Dirigenten konstaterer, at fristerne for varsling af generalforsamlingen er overholdt jævnfør LOBPAs vedtægter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dirigenten konstaterer, at fristerne for varsling af generalforsamlingen er overholdt jævnfør LOBPAs vedtægter."

Transkript

1 Referat af LOBPAs generalforsamling lørdag den 5. juni 2019 Sted: Musholm Musholmvej Korsør Velkomst ved LOBPAs formand, Janne Sander, der efter en kort introduktion præsenterede en ny video for LOBPAs Samtænkt Indsats. Videoen modtog generalforsamlingens ros og bifald. Referat fremgår under dagsordenpunkterne: 1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Dirigenten konstaterer, at fristerne for varsling af generalforsamlingen er overholdt jævnfør LOBPAs vedtægter. 2. Godkendelse af dagsorden Bestyrelsen godkender følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Valg af stemmetællere 4. Bestyrelsens beretning 5. Regnskab for det seneste regnskabsår (årsberetning) 6. Bestyrelsens forslag til handleplan for det kommende år 6a. Indkomne forslag 7. Budget for det kommende kalenderår, herunder fastsættelse af kontingent 8. Valg af formand 9. Valg af næstformand (ikke på valg) 10.Valg af bestyrelsesmedlemmer 11.Valg af suppleant 12. Eventuelt 3. Valg af stemmetællere På grund af afbud fra foreslåede stemmetællere foreslås andre end de i mødematerialet nævnte. Generalforsamlingen vælger Kristina Munkegaard og Charlotte Corneliussen fra LOBPAs sekretariat som stemmetællere. 4. Bestyrelsens beretning Bestyrelsesformand, Jane Sander, aflægger bestyrelsens beretning om følgende emner: - Brancheforeningen: Handicapbranchen Danmark (med LOBPAs direktør som formand) i regi af Dansk Erhverv. - Praksisundersøgelsen, der afdækker store kommunale forskelle i forvaltning og honorering til foreninger og virksomheder.

2 - LOBPAs analyser om niveauet af det nødvendige administrationsbidrag. - Kommunerne har i sidste instans altid forsyningspligten. - Kommende forhandling om overenskomst, som LOBPA står til rådighed for. - LOBPAs godkendelse som udbyder af BPA-administration. - Stigende antal medlemmer. - Stigende antal nye kunder. - Arbejdslederuddannelsen fortsætter med stor succes. - LOBPA fylder 10 år i år. - Praktiske og økonomiske udfordringer ved at garantere vikardækning uden om kommunernes bevillinger. LOBPA har altid vikardækning, når der er kommunal bevilling. Afløserlisten er fortsat et godt solidarisk alternativ. - Glædelig vækst i aktive hjælpere på afløserlisten. - Nye forretningsområder (Samtænkt Indsats, Ledsagelse, APV og HR-jura) - Styrket interesse for LOBPAs arrangementer, herunder LOBPA Oplevelser. - Tak til hjælpere og sekretariatsansatte. Tak til bestyrelsen og til medlemmer. Der åbnes for kommentarer og spørgsmål i salen. - Jenny Kristensen spørger, hvordan LOBPA vil sørge for, at kommunerne overholder loven. o LOBPAs formand, Janne Sander, forstår Jennys frustration. LOBPA udnytter alle sine tilgængelige klagemuligheder, herunder anker og samarbejde med handicaporganisationerne. Kunder opfordres til at engagere LOBPA, hvis de oplever økonomiske uregelmæssigheder i forvaltningen af deres ordning. o LOBPAs næstformand, Susanne Olsen, understreger, at medlemsopbakningen til LOBPA (og i princippet andre medlems- og handicaporganisationer) er afgørende for den indflydelse, som LOBPA har over for beslutningstagere. LOBPA er i dette henseende dog som forening en part, hvorfor det er vigtigt, at medlemmerne understøtter LOBPAs gode BPA-samarbejde med andre handicaporganisationer i forhold til uoverensstemmelser med kommuner. Der er ikke flere spørgsmål eller kommentarer. Generalforsamlingen godkender bestyrelsens beretning med bifald. 5. Regnskab for det seneste regnskabsår (årsberetning) Direktør, Steen Pihl Sørensen, gennemgår regnskabet i hovedtal. Omsætningen er fra 2017 til 2018 steget. Direktør, Steen Pihl Sørensen, forklarer LOBPAs position i forhold til godkendelsen til at drive BPA-virksomhed. LOBPA er godt stillet og møder i fin grad de krav, som Socialstyrelsen har formuleret, og som aktører på markedet vurderes på. Der åbnes for spørgsmål og kommentarer til regnskabet.

