Referat af regionsmøde i region Midtjylland,afholdt lørdag d.26 maj 2007 i Vejle.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af regionsmøde i region Midtjylland,afholdt lørdag d.26 maj 2007 i Vejle."

Transkript

1 Referat af regionsmøde i region Midtjylland,afholdt lørdag d.26 maj 2007 i Vejle. Der er desværre udsendt 2 forskellige dagsordener,det er den sidst udsendte,der er gældende. 1.Formandens velkomst. Carsten bød velkommen og oplæste formålsparagraffen. 2.Valg af dirigent. Søren valgtes som dirigent. 3.Valg af referent. Susanne valgtes som referent. 4.Præsentation af tilstedeværende. Erland,Viborg,HSR-rep. Ole,Silkeborg,obs. Ole,Viborg onsdag,gr.rep. Erik,Vejle,gr.rep. Pepe,århus,LIV-rep. Peter,Vejle,gr.rep. Søren,Horsens,obs. Helle,Horsens,gr.rep. Henrik,Marcuskirken onsdag,århus,obs. Svend,Det blå Sted,Århus,gr.rep. Ole,TVU-rep.Skive,suppl. Carsten,Herning,regionsformand. Willy,Århus,obs. Susanne,Århus,Formand f. Informationsudvalget. Finn,Århus,Marcuskirken onsdag,gr.rep. Jens,Holstebro,gr.rep. Annie,Århus,Kvindegruppen,gr.rep. Charlotte,Ringkøbing,gr.rep. Inden punkt 5 påbegyndes,gør Susanne opmærksom på,at Informationsudvalget har indsendt ( i rette tid)2 pkt.til dagsordenen samt forslag til workshop.de 2 pkt.er ikke sat på dagsordenen ligesom workshopemnet er taget ud af en større sammenhæng.direkte adspurgt oplyser formanden,at nogen må tage en beslutning om hvad der skal stå i dagsordenen og at beslutningen er hans. Dette udløser en længere debat samt utilfredshed med formandens beslutning.flere deltagere giver udtryk for at det virker som om samarbejdet ikke fungerer optimalt-----formanden kan ikke egenhændigt beslutte hvad/hvad ikke der skal stå på dagsordenen.

2 5.Godkendelse af referat fra Regionsmødet d.10.februar Formanden meddeler,at vedr. punkt 14--som omhandler vedtagelse af,at Regionsrådsmøderne skal være åbne---- er det besluttet mellem 3 medlemmer af RR,at de ønsker at nedlægge deres poster med øjeblikkelig virkning,såfremt regionen fastholder beslutningen,der blev vedtaget på mødet med stemmeflerhed. Susanne gør opmærksom på, at hun som det 4. medlem af RR ikke er blevet inddraget i den snak,der har været blandt de øvrige 3 (formand,hsr-rep.og sekr.)samt at hun først fik kendskab til deres beslutning i går.formanden har overfor Susanne ikke ønsket at redegøre nærmere om ovenstående. Ovenstående giver anledning til en længere,alvorlig debat,hvor der helt klart efterlyses åbenhed og tillid samt begrundelse fra de 3 medlemmers side.det vedtages at sætte et punkt på næste dagsorden,der bl.a. indeholder begrundelse for deres beslutning om at nedlægge deres poster samt forklaring på hvorfor der ingen indsigelser var af ovenstående på sidste møde.ligeledes efterlyses selvransagelse. Herefter blev punktet enstemmigt vedtaget. 6.Formandens beretning. Forslag til ny håndbog er lagt på hjemmesiden. Referat fra SK 2007 forventes udsendt snarest.nogle medlemmer af regionen har dog allerede kunnet printe referatet ud. 7.HSR-repræsentantens beretning v.erland. Der har i HSR været drøftet en handlingsplan for AA Danmark----denne er stillet i bero,da budgettet viser underskud.erland ønsker ikke at oplyse nærmere,hvad handlingsplanen skulle dreje sig om. Det er nu muligt at købe AAs litteratur på lydbånd og der er nedsat et lydbåndsudvalg. Krimordningen fungerer stadigvæk.gr-rep.opfordres til at anskaffe sig Krimkort,såfremt de ikke findes i gruppen. 8.8.Tradition. Regionen kan gå ind for "AAs retningslinier for AA-medl.,der arbejder professionelt" Disse vedtages enstemmigt. 9.Revideret udgave af Håndbog for Region Midtjylland til godkendelse. Der foreligger nu et færdigt forslag til revideret udgave af Håndbog for region Midtjylland. Det viser sig, at det forslag der er udlagt på hjemmesiden ikke er det færdige samt at flere på mødet sidder med en anden udgave af forslag. Forslaget kan derfor ikke vedtages hvorfor det forkastes med stort flertal. Punkt 10 og 11 udgår. Punkt 13 oprykkes som pkt.12.

3 12.Hjemmesiden. Finn skal til møde i København d. 2/ ang hjemmesiden. Finn gør opmærksom på,at han udelukkende er interesseret i at være teknisk ansvarlig for regionens hjemmeside og derudover får klare meldinger om hvad han skal sætte på. Det besluttes,at RR kommer med et oplæg til hvad hjemmesiden kan/bør indeholde samt hvem der kan lægge ind på den. 13.Erfaring fra grupperne. Erik,Vejle har søgt midler via paragraf 115 i fritidsloven til dækning af husleje i Gormsgade dette er bevilliget af kommunen. Der har været afholdt fællesmøde for grupperne hvor Erik fortalte om Servicearbejde. Helle,Horsens, oplyser,at søndagsgr. efterhånden har fået et fast roligt regime,efter et par turbulente møder. Annie,Kvindegruppen, beder om,at der rundt omkring gøres opmærksom på Kvindegruppens eksistens idet det for nogle kvinder ikke er helt let at dele hvor gruppen er blandet. Svend,Det blå sted,efterspørger hvad man gør,når mødet forstyrres af en person(r). Der gøres opmærksom på at der fra GSO findes et standard -brev som er en henstilling.ellers er det fornuftigt på gruppesamvittighedsmødet at diskutere og aftale hvad vi gør når der kommer "en forstyrrer". Helle og Søren,Horsens,har fået opfordring fra Statsfængslet Møgelkær om at komme og fortælle livshistorie. 13.Orientering fra kasseren v.carsten Regnskabet omdelt til de,der ikke har modtaget materiale. Det blev besluttet at sende kr til Hovedkontoret. 14.Orienrering fra sekretariatet. Sekretæren ikke til stede,men havde skriftligt oplyst,at det går godt med at få meldinger om nye møder. Opfordring til at oplyse mail-adr. til sekr. hvis man ønsker elektronisk post. Opfordring til at give sekr. besked hvis I benytter hjemmesiden til at ændre møder m.m. 15.Orientering fra telefonvagten v. Ole. Telefonvagt vest fungerer godt.alle vagter er besat på nær en eftermiddagsvagt torsdag og en halv formiddagsvagt søndag i ulige uger. Der er afholdt TVU-møde d. 31.marts hvor regionen desværre ikke var repræsenteret. Til dette møde dukkede formanden for AA-Danmark op hvilket viser,at hun har interesse for hvad der sker rundt omkring i Fællesskabet. Der har meldt sig et emne som sekr. for TVU.

4 Vi er i gang med den årlige opdatering af halvdelen af kontaktpersonerne,resten opdateres til vinter. Der blev igen talt om brug af mobiltelefoner til vagterne.det er stadig for dyrt,det er muligt at bruge IP-telefoni. Næste møde holdes 6.oktober i Kolding Der kan stadig bruges flere vagter,afløsere og kontaktpersoner.der gøres opmærksom på det blå kort,der fortæller noget om denne form for servicearbejde. 16.Orientering fra Informationsudvalget v.susanne,herunder også orientering fra LIV v.pepe. Der er afholdt møde d.10 marts. Hjemmesiden har gennem længere tid ikke fungeret optimalt af forskellige grunde.vi arbejder på at problemet løses snarest. Vi har igen i år fået tilsagn om bod på Skanderborg Festivalen og den koster gratis.en del AAere har allerede tilkendegivet,at de ønsker at være med til at bemande boden. I knapt 2 år er der blevet lagt foldere ud på Lægevagten i Århus.Der har vist sig at være behov for det og pr. 1/ er venteværelset blevet udvidet til osse at være venterum for ambulante medicinske patienter,hvilket betyder,at der kommer patienter døgnet rundt.vi kvitterer naturligvis med brochurer. En gang om måneden tager Pepe til Statsfængslet Kærshovedgård og fortæller om AA.Det er en succes og ordningen er foreløbig aftalt for resten af Folderen "Er der en alkoholiker i dit liv" går som varmt brød på Lægevagten og områdekontorerne i Århus. Der arbejdes på at finde egnede lokaler i Århus til at afholde åbne informationsmøder,men i øjeblikket er det store problem,at skaffe folk til service. Næste møde i Informationsudvalget afholdes d.10.september.klokkeslet og sted anføres senere. LIV. Indsatsområdet i år er de nye kommuner.de forskellige Regioner har taget kontakt og der har været nogle henvendelser fra kommunerne efterflg.vi er osse i gang i Regionen. Procejt "OBS" søsættes.når det foreligger laves der prisoverslag idet AA under alle omstændigheder skal dække omkostninger til produktionen.når prisoverslaget foreligger sendes til det godkendelse i HSR. Project "Statistik" sættes igang,idet man vil prøve at formulere et skema til evt. vedtagelse på SK 2008.Det er dog uklart om tallene kan blive repræsentative til brug for kommuner og læger,men i hvert fald kan vi selv bruge dem. Der er opstart i et nyt interesseområde,nemlig præsterne og menighedsrådene.pepe er sammen med Jesper Kill,Regionens ikke alkoholiske ven,igang med "hvordan".det kommer med på næste LIV-møde,der afholdes d.16juni i Århus.

5 Vi har deltaget i project "Fribørsen",en sammenslutning af frivillige grupper.vi fik tildelt stand og stod på Store Torv i Århus,lørdag d.5.maj.vi havde rigtig mange interesserede og der er lavet konkrete aftaler. Infostanderen er lige ved at være færdig til brug. Vedr. vores project i "OBS" viser det sig,at "Tidslerne" en frivillig gruppe under Kræftens Bekæmpelse,har kunnet få lavet indslag til OBS til en billig penge.tidslerne kommer på næste møde og fortæller nærmere. 17.Dato og sted for næste møde. Næste møde afholdes d.25. august i Vejle.Tak til Vejle der osse næste gang vil påtage sig at være vært. 18.Evt. Der blev fra flere sider givet udtryk for,at det havde været et godt møde,hvor vejen til at vende nogle sten og få nogle visionære debatter blev påbegyndt. Punktet omkring workshop udgik. Møder sluttede med Sindsrobønnen kl Referent Susanne. Risskov,d.5.juni 2007

Referat fra Regionsmøde i Vejle den 8. september 2007

Referat fra Regionsmøde i Vejle den 8. september 2007 Referat fra Regionsmøde i Vejle den 8. september 2007 Ad 1) Susanne bød velkommen Ad 2) Søren blev valgt som dirigent Charlotte blev valgt som referent Næste regionsmøde i Århus den 17.11.07 Ad 3) Dagsordenen

Læs mere

Referat fra Regionsmøde i Viborg den 05.02.08

Referat fra Regionsmøde i Viborg den 05.02.08 Referat fra Regionsmøde i Viborg den 05.02.08 Ad 1) Susanne bød Velkommen og læste Formålsparagraffen op. Ad 2) Søren blev valgt som dirigent, Charlotte blev valgt som referent. Næste møde i Skanderborg

Læs mere

Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU)

Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU) Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU) Lørdag den 12. april 2008 kl. 11 40 16 00 Hovedservicekontoret, Thorsgade 59, 3. tv, 2200 København N Dagsorden: 1. Oplæsning af AA's formålserklæring og indledning

Læs mere

Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08.

Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08. Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08. 1.Velkomst Susanne bød velkommen og der var et specielt velkommen til vores nye kasserer, Erik. 2. Valg af dirigent, referent samt næste møde. Dirigent:

Læs mere

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag d. 31. Maj 2014 kl Skive Sognegård Reberbanen Skive

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag d. 31. Maj 2014 kl Skive Sognegård Reberbanen Skive REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag d. 31. Maj 2014 kl. 10.00 Skive Sognegård Reberbanen 19 7800 Skive Kaffe og rundstykker fra kl. 9.30 Tilmelding senest torsdag d. 29/5 2014 til: Preben: Helst på mail.: prebenmark@yahoo.com

Læs mere

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg Dagsorden Referat 01 Velkomst Formanden bød velkommen og læste formålsparagraffen. 02 Valg af ordstyrer Henrik R

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSMØDE

REFERAT FRA REGIONSMØDE REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag d. 28. Februar 2015 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1. sal 01 Velkomst Formanden bød velkommen, der blev holdt et øjebliks stilhed og AA's formålserklæring blev læst op.

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag den 13. september 2014 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1 sal 8740 Brædstrup

REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag den 13. september 2014 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1 sal 8740 Brædstrup REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag den 13. september 2014 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1 sal 8740 Brædstrup 01 Velkomst. Formanden bød velkommen, formålsparagraffen blev læst og der blev holdt et øjebliks

Læs mere

Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU)

Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU) Referat af møde i Telefonvagtudvalget (TVU) Lørdag den 10. november 2007 kl. 11 00 15 30 Sct. Jørgens Gård, bagdøren, Hospitalsgade 4, 6000 Kolding Dagsorden: 1. Oplæsning af AA's formålserklæring og indledning

Læs mere

Referat fra Regionsmøde i Risskov den

Referat fra Regionsmøde i Risskov den Referat fra Regionsmøde i Risskov den 17.11.07 Ad 1) Susanne bød som konstitueret formand velkommen Ad 2) Søren blev valgt som dirigent, Charlotte blev valgt som referent. Næste møde i Viborg den 9.2.08.

Læs mere

Referat fra Regionsmøde Lørdag den 26. november 2016 kl Herning Kirkes kirkehus, Østre Kirkevej 1, 7400 Herning

Referat fra Regionsmøde Lørdag den 26. november 2016 kl Herning Kirkes kirkehus, Østre Kirkevej 1, 7400 Herning Referat fra Regionsmøde Lørdag den 26. november 2016 kl. 10.00 Herning Kirkes kirkehus, Østre Kirkevej 1, 7400 Herning 01 Velkomst formanden har ordet. (oplæsning af 12. koncept.) Henrik bød velkommen

Læs mere

INDKALDELSE TIL REGIONSMØDE Lørdag d. 28. september 2013 i Sognegården Sct. Markus Kirkeplads Aarhus C

INDKALDELSE TIL REGIONSMØDE Lørdag d. 28. september 2013 i Sognegården Sct. Markus Kirkeplads Aarhus C INDKALDELSE TIL REGIONSMØDE Lørdag d. 28. september 2013 i Sognegården Sct. Markus Kirkeplads 1 8000 Aarhus C Kaffe og rundstykker fra kl. 9.30 Tilmelding senest torsdag d.26/9 2013 til: Ernst: dittedam@dittedam.dk

Læs mere

Formøde for DELEGEREDE. AA Region SYD 2019

Formøde for DELEGEREDE. AA Region SYD 2019 Formøde for DELEGEREDE AA Region SYD 2019 Baggrund for Servicekonferencen Servicekonferencen afholdes for at fremme mål, idealer og navnlig rehabilitering, enhed og service. Den afholdes for at sikre den

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført. Pkt. 02: Oplæsning af Na s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 25. august 2018 Thorsgade 59, 2200 København N. Region Midtjylland. Region Storkøbenhavn

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 25. august 2018 Thorsgade 59, 2200 København N. Region Midtjylland. Region Storkøbenhavn Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 25. august 2018 Thorsgade 59, 2200 København N Deltagerliste: Region Nordjylland Niels T Region Nordjylland Afbud Region Midtjylland Dorthe B S** Region Midtjylland

Læs mere

Referat fra Regionsmøde

Referat fra Regionsmøde Referat fra Regionsmøde 29.09.2018 1. Velkomst ved Carsten N. Han takkede for fremmødet. Konst som formand., foreslog sig selv som ordstyrer, og blev valgt, -Stemmetællere 2. Præsentationsrunde af de tilstedeværende

Læs mere

Funder d. 12. februar Formandens rapport. Kære fæller

Funder d. 12. februar Formandens rapport. Kære fæller Funder d. 12. februar 2018 Formandens rapport. Kære fæller Om end vi allerede er kommet til februar måned, vil jeg indledningsvis gerne benytte lejligheden, til at ønske jer alle et godt nyt år og takke

Læs mere

Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008

Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008 Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008 Tilstede: Karsten (OIK) Louise, Jesper, Nikolaj (SOV) Anita (Syddanmark) Peter, Kenneth (Nordjylland) Thomas (Midtjylland) Johnny (KBH) Afbud: Ingen Ad.1. Ad.2. Ad.3.

Læs mere

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 26. september kl. 10:00 Kirkecentret Kirkesti 3 8300 Odder

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 26. september kl. 10:00 Kirkecentret Kirkesti 3 8300 Odder REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 26. september kl. 10:00 Kirkecentret Kirkesti 3 8300 Odder Dagsorden Referat 01 Velkomst Formanden bøde velkommen og oplæste Formålserklæringen. 02 Valg af ordstyrer Carsten

Læs mere

Referat fra. Hovedservicerådsmøde lørdag den 6. februar Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken

Referat fra. Hovedservicerådsmøde lørdag den 6. februar Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 6. februar 2010 Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken 10.30-16 1. Servicekonferenceudvalget: a. Rapport (bilag 1) b. Tidsskema (bilag 2) Dagsorden:

Læs mere

Strukturhåndbog syd AA Region SYD

Strukturhåndbog syd AA Region SYD Strukturhåndbog syd AA Region SYD Resumé I denne håndbog. Regionsrådet november 2017 Indholdsfortegnelse 1. Poster og udvalg i regionen... 2 Formand... 2 Næstformand... 2 Sekretær... 2 Kasserer... 2 HSR

Læs mere

Referat af TEU mødet i Århus

Referat af TEU mødet i Århus Ad 1: Ad 2: Ad 3: Ad 4: Referat af TEU mødet 06-10-2012 i Århus Oplæsning af AA s formål og indledning v/ Tom B Tom bød velkommen til TEU mødet i Århus og læste herefter AA s formålserklæring op. Valg

Læs mere

Rapport fra Informationsudvalget

Rapport fra Informationsudvalget Rapport fra Informationsudvalget Til regionsmødet 14. november 2009 Med hensyn til informationsarbejdet på landsbasis henvises til nedenstående referat fra sidste møde i LIv. Det kan tilføjes, at det nu

Læs mere

1) Referat regionsmøde lørdag den 29. maj 2010 kl til ca

1) Referat regionsmøde lørdag den 29. maj 2010 kl til ca 1) Referat regionsmøde lørdag den 29. maj 2010 kl.10.00 til ca.. 12.30 2) Kirkecentret, Kirkebakken 4, 8660 Skanderborg 3) Velkomst. a) Velkomst ved fomanden 4) Valg af dirigent. b) Søren valgt 5) Næste

Læs mere

Strukturhåndbog Region Syd. Resumé I denne håndbog.

Strukturhåndbog Region Syd. Resumé I denne håndbog. Strukturhåndbog Region Syd Resumé I denne håndbog. Regionsrådet november 2017 Indholdsfortegnelse 1. Poster og udvalg i regionen... 3 Formand... 3 Næstformand... 3 Sekretær... 3 Kasserer... 3 HSR Repræsentanter...

Læs mere

Referat af TEU mødet 09-03-2013 i Søndersø på Fyn

Referat af TEU mødet 09-03-2013 i Søndersø på Fyn Ad 1: Ad 2: Ad 3: Ad 4: Referat af TEU mødet 09-03-2013 i Søndersø på Fyn Oplæsning af AA s formål og indledning v/ Tom B Tom bød velkommen til TEU mødet og læste herefter AA s formålserklæring op. Valg

Læs mere

MØDEREFERAT. Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15

MØDEREFERAT. Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15 MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 05.7.15 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 11. november 2017 Frivillighedshuset Grønnegade 80, 8000 Aarhus C

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 11. november 2017 Frivillighedshuset Grønnegade 80, 8000 Aarhus C Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 11. november 2017 Frivillighedshuset Grønnegade 80, 8000 Aarhus C Deltagerliste: Region Nordjylland Bent L Region Nordjylland Claus D Region Midtjylland Ole

Læs mere

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 27. februar 2016 kl. 10:00 i Randers. Rapporter

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 27. februar 2016 kl. 10:00 i Randers. Rapporter Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 27. februar 2016 kl. 10:00 i Randers Rapporter Anonyme Alkoholikere Tag en AA er med til regionsmødet, så bliver vi flere til at yde Service i AA Formanden Formanden

Læs mere

Foreløbigt referat af TEU mødet 12-10-2013 i Århus

Foreløbigt referat af TEU mødet 12-10-2013 i Århus Ad 1: Ad 2: Ad 3: Ad 4: Foreløbigt referat af TEU mødet 12-10-2013 i Århus Oplæsning af AA s formål og indledning v/ Ole P eller Jane P Ole bød velkommen til TEU mødet og læste herefter AA s formålserklæring

Læs mere

Thomas oplæste traditionerne og Peter oplæste koncepterne.

Thomas oplæste traditionerne og Peter oplæste koncepterne. Referat fra OI-regionsmøde søndag d. 25. maj 2008 Tilstede: Thomas (Midtjylland), Peter/Kim/Sofie (Nordjylland), Anita (Syddanmark) og Karsten (OIK). Afbud: Louise (SOV) og Johnny (KBH). Ad.1. Karsten

Læs mere

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 10. februar 2018 Thorsgade 59, 2200 København N. Region Nordsjælland. Region Midtjylland

Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 10. februar 2018 Thorsgade 59, 2200 København N. Region Nordsjælland. Region Midtjylland Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 10. februar 2018 Thorsgade 59, 2200 København N Deltagerliste: Region Nordjylland Bent L Region Nordjylland Claus D Region Midtjylland Ole K Region Midtjylland

Læs mere

1. Sindsrobøn. 4. Oplæsning af NA s 12 koncepter: Koncepterne bliv oplæst af Iver.

1. Sindsrobøn. 4. Oplæsning af NA s 12 koncepter: Koncepterne bliv oplæst af Iver. Referat af OSK møde den 4-1-04 Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentation 3. Beslutningsdygtighed / stemmeret / afbud. 4. Oplæsning af NA s 12 koncepter. 5. Godkendelse af sidste referat. 6. Valg af betroede

Læs mere

Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 14.-6.- 2014

Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 14.-6.- 2014 1 Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 14.-6.- 2014 Deltagere: Trine, Kirsten M., John, Kurt, Sven, Lars Bo og Poul B. Ad.1: Velkomst ved John Oplæsning af AA`s formålserklæring

Læs mere

Referat af RSK-mødet

Referat af RSK-mødet Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer torsdag aften adminmødet: Ordstyrer lørdag: Steff Ordstyrer søndag: Steff Christian tager sig af referatet

Læs mere

Referat Regionsmøde. AA Region Midtjylland. Fredenskirken Rosenvangs Allé Viby J Lørdag den 23/2 2019

Referat Regionsmøde. AA Region Midtjylland. Fredenskirken Rosenvangs Allé Viby J Lørdag den 23/2 2019 Referat Regionsmøde Fredenskirken Rosenvangs Allé 51 8260 Viby J Lørdag den 23/2 2019 1. Velkomst Frank bød velkommen. Takkede for det flotte fremmøde. Berettede om en henvendelse fra en gruppe, hvor gruppesamvittigheden

Læs mere

Referat fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 3. januar Kl Multihuset Skelagervej.

Referat fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 3. januar Kl Multihuset Skelagervej. Referat fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 3. januar Kl. 18.30 Multihuset Skelagervej. 1. Sindsrobøn. Afholdt Præsentationsrunde og afbud. GSR er: Michael Basic Blues og Richard GSS Birgitte Soulmates

Læs mere

Referat NA Syddanmarks OSK møde den 3. maj 2015

Referat NA Syddanmarks OSK møde den 3. maj 2015 Referat NA Syddanmarks OSK møde den 3. maj 2015 1. Sindsrobøn 2. Koncepter, Visioner og Retningslinjer: Koncepter oplæst af Peter, Visioner oplæst af Lars, og retningslinje 10 oplæst af Leif. 3. Dagens

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

OSR rapport. Post adresse: c/o Linie 14 Blågårdsgade 14 2200 København N

OSR rapport. Post adresse: c/o Linie 14 Blågårdsgade 14 2200 København N Region Danmark www.nadanmark.dk OSR rapport Område: København Servicerer Bornholm, Nordsjælland og København Post adresse: c/o Linie 14 Blågårdsgade 14 2200 København N Dato: 23.10.2014 Bestyrelse: Formand:

Læs mere

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland 5.1.2017 1. Sindsrobøn og oplæsning af koncepter 2. Præsentationsrunde Helene Næstformand Andy Kasserer Carsten Sekretær GSR Jimmy Friheden GSS Anne-Dorte Friheden

Læs mere

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 9 August 2009 kl

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 9 August 2009 kl MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 9 August 29 kl.12.15 16. Pkt. 1: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 2: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat af AA Regionsmøde, lørdag den 21. FEB 09 kl. 1000.

Referat af AA Regionsmøde, lørdag den 21. FEB 09 kl. 1000. Side 1 Regionsmøde i Ebeltoft 21. februar 09. Referat af AA Regionsmøde, lørdag den 21. FEB 09 kl. 1000. Mødet blev afviklet i Ebeltoft sognegård under følgende dagsorden: 1. Velkomst. (side 1) 2. Valg

Læs mere

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN c/o Linie 14, Blågårdsgade 14, 2200 København N HELPLINE:

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN c/o Linie 14, Blågårdsgade 14, 2200 København N HELPLINE: Referat OSK København 30. sep. 2018 kl. 14.00 til 17.00 1.Velkomst Velkommen. Pernille tilbyder sig til at være sekretær, Susan er ordstyrer Vi minder om, at vi i OSK København bestræber os på at kommunikere

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 Oktober 2008 kl

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 Oktober 2008 kl MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 Oktober 2008 kl.13.15 16.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat af SLAA Servicegruppemøde (SGM) på Landsmødet 29/

Referat af SLAA Servicegruppemøde (SGM) på Landsmødet 29/ Side 1 af 5 Referat af SLAA Servicegruppemøde (SGM) på Landsmødet 29/10 2016 Registrering af deltagere: Kbh. søndag P., L., C., J., K., K., Kbh. mandag P., Kbh. torsdag L., Kbh. lørdag S. Valg af ordstyrer:

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

MØDEREFERAT. Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep kl

MØDEREFERAT. Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep kl MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep. 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 5. april 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 5. april 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 5. april 2015. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 14.6.15 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Onsdagsgruppen Sammen Kan Vi

Onsdagsgruppen Sammen Kan Vi Onsdagsgruppen Sammen Kan Vi Forretningsmøde onsdag den 5. oktober 2016 Dagsorden: 1. Sindsro 2. Referent & ordstyrer 3. Præsentation 4. Kasserer rapport 5. GSR/GSS rapport 6. Valg af betroede tjenere

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl. 19.00 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Anette, Bente, Niels-Peter, Stig, Marianne (RR-gr.) & Mette AFBUD: Gunna & Henrik Dagsorden 1. Præsentationsrunde

Læs mere

Referat af TEU mødet 03-10-2015 i Fredericia

Referat af TEU mødet 03-10-2015 i Fredericia Referat af TEU mødet 03-10-2015 i Fredericia Dagsorden Ad 1: Ad 2: Ad 3: Oplæsning af AA s formål og indledning Thomas J. bød velkommen og læste AA s formålserklæring op. Derefter holdt vi et øjebliks

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 4. januar 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 4. januar 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 4. januar 2015. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia kl. 12:00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia kl. 12:00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 30.09-2007 kl. 12:00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006

Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006 Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006 Deltagere: Liselotte W. Andersen, Pia Damgaard, Pia-Merethe Jacobsen, Randi V. Jensen, Kirsten Bertel, Susanne Pedersen og Dines Hansen Liselotte bød

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 17.06.07. Referat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 12.06.07 kl. 18.30 22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 17.06.07. Referat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 12.06.07 kl. 18.30 22. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., David, Pia K., Sussie, Aase. Afbud fra Karin og Svend Erik. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 6. Ingen bemærkninger,

Læs mere

Referat af OSK-møde den

Referat af OSK-møde den Referat af OSK-møde den 1-5-2005 1. Sindsrobøn 2. Tilstede: Anker; formand, Kim; GSR God Bedring, Frederikke; GSR Keep On Rockin, Kjell; obs, Teis; obs, Iver; OSR, Allan; GSS Sammen kan vi, Henrik; GSR

Læs mere

SGM Servicegruppemøde - REFERAT

SGM Servicegruppemøde - REFERAT SGM Servicegruppemøde - REFERAT Tid: søndag den 30. november kl. 13-16 Sted: Kolding Frivilligcenter. Slotsgade 22 6000 Kolding Hvis du er ny i servicegruppen, anbefaler vi, at du før SGM læser Servicegruppens

Læs mere

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg.

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg. Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg. 1. Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. Foretaget og oplæst 2. Præsentationsrunde og afbud.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 10. februar kl.12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 10. februar kl.12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 10. februar. 2008 kl.12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 21. november 2015 kl. 10:00 i Grenå. Rapporter

Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 21. november 2015 kl. 10:00 i Grenå. Rapporter Indkaldelse til Regionsmøde Lørdag den 21. november 2015 kl. 10:00 i Grenå Rapporter Tag en AA fælle med til regionsmødet, så vedkommende, du og vi kan lære noget mere om service i AA Formanden Formanden

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 6. jan. 2008 kl.12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 6. jan. 2008 kl.12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 6. jan. 2008 kl.12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn (oplæst ) Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Dansk Dercum Forening - Danmarks patient- og interesseforening for Dercums sygdom og Lipødem Tilstede var: Pia Gustavsen, Annemette H. Andersen,

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Dagsorden RSK møde den april 2017

Dagsorden RSK møde den april 2017 Dagsorden RSK møde den 21-23 april 2017 Indhold 1. Sindsro bøn... 2 2. Præsentationsrunde og afbud... 2 3. Oplæsning af koncepter og visioner for service... 2 4. Oplæsning af BFID og et medlem deler om

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 5.-4.- 2014

Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 5.-4.- 2014 1 Referat af møde i Intergruppe Odense i Ansgar Kirkes Sognegård lørdag den 5.-4.- 2014 Deltagere: Uffe, Asger, Niels V., Trine, John, Kurt, Sven, Bjarne T. og Poul B. Ad.1: Velkomst ved John Oplæsning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Håndbog for Region Midtjylland

Håndbog for Region Midtjylland Håndbog for Region Midtjylland Marts 2004 Anonyme A1koholikere er et fællesskab af mænd og kvinder, der deler erfaring, styrke og håb for at kunne løse deres fælles problem og derigennem hjælpe andre til

Læs mere

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE Vær med til at bestemme i din afdeling Alle beboere har noget at sige, og du kan være med til at træffe de gode beslutninger, så din afdeling bliver et endnu

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

HATTEPENGE 2006 Udskrift nr Bilag Dato Beløb AA-Gruppe

HATTEPENGE 2006 Udskrift nr Bilag Dato Beløb AA-Gruppe HATTEPENGE 26 Udskrift nr Bilag Dato Beløb AA-Gruppe 18 74 25.1.6 Ebeltoft 18 74 25.1.6 Holme 182 8 1.2.6 Skødstrup 183 81 6.2.6 Sognegaarden Ebeltoft Fredag 184 82 22.2.6 Viborgvej Randers 185 83 27.2.6

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Tid: Lørdag den 10. marts 2001, kl. 13.00 Sted: Blommenslyst Kro, Odense Dagsorden: Velkomst v. formanden Ove Glerup 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger: Grundejerforeningen Niverød Park Nord" indkalder herved til ordinær generalforsamling 2016 mandag den 2. maj 2016 kl. 19.30 på Nivå Skole Syd, lokale 19. Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 5. januar 2012

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 5. januar 2012 Områdeservicekomité Nordjylland Referat OSK-møde 5. januar 2012 1. Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. Afholdt og oplæst. 2. Præsentationsrunde og afbud. GSR & GSS: GSR Serenity, Naja GSS Serenity,

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 6

AAB Silkeborg Afdeling 6 AAB Silkeborg Afdeling 6 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 12. september 2018. Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Poul Rosenkvist

Læs mere

Roskilde den 3. juni 2014. Årsmøde 2013 endeligt mødereferat

Roskilde den 3. juni 2014. Årsmøde 2013 endeligt mødereferat Roskilde Søndre Sogns Menighedspleje Jakobskirkens Sociale Arbejde Bestyrelsen v. fratrædende formand Alf Mulnæs, Kornvej 10, 4000 Roskilde E-mail: a.mulnaes@webspeed.dk Tlf. 46 75 24 74 Roskilde den 3.

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen, Fredericia 3.juni 2007 kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen, Fredericia 3.juni 2007 kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen, Fredericia 3.juni 2007 kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

Vores beslutning om ikke at støtte forslag om at tage ordliste op, blev ikke medtaget i referatet af uvisse årsager.

Vores beslutning om ikke at støtte forslag om at tage ordliste op, blev ikke medtaget i referatet af uvisse årsager. Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland. 02.08.2012 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde Bestyrelse: Peter, Formand. Thomas, Sekretær. Davis, OSS Stephanie, Kasserer. GSR er: Birgitte, Soulmates Christian,

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og referent) 2. Bestyrelsens beretning og forelæggelse af planer

Læs mere

1. Åbning af generalforsamlingen v/formanden Mogens M. Nielsen.

1. Åbning af generalforsamlingen v/formanden Mogens M. Nielsen. Generalforsamling i Single Rock Cafe Horsens 24. april 2010 1. Åbning af generalforsamlingen v/formanden Mogens M. Nielsen. 2. Valg af dirigent: Susanne Kjøller 3. Valg af referent Flemming Elimar Jensen,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 September 2010 kl

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 September 2010 kl MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 September 2010 kl.12.15 16.00 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 04: Præsentationsrunde Christian Sekretær,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere