Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 24. april 2013 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 24. april 2013 kl. 15.00"

Transkript

1 REFERAT Torsdag den 24. april 2013 kl På brandstationen i Frederikssund Løgismose Frederikssund Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Fraværende: Ole Find Jensen, Helge Friis, Steen Hasselriis, Jørgen L. Hansen, Morten Skovgaard, John Schmidt Andersen, Politidirektørembedet, René Mølbak Sørensen, Jesper Andersen, Ronald Graabæk, Lars Jensen Finn Gaarskjær, Ejvind Mortensen Kim Lintrup Steen Hasselriis, John Schmidt Andersen, Ejvind Mortensen Mødet slut: 15.30

2 Indholdsfortegnelse Åbent møde Sag nr. 1 Godkendelse af referat fra mødet 20. december Sag nr. 2 Mulighed for etablering af fælleskommunalt redningsberedskab med Frederikssund Halsnæs og Egedal Brandvæsen. Sag nr. 3 Årsregnskab 2012 Sag nr. 4 Nødbehandlerordningen Hundested status. Sag nr. 5 Det supplerende frivillige beredskab. Sag nr. 6 Nyt fra politidirektørembedet. Sag nr. 7 Næste møde Sag nr. 8 Eventuelt.

3 Sag nr. 1 Godkendelse af referat fra mødet d. 20. december Bilag: Beslutninger: godkendte på mødet den 24. april 2013 referat af møde den 20. december 2012.

4 Sag nr. 2 Mulighed for etablering af fælleskommunalt redningsberedskab med Frederikssund Halsnæs og Egedal Brandvæsen. Beredskabscheferne for Frederikssund-Halsnæs brand- og redningsberedskab og Egedal Brandvæsen har, med baggrund i s beslutning 20. december 2012 om undersøgelse af mulige samarbejder, udarbejdet en foranalyse af potentialer ved en mulig sammenlægning af beredskaberne. Inden udarbejdelse af analysen deltog Allerød og Furesø kommuner indledningsvist i arbejdet, men valgte medio januar at trække sig fra et muligt samarbejde for nuværende, idet det blev vurderet fra de to kommuner, at de ikke kunne nå at blive parat til en politisk stillingstagen i foråret Ligeledes er Hillerød og Gribskov kommuner blevet forespurgt, og har meddelt, at de ikke for nuværende er parat til at indgå i samarbejdsdrøftelser, men gerne følger arbejdet for en eventuel senere indtræden. Analysen er udarbejdet på baggrund af den politiske aftale for redningsberedskaberne , hvor et foregående analysearbejde, på baggrund af analyserapport fra Deloitte, har peget på effektiviseringspotentialer ved større enheder. Aftalen indebærer, at der i aftaleperioden skal gennemføres et nyt udvalgsarbejde, der skal se på en grundlæggende strukturændring af det samlede redningsberedskab med virkning fra 1. januar Udkast til kommissorium for redningsberedskabets strukturudvalg er offentliggjort 11. marts Det skal bemærkes, at opgaven i kommissoriet beskrives som et oplæg til en grundlæggende strukturændring, samt at det skal medføre et betydeligt økonomisk effektiviseringspotentiale og et mere effektivt redningsberedskab sammenlignet med den eksisterende beredskabsstruktur. Der er i udkast til kommissoriet refereret til det tidligere effektiviseringspotentiale i Deloitte-rapporten med nettoprovenu på mio. kr., hvilket var indeholdt i de opstillede statslige modeller. Endvidere skal det bemærkes, at oplægget til en strukturreform skal foreligge marts 2014 med henblik på at kunne have virkning fra 1. januar I den udarbejdede foranalyse af potentialer ved en evt. sammenlægning af beredskaberne i Halsnæs, Frederikssund og Egedal Kommuner peges på umiddelbare besparelser ved ikke at gennemføre planlagte investeringer for samlet kr , samt umiddelbare stordriftsfordele for ca årligt. Endeligt skønnes at være et samlet årligt effektiviseringspotentiale på mellem kr mio. kr., sammenlignet med den nuværende situation. Således vil der i budgetåret 2014 kunne være en samlet besparelse på 1,245 mio. kr. og på sigt vil der over en 5-årig periode være en akkumuleret effektivisering for 6 mio. kr.

5 for Egedal Kommune har behandlet sagen på sit møde d. 17. april og besluttet følgende på baggrund af den nuværende politiske aftale og det igangværende arbejde med en mulig strukturreform besluttede, at arbejdet med et muligt samarbejde udskydes indtil, at der foreligger en afklaring af det statslige arbejde. Bilag: - Foranalyse Egedal, Halsnæs og Frederikssund Kommuner - Kommissorium for redningsberedskabets strukturudvalg Beredskabschefen indstiller, at beslutter at arbejdet med et muligt samarbejde udskydes indtil, der foreligger en afklaring af det statslige arbejde. Beslutninger: tog på møde den 24. april 2013 sagen til efterretning. Samtidig udtrykte beredskabskommissionen, at der stadig er interesse i samarbejder og drøftelser med andre beredskaber, dog forudsat disse beredskaber såvel administrativt som politisk er afklaret i egen kommune.

6 Sag nr. 3 Årsregnskab I henhold til regnskabspraksis skal årsregnskabet for foregående år, hvert år behandles af Bestyrelsen senest 1. maj. Regnskabet skal forelægges med revisionspåtegning. Årsregnskabet bygger på de obligatoriske oversigter og redegørelser, der skal aflægges i overensstemmelse med Lov om Kommunernes Styrelse og reglerne i Indenrigs- og Sundhedsministeriets Budget- og Regnskabssystem for Kommuner. Årsregnskabet for 2012 viser et overskud på den udgiftsbaserede regnskabsopgørelse på kr og et overskud på det omkostningsbaserede regnskab på kr Dette resultat skyldes, at det er lykkedes beredskabet at gennemføre de forventede tilpasninger i forbindelse med etableringen af det fælles beredskab, ligesom beredskabet har haft en del uventede indtægter for brandvagter på stålværket i Frederiksværk var første år efter sammenlægningen, hvor den løbende tilpasning af Halsnæs Kommunes bidrag var fuldt implementeret. Årsregnskabets balance viser, at beredskabet har et kortfristet tilgodehavende på kr , som er summen af det ordinære driftsresultat for 2009, 2010, 2011 og Det kortfristede tilgodehavende er inklusiv forrentning. Det kortfristede tilgodehavende ønskes henlagt til dels reinvesteringer samt indfrielse af langfristede gældsforpligtigelser på kr Beredskabets egenkapital udgør kr af balancens passiver, og er opskrevet med kr i forhold til Revisors revision af årsregnskabet for 2012 har ikke givet anledning til bemærkninger. Bilag: - Årsregnskab Revisionsberetning nr. 5 af 24 april 2013 til årsregnskab for 2012 Beredskabschefen indstiller, - at tager årsregnskabet for 2012 til efterretning og fremsender dette til Økonomiudvalg og Byråd i Frederikssund og Halsnæs Kommuner til orientering. Beslutninger: tog på mødet den 24. april 2013 årsregnskabet til efterretning, og fremsender dette til Økonomiudvalg og byråd i Frederikssund og Halsnæs til orientering.

7 Sag nr. 4 Nødbehandlerordning status På s møde d. 20. december 2012 besluttede, at Beredskabschefen skulle rykke Regionen for et svar og fremdrift i den videre proces vedr. en formel aftale om nødbehandlerordningen i Hundested. Beredskabschefen har flere gange såvel telefonisk og skriftligt rykket Regionen, uden den forventede respons. Beredskabschefen vil fortsætte den vedvarende påvirkning af regionens præhospitale ledelse, med henblik på en formel aftale om nødbehandlerordning i Hundested og i andre områder det måtte være formålstjenligt. Bilag: Beslutninger: Beredskabschefen indstiller, at tager sagen til efterretning. besluttede på mødet den 24. april 2013, at formandskabet fremsender en skriftlig henvendelse til Regionen for at skabe yderligere skred i sagen.

8 Sag nr. 5 Det supplerende frivillige beredskab Det frivillige supplerende beredskab vil give en orientering om status. Bilag: Beslutninger: Beredskabschefen indstiller, at tager orienteringen til efterretning. Det frivillige supplerende beredskab orienterede om: - Stort arrangement løb for livet i Slangerup. - Samarbejde med frivillige i Egedal. - Samarbejde med frivillige i Ballerup. - Samarbejde med frivillige i København. - Tilgang af flere unge således gennemsnitsalderen pt. er 34,4 år. - Redningshundene pr. 1. januar 2014 overgår til statslig regi, og der drøftes muligheder for fortsat tilknytning til det kommunale beredskab. - Træningsområdet bruges af mange herunder politiet.

9 Sag nr. 6 Nyt fra politidirektørembedet Politidirektørembedet vil give en orientering om politiets aktiviteter. Bilag: Beslutninger: Beredskabschefen indstiller, at beredskabskommissionen tager orienteringen til efterretning. Politidirektørembedet orienterede på s møde den 24. april 2013 om: - Konstituerede politidirektør udnævnt til politidirektør. - Uffe Stormly indtræder i sin oprindelige stilling.

10 Sag nr. 7 Næste møde Bilag: Beslutninger: besluttede på mødet den 24. april 2013, at næste møde i afholdes mandag d. 21. oktober 2013 klokken i Frederiksværk

11 Sag nr. 8 Eventuelt Bilag: Beslutninger: s møde den 24. april 2013: - Tak til Ejvind for sit virke

12 Underskriftsblad. Ole Find Jensen John Schmidt Andersen Morten Skovgaard René Mølbak Sørensen Ronald Graabæk Helge Friis Steen Hasselriis Jørgen L. Hansen Jesper Andersen Lars Jensen Politidirektørembedet Ejvind Mortensen Finn Gaarskjær

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Tirsdag den 1. juni 2010 kl. 16.00

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Tirsdag den 1. juni 2010 kl. 16.00 REFERAT Tirsdag den 1. juni 2010 kl. 16.00 i mødelokale Lunden Halsnæs Rådhus Rådhuspladsen 1 Frederiksværk Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Fraværende: Ole Find Jensen, Helge Friis, Steen Hasselriis,

Læs mere

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 14. maj 2014 kl. 11.00

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 14. maj 2014 kl. 11.00 REFERAT Onsdag den 14. maj 2014 kl. 11.00 På brandstationen i Frederikssund Løgismose 3 3600 Frederikssund Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: John Schmidt Andersen, Steen Hasselriis, Ole Wedel Nielsen,

Læs mere

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Mandag den 11. maj 2015 kl. 17.00

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Mandag den 11. maj 2015 kl. 17.00 REFERAT Mandag den 11. maj 2015 kl. 17.00 Frederikssund Brandstation Løgismose 3 3600 Frederikssund Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Fraværende: John Schmidt Andersen, Steen Hasselriis, Ole Wedel

Læs mere

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 20. december 2012 kl. 16.00

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 20. december 2012 kl. 16.00 REFERAT Torsdag den 20. december 2012 kl. 16.00 På brandstationen i Slangerup Kingovej 14 3550 Slangerup Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Fraværende: Ole Find Jensen, Helge Friis, Steen Hasselriis,

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 4. maj 2016 kl Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen Frederiksværk

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 4. maj 2016 kl Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen Frederiksværk REFERAT Onsdag den 4. maj 2016 kl. 14.00 Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Steen Hasselriis, Dorte Meldgaard, John Schmidt Andersen,

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 17. marts 2016 kl Egedal Rådhus Mødelokale 1.1 Dronning Dagmars Vej Ølstykke

REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 17. marts 2016 kl Egedal Rådhus Mødelokale 1.1 Dronning Dagmars Vej Ølstykke REFERAT Torsdag den 17. marts 2016 kl. 08.00 Egedal Rådhus Mødelokale 1.1 Dronning Dagmars Vej 200 3650 Ølstykke Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Steen Hasselriis, Dorte Meldgaard, John Schmidt Andersen,

Læs mere

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Mandag den 14. september 2015 kl. 16.00

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Mandag den 14. september 2015 kl. 16.00 REFERAT Mandag den 14. september 2015 kl. 16.00 Halsnæs Rådhus - Direktionslokalet Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: John Schmidt Andersen, Steen Hasselriis, Ole

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Tirsdag den 26. april 2018 kl Hillerød Rådhus - Seglet Trollesmindealle Hillerød

REFERAT. Beredskabskommissionen. Tirsdag den 26. april 2018 kl Hillerød Rådhus - Seglet Trollesmindealle Hillerød REFERAT Tirsdag den 26. april 2018 kl. 12.00 Hillerød Rådhus - Seglet Trollesmindealle 27 3400 Hillerød Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Fraværende: Kirsten Jensen, John Schmidt Andersen, Steffen

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 17. januar 2007 kl på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 17. januar 2007 kl på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund REFERAT Onsdag den 17. januar 2007 kl. 16.00 på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund Mødedeltagere: Fraværende: Ole Find Jensen, Finn Borch Andersen, Kenneth Jensen, Erik Sejersten, Morten

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud: Ej mødt: Holger Schou Rasmussen, Niels Henriksen, Peter Bring-Larsen, Steffen Bigum

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 13. oktober 2016 kl Gribskov Rådhus Lokale 505 Rådhusvej Helsinge

REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 13. oktober 2016 kl Gribskov Rådhus Lokale 505 Rådhusvej Helsinge REFERAT Torsdag den 13. oktober 2016 kl. 08.00 Gribskov Rådhus Lokale 505 Rådhusvej 3 3200 Helsinge Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Fraværende: Steen Hasselriis, Dorte Meldgaard, John Schmidt Andersen,

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 7. december 2017 kl Frederikssund brandstation Løgismose Frederikssund

REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 7. december 2017 kl Frederikssund brandstation Løgismose Frederikssund REFERAT Torsdag den 7. december 2017 kl. 13.00 Frederikssund brandstation Løgismose 3 3600 Frederikssund Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Fraværende: Steen Hasselriis, Dorte Meldgaard, John Schmidt

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen Kommissionsmøde 4/1 2013 Dato 4. januar 2013 Tid 16:00 Sted Beredskabscenter NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Lars Møller (venstre) - Formand Erik Vium (SF) Bruno

Læs mere

Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Dato: 14. marts 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:00-17:30 Lene Hansen, Formand (A) Gert Henriksen (A) Knud L. Pedersen (V) Erik Sørensen

Læs mere

Den fælles Dagsorden Møde nr.: ex. 23 Beredskabskommission for med Den: 29.09.2014 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner

Den fælles Dagsorden Møde nr.: ex. 23 Beredskabskommission for med Den: 29.09.2014 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 MØDESTED: Rudersdals Rådhus, Øverødvej 2., 2840 Holte Mødelokale 1 TIDSPUNKT: Mandag den 29. september, kl. 13.00 kl. 14.00 BEMÆRKNINGER: Ekstraordinært møde,

Læs mere

Referat. fra Beredskabskommission

Referat. fra Beredskabskommission Referat fra Beredskabskommission Mødedato: Tirsdag den 13. januar 2015 Mødetidspunkt: 09:00 Mødested: Vibevej 18 Deltagere: Afbud: Johnny Søtrup, Erik Buhl, Erik Nørreby, Jørgen Ahlquist, Kjeld Anker Espersen,

Læs mere

7. maj Kl. 10:00

7. maj Kl. 10:00 for beredskabskommissionen for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 10:00 Brandstationen H.P. Hansens Vej 112B, Herning Fraværende: Lars Krarup Hans Østergaard 2 Der foreligger følgende sager til behandling:

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Tirsdag den 31-03-2009 Mødested: Falck Haderslev Aabenraavej 96 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 14:30 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

[UDARBEJDET PÅ BAGGRUND AF BEMÆRKNINGER MODTAGET MED E-MAIL AF 4. JUNI 2015]

[UDARBEJDET PÅ BAGGRUND AF BEMÆRKNINGER MODTAGET MED E-MAIL AF 4. JUNI 2015] København juni 2015 Sagsnr. 039186-0017 jhw/krl/liz Vedtægter for Brand & Redning MidtVest (Fællesskabet) [UDARBEJDET PÅ BAGGRUND AF BEMÆRKNINGER MODTAGET MED E-MAIL AF 4. JUNI 2015] CVR-nr. [**] København

Læs mere

[FREMSENDT TIL BRUG FOR STATSFORVALTNINGENS FORHÅNDSGODKENDELSE UDKA- STET ER ENDNU IKKE POLITISK GODKENDT]

[FREMSENDT TIL BRUG FOR STATSFORVALTNINGENS FORHÅNDSGODKENDELSE UDKA- STET ER ENDNU IKKE POLITISK GODKENDT] København april 2015 Sagsnr. 039186-0017 jhw/krl/liz Vedtægter for Brand & Redning MidtVest (Fællesskabet) [FREMSENDT TIL BRUG FOR STATSFORVALTNINGENS FORHÅNDSGODKENDELSE UDKA- STET ER ENDNU IKKE POLITISK

Læs mere

UDKAST 13. april 2015. Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing an District, Shanghai, 200041

UDKAST 13. april 2015. Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing an District, Shanghai, 200041 København april 2015 Slettet: marts Sagsnr. 039186-0017 jhw/krl/liz Vedtægter for Brand & Redning MidtVest (Fællesskabet) [5. udkast til vedtægter er udarbejdet på grundlag af bemærkninger modtaget under

Læs mere

Referat fra mødet i Beredskabskommissionen. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Beredskabskommissionen. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Beredskabskommissionen (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 23. april 2014 Mødested: Brandstationen - L1 Mødetidspunkt: Kl. 12:00-14:00 Medlemmer: Formand: Jacob

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015 Referat torsdag den 4. juni 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Mette Touborg (SF) Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering - juni 2015... 2 3. Udrykningsstatistik...

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab 16-09- 2008 Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningen har modtaget revisionsprotokollat af 17. april 2008 vedrørende regnskab

Læs mere

9. maj Kl. 09:30

9. maj Kl. 09:30 for beredskabskommissionen for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 09:30 Brandstationen, H.P. Hansens Vej 112B, Herning Fraværende: Jens Kaasgaard Ib B. Lauritsen Jens Carl Jensen 2 Der foreligger følgende

Læs mere

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil.

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil. Bestyrelsen 17. april 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. april 2013 Mødedato / sted: 9. april 2013 / Holtvej 18c, Græsted kl. 15-19:00 Mødedeltagere: Flemming Møller (FM) Mogens Pedersen (MP) Bo Jul

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Møde tirsdag den 3. juni 2014 kl. 10:00 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Fra Nordsjællands Politi, politidirektøren, deltog:

Læs mere

Vestsjællands Brandvæsen

Vestsjællands Brandvæsen Rynkevangen 12, 4400 Kalundborg CVR-nr. 37 19 75 80 Revisionsberetning nr. 3 af 25. maj 2018 til årsregnskabet for 2017 Indhold 1 Indledning 17 2 Interne kontroller 17 2.1 Brandvæsenets forretningsgange

Læs mere

Referat. fra Beredskabskommissionen

Referat. fra Beredskabskommissionen Referat fra Mødedato: Fredag den 22. maj 2015 Mødetidspunkt: 9:00-10:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Vibevej 18, Esbjerg Johnny Søtrup (V), Erik Buhl (V), Erik Nørreby (V), Jørgen Ahlquist

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag den 9. juni 2015 kl. 16:30 til 18:30. Mødested: Digehuset i Lalandia

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag den 9. juni 2015 kl. 16:30 til 18:30. Mødested: Digehuset i Lalandia Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag den 9. juni 2015 kl. 16:30 til 18:30 Mødested: Digehuset i Lalandia Afbud fra : Niels Henriksen og Steffen Bigum Indholdsfortegnelse: 1. Regnskab for LFBV

Læs mere

Referat fra møde Onsdag den 14. september 2011 kl i Byrådssalen

Referat fra møde Onsdag den 14. september 2011 kl i Byrådssalen Byrådet Referat fra møde Onsdag den 14. september 2011 kl. 17.00 i Byrådssalen Mødet slut kl. 18.15 MØDEDELTAGERE Ole Find Jensen (A) Anne-Lise Kuhre (A) Anne-Mette Risgaard Schmidt (V) Grethe Olsen (F)

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl i F 6

Økonomiudvalget. Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl i F 6 Økonomiudvalget Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl. 16.00 i F 6 Mødet slut kl. 18.30 MØDEDELTAGERE John Schmidt Andersen (V) Hans Andersen (V) Kasper Andersen (O) Kim Rockhill (A) Ole Søbæk

Læs mere

Referat fra møde Onsdag den 11. september 2013 kl i Byrådssalen

Referat fra møde Onsdag den 11. september 2013 kl i Byrådssalen Byrådet Referat fra møde Onsdag den 11. september 2013 kl. 19.00 i Byrådssalen Mødet slut kl. 20.12 MØDEDELTAGERE Ole Find Jensen (A) Anne-Lise Kuhre (A) Anne-Mette Risgaard Schmidt (V) Grethe Olsen (F)

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN

BEREDSKABSKOMMISSIONEN BEREDSKABSKOMMISSIONEN Refer Tidspunkt: 14:00 Mødested: Mødelokalet på Endelavevej 14, 8700 Horsens Mødenummer: 2 Deltagere: Beredskabskommissionen - Afbud fra Kim Hagsten Sørensen, Hedensted René Hemberg,

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens konstituerende møde torsdag d. 30. januar 2014 kl. 16.30 Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2, 4930 Maribo Mødedeltagere: John Brædder, Holger Schou Rasmussen,

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 1. september 2013 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, 2000 Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 1. september 2013 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, 2000 Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 1. september 2013 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, 2000 Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen,

Læs mere

Åben referat. Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen

Åben referat. Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Åben referat Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Mødedato: 1. juli 2019 Mødetid: 15:30 Mødested: Endelavevej 5, 8700 Peter Sørensen Kasper Glyngø Martin Ravn Jeppe Mouritsen Niels Peter

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 14. april 2015 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Kl. 17.00 19.00

Referat: Bestyrelsesmøde d. 14. april 2015 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Kl. 17.00 19.00 Referat: Bestyrelsesmøde d. 14. april 2015 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Kl. 17.00 19.00 Deltagere: Mødeleder: Referent: Kim Røgen (KRØ) Susanne Mortensen (SMO) Jens Jørgen

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen kl. 15:00 Lokale 56 Jammerbugt Kommune Beredskabskommissionen Punkter på åbent møde: 6. Forslag til budget for 2009 1 7. Effektiviserings- og spareforslag for beredskabets

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 3. september 2019 kl

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 3. september 2019 kl Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 3. september 2019 kl. 17.00 Afbud: Mikkel Ørsøe Indhold: 1. Revisionsberetning for 2018 og revisionspåtegning på årsregnskabet 2018. 2. Endelig godkendelse

Læs mere

Samordningsaftale for Beredskab Øst 25/3-2015. Udkast. Præambel

Samordningsaftale for Beredskab Øst 25/3-2015. Udkast. Præambel Samordningsaftale for Beredskab Øst 25/3-2015 Udkast Præambel Det fremgår af økonomiaftalen mellem Regeringen og Kommunernes Landsforening om kommunernes økonomi for 2015, at de nuværende 87 kommunale

Læs mere

Referat fra møde i Beredskabskommissionen

Referat fra møde i Beredskabskommissionen Referat fra møde i Beredskabskommissionen Mødetidspunkt: 08-05-2018, kl. 11:00 Mødeafholdelse: Europaværelset, Gladsaxe Rådhus Mødet hævet kl. 11:30 Tilstede: Trine Græse, Hans Toft, Jesper Würtzen, Sofia

Læs mere

Den selvejende institution BOGENSE BØRNEHAVE

Den selvejende institution BOGENSE BØRNEHAVE Nordfyns Kommune Den selvejende institution BOGENSE BØRNEHAVE Årsregnskab for 2007 INDHOLD Påtegninger Ledelsens påtegning 2 Bestyrelsens påtegning 2 Revisionspåtegning 3 Årsregnskab 2007 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Tommerup Kommune Årsregnskab for 2006

Tommerup Kommune Årsregnskab for 2006 Tommerup Kommune Årsregnskab for Indholdsfortegnelse Indledning...3 Årets resultat og den økonomiske status...4 Udgiftsbaseret regnskab...5 Omkostningsbaseret regnskab...7 Anvendt regnskabspraksis...10

Læs mere

Indstilling. Indstilling vedrørende Århus Kommunes åbningsbalance for Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling

Indstilling. Indstilling vedrørende Århus Kommunes åbningsbalance for Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 26. november 2007 Århus Kommune Økonomisk Afdeling Borgmesterens Afdeling Indstilling vedrørende Århus Kommunes åbningsbalance for

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Mødedato: Torsdag den 13. december 2012 Mødetidspunkt: 17:00 Sluttidspunkt: 18:30 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: Viborg Brandstation Søren Pape Poulsen, Birthe Harritz, Allan Clifford Christensen,

Læs mere

Sammenlægningsudvalget Nyborg, Ørbæk & Ullerslev Kommune. Årsberetning 2006

Sammenlægningsudvalget Nyborg, Ørbæk & Ullerslev Kommune. Årsberetning 2006 Sammenlægningsudvalget Nyborg, Ørbæk & Ullerslev Kommune Årsberetning 2006 Økonomiafdelingen, den 24. april 2007 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1. LEDELSENS FORORD... 3 2. REVISISIONSPÅTEGNING... 4 3. SAMMENLÆGNINGSUDVALGETS

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B.

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B. Referat Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge Til stede: Connie Poulsen, Hanne Olesen, Hans Chr. Thigaard, Leif Tingvad, Lisbet Berthelin, Maj-Britt

Læs mere

Åbent Referat for Beredskabskommissionen

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Mødedato 13. december 2017 Tid 07:30 09:30 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol 08-06-2017 10:00 Viborg Brandstation, Industrivej 3, 8800 Viborg Afbud fra: Allan Clifford Anders Bertel Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden...3

Læs mere

POLITISK ØKONOMISK TIDSPLAN i 2014 samt procedurer

POLITISK ØKONOMISK TIDSPLAN i 2014 samt procedurer POLITISK ØKONOMISK TIDSPLAN i 2014 Politisk tidsplan for regnskabsaflæggelsen 2013 Procedure for egnskab 2013 1 Økonomisk tidsplan og procedure Indholdsfortegnelse Side 1. Tidsplan i 2014 for regnskabsaflæggelse

Læs mere

Vedtægter. for. Nordvestjyllands Brandvæsen I/S. (Fællesskabet) CVR-nr. [**] København september 2015

Vedtægter. for. Nordvestjyllands Brandvæsen I/S. (Fællesskabet) CVR-nr. [**] København september 2015 København september 2015 Sagsnr. 021613-0031 jhw/krl/liz Vedtægter for Nordvestjyllands Brandvæsen I/S (Fællesskabet) CVR-nr. [**] København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade

Læs mere

Åben dagsorden. Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen

Åben dagsorden. Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Åben dagsorden Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Mødedato: 1. juli 2019 Mødetid: 15:30 Mødested: Endelavevej 5, 8700 Peter Sørensen Kasper Glyngø Martin Ravn Hanne Grangaard Jeppe Mouritsen

Læs mere

Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014. Åbningsbalance Sønderjyllands Brandvæsen

Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014. Åbningsbalance Sønderjyllands Brandvæsen Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014 Åbningsbalance Sønderjyllands Brandvæsen Indholdsfortegnelse Fællesskabsoplysninger... 3 Påtegninger... 4 Fællesskabets åbningsbalance pr. 1. januar 2016...

Læs mere

SINE-dagen 2015 28. januar 2015 Hotel Scandic Copenhagen

SINE-dagen 2015 28. januar 2015 Hotel Scandic Copenhagen SINE-dagen 2015 28. januar 2015 Hotel Scandic Copenhagen 1 Disposition Historisk overflyvning Aftale om redningsberedskabet 2012 Udvalget for budgetanalyse af redningsberedskabet 2012 Aftale om redningsberedskabet

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Onsdag den 30-07-2008 Mødested: Solsikkevej 2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Peter Rosendahl, Svend Erik Larsen Fraværende:

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 13-03-2018 13:00 Brandstationen Silkeborg, Kejlstrupvej 99C, lokale U2 Afbud fra: Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden... 3 2 (Offentlig) Valg af

Læs mere

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 19.12.2012.

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 19.12.2012. Tilstede: Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 19.12.2012. N-J Bärtel, Aage Weigelt, Agna Skriver, Erik Jensen, Ole Jensen, Jacob Toft, Anders G. Christensen og Palle Laugesen.

Læs mere

Vestsjællands Brandvæsen. Åbningsbalance pr. 1. januar 2016

Vestsjællands Brandvæsen. Åbningsbalance pr. 1. januar 2016 Vestsjællands Brandvæsen Åbningsbalance pr. 1. januar 2016 1 Indhold Påtegninger... 3 Ledelsespåtegning... 3 Den uafhængige revisors erklæringer... 4 Ledelsesberetning... 5 Selskabsoplysninger... 5 Beretning...

Læs mere

Samordningsaftale vedrørende redningsberedskabet for Norddjurs og Syddjurs kommuner

Samordningsaftale vedrørende redningsberedskabet for Norddjurs og Syddjurs kommuner Samordningsaftale vedrørende redningsberedskabet for Norddjurs og Syddjurs kommuner 1. To eller flere kommunalbestyrelser kan i medfør af beredskabslovens 10 samordne deres redningsberedskab. Som led i

Læs mere

Regionsældreråd Hovedstaden

Regionsældreråd Hovedstaden Regionsældreråd Hovedstaden Ændringsforslag til : VEDTÆGTER FOR REGIONSÆLDRERÅDET I HOVEDSTADSREGIONEN. Gældende vedtægter 1. Grundlag Regionsældrerådet er et ældrepolitisk samarbejdsforum for regionens

Læs mere

Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk. Søren S. Kjær /Søren Ole Sørensen

Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk. Søren S. Kjær /Søren Ole Sørensen Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 8.00-11.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk Indkaldte: Jan Lysgaard Thomsen Inger Marie Vynne Rie Perry Karsten Thystrup og Jesper Gradert,

Læs mere

Kommissorium for Redningsberedskabets Strukturudvalg

Kommissorium for Redningsberedskabets Strukturudvalg Forsvarsministeriet Finansministeriet Kommissorium for Redningsberedskabets Strukturudvalg 11. oktober 2013 Baggrund Det fremgår af Aftale om redningsberedskabet i 2013 og 2014 mellem regeringen, Venstre,

Læs mere

Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014. Åbningsbalance ## Beredskab

Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014. Åbningsbalance ## Beredskab Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014 Åbningsbalance ## Beredskab Indholdsfortegnelse Fællesskabsoplysninger... 3 Påtegninger... 4 Fællesskabets åbningsbalance pr. 1. januar 2016... 6 Åbningsbalance...

Læs mere

Dagsorden Beredskabskommissionen

Dagsorden Beredskabskommissionen Dagsorden Beredskabskommissionen : Tirsdag den 18. august 2015 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Onsdag den 23. maj 2018 kl Almenbo - Hold-an Vej 16. Til stede: Boligselskabet AKB Lyngby. Boligorganisationen Munkegård

Bestyrelsesmøde. Onsdag den 23. maj 2018 kl Almenbo - Hold-an Vej 16. Til stede: Boligselskabet AKB Lyngby. Boligorganisationen Munkegård 11. juni 2018 Bestyrelsesmøde Onsdag den 23. maj 2018 kl. 17.00 Almenbo - Hold-an Vej 16 Til stede: Formand Per Kloster Andersen (dirigent) Erik Frikke Allan Bogholdt Vibeke Ahlmann Bjarne Frølund Steen

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 04-03-2019 10:00 Brandstationen i Silkeborg, Kejlstrupvej 99C, 8600 Silkeborg, Lokale U2 Afbud fra: Stedfortrædere: Medlemmer af udvalget: Jens Kaasgaard Lone Gaisie Lars

Læs mere

Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø

Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø Indholdsfortegnelse 001. Beredskabsplanen for Vesthimmerlands Kommune Generelle del. 3 002. Finansiel

Læs mere

Referat for Landsbyudvalgets møde den 24. august 2011 kl. 19:00 i Simested Kro

Referat for Landsbyudvalgets møde den 24. august 2011 kl. 19:00 i Simested Kro Referat for Landsbyudvalgets møde den 24. august 2011 kl. 19:00 i Simested Kro Indholdsfortegnelse 023. Budget 2012 - Landsbyudvalget 35 024. Landdistriktskonference 2011 36 025. Landsforeningen Landsbyerne

Læs mere

TREKANTOMRÅDETS BRANDVÆSEN I/S REVISIONSBERETNING NR. 1 SIDE 1-5 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016

TREKANTOMRÅDETS BRANDVÆSEN I/S REVISIONSBERETNING NR. 1 SIDE 1-5 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016 TREKANTOMRÅDETS BRANDVÆSEN I/S REVISIONSBERETNING NR. 1 SIDE 1-5 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016 CVR-NR. 37 24 29 85 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 IDENTIFIKATION AF DET REVIDEREDE ÅRSREGNSKAB FOR 2016... 1

Læs mere

REFERAT Brandkaptajnsforum

REFERAT Brandkaptajnsforum REFERAT Brandkaptajnsforum Mødedato: Onsdag den 11. september 2013 Mødested: Arnum Brandstation Mejerivej 3 6510 Gram Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 22:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen

Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen : Tirsdag den 18. august 2015 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: Medlemmer:

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

Beredskabskommisionen

Beredskabskommisionen REFERAT Beredskabskommisionen Mødedato: Onsdag den 11-06-2008 Mødested: Solsikkevej 2 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Per Søeberg Fraværende: Bemærkninger: Tillægsaftale Kontrakt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: Torsdag, den 19. april 2018, kl. 10.00 Mødested: Odder Rådhus, mødelokale 2 Deltagere: Fraværende m/afbud: Rådmand Bünyamin Simsek (formand), Aarhus Kommune Borgmester

Læs mere

Hedensted Kommune. Beredskabskommissionen. Referat. Mødedato: 29. september Mødested: Brandstationen, Solkrogen 7, Hedensted

Hedensted Kommune. Beredskabskommissionen. Referat. Mødedato: 29. september Mødested: Brandstationen, Solkrogen 7, Hedensted Referat Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Brandstationen, Solkrogen 7, Hedensted Deltagere:, Kim Hagsten Sørensen, Hanne Grangaard, Tage Zacho Rasmussen, Ulla Roos, Sydøstjyllands politi Fraværende: Kim

Læs mere

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 14. januar 2015kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet. Til stede: Claus Omann Jensen

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 14. januar 2015kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet. Til stede: Claus Omann Jensen Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 14. januar 2015kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet Til stede: Claus Omann Jensen Palle Andersen Peder Kristian Pedersen Per Aastrup Jonas Fuglsang

Læs mere

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet Mødedeltagere: Claus Omann Jensen Peder Kristian Pedersen Ole Skiffard Per Aastrup Helle Kyndesen

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 29. april 2016 Side 1/10 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Kirke Hyllinge, Vintapperbuen 2, 4070 Kirke Hyllinge kl.

Læs mere

Referat fra møde i Beredskabskommissionen

Referat fra møde i Beredskabskommissionen Referat fra møde i Beredskabskommissionen Mødetidspunkt 8. august 2016, kl. 15:00 Mødeafholdelse: Udvalgsværelse 1, Gentofte Rådhus Mødet hævet kl. 15:30 Tilstede: Hans Toft, Jesper Würtzen, Karin Søjberg

Læs mere

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 17. februar 2014 kl. 16.00 i Lunden, Rådhuset Medlemmer Gitte Hemmingesen ( ) Morten Fenger ( ) Birgit Mortensen ( ) Hans-Henrik Blom ( )

Læs mere

Mødedato / sted: 26. april 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl

Mødedato / sted: 26. april 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 7. maj 2016 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. april 2016 Mødedato / sted: 26. april 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 14-17 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-09-2014-16-09-2014 16.09.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Referat for møde i Velfærdsudvalget 2018

Referat for møde i Velfærdsudvalget 2018 Referat for møde i Velfærdsudvalget 2018 Mødedato 14. december 2017 Mødetidspunkt 16:00 Konstituerende møde. Mødelokale F 6 Mødedeltagere Anne Sofie Uhrskov (V) Morten Skovgaard (V) Charlotte Drue (V)

Læs mere

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat Østjyllands Brandvæsen Referat Bestyrelsen 28-09-2017 09:30 28-09-2017 16:45 Dato: Tid: Sted: Deltagere: Afbud: 28. september 2017 09:30-16:45 Samsø Rådhus, Søtoften 10, Mødelokale 2 Rådmand Kristian Würtz

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Mandag den 13-12-2010 Mødested: solsikkevej 2 Solsikkevej 2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Carsten Henningsen Fraværende:

Læs mere

REFERAT. Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget. Mandag den 8. januar 2007 kl

REFERAT. Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget. Mandag den 8. januar 2007 kl REFERAT Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget Mandag den 8. januar 2007 kl. 16.00 på Frederikssund Rådhus i lokale nr. 311 Direktøren for Social-, arbejdsmarked og kommunikations kontor Mødedeltagere: Kim

Læs mere

Mødereferat. Referat fra Afdelingsledermøde nr Den 21. august 2012 Aarhus Brandvæsen

Mødereferat. Referat fra Afdelingsledermøde nr Den 21. august 2012 Aarhus Brandvæsen Mødereferat Den 21. august 2012 Aarhus Brandvæsen Teknik og Miljø Aarhus Kommune Referat fra Afdelingsledermøde nr. 6-2012 Mødedato: onsdag, den 15. august 2012 Mødetid: Kl. 13.00 Mødested: Lars Hviids

Læs mere

9.4. Vejledning om formkrav i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskab

9.4. Vejledning om formkrav i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskab Budget- og regnskabssystem for kommuner 9.4 - side 1 Dato: April 2013 Ikrafttrædelsesår: Regnskab 2013 9.4. Vejledning om formkrav i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskab Indledning Af kapitel 7.2

Læs mere

Dagsorden til møde i Beredskabskommissionen

Dagsorden til møde i Beredskabskommissionen Dagsorden til møde i Beredskabskommissionen Mødetidspunkt: 27-04-2017, kl. 09:00 Mødeafholdelse: Udvalgsværelse 1, Gentofte Rådhus Mødet hævet kl. 9:30 Tilstede: Hans Toft, Jesper Würtzen, Karin Søjberg

Læs mere

Referat fra møde i Byrådet

Referat fra møde i Byrådet Referat fra møde i Byrådet Onsdag den 15. september 2010 Kl. 19.00 i Byrådssalen Mødedeltagere: Ole Find Jensen (A) Anne-Lise Kuhre (A) Anne-Mette Risgaard Schmidt (V) Grethe Olsen (F) Guri Bjerregaard

Læs mere

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Nils Borring Niels Kallehave Jan Pedersen Jan Fischer Torben Jensen 11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

Læs mere

Holbæk Ældreboligselskab Indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl. 10.00-12.00 i Elmelunden

Holbæk Ældreboligselskab Indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl. 10.00-12.00 i Elmelunden Holbæk Ældreboligselskab Indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl. 10.00-12.00 i Elmelunden Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning... 2 3 Godkendelse

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens møde onsdag d. 18. februar 2015 kl. 16.00 til 18.00. Fraværende: Jens Erik Kistrup 1 Indholdsfortegnelse: Side: 1. Information om de igangværende sammenlægninger 3 af

Læs mere

Interessentskabskontrakt for Midt- og Sydsjællands Brand & Redning

Interessentskabskontrakt for Midt- og Sydsjællands Brand & Redning Interessentskabskontrakt for Midt- og Sydsjællands Brand & Redning 1 Aftalens deltagere Faxe, Næstved, Ringsted og Vordingborg kommuner indgår med virkning fra den 1. april 2015 aftale om nedsættelse af

Læs mere

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSPROTOKOL

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSPROTOKOL BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Ebeltoft Brandstation Kirkegade 30, 8400 Ebeltoft Øvrige deltagere: Jan Lindstrøm (frivillige, observatør), afbud Jan Møller Nielsen (medarbejder repræsentant, observatør) Dato:

Læs mere

Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg

Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Mødedato 21. juni 2017 Tid 09:00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700

Læs mere

BE15/2 J. nr /79671 Bestyrelsesmøde. CTR s revision deltog i mødet til og med pkt. 2 med følgende

BE15/2 J. nr /79671 Bestyrelsesmøde. CTR s revision deltog i mødet til og med pkt. 2 med følgende Centralkommunernes Transmissionsselskab REFERAT 27-05-2015 BE15/2 J. nr. 200204/79671 Emne Bestyrelsesmøde Mødedato 20. maj 2015 kl. 08.00 Sted CTR, Stæhr Johansens Vej 38, 2000 F. Deltagere Morten Kabell

Læs mere

Halvårsregnskab 2014

Halvårsregnskab 2014 Halvårsregnskab 2014 August 2014 Indhold INDHOLD... 1 REGNSKABSFORKLARING 1. HALVÅR 2014... 1 INDLEDNING... 1 BAGGRUND FOR HALVÅRSREGNSKABET... 1 HALVÅRSREGNSKABET I HALSNÆS... 1 CENTRALE REGNSKABSBEGREBER...

Læs mere

Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014. Åbningsbalance Midtjysk Brand & Redning

Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014. Åbningsbalance Midtjysk Brand & Redning Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014 Åbningsbalance Midtjysk Brand & Redning Indholdsfortegnelse Fællesskabsoplysninger... 3 Påtegninger... 4 Fællesskabets åbningsbalance pr. 1. januar 2016... 6

Læs mere