Bestyrelsesmøde mandag d. 3. september 2018 kl. 18:30

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde mandag d. 3. september 2018 kl. 18:30"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde mandag d. 3. september 2018 kl. 18:30 Deltagere: Fravær: Dagsorden: Emne: 1) Valg af ordstyrer Erik Palle, Birthe, Erik, Lene, Asger, Stine, Steen, Mariann Karin Opfølgn/ ansvarlig 2) Valg af referent Mariann 3) Opfølgning på referat fra sidste møde Ingen kommentarer 4) Forretningsorden og kommissorier Forretningsordenen blev godkendt på sidste måde Men der mangler fortsat, at flere kommissorier bliver tilrettet og godkendt Punkt på næste bestyrelsesmøde er gennemgang og vedtagelse af pt. manglende Kommisorier: Fællesspisning og Kunst og kultur. Udkast til sidstnævnte er udsendt separat. For Stier og Natur skal tilføjes Asger Krüger som medlem af gruppen. Under Kunst og kultur er flg. personer tovholdere for arrangementerne: Dragedag Palle Infostanderen lagt ind under PR-gruppen Markedsdage Birthe og Jarl tager sig af Høstmarked. Evt. kommer der et julemarked. Bibliotek Lene Familiebanko Gitte og Mette Steen efterlyste tiltag, der kan fremme dialogen med GLR og Gundsømagles borgere. Vi er enige om, at vi gerne vil modtage ideer fra borgerne til, hvad GLR skal beskæftige dig med. Ny kontaktperson pr. 1.jan i nst er Jens Peter Simonsen J 5) Persondataforordningen 2018 Landsbyrådet skal i lighed med andre foreninger - snarest sørge for at udarbejde et notat, der forklarer lidt om hvad vi opbevarer af data på vores medlemmer! Vi kan "låne" nogle ideer til hvordan det beskrives - af de foreninger, der allerede HAR udarbejdet et notat! Eks. Gulddyssegården og Egnshistorisk Forening! Generel Data Protection Regulation - Stine kommer med et oplæg til, hvordan GLR skal håndtere GDPR. Beskrivelsen skal gerne med i næste nummer af Landsbynyt samt fremgå på vores hjemmeside. Alle Stine 6) Samarbejde med Falck?

2 Erik, Karin og Palle har i sommers haft en møde med Falck. De tilbyder en ordning, hvor Landsbyrådet kan modtage kr. 1000,- hver gang de sælger en Alarm-HUS-pakke til et af vores medlemmer. De har installationer på markedet. En Hjemmeløsning til HUSE koster fra 2000 kr. i oprettelse - og ca. 430 kr. om måneden! Ordningen er gratis for os - vi skal blot orientere vores medlemmer om muligheden for at de kan få rabat, hvis de tegner en ordning hos Falck. Vil vi dette samarbejde? GLR siger nej tak. Denne markedsføring ligger udenfor vores regi. 7) Orientering fra formanden Roskilde Kommune afholdt "Landsbyrådenes dag" Palle, Karin og Asger deltog Generel mening er, at der var for kort tid til, at tale med andre deltagere. Aktuelle skolesituation blev kun kort berørt. Jens Pedersen, formand for AAOL, vil udarbejde en liste over alle Landsbyråd i Roskilde Kommune. Rådene kan derpå samles udenom kommunen og drøfte fælles problemstillinger. Besparelserne på SKOLE-området! En kort orientering om hvad der er sket - og hvad der sker i fremtiden! Stor ros fra byen - omkring at Landsbyrådet reagerede med "Åbent Brev". Resultatet af debatter og budgetforlig har medført, at Margretheskolen består, sandsynligvis i øget samarbejde med skoler i Jyllinge. Gert Salbæk og Palle er inviteret til møde på Rådhuset d. 17. september - hvor planchef Vilfred Hvid og planlægger Dorte Olsen, vil fortælle om de kommende planer, der er omkring ældreboliger bag ved Gl. Skole. Palle og evt. Gert Salbæk deltager Et emne at tage med til dette møde kunne være spørgsmål om hjælp til udarbejdelse af en piece for nytilflyttere/alle borger om Gundsømagle. Palle Samarbejdet med Erhverv4000 Nord (Steen Broby) - omkring en registrering af mindre erhvervsdrivende i Nord. Landsbyrådet har oprettet Facebook-siden Gundsømagle -Erhverv, der er målrettet til mindre erhvervsdrivende og interesserede kunder i området. Der er pt. >400 medlemmer. Fællesspisning i Forsamlingshuset og prisen på leje! Der er til september fællesspisning solgt for få billetter. Vi følger op på økonomien for arrangementet. Vi deltager i HØST-marked i Bycenteret d. 22. september! I samarbejde med G77/Fitness. Hvem kan deltage på vores kontor? Jarl, Birthe, Palle og Flemming kommer til kontoret.

3 Pt. er 10 pladser er solgt, der er plads til 18. Bibliotek holder åbent hele dagen. Mad og pizza kan købes. Der sælges billetter til Familie banko fra vores kontor - på torsdagvagten d. 6. september. Palle har vagt - Gitte og Mette står for salget af billetter. Der ønskes et bedre og mere nøjagtigt regnskab for Familiebanko. INFO-standeren - vedligeholdelse Knækkede plast omslag! Noget er repareret. Der skal efterses, og lys mangler. Ansvar for INFO stander er lagt ind under PR-gruppen. Metalplade med alle navnene gennem tiderne, der har været "Årets Borger" Hvordan kommer vi videre med dette projekt? Erik kigger på opgaven, Palle kommer med en tekst Dette blev ikke færdigbehandlet. Fiskebil til Gundsømagle - Status! Fiskehandleren mangler en bil. Derfor har bi ikke fået konkret svar endnu. Landsbyprisen 2019 er udskrevet! Har vi projekter, der passende kan indgå? Sidste frist for indsendelse af forslag til kommunen er 18.sept Eva Hejlsø (GAS), har meddelt at de ikke har ressourcer til at lave revy i men måske igen i For øvrigt opfører de revy i Jyllinge her i september (spraglehøjgård) Ingen yderligere kommentarer. Hullet/krateret på marken mod Østrup! Nedgraves der forurenet jord? Steen kontakter pågældende, der står for projektet. Palle vil tale med Gert Salbæk (Vandværket) om, hvorvidt han kender til sagen. Steen, Palle Vi låner vores kontor ud til Hanebjælken en række mandage, hvor de sælger billetter til deres kultur-arrangementer. Ingen yderligere kommentarer. AOF adm. flytter til Roskilde - men bestyrelsen i AOF Gundsø bevares! Lokalerne på Sognevej bibeholdes indtil videre til en række kurser. Ingen yderligere kommentarer.

4 Andet: GLR sponsorerer ikke velkomstdrink til Oktoberfesten. Ved ridestævne d. 9.sept bedes rytterne selv tage relevante billeder i brug på fb. Forsamlingshuset vil gerne låne nogle lamper fra Byfesten. Flemming kigger på anmodningen. Flemming 8) Økonomi og medlemmer v/erik Status på økonomi og medlemmer. Opkrævning for 2018-kontingenter er igangsat af Palle og Erik 352 har betalt pt. for 2018 Skal vi nedsætte kontingentet til 120 kr/200 kr om året? Formålet skulle være - at tiltrække flere medlemmer. Formanden vil endnu en gang rejse spørgsmålet omkring: Skal vi skifte bank! F.eks. til Arbejdernes Landsbank, som har en fysisk afdeling i Jyllinge. Den gav et sponsorat til Jyllinge Festival på kr!! Måske vil den også kunne yde støtte til Gundsømagle Byfest!? Markedsbogen.dk En hjemmeside med oversigt over markeder i fædrelandet. Man kan blive optaget på oversigten for kr. 300,- kr om året + ca. 100 kr for hvert marked, man holder... Er det noger for os? Støtte til BYFEST og JAZZ-koncerter skal søges inden 15. september! Tilskud under kr kan søges løbende... Formanden ser gerne, at der senest 14 dage efter et arrangement udarbejdes et foreløbigt regnskab for aktiviteten. Det gælder f.eks. JAZZ, Fællesspisning, Famliebanko, Markeder, Revy, m.v. Ifm. BYFESTEN har vi indkøbt 2 telte (5x8 m og 5x10 m) Skal vi udleje disse talte til andre? Og hvis JA, på hvilke betingelser og pris? Fornuftig situation, underskud ved Byfesten er dækket af kommunen (15000kr.). Jazz er ok, pinsejazzen giver den største omsætning. Kontingent: Der mangler stadig indbetaling af nogle kontingenter. Inden generalforsamlingen skal bestyrelsen afklare, om kontingentet foreslås ændret. Arbejdernes Landsbank i Jyllinge er efter sigende pengeløs. Palle vil dog tale med banken alligevel og finde ud af, hvor de bar en afdeling, hvor man kan aflevere kontanter ifm. Vores arrangementer. Markedsbogen.dk Det er ok at prøve. Støtte skal søges snarest og inden 15. Sept. Da næste byfest (uanset årstal) vil være nr. 10, kan søges større tilskud grundet jubilæum. Regnskab for diverse arrangementer skal afleveres så hurtigt det er muligt. Regnskab for Byfest kan dog ikke færdiggøres på 14 dage! GLR s telte kan udlejes til medlemmer. Pris: hhv. 500kr og 800kr og depositum 2000kr. Kan udlejes fra torsdag til mandag. Flemming checker gerne ved retur modtagelsen. Flemming udarbejder vejledning og leje betingelser, Erik udarbejder lejekontrakt. Palle Flemming 9) NY HJEMMESIDE v/asger Vi har kontakt til Jimmi Røldal, der gerne vil hjælpe med en ny hjemmeside.

5 Han foreslår at vi får et nyt LOGO - som også kan bruges på hjemmeside og andre steder. Forslag om LOGO er ikke tydeligt nok. Vi vil gerne have et tydeligt LOGO. Alle bedes komme med forslag til hertil. Send det til Asger. Asger tager kontakt til Jimmi Røldal, der kan hjælpe med hjemmesiden via værktøjet Wordpress. Alle Asger 10) Kort status fra de eksisterende grupper siden sidst: Trafik- og trafiksikkerhed v/asger Afholdt møde ? FB-gruppen "Sikker Trafik i Gundsømagle"?? Hejnstrupkrydset bliver måske trafiksikkerheds-forbedret engang i år. Materielgården skal udføre arbejdet. Ny fartplan i august for busser. Der skal gå lidt tid, inden vi kan se resultatet. Georg arbejder videre med busskure. Fliser ved bycenteret skal hæves, Brugsen er ansvarlig for indgangen. Brugsuddeler mener det er kommunen, der er ansvarlig. Asger spørger kommunen. Vi arbejder videre med vinterens trafikevent. BYFEST v/flemming Endt op med et underskud på lidt over kr. Vi har fået udbetalt kr i underskudsgaranti fra Roskilde Kommune Hvordan skal forholde os til 2019? Skal flere foreninger inddrages? Skal disse indkaldes til møde? Skal vi holde en pause? Evt. ansøgning om tilskud skal ske inden 15. september 2018! Byfestgruppen holder møde, hvor det besluttes, om byfesten holder pause eller ej, hvilken form osv. Der SKAL tilføres ressourcer fra andre foreninger. Byfestgruppen skriver til alle foreninger. Jazz-udvalg v/palle Sensommer-koncerten forløb godt - UDEN regn og med superb musik! MEN vi skal have flere hjælpere på mht. oprydning og hjemkørsel af grej! Vi har fået lavet flotte T-shirts til alle, der hjælper til med JAZZ'en. Foreløbig har vi fået lavet 25 stk. Ikke mere at tilføje, god musik, intet regnvejr. Event/Kulturudvalg/Bibliotek Kommende planer og arrangementer? Familiebanko - Salget igangsættes d. 6. september fra kontoret! Uge 44 - mulighed for tilskud til musikere (Spil Dansk) Dragedag først i oktober! Foredrag på Biblioteket 11. oktober Færøerne Kunst på kontoret Gitte Nielsen udstiller, har ikke mere kunst på lager lige pt. Natur- og stier v/steen

6 Dialog herom på Landsbyrådenes dag - hvor vi nævnte ønske om sti gennem mosen til Kirkerup - og ønsket om cykelsti til Stenløse mv. Kommunen støtter vores ønsker om flere stier i naturen. Vi skal afklare, hvordan vi får startet den gode dialog med de berørte lodsejere. Hvordan får vi medlemmerne til at fremsætte ønsker til, hvad GLR skal beskæftige sig med? (Også nævnt under pkt. 4). Alle UNGE-gruppe v/birthe Birthe er ikke længere i skolebestyrelsen. Derfor udtræder hun som tovholder af UNGE-gruppen. Det skal afklares hvordan vi får dannet et nyt forum omkring de unges udfordringer i byen. Flemming T. vil undersøge, om han kan skaffe emner til et ungeudvalg. Flemming Kunst på kontoret v/birthe Ny kunst er for nylig ophængt. Se ovenfor Fællespisning v/karin De næste 3 spisninger er planlagt! Den første holdes 12. september! Og igen d. 11. okt. og 7. nov. Der mangler deltagere. Der evalueres efter de planlagte fællesspisninger. PR-gruppe v/palle Hvornår skal næste blad udkomme? Der er indlæg fra Vandværket + Søren Solborg +Forsamlingshuset Der er udgivet en ny version af BYENS KALENDER på FB, Hjemmeside og INFO-stander pr. 15. august og fremefter. Vi skal have et blad ud i nov. Søren Soelberg - Nyt medlem, der interesserer sig for aktiviteter for unge. Gert Salbæk skriver artikel om vand. 11) Eventuelt og hørt i byen! Intet at bemærke. Næste møde er tirsdag d. 9 oktober kl. 18:30

Bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. oktober 2018 kl. 18:30

Bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. oktober 2018 kl. 18:30 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. oktober 2018 kl. 18:30 Deltagere: Fravær: Dagsorden/ Emne: 1) Valg af ordstyrer Erik Palle, Birthe, Lene, Stine, Erik, Asger, Mariann, besøg af Alex Dalum Karin, Flemming,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 23. nov. kl. 18:30

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 23. nov. kl. 18:30 Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 23. nov. kl. 18:30 Deltagere: Fravær: Palle, Flemming, Kirsten, Werner, Erik, Stine, Georg, Steen, Mariann Karin (orlov), Birthe, Pernille Dagsorden: Emne: 1) Valg

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd Tirsdag d. 1. oktober 2019 kl. 18:30 - max. 21:00

Bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd Tirsdag d. 1. oktober 2019 kl. 18:30 - max. 21:00 Bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd Tirsdag d. 1. oktober 2019 kl. 18:30 - max. 21:00 Deltagere: Fravær: Palle, John, Erik, Henrik, Birthe, Mariann Karin, Lene, Steen Dagsorden og Emne: 1) Valg af

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd torsdag d. 11.april 2019 kl. 18:30

Bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd torsdag d. 11.april 2019 kl. 18:30 Bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd torsdag d. 11.april 2019 kl. 18:30 Konstituerende møde efter Generalforsamlingen 2019 Deltagere: Fravær:, Karin, John, Steen, Birthe, Mariann Erik, Lene, Henrik

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Tilstede: Karin, Werner, Henrik, Birthe, Anne Marie, Charlotte, Georg og Fravær: Erik, Kirsten, Henrik Lykke, Lene,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 09. november 2016

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 09. november 2016 Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 09. november 2016 Deltagere: Fravær: Erik, Werner, Mette, Georg, Palle, Kirsten, Karin, Henrik og Gitte. Mariann, Lene, Birthe. Dagsorden: Emne: 1) Valg af ordstyrer:

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag d. 20 marts 2019 kl. 18:30

Bestyrelsesmøde onsdag d. 20 marts 2019 kl. 18:30 Bestyrelsesmøde onsdag d. 20 marts 2019 kl. 18:30 Deltagere: Fravær: Palle, Steen, Birthe, Stine, Lene, Karin, Mariann Erik, Asger, Flemming Dagsorden: Emne: 1) Valg af ordstyrer Steen 2) Valg af referent

Læs mere

Bestyrelsesmøde mandag 8. august kl. 18:30 til ca. 20:30

Bestyrelsesmøde mandag 8. august kl. 18:30 til ca. 20:30 Bestyrelsesmøde mandag 8. august kl. 18:30 til ca. 20:30 Dagsorden og referat. Dagsorden: 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Orientering fra formanden Vi fik ikke tilskud fra Sjællandske medier

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. oktober.

Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. oktober. Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. oktober. Deltagere: Fravær: Gitte Jacobsen (biblioteket), Lene, Erik, Werner, Mette, Georg, Palle, Karin, Birthe, Kirsten, Henrik og Gitte. Mariann Dagsorden: Emne: 1) Valg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd torsdag d. 21-8-2014

Referat fra bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd torsdag d. 21-8-2014 Referat fra bestyrelsesmøde i Gundsømagle Landsbyråd torsdag d. 21-8-2014 Deltagere:, Henrik A., Werner, Georg, Charlotte, Anne Marie, Karin, Erik og Kirsten. ( Dina deltog fra p. 6, unge) Afbud : Birthe,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 15. april 2015. Deltagere: Palle, Werner, Birthe, Georg, Erik, Gitte Hagemann, Mette Erdmann og Kirsten,

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 15. april 2015. Deltagere: Palle, Werner, Birthe, Georg, Erik, Gitte Hagemann, Mette Erdmann og Kirsten, Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 15. april 2015. Deltagere: Palle, Werner, Birthe, Georg, Erik, Gitte Hagemann, Mette Erdmann og Kirsten, Afbud fra: Charlotte, Karin, Lene og Henrik. Dagsorden: 1)

Læs mere

REFERAT AF KONSTITUERENDE BESTYRELSESMØDE Onsdag, d. 3. april 2013 kl. 19:00 21:30

REFERAT AF KONSTITUERENDE BESTYRELSESMØDE Onsdag, d. 3. april 2013 kl. 19:00 21:30 REFERAT AF KONSTITUERENDE BESTYRELSESMØDE Onsdag, d. 3. april 2013 kl. 19:00 21:30 Deltagere: Palle, Georg, Jarl, Jacob, Henrik, Kirsten, Rita, AnneMarie, Dina, Werner og Karin Fravær: Lene og Charlotte

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Opdateret Status på Zebra-projektet

Opdateret Status på Zebra-projektet Opdateret Status på Zebra-projektet Palle Gram/9-1-2014 Kirsten Lund Jakobsen/ 24-1-2014 Palle Gram/8-4-2014 Hvilke ting er igangsat, hvad er status og hvilke ting overvejes? Emne: Projekt: Ansvarlige:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kundby Lokalforum Onsdag. D. 12.2.18, kl. 10 Hos Søren, Trønningevej 14A, Kundby Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsordenen - OK 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde. 23. marts 2009. Festivalkontoret. Einar. Pia. 2. Godk. af ref. fra seneste møde. 3. Økonomi

Referat. Bestyrelsesmøde. 23. marts 2009. Festivalkontoret. Einar. Pia. 2. Godk. af ref. fra seneste møde. 3. Økonomi 23. marts 2009 Referat Mødedato og tid 23. marts 2009 20:00 Sted Mødeleder Referent Festivalkontoret Einar Pia Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden 1. Godk. af dagsorden, vag af ref. 2. Godk. af ref. fra seneste

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Deltagere: Vangsgaard Ingeborg Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Mads Nielsen

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 BESTYRELSESMØDE Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 Deltagere: Ikke mødt: Afbud: Referent: Mikkel Gundersen, Niels Kyhn, Steen Slot-Nielsen, Anette Svendsen, Lindis Mikkelsen Ingen Uffe Witt,

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning Marts 2017 til marts 2018

Bestyrelsens årsberetning Marts 2017 til marts 2018 Bestyrelsens årsberetning Marts 2017 til marts 2018 Generalforsamlingen, den 14. marts 2018 Landsbyrådet fylder 22. marts 2018 hele 9 år - så næste år kan vi fejre 10 års jubilæum. Jeg vil lade vores medlemmer

Læs mere

RØST referat af mødet den 21. august 2018

RØST referat af mødet den 21. august 2018 RØST referat af mødet den 21. august 2018 Tilstede: Anne-Pia, Inge, Finn, Marianne og Eva Afbud: Casper Udeblevet: Tim Interesserede borgere til stede: 2 Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 25 24. september 2013 19:30 21:30 Engvadgård DELTAGERE: AFBUD: Brian,, E, Leif, Lars og Kenth Dagsorden jf. forretningsorden: 1. Valg af referent 2. Opfølgning på referater

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

18. august Dagsorden. 1) Opfølgning på referat fra sidste møde. 2) Input fra udvalg og aktiviteter. 3) Medlemmer og økonomi

18. august Dagsorden. 1) Opfølgning på referat fra sidste møde. 2) Input fra udvalg og aktiviteter. 3) Medlemmer og økonomi 18. august 2015 Bestyrelsesmøder Lars Hansen Jens Pedersen Henrik Stisen Kenneth Nielsen 10. marts 2015 / R 14. april 2015 (udvalgsdag) 19. maj 2015 (Rock n Roll Banko) 16. juni 2015 (festival) Ikke afholdt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle, Poul Martin Benita, Thomas, Lene, Finn, Heine, Karina Karin, Jens, Leo Erik Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

5) Orientering fra undergrupperne.

5) Orientering fra undergrupperne. Referat fra bestyrelsesmøde d. 12. januar 2016 Deltagere: Henrik, Erik, Palle, Mette E, Gitte, Georg og Kirsten Afbud: Charlotte, Birthe, Karin, Lene og Werner Dagsorden: 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af

Læs mere

DAGSORDEN. Tid Punkt Behandling Referat. Ros Efterskole, CVR-nummer Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole

DAGSORDEN. Tid Punkt Behandling Referat. Ros Efterskole,   CVR-nummer Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole DAGSORDEN Møde: Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole Dato: 12. september 2017 Tid: 18.00 18.45 (vi spiser sandwich undervejs kl. 18.00) Sted: Kurhuset, Kurhussalen, Sct. Hans Deltagere: Janne Hjorth, Christian

Læs mere

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Referat 2008-4 Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Fremmødt: Kasserer Jan Clausen Formand Turneringsleder Hans Jørgen Rand Næstformand Kim Nielsen Afbud: Bestyrelsesmedlem Mark Nielsen Gæst:

Læs mere

Referat. Tid Punkt Behandling Referat. Ros Efterskole, CVR-nummer Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole

Referat. Tid Punkt Behandling Referat. Ros Efterskole,   CVR-nummer Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole Referat Møde: Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole Dato: 5. september 2017 Tid: 19.00 21.00 (spisning kl. 18.00) Sted: Hos Lotte Nowack, Kildevænget 16, 4000 Roskilde Deltagere: Janne Hjorth, Christian Thaulow,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2015 kl. 19.30 Sandlodsvej 54, 4400 Kalundborg.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2015 kl. 19.30 Sandlodsvej 54, 4400 Kalundborg. Referat af tirsdag den 22. september 2015 kl. 19.30 Sandlodsvej 54, 4400 Kalundborg. Til stede: Peter Hermann, Ditte Schwartzbach, Finn Poulsen, Ole Jerichow, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Kirsten

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden:

Mødereferat. Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.10.2018 Kl.: Aftalt 18.30-21.00 afsluttet 21.15. Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 20. Januar 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 20. Januar 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 20. Januar 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Bo, Kahtrine, Steffen, Nadia, Thorup, Kåre, Parbæk Afbud: Holland, Baagøe Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i VTK Dato Tirsdag d. 07. januar 2014 Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Hos Christina Christina () Formand Flemming (FL) Næstformand Rasmus (RA) Kasser

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning

Bestyrelsens årsberetning Bestyrelsens årsberetning Generalforsamlingen 20. marts 2017 Rettet 20-3-2017 Marts 2016 til marts 2017 Landsbyrådet fylder 22-3-2016 hele 8 år - og kan snart se hen til sit 10. års jubilæum! Som formand

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 14. september 2011, kl. 19.00 Sted: Årre, Årre Kro Deltagere: Fraværende: Troels Sandager, Lene Conradsen, Jesper Christiansen, Hans Peter Nielsen Birthe Skovbjerg Ingrid Sand Jens

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt:

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt: BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12. april 2014 Deltagere: Steen, Lars, Anette, Ulla Ikke mødt: Afbud: Referent: Uffe Ulla Dagsorden 1.0 Valg af referent... 2 2.0 Kommentarer til sidste referat... 2

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

7 Forvaltning af beboerdemokratiet Punkt 7. Er kun status punkter. Ansvarlig Beslutning/Opgave

7 Forvaltning af beboerdemokratiet Punkt 7. Er kun status punkter. Ansvarlig Beslutning/Opgave Antenneforeningen Trekanten Udskrevet d. 26. september 2007, kl. 00:59 Referat af bestyrelsens møde Bestyrelsesmøde Tirsdag d.25. September 2007, kl. 18.30-21.30 i Grønt Hus Tilstede: HO, PF, MA, AC, BP,

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 33 5. februar 2015 18:30 22:00 Fløng Forsamlingshus DELTAGERE: AFBUD: Anne Mette, Kenth, E, Leif, Jeanette, Pia, Brian, Lars og Ingen Dagsorden jf. forretningsorden: 1. Valg

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 21.35 i Borgerhuset Referat Afbud: Paw Nielsen, Dennis Lund og Stine Andersen. 20/2014: Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl

Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Stine Flora Kjær, formand Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Deltagere fra skolen: Maja

Læs mere

Mårslet Fællesråd, Referat fra FU-møde

Mårslet Fællesråd, Referat fra FU-møde Mårslet Fællesråd, Referat fra FU-møde Dato: Tirsdag den 23. aug. 2016, kl. 19.00 Mødested: Tilstede: Afbud: Referent: TMG Halhuset Jens Thomsen, Anders Kjær, Troels Laursen, Lars Munk, Finn Larsen, Anette

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Mårslet Fællesråd, Referat fra FU-møde

Mårslet Fællesråd, Referat fra FU-møde Mårslet Fællesråd, Referat fra FU-møde Dato: Tirsdag den 20. sept. 2016, kl. 19.00 Mødested: Tilstede: Afbud: Referent: TMG Halhuset Jens Thomsen, Anders Kjær, Troels Laursen, Lars Munk, Finn Larsen, Margrethe

Læs mere

REFERAT TERRASSERNE. Dato: 12. oktober kl Referent: Louise nr Møde nr Godkendelse af referat nr.

REFERAT TERRASSERNE. Dato: 12. oktober kl Referent: Louise nr Møde nr Godkendelse af referat nr. REFERAT TERRASSERNE Dato: 12. oktober kl. 19.00 21.00 Afbud: Rasmus Referent: Louise nr. 158 Møde nr. 391 1. Godkendelse af referat nr. 390 Vedtaget 2. Valg af referent Louise nr. 158 3. Mødedatoer: Forslag:

Læs mere

Referat fra mødet den 4. oktober 2017 i skovrejsningsrådet for Gulddysse Skov

Referat fra mødet den 4. oktober 2017 i skovrejsningsrådet for Gulddysse Skov NST-203-00006 Referat fra mødet den 4. oktober 2017 i skovrejsningsrådet for Gulddysse Skov Mødedeltagere: Morten Vincents, Roskilde Kommune Gert Salbæk Gundsømagle Vandværk Søren Dupont Dall, Pileparkens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6-2011/12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 19 00-21 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Lars Fischer og Peter Frederiksen

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fomars

Referat af bestyrelsesmøde i Fomars Bestyrelsen Fomars Billund den 4. december 2015 Referat af bestyrelsesmøde i Fomars Tid: Den 27. november 2015 kl. 11 13. Sted: Hotel Legoland konferencecentret, U2 Deltagere: Hele bestyrelsen deltog.

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Referat. Fraværende: Dagsordenspunkt: Drøftelse og konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Referat. Fraværende: Dagsordenspunkt: Drøftelse og konklusion: Ansvarlig: Deadline: Referat Emne: Dagsorden Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Mødeleder: Rie Referent: Jacob Dato: 19,08,2014 Varighed: 3 Timer og 40 Min (19,00-22,40) Tilstedeværende: Jacob, Leif, Thomas, Rie, Dorthe, Mai-britt,

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Tid: Den 27-6-2017 Sted.: Bjarne Tarp Bredmosevej 18, Øse 6800 Varde Kl.: 19.00 Status.: Indkaldelse Til møderne er indkaldt (Funktion). Formand Finn Ladegaard På valg 2019

Læs mere

Ros Efterskole, CVR-nummer

Ros Efterskole,   CVR-nummer Møde: Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole Referat Dato: 3. august 2017 Tid: 19.00 21.00 (spisning kl. 18.00) Sted: Hos Lotte Nowack, Kildevænget 16, 4000 Roskilde Deltagere: Janne Hjorth, Christian Thaulow,

Læs mere

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning Godt nytår og velkommen til arbejdet

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Translatørforeningen

Translatørforeningen Referat af bestyrelsesmøde mandag den 3. februar 2014. Til stede: (ES), Susanne Lund (SL), Bente Jacobsen (BJ), Allan El-Zayat (AEZ), Hanne Vedel Sterndorf (HVS), Mayanoa Schneider (MS), Bente Elboth (BE)

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

NYSTED OG OMEGNS FÆLLESRÅD. Referat af BESTYRELSESMØDE tirsdag den 8. november 2016 kl på Nysted gl. Rådhus.

NYSTED OG OMEGNS FÆLLESRÅD. Referat af BESTYRELSESMØDE tirsdag den 8. november 2016 kl på Nysted gl. Rådhus. NYSTED OG OMEGNS FÆLLESRÅD. Referat af BESTYRELSESMØDE tirsdag den 8. november 2016 kl. 14.00 på Nysted gl. Rådhus. Fraværende: Søren Lauerberg og Henrik Olsen. Følgende dagsorden blev godkendt. 0. Meddelelser.

Læs mere

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, hvorefter der fortsattes med dagsorden:

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, hvorefter der fortsattes med dagsorden: Bestyrelsesmøde, onsdag den 15. februar 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Conny Lauritzen Birthe Hansen Poul E. Weber Leif Poulsen Steen Valentin

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Til stede: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Ditte Schwartzbach, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Eva

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Nødebo Kro Nødebovej Fredensborg

Nødebo Kro Nødebovej Fredensborg Nødebo, den BESTYRELSESMØDE, mandag den 3. December 2018 BESLUTNINGSREFERAT Til stede: Mogens Bastrup,Lorna Birgitte Rudd, Ann-Britt Thorndahl, Kirsten Aunstrup, Toke, Lisa Kragh, Kirsten Aunstrup,, Camilla

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 :

Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 : Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. Afbud.: Ingen 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 : Godkendt uden yderligere kommentarer. 2. Orientering v. formanden

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Mødested Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 26.02.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber,

Læs mere

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden Referat Hundested Kino d 19-7-2017 1. Velkomst Mødt: Orla, Søren, Emilie, Lasse, Lene Ikke mødt: Jørgen (trådt ud af bestyrelsen pr dags dato, Maria, Anne, Mette, Mogens, Troels og Bente) 2. Godkendelse

Læs mere

Nødebo Kro Nødebovej Fredensborg

Nødebo Kro Nødebovej Fredensborg BESTYRELSESMØDE, tirsdag 12. maj 2015 Til stede: Kirsten Aunstrup, Bruno Bjerre, Tilde Gylling, Lisa Kragh, Lisbeth Larsen, Jens Lassen, Merete Rosenberg, Camilla Svanebjerg, Søren P. Østergaard Afbud:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den

Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den 18.03.19 Til generalforsamlingen var der i alt 9 fremmødte. 1. Valg af ordstyrer Bjarne bød velkommen. John blev valgt som ordstyrer.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde tirsdag den 13.01.2015, klokken 12.00 Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen, Janne Mosbak, Jakob Kruse Enemærke, Karl Zilmer,

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Møde nummer: 4 Dato: 13. september 2009 Mødeleder: Kim Kolditz Sted: Vandværksvej 4 Referent: Bjørn Frederiksen 1. Valg af ordstyrer Karsten Laursen vælges som ordstyrer. 2. Fastsættelse

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl til Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe, Lone, Knud, Bjarne, Peter, Søren, Kim, Poul

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl til Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe, Lone, Knud, Bjarne, Peter, Søren, Kim, Poul Referat fra arbejdsgruppemøde: Emne: Arbejdsgruppemøde Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl. 1630 til 1830 Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe,

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl

Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Deltagere fra skolen: Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Dorte Lindhardt, skoleleder

Læs mere

Punkt Formål Hvem Beslutning. Jakob. Erhvervsforeningsmedlemskab

Punkt Formål Hvem Beslutning. Jakob. Erhvervsforeningsmedlemskab Dagsorden/referat - Ordinært møde Tisvilde Lokalråd - 1. maj 2018 kl. 19 Hos: Tisvilde Kro Deltagere: Snedled, Claus Sabroe, Robert Iversen, Peter Wilhjelm, Tom Hansen, Aalund, Thorbjørn Ponsaing, Birte

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 23. maj 2013 kl. 16.15 18.30 Mødelokale Trolleborg

Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 23. maj 2013 kl. 16.15 18.30 Mødelokale Trolleborg Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 23. maj 2013 kl. 16.15 18.30 Mødelokale Trolleborg Fremmødt: TA, AE, AA, JRE, AGO, BM, ÅM, Afbud: Lars Svane, Theresa Foldsager Ikke mødt: ingen Kaffe m/k: Anette

Læs mere

KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT

KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT Dato: 10. 11. september 2014 Sted: Deltagere: Øvrige deltagere: Afbud: Referent: Ecco Center, Ecco Alleen 4, Tønder Roland Rasmussen (RR), Bente Rands Mortensen (BRM), Lars

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Ormslev & omegns borgerforening d. 23. Februar 2018, Ormslev borgerhus

Referat af generalforsamlingen i Ormslev & omegns borgerforening d. 23. Februar 2018, Ormslev borgerhus Referat af generalforsamlingen i Ormslev & omegns borgerforening d. 23. Februar 2018, Ormslev borgerhus Gennemgang af dagsordenen Pkt. 1) Valg af dirigent, Enstemmigt blev Niels Lund valgt Referent Ouafa

Læs mere

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 37 3. september 2015 19:30 21:30 Flønghytten DELTAGERE: AFBUD: Anne Mette, Jeanette,, Lars, Brian, Pia og Kenth Dagsorden jf. forretningsorden: 1) Valg af referent 2) Opfølgning

Læs mere