Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil"

Transkript

1 Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning Forenede - vi efterlader altid et smil Service

2 SPAR 25% PÅ OMKOSTNINGERNE UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

3 Styrk jeres kerneforretning ved at lade os udføre vores Bestil vinduespudser. Ring til rengøringen. Sørg for snerydning. Vand alle planter. Ansæt en ekstra kok. Find en vikar til receptionen Virksomhedens to-do-liste kan være lang, og mange bruger store mængder tid og ressourcer på noget, der intet har med deres egentlige forretning at gøre. Hos Forenede Service har vi mere end 54 års erfaring inden for ovenstående punkter og flere til. Samler I alle jeres serviceaftaler hos os, skal I kun ringe ét sted hen. Jeres virk- somhed får nemlig tilknyttet sin egen Facility Manager, der sidder med det samlede overblik over alle jeres aftaler med os. Har I spørgsmål eller ændringer til engagementet, er det derfor én og samme kontaktperson, I ringer til hver gang. Nyd, at en stor mængde administrativt arbejde er ude af jeres hænder og oplev, hvordan en Facility Service aftale med os kan betyde op til 25 % økonomisk besparelse på serviceydelser. I vil med andre ord få frigivet store ressourcer, I kan bruge på jeres kerneforretning, når I lader os udføre vores. Det får I: Det undgår I: En engageret og værdiskabende samarbejdspartner der sætter sig nøje ind i jeres virksomheds behov og kultur, før sammensætningen af serviceydelser skræddersys. En skalerbar Facility Service løsning med afsæt i branchens bredeste serviceportefølje. Effektivitet! Mange års erfaring, høj kvalitet og én kontaktperson. Variable omkostninger i stedet for faste omkostninger. At skulle bruge tid på driftsopgaver, som ikke har noget at gøre med jeres kerneforretning. Unødige administrationsomkostninger, servicemedarbejderansvar og kvalitetsproblemer. Tidskrævende koordinering og styring af Facility Service opgaver. Bekymring! Vi stiller høje krav til kvaliteten af vores ydelser og det vil I kunne mærke.

4 VORES KERNEFORRETNING ER VORES MEDARBEJDERE

5 Vi er en familieejet virksomhed med familiemedlemmer Det vigtigste er egentlig: Har du fået nogen til at smile i dag? Har du det, så har du gjort et godt arbejde Grundlægger Peer c. Krogh Vi administrerer mange forskellige serviceydelser og servicerer dagligt cirka mennesker, så vi er siden starten i 1959 blevet en stor virksomhed. Men vi er først og fremmest familieejet, og familiefølelsen sidder bogstavelig talt i vores gener. Det betyder, at der er en særlig nærhed og ansvarsfølelse medarbejderne imellem og det er til stadighed afgørende for os, at nærheden afspejles i relationen til vores kunder. Jo bedre vi kender jer, jo bedre kan vi levere en service, der overstiger jeres forventning. Fordelene ved at være en familievirksomhed er mange. Beslutningsprocesserne minimeres. Vi er omstillingsparate, tilpasningsdygtige og handler hurtigt både i forhold til kundernes efterspørgsel og markedets ændring. Vores fokus er ikke kortvarig profitmaksimering på bekostning af vores kunder, men langsigtet værdiskabende samarbejde med vores kunder. Vi er med andre ord et stort firma med et lille firmas fleksibilitet og drift, hvis service efterlader vores kunder med et smil. I os får I både en erfaren samarbejdspartner og nye familiemedlemmer, om I vil.

6 BARE ROLIG ALT ER UNDER KONTROL

7 Alle vores certificeringer viser, at vi ved hvad der kræves. Vores erfaring gør, at vi ved, hvordan. Forenede Service har altid været garant for høj kvalitet og vores proaktive arbejde betyder, at vi ofte har været i stand til at opfylde vores kunders behov før kunderne vidste, de havde dem. I 1992 fik vi som det første serviceselskab i Europa et kvalitetscertifikat. En ISO-certificering, som for vores kunder betyder, at de får ensartet høj kvalitet samt overholdelse af internationale standarder inden for blandt andet miljø. Derudover er vi det eneste landsdækkende selskab med serviceydelser inden for rengøring, som har fået både ISOog INSTA 800-certifikater. INSTA 800 er det nordiske certifikat for kvalitetskontrol. Hvis vores certificeringer er det mere kliniske bevis på vores høje kvalitet, er vores tilfredse kunder det menneskelige. Med mere end 54 års markedserfaring har vi en uvurderlig indsigt i og forståelse for den individuelle kundes forretning og behov. Vi er gode til at sætte os i deres sted. Og de oplever, at vi ikke bare leverer det forventede, men er en værdiskabende medspiller, der bidrager med noget ekstra og som er med til at fremme et godt og produktivt arbejdsmiljø. For når vi yder lidt ekstra, kan vores kunder yde lidt ekstra. Forenede Service er ISO Certificeret i kvalitetsledelse. ISO 9001 er betegnelsen for en international standard eller norm for, hvordan styringen af kvaliteten af en serviceydelse skal bygges op. Det sikrer stabilitet og ensartethed i leveringen af servicearbejdet uanset hvor, det finder sted. Dansk Standard foretager årlige kontroller af sammenhængen mellem ISO 9001 og Forenede Services kvalitetssystem. Fordelene ved ISO 9001 certificering: O rganisation og proces optimeres. Derved spares ressourcer på unødvendige omveje. L edelsen opnår et bedre overblik baseret på fakta. M edarbejdere bliver aktive medspillere og kan derfor tage mere ansvar. Der frigives tid og ressourcer. F orbedret tilfredshed både internt i organisationen og eksternt hos kunden. S tyrket konkurrenceevne, fokus på kunden og kundens forventninger. O ptimeret output, fordi produkter og serviceydelser leveres effektivt og til den bedst mulige pris.

8 ÉN KONTAKT ÉN ANSVARLIG

9 Vi ønskede én samarbejdspartner til alle vores Facility Services. Kravene var bedre økonomi, overblik og personlighed. Forenede Service varetager flere forskellige opgaver for Bang & Olufsen. Servicen omhandler blandt andet rengøring af hele hovedkvarteret i Struer samt skadedyrsbekæmpelse, postrundering, portvagt, vinduespolering og vedligeholdelse af de grønne områder. En ting, som indkøber Thomas B. Skriver lægger stor vægt på, er, at når Forenede Service tager sig af det hele, behøver han kun at rette henvendelse ét sted lige meget hvad der skal ordnes. Vi har samarbejdet med Forenede Service siden Det er et partnerskab, der siden begyndelsen har bygget på tillid og samarbejde, og det er stadig nøgleordene den dag i dag. Noget af det, som virkelig er godt, er den personlige kontakt og kommunikationen. Hvis vi har ændringer, kan det gøres med kort varsel. Samtidig har vi i hinanden en god sparringspartner, og vi forsøger løbende at optimere for konstant at opnå maksimal værdiskabelse i forhold til vores Facility Service løsning. Thomas B. Skriver, Indkøbsansvarlig for Bang & Olufsen. Vi har én fast kontaktperson, som vi går til, når der er noget med vores Facility Service. Denne person sørger så for, at der bliver taget hånd om det hurtigt. Ved kun at have denne ene kontaktperson kan jeg spare meget tid, da jeg ikke skal løbe rundt og kontakte en masse forskellige leverandører fra tid til anden. Jeg kontakter bare den ene kontaktperson fra Forenede Service, og så ved jeg, at der bliver taget hånd om det. Thomas B. Skriver, Indkøbsansvarlig for Bang & Olufsen.

10 VI SERVICERER CA PERSONER HVER DAG

11 I kan trygt overlade jeres serviceopgaver til os. Ingen er for små og ingen er for store. Vores serviceydelser: Facility Management Rengøring Vinduespolering Personalerestaurant Kokkenes Køkken Eventservice Mødeservice Ejendomsservice Vicevært og handyman Arealpleje Receptionsservice Planteservice Snerydning Skadedyrsbekæmpelse Vikarservice Sikkerhed/vagtordning Vores mange års erfaring og samarbejde med private virksomheder og offentlige institutioner i alle størrelser betyder, at vi kan varetage alle typer opgaver. Ingen er for små og ingen er for store. Vores Facility Service løsninger er naturligvis skalerbare, så de altid kan tilpasses vores kunders behov selv hvis en virksomhed bliver mindre, større eller udvider med en ny afdeling. Er I stadig i tvivl om, hvorvidt Forenede Service er den rette samarbejdspartner til at løfte netop jeres Facility Service opgaver, så kontakt os og fortæl om virksomhedens udfordringer. Så udarbejder vi en skræddersyet Facility Service løsning, der vil gøre jeres hverdag lettere så I kan fokusere på virksomhedens kerneforretning. Vi glæder os til samarbejdet! Processen Tildeling af key account ansvarlig. Analyse af dine nuværende Facility Service leverancer. Behovs- og forventningsafstemning i forhold til dine strategiske målsætninger. Udarbejdelse af fælles KPI er for de individuelle Facility Services. Udvikling af skræddersyet løsning, som vil understøtte jeres kerneforretningen optimalt. Definition af kvalitetsmålinger herunder stikprøvekontroller. Forhandling af kontrakt og pris. Implementering, uddannelse og træning af personale til leverance af serviceopgaver i aftalt kvalitet. Forenede Services account manager overtager ansvaret for Facility Service løsningen. Opfølgning og justering. Løbende dialog via faste evalueringsmøder.

12 Har du fået nogen til at smile i dag? Har du det, så har du gjort et godt arbejde Grundlægger Peer C. Krogh, Forenede Service -vi efterlader altid et smil Forenede Service A/S, Buddingevej , 2860 Søborg, Kontakt: Direktør Hans Fog hfg@forenede.dk

Kvalitetshåndbog Forenede Service

Kvalitetshåndbog Forenede Service Kvalitetshåndbog Forenede Service Når vi indgår en kontrakt Når kunden indgår en kontrakt med Forenede Service, underskriver de også en kvalitetssikret aftale. Vi er altid glade når vi underskriver en

Læs mere

Kvalitetshåndbog Forenede Service

Kvalitetshåndbog Forenede Service Kvalitetshåndbog Forenede Service Når vi indgår en kontrakt Når kunden indgår en kontrakt med Forenede Service, underskriver de også en kvalitetssikret aftale. Vi er altid glade når vi underskriver en

Læs mere

Kvalitetshåndbog Forenede Service

Kvalitetshåndbog Forenede Service Kvalitetshåndbog Forenede Service Når vi indgår en kontrakt Når vores kunder indgår en kontrakt med os, underskrives der også en kvalitetssikret aftale. Vi er altid glade, når vi underskriver en ny kontrakt,

Læs mere

FACILITY SOLUTIONS. Hos BARUTREN tilbyder vi 360 facility solutions, så du har det hele samlet under ét tag.

FACILITY SOLUTIONS. Hos BARUTREN tilbyder vi 360 facility solutions, så du har det hele samlet under ét tag. 360 FACILITY SOLUTIONS Hos BARUTREN tilbyder vi 360 facility solutions, så du har det hele samlet under ét tag. RENGØRING med øje og hjerte Jeg startede med kost og spand i 2005, med kontor på mine børns

Læs mere

Kvalitetsledelse af jeres rengøringsydelser

Kvalitetsledelse af jeres rengøringsydelser Tryksag 541-643 Hvis I vil vide mere I er velkomne til at kontakte vores erfarne konsulenter inden for kvalitetsrengøring på telefon 39 96 61 01 eller consulting@ds.dk. Kom godt i gang med standarder Kvalitetsledelse

Læs mere

Dansk Miljørengøring

Dansk Miljørengøring Dansk Miljørengøring I over 30 år har vi leveret miljø- og kvalitetsbevidst rengøring til alle typer erhvervsvirksomheder, indenfor både den offentlige og private sektor. Alt hvad vi foretager os, både

Læs mere

Professionel rengøring og serviceydelser

Professionel rengøring og serviceydelser Professionel rengøring og serviceydelser Hvad kan vi tilbyde? Renice service er et rengøringsfirma der tilbyder serviceydelser til alle former for virksomheder. Vores kunder skal opleve os som en stabil,

Læs mere

Facility Management-udbud. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Facility Management-udbud. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Facility Management-udbud Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Agenda Strategi og vejen til hvor vi er i dag Partnerskab, vision og målsætninger Betalingsmekanisme Implementering af aftalen De første

Læs mere

Facility Service med Remmer Depot. Hvordan du sparer. over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT

Facility Service med Remmer Depot. Hvordan du sparer. over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT Facility Service med Remmer Depot Hvordan du sparer over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT Det er ikke virksomhedens kontorartikler, der koster pengene. Det er arbejdet med at styre

Læs mere

totalservice > Vi løser alle opgaver...

totalservice > Vi løser alle opgaver... totalservice > Kimo Totalservice totalservice > www.kimototalservice.dk HVEM Kimo Totalservice er din kvalitetsbevidste samarbejdspartner. Vores 30 års erfaring i branchen har givet os en uvurderlig ekspertise

Læs mere

ISO 9001:2015 OG ISO 14001:2015 NYE VERSIONER AF STANDARDERNE ER PÅ VEJ ER DU KLAR? Move Forward with Confidence

ISO 9001:2015 OG ISO 14001:2015 NYE VERSIONER AF STANDARDERNE ER PÅ VEJ ER DU KLAR? Move Forward with Confidence ISO 9001:2015 OG ISO 14001:2015 NYE VERSIONER AF STANDARDERNE ER PÅ VEJ ER DU KLAR? Move Forward with Confidence HVORFOR 2015 REVISIONEN? I en verden hvor de økonomiske, teknologiske og miljømæssige udfordringer

Læs mere

Om Circular Computing

Om Circular Computing Om Circular Computing Vores mission er at ændre verdens syn på køb af IT. Bæredygtighed er altafgørende men må ikke gå på kompromis med ydeevne og kvalitet. På den måde kan alle leve i en bedre verden

Læs mere

DGNB når bygherren kræver certificering af sit bæredygtige byggeri. sådan kommer du godt i gang

DGNB når bygherren kræver certificering af sit bæredygtige byggeri. sådan kommer du godt i gang DGNB når bygherren kræver certificering af sit bæredygtige byggeri sådan kommer du godt i gang FÅ DE BEDSTE RESULTATER TIL TIDEN Har du lyst til at: At forbedre dine faglige kompetencer? Mindske fejl og

Læs mere

Procesoptimering og Ledelsessystemer

Procesoptimering og Ledelsessystemer Procesoptimering og Ledelsessystemer Den lette forståelse til ledelsessystemer og standardernes anvendelse. Optimer jeres processer og dokumenter det. Reducer drifts- omkostningerne. Styrk din konkurrenceevne.

Læs mere

Skab en bæredygtig forretning med It-systemer skræddersyet til vækst!

Skab en bæredygtig forretning med It-systemer skræddersyet til vækst! Skab en bæredygtig forretning med It-systemer skræddersyet til vækst! Claus Hedeager Pedersen, International markering manager, Mamut Iværk&Vækst2011 9. september 2011 1 At forenkle og effektivisere hverdagen

Læs mere

Tilstandsrapporten - Din enhed

Tilstandsrapporten - Din enhed Tilstandsrapporten - Din enhed Hvor er I succesfulde og hvad kan forbedres? Læg mærke til, at der sondres imellem de resultater I opnår og de indsatser I gennemfører for at nå de ønskede resultater! Nøgleresultater

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Kvalitetsledelse af jeres ydelser og services

Kvalitetsledelse af jeres ydelser og services Tryksag 541-643 Hvis I vil vide mere Kom godt i gang med standarder I er velkomne til at kontakte vores erfarne konsulenter inden for kvalitetsledelse på telefon 39 96 61 01 eller consulting@ds.dk. Kvalitetsledelse

Læs mere

QMS- håndbog Kvalitet og Miljø

QMS- håndbog Kvalitet og Miljø QMS- håndbog Kvalitet og Miljø Munck Asfalt a/s April 2015 Munck Asfalt a/s Munck Intercon a/s, nu Munck Asfalt a/s, blev etableret i Nyborg i starten af 90'erne. I de første år var fokus koncentreret

Læs mere

Nordfyns Kommunes rengøring i fremtiden.

Nordfyns Kommunes rengøring i fremtiden. Nordfyns Kommune Centraladministrationen 15. maj 2007 Nordfyns Kommunes rengøring i fremtiden. 1. Status. Tidl. Bogense Kommune: Rengøring af langt hovedparten af arealerne foretages af Toprengøring A/S

Læs mere

BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN

BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN LANDSDÆKKENDE DØGNSERVICE BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI SERVICE VI ER EKSPERTER I MATERIALEFLOW

Læs mere

LØNADMINISTRATION Over 200 ansatte

LØNADMINISTRATION Over 200 ansatte Over 200 ansatte e Outsourcing af lønadministration Når en virksomhed når en vis størrelse, målt på antal medarbejdere, stiger kompleksiteten af deres lønadministration ofte. Der vil typisk bl.a. være

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

E-læring og samarbejde over nettet

E-læring og samarbejde over nettet E-læring og samarbejde over nettet Vi var ikke i tvivl, da vi for nogle år tilbage valgte at satse på e-læring og udvikling af nye lærings- og samarbejdsformer. Vi havde brug for en seriøs og kompetent

Læs mere

HJÆLPETROPPERNE. Vi hjælper dem, der hjælper andre TINA Ø. SIMONSEN MIKKEL HOLME MADS GALATIUS TEAM 2:

HJÆLPETROPPERNE. Vi hjælper dem, der hjælper andre TINA Ø. SIMONSEN MIKKEL HOLME MADS GALATIUS TEAM 2: HJÆLPETROPPERNE Vi hjælper dem, der hjælper andre TEAM 2: TINA Ø. SIMONSEN MIKKEL HOLME MADS GALATIUS MR CASE COMPETITION RØDE KORS I DANMARK / 2012 1 Agenda MR CASE COMPETITION DANSK RØDE KORS / 2012

Læs mere

Samarbejde, konsortier og netværk Workshop om juridiske og økonomiske udfordringer

Samarbejde, konsortier og netværk Workshop om juridiske og økonomiske udfordringer Samarbejde, konsortier og netværk Workshop om juridiske og økonomiske udfordringer v/ Betina Nørgaard, Manager Deloitte Consulting Holmegaard, 15. marts 2012 Agenda Opstart af samarbejdet Afgivelse af

Læs mere

Hvordan kan det private og offentlige få mere ud af ressourcerne inden for taxi og befordring? En afskedssalut?

Hvordan kan det private og offentlige få mere ud af ressourcerne inden for taxi og befordring? En afskedssalut? Hvordan kan det private og offentlige få mere ud af ressourcerne inden for taxi og befordring? En afskedssalut? TØF 7. oktober 2014 Morten Hvid Pedersen morpedersen@deloitte.dk 3093 6508 Et par enkelte

Læs mere

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hvorfor det? 4 Fordele og ulemper ved outsourcing 5 Kendte faldgrupper 6 Hvordan skal virksomheden Outsource? 6 Pris på outsourcing

Læs mere

ALM. BRAND. Leasing....du har et mål - vi har et middel

ALM. BRAND. Leasing....du har et mål - vi har et middel ALM. BRAND Leasing...du har et mål - vi har et middel ALM.SUND FORNUFT økonomisk fornuft Du har et mål - vi har et middel Har du overvejet, at det kunne være en god ide at lease jeres person- og varebiler

Læs mere

FRA VICEVÆRT TIL INNOVATOR UDVIKLINGSERFARINGER OG FREMTIDSPERSPEKTIVER

FRA VICEVÆRT TIL INNOVATOR UDVIKLINGSERFARINGER OG FREMTIDSPERSPEKTIVER FRA VICEVÆRT TIL INNOVATOR UDVIKLINGSERFARINGER OG FREMTIDSPERSPEKTIVER Indhold Præsentation af Poul, Petrine og Preben DR og FM historisk DR og FM: Seneste udbudsproces DR og FM de næste 3-5 år 2 Hvem

Læs mere

Kalundborg Kommunes. Ledelses- og styringsgrundlag

Kalundborg Kommunes. Ledelses- og styringsgrundlag Kalundborg Kommunes Ledelses- og styringsgrundlag Velkommen til Kalundborg Kommunes nye ledelsesog styringsgrundlag Det beskriver, hvordan vi skaber fælles retning og samarbejde for bedre resultater. Vi

Læs mere

Facility Management. Ernst & Young Benchmarking Program

Facility Management. Ernst & Young Benchmarking Program Facility Management Ernst & Young Benchmarking Program 1 Agenda Facility Management i TDC Organisering Nøgletal Genudbud Erfaringer med E & Y benchmarking program Ledelsesrapportering Løbende optimering

Læs mere

REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING

REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING HVEM ER VI... VI ER GENERALISTER, SOM ER SPECIALISTER I MENNESKER pro&co blev etableret i 2000 og har siden da løst mere end 1000 stillingssager.

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

DFM Netværk. ISS Danmark kort status. Workshop, 28. november 2006

DFM Netværk. ISS Danmark kort status. Workshop, 28. november 2006 DFM Netværk Workshop, 28. november 2006 ISS Danmark kort status 11.000 kunder Fuldt hus : 100+ individuelle services 13.000 ansatte Omsætning: DKK 3,8 milliarder Organisk vækst: 3,0% Akkvisitiv vækst:

Læs mere

Forenede Food Service leverer specialrengøring, der er tilpasset din virksomheds individuelle behov

Forenede Food Service leverer specialrengøring, der er tilpasset din virksomheds individuelle behov Food leverer specialrengøring, der er tilpasset din virksomheds individuelle behov 2 Du skal lede længe efter snavs, når vi har været hos din virksomhed. Erfaring og kvalitet er en del af koncernen, der

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

FM outsourcing i omskiftelige tider

FM outsourcing i omskiftelige tider FM outsourcing i omskiftelige tider Case: GN Store Nord DFM Konference 2010 Agenda FM anno 2010 hvilke faktorer er vigtige i omskiftelige tider? Case: GN Store Nord hvilke erfaringer har GN gjort sig med

Læs mere

Indledning. Indhold. Med mere end 300 medarbejdere kræves en stærk organisationsstruktur og klart definerede retningslinjer

Indledning. Indhold. Med mere end 300 medarbejdere kræves en stærk organisationsstruktur og klart definerede retningslinjer Organisation Indledning Med mere end 300 medarbejdere kræves en stærk organisationsstruktur og klart definerede retningslinjer Sort til Hvidt er en service- og rengøringsvirksomhed, som er baseret på sunde

Læs mere

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING e Indholdsfortegnelse Indledning 3 Outsourcing Hvorfor det? 4 Fordele og ulemper ved outsourcing 5 Kendte faldgrupper 6 Hvordan skal virksomheden Outsource 6

Læs mere

Samarbejde, konsortier og netværk juridiske og økonomiske udfordringer

Samarbejde, konsortier og netværk juridiske og økonomiske udfordringer Samarbejde, konsortier og netværk juridiske og økonomiske udfordringer v/ Betina Nørgaard, Manager Deloitte Consulting Holmegaard, 15. marts 2012 Agenda Begrundelser for samarbejde Forskellige samarbejdsmodeller

Læs mere

UDDRAG AF: KVALITETSHÅNDBOG

UDDRAG AF: KVALITETSHÅNDBOG UDDRAG AF: KVALITETSHÅNDBOG DS EN ISO9001:2008. 1. Ledelseserklæring. Denne håndbog beskriver kvalitetsledelsessystemet hos Industriglødning A/S og har følgende formål: - At fastlægge ansvar og kompetence

Læs mere

Ramme for evaluering af driften på plejecenter Søhusparken

Ramme for evaluering af driften på plejecenter Søhusparken Ramme for evaluering af driften på plejecenter Søhusparken Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Evaluering - indhold... 3 3 Evaluering - tidsplan... 6 4 Evaluering - metoder... 6 5 Om opgaven på Søhusparken

Læs mere

Konsulent og professionel værdiskaber

Konsulent og professionel værdiskaber Samarbejdsformer Konsulent og professionel værdiskaber 14 års erfaring med affaldsog ressourceoptimering heraf 7 år i topledelsen af Renosyd Den værdifulde kundeoplevelse er omdrejningspunktet for mit

Læs mere

Fra ad hoc-tilgang til en struktureret CSR-indsats

Fra ad hoc-tilgang til en struktureret CSR-indsats Tryksag 541-643 Gode råd Her er nogle gode råd til, hvordan I griber CSR-processen an. Kom godt i gang med standarder > > Sæt et realistisk ambitionsniveau > > Sørg for, at CSR er en integreret del af

Læs mere

Facilities Management 2015 Survey. Fokus på strategi forbedrer resultaterne

Facilities Management 2015 Survey. Fokus på strategi forbedrer resultaterne Facilities Management 2015 Survey Fokus på strategi forbedrer resultaterne FM2015 Survey viser, at FM har bevæget sig op i den strategiske helikopter og at hele organisationen vinder, når FM forøger sit

Læs mere

Effektiv og nærværende ejendomsadministration

Effektiv og nærværende ejendomsadministration 1 2 Effektiv og nærværende ejendomsadministration 2 3 Arbejdsfelt Vi er en virksomhed, der har stor erfaring i at administrere ejendomme på det private ejendomsmarked. Den private sektor er betydningsfuld

Læs mere

BÆREDYGTIGE RENGØRINGSPRODUKTER

BÆREDYGTIGE RENGØRINGSPRODUKTER BÆREDY RENGØ BÆREDYGTIGE RENGØRINGSPRODUKTER med certifikat En SPT-Certifi ceret leverandør forholder sig til kvalitet, miljø og økonomi. FAGLIG SPARRINGFAG PLIGTEN TIL AT HANDLE I FÆLLESSKAB Voksende

Læs mere

FM og ejendomsinvesteringer

FM og ejendomsinvesteringer THE NORDIC REGION PROPERTY SPECIALIST FM og ejendomsinvesteringer Mikkel Skat Skov, Facility Direktør, Saxo Properties A/S FACILITY MANAGEMENT & EJENDOMSINVESTERING Saxo Bank og Saxo Properties A/S FM

Læs mere

FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed VORES STYRKE ER VORES ERFARING

FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed VORES STYRKE ER VORES ERFARING FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed KN Rengøring blev en realitet, da den jyske vinduespolerer Kaj Nielsen i 1983 valgte at udvide sin forretning til også at omfatte rengøring. Tilliden

Læs mere

Grøn Proces. Et redskab til produktionsforberedelse og styring

Grøn Proces. Et redskab til produktionsforberedelse og styring Grøn Proces Et redskab til produktionsforberedelse og styring Undersøgelser i byggebranchen viser at ventetid, spild, svind, tyveri og skader......udgør en væsentlig del af årsagen til branchens dårlige

Læs mere

Triolab lægger vægt på et tæt samarbejde med kunden, sådan at de tilbudte løsninger fungerer optimalt og tilpasses kundens behov.

Triolab lægger vægt på et tæt samarbejde med kunden, sådan at de tilbudte løsninger fungerer optimalt og tilpasses kundens behov. Side 1 af 8 Indledning Triolab er et firma, der forhandler kvalitetsløsninger til laboratorier i flere segmenter. Triolab er et firma, der forestår totalløsninger. Der tilbydes support på højt fagligt

Læs mere

SINGLE POINT OF CONTACT

SINGLE POINT OF CONTACT COLUMBUSCARE Support med kunden i centrum Uanset om der er tale om et implementeringsprojekt, ændringer til en eksisterende løsning, first-, second eller third level support, giver vi dig et SINGLE POINT

Læs mere

Historie. Som noget ganske særligt og usædvanligt for et ejendomsselskab tager PrivatBo sig også af den egentlige fondsadministration for de 11 ejere.

Historie. Som noget ganske særligt og usædvanligt for et ejendomsselskab tager PrivatBo sig også af den egentlige fondsadministration for de 11 ejere. 1 Historie PrivatBo blev etableret tilbage i 1993 som et samarbejde mellem Frederiksberg Boligfond med 21 ejendomme og ca. 2.500 lejemål og 10 københavnske fonde med hver en ejendom og ligeledes i alt

Læs mere

UDBUDSKONFERENCE. Erfaringer fra ISS med at byde på opgaver fra Forsvaret 26. OKTOBER 2015

UDBUDSKONFERENCE. Erfaringer fra ISS med at byde på opgaver fra Forsvaret 26. OKTOBER 2015 UDBUDSKONFERENCE Erfaringer fra ISS med at byde på opgaver fra Forsvaret 26. OKTOBER 2015 Søren Vilmand Facility Management direktør ISS Facility Services A/S INDHOLD Udbudsprocessen Hvad der kom ud af

Læs mere

Guide til jobsamtale som dimittend.

Guide til jobsamtale som dimittend. Guide til jobsamtale som dimittend. Tema Ansøger Arbejdsgiver Ankomst X: Ankommer til virksomheden i god tid og melder sin ankomst. Receptionist: Beder X vente i receptionen indtil, at Y og hans kollegaer

Læs mere

Kvalitet og fleksibilitet siden 1973

Kvalitet og fleksibilitet siden 1973 Medical Packaging & Logistics Ønsker i større fleksibilitet..? Grundvig.as giver jer muligheden og friheden til selv at kunne styre og justere jeres lager og logistik. Fleksibilitet Faste omkostninger

Læs mere

Offentlig-Privat Partnerskab Sikkerhed for kvalitet og god økonomi

Offentlig-Privat Partnerskab Sikkerhed for kvalitet og god økonomi Offentlig-Privat Partnerskab Sikkerhed for kvalitet og god økonomi OPP-udbudsformen sikrer en god og tæt dialog om byggeriets udformning og kvalitet mellem den offentlige bestiller og det private OPP-selskab.

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Kundeservice- og Support centret God kundeservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres kundeservice, og jeres

Læs mere

SÅDAN KØBER VI IND I DEAS

SÅDAN KØBER VI IND I DEAS SÅDAN KØBER VI IND I DEAS DEAS stiller store krav til vores leverandører, og vi forventer, at de lever op til de generelle, etiske, sociale og miljømæssige krav, vi stiller. Ligesom vores leverandører

Læs mere

MED HJERTE+ FORNUFT. Professionel rengøring til tiden

MED HJERTE+ FORNUFT. Professionel rengøring til tiden MED HJERTE+ FORNUFT Professionel rengøring til tiden Præcis, effektiv og professionel rengøring til tiden Danren Bogdol har siden 1978 været førende inden for alle former for rengøring til blandt andet

Læs mere

STYRK SAMARBEJDET. med dine leverandører 3 dages trænings- og workshopforløb med din leverandør HVIS DU VIL VIDE MERE:

STYRK SAMARBEJDET. med dine leverandører 3 dages trænings- og workshopforløb med din leverandør HVIS DU VIL VIDE MERE: STYRK SAMARBEJDET med dine leverandører 3 dages trænings- og workshopforløb med din leverandør > Opnå et leverandørsamarbejde baseret på tillid, fælles værdiskabelse, samarbejde, tidlig involvering og

Læs mere

Vores arbejdsmetoder

Vores arbejdsmetoder Vores arbejdsmetoder Vores forretningsprincipper og Vores værdier udgør sammen kernen i vores virksomhed. I Vores arbejdsmåde beskrives det, hvordan vi omsætter vores ressourcer til resultater. Vi vil

Læs mere

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind...

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind... Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere -Yes we do mind... Hvem er MatchMind MatchMind blev etableret i 2003, og har siden da løst mange opgaver inden for et bredt felt af brancher og fag

Læs mere

- Femern Bælt. Win-Win Energy

- Femern Bælt. Win-Win Energy Win-Win Energy WIN-WIN ENERGY er et selskab, der har sat sig for at gøre noget for miljøet. Vi hjælper private og virksomheder med at reducere deres energiforbrug, så de udleder mindre CO2 og samtidig

Læs mere

Månedlig opfølgning på it-drift

Månedlig opfølgning på it-drift Månedlig opfølgning på it-drift 0. Indledning En væsentlig del af at styre en it-driftskontrakt og de leverancer, der leveres herigennem, er at opretholde et konstruktivt samarbejde med leverandøren, hvor

Læs mere

2016 slår alle temperaturrekorder Planeten er ophedet

2016 slår alle temperaturrekorder Planeten er ophedet VEKS strategi 2020 2016 slår alle temperaturrekorder Planeten er ophedet Hvad har vi opnået.. Udviklet og driver i samarbejde med CTR og HOFOR Varmelast.dk, som optimerer den fælles, økonomiske lastfordeling

Læs mere

Sådan opfylder du Servicenormens krav 2015

Sådan opfylder du Servicenormens krav 2015 Sådan opfylder du Servicenormens krav 2015 Du og din virksomhed skal som medlem af SBA opfylde kravene i Servicenormen. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du bedst og lettest kan dokumentere, at din

Læs mere

Kvalitet. er altafgørende. Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker

Kvalitet. er altafgørende. Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker Kvalitet er altafgørende Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker. Når andre skal være virksomhedens ansigt udadtil,

Læs mere

Best practice erfaringer fra globale funktionsudbud

Best practice erfaringer fra globale funktionsudbud Best practice erfaringer fra globale funktionsudbud København 21. september 2011 Magnus Kuchler, ansvarlig for FM rådgivning Norden FM trends lige nu? Fortsat omkostningspres et bevis på konkurrenceevne.

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Arealer og Ejendomme

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Arealer og Ejendomme LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Arealer og Ejendomme Ejendomsdrift Journalnr.: Dato: 18.10.016 Skrevet af: JEWI Funktionsbeskrivelse for souschef i Ejendomsdrift Stillingsbetegnelse: Souschef. Ansættelsessted:

Læs mere

Asset management Sådan kommer I godt i gang

Asset management Sådan kommer I godt i gang Asset management Sådan kommer I godt i gang Hvordan kommer I godt i gang? I denne artikel præsenterer vi fem vigtige overvejelser, som anlægstunge virksomheder står overfor, når de skal gå fra traditionel

Læs mere

BERNERS KERNEVÆRDIER

BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS VÆRDIGRUNDLAG...... er vores grundlag for alle beslutninger og handlinger, som træffes og udføres i vores virksomhed. Det tjener til orientering for medarbejderne. Vores værdigrundlag

Læs mere

NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling

NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling e Specialister i lønadministration Amesto Nordisk Løn består af specialister med kompetencer inden for lønadministration i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Læs mere

QMS- håndbog Kvalitet og Miljø

QMS- håndbog Kvalitet og Miljø QMS- håndbog Kvalitet og Miljø Munck Asfalt a/s Juni 2016 Munck Asfalt a/s Munck Intercon a/s, nu Munck Asfalt a/s, blev etableret i Nyborg i starten af 90'erne. I de første år var fokus koncentreret om

Læs mere

Kärcher Servicekoncept

Kärcher Servicekoncept Service Kärcher Servicekoncept Partnerskab til professionelle Kärcher Servicepakker Servicepakke Inspektioner som grundlag for tillid. Classic Kärcher Servicepakke Classic omfatter inspektionerne af maskinen

Læs mere

DAGLIG RENGØRING VINDUESPOLERING EJENDOMSSERVICE

DAGLIG RENGØRING VINDUESPOLERING EJENDOMSSERVICE DAGLIG RENGØRING VINDUESPOLERING EJENDOMSSERVICE FA C I L I T Y SERVICES FACILITY SERVICES STABILITET OG KVALITET SAMMEN MED KONKURRENCEDYGTIGE PRISER GIVER VORES KUNDER DET BEDSTE PRODUKT Effektiv produkttionssstyring,

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

LSC Ejendomsservice. et fornuftigt valg

LSC Ejendomsservice. et fornuftigt valg LSC Ejendomsservice et fornuftigt valg Indholdsfortegnelse Hvem er LSC Ejendomsservice................................... 3 Skift lejer på kun en uge.......................................... 4 Hvad tilbyder

Læs mere

Velkommen til Indkøb & Udbud

Velkommen til Indkøb & Udbud Velkommen til Indkøb & Udbud Indkøbscenteret i Aarhus Kommune Med fokus på: Contract Management Den politiske dagsorden 1 Bidrag til kommunens 2 Bidrag til den samlede omdømme økonomi Udbytte for borgerne

Læs mere

Leasing giver frihed også økonomisk

Leasing giver frihed også økonomisk Leasing giver frihed også økonomisk Pas godt på dine transportudgifter Der er økonomisk fornuft i at lease Det er en rigtig god ide at lease din virksomheds person- og varebiler. Leasing giver store økonomiske

Læs mere

Leverandører. Praktisk hjælp Personlig hjælp og pleje GENTOFTE KOMMUNE PLEJE OG SUNDHED

Leverandører. Praktisk hjælp Personlig hjælp og pleje GENTOFTE KOMMUNE PLEJE OG SUNDHED Leverandører Praktisk hjælp Personlig hjælp og pleje GENTOFTE KOMMUNE PLEJE OG SUNDHED 2 Annes Hjemmehjælp ApS Skovshovedvej 21 C Telefon 20 70 32 00 Skovshoved Fax 39 63 70 61 2920 Charlottenlund CVR

Læs mere

Vi SÆTTER det bedste hold. - gennem moderne rekruttering

Vi SÆTTER det bedste hold. - gennem moderne rekruttering Rekruttering Vi SÆTTER det bedste hold - gennem moderne rekruttering Hvem er vi... Vi er generalister, som er specialister i mennesker pro&co blev etableret i 2000 og har siden da løst mere end 1300 stillingssager.

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Borgerservice centret God borgerservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres Borgerservice, og borgernes vilje

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Kvalitet og fleksibilitet siden 1973

Kvalitet og fleksibilitet siden 1973 Medical Packaging & Logistics Ønsker i større fleksibilitet..? Grundvig.as giver jer muligheden og friheden til selv at kunne styre og justere jeres lager og logistik. Fleksibilitet Faste omkostninger

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Vi skaber rum til mennesker

Vi skaber rum til mennesker Vi skaber rum til mennesker HUSLEJE & FORBRUG ØKONOMI & REGNSKAB SEKRETARIAT UDLEJNING GRUNDMODUL Selskabet beslutter IT & KOMMUNI- KATION Vi tager hånd om alle de basale ting Domea er et serviceorgan

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Offentligt privat samarbejde

Offentligt privat samarbejde Kontraktbilag 4 Offentligt privat samarbejde Begrænset udbud Tilbudsfrist: 15. maj 2013 kl. 12 Indhold 4.1 Indledning... 2 4.1.1 Fælles principper for samarbejdet... 2 4.2 Organisering... 2 4.2.1 Kontrakt-

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

- t e g n e r f r e m t i d e n

- t e g n e r f r e m t i d e n - tegner fremtiden CADSKOLEN - tegner fremtiden Oplever du, at dit tegneprogram spænder ben for dine ideer? Vil du gerne arbejde mere effektivt med dine projekter? Brænder du efter bedre at kunne forstå

Læs mere

Facility management. Temadag. indkøb og udførelse af interne serviceopgaver. Oplev indlæg fra Danish Crown Nokia Spar Nord DTU Management

Facility management. Temadag. indkøb og udførelse af interne serviceopgaver. Oplev indlæg fra Danish Crown Nokia Spar Nord DTU Management Foto: istockphoto Medlem af DILF eller DFM: 1.250 kr. Ikke-medlem: 2.000 kr. Temadag Den 14. april 2008 SAS Scandinavia Hotel København Facility management indkøb og udførelse af interne serviceopgaver

Læs mere

OFFENTLIG-PRIVAT SAMARBEJDE OM VEJ OG PARK

OFFENTLIG-PRIVAT SAMARBEJDE OM VEJ OG PARK OFFENTLIG-PRIVAT SAMARBEJDE OM VEJ OG PARK September 2013 Dokument nr. 2013-2 Revision nr. 00 Udgivelsesdato 04.09.2013 Udarbejdet:BDC Offentlig-privat samarbejde om Park og vej Bilag 2, Samarbejde Indholdsfortegnelse

Læs mere

Teams 7 bevidsthedsniveauer

Teams 7 bevidsthedsniveauer Teams 7 bevidsthedsniveauer Af Richard Barrett Oversat til dansk af Benjamin Lindquist og Thobias Laustsen Teams vækster og udvikler sig ved at mestre de syv niveauer af team bevidsthed. De syv forskellige

Læs mere

Stillings- og personprofil. Sundhedschef Dansk Sundhedssikring

Stillings- og personprofil. Sundhedschef Dansk Sundhedssikring Stillings- og personprofil Sundhedschef Dansk Sundhedssikring September 2018 Organisation Dansk Sundhedssikring (DSS) Adresse Dansk Sundhedssikring (DSS) Hørkær 12B 2730 Herlev Telefon: 70 20 61 21 www.ds-sundhed.dk

Læs mere

Grønne planter kan gøre meget for miljøet og stemningen i et rum og er en god måde at bringe naturen indenfor på, og samtidig forbedre indeklimaet.

Grønne planter kan gøre meget for miljøet og stemningen i et rum og er en god måde at bringe naturen indenfor på, og samtidig forbedre indeklimaet. Hvem vandede forresten planterne? Er det et spørgsmål I har stillet jer selv? Ofte er det planterne som i en travl hverdag, bliver glemt i mængden af opgaver. Det kan hurtigt blive en bekostelig affære,

Læs mere

En god arbejdsplads til dine medarbejdere

En god arbejdsplads til dine medarbejdere En god arbejdsplads til dine medarbejdere Når du udliciterer lønopgaven, følger dine lønmedarbejdere med og bliver en del af vores kerneforretning. Overdragelsen sker efter gældende regler, og vi tilbyder

Læs mere