3 - Lene Lau roser årets resultat og spørger til, hvad LOBPAs henlæggelser skal bruges til i forhold til LOBPAs not for profit-status. o Direktør, Steen Pihl Sørensen, svarer, at LOBPAs egenkapital er en nødvendig forudsætning for ovennævnte godkendelse som udbyder. Der benyttes en del af henlæggelserne til forretningsudvikling til det pågående brandingprojekt, som skal positionere LOBPA bedre som markedsaktør. Dertil har det vist sig vanskeligt at drive de nye forretningsområder på det bestående bemanding. Derfor udvides sekretariatet tillige for midlerne. Der kan forventes en nedgang i henlæggelserne fremover. - Jenny Kristensen spørger, hvordan LOBPA vil drage udnytte af sit medlemskab af brancheforeningen. o Direktør, Steen Pihl Sørensen, svarer, at brancheforeningen kun kunne komme i stand på baggrund af LOBPAs gode omdømme og mange medlemmer. Brancheforeningen repræsenterer medarbejdere og er så stor, at den får en plads i Dansk Erhvervs bestyrelse. Kontingentet til brancheforeningen er ganske småt, men det koster mange penge at være medlem i Dansk Erhverv, i hvis regi brancheforeningen er oprettet. Til gengæld for de bidrag opnår man indflydelse på Dansk Erhvervs prioriteringer, som kommer til at materialisere sig i form af politisk indflydelse for alle med indgribende handicap. - Jenny Kristensen spørger, hvad LOBPA får ud af at være med i brancheforeningen. o Næstformand, Susanne Olsen, svarer, at der allerede er resultater af medlemskabet. Reel indflydelse på politik og dermed rammevilkår forudsætter en vis aktørstørrelse, og ved at være gået sammen i et branchefælleskab med andre aktører på området for BPA (og dermed fremstå som én aktør) har LOBPA opnået politisk lydhørhed, der skal mobiliseres til at opretholde og sikre administrationsbidraget. Branchefælleskabet understøtter med sin størrelse at anspore kommuner til lovmedholdenhed. o Formand, Janne Sander, forklarer, at det kan blive uoverskueligt dyrt for den enkelte arbejdsleder, der ikke har overdraget sit arbejdsgiveransvar til en udbyder, hvis der anlægges sager imod vedkommende. LOBPAs egne kompetencer er gode, men medlemskab i Dansk Erhverv muliggør, at LOBPA på sine kunders vegne kan få rådgivning fra nogle af Danmarks bedste jurister, lige som sekretariatet modtager opkvalificering i regi af Dansk Erhverv. Der er ikke flere spørgsmål eller kommentarer. 6. Bestyrelsens forslag til handleplan for det kommende år Næstformand i bestyrelsen, Susanne Olsen, fremlægger bestyrelsens handleplan med følgende emner: - Samarbejde og politisk påvirkning o Handicaporganisationer, herunder i BPA-netværk. o Kommuner. o Politikere. o Arbejdsmarkedets parter, herunder i forbindelse med overenskomsten. - Opfølgning på sidste års konkrete tiltag o Etablering af brancheforeningen Handicapbranchen Danmark.

4 o Udbredelse kendskabet til Samtænkt Indsats og Ledsagelse. - Konkrete tiltag i o Kunde- og medlemsarrangementer. o Kunderekruttering på bestående og nye forretningsområder. o ENIL (European Network on Independent Living). - Tilbud til kunder og medlemmer o Lokale netværksmøder. o Ungdomsnetværk. o Temadage. o LOBPA Oplevelser. o Jobtavlen. o LOBPAs konsulenter deltager ved LOBPAs arrangementer. - Tilbud til LOBPAs kunder o Arbejdslederuddannelse. o APV. o Ergonomikursus (herunder forflytning). o Førstehjælpskursus. o Vikarordning. o Afløserlisten. o Mentorordning. - Kommunikation o Nyhedsbrevet: Nyt fra LOBPA. o Hjemmeside. o Sociale medier. o Markedsføring, herunder sponsorater og konferencer. o Samarbejde med handicaporganisationerne om deres arrangementer. Der åbnes for spørgsmål og kommentarer. - Lene Lau spørger om, hvorvidt der er tanker om, at Samtænkt Indsats kan omfatte beboere på bosteder. o Direktør, Steen Pihl Sørensen, svarer, at Samtænkt Indsats kan være en løsning alle steder, hvor der leveres personlig handicaphjælp. I teorien kan Samtænkt Indsats tilbydes til beboere på bosteder, men pt. fungerer bosteder med, at der er normeret den nødvendige bemanding til den enkelte borger. I første omgang fokuserer LOBPA derfor på at tilbyde Samtænkt Indsats i ordninger, der minder om BPA, fordi der er et aktuelt, udækket behov, og fordi LOBPAs kompetencer er dér. o Næstformand, Susanne Olsen, supplerer, at mange botilbud ikke kan honorere behovet for ledsagelse. I de tilfælde kan LOBPA byde ind med at løfte opgaven for den enkelte beboer, der mangler ledsagelse. Om 10 år, tror næstformanden, at området vil være udliciteret. - Peder Stausholm spørger, hvor mange Samtænkt Indsats-kunder, LOBPA har. o Direktør, Steen Pihl Sørensen, svarer, at ordningen i LOBPA-regi har kørt godt siden sidste år, og at LOBPA mobiliserer et netværk for at komme ind i flere kommuner efter at have arbejdet intensivt med opsøgende salgsarbejde i nogle år nu. Sidste år blev kommunerne ved lov opfordret til at tilbyde helhedsorienteret handicaphjælp. Og netop det er Samtænkt Indsats styrke: helhedsorienteret handicaphjælp med styrbar økonomi.

5 o Bestyrelsesmedlem Børge Larsen supplerer, at handicaprådene har et ansvar for at forklare for deres kommuner, at Samtænkt Indsats findes som et helhedsorienteret og økonomisk styrbart tilbud af kvalitet. - Jenny Kristensen spørger, om LOBPA kan hjælpe med, at personer med behov for ledsageordninger får en bevilling. o Næstformand, Susanne Olsen svarer, at ledsageordninger kan oprettes fra dag til dag, og at LOBPA gerne hjælper personer, der har bevilling med at få ledsagelse til at fungere i praksis. o Direktør Steen Pihl Sørensen supplerer, at LOBPA pt. driver en række ledsageordninger og vil arbejde for at vinde flere kommunale udbud. Der er ikke flere spørgsmål eller kommentarer. Handleplanen modtager bifald. 6a. Indkomne forslag 1. Forslag fra Jenny Kristensen om at LOBPA skal presse kommunerne til at overholde lovgivningen om BPA. Forslagets detaljer fremgår af mødematerialet. Det samme gør bestyrelsens begrundelse for sin indstilling til generalforsamlingen. Dirigent, Philip Rendtorff, giver ordet til forslagsstiller, Jenny Kristensen. Jennys mand, Ole, supplerer uddybende med eksempler fra pågældende bevillingskommune, som over en kam beskærer sine borgeres bevillinger. Dirigent, Philip Rendtorff, foreslår afstemning om forslaget ved håndsoprækning. Et flertal støtter bestyrelsens anbefaling om ikke at godkende det stillede forslag. 2. Forslag fra Jenny Kristensen om at lade vikarer gå sammen og lave dobbeltdækning, eksempelvis i tilfælde af sidemandsoplæring. Forslagets detaljer fremgår af mødematerialet. Det samme gør bestyrelsens begrundelse for sin indstilling til generalforsamlingen. Dirigent, Philip Rendtorff, problematiserer forslaget med henvisning til, at det er upræcist og i praksis ikke kan lade sig gøre at pålægge generalforsamlingen at tvinge en kommune til lovmedholdenhed. Dirigenten spørger forslagsstiller, om hun fastholder forslaget. Forslagsstiller lader sit forslag falde.

6 7. Budget for det kommende kalenderår, herunder fastsættelse af kontingent Direktør, Steen Pihl Sørensen, forklarer, at generalforsamlingen kan forvente et bedre resultat end det i mødematerialet fremlagte. Budgettet for 2019 er lavet i september 2018 og vedtaget af bestyrelsen på bestyrelsesmødet i december samme år. Der er ikke spørgsmål eller kommentarer, og budgettet samt fastholdelse af medlemskontingentet på 100 kr. årligt godkendes af generalforsamlingen. 8. Valg af formand Formanden er på valg i ulige år, hvorfor LOBPAs formand, Janne Sander, er på valg i år. Janne Sander ønsker genvalg. Der er ikke indstillet andre kandidater til posten. Janne Sander er fortsat formand for LOBPA. 9. Valg af næstformand (ikke på valg) Næstformanden er på valg i lige år, hvorfor LOBPAs næstformand, Susanne Olsen, på denne generalforsamling ikke er på valg. 10. Valg af bestyrelsesmedlemmer Nuværende bestyrelsespladser for Børge Larsen og Peter Skov Jørgensen er på valg. Der er modtaget fire kandidaturer. Suppleantpladsen er tillige på valg. Efter en kort præsentation af hver kandidat omdeles valgsedler af stemmetællerne til generalforsamlingen. Generalforsamlingen vælger i samme stemmerunde Van Vagn Jakobsen og Børge Larsen til bestyrelsen samt ved opfølgende afstemning Ole Hjort Mortensen som suppleant. Bestyrelsen består derefter af: - Janne Sander, formand - Susanne Olsen, næstformand - Gitte R. Reckendorff Nielsen - Merete Fredsted - Børge Larsen - Jan Vagn Jakobsen - Henrik Ib Jørgensen, udpeget af Muskelsvindfonden - Mogens Wiederholt, udpeget af Spastikerforeningen - Jens Bouet, udpeget af Dansk Handicap Forbund - Ole Hjort Mortensen, suppleant Næste generalforsamling holdes den 6. juni 2020 på Egmont Højskolen ved Odder syd for Aarhus. 11. Valg af suppleant Generalforsamlingen vælger som beskrevet under punkt 10. Valg af bestyrelsesmedlemmer Ole Hjorth Mortensen som suppleant til LOBPAs bestyrelse.

7 12. Eventuelt - Lisbeth Andersen foreslår, at LOBPA på sin hjemmeside opretter et punkt om paragraffer med en samling af alle relevante paragraffer til brug for personer med handicap. o Formand, Janne Sander, svarer, at LOBPA vil udvide området på hjemmesiden i takt med forretningsområderne. Hjemmesiden i sin helhed skal fornys, og i den proces vil feltet på hjemmesiden blive opdateret. Indtil da er der et udbygget center med love og afgørelser. - Peder Stausholm spørger om, der planlægges en fejring af LOBPAs jubilæum. o Formand, Janne Sander, svarer, at der kommer en stor fest senere på året for at markere foreningens jubilæum. - Lene Lau roser LOBPA for den hjælp, hun har modtaget fra sine konsulenter. o Formand, Janne Sander, takker for Lenes ros. LOBPAs medarbejdere er motiveret for at gøre en reel forskel for LOBPAs kunder, og de værdsætter det daglige samarbejde med kunderne. - Flemming Bøndergaard foreslår, at en konkret kommune sættes på en sortliste. o Direktør, Steen Pihl Sørensen, svarer, at der er skuffende stor forskel på kommuners forvaltning, men at LOBPA ikke kan bidrage til at lave en sort-liste over kommuner; især fordi LOBPA kan konstatere, at for nogle arbejdsledere er en kommune en svær oplevelse, mens samme kommune og samme sagsbehandler for andre kunder opleves som særdeles positiv. Dertil er LOBPA en samarbejdspartner for kommunerne og afhængig af en god dialogbåren relation. En eventuel sort-liste ville gå ud over det samarbejde og den velvilje, der er så afgørende for at finde gode løsninger for arbejdslederne og for personer i målgruppen for Samtænkt Indsats og Ledsagelse. Formanden og det samlede panel takker for en vel gennemført generalforsamling.

1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent, Philip Rendtorff, direktør for PTU.

1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent, Philip Rendtorff, direktør for PTU. Referat af LOBPAs generalforsamling lørdag den 11. juni 2016 Sted: Musholm, Ferie - Sport - Konference Musholmvej 100 4220 Korsør Dagsorden: 1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent,

Læs mere

1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent, Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen.

1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent, Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Referat af LOBPAs generalforsamling lørdag den 10. juni 2017 Sted: Musholm, Ferie - Sport - Konference Musholmvej 100 4220 Korsør Dagsorden: 1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent,

Læs mere

Referat af LOBPAs generalforsamling onsdag den 17. juni 2015

Referat af LOBPAs generalforsamling onsdag den 17. juni 2015 Referat af LOBPAs generalforsamling onsdag den 17. juni 2015 Sted: Handicaporganisationernes Hus Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup 1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent Philip Rendtorff,

Læs mere

Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen.

Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Punkt 1 Forslag til dirigent Bilag 1 Indstilling: Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Punkt 2: Forslag til dagsorden Bilag 2 Indstilling: Godkendelse

Læs mere

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLINGEN

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLINGEN VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLINGEN Musholm - 5. juni 2019 Punkt 1 Forslag til dirigent Bilag 1 Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Punkt 2: Forslag til

Læs mere

Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen.

Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Punkt 1 Forslag til dirigent Bilag 1 Indstilling: Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Punkt 2: Forslag til dagsorden Bilag 2 Indstilling: Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling den. 11. juni 2016. MUSHOLM FERIE, SPORT OG KONFERENCECENTER Musholmvej 100 4220 Korsør MØDEMATERIALE.

Generalforsamling den. 11. juni 2016. MUSHOLM FERIE, SPORT OG KONFERENCECENTER Musholmvej 100 4220 Korsør MØDEMATERIALE. Generalforsamling den 11. juni 2016 MUSHOLM FERIE, SPORT OG KONFERENCECENTER Musholmvej 100 4220 Korsør MØDEMATERIALE Generalforsamling 2016 Bilag 1 Punkt 1 Forslag til dirigent Indstilling: Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af LOBPAs ordinære generalforsamling

Referat af LOBPAs ordinære generalforsamling Referat af LOBPAs ordinære generalforsamling Lørdag, den 16. juni 2012 Musholm Bugt Feriecenter Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Valg af stemmetællere 4. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance

Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Stk. 1. Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance, i det følgende benævnt LOBPA, er stiftet

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Året 2018 har igen været et godt år for LOBPA! LOBPA har igen i 2018 og i den første del af 2019 oplevet kunde- og medlemstilgang, som styrker vores sammenhold og forstærker LOBPA både som en seriøs interesseorganisation,

Læs mere

Generalforsamling 17. juni 2015

Generalforsamling 17. juni 2015 Punkt 1: Forslag til dirigent Generalforsamling 17. juni 2015 Bilag 1 Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for PTU. Bilag 2 Punkt 2: Forslag til dagsorden Godkendelse af dagsorden.

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning 2017 2018 Det går godt for LOBPA! Også i år glæder jeg mig over at konstatere, at LOBPA i 2017 og i den første del af 2018 har oplevet stor tilslutning, som styrker vores sammenhold

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning 2016 2017 Det går godt for LOBPA! Også i år glæder jeg mig over at konstatere, at LOBPA i 2016 og i den første del af 2017 har oplevet stor tilslutning, som styrker vores sammenhold

Læs mere

Referat. 31. oktober Hotel Arnbjerg. Søren Kold. Peer Søndergaard Larsen

Referat. 31. oktober Hotel Arnbjerg. Søren Kold. Peer Søndergaard Larsen Returadresse: Varde Antenneforening, c/o Dansk Kabel TV, Skjoldsgade 49, 6700 Esbjerg 31. oktober 2016 Referat Mødedato og tid 31. oktober 2016, kl. 19.30 Sted Mødeleder Referent Hotel Arnbjerg Søren Kold

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI).

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). 1. Foreningens navn og hjemsted: 1.1: Foreningens navn er Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Hjemsted er Brancheforeningens

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for biografforeningen DAGMAR

Vedtægter for biografforeningen DAGMAR Vedtægter for biografforeningen DAGMAR 1 Navn Stk1. Foreningens navn er Biografforeningen DAGMAR, Ribe Foreningens hjemsted er Ribe Biograf, 6760 Ribe 2 Formål Foreningens formål er: At give børn, unge

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Gb-foreningen, og dens hjemsted er på den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål: Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er "Foreningen Outdoor-Camping-Ferie-Fritid,

Læs mere

Grundejerforeningen Torstorp DAGSORDEN

Grundejerforeningen Torstorp DAGSORDEN Side 1 af 7 Dagsorden til generalforsamling i Torsdag kl. 19:00 i TaB Nørrebys Fælleshus, Timianhaven 3, 2630 Taastrup Side 2 af 7 Indholdsfortegnelse 1) Valg af dirigent 3 2) Valg af stemmetællere 3 3)

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a.

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Vedtægter for foreningen Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Foreningens navn og hjemsted; Foreningens navn er Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. 1 2 Foreningens hjemsted er Gyrstinge

Læs mere

Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning

Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning 1/6 Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning 1 Navn Partnerskabets navn er Partnerskab for Termisk Forgasning. Partnerskabet er stiftet som en forening i 2014 og er hjemmehørende i Danmark. 2 Formål

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Vedtægter for Sønderborg Contradance forening

Vedtægter for Sønderborg Contradance forening Vedtægter for Sønderborg Contradance forening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Sønderborg Contradance Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune Foreningen Sønderborg Contradance er stiftet

Læs mere

Love og vedtægter for Skjern Bykirke

Love og vedtægter for Skjern Bykirke Love og vedtægter for Skjern Bykirke 1 Oprettelse og hjemsted Skjern Bykirke er oprettet i 2006 som valgmenighed med navnet Skjern Valgmenighed. Menigheden ændrer status fra valgmenighed til evangelisk-luthersk

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD)

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Foreningen af Vandværker i Danmark Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Solrød Center 20C, 2680 Solrød Strand Tlf.: 56 14 42 42 fvd@fvd.dk - www.fvd.dk CVR: 9513 9655 1 NAVN Foreningen

Læs mere

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent.

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent. Generalforsamling Psykiatrisk Museum/ MADHouse Middelfart Den 25. marts 2015 Referat fra den ordinære generalforsamling i Dansk Rengøringsteknisk Forening Dagsorden: A. Valg Af dirigent. B. Formandens

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING August 2014 Dansk Patchwork Forening blev dannet på en stiftende generalforsamling i Middelfart den 12. april 1986. 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Patchwork Forening. I international

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aktivhuset Selmersbo (i det følgende kaldet Selmersbo) og dens hjemsted er Hørsholm Kommune på adressen Selmersvej

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

2 Formål 1. At virke for en styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale fællesskab.

2 Formål 1. At virke for en styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale fællesskab. Vedtægter Dato: 15/11-2012 Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen 1 Navn Foreningens navn er: BØRNE- OG KULTURCHEFFORENINGEN Stk. 2: Foreningen er tilsluttet Paraplyorganisationen Kommunale Chefforeninger

Læs mere

Vedtægter for det nationale Sund By Netværk i Danmark

Vedtægter for det nationale Sund By Netværk i Danmark Vedtægter for det nationale Sund By Netværk i Danmark 1 Navn Stk. 1. Netværkets navn er Sund By Netværket, og er et uafhængigt fagligt forum. 2 Formål Stk. 1. Målsætningen med Sund By Netværket i Danmark

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar 2016 1. Velkomst Mogens Pedersen bød velkommen 2. Valg af dirigent Mogens Pedersen blev valgt 3.

Læs mere

Forum for International Cooperation

Forum for International Cooperation Vedtægter for Forum for International Cooperation Vedtaget på FIC Generalforsamlingen mandag d. 16. april 2018 1 - Hjemsted Foreningens hjemsted er Københavns kommune 2 - Vision, mission og værdigrundlag

Læs mere

Odder Vandværk A.m.b.a.

Odder Vandværk A.m.b.a. 295 Odder Vandværk A.m.b.a. Referat Generalforsamling Dato 30. mar. 2017 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 62 stemmesedler Der var i alt ca. 76 fremmødte Afbud Referent

Læs mere

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d Velkomst v. bestyrelsesformand, Kirstine Fabricius. Pkt. 1: Valg af dirigent Camilla Bylling Lang blev valgt som dirigent Camilla gennemgik dagsordenen m. præsentation af punkter. Indkaldelsen er sket

Læs mere

Kundetiltag konsolideres og forbedres. LOBPA er med andre ord ved at blive voksen og finde sine helt særegne ben at stå på og der står vi stabilt.

Kundetiltag konsolideres og forbedres. LOBPA er med andre ord ved at blive voksen og finde sine helt særegne ben at stå på og der står vi stabilt. Bestyrelsens beretning 2014 2015 LOBPA har vokseværk. Fra dag til dag styrkes vores sammenhold og fællesskab. Det er jeg utrolig glad for og stolt af. Ikke alene er vi den eneste landsdækkende organisation

Læs mere

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer.

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer. J.nr. 316280-SRA V E D T Æ G T E R FOR G R U N D E J E R F O R E N I N G E N P L A N T A G E N -------------------------------- 1. NAVN 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN PLANTAGEN. 2. HJEMSTED

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag den 28. maj 2011 Trinity Hotel & Conference Centre

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag den 28. maj 2011 Trinity Hotel & Conference Centre Hvidovre den 31. maj 2011 Referat fra ordinær generalforsamling lørdag den 28. maj 2011 Trinity Hotel & Conference Centre Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 14. marts 2010 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Det er jo en særlig begivenhed i dag, idet vi fejrer 10 års jubilæum

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Vedtægter/Formål. Foreningens navn er Erhvervsklubben Aarhus Aadal, forkortet e-klubben.

Vedtægter/Formål. Foreningens navn er Erhvervsklubben Aarhus Aadal, forkortet e-klubben. Vedtægter/Formål 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Erhvervsklubben Aarhus Aadal, forkortet e-klubben. Foreningen har hjemsted i Århus Kommune. 2 Formål E-klubbens formål er: at skabe et netværk for

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935.

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN 1 NAVN OG HJEMSTED. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. Korpset er en selvejende institution og er hjemmehørende i Roskilde

Læs mere

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation 1 Organisationens navn er Danske Kliniske Onkologers Organisation 2 Organisationens formål er at varetage medlemmernes faglige, organisatoriske, økonomiske og kollegiale interesser 3 Medlemskab 3.1 Organisationen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1)

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) 1 Sagsnr.: 401.167-35 LFA/lsn VEDTÆGTER for Foreningen Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) Note 1: Ændret den 17.06.2017 2 Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Finansiering

Læs mere

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende Ry, 01.10.2013 Kære pårørende Siden 2007 har der eksisteret et pårørenderåd ved Bostederne i Skanderborg. Ved fusionen i 2012 blev flere bo enheder i kommunen samlet under Bostederne i Skanderborg og antallet

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. april 2017

Bestyrelsesmøde den 19. april 2017 Bestyrelsesmøde den 19. april 2017 Tidspunkt: 19/4 2017 kl. 09:00-10:30. Mødested: Online. Mødedeltagere: Michel, Leon, Jens, Henrik, Jon Fraværende: Bo Referent: Rasmus Frey Dagsordenpunkt 1, Godkendelse

Læs mere

Dagsorden til møde i Regionaludvalg Sjælland

Dagsorden til møde i Regionaludvalg Sjælland Dagsorden til møde i Regionaludvalg Sjælland Dato: Onsdag den 1. marts Tid: kl. 10.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Status

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning 2015 2016 Kære alle sammen. Lad mig sige det med det samme: Det går godt for LOPBA. LOBPA har i 2015 og i den første del af 2016 været præget af meget stor tilslutning, som tilsammen

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for Foreningen Ådalen Retræte

Forslag til vedtægtsændringer for Foreningen Ådalen Retræte Omstående gengives i et skema med tre kolonner foreningens Ådalen Retrætes vedtægter, som de blev vedtaget ved generalforsamlingen den 25. maj 2010. Ved vedtagelsen blev der protokolleret følgende under

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder

Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder 1. Navn: 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Vikingeparken Hobro. 2. Hjemsted: 2.1. Foreningens hjemsted er Mariagerfjord

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018

Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018 Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018 Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 17. september 2008 med senere ændringer på de ekstraordinære generalforsamling d. 24. oktober

Læs mere

GREVE BRANDMANDSFORENING

GREVE BRANDMANDSFORENING 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er, stiftet den 15. januar 2002. er en selvstændig økonomisk og administrativ enhed. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. Foreningens formål er at samle

Læs mere

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter VAOB Vestsjællands Aktive Ordblinde Vedtægter Vedtægter for foreningen Vestsjællands Aktive Ordblinde (VAOB). 1: Navn & Hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Vestsjællands Aktive Ordblinde i daglig tale

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter

Forslag til ændring af vedtægter Forslag til ændring af vedtægter Strib den 8. januar 2016. 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder.. 2 Foreningens

Læs mere

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd 1 Foreningens navn: ESROM BORGERFORENING Esrum Hovedgade 21B, 1 sal, 1 Foreningens navn ESRUM BORGERFORENING,

Læs mere

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union Vedtægter for Dansk Disc Golf Union 1 Unionens grundlag Unionens navn er Dansk Disc Golf Union. Unionens geografiske område er Danmark. Unionens hjemsted er Danmark med formandens bopæl som postadresse.

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Referat af SANDs generalforsamling 2013

Referat af SANDs generalforsamling 2013 Referat af SANDs generalforsamling 2013 Odense. D. 26.3.13. Dagsorden iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af regnskab og fremlæggelse

Læs mere

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Vedtægter 1. Navn Foreningens navn er Danske Sportsfaciliteters Brancheforening, i daglig tale Sportsfaciliteter.dk. Over for udlandet benævnes foreningen Danish

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægter for Negoti Connect

Vedtægter for Negoti Connect Vedtægter for Negoti Connect 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Negoti Connect. 1.2. Foreningens hjemsted er Aarhus. 2. Foreningens formål 2.1. Foreningen er en non profit forening, hvor formålet

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager Vedtægter for "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager. Vedtaget på generalforsamlingen 25. Oktober 2013 l Foreningens navn er "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager". Stiftelsen

Læs mere

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat af generalforsamling i Zonen Randers den 21. juni 2017 i Fritidscentret, Randers Til stede var: Ole Berg Sørensen, Else-Marie Sørensen, Erik Kløve, Preben Hjort Mortensen, Ib Chr. Ibsen, Finn Børglum,

Læs mere

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Advokat Christian Gregersen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 J.nr. 176449 18. december 2017 VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Horten Advokatpartnerselskab CVR 33775229 1. NAVN 1.1

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

VEDTÆGTER. LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud

VEDTÆGTER. LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud VEDTÆGTER LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud. 1 Foreningens

Læs mere

Vedtægter DI Rådgiverne

Vedtægter DI Rådgiverne November 2015 Vedtægter DI Rådgiverne 1 Navn Branchefællesskabets navn er DI Rådgiverne. Branchefællesskabets navn forkortes DI- R. Branchefællesskabet er en del af Dansk Industri (DI) og dermed underlagt

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker 1 Foreningens navn Foreningens navn er Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker. 2 Formål Foreningens formål er at sikre, at

Læs mere

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland 1. Netværkets navn Netværket er en selvstændig forening knyttet landsforeningen KLF, Kirk & Medier( Herefter KLF). Netværkets navn er KLF Netværk Vestsjælland. Netværkets

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

SJÆLLAND VEDTÆGTER 1

SJÆLLAND VEDTÆGTER 1 SJÆLLAND VEDTÆGTER 1 1 Navn Brancheklubbens navn er SAM-DATA Sjælland. 2 Brancheklubbens formål Gennem et bevist fagligt arbejde som sparringspartner med forbundet og HK Sjælland, at varetage medlemmernes

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken.

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken. Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Maj 2005 Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

Vedtægter for Folkekirkesamvirket i Århus

Vedtægter for Folkekirkesamvirket i Århus Vedtægter for Folkekirkesamvirket i Århus Folkekirkesamvirket i Århus blev etableret og vedtægtsfæstet i 1994 som et kirkeligt-diakonalt og socialt samarbejde mellem menighedsråd/menighedsplejer i Århus

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

Love Bælternes Fiskeriforening

Love Bælternes Fiskeriforening Love Bælternes Fiskeriforening 1 Senest opdateret 10/3-2015 Foreningens navn: Bælternes Fiskeriforening. 1 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes fiskerimæssige interesser internt, over for andre

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere