Orientering om Dåstrup Vandværk (hjemmeside info) ORIENTERING OM VANDVÆRKET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Orientering om Dåstrup Vandværk (hjemmeside info) ORIENTERING OM VANDVÆRKET"

Transkript

1 1 ORIENTERING OM VANDVÆRKET

2 2 INDHOLDSFORTEGNELSE ORIENTERING OM VANDVÆRKET... 1 KORT HISTORISK BESKRIVELSE... 2 VANDVÆRKETS YDEEVNE... 4 GRUNDVANDET... 4 VANDKVALITET... 4 HAVEVANDING... 5 VANDSPILD... 5 TAKSTER... 6 AFREGNING FOR VANDFORBRUG... 6 GRØN AFGIFT... 7 BESTYRELSE... 7 GENERALFORSAMLING... 7 TILSLUTNING/EJERSKIFTE... 8 AFREGNING VED EJERSKIFTE... 8 FORSYNINGSOMRÅDE... 8 KORT HISTORISK BESKRIVELSE Dåstrup Vandværk s historie kendes fra en deklaration på samtlige matrikelnumre i Dåstrup by samt en regning fra hovedentreprenøren, som opførte bygning og inventar i Herudover findes en attest på boring 1 som blev udført af Københavns Vandforsyning i Vandværket blev etableret og drev virksomhed frem til 31. december 2009 som interessentskab og fra 1. januar 2010 drives det som andelsselskab med begrænset ansvar. I forhold til interessenterne er der ingen forskel, bortset fra begrænsningen i hæftelsen fra solidarisk til indskuddet. Det oprindelige anlæg på Byvejen er ændret og ombygget flere gange: Den første boring er udført af Københavns Vand i 1938 og bygning og værk er derefter opført i For kr ,00 leverede Ladegaard & Co A/S Maskinfabrik det komplette vandværk til brug for 39 huse og gårde i Dåstrup. Vandværkets hus blev opført med én råvandspumpe direkte under huset og hydrofor. (Til sammenligning blev bygget et næsten komplet tilsvarende vandværk i Søster Svenstrup, som blev lukket 2. januar 2011 i forbindelse med fusionen med Dåstrup Vandværk).

3 3 I 1965 blev Lassensminde udstykningen tilsluttet, hvorfor der blev etableret boring 2 samt den store 75 m3 vandbeholder, som ligger under jorden bag huset. I 1975 blev boring 3 etableret i forbindelse med opførelsen af Dåstrup Skole, hvor der også var projekteret en svømmehal. Boringen blev opført på et stykke jord, der blev stillet til rådighed for vandværket af Ingeborg og Hans Olsen, som til gengæld fik gratis vand til deres død. I 1980 blev hydroforen sendt på pension og der blev etableret en oliekølet VLT-styring af udpumpningen til forbrugerne. Nuværende udpumpningsanlæg er fra I 2010 blev styringen af alterneringen mellem de 3 boringer udskiftet, således at der pumpes fra hver boring i en cyklus med skift hver time. I 1986 blev der bygget nyt filter samt en ny iltningstrappe i et nyt tårn, medens det gamle filter blev fjernet. I 2009 blev dykvandspumperne i iltningstårnet nedtaget og erstattet af to nye pumper udenfor tårnet, som pumper vandet til filteret. De to befordringspumper kan levere 18 m3 i timen, svarende til en daglig produktion på 432 m3. Det daglige forbrug ligger p.t. på ca m3. Undervejs er dele af forsyningsledningsnettet blevet udskiftet, således at vi har i alt ca. 10,9 km. ledninger af PVC og PE og en lille del støbejern, som i det væsentligste forventes udskiftet i Hertil kommer 11km i Søster Svenstrup distriktet, som for ca 50% er udskiftet med plast, medens resten henligger i støbejern og må forventes udskiftet i de kommende år. Fra 1. januar 2010 drives vandværket som andelsselskab med begrænset ansvar. Der skal ikke indskydes yderligere kapital af de nuværende andelshavere. Fra 1. januar 2011 indtræder 145 andelshavere fra Søster Svenstrup og med dem 11 km. forsyningsledning Vandværket har tre råvandsboringer - en i bygningen, én bag bygningen og én på Langagervej, som forsyner behandlingsanlægget på Byvejen. PRINCIPSKITSE FOR VÆRKET: 3 boringer, hvor vandet leveres til iltningstårn og befordres til sandfilter, Og løber ned i vandbeholderne (70+10m3) og pumpes ud med 3 pumper.

4 4 VANDVÆRKETS YDEEVNE Råvandskapacitet Lagerbeholdning af rent vand Leveringskapacitet, max. Leveringskapacitet, konstant Supplerende til brandslukning Udpumpningstryk Vandindvindingstilladelse Vandindvinding, 1980 Døgnforbrug, 1980 Vandindvinding, 2012 Døgnforbrug, kbm/t kbm. 27 kbm/t. 18 kbm/t. 0 kbm/t. 2,5-3,1 bar kbm/år kbm. 594 kbm kbm kbm. GRUNDVANDET Vandværkets tre boringer er mellem 80 og 90 m dybe, d.v.s. at det grundvand, vi pumper op og behandler til drikkevand, har ligget i jorden i flere årtier, formentlig mere end 50 år. Fire gange om året kontrollerer 2 bestyrelsesmedlemmer afstanden til grundvandsspejlet (pejling af grundvandstand), således at vi til stadighed har føling med grundvandsmagasinets tilstand og boringernes leveringsdygtighed. Målingerne viser, at grundvandsspejlet er stort set uændret siden 1983, hvor dette måleprogram blev påbegyndt. VANDKVALITET Kvaliteten af det behandlede vand, som leveres til forbrugerne, overvåges til stadighed af et akkrediteret laboratorium, der flere gange om året kontrollerer vandets indhold af en række forskellige stoffer og sammenligner resultaterne med de grænseværdier, der er fastsat af miljøministeriet. Der foretages følgende kontroller af drikkevand: Begrænset kontrol, der udføres på vand aftappet hos en forbruger. Begrænset kontrol omfatter i alt en halv snes egenskaber og stoffer. Normal kontrol, der udføres på vand tappet fra vandværkets rentvandsbeholdning. Normal kontrol omfatter knap 20 egenskaber og stoffer. Udvidet kontrol, der udføres på vand tappet fra vandværkets rentvandsbeholdning. Udvidet kontrol omfatter mere end 30 egenskaber og stoffer.

5 5 På samme måde kontrolleres det grundvand - råvandet - som pumpes op af boringerne for at blive behandlet til drikkevand. Roskilde kommune overvåger på denne måde grundvandets tilstand og eventuelle indhold af uønskede stoffer. Boringskontrol omfatter måling af ca. 56 parametre, som bl.a. omfatter bly, 5 aromater og 23 pesticider. Kontrolhyppigheden fastsættes af kommunalbestyrelsen, ligesom resultaterne af kontrollerne blandt andet tilsendes kommunen, der er tilsynsmyndighed for vandværket. Vandværkets kontrolprogram samt resultaterne af de seneste undersøgelser seneste analyse klik på Vandanalyse. Selv om den tekniske behandling af vandet i værkets anlæg udføres forskriftsmæssigt, er det en uundgåelig følge af råvandets kalkindhold (hårdhedsgraden er ca. 7,5 svarende til "normalt vand"), at der kan udfældes kalkpartikler i ledningssystemet. Dette viser sig specielt i luftblandere på vandhaner i køkken, bad og bryggers. Kalkpartiklerne er sundhedsmæssigt ufarlige og fjernes let ved at filtrene afmonteres og renses, om nødvendigt med kalkfjerner. Ved betjening af forsyningsledningernes hovedventiler og ved brug af vand fra brandhaner kan der løsrives partikler af okker, der er udfældet på rørenes indvendige side. Disse okkerpartikler kan vise sig i filtrene og ved mørkfarvning af vandet, som derved får et uæstetisk udseende. Okkerpartiklerne er sundhedsmæssigt ufarlige, men kan medføre misfarvning, hvis vandet anvendes til tøjvask. Bliver man opmærksom på okkerpartikler, kan ledningssystemet til den enkelte ejendom skylles ved at man lader vandet løbe fra et par vandhaner, indtil vandet på ny er rent og klart. HAVEVANDING For at begrænse vandforbrug til sekundære formål er der fastsat følgende regler om havevanding: Græsplæner, herunder idrætsanlæg, må ikke vandes. Vanding i øvrigt må ikke foretages med automatiske havevandere. Havevanding med håndført slange må foretages. Havevanding med vandkande og lignende må foretages. Reglerne er fastsat af Roskilde Amt og videreført af Roskilde Kommune, og tiltrådt af Vandværket. VANDSPILD Det er vigtigt, at vort forbrug af grundvand begrænses mest muligt, og dette opnås i første række ved at undgå spild gennem utætheder. Få derfor straks repareret eventuelle defekte rør, haner og cisterner m.m. Vær også opmærksom på "susen i rørene" i døgnets stille timer, idet sådanne mislyde kan være tegn på utætheder i ledningsnettet.

6 6 Se hjemmesiden for opdateret version. Alternativt kan et kig på vandmåleren afsløre utætheder, f.eks. hvis de små vingehjul i vandmåleren roteter selv om der ikke er et aktuelt eller kendt forbrug på din ejendom. Er der mistanke om sådanne fejl - så kontakt et bestyrelsesmedlem, så de nødvendige reparationer sættes i værk. Forbruget af vand kan i øvrigt reduceres væsentligt ved almindelig omtanke. Vask ikke op under rindende vand, luk for slangen til bilvask mellem skylningerne, tag brusebad i stedet for karbad - mulighederne for at spare på vandet er utallige. Et yderligere godt råd er at aflæse din vandmåler mindst én gang hver måned således, at du kan følge med i dit vandforbrug. Opdages en utæthed først ved den årlige aflæsning kan svindet være meget stort, og der kan være sket store skader på din ejendom. TAKSTER Hvert år udarbejder bestyrelsen forslag til det kommende års takstblad, som sammen med årets budget forelægges til godkendelse på den ordinære generalforsamling. Takstbladet fremsendes i øvrigt også til kommunalbestyrelsen til godkendelse. Det gældende takstblad ses på hjemmesiden under TAKSTER. AFREGNING FOR VANDFORBRUG Afregning af vandforbrug baseres på opsat vandmåler i hver enkelt ejendom. Der udsendes hvert år i slutningen af oktober måned et brev, på hvilket ejendommens ejer eller bruger noterer målervisningen pr. den 31. oktober. Resultatet meddeles Dåstrup Vandværk via hjemmesiden (se menupunkt Måleraflæsning ) eller ved at slippen sendes eller afleveres til eet af bestyrelsens medlemmer. Resultatet danner grundlag for beregning af betalingen for den afsluttede forbrugsperiode (årsopgørelse), der er de forudgående 12 måneder. Vandværket indberetter endvidere målervisningen til Roskilde Forsyning, hvor oplysningen danner grundlag for Roskilde Forsynings opkrævning af vandafledningsafgift. Vandværket kan gennemføre stikprøvekontrol af, om der er foretaget korrekt måleraflæsning.

7 7 Betalingen til vandværket består dels i et fast driftsbidrag (en fast målerafgift), og dels en variabel afgift pr. m3, der afhænger af det faktiske vandforbrug. Herudover opkræver vandværket et beløb til dækning af den "grønne afgift" - se nedenfor. Hertil kommer moms af det samlede beløb. Opkrævning pr. 1. maj omfatter afregning for den afsluttede forbrugsperiode (årsopgørelse) samt a conto opkrævning for 1. halvår. Opkrævning pr. 1. november omfatter a conto opkrævning for 2. halvår. Tilmelding til BS(Nets) gør opkrævningen og betalingen lettere for både forbruger og vandværk. Ellers udsender BS(Nets) opkrævningen til indbetaling. Er du ikke tilmeldt betaling via BS(nets), udsendes giroindbetalingskort til brug for indbetaling. Vi anbefaler, at betaling til vandværket tilsluttes BetalingsService, der leverer en betalingsoversigt med en detaljeret opgørelse af de opkrævede beløb. Målerne udskiftes løbende over en 6 årig periode. Den enkelte grundejer får særskilt information, når det er tid for udskiftning. Næste udskiftning påbegyndes i Vi vil anvende elektroniske målere med fjernaflæsning. Mere når valg af produkt har fundet sted. GRØN AFGIFT Vandværket betaler en afgift til staten for ledningsført vand ("grøn afgift"), der beregnes på grundlag af den vandmængde, der udpumpes fra behandlingsanlægget. Afgiften, der kan ses i takstbladet, betales således også for den del af vandet, der undviger gennem utætheder i ledningsnettet. Den grønne afgift fordeles på de tilsluttede ejendomme og opkræves sammen med den øvrige betaling til vandværket. BESTYRELSE Bestyrelsen består af formand, kasserer og 5 andre bestyrelsesmedlemmer, herunder næstformand og sekretær. Derudover er valgt 3 suppleanter som deltager i bestyrelsens arbejde, dog uden stemmeret. Vandværket er optaget i fagregisteret i Vejviser for Roskilde kommune under "Vandforsyning", hvor formandens navn, adresse og telefonnummer er oplyst. Se bestyrelsens medlemmer på hjemmesiden. GENERALFORSAMLING Værkets ordinære generalforsamling holdes i marts-april måned, og indkaldelse til generalforsamlingen sker ved annoncering i lokalpressen i februar måned. Forslag til behandling på generalforsamlingen skal afgives skriftligt til formanden senest den 1. februar.

8 8 TILSLUTNING/EJERSKIFTE Når en ejendom i forsyningsområdet, der ikke tidligere har fået leveret vand fra vandværket, ønsker at blive tilsluttet vandværkets forsyningsnet, skal formanden underrettes herom, og der skal være indbetalt anlægsbidrag før tilslutningen etableres. Når en ejendom i forsyningsområdet skifter ejer, skal sælger underrette kassereren med oplysninger om den ny ejers navn, dato for overtagelse, aflæsning af vandmåleren samt sælgers nye adresse. AFREGNING VED EJERSKIFTE Dåstrup Vandværk A.m.b.a. udfærdiger ikke flytteopgørelse/-flytteafregning over for sælger i forbindelse med salg af ejendomme i vandværkets forsyningsområde. Dette betyder derfor, at eventuelt mellemværende mellem sælger og køber på baggrund af den foretagne aflæsning af forbrugt vand må indgå som en del af refusionsopgørelsen. Vandværkets takster pr. m3, fast bidrag samt beløb for grøn afgift og drikkevandsbeskyttelse fremgår af gældende takstblad (se hjemmesiden). Da ejendommens ejer hæfter for eventuelle restancer, anbefales at vandværkets kasserer i forbindelse med handlen kontaktes for bekræftelse af, at der ikke findes restancer på ejendommen. Dette kan ske på nedenstående mail adresse. Vandværket anmoder samtidig om at blive orienteret om ejerskiftet af hensyn til registrering af den nye ejer, ligesom den tidligere ejer anmodes om at slette eventuel tilmelding til automatisk betaling via PBS/Nets, således at den nye ejer også kan tilmelde sig automatisk betaling fremtidigt. Send derfor en mail til daastrupvand@c.dk og oplys navn(e) og mail-adresse på ny ejer. FORSYNINGSOMRÅDE Værket leverer vand til 475 bolig- og erhvervsejendomme samt institutioner i Dåstrup og Søster Svenstrup. Se kort ved klik på linket på hjemmesidens forside. Værket er forbundet med Viby Dals Vandværk (enkelt streng. passiv) og Viby Vandværk (dobbelt streng. aktiv) til brug for nødforsyning Arne Christiansen

9 9 Så lukkes ventilen til Søster Svenstrup vandværk, og nu åbnes ventilen fra Dåstrup til Søster Svenstrup. Det er vandværkspasser Erik Olsen, som drejer nøglen overvåget af formanden for Søster Svenstrup Vandværk, Erik Kristoffersen og formanden for Dåstrup Vandværk, Arne Christiansen. 2januar2011 mødtes Bestyrelsen for Søster Svenstrup Vandværk samt med repræsentanter for Dåstrup Vandværks bestyrelse til nedlukning og åbning for vandet fra Dåstrup. Fra venstre: Arne Christiansen, Dåstrup, Poul-Erik Stoltenberg, Flemming Olsen, Jørn, Jørgen Jensen, Dåstrup, Lars Berg Olsen, Finn Rasmussen, Dåstrup, Erik Olsen og Erik Kristoffersen

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling mandag den 27. marts 2017 Mandag den 27. marts 2017 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

VEDTÆGT FOR. DÅSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGT FOR. DÅSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a. 3.november,2010 VEDTÆGT FOR DÅSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a. Side 1 Navn og hjemsted 1 Vandværket, der oprindeligt er stiftet i 1938 som I/S Dåstrup Vandværk, drives fra 1. januar 2010 som et andelsselskab med

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.a. Byvejen 26, Dåstrup Viby Sj. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2015

Dåstrup Vandværk A.m.b.a. Byvejen 26, Dåstrup Viby Sj. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2015 Dåstrup Vandværk A.m.b.a. Byvejen 26, Dåstrup 4130 Viby Sj. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2015 Årsrapport 2015 - Februar 2016 SE nr.: 32598951 09-02-2016-0 - Orientering om vandværkets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Fensmark Vandværk A.m.b.a. ============================

VEDTÆGTER FOR Fensmark Vandværk A.m.b.a. ============================ VEDTÆGTER FOR Fensmark Vandværk A.m.b.a. ============================ Selskabet er stiftet den 17. maj 1938 som et interessentskab og i 2010 omdannet til et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn

Læs mere

Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen.

Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen. GENERALFORSAMLING. 2019 Formandens beretning om driftsåret 2018 Driftsåret: 2018 Godt nytår til alle. Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LINDHOLM VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR LINDHOLM VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR LINDHOLM VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 1. januar 2010, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Lindholm Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Februar 2013 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 27. februar 2013 kl. 19.00 - Osted Kro, Hovedvejen 151, Osted DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet. Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for. Andelsselskabet. Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Andelsselskabet Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Andelsselskabet Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. Indhold 1 Navn og hjemsted side 2 2 Formål side 2 3 Medlemmer side 2 4 Medlemmernes

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2014 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder Vedtægter 1 Navn og hjemsted Tjebberup Vandværk a.m.b.a. er et andelsselskab med begrænset ansvar. Selskabet blev stiftet den 8. december 1967. Vandværket ligger på adressen,, matrikel 2-aa Bredetved by,

Læs mere

Vedtægter For Slagslunde Vandværk

Vedtægter For Slagslunde Vandværk Vedtægter For Slagslunde Vandværk Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 3. juli 1958, er et andelsselskab, hvis navn er SLAGSLUNDE VANDVÆRK. Selskabet har hjemsted i EGEDAL kommune. 1 Formål 2

Læs mere

Maj 2011. Vedtægter. for. Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934. Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk

Maj 2011. Vedtægter. for. Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934. Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk Maj 2011 Vedtægter for Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934 Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk Indholdsfortegnelse Paragraffer side 1. Navn og hjemsted... 2 2. Formål... 2 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Lynge Overdrev Vandværk a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Lynge Overdrev Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Lynge Overdrev Vandværk a.m.b.a. (andelsselskab med begrænset ansvar) 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Lynge Overdrev Vandværk a.m.b.a.

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 I/S HØVELTE VANDVÆRK Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOSTRÆDE NY VANDVÆRK A.m.b.a. Nærværende vedtægter er gældende for alle andelshavere under Kostræde Ny Vandværk.

VEDTÆGTER FOR KOSTRÆDE NY VANDVÆRK A.m.b.a. Nærværende vedtægter er gældende for alle andelshavere under Kostræde Ny Vandværk. VEDTÆGTER FOR KOSTRÆDE NY VANDVÆRK A.m.b.a Nærværende vedtægter er gældende for alle andelshavere under Kostræde Ny Vandværk. Navn og hjemsted Selskabet der er stiftet den 29. januar 1965, er et andelsselskab

Læs mere

VEDTÆGTER. Indholdsfortegnelse. Side.

VEDTÆGTER. Indholdsfortegnelse. Side. 1 Indholdsfortegnelse. Side. ' 01 Navn og hjemsted... 2 ' 02 Formål... 2 ' 03 Medlemmer... 2 ' 04 Medlemmernes rettigheder... 2 ' 05 Medlemmernes forpligtigelser.. 2 ' 06 Udtræden af selskabet... 3 ' 07

Læs mere

Vedtægter for Herslev Vandværk I/S

Vedtægter for Herslev Vandværk I/S Vedtægter for Herslev Vandværk I/S 1 Navn og hjemsted. I/S Herslev Vandværk er et interessentskab stiftet den 30. april 1907. Selskabet har hjemsted i Lejre kommune. 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for UGGERHALNE VANDVÆRK

Vedtægter for UGGERHALNE VANDVÆRK Vedtægter for UGGERHALNE VANDVÆRK 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Medlemmernes rettigheder 5 Medlemmernes forpligtelser 6 Udtræden af selskabet 7 Levering til ikke-medlem mer (købere) 8 Anlæg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK ANDELSSELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1 1. Vandværket er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Bakkebølle Strand Vandværk, som er stiftet d. 18. juni 1967.

Læs mere

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3)

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) Marts 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Selskabet, der er stiftet den 1. maj 1985, er et andelsselskab med begrænset

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Søtofte Vandværk, General forsamling 2012. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Store Merløse Hallen REFERAT 1. Valg af dirigent a. Kenth Poulsen blev valgt til ordstyrer b.

Læs mere

M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R

M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R 1 NAVN OG FORMÅL Selskabet, der er stiftet den 20. februar 1962, er et ANDELSSELSKAB MED BEGRÆNSET ANSVAR, hvis navn er: Dets formål er: MELØSE VANDVÆRK

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSSEKABET RY VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR ANDELSSEKABET RY VANDVÆRK Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 20. januar 1922, er et andelsselskab, hvis navn er Ry Vandværk. Selskabet har hjemsted i Skanderborg kommune. Formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

Lynvejledning Vandforsyning

Lynvejledning Vandforsyning Lynvejledning Vandforsyning Gælder for vandværkerne i nykøbing falster, Nysted, sakskøbing og stubbekøbing Guldborgsund Forsyning Denne brochure giver et hurtigt overblik over en række af de regler og

Læs mere

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk VEDTÆGTER for Smidstrup Vandværk a.m.b.a. 2013 Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1 Navn og hjemsted "Smidstrup Vandværk a.m.b.a.", der er stiftet 28. august 1940, har hjemsted i Gribskov kommune.

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk Vedtægter for Andelsselskabet Ejby Vandværk 2 1. Selskabet, der er stiftet den 8. marts 1965, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Ejby Vandværk. Selskabet har hjemsted i Skovbo kommune. 2.

Læs mere

Bjert Stenderup Vandværk

Bjert Stenderup Vandværk Andelsselskabet Bjert Stenderup Vandværk Generalforsamling Torsdag den 7. april 2011, kl. 19.30 Sdr. Bjert Kro Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Beretning for det forløbne regnskabsår - 2010. 3: Fremlæggelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Dette forslag til nye vedtægter for Råbylille Vandværk er udformet på grundlag af en standardvedtægt udarbejdet af Foreningen for Vandforsyning i Danmark. Der

Læs mere

Navn og hjemsted 1. Formål 2

Navn og hjemsted 1. Formål 2 Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 14. september 1933, er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn er Vester Hæsinge Vandværk. Selskabet har hjemsted i Broby Kommune. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER. for I/S KIRKE HYLLINGE VANDVÆRK

VEDTÆGTER. for I/S KIRKE HYLLINGE VANDVÆRK VEDTÆGTER for I/S KIRKE HYLLINGE VANDVÆRK 1. Selskabet, der er stiftet den 12. november 1904, er et interessentskab. Selskabet har hjemsted i Bramsnæs kommune. 2. Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. a.m.b.a VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Andelsselskabet Råbylille Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Andelsselskabet FREJLEV VANDVÆRK www.frejlevvand.dk

VEDTÆGTER. For. Andelsselskabet FREJLEV VANDVÆRK www.frejlevvand.dk VEDTÆGTER For Andelsselskabet FREJLEV VANDVÆRK www.frejlevvand.dk Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab, hvis navn er FREJLEV VANDVÆRK. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. Formål Medlemmer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HARLEV FRAMLEV VANDFORSYNING

VEDTÆGTER FOR HARLEV FRAMLEV VANDFORSYNING VEDTÆGTER FOR HARLEV FRAMLEV VANDFORSYNING Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 24. januar 1989, er et interessentskab, hvis navn er Harlev Framlev Vandforsyning. Selskabet har hjemsted i Århus

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Marts 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

LOVE for ANDELSSELSKABET STÆRMOSE VANDVÆRK. 1 Formål. 2 Medlemmer. 3 Hæftelser. 4 Ejerskifte. 5 Vandforbrug og takster

LOVE for ANDELSSELSKABET STÆRMOSE VANDVÆRK. 1 Formål. 2 Medlemmer. 3 Hæftelser. 4 Ejerskifte. 5 Vandforbrug og takster LOVE for ANDELSSELSKABET STÆRMOSE VANDVÆRK 1 Formål Selskabets formål er at forsyne medlemmernes ejendomme samt eventuelle andre forbrugere med godt vand til billigst mulige pris. 2 Medlemmer Som medlem

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK A.m.b.A MARTS 2011 VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Græsted Vandværk A.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Græsted. 2 FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE 2.1. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a.

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. VEDTÆGTER GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 27. januar 1909, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gørlev Vandforsyning A.m.b.a. Selskabet

Læs mere

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa J.nr. 217067 LKP/BC VEDTÆGTER FOR SELKÆR MØLLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Selkær

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet. Marielyst Vandværk

Vedtægter for. Andelsselskabet. Marielyst Vandværk Vedtægter for Andelsselskabet Marielyst Vandværk Gældende fra 28. juli 2012 Vedtægter for Marielyst Vandværk 1 Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 20. april 1936, er et andelsselskab, hvis navn

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ÅBJERG VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR ÅBJERG VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ÅBJERG VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Åbjerg Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Frederikssund Kommune. 1 FORMÅL 2 Selskabets formål

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2017

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2017 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2017 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2016 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SLIMMINGE VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR SLIMMINGE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR SLIMMINGE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER for SLIMMINGE VANDVÆRK A.M.B.A. 1 NAVN OG FORMÅL Selskabet, der er stiftet den 12. november 1963, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn

Læs mere

Love og vedtægter. for I/S Jystrup Vandværk

Love og vedtægter. for I/S Jystrup Vandværk Love og vedtægter for I/S Jystrup Vandværk Navn og Hjemsted Selskabet, der er stiftet den 23. september 1905 er et Interessentskab, hvis navn er I/S, Jystrup Vandværk" Interessentselskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK

Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemmer... 2 4 Medlemmernes rettigheder... 2 5 Medlemmernes forpligtigelser... 2 6 Udtræden af selskabet...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. BORUP VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. BORUP VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR BORUP VANDVÆRK A.m.b.a. 1: Navn og hjemsted 1. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, og selskabets navn er 2. Selskabet har hjemsted i Køge Kommune. Borup Vandværk A.m.b.a.

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 25. marts 2014 Tirsdag den 25. marts 2014 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Vedtægter. for. Lejre Stationsbys Vandværk. a.m.b.a.

Vedtægter. for. Lejre Stationsbys Vandværk. a.m.b.a. Vedtægter for Lejre Stationsbys Vandværk a.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.) hvis navn er Lejre Stationsbys Vandværk. Selskabet har hjemsted i Lejre

Læs mere

Beretning til interessenterne på den ordinære generalforsamling den 25.03.2014

Beretning til interessenterne på den ordinære generalforsamling den 25.03.2014 Beretning til interessenterne på den ordinære generalforsamling den 25.03.2014 Præsentation af bestyrelsen. Bestyrelsen består af: John Lindgreen formand Nicolai Carneiro sekretær Jørgen Døssing bestyrelsesmedlem

Læs mere

Information og. takstblad fra. Gl. Himmelev Vandværk I/S

Information og. takstblad fra. Gl. Himmelev Vandværk I/S Information og takstblad fra Gl. Himmelev Vandværk I/S www.himmelevvand.dk April 2016 Referat fra generalforsamlingen den 29. marts 2016 Formanden åbnede generalforsamlingen ved at byde velkommen og byde

Læs mere

Kvarmløse Tølløse Vandværk

Kvarmløse Tølløse Vandværk Vedtægter for Kvarmløse Tølløse Vandværk Vedtægter for Kvarmløse Tølløse Vandværk 1 af 8 Indholdsfortegnelse: Navn og hjemsted...3 Formål...3 Medlemmer...3 Medlemmernes rettigheder...3 Medlemmernes forpligtigelser

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dale Korsvej Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Helsingør Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

Greve landsby vandværk primo mar. 2014

Greve landsby vandværk primo mar. 2014 Greve landsby vandværk primo mar. 2014 Hjemmeside: www.grevelandsbyvand.dk Bestyrelsen indkalder herved i henhold til vandværkets vedtægter til Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Da var ikke deltagere nok til generalforsamlingen til

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Vandkvalitet Vi har både godt og rigeligt vand fra vores boringer i St. Fuglede og ved Svallerup Strand. Der har i 2014 ikke været konstateret pesticider i vores drikkevand.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. REERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. REERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR REERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Vedtægter For Reerslev Vandværk a.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabets navn er Reerslev Vandværk og er et andelsselskab med begrænset ansvar. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Abildå Vandværk. Takster gældende for perioden 1/1 31/ :

Abildå Vandværk. Takster gældende for perioden 1/1 31/ : Abildå Vandværk Takster gældende for perioden 1/1 31/12 2016: Fast afgift pr. forbruger pr. år 700,- Pris pr. m3 vand udgør 3,- Afgift pr m3 ledningsført vand udgør 5,86 Afgift pr. m3 til drikkevandsbeskyttelse

Læs mere

Hedehusene Østre Vandværk a.m.b.a.

Hedehusene Østre Vandværk a.m.b.a. Vedtægter Hedehusene Østre Vandværk a.m.b.a. 1 Navn og formål Selskabet er stiftet den 11. januar 1906 som et interessentskab med navnet I/S Hedehusene Østre Vandværk. På selskabets generalforsamling den

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR VANDVÆRK Standardvedtægter for private almene vandforsyninger VEDTÆGTER FOR VANDVÆRK navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den er et interessentskab / andelsselskab / andelsselskab med begrænset ansvar (A.m.b.A.),

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ÆRØSKØBING VANDVÆRK. a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR ÆRØSKØBING VANDVÆRK. a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ÆRØSKØBING VANDVÆRK a.m.b.a. Navn og hjemsted Ærøskøbing Vandværk, der er stiftet den 22. maj 1951, er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.) 1 Selskabet har hjemsted i Ærøskøbing

Læs mere

Vedtægter for private vandværker i Aabenraa kommune

Vedtægter for private vandværker i Aabenraa kommune Vedtægter for private vandværker i Aabenraa kommune Standardvedtægter for private almene Vandforsyninger Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 13. februar 1934, er et andelsselskab, hvis navn

Læs mere

Generalforsamling - Referat

Generalforsamling - Referat Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen blev valgt til ordstyrer. Generalforsamling - Referat Afholdt 17. marts 2014 - Store Merløse Hallen b. Det blev konstateret, at Generalforsamlingen

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2015 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

VEDTÆGT FOR TERSLEV VANDVÆRK I/S

VEDTÆGT FOR TERSLEV VANDVÆRK I/S VEDTÆGT FOR TERSLEV VANDVÆRK I/S 1 VEDTÆGTER FOR TERSLEV VANDVÆRK I/S navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 29. april 1906, er et interessentskab, hvis navn er Terslev Vandværk I/S. Selskabet

Læs mere

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Glumsø Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Næstved Kommune. 2 - Formål

Læs mere

Medlemmerne har ret til at blive forsynet med vand på de vilkår som er fastsat i fællesregulativet for private vandværker i Egedal kommune.

Medlemmerne har ret til at blive forsynet med vand på de vilkår som er fastsat i fællesregulativet for private vandværker i Egedal kommune. Vedtægter for Veksø Vandværk I/S 1 Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 15. juli 1903, er et interessentskab, hvis navn er Veksø Vandværk I/S. Selskabet har hjemsted i Egedal kommune. Selskabet

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 23. FEBRUAR 2016 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BELLINGE VEST VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR BELLINGE VEST VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR BELLINGE VEST VANDVÆRK a.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bellinge Vest Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Odense Kommune.

Læs mere

Målet med etableringen af Ganløse Vandværk - er at fremtidssikre prisen for og kvaliteten af vort vand i Ganløse.

Målet med etableringen af Ganløse Vandværk - er at fremtidssikre prisen for og kvaliteten af vort vand i Ganløse. Der indkaldes til Generalforsamling for Ganløse Nordre Vandværk A.m.b.a. (GNV) mandag 31 marts kl 19.00 på Rytterskolen* Dagsorden for den ordinære generalforsamling har følgende punkter: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Det bedste vand kommer fra hanen

Det bedste vand kommer fra hanen Det bedste vand kommer fra hanen Hvor kommer vandet fra? Vand er i konstant bevægelse. Den måde, det bevæger sig på, hedder vandets kredsløb. Når det regner eller sner, kommer der vand på jorden. Vandet

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2018

Bestyrelsens beretning 2018 Bestyrelsens beretning 2018 Vandkvalitet Vi har både godt og rigeligt vand fra vores boringer i Store Fuglede, ved Svallerup Strand og i Bjerge. Alle kvalitetskrav til drikkevandet har i 2018 været opfyldt.

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Formanden: Arne Christiansen, Henriettevej 5, Dåstrup, 4130 Viby Sj. Telefon +45 2196 2292

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Formanden: Arne Christiansen, Henriettevej 5, Dåstrup, 4130 Viby Sj. Telefon +45 2196 2292 Referat fra den ordinære generalforsamling 2012 Mandag den 19. marts 2012 kl.19.00 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Vedtægter Gældende fra 30. marts 2015

Vedtægter Gældende fra 30. marts 2015 Vedtægter Gældende fra 30. marts 2015 Tølløse Vandværk A.m.b.a. Sofievej 11 4340 Tølløse Telefon: 59186083 E-mail: mail@ktvand.dk www.ktvand.dk CVR:12681615 Kvarmløse-Tølløse Vandværk Sofievej 11 4340

Læs mere

FOR INTERESSENTSKABET FENSMARK VANDVÆRK

FOR INTERESSENTSKABET FENSMARK VANDVÆRK Vedtægter FOR INTERESSENTSKABET FENSMARK VANDVÆRK 8. marts 2007 Fensmark Vandværk Vedtægter Fensmark Vandværk I/S Elmevej 2, Fensmark 4684 Holmegaard Tlf. 23232501 1 Navn og hjemsted Selskabet, der er

Læs mere

Vedtægter for Bjergby Mark Vandværk

Vedtægter for Bjergby Mark Vandværk Vedtægter for Bjergby Mark Vandværk 1 VEDTÆGTER FOR BJERGBY MARK VANDVÆRK Bjergby Mark Vandværk er et Andelsselskab beliggende på Enagervej 101, 4200 Slagelse. Selskabets formål er i overensstemmelse med

Læs mere

Vejledning nr. 307 11/2011 Gammelt nr. 105

Vejledning nr. 307 11/2011 Gammelt nr. 105 Vejledning nr. 307 11/2011 Gammelt nr. 105 Emne: Forbrugerinformation Ifølge 28 i bekendtgørelse nr. 1024 af 31. oktober 2011 om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg skal vandværkerne stille

Læs mere

1. HENRI BERRE V E D T Æ G T E R. for. Gosmer - Halling Vandværk I/S. Navn og hjemsted

1. HENRI BERRE V E D T Æ G T E R. for. Gosmer - Halling Vandværk I/S. Navn og hjemsted 1. HENRI BERRE ADVOKAT (H) TORVET 6. 8300 ODDER TELF. (061540211 V E D T Æ G T E R for Gosmer - Halling Vandværk I/S Navn og hjemsted 1. Selskabet, der er stiftet den 27.august 1984, er et interessentskab,

Læs mere

Om Aarhus Vand. Aarhus Vand henter grundvand op fra jorden, behandler det på vandværker og sender det ud til dig som rent drikkevand.

Om Aarhus Vand. Aarhus Vand henter grundvand op fra jorden, behandler det på vandværker og sender det ud til dig som rent drikkevand. Velkommen som kunde Om Aarhus Vand Aarhus Vand henter grundvand op fra jorden, behandler det på vandværker og sender det ud til dig som rent drikkevand. Vi håndterer også dit spildevand gennem kloaksystemet

Læs mere

Malling Vandværks vedtægter

Malling Vandværks vedtægter Malling Vandværks vedtægter Indhold 1. navn og hjemsted 2. formål 3. medlemmer 4. medlemmernes rettigheder 5. medlemmernes forpligtelser og hæftelser i øvrigt 6. udtræden af Malling Vandværk 7. levering

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STÅRUP VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR STÅRUP VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR STÅRUP VANDVÆRK navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab, hvis navn er Stårup Vandværk. Selskabet har hjemsted i Trundholm Kommune. formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

VEDTÆGTER for ASNÆS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER for ASNÆS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER for ASNÆS VANDVÆRK a.m.b.a. Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted.. 2. Formål 3. Medlemmer 4. Medlemmernes rettigheder 5. Medlemmers forpligtelser.. 6. Udtræden af selskabet 7. Levering til

Læs mere

Vedtægter for Sommersted Vest Vandværk

Vedtægter for Sommersted Vest Vandværk Vedtægter for Sommersted Vest Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 9. august 1934, er et andelsselskab, hvis navn er Sommersted Vest Vandværk. Selskabet har hjemsted i Haderslev Kommune.

Læs mere

Forbrugerpriser... 3. Tilslutning... 4-6. Øvrige ydelser... 6-7

Forbrugerpriser... 3. Tilslutning... 4-6. Øvrige ydelser... 6-7 Takster - Vand 2013 Indholdsfortegnelse Forbrugerpriser... 3 Grenaa Tilslutning... 4-6 Hovedanlægsbidrag Forsyningsledningsbidrag Etablering af stikledning Afbrydelser Øvrige ydelser... 6-7 Erstatningsmåler

Læs mere

Sebberup Vandværk. Vedtægter for Sebberup Vandværk. Navn og hjemsted

Sebberup Vandværk. Vedtægter for Sebberup Vandværk. Navn og hjemsted Vedtægter for Sebberup Vandværk Navn og hjemsted Vandværket, der er stiftet d. 18.02.1967 er et andelsselskab, hvis navn er Sebberup Vandværk. 1 Vandværket har hjemsted i Hedensted kommune. Formål 2 Vandværkets

Læs mere

VEDTÆGT. Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Rask Mølle Vandværk I/S, selskabet har hjemsted i Hedensted kommune.

VEDTÆGT. Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Rask Mølle Vandværk I/S, selskabet har hjemsted i Hedensted kommune. RASK MØLLE VANDVÆRK VEDTÆGT 1 Navn og hjemsted Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Rask Mølle Vandværk I/S, selskabet har hjemsted i Hedensted kommune. 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Formål.

Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Formål. Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Holbæk Kommune. Formål 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKOVBY VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SKOVBY VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR SKOVBY VANDVÆRK a.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Skovby Vandværk A.m.b.a. Skovby Vanværk er stiftet i 1934 og den 27/10-2010 omdannet

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

Vedtægter For Mern Vandværk

Vedtægter For Mern Vandværk Vedtægter For Mern Vandværk 1 Navn og hjemsted Andelsselskabets navn er Mern Vandværk. Selskabet har hjemsted i Langebæk Kommune. 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Gl. Skørping Vandværk a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Gl. Skørping Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Gl. Skørping Vandværk a.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 1. januar 2018, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gl. Skørping Vandværk a.m.b.a. Selskabet

Læs mere

Alsønderup Vandværk Takstblad 2017

Alsønderup Vandværk Takstblad 2017 Der er fastsat følgende afgifter, bidrag og gebyrer samt supplerende bestemmelser i forbindelse med levering-/forsyning af drikkevand fra Alsønderup Vandværk. Takstbladet er gældende i Alsønderup Vandværks

Læs mere

VEDTÆGTER for ALLERSLEV VANDVÆRK A.m.b.a. ALLERSLEV BY, LEJRE

VEDTÆGTER for ALLERSLEV VANDVÆRK A.m.b.a. ALLERSLEV BY, LEJRE VEDTÆGTER for ALLERSLEV VANDVÆRK A.m.b.a. ALLERSLEV BY, LEJRE 1 Navn 1. Selskabet, der er dannet ved omdannelse af Allerslev Vandværk I/S stiftet år 1906, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

VEDTÆGTER For Andelsselskabet FREJLEV VAND

VEDTÆGTER For Andelsselskabet FREJLEV VAND VEDTÆGTER For Andelsselskabet FREJLEV VAND www.frejlevvand.dk Version 2019-03-05 Vedtægter 1992 Vedtægter forslag 2019 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab, hvis navn er FREJLEV VANDVÆRK. Selskabet

Læs mere

I/S Vestre Vandværk Hedehusene c/o formand Hans-Henrik Poulsen Frederiksvej 5, 2640 Hedehusene

I/S Vestre Vandværk Hedehusene c/o formand Hans-Henrik Poulsen Frederiksvej 5, 2640 Hedehusene I/S Vestre Vandværk Hedehusene c/o formand Hans-Henrik Poulsen Frederiksvej 5, 2640 Hedehusene Ordinær generalforsamling afholdes i Hedehuset, Hovedgaden 371B, 2640 Hedehusene den 15. maj 2017 kl. 19.00

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a. Navn og hjemsted Selskabet, der hedder Gl. Rye Vandværk A.m.b.a., er et andelsselskab med begrænset ansvar. Vandværket er stiftet i 1930, og det er beliggende i

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2017

Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens beretning 2017 Vandkvalitet Vi har både godt og rigeligt vand fra vores boringer i Store Fuglede, ved Svallerup Strand og i Bjerge. Der blev i 2017 konstateret forekomst af desphenylchloridazon

Læs mere

KELSTRUP - JYDERUP VANDVÆRK

KELSTRUP - JYDERUP VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR KELSTRUP - JYDERUP VANDVÆRK Navn og hjemsted Selskabet der er stiftet den 30. juni 1960, er et andelsselskab ved navn Kelstrup - Jyderup Vandværk Selskabet har hjemsted i Odsherred kommune.

Læs mere

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer.

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Søbjerg Vandværk generalforsamling 24. april 2014. Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Jeg vil gerne

Læs mere

SLETTERHAGE VANDVÆRK

SLETTERHAGE VANDVÆRK Vedtægter for SLETTERHAGE VANDVÆRK Maj 1990 Side 1 af 7 Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 18. maj 1968 er et andelsselskab, hvis navn er Sletterhage Vandværk. Selskabet har hjemsted i Ebeltoft

Læs mere