Nyhedsbrev til Rådets repræsentanter i politiet Nr. 1/2012. Årsmøde og Politiseminar. Evaluering af Kør bil når du kører bil.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev til Rådets repræsentanter i politiet Nr. 1/2012. Årsmøde og Politiseminar. Evaluering af Kør bil når du kører bil."

Transkript

1 Til Rådets repræsentanter i politiet Samt kolleger i forebyggelsesafdelinger, som har kontakt med skolerne Nyhedsbrev til Rådets repræsentanter i politiet Nr. 1/2012 Februar 2012 Årsmøde og Politiseminar Sæt kryds i kalenderen allerede nu når Rådet for Sikker trafik holder årsmøde d. 11. juni efterfulgt af årets Politiseminar d. 12. juni 2012 i DGI byen i København. Årsmødet vil give dig den nyeste viden inden for forebyggelse af trafikulykker med børn og unge og forhåbentlig inspirere til nye former for samarbejde med skoler og kommuner. Når årsmødet slutter d. 11. juni kl. 15 er der indtjekning på DGI-byen Hotel og middag om aftenen kun for Politiet. D. 12. juni tager vi fat hvor vi slap årsmødet og sætter fokus på erfaringsudveksling og samarbejde indenfor Politiet krydret med relevante oplæg fra bl.a. Flemming Balvig professor i retssociologi ved Københavns Universitet. Hvem kan deltage: Alle repræsentanter og herudover opfordrer vi hver kreds til at udvælge tre kolleger, der har kontakt til skolerne. Det endelige program og link til tilmelding bliver sendt ud i løbet af april Evaluering af Kør bil når du kører bil Kør bil når du kører bil. Det var budskabet i opmærksomhedskampagnen i oktober Her lod bilisterne sig fortælle, at de lige så godt kan tage en pose over hovedet, når de vælger fx at sms e mens de kører.

2 Det lykkedes i den grad at sætte emnet på dagsorden. 91 %, mod tidligere 72 %, ved nu at opmærksomhed har stor eller meget stor indflydelse på antallet af trafikdræbte. 65 % har set kampagnen 91 % synes godt eller meget godt om den 63 % har opfordret andre til ikke at sms e Emnet blev ny højdespringer på presse, med mere end dobbelt så meget omtale som i en gennemsnitlig kampagne. Politiets fotooptagelser var guld værd i forhold til pressearbejdet, ligesom politiets deltagelse altid er det. Tak for det! SP- fester og ny gave Datoerne for årets fester er den 24. april i LEGOLAND og den 25. april i Tivoli. Begge dage vil der være masser af konkurrencer for SP erne. Vi har sendt invitationer ud til jer og skolerne i sidste uge. Deadline for tilmelding er den 16. marts for både LEGOLAND og Tivoli. Mens der også er der også deadline for bestilling af spisebilletter til LEGOLAND den 4. april. Igen i år skal SP erne belønnes med en gave, nemlig et ur. Vi håber, I vil hjælpe os med at dele dem ud, lige som sidste år. Urene vil blive sendt til stationerne i starten af april, og vi vil bede jer dele dem ud inden sommerferien. Rådet for Sikker Trafik på Politiskolen Rådet for Sikker Trafik har indgået en aftale med Politiskolen i Brøndby om at undervise alle nye politielever, der starter på uddannelsen. Formålet er at give eleverne viden om og forståelse for politiets meget vigtige rolle i forhold til forebyggelse af trafikulykker. Det gælder betydningen af de ulykkesdata, som politiets indsamler, de præventive kontroller på vejene, undervisning på skolerne, udtalelser til pressen mv. Vi er rigtig glade for, at vi nu får lejlighed til at møde alle de kommende politifolk. De første undervisningsforløb har været meget tilfredsstillende for alle. Vi håber i Rådet, at interessen og engagementet i trafiksikkerhedsarbejdet fortsætter, når eleverne kommer ud i kredsene, siger dokumentationschef i Rådet for Sikker Trafik, Jesper Sølund.

3 Nyt om ny knallertuddannelse Knallertundervisningen på ungdomsskolerne bliver markant ændret fra 19. januar 2013, hvor den nye kørekortbekendtgørelse træder i kraft. Der er stadig et par løse ender, men det ligger pt. fast at: Knallertbeviset erstattes af et rigtigt kørekort (til den nye kategori AM) Der indføres en teoriprøve og en praktisk køreprøve, som begge skal bestås Antallet af lektioner til køreundervisningen øges fra 24 til 30, og risikolære kommer til at fylde mere Sanktionerne for ulovlig knallertkørsel skærpes Prisen for knallert-kørekortet er fastsat til 420 kr. Man skal have taget et færdselsrelateret førstehjælpskursus, inden man kan gå til teoretisk og praktisk prøve. Kurset i førstehjælp er ikke en del af de 30 knallertlektioner, men skal tages særskilt. Aldersgrænsen for at køre lille knallert bliver enten 15 eller 16 år. Dette afklares formentlig i løbet af foråret 2012 i Folketinget. Aldersgrænsen for at køre knallert45 er uændret 18 år. I november 2012 og januar 2013 planlægger Rådet for Sikker Trafik og Ungdomsskoleforeningen at afholde omkring ti én-dages kurser, fordelt med ca. to kurser i hver region. Alle ca. 500 nuværende knallertlærere i Danmark skal tage kurset for at være rustet til at varetage den nye undervisning og de nye teori- og køreprøver. For nye knallertlærere bliver der udbudt et tre-dages kursus, sandsynligvis i januar og februar Nærmere information om disse kurser følger senere, når vi har planlagt tider og steder. Hvis du ønsker at modtage Rådets nyhedsbrev om den nye knallertuddannelse, kontakt Lene Elmegaard:le@sikkertrafik.dk. Ungekampagnen Familien Fra 5. marts rykker Familien ud i kommuner i din politikreds. Med ny teknologi har vi skabt en film, hvor modtageren selv spiller rollen som offeret, der skal likvideres fordi han eller hun har kørt for stærkt. På alle kommunens ungdomsuddannelser vil der blive hængt plakater op med teksten Skal vi NAKKE din ven? Via hjemmesiden familien.nu kan de unge få Familien til at minde kammeraterne om, at det nu er slut med at køre for stærkt.

4 Den video kammeraten modtager viser medlemmerne af Familien på vej ud til vedkommendes privatadresse. Undervejs i filmen bliver kammeraten ringet op og får klar besked om at nu skal det være slut med at køre for stærkt, ellers vanker der! Skudhuller og ridser i lakken ude på ungdomsuddannelserne På udvalgte ungdomsuddannelser vil der blive sat mærker på flere af de unges biler, så det ser ud som om, at nogen har skudt gennem bildøren og at Familien har været forbi og ridset deres signatur i bilens lak. Mærkerne er monteret ved brug af vand/fugt og fjernes let og uden skade på bilen. Baggrunden for kampagnen er en ny undersøgelse, der slår fast, at 70 % af de unge har kørt med venner eller kæresten, der kørte for stærkt. Kun 40 % af dem, der har oplevet det, har bedt chaufføren om at sætte farten ned. Kampagnen er et samarbejde mellem Kommunerne i Danmark, TrygFonden og Rådet for Sikker Trafik. Forårets fartkampagne Mit Hjem - Din Fart To tredjedele af alle ulykker sker på landevejene. Derfor sætter vi igen i år ind med fartkampagnen Mit Hjem - Din Fart, som koncentrerer sig om at få farten ned på landevejene. Kampagnen kører i uge 16-18, og budskabet til bilisterne er, at der bor familier der er bekymrede over den høje fart langs landevejene. Den røde pige og kontroller Omdrejningspunktet er igen silhuetten af den røde pige, der sidste år fik en rigtig god evaluering, fordi budskabet er let at afkode. Derudover er det vigtigt, at kampagnen bakkes op af kontroller ude på landevejene, og vi er derfor glade for, at I i politiet foretager kontroller i både uge 16 og 18. Kampagnen består også af radiospots, webbannere, uddeling af bumperstickers til biler, events, pressearbejde og aktivitet på Facebook.dk/fartenned. Vi arbejder pt. på at få vejkanttavlerne med den røde pige ud på statsvejene efter Vejdirektoratets udmelding. Læs mere om kampagnen på sikkertrafik.dk/fartenned

5 Cyklistprøvens 70 års fødselsdag I 1942 blev de første cyklistprøver afholdt. Vi fejrer Cyklistprøvens jubilæum med at relancere en helt ny gratis cyklistprøve, som erstatter det gamle materiale pr. 1. april Den nye Cyklistprøve består bl.a. af det digitale undervisningsmateriale Sikker Cyklist, digitale øve- og teoriprøver og automatisk pointberegner. Øget forældreinvolvering På forældresiden kan forældrene finde hjælp til træningsøvelser og til et cykeltjek. Der er også en digital øveprøve til forældre og børn, som de kan bruge som forberedelse til teoriprøven. Køreprøven er ikke ændret Den praktiske køreprøve ude i trafikken foregår som den plejer. Det betyder bl.a. at man stadig skal bestille kontrolbog og klistermærker til cykelkontrol, enten i vores webshop på sikkertrafik.dk/materialer eller ved at ringe til ekspeditionen på Kom i gang med Cyklistprøven På hjemmesiden for cyklistprøven finder du bl.a. en gennemgang af Cyklistprøven trin for trin, vejledning til kontrollanter og diplom til kredsfinale. Du behøver ikke logge ind for at kunne bruge undervisningsmateriale, øveprøve eller tilgå indholdet på forældresiden. Den nye cyklistprøve er klar fra 1. april 2012 på sikkertrafik.dk/cp Årets færdselskursus Den september holder Rådet færdselskursus for politi og færdselskontaktlærere. I år bliver kurset afholdt på Hotel Best Western Nyborg Strand. Kurset er for dig, som har kontakt til skolerne. Kurset giver inspiration til samarbejdet med lærerne, indblik i Rådets undervisningsmaterialer og erfaringsudveksling på tværs af kredsene.

6 Der er reserveret i alt 28 pladser til politiet, heraf er 14 gratis efter princippet én fra hver kreds. De øvrige 14 pladser skal ligeledes fordeles på de 14 kredse, så hver kreds max kan sende to på kursus. Første plads er med andre ord gratis og anden plads koster 1400,- kr. Det er kun med tilskud fra TrygFonden muligt at tilbyde gratis pladser og reduceret pris. Tilmelding foregår via kredsenes HRD-sektioner. Hvis du har nogen spørgsmål, kan du kontakte Svend Erik Petersen hos Politiets Kompetencecenter på sep003@politi.dk eller telefon Hvor har vi været hvor skal vi hen? Siden sidst har vi været til netværksmøder hos: Ringsted lokalpoliti med deltagelse af Ringsted kommune Gribskov kommune med deltagelse af Hillerød og Allerød kommuner Nordfyn kommune med deltagelse af Nordfyns lokalpoliti Silkeborg lokalpoliti med deltagelse af Silkeborg kommune I marts måned glæder vi os til at deltage på netværksmøder i Kolding, Horsens, Ikast-Brande og Aalborg, og flere steder har politiet været medvirkende til at sætte mødet i stand. Hvem er hvem? Vi har sagt farvel til vicepolitiinspektør Erik Ankersø fra Nordsjællands Politi, og goddag til vicepolitiinspektør Arne Martinsen, som er ny repræsentant.

Håndbog for Rådets repræsentanter i politiet

Håndbog for Rådets repræsentanter i politiet Håndbog for Rådets repræsentanter i politiet Indholdsfortegnelse Forord... Side 3 Hvilke opgaver kan der ligge i at være repræsentant?... Side 5 Hvad kan du gøre? Samarbejde... Side 6 Fastholde en tæt

Læs mere

sikkertrafik.dk/skole en portal med gratis materialer

sikkertrafik.dk/skole en portal med gratis materialer sikkertrafik.dk/skole en portal med gratis materialer Test din viden! Velkommen til sikkertrafik.dk/skole På vores portal finder du alt, hvad du skal bruge til færdselsundervisningen. Alle materialer er

Læs mere

Der bor mange mennesker langs landevejene, som er bekymrede over din fart. Tænk over hvor hurtigt du kører.

Der bor mange mennesker langs landevejene, som er bekymrede over din fart. Tænk over hvor hurtigt du kører. Mit hjem Din Fart? 2010 Hvis du skal i kontakt med pressen kan det være rart at have gennemgået en række af de mest almindelige spørgsmål. Vi har listet nogle op her og også givet et bud på et svar. Kampagnebudskab:

Læs mere

INDGÅET 2 h APR. 2014

INDGÅET 2 h APR. 2014 24-04-2014 08:4:5 Rebild Kommune Peter Foged Rådhuset, Hobrovej 88 530 Støvring B-post INDGÅET 2 h APR. 2014 Rebild Kommune RÅDET FOR SIKKER TRAFIK Rådet for Sikker Trafik Lerse Parkallé 111 21D0 København

Læs mere

Christianshavns skoles trafikpolitik

Christianshavns skoles trafikpolitik Christianshavns skoles trafikpolitik Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også på længere

Læs mere

Der bor mange mennesker langs landevejene, som er bekymrede over din fart. Tænk over hvor hurtigt du kører.

Der bor mange mennesker langs landevejene, som er bekymrede over din fart. Tænk over hvor hurtigt du kører. Mit Hjem Din Fart? 2011 Kampagnebudskab: Der bor mange mennesker langs landevejene, som er bekymrede over din fart. Tænk over hvor hurtigt du kører. - 9 ud af 10 beboere langs landevejene er generede af

Læs mere

Sønderlandsskolens trafikpolitik

Sønderlandsskolens trafikpolitik Sønderlandsskolens trafikpolitik Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre, lærere og pædagoger kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også

Læs mere

Se læringsmål og tegn på læring for færdsel og dansk på

Se læringsmål og tegn på læring for færdsel og dansk på Lærervejledning Klassetrin 8.-10. klasse Fag Færdsel og dansk Lektioner 2 lektioner Forberedelse Print opgaveark og sørg for, at eleverne har computer/tablets (min. én pr. gruppe) Om 360 360 handler om

Læs mere

2013 Hold TG-1. Kl. 9.00 12 kørsel hold 1. Kl. 14.00 17.00 kørsel hold 2 Kl. 9.00-11.15 kørsel hold 1

2013 Hold TG-1. Kl. 9.00 12 kørsel hold 1. Kl. 14.00 17.00 kørsel hold 2 Kl. 9.00-11.15 kørsel hold 1 2013 Hold TG-1 Fredag 23-08-2013 Kl. 16.00 21.00 Fælles teori Lørdag 24-08-2013 Kl. 12.30 14.00 Fælles teori Lørdag 31-08-2013 Kl. 11.15 13.30 Fælles teori Søndag 01-09-2013 Kl. 11.15 13.30 Fælles teori

Læs mere

Trafikpolitik på skoler 10 gode grunde

Trafikpolitik på skoler 10 gode grunde Trafikpolitik på skoler 10 gode grunde Side 1 10 gode grunde til at lave trafikpolitik på landets skoler Et godt værktøj for skoler og kommuner. I denne pjece giver vi 10 gode grunde til, hvorfor en trafikpolitik

Læs mere

Når du skal til at tage kørekort, dukker der sikkert en masse spørgsmål op. På denne side finder du svar på de mest typiske.

Når du skal til at tage kørekort, dukker der sikkert en masse spørgsmål op. På denne side finder du svar på de mest typiske. Når du skal til at tage kørekort, dukker der sikkert en masse spørgsmål op. På denne side finder du svar på de mest typiske. Kom godt i gang med dit kørekort Hvad skal du have med? 1. Lægeerklæring med

Læs mere

SKAL VI SAMARBEJDE? Få inspiration til et konkret samarbejde med Rådet for Sikker Trafik

SKAL VI SAMARBEJDE? Få inspiration til et konkret samarbejde med Rådet for Sikker Trafik SKAL VI SAMARBEJDE? Få inspiration til et konkret samarbejde med Rådet for Sikker Trafik SAMARBEJDE MED KOMMUNERNE I Rådet for Sikker Trafik har vi som mål at samarbejde med kommunerne om at forebygge

Læs mere

Rådet for Sikker Trafik anbefaler, at en trafikpolitik indeholder emnerne:

Rådet for Sikker Trafik anbefaler, at en trafikpolitik indeholder emnerne: Trafikpolitik Trafikpolitik anbefaler, at en trafikpolitik indeholder emnerne: På vej Undervisning Rollemodeller Samarbejde. Skolens trafikpolitik skal være: klar og enkel forankret i ledelsen, blandt

Læs mere

Uglegårdsskolens trafikpolitik

Uglegårdsskolens trafikpolitik Uglegårdsskolens trafikpolitik Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også på længere sigt,

Læs mere

Jelling. Oktober-november 2013

Jelling. Oktober-november 2013 Jelling Oktober-november 2013 Program Dag 1 Onsdag den 30. oktober Hvorfor undervise i færdsel? Børn og unge i trafikken -hvad skal de lære? Materialer til undervisningen Dag 2 Onsdag den 6. november qplanlægge

Læs mere

Færdsel og Førstehjælp på Taarbæk Skole

Færdsel og Førstehjælp på Taarbæk Skole Færdsel og Førstehjælp på Taarbæk Skole Vores færdsels- og førstehjælpsplan er opdelt i tre hovedemner, der indeholder såvel retningslinjer som anbefalinger På vej til skole Undervisning Rollemodeller

Læs mere

Trafikpolitik på Torslev Skole

Trafikpolitik på Torslev Skole Trafikpolitik på Torslev Skole Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også på længere sigt,

Læs mere

KARUP SKOLES TRAFIKPOLITIK

KARUP SKOLES TRAFIKPOLITIK KARUP SKOLES TRAFIKPOLITIK Karup Skoles holdning Det er et fælles ansvar mellem skole og hjem, at børnene lærer at færdes sikkert i trafikken. Vores betragtninger på denne fælles opgave er beskrevet i

Læs mere

HVAD SKAL DER OVERVEJES FØR START?

HVAD SKAL DER OVERVEJES FØR START? HVAD SKAL DER OVERVEJES FØR START? 2 Folketinget har vedtaget en lov, der fra den 01. januar 2017, giver 17 årige mulighed for at anskaffe sig et kørekort. Det betyder at flere unge kommer ud i trafikken,

Læs mere

Aars skole, Kirkegade 4, 9600 Aars, lokale 50 Tirsdag den 26. nov. kl. 17.00-21.00 Færdselsrelateret. Færdselsrelateret førstehjælp.

Aars skole, Kirkegade 4, 9600 Aars, lokale 50 Tirsdag den 26. nov. kl. 17.00-21.00 Færdselsrelateret. Færdselsrelateret førstehjælp. Aalestrup den 15. nov. 2013 Hej Knallertelev Du har tilmeldt dig til knallertkørekort i Ungdomsskolen. For at få kørekortet udstedt skal du have deltaget og gennemført et færdselsrelateret førstehjælpskursus,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN - UGLEGÅRDSSKOLEN

SKOLEBESTYRELSEN - UGLEGÅRDSSKOLEN Trafikpolitik Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og ansatte kan færdes sikkert omkring skolen i og omkring skole/klubtiden, samt at understøtte at eleverne

Læs mere

Farsø Skole trafikpolitik

Farsø Skole trafikpolitik Farsø Skole trafikpolitik Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også på længere sigt, når

Læs mere

Unge lever livet farligt i trafikken

Unge lever livet farligt i trafikken Hver uge ringer politiet på hos en eller flere familier i Danmark for at overbringe den værst tænkelige besked om, at deres søn eller datter er blevet dræbt i en trafikulykke Unge lever livet farligt i

Læs mere

Sorgenfriskolens trafikpolitik

Sorgenfriskolens trafikpolitik Sorgenfriskolens trafikpolitik Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Målet er at indsatsen

Læs mere

Trafikpolitik Skolen Ved Bülowsvej

Trafikpolitik Skolen Ved Bülowsvej Trafikpolitik Skolen Ved Bülowsvej Trafikpolitik svb.indd 2-3 24/04/2017 10.31 Trafikambition på vejen Mindre morgenmylder Skolens holdning er, at det er vigtigt, at børnene lærer at færdes i trafikken

Læs mere

Vejrup skoles trafikpolitik

Vejrup skoles trafikpolitik Vejrup skoles trafikpolitik Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også på længere sigt,

Læs mere

Evaluering af materiale til knallertundervisning. Rådet for Sikker Trafik 06.05.2014

Evaluering af materiale til knallertundervisning. Rådet for Sikker Trafik 06.05.2014 Evaluering af materiale til knallertundervisning Rådet for Sikker Trafik 06.05.2014 1. Hovedkonklusioner 2. Profil på besvarelser 3. Materiale til elever 4. Materiale til undervisere 5. Prøver 6. Oplevelse

Læs mere

Vejledning til Hjertestarterdagen Vær med til at vise, hvad vi sammen gør for, at flere overlever hjertestop i Danmark

Vejledning til Hjertestarterdagen Vær med til at vise, hvad vi sammen gør for, at flere overlever hjertestop i Danmark Vejledning til Hjertestarterdagen 2017 Vær med til at vise, hvad vi sammen gør for, at flere overlever hjertestop i Danmark Opdateret maj 2017 Hjertestarterdagen 2017 I år afholdes Hjertestarterdagen i

Læs mere

Opsummering af politiseminar 2011

Opsummering af politiseminar 2011 Opsummering af politiseminar 2011 Til seminaret 16.-17. juni deltog 50 politifolk fra færdsels- og forebyggelsesafdelinger samt 10 medarbejdere fra Rådet for Sikker Trafik. Alle oplæg fra seminaret er

Læs mere

2 9 m. 2D» Kære Bent Østergaard Hansen. Markant fremgang på fem år. Trafikpolitik som det vigtige værktøj INDGÅET. Børne- og ungeiowauniny^

2 9 m. 2D» Kære Bent Østergaard Hansen. Markant fremgang på fem år. Trafikpolitik som det vigtige værktøj INDGÅET. Børne- og ungeiowauniny^ Holstebro Kommune Bent Østergaard Hansen Rådhuset, Kirkestræde 11 7500 Holstebro B-post INDGÅET 2 9 m. 2D» Børne- og ungeiowauniny^ RflDETFOR SIKKER TRAFIK Rådet for Sikker Trafik Lersø Parkallé 111 2100

Læs mere

Dialogkort 28 dialogkort Penge, Hjerne, Statistik Venner Gruppedialog om alle kort Tema-baseret Penge Venner

Dialogkort 28 dialogkort Penge, Hjerne, Statistik Venner Gruppedialog om alle kort Tema-baseret Penge Venner Dialogkort Spillet består af 28 dialogkort med spørgsmål, svar og perspektiverende spørgsmål i fire kategorier: Penge, Hjerne, Statistik og Venner. 7.-10. klasse / 15-60 min. Spillevejledning: Gruppedialog

Læs mere

Ind i uddannelse og ud af misbrug

Ind i uddannelse og ud af misbrug Ind i uddannelse og ud af misbrug Et kursustilbud til dig der vil have inspiration og redskaber til arbejdet med unge, der har problemer med rusmidler. Kurset er tilrettet indsatser i de unges hverdagsliv.

Læs mere

TRAFIKPOLITIK PILEGÅRDSSKOLEN

TRAFIKPOLITIK PILEGÅRDSSKOLEN TRAFIKPOLITIK PILEGÅRDSSKOLEN TIL OG FRA SKOLEN Det er vigtigt at minimere trafikken fra kl. 7.45 8.05. Det giver mindre kaos og mere tryghed for alle. Forældre opfordres til at lære børnene at cykle eller

Læs mere

Nyhedsbrev nr 11 fra Rådighedslønsforeningen..

Nyhedsbrev nr 11 fra Rådighedslønsforeningen.. Nyhedsbrev nr 11 fra Rådighedslønsforeningen.. Kære alle. GODT NYTÅR, med ønsket om et rigtigt godt og spændende år med mange glæder både privat og for dig som rådighedslønner.. Bestyrelsen er klar med

Læs mere

Nørre Aaby Skole -skolens trafikpolitik

Nørre Aaby Skole -skolens trafikpolitik Nørre Aaby Skole -skolens trafikpolitik Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også på længere

Læs mere

Kurser for vikarer, vejledere og kursusledere

Kurser for vikarer, vejledere og kursusledere Kurser for vikarer, vejledere og kursusledere 2016 Praktiske oplysninger Tilmeldingen til kurserne foregår elektronisk. Følg linket her TILMELDING Bekræftelse på tilmeldingen sendes til kursusdeltageren

Læs mere

De hårde fakta. 9 ud af 10 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken. Der er en ung involveret i hver tredje trafikulykke!

De hårde fakta. 9 ud af 10 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken. Der er en ung involveret i hver tredje trafikulykke! SIKKER SKOLETRAFIK Netværksmøde i Tønder 31. oktober For mange børn og unge kommer til skade i trafikken DERFOR! Børnene er fremtidens trafikanter og fremtidens borgere De hårde fakta Der er en ung involveret

Læs mere

Trafikpolitik Herstedøster Skole

Trafikpolitik Herstedøster Skole Trafikpolitik Herstedøster Skole Trafikpolitik Hvorfor? Derfor! På Herstedøster Skole vil vi meget gerne være med til at gøre noget for at skabe mere sikker trafik for vores børn og unge, men det kræver

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Inspirationsbrev. udsendt af udviklingskonsulenten den 22. juni 2016.

Inspirationsbrev. udsendt af udviklingskonsulenten den 22. juni 2016. Inspirationsbrev udsendt af udviklingskonsulenten den 22. juni 2016. Kære klubber. Det var dejligt at se så mange af jer til sektionernes årsmøder og få talt med mange af jer og hørt hvordan det går ude

Læs mere

Teori Østermarkskolen, Østre Boulevard 41, 9600 Aars, lokale 205 Tirsdag den 15. september kl. 17.00-21.00. Færdselsrelateret førstehjælp

Teori Østermarkskolen, Østre Boulevard 41, 9600 Aars, lokale 205 Tirsdag den 15. september kl. 17.00-21.00. Færdselsrelateret førstehjælp Aalestrup den 31. august 2015 Hej Knallertelev Du har tilmeldt dig til knallertkørekort i Ungdomsskolen. For at få kørekortet udstedt skal du have deltaget og gennemført et færdselsrelateret førstehjælpskursus,

Læs mere

Klar til skolestart. Træn trafik med dit barn

Klar til skolestart. Træn trafik med dit barn Træn trafik med dit barn Side 1 Dit barn i trafikken Dit barn skal snart starte i skole, og det betyder en ny fase i livet også i trafikken. I skal måske til at køre en anden og længere vej, end I gør

Læs mere

Espergærde Skoles trafikpolitik - handlingsplan

Espergærde Skoles trafikpolitik - handlingsplan Espergærde Skoles trafikpolitik - handlingsplan Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også

Læs mere

Tillykke! I er nu tæt på at have en trafikpolitik. Og skabe sikre rammer for skolens elever.

Tillykke! I er nu tæt på at have en trafikpolitik. Og skabe sikre rammer for skolens elever. Tillykke! I er nu tæt på at have en trafikpolitik. Og skabe sikre rammer for skolens elever. På de næste sider finder du et eksempel på en trafikpolitik, der rummer alle de punkter, som Rådet for Sikker

Læs mere

KNALLERT - SIKKERT AF STED

KNALLERT - SIKKERT AF STED KNALLERT - SIKKERT AF STED Velkommen til den evaluerende knallertprøve A Du har ti minutter til at besvare alle spørgsmålene. Du skal lave en ring om det rigtige svar. Efter prøven er slut, skal du aflevere

Læs mere

Trafikpolitik Gauerslund Skole

Trafikpolitik Gauerslund Skole Trafikpolitik Gauerslund Skole Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også på længere sigt,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Trafikpolitik for. Allerød Privatskole. Trafikpolitik for (indsæt skolens navn) Indhold: Indhold: -Undervisning. -Rollemodeller -Samarbejde

Trafikpolitik for. Allerød Privatskole. Trafikpolitik for (indsæt skolens navn) Indhold: Indhold: -Undervisning. -Rollemodeller -Samarbejde Trafikpolitik for Allerød Privatskole Trafikpolitik for (indsæt skolens navn) Indhold: Indhold: -På vej På vej Undervisning Rollemodeller -Undervisning Samarbejde -Rollemodeller -Samarbejde Allerød Privatskole

Læs mere

Skoleledelsen og lærerne i indskolingen i samarbejde med færdselskontaktlærer. Vi appellerer til forældre og medarbejdere om at overholde fartgrænsen.

Skoleledelsen og lærerne i indskolingen i samarbejde med færdselskontaktlærer. Vi appellerer til forældre og medarbejdere om at overholde fartgrænsen. TRAFIKPOLITIKejsskolens trafikpolitik Baggrunden for en trafikpolitik på Hærvejsskolen er: I forbindelse med etableringen af Hærvejsskolen på to matrikler kan vi konstatere, at der er kommet mere trafik

Læs mere

Nordstjerneskolens trafikpolitik

Nordstjerneskolens trafikpolitik Nordstjerneskolens trafikpolitik Her på skolen vil vi gerne være med til at gøre noget for at skabe sikker trafik for vores børn og unge, men det kræver en målrettet indsats fra såvel forældre som fra

Læs mere

Politiets betydning for trafiksikkerhedsarbejdet Jesper Sølund Dokumentationschef Rådet for Sikker Trafik

Politiets betydning for trafiksikkerhedsarbejdet Jesper Sølund Dokumentationschef Rådet for Sikker Trafik 16. Juni 2011 Politiets betydning for trafiksikkerhedsarbejdet Jesper Sølund Dokumentationschef Rådet for Sikker Trafik Formål 1. Politiet i trafiksikkerhedsarbejdet 2. Give viden og ammunition til at

Læs mere

Indsamling ved folketingsvalget

Indsamling ved folketingsvalget Indsamling ved folketingsvalget Folketingsvalget nærmer sig med hastige skridt. I kan lige nå at tilmelde jer som indsamlere. Frist er onsdag den 10. juni Flere af jer har samlet ind ved tidligere kommunal-

Læs mere

Formidling om arbejdsmiljø hvad kan man nå på tre timer?

Formidling om arbejdsmiljø hvad kan man nå på tre timer? Formidling om arbejdsmiljø hvad kan man nå på tre timer? Nyborg Strand Den 8. november 2010 Workshop nr. 109 Jette Vangslev og Rikki Hørsted Formålet med Workshoppen Hvordan laver man god formidling om

Læs mere

Medlemsnyt. Efterår 2012 GF-FYN

Medlemsnyt. Efterår 2012 GF-FYN Medlemsnyt Efterår 2012 GF-FYN Overgade 34 5000 Odense C Tlf. 66 17 88 17 Fax 66 17 80 10 Odensevej 175 5500 Middelfart Tlf. 64 41 47 55 gf-fyn@gfforsikring.dk www.gf-fyn.dk Skræddersy din bilforsikring

Læs mere

LÆRERVEJLEDNING TIL KLASSESÆTTET MOBBESTOP - BLAND DIG IKKE UDENOM

LÆRERVEJLEDNING TIL KLASSESÆTTET MOBBESTOP - BLAND DIG IKKE UDENOM LÆRERVEJLEDNING TIL KLASSESÆTTET MOBBESTOP - BLAND DIG IKKE UDENOM Klassesættet Mobbestop - Bland dig ikke udenom indeholder materiale til, at klassen kan udarbejde sine egne samværsregler og øve sig på

Læs mere

Se også skolens hjemmeside på

Se også skolens hjemmeside på Maj 2013 fra Katrinedalskolen Kundby Se også skolens hjemmeside på www.katrinedalskolen.dk Kundby d. 7. maj 2013 Kære børn og forældre. Efter en 4 ugers lockout, hvor nogle af klasserne har fået lidt undervisning,

Læs mere

Vores Stemme december 2008

Vores Stemme december 2008 Vores Stemme december 2008 Kære ven Denne gang kan du læse om de mange spændende aktiviteter og konferencer, der er sat i kalenderen for næste år. 2009 bliver et begivenhedsrigt år med valg først til Europa-Parlamentet

Læs mere

Færdselsundervisning for tosprogede i modtagerklasser

Færdselsundervisning for tosprogede i modtagerklasser 1 Teknik krav til lokale, materialer mm Forberedelse: - Inden opstart er det en god ide at finde ud af hvor mange der har cykler, og hjælpe dem der ikke har cykler med at låne. - Print Tjek din cykel,

Læs mere

Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig...

Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig... Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig... Alle elever går på sommerferie d. 26. juni og møder i skole igen onsdag d. 12. august kl.08.00. Vi byder på morgenmad til elever og

Læs mere

Krogårdskolens trafikpolitik

Krogårdskolens trafikpolitik Krogårdskolens trafikpolitik Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også på længere sigt,

Læs mere

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015 Landsforeningen Lænken Nyhedsbrev sommer 2015 Lænkens sommertræf 2015 Så blev det endelig UGE 27, hvor over 80 glade voksne og børn tog afsted til Laugesens Haver nær Herning for at hygge sig i en lille

Læs mere

Trafikpolitik Dueholmskolen

Trafikpolitik Dueholmskolen Trafikpolitik Dueholmskolen Indholdsfortegnelse Forord s. 2 Skolens trafikpolitik.s. 2 Skolevejen. s. 3 Undervisning.. s. 5 Rollemodeller. s. 7 Samarbejde s. 8 1 Forord Trafikpolitikken opstiller mål for

Læs mere

Hyllehøjskolens trafikpolitik

Hyllehøjskolens trafikpolitik Hyllehøjskolens trafikpolitik Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også på længere sigt,

Læs mere

INSPIRATION TIL UNDERVISERE UNGDOMMENS FOLKEMØDE 2018

INSPIRATION TIL UNDERVISERE UNGDOMMENS FOLKEMØDE 2018 INSPIRATION TIL UNDERVISERE UNGDOMMENS FOLKEMØDE 2018 1 KÆRE UNDERVISER Den 6.-8. september afholdes Ungdommens Folkemøde 2018 i Valbyparken i København, og du og dine elever er selvfølgelig inviteret

Læs mere

Forslag til TRAFIKPOLITIK MØLHOLM SKOLE

Forslag til TRAFIKPOLITIK MØLHOLM SKOLE Forslag til TRAFIKPOLITIK MØLHOLM SKOLE Vi vil gerne skabe sikre rammer for skolens elever Hvorfor arbejder vi med trafikpolitik på skolerne? Vejle Kommune har vedtaget en trafiksikkerhedsplan for kommunen,

Læs mere

Minihjelm, lærervejledning 7.- 9. klasse

Minihjelm, lærervejledning 7.- 9. klasse Minihjelm, lærervejledning Indhold: Mål Forslag til aktiviteter Involvering af forældre Inddrag politiet Mere om cykelhjelm Mål At eleverne får en forståelse for sammenhængen mellem valg og konsekvens

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige!

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! KATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! Vi er glade for at kunne tilbyde jer en række kurser. Kurserne vil forhåbentlig give jer ny inspiration til den daglige drift af butikken og motivation

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

24/10-11: Her er et forslag fra bestyrelsen til vedtagelse på generalforsamlingen.

24/10-11: Her er et forslag fra bestyrelsen til vedtagelse på generalforsamlingen. Handelsskolernes forening af studievejledere 27/10-12: Vores forening er nu sluttet sammen med teknisk skoles og gymnasiets vejlederforeninger under navnet Ungdommens Uddannelsesvejlederforening UUVF.

Læs mere

viceinspektøren i samarbejde med færdselskontaktlærer Klasselærere

viceinspektøren i samarbejde med færdselskontaktlærer Klasselærere Arden Skoles trafikpolitik Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også på længere sigt,

Læs mere

NATIONALE TEST ELEVPLANER EVALUERINGSKULTUR TEAMSAMARBEJDE

NATIONALE TEST ELEVPLANER EVALUERINGSKULTUR TEAMSAMARBEJDE Sæt evaluering på dagsordenen Invitation til inspirationsseminar april 2010 NATIONALE TEST ELEVPLANER EVALUERINGSKULTUR TEAMSAMARBEJDE Få ideer til arbejdet med evaluering i praksis Savner du inspiration

Læs mere

Ejsing skoles trafikpolitik (0. 7. klassetrin)

Ejsing skoles trafikpolitik (0. 7. klassetrin) Ejsing skole har vedtaget følgende overordnede trafikpolitik, der er udgangspunkt for skolens samlede arbejde med trafiksikkerhed: Ejsing skoles trafikpolitik (0. 7. klassetrin) Skolen vil på enhver måde

Læs mere

Dronninggårdskolens trafikpolitik Juni 2008

Dronninggårdskolens trafikpolitik Juni 2008 s trafikpolitik Juni 2008 Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og personale kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også på længere sigt,

Læs mere

Forslag til folketingsbeslutning om kørekort til stor knallert og lille motorcykel for 16-årige

Forslag til folketingsbeslutning om kørekort til stor knallert og lille motorcykel for 16-årige 2013/1 BSF 72 (Gældende) Udskriftsdato: 4. januar 2017 Ministerium: Folketinget Journalnummer: Fremsat den 28. marts 2014 af Kristian Pihl Lorentzen (V), Kim Christiansen (DF) og Villum Christensen (LA)

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs mere om Meget mere Animation TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2014 Selvom Billedskolen nu er 15 år, så

Læs mere

Trafikpolitik for Herskind skole & børnehus

Trafikpolitik for Herskind skole & børnehus Trafikpolitik for Herskind skole & børnehus Forord Herskind skole & børnehus vil gerne være med til at skabe sikker trafik for vores børn og unge. Det kræver en målrettet indsats fra såvel skoleledelse,

Læs mere

Spjald Skoles Trafikpolitik

Spjald Skoles Trafikpolitik Spjald Skole Spjald Skoles Trafikpolitik Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også på

Læs mere

Nyhedsbrev 2017/2018 Skole- og Kulturafdelingen Nyborg Kommune

Nyhedsbrev 2017/2018 Skole- og Kulturafdelingen Nyborg Kommune Velkommen til et nyt skoleår! Nyhedsbrev 2017/2018 Skole- og Kulturafdelingen Nyborg Kommune Kære elever og forældre Velkommen til et nyt og spændende skoleår! Vi håber I har nydt sommeren, og at jeres

Læs mere

Filmkonkurrence i udskolingen

Filmkonkurrence i udskolingen Filmkonkurrence i udskolingen - Gør de ti farligste år i trafikken mere sikre Kære lærer Årene fra 15 til 25 år er statistisk set de farligste år at færdes i trafikken. Nu kan du sætte trafiksikkerhed

Læs mere

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen.

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Kære medlemmer Aktivitetskalenderen er nu opdateret for resten af 2018. Vi har reduceret i antal medlemsmøder,

Læs mere

Når man kører på skateboard i trafikken, skal man køre på - Vejen - Cykelstien - Fortovet - Det er ikke tilladt at køre på skateboard i trafikken

Når man kører på skateboard i trafikken, skal man køre på - Vejen - Cykelstien - Fortovet - Det er ikke tilladt at køre på skateboard i trafikken Trafik Quiz De rigtige svar er markeret med fed. 1. 2. 3. 4. 5. Hvor meget reduceres fodgængeres risiko for at komme til skade i mørke, hvis de bærer reflekser? - 15 % - 25 % - 55 % - 85 % Når man kører

Læs mere

På de vedlagte programplakater kan du læse mere om, hvad der foregår på dagen i henholdsvis LEGOLAND og Tivoli.

På de vedlagte programplakater kan du læse mere om, hvad der foregår på dagen i henholdsvis LEGOLAND og Tivoli. Til SP- instruktører og Rådets repræsentanter i politikredsene Skolepatruljedag i LEGOLAND og Tivoli Skolepatruljedagene bliver i år holdt den 23. april i LEGOLAND og den 24. april i Tivoli. Begge steder

Læs mere

Materialeoversigt Materialer til færdselsundervisningen 2013/2014

Materialeoversigt Materialer til færdselsundervisningen 2013/2014 Materialeoversigt Materialer til færdselsundervisningen 2013/2014 Velkommen til den nye materialeoversigt Alle digitale materialer er gratis og findes på sikkertrafik.dk/skole 2 2013/2014 Færdselsundervisningen

Læs mere

Skoleundersøgelse. Rådet for Sikker Trafik. Spørgeskemaundersøgelse gennemført september2009 0Capacent. Capacent

Skoleundersøgelse. Rådet for Sikker Trafik. Spørgeskemaundersøgelse gennemført september2009 0Capacent. Capacent Skoleundersøgelse Rådet for Sikker Trafik Spørgeskemaundersøgelse gennemført september2009 0Capacent Undersøgelsens formål Undersøgelsens formål var at undersøge Hvordan det går med færdselsundervisningen

Læs mere

Færdselsrelateret førstehjælp

Færdselsrelateret førstehjælp Færdselsrelateret førstehjælp Førstehjælpens 4 hovedpunkter 1. Skab sikkerhed 2. Vurdér personen 3. Tilkald hjælp 4. Giv førstehjælp Energi og skader HVORFOR ER SKADEN OFTE SÅ STOR VED FÆRDSELSRELATEREDE

Læs mere

NYHEDSBREV 10. marts 2014

NYHEDSBREV 10. marts 2014 NYHEDSBREV 10. marts 2014 Kære alle sammen Så er foråret på vej med hastige skridt og derfor skal vi jo have gang i nogle skønne forårsoplevelser. Derudover er der et tilbud, som ikke kommer fra os men

Læs mere

NYHEDSBREV December 2014

NYHEDSBREV December 2014 Orientering fra Hovedbestyrelsen: NYHEDSBREV December 2014 Så nærmer julen sig med hygge og ferie. Med den nye skolereform har efteråret, sikkert for alle, været travl og anderledes. Årsmødet 2014 blev

Læs mere

Trafiksikkerhedsudvalget

Trafiksikkerhedsudvalget Frederikshavn Kommune Aktivitetsplan 2015 Sagsnr.15/344_dok.nr. 56784-15_Sbh_rlbr Målsætning Frederikshavn Kommune har valgt at følge Færdselssikkerhedskommissionens målsætning i handlingsplanen 2013-2020,

Læs mere

Trafiksikkerhedsudvalget

Trafiksikkerhedsudvalget Frederikshavn kommune Aktivitetsplan 2014 Sagsnr.14/146_dok.nr.72421-14_Sbh_rlbr Målsætning Frederikshavn Kommune har valgt at følge Færdselssikkerhedskommissionens målsætning i handlingsplanen 2013-2020,

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Denne politik er udarbejdet i et samarbejde mellem bestyrelsen og skolen.

Denne politik er udarbejdet i et samarbejde mellem bestyrelsen og skolen. Trafikpolitik Politikken ønsker, at skolens elever kan færdes sikkert i trafikken, hvorfor skolen arbejder for, at alle elever er selvtransporterende til og fra skolen. Trafikvanerne dannes tidligt, og

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Guide. Må man køre for stærkt? Ja, når man skal skynde sig! til brug af film, quiz og dialog om høj hastighed.

Guide. Må man køre for stærkt? Ja, når man skal skynde sig! til brug af film, quiz og dialog om høj hastighed. til brug af film, quiz og dialog om høj hastighed www.gftrafiksikker.dk til brug af film, quiz og dialog om høj hastighed GF Fonden har udviklet en gratis undervisningspakke til brug i køreuddannelsen.

Læs mere

Kurser for vikarer, vejledere og kursusledere

Kurser for vikarer, vejledere og kursusledere Kurser for vikarer, vejledere og kursusledere 2016 Praktiske oplysninger Tilmeldingen til kurserne foregår elektronisk. Følg linket her TILMELDING Bekræftelse på tilmeldingen sendes til kursusdeltageren

Læs mere

GRAM - HADERSLEV - VOJENS UNGDOMSSKOLEN ER DIN SKOLE - BRUG DEN!

GRAM - HADERSLEV - VOJENS UNGDOMSSKOLEN ER DIN SKOLE - BRUG DEN! GRAM - HADERSLEV - VOJENS 2016-2017 UNGDOMSSKOLEN ER DIN SKOLE - BRUG DEN! Velkommen i Ungdomsskolen Sund fritid - spændende aktiviteter - hyggeligt samvær med nye og gamle kammerater. Du lærer en masse

Læs mere

Færdselsdag for 9. klasser. Trafikundervisning for udskolingen i Næstved kommune.

Færdselsdag for 9. klasser. Trafikundervisning for udskolingen i Næstved kommune. Færdselsdag for 9. klasser Trafikundervisning for udskolingen i Næstved kommune. 1 Agenda Fra grussti til motorvej Baggrund Hvordan startede det hele? Beslutning og forberedelse Møder i styregruppen Undervisningsmateriale

Læs mere