Bestyrelsesmøde mandag 8. august kl. 18:30 til ca. 20:30

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde mandag 8. august kl. 18:30 til ca. 20:30"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde mandag 8. august kl. 18:30 til ca. 20:30 Dagsorden og referat. Dagsorden: 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Orientering fra formanden Vi fik ikke tilskud fra Sjællandske medier Landsbyrådenes Dag den 13/6 fra kl Kort orientering Landsbytopmøde 30. september i Egtved - Skal vi deltage? Landsbyprisen 2016? Deadline for projekter er 30. september (Idé fra Søren Dall - Svævebane v/ørebjerget - han kommer og forklarer om projektet på torsdag 11/8 på vores kontor) Jarl er udtrådt af bestyrelsen... Regler for Byens æresborger De unges brug af Bålhytten ifm. et par episoder i sommerens løb Vedligeholdelse af vores crossfit anlæg? Betaling for flytning af sten omkring byens egetræ. Formanden forsøger at få RK til at betale fakturaen. RK Velfærd er kontaktet. Oprydning på vores nye kontor. En del materialer er nu flyttet i kælderen, men der trænger til en gevaldig oprydning. Brugsen har afholdt 126-års fødselsdag! 4) Det næste paraplymøde for foreninger v/palle Forslag til afholdelse: Uge 41 Onsdag d. 12. oktober i Forsamlingshuset Formanden foreslår at der nedsættes et udvalg til udarbejdelse af dagsorden og uddelegering af det praktiske arbejde. Et af emnerne vil være "Hvordan kan vi arbejde for at BYFESTEN kan fortsættes, når Henrik og BAR-Michael ikke står til rådighed. Herudover er det vigtigt at sikre et godt samarbejde med byens øvrige foreninger. 5) Økonomi og medlemmer v/erik Status på økonomi (samt Byfest og jazz) Evaluering og tal omkring byfest skal indsendes til RK senest 18. august! Status på medlemmer og betalinger for ) Orientering fra undergrupperne Trafik- og trafiksikkerhed v/kirsten -Gulddysse-cykelstien - status -Cyklistplan BYFEST v/henrik Evaluering -kort orientering Hvad gør vi omkring 2017? Jazz-udvalg v/palle Sensommerjazz 27/8 - Alle opfordres til at møde op!

2 Møde i jazz-gruppen 10/8 kl. 17:00 omkring det praktiske 27/8 Marianne Druedahl har fået lavet plakater - Hvem kan hænge dem op? Event/Kulturudvalg v/gitte Status på kommende arrangementer - herunder familie-banko Cykeltur i september Bibliotek v/lene Status på de næste foredrag Natur- og stier v/palle UNGE-gruppe v/birthe EU-palle møblerne er på plads. Oliering af crossfit-redskaber samt bænke. Hvornår og hvordan? Rosentorvet/Gundsømagle BYCENTER PR-gruppe v/birthe Hvordan skabes der mere liv i Bycenteret? Folkemøbel i bycenteret (Forslag via Jytte fra Roskilde Bibliotek) Bænkesæt foran Bycenteret? v/palle Forberedelse af blad nr. 13 (Velkommen til Gundsømagle) Palle indkalder snarest til møde. Byens kalender - status. 7) Eventuelt og hørt i byen! Næste møde er tirsdag d. 6. september kl. 18:30.

