Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil"

Transkript

1 Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning Forenede - vi efterlader altid et smil Service

2 SPAR 25% PÅ OMKOSTNINGERNE UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

3 Styrk jeres kerneforretning ved at lade os udføre vores Bestil vinduespudser. Ring til rengøringen. Sørg for snerydning. Vand alle planter. Ansæt en ekstra kok. Find en vikar til receptionen Virksomhedens to-do-liste kan være lang, og mange bruger store mængder tid og ressourcer på noget, der intet har med deres egentlige forretning at gøre. Hos Forenede Service har vi mere end 54 års erfaring inden for ovenstående punkter og flere til. Samler I alle jeres serviceaftaler hos os, skal I kun ringe ét sted hen. Jeres virk- somhed får nemlig tilknyttet sin egen Facility Manager, der sidder med det samlede overblik over alle jeres aftaler med os. Har I spørgsmål eller ændringer til engagementet, er det derfor én og samme kontaktperson, I ringer til hver gang. Nyd, at en stor mængde administrativt arbejde er ude af jeres hænder og oplev, hvordan en Facility Service aftale med os kan betyde op til 25 % økonomisk besparelse på serviceydelser. I vil med andre ord få frigivet store ressourcer, I kan bruge på jeres kerneforretning, når I lader os udføre vores. Det får I: Det undgår I: En engageret og værdiskabende samarbejdspartner der sætter sig nøje ind i jeres virksomheds behov og kultur, før sammensætningen af serviceydelser skræddersys. En skalerbar Facility Service løsning med afsæt i branchens bredeste serviceportefølje. Effektivitet! Mange års erfaring, høj kvalitet og én kontaktperson. Variable omkostninger i stedet for faste omkostninger. At skulle bruge tid på driftsopgaver, som ikke har noget at gøre med jeres kerneforretning. Unødige administrationsomkostninger, servicemedarbejderansvar og kvalitetsproblemer. Tidskrævende koordinering og styring af Facility Service opgaver. Bekymring! Vi stiller høje krav til kvaliteten af vores ydelser og det vil I kunne mærke.

4 VORES KERNEFORRETNING ER VORES MEDARBEJDERE

5 Vi er en familieejet virksomhed med familiemedlemmer Det vigtigste er egentlig: Har du fået nogen til at smile i dag? Har du det, så har du gjort et godt arbejde Grundlægger Peer c. Krogh Vi administrerer mange forskellige serviceydelser og servicerer dagligt cirka mennesker, så vi er siden starten i 1959 blevet en stor virksomhed. Men vi er først og fremmest familieejet, og familiefølelsen sidder bogstavelig talt i vores gener. Det betyder, at der er en særlig nærhed og ansvarsfølelse medarbejderne imellem og det er til stadighed afgørende for os, at nærheden afspejles i relationen til vores kunder. Jo bedre vi kender jer, jo bedre kan vi levere en service, der overstiger jeres forventning. Fordelene ved at være en familievirksomhed er mange. Beslutningsprocesserne minimeres. Vi er omstillingsparate, tilpasningsdygtige og handler hurtigt både i forhold til kundernes efterspørgsel og markedets ændring. Vores fokus er ikke kortvarig profitmaksimering på bekostning af vores kunder, men langsigtet værdiskabende samarbejde med vores kunder. Vi er med andre ord et stort firma med et lille firmas fleksibilitet og drift, hvis service efterlader vores kunder med et smil. I os får I både en erfaren samarbejdspartner og nye familiemedlemmer, om I vil.

6 BARE ROLIG ALT ER UNDER KONTROL

7 Alle vores certificeringer viser, at vi ved hvad der kræves. Vores erfaring gør, at vi ved, hvordan. Forenede Service har altid været garant for høj kvalitet og vores proaktive arbejde betyder, at vi ofte har været i stand til at opfylde vores kunders behov før kunderne vidste, de havde dem. I 1992 fik vi som det første serviceselskab i Europa et kvalitetscertifikat. En ISO-certificering, som for vores kunder betyder, at de får ensartet høj kvalitet samt overholdelse af internationale standarder inden for blandt andet miljø. Derudover er vi det eneste landsdækkende selskab med serviceydelser inden for rengøring, som har fået både ISOog INSTA 800-certifikater. INSTA 800 er det nordiske certifikat for kvalitetskontrol. Hvis vores certificeringer er det mere kliniske bevis på vores høje kvalitet, er vores tilfredse kunder det menneskelige. Med mere end 54 års markedserfaring har vi en uvurderlig indsigt i og forståelse for den individuelle kundes forretning og behov. Vi er gode til at sætte os i deres sted. Og de oplever, at vi ikke bare leverer det forventede, men er en værdiskabende medspiller, der bidrager med noget ekstra og som er med til at fremme et godt og produktivt arbejdsmiljø. For når vi yder lidt ekstra, kan vores kunder yde lidt ekstra. Forenede Service er ISO Certificeret i kvalitetsledelse. ISO 9001 er betegnelsen for en international standard eller norm for, hvordan styringen af kvaliteten af en serviceydelse skal bygges op. Det sikrer stabilitet og ensartethed i leveringen af servicearbejdet uanset hvor, det finder sted. Dansk Standard foretager årlige kontroller af sammenhængen mellem ISO 9001 og Forenede Services kvalitetssystem. Fordelene ved ISO 9001 certificering: O rganisation og proces optimeres. Derved spares ressourcer på unødvendige omveje. L edelsen opnår et bedre overblik baseret på fakta. M edarbejdere bliver aktive medspillere og kan derfor tage mere ansvar. Der frigives tid og ressourcer. F orbedret tilfredshed både internt i organisationen og eksternt hos kunden. S tyrket konkurrenceevne, fokus på kunden og kundens forventninger. O ptimeret output, fordi produkter og serviceydelser leveres effektivt og til den bedst mulige pris.

8 ÉN KONTAKT ÉN ANSVARLIG

9 Vi ønskede én samarbejdspartner til alle vores Facility Services. Kravene var bedre økonomi, overblik og personlighed. Forenede Service varetager flere forskellige opgaver for Bang & Olufsen. Servicen omhandler blandt andet rengøring af hele hovedkvarteret i Struer samt skadedyrsbekæmpelse, postrundering, portvagt, vinduespolering og vedligeholdelse af de grønne områder. En ting, som indkøber Thomas B. Skriver lægger stor vægt på, er, at når Forenede Service tager sig af det hele, behøver han kun at rette henvendelse ét sted lige meget hvad der skal ordnes. Vi har samarbejdet med Forenede Service siden Det er et partnerskab, der siden begyndelsen har bygget på tillid og samarbejde, og det er stadig nøgleordene den dag i dag. Noget af det, som virkelig er godt, er den personlige kontakt og kommunikationen. Hvis vi har ændringer, kan det gøres med kort varsel. Samtidig har vi i hinanden en god sparringspartner, og vi forsøger løbende at optimere for konstant at opnå maksimal værdiskabelse i forhold til vores Facility Service løsning. Thomas B. Skriver, Indkøbsansvarlig for Bang & Olufsen. Vi har én fast kontaktperson, som vi går til, når der er noget med vores Facility Service. Denne person sørger så for, at der bliver taget hånd om det hurtigt. Ved kun at have denne ene kontaktperson kan jeg spare meget tid, da jeg ikke skal løbe rundt og kontakte en masse forskellige leverandører fra tid til anden. Jeg kontakter bare den ene kontaktperson fra Forenede Service, og så ved jeg, at der bliver taget hånd om det. Thomas B. Skriver, Indkøbsansvarlig for Bang & Olufsen.

10 VI SERVICERER CA PERSONER HVER DAG

11 I kan trygt overlade jeres serviceopgaver til os. Ingen er for små og ingen er for store. Vores serviceydelser: Facility Management Rengøring Vinduespolering Personalerestaurant Kokkenes Køkken Eventservice Mødeservice Ejendomsservice Vicevært og handyman Arealpleje Receptionsservice Planteservice Snerydning Skadedyrsbekæmpelse Vikarservice Sikkerhed/vagtordning Vores mange års erfaring og samarbejde med private virksomheder og offentlige institutioner i alle størrelser betyder, at vi kan varetage alle typer opgaver. Ingen er for små og ingen er for store. Vores Facility Service løsninger er naturligvis skalerbare, så de altid kan tilpasses vores kunders behov selv hvis en virksomhed bliver mindre, større eller udvider med en ny afdeling. Er I stadig i tvivl om, hvorvidt Forenede Service er den rette samarbejdspartner til at løfte netop jeres Facility Service opgaver, så kontakt os og fortæl om virksomhedens udfordringer. Så udarbejder vi en skræddersyet Facility Service løsning, der vil gøre jeres hverdag lettere så I kan fokusere på virksomhedens kerneforretning. Vi glæder os til samarbejdet! Processen Tildeling af key account ansvarlig. Analyse af dine nuværende Facility Service leverancer. Behovs- og forventningsafstemning i forhold til dine strategiske målsætninger. Udarbejdelse af fælles KPI er for de individuelle Facility Services. Udvikling af skræddersyet løsning, som vil understøtte jeres kerneforretningen optimalt. Definition af kvalitetsmålinger herunder stikprøvekontroller. Forhandling af kontrakt og pris. Implementering, uddannelse og træning af personale til leverance af serviceopgaver i aftalt kvalitet. Forenede Services account manager overtager ansvaret for Facility Service løsningen. Opfølgning og justering. Løbende dialog via faste evalueringsmøder.

12 Har du fået nogen til at smile i dag? Har du det, så har du gjort et godt arbejde Grundlægger Peer C. Krogh, Forenede Service -vi efterlader altid et smil Forenede Service A/S, Buddingevej , 2860 Søborg, Kontakt: Direktør Hans Fog

Få succes med outsourcing af løn og HR

Få succes med outsourcing af løn og HR Få succes med outsourcing af løn og HR Whitepaper 1.0 Indledning Dette whitepaper giver dig grundlaget for at træffe den rigtige beslutning om, hvilke muligheder og fordele din virksomhed kan opnå ved

Læs mere

Ihsan Barut, ejer af BarutRen

Ihsan Barut, ejer af BarutRen BarutRen har været mit hjertebarn, siden jeg besluttede mig for at starte virksomheden i 2005. Jeg begyndte alene, kun med kost og spand og en meget klar vision Ihsan Barut, ejer af BarutRen rengøring

Læs mere

Facility Service med Remmer Depot. Hvordan du sparer. over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT

Facility Service med Remmer Depot. Hvordan du sparer. over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT Facility Service med Remmer Depot Hvordan du sparer over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT Det er ikke virksomhedens kontorartikler, der koster pengene. Det er arbejdet med at styre

Læs mere

7 MINUTTER PÅ FLASKE LOGISTIK SKAL DER TIL RØNNE HAVN A/S HAVNENS DIREKTION ER VOKSET KRYDSTOGTSÆSONEN LÆGGER FRA KAJ I MAJ

7 MINUTTER PÅ FLASKE LOGISTIK SKAL DER TIL RØNNE HAVN A/S HAVNENS DIREKTION ER VOKSET KRYDSTOGTSÆSONEN LÆGGER FRA KAJ I MAJ NR. 1 - MAJ 2015 RØNNE HAVN A/S HAVNENS DIREKTION ER VOKSET KRYDSTOGTSÆSONEN LÆGGER FRA KAJ I MAJ 7 MINUTTER PÅ FLASKE NYE CERTIFICERINGER TIL HAVNEN LOGISTIK SKAL DER TIL NYT WEBSITE BEDSTE REGNSKAB TIL

Læs mere

Dansk Miljørengøring

Dansk Miljørengøring Dansk Miljørengøring I over 30 år har vi leveret miljø- og kvalitetsbevidst rengøring til alle typer erhvervsvirksomheder, indenfor både den offentlige og private sektor. Alt hvad vi foretager os, både

Læs mere

Fremtidens arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads Fremtidens arbejdsplads INDHOLD Indholdsfortegnelse Fremtidens arbejdsplads er fokuseret og fleksibel 3 Om fremtidssyn generelt 4 Fremtidens arbejdsplads - Konklusioner 5 Medarbejderne i 2010 - Når arbejdet

Læs mere

Visma Consulting. It-løsninger til Liv & Pension

Visma Consulting. It-løsninger til Liv & Pension Visma Consulting It-løsninger til Liv & Pension Visma Consulting It-løsninger til Liv & Pension Som repræsentant for en pensionskasse eller et pensionsselskab kan du sikkert nikke genkendende til disse

Læs mere

Fordelene ved at være franchisetager i REMA1000

Fordelene ved at være franchisetager i REMA1000 Købmand i Del 1 Hvad er franchising? Et franchise er en tilladelse en tilladelse til at andre bruger ens navn eller brand til at tjene deres egne penge. I en franchiseløsning er der i bund og grund kun

Læs mere

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Spring ud i det! VORES KULTUR Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Vi skal gøre kunden glad Vi skal være bedst Vi skal tjene penge Vi skal have det sjovt

Læs mere

Outsourcing af IT skaber værdi for din forretning

Outsourcing af IT skaber værdi for din forretning Outsourcing af IT skaber værdi for din forretning Hostnordic har valgt HP Blade Server til Datacenteret det kan ikke betale sig at lade være Regnestykket er enkelt. Det kan ikke betale sig at lade være.

Læs mere

White Paper. Hvad mener danske økonomichefer om applikation-outsourcing?

White Paper. Hvad mener danske økonomichefer om applikation-outsourcing? White Paper Hvad mener danske økonomichefer om applikation-outsourcing? Udarbejdet for KMD af Anne-Lise Wang, Phacit, HENRY Fellow Carsten Schmidt, Managing Fellow I samarbejde med HENRY Corporation 2010

Læs mere

Det Nordfynske Ledelsesgrundlag

Det Nordfynske Ledelsesgrundlag Det Nordfynske Ledelsesgrundlag Ledelsesgrundlag for Nordfyns Kommune Derfor et ledelsesgrundlag Nordfyns Kommune er en politisk ledet organisation i udvikling. Internt i form af nye innovative arbejdsformer,

Læs mere

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING

TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING Landets førende teknologipartner der gør det nemt... I over 40 år har vi leveret tekniske løsninger til det danske erhvervsliv, og vores mål har altid

Læs mere

Derfor DEAS. Henrik Dahl Jeppesen adm. direktør. Bo Heide-Ottosen direktør

Derfor DEAS. Henrik Dahl Jeppesen adm. direktør. Bo Heide-Ottosen direktør profil 3 Derfor DEAS 4 Sådan driver vi forretning 7 En kundeorienteret servicevirksomhed 8 DEAS Ejendomsadministration - vejen til et godt afkast 11 DEAS Facility Services 12 DEAS Erhverv erhvervsmægler

Læs mere

VELKOMMEN TIL DET LINDPRO, DU KENDER OG MEGET MERE!

VELKOMMEN TIL DET LINDPRO, DU KENDER OG MEGET MERE! FIRMAPROFIL VELKOMMEN TIL DET LINDPRO, DU KENDER OG MEGET MERE! Lindpro har mange års ekspertise inden for el-installationsbranchen men vi er meget andet og mere end en installationsvirksomhed. Vi møder

Læs mere

Få succes med outsourcing af løn

Få succes med outsourcing af løn SEL LVGJORT ER IKKE ALTID VELGJORT Få succes med outsourcing af løn Indholdsfortegnelse 1. 2. 3. Indledning... 3 Mange kender ikke potentialet... 4 For din virksomheds skyld............... 6 3.1. Produktivitet...

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Outsourcing op på strategisk niveau

Outsourcing op på strategisk niveau Annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce outsourcing Maj 2008 Outsourcing op på strategisk niveau Fra tidligere at dreje sig om produktion i tredjeverdens lande, er outsourcing

Læs mere

totalservice > Vi løser alle opgaver...

totalservice > Vi løser alle opgaver... totalservice > Kimo Totalservice totalservice > www.kimototalservice.dk HVEM Kimo Totalservice er din kvalitetsbevidste samarbejdspartner. Vores 30 års erfaring i branchen har givet os en uvurderlig ekspertise

Læs mere

Service management giver en bedre forretning!

Service management giver en bedre forretning! Nr 1 April 2007 Service management giver en bedre forretning! Service management giver en bedre forretning. Ja, det vil jeg faktisk vove at påstå. Ved at tage den opgave, som det er at effektivisere, lede

Læs mere

White Paper. Application Management Outsourcing blandt danske top-500 virksomheder - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig

White Paper. Application Management Outsourcing blandt danske top-500 virksomheder - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig White Paper - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig Udarbejdet for af Anne-Lise Wang, Phacit, HENRY Fellow I samarbejde med HENRY Corporation 2010 HENRY Corporation Denmark Sammenfatning

Læs mere

At bygge bro mellem systemer, processer og mennesker

At bygge bro mellem systemer, processer og mennesker At bygge bro mellem systemer, processer og mennesker Introduktion Anders Reinhardt Cand. Polit 8 år hos VELUX 2002 Rapportering og analyse til VELUX koncernledelse samt bestyrelse 2005 2008 Ansvarlig for

Læs mere

Nye mål - nye muligheder

Nye mål - nye muligheder Nye mål - nye muligheder Debat om offentligt-privat samarbejde Professor: Udlicitering med politiske mål Borgmester: Alt kan udliciteres Fagforbund: Længere kontrakter ISS: Partnerskaber og fælles selskaber

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

Visma i Danmark. Nordens førende fagmiljø inden for økonomi og it

Visma i Danmark. Nordens førende fagmiljø inden for økonomi og it Visma i Danmark Nordens førende fagmiljø inden for økonomi og it Nordens førende fagmiljø inden for økonomi og it Der er mange fordele ved at indgå et samarbejde med Visma. Vi er Nordens førende leverandør

Læs mere

På vej mod IP-telefoni. nyttige overvejelser fra A til Z

På vej mod IP-telefoni. nyttige overvejelser fra A til Z På vej mod IP-telefoni nyttige overvejelser fra A til Z Hvorfor vælge IP-telefoni? Der er mange gode grunde til at indføre IP-telefoni. To af dem er, at dagligdagen bliver lettere og mere effektiv. De

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

For mere information, kontakt: DET SOCIALE INDEKS fordi trivsel skaber overskud

For mere information, kontakt: DET SOCIALE INDEKS fordi trivsel skaber overskud En brancheindsats med Det Sociale Indeks Et ledelsesværktøj til udvikling af trivsel og rummelighed på arbejdspladsen DET SOCIALE INDEKS S fordi trivsel skaber overskud Sæt fokus på det sociale engagement

Læs mere

Nr 3 December 2008. Jørgen Utzon, adm. direktør hos Coor i Danmark

Nr 3 December 2008. Jørgen Utzon, adm. direktør hos Coor i Danmark Nr 3 December 2008 1.600 idéer rigere De virksomheder, som forstår sine kunders problemer og kommer med idéer til løsninger, skaber værdi for kunderne. Kunsten er at få medarbejdere, der arbejder i kundernes

Læs mere