Redegørelse for konsekvenser ved konvertering af sommerhusområdet Skæring Strand til byzone.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Redegørelse for konsekvenser ved konvertering af sommerhusområdet Skæring Strand til byzone."

Transkript

1 Redegørelse for konsekvenser ved konvertering af sommerhusområdet Skæring Strand til byzone. Baggrund Med ændring af planloven pr. 15. juni 2017 er der åbnet mulighed for, at kommuner senest den 15. oktober 2017 kan ansøge Erhvervsstyrelsen om at overføre eksisterende sommerhusområder i kystnærhedszonen til byzone. Aarhus Kommune ønsker at undersøge interessen blandt grundejerne for at overføre sommerhusområdet Skæring Strand til byzone. Dette skyldes blandt andet, at kommunen har modtaget henvendelser fra flere grundejere, som ønsker området overført til byzone. Overførsel af et sommerhusområde til byzone forudsætter også, at Erhvervsministeren udsteder et landsplandirektiv, og at Aarhus Byråd efterfølgende vedtager en ny lokalplan for det område, som skal overføres. En kommende lokalplan vil nærmere fastlægge mulighederne for byggeri samt udvikling og bevaring i området, og først når lokalplanen er endeligt vedtaget af kommunen, er området overført til byzone. Afgrænsning af området Der tages udgangspunkt i sommerhusområdet Skæring Strand, som det er afgrænset i kommuneplanen for Aarhus Kommune. Kolonihaverne, der ligger inden for sommerhusområdet, har status af varige kolonihaver jf. kolonihaveloven. For så vidt angår den kommunale feriekoloni tages der senere stilling til, om denne skal forblive feriekoloni, eller om den skal planlægges udstykket til helårshuse. Skovområderne i området bevares som skovområder med mulighed for indretning af legepladser og lignende. Kommunens ansøgning til Erhvervsstyrelsen Inden ansøgningen til Erhvervsstyrelsen skal Aarhus Kommune over for grundejerne have redegjort for konsekvenserne for den enkelte grundejer af en overførsel af sommerhusområdet til byzone. Herudover skal kommunen inden ansøgningen til Erhvervsstyrelsen have foretaget en afstemning blandt grundejerne. Mindst 75 % af alle grundejere skal tilkendegive, at de ønsker arealet overført til byzone. Dvs. at hvis der ikke er et kvalificeret flertal på 75 % af grundejerne, som positivt tilkendegiver, at de ønsker området overført til byzone, vil kommunen ikke kunne ansøge Erhvervsstyrelsen om områdets overførsel. Aarhus Kommune fremsender derfor denne redegørelse om konsekvenser og muligheder ved en ændring af Skæring Strand til byzone. Redegørelsen sendes til samtlige grundejere i det nuværende sommerhusområde.

2 Høring Alle grundejere har mulighed for at fremsende bemærkninger til Aarhus Kommune på mail: eller pr. brev til: Center for Byudvikling og Mobilitet Kalkværksvej Aarhus C Bemærkningerne skal være kommunen i hænde senest den 29. august Der vil blive lavet et resumé af bemærkningerne, som vil følge en indstilling til Aarhus Byråd. Byrådet behandler sagen i september Overordnede principper for indholdet af en kommende lokalplan På orienteringsmødet den 15. august 2017 tilkendegav flere grundejere, at man ønsker at kende indholdet af en kommende lokalplan, inden man afgiver sin stemme om overførsel af området til byzone. På den baggrund er det blevet besluttet, at Byrådet på møde i september 2017 skal drøfte og vedtage de overordnede principper for indholdet af en kommende lokalplan for området. Byrådets beslutning om de overordnede principper for indholdet af den kommende lokalplan vil blive offentliggjort på kommunens hjemmeside i september Vi opfordrer derfor grundejerne til holde sig orienteret om nyheder på kommunens hjemmeside, Afstemningsperioden er blevet forlænget til den 3. oktober, hvilket betyder, at grundejerne har mulighed for at se Byrådets principielle holdning til indholdet af en lokalplan på kommunens hjemmeside, inden man afgiver sin stemme. Nærmere om et muligt indhold af en lokalplan Det er en først med en vedtaget lokalplan, at området bliver overført til byzone. Det er også i en lokalplan, at de nærmere bestemmelser for området fastlægges, herunder detaljerede bebyggelsesbestemmelser. En kommende byzonelokalplan for Skæring Strand kan opdeles i delområder, og for hvert delområde kan enten fastsættes bestemmelser, der muliggør, at området kan udvikler sig i retning af almindelig bymæssig bebyggelse eller lokalplanbestemmelser af bevarende karakter. Lokalplanbestemmelser med bevarende karakter, dvs. som søger at bevare områdets udtryk af åbent sommerhusområde, kan f.eks. have følgende indhold:

3 kun én bolig pr. grund ikke yderligere udstykningsmuligheder eller grundstørrelse på minimum m 2 lav bebyggelsesprocent, f.eks. 15 % højst én etage maksimal højde på bebyggelse 5 meter fra eksisterende terræn 5 meters afstand fra bolig til skellinje stillingtagen til nuværende bevaringsværdige bygninger bevaring af Mindelunden stillingtagen til evt. bevaringsværdig beplantning i området Lokalplanbestemmelser, der giver mulighed for at udvikle området hen i retning af et mere almindeligt bymæssigt boligområde, kan f.eks. have følgende indhold: mulighed for både enfamilieshuse og dobbelthuse grundstørrelser på minimum 700 m 2 bebyggelsesprocent, f.eks. 30 % højst 2 etager maksimal bebyggelseshøjde på 8½ meter fra eksisterende terræn 2½ meters afstand fra bolig til skellinje bevaring af Mindelunden I øvrigt henvises til det vedlagte om Registrering og analyse. Det skal understreges, at det endelige og detaljerede indhold af en kommende lokalplan først vil blive fastlagt under udarbejdelsen af lokalplanen og med byrådets endelige vedtagelse. I forbindelse med lokalplanprocessen vil forslaget til en lokalplan endvidere blive fremlagt i offentlig høring, således at grundejere og borgere får mulighed for at komme med deres udtalelser/indsigelser hertil. Afstemning Afvikling af afstemning Afstemningen om overførsel af Skæring Strand til byzone vil foregå i dagene fra den 15. september til og med den 3. oktober Afstemningen vil blive håndteret af Assembly Voting, der er Danmarks mest benyttede elektroniske valgsystem til afholdelse af lov- og vedtægtsbestemte valg. Valgsystemet er dansk udviklet og understøtter alle gængse typer af valg på alle platforme. Som stemmeberettiget grundejer i Skæring Strand modtager du et brev i e-boks med den information, som du skal bruge for at deltage, herunder et link til det elektroniske valgmodul og den unikke valgkode, som skal bruges til at logge ind til selve valghandlingen. Hvis du er fritaget for digital post, vil du modtage samme materiale fysisk med posten på din folkeregisteradresse. Materialet skal udfyldes og sendes tilbage til Assembly Voting, der håndterer optællingen.

4 Afstemningen er tilrettelagt således, at der er én stemme per ejendom. Hvis der er flere ejere af én ejendom, vil de alle modtage materialet. Materialet vil dog indeholde den samme valgkode, da denne er bundet til ejendomsnummeret. Ejerne skal derfor blive enige internt, inden ejendommens stemme afgives. Så snart ejendommens valgkode er brugt, vil det ikke være muligt at tilgå valgmodulet mere. Hvis man ejer flere ejendomme i området, vil man modtage én unik valgkode per ejendom. Afstemningsområder Byrådet vil kunne beslutte, at der kun ansøges om overførsel til byzone for et eller flere mindre områder i Skæring Strand. Det vil dog kun være muligt at ansøge for områder, som er beliggende i umiddelbar tilknytning til eksisterende, sammenhængende byzone, fordi byen skal udvikles indefra og ud. Temaet for afstemning Ved afstemningen vil man som grundejer blive spurgt om, om man ønsker området overført til byzone. Der vil kunne svares Ja eller Nej. Forventet tidsplan for processen frem til ansøgningen til Erhvervsstyrelsen 15. august 2017 Orienterings- og debatmøde afholdes 16. august 2017 Høringsmateriale med redegørelse sendes ud til grundejerne 16. aug. 29. aug Høringsperiode for grundejere September 2017 Byrådet beslutter overordnede principper for en evt. kommende lokalplan 15. sept. 3. okt Afstemning ved grundejere 4. okt okt Optælling og udarbejdelse af ansøgning 15. oktober 2017 Erhvervsstyrelsens ansøgningsfrist Efterfølgende proces Erhvervsstyrelsen vurderer kommunens ansøgning, og på baggrund af ansøgningsmaterialet træffer styrelsen beslutning om at udstede et landsplandirektiv. Aarhus Kommune har ikke indflydelse på tidsperspektivet for udarbejdelsen af landsplandirektivet, men det vurderes at tage ca. 1 1½ år. Kommunen har dog en forhåbning om, at det vil være muligt at koordinere kommunens proces for en lokalplan med den statslige proces for landsplandirektivet. Hvis dette ikke er muligt, og lokalplanlægningen først kan igangsættes efter udstedelse af landsplandirektiv, vil der formentlig skulle tillægges ½-1 år, før en lokalplan er endelig vedtaget af Aarhus Kommune.

5 Nærmere om konsekvenser ved en ændring til byzone Naturen I forhold til naturområder og offentlige grønne arealer vurderes der ikke at opstå ekstra udgifter for grundejerne i forbindelse med en eventuel overførsel fra sommerhusområde til byzone. Der kan sandsynligvis forventes et øget brug af arealerne. Byggelovgivning Når der er vedtaget en lokalplan, som overfører sommerhusområdet til byzone, kan den enkelte grundejer få sin ejendom godkendt til helårsbeboelse, hvis betingelserne er opfyldt. Bebyggelse og anvendelse til helårsbeboelse skal godkendes af Aarhus Kommune i hvert enkelt tilfælde, fordi bebyggelse skal opfylde det til enhver tid gældende bygningsreglement for helårshuse. Bygningsreglementet stiller krav om byggetilladelse, både når der opføres nyt byggeri, og når anvendelsen af en eksisterende bygning ændres, f.eks. når et sommerhus ønskes anvendt til helårsbeboelse. Grundejeren skal derfor ansøge om en byggetilladelse. Det skal gøres hos Byggeri, Teknik og Miljø, som er Aarhus Kommunes bygningsmyndighed. Når et sommerhus har ændret anvendelse til helårsbeboelse, vil det normalt ikke efterfølgende kunne anvendes som sommerhus igen, jfr. boligreguleringsloven. Sommerhus ønskes anvendt til helårsbolig Hvis du ønsker at anvende dit sommerhus til helårsbolig, skal du, som ovenfor nævnt, søge om byggetilladelse på En helårsbolig skal leve op til bygningsreglementets krav. Bygningsreglementets krav sikrer, at du vælger energirigtige og byggeteknisk korrekte løsninger, når du ombygger dit sommerhus til helårsbolig. Bygningsreglementet stiller bl.a. krav til bygningens indretning, konstruktioner, brandforhold, indeklima, energiforbrug og de tekniske installationer. Energiforbruget skal overholde kravene i bygningsreglementets kap Du skal også søge om byggetilladelse, hvis du ønsker at nedrive dit sommerhus og opføre et helårshus. Timeprisen for Byggeris sagsbehandling af byggesagen udgør 677 kr. i 2017-priser. Som led i byggesagsbehandlingen ændres ejendommens registrering i BBR fra sommerhus til helårshus (parcelhus). For dem, der allerede har tilladelse til at bo helårligt i et sommerhus på baggrund af en dispensation eller som pensionist Anvendes sommerhuset i dag lovligt til helårsbolig af en pensionist eller på baggrund af en dispensation, skal der ikke ansøges om byggetilladelse for fortsat at anvende sommerhuset helårs.

6 Sommerhuset har fortsat status som sommerhus. Der er tale om en personlig tilladelse, som bortfalder ved ejerskifte. Det vil sige, at en ny ejer skal søge om byggetilladelse til at anvende sommerhuset som helårsbolig. For dem, der allerede bor i et lovligt helårshus i sommerhusområdet Der findes i sommerhusområdet omkring 45 ejendomme, som ikke har status som sommerhus, men som helårshus. Det skyldes, at boligen var lovlig helårsbolig, allerede før området blev udlagt til sommerhusområde. Det blev Skæring sommerhusområde i 1962/1974. Anvendes boligen i dag lovligt til helårsbeboelse, skal der ikke ansøges om byggetilladelse for fortsat at anvende boligen helårs. Konsekvensen af at sommerhusområdet overføres til byzone er, at grundejeren ikke længere har en ret til at kunne ændre anvendelsen til sommerhus. For dem, der ikke ønsker sommerhuset anvendt til helårsbolig Eksisterende lovlig anvendelse af en ejendom til sommerhus kan fortsætte, efter at der er vedtaget en lokalplan, og sommerhusområdet er overført til byzone. Et sommerhus kan fortsat sælges eller arves som sommerhus. Der vil ikke være krav om byggetilladelse i en situation, hvor et sommerhus fortsat anvendes til sommerhus. Det er først ved ansøgning om anvendelsesændring fra sommerhus til helårsbeboelse, at der er krav om byggetilladelse. Ejendomsvurdering Det er SKAT, som er vurderingsmyndighed for landets faste ejendomme. Overføres sommerhusområdet til byzone, har ændringen indflydelse på SKAT s ejendomsvurdering for samtlige ejendomme omfattet af en ny lokalplan. Ejendomsvurderingen beregnes ud fra områdets status som byzone med de anvendelses- og byggemuligheder, som det giver. Det vil sige, at uanset om enkelte grundejere fortsat ønsker at anvende ejendommen til sommerhus eller bor der lovligt helårs som pensionist eller på baggrund af en dispensation, vil ejendommen blive omfattet af en ny ejendomsvurdering. En ny ejendomsvurdering vil ikke træde i kraft samme dag som lokalplanens vedtagelse, men vil træde i kraft ved næstkommende vurdering, ca. 2 år efter lokalplanens vedtagelse. Aarhus Kommune har haft kontakt til SKAT. SKAT har skønnet ud fra en sammenligning med øvrige byzoneområder i postnummeret 8250 Egå at der formentlig må forventes en stigning i ejendomsskat og ejendomsværdiskat. SKAT vil dog ikke sige noget om størrelsen af denne stigning, fordi det vil afhænge af de byggemuligheder, som den kommende lokalplan vil give. Kommunen har også haft rettet henvendelse til en lokal ejendomsmægler, Nybolig, der ud fra en sammenligning med de øvrige byzoneområder i postnummer 8250 Egå har anslået, at ejendomsskat og ejendomsværdiskat formentlig vil stige med ca %. Det skal understreges, at der alene er tale om et skøn, og at kompetencen til at fastlægge ejendomsvurderinger ligger hos SKAT.

7 Ejendomsmæglers vurdering af handelsværdi af områdets ejendomme Aarhus Kommune har også bedt ejendomsmægleren om at give et bud på, om ejendommenes handelsværdi vil blive påvirket, hvis området overføres til byzone. Ejendomsmægleren har skønnet, at hvis der vedtages en lokalplan med bevarende bestemmelser, kan man formentlig forvente mindre prisstigninger i niveauet 5 10 %. Hvis der i stedet vedtages en lokalplan, som giver mulighed for, at området udvikles hen i retningen af, at der kan bygges normal størrelse villa, anslår Nybolig, at der kan forventes prisstigninger i niveauet %. Infrastruktur Offentlige veje Området vejbetjenes i dag af to offentlige vejstrækninger, hhv. den kystnære vej bestående af Strandvangsvej, Plantagevej, Åstrup Strandvej (Vej1) og den lidt nordligere Skæring Hedevej (Vej2), der via Svinbovej er tilsluttet Åstrup Strandvej. Desuden er der en mindre offentlig vejforbindelse, Strandtoften, helt ned til kysten. Øvrige veje i området er private fællesveje, der for størstedelen er grusveje. Ved en væsentlig større helsårsbosætning i området (som følge af konvertering til byzone) må det forventes, at der inden for få år vil være forventelige ønsker om opgraderinger af de offentlige veje til en bedre standard (evt. bredere kørebane visse steder, evt. fortov, belysning m.v. Det vil være kommunen, som skal sørge for og bekoste en eventuel opgradering af de offentlige veje i området. Private fællesveje For de private fællesveje forventes en konvertering til byzone ikke at få direkte økonomiske konsekvenser for grundejerne langs vejene, idet der som udgangspunkt ikke vil blive stillet anderledes krav til vejvedligeholdelsen af de private fællesveje end i dag, hvor området er sommerhusområde. Dog kan der selvfølgelig forventes et øget slid og dermed et større behov for vedligeholdelse på den enkelte vej, hvis området bliver byzone, modsat den mere sæsonrelaterede trafik i et sommerhusområde. Spildevand Reglerne og taksterne for spildevandshåndtering er de samme, uanset om området har status af byzone eller sommerhusområde. Hverken en konvertering af området til byzone eller tilladelse til at bruge huset til helårsbeboelse vil medføre øgede udgifter for grundejerne til kloak og vandafledning. Affaldshåndtering Hvis grundejeren ændrer anvendelse til helårsbeboelse pålægges ejendommen en øget udgift for helårstømning. Fortsætter anvendelsen til sommerhus sker der ingen ændring i forhold til det nuværende.

8 Varmeforsyning Det er kun et mindre sydligt område, der for nuværende er varmeforsynet med fjernvarme. Det øvrige sommerhusområde ligger indenfor det område, hvor folk i dag kan opvarme med el. Aarhus Kommunevedtog i 1987/1994 forbud mod etablering af direkte el-varmeanlæg. Forbuddet gælder dog ikke for sommerhusområder, da sådanne områder varmeforsyningsmæssig henseende betaeges som åbent land. AffaldVarme skal med en vedtaget lokalplan, der overfører området til byzone, udarbejde et Projektforslag i henhold til varmeforsyningsloven. Projektforslaget skal redegøre for hvilken varmeforsyning, der er den samfundsmæssigt mest rentable. Resultatet kan vi derfor ikke redegøre for på nuværende tidspunkt. AffaldVarme vil gerne varmeforsyne område, hvis der er nok tilslutninger. Udgiften til tilslutning til fjernvarme består af et investeringsbidrag og et stikledningsbidrag, hvilket er prisen for etablering af stikledningen fra vej til boligen. Vedlagt Registrering og analyse af Arkitema Architects, gennemgået på orienteringsmøde den 15. august 2017.

9 REGISTRERING OG ANALYSE MULIG ÆNDRING AF SKÆRING STRAND FRA SOMMERHUSOMRÅDE TIL BYZONE Orienterings- og debatmøde tirsdag den 15. august 2017

10 OPDRAG At undersøge mulighederne for at overdrage sommerhusområdet Skæring Strand til byzone Udviklende lokalplan vs. lokalplan af bevarende karakter Indledende undersøgelser og kortlæginger som baggrund for fastsættelse af lokalplankarakter og afgrænsning af eventuelle delområder Vurdering af områdets potentialer og vigtige karakteristika - et bud på en hensigtsmæssig afgrænsning og overordnede principper af en eventuel fremtidig lokalplan

11 OMRÅDEAFGRÆNSNING

12 3 OVERORDNEDE OMRÅDER Skæring Hede Skæring Strand Skæring Havbakker

13 LUFTFOTO 1954

14 REGISTRERING Hovedvejen Strandvangsvej Plantagevej Åstrup Strandvej Åstrup Strandvej

15 REGISTRERING Kommunale veje og private fælles veje Ellestien Under Lindene Havbakkevej Strandvangsvej

16 REGISTRERING Belægning Asfalt - Strandvangsvej Grus - Jørgen Mejers Vej Græs - Sneppevej

17 SIKKER SKOLEVEJ Hovedvejen + supplerende stisystem Reference Reference Reference Supplerende stisystem

18 GRØN STRUKTUR Bevaringsværdig landskab og beplantning Friholdelse af skrænten ved Havbakkevej for bebyggelse Bevaring af store træer på skrænten ved Havbakkevej Bevaring af skoven Bevaring af det grønne rum omkring Åstrup Strandvej

19 OMDANNELSE TIL BYZONE Illustration af indefra og ud princippet

20 REGISTRERING AF DELOMRÅDER Umiddelbar karakter

21 REGISTRERING DELOMRÅDER Område 1 Karakteristika Overvejende indtryk af villabebyggelse, men også ere sommerhuse Indkørsel fra Strandvangsvej og Gammel Strandvangsvej Grundstørrelser ned til 530 m2 Forslag til planlægning ved overførsel til byzone Skrænt fortsat friholdt for bebyggelse Ingen ny bebyggelse nedenfor skrænten dog småbygninger som bådskure, badehuse, mindre pavilloner m.m. Sikre markante træer Ingen yderligere udstykning eller mindste grundstørrelse på m2 skal sikre åbenhed mellem husene

22 REGISTRERING DELOMRÅDER Område 2 Karakteristika Blandet villa- og sommerhusbebyggelse Grundstørrelser: m2 Forslag til planlægning ved overførsel til byzone Mulig højere bebyggelsesgrad Mulighed for rækkehuse langs områdets nordlige afgrænsning Mindste grundstørrelse (villa): 800 m2 Eksisterende sti med belysning bevares

23 REGISTRERING DELOMRÅDER Område 3 Karakteristika Blanding af sommerhuse og parcelhuse Indkørsel fra Strandvangsvej og de enkelte stikveje Grundstørrelser: m2 Forslag til planlægning ved overførsel til byzone Mulig højere bebyggelsesgrad Markant afslutning mod marker bør fastholdes Mindste grundstørrelse (villa): 800 m2 Opgradering af sti langs marker til fællessti

24 REGISTRERING DELOMRÅDER Område 4 Karakteristika Overvejende grundstørrelse godt 800 m2 Markant landskab med skrænter, bakker og dale Blanding af sommerhuse og parcelhuse Indkørsel fra de enkelte veje og fra Skæring Hedevej Erhvervslokale med pizzeria Forslag til planlægning ved overførsel til byzone Sikre oplevelsen af landskabet Mindste grundstørrelse (villa): 800 m2 Mindste grundstørrelse på m2 for allerede lokalplanlagt område Mulig højere bebyggelsesgrad Særlig planlægning for tidligere landbrugsejendom, mulighed for rækkehuse/dobbelthuse Bevaring af det grønne udtryk langs Plantagevej

25 REGISTRERING DELOMRÅDER Område 5 Karakteristika Villaer med enkelte sommerhuse Erhvervslokaler med pizzeria og frisør ved Strandvangsvej Få har indkørsel fra Strandvangsvej og de øvrige fra de enkelte stikveje Smal sandstrand Forslag til planlægning ved overførsel til byzone Mulig højere bebyggelsesgrad Mindste grundstørrelse (villa): 800 m2 Bevaring af det grønne udtryk langs Plantagevej

26 REGISTRERING DELOMRÅDER Område 6 Karakteristika Området præges af grønne, offentlige områder Blanding af sommerhuse og parcelhuse, feriekoloni, feriehytter Forslag til planlægning ved overførsel til byzone Fastholdelse af bebyggelsesprocent på 15 Ingen yderligere udstykning Bevaring af det grønne udtryk langs Plantagevej Bevaring af grønne områder

27 REGISTRERING DELOMRÅDER Område 7 Karakteristika Små huse på små grunde Irregulær bebyggelsesstruktur Små, kringlede grusveje Rækkehuse mod kysten Forslag til planlægning ved overførsel til byzone Bevaring af det tætte bymiljø små grunde Eksisterende bebyggelses tæthed bevares Åbenhed overfor bebyggelsens ydre fremtræden

28 REGISTRERING DELOMRÅDER Område 8 Karakteristika Karakteristisk vejstruktur med lange grusveje vinkelret på kysten Varierende grundstørrelser Villaer og sommerhuse Forslag til planlægning ved overførsel til byzone Bevaring af vejstruktur med adgang til stranden Mindste grundstørrelse (villa): 800 m2 Mulig højere bebyggelsesgrad

29 REGISTRERING DELOMRÅDER Område 9 Karakteristika Plantage og hede Forslag til planlægning ved overførsel til byzone Bevares som rekreativt, grønt område

30 REGISTRERING DELOMRÅDER Område 10 Karakteristika Karakteristisk vejstruktur med lange grusveje vinkelret på kysten Grønt udtryk med mange træer og skovveje Overvejende grunde på godt 800 m2; et enkelt område dog med større grunde Sommerhuse med enkelte villaer iblandt Forslag til planlægning ved overførsel til byzone Bevaring af vejstruktur med adgang til stranden Bevaring af nuværende grundstørrelser Bevaring af områdets grønne karakter

31 REGISTRERING DELOMRÅDER Område 11 Karakteristika Brede grusveje parallelt med Åstrup Strandvej Grønt udtryk med mange træer Overvejende grunde på godt 800 m2; et enkelt sted dog større grunde Sommerhuse med enkelte villaer iblandt Forslag til planlægning ved overførsel til byzone Bevaring af vejstruktur med adgang til stranden Mindste grundstørrelse: 800 m2 Bevaring af områdets grønne karakter

32 REGISTRERING DELOMRÅDER Område 12 Karakteristika Skovområde med enkelte so mmerhuse og kolonihaver Grundstørrelser (sommerhus): m2 Forslag til planlægning ved overførsel til byzone Skoven bevares som en rekreativ kvalitet Mindstegrundstørrelse: 800 m2 Kolonihaveområde bevares

FORSLAG TIL INDHOLD I EN LOKALPLAN REGISTRERING OG ANALYSE AARHUS KOMMUNE, Bilag 3 MULIG ÆNDRING AF SKÆRING STRAND FRA SOMMERHUSOMRÅDE TIL BYZONE

FORSLAG TIL INDHOLD I EN LOKALPLAN REGISTRERING OG ANALYSE AARHUS KOMMUNE, Bilag 3 MULIG ÆNDRING AF SKÆRING STRAND FRA SOMMERHUSOMRÅDE TIL BYZONE FORSLAG TIL INDHOLD I EN LOKALPLAN Bilag 3 REGISTRERING OG ANALYSE MULIG ÆNDRING AF SKÆRING STRAND FRA SOMMERHUSOMRÅDE TIL BYZONE AARHUS KOMMUNE, Center for Byudvikling og Mobilitet i samarbejde med OPDRAG

Læs mere

DAGSORDEN. Skæring Strand - møde med storgruppe 5. 16:30 Velkomst og introduktion. 16:45 Oplæg. 17:15 Kvalitetssikring og input i grupper

DAGSORDEN. Skæring Strand - møde med storgruppe 5. 16:30 Velkomst og introduktion. 16:45 Oplæg. 17:15 Kvalitetssikring og input i grupper DAGSORDEN Skæring Strand - møde med storgruppe 5 16:30 Velkomst og introduktion 16:45 Oplæg 17:15 Kvalitetssikring og input i grupper 18:15 Fælles opsamling i plenum 18:30 Det videre forløb og farvel og

Læs mere

Redegørelse for konsekvenser for overførsel af sommerhusområde til byzone

Redegørelse for konsekvenser for overførsel af sommerhusområde til byzone Redegørelse for konsekvenser for overførsel af sommerhusområde til byzone Kære sommerhusejer i Strøby Egede. Kommunalbestyrelsen i Stevns kommune har i en årrække ønsket at omdanne sommerhusområdet tæt

Læs mere

DAGSORDEN. Skæring Strand - møde med storgruppe 2. 16:30 Velkomst og introduktion. 16:45 Oplæg. 17:15 Kvalitetssikring og input i grupper

DAGSORDEN. Skæring Strand - møde med storgruppe 2. 16:30 Velkomst og introduktion. 16:45 Oplæg. 17:15 Kvalitetssikring og input i grupper DAGSORDEN Skæring Strand - møde med storgruppe 2 16:30 Velkomst og introduktion 16:45 Oplæg 17:15 Kvalitetssikring og input i grupper 18:15 Fælles opsamling i plenum 18:30 Det videre forløb og farvel og

Læs mere

Bekendtgørelse om landsplandirektiv for overførsel af kystnære sommerhusområder til byzone i Fanø, Stevns, Vordingborg og Aarhus kommuner.

Bekendtgørelse om landsplandirektiv for overførsel af kystnære sommerhusområder til byzone i Fanø, Stevns, Vordingborg og Aarhus kommuner. Bekendtgørelse om landsplandirektiv for overførsel af kystnære sommerhusområder til byzone i Fanø, Stevns, Vordingborg og Aarhus kommuner. I medfør af 5 b, stk. 6, jf. 3, stk. 1, i lov om planlægning,

Læs mere

Faktaark til kystkommunerne om overførsel af sommerhusområder i kystnærhedszonen til byzone

Faktaark til kystkommunerne om overførsel af sommerhusområder i kystnærhedszonen til byzone 15. juni 2017 Til landets kystkommuner Faktaark til kystkommunerne om overførsel af sommerhusområder i kystnærhedszonen til byzone 1. Indledning Med aftalen Danmark i bedre balance - bedre rammer for kommuner,

Læs mere

Hvornår og hvordan har I informeret borgerne om processen fra start til slut?

Hvornår og hvordan har I informeret borgerne om processen fra start til slut? Processen: Hvornår og hvordan har I informeret borgerne om processen fra start til slut? Pressemeddelelse om snarlig opstart af proces udsendt d. 15.6.2017 Invitation til borgermøde udsendt 06.07.2017

Læs mere

VALGBOG VED AFSTEMNINGEN OM SKÆRING STRAND OKTOBER 2017

VALGBOG VED AFSTEMNINGEN OM SKÆRING STRAND OKTOBER 2017 VALGBOG VED AFSTEMNINGEN OM SKÆRING STRAND OKTOBER 2017 1 BAGGRUND FOR AFSTEMNINGEN Med ændring af planloven pr. 15. juni 2017 er der blevet åbnet mulighed for, at kommuner senest den 15. oktober 2017

Læs mere

Tillæg 15. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret)

Tillæg 15. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret) Tillæg 15 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret) Endeligt vedtaget 8. august 2016 Offentliggjort 11. august 2016 Silkeborg

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 32. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 32. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 32 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Plan- Miljø- og Klimaudvalget 13. juni 2016 Offentliggjort 15. juni 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 32 Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

Kommuneplantillæg FORSLAG. Sommerhusområde ved Kelstrup Kystvej, Kelstrup Strand

Kommuneplantillæg FORSLAG. Sommerhusområde ved Kelstrup Kystvej, Kelstrup Strand Kommuneplantillæg 1-2009 Sommerhusområde ved Kelstrup Kystvej, Kelstrup Strand FORSLAG FREMLAGT I OFFENTLIG HØRING I PERIODEN DEN 19. MAJ - 14. JULI 2010. Maj 2010 Forslag til kommuneplantillæg 1-2009

Læs mere

Område til boliger og offentlige formål ved Agerbæksvej og Tretommervej, Risskov

Område til boliger og offentlige formål ved Agerbæksvej og Tretommervej, Risskov Plan Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C 4. oktober 2018 Område til boliger og offentlige formål ved Agerbæksvej og Tretommervej, Risskov Aarhus Kommune Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune

Læs mere

Udvidelse af boligområde ved Gammel Kirkevej i Hjortshøj - til landbrugsbygninger

Udvidelse af boligområde ved Gammel Kirkevej i Hjortshøj - til landbrugsbygninger Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 20. april 2017 Udvidelse af boligområde ved Gammel Kirkevej i Hjortshøj - til landbrugsbygninger Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune

Læs mere

Trøjborgvej ny etageboligbebyggelse

Trøjborgvej ny etageboligbebyggelse Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 19. februar 2016 Trøjborgvej 72-74 ny etageboligbebyggelse Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune ønsker at ændre plangrundlaget for Trøjborgvej

Læs mere

Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13

Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13 Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 26. marts 2015 Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13 Aarhus Kommune planlægger at give mulighed for at omdanne erhvervsbygningerne

Læs mere

Debatoplæg Ny planlægning for en del af Laanshøj

Debatoplæg Ny planlægning for en del af Laanshøj Debatoplæg Ny planlægning for en del af Laanshøj www.furesoe.dk/hoering OBS: Ny høringsfrist den 11. marts 2016 Ny planlægning for den sydlige og sydøstlige del af Laanshøj Furesø Kommune igangsætter en

Læs mere

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale 049 Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Invitation til lokal debatmøde

Invitation til lokal debatmøde Breve udsendt til alle grundejere i e-boks. Det skal til det efterfølgende bemærkes, at kontaktoplysninger ér kendt af de enkelte områder og Aarhus Kommune. Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Grundejere i

Læs mere

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (2. forelæggelse)

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (2. forelæggelse) Punkt 3. Godkendelse af Lokalplan 9-4-105 Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (2. forelæggelse) 2017-058987 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 9-4-105 endeligt

Læs mere

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 For et boligområde ved Hovedgaden 2 i Løgstrup Forslag Ovenfor ses luftfoto med markering af eksisterende lokalplan samt skravering af tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 315.

Læs mere

Storbylandsby II, Halmstadgade 11 på Christiansbjerg

Storbylandsby II, Halmstadgade 11 på Christiansbjerg Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 2. marts 2017 Storbylandsby II, Halmstadgade 11 på Christiansbjerg Dette materiale omhandler et område nær dig. Området ligger i den sydlige del af Skejby

Læs mere

Om kommune- og lokalplaner

Om kommune- og lokalplaner Om kommune- og lokalplaner Kommuneplanen er den overordnede plan, som omfatter hele kommunen. Den fastlægger i grove træk, hvor der skal være boliger, erhverv, butikscentre, grønne områder osv. Kommuneplan

Læs mere

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN 2002-2012 RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD Vedtaget af byrådet den. 28. april 2004 Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Udbygningen af Stenløse Syd...

Læs mere

Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper

Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 8. april 2015 Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper Aarhus Kommune planlægger at give mulighed for

Læs mere

Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue

Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 12. januar 2017 Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue Dette materiale omhandler et område nær dig. Området er beliggende på den tidligere ingeniørhøjskoles arealer

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 43 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 2. november til 28. december 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 43 til Kommuneplan 2013-2025

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

Tillæg nr. 37 til Kommuneplan for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad

Tillæg nr. 37 til Kommuneplan for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad Tillæg nr. 37 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 37 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 1. april

Læs mere

Bilag. Prioriteringsnotat. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Vandværkshøjen, Jyderup PLAN OG ÅBEN LAND

Bilag. Prioriteringsnotat. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Vandværkshøjen, Jyderup PLAN OG ÅBEN LAND PLAN OG ÅBEN LAND Prioriteringsnotat Dato: 8. september 2017 Sagsb.: Jørgen Rasmussen Sagsnr.: Dir.tlf.: 72361512 E-mail: jorra@holb.dk Bilag Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse

Læs mere

Omdannelse af erhvervsområde ved Arresøvej og Lystrupvej

Omdannelse af erhvervsområde ved Arresøvej og Lystrupvej Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 30. januar 2017 Omdannelse af erhvervsområde ved Arresøvej og Lystrupvej Dette materiale omhandler et område nær dig. Området er udlagt til byomdannelse i

Læs mere

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 3. juni 2019 til

Læs mere

Prioritering af ansøgning om lokalplan og kommuneplantillæg for boliger og institutionsformål på ejendommen Roskildevej 264, Vipperød

Prioritering af ansøgning om lokalplan og kommuneplantillæg for boliger og institutionsformål på ejendommen Roskildevej 264, Vipperød HOLBÆK KOMMUNE Dato: Sagsb.: 9. august.2019 Jørgen Rasmussen Prioritering af ansøgning om lokalplan og kommuneplantillæg for boliger og institutionsformål på ejendommen Roskildevej 264, Vipperød Bilag

Læs mere

Nye kollegie-, ungdoms- og familieboliger ved Tranekærvej i Vejlby

Nye kollegie-, ungdoms- og familieboliger ved Tranekærvej i Vejlby Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 11. januar 2017 Nye kollegie-, ungdoms- og familieboliger ved Tranekærvej i Vejlby Dette materiale omhandler et område nær dig. Der planlægges for en boligbebyggelse

Læs mere

VEDTAGET. Tillæg 20. Til Silkeborg Kommuneplan

VEDTAGET. Tillæg 20. Til Silkeborg Kommuneplan VEDTAGET Tillæg 20 Til Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 VEDTAGET Silkeborg Byråd 24.august 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 20 til Kommuneplan 2013-2025 Silkeborg Byråd har 24. august 2015

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 23 Ikast-Brande Kommuneplan Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande

Kommuneplantillæg nr. 23 Ikast-Brande Kommuneplan Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast

Læs mere

Lokalplan nr. 7.25 Område til sommerhuse v. Skovsgårdsvej/ Sydvestvej

Lokalplan nr. 7.25 Område til sommerhuse v. Skovsgårdsvej/ Sydvestvej Lokalplan nr. 7.25 Område til sommerhuse v. Skovsgårdsvej/ Sydvestvej SKOVSGÅRSVEJ BRENELSIG Fremlagt fra den 10.11.2004 til den 05.01.2005 Endelig vedtaget den 02.02.2005 Hals Kommune :: 7.25 http://www.halskom.dk/dk/planer_visioner/find_planen/lokalplaner/725.htm?mode=...

Læs mere

Bilag 5 - Forvaltningens bemærkninger til indsigelserne. Sagsnr

Bilag 5 - Forvaltningens bemærkninger til indsigelserne. Sagsnr NOTAT Bilag 5 - Forvaltningens bemærkninger til indsigelserne Forvaltningen har modtaget to indsigelser mod byggeprojektet på Knuthenborgvej 11 fra henholdsvis naboerne og lokaludvalget. På baggrund af

Læs mere

FORSLAG KOMMUNEPLAN- TILLÆG NR. 2 FOR RAMMEOMRÅDE 3B13 STRØBY EGEDE. Politik & Borger PLANLÆGNING BESKRIVELSE

FORSLAG KOMMUNEPLAN- TILLÆG NR. 2 FOR RAMMEOMRÅDE 3B13 STRØBY EGEDE. Politik & Borger PLANLÆGNING BESKRIVELSE PLANLÆGNING KOMMUNEPLAN- TILLÆG NR. 2 FOR RAMMEOMRÅDE 3B13 STRØBY EGEDE BESKRIVELSE OVERFØRELSE AF SOMMERHUSOMRÅDE TIL BYZONE I STRØBY EGEDE HØRINGSPERODE FRA 1. APRIL TIL 27. MAJ 2019. Politik & Borger

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Forslag til lavere og tættere bebyggelsesplan i Lisbjerg

Forslag til lavere og tættere bebyggelsesplan i Lisbjerg Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C 2. marts 2018 Forslag til lavere og tættere bebyggelsesplan i Lisbjerg Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Byråd har vedtaget en Udviklingsplan

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

Nyt blandet bolig- og erhvervsområde på den tidl. Gasagrund, Havkærvej i Tilst

Nyt blandet bolig- og erhvervsområde på den tidl. Gasagrund, Havkærvej i Tilst Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 29. november 2016 Nyt blandet bolig- og erhvervsområde på den tidl. Gasagrund, Havkærvej 79-83 i Tilst Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus

Læs mere

Et erhvervsområde ved Nordlandsvej omdannes til et blandet bolig- og erhvervsområde

Et erhvervsområde ved Nordlandsvej omdannes til et blandet bolig- og erhvervsområde Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 23. april 2015 Et erhvervsområde ved Nordlandsvej omdannes til et blandet bolig- og erhvervsområde Området er et ældre erhvervsområde på ca. 6 ha og rummer

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 50 UDVIDELSE AF B17.15 PÅ MASNEDØ AUGUST AFDELING FOR PLAN OG BY vordingborg.dk

Kommuneplantillæg nr. 50 UDVIDELSE AF B17.15 PÅ MASNEDØ AUGUST AFDELING FOR PLAN OG BY vordingborg.dk Kommuneplantillæg nr. 50 UDVIDELSE AF B17.15 PÅ MASNEDØ AUGUST 2019 AFDELING FOR PLAN OG BY vordingborg.dk OFFENTLIGHED OG VEDTAGELSE Kommunalbestyrelsen har den 28. aug. 2019 vedtaget kommuneplantillæg

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til kommuneplantillæg Forslag til tillæg nr. 25 til Kommuneplan 2013-2025 er fremlagt fra den xx.xx 2017 til

Læs mere

KP Havneomdannelse - Hvalpsund Havn

KP Havneomdannelse - Hvalpsund Havn KP09-15-037 Havneomdannelse - Hvalpsund Havn Plannavn Titel Undertitel Dato for offentliggørelse af forslag KP09-15-037 Havneomdannelse - Hvalpsund Havn Havneomdannelse - Hvalpsund Havn 6. november 2013

Læs mere

Sagsnr Dobbelthuse på villagrunde i Københavns Kommune. Dokumentnr

Sagsnr Dobbelthuse på villagrunde i Københavns Kommune. Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT 08-02-2017 Dobbelthuse på villagrunde i Københavns Kommune Størstedelen af de københavnske villagrunde er i forbindelse med udstykning ved århundredets begyndelse blevet pålagt

Læs mere

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Forslag til til, for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune Maj 2018 Forord Kommuneplantillægget fastlægger muligheden for

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 41 Ikast-Brande Kommuneplan Område til offentlige formål, Herningvej, Brande

Kommuneplantillæg nr. 41 Ikast-Brande Kommuneplan Område til offentlige formål, Herningvej, Brande Område til offentlige formål, Herningvej, Brande Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 22. april 2013 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 924 Boligområde ved Nedergårdsvej i Gl. Skejby. Tillæg nr. 51 til Kommuneplan 2009. Aarhus

Læs mere

Tillæg nr. 54. til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern 2013-2025 for et område til sommerhusformål, Klydevænget ved Falen, Bork. Ringkøbing-Skjern Kommune

Tillæg nr. 54. til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern 2013-2025 for et område til sommerhusformål, Klydevænget ved Falen, Bork. Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 54 til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern 2013-2025 for et område til sommerhusformål, Klydevænget ved Falen, Bork Ortofoto Ringkøbing- Ortofoto@Ringkøbing- Ringkøbing- 3. november 2015 FORORD TIL

Læs mere

TILLÆG 15. Ændret afgrænsning af rammeområde 12-B-89, samt ændring af bestemmelser for udstykning og afstand til Møllebækken i området.

TILLÆG 15. Ændret afgrænsning af rammeområde 12-B-89, samt ændring af bestemmelser for udstykning og afstand til Møllebækken i området. TILLÆG 15 Ændret afgrænsning af rammeområde 12-B-89, samt ændring af bestemmelser for udstykning og afstand til Møllebækken i området. Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 15 til Kommuneplan 2009-2020.

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

Vedtaget. Tillæg 22. Silkeborg Kommuneplan

Vedtaget. Tillæg 22. Silkeborg Kommuneplan Vedtaget Tillæg 22 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Silkeborg Byråd den 26. oktober 2015 Offentliggjort den 4. november 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 22 til Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

Forslag til ændrede rammebestemmelser for 13-B-04 i Planområde Gødvad, der udsendes i supplerende 8 ugers høring.

Forslag til ændrede rammebestemmelser for 13-B-04 i Planområde Gødvad, der udsendes i supplerende 8 ugers høring. TILLÆG 34 Forslag Forslaget til tillæg nr. 34 for erhvervsrammen Erhvervskorridoren i Gødvad, er fremlagt i offentlig høring fra 27. marts 2013 til 22. maj 2013 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag

Læs mere

Indstilling. Lokalplan 1020, Malling Syd - Forslag. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 25.

Indstilling. Lokalplan 1020, Malling Syd - Forslag. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 25. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 25. april 2017 Lokalplan 1020, Malling Syd - Forslag g Omsorg Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1020, Boliger mellem

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter planlovens 58, stk. 1, nr. 4 1.

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter planlovens 58, stk. 1, nr. 4 1. Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 23. oktober 2014 J.nr.: NMK-33-02560 Ref.: NYNAP-NMKN AFGØRELSE i sag om Aabenraa Kommunes vedtagelse af Lokalplan nr. 70

Læs mere

Notat vedrørende Lokalplan 4.112 Horne Sommerland

Notat vedrørende Lokalplan 4.112 Horne Sommerland Notat vedrørende Lokalplan 4.112 Horne Sommerland Lokalplan 4.112 Horne Sommerland blev udarbejdet efter at staten med et landsplandirektiv i 2005 havde åbnet op for udvidelse af de eksisterende sommerhusområder.

Læs mere

Kommuneplan Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde på østsiden af Skolevej, Tversted. Offentlig fremlagt

Kommuneplan Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde på østsiden af Skolevej, Tversted. Offentlig fremlagt TANNISBUGTVEJ KLITROSEVEJ Offentlig fremlagt 28. sept. 2016-22. nov. 2016 Kommuneplan 2013 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 21 - Boligområde på østsiden af Skolevej, Tversted TRANEBÆRVEJ ØSTERVEJ MARGUERITEVEJ

Læs mere

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. FORSLAG til tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. FORSLAG til tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST FORSLAG til tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Høringsperiode: 30. juni til 8. september 2010 2 Luftfoto forside - Copyright Aiolos Luftfoto

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 13 til Bogense Kommuneplan 2001 for Bogense kommune

Kommuneplantillæg nr. 13 til Bogense Kommuneplan 2001 for Bogense kommune Kommuneplantillæg nr. 13 til Bogense Kommuneplan 2001 for Bogense kommune Ny rammeområde D15 Hvad er et kommuneplantillæg? Det er Kommunalbestyrelsen i den enkelte kommune, der har ansvaret for kommuneplanlægningen,

Læs mere

Indstilling. Opførelse af rækkehuse på Tålforvej Resume. 2. Beslutningspunkt. Til Aarhus Byråd via Magistraten.

Indstilling. Opførelse af rækkehuse på Tålforvej Resume. 2. Beslutningspunkt. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 3. marts 2014 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Opførelse af rækkehuse på Tålforvej 15 Teknik og Miljø bemyndiges til

Læs mere

Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej

Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 26. juni 2015 Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune har fået en henvendelse fra en privat grundejer

Læs mere

Tillæg nr. 21. til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune

Tillæg nr. 21. til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune Offentliggjort 28. november 2018 KOMMUNEPLAN 2015 AABENRAA KOMMUNE Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune Lokalplan nr. 33-1 er

Læs mere

BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan Endeligt godkendt den 25. juni 2012 Offentliggjort den 04.

BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan Endeligt godkendt den 25. juni 2012 Offentliggjort den 04. Skjoldborgalle Ingemannsvej Hyvildvej Carit Etlarsvej 0 25 50 75 100 Meters Målestok 1:2.000 ved print i A4 BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endeligt godkendt

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse) Punkt 3. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.055 og Lokalplan 4-3-105 Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse) 2016-008444 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan Indhold Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 1.2-1 for en McDonald s restaurant ved Kvickly Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

Blandet byområde på Olof Palmes Allé

Blandet byområde på Olof Palmes Allé Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 24. maj 2017 Blandet byområde på Olof Palmes Allé Dette materiale omhandler et område nær dig. Ejendommen, som i dag rummer Danmarks Medie og Journalisthøjskole,

Læs mere

Lokalplan 1068, Boligområde ved Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj - Endelig

Lokalplan 1068, Boligområde ved Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 13. oktober 2017 Lokalplan 1068, Boligområde ved Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan

Læs mere

Indsigelsesnotat til foroffentlighedsfase. Planlægning for boliger ved Solsbæk Strand

Indsigelsesnotat til foroffentlighedsfase. Planlægning for boliger ved Solsbæk Strand Indsigelsesnotat til foroffentlighedsfase Planlægning for boliger ved Solsbæk Strand Udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, april 2015, Sag nr. 13/17912, dok. nr. 15/75064 1. Borger, Sadelmagervej 54,

Læs mere

FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 15 til Bogense Kommuneplan 2001 for Bogense kommune

FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 15 til Bogense Kommuneplan 2001 for Bogense kommune FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 15 til Bogense Kommuneplan 2001 for Bogense kommune Ændring af rammeområde B16 Hvad er et kommuneplantillæg? Det er Kommunalbestyrelsen i den enkelte kommune, der har ansvaret

Læs mere

Forslag til tillæg 39. til Silkeborg Kommuneplan

Forslag til tillæg 39. til Silkeborg Kommuneplan Forslag til tillæg 39 til Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 6. januar til 2. marts 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 39 til Silkeborg Kommuneplan

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1.

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 29. oktober 2010 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til 1. Resume

Læs mere

Naboer og andre interessenter. Lokalplan 14.8 Boligbebyggelse ved Robinievej med tilhørende tillæg nr. 1 til kommuneplan

Naboer og andre interessenter. Lokalplan 14.8 Boligbebyggelse ved Robinievej med tilhørende tillæg nr. 1 til kommuneplan Naboer og andre interessenter Lokalplan 14.8 Boligbebyggelse ved Robinievej med tilhørende tillæg nr. 1 til kommuneplan 2013-2025 Kommunalbestyrelsen har på deres møde den 10. marts 2015 endeligt vedtaget

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 13 Pavillon på Torvet Kommuneplan August 2017

Forslag til tillæg nr. 13 Pavillon på Torvet Kommuneplan August 2017 Forslag til tillæg nr. 13 Pavillon på Torvet Kommuneplan 2013-2025 August 2017 Hvad er et kommuneplantillæg? Et kommuneplantillæg er et supplement til den eksisterende kommuneplan. Et kommuneplantillæg

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 41

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 41 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 41 Boliger i Åsum Ændring af kommuneplanområde 3 Åsum, Seden, Bullerup, Agedrup Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde i Overmarken, Tommerup Hvad er et kommuneplantillæg Et kommuneplantillæg er et tillæg til kommuneplanen. Kommuneplanens hovedformål er at regulere anvendelsen af

Læs mere

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. Tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. Tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST Tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endelig godkendt den 11. oktober 2010 Offentliggjort den 20. oktober 2010 2 Luftfoto forside - Copyright

Læs mere

Nyt blandet byområde ved Edwin Rahrs Vej, Åby Ringvej, Gudrunsvej og Globus1 i Gellerup

Nyt blandet byområde ved Edwin Rahrs Vej, Åby Ringvej, Gudrunsvej og Globus1 i Gellerup Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C 2. maj 2018 Nyt blandet byområde ved Edwin Rahrs Vej, Åby Ringvej, Gudrunsvej og Globus1 i Gellerup Denne høring omhandler området beliggende mellem Edwin

Læs mere

TILLÆG. Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand

TILLÆG. Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JANUAR 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 12 til Kommuneplan 2013, Varde

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 14. Til Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 14. Til Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 14 Til Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 1. december 2014-26. januar 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 14 til Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere Ask Højskole. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere Ask Højskole. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 1. september 2008 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge

Læs mere

Tillæg nr. 17 til Kommuneplan 2009-21 for Viborg Kommune

Tillæg nr. 17 til Kommuneplan 2009-21 for Viborg Kommune Tillæg nr. 17 til Kommuneplan 2009-21 for Viborg Kommune Rammebestemmelser for sommerhusområdet syd for Hjarbæk Rammeområde HJAR.S1.03_T17, HJAR.S1.04_T17 og HJAR.R1.02_T17 Tillæggets område 37 KOMMUNEPLANTILLÆG

Læs mere

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl.

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk i juni 2003 D.nr. 40577 Rettet 23.9.2003 Rettet 6.1.2004 Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 94 med

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

VEDTAGET. Tillæg 39. Silkeborg Kommuneplan

VEDTAGET. Tillæg 39. Silkeborg Kommuneplan VEDTAGET Tillæg 39 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Plan-, Miljø- og Klimaudvalget 13. juni 2016 Offentliggjort 15. juni 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 39 til Silkeborg Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by.

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. ÆRØSKØBING KOMMUNE 1 Indhold Redegørelse side 3 Tillæg til kommuneplan 5 Lokalplan 7 Formål 8 Område og zonestatus 8 Områdets anvendelse 8 Udstykninger

Læs mere

Agro Food Park udvider erhvervsområdet i Skejby

Agro Food Park udvider erhvervsområdet i Skejby lanafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 20. januar 2015 Agro Food ark udvider erhvervsområdet i Skejby TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Aarhus Kommune planlægger

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

Bilag 5 Tematisering, resumering og kommentering af indkomne høringssvar. Skæring Strand

Bilag 5 Tematisering, resumering og kommentering af indkomne høringssvar. Skæring Strand Bilag 5 Tematisering, resumering og kommentering af indkomne høringssvar Skæring Strand Dok.nr. Kommunepl Proces Afstemning Indhold LP Bevar grøn Trafik/stier Anvendelse Kyst/Strand Varme Dok.nr. 7 X X

Læs mere

FORSLAG TIL TILLÆG NR 1 TIL LOKALPLAN NR. 2.1

FORSLAG TIL TILLÆG NR 1 TIL LOKALPLAN NR. 2.1 STRUER KOMMUNE Maj 2017 FORSLAG TIL TILLÆG NR 1 TIL LOKALPLAN NR. 2.1 FOR et BoligOMRÅDE VED Søstjernevej og Nørrevænget i Jegind I høring fra den 3. juli til 31. juli 2017 plangrundlag ORdliste Lov om

Læs mere

TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg

TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - MAJ 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Tillæg 12 til Kommuneplan 2013 har været i offentlig høring i 8 uger fra den

Læs mere

Julianelund Grundejerforening - Lovliggørelse

Julianelund Grundejerforening - Lovliggørelse 1 Nr. : Julianelund Grundejerforening - Lovliggørelse Åben sag Sagsnr.: Sagen afgøres i: Bilag: 08/2808 Ejendoms- og Miljøudvalget Julianelund Grundejerforening Notat Julianelund Grundejerforening - Kommentarer

Læs mere