3 Referat af bestyrelsesmøde GLR 8.august 2016 Tilstede: Werner, Palle, Charlotte, Erik, Henrik, Georg, Kirsten, Karin, Mariann Fravær: Lene, Gitte, Mette Erdmann, Birthe Indledningsvis blev det pointeret, at de fastlagte mødedater skal respekteres. Formandnæstformand skal være tilstede. Ad 1: Erik Ad 2: Mariann Ad 3(a): indkøb af ny kopimaskine, der kan printe A3, er bevilget. Pris ca kr+moms med 3 års garanti. Det er for dyrt at vedligeholde den eksisterende kopimaskine. Ad 3: Tilskud fra Sjællandske Medier blev ikke bevilget. Der søges igen næste år. Landsbyrådenes dag i Roskilde Kommune: Palle, Erik, Kirsten og Gitte deltog og mødtes med andre lign. råd. Der blev bla. talt om, hvilke projekter, der blev givet tilskud til, samt muligheder for fast bevilling. Kommunen er kontaktet vedr. dette. Vi har ikke modtaget respons herpå. Ivan Hyllested, Roskilde Kommune, har oplyst, at der ikke er penge til * Brugs-cikanen* endnu. Trafikgruppen følger op på dette. Landsbytopmøde i Egtved: vi deltager ikke. Landsbyprisen 2016: gruppen, der skal komme med et udspil om Landsbyrådets projekt-forslag til prisen er: Werner, Karin, Henrik, Birthe. Forslag skal være klar 30. sept Werner indkalder gruppen. Spejderformand Søren Dall har fremsat forslag om svævebane på Ørebjerg. Han kommer i GLR`s kontortid og fortæller om ideen. Jarl er trådt ud af bestyrelsen. Palle gav en kort orientering herom. Charlotte holder af personlige årsager orlov fra bestyrelsen. De 2 suppleanter (Else og Mette) kontaktes af formanden mht. indtrædelse i bestyrelsesarbejdet. Byens æresborger: Henrik påpegede, at det bør være alle (betalende) medlemmer af Gundsømagle Landsbyråd, der kan afgive forslag til personer, der kan opnå, at blive *byens æresborger*. Således er det ikke kun GLR, der udpeger personen. Ved mail stilet til formanden for GLR oplyses om navn og begrundelse for valget. Gruppen bestående af Werner, Erik, Henrik, Kirsten udarbejder retningslinjer for udnævnelse af *byens æresborger*, herunder hvad den korrekte betegnelse for titlen skal være, byens borger, årets Gundsømagler eller andet. Erik indkalder gruppen. Bålhytte: der observeres roderi efter ungefest. Søren Dahl giver tilladelse til bål og vil gerne kontaktes, hvis der ikke ryddes op. Det tages op på torsdag. Crossfittanlæg vedligeholdelse: dette sorterer under *Unge-gruppen*: Birthe, Gitte og Bibi Gruppen bedes hurtigst sætte gang i opgaven med at oliere crossfitt-banen. Olie og pensler kan rekvireres hos kommunen. Birthe er tovholder i denne gruppe.

4 Sten ved byens egetræ er blevet flyttet. Udgiften hertil vil kommunen sandsynligvis betale. Der er kontakt med Lene Simonsen. Oprydning på kontor: nøgle til kælder skal ligge på kontoret - Palle får lavet en kopi af nøglen. Oprydningsgruppen: Karin, Birthe, Georg, Henrik (Mariann kommer gerne med FORSLAG til indretning) Brugsen har holdt en fin 126 års fødselsdagsfest. Gave til 200kr til fitness indvielse er givet. Etablering af Gundsømagle Campingplads kommer i høring. Skal ligge i nærheden af Simons put og take. Se Dagbladet af 8. august 2016 Ad 4: *paraplymøde* i Forsamlingshuset. Aktuelt punkt på dagsordenen er Byfesten, hvordan fortsætter vi byfesten? Andre fritids-interessegrupper skal aktivt bidrage med input til og afholdelse af byfesten. Der skal sendes invitationer til diverse grupper ultimo august. Gruppe bestående af Erik, Karin, Palle, Mariann mødes for at udarbejde invitationen til andre foreninger og aktivitetsgrupper og forslag til dagsorden på *paraplymødet*. Deltagerne på paraplymødet skal opfordres til at komme med indlæg til det næste blad, der bliver et særnummer omkring "Velkommen til Gundsømagle". Ad 5 : Erik gennemgik økonomien. Første jazz-koncert gav overskud (som skal deles med Gulddyssegård), byfesten gav (når tilskuddet fra Roskilde Kommune er indregnet) et mindre overskud. Driften af GLR: der er underskud, idet det ikke var billigt at flytte lokale. Bladet giver underskud på annoncer. Evaluering af byfesten, herunder gennemgang af økonomi, skal sendes til kommunen senest 18.aug Brugsen giver rabat på indkøb til Byfesten. Der checkes op på %-satsen. Ca. 80 personer mangler stadig at betale medlemskontingent til GLR. Høstfest stand - GLR opretter en stand. Ad 6: Trafik-og trafiksikkerhed Der afholdes møde med kommunen med bla. flg. emner på dagsordenen: - status på diverse udfordringer: - hvor langt er chikanen foran Brugsen - grusgravningsplanen - langtidsplanlægning for Gundsømagle - scr skolen har blå asfalt - dobbeltstriber fra lægehuset og ud af byen - Piledyssens manglende træer Kirsten har sendt en dagsorden til kommunen. Møde 25.august Foto politi efterlyses! Aktion er på planen. Byfest Der er solgt for få billetter. Alt beregnet giver byfesten et mindre overskud. Generelt forløb festen FLOT og folk var glade og efterfølgende positive omkring festen. Jazz: 27.aug 2016 er der sensommer- jazz. Palle har måske nogle mulige jazz- navne til kommende arrangementer.disse kører med et passende overskud. Event/kultur Jf. byens kalender, som er opdateret.

5 Spil dansk uge i uge 44: pakken består af kr, hvoraf der kan søges. Det er forbeholdt folk, der ikke selv umiddelbart kan komme til musikken. Evt børn-forældre, skolen er kontaktet. Karin sender os alle i bestyrelsen mails, hvor projektet er beskrevet. Vi bedes alle læse disse mails. Links med navne på musikere og diverse anden info fremgår. Endvidere også Roskilde kick OFF musikby Evt. et punkt til næste bestyrelsesmøde? Bibliotek: se byens kalender Natur og stier: Intet indkommet til bestyrelsesmødet Unge: intet indkommet til bestyrelsesmødet Rosentorvet: Der er skrevet til Folmerhus, om vi må sætte forskellige biblioteks-møbler op, hvor folk kan bytte og udveksle ting og ideer. Kommunen vil gerne af med møblerne, som ser nydelige ud. Dem, der har torsdagsaftensvagten, tilser møbler for indhold af *visne planter* og *levende dyr*. Vi prøver ca et halvt års tid. Palle spørger Folmerhus igen om det er i orden, at sætte møbler op. Ønskes bænkesæt foran Bycenteret, skal Folmerhus spørges. Der mangler en centerforening. Renhold af hele bycenterområdet er delt mellem Folmerhus og Brugsen. PR-gruppen Til blad nr 13 søges annoncører. Facts om Gundsømagle tages som pkt. på dagsorden til paraplymøde med andre foreninger i oktober, kan også være et emne i bladet. Alle foreninger skal betale til bladet. Spørg kommunen, om der kan ydes et tilskud. Byens kalender fungerer. Den sidste hænger opdateret på stander. Diverse foreninger skal selv anmode om at få lagt en aktivitet i kalenderen. Karin har meldt afbud til bestyrelsesmøde d. 6. Sept 2016 Mortensaften er en and! (læs: spis hjemmefra, der serveres ikke lune retter) Næste møde 6.sept 2016 kl 18:30 Tovholdere, der ikke kan deltage i Bestyrelsesmøde, skal sende mail med oplysninger om det pågældende emne. Dette er besluttet forlængst!

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 09. november 2016

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 09. november 2016 Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 09. november 2016 Deltagere: Fravær: Erik, Werner, Mette, Georg, Palle, Kirsten, Karin, Henrik og Gitte. Mariann, Lene, Birthe. Dagsorden: Emne: 1) Valg af ordstyrer:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 23. nov. kl. 18:30

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 23. nov. kl. 18:30 Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 23. nov. kl. 18:30 Deltagere: Fravær: Palle, Flemming, Kirsten, Werner, Erik, Stine, Georg, Steen, Mariann Karin (orlov), Birthe, Pernille Dagsorden: Emne: 1) Valg

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd Tirsdag d. 1. oktober 2019 kl. 18:30 - max. 21:00

Bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd Tirsdag d. 1. oktober 2019 kl. 18:30 - max. 21:00 Bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd Tirsdag d. 1. oktober 2019 kl. 18:30 - max. 21:00 Deltagere: Fravær: Palle, John, Erik, Henrik, Birthe, Mariann Karin, Lene, Steen Dagsorden og Emne: 1) Valg af

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. oktober.

Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. oktober. Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. oktober. Deltagere: Fravær: Gitte Jacobsen (biblioteket), Lene, Erik, Werner, Mette, Georg, Palle, Karin, Birthe, Kirsten, Henrik og Gitte. Mariann Dagsorden: Emne: 1) Valg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Tilstede: Karin, Werner, Henrik, Birthe, Anne Marie, Charlotte, Georg og Fravær: Erik, Kirsten, Henrik Lykke, Lene,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 15. april 2015. Deltagere: Palle, Werner, Birthe, Georg, Erik, Gitte Hagemann, Mette Erdmann og Kirsten,

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 15. april 2015. Deltagere: Palle, Werner, Birthe, Georg, Erik, Gitte Hagemann, Mette Erdmann og Kirsten, Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 15. april 2015. Deltagere: Palle, Werner, Birthe, Georg, Erik, Gitte Hagemann, Mette Erdmann og Kirsten, Afbud fra: Charlotte, Karin, Lene og Henrik. Dagsorden: 1)

Læs mere

Bestyrelsesmøde mandag d. 3. september 2018 kl. 18:30

Bestyrelsesmøde mandag d. 3. september 2018 kl. 18:30 Bestyrelsesmøde mandag d. 3. september 2018 kl. 18:30 Deltagere: Fravær: Dagsorden: Emne: 1) Valg af ordstyrer Erik Palle, Birthe, Erik, Lene, Asger, Stine, Steen, Mariann Karin Opfølgn/ ansvarlig 2) Valg

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag d. 20 marts 2019 kl. 18:30

Bestyrelsesmøde onsdag d. 20 marts 2019 kl. 18:30 Bestyrelsesmøde onsdag d. 20 marts 2019 kl. 18:30 Deltagere: Fravær: Palle, Steen, Birthe, Stine, Lene, Karin, Mariann Erik, Asger, Flemming Dagsorden: Emne: 1) Valg af ordstyrer Steen 2) Valg af referent

Læs mere

5) Orientering fra undergrupperne.

5) Orientering fra undergrupperne. Referat fra bestyrelsesmøde d. 12. januar 2016 Deltagere: Henrik, Erik, Palle, Mette E, Gitte, Georg og Kirsten Afbud: Charlotte, Birthe, Karin, Lene og Werner Dagsorden: 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd torsdag d. 21-8-2014

Referat fra bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd torsdag d. 21-8-2014 Referat fra bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd torsdag d. 21-8-2014 Deltagere:, Henrik A., Werner, Georg, Charlotte, Anne Marie, Karin, Erik og Kirsten. ( Dina deltog fra p. 6, unge) Afbud : Birthe,

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. oktober 2018 kl. 18:30

Bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. oktober 2018 kl. 18:30 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. oktober 2018 kl. 18:30 Deltagere: Fravær: Dagsorden/ Emne: 1) Valg af ordstyrer Erik Palle, Birthe, Lene, Stine, Erik, Asger, Mariann, besøg af Alex Dalum Karin, Flemming,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd torsdag d. 11.april 2019 kl. 18:30

Bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd torsdag d. 11.april 2019 kl. 18:30 Bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd torsdag d. 11.april 2019 kl. 18:30 Konstituerende møde efter Generalforsamlingen 2019 Deltagere: Fravær:, Karin, John, Steen, Birthe, Mariann Erik, Lene, Henrik

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 2. marts 2016

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 2. marts 2016 Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 2. marts 2016 Deltagere: Werner, Palle, Georg, Erik, Henrik, Birthe, Lene, Karin, Charlotte, Gitte og Kirsten Fraværende: Mette E Dagsorden: 1) Valg af ordstyrer 2)

Læs mere

Opdateret Status på Zebra-projektet

Opdateret Status på Zebra-projektet Opdateret Status på Zebra-projektet Palle Gram/9-1-2014 Kirsten Lund Jakobsen/ 24-1-2014 Palle Gram/8-4-2014 Hvilke ting er igangsat, hvad er status og hvilke ting overvejes? Emne: Projekt: Ansvarlige:

Læs mere

REFERAT AF KONSTITUERENDE BESTYRELSESMØDE Onsdag, d. 3. april 2013 kl. 19:00 21:30

REFERAT AF KONSTITUERENDE BESTYRELSESMØDE Onsdag, d. 3. april 2013 kl. 19:00 21:30 REFERAT AF KONSTITUERENDE BESTYRELSESMØDE Onsdag, d. 3. april 2013 kl. 19:00 21:30 Deltagere: Palle, Georg, Jarl, Jacob, Henrik, Kirsten, Rita, AnneMarie, Dina, Werner og Karin Fravær: Lene og Charlotte

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet:

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet: Emne for mødet: Formål med mødet: Forbered inden mødet: Medbring: Til stede: Beboerrepræsentanter: Anne-Dorthe Tuemose (næstformand) Inga Pedersen Kajus Nielsen Personalerepræsentanter: Grethe Hansen Tina

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Torsdag d. 26/1-2017 kl. 17.30-20.00 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Anders Efter hvert punkt

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning

Bestyrelsens årsberetning Bestyrelsens årsberetning Generalforsamlingen 20. marts 2017 Rettet 20-3-2017 Marts 2016 til marts 2017 Landsbyrådet fylder 22-3-2016 hele 8 år - og kan snart se hen til sit 10. års jubilæum! Som formand

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 27. april 2014

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 27. april 2014 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 27. april 2014 Deltagere: Vangsgaard Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Lene Buchwald Karen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kundby Lokalforum Onsdag. D. 12.2.18, kl. 10 Hos Søren, Trønningevej 14A, Kundby Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsordenen - OK 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 24. august 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d. 24. august 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d. 24. august 2015 Deltagere: Palle, Werner, Erik, Karin, Georg, Gitte, Lene, Mette E, Henrik, Birthe, Charlotte og Kirsten. Ingen afbud. Dagsorden: 1) Valg af ordstyrer 2)

Læs mere

Gundsømagle Landsbyråd

Gundsømagle Landsbyråd Gundsømagle Landsbyråd GUNDSØMAGLE LANDSBYRÅDs GENERALFORSAMLING Onsdag d. 18. marts 2015 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent (denne må ikke være medlem af bestyrelsen) 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 14/ kl på Jungshoved skole

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 14/ kl på Jungshoved skole Jungshoved Lokalråd Side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 14/6-2017 kl.19.00-21.00 på Jungshoved skole Deltagere Tilstede Afbud Møderolle Tina Aasberg, formand Lis Jespersen, næstformand Birgitte Escherich

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere:

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere: Referat bestyrelsesmøde d. 13/11 2018 kl. 17.00 Deltagere: Anne Rasmussen (leder) John G. Pedersen (formand) Henrik Wiingreen (næstformand/stifter) Maria Koordt (bestyrelsesmedlem) Christina S. Jensen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referatet blev godkendt og underskrevet af de medlemmer, der deltog. 1. Godkendelse af referat fra mødet den 7 marts

Referatet blev godkendt og underskrevet af de medlemmer, der deltog. 1. Godkendelse af referat fra mødet den 7 marts Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 10.04.2017 Mødested: Klubhuset kl. 19 Deltagere: Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Søren Christensen,Torben Hansen, Jan Leth Svendsen, Jytte Larsen, Christian Therp

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Mødedato: 11.3.2009 Tidspunkt: 14-18 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ryslinge Administrationsbygning M59 Indkaldelse Torben Smith (formand, KB) Søren Kristensen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde - referat. Dagsorden + referat. Afdeling Børglumparken. Emner. Indkaldt. Tid. Sted

Afdelingsbestyrelsesmøde - referat. Dagsorden + referat. Afdeling Børglumparken. Emner. Indkaldt. Tid. Sted Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 30. maj 2018 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde - referat Emner

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Niels Jørgen, Bent, Nanna, Anne, Ulla, Lis og Bente. Afbud fra Gustaf. Fraværende: Kirsten og Henrik. Niels Jørgen skal gå kl. ca. 20. Referat fra møde i Vejby

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag d.8 maj 2003. kl. 18.00

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag d.8 maj 2003. kl. 18.00 Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag d.8 maj 2003. kl. 18.00 Dagsorden 0. Ændring af dagsorden 1. Forretningsorden for afd. bestyrelsen 2. Godkendelse

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Mandag den 11. december kl. 19.00 i Medborgerhuset Egedal Mødeleder: Lynæs Referent: Merete Brejl Deltagere:, Jan, Peter, Kirsten, Hans Erik, Dorte B., Dorte Lisemose og Merete. Afbud fra Benn, Helge,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 9. maj 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Integrationsmøde

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 37 3. september 2015 19:30 21:30 Flønghytten DELTAGERE: AFBUD: Anne Mette, Jeanette,, Lars, Brian, Pia og Kenth Dagsorden jf. forretningsorden: 1) Valg af referent 2) Opfølgning

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær bestyrelsesmøde Tirsdag den 1. februar 2005 kl. 19.00. i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Tilstede var: Palle, Alex, Poul, Jens Otto, Ivan,

Læs mere

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen Den 29. august 2016 kl. 18:30 21:00 Mødets formål er.... at få skabt enighed til mødestruktur/datoer (herunder fokusering på tema/drift).. at få etableret

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning Marts 2017 til marts 2018

Bestyrelsens årsberetning Marts 2017 til marts 2018 Bestyrelsens årsberetning Marts 2017 til marts 2018 Generalforsamlingen, den 14. marts 2018 Landsbyrådet fylder 22. marts 2018 hele 9 år - så næste år kan vi fejre 10 års jubilæum. Jeg vil lade vores medlemmer

Læs mere

Tillykke. Meddelelse. 31. årgang Nr. 31 11. september 2011. Fødselsdage: Ingen

Tillykke. Meddelelse. 31. årgang Nr. 31 11. september 2011. Fødselsdage: Ingen 31. årgang Nr. 31 11. september 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bf-bakken.com/dk Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten

Læs mere

Godkendelse af dagsorden herunder pkt. der er kommet til siden dagsordenen blev skrevet.

Godkendelse af dagsorden herunder pkt. der er kommet til siden dagsordenen blev skrevet. FLYGTNINGEVENNER FREDENSBORG Frivilligcenter Fredensborg Teglgårdsvej 423 A 3050 Humlebæk Referat af Bestyrelsesmøde torsdag 7. januar 2016 kl. 14.00-16.00 Sted og tidspunkt: Frivilligcenter Fredensborg

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde. Dagsorden. Afdeling Børglumparken. Emner. Indkaldt. Formål. Tid. Afbud fra. Sted

Afdelingsbestyrelsesmøde. Dagsorden. Afdeling Børglumparken. Emner. Indkaldt. Formål. Tid. Afbud fra. Sted Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 7. december 2016 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Ordinært

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

T H I S T E D S P E J D E R N E

T H I S T E D S P E J D E R N E Bestyrelsesmøde onsdag den 12.10.2016. Tid: onsdag den 12.10.2016 kl. 19-21.30. Til stede: Gitte, Susanne, Jesper, Søren, Bodil, Ole Afbud: Conny, Lind, Anna Dagsorden: Punkt Emne Referat 1 Godkendelse

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd

Simon Peters Kirkes Menighedsråd Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 7. maj 2015 Tid: 18.45 (andagt kl. 18.30) Fraværende med afbud: Lisa Gam Fraværende uden afbud: Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Indhold

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Til stede: Lina, Tom, Bo, Kristian, Thor og Jørgen. Afbud: Ida Marie Dagsorden 1. Informationer til bestyrelsen og indkomne mails 2. Status på

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 14. august 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Referater fra møder i grønt

Læs mere

Center Kultur & Fritid Skørpingvej Terndrup REFERAT KULTURRÅDET

Center Kultur & Fritid Skørpingvej Terndrup REFERAT KULTURRÅDET REFERAT KULTURRÅDET Mødedato: Tirsdag den 26. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 19.00 Sted: Lille Stue, KulturStationen, Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping Deltagere: Helle Jørgensen Charlotte M. B. Nielsen

Læs mere

Dagsorden og referat afd. 21

Dagsorden og referat afd. 21 Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 19.01.2015 Tid: 18-22 Sted: Kig forbi: 20.30-21 Mødedeltagere: Peder, Vibeke, Sofie, Lisbeth og Camilla Fraværende: Gitte, Jonas,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Kirsten, Niels Jørgen, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Ulla, Bent, Gustaf og Nanna. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. april 2018, kl. 19.00

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 18. marts 2014 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 18. marts 2014 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til menighedsrådsmøde tirsdag den 18. marts 2014 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 18. marts 2014 Blad nr. 1 Fraværende

Læs mere

Bestyrelsesmail:

Bestyrelsesmail: Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 20/11 Tid: 19.30-22 Sted: 340 Kig forbi: 20-20.30 Mødedeltagere: Radoor, Helle, Gitte, Pernille, Christian og Camilla Afbud: Fraværende:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30 Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30 Til stede: Karen, Kirsten, Sanne, John, Lasse, Charlotte, Kenneth og Jan samt 5 gæster. Afbud fra: Ingen Dagsordenens pkt.1: Valg af

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat Protokol Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Træer ved garager fældes. Arbejdet vil ske torsdag og fredag d. 4+5 februar 2015. Igangværende sager

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Træer ved garager fældes. Arbejdet vil ske torsdag og fredag d. 4+5 februar 2015. Igangværende sager Mødedato: tirsdag 3/2 2015 Deltagere: Heidi Hansen, Gitte Horsfall, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Fraværende: Lene G. Andersen, Jette Jansen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen

Læs mere

Fælles skolebestyrelse for Damhusengens Skole

Fælles skolebestyrelse for Damhusengens Skole Fælles skolebestyrelse for Damhusengens Skole Referat for skolebestyrelsesmøde Dato: 9.8.2017 Tid: 17.15-19.30 Sted: Vanløse Skoles konferencelokale Mødedeltagere: Louise, Caroline, Birgitte, Else Marie,

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Sted / tid: Rudelen, tirsdag 3. maj 2011 kl. 19.00 21.45 Tilstede: Jacob, Anders, Janus, Jonas, Drejer, Johanne Ane, Ole, Bo, Kir Fraværende: Resten..

Sted / tid: Rudelen, tirsdag 3. maj 2011 kl. 19.00 21.45 Tilstede: Jacob, Anders, Janus, Jonas, Drejer, Johanne Ane, Ole, Bo, Kir Fraværende: Resten.. Referat af ledermøde Sted / tid: Rudelen, tirsdag 3. maj 2011 kl. 19.00 21.45 Tilstede: Jacob, Anders,, Jonas, Drejer, Johanne Ane, Ole,, Kir Fraværende: Resten.. Status i grenene Mini: 26 minier, åbner

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Niels Jørgen, Peiter, Nanna, Anne, Kirsten, Werner, Lis, Bent og Bente. Ingen afbud. Ad.1. Godkendt. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 259 Onsdag den 7. februar 2018 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Katja Hansen (KH)

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-12.-2014 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. december 2014 Tidsrum 10.00 12.00 (med efterfølgende spisning

Læs mere

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Mødested Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 26.02.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber,

Læs mere

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Nyt fra/om afdelingen - Igangværende sager

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Nyt fra/om afdelingen - Igangværende sager Mødedato: torsdag 5/3 2015 Deltagere: Jette Jansen, Gitte Horsfall, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Fraværende: Lene G. Andersen, Heidi Hansen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Referatet godkendt.

Læs mere

Der kunne konstateres at generalforsamlingen var lovlig indvarslet både via Sogneblad og mail til foreningerne.

Der kunne konstateres at generalforsamlingen var lovlig indvarslet både via Sogneblad og mail til foreningerne. Generalforsamling i Gørding Sogneblad d. 21. februar 2018 Referat I alt 19 fremmødte til Generalforsamling inkl. redaktion og bestyrelse. Afbud fra: Ingen 1. Ordstyrer: Kristine Sørensen Der kunne konstateres

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: Pia K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., Karin, Pia K., Klaus, Mads, Aase. Afbud fra David, Per Chr. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 2. Rettelse til pkt.

Læs mere

Afdeling 13 & 30 Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdeling 13 & 30 Afdelingsbestyrelsesmøde Fraværende: Gitte Horsfall, Lene G. Andersen Mødedato: tirsdag 7/10 2014 Deltagere: Heidi Hansen, Jette Jansen, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Referat fra sidste mode Godkendt følgende punkter: i

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Anne, Gustaf, Bent, Ulla, Lis, Michael og Bente. Afbud fra Ulrik og Niels Jørgen. Fraværende: Nanna og repræsentant fra Grundejerforeningen Kælderbjerg/Saxenkol.

Læs mere

Jungshoved Lokalråd Side 1. Dagsorden til bestyrelsesmøde den 7/ kl på Jungshoved skole

Jungshoved Lokalråd Side 1. Dagsorden til bestyrelsesmøde den 7/ kl på Jungshoved skole Jungshoved Lokalråd Side 1 Dagsorden til bestyrelsesmøde den 7/8 2017 kl.19.00-21.00 på Jungshoved skole Deltagere Tilstede Afbud Møderolle Tina Åsberg, formand Referent Lis Jespersen, næstformand Torben

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune Henriksdal Plejecenter Telefon:

Høje-Taastrup Kommune Henriksdal Plejecenter Telefon: Høje-Taastrup Kommune Henriksdal Plejecenter Telefon: 43 35 26 30 REFERAT AF BRUGER- OG PÅRØRENDERÅDSMØDE MANDAG DEN 26. JUNI 2017. Tilstede: Christina Vedelsparre, Formand Anny Pedersen, beboer Gerda

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU)

Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU) Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU) Lørdag den 12. april 2008 kl. 11 40 16 00 Hovedservicekontoret, Thorsgade 59, 3. tv, 2200 København N Dagsorden: 1. Oplæsning af AA's formålserklæring og indledning

Læs mere

www.vestbyen-afd-44.dk

www.vestbyen-afd-44.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag 2.sept. 2013 kl. 17.00 Mødested bestyrelseslokalet Tilstede: Bestyrelsesmedlemmer: Preben, Jacobine, Iver, Rasmus og Inspektør: Henrik Suplleanter: Marianne. Fraværende:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Onsdag d. 26/10-2016 kl. 17.30-20.30 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Henrik, Jeanette, Tina,

Læs mere

Referat nr. 17 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 26. februar 2015 Skoleår 14/15.

Referat nr. 17 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 26. februar 2015 Skoleår 14/15. Referat nr. 17 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 26. februar 2015 Skoleår 14/15. Tilstede: Per Zacho PZ, Gull-Britt Jepsen GJ, John Noe JN, Lene Hansen LH, Grethe Nielsen GN, Sanne Sikjær SS Fraværende:

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 26. oktober 2017 kl Dagsorden godkendt med nye punkter: 5 c Juletræ Ridemandsmølle og 6e MTB bane.

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 26. oktober 2017 kl Dagsorden godkendt med nye punkter: 5 c Juletræ Ridemandsmølle og 6e MTB bane. Referat fra arbejdsgruppemøde: Emne: Arbejdsgruppemøde Dato: torsdag den 26. oktober 2017 kl. 1900-2100 Sted: Deltagere: Fravær med afbud: Sognegården, Godthåb. Medlemmer af Søren, Dorthe, Lone, Poul Erik,

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere :

Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere : Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere : Møde nr. 20 / 2014 Dato : 3. marts 2014. OBS! kl. 17.00 Sted : Lindehuset i Fredensborg Jernbanegade 28 B Laila Rohde Mortensen ( LRM) Formand Annemette Samuelsson

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pileforeningens bestyrelse. Lørdag d. 2. april 2011

Referat fra bestyrelsesmøde i Pileforeningens bestyrelse. Lørdag d. 2. april 2011 Referat fra bestyrelsesmøde i Pileforeningens bestyrelse. Lørdag d. 2. april 2011 Tilstede: Lis, Anna E. Vibeke, Emma, Susanne og Hanne. Afbud: Lise Ref.: Hanne Referatet sendes til bestyrelsen og regnskabsføreren

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af referent og dirigent lokalrådet foreslår Bente Christoffersen og Citta Flensted.

Læs mere

Referat SeniorRådsmøde nr. 225

Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Dato: 18. maj 2017 Kl: 13-16 Sted: Kommunalbestyrelsens mødesal Dagsorden omdelt: 11. maj 2017 Referat udsendt: 22. maj 2017 Medlemmer: Preben Riel, Jann Larsen, Daisy Filipsen,

Læs mere

Referat Patient- og pårørendemøde Den 1. september 2016 kl Anemonen, bygning I - 02, Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F.

Referat Patient- og pårørendemøde Den 1. september 2016 kl Anemonen, bygning I - 02, Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F. Nykøbing den 22.08.16 Referat Patient- og pårørendemøde Den 1. september 2016 kl. 14.00 16.30 Anemonen, bygning I - 02, Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F. Deltagere: Karina Jensen, Anja Palle, Ann-Birgitte

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

serveret kaffe og rundstykke.

serveret kaffe og rundstykke. AFDELING 316-0 HOUMANNSHUS HORSENS - FORMAND: JIM HELLER DAMGAARD. MOBIL: +45 26 27 62 81 Sted: Bestyrelseslokalet i Houmannsgade 46E Kælderen Dato og tid: 2 juni 2019 kl. 09.30-12.00 Afdeling: Deltagere:

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

1 Siden sidst og godkendelse af referatet. skift og referenten gør referatet færdig til publicering. Det godkendes pr. mail.

1 Siden sidst og godkendelse af referatet. skift og referenten gør referatet færdig til publicering. Det godkendes pr. mail. Bestyrelsesmøde på Solhøjgård Dato: 2. september 2013 klokken 17.30 Deltagere: Peter P., Peter M., Per, Rikard, Katarina Afbud: Kirsten, Nick, John Referent: Katarina Punk Emne Beskrivelse Referat t 1

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 33 5. februar 2015 18:30 22:00 Fløng Forsamlingshus DELTAGERE: AFBUD: Anne Mette, Kenth, E, Leif, Jeanette, Pia, Brian, Lars og Ingen Dagsorden jf. forretningsorden: 1. Valg

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd

Simon Peters Kirkes Menighedsråd Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 2. oktober 2014 Tid: 18.45 (andagt ved Lene kl. 18.30) Fraværende med afbud: Michael Fraværende uden afbud: Referent: Nissen Dagsorden/Referat Indhold

Læs mere