1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent, Philip Rendtorff, direktør for PTU.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent, Philip Rendtorff, direktør for PTU."

Transkript

1 Referat af LOBPAs generalforsamling lørdag den 11. juni 2016 Sted: Musholm, Ferie - Sport - Konference Musholmvej Korsør Dagsorden: 1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent, Philip Rendtorff, direktør for PTU. Dirigenten konstaterer, at fristerne for varsling af generalforsamlingen og udsendelse af mødemateriale er overholdt jf. vedtægterne. Dagsorden med bilag er udsendt den 25. maj. 2. Godkendelse af dagsorden Bestyrelsen godkender følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Valg af stemmetællere 4. Bestyrelsens beretning 5. Regnskab for det seneste regnskabsår (årsberetning) 6. Bestyrelsens forslag til handlingsplan for det kommende år 6a. Indkomne forslag 7. Budget for det kommende kalenderår, herunder fastsættelse af kontingent 8. Valg af formand (ikke på valg) 9. Valg af næstformand 10.Valg af bestyrelsesmedlemmer 11.Valg af suppleant 12. Eventuelt 3. Valg af stemmetællere Generalforsamlingen vælger Jeanette Sørensen og Kristina Munkegaard fra LOBPAs sekretariat som stemmetællere. 4. Bestyrelsens beretning Formand, Janne Sander, aflægger bestyrelsens beretning (se bilag a) og beretter om følgende emner: - Stigende antal medlemmer - Stor tilgang af nye kunder - 35 kunde- og medlemsarrangementer over hele landet - Mentorordningen fungerer - Omsætningsvæksten i 2015 var på 35 mio. - Flere medarbejdere på sekretariatet - Den konstruktive BPA-høring på Christiansborg den 26. april - Styrkelse af det interessepolitiske arbejde - Kommunale forskelle i udmåling af BPA - Håb om et fremtidigt branchesamarbejde

2 - Kundeweb og Hjælperweb erstatter det tidligere AXP for bedre BPAplanlægning. APX er fremover et stærkt planlægningsværktøj. - Udfordringer ved effektiv, landsdækkende vikardækning - LOBPA har bedt kommuner at redegøre for forsyningspligten ift. vikarbrug - Afløserlisten behøver flere tilgængelige hjælpere - Health & Rehab-messen understøtter LOBPAs positive og seriøse image - Samarbejde med arbejdsmarkedet parter; især FOA og Dansk Erhverv hjælpere har gennem 2015 været tilknyttet LOBPA Jenny Kristensen spørger om forskellen mellem medlem og kunder. - Formand, Janne Sander, svarer, at alle med BPA kan være medlem i LOBPA, uanset hvor de har placeret deres arbejdsgiveransvar. Nogle medlemmer vælger at overdrage deres arbejdergiveransvar til LOBPA, hvorved de bliver kunder i LOBPA. Medlemmer betaler medlemskontingent og kan deltage i arrangementer. Klaus Emilius Kruse siger, at Kundeweb er svært at overskue på en lille computerskærm. - Formand, Janne Sander, oplever selv samme udfordring og meddeler, at udfordringen er teknisk og skal løses. Søren Kim Lund spørger, om også medlemmer kan benytte afløserlisten. - Formand, Janne Sander, svarer, at afløserlisten er forbeholdt kunder. Søren Kim Lund spørger, om der er udfordringer ved Jobtavlen, for han modtager ikke henvendelser på sine opslag. - Formand, Janne Sander, medgiver, at Jobtavlen ikke virker godt nok, og at den skal forbedres. Søren Kim Lund spørger, hvad LOBPA gør for at udbygge afløserlisten. - Direktør, Steen Pihl, Sørensen opfordrer arbejdsledere til at opfordre deres hjælpere til at tilmelde sig til LOBPAs afløserliste. Den fungerer kun, når der er mange hjælpere på listen. Lad os stå sammen om et super godt alternativ til vikarbrug. - Formand, Janne Sander, understreger, at LOBPA er et fællesskab, der afhænger af, at alle arbejdsledere er villige til at dele deres hjælpere. LOBPA vil ikke tvinge hjælpere på listen; arbejdslederne må opfordre til det. Marianne Rosenvold meddeler, at hun er meget glad og tilfreds med det nye Kundeweb. IT-systemet fungerer godt og er væsentligt hurtigere end det tidligere AXP. Brian Damsgaard spørger, om medlemmer ikke også kan få adgang til afløserlisten. - Formand, Janne Sander, meddeler, at listen er til kunder, fordi det er kundernes hjælpere, der fremgår af listen, og de trækkes fra LOBPAs itsystem i forbindelse med lønafregning. - Chresten Heide-Anderson supplerer, at afløserlisten er baseret på kunders hjælpere, og at det kan lade sig gøre, fordi de alle juridisk og teknisk er ansat af LOBPA, hvor lønforholdene er ens og i overensstemmelse med vores arbejdsmarkedsoverenskomst. - Næstformand, Susanne Olsen, understreger, at afløserlisten er en del af fordelene ved at være kunde i LOBPA. På sigt kan LOBPA måske overveje, om medlemmer skal kunne tilkøbe sig adgang til afløserlisten.

3 Søren Kim Lund spørger, om det ikke ville være en fordel for LOBPAs kunder og medlemmer, at de tilsammen kan trække på endnu flere hjælpere, hvis også medlemmer får adgang til afløserlisten. Dertil kan han selv foreslå sine hjælpere at oprette sig på afløserlisten. - Næstformand, Susanne Olsen, svarer, at hjælpere for BPA-borgere, der ikke er kunder, godt kan oprette sig på afløserlisten. - Inger Nordentoft oplyser, at LOBPA kontrollerer hjælpere på afløserlisten, bl.a. ift børne- og straffeattester og kan det, fordi de teknisk set er ansat af LOBPA. Gitte Nielsen takker for en god beretning og roser LOBPA for deres del af at få arrangeret høringen på Christiansborg i april. Hun gør opmærksom på, at der er et stort kundepotentiale blandt unge og opfordrer til, at de bliver inkluderet i LOBPA-fællesskabet. Søren Kim Lund beder om bekræftelse på, at medlemmer godt kan tilbyde deres hjælpere til afløserlisten men alligevel ikke kan gøre brug af listen selv. - Formand, Janne Sander, takker for ros og meddeler, at LOBPA meget gerne vil inkludere unge i den fremtidige forretningsmodel. - Formand, Janne Sander, bekræfter, at kun kunder kan gøre brug af afløserlisten. Kirsten Madsen spørger Søren og andre medlemmer, hvorfor de ikke bliver kunder, når de så gerne vil gøre brug af kundefordelene. - Formand, Janne Sander, runder af med tak for engagement og god debat om især afløserlisten. Hun understreger, at LOBPA prioriterer det frie valg og støtter, at hver BPA-borger vælger den rigtige løsning for sig selv. LOBPA er først og fremmest en medlemsorganisation, hvor alle er frie og lige. Det er en del af LOBPAs DNA. Generalforsamlingen godkender bestyrelsens beretning. 5. Regnskab for det seneste regnskabsår (årsberetning) Direktør, Steen Pihl Sørensen gennemgår regnskabet i hovedtal og understreger væksten i omsætningen på 35 mio. kr. LOBPA er baseret på tilgang af nye kunder. Årets resultat er kr. De administrative omkostninger er faldet, primært fordi der er sparet på omkostningerne. Næste års omkostninger bliver større end i 2015 primært grundet flere medarbejdere. Der er ingen spørgsmål eller kommentarer til regnskabet. Generalforsamlingen godkendte regnskabet.

4 6. Bestyrelsens forslag til handlingsplan for det kommende år Næstformand, Susanne Olsen, fremlægger bestyrelsens handlingsplan med følgende emner: - Samarbejde og politisk påvirkning o Handicaporganisationer o Kommuner o Politikere o Arbejdsmarkedets parter - Tilbud til kunder og medlemmer o Temamøder o Netværksmøder o Tilførsel af ressourcer i konsulentteamet o Børn o Ungenetværk o Mentorordning o Jobtavle o Mulighed for flere netværk, eks. for rutinerede kunder og medlemmer - Tilbud til kunder o Førstehjælpskurser o Ergonomikurser, herunder forflytning o Kundeweb og Hjælperweb o Afløserlisten o Vikarordning o Juridisk rådgivning - Kommunikation o Hjemmeside o Nyhedsbreve o Facebook og andre sociale medier o Markedsføring Kirsten Madsen kommenterer, at nyhedsbreve skal være fyldestgørende, så man ikke skal ringe ind til konsulenterne. - Næstformand, Susanne Olsen, tilføjer, at kriteriet for nyhedsbreve må være, at de kommer ud, når der er noget at skrive om. Formand, Janne Sander, forklarer, at bestyrelsen har valgt at præsentere en realistisk handlingsplan, der kan faktisk kan udføres inden for rammerne af LOBPAs muligheder. Generalforsamlingen godkender handlingsplanen. 6a. Indkomne forslag 1. Forslag fra Jenny Kristensen om at LOBPA arbejder for at etablere en velfungerende vikarordning. Formand, Janne Sander henviser til bestyrelsens beretning og siger, at bestyrelsen indstiller at generalforsamlingen tager forslaget til efterretning. for det er det, LOBPA gerne vil arbejde for. Bestyrelsen kan ikke love om og hvornår LOBPA kan opnå en dækkende vikarordning, men arbejdet for at få en er en høj prioritet i bestyrelsen. Bestyrelsen vil se på muligheden for og rentabiliteten i forslaget. LOBPA kan tilbyde vikardækning på landsplan via samarbejde med eksterne vikarbureauer. Det er dog en forudsætning, at ens kommune har bevilget brug af vikar.

5 Generalforsamlingen godkender, at bestyrelsen tager forslaget til efterretning. 7. Budget for det kommende kalenderår, herunder fastsættelse af kontingent Direktør, Steen Pihl Sørensen fremlægger budgettet for næste kalenderår. Budgettet er udarbejdet i december Budgettet 2015 er godkendt af bestyrelsen på bestyrelsesmødet i december På tidspunktet for generalforsamlingen har LOBPA større ambitioner for den reelle omsætning i 2016 end forventer i december Det er meget positivt. De administrative omkostninger stiger i 2016 i forhold til 2015 på grund af ansættelse af to nye konsulenter og to projektkolleger. Det er nødvendigt for at opretholde og udvikle serviceniveauet samtidig med en stor tilgang i antal af kunder og medlemmer. Resultatet forventes stadig at ramme tallet i budgettet. Det er desværre ikke sandsynligt, at LOBPA vil opnå renteindtægter i Medlemskontingentet foreslås fastholdt på 100 kr. per år. Generalforsamlingen godkendte det foreslåede kontingent på 100 kr. Brian Damsgaard spørger, om kunder også betaler kontingent. - Steen Sørensen svarer, at kunder ikke betaler kontingent men alligevel er medlemmer. Alle kunder er automatisk medlem i foreningen LOBPA. 8. Valg af formand (ikke på valg) Formanden er på valg i ulige år, så formand, Janne Sander, fortsætter efter dette års generalforsamling som formand for LOBPA. 9. Valg af næstformand Næstformanden er på valg i lige år, så næstformand, Susanne Olsen, er på valg. Hun er den eneste kandidat og forbliver således næstformand for LOBPA. Generalforsamlingen vælger Susanne Olsen som næstformand. 10. Valg af bestyrelsesmedlemmer Nuværende bestyrelsesmedlemmer Børge Larsen og Marete Fredsted genopstiller og suppleant Peter Skov Jørgensen opstiller til bestyrelsen. Klaus Emilius Kruse og Gitte Nielsen stiller også op til bestyrelsen. Generalforsamlingen besluttede at stemme om bestyrelsesposterne og suppleant i én enkelt valgrunde. Efter en kort præsentation af kandidaterne omdeles valgsedler. Generalforsamlingen vælger Merete Fredsted og Gitte Reckendorff Nielsen som medlemmer i LOBPAs bestyrelse. Og Børge Larsen vælges som suppleant. Lisbeth Andersen spørger, om der ikke skal spørges på generalforsamlingen, om andre vil opstille til bestyrelsen.

6 - Dirigent, Philip Rendtorff, svarer, at vedtægterne umuliggør opstilling til bestyrelsen på selve generalforsamlingen, såfremt der er kandidater nok til posterne. Og det er tilfældet på denne generalforsamling. Næste generalforsamling holdes den 10. juni Formand, Janne Sander, meddeler, at Egmont Højskolen, som skulle have været stedet for generalforsamlingen i 2017, ikke er ledig i perioden omkring LOBPAs næste generalforsamling. Derfor vil bestyrelsen undersøge muligheden for, hvor generalforsamlingen skal afholdes i Dette vil blive meldt ud så hurtigt som muligt. 11. Valg af suppleant Generalforsamlingen vælger Børge Larsen som suppleant til LOBPAs bestyrelse. 12. Eventuelt - Peter Skov Jørgensen foreslår, at deltagere på møder i LOBPA-regi mindes om at opfordre deres hjælpere til at melde sig på afløserlisten. o Formand, Janne Sander, roser forslaget. - Lisbeth Andersen spørger, om der kan oprettes arbejdsgrupper bestående af kunder og medlemmer, der ikke er i bestyrelsen. o Formand, Janne Sander, roser forslaget og håber, at flere kunder og medlemmer vil have lyst til at deltage i eventuelle arbejdsgrupper og i LOBPA arrangementer og messer, som også kan opstå på initiativ fra kunder og medlemmer. - Willy Johansen spørger, om man afskæres fra at være gøre brug af afløserlisten, hvis ens hjælpere ikke tillades at deltage. o Formand, Janne Sander, understreger, at afløserlisten er en hjælp til kunder uanset, om den enkelte kundes hjælpere ønsker at optræde på listen eller ej. - Klaus Emilius Kruse foreslår, at medlemmer skal have adgang til afløserlisten. o Formand, Janne Sander, understreger, at afløserlisten er en kundefordel. - Jenny Kristensen spørger til mulighederne for at påvirke de økonomiske rammer for BPA-ordningen i Danmark. o Formand, Janne Sander forklarer, at LOBPA bliver en stærkere og stærkere part, men at LOBPA desværre ikke kan definere de økonomiske rammer for BPA-ordningen. Til gengæld kan man via medlemskab i LOBPA bidrage til, at foreningen opnår nok medlemmer og dermed størrelse og indflydelse til at påvirke udviklingen for BPA. - Lisbeth Andersen foreslår et opkvalificeringskursus til hjælpere, der udsættes for chok og kriser via deres arbejde. o Formand, Janne Sander, roser forslaget. - Kirsten Madsen spørger, om LOBPA er interesseret i at deltage i udviklingen af en hjælperuddannelse. o Formand, Janne Sander, forklarer, at LOBPAs bestyrelse er enige om ikke at engagere sig i en decideret hjælperuddannelse, men at der bestemt er mulighed for at tænke mere i opkvalificeringstilbud.

7 o o Næstformand, Susanne Olsen, tilføjer, at der i forbindelse med hjælperkurser kan opleves skuffelse og frustration, hvis der ikke kan opnås beskæftigelse efter endt uddannelse. Det vigtige, supplerer hun, er kemien mellem arbejdsleder og hjælper. Kirsten Madsen tilføjer, at hjælpere med flere kurser er bedre hjælpere og sandsynligvis på sigt vil kunne opnå bedre lønforhold. - Der spørges til en sundhedsforsikring til hjælpere. o Direktør, Steen Pihl Sørensen, forklarer, at LOBPA er gang med at finde ud, om pensionsionsselskaberne i overenskomsten vil tilbyde LOBPAtilknyttede hjælpere at tilkøbe en sundhedsforsikring som del af de allerede eksisterende pensionsmuligheder. Afklaring ventes efter sommerferien. - Jenny Kristensen støtter forslaget om opkvalificering til hjælpere. Formand, Janne Sander, takker for en god generalforsamling, et godt valg, et godt samarbejde med sekretariatet, tidligere og nuværende bestyrelsesmedlemmer og lykønsker nye bestyrelsesmedlemmer og suppleant. Den 11. juni Referent: Lis Katharina Volke

Referat af LOBPAs generalforsamling onsdag den 17. juni 2015

Referat af LOBPAs generalforsamling onsdag den 17. juni 2015 Referat af LOBPAs generalforsamling onsdag den 17. juni 2015 Sted: Handicaporganisationernes Hus Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup 1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent Philip Rendtorff,

Læs mere

1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent, Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen.

1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent, Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Referat af LOBPAs generalforsamling lørdag den 10. juni 2017 Sted: Musholm, Ferie - Sport - Konference Musholmvej 100 4220 Korsør Dagsorden: 1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent,

Læs mere

Dirigenten konstaterer, at fristerne for varsling af generalforsamlingen er overholdt jævnfør LOBPAs vedtægter.

Dirigenten konstaterer, at fristerne for varsling af generalforsamlingen er overholdt jævnfør LOBPAs vedtægter. Referat af LOBPAs generalforsamling lørdag den 5. juni 2019 Sted: Musholm Musholmvej 100 4220 Korsør Velkomst ved LOBPAs formand, Janne Sander, der efter en kort introduktion præsenterede en ny video for

Læs mere

Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen.

Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Punkt 1 Forslag til dirigent Bilag 1 Indstilling: Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Punkt 2: Forslag til dagsorden Bilag 2 Indstilling: Godkendelse

Læs mere

Referat af LOBPAs ordinære generalforsamling

Referat af LOBPAs ordinære generalforsamling Referat af LOBPAs ordinære generalforsamling Lørdag, den 16. juni 2012 Musholm Bugt Feriecenter Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Valg af stemmetællere 4. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling den. 11. juni 2016. MUSHOLM FERIE, SPORT OG KONFERENCECENTER Musholmvej 100 4220 Korsør MØDEMATERIALE.

Generalforsamling den. 11. juni 2016. MUSHOLM FERIE, SPORT OG KONFERENCECENTER Musholmvej 100 4220 Korsør MØDEMATERIALE. Generalforsamling den 11. juni 2016 MUSHOLM FERIE, SPORT OG KONFERENCECENTER Musholmvej 100 4220 Korsør MØDEMATERIALE Generalforsamling 2016 Bilag 1 Punkt 1 Forslag til dirigent Indstilling: Generalforsamlingen

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning 2015 2016 Kære alle sammen. Lad mig sige det med det samme: Det går godt for LOPBA. LOBPA har i 2015 og i den første del af 2016 været præget af meget stor tilslutning, som tilsammen

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning 2016 2017 Det går godt for LOBPA! Også i år glæder jeg mig over at konstatere, at LOBPA i 2016 og i den første del af 2017 har oplevet stor tilslutning, som styrker vores sammenhold

Læs mere

Generalforsamling 17. juni 2015

Generalforsamling 17. juni 2015 Punkt 1: Forslag til dirigent Generalforsamling 17. juni 2015 Bilag 1 Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for PTU. Bilag 2 Punkt 2: Forslag til dagsorden Godkendelse af dagsorden.

Læs mere

Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance

Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Stk. 1. Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance, i det følgende benævnt LOBPA, er stiftet

Læs mere

Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen.

Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Punkt 1 Forslag til dirigent Bilag 1 Indstilling: Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Punkt 2: Forslag til dagsorden Bilag 2 Indstilling: Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning 2017 2018 Det går godt for LOBPA! Også i år glæder jeg mig over at konstatere, at LOBPA i 2017 og i den første del af 2018 har oplevet stor tilslutning, som styrker vores sammenhold

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Året 2018 har igen været et godt år for LOBPA! LOBPA har igen i 2018 og i den første del af 2019 oplevet kunde- og medlemstilgang, som styrker vores sammenhold og forstærker LOBPA både som en seriøs interesseorganisation,

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag den 28. maj 2011 Trinity Hotel & Conference Centre

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag den 28. maj 2011 Trinity Hotel & Conference Centre Hvidovre den 31. maj 2011 Referat fra ordinær generalforsamling lørdag den 28. maj 2011 Trinity Hotel & Conference Centre Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark vedtaget på generalforsamlingen den 9. marts 2019 FriSe arbejder for at udvikle et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl. 16-17 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Præsentation af styregruppen

Læs mere

Kundetiltag konsolideres og forbedres. LOBPA er med andre ord ved at blive voksen og finde sine helt særegne ben at stå på og der står vi stabilt.

Kundetiltag konsolideres og forbedres. LOBPA er med andre ord ved at blive voksen og finde sine helt særegne ben at stå på og der står vi stabilt. Bestyrelsens beretning 2014 2015 LOBPA har vokseværk. Fra dag til dag styrkes vores sammenhold og fællesskab. Det er jeg utrolig glad for og stolt af. Ikke alene er vi den eneste landsdækkende organisation

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 09/10 2015 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby, i daglig tale. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

2 Formål 1. At virke for en styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale fællesskab.

2 Formål 1. At virke for en styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale fællesskab. Vedtægter Dato: 15/11-2012 Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen 1 Navn Foreningens navn er: BØRNE- OG KULTURCHEFFORENINGEN Stk. 2: Foreningen er tilsluttet Paraplyorganisationen Kommunale Chefforeninger

Læs mere

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLINGEN

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLINGEN VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLINGEN Musholm - 5. juni 2019 Punkt 1 Forslag til dirigent Bilag 1 Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Punkt 2: Forslag til

Læs mere

SJÆLLAND VEDTÆGTER 1

SJÆLLAND VEDTÆGTER 1 SJÆLLAND VEDTÆGTER 1 1 Navn Brancheklubbens navn er SAM-DATA Sjælland. 2 Brancheklubbens formål Gennem et bevist fagligt arbejde som sparringspartner med forbundet og HK Sjælland, at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Vedtægter for foreningen SMYK2000. Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på

Vedtægter for foreningen SMYK2000. Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på Vedtægter for foreningen SMYK2000 Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på generalforsamlingen 5.oktober 2006 1 Foreningens Formål Foreningens primære formål er at forestå folkeoplysende voksenundervisning,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i foreningen Stofskiftesupport 8/

Referat fra Generalforsamling i foreningen Stofskiftesupport 8/ Referat fra Generalforsamling i foreningen Stofskiftesupport 8/4-2018. 1: Valg af dirigent, stemmetællere og referent: Som dirigent blev Anette Ulstrup foreslået og det blev enstemmigt vedtaget. Som referent

Læs mere

Landsformand Susanne Olsen og organisationskonsulent Louise Lindberg Poulsen fra Dansk Handicap Forbund

Landsformand Susanne Olsen og organisationskonsulent Louise Lindberg Poulsen fra Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsens landsmøde 2014 Dato: 22. marts 2014 Sted: Til stede: Egmont Højskolen, Villavej 25, Hou, 8300 Odder 16 stemmeberettigede Landsformand Susanne Olsen og organisationskonsulent Louise Lindberg

Læs mere

Vedtægter for SmerteDanmark

Vedtægter for SmerteDanmark Vedtægter for SmerteDanmark Indhold Vedtægter for... 1 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Organisation... 3 5 Bestyrelsens kompetence... 3 6 Generalforsamlingen... 3 7 Regnskab og

Læs mere

Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018

Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018 Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018 Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 17. september 2008 med senere ændringer på de ekstraordinære generalforsamling d. 24. oktober

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl Generalforsamling i AIF Gymnastik Sted: AIF Huset på Albertslund Stadion Dirigent: Eddie Christoffersen Referent: Line Løie Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl. 19.00 Tilstede til mødet Rie Pedersen,

Læs mere

Vedtægt for forening Mentornetværk Q 4400 senest justeret 21.marts 2012

Vedtægt for forening Mentornetværk Q 4400 senest justeret 21.marts 2012 Vedtægt for forening Mentornetværk Q 4400 senest justeret 21.marts 2012 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Mentornetværk Q 4400 Foreningen har hjemsted i Kalundborg Kommune og er registreret i Erhverv

Læs mere

Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre

Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre 1 Organisationens navn og hjemsted 1. Organisationens navn er: LOKK Landsorganisation af Kvindekrisecentre. 2. Organisationens hjemsted følger

Læs mere

Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre

Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre 1 Organisationens navn og hjemsted 1. Organisationens navn er: LOKK Landsorganisation af Kvindekrisecentre. 2. Organisationens hjemsted følger

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

Forstanderkredsen. for Produktionsskoler/Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler.

Forstanderkredsen. for Produktionsskoler/Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler Vedtægter 1 Forstanderkredsens navn og adresse Forstanderkredsens navn er Forstanderkredsen for Produktionsskoler / Produktionshøjskoler.

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 1. Godkendelse af dagsorden Generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 19 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Klaus (have 53) 3. Valg af referent

Læs mere

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30)

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Mette Leth, Sonja Vinkler, Eva Ejlersen Wæhrens, Lisa Østergård, Helle Dreier, Kirsten Petersen,

Læs mere

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union Vedtægter for Dansk Disc Golf Union 1 Unionens grundlag Unionens navn er Dansk Disc Golf Union. Unionens geografiske område er Danmark. Unionens hjemsted er Danmark med formandens bopæl som postadresse.

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 43 stemmeberettede medlemmer og 0 gæster. Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 Bestyrelsen 2018/2019: Formand: Sekretær: Kasserer: Repræsentanter: Samt 2 suppl.: Inger Nørgaard

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Guldborgsund Frivilligcenter. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Kvindehusforeningen i Silkeborg (benævnes i det følgende som KHF). Foreningens hjemsted

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

Jonas K. Ørnbøll godkendes som ordstyrer. Stella Mia Sieling-Monas godkendes som referent.

Jonas K. Ørnbøll godkendes som ordstyrer. Stella Mia Sieling-Monas godkendes som referent. Referat fra FORSA generalforsamling 2016 Jonas K. Ørnbøll godkendes som ordstyrer. Stella Mia Sieling-Monas godkendes som referent. Per Westersø åbner med en bestyrelsesberetning for det forgangne år,

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Foreningen. Skamstrup og Omegn

Foreningen. Skamstrup og Omegn Vedtægter For Foreningen Skamstrup og Omegn Ændret den 21. februar 2017 1: foreningens navn: Foreningens navn er: Foreningen Skamstrup og Omegn med hjemsted i Skamstrup, Holbæk kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2015

Referat fra generalforsamlingen 2015 Referat fra generalforsamlingen 2015 Dato: 25. april 2015 Tid: Kl. 13.00-17.30 Sted: Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle Kl. 13.00: Uddeling af Årets solfanger Dagsorden 1. Valg af

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 1. Navn og adresse: SAND De hjemløses landsorganisation Sundholmsvej 34, st. 2300 København S 2. Formål: SANDs formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD)

VEDTÆGTER. for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) VEDTÆGTER for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) Vedtaget på generalforsamlingen den 05.10.2009. Seneste ændring vedtaget på generalforsamlingen den 21.11.2013 VERSION 1.3 SIDE 1 AF 5 1. Navn Foreningens

Læs mere

Generalforsamling. 17. juni. Brug din demokratiske stemme og få et godt grin. Bliv bevæget, rørt og inspireret. Invitation til.

Generalforsamling. 17. juni. Brug din demokratiske stemme og få et godt grin. Bliv bevæget, rørt og inspireret. Invitation til. Invitation til 17. juni den Handicaporganisationernes Hus Blekinge Boulevard 2630 Taastrup Brug din demokratiske stemme og få et godt grin. Bliv bevæget, rørt og inspireret. 2015 Kære alle Her er et par

Læs mere

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 1 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 ved Ingrid Lysholdt Den nuværende bestyrelse består ud over undertegnede Ingrid Lysholdt, af Næstformand

Læs mere

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Referat fra GF Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Fredag den 5. april 2019 1. Valg af referent:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag den 29. maj 2010 Odense Kongrescenter

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag den 29. maj 2010 Odense Kongrescenter Referat fra ordinær generalforsamling lørdag den 29. maj 2010 Odense Kongrescenter Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Valg af stemmetællere 4. Bestyrelsens beretning 5. Regnskab

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Referat. 31. oktober Hotel Arnbjerg. Søren Kold. Peer Søndergaard Larsen

Referat. 31. oktober Hotel Arnbjerg. Søren Kold. Peer Søndergaard Larsen Returadresse: Varde Antenneforening, c/o Dansk Kabel TV, Skjoldsgade 49, 6700 Esbjerg 31. oktober 2016 Referat Mødedato og tid 31. oktober 2016, kl. 19.30 Sted Mødeleder Referent Hotel Arnbjerg Søren Kold

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016

Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016 Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016 1. Velkomst og valg af dirigent Bestyrelsesformanden Peter Fly Hansen bød velkommen. Antal fremmødte: 17 ved start og 19 ved

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Vedtægter for Leverforeningen April 2014

Vedtægter for Leverforeningen April 2014 Vedtægter for Leverforeningen April 2014 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Leverforeningen. Landsforeningen for leversyge, levertransplanterede og deres pårørende. Landsforeningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for. Kommentarer. 1. Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er. 1.2 Foreningens hjemsted er

Vedtægter for. Kommentarer. 1. Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er. 1.2 Foreningens hjemsted er Vedtægter for Kommentarer 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er 1.2 Foreningens hjemsted er 1.3 Foreningen er tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund. 2. Formål 2.1 Foreningens primære formål er at forestå

Læs mere

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug.

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug. Vedtægter for Frederikshavn Træskibslaug. 1 Navn og hjemsted. Laugets navn er Frederikshavn Træskibslaug. Laugets hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 Formål. Laugets formål er at opbygge og bevare træskibsmiljøet

Læs mere

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn Vedtægt for Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Navnet er Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte

Læs mere

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION 1 Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION HVIDOVREVEJ 311 2650 HVIDOVRE LOVE 14. maj 2018 2 Klubbens navn er HVIDOVRE TENNIS. Klubbens hjemsted er Hvidovre Kommune. 1. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Grundejerforeningen Stagebjergparken

Grundejerforeningen Stagebjergparken Referat af ordinær generalforsamling "Stagebjergparken" onsdag den 29. august 2007 Referent: Lars Bo Nielsen Referatet er udarbejdet efter nedenstående dagsorden. 1. Valg af dirigent: John (nr 99) blev

Læs mere

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a.

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Vedtægter for foreningen Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Foreningens navn og hjemsted; Foreningens navn er Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. 1 2 Foreningens hjemsted er Gyrstinge

Læs mere

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund.

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund. FreelanceGruppens generalforsamling Punkt 5a FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: senest ændret 6. marts 2010 / 2014. 1 Formål FreelanceGruppen er en specialgruppe under

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen

Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen Side 1 af 5 Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen 1 Navn Foreningens navn er: BØRNE- OG KULTURCHEFFORENINGEN i REGION NORDJYLAND. 2 Formål Foreningens formål er at virke for en styrkelse af medlemmernes

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Marianne Baden (MB) som dirigent. MB vælges, takker for valget og konstaterer

Læs mere

Referat af FAB s generalforsamling - Torsdag d. 2. juni 2016

Referat af FAB s generalforsamling - Torsdag d. 2. juni 2016 Referat af FAB s generalforsamling - Torsdag d. 2. juni 2016 Sted: Kigkurren 8 M Tidspunkt: kl. 19 ca. 21.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Registrering af fuldmagter 4. Formandens

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Generalforsamling SAND Fyn 27/

Generalforsamling SAND Fyn 27/ Generalforsamling SAND Fyn 27/2 2018. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Formandens beretning 5. Vedtagelse af foreningens vedtægter (kan ændres ved 2/3 flertal) 6. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD)

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Foreningen af Vandværker i Danmark Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Solrød Center 20C, 2680 Solrød Strand Tlf.: 56 14 42 42 fvd@fvd.dk - www.fvd.dk CVR: 9513 9655 1 NAVN Foreningen

Læs mere