Golfklubben Maribo Sø Medlemsundersøgelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Golfklubben Maribo Sø Medlemsundersøgelse"

Transkript

1 Medlemsundersøgelse

2 AGENDA Validitet af data Antal respondenter, køn, alder, medlemstyper, og handicap. Banen og træningsfaciliteterne 18-huls banen, par 3 banen, drivingrange, indspilsgreen puttinggreen. Serviceområder i golfklubben Sekretariatet, cafeen, træner og greenkeepere Aktiviteter i golfklubben Begynderudvalget Prioriteringer i golfklubben Kommunikation, information, drømmebillede, input til bestyrelsen, sponsorer og frivillige

3 VALIDITET AF DATA Ud fra de nedenstående baggrundsoplysninger ønsker vi at vurdere validiteten af vores data og fastslå hvorvidt respondentgruppen er repræsentative for hele golfklubben. Baggrundsoplysninger: Antal respondenter Køn Alder Medlemstype Handicap Indmeldelsesdato

4 VALIDITET AF DATA Deltagelse Invitationer: Antal brevinvitationer: Antal -invitationer: Antal svarpersoner (brev): Antal svarpersoner ( ): Svarpersoner procent: (5 %) 316 (63 %) 325 (46%) Den gennemsnitlige svarprocent i DGU undersøgelserne har været på 46 %. Svarprocenten for hhv. kvinder og mænd i DGU undersøgelserne er 31 og 69 %.

5 11 VALIDITET AF DATA 12år Yngste respondent 81år Ældste respondent Gennemsnitsalderen blandt respondenterne i er 58 år, hvilket ligger noget over det landsdækkende gennemsnit på 49,7 år.

6 VALIDITET AF DATA Medlemskategori Kun 9 juniorer har deltaget i undersøgelsen, en gruppe som normalt har en lav deltagelse.

7 VALIDITET AF DATA Handicap Det ses tydeligt på respondenternes handicap, at har nogle år på bagen. Handicapfordelingen i en nyere klub ser væsentlig anderledes ud. 82,8 % har handicap 36 eller lavere. og 11,3 % har højre handicap end Det betyder, at klubben skal have særlig fokus på de 9 respondenter, som ikke har fået tildelt handicap.

8 VALIDITET AF DATA Indmeldelsestidspunkt eller før Blandt de medlemmer, som har meldt sig ind i år 2000, er der flere der har deltaget i undersøgelsen. Skyldes det rekrutteringstiltag dette år, eller er der efterfølgende ændret på begynderundervisningen. For at fastholde nye medlemmer er det vigtigt, at begynderundervisningen er god, men også at der er tilbud til dem, når de er kommet over kaninperioden.

9 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER På de efterfølgende slides vises benyttelsesgraden og tilfredsheden omkring klubbens bane samt træningsfaciliteter. Banen og træningsfaciliteterne: 18 hullers banen Par-3-banen Drivingrange Indspilsgreen Puttinggreen Adfærd på banen Tidsbestilling

10 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Benyttelsesgrad af ugens 18-huls bane par 3 bane Ovenstående ses benyttelsesgraden af henholdsvis 18-hullers banen og træningsfaciliteterne. 18-hullers banen benyttes 1-2 gange om ugen eller mere af 68% af respondenterne, mens det tilsvarende tal for træningsfaciliteterne kun er 11,8 %. Gennemsnittet af benyttelsesgraden af 18-hullers banen i de af DGU gennemførte medlemsundersøgelser er på 68 %.

11 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Tilfredshed med forhold på 18-hullers banen (Gennemsnit 4,0) % er tilfredse eller meget tilfredse! 1 Meget stor tilfredshed med forholdene på gul 2 3 Områderne under 3,5 kan betragtes som forandringspotentialer.

12 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Par 3 banen (Gennemsnit 3,8) % er tilfreds eller meget tilfredse 1 Meget lille udsving i tilfredshed med de forskellige områder. Som par 3 bane, så er det ganske fine bedømmelser, som ligger over gennemsnittet

13 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Tilfredshed med drivingrange (Gennemsnit 3,81) 1 73 % er tilfredse eller meget tilfredse Træningsfaciliteter bliver benyttet af 42 % 1-2 gange om ugen eller mere

14 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Tilfredshed med puttinggreen og indspilsgreen (Gennemsnit hhv. 4,22 & 3,75) 93 % af respondenter er tilfredse eller meget tilfredse med puttinggreenen, mens det tilsvarende tal for indspilsgreen er 72 %.

15 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Tilfredshed med dine medspilleres adfærd (Gennemsnit 3,14) Kendskabet til regel og etikette bliver vurderet højt, men tilfredsheden med oprettelse af nedslagsmærker osv. kunne bestemt blive bedre. Det er et billede, som også tegner sig i andre klubber.

16 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Tilfredshed med tidsbestilling (Gennemsnit 4,26)

17 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN På de efterfølgende slides gives en gennemgang af tilfredsheden på de respektive serviceområder i golfklubben, samt input og feedback til de ansatte som driver disse kerneområder. Serviceområder i golfklubben: Klubfaciliteter Trænere Sekretariatet Greenkeepere

18 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Klubfaciliteter (Gennemsnit 4,20) Overordnet set finder respondenterne forholdene både gode og tilfredsstillende.

19 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Træning 43 % af respondenterne har modtaget træning i 2011, hvilket ikke er et stort. Er der et potentiale for at øge antallet af kunder i Pro ens forretning?

20 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Træning ved Jeremy (Gennemsnit 4,05) Der er god tilfredshed med det tekniske ved den træning, som respondenterne modtager

21 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Benyttelse af træner i anden klub N=42 13% 42 respondenter benytter træner i anden klub. Hovedparten angiver relationer som årsag.

22 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Modtager ikke træning Prisen er en faktor for, at respondenten ikke modtager træning.

23 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Tilfredshed med sekretariatet (Gennemsnit 4,14) Overordnet meget stor tilfredshed sekretariatet!! Ikke usædvanligt at åbningstider vurderes lavest.

24 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Tilfredshed med banepersonalet Gennemsnit (4,32) Greenkeeperne er oftest et område, som vurderes højt. Det er ikke en undtagelse i. Stor ros til greenkeeperne.

25 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN På de efterfølgende slides gives en gennemgang af de områder og aktiviteter som vedrører prioriteringer og fremtiden i golfklubben. Mange af disse inputs vedrører således bestyrelsens beslutningsprocesser. Prioriteter i golfklubben: Information Hjemmeside Klubblad Begynderudvalget Kommunikation Input til bestyrelsesarbejdet Sponsorer Frivillige

26 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Tilfredshed med den generelle informationsniveau (Gennemsnit 3,71) Tilfredsheden med den generelle information er ofte et område, som bliver bedømt lavt. Dette er ikke tilfældet i.

27 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Tilfredshed med hjemmesiden (Gennemsnit 3,61)

28 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Tilfredshed med s Klubblad 79% er tilfreds eller meget tilfreds med antal af numre

29 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Tilfredshed med s Klubblad

30 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Tilfredshed med s Klubblad

31 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Tilfredshed med s Klubblad

32 AKTIVITETER I GOLFKLUBBEN Begynderudvalget 73 respondenter har deltaget i begynderudvalgets arrangementer i sæsonen 2009, 2010 eller 2011.

33 AKTIVITETER I GOLFKLUBBEN Hvor tilfreds er du med følgende områder af din start i klubben?(gennemsnit 4,20) N=29 Nye golfspillere er erfaringsmæssigt meget positive, og der er også tilfældet i. Et gennemsnit på 4,20 er dog over gennemsnittet for området.

34 AKTIVITETER I GOLFKLUBBEN Hvor tilfreds er du med følgende områder af din start i klubben?(gennemsnit 4,22) N=18 Nye golfspillere er erfaringsmæssigt meget positive, og der er også tilfældet i. Et gennemsnit på 4,20 er dog over gennemsnittet for området.

35 AKTIVITETER I GOLFKLUBBEN Hvor tilfreds er du med følgende områder af din start i klubben?(gennemsnit 4,22) N=26 Nye golfspillere er erfaringsmæssigt meget positive, og der er også tilfældet i. Et gennemsnit på 4,20 er dog over gennemsnittet for området.

36 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Hvordan vurderer du følgende Som det ses af figuren, så er der størst ønske om at få flere greenfeegæster, flere juniorer. Antal af turneringer og antallet medlemmer anses som værende passende. Antallet af banelukninger er ifølge små 15 % af respondenterne for mange.

37 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Primære årsager til indmeldelse i Lyst til at spille golf, og beliggenhed er altid de primære årsager ved indmeldelse. Venner har også stor betydning for indmeldelse

38 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Drømmebillede af Afslappet atmosfære og god naturoplevelse er ord, som knytter sig til drømmebilledet af golfklubben. Vision og handlingsplaner er vigtige opgaver for en bestyrelse, hvis klubben til stadighed skal udvikle sig.

39 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Prioriteringsredskab for Golfklubben

40 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Golfens Dag

41 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Nye medlemmer

42 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Mulige sponsorer 31 personer har angivet, at de eller deres firma kunne være interesseret i at tegne et sponsorat i Golfklubben Maribo Sø.

43 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Frivilligt arbejde 150 personer ønsker at hjælpe med frivilligt arbejde, næsten halvdelen af deltagerne i undersøgelsen. Figuren nederst til højre viser hvilke områder, som de ønsker at hjælpe indenfor. Udvalgene skal udtænke visioner og organisere, og IKKE lave driftsopgaver!

44 TAK FOR I DAG

Skovbo Golfklub Medlemsundersøgelse Skovbo Golfklu d b l d l 2010

Skovbo Golfklub Medlemsundersøgelse Skovbo Golfklu d b l d l 2010 d l AGENDA Validitet af data Antal respondenter, køn, bopæl, alder, medlemstyper og handicap Banen og træningsfaciliteterne 18 hullers banen, par-3-banen, drivingrange, indspilsgreen og puttinggreen Serviceområder

Læs mere

-invitationer Antal svarpersoner: Antal -invitationer: Svarpersoner via -invitation: Midtsjællands Golfklub

-invitationer Antal svarpersoner: Antal  -invitationer: Svarpersoner via  -invitation: Midtsjællands Golfklub Super flot svarprocent!!! Dette er faktisk en rekord i DGU sammenhæng og vidner om en stor entusiasme og tilhørsforhold blandt golfklubbens medlemmer. (Desuden har i 11 medlemmer som ikke kan bestemme

Læs mere

Begyndelse i klubben. Maribo Sø Golfklub September 2017

Begyndelse i klubben. Maribo Sø Golfklub September 2017 Begyndelse i klubben Maribo Sø Golfklub September 2017 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2018

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Bestyrelses- og managerrapport Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Begyndelse i klubben. Sebber Kloster Golf Klub Juli 2017

Begyndelse i klubben. Sebber Kloster Golf Klub Juli 2017 Begyndelse i klubben Sebber Kloster Golf Klub Juli 2017 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

MEDLEMSUNDERSØGELSE FREDERICIA GOLF CLUB KNUD LARSEN CENTER FOR FORSKNING I IDRÆT, SUNDHED OG CIVILSAMFUND SDU

MEDLEMSUNDERSØGELSE FREDERICIA GOLF CLUB KNUD LARSEN CENTER FOR FORSKNING I IDRÆT, SUNDHED OG CIVILSAMFUND SDU MEDLEMSUNDERSØGELSE FREDERICIA GOLF CLUB KNUD LARSEN CENTER FOR FORSKNING I IDRÆT, SUNDHED OG CIVILSAMFUND SDU APRIL 00 Medlemsundersøgelse Fredericia Golf Club Side 1 1. INDLEDNING... MEDLEMMERNE 1. GENERELT..

Læs mere

Træningsrapport. Odense Golfklub September 2016

Træningsrapport. Odense Golfklub September 2016 Træningsrapport Odense Golfklub September 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub September 2018

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub September 2018 Træningsrapport Esbjerg Golfklub September 2018 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2019

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2019 Træningsrapport Esbjerg Golfklub Juli 2019 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub September 2019

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub September 2019 Træningsrapport Esbjerg Golfklub September 2019 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup DGU Dansk Golf Union Ønsket påklædning for medlemmer og gæster i Golfklubben. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Dress code for members Stiftet den 6. juni 1974 and guests of the Golf Club. Ønsket påklædning

Læs mere

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2017

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2017 Træningsraort Maribo Sø Golfklub Maj 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2016

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2016 Træningsraort Maribo Sø Golfklub Juli 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse Konklusioner. Horsens Golf Klub 2010

Tilfredshedsundersøgelse Konklusioner. Horsens Golf Klub 2010 Tilfredshedsundersøgelse Konklusioner Horsens Golf Klub 2010 Side: 1 Baggrund for tilfredshedsundersøgelse - Det blev i løbet af foråret 2010 besluttet, at gennemføre en tilfredshedsundersøgelse blandt

Læs mere

Træningsrapport. Værløse Golfklub September 2016

Træningsrapport. Værløse Golfklub September 2016 Træningsrapport Værløse Golfklub September 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2019

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2019 Træningsraort Maribo Sø Golfklub Juli 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2018

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Træningsraort Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Medlemsundersøgelsen i Søllerød Golfklub

Medlemsundersøgelsen i Søllerød Golfklub Medlemsundersøgelsen i Søllerød Golfklub Introduktion Therese Kølbæk, der er en af klubbens mest talentfulde ungdomsspillere, gennemfører for tiden en bachelor uddannelse i USA. I forbindelse med denne

Læs mere

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2019

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Træningsraort Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Træningsrapport. Odense Golfklub September 2015

Træningsrapport. Odense Golfklub September 2015 Træningsraort Odense Golfklub Setember 2015 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Spetember 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Spetember 2016 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Spetember 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Midtsjællands Golfklub Spetember 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Midtsjællands Golfklub Spetember 2016 Bestyrelses- og managerrapport Midtsjællands Golfklub Spetember 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Oktober 2014

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Oktober 2014 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Oktober 2014 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Juli 2015 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2018

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2018 Bestyrelses- og managerrapport Esbjerg Golfklub Juli 2018 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Begyndelse i klubben. Odense Golfklub Oktober 2014

Begyndelse i klubben. Odense Golfklub Oktober 2014 Begyndelse i klubben Odense Golfklub Oktober 2014 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

Træningsrapport. Odense Golfklub Maj 2015

Træningsrapport. Odense Golfklub Maj 2015 Træningsraort Odense Golfklub Maj 2015 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Alderssammensætning. alder. 42,4% af respondenter har været medlem af golfklubben i 5 år eller mindre.

Alderssammensætning. alder. 42,4% af respondenter har været medlem af golfklubben i 5 år eller mindre. 48 Resultatbehandling af undersøgelsen fastholdelse i golfsporten Invitation sendt til alle landets golfklubber, som de venligst er blevet bedt om at sende videre til medlemmer som har meldt sig ud, eller

Læs mere

Begyndelse i klubben. Odense Golfklub Juni 2015

Begyndelse i klubben. Odense Golfklub Juni 2015 Begyndelse i klubben Odense Golfklub Juni 2015 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Begyndelse i klubben. Odense Golfklub September 2015

Begyndelse i klubben. Odense Golfklub September 2015 Begyndelse i klubben Odense Golfklub Setember 2015 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Oktober 2014

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Oktober 2014 Fokus å bane og anlæg Odense Golfklub Oktober 2014 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 21. februar 2017 kl. 16:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

Velkommen til golfklubben

Velkommen til golfklubben Her kan du færdes midt i naturen. Medlemskaber efter individuel behov. Velkommen til golfklubben Afslappet og hyggelig klubmiljø Varde Golfklub Tager imod dig med et smil! Spil Golf i Varde Golfklub -

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2019

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Bestyrelses- og managerraort Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Træningsrapport. Golfklubben Storstrømmen Juli 2016

Træningsrapport. Golfklubben Storstrømmen Juli 2016 Træningsraort Golfklubben Storstrømmen Juli 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Maj 2015

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Maj 2015 Fokus å bane og anlæg Odense Golfklub Maj 2015 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Træningsrapport. Odense Golfklub Maj 2016

Træningsrapport. Odense Golfklub Maj 2016 Træningsraort Odense Golfklub Maj 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Træningsrapport. Odense Golfklub Maj 2017

Træningsrapport. Odense Golfklub Maj 2017 Træningsraort Odense Golfklub Maj 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Bilag 2 Årets vægtede antal medlemmer opgøres på følgende måde: De enkelte medlemskategorier har følgende vægte: art vægt seniorer 1 flexmedlemmer 0,64 ungseniorer 0,68 juniorer 0,34 æresmedlemmer. Max

Læs mere

Træningsrapport. Odense Golfklub Juli 2018

Træningsrapport. Odense Golfklub Juli 2018 Træningsraort Odense Golfklub Juli 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Indledning: Konceptet kort:

Indledning: Konceptet kort: Indledning: Dansk golf Union ønsker med konceptet firmagolf for ikke golfere, at give klubberne en drejebog for hvordan de kan erhverve sig medlemmer i målgrupperne, Den frie 1ér og målgruppen Forældre,

Læs mere

Bestyrelsens vision for Sydsjællands Golfklub Mogenstrup(SGM)

Bestyrelsens vision for Sydsjællands Golfklub Mogenstrup(SGM) Bestyrelsens vision for Sydsjællands Golfklub Mogenstrup(SGM) SGM skal være den foretrukne klub i Sydsjælland. Vi skal tiltrække nye medlemmer, øvede som begyndere. Vi vil sikre vore medlemmer en god golfoplevelse

Læs mere

Begyndelse i klubben. Asserbo Golf Club September 2015

Begyndelse i klubben. Asserbo Golf Club September 2015 Begyndelse i klubben Asserbo Golf Club Setember 2015 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Et online dialog- og rapportværktøj. Optimer golfoplevelsen og tilfredsheden

Et online dialog- og rapportværktøj. Optimer golfoplevelsen og tilfredsheden Et online dialog- og rapportværktøj Optimer golfoplevelsen og tilfredsheden Med Golfspilleren i Centrum Golfspilleren i Centrum er et nyudviklet online dialog- og rapportværktøj, som kan hjælpe din golfklub

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2019

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2019 Bestyrelses- og managerraort Maribo Sø Golfklub Juli 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2019

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2019 Træningsraort Esbjerg Golfklub Maj 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Golfklubben Storstrømmen Juli 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Golfklubben Storstrømmen Juli 2016 Bestyrelses- og managerraort Golfklubben Storstrømmen Juli 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:00 22.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) (delvis) Betina

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. Reklame værdi Kundepleje Værdi Individuel værdi Sponsor aftale Medarbejder værdi Udviklings Værdi - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er

Læs mere

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 Program o Strategi og visioner (plan 2019) o Personale sammensætning og roller o Vi skal feste - jubilæum o Ændringer til golfreglerne kommer nu o Velkommen til nye medlemmer

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2018

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2018 Bestyrelses- og managerraort Odense Golfklub Juli 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,-

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård og på andre golfbaner (DGU-kort (F)) INFORMATION Se også mere på www.gyttegaardgolfklub.dk

Læs mere

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS).

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). En væsentlig ting at holde sig for øje er at alle golfspillere på et eller andet tidspunkt har været begyndere Det

Læs mere

Golfen i tal Golfklubber og spillere pr. 30. september 2010 DGU har 181 medlemsklubber. En stigning på 0,55 %(1 klub) i forhold til 2009.

Golfen i tal Golfklubber og spillere pr. 30. september 2010 DGU har 181 medlemsklubber. En stigning på 0,55 %(1 klub) i forhold til 2009. Golfen i tal Golfklubber og spillere pr. 30. september 2010 DGU har 181 medlemsklubber. En stigning på 0,55 %(1 klub) i forhold til 2009. Klubbernes geografiske fordeling: 106 klubber i Jylland (58,6%)

Læs mere

DGU ANALYSEN 2005 DGU analysen 2005

DGU ANALYSEN 2005 DGU analysen 2005 DGU ANALYSEN 2005 DGU ANALYSEN 2005 Foretaget blandt: Bestyrelsesmedlemmer klubsekretærer/ forretningsførere BAGGRUND Klubberne er DGU s vigtigste målgruppe. Derfor bør DGU have et klart billede af klubbernes

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 05. oktober 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 05. oktober 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 05. oktober 2010 kl. 17.00 21.45 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER

GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER INDEN GOLFENS DAG AKTIVER KLUBBENS MEDLEMMER I FORBINDELSE MED PLANLÆGNINGEN AF OG MARKEDSFØRINGEN AF GOLFENS DAG. BRUG DE RESSOURCEPERSONER SOM KLUBBEN HAR.

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Begynderkursus 2015 SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Velkommen til Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Historie. Sydsjællands Golfklub blev den 6. juni 1974 tilmeldt Dansk Golf Union som klub nr. 42. Golfarkitekt

Læs mere

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund En unik golfoplevelse på Jyllands smukkeste parkbane! Baggrund I 2007 blev der i Herning Golf Klub gennemført en visionsproces, som for alvor satte fokus på udvikling af klubben på områder Banen Klubhuset

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Juli 2018

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Juli 2018 Fokus å bane og anlæg Maribo Sø Golfklub Juli 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Maj 2019

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Fokus å bane og anlæg Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Maj 2018

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Fokus å bane og anlæg Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Juli 2017

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Juli 2017 Fokus å bane og anlæg Maribo Sø Golfklub Juli 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub September 2018

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub September 2018 Fokus å bane og anlæg Maribo Sø Golfklub Setember 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Kunne du tænke dig at SPILLE GOLF. i Mollerup Golf Club?

Kunne du tænke dig at SPILLE GOLF. i Mollerup Golf Club? Kunne du tænke dig at SPILLE GOLF i Mollerup Golf Club? Så benyt dig af vores prøvemedlemskab 2018 Det er nu, du kan prøve, om golf er noget for dig I Mollerup Golf Club kan du i 2018 købe et prøvemedlemskab,

Læs mere

Medlemskabstyper for fremtiden

Medlemskabstyper for fremtiden Medlemskabstyper for fremtiden Med denne publikation ønsker Dansk Golf Union (DGU) at rådgive de danske golfklubber om, hvordan de for fremtiden skal sammensætte deres medlemskabstyper, og hvorfor de skal

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2019

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2019 Bestyrelses- og managerraort Esbjerg Golfklub Juli 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Maj 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Maj 2016 Bestyrelses- og managerraort Odense Golfklub Maj 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub September 2018

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub September 2018 Bestyrelses- og managerraort Esbjerg Golfklub Setember 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER Økonomi Drift Sportsudvalg Sponsorudvalg Matchudvalget Natur & Miljø Klubber-iklubben Golfspilleren i Centrum HCP / Kanin / Par 3 udvalgene Baner / Træningsanlæg Ejendomme Kommunikation

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2018 Velkommen Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke Det midlertidige bagmærke skal

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2017

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2017 Bestyrelses- og managerraort Esbjerg Golfklub Maj 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2016 Bestyrelses- og managerraort Odense Golfklub Juli 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Kom godt i gang med golf

Kom godt i gang med golf Kom godt i gang med golf Golfklubben Lillebælt giver dig nu mulighed for at prøve kræfter med golfspillet, hvor vi inviteret til begyndertræning og prøvemedlemsskab i 2 måneder. - Opstartkursus lørdag

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 14. juni 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 14. juni 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 14. juni 2010 kl. 17.30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD)

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD) Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 24. februar 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Jørn Schlichting (JS), Janne Andreasen (JA)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Erhvervsklub business to business Velkommen til 2018 Fakta og program

Erhvervsklub business to business Velkommen til 2018 Fakta og program business to business Velkommen til 2018 Fakta og program Golfklubben Storstrømmen - Golfklubben Storstrømmen Nykøbing Falster ønsker velkommen til ben og til sæson 2018. bens formål er at benytte golfsporten

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30

Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve:

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve: Begynderfolder 2018 Prøvemedlemskab Et prøvemedlemskab gælder i 3 måneder og inkluderer følgende: Opstartsdag med træning og informationer Derudover 3 x fællestræning, samt 2 privatlektioner Regelaften:

Læs mere

Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune 2015 Frederikssund Kommune RAPPORT OM KOMMUNIKATION OG KONTAKT BORGERUNDERSØGELSE 2015 PROMONITOR www.promonitor.net Indholdsfortegnelse Om undersøgelsen... 4 Undersøgelsens sikkerhed... 5 Om indeks...

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Maj 2017

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Maj 2017 Bestyrelses- og managerraort Odense Golfklub Maj 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

GOLF begynderforløb forår 2015

GOLF begynderforløb forår 2015 GOLF begynderforløb forår 2015 Har du lyst til at prøve kræfter med golfspillet? Fredericia Golf Club tilbyder, med start i april 2015, alle nysgerrige en introduktion til sporten. Vores introduktionsforløb

Læs mere

GOLFNATIONENS TILSTAND 2013

GOLFNATIONENS TILSTAND 2013 GOLFNATIONENS TILSTAND 2013 DAGSORDEN FLERE GOLFSPILLERE ANBEFALINGER TIL GOD KLUBDRIFT MILJØ & GRUNDSKYLD NYT FRA DGU DE NYESTE MEDLEMSTAL 160000 140000 120000 100000 80000 60000 I alt Fleks 40000 20000

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2019

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2019 Bestyrelses- og managerraort Esbjerg Golfklub Maj 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere