formål Idrætscenter

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Forretningsordenens hjemmel... 3 2. Aktiebesiddelse... 3 3. Bestyrelsens konstitution... 3 4. Tiltrædelse af forretningsorden...

Læs mere

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a.

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Vedtægter for foreningen Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Foreningens navn og hjemsted; Foreningens navn er Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. 1 2 Foreningens hjemsted er Gyrstinge

Læs mere

1: Navn, hjemsted og virkeområde. Stk. 2: Den selvejende institutions hjemsted og virkeområde er Aabenraa Kommune. 2: Baggrund og formål

1: Navn, hjemsted og virkeområde. Stk. 2: Den selvejende institutions hjemsted og virkeområde er Aabenraa Kommune. 2: Baggrund og formål 1 Vedtægter for den selvejende institution Aabenraa Selvhjælp 1: Navn, hjemsted og virkeområde Stk. 1: Den selvejende institutions navn er Aabenraa Selvhjælp Stk. 2: Den selvejende institutions hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB

VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB 3 1. NAVNE OG HJEMSTED Den selvejende institutions navn er Det danske Hedeselskab. Det danske Hedeselskab ( Hedeselskabet ) er

Læs mere