Almindelige telefonkabler (PSTN) vil heller ikke kunne bruges til transport af IP telefoni, den dag det bliver standarden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Almindelige telefonkabler (PSTN) vil heller ikke kunne bruges til transport af IP telefoni, den dag det bliver standarden."

Transkript

1 Side 1 af 10 Tilstede: Afbud : Tage Jensen, Per Skilt Jacobsen, Henrik Petersen, Michael Aggerholm, Brian Petersen, Per Frederiksen, Jan Man, Ole Vigel (V-Consult), Thomas Eriksen (OE), Ulrich (OE), Kim (OE). Anna Hansen, Vang Christensen Pkt. 1 Velkomst v/ formanden Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Henrik Petersen Referent: Per Frederiksen Spørge runde med repræsentanter fra OE [Referanten har flyttet lidt rundt i rækkefølgen af spørgsmål og svar, således at spørgsmål og svar der omhandler det samme emne vil blive placeret i rækkefølge] Vedrørende kablingen og netværks opbygningen. Der er kun lysledere rundt i hele systemet. Hvorfor er der ikke kobberkabler fra telefon centralen ud til blokkene. Erfaringen gennem de sidst mange år på eksisterende TV og Internet installationer som OE har stået for, det er at jo tættere man kan få fiberforbindelserne på brugerne, jo mere stabilt er netværket. Derfor er OE s telefon system også opbygget således at modulerne som kan modtage enten IP telefoni eller almindelig analog telefoni, de er placeret ude i blokkene, og så tales der SIP over lysleder tilbage til selve telefon centralen. Almindelige telefonkabler (PSTN) vil heller ikke kunne bruges til transport af IP telefoni, den dag det bliver standarden. Hvilke lysleder kabler benyttes og hvor mange lysledere er der til rådighed til hver boligblok? Der er 6 fiber single mode og 6 fiber multi mode til hver boligblok. Der benyttes hhv. 12, 24, 48 og 72 wire kabler i systemet.

2 Side 2 af 10 Hvis man af en eller anden årsag en dag ønsker at benytte en anden telefon central, vil en Nexspan telefon central så kunne sættes ind i anlægget i stedet for den som OE benytter? Og vil dette kunne gøres uden at der skal trækkes extra kabler? Ja, Nexspan telefon centraler sælges også i dag som moduler, med selve centralen der kan køre på tilkoblingsmoduler. Almindeligvis afbilledes den med centralen og tilkoblingsmodulerne sat sammen i ET chassis, men man kan ligeså godt etablere dem som OE har valgt i sin løsningsmodel. Der spares imidlertid ca ved at købe den telefoncentral model som OE har valgt, i forhold til en Nexspan fra Louis Poulsen. Det vil sige at andre udbydere vil kunne overtage service på anlægget hvis man en dag ønskede sig det? Ja Hvad med sikkerheden for at alt virker, selv om der kun er en hovedstations lokation? Der installeres to telefon centraler, således at hvis den ene falder ud, så er den anden en automatisk backup. Der etableres to Internet Routere, igen således at hvis den ene falder ud, så kører den anden videre. Med hensyn til eventuel kabel overgravning, så man vil typisk få fat i kabel røret, og trække i det. Det vil som regel ikke bevirke at der går hul på det meget kraftige beskyttende yder rør, man vil blot flytte på røret. For at sikre at kablet kan bevæge sig, så laves der store sløjfer inde i bygningerne, så man kan hive kabel røret indtil flere meter ud af jorden, uden at det skulle medføre et egentligt kabel brud. Er der A-nummer visning på de analoge telefoner? Ja Hvor mange analoge telefoner kan man tilkoble et enkelt stik? Lige så mange som man kan i dag, og på den samme måde som man kan i dag.

3 Side 3 af 10 Hvis man vil have flere IP telefoner, i sin lejlighed, kan man så det? Ja, det kan man, men hver IP telefon skal have sit eget telefonnummer. Hvis man vil have en glidende overgang fra analoge telefoner til IP telefoner, dvs. hvis nu man har flere almindelige telefoner fx. 3 stk, og så også vil have en IP telefon hvordan kobles det sammen? Og kan man det? Ja, det kan godt lade sig gøre at have både IP telefon og almindelige telefoner i sin lejlighed. Telefon stikket i lejligheden bliver til et IP telefoni stik, hertil skal IP telefonen tilkobles, de almindelige telefoner skal tilkobles en IP<=>almindelig telefon omformer boks. Denne boks skal være oppe i lejligheden, da det ikke kan anbefales at blande IP signaler og PSTN signaler (almindelige telefon signaler) på det samme PDS kabel. Hvordan med tilkoblingen af CTS anlæg? Det kan lade sig gøre som til enhver anden telefon og netværks løsning. Om ca. 10 år så forventes det at man nok vil have lysledere helt op i lejlighederne. Vil anlægget kunne bruges til det? Ja. Der skal så blot skiftes til fiber switche i kælderen, og det vil så også blive nødvendigt med en fiber-to-home boks oppe i hver lejlighed. Det findes allerede i dag, men boksen i lejligheden er for dyr. [referenten: og vi har jo også besluttet at vi ikke vil være tvunget til at have en boks i lejlighederne] Internet opkobling. Vi har haft talt om muligheden for at alle deles om forbindelsen, så med 4Mbps/100 brugere, så vil den enkelte bruger kunne udnytte hele båndbredden hvis han er alene på nettet, og ellers så vil alle få den maksimale båndbredde som der er til rådighed. Er det et produkt som OE kan tilbyde? Og hvad koster det? Det kan OE godt tilbyde, men Thomas vil lige gå hjem og regne på hvad det vil kunne tilbydes til. [referanten: Vi fik en pris Onsdag på kr. 75,- pr. bruger]

4 Side 4 af 10 Hvad med modellen: Kombineret med at alle deles om båndbredden, så kan der også gives minimums garanti til de brugere som måtte ønske at betale mere for at have en garanteret minimums hastighed? Teknisk kan dette også lade sig gøre, men igen, det vil være nødvendigt at regne på modellen. Kan INTRAnet gives fuld båndbredde? Samtidigt med at der styres fordeling på Internet adgangen? Ja, det kan man godt. Hvad med en Video-on-Demand løsning? Det kan godt lade sig gøre. OE har i dag ikke en egen VoD løsning, men det kendes. OE har i Odense en løsning hvor der er 45 ikke-dansk sprogede kanaler der tilbydes via en Motorola Set-top-boks. Der er en engangsudgift på kr. 500,- for at låne boksen Eller 995,- for at købe boksen. TV pakken med de 45 ikke dansk sprogede kanaler koster så 45,- pr. måned. [rettelse fra informationer som vi fik Onsdag: Der er lavet sprog pakker Tyrkisk Arabisk/Asiatisk Øst og Syd Europa. Disse pakker koster typisk kr pr. måned. Derudover så er der mulighed for Plus pakker på Tyrkisk og SØEuropa. Plus pakkerne indeholder også betalings kanaler, og koster derfor en del mere, hhv. 185,- og 110,- Vores pris vil være meget afhængig af omkostningen på fiberforbindelsen der er nødvendig fra Odense til Roskilde.] Denne løsning er ikke med i det forelagte tilbud, men det er aftalt at OE skal undersøge muligheden og prisen for at vi også kan få den løsning ind i vores antenneforening. Det vides allerede, at det vil kræve signal føring fra Odense, da der benyttes både 3 meter og 5 meter paraboler for at hente nogle af programmerne hjem. Hvad med Service på anlægget?

5 Side 5 af 10 Telefon abonnementet på kr. 20,- pr. måned, det dækker Total-Service på telefon anlægget, samt Total-Service overfor den enkelte telefon kunde. På TV siden så koster det kr. 60,- pr. kunde pr. år, for Total Service overfor brugerne. TV anlægget er i de første to år efter etableringen dækket af OE s Total- Service for TV anlæg. Derefter koster det ca pr. år. På Internet systemet, så er Total-Service på anlæg og kunde incl. i internet abonnementet. Total-Service på anlæg omfatter også udvidet garanti på al hardware, således at hvis er der noget som går i stykker, det være sig kabler, forstærkere, satellit modtagere mv., så udskiftes det uden beregning. Hvad med en Info-kanal? Der kan laveres komplet info-kanal incl. Text-TV for ca. kr Hvad er reaktionstiden for service hvis der er noget som ikke virker? Ved signal nedbrud så er reaktisons tiden ca. 1 time, da man også benytter sig af samarbejde med lokale installatører. Nødopkalds telefon systemer. Indenfor de to timer som der er batteribackup på systemet, der er det ikke noget problem, da der er nødstrømsforsyning på centralen samt på udstyret i alle blokkene. Ved store ulykker, så er det det samme som der er gældende for TDC, så vi ser ikke nogen forskel på vores systemer og så TDC systemerne. Derudover så henvises til de gældende standard betingelser for Telefon abonnementer, som de vil være trykt i den folder der skal bruges ved tilmelding af telefon abonnementet. Hvor lang garanti er der på de aktive komponenter? Der er mellem to og fem år afhængigt af om det er telefon, TV eller Internet komponenter. Men fortsætter man med brug af OE og benyttes Total-Service aftalerne, så overtager Total-Service aftalen jo garanti på alt aktivt udstyr, da Total- Service aftalen er inkslusive gratis udskiftning af udstyr som bryder ned.

6 Side 6 af 10 I forhold til de andre tilbudsgivere, så har OE s oprindelige tilbuds materiale været meget tyndt. Hvorfor det? De mange tidligere licitationer som OE har deltaget i, der har man været vandt til at Ingeniøren lavede meget mere omfattende specifikationer på hvordan anlægget skulle opbygges, og så her OE blot skullet udregne en pris. Eller man har haft en række møder før prisudregningen, hvor alle detaljer blev aftalt, og man har så igen haft en meget præcis specifikation af hvordan anlægget skal opbygges, som man så har kunnet give en pris på. Det er første gang, at OE har været ude for at de selv har skullet komme med specifikke løsningsforslag i selve tilbudsmaterialet. Derfor er en del af de uddybende svar først kommet med i anden runde. Vi sagde: Det er jo også tilfældet med Telelet og Fugmann, vi har jo haft mange generelle møder med den i løbet af de sidste par år, så de har jo begge haft en ret præcis idé om de generelle ønsker som vi har haft til det bolignet som vi vil have. Og det har måske vist sig at være til deres ulempe, da de så ikke har nøjedes med at læse udbudsmaterialets specifikationer, og de derfor ikke har set invitationerne til kreative løsninger som der faktisk har været i udbudsmaterialet Hvor sikre er I på at I kan levere til den pris som I har sat? Det er vi helt sikre på at vi kan, da selve prisudregningen ikke har været anderledes end det som vi med succes har gjort i mange år. OE har fx. lige købt ca. 67km lysleder kabel som skal bruges i andre opgaver som OE for tiden arbejder med, så man kender alle forhold omkring Bolignet etableringer, og ved også at der i enhver opgave vil være uforudsete overraskelser som der også skal være plads til at man økonomisk kan håndtere. De store indkøb bevirker også at priserne på materialerne er helt i bund. Vil de næste to boligforeninger kunne forvente at kunne modtage leverancer til ca. de samme priser som i vores tilbud? Hver opgave er specifik, med hver sine udfordringer, og forskelle i især garvearbejder, så priserne vil altid skulle udregnes pr. opgave. Dørtelefon anlæg. Vil det være et problem at lave en beregning til Æblehaven 74, og vil anlægget kunne tilkobles med tre hoved indgange?

7 Side 7 af 10 [Tilføjelse: Der er lavet en beregning, det koster ca i Æblehaven 74.] Ja,der kan tilkobles tre indgangs dørtelefoner. De dørtelefoner som OE typisk benytter, de har et nummer tastatur og en liste over boligerne, man skal så fx. taste 64 for at få fat i Fru Hansen på 3. Vil der også kunne laves service/externe koder til hjemmehjælpere og andet service personale, som skal kunne have adgang ude at fx. svagt gående skal til sin telefon for at lukke dem ind. Ja, sådanne løsninger kan også indarbejdes i systemet. Iøvrigt, så er netop dørtelefoner noget som OE typisk også vil benytte underleverandører til, da visse dele af den praktiske opbygning af dørtelefon anlæg kan kræver en del specialviden, som ligger ud over kabling og styring via telefoncentralen. [Ole Vigel har følgende tilføjelser til referatet] Fiberkablet til antennesignaler afsluttes i en node der har fiberindgang (optisk modtager). Noden fungerer tillige som D3-forstærker og yderligere forstærkning af antennesignalerne frem til lejlighederne er unødvendig. En spil-server vil ikke koste ekstra. En gave fra OE Kan der tilbydes mobiltelefoni. nej Vedr. TotalService Når der er gået 2 år efter idriftsætning/aflevering er der tilbudt service til kr pr år. Der udføres et nøje regnskab over de faktiske udgifter, og den del af beløbet der ikke er anvendt hen over året overføres til det følgende år eller antenneforeningen kan tilkøbe hvad man vil og som OE måtte have på hylden. [Jeg takker Ole Vigel for tilføjelserne, i erkendelse af, at det er lidt af en udfordring at føre nøjagtigt referat af flere timers samtaler]

8 Side 8 af 10 Mødet med OE afsluttedes idet vi oplyste at vi havde planer om at have kontraktforhandlinger d. 23. Aug. med den leverandør som vi måtte have valgt til den tid. Ole Vigels udtalelse om OE, efter det netop afholdte møde: OE opfylder alle kriterier i forhold til vores Udbudsmateriale. Der var ingen af de tilstedeværende som var utilfredse med de svar som OE har givet på alle vore spørgsmål. Per F. udtaler; at alle svar som OE har givet har været særdeles tilfredsstillende. Deres eneste svaghed, det er hastigheden mellem de centrale switche i hoved centralen, den er umiddelbart kun 1Gbps, med et maksimum på den interne backbone på 8,8Gbps. Derudover så er de nye i forhold til at skulle være operatører på en telefon løsning. Besøget i morgen Onsdag hos OE, burde afklare om disse mindre svagheder er grund nok til at afvise OE s tilbud. Bestyrelsen spurgte Ole Vigel om han kunne forklare årsagen til at OE kan levere den samme løsning som Telelet og Fugmann ca. 20% billigere. Var det tegn på at der var sparet for meget et eller andet sted? Og var det sandsynligt at det kan hænge sammen rent økonomisk? Ole Vigel svarede, at besparelserne primært ligger på, at alt mellem blokkene er lavet via Fiber, man sparer således ca. 5km kobberkabling. Derudover så har OE s telefon central en meget anderledes attraktiv prissætning, i forhold til en Nexspan telefon central. Og JA, det er helt sikkert at OE s tilbud kan hænge sammen økonomisk. Vi er blevet opmærksomme på at Tilbudsloven kræver, at vi afholder møder med ingen eller alle tilbudsgiverne, dog har Arrownet erkendt at deres tilbud er for dyrt, hvorfor vi har oplyst, at vi ikke ønsker at gøre brug af deres tilbud. Vi vil derfor fortsætte vores møderække som planlagt, med Fugmann og Telelet.

9 Side 9 af 10 Når vi skal til at vælge mellem de tre tilbud, så fastsætter Tilbudsloven to automatiske kriterier: Det laveste bud, og Det økonomisk mest fordelagtige bud Vi har imidlertid i vores udbudsmateriale anført, at vi ikke kun vil kigge på prisen, men at: Valg af tilbudsgiver er herefter ikke alene bestemt af tilbudsprisen, men vurderes ud fra de tilbudte komponenter, driftsudgifter, trafikudgifter og tekniske løsninger. Vi har således ikke umiddelbart mulighed for fx. at vælge det helt alternative tilbud som OE har sendt om Internet over Coax kabler, da det på en række punkter ikke opfylder de specifikationer og krav som vi i øvrigt har valgt at kigge på i vores vurdering af de indkomne tilbud. Brian har sendt Per F s generelle skriv om netværks muligheder i Antenneforeningens område videre til Telelet. Vi kan evt. også sende det videre til Fugmann. Der har været en sag hvor Bjørn fra Dansk kabel TV i en telefonsamtale har overfuset Ole Vigel. Det blev diskuteret hvad og om bestyrelsen skulle foretage sig noget i den anledning. Bestyrelsens holdning er: At Ole Vigel har håndteret vores udbud og vurdering af indkomne tilbud professionelt og til vores fulde tilfredshed. Vi forventer at Ole Vigel vil komme med sin endelige indstilling til bestyrelsen, når vi er færdige med vores møde runde med tilbudsgiverne. Paraboler på altanerne Kan vi forlange at folk skal fjerne deres private paraboler fra altanerne, hvis vi kommer med en løsning, som indeholder de samme kanal tilbud hvor de blot er på en set-top-boks. Henrik P. går pt. i skole i Ringsted, hvor danmarks førende ekspert på området underviser, og det referes at der har været ført nogle principielle retsager på området, og de har indtil videre vist at det IKKE er muligt

10 Side 10 af 10 angive praktiske, eller bygnings æstetiske årsager som grund for at forbyde folk muligheden for at nedhente satellit TV. Man kan begrænse HVOR de kan montere paraboler, men man SKAL anvise løsningsmuligheder, så man kan modtage satellit TV. Pkt. 4 Næste møde Onsdag d , kl tager Jan Man, Brian Petersen og Per Frederiksen til Odense, for at se OE s maskinel og hovedkontor. Derefter er som tidligere aftalt: Mandag d. 16, kl hos Anna Møde med Fugmann Afbud fra Henrik Petersen Onsdag d. 18, kl hos Anna Møde med Telelet. Afbud fra Henrik Petersen og Jan Man. Mandag d. 23 august kontrakt forhandlinger med den valgte leverandør. Pkt. 7 evt. Referant: Per Frederiksen

Spørgsmål til OE Kabel TV

Spørgsmål til OE Kabel TV Spørgsmål til OE Kabel TV spørgsmål 1: Hvordan forbruges 12-fiber linierne? Hvordan er de fordelt på telefoni, intranet og TV fordelingsnettet? svar 1: intranet og telefoni kører på samme kabel. Der vil

Læs mere

Antenneforeningen Trekanten. Dagsorden til Bestyrelsesmøde

Antenneforeningen Trekanten. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Hermed følger foreløbig dagsorden til mødet. Tilføjelser pr. 29. maj er markeret med ++ (#) angiver at der findes et bilag Kommenteret dagsorden. 1. Velkomst ved formanden - Afbud fra: - Særlig velkomst

Læs mere

Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 1 ##

Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 1 ## Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 1 ## Boligforeningen 3B Fællesantenne & bolignet Kim Christoffersen, Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 21. oktober 2013 Balslev Rådgivende Ingeniører - Kopiering må kun

Læs mere

eyjo IT Consulting AKB Afdeling 207, Ejendomskontoret Att.: Dion Madsen Urbansgade 2 2100 København Ø Østerbro d. 5. december 2005

eyjo IT Consulting AKB Afdeling 207, Ejendomskontoret Att.: Dion Madsen Urbansgade 2 2100 København Ø Østerbro d. 5. december 2005 AKB Afdeling 207, Ejendomskontoret Att.: Dion Madsen Urbansgade 2 2100 København Ø Østerbro d. 5. december 2005 Rådgivning i forbindelse med installation af bolignet. Ejendommen beliggende Urbansgade 2,

Læs mere

500 / 500 Mbit/s internet

500 / 500 Mbit/s internet 500 / 500 Mbit/s internet I 2019 øger vi til 1000 / 1000 Mbit/s 120 kr. pr. måned INTERNET TIL BOLIGFORENINGER Internet til boligforeninger i Storkøbenhavn "Vi leverer internet, som vi selv ville vælge"

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS

Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS Sønderborg d. 2. oktober 2012 ANTENNEFORENINGEN SKANSEN Hermed

Læs mere

Installation af fibernet

Installation af fibernet Installation af fibernet Installation af fibernet de næste skridt Placering af udvendig og indvendig fiberboks Trækning af kabler Opsigelse af nuværende abonnementer Det gør Verdo Fiberbredbånd TV Telefoni

Læs mere

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret.

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 3. marts 2011 kl. 19.30 på Vester Hassing Kro. Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Velkomst ved formand

Læs mere

Aftale om levering til Skelager Kollegiet. Internet Telefoni Service. 4. april 2019 Kontrakt Af Alexander Lind Smedegaard

Aftale om levering til Skelager Kollegiet. Internet Telefoni Service. 4. april 2019 Kontrakt Af Alexander Lind Smedegaard Aftale om levering til Skelager Kollegiet Internet Telefoni Service 4. april 2019 Kontrakt Af Alexander Lind Smedegaard Indledning Kort om os bolig:net a/s har siden 2001 leveret løsninger til boligforeninger

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND - Nordenergi

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND - Nordenergi INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND - Nordenergi Hvad sker der nu? Placering af indvendig boks Klargøring inden installationen Waoo leveres af dit lokale energiselskab 1 HVAD SKER DER NU? Tak for din bestilling

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen Waoo leveres af dit lokale energiselskab ENIIG 2017 1 HVAD SKER DER NU? Tak for din

Læs mere

Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning

Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning Afdeling 1-1011 Toftegård Mødedato: 23. august 2012 Sted: Herlev Bygade 92B, Salen Deltagere: Poul Erik Ottosen, Poul-Erik Rødvang Dato

Læs mere

Generalforsamling d. 15. november 2011

Generalforsamling d. 15. november 2011 Generalforsamling d. 15. november 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. godkendelse af forretningsorden 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Forandringer af udbud ved Per Eksten

Læs mere

Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning.

Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning. Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning. Året 2011 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. 2011 var året hvor slukningen af analoge kanaler fortsatte fra sidste år, og

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen Waoo leveres af dit lokale fiberselskab HVAD SKER DER NU? Tak for din bestilling

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Træk af kabler Waoo leveres af dit lokale energiselskab ENIIG 2017 1 HVAD SKER DER NU? Tak for din bestilling af

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Antal boliger 150 som er fordelt på 27 opgange/indgange. Andre tilslutninger 1 stk. varmemester kontor. Antal af tilslutninger 151 i alt.

Antal boliger 150 som er fordelt på 27 opgange/indgange. Andre tilslutninger 1 stk. varmemester kontor. Antal af tilslutninger 151 i alt. AB Solbjerg Ejendomskontoret, Bellahøjvej 108, kld. 2720 Vanløse Att.: Jacek Møller København 16. marts 2015 Tilbud Nr. 537846 Vedr.:Bolignet løsning Vi takker for forespørgslen og har hermed den fornøjelse,

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Til stede værende repræsentanter. Fra Himmerland afd. 19-20-23-40-52. Bohrparken, Pontoppidanstræde 1-62, Esbjergparken, Højlundsparken, Mjel, Rebildparken,

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND. Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND. Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen HVAD SKER DER NU? Tak for din bestilling af Waoo Fiber. Vi glæder os til at levere

Læs mere

Tilbud på fælles TV- og Bredbåndsløsning til A/B Brahes Hus

Tilbud på fælles TV- og Bredbåndsløsning til A/B Brahes Hus Novomatrix Rued Lan ggaard s Vej 7, 5.sal DK-2300 Køb en h avn S t lf.: 70 22 22 00 m ail: in f o @n o vo m at r ix.d k CVR: 32071724 Tilbud på fælles TV- og Bredbåndsløsning til A/B Brahes Hus A/B Brahes

Læs mere

Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk

Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk Årsberetning 2011 2012 Digitalisering, ved generalforsamlingen 2011 omtalte vi vores arbejde med at indføre Boxers TV kanaler. Dette blev realiseret i november.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål 01 Ofte stillede spørgsmål Fakse - Fakse Ladeplads antenneforening Ofte stillede spørgsmål Fakse - Fakse Ladeplads AF 1 Hvad er fibernet? Fibernet er lyslederkabler, der består af glas med en tykkelse

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Eventuelt træk af kabler Waoo leveres af dit lokale fibernetselskab RAH FIBERBREDBÅND 2017 1 HVAD SKER DER NU? Tak

Læs mere

Antenneforeningen Trekanten. Dagsorden til Bestyrelsesmøde

Antenneforeningen Trekanten. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Hermed følger foreløbig dagsorden til mødet. Kommenteret dagsorden. 1. Velkomst ved formanden - Afbud fra: - Særlig velkomst til: 2. Valg af Dirigent, Referent og Protokolfører 3. Orientering ved formand

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

GVD Antenneforening - Internet Gør-Det-Selv Guide

GVD Antenneforening - Internet Gør-Det-Selv Guide GVD Antenneforening - Internet Gør-Det-Selv Guide Forord Tillykke med din Internet forbindelse fra GVD Antenneforening. Denne guide vil hjælpe dig med at installere dit GVD Internet i din bolig. Herudover

Læs mere

Afd. 54. Bolignet. frihed til at vælge! Etablering af Bolignet til TV, radio, telefoni og data i AAB afd. 54. AAB afd.

Afd. 54. Bolignet. frihed til at vælge! Etablering af Bolignet til TV, radio, telefoni og data i AAB afd. 54. AAB afd. Afd. 54 Bolignet frihed til at vælge! Etablering af Bolignet til TV, radio, telefoni og data i AAB afd. 54 AAB afd. 54 April 2003 1 Forhistorien: Hvorfor Bolignet? Afdelingsbestyrelserne i AAB afd. 54

Læs mere

Forslag til modernisering af grundejerforeningen Damgårdens fællesantenne anlæg

Forslag til modernisering af grundejerforeningen Damgårdens fællesantenne anlæg Forslag til modernisering af grundejerforeningen Damgårdens fællesantenne anlæg 14 Februar 2007 Henrik Sode Agenda 1. Formål 2. Lidt om IPTV, Digital/Analogt TV, Internet/telefoni. Fiber eller Coax 3.

Læs mere

Installation af fibernet

Installation af fibernet Installation af fibernet Placering af udvendig og indvendig boks Trækning af kabler Opsigelse af nuværende abonnementer Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Indhold 4 Installation af fibernet de

Læs mere

Som aftalt tilbud for installation af trådløst lokalnetværk med fælles tilslutning til Internet (ADSL) samt instruktion mv.

Som aftalt tilbud for installation af trådløst lokalnetværