Referat fra instruktørmøde Herlev 17. jan 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra instruktørmøde Herlev 17. jan 2017"

Transkript

1 Referat fra instruktørmøde Herlev 17. jan 2017 d. 15/ på Marievej 1, 2740 Skovlunde kl. 15. Fremmødt var: Lydighedsudvalget: Jette Lorenzen (JL), Lene Ravn Toft(LRT) og Ole Sørensen (OS)(bestyrelsesrepræsentant) afbud fra Sanne Eriksson (SE) Instruktører: Merete Petersen (MP), Jens Møller Pedersen (JMP), Niels-Henrik Jakobsen (Niller) og Nina Dige Vinther (NDV). (afbud fra Lone Dejrup Christensen (LDC) og Knud Hald (KH)). Aspiranter: Benedikte Blom(BB) og (Jette Lorenzen (JL)). Dommer: Finn Vinther (FV). 1. Velkomst v/ Jette Lorenzen 2. Valg af dirigent: Merete Petersen 3. Valg af referent: Nina Dige Vinther 4. Beretning fra formanden: Formandsberetningen blev godkendt. Den bliver bragt i Klubbens Magasin, nr. 2 og vedhæftes referatet. Bestyrelsesrepræsentanten OS blev anmodet om at bringe referat fra mødet i magasinet. 5. Beretning fra kassereren: Der var afbud fra kassereren (SE), men JL kunne meddele at regnskabet desværre ikke var færdigt. Så snart udvalget modtager det fra klubbens kasserer, bliver det udsendt til instruktørerne til orientering. Det blev meddelt at alt regnskab fra instruktørerne skal sendes til udvalgets kasserer SE og ikke, som nogen har gjort direkte, til klubbens kasserer. Udvalgets kasserer samler regnskaberne og sender dem til klubbens kasserer. 6. Nye lydigheds regler og træning af disse. (JL) Der bliver fra DKK løbende ændret i programmet, man opfordres derfor til at holde sig orienteret og om at orientere de øvrige instruktører, hvis/når man konstaterer ændringer. Det er normalt kun DKK s dommere, der bliver orienteret om ændringer. Niller har anmodet DKK om at også prøveledere bliver orienteret og får opfølgning på ændringer i programmet, evt. ved seminarer eller orienteringsmøder. 7. Hvad tilbyder vi på træningspladserne.(jl) Lydighed med henblik på at gå til prøve? Rally? Færdighedsøvelser? basisøvelser? Søgeøvelser? Har træningspladserne et mål for deres hold?

2 JL uddyber ovennævnte punkter og derefter følger en lang debat herom, hvor alle kommer med deres tanker/synspunkter: BB: den overordnede målsætning må være at lære hundeførerne at forstå formålet med at træne. Niller: målet er at tilfredsstille kunderne. MP: det kommer an på de enkelte hold og hvem, der melder til, om det er nye eller øvede hundeførere. MP mener også der på teoriaftenen skal forespørges, hvad de enkelte kursister ønsker i forbindelse med træningen. JL: man kan i indkaldelsen komme med en nærmere beskrivelse af holdene, f.eks om man træner konkurrencetræning, alm hverdagstræning eller eventuelt rallytræning. BB: de, der kommer, har ingen forudsætninger eller bagtanker. MP: der forlanges meget af os som instruktører. Det bedste vil uden tvivl være, hvis man kan køre små hold på mange træningsstader. JL: tilbud om en god hverdag, kontaktøvelser er det allervigtigste og basisøvelser. MP udtaler at man ofte ved konkurrencer er ude for at de, der går til prøve, ikke kender de endelige øvelser. Det må også være instruktørens opgave at forberede til dette. Dog er der enighed om at mange måske træner meget selv og derfor ikke har mulighed for at blive instrueret i dette. MP mener at der i forbindelse med Rally skal undervises meget grundigt, også i højrehandling. JMP beder om uddybning af basisøvelser og færdighedsøvelser. Niller spørger om tankerne bag dette punkt. JL: synes at der på sidste DSS seminar blev brugt megen tid på konkurrenceøvelser og spørger om det er vores hjørnesten at træne til Lydighedsprøver. Dette også set i lyset af at der på de fleste DSS pladser ikke trænes lydighed til prøver. Men det er fint nok. Man var enige om at nogle ting på seminaret løb lidt af sporet. Det må vi passe på for fremtiden. 8. indkomne forslag der var desværre ingen forslag. 9. DSS- og DSS årsmøde Landskonkurrence- skal pokaler retur? Der var enighed om at stemme for at Landkonkurrencen bliver afskaffet. Og at diverse rekvisitter deles. Klubbens egne vandrepokaler uddeles efter propositionerne, hvis der ikke er taget højde for dette, beslutter lydighedsudvalget, hvad der skal ske med dem. Er Niller blevet dommer? Ja, MP beretter om forløbet og det antages at vi hører mere herom på Årsmødet

3 DSS-dag i Lyngby, er der et regnskab? Ja, Lille Lydighedsdag gav kr ,05 i overskud. Beløbet er indsat på DSS s konto. Det skal tilføjes at alle LP-folk arbejdede gratis, men fik dog sandwich og drikkevarer. Rally-Lydighed blev afviklet som en autoriseret DKK prøve. 10. VSS 2017 (JL) Dagsorden for DSS Årsmøde d. 28. januar. Punkterne gennemgås, der snakkes lidt om regnskab og LRT orienterer om at de beløb, som Nillers regnskabsark selv automatisk regner ud, stiger løbende. Man kan finde oplysningerne på SKATs hjemmeside. Officiel Rallyprøve LP - muligvis "for sjov" til billige penge hvis flere end 8 tilkendegiver at de vil deltage? Lydighedsudvalget vil forsøge at lave en forhåndsundersøgelse om der er stemning for en Beagleprøve, som er hitlistegivende kun i Beagle Klubben. 11. Arbejdsplan for 2017 alt det ovenstående. 12. Info om nye instruktører og status på eksisterende JL meddeler at hun har været på endnu et DKK seminar og nu er Hvalpe og familiehundeinstruktør, JL har været på LP specialeweekend og afventer en eksamen. Hun og BB har begge bestået DSS skriftlige Instruktørprøve og skal til praktisk prøve dette forår. Eksisterende instruktører er nævnt øverst i referatet, dog holder Niller pause indtil videre. 13. Evt. Niller spørger til Nose Work. MP satte sig i forbindelse med sidste års seminar ind i start indlæringen og har for egen regning tilmeldt sig et kursus for at lære mere. Der spørges til kørselsgodtgørelse til dette møde. OS udtaler at man kan trække beløbet fra sin holdafregning, dog efter gældende regler. Næste årsmøde afholdes i week-enden januar Dirigenten sluttede mødet og takkede for god ro og orden. ndv (ref)

4 Beretning fra lydighedsudvalget Året 2016 har været et år med meget fokus på der er kommet nye øvelser i DKK's lydighedsprogram. Mange af os der gik til prøver i 2015, kæmpede for at få en 1. præmie i den klasse man var igang med, så 2016 ville være med nye øvelser. Det var ikke alle det lykkedes for. Ved instruktørmødet i januar og DSS-årsmødet, blev det besluttet at der, ved de afsluttende prøver på DSS-pladserne, ikke kunne gives hitlistegældende prøveresultater i foråret, for klasse 3. Dette skyldes de store ændringer der var kommet til i klasse 3, så den var meget anderledes, og der var usikkerhed på hvordan en sådan prøve skulle bedømmes. Dette blev meldt ud til bestyrelsen og til klubbens medlemmer. På træningspladserne blev der taget godt imod de nye øvelser, og instruktørerne gik på med krum hals, og fik en masse erfaring, som blev taget med på seminaret senere på året. Ved januarfesten 2016, som blev holdt i Løkken, mødte kun 2 op for at modtage deres hæder for bedrifterne i Det var 1 til Rally, og mig i LP klasse 1. Ved forespørgsel om de øvrige vil komme, var svaret: "Nej, der er ikke nogen prøve, og det er for langt væk, så vi kommer ikke". Derudover var hædringen ikke en del af aftenfesten, hvor der kun var hædring af udstilling. Vi blev klemt ind i frokosten, i løbet af dagen. Det synes jeg var trist, da det gør klubben mere opdelt end den behøver at være. VSS blev afholdt i Skjern. Et godt VSS. Vi havde ikke nogen prøve, dels på grund af det nye program og dels fordi der ikke var mere end 1 som var interesseret i at gå til prøve. Dette vurderet ud fra en forespørgsel til dem der normalt går til prøve. Desværre ser vi ikke nogen Beagler der går til DKK- lydighedsprøver i Jylland, så der er ikke den store opbakning for LP når der er VSS i Jylland. I det forgangne år har vi fået en ny bestyrelse, hvilket har betydet vi efter generalforsamlingen, har fået ny kontaktperson. Vi var glade for at få Helle Jürgensen, da hun har en instruktørbaggrund fra DCH, så hun kender til problemstillingerne fra træningspladserne. Lene Toft Ravn, vores tidligere kontaktperson, indgik i udvalget efter hun stoppede i bestyrelsen. Det er ikke mindst Sanne og jeg glade for. I den forbindelse ændrede vi konstitueringen i udvalget, Jette blev formand og sekretær, Sanne blev kasserer og Lene står for pokaler og diverse ad hoc opgaver. Der har igen i år været afholdt instruktørseminar i Ugerløse. Selvom det ikke var Beagle klubbens tur til at stå for arrangementet, endte det alligevel med at være Nina som stod for den praktiske del og sammen med Merete sørgede for planlægning af de indlagte punkter. Endnu engang havde Merete deltaget i et kursus, som hun på forbilledlig vis, delte med os andre. Vi havde håbet Helle kunne deltage, men desværre var hun forhindret. Helle havde arbejdet for at Vi i år fik dækket vores udgift til seminaret.

5 Desværre måtte Helle stoppe i bestyrelsen af personlige årsager her i efteråret, Vi har nu fået Ole Sørensen som kontaktperson. Vi ser frem til at få et godt samarbejde med Ole. I starten af efteråret blev vi spurgt om vi ville holde prøve i forbindelse med januarfesten Det ville vi gerne. Vi havde ikke holdt prøve på VSS, og hvis vi skulle have "metalhundene" til at komme til hædringen, var det en god løsning. Vi fik lavet aftale med en dommer, en prøveleder og en sekretær. Da hallens gulv ikke var egnet til indkald med stop, spring og kast af apport, var det påkrævet med et gulvtæppe. Det aftalte vi med Border Collie Klubben at vi kunne leje, med transport, pålægning og afmontering til en meget rimelig pris. Budgettet for prøven gav underskud, og underskuddet mente bestyrelsen var for stort til at de ville godtage prøven. Så vi måtte i gang med at aflyse dommer osv. Dommeren var rigtig ked af det, og foreslog at vi kunne få et lidt mindre underskud, hvis dommer og prøveleder kørte sammen. Han ville rigtig gerne have dømt hos os. Vi fik dog lavet en aftale med Border Collie Klubben om vi kunne lave en weekend prøve, os den ene dag og dem den anden, hvis vi skulle lave en indendørs prøve. Derved fik begge klubber halveret udgiften til gulvtæppet, og måske kunne det ende med et lille overskud til begge klubber. I oktober var næsten alle instruktører i aktion som dommer, prøveleder og hjælpere, ved DSS-lille prøvedag i Lyngby. Der var stor aktivitet, mange forskellige hunde til prøve i flere klasser. Kun Eliteklassen havde ingen hunde til prøve. Samtidig blev der afholdt en officiel Rally prøve, hvor Bettina Quvang og Galaxy blev Rallychampion. Stort tillykke. I årets løb har Benedikte Blom og jeg fortsat vores assistent periode. Derudover har jeg i DKK gennemført grundforløb, blevet eksamineret og er blevet autoriseret hvalpe og familiehunde instruktør.

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011) Tid og Sted: hos Nina Dige Vinther på Topasvej 20, Herlev Torsdag d. 6. oktober 2011 Kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald (KH)

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Hos Lene mandag d. 15. november kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald () Nina Dige Vinther () Bettina Quvang Jørgensen (BQJ)

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Beagle Klubben Dressurafdelingen Beagle Klubben Dressurafdelingen Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Hos: Niller mandag d. 14. april kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Niels-Henrik Jakobsen

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

Beagle Klubben Dressur-afdelingen

Beagle Klubben Dressur-afdelingen Beagle Klubben Dressur-afdelingen Herlev 15. januar 2012 (udsendt til alle d. 19. jan. 2012) Referat fra Instruktørmødet søndag d. 15. januar 2012 Bemærk: Mødet afholdtes i kantinen på Hammergårdsskolen,

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta)

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl. 10.00 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) Mødedeltagere: Frank Andersen (FA) - Brian Seitzberg (BS) - Benta Dons

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012

Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012 Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012 Dato: 6. oktober 2012 kl. 09:00 Sted: Nordborggade 3, 2. tv, 2100 København Ø Fremmødt var hele bestyrelsen: Aage Jakobsen (AaJa) Michael Johansen (MiJo), Marie Louise

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding Følgende deltog i møde: Frank Andersen (FA), Brian Seitzberg (BS), Benta Dons Møller (BDM)

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat af regionsledermøde 10.10.2010

Referat af regionsledermøde 10.10.2010 Referat af regionsledermøde 10.10.2010 I mødet deltog: Region Østjylland: Region Nordjylland: Region Vestjylland: Region Sydjylland: Region Fyn: Agility-udvalget: Dressur-udvalget: Schweiss-udvalget: Web-teamet:

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Generalforsamling i Beagle Klubben den 15. Maj 2016 kl I Rishøjhallen

Generalforsamling i Beagle Klubben den 15. Maj 2016 kl I Rishøjhallen Generalforsamling i Beagle Klubben den 15. Maj 2016 kl. 18.20 I Rishøjhallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger beretning, herunder meddelelse om bestyrelsesvalgets resultat.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Sidste referat er godkendt og underskrevet.

Sidste referat er godkendt og underskrevet. Møde sted Hanne Koldkjær. Mødetidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup. Jette Søndergaard. Martin Hansen. Hanne Koldkjær. Bente Sand. Per K. Nielsen. Thomas Kaldsen. Bente Sand havde meldt afbud, resten

Læs mere

Dressurhold i DSS Forår 2011

Dressurhold i DSS Forår 2011 Herlev, oktober 2010. Dressurhold i DSS Forår 2011 OLD ENGLISH SHEEPDOG KLUBBEN Sorgenfri: Hvalpe, Unghunde, Klasse 1 Hvalpehold startes, når der er hvalpe nok. Unghundehold er for unge umodne hunde, der

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 24. februar 2011. Laugstuen, Alleen 1, Sorø Antal deltagere 10. (deltagerliste se bilag 2) Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse

Læs mere

2: Godkendelse af forrige referat Godkendt - dog skal der kigges på konstituering samt udvalgsposter herunder regionskontakt.

2: Godkendelse af forrige referat Godkendt - dog skal der kigges på konstituering samt udvalgsposter herunder regionskontakt. Referat fra Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 18. juni 2017 kl. 09.00 Konge-Åsen 112, 4230 Skælskør Indkaldt: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette Nødskov (METN), Ole Sørensen (OLSO),

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013

Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013 Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013 Dato: 24. februar 2013 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Deltagere: Aage Jakobsen (AaJa), Michael Johansen (MiJo), Marie Louise

Læs mere

Lydighed Beagle Klubben

Lydighed Beagle Klubben Lydighed Beagle Klubben Them 20. februar 2013 Referat fra Instruktørmødet søndag d. 13. januar 2013, Mølle skolen i Ry (Skanderborgvej 50, 8680 Ry) Deltagere til mødet: Instruktører: Louise Nørgaard Tine

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d 7. november 2015 Idrætsalle 127S, 9800 Hjørring

Referat af bestyrelsesmøde d 7. november 2015 Idrætsalle 127S, 9800 Hjørring Referat af bestyrelsesmøde d 7. november 2015 Idrætsalle 127S, 9800 Hjørring Alle tilstede: Hanne Veggerby (HVEG), Henrik Westerå ( HEWE), Anna Sofie Gothen ( ASGR), Lene Toft(LETO), Mette Nødskov ( METN),

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg. Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum

Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg. Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum Dagsorden: Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg 1. Siden sidst 2. Forretningsorden 3. Prøveregler Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum 4. Møde med bestyrelsesrepræsentanten

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen Herdis Aagaard Petersen, Janni

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

I Spaniel klubben. Den 5. november 2013 kl. 18.30. Fjeldsted Skov kro

I Spaniel klubben. Den 5. november 2013 kl. 18.30. Fjeldsted Skov kro Dagsorden til Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2013 kl. 18.30 Fjeldsted Skov kro Store Landevej 92, 5592 Ejby Deltagere: Bestyrelsen, Regions kontaktpersoner, repræsentant fra Udstillingsud-

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer.

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017 REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2017 i Langhårsklubben Onsdag den 4. januar 2017 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ Hans

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013 Efteruddannelse for trænere og instruktører i kreds 3 16. og 17. november 2013 Viborg Vandrerhjem Vinkelvej 36 8800 Viborg Kreds 3.s fantastiske weekendkursus foregår igen i år på Viborg Vandrerhjem. Uddannelsesudvalget

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2015 Dato: 11. maj 2015 Sted: PA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

General forsamling i DCH-Tranbjerg

General forsamling i DCH-Tranbjerg General forsamling i DCH-Tranbjerg i klubhuset lørdag d. 26/11 Antal fremmødte: 22 1. Valg af dirigent: bestyrelsen foreslog Anne-Lisbeth Sørensen, som herefter blev valgt. 2. Formandens beretning v. Maria

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2010 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DRESSUR-SAMARBEJDENDE SPECIALKLUBBER (DSS)

VEDTÆGTER FOR DRESSUR-SAMARBEJDENDE SPECIALKLUBBER (DSS) 5.5 Vedtægter for DSS VEDTÆGTER FOR DRESSUR-SAMARBEJDENDE SPECIALKLUBBER (DSS) 1. Formål: Formålet med samarbejdet er på landsbasis at give medlemmerne i de enkelte specialklubber flere muligheder for

Læs mere

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland DGI Agility Inspiration for fører og hund Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland 2 Indhold Indhold 2 Formanden har ordet 3 Gennemgang af nye Rally O skilte 4

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Dagskursus for hundefører

Dagskursus for hundefører Dagskursus for hundefører Uddannelsesudvalget Kreds 1 8. oktober 2017 Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup 9800 Hjørring Tidsplan for søndag 8. oktober 2017 Program for dagskurserne: 08.00-08.10

Læs mere

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsgeneralforsamling d. 15/02 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1. Valg af Dirigent 2. Beretning John Bermann, DcH Hjørring foreslået og valgt. Dirigenten afklarede

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12

Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 Årsmøde Region Midtjylland 16.1.2013 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 1. Valg af dirigent Jon Andersen 2. Valg af referent Ane Gleerup 3. Valg af mindst 2 stemmetællere Egon Andersen Kirsten Vestergaard

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Gældende bestemmelser for Schæferhundeklubben for Danmark Kreds 30 Greve

Gældende bestemmelser for Schæferhundeklubben for Danmark Kreds 30 Greve Gældende bestemmelser for Schæferhundeklubben for Danmark Kreds 30 Greve Gældende Oktober 2013 Træningsplads og arealer... 2 Indskrivning... 2 Betaling... 2 PRØVER... 3 Kredsens præmieregler/tilskud...

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl i Klubhuset

Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl i Klubhuset Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl. 19.30 i Klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Beretning af foreningens formand 4.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2014

Samlet træningsplan Efterår 2014 Samlet træningsplan Efterår 2014 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( )

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( ) DANSK KENNEL KLUB - Kreds 2 Årsberetning Oktober 2007 Oktober 2008 Bestyrelsen Formand: Kasserer: Sekretær: Kisser Pyrmov Hovedgaden 9, 4262 Sandved (5545 6848) E-mail: kreds2-formanden@postkasse.com Kate

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.8.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30 (afsluttet 22.00). Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie Toft Hansen

Læs mere

Retningslinjer for kursustilskud Bestyrelsen henviser til håndbogen hvor tydelig beskrivelse af retningslinjer fremgår.

Retningslinjer for kursustilskud Bestyrelsen henviser til håndbogen hvor tydelig beskrivelse af retningslinjer fremgår. Indhold Bestyrelsesmøde... 3 Generalforsamling... 3 Kandidater til bestyrelsen... 3 Pokaler for årstitler... 3 Vedtægter... 3 Gaver til jubilarer... 3 Mad... 3 Emner til drøftelse på generalforsamlingen...

Læs mere

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde på Thurø d. 10. september 2017

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde på Thurø d. 10. september 2017 Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde på Thurø d. 10. september 2017 Tilstede: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette Nødskov (METN), Ole Sørensen (OLSO), Toke Larsen (TOLA), Michael Johannesen

Læs mere

Referat Skypemøde Schweiss- og Sporudvalget.Torsdag :

Referat Skypemøde Schweiss- og Sporudvalget.Torsdag : Referat Skypemøde Schweiss- og Sporudvalget.Torsdag 05.12.2013: Til stede: Kristian Paulsen, René Jensen, Kjeld Lorenzen og Brian Seitzberg Afbud: Ingen Referent: Lene Marie Seitzberg Dagsorden: - Bestyrelsesrepræsentantens

Læs mere