BILAG 4. Elektronisk overvågning og analyse af danske medier for Miljø- og Fødevareministeriet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BILAG 4. Elektronisk overvågning og analyse af danske medier for Miljø- og Fødevareministeriet"

Transkript

1 Kravspecifikation BILAG 4 Elektronisk overvågning og analyse af danske medier for Miljø- og Fødevareministeriet Kravspecifikationen falder i tre dele: I. Daglig elektronisk medieovervågning II. Månedlig analyse på baggrund af den leverede medieovervågning III. Optioner I. Daglig elektronisk medieovervågning for Miljø- og Fødevareministeriet I.1 Omfang og art Miljø- og Fødevareministeriet udbyder en 2-årig kontrakt på elektronisk medieovervågning af ministeriet og dets institutioner. Kontraktperioden er 1. januar december 2017 med mulighed for forlængelse i op til to gange 1 år, jf. option 3. Medieovervågningen skal dække hele ministeriet inklusiv styrelser og klagecentre: Miljø- og Fødevareministeriet, Departementet Miljøstyrelsen Fødevarestyrelsen Naturerhvervsstyrelsen Naturstyrelsen Kystdirektoratet Klagecenter for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Energiklagenævnet Natur- og Miljøklagenævnet Den daglige elektroniske medieovervågning skal omfatte nedenstående kildetyper, og skal umiddelbart kunne udvides med flere relevante kilder under hver type. De omremsede kilder er således kun eksempler: Alle danske landsdækkende dagblade samt regionale og lokale danske dagblade, herunder gratis omdelte dagblade som MetroXpress. Ugeaviser. Fagblade, blandt andet Ingeniøren, Effektivt Landbrug, Landbrugsavisen, Computerworld, Danske Kommuner, Dansk VVS, Dansk Golf, Jæger, Kommunen, Landbrug nord, Landbrug Øst, Landbrug Syd, Landbrug Fyn, Landsbyerne, Journalisten, Lastbilmagasinet, Licitationen, Mandag Morgen, Maskinbladet, Økologi & Erhverv, Sermitsiaq, Skoven, Tænk, Transportmagasinet

2 Alle nyhedsprogrammer i landsdækkende TV og - radio samt alle nyhedsprogrammer på TV2 og DR s regionale TV- og radio-stationer. Væsentlige, faste programmer som: DR/21Søndag, Aftenshowet, Agenda, Deadline, Horisont, Kontant, Magasinet Penge, Miljømagasinet, Natursyn, Orientering (aften og søndag) P1 Business, P1 Debat, P1 Politisk debat, P1 (morgen, formiddag og eftermiddag). TV2/Go aften Danmark, Go morgen Danmark. Webmedier knyttet til de ovenfor nævnte dagblade, fagblade og ugeaviser samt de ovenfor nævnte TV- og radiostationer samt selvstændige webmedier, herunder Altinget.dk, 180grader.dk, presswire.dk, sportsfiskeren.dk, skovognatur.dk, Videnskab.dk Nyhedsbureauet Ritzau. Medierne overvåges elektronisk på baggrund af en række søgeprofiler og -strenge defineret af Miljø- og Fødevareministeriets søgeord. Miljø- og Fødevareministeriet skal have mulighed for løbende at opdatere og justere søgeord og søgeprofiler samt oprette nye profiler efter behov. Lister med søgeord fremsendes efter kontraktens indgåelse. En grundig sortering er påkrævet. Både af alle de artikler der til trods for at de er indfanget af ministeriets søgeord/søgestreng er irrelevante for ministeriet, og af dubletter. Nye dagblade, ugeaviser, webmedier, TV- og radioprogrammer, som jævnligt må forventes at bringe artikler/indslag indenfor Miljø- og Fødevareministeriets område, skal løbende inkluderes i medieovervågningen. Omfanget af artikler estimeres på årsplan til at ligge omkring Hertil kommer ca indslag i TV- og radioprogrammer. I.2 Krav til levering Ved levering skal artikler udover den nævnte frasortering af dubletter og irrelevant indhold være sorteret efter en række nøjere definerede profiler. Der skal både være emneprofiler og profiler, hvor stoffet er inddelt efter ministeriets institutioner. Samtidig vil der være krav om en relevanssortering sådan, at de største og væsentligste medier vises først. De konkrete profiler og sorteringsparametre aftales nærmere efter kontraktens indgåelse. I.3 Særlige krav til leveringsform for artikler. Artikler fra alle landsdækkende dagblade og minimum 95 % af artiklerne fra de øvrige dagblade skal leveres elektronisk. Artikler fra ugeaviser skal leveres elektronisk Der skal leveres data om artiklen (medie, dato, sektion, og side). Der leveres desuden - i den udstrækning tilbudsgiver kan opnå aftale med medierne - en pdf med den oprindelige opsætning i avisen. Minimum 95 % af artiklerne i webmedier skal leveres som dybe links direkte til artiklerne. Når det ikke er muligt at levere dybe links direkte til artiklen, leveres i stedet et link til webmediets forside.

3 Ritzau meddelelser eller andre artikler, der har samme ordlyd - skal leveres, så den enkelte meddelelse/artikel kun vises en gang og med tilknytning af en oversigt over alle de medier, hvor de enkelte meddelelser/artikler har været bragt. I.4 Særlige krav til leveringsform af TV- og radioindslag Indslag fra nyheds- og TV- programmer skal leveres som resuméer. Væsentlige pointer og budskaber stå forrest i et resumée. Resuméet skal skrives objektivt og gengive essensen af indslagets indhold herunder hvem der optræder. Resuméerne består af en overskrift og 5-10 linjers brødtekst. Kilde (program), dato, tidspunkt, evt. journalist skal fremgå adskilt fra resuméet. I det omfang den pågældende TV- eller radiokanal har udarbejdet et resumé, linkes der direkte til dette. Hvis kanalen giver mulighed for det, linkes der direkte til programmet. I.5 Krav til leveringstidspunkt Hverdage: Kl. 6: - Artikler fra landsdækkende dagblade, gratis omdelte dagblade og regionale dagblade, som er udkommet samme dag, landsdækkende webmedier. - Resumeer af radio- og tv udsendelser samt Ritzau telegrammer og landsdækkende webmedier fra den foregående dag. Kl. 13: - Artikler fra lokale dagblade, ugeaviser, fagblade og samtlige webmedier (også artikler fra landsdækkende webmedier, der er udkommet efter sidste leverance). Lørdag/søndag og helligdage: Kl.8.: - En samlet leverance indeholdende samtlige kilder nævnt ovenfor under overskriften Hverdage, der er udkommet siden sidste leverance. Ved forsinkelser (> 15 minutter) skal der sendes en orienterende mail. I.6 Leveringssteder og krav til disse: Leverancerne skal ske til portal på ministeriets intranet og som mailservice til alle medarbejdere, der ønsker det: Koncernadgang via portal samt krav om brugervenlighed Resultatet af den samlede medieovervågning skal leveres i en portal, som alle Miljø- og Fødevareministeriets medarbejdere (ca.5.300) har adgang til via ministeriets intranet. Artiklerne/resuméerne skal være tilgængelige på portalen i hele kontraktperioden. Overvågningen skal præsenteres i den aftalte opdeling i profiler. Desuden skal portalen: have en brugervenlig søgefunktion, hvor der kan søges på ministeriets profiler, kilder, kildetyper, enkelte datoer, afgrænsede tidsperioder og emneord. give mulighed for samlet udprintning af den fulde ordlyd af alle artikler/resuméer i hver leverance. Det skal etableres en brugervenlig funktionalitet, som gør det muligt med få klik at fremsøge og samlet udprinte den del af leverancen, der hører under en bestemt søgeprofil.

4 Mailservice til medarbejdere: Alle medarbejdere skal via portalen på intranettet kunne tilmelde sig en mailservice sådan, at dagens overvågninger (kl 6 og 13 på hverdage og kl 8 søn- og helligdage) bliver modtaget i medarbejdernes indbakker. II. Månedlig analyse på baggrund af den leverede medieovervågning Miljø- og Fødevareministeriet ønsker en månedlig analyse af medieomtalen af Miljø- og Fødevareministeren. Medieanalysen skal består af en månedlig rapport, som måler ministeriets målopfyldelse og ministeriets mediesynlighed. Målopfyldelsen analyseres i forhold til: Proaktivitet: Mere end halvdelen af de store pressesager på miljøområdet på en måned skal være initieret af MFVM. Minister benchmark: Ministeren skal være blandt de mest omtalte menige fagministre. Synlighed, ministerens dagsorden: Ministeren skal være den mest omtalte politiker på egne selvvalgte politiske dagsordener. Synlighed, Koncernens dagsorden: Ministeriet skal have en styrelse blandt de 20 mest synlige organisationer på egne selvvalgte politiske agendaer. Mediesynligheden måles i forhold til: Ministeren/ministeriet: Omtaler, læsertal og månedens største sager. Koncernens synlighed: Omtaler, læsertal, ministerens andel samt de største sager for hver styrelse. Visualisering af de største sager (tidslinje). Benchmark med fem udvalgte ministre: Omtaler, læsertal og månedens største sager. Benchmark: Synligheds-rangering af alle ministre. Medietyper: Ministerens/ministeriets synlighed i TV, radio, telegrammer, printmedier og web (fordelt på landsdækkende, lokalt, regional og fagblade/magasiner). Regional mediefordeling: Omtaler læsertal og største sager. Selvvalgte politiske agendaer: Omtaler, læsertal, største sager, partierne, top 10 politikere, top 20 organisationer, top 20 medier og medietyper. Den månedlige medieanalyse leveres i let aflæselig grafisk form, og det skal være muligt at indføje mindre justeringer efter behov.

5 Samarbejde Leverandøren får en kontaktperson i Miljø- og Fødevareministeriet, som vil stå for kontakt i både implementerings- og driftsfasen, om kvaliteten af leverancerne, herunder også opdatering af søgeordsprofiler og hvilke medier, der er inkluderet i overvågningen. III: Optioner Miljø- og Fødevareministeriet ønsker tilbud på følgende to optioner, som er uden kontraheringspligt for ordregiver: III.1. Specifikke analyser af danske mediers omtale af Miljø- og Fødevareministeriet, institutioner og sager. Kvalitativ vurdering af mediernes omtale af ministeriet og dets sagsområder, således at image og effekt af pressearbejde og øvrig kommunikationsindsats på særlige områder/særlige indsatser kan måles for såvel ministeriet som helhed og for de enkelte styrelser. Parametre der kunne indgå: f.eks. tone (positiv, neutral, negativ), medietypefordeling, regional fordeling og bruttolæsere. Vurderingerne skal både kunne ske i form af vurderingen af den generelle pressedækning i en periode og måling på enkeltsager/kampagner. Der ønskes forslag til løsning af opgaven med angivelse af timepris. III.2. Overvågning af sociale medier Elektronisk overvågning af sociale medier fx Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, blogs mv. på baggrund af en række søgeprofiler defineret af Miljø- og Fødevareministeriet Der skal være mulighed for at ministeriet løbende kan justere søgeprofiler samt oprette nye profiler efter behov. Der skal være mulighed for at udtrække statistik på enkelte søgeord. Overvågningen skal tilgås fra overvågningsportalen. Opslag indfanget af søgeord, men med et for ministeriet irrelevant indhold, skal frasorteres. Der ønskes forslag til løsning af opgaven med angivelse af timepris. III.3. Forlængelse Miljø- og Fødevareministeriet kan beslutte at forlænge kontrakten i op til to gange 1 år. Beslutter ministeriet at gøre brug af denne option, skal dette skriftligt meddeles tilbudsgiver senest den 1. august året før optionens ikrafttrædelse. Forlængelsen skal ske til samme årlige pris som i den oprindelige kontrakt.

6

Kravspecifikation. I. Daglig elektronisk medieovervågning for Kulturministeriet

Kravspecifikation. I. Daglig elektronisk medieovervågning for Kulturministeriet Kravspecifikation Elektronisk overvågning og analyse af danske medier for Kulturministeriet Kravspecifikationen falder i to dele: I. Daglig elektronisk medieovervågning II. Optioner - Option A: Fast månedlig

Læs mere

KRAVSPECIFIKATION Medieovervågning. 25. oktober 2016 Sagsnr

KRAVSPECIFIKATION Medieovervågning. 25. oktober 2016 Sagsnr KRAVSPECIFIKATION Medieovervågning 25. oktober 2016 Sagsnr. 2016-10992 Skabelon version 14. juni 2016 Kravspecifikation side 2/11 1. Indledning 1.1 Formål med opgaven, der udbydes Formålet med opgaven

Læs mere

Medieanalyse. Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland. August-november 2011

Medieanalyse. Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland. August-november 2011 Medieanalyse Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland August-november 211 Nøgletal Omtale af akuttelefonen: Antal, læsertal og estimeret annonceværdi Antal Positive Neutrale Negative Bruttolæsertal

Læs mere

Medieanalyse af Danmark spiser sammen 1. januar maj 2019

Medieanalyse af Danmark spiser sammen 1. januar maj 2019 Medieanalyse af 1. januar - 10. maj 2019 2 Indhold og indledning Indledning Denne analyse baserer sig på omtale af kampagnen i perioden 01.01.2019 til og med 10.05.2019. Analysen tager udgangspunkt i alle

Læs mere

Fokusområder i 2015. Den 26. marts 2014 vedtog Viborg Byråd en skærpet markedsføringsprofil med fire styrkepositioner:

Fokusområder i 2015. Den 26. marts 2014 vedtog Viborg Byråd en skærpet markedsføringsprofil med fire styrkepositioner: Fokusområder i 2015 Fokusområde Status pr. 30.06.2015 Status Markedsføring Viborg Kommune skal markedsføres yderligere med henblik på at skabe vækst. Det skal ske via tiltrækning af tilflyttere, studerende,

Læs mere

INTERNATIONALE BØRNEKULTURDAGE BILLUND KOMMUNE. Synlighedsanalyse 1. MARTS 15. SEPTEMBER 2016

INTERNATIONALE BØRNEKULTURDAGE BILLUND KOMMUNE. Synlighedsanalyse 1. MARTS 15. SEPTEMBER 2016 INTERNATIONALE BØRNEKULTURDAGE BILLUND KOMMUNE Synlighedsanalyse 1. MARTS 15. SEPTEMBER 2016 OVERBLIK 112 OMTALER ANNONCEVÆRDI 264.556 DKK BRUTTOLÆSERE 1,5 MIO. MEST EKSPONERENDE MEDIE Jydske Vestkysten

Læs mere

Halsnæs Kommune i medierne

Halsnæs Kommune i medierne Halsnæs Kommune i medierne 1. Januar 3. juni 216 Analysis manager: H. C. Nordahl Thomsen Antal omtaler Nøgletal for perioden Omtaler Læsertal Brand Building Effect Visibility Score Halsnæs Kommune 2.27

Læs mere

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde -

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde - DMJ RUC SDU / journalister samt DMJ / tv- og medietilrettelæggere (tvm er) Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/8-2012 - 1. runde - *** = fællesopslag for journalister og tvm er Praktiksted:

Læs mere

Sender vi pressemeddelelser ud på det rigtige tidspunkt? Side 1

Sender vi pressemeddelelser ud på det rigtige tidspunkt? Side 1 ANALYSE Sender vi pressemeddelelser ud på det rigtige tidspunkt? Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 3 SENDER VI PRESSEMEDDELELSER UD PÅ DET RIGTIGE TIDSPUNKT 3 METODEN FOR ANALYSEN 4 REDAKTIONELLE POSTKASSER PÅ

Læs mere

INTERNATIONALE BØRNEKULTURDAGE BILLUND KOMMUNE. Synlighedsanalyse 1. MARTS 15. SEPTEMBER 2016

INTERNATIONALE BØRNEKULTURDAGE BILLUND KOMMUNE. Synlighedsanalyse 1. MARTS 15. SEPTEMBER 2016 INTERNATIONALE BØRNEKULTURDAGE BILLUND KOMMUNE Synlighedsanalyse 1. MARTS 15. SEPTEMBER 2016 OVERBLIK 112 OMTALER ANNONCEVÆRDI 264.556 DKK BRUTTOLÆSERE 1,5 MIO. MEST EKSPONERENDE MEDIE Jydske Vestkysten

Læs mere

Medieopgørelse af Syddansk Vækstforum samt projekter siden november februar 2015

Medieopgørelse af Syddansk Vækstforum samt projekter siden november februar 2015 Medieopgørelse af Syddansk Vækstforum samt projekter siden 2010. 15 november 2014 15 februar 2015 Uge oversigt med udvalgte overskrifter samt antal og PR-score, 1. periode. 30 millioner til udklækning

Læs mere

Medieopgørelse af Syddansk Vækstforum samt projekter siden periode 16 februar maj 2015

Medieopgørelse af Syddansk Vækstforum samt projekter siden periode 16 februar maj 2015 Medieopgørelse af Syddansk Vækstforum samt projekter siden 2010. 2. periode 16 februar 2015 4 maj 2015 Uge oversigt med udvalgte overskrifter samt antal og PR score, 2. periode. 70 Studiejob og morgenmad

Læs mere

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde -

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde - DMJ RUC SDU / journalister samt DMJ / tv- og medietilrettelæggere Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/2-2012 - 1. runde - *** = fællesopslag for journalister og tvm er Praktiksted: Opslåede

Læs mere

MEDIEANALYSE Publicity for Business Region North Denmark August 2016

MEDIEANALYSE Publicity for Business Region North Denmark August 2016 MEDIEANALYSE Publicity for Business Region North Denmark August 2016 Analysens indhold 1. Indledning... 2 Introduktion... 2 Data... 2 Medierne... 2 2. Medieomtaler... 2 Antal omtaler... 2 Fordelt på måneder...

Læs mere

Det skal vi nå.. Sæt din virksomhed på mediernes dagsorden 10/5/09

Det skal vi nå.. Sæt din virksomhed på mediernes dagsorden 10/5/09 Sæt din virksomhed på mediernes dagsorden Vækshus Hovedstadsregionen 2. oktober Kl. 9 12 Lindegaards.com 1 Det skal vi nå.. Pressen med eller modspiller? Hvad er en god historie Når du tager kontakten

Læs mere

Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park

Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park Vej & Park Njalsgade 15 2300 København S Att.: Gitte Hyldahl Nielsen København, november 2004 Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park Ordre: 26362 Periode: Oktober 2004 Publicitetsrapporten

Læs mere

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde -

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde - JH RUC SDU / journalister samt MH / tv- og medietilrettelæggere Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/8-2011 - 1. runde - *** = fællesopslag for journalister og tvm er Praktiksted: Opslåede

Læs mere

Få adgang til medieovervågningen

Få adgang til medieovervågningen Få adgang til medieovervågningen Som ansat har du mulighed for at modtage den daglige medieovervågning, som Forsvaret og Forsvarsministeriet abonnerer på. Medieovervågningen giver dig adgang til artikler

Læs mere

Cykelsuperstien Albertslund

Cykelsuperstien Albertslund Kampagnerapport Cykelsuperstien Albertslund 28. marts 2012-29. maj 2012 Overblik: Medietyper og nøgletal Medietype Positive Negative Neutrale Webkilder 96 89 2 5 75.384 480.651 Lokale ugeaviser 29 23 1

Læs mere

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Skarp og målrettet kommunikation af en sag Når I har overvejet, hvilke sager der kan være interessante for jer at skabe debat om i forbindelse

Læs mere

Sundhed i medierne En kvantitativ analyse af danske mediers dækning af folkesygdomme i perioden fra den 1. januar 2013 til den 30.

Sundhed i medierne En kvantitativ analyse af danske mediers dækning af folkesygdomme i perioden fra den 1. januar 2013 til den 30. Sundhed i medierne En kvantitativ analyse af danske mediers dækning af folkesygdomme i perioden fra den 1. januar 2013 til den 30. juni 2015 Introduktion 1. OVERORDNET BESKRIVELSE Medieanalysen tager udgangspunkt

Læs mere

Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park

Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park Vej & Park Njalsgade 15 23 København S Att.: Gitte Hyldahl Nielsen København, november 24 Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park Ordre: 26362 Periode: September 24 Publicitetsrapporten

Læs mere

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2017

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2017 Danmark i de internationale medier VisitDenmark 2017 Internationale omtaler øger rejselysten til Danmark International PR- og pressebearbejdning medvirker til at øge kendskabet og rejselysten til Danmark

Læs mere

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde -

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde - DMJ RUC SDU / journalister samt DMJ / tv- og medietilrettelæggere (tvm er) Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/2-2013 - 1. runde - *** = fællesopslag for journalister og tvm er Praktiksted:

Læs mere

FRA 1 TIL 3,3 MIO FANS LARS DAMGAARD NIELSEN, REDAKTØR, SOCIALE MEDIER, DR (@TAFKAL) 18. JANUAR 2016, MMEX

FRA 1 TIL 3,3 MIO FANS LARS DAMGAARD NIELSEN, REDAKTØR, SOCIALE MEDIER, DR (@TAFKAL) 18. JANUAR 2016, MMEX FRA 1 TIL 3,3 MIO FANS LARS DAMGAARD NIELSEN, REDAKTØR, SOCIALE MEDIER, DR (@TAFKAL) 18. JANUAR 2016, MMEX Agenda Mission på sociale medier. Hvor er DR på sociale medier. Hvordan udkommer vi. Hvad måler

Læs mere

Kommunikationshandlingsplan for Plan og Koncept Analysefasen maj-august 2010

Kommunikationshandlingsplan for Plan og Koncept Analysefasen maj-august 2010 Cykelpendlerruter i hovedstadsområdet Kommunikationshandlingsplan for Plan og Koncept Analysefasen maj-august 2010 10-06-2010/NIHE Oversigt Medio juni Åbning af hjemmesiden med fokus på Albertslundruten

Læs mere

Kvantitativ medieanalyse af omtalen af Aarhus & tv-serien Dicte FEBRUAR 2013

Kvantitativ medieanalyse af omtalen af Aarhus & tv-serien Dicte FEBRUAR 2013 Kvantitativ medieanalyse af omtalen af Aarhus & tv-serien Dicte FEBRUAR 213 Nøgletal & overblik Periode: 1.2.212-15.2-213 Antal omtaler Læsertal Estimeret annonceværdi (DKK) PROCENTFORDELING - AARHUS &

Læs mere

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde -

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde - JH RUC SDU / journalister samt MH / tv- og medietelrettelæggere Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/8-2010 - 1. runde - Praktiksted: Opslåede stillinger: JH RUC SDU MH Ansøgere i alt

Læs mere

Organdonationsdag opsamling og evaluering

Organdonationsdag opsamling og evaluering Organdonationsdag 2017 - opsamling og evaluering Dagens formål At skabe dialog og debat om organdonation. At anerkende dem, der har organdonation tæt på i deres personlige liv eller professionelle virke.

Læs mere

Informationsformidling om dansk akvakultur

Informationsformidling om dansk akvakultur om dansk akvakultur Faglig rapport fra Dansk Akvakultur nr. 2012-2 Rapport for projekt informationsformidling om dansk akvakultur DATABLAD Serietitel og nummer: Faglig rapport fra Dansk Akvakultur nr.

Læs mere

KOMMUNIKATION Gode råd om basiskommunikation

KOMMUNIKATION Gode råd om basiskommunikation KOMMUNIKATION Gode råd om basiskommunikation Etape 0 Kommunikationen er en del af jeres ansigt udadtil. Sørg derfor for at den stemmer overens med jeres foreningsstrategi. Mission: Hvorfor findes foreningen?

Læs mere

Sådan sætter du din pris

Sådan sætter du din pris PRISSTATISTIK November 2016 Sådan sætter du din pris Hvad skal du koste? DJ giver de gode råd om din markedsresearch og din prissætning, og medlemmer har adgang til en række prisundersøgelser inden for

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

Hverdagskommunikation På Vapnagaard. 2. kredskonference februar 2019 på Phamarkon i Hillerød

Hverdagskommunikation På Vapnagaard. 2. kredskonference februar 2019 på Phamarkon i Hillerød På Vapnagaard 2. kredskonference 1. - 2. februar 2019 på Phamarkon i Hillerød Hvem er vi? Boliggården Boligselskab i Helsingør 45 afdelinger fra 5 til 1743 lejemål I alt ca. 6.000 boliger Alle afdelinger

Læs mere

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9 Kommunikation Hjemmeside 2 Intranet 3 Sociale medier 4 Reklamekampagner 5 Aktiviteter / events 8 360 graders kommunikation 9 Kontakt til pressen 10 damkjær & vesterager 1 Hjemmeside ECCOs hjemmeside har

Læs mere

Kommunikationsplanen er opdelt i forhold til de kanaler, som nyheder, status og andre informationer spredes på.

Kommunikationsplanen er opdelt i forhold til de kanaler, som nyheder, status og andre informationer spredes på. Kommunikationsplan for projekt Viden og Innovation i SMV ere via Studerende (VIIS) vers. 2 (jan. 2013) Introduktion Kommunikationsplanen er opdelt i forhold til de kanaler, som nyheder, status og andre

Læs mere

Viborg Kommune Medieanalyse. 2. kvartal 2014

Viborg Kommune Medieanalyse. 2. kvartal 2014 Viborg Kommune Medieanalyse 2. kvartal 214 Opdrag Denne analyse udgør et styrings- og dokumentationsværktøj for kommunikationsog markedsføringsarbejdet i forbindelse med Viborg Kommunes synlighed i medierne.

Læs mere

16. november Spørgsmål og svar. Udbud af system til skemalægning og lokalebooking på Aalborg Universitet

16. november Spørgsmål og svar. Udbud af system til skemalægning og lokalebooking på Aalborg Universitet 16. november 2017 Spørgsmål og svar Udbud af system til skemalægning og lokalebooking på Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Det ville være en hjælp i koordineringen af vores udbudssvar [ ], hvis I kunne levere

Læs mere

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde -

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde - DMJ RUC SDU / journalister samt DMJ / tv- og medietilrettelæggere (tvm er) Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/8-2013 - 1. runde - *** = fællesopslag for journalister og tvm er Praktiksted:

Læs mere

Spørgsmål til udbudsmateriale Intranet til Danmarks Domstole

Spørgsmål til udbudsmateriale Intranet til Danmarks Domstole Spørgsmål til udbudsmateriale Intranet til Danmarks Domstole Senest opdateret den 15. oktober 2012 1. Krav 1.4. Der skal som udgangspunkt være vandtætte skotter mellem de lokale intranet, men det skal

Læs mere

DEN GODE PRESSEMEDDELELSE

DEN GODE PRESSEMEDDELELSE DEN GODE PRESSEMEDDELELSE Typer af pressemeddelelser Den eventbaserede Man får omtale ved at udsende en klassisk pressemeddelelse, der knytter sig til en begivenhed. Den analysebaserede Man får omtale

Læs mere

Djøfs pressearbejde og brug af Infomedia. DUF arrangement hos Infomedia 8.6.2011

Djøfs pressearbejde og brug af Infomedia. DUF arrangement hos Infomedia 8.6.2011 Djøfs pressearbejde og brug af Infomedia DUF arrangement hos Infomedia 8.6.2011 Fakta om Djøf 73.000 medlemmer Medlemsfremgang 4-5 pct. årligt. +12 pct. blandt studerende i 2010. Samler samfundsvidenskabelige

Læs mere

KomDag 14 Sådan sætter vi dagsorden! Rasmus Emborg Chefredaktør, adm. direktør

KomDag 14 Sådan sætter vi dagsorden! Rasmus Emborg Chefredaktør, adm. direktør KomDag 14 Sådan sætter vi dagsorden! Rasmus Emborg Chefredaktør, adm. direktør Avisen.dk ApS A-Pressen A/S (Aktuelt, MetroXpress, reklamebureau, nyhedsbureau m.m.) Freeway A/S (Dating.dk, Lejebolig.dk,

Læs mere

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Tak, fordi I vil være en del af Rigtige Mænd-projektet og fordi I vil være med til at arrangere Rigtige Mænd Løbet, som er det første mandeløb,

Læs mere

MICHELSENkommunikation KOMMUNIKATIONSRÅDGIVNING I JOURNALISTIK I GRAFISK DESIGN

MICHELSENkommunikation KOMMUNIKATIONSRÅDGIVNING I JOURNALISTIK I GRAFISK DESIGN KOMMUNIKATIONSRÅDGIVNING I JOURNALISTIK I GRAFISK DESIGN Dansk Vandrelaug Kultorvet 7, 1. sal 1175 København K Ole Bertelsen Vejenbrød 2. november 2015 Kære Ole Hermed en revideret rapport over PR-arbejdet

Læs mere

Årsrapport Presse 2008

Årsrapport Presse 2008 Årsrapport Presse 2008 Året 2008 blev et rekordernes år for Forbrugerrådet i pressen. Ifølge mediebureauet Infomedia var der 6.142 artikler i dagblade og på internetsites, hvor Forbrugerrådet eller Danish

Læs mere

Pressemanual for Udvikling Fyn

Pressemanual for Udvikling Fyn Pressemanual for Udvikling Fyn Udvikling Fyn A/S er afhængig af omtale i medierne. Derfor er journalister og andre medierepræsentanter vigtige samarbejdspartnere, som vi ofrer stor opmærksomhed. Sæt i

Læs mere

Handleplan. Bilag til strategi for kommunikation 2015-17

Handleplan. Bilag til strategi for kommunikation 2015-17 Handleplan Bilag til strategi for kommunikation 2015-17 Indhold 1. Indledning... 2 2. Pressestrategi... 2 2.1. Effektivisering af arbejdsgang omkring pressemeddelelser... 2 2.2. Synlighed uden for kommunegrænsen...

Læs mere

Netværk på sociale medier og etf.dk. Kommunikationsoplæg - Netværksmøde, 22. juni 2015

Netværk på sociale medier og etf.dk. Kommunikationsoplæg - Netværksmøde, 22. juni 2015 Netværk på sociale medier og etf.dk Kommunikationsoplæg - Netværksmøde, 22. juni 2015 Kort om KOM i Etf Hvem er vi Hvad laver vi Hvilke medier anvender vi Netværk på sociale medier og etf.dk Netværksmøde

Læs mere

INTERN KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR HOLBÆK KOMMUNE

INTERN KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR HOLBÆK KOMMUNE INTERN KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR HOLBÆK KOMMUNE 2 Overordnet formål med den interne kommunikation I Holbæk Kommune skal vi alle være stærke medspillere for og med borgere og virksomheder. For at vi kan

Læs mere

Ram plet med jeres markedsføring. Effektiv markedsføring af din skytteforening

Ram plet med jeres markedsføring. Effektiv markedsføring af din skytteforening Ram plet med jeres markedsføring Effektiv markedsføring af din skytteforening Skab en effektiv markedsføring og kommunikation af din skytteforening. Koncentration. Sigt. Ram plet. Kom godt i gang med markedsføring

Læs mere

Databasesøgning 2. HF & 3.G 2. HF & 3.G

Databasesøgning 2. HF & 3.G 2. HF & 3.G Databasesøgning 2. HF & 3.G 2. HF & 3.G Bibliotek.dk De danske bibliotekers fælles database Bibliotek.dk: Du kan se hvad der er udgivet i Danmark og hvad der findes på danske offentlige biblioteker. Du

Læs mere

Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden.

Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden. Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden. VENSTRE kolonne indeholder flere elementer (se illustration

Læs mere

Kravspecifikation: Udbud af en digital løsning til offentliggørelse af Natur- og Miljøklagenævnets afgørelser

Kravspecifikation: Udbud af en digital løsning til offentliggørelse af Natur- og Miljøklagenævnets afgørelser Bilag 3 Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk Den 31. august 2015 J.nr.: 044-01064 Ref.: nmkn Kravspecifikation: Udbud af en digital løsning til offentliggørelse

Læs mere

Konkurrenceudsættelse af leverance af digitale radio- og tv-kanaler

Konkurrenceudsættelse af leverance af digitale radio- og tv-kanaler J.nr. 17/00156 Konkurrenceudsættelse af leverance af digitale radio- og tv-kanaler Konkurrenceudsættelse af leverance af digitale radio- og tv-kanaler Side 1 af 10 Indhold 1. Indledning... 4 Lovgrundlag

Læs mere

Medieanalyse af Divisionsforeningen Håndbolds ligaklubber. Periode: 1. JANUAR 2015 31. DECEMBER 2015

Medieanalyse af Divisionsforeningen Håndbolds ligaklubber. Periode: 1. JANUAR 2015 31. DECEMBER 2015 Medieanalyse af Divisionsforeningen s ligaklubber Periode: 1. JANUAR 2015 31. DECEMBER 2015 Indledning - opdrag Hensigten med denne medieanalyse er at skaffe et overblik over og dokumentation for udvalgte

Læs mere

Juni Politikere. Befolkningsundersøgelse.

Juni Politikere. Befolkningsundersøgelse. Juni 2019 Politikere Befolkningsundersøgelse www.radiuscph.dk i Indhold Politikere... i Befolkningsundersøgelse... i Om analysen... iv Resultater...1 Spørgsmål 1: Hvor højt vurderer du følgende faggruppers

Læs mere

Instruktioner for Asset Management. Udarbejdet af: Brian Bernholm brbe@business-view.dk +45 60 11 2121 Business-View 30-04-2015

Instruktioner for Asset Management. Udarbejdet af: Brian Bernholm brbe@business-view.dk +45 60 11 2121 Business-View 30-04-2015 Instruktioner for Asset Management 2015 Udarbejdet af: Brian Bernholm +45 60 11 2121 Business-View 30-04-2015 1 Indhold 1. Indledning... 2 2. Asset Management Register... 3 3. Aktivering af Asset Management

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Organdonationsdag 2018 opsamling og evaluering

Organdonationsdag 2018 opsamling og evaluering Organdonationsdag 2018 opsamling og evaluering Indhold Opsamling: Baggrund Budskab Evaluering og tal: Indsatser events Indsatser online Indsatser Presse og PR Opsamling på erfaringer og strategi frem mod

Læs mere

Hør nu far du kan, hvad du vil. Informationskampagne for realkompetencevurdering Referencegruppemøde fredag den 14. september 2012

Hør nu far du kan, hvad du vil. Informationskampagne for realkompetencevurdering Referencegruppemøde fredag den 14. september 2012 Hør nu far du kan, hvad du vil Informationskampagne for realkompetencevurdering Referencegruppemøde fredag den 14. september 2012 Dagens præsentation Mål og målgrupper Koncept og budskaber Mediaplan Elementer

Læs mere

Medieopgørelse af Syddansk Vækstforum samt projekter siden 2010. 4. periode 19. august 2015 26. oktober 2015

Medieopgørelse af Syddansk Vækstforum samt projekter siden 2010. 4. periode 19. august 2015 26. oktober 2015 Medieopgørelse af Syddansk Vækstforum samt projekter siden 2010. 4. periode 19. august 2015 26. oktober 2015 Uge oversigt med udvalgte overskrifter samt antal og PR score, 4. periode. Antal omtaler / PR

Læs mere

God kommunikation på nettet. Hjerteforeningens landsseminar 2015

God kommunikation på nettet. Hjerteforeningens landsseminar 2015 God kommunikation på nettet Hjerteforeningens landsseminar 2015 Agenda Hvilke muligheder har vi for online kommunikation på frivilligt plan? Hvordan skaber vi god og synlig kommunikation? Den lokale Hjerteforenings

Læs mere

Mediekontakt. - gode råd fra Kommunikation til ledere og andre ansatte, der har kontakt med medierne

Mediekontakt. - gode råd fra Kommunikation til ledere og andre ansatte, der har kontakt med medierne Mediekontakt - gode råd fra Kommunikation til ledere og andre ansatte, der har kontakt med medierne I kontakt med medierne I Viborg Kommune vil vi gerne være synlige i medierne. Vi vil åbne kommunen op

Læs mere

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Oplysning i befolkningen. 18. januar 2018

Oplysning i befolkningen. 18. januar 2018 Oplysning i befolkningen 18. januar 2018 Agenda Oplysningsindsatsen Årets store begivenheder Online aktiviteter Frivillige Folkemødet Organdonationsdag Online aktiviteter Online tilstedeværelse Mål: at

Læs mere

Kommunikationsstrategi 2013/14 for. Værdier, kommunikationsmål og kanaler

Kommunikationsstrategi 2013/14 for. Værdier, kommunikationsmål og kanaler Kommunikationsstrategi 2013/14 for VORREVANGSKOLEN Værdier, kommunikationsmål og kanaler Indhold 1. Værdier... 2 1. Baggrund for kommunikationsstrategien... 2 2. Kommunikationsmål: Et højt informations-

Læs mere

Folkemøde-analysen 2013 Gå-hjem-møde i DKF OPERATE A/S JESPER BROCHMANDS GADE 10 2200 KØBENHAVN N TLF +45 38 16 80 90 WWW.OPERATE.

Folkemøde-analysen 2013 Gå-hjem-møde i DKF OPERATE A/S JESPER BROCHMANDS GADE 10 2200 KØBENHAVN N TLF +45 38 16 80 90 WWW.OPERATE. Folkemøde-analysen 2013 Gå-hjem-møde i DKF OPERATE A/S JESPER BROCHMANDS GADE 10 2200 KØBENHAVN N TLF +45 38 16 80 90 WWW.OPERATE.DK Anders Dybdal Kommunikationsrådgiver og ekstern lektor Arbejder primært

Læs mere

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Dato: 19. august 2015 Til: Afdelingerne og HB Skrevet af: Vibeke Lyngse, vl@dn.dk Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Nedenstående er en samlet oversigt over de næsten 150 indlæg, Bæredygtigt Landbrug

Læs mere

Strategi for kommunikation

Strategi for kommunikation RIGSPOLITIET KOMMUNIKATION Strategi for kommunikation Politiets kommunikationsstrategi 2016-2020 Indhold 01 Indledning 02 Formål 03 Fokus i den eksterne og interne kommunikation 04 Strategiske kommunikationsindsatser

Læs mere

Index Danmark/Gallup 1. halvår 2019 Offentligjort 2. september 2019

Index Danmark/Gallup 1. halvår 2019 Offentligjort 2. september 2019 30/8/2019 Forside 1. halvår 2019 Offentligjort 2. september 2019 2/9/2019 IntroUge_Mag_Lokal_Andre Introduktion til 1. halvår 2019 læsertal offentliggøres fremover i en ny struktur og layout. Parterne

Læs mere

KOM HJEM, jyder! IAA Prisen August 2007

KOM HJEM, jyder! IAA Prisen August 2007 KOM HJEM, jyder! IAA Prisen August 2007 Indhold Baggrund & formål Målgruppe & målsætning Kampagne- og kommunikationsstrategi Mediestrategi Kreativt koncept Kreativ udformning Økonomi Effekt Evaluering

Læs mere

AI, demokrati og sociale medier 3. En analyse blandt de danske medier

AI, demokrati og sociale medier 3. En analyse blandt de danske medier AI, demokrati og sociale medier 3 En analyse blandt de danske medier Februar 2019 AI, demokrati og sociale medier 3 Resume Uanset om nyheder kommer på avispapir, organiserede digitale medier eller som

Læs mere

Nationalt udbud. Udbudsbetingelser. Etablering af en fælles afgørelsesportal på Fødevareministeriets område 11. december 2014.

Nationalt udbud. Udbudsbetingelser. Etablering af en fælles afgørelsesportal på Fødevareministeriets område 11. december 2014. Nationalt udbud Udbudsbetingelser Etablering af en fælles afgørelsesportal på Fødevareministeriets område 11. december 2014 Side 0 af 10 Indhold 1. Introduktion... 2 2. Den ordregivende myndighed... 2

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2014 De nye læsertal for 2. halvår 2014 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2013 og 1. halvår 2014 sammenlignet med 2. halvår 2014 Søndagsaviser BT 223.000 208.000 191.000 Berlingske

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2017 De nye læsertal for 2. halvår 2017 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2016 og 1. halvår 2017 sammenlignet med 2. halvår 2017. Bemærk at fra 1. halvår 2017 indgår læsning af mediernes

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017 De nye læsertal for 1. halvår 2017 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2016 og 2. halvår 2016 sammenlignet med 1. halvår 2017. Bemærk at fra 1. halvår 2017 indgår læsning af mediernes

Læs mere

INTERN UDDANNELSE. Kommunikation og medier

INTERN UDDANNELSE. Kommunikation og medier INTERN UDDANNELSE Kommunikation og medier Kommunikation Kommunikation er en situation, hvor en afsender bringer et budskab videre til en modtager, som så i større eller mindre grad forventes at reagere

Læs mere

Læserprofil Fyens Stiftstidende (H)

Læserprofil Fyens Stiftstidende (H) Præsentation af Fynske Medier Læserprofil Fyens Stiftstidende (H) Fyens Stiftstidende (H) har 142.000 læsere Den typiske læser: 40 år og opefter Høj husstandsindkomst Højere uddannelse Funktionær Ejerbolig

Læs mere

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Account Mananger Vi tilbyder en engageret kundechef, som er tilgængelig i kontortiden via telefon, e-mail og Skype for at løse enhver problemstilling. Kundechefen

Læs mere

Kortlægning af PS-mediers brug af internettet som platform for publikation af nyheder

Kortlægning af PS-mediers brug af internettet som platform for publikation af nyheder Kortlægning af PS-mediers brug af internettet som platform for publikation af nyheder Af journalistisk lektor Filip Wallberg Center for Journalistik, Syddansk Universitet Odense, marts 213 1 af 5 Forord

Læs mere

Kravspecifikation. Leverance af danske dagblade i digital form. 1. Omfang og formål

Kravspecifikation. Leverance af danske dagblade i digital form. 1. Omfang og formål Kravspecifikation Leverance af danske dagblade i digital form. 1. Omfang og formål Statsbibliotekets mål er at få en aftale med en Leverandør vedrørende indsamling af digitale aviser, som led i pligtaflevering

Læs mere

Sådan får I jeres historie i pressen

Sådan får I jeres historie i pressen Sådan får I jeres historie i pressen Jeres arrangement til Dansk Naturvidenskabsfestival er en oplagt anledning til at synliggøre jeres institution og fortælle om jeres aktiviteter i medierne. Derudover

Læs mere

MEDIEBRUG PÅ INTERNETTET

MEDIEBRUG PÅ INTERNETTET MEDIEBRUG PÅ INTERNETTET STREAMING, INDHOLD OG ADGANG SPØRGESKEMAER En anden væsentlig konklusion i rapporten er, at danskerne er blevet en nation af internet-mediebrugere.vi kan af undersøgelsen se, at

Læs mere

ACUBIZ Workshop // Online Help Center & Support / Maj 2018

ACUBIZ Workshop // Online Help Center & Support / Maj 2018 ACUBIZ Workshop // Online Help Center & Support / Maj 2018 1 COPYRIGHT 2018 ACUBIZ // Acubiz workshop Hvem er vi? Kasper Brøckner Consulting Jimmi Overgaard Sales 2 COPYRIGHT 2018 ACUBIZ // Help center

Læs mere

- et bedre sted at lære ONLINE REPUTATION MANAGEMENT

- et bedre sted at lære ONLINE REPUTATION MANAGEMENT ONLINE REPUTATION MANAGEMENT Agenda Hvad er ORM? 3 metoder til ORM i søgemaskiner Metoderne i praksis Beskyt dit navn Influence Lytter du? Værktøjer Radian6 2 Jesper Outzen 34 år Baggrund Multimediedesigner

Læs mere

[Klager] har klaget over, at foromtalen indeholder ukorrekt information.

[Klager] har klaget over, at foromtalen indeholder ukorrekt information. Kendelse afsagt den 18. juni 2019 Sag nr. 2019-80-0316 [Klager] mod Radio24syv [Klager] har klaget til Pressenævnet over en foromtale til radioprogrammet Det Røde Felt, som blev bragt på Radio24syvs Facebook-side

Læs mere

Praktisk om anvendelse af designskabeloner for lokale aktionsgrupper

Praktisk om anvendelse af designskabeloner for lokale aktionsgrupper Praktisk om anvendelse af designskabeloner for lokale aktionsgrupper Indhold Annoncer... 2 Gode råd til annoncering... 2 Grafik og teknik... 2 Tekst og indhold... 2 Alternativer til annoncering... 3 Brevpapir...

Læs mere

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af som effektivt redskab SOCIALE MEDIER 2015 3.300.000 DANSKE BRUGERE PÅ FACEBOOK - svarende til 68% af den danske befolkning i aldersgruppen 13 år eller ældre.

Læs mere

Udbudsspecifikation vedr. indkøb af elektronisk handlingsplansværktøj

Udbudsspecifikation vedr. indkøb af elektronisk handlingsplansværktøj Udbudsspecifikation vedr. indkøb af elektronisk handlingsplansværktøj Kolding Kommune, HR-Arbejdsmiljø ønsker et tilbud på levering af et elektronisk handlingsplansværktøj. Kolding Kommune ønsker, at indgå

Læs mere

Bilag 1A. Kravspecifikation: Intranet til Danmarks Domstole. Indledning. Struktur

Bilag 1A. Kravspecifikation: Intranet til Danmarks Domstole. Indledning. Struktur Bilag 1A Kravspecifikation: Intranet til Danmarks Domstole Indledning Det bemærkes indledningsvis, at tilbudsgiveren skal tilbyde at opfylde samtlige af de nævnte krav, der er angivet at være mindstekrav,

Læs mere

Spørgeskema til danske interesseorganisationer

Spørgeskema til danske interesseorganisationer Spørgeskema til danske interesseorganisationer 1. Hvad er organisationens navn? 2. Arbejder organisationen for at påvirke de følgende forhold? I høj grad I nogen grad Lidt Slet ikke Befolkningens holdninger.

Læs mere

Indhold 1 SÅDAN BRUGER DANSKE MEDLEMSORGANISATIONER SOCIALE MEDIER 2. Resumé 3. Om undersøgelsen 4

Indhold 1 SÅDAN BRUGER DANSKE MEDLEMSORGANISATIONER SOCIALE MEDIER 2. Resumé 3. Om undersøgelsen 4 Indhold Indhold 1 SÅDAN BRUGER DANSKE MEDLEMSORGANISATIONER SOCIALE MEDIER 2 Resumé 3 Om undersøgelsen 4 Undersøgelsens resultater 4 Hvilke organisationer er med i undersøgelsen? 4 Organisationernes størrelse

Læs mere

SUNDHED I MEDIERNE SUNDHEDS AGENDA 2013

SUNDHED I MEDIERNE SUNDHEDS AGENDA 2013 SUNDHEDS AGENDA 2013 SUNDHED I MEDIERNE Retriever har udarbejdet medieanalysen Sundhed i medierne for Dansk Kommunikationsforening. Rapporten er udarbejdet i forbindelse med kommunikationskonferencen Sundheds

Læs mere

EVALUERING AF SUNDHEDSSTYRELSENS KAMPAGNE BØRN OG BEVÆGELSE 2005

EVALUERING AF SUNDHEDSSTYRELSENS KAMPAGNE BØRN OG BEVÆGELSE 2005 2005 EVALUERING AF SUNDHEDSSTYRELSENS KAMPAGNE BØRN OG BEVÆGELSE 2005 Evaluering af Sundhedsstyrelsens kampagne Børn og Bevægelse 2005 Center for Forebyggelse Sundhedsstyrelsen Islands Brygge 67 2300 København

Læs mere

MANUAL TIL INFOCARE ECONNECT V.1

MANUAL TIL INFOCARE ECONNECT V.1 MANUAL TIL INFOCARE ECONNECT V.1 INFOCARE SERVICE A/S OPDATERET AF: INFOCARE, CONTRACT MANAGEMENT Indhold Log på... 2 Forside:... 3 Hurtig søgning... 3 Opret ny sag:... 4 Eksisterende sager... 8 Page 1

Læs mere

KRAVSPECIFIKATION. Miljøstyrelsens udbud af Referencelaboratorium på området støj og vibrationer

KRAVSPECIFIKATION. Miljøstyrelsens udbud af Referencelaboratorium på området støj og vibrationer Miljøstyrelsen KRAVSPECIFIKATION Miljøstyrelsens udbud af Referencelaboratorium på området støj og vibrationer Bilag 4 til udbudsbetingelser, EU-udbud: 2015/S 177-321404 2 1. Indledning Miljøstyrelsen

Læs mere

RESEARCH- OG INTERVIEW- OPGAVE 2A

RESEARCH- OG INTERVIEW- OPGAVE 2A WEB- TV 1317 Peter Østergaard Gruppe: 6, Signe, Majbritt, Mathias og Julie RESEARCH- OG INTERVIEW- OPGAVE 2A WWW.VGTV.NO Organisation af indhold På VGTVs hjemmeside, er indholdet organiseret efter kategorier.

Læs mere

Valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemning om patentdomstolen 2014 Valgkampens medier

Valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemning om patentdomstolen 2014 Valgkampens medier Valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemning om patentdomstolen 2014 Valgkampens medier KMD Analyse Maj 2014 VEJEN TIL EU GÅR VIA TV KLASSISKE MEDIER SLÅR DE NYE SOCIALE MEDIER MED FLERE LÆNGDER VALGPLAKATER:

Læs mere

Gode råd til bloggere om skjult reklame

Gode råd til bloggere om skjult reklame Gode råd til bloggere om skjult reklame Bloggeres omtale af produkter og virksomheder kan være reklame. En blog er typisk en hjemmeside, som løbende opdateres med indlæg fra bloggeren, eksempelvis om de

Læs mere