Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2014"

Transkript

1 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2014 Også denne gang kan jeg glæde mig over et år med mange gode oplevelser sammen med medlemmerne af Visens Venner i Køge såvel til hulemøderne som til viseaftenerne med god stemning og godt humør. Og det er vel lige netop en af foreningens opgaver, nemlig at skabe god underholdning og dermed bidrage til, at vi alle får nogle gode viseoplevelser. Viseaftener Som i de foregående år blev der afholdt 5 viseaftener i løbet af sæsonen. Vi lagde ud den 7. februar, hvor vi havde besøg af den nye formand for Visens Venner i Danmark, Dorte Birch. Helle Juul Sørensen var visevært, og alle vore egne aktive var på scenen, enten som solister eller som forsangere. Helle havde endvidere taget sin egen swingtrio, Line Up, med. De sang sig ind i publikum hjerter og de gjorde de så godt, at de blev engageret til en kirkekoncert i Køge Kirke senere på året. Den 7. marts var repræsentanter for Visens Venner på Amager på besøg. De præsterede en underholdende forestilling med et repertoire, som størstedelen af publikum fandt særdeles morsomt og underholdende. Men enkelte var af den mening, at det kun i begrænset omfang faldt ind under begrebet "viser". Aftenens visevært, Ellen Lykke, havde i sit program valgt at markere fødselsdagen for det svenske viseikon, Evert Taube, den 13. marts (1890), ved at lade vore egne solister, Grethe, Lindved og Erik fortolke nogle af Evert Taubes viser. Sædvanen tro sluttede vi sæsonen med en kabaretforestilling, der denne gang havde titlen "Jorden rundt på et par timer" for tredje år i træk instrueret af Annie Birgit Garde. Forestillingen blev opført den 11. april for fulde huse. Og det kan nok være, at vi kom vidt omkring. Alt gik op i en højere enhed, og aktørerne modtog stående ovation fra publikum. Og instruktøren var ovenud begejstret. Den nye sæson (2014/15) blev indledt den 3. oktober med musikteaterforestillingen "Smæk*Kys PH i tide og utide" med sangerne og skuespillerne Rikke Duelund og Allan Høier samt guitaristen og sangeren Allan Thorsgaard. Som titlen antyder omhandlede forestillingen Poul Henningsens liv og levned. Blandt publikum var der en vis utilfredshed med, at specielt 1. akt var for teaterorienteret med for lidt sang og musik. Dette rettede sig dog noget i 2. akt. Forestillingen strakte sig over godt 1½ time, hvorfor der kun var lidt tid til foreningens egne solister. Viseværten, Erik Lund Nielsen, havde derfor bedt Arndt Olsen om at udfylde den resterende tid med sin fortolkning af nogle populære Osvald Helmuth tekster. Og den del vakte udelt begejstring blandt publikum.

2 Side 2 af 6 Det har efterhånden udviklet sig således, at viseaftenen i november måned afholdes uden brug af gæstesolister var ingen undtagelse, idet der den 14. november blev afholdt en Ønskekoncert baseret på publikums ønsker. Kurt Stoltze havde påtaget sig at iscenesætte forestillingen, hvor aktørerne skiftedes til at agere "Margaret Lindhardt" altså oplæser i Giro 413 eller som det hed i vor ønskekoncert giro 314. Behøver jeg at nævne, at publikum modtog forestillingen med begejstring? Også 2014 var præget af meget stort fremmøde til viseaftenerne. Hvis der overhovedet var ledige pladser, skyldtes de afbud i sidste øjeblik. Vi er selvfølgelig så "naive" at tro, at tilstrømningen skyldes en høj og seværdig kvalitet. Men lidt nøgternt vurderet har udsendelse af de elektroniske medlemsbreve forud for viseaftenerne sikkert haft en væsentlig betydning. Uanset årsag: Stor tak for jeres fremmøde det inspirerer de aktive til at yde deres bedste hver gang. Udeoptræden Også i 2014 har der været bud efter vore dygtige udøvende medlemmer til optræden uden for Musikcaféen. For tredje år i træk blev vi inviteret til at optræde i D.O.F. Jystrup. den 21. marts opførte hele holdet "Knud Børges konfirmation" fra november Og den 25. april var holdet igen på opgave denne gang i Visens Venner i Taastrup, hvor kabaretforestillingen "Jorden rundt på et par timer" var på plakaten. LOF i Køge havde i en kursusrække indlagt en viseaften i programmet, og vor forening stod den 14. oktober for aftenens indhold, nemlig et program udviklet af Ellen Lykke, hvori der blev fortalt om visens udvikling gennem tiderne, visegenrer og visedigtere alt krydret med eksempler dels som fællessang og dels som solosang. Foreningens deltagere var Birte Rask Andersen, Ellen Lykke, Erik Lund Nielsen og Helle Juul Sørensen. Det er nu tredje gang, vi har afholdt dette "kursus", og det er vor agt at gøre et fremstød om kurset over for andre oplysningsforbund i omegnen af Køge kommune. Den sidste torsdag i oktober måned hvert år afholdes der "Spil dansk" over hele landet i år den 30. oktober, og som sædvanligt havde Kulturelt Samråd i Køge kommune arrangeret Spil Dansk i Borup Kulturhus. Vi var repræsenteret af Helle Juul Sørensen, Kurt Stoltze og Lindved Sørensen med nogle gode viser, der vakte begejstring hos tilskuerne. Årets sidste gæsteoptræden fandt sted den 4. oktober i Gundsø Ældreklub ved Roskilde. Vor forening var repræsenteret af Arndt Olsen, Hanne Jørgensen, Kurt Stoltze og Helle Juul Sørensen. Behøver jeg at nævne, at den kvartet gjorde vor forening stor ære.

3 Side 3 af 6 Forberedelser I beretningen for 2013 orienterede jeg detaljeret om de udøvende medlemmers forberedelser til viseaftener eller gæsteoptræden i andre fora og ikke mindst om forberedelserne til den traditionsrige afslutningskabaret. Denne gang vil jeg indskrænke mig til kun at om tale om forberedelserne til afslutningskabareten, idet vi har besluttet ikke at engagere en professionel instruktør. I stedet har Ellen Lykke og Kurt Stoltze påtaget sig at iscenesætte "Han, hun og kærligheden". Deres drejebog blev forelagt holdets medlemmer i november måned, og de er nu gået i gang med at øve deres numre. Her på denne plads vil jeg gerne fremhæve det store engagement, som alle vore aktive udøvende medlemmer udviser. Det er en fornøjelse at opleve, hvordan alle er "oppe på mærkerne" og støtter hinanden, hvilket ikke mindst kommer til udtryk i de store forestillinger, hvor hele holdet er på banen. Den korpsånd medvirker til, at alle føler sig frie, hvilket igen medfører en fornem indsats. Stor tak til jer alle! De udøvende de såkaldt aktive På nuværende tidspunkt har foreningen 10 aktive visesangere og én akkompagnatør. 1 af sangerne er imidlertid ikke disponible for tiden, hvorfor arrangementerne hjemme såvel som ude skal bestrides af 9 personer, hvilket kun kan gennemføres på baggrund af det store engagement hos hver enkelt. Der ligger en stor byrde på Helle Juul Sørensen, der er alene om at akkompagnere såvel hjemme som ude. Heldigvis har vi mulighed for at trække på Ane Juul Hansen stor tak til såvel Helle som Ane for jeres store indsats. Bestyrelsen er sig bevidst, at det er en urimelig byrde, som Helle har påtaget sig. Vi vil derfor gøre en mere aktiv indsats for at supplere musikken med én eller flere musikere, der vil kunne aflaste hende. Økonomi Foreningens økonomiske situation fremgår af regnskabet, som vor kasserer, Poul Dahm Andersen, vil gennemgå på dagsordens næste punkt. Vore indtægter stammer væsentligst fra 3 kilder, nemlig kontingenter fra et stabilt medlemstal, honorarer fra udeoptræden og tilskud fra Køge Kommune.

4 Side 4 af 6 Disse indtægter har gjort det muligt også i 2014 af afholde et betydeligt beløb til uddannelse i form af instruktion til afslutningskabareten "Jorden rundt på et par timer". Desuden er der foretaget indkøb mikrofoner m.m. for godt kr. Regnskabet slutter med en underskud på ca kr. Det er helt klart, at vor økonomi i høj grad også hviler på den kendsgerning, at Musikcaféen stilles vederlagsfrit til rådighed for os af kommunen, hvilket vi er meget taknemmelig for. Medlemmer og medlemsorientering Ved udgangen af 2014 var der 135 medlemmer heraf 15 udøvende og bestyrelsesmedlemmer samt 2 æresmedlemmer. Orientering til medlemmerne sker for hovedpartens vedkommende i form af medlemsbreve, der udsendes pr. e mail med jævne mellemrum, typisk forud for en viseaften. For tiden udsendes disse medlemsorienteringer til ca. 75 e mail adresser. Viseværten medlemsbrev på papir udsendes to gange årligt. Ét nummer med indkaldelse til generalforsamling og kontingent indbetalingskort til alle medlemmer. Et andet nummer udsendes i september til de medlemmer, der ikke har en e mail adresse, eller som ikke har meddelt os en sådan. "Viseværten" kan også ses på foreningens hjemmeside. Endelig udsendes der pressemeddelelser til pressen i Køge til orientering om kommende visearrangementer. Pressen har været meget villig til at offentliggøre disse informationer. Medlemmerne har i øvrigt mulighed for at holde sig orienteret om foreningens aktiviteter på hjemmesiden der løbende bliver ajourført. Klage Vi modtager mange roser, men i marts måned beklagede et medlem sig over, at der ikke var plads til alle foreningens medlemmer i Musikcaféen. Medlemmet fik tilsendt en redegørelse og en tilsvarende redegørelse blev givet i nr. 3 / 2014 af det elektroniske medlemsblad. Fremtiden Vi står stadigvæk på "Herrens mark", hvad angår Teaterbygningens fremtid og dermed vore fremtidige faciliteter til afholdelse af viseaftener. Foreløbig har vi booket lokaler til udgangen af I medlemsbrev nr. 6 af 2. december 2014 blev der peget på, at foreningen står over for et aldersproblem først og fremmest blandt de udøvende medlemmer. Vi er endvidere sårbar, hvad

5 Side 5 af 6 angår det forhold, at vi kun råder over én akkompagnatør. Begge emner vil have topprioritet for bestyrelsen i de kommende måneder. Noget tyder på, at 2015 også vil blive et år med mange invitationer til de udøvende medlemmer til optræden ude. Allerede nu er der aftale om 4 udearrangementer, hvoraf de 2 allerede har fundet sted. Trods det beskrevne problem med alderssammensætningen ser bestyrelsen med fortrøstning på det kommende år. Bestyrelsen I årets løb har der været afholdt 6 bestyrelsesmøder. Bestyrelsesmøderne afholdes på skift hos bestyrelsesmedlemmerne. Der har nu udviklet sig den sædvane, at der i forlængelse af bestyrelsesmødet i april måned afholdes et møde med deltagelse af alle de udøvende medlemmer. På mødet gøres der status over den forløbne sæson og den nye sæsons aktiviteter diskuteres. I 2014 var Visens Venner i Køge repræsenteret af Birte Rask Andersen og Poul Dahm Andersen på regionalmødet i Visens Venner Furesø og landsmødet i Visens Venner i Kalundborg. Visens Venner i Køge havde til landsmødet stillet forslag om, at Visens Venner Danmark skulle melde sig ud af den nordiske paraplyorganisation, Norvisa, men det forslag led en krank skæbne, idet der kun var få foreninger, der støttede op. Under Norvisa og med de nationale landsorganisationer i Danmark: Visens Venner i Danmark udgives, der et visemagasin, Viser/Visor, hvis formål oprindeligt skulle være at udbrede kendskabet til og dyrkning af visekunsten og dermed skabe mulighed for en fornyelse af "bevægelsen". Bestyrelsen i Visens Venner i Køge er af den opfattelse, at det nuværende blad ikke er egnet til at interessere andre end en mindre kreds af viseelskere og udøvere, hvorfor den ikke har kunnet støtte op om salget af abonnementer. Bestyrelsesmedlemmerne har hver især påtaget sig forskellige opgaver foruden det egentlige bestyrelsesarbejde. En del af disse opgaver er knyttet til afvikling af viseaftenerne eksempelvis modtagelse af tilmeldinger, betjening af lydbord, udfærdigelse af sanghæfter o.m.m. Bestyrelsesarbejdet er præget af medlemmernes store engagement og aktive indsats under bestyrelsesmøderne såvel som før og efter møderne. Jeg vil gerne rette en stor tak til bestyrelsesmedlemmer for deres positive og ihærdige indsats til gavn for foreningen.

6 Side 6 af 6 Under vedtægternes punkt 6 er der valg til bestyrelsen. På nuværende tidspunkt har Ingvor Eintoft til stor beklagelse valgt at træde ud af bestyrelsen. Vi har naturligvis stor forståelse for hans beslutning, og jeg vil gerne takke ham for en stor indsats både i et konstruktivt og positivt bestyrelsesarbejde og ikke mindst i arbejdet med modtagelse af tilmeldinger til viseaftenerne. Det er et stort arbejde, der kræver stor akkuratesse, så alle tilmeldte får den mad, de har bestilt, men også stort overblik. Du har løst den opgave til "ug med kryds og slange", Ingvor. Tak. Den sidste tak vil jeg rette til alle medlemmer, der troligt møder op til vore visearrangementer. Jeres medlevende engagement er drivkraften for præstationerne på scenen. Hermed giver jeg ordet tilbage til dirigenten.

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Lad mig indledningsvist slå fast, at Visens Venner i Køge er en forening med en meget loyal medlemsskare, hvilket kommer til udtryk såvel ved fremmødet

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013 Da jeg for et år siden skulle aflægge bestyrelsens beretning for første gang, gav jeg udtryk for glæde over, at året havde været et godt år såvel

Læs mere

Kære Visevenner! Igen i år havde vi professionelle gæster til at åbne den nye sæson, nemlig musikteatergruppen "Optimis".

Kære Visevenner! Igen i år havde vi professionelle gæster til at åbne den nye sæson, nemlig musikteatergruppen Optimis. Medlemsbrev til medlemmer af Visens Venner Køge Kære Visevenner! Igen i år havde vi professionelle gæster til at åbne den nye sæson, nemlig musikteatergruppen "Optimis". Med forestillingen "SMÆK*KYS -

Læs mere

Medlemsbrev nr. 4 / 2013

Medlemsbrev nr. 4 / 2013 Viser er ikke "finkultur" - men fin kultur Vises teksten ikke korrekt? Se den i din browser Medlemsbrev nr. 4 / 2013 Kære visevenner! Visesæsonen 2012/13 er nu forbi, og den blev sluttet af med en festlig

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk.

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk. Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012 Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk. Viseaftener Det kunstneriske manifesterer sig jo i

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 2 / 2013

Nyhedsbrev nr. 2 / 2013 Viser er ikke "finkultur" - men fin kultur Vises teksten ikke korrekt? Se den i din browser Nyhedsbrev nr. 2 / 2013 Kære visevenner! I næste uge - den 8. marts - får vi besøg af en kær ven af foreningen,

Læs mere

Medlemsbrev nr. 2/2015

Medlemsbrev nr. 2/2015 Medlemsbrev til medlemmer af Visens Venner Køge Medlemsbrev nr. 2/2015 Kære Visevenner! Den 6. februar besøgte Visens Venner Taastrup Teaterbygningen i Køge. VV Taastrup er en af Danmarks største lokalafdelinger

Læs mere

Medlemsbrev nr. 6/2014

Medlemsbrev nr. 6/2014 Medlemsbrev til medlemmer af Visens Venner Køge Medlemsbrev nr. 6/2014 Kære Visevenner! I skrivende stund er årets sidste viseaften kommet lidt på afstand, men det er mit absolutte indtryk, at "Ønskekoncerten"

Læs mere

Medlemsbrev nr. 3/2017

Medlemsbrev nr. 3/2017 Medlemsbrev til medlemmer af Visens Venner Køge Invitation til viseaften. Se e-mailen i din browser Medlemsbrev nr. 3/2017 Kære visevenner! Siden I modtog det seneste medlemsbrev, har vi afholdt 2 arrangementer:

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Strofen 2018 Nr. 1 Årgang 40

Strofen 2018 Nr. 1 Årgang 40 Strofen 2018 Nr. 1 Årgang 40 Rigtig godt nytår til alle. Så skriver vi 2018, jeg har tidligere sagt, tiden er noget underligt udefinerbart noget, jeg synes et år flyver afsted, vi skal igen tage fat på

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. januar 2015 Fredagsbrev nr. 808 Næste uge: 26. januar 26.januar 29.januar 30.januar 31.januar Projektuge 6-7.kl. (hele ugen) Thomas Fri Musikaften kl.18.00-19.30 Tandpleje

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

VELKOMMEN til V I S E A F T E N

VELKOMMEN til V I S E A F T E N Nr. 31 (200), august 2019 VELKOMMEN til V I S E A F T E N Fredag d. 13. september 2019 i Asminderød Sognegård Kære visevenner Da jeg har fået æren af at være visevært ved den første viseaften i sæsonen

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Ejby IF Gymnastik afdelingen

Ejby IF Gymnastik afdelingen Ejby IF Gymnastik afdelingen Referat af generalforsamling i Ejby Gymnastik den 20. marts 2013 kl. 19.00 i Klubhuset 1. Valg af dirigent Hanne Olesen blev valgt som dirigent. Hanne konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Strofen 2018 Nr. 2 Årgang 40

Strofen 2018 Nr. 2 Årgang 40 Strofen 2018 Nr. 2 Årgang 40 Du danske sommer, jeg elsker dig, skønt du så ofte har sveget mig. Du er i sindet jo lunefuld, dog hjertet inderst inde er pure guld. Mer, mer, mer jeg dog dig elsker hver

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

Vedtægter for Idrætsforeningen "Skjold" Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF

Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF Vedtægter for Idrætsforeningen "Skjold" Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF Foreningens Navn 1 stk. 1 Foreningens navn er: Idrætsforeningen "SKJOLD" Skævinge. Foreningens hjemsted

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H Sådan starter du en 4H klub Udgivet i 2018 af 4H Agro Food Park 15 8200 Aarhus N 8740 5000 info@ Layout HELDINGgrafiker.dk Find os her: Ny 4H klub At starte

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 1 13.03.17 /KaH OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 Så er der gået endnu et år i OK-Klubben Silkeborg. Et år med et stort antal arrangementer i en blanding af underholdning og foredrag,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Vedtægter for foreningen Vesterhavsklyngen CVR

Vedtægter for foreningen Vesterhavsklyngen CVR 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Vesterhavsklyngen. Landsbyklyngen omfatter de 5 lokalsamfund Staby, Sdr. Nissum, Thorsminde, Husby og Madum beliggende i Holstebro Kommune. 2 Formål Landsbyklyngens

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

KARLSLUNDE KARATEKLUB LOVE OG VEDTÆGTER

KARLSLUNDE KARATEKLUB LOVE OG VEDTÆGTER KARLSLUNDE KARATEKLUB LOVE OG VEDTÆGTER 1.Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Karlslunde Karateklub, dens hjemsted er Greve kommune. 2. Foreningens formål. Formålet er at fremme udbredelsen

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Klub 60+ Generalforsamling

Klub 60+ Generalforsamling Generalforsamling Dagsorden, beretning og regnskab 11 1 Dagsorden Generalforsamling Torsdag, den 13. oktober 2011 kl. 15.00 - ca. 18.00 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. a) Regnskab til

Læs mere

Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100.

Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100. NR. 100 JANUAR 2003 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100. Lad os håbe medlemmerne fremover vil

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 23. årgang Marts 2015 Nummer 1 Harmonika koncert i Høje Taastrup Kirke Så er det forår! Forårsmatiné Harmonikakoncert Generalforsamling Spil Op Café Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Gb-foreningen, og dens hjemsted er på den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål: Foreningens

Læs mere

Sæsonens visearrangementer: Alle medlemmer af foreningen er velkomne til at melde sig som visevært til den kommende sæson.

Sæsonens visearrangementer: Alle medlemmer af foreningen er velkomne til at melde sig som visevært til den kommende sæson. Hulemøder: Hulemøderne anvendes til almindelig orientering og medlemssamvær. Evaluering af viseaftener. Evt. se videoer fra viseaftnerne. Drøftelse af kommende viseaften. Nye udøvende medlemmer præsenteres.

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål. Medlemmer

Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål. Medlemmer 1 Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål 1 Klubbens navn er Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) stiftet den 26. Maj 1976. Klubbens hjemsted er Vestamager Idrætscenter,

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Mange steder kan man læse at der mangles fordybelse. Hos de studerende på de videregående uddannelser, hos eleverne i folkeskolen, hos de ansatte i virksomheder

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Vi tog på generalforsamlingen i 2010 tre store beslutninger, som alle har vist sig rigtige, og som er blevet ført ud i livet uden problemer.

Vi tog på generalforsamlingen i 2010 tre store beslutninger, som alle har vist sig rigtige, og som er blevet ført ud i livet uden problemer. Bestyrelsens beretning begynder, som den plejer, med et velkommen til de andelshavere, der er kommet til siden sidste generalforsamling; i år drejer det sig om Emil, som pr. 1. juli (?) 2010 overtog Sandras

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Nørresundby Grundejerforening

Nørresundby Grundejerforening Nørresundby Grundejerforening Generalforsamling Torsdag den. 18.April 2013 i Nørresundby Bank, Torvet, 9400 Nørresundby Generalforsamlingen starter kl. 18.30 ( se dagsordenen på side 4 ) Når generalforsamlingen

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

Årsberetning 2010. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28

Årsberetning 2010. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28 Årsberetning 2010. Før vi blev en forening: Der var været 4 forestillinger i 2010, før vi blev en forening. Vi var et forretningsudvalg, der bestod af Halla, Henrik, Gitte, Nicki, Mads og Mark. Jimmy deltog,

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008 Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde N y h e d s b r e v Nr. 2 2008 Indhold: Støtteforeningen i arbejdstøjet... 2 Nyt foreningsår - nye kræfter - samme vigtige opgaver... 3 Valg til bestyrelsen...

Læs mere

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningen er stiftet den 17. november 1936 under navnet Rigsforeningen til Bekæmpelse af de rheumatiske Sygdomme, senere kaldet bl.a. Rigsforeningen til Gigtens

Læs mere

Der kunne konstateres at generalforsamlingen var lovlig indvarslet både via Sogneblad og mail til foreningerne.

Der kunne konstateres at generalforsamlingen var lovlig indvarslet både via Sogneblad og mail til foreningerne. Generalforsamling i Gørding Sogneblad d. 20. februar 2019 Referat I alt 13 fremmødte til Generalforsamling inkl. redaktion og bestyrelse. Afbud fra: Ingen 1. Ordstyrer: Kristine Sørensen Der kunne konstateres

Læs mere

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening 2008 Hjemmeside: www.melby-grund.dk Kontakt: mail@melby-grund.dk 1 Foreningens navn Foreningens navn er Melby Områdets Grundejerforening Dens hjemsted er

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole Generalforsamling i Efterskolerne i Sydøstjylland (EIS) Tirsdag den 1.10.2013 på Elbæk Efterskole 1. Valg af dirigent og referant Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant 2.

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Vedtægter for Frivillige ved Bostederne

Vedtægter for Frivillige ved Bostederne Vedtægter for Frivillige ved Bostederne 1 Navn, stiftelse og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Frivillige ved Bostederne og er etableret i Skanderborg d. 14. februar 2017 med konstitueret bestyrelse, og

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

Der var 43 deltagere i generalforsamlingen, hvoraf de 41 var stemmeberettigede. Der var således 41 stemmer.

Der var 43 deltagere i generalforsamlingen, hvoraf de 41 var stemmeberettigede. Der var således 41 stemmer. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 4. MARTS 2015 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Der var 43 deltagere i generalforsamlingen,

Læs mere

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling.

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling. REFERAT AF GENERALFORSAMLING 16.MARTS 2014 I DEN DANSKE KLUB Formanden Mónica Riemann bød velkommen. 1. Valg af dirigent! Carl Flemming Jacobsen blev valgt han gennemgik dagsordenen, punkt 6 blev ændret,

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Vedtægter for. Foreningen Veteranhjem København

Vedtægter for. Foreningen Veteranhjem København Vedtægter for Foreningen Veteranhjem København 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Foreningen Veteranhjem København. 1.2 Foreningens hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål 2.1 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød

Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød Vedtaget på generalforsamlingen den 1.oktober 2009 Revideret på generalforsamling 3.oktober 2013 1 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er Frederiksborg

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Indledning Jeg har haft lejlighed til at læse det første nyhedsbrev, der blev udsendt fra foreningen Agape til foreningens venner.

Læs mere

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48 dørene åbnes kl. 18:30 JANUAR 2012 NR 3/48 Det jeg siger her, er ikke noget jeg selv har fundet på, men det er sagt af en mand, som vidste, hvad han talte om -! AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen Tema:

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Etablering af Dansk EvalueringsSelskab. Vedtægter. Dato Navn og hjemsted

Etablering af Dansk EvalueringsSelskab. Vedtægter. Dato Navn og hjemsted Dato 03.09.2015 Etablering af Dansk EvalueringsSelskab Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Dansk EvalueringsSelskab Foreningens navn forkortes DES. Foreningens internationale navn er Danish

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype)

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12.03.2014 Deltagere: Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) Ikke mødt: Afbud: Referent: Ulla Dagsorden Valg af referent... 2 Mikkel Gundersen har valgt at gå

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 26. februar 2015 kl. 17:30 Værkerne, Frederiksvej 27, Sorø Antal deltagere 11 (deltagerliste se bilag 2). Dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus 1: Foreningens navn: Foreningens navn er FSK Foreningen for Sebber Kulturhus. Kultur er her defineret som aktiviteter, formidling, møder og kreativitet.

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk finest.dk

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk  finest.dk Gentlemen s Finest Forretningsorden Snaregade 12, 1 1205 København K gf@gentlemens- finest.dk www.gentlemens- finest.dk 2 1. For bestyrelsen 1.1. Bestyrelsesarbejde 1.1.1. Bestyrelsen træder sammen umiddelbart

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

2 Foreningens hjemsted. 2.1 Foreningen har hjemsted i Haderslev kommune.

2 Foreningens hjemsted. 2.1 Foreningen har hjemsted i Haderslev kommune. Vedtægter 1. Navn. 1.1 Foreningens navn er: "Vojens Ishockey Klub". 1.2 Den er startet den 5. januar 1963 og er stadfæstet ved generalforsamling den 30. april 1963. 1.3 Ved generalforsamlingen den 24.

Læs mere

Generalforsamling i VRK

Generalforsamling i VRK Generalforsamling i VRK 09.02.16 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Forelæggelse og godkendelse af regnskab 4. Fastsættelse af kontingent 5. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 24. februar 2011. Laugstuen, Alleen 1, Sorø Antal deltagere 10. (deltagerliste se bilag 2) Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse

Læs mere

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 1 Dagens program 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 12:00 Frokost 12:30 Indgang samt udlevering af stemmesedler 13:00 Generalforsamling Der

Læs mere

Referat af generalforsamling den 9. maj 2016 i Grønnegadecentret

Referat af generalforsamling den 9. maj 2016 i Grønnegadecentret VISENS VENNER HILLERØD www.hillerodviseforening.dk Referat af generalforsamling den 9. maj 2016 i Grønnegadecentret 1. Valg af dirigent Lasse Herrguth blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere