A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "A. Registrerede Mærker. Varemærker."

Transkript

1 Nr VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg Nr Anmeldt den Q}]ris-Qr^t 8. August 1929 Kl. 11 ^ af De Danske Cigar- & Tobaksfabrikker, A-S., Fabrikation af Tobaksvarer, København, og registreret den 11. Oktober Ordet: Chrls-Craft. Mærket er registreret for alle Slags Tobaksvarer, Raatobak, Piber, Tændstikker, Fyrtøjer, Todakspunge og alle andre Artikler for Rygere, Penne, Penneholdere, Blyanter, Pencils, Blæk, Papir, Pap, Klæder og Underbeklædning, Gummi, Gummivarer, Blanksværte og andre Pudsemidler, kosmetiske Artikler, alle Slags Toiletartikler og -redskaber. Lægemidler, alle Slags Sanitetsartikler, alle Slags Drikkevarer, Konfekturer, herunder Chokolade, Iskræm og Tyggegummi, Salgsautomater, samt alle Slags Gødnings- og Foderstoffer. Reg Nr Anmeldt den 15. April 1930 Kl. 10 av af A-S. De Danske Sprængstoffabrikker, Fabrikation og Han- del, København, og registreret den 11. Oktober s. A. Ordet: Aerolit. Mærket er registreret for alle Slags klare Lakker, Fernisser, Lim, Farvestoffer, ler, Celluloselakker, Nitrocellulosepræparater, Porefyldere, Møbellakker, Metallakker, Læderlakker, Sprængstoffer, Krudt, Fænghætter og Tændsnore. Reg Nr Anmeldt den 31. Maj 1930 ik. a Kl. 11^ af Adolf Strange Hansen, Handel, Hellerup, Pf IV I \ A og registreret den 11. Oktober s. A. Ordet: Betl- I \l I ^ / * zona. Mærket er registreret for Malkemaskiner, Pulsatorer og Vacuumpumper og Erstatningsdele til de nævnte Maskiner og Apparater samt Gummi og Slanger dertil. Reg Nr Anmeldt den 6. August 1930 Kl. 10^^ \t ^ ^ ^ af Firmaet Commereial House Rosenbaum & Petersen, Han- V dl 1^11 Id del med Hatte, København, og registreret den 11. Oktober s, A. Ordene: Vanzlna Solex. Mærket er registreret for I V' Herrehatte. I V\ TR Reg Nr Anmeldt den 2. September 1930 Kl. 11^ af C. Schous Fabrikker, A-S., Fabrikation, København, og registreret den 11. Oktober s. A. Ordet: Trl. Mærket er registreret for Sygevat, Hygiejnebind, Servietter, Brevblokke, Konvolutter, Kaffeposer, Dragtposer, Fernis og Barberblade.

2 266 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. TREMOLA Reg Nr Anmeldt den 6. September 1930 Kl. 11^ af Whitworth & Michell, Limited, Fabrikation og Handel, Manchester i England, og registreret den 11. Oktober s. A. Ordet: Tremola. Mærket er registreret i London den 26. Oktober 1923 i Klasse 24 for Bomuldsstykvarer. Den 30. April 1929 er der tilført det engelske Varemærkeregister, at Retten til Mærket er overgaaet til de her optrædende Anmeldere. Reg Nr Anmeldt den 6. September 1930 WEMCO Kl. 11^^ af samme, og registreret den 11. Oktober s. A. Ordet; Wemco. Mærket er registreret i London den 13. August 1924 i Klasse 24 for Bomuldsstykvarer. Den 30. April 1929 er der tilført det engelske Varemærkeregister, at Retten til Mærket er overgaaet til de her optrædende Anmeldere. Reg Nr Anmeldt den 6. September a 1930 Kl. 11^^ af Niels Christian Wadum, Fabrikation, [3 III rk Frederiksberg, og registreret den 11. Oktober s. A. Ordet: Britta. Mærket er registreret for Barberblade, alle Slags Knive, alle Slags Sakse, Barbermaskiner og Slibemaskiner til Barberblade. Reg Nr Anmeldt den 11. September 1930 Kl. 10 ^ af Firmaet L P. Holbechs Eftf., Manufakturhandel, København, og registreret den 11. Oktober s. A. Ordet: Bibi, der er understreget med en Streg, som gaar ind gennem det nederste af B'et. Mærket er registreret for Strømper. 6 Reg Nr Anmeldt den 17. September 1930 Kl. 11' af Danske Farve- og Lakfabrikker ved Damgaard Henriksen, Paulsen UBOLIN og Zehngraff, Danish Paint and Varnish Works by Damgaard Henriksen, Paulsen og Zehngraff, Farve- og Lakfabrikation, Frederiksberg, og registreret den 11. Oktober s. A. Ordet: Ubolin. Mærket er registreret for Farver og ler. Reg Nr Anmeldt den 18. Sep- TT^ V T ^ tember 1930 Kl. 10^ af Naamlooze Vennoot- i H \/ /\ IJ ih Y schap Gevaert Photo Producten" (Société anonyme VJ JL^ jttlåx. Photo Produits Gevaert), Fabrikation af og Handel med fotografiske Produkter, Oude-God ved Anvers i Belgien, og registreret den 11. Oktober s. A. Ordet: Gevarex. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 12. Marts 1930 registreret i Anvers den 14. s. M. for fotografiske Papirer, fotografiske Plader, fotografiske Films, Rullefilms, Portrætfilms, Studiofilms, Planfilms, Pakkefilms, Radiofilms, kinematografiske Films, fotografiske og kinematografiske Apparater, kemiske Produkter og Tilberedelser til Brug i Fotografien og fotografiske Produkter i Almindelighed. Reg Nr Anmeldt den 18. Sep- IL T ^ T tember 1930 Kl. 10^ af samme, og registreret fj den 11. Oktober s. A. Ordet: Gevalor. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 28. Juni 1930 registreret i Anvers den 3. Juli s. A. for fotografiske Papirer, fotografiske Plader, fotografiske Films, Rulletilms, Portrætfilms, Studiofilms, Planfilms, Pakkefilms, Radiofilms, kinematografiske Films, fotografiske og kinematografiske Apparater, kemiske Produkter og Tilberedelser til Brug i Fotografien og fotografiske Produkter i Almindelighed.

3 Registrerings-TidcHde for Vare- og Fællesmærker. 267 Reg Nr Anmeldt den 27. September 1930 Kl. 11^^ af Andr. Lumbye, Bogtrykkeri og Seglmærkefabrikation, København, og registreret den 11. Oktober s. A. I en rektangulær Etikette ses til højre et Juletræ med Lys samt til venstre en Dukke under to Lys i Lyseholdere. ' Å1 i n M Reg Nr Anmeldt den 29. September 1930 Kl. 10^ af A-S. Aggersund Kridtværk, Kridtværk, Assens og København, og registreret den 11. Oktober s. A. Inden for en Cirkelring, hvori foroven staar Ordene; Agger Kridt og forneden Ordet: Danmark, ses et A dannet af to Fossilier og i Midten en Søstjerne. Ringens yderste Kant er riflet. Mærket er registreret for Kridt og Kalk, saasom Raakridt, pulveriseret Gødningskridt og Gødningskalk, Foderkridt og anden forarbejdet og raa Kridt og Kalk. Reg Nr Anmeldt den 29. September 1930 Kl. 11^ af Société Leresche & Cie., Fabrikation, St. Julien du Sault (Yonne) i Frankrig, og registreret den 11. Oktober s. A. I et cirkulært Felt ses en Dolk til venstre for en Nøgle. Over Feltet staar i en Bue: Marque de Garantie, og under det: Déposée. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 5. Oktober 1927 registreret i Joigny i Klasse 42 for alle Slags Knivsmedevarer, skærende Instrumenter og blanke Vaaben. Den 29. Marts 1929 er der tilført det franske Varemærkeregister, at Anmeldernes Firma er ændret til det her angivne. ot Reg Nr Anmeldt den 29. September IXAN I I A 1930 Kl. 11^ af J. P. Taylor & Co., Limited, Fabrikation, London i England, og registreret den 11. Oktober s. A. w Ordet: Kosiclad. Mærket er registreret i London den 10. December 1928 i Klasse 38 for Underbeklædning, Sokker, Strømper, Habitter, Frakker, Dragter, Knæbenklæder, Uldtrøjer og Overalls.

4 268 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr Anmeldt den 29. September 1930 Kl. 10^^ af Engelsk-Dansk Biscult Fabrik, A-S., Biskuitfabrikation, København, og registreret den 11. Oktober s. A. Inden for en rektangulær blaa Ramme ses et Landskab med en Kæmpehøj i Forgrunden og en Vindmølle til venstre i Baggrunden. Forneden staar i et rødt Felt, der er omkranset af en Blomsterranke, Navnet; Engelsk-Oansk Biscuits Fabrik skrevet med hvide Typer med blaa Konturer. Mærket er registreret for Kiks. Reg Nr Anmeldt den 1. Oktober 1930 Kl. 10 af Firmaet Ringe Margarinefabrik og Købmandsforretning ved C. Bøgh- Sørensen, Margarinefabrikation og Købmandshandel, Ringe, og registreret den 11. s. M. En Reklamemandsligur tegnet af lige Streger. 606 Reg Nr Anmeldt den 29. September 1930 Kl. 11^ af I. G. Farbenindustrie, A-G., Fabrikation af og Handel med Farvestoffer, farmaceutiske Præparater og andre kemiske Produkter, Frankfurt a. M. i Tyskland, og registreret den 11. Oktober s. A. Tallene: 606. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 7. Februar 1930 registreret i Berlin den 7. April s. A. i Klasse 2 for et Lægemiddel.

5 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. 269 Beg Nr Anmeldt den MM9 i M I mm 29. September 1930 Kl. 11^" af Eta'' IIlpiMlflimilll Chemisch-technische Fabrik, G. m. b. H., I I I I B W ^ RIV11 kemisk Fabrikation, Berlin-PaDkow i ^.1 l^jll Tyskland, og registreret den 11. Oktober WW w«w w s. A. Ordene: Titus-Perlen". Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 18. Oktober 1929 registreret i Berlin den 19. December s. A. i Klassse 2 for Lægemidler, kemiske Produkter til medicinske Formaal, farmaceutiske Droger og Præparater, Plastre, Forbindstoffer, Midler til Ødelæggelse af Dyr og Planter, Desinfektionsmidler, Midler til Konservering af Levnedsmidler, kemiske Produkter til videnskabelige og fotografiske Formaal, Ildslukningsmidler, Hærde- og Loddemidler, Aftrykmasse til Tandlægebrug og Tandfyldemateriale. Beg Nr Anmeldt den 30. September 1930 Kl. ip af Holger Sigurd Hjalmar Erichsen, Groshandel, Gentofte, og registreret den 11. Oktober s. A. En Søløve under Ordene: The Maritimelion. Mærket er registreret for Cigaretter. Beg Nr Anmeldt den 30. September 1930 Kl. 11^" af Cerebos Limited, Fabrikation og Raffinaderi, Greatham i D CA Durham i England, og registreret den 11. Oktober s. A. Tre ved Siden af hinanden anbragte rektangulære Felter, af hvilke det første indeholder Ordene: Saxa Salt oven over en Angivelse vedrørende Varen. Det andet Felt er foroven og forneden forsynet med Ornamenter, og i det tredje Felt staar Ordene: Saxa Salt over en af Ornamenter sammmensat Figur. Mærket er registreret i London den 6. November 1928 i Klasse 42 for Salt til Næringsmidler. Beg Nr Anmeldt den 30. September 1930 Kl. 11 ^ af Firmaet Neu Element-Werke, Gebr. Hass & Co., Fremstilling og Forhandling af galvaniske Elementer, Batterier og Tilbehørsdele, Berlin i Tyskland, og registreret den 11. Oktober s. A. Ordet: New, skrevet saaledes, at N'ets Slutstreg gaar i en Bue over E'et og mødes med W'ets Begyndelsesstreg. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 16. Maj 1925 registreret i Berlin den 17. Oktober s. A. i Klasse 22 for galvaniske Elementer, Batterier og Tilbehørsdele. Beg Nr Anmeldt Fox Fir den 2. Oktober 1930 Kl. ll^^ af Soeiété Anonyme Franeaise Fox Film, Handel, Paris i Frankrig, og registreret den 11. s. M. Ordene: "Fox Film". Mærket er i Henhold til 20. August 1919 registreret i Paris bl. a. for Film. Det er her kun denne Vareart. Beg Nr Anmeldt den 2. Oktober 1930 Kl. 11^^ af samme, og registreret den 11. s. M. Wi LLIAM M Anmeldelse af registreret for Ordene: "William Fox. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 20. August 1919 registreret i Paris bl. a. for Film. Det er her kun registreret for denne Vareart.

6 270 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr Anmeldt den 30. September 1930 Kl. 11'^ af Jens Christian Eskildsen, Frugthandel, København, og registreret den 11. Oktober s. A. En Bananpalme, under hvilken ses en Indfødt med en Kasse Bananer i Haanden og en Stabel Jamaica Banankasser foran sig. I Baggrunden ses' en Damper, over hvilken staar: Ægte Jamaica Bananer. Mærket er registreret for Bananer. MØNSTER OG KVAL. MØNSTERBESKYHET stre en oval Ring, hvori H staar Anmeldernes Navn og Hjemsted, og inden for hvilken ses en straalende Sol over et Landskab. Mærke er registreret for Duge samt andre Hørvarer. Reg Nr Anmeldt den 2. Oktober 1930 f Al#PI I Kl. 11 ^ af Aktiebolaget Mavello, Fabrikation af vævede i w I W Ci t Stoffer og lignende, Stockholm i Sverige, og registreret den 11. s. M. Ordet: Mavello. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 25. April 1930 registreret i Stockholm den 6. Maj s. A. for Tøjer, vævede Stoffer, Skind og Kompresser af enhver Art, præparerede med radioaktive Stoffer. Der er tilført det svenske Varemærkeregister, at Retten til Mærket er overgaaet til de her optrædende Anmeldere. Reg Nr Anmeldt den 2. Oktober 1930 Kl. 11^^ af The Texas Company, Fabrikation af Oljer, New York i De Forenede Stater, og registreret den 11. s. M. Ordet: Lovls skrevet med afbrudte Bogstaver. Mærket er i Henhold til An VS meldelse af 15. Januar 1930 registreret i Washington den 26. August s. A. i Klasse 15 for Petroleumsprodukter nemlig Smøreoljer.

7 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. 271 Reg Nr Anmeldt den 2. Oktober 1930 Kl. 11 ^ af samme, og registreret den 11. s. M. Ordet: n TT^ Arcturus. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af \ I '1 TWl 27. Juli 1911 registreret i Washington den 21. November s. A. i Klasse 15 for Smøreoljer. Den 19. Maj 1927 er der tilført De Forenede Staters Varemærkeregister, at Retten til Mærket er overgaaet til de her optrædende Anmeldere. Reg Nr Anmeldt den 4. Oktober 1930 Kl. 10 af A-S. Jeus Knudsens Cyklelagcr, Handel med Cykler, Varde, og registreret den 11. s. M. Paa den nordlige Halvkugle af Jorden, der forneden er omgivet af Skyer, og som er forsynet med Indskriften: Koh-i-Noor, ses siddende paa et vinget Hjul en nøgen Kvinde, der i sin højre Haand,som hun holder hævet over sit Hoved, holder en straalende Diamant, og i sin venstre Haand holder en Laurbærkrans. Fra Hjulet udgaar Lynstraaler til begge Sider. Mærket er registreret for Cykler og Cykledele. Reg Nr Anmeldt den 19. September 1930 Kl. 11^^ af Firmaet Garvin & Co., Groshandel, København, og registreret den 11. Oktober s. A. En Dreng, der bærer to Mælkespande under Ordene: Dairy Boy Brand. Mærket er registreret for Landbrugsprodukter, Mælkekonserves og Tørmælk. DdirU-, groii«

8 272 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr Anmeldt den 22. Juli 1930 Kl. 10 af 1^ Q A Firmaet Nordisk Korsetfabrik ved K. Mygind, Korsetfabrikation, ^ ^ København, og registreret den 11. Oktober s. A. Ordet: Norma. Mærket er registreret for Korsetter. Reg Nr Anmeldt den 22. Juli 1930 Kl. 11 ^ af Fir- Q I I ^11 maet Henry Nielsen, Groshandel, København, og registreret den 11. OILlXU Oktober s. A. Ordet: Sllku. Mærket er registreret for raa og forarbejdet Silke og Kunstsilke, derunder Silketraad og Silkegarn, Bomuldstraad, Bomuldsgarn, Uldtraad og Uldgarn, Klædevarer samt Herre- og Damekonfektion. Reg Nr Anmeldt den 23. Juli 1930 Kl. 10^ af The Aspinook Co., Fabrikation, Jewett City i Connecticut i De Forenede Stater, og registreret den 11. Oktober s. A, Ordene: Perma Tex. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 15. Juni 1928 registreret i Washington den 4. December s. A. i Klasse 50 for Lædererstatninger og pyroxylin-overtrukne vævede Stoffer. PERMA TEX Reg Nr Anmeldt den 25. September 1930 Kl. 11^^ af The Arno Oil Company, A-S., Oljeimport og Salg af kemiske Artikler, Frederiksberg, og registreret den 11. Oktober s. A. Et rektangulært sort Felt omgivet af en hvid Ramme. Mærket er registreret for animalske, mineralske og vegetabilske Oljer samt kemisk-tekniske og medicinske Præparater, Kølervædsker og Kølerpræparater. Reg Nr Anmeldt den 4. Oktober 1930 Kl. 11^ af Einar Schou, Fabrikation af Kaffetilsætning, København, og registreret den 11. s. M. Et Araberhoved. Mærket er registreret for Kaffetilsætning. Reg Nr Anmeldt den 13. September 1930 Kl. af The Goodyear Tire & A Rubber Company, Fabrikation af Kautsjuk varer, Akron i Ohio i De Forenede Stater, og registreret den 11. Oktober s. A. Ordet: Airwheel. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 18. Oktober 1929 registreret i Washington den 11. Februar 1930 i Klasse 35 for pneumatiske og halvmassive helt eller delvis af Kautsjuk fremstillede Hjulringe til Brug paa Motorkøretøjer, Motortransportvogne, Motorcykler, Cykler, alle Slags Luftfartøjer, der er lettere end Luft og alle Slags Luftfartøjer, der er tungere end Luft, Traade, Dæk

9 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker 273 og Slanger til saadanne Hjulringe, af Kautsjuk fremstillede Midler til Hindring af Skridning af nævnte Hjulringe, indvendige Dækbeskyttere, udvendige Dækbeskyttere, transportable Rekvisitter til Reparation af Dæk og Slanger, Reparationslapper og -bandager dertil. STJERNE Bg I 2 Kg. Traadstifter DANSK ARBEJDE Reg Nr Anmeldt den 3. Oktober 1930 Kl, afnekolaus Jørgensen, Fabrikation, Holte, og registreret den 11. s. M. Inden for en rektangulær Ramme ses Ordet: Stjerne over nogle i Stjerneform anbragte Traadstifter. Paa hver sin Side af disse staar 25 henholdsvis 55 og ^ og længere nede: Bl 2 Kg. Traadstlfter, Dansk Arbejde. Derunder ses Tværsnittet af en Traadstift. Mærket er registreret for Traadstifter. Reg Nr Anmeldt den 29. September 1930 Kl. 11^ af Den sanitære Fødevarefabrik, S. m. b. A., Fremstilling af Fødevarer, København, og registreret den 11. Oktober s. A. Inden for en Cirkelring ses et Landskab, hvis Baggrund skal forestille en Kornmark og et Træ. I Midten ses en knælende Kvinde, der maler Korn med en Haandkværn eller Morter, medens en NATURLIG FØDE anden Kvinde bringer afmejet Korn til. Ved Siden af Kværnen er anbragt to Krukker og en Kurv, og forneden staar Ordene: Naturlig Føde Naturlig Tilberedt. Mærket er registreret for alle Slags Bageriprodukter f. Eks. Rugbrød, Hvedebrød, Grahambrød, Knækbrød, Franskbrød, Wienerbrød, ristet Brød og Kager af enhver Slags, alle Slags Kiks, saasom Rugkiks, Grahamkiks, Hvedekiks, Havrekiks, Honningbrødskiks samt Kiks med indbagte Nødder, Frugter, Marmelader, endvidere Nødder og Præparater fremstillet af Nødder og Mel, nemlig Granola, Glutenola, Carno, Protose, Nuttolene, Brumose, maltede Præparater f. Eks. Maltekstrakter og lignende, alle konserverede Fødevarer af Kornsorter, Frugter, Nødder, Bælgfrugter og Grønsager samt alle Slags Gryn, Mel og Melprodukter samt alt til ovennævnte Varearter benyttet Indpakningsmateriale og Emballage. Reg Nr Anmeldt den 3. Oktober 1930 Kl. 11^^ af EbanoAsphalt-Werke,A-G., DCTIiilCTVCTD A F'abrikation af og Handel med Asfalt og t I ivi t D A1^ w Asfaltprodukter, Hamburg i Tyskland, og registreret den 11. s. M. Ordet: Petmexebano. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 14. Marts 1930 registreret i Berlin den 21. Juli s, A. i Klasse 37 for Stene, Kunststene, Cement, Kalk, Grus, Gibs, Beg, Asfalt, Tjære, Midler til Konservering af Træ, Rørvæv, Tagpap, transportable Huse, Skorstene og Bygningsmaterialier.

10 274 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. 1 Reg Nr Anmeldt den 3. Oktober 1930 Kl. 11^ af samme, og registreret den 11. s. M. Ordet: Mexpetebano. Mærket er MEXPETEBANO i Henhold til Anmeldelse af 14. Marts 1930 registreret i Berlin den 19. Juli s. A. i Klasse 37 for Stene, Kunststene, Cement, Kalk, Grus, Gibs, Beg, Asfalt, Tjære, Midler til Konservering af Træ, Rørvæv, Tagpap, transportable Huse, Skorstene og Bygningsmaterialier. Reg Nr Anmeldt den 3. Oktober 1930 Kl. 11^^ af samme, og registreret den 11. s. M, Ordet: Ebano. 13 C) A ^1 Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 14. Marts 1930 Im A\ IN registreret i Berlin den 12. Juni s. A. i Klasse 37 for Stene, Kunststene, Cement, Kalk, Grus, Gibs, Beg, Asfalt, Tjære, Midler til Konservering af Træ, Rørvæv, Tagpap, transportable Huse, Skorstene og Bygningsmaterialier. il^h PRIS: 30 ORE HJEMMET Reg Nr Anmeldt den 15. September 1930 Kl. 11^ af Firmaet Ugebladet Hjemmet, Bladudgivervirksomhed, København, og registreret den 11. Oktober s. A. Ordet: Hjemmet inden for en Ramme, der foroven dannes af en smal Streg og forneden af to smalle Streger. Til venstre ses en lodret tyk Stribe, begyndende lidt over og fortsættende under Begyndelsesbogstavet H. Over den øverste Streg er trykt Prisangivelse. Reg Nr Anmeldt den 4. September 1930 Kl. I \/ ** 11^^ af Margarinefabrikken Alfa", A-S., Margarinefabrikation, I) I Vejen, og registreret den 11. Oktober s. A. Ordet:,,Dixe". Mær- " ket er registreret for Margarine, Kaffe, The og Chokolade. Reg Nr Anmeldt den 30. September 1930 Kl. 11^ af Firmaet Simonsen & Weels Ettf., Handel med Forbindstoffer og kirurgiske Instrumenter, København, og registreret den 11. Oktober s. A. Inden for en smal hvid Cirkelring, der omgives af en bredere rød, ses paa rød Grund et hvidt Malteserkors. Mærket er registreret for Gummivarer, saavel tekniske som kirurgiske. Sygeplejeartikler, Bandager og Møbler til Hospitaler og Klinikker samt Artikler for Tandlæger.

11 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. 275 Reg Nr Anmeldt den 30. September 1930 Kl. 11^^ af samme, og registreret den 11. Oktober s. A. Inden for en smal hvid Cirkelring, der omgives af en smal sort, ses paa sort Grund et hvidt Malteserkors, indeholdende Bogstaverne: S. & W. E. Mærket er registreret for Gummivarer saavel tekniske som kirurgiske, Bandager og Møbler til Hospitaler og Klinikker samt Artikler for Tandlæger. Reg Nr Anmeldt den 9. Juli 1930 Kl. 11^^ af Blyantfabriken Viking, A-S., Fabrikation I I I IV I af Blyanter, København, og registreret den 11. y Lz I I \I Oktober s. A. Ordet: Havding. Mærket er registreret for Korn, Græs, Frø, Rodfrugter, Bær, Nødder, Blomster, Bomuld, Tømmer, Uld, Silke og Erstatningsstoffer herfor. Lægemidler, kemiske Produkter til hygiejniske Øjemed, Forbindstoffer, Midler til Udryddelse af Dyr og Planter, Giftstoffer, Cyanider, Desinfektionsmidler, Midler til Konservering af Levnedsmidler, Syrer, Parykmagerarbejder, Modevarer, kunstige Blomster, Skotøjsvarer, Trikotagevarer, Beklædningsstykker, Dækketøj, Lagner, Pudebetræk, Belysnings-, Opvarmnings-, Koge-, Køle-, Tørre- og Ventilationsapparater og -redskaber. Vandlednings-, Bade- og Klosetanlæg, Børstevarer, Pensler, Svampe, Toiletgenstande, Pudsematerialer, Grafit, Kønrøg, Staalspaaner, kemiske Produkter til Brug i fotografiske Øjemed, Ildslukningsmidler, Hærde- og Loddemidler, Aftrykmasse til Brug ved Tandteknikken, Midler til Brug ved Tandplombering, Silikater, Kridt, Tætnings- og Fatningsmaterialer, Varmebeskyttelses- og Isolationsmidler, Asbestfabrikater, Gødningsmidler, raa og delvis forarbejdede uædle Metaller, Knivsmedevarer, Værktøj, Hug- og Stikvaaben, Naale, Hestesko, Jernbaneoverbygningsmateriale, Isenkramvarer, Kleinsmede- og Smedearbejder, Ankre, Kæder, Staalkugler, Seletøjsbeslag, Seletøjer, Tasker, Kufferter, Klokker, Maller, Hægter, Pengeskabe, Kassetter, mekanisk forarbejdede Faconmetaldele, Maskinstøbegods, Befordringsmidler til Brug paa Land, i Vandet og i Luften samt Dele af og Tilbehør til saadanne, Skind, Huder, Tarme, Læder og Pelsvarer, Fernisser, Lak, Bejdser, Harpiks, Klæbestoffer, Sværte, Midler til Konservering af Læder, Appretur- og Garvemidler, Bonemasse, Garn, Tovvarer, Fiskenet, Staaltove, overspundne Traade, Polstringsmateriale, Pakningsmateriale, 01, Vine, Spirituoser, alkoholfrie Drikke, Brønd- og Badesalte, Ædelmetaller, Guld-, Sølv-, Nikkel- og Aluminiumvarer, Varer af Nysølv, Britannia og lignende Metallegeringer, ægte og uægte Smykkesager, leoniske Varer, Juletræspynt, Gummi, Erstatningsstoffer for Gummi og Varer deraf til tekniske Øjemed, Paraplyer, Parasoller, Stokke, Brændselsstoffer, Benzol, Voks, Belysningsstoiffer, teknisk Fedt, Smøremidler, Varer af Ben, Kork, Horn, Skildpadde, Fiskeben, Elfenben, Perlemor, Rav, Merskum, Celluloid, Drejerarbejder, Billedskærerarbejder, Kurvemagerarbejder, Billedrammer, Figurer til Brug i Konfektions- og Frisørøjemed, Læge-, Sundheds- og Ildslukningsapparater, -instrumenter og -redskaber. Bandager, kunstige Lemmer, Øjne og Tænder, fysikalske, optiske, geodætiske, nautiske, elektrotekniske, elektriske Veje-, Signal-, Kontrol- og fotografiske Apparater, Instrumenter og Redskaber, Telefon-, Telegraf- og Radioapparater og Dele af saadanne, Maaleinstrumenter, alle Slags Kraftmaskiner, Værktøjsmaskiner og Arbejdsmaskiner og Dele af saadanne. Drivremme, Automater, Husholdnings- og Køkkenredskaber, Stald-, Have- og Landbrugsredskaber, Møbler, Spejle og polstrede Varer, Tapetserings- og Dekorationsmateriale, Kister, Musikinstrumenter, Dele til samme. Kød, Fisk, Kødekstrakt, Konserves, Grønsager, Frugt, Frugtsafter, Geleer, Æg, Mælk, Smør, Ost, Spisefedt, Kaffe, Kaffesurrogater, The, Sukker, Sirup, Honning, Mel, Gryn, Viktualier, Krydderier, Saucer, Eddike, Kogsalt, Kakao, Chokolade, Sukkervarer, Bager- og Konditorvarer, Gær, Bagepulver, diætetiske Næringsmidler, Malt, Foderstoffer, Is, Papir, herunder Skrivepapir, Pap,

12 276 Registrerings-Tidende tor Vare- og Fællesmærker Karton, Papir- og Papvarer, Raastoffer og Halvstoffer til Brug i Papirindustrien, Spillekort, Bogtryktyper, Klichéer, Kunstgenstande, Porcellæn, Ler, Glas, Glimmer og Varer deraf, Possementmagerarbejder, Baand, Knapper, Kniplinger, Broderier, Sadelmager-, Remme-, Portefeuille- og Lædervarer, Skrive-, Tegne- og Modellervarer, Kontorartikler og -inventar, herunder Blyanter, Pencils, Penneholdere, Penalhuse, Linealer, Blyantholdere, Blyantbeskyttere og Vidskelæder, Billard- og Signeringskridt, Parfumeartikler, kosmetiske Midler, Midler til Fjernelse af Haar og lignende. Sæber, Vadske- og Blegemidler, Stivelse og Stivelsepræparater, Midler til Fjernelse af Pletter, Midler til Beskyttelse mod Rust, Slibemidler, Legetøjsvarer, Gymnastik- og Sportsrekvisitter, Sprængstoffer, Fyrværkerilegemer, Kanoner, Skydevaaben, Ammunition, Stene, Kunststene, Kies, Beg, Asfalt, Tjære, Gibs, Midler til Konservering af Træ, Kobbersalte, transportable Huse, Skorstene, Bygningsmaterialer, Raatobakker, Tobaksfabrikater. Cigar- og Cigaretrør, Piber, Tæpper, Maatter, Lineoleum, Voksdug, Dækkener, Gardiner, Forhæng, Faner, Telte, Segl, Sække, Ure, Urdele, Tekstilstoffer og Filt. B. Fornyelser, Udslettelser m. v. Fornyede er i Medfør af Lov af 11. April fra den 2. Oktober 1930 at regne: Røg Nr. 1069, Reg Nr. 463, fra den 8. Oktober 1930 at regne: fra den 9. Oktober 1930 at regne: Reg Nr. 1063, 1068 (Soeiété Anonyme André Citroen, Paris i Frankrig), 1069, 1071, 1073, 1078 (F. Baunsgaard, Aarhus), 1080, 1081, 1083, 1083 (Monroe Calculating Machiue Company, Orange i New Jersey i De Forenede Stater), 1084, 1089, 1093, 1093, 1094 (I. G. Farbenindustrie Aktiengesellschaft, Frankfurt a. M. i Tyskland), 1097, Udslettede er i Medfør af samme Lovbestemmelse den 8. Oktober 1930: Reg Nr. 455, 463 (Olga Eugenie Aarsleff, Præstø), den 9. Oktober 1930: Reg Nr (International Shoe Company, Wilmington i Delaware i De Forenede Stater), 1067, 1070, 1073, 1074, 1075, 1076, 1079, 1085, 1086, 1087, 1088, 1090, 1091, 1095, 1096, og i Medfør af samme Lovs 11 efter Vedkommendes Begæring Reg Nr. 64, Reg Nr. 341, 343, 999. den 6. Oktober 1930: den 11. Oktober 1930: Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Abonnementsprisen for Aargangen 1930 er 15 Kr. Abonnement modtages af alle Postkontorer, i København tillige af Direktoratet for Patent- og Varemærkevæsenet m. v., Bernstorffsgade Nr. 25. Hos sidstnævnte sælges enkelte Numre for en Pris af 50 Øre for hvert Blad paa indtil 4 Sider, Nummeret indeholder. Udgivet af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet m. v. Bianco Luno A/S. Kbhvn.

FOR VAREocFÆLLESMÆRKER

FOR VAREocFÆLLESMÆRKER Nr. 34. 1927. FOR VAREocFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Rog. 1927 Nr.850. Anmeldt den 21. Marts 1927 Kl. 11^ af I I C C C Blyantfabrikken Viking, A.-S., Fabrikation af Blyanter, København,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1935 Nr. 444. Anmeldt den 1. Marts. «. u 1935 Kt. 11^ af Kødbyens Autohal, A/S, Han- I I R ixi I del med Benzin, Olje og Automobillilbehør,»J

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nn 39. 1927. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1937 Nr. 958. Anmeldt den 21. Marts 1927 KL I I 11 af Blyantfabrikken Viking, A.-S., Fabrikation af Blyanter, UøbonhavD, og registreret

Læs mere

VAREocFÆLLESMÆRKER FOR 1927. Nr. 35. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREocFÆLLESMÆRKER FOR 1927. Nr. 35. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 35. 1927. FOR VAREocFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 862. Anmeldt den O A 8 ^1 A S/' ET 21. Marts 1927 Kl. af Blyantfa- T M L 1^ M I W l\ brikken Viking, A.-S., Fabrikation

Læs mere

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærl^er.

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærl^er. VAREocFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærl^er. Reg. 1935 Nr. 288. Anmeldt den 15. September "ipi 1934 Kl. 11^ af Firmaet Tung-Sol Lamp Works, Inc., Fabrikation, Newark i New Jersey 1 De Forenede

Læs mere

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr.22. 1929. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 537. Anmeldt den 13. Marts 1929 Kl. 11^" af A70TYL Soc. An. OmDium de Specialités et Produits CMmiques, Fabrikation,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, Nr. 15 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 20. 1924 VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 498. Anmeldt den 3. April 1924 Kl. 10*^ AMTl?I?TAD WTUTATADQAT af SociétéAnoDyme Scholl Manu- AlllijIllUIl iyllj lilliiu

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1936 Nr. 3. Anmeldt den 6. Februar 1936 Kl. 11^ af Foreningen af Odense Mejerier, Odense, og registreret den 6. Juni s. A. En Flaske, paa

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLES MÆRKER Reg. 1936 Nr. 66. Anmeldt den 11. November 1935 Kl. 11"^ af A/B Chokladfabriken Marabou, Fabrikation, Sundbyberg i Sverige, og registreret den 25. Januar 1936. En rektangulær Etikette,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærltevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VINTAGE PORT. -0<5x>z

VINTAGE PORT. -0<5x>z 36 Overdragne er i Medlør af samme Lovs 8: Reg. 1937 Nr. 763 fra I. N. Chr. Thirsing, Hellerup, til Grosserer P. Møller, København, og fra Grosserer P. Møller, København, til C. J. Aggerbeek A/S, Horsens.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 370. Anmeldt den 22. December 1932 Kl. 11^" at" Niels Christian l*etersen-danhoj, Groshandel, Aarhus, og registreret den 8. April 1933.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 1231. Anmeldt den 6. Juni 1933 Kl. 11'«af Socletå Italiana Pirelli, Handel, Milano i Italien, og registreret V I A T O R den 9.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 16. 1927. FOR VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 363. Anmeldt den 13. Januar 1927 Kl. 11^ K4rnn\/A af Maypole Dairy Co., Limited, Provianteringshandel, London i

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 34. 1929. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. KING DAVIS Reg. 1929 Nr. 876. Anmeldt den 22. Maj 1929 Kl. 11^^ af A. W. Kirkebye, Groshandel, København, og registreret den 24. August

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1265. Anmeldt den 12. August 1936 Kl. 10 af Firmaet Alfred Th. Øberg, Groshandel, København, og registreret den 12. December s. A.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Pafenf- og Varemærkevæsenet, Nr. 11 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker.

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker. VARE OG FÆ L LES MÆR K ER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1146. Anmeldt den 6. Januar 1931 Kl. 11^" af The Wheeler Osgood Company, Fabrikation, Tacoma i Washing- B ton i De Forenede Stater,

Læs mere

A* Registrerede Mærker. Varemærker.

A* Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A* Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 76. Anmeldt den 16. December 1935 Kl. 10 ^ af Knud Lucas, Groshandel, København, og registreret den 1. F'ebruar 1936. Navnet: K. Lucas

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER -f Tidenden udgives af Direlttøren for Patent- og Varemærlievæsenet, Nr. 5 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 5. Anmeldt den 22. Juni 1929 Kl. 11^ af Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskoles landøkonomiske Forsøgslaboratorium, Frederiksberg, og registreret den

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse at registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER (is Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 38. 1927. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. HAMLET Reg. 1927 Nr. 933. Anmeldt den 21. Marts 1927 Kl. 11 af Blyantfabrikken Viking, A.-S., Fabrikation af Blyanter, København, og

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1930 Nr. 6. Anmeldt den 26. August 1930 Kl. 10^ af Centraludvalget for Danmarks Isenkræmmerforeninger samt Københavns Glas- og CT Porcelænshandlerforening,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel. Købenbavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 48 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for piitenl- og varemærkevæsenet, Kølienhavn, og indeholder bekendlgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåbeii

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER >s A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1147. Anmeldt den 27. August 1934 Kl. H"" ««af Monol, A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 8. December s. A.

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 451. Anmeldt den 5. Juli 1929 Kl. 10 af Lauritz Christiansen, Fabrikation af Radioapparater og Dele dertil, København, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 169. Anmeldt den 31. Juli 1934 Kl. 11 af N. V. Drogerijen Maatschapplj, kemisk Odorex Fabrikation, Rotterdam i Holland, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. MOTH CONTROL Reg. 1931 Nr. 475. Anmeldt den 2. September 1930 KL 11^^ af Air-Way Electric Appliance Corporation, kemisk Fabrikation, Toledo i Ohio

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlitøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VARE OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 903. Anmeldt den 8. Juni 1931 Kl. 11^^ af Firmaet Stevns & Company, Import og Fabrikation, København, og registreret den 5. September

Læs mere

Eksporten sendes længere væk end nogensinde

Eksporten sendes længere væk end nogensinde Den 3. december 2012 Eksporten sendes længere væk end nogensinde Dansk eksport sælges længere og længere væk fra den danske grænse. Udviklingen vil fortsætte i den kommende periode, da væksten i Europa

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 29. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. CATTARAUGUS Reg. 1923 Nr. 614. Anmeldt den 27. Marts 1923 Kl. Il 58 af Kistier Leather Company, Fabrikation af og Handel med Læder og Huder,

Læs mere

VARE OE FÆLLES MÆRKER

VARE OE FÆLLES MÆRKER VARE OE FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 647. Anmeldt den 27. September 1930 Kl. 11^^ af R. C. A. Photophone, Inc., Filmsfabrikation, New York i De Forenede Stater, og registreret

Læs mere

Varemærkeansøgning. Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter. Forbeholdt Patent- og. Varemærkestyrelsen

Varemærkeansøgning. Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter. Forbeholdt Patent- og. Varemærkestyrelsen Patent- og Varemærkestyrelsen Varemærkeansøgning Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter 1. Grundgebyr: 2. Ansøgers/fuldmægtigs referencenr.: Klassegebyr: 3. Mærkeindehaver: (fulde navn, adresse,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Komniunevaaben

Læs mere

VAREogFÆLLESMÆRKER ABSALON MARGARINE. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREogFÆLLESMÆRKER ABSALON MARGARINE. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1922 Nr. 1176. Anmeldt den 14. December 1922 Kl. Il 40 af A.-S. Frederiksberg Margarinefabrik, Fabrikation af Margarine, Frederiksberg, og registreret

Læs mere

FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER

FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER Nr. 2. 1924 FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 24. Anmeldt den 24. Oktober 1923 Kl. af C. H. SIGNOL Schattiger, Groshandel, Sønderborg, og registreret den 12. Januar

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemaerkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M

A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M VAREOGFÆLLESMÆRKER Reg. 1930 Nr. 1389. Anmeldt den 25, Juni 1930 Kl. 11^ af W. Nordsig & Co., A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M A-S., Handel, København, og registreret \ ^ / tl I

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER e A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg.1932Nr.795. Anmeldtden 18. Juni 1932 Kl. 11^^ af Firmaet N. S. Dam & o's Eftfg., Vinhandel, København, og registreret den 10. September s. A.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, Nr. 6 København, og indeiiolder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1120. Anmeldt _. _ den 10. September 1934 Kl. 10^ ^^ mmwm.w af Mels Andreas Jørgensen, Tobaksfabrikation, Aarhus, og registreret den

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE I REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER e A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 819. Anmeldt den 29. Maj 1929 Kl. 11" af Karl Schultz & Co., Import, Groshandel og Fabrikation af Chokoladevarer, KøbenhaYn, og registreret

Læs mere

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREocFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1229. Anmeldt den 24. August 1935 Kl. "m yr 11* 11^^ af Otto Mønsted, A/S, Fabrikation, København, og registreret den 31. December s.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 45 ker, fællesmærker,

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Transperent Reg. 1936 Nr. 298. Anmeldt den 29. November 1936 Kl. 11^ af Henkel & Co., A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 21.

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Nr. 22. 1924 FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 558. Anmeldt den 8. April 1924 Kl. Anaconda Copper Mining Company, Metalvarefabrikation, New York i de forenede Stater,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER m Tidenden udgives af direlitøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder beliendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og Indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. A. Registrerede Mærker. Varemærker. L Reg. 1924 Nr. 730. Anmeldt den 20. Juni 1924 Kl. 1136 af Blyantfabrikken Viking, A.-S., Fabrikation af Blyanter, København, og registreret den 19. Juli s. A. I en

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 717. Anmeldt den 12. Juli 1930 Kl. 11^"^ af Somervell Brothers, Limited, Fabrikation, Kendal i Westmorland i England og registreret

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER Nr. 22. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER Nr. 22. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 22. 1927. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 529. Anmeldt den 4. Marts 1927 Kl. IP af Deutsche Carborundum-Werke, G. m. b. H., Fabrikation af Slibematerialer, Reisholz

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 45. 1925. FORI VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 1023. Anmeldt den 14. September 1925 Kl. 11 ^ af Phillips* Patents, Limited, Fabrikation, London i England, PHILLIPS

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 263. Anmeldt den 26. Oktober 1925 Kl. H 45 af li a i CV The British Xylonite Company, Limited, Fabrikation, London i England, ilalt/v

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 61. Aargang fdfea Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, Nr. 16 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker,

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemær- ker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r )^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r A. Registrerede Mærker. Varemærker. PI OM BI Reg. 1922 Nr. 679. Anmeldt den 1. Juni 1922 Kl. Il 50 af A.-S. Nordisk Speciale, Fabrikation af Skotøjsreparationsmidler, København,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemæriier.

A. Registrerede Mærker. Varemæriier. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER *' A. Registrerede Mærker. Varemæriier. Reg. 1933 Nr. 903. Anmeldt den 6. Marts 1933 Kl. 11" af Otto Mønsted, A/S, Gradonisermg Margarinefabrikalion, København, og registreret den

Læs mere

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker.

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Nr. 39,sUenngs-7',i^ 1914 Vare- og Fællesmærker A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Reg. 1914 Nr. 648. Anmeldt den i)de December 1914 Kl. 11^ af A.-S. Korspr.Margarinefabrik, Fabrikation og Forhandling-

Læs mere

l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker.

l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 314. Anmeldt den 9. Januar "«1929 Kl. 11^^ af Aquasciitum Limited, Fabrikation, f London i England, og registreret den

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

REGISTRERINGSTIDENDE. A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

År 1700 f.v.t. 500 f.v.t

År 1700 f.v.t. 500 f.v.t År 1700 f.v.t. 500 f.v.t 1 Bronzealderen Bronzealderen er tiden lige efter bondestenalderen. Den varede fra 1700 f.v.t. til 500 f.v.t og hedder Bronzealderen på grund af det nye metal bronze. Da bronze

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design I medfør af 17, stk. 3, og 49, stk. 1, i designlov nr. 1259 af 20. december 2000 samt efter bemyndigelse i henhold til 1 i Erhvervsministeriets bekendtgørelse

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patenl- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1001. Anmeldt den 15. April «i p M B 1931 Kl. 11^^ af Hermsdorf-Schomburg-lsola- I I I Bp H H toren, G. m. b. H. Porcelænsfabrikation,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 9. 1920. FORI VARE OG FÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1920 Nr. 347. Anmeldt den 21. Januar 1920 Kl. 10^ afjviels Søren Larsen, Handel, Fredensborg, og registreret den 6. Marts

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1194. Anmeldt WESTMIKSTER den 23. Oktober 1934 Kl. 10 af Cykle- & Ringfabriken Jyden, A/S, Handel, Aalestrup, og registreret den 22.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. )^''^RE OG FÆLLESMÆR K A. Registrerede Mærker. Varemærker. Rcg. 1920 Nr. 276. Anmeldt den 10. December 1919 Kl. 11'^ af Koninklijke Nederlaudsche Maatschappij tot Exploitatie van Petroleiimbronnen in Nederlandsch

Læs mere

Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Handelsbalancen 1. halvår 2000-2002

Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Handelsbalancen 1. halvår 2000-2002 Udenrigshandel 2002:7 Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Denne publikation indeholder tallene for Grønlands udenrigshandel for 1. halvår i perioden 2000-2002. Tal for 2000 er baseret

Læs mere

Lærereksemplar. Kun til lærerbrug. en eller et. bil sko hus bus bi ur. hus. bus. sko. bil. Her er seks ord. Træk streg til det rigtige billede.

Lærereksemplar. Kun til lærerbrug. en eller et. bil sko hus bus bi ur. hus. bus. sko. bil. Her er seks ord. Træk streg til det rigtige billede. Her er seks ord. bil sko hus bus bi ur Træk streg til det rigtige billede. Skriv de seks ord med en eller et foran. hus bus bi sko ur bil en eller et 1 Skriv en linje med hvert bogstav. b - i - l - s -

Læs mere

Fremgang i salget både ude og hjemme

Fremgang i salget både ude og hjemme Fremgang i salget både ude og hjemme Procesindustrien er kommet godt fra start i 20. Omsætningen er i december til februar i gennemsnit 3,6 pct. højere end i de tre foregående måneder. Den tredje største

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 16. 1923 FOR VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1923 Nr. 276. Anmeldt den 6. April 1923 n Kl. 11 af Johann Schmidt, Fabrikation af Oblater, fgg gg fl B Niirnberg i Tyskland,

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 1. 1925. FORI VARE OG FÆLLES MÆRK ER H A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1925 Nr. 1. Anmeldt den 5. November 1924 Kl. IP af H. MAXIMUS V. Christensen & Co., A.-S., Isenkramforretning, København,

Læs mere