Der er afbud fra Bent Kristensen, Jette Aaes, Morten Bak og Henriette Slebsager. Tom Ebbe Jakobsen præsenterede sig kort.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der er afbud fra Bent Kristensen, Jette Aaes, Morten Bak og Henriette Slebsager. Tom Ebbe Jakobsen præsenterede sig kort."

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde for Ikast-Brande Gymnasium Sted: Aarhus Universitet, Nordre Ringgade 1, Bygning 1430, Lok.: Frandsensalen Tid: 15. dec. 2016, kl. ca efter AU program. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Vicerektor Ulrik Rønne Antonsen deltager i mødet som referent. Økonomichef Tom Ebbe Jakobsen deltager i mødet og gennemgår punkt 4. Der er afbud fra Bent Kristensen, Jette Aaes, Morten Bak og Henriette Slebsager. Tom Ebbe Jakobsen præsenterede sig kort. Dagsorden godkendt Pkt. 2 Underskrivning af referat af møde den 29. sept Referat rundsendt og underskrevet Pkt. 3 Opfølgning på beslutninger fra seneste bestyrelsesmøde Vi har ansat økonomichef Tom Ebbe Jakobsen som økonomichef pr. 1. okt. i en stilling på 20 %. Taget til efterretning Pkt. 4 Økonomi Pkt. 4 A Aktuel økonomi 2016 (budgetopfølgning) Med baggrund i kendte indberetninger og forventninger til årets sidste indberetninger kan der opstilles følgende oversigt over årselever: korrigeret budget ændring realiseret STX 514,2 514,1 0,1 501,4 502,6 HF 2 114,8 108,0 6,8 132,7 130,9 IB 99,4 101,0-1,6 92,8 94,5 Pre IB 48,5 43,5 5,0 43,5 45,8 Brobygning og intro 6,7 5,9 0,8 6,5 7,7 I alt 783,6 772,5 11,1 776,9 781,5 2016

2 Der kan med udgangspunkt i realiseret budget i perioden frem til den 31. oktober 2016 og med forventningerne til resten af året opstilles følgende budgetopfølgning: korrigeret budget oprindeligt budget afvigelse 2016 Statstilskud Deltagerbetaling og andre indtægter I alt Personaleomkostninger Driftsomkostninger Afskrivninger Omkostninger i alt Årets resultat før renter Finansieller omkostninger - netto Forventet resultat Dvs. et forventet korrigeret resultat på t.kr Oprindeligt var der budgetteret med et overskud på t.kr Tallene er ikke endelige før årsrapporten for 2016 foreligger. For øvrige specifikationer henvises der til bilag til dagsorden: budgetopfølgning pr. 31. oktober Finansloven for 2016 blev vedtaget efter, at budget 2016 for Ikast Brande gymnasium var godkendt af bestyrelsen. I forbindelse med den endelige vedtagelse blev noget af statstilskuddet omlagt. Der blev indført et nyt grundtilskud på t.kr , der blev delvis finansieret ved at nedsætte taxametertaksterne på undervisning (STX) og på fællesudgifter og bygninger. Dertil kommer dispositionsbegrænsningen på 215 t.kr. Der er kommet flere refusioner end der var kendt ved budgettidspunktet og ved sidste opfølgning og derfor er der en positiv afvigelse på lønbudgettet. Det blev i løbet af året besluttet at foretage flere bygningsrenoveringer. Disse blev delvis finansieret ved at udskyde indkøb af nye pc ere til Skolens maksimale egenbetaling som følge af skader udgør 1% af statstilskuddet dvs. ca t.kr I det oprindelige budget var der afsat t.kr. 400 og heraf forventes der for nuværende kun anvendt t.kr. 3 i Beslutning: Budgetopfølgningen taget til efterretning.

3 Punkt 4B Budget 2017 Aktivitet Aktivitetsforudsætningerne for 2017 er opgjort i årselever Budgettet forudsætter, at der starter 6 gymnasieklasser, 2 pre-ib klasser, 2 IB klaser og 3 HF klasser. Resultatbudget Med baggrund i forventet årselevtal, løn og omkostninger kan der for 2017 opstilles følgende resultatbudget: budget budget 2016 Realiseret 2017 korrigeret oprindeligt Statstilskud Deltagerbetaling og andre indtægter Omsætning i alt Undervisningens gennemførelse Markedsføring Ledelse og administration Bygningsdrift Aktiviteter med særlige tilskud Omkostninger i alt Resultat før finansielle poster Finansielle indtægter Finansielle omkostninger (811) (803) (863) (927) (1.188) Årets resultat For øvrige specifikationer henvises der til det udsendte budget.

4 I forhold til korrigeret budget 2016 er der i budget 2017 et merforbrug på lønninger på ca. t.kr 1.150, primært lønninger til undervisning. Den budgetterede undervisnings løn er i overensstemmelse med ansættelsessituationen, men hvor der i budget 2016 forventedes t.kr i lønrefusion og ved korrektionen pr forventedes t.kr , er der i budget 2017 kun budgetteret med t.kr Refusion modtages i forbindelse med sygdom, barsel, udlån af medarbejdere. På driftsomkostninger er der i forhold til korrigeret budget 2016 et mindre forbrug på t.kr Dette mindre forbrug stammer fra besparelser på bøger, samlinger og kopiering på t.kr. 150, bibliotek på t.kr. 150, omkostninger til IB på t.kr. 80, IT t.kr. 300, køb af tjenesteydelser på t.kr. 75, mødeforplejning t.kr. 30, reparation og vedligehold (bygninger) t.kr , energi og forsyning t.kr 40 og småanskaffelser t.kr Løn til markedsføring er tidligere været indeholdt i lærerløn, men er nu under markedsføring. Derfor en relativ stor ændring her. Beslutning: Budget 2017 blev godkendt og bestyrelsen opfordrede til en tæt opfølgning i lyset af det beskedne resultat. Når ansøgertallene er kendt vil der komme et korrigeret budget. Pkt. 4 C Forholdsregler i forbindelse med besparelser I forbindelse med årlige nedskæringer på 2% på statstilskuddet i perioden 2016 til 2020 er det nødvendigt løbende at tilpasse organisationen. Ledelsens udgangspunkt er, at ledige stillinger i forbindelse med naturlig afgang ikke automatisk genbesættes. Samtlige øvrige omkostninger er gennemgået i november / december 2016, og dette vil der blive fulgt op på i foråret 2017 med mulige besparelser til følge. Når alle øvrige omkostninger er tilpasset, vil den eventuelt resterende del af besparelsen være nødsaget til at blive fundet på personalereduktioner. Det forventes, at personalereduktioner kan findes ved naturlig afgang og ved, at årsvikariater ikke automatisk forlænges. Reduktionerne kan medføre en ændring af medarbejdernes arbejdsportefølje, så mængden af læste timer i årsnormen forøges. Der vil årligt i december, når budgettet foreligger blive fortaget en vurdering af det kommende år med henblik på, at eventuelle tilpasninger sker med virkning pr. 1. august i budgetåret. Ud over dette vil der altid ske en tilpasning af personalebehovet i forhold til aktivitetsniveauet. For 2017 gælder, at der i forbindelse med to barsler er ansat årsvikarer. Årsvikarernes ansættelser udløber med udgangen af forårssemesteret og forventes ikke forlænget. Herudover vil der i foråret 2017 blive taget stilling til tilpasninger således, at der kompenseres for den manglende refusion i 2017 i forhold til Beslutning: Fremstillingen blev taget til efterretning

5 Pkt. 5 Beslutning vedr. udmøntning af rektors resultatlønskontrakt Beslutning: Den indstillede udmøntning på 94% på basisrammen og 93% på ekstrarammen blev besluttet. Pkt. 6 Orientering om elevernes valg af studieretninger De endelige studieretningsklasser blev offentliggjort onsdag og valgene samt sammensætningen blev som følger: EN-SP-Sa 16 1a EN-Sa-ps - S 9 1a Me-EN-Sa 15 1b MU-EN-Ma 11 1b SA-EN-Ma 17 1c SA-Ma-eø 14 1c EN-Sa-ps 29 1f MA-Fy-Ke 24 1x bt-ma-fy 21 1y BI-Ma-Id 22 1z KI-EN-Sa 0 SP-EN-Ty 0 i alt 178 1a 25 1b 26 1c 31 1f 29 1x 24 1y 21 1z 22 4 elever fik ikke deres ønske opfyldt. 1 elev havde ønsket SP-EN-Ty og 3 elever havde ønsket KI- EN-Sa. I alt har 29 elever (ca. 16%) valgt anderledes end deres oprindelige tilkendegivelse ved optaget. Beslutning: Taget til efterretning. Pkt. 7 Beslutning om ferieplan 2017 Ferieplan 2017/18 besluttet og det blev noteret, at Dimission 2017 allerede er fredag d. 23. juni. Pkt. 8 Drøftelse af nyt fra Elevrådet Elevrådet orienterede om, at der med stor succes var blevet afholdt en rystesammendag for elevrådet med både team building og sociale elementer. Ved samme lejlighed blev der valgt en ny formand og næstformand for elevrådet. For at sikre en glidende overgang indtræder den nye elevrådsformand i bestyrelsen efter nytår, mens næstformanden indtræder til sommer. Jonas Götze Lindegaard udtræder således af bestyrelsen, mens Oskar Malling Bøgedal bliver siddende.

6 Desuden er der nedsat et udvalg på 8 elever, som sammen med rektor skal arbejde med digital dannelse i foråret. Formanden benyttede lejligheden til at takke Jonas for sin indsats i skolens bestyrelse. Beslutning: Taget til efterretning. Pkt. 9 Drøftelse af 2 nye sportsinitiativer på IBG En af IBG s lærere har stærke forbindelser i judosporten bl. a. til Tommy Mortensen, tidligere OLdeltager og landstræner for det svenske judo landshold og til formanden for Judo Danmarks sportsudvalg Thomas Hæstrup. De har talt sammen om at etablere en IBG judo skole, hvor Tommy er træner. Baggrunden er, at Judo Danmark pt. opruster bl.a. for at opnå støtte fra Team Danmark og for at kunne få deltagere med til OL i Tokyo Derfor ønskes etableret et kraftcenter for de årige, der kombinerer elitetræning og uddannelse. Dette kraftcenter kunne etableres hos os. Ideen er, at der skal tilbydes 6 x judotræning på gymnasiet i løbet af en uge. 3 x morgen træning + 3 gange eftermiddagstræning. Hvis vi kan tiltrække 5 hf eller stx elever til start aug. ønsker vi at søsætte dette initiativ. På sigt vil vi kunne trække flere elever. Det andet sportstilbud drejer sig om e-sport. Rigtig mange unge mennesker er passionerede gamere, og der er efterhånden flere, der gør det til en levevej. Vi har haft besøg af 4 medlemmer af bestyrelsen i e-sport Ikast-Brande og har drøftet samarbejdsmuligheder. Det klubmedlemmerne først og fremmest har brug for er struktur og rammer, der gør det muligt at træne e sport under gode betingelser. Fag, de syntes kunne give god mening, kunne være idræt og psykologi, fordi man som e-sport spiller først og fremmest skal have en stærk psyke og en stærk fysik. De har således ikke brug for en bestemt fagpakke, men gerne mulighed for morgentræning, hvor de kan gå i fitness og få mulighed for fleksibilitet i forhold til fravær ved f.eks. turneringer. Det, der efterspørges, er således lig det, vi tilbyder vores eliteidrætsudøvere i forvejen. Vi har drøftet judo sporten og e-sport muligheden med SU, hvor der er opbakning til at afprøve disse nye tiltag. Beslutning: Bestyrelsen bakkede op om de nye initiativer. Pkt. 10 Evt. -Afslag på dispensationsansøgning -Årets musical -Junior talent og de politiske vinde -Elevbetaling fremadrettet Bestyrelsen er med ægtefæller inviteret til premiere på årets musical (Showtime) mandag 6/ med efterfølgende spisning.

7 Mht. elevbetaling opfordrede rektor til at tage kontakt til de omkringliggende ungdomsuddannelser for at afdække deres brug af elevbetaling. Herefter afholdes et møde mellem rektor, formand, økonomichef og lærerrepræsentant Carsten Christiansen for at drøfte mulighederne. De øvrige punkter taget til efterretning. Mødet slutter med spisning på CANblau, Klostertorvet 9, 8000 Århus C. Med venlig hilsen Marianne Dose Hvid Rektor Bo Bernhard Jensen

Pkt. 3 Opfølgning på beslutninger fra seneste bestyrelsesmøde. Intet til opfølgning.

Pkt. 3 Opfølgning på beslutninger fra seneste bestyrelsesmøde. Intet til opfølgning. Referat af bestyrelsesmøde for Ikast-Brande Gymnasium Sted: Bøgildvej 6, 7430 Ikast Tid: 14. juni kl. 15.15 Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Vicerektor Ulrik Antonsen deltager i mødet som referent. Økonomichef

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 13. juni 2017 kl. 16.00 i konferencelokalet Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse af referat fra

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2014 kl. 16.00 i lokale A121, samme lokale som tidligere men med nyt nummer. Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Opfølgning på beslutninger fra seneste bestyrelsesmøde.

Opfølgning på beslutninger fra seneste bestyrelsesmøde. Referat af bestyrelsesmøde for Ikast-Brande Gymnasium Sted: Bøgildvej 6, 7430 Ikast Tid: 21. marts 2017 kl. 13.45-16 Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Vicerektor Ulrik Antonsen deltager i mødet som referent.

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Bilag 2. Budget Budget Tom Ebbe Jakobsen

Bilag 2. Budget Budget Tom Ebbe Jakobsen Indhold Resultatbudget Likviditetsbudget Flerårsbudget Årselevtal 2019 For 2019 kan der opstilles følgende elevtal sammenlignet med de foregående år: Der er en vis usikkerhed omkring elevtallet ikke mindst

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 20. september 2016 kl. 16.00 i lokale A121, Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Referat af 38. bestyrelsesmøde på Ikast-Brande Gymnasium

Referat af 38. bestyrelsesmøde på Ikast-Brande Gymnasium Referat af 38. bestyrelsesmøde på Ikast-Brande Gymnasium Bøgildvej 6, 7430 Ikast. Sted: Mødelokale (indgang gennem tårn i gården) Tid: 9. juni 2016, kl. 15.15 1. Godkendelse af dagsorden Vicerektor Ulrik

Læs mere

Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 6. december 2016 kl i lokale A233 - konferencelokalet

Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 6. december 2016 kl i lokale A233 - konferencelokalet Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 6. december 2016 kl. 16.00 i lokale A233 - konferencelokalet Dagsorden: Pkt. 1 Godkendelse af referat fra

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden Uddannelsesleder Ulrik Antonsen deltager i mødet som referent. Betina Kragelund deltager i økonomipunktet.

2. Godkendelse af dagsorden Uddannelsesleder Ulrik Antonsen deltager i mødet som referent. Betina Kragelund deltager i økonomipunktet. Referat af 36. bestyrelsesmøde på Ikast-Brande Gymnasium, Bøgildvej 6, 7430 Ikast. Sted: Mødelokale (indgang gennem tårn i gården) Tid: 10. december 2015, kl. 15.15 1. Kort orientering om Porten til Ikast

Læs mere

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 9. december 2014 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Hüdaverdi

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Budgetopfølgning 1. halvår 2015 Revideret budget 2015

Budgetopfølgning 1. halvår 2015 Revideret budget 2015 Bilag 2 Budgetopfølgning 1. halvår 2015 Revideret budget 2015 Torben Ø. Poulsen Indholdsfortegnelse Aktivitetsspecifikation Side 3-4 Resultatbudget Side 5 Noter til resultatbudget Side 6 Bemærkninger Side

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

Referat af 24. bestyrelsesmøde på IBG

Referat af 24. bestyrelsesmøde på IBG Referat af 24. bestyrelsesmøde på IBG Bøgildvej 2, 7430 Ikast. Sted: Mødelokale (indgang gennem tårn i gården) Tid: 13. december 2011, kl. 15.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Underskrivning af referat

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 11. december 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøder: PK s afskedsreception 5/ , kl. 14

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøder: PK s afskedsreception 5/ , kl. 14 82 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøder: PK s afskedsreception 5/12 2018, kl. 14 Sted: Frederiksborg Gymnasium og HF Kommende ordinære bestyrelsesmøder 27/3 2019, kl.16

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 1. december 2015 kl. 16.00 i lokale A233 - konferencelokalet Dagsorden: Pkt. 1 Godkendelse af referat fra

Læs mere

Naturvidenskabelige studieretninger

Naturvidenskabelige studieretninger Naturvidenskabelige studieretninger 1K MATEMATIK A KEMI A FYSIK B ol C Valg C Valg C Valg B: Bk, Bi, Id, Mu, Re, Sa Valg A: EN, FY, Sprog 2g MA A KE A DA A HI A id C bi C re C Fy B En B 1g sa C bk/mu C

Læs mere

Referat af 28. bestyrelsesmøde på IBG Bøgildvej 2, 7430 Ikast. Sted: Mødelokale (indgang gennem tårn i gården) Tid: 12. december 2013, kl. 13.

Referat af 28. bestyrelsesmøde på IBG Bøgildvej 2, 7430 Ikast. Sted: Mødelokale (indgang gennem tårn i gården) Tid: 12. december 2013, kl. 13. Referat af 28. bestyrelsesmøde på IBG Bøgildvej 2, 7430 Ikast. Sted: Mødelokale (indgang gennem tårn i gården) Tid: 12. december 2013, kl. 13.30 1. Godkendelse af dagsorden 2. Underskrivning af referat

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 8. november 2017 kl

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 8. november 2017 kl Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 8. november 2017 kl. 16-19. Afbud: Ingen. 1. Underskrivelse af referat fra bestyrelsens møde den 7. september 2017 Referatet blev underskrevet.

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 12. december 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 25. november 2014 kl. 16.00 i lokale 2.28 Dagsorden: Pkt. 1 Velkomst til nye bestyrelsesmedlemmer og præsentation

Læs mere

Dagsorden for mødet den Kl :30 (aftensmad) i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den Kl :30 (aftensmad) i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 5. oktober 2016 Dagsorden for mødet den 15-06-2016 Kl. 16.00 18:30 (aftensmad) i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 4) Opfølgning

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

3. Bestyrelsens stillingtagen til udpegning af bestyrelsesmedlemmer ved selvsupplering

3. Bestyrelsens stillingtagen til udpegning af bestyrelsesmedlemmer ved selvsupplering 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Torsdag den 31. maj 2018 kl. 9.30 11.30. Der serveres smørrebrød i slutningen af mødet. Dagsorden 1. Velkommen til den nye bestyrelse 2. Konstituering af

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl , på Solrød Gymnasium

Referat. Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl , på Solrød Gymnasium Referat Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl. 17.00, på Solrød Gymnasium Tilstede: Henriette Selck, Bjarne Thams, Christina Tornquist (uden stemmeret), Bo Nygaard Larsen, Ellen Thomsen Elevrep.: Christian

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Beslutningsreferat

Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Beslutningsreferat 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Beslutningsreferat Onsdag den 9. december 2009, kl. 10.00 12.00 Deltagelse Fraværende med Afbud Fraværende uden afbud Jens Otto Nystrup Peter Kjeldberg Louis

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Christian Holm Donatzky, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

4. Opfølgning på budget 2018: Gennemgang af perioderegnskab l. halvår 2018 (bilag 3a og 3b) Enkelte forhold i bilaget blev fremhævet:

4. Opfølgning på budget 2018: Gennemgang af perioderegnskab l. halvår 2018 (bilag 3a og 3b) Enkelte forhold i bilaget blev fremhævet: Møde 26. november 2018 - bilag til pkt. l Katedralskole Gymnasium og HF Jernbanegade 34 DK-51000denseC Referat fra møde i Odense Katedralskoles bestyrelse Tirsdag den 11. september 2018 kl. 19.00 Mødelokale

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 18-5-2009 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen Joe Jensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde fredag den 20. september 2019

Bestyrelsesmøde fredag den 20. september 2019 Bestyrelsesmøde fredag den 20. september 2019 Til stede: Bestyrelsen: Per Andersen, Kim Brarup, Annette Nordstrøm, Brian Elgaard, Morten Skaarup, Henrik Holmskov, personalerepræsentant Martin Kristensen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 10. december 2018 kl

Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 10. december 2018 kl Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 10. december 2018 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Afbud: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Anne Ruge, Else Bock, Irene Nielsen, Lars L. Hansen,

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

OPLÆG TIL BESTYRELSESMØDET 12/ : BUDGETFORSLAG 2019:

OPLÆG TIL BESTYRELSESMØDET 12/ : BUDGETFORSLAG 2019: PLÆG TIL BESTYRELSESMØDET 12/12 2018: BUDGETFRSLAG 2019: 27-11-2017 Rubriknr. 04-12-2018 04-12-2018 BUDGET BUDGET UDKAST BUDGET BESKRIVELSE: 2018 2019 2020 MSÆTNING NTE l STATSTILSKUD I ALT NTE 2 DELTAGERBETALING

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for 18.03.2019 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Karen Louise Erichsen Marcus Foget Bøjer Julie Valentin Lukassen Lars Kold Jensen Thomas Frost Andersen

Læs mere

Bilag 2 Budgetopfølgning 1. halvår 2016 Revideret budget 2016

Bilag 2 Budgetopfølgning 1. halvår 2016 Revideret budget 2016 Bilag 2 Budgetopfølgning 1. halvår 2016 Revideret budget 2016 Indholdsfortegnelse Aktivitetsspecifikation Side 2 Resultatbudget Side 5 Noter til resultatbudget Side 6 Korte bemærkninger til budgetopfølgningen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School

Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School Mødedato: 5/9/16 kl. 16.00 til 18.00. Sted: Mødelokale 1, Langkaer Gymnasium. Deltagere: Bo Sejer

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl Helsingør Gymnasium d. 14. maj 2012 Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl. 18.00 Tilstede: Flemming Jensen (formand), Henrik Busch (næstformand), Bo Søby Kristensen, Per Bjørn Waagø, Sofie Gyldsø

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 8. december 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 8. december 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 8. december 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 19. september 2017 Fraværende: Anders Gadegaard og Ingrid McLeanNyegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

Indkaldelse til 19. bestyrelsesmøde på IBG

Indkaldelse til 19. bestyrelsesmøde på IBG Indkaldelse til 19. bestyrelsesmøde på IBG Bøgildvej 2, 7430 Ikast. Sted: Mødelokale (indgang gennem tårn i gården) Tid: 4. oktober 2011, kl. 15.45 1. Godkendelse af dagsorden 2. Underskrivning af referat

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. april 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Helle Lundgreen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 6. december 2017 Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet torsdag den 3. september 2015

Referat fra bestyrelsesmødet torsdag den 3. september 2015 Referat fra bestyrelsesmødet torsdag den 3. september 2015 Til stede: Formand Brian Bertelsen, næstformand Jens Arne Hedegaard, Jørgen Dyrskjøt Thorsen, Hanne Christensen, Erik Baisgaard, Dorte Etzerodt

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag d. 15. december 2010

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag d. 15. december 2010 Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 20.12.2010 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00) 8. september 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Bilag 3. Budget Bestyrelsesmødet Torben Ø. Poulsen

Bilag 3. Budget Bestyrelsesmødet Torben Ø. Poulsen Bilag 3 Budget 2017 Bestyrelsesmødet 01.12.2016 Torben Ø. Poulsen Indholdsfortegnelse Aktivitetsspecifikation Side 3 Resultatbudget Side 4 Noter til resultatbudget Side 5 Bemærkninger Side 6 Budgetterede

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Udkast Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Tilstede: Frank Christensen (FC), Benny Würtz (BW), Helle Rootzén (HR), Daniel E. Hansen (DEH), Jesper Lykkegaard (JL), Morten Eskildsen (ME),

Læs mere

Referat fra SAG Afdelings- og Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Referat fra SAG Afdelings- og Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Referat fra SAG Afdelings- og Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dato: 12. januar 2016 Tid: 16.30 18.00 Sted: Lærerværelset Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Jonas Christoffersen, Rasmus

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl 14. december 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Torben Petersen, Morten Pape

Læs mere

Referat af 35. bestyrelsesmøde 5/ kl på Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, Silkeborg

Referat af 35. bestyrelsesmøde 5/ kl på Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, Silkeborg Referat af 35. bestyrelsesmøde 5/11-2015 kl. 13.00 på Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, Silkeborg Dagsorden ordinært bestyrelsesmøde: 1. Godkendelse af dagsorden Uddannelsesleder Ulrik Antonsen deltager

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 13. december 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 13. december 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 13. december 2016 kl. 16.00-19.00 Afbud: Helle Vestergaard, Lotte Thøgersen og Helle Lindkvist. 1. Underskrivelse af referat fra møde den

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 57 (ekstraordinært møde)

Bestyrelsesmøde nr. 57 (ekstraordinært møde) Bestyrelsen for Rungsted Gymnasium Bestyrelsesmøde nr. 57 (ekstraordinært møde) Tirsdag d. 29. januar 2019 kl. 18.00 20.00 Afholdes på Rungsted Gymnasium på lærerværelset, Stadionallé 14 i Rungsted Ved

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2015 Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Formanden indledte med at byde Helle Enkelund velkommen i bestyrelsen.

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 14. juni 2017 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Carsten Riskjær Jakobsen Katja Holm

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Efter bestyrelsen havde besigtiget forbedringer af inde og udearealer

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Torsdag den 4. oktober2018, kl. 16.15-18.15 Mødelokale 318 (på 2. sal) Dagsorden Punkt 0. Underskrift på referat fra bestyrelsesmøde den 19.6.2018 Bilag 1. Referat fra

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Herning HF & VUC tirsdag den 22. september 2015

Referat fra bestyrelsesmøde Herning HF & VUC tirsdag den 22. september 2015 Referat fra bestyrelsesmøde Herning HF & VUC tirsdag den 22. september 2015 Tilstede Ole Mynster Herold, Lone Børlum, Christian Aagaard, Dorte Østergaard Lorentzen, Sten Jensen Muff, Bjarne F. Pedersen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011. Dagsorden og referat

Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011. Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011 Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde, tirsdag den 22.marts 2011 kl. 1800. Mødet afholdes på restaurant Bolettes Gæstebud, Gl. Strandvej 7, 3050 Humlebæk (samme sted som

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 13-1-2011 kl. 16.

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 13-1-2011 kl. 16. DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 13-1-2011 kl. 16.00 Medlemmer: Birger Hansen Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge Kristian Knakkergaard Nielsen Vagn Nørgaard Arne

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen tirsdag den 24. september 2019 Til stede var: Hans

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 19.11.2012. tirsdag den 27. november 2012 kl. 16.00 i det nye konferencelokale.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 19.11.2012. tirsdag den 27. november 2012 kl. 16.00 i det nye konferencelokale. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 19.11.2012 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 27. november 2012 kl. 16.00 i det nye konferencelokale. 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 47, mandag den 13. marts 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 47, mandag den 13. marts 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 15. marts 2017 Bestyrelsesmøde nr. 47, mandag den 13. marts 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian Bonne

Læs mere

Peter Norman 5 min. 8 Indlæg fra Pædagogisk Råd Lars Hansen 10 min. 9

Peter Norman 5 min. 8 Indlæg fra Pædagogisk Råd Lars Hansen 10 min. 9 Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 19. juni 2017 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Afbud: Referent: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Peter Okholm, Frank Hoffmann, Else Bock, Lena

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted I A R U N G S T E D G Y M N A S I U M Referat marts 2014 Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Fraværende Referent Bo Hilsted, Svend

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning Dato & tid 29. marts 2016 / kl. 16-19 SIG C211 Referent Afbud Deltagere Stine Hauge Nielsen Jens Elmelund, Charlotte Rønhof, Karsten Skawbo-Jensen, Randi Brinckmann; René van Laer, Henning Bach Christensen,

Læs mere

Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant. Steffen Lund, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau

Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant. Steffen Lund, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau REFERAT Bestyrelsesmøde 7. december 2018 6. december 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Lars Tonø, Roskilde kommune Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - Fax: 66 10 26 32 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i bestyrelsen den 29. september 2015 Til stede

Læs mere

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl. 17-19 i lokale 13.28 Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Referat Orientering fra formanden Lectio er systemrevideret og godkendt. UU giver i sit hæfte Fremtidsparat,

Læs mere

Dagsorden: Bestyrelsesformanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem for kursisterne, Jon Maribo Jensen.

Dagsorden: Bestyrelsesformanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem for kursisterne, Jon Maribo Jensen. Referat af bestyrelsesmøde for Herning HF og VUC tirsdag den 8. september 2009 kl. 16.00 i konferencelokalet. I mødet deltog: Willy Grøn, Nils Hedegaard (punkterne 3,4 og 9), Carsten Kissmeyer, Torben

Læs mere

Referat af 34. bestyrelsesmøde på Ikast-Brande Gymnasium,

Referat af 34. bestyrelsesmøde på Ikast-Brande Gymnasium, Referat af 34. bestyrelsesmøde på Ikast-Brande Gymnasium, Bøgildvej 6, 7430 Ikast. Sted: Mødelokale (indgang gennem tårn i gården) Tid: 10. juni 2015, kl. 15.00 Bemærk starttidspunkt! 1. Godkendelse af

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013. Referatet blev godkendt. Ingen Referat af bestyrelsesmødet 21/3 2013. Pkt. nr. 2. Overskrift:

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010 Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 8. juni 2010 kl. 16.00 i konferencelokalet. 1. Velkomst til nye bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Referat af 37. bestyrelsesmøde på Ikast-Brande Gymnasium,

Referat af 37. bestyrelsesmøde på Ikast-Brande Gymnasium, Referat af 37. bestyrelsesmøde på Ikast-Brande Gymnasium, Bøgildvej 6, 7430 Ikast. Sted: Mødelokale (indgang gennem tårn i gården) Tid: 17. marts 2016, kl. 15.15 1. Godkendelse af dagsorden Uddannelsesleder

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 27. Marts 2019 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Johan Klingberg Müller Peter Haldor

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 11. juni 2015 (kl. 17:00 20:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 11. juni 2015 (kl. 17:00 20:00) 12. juni 2015 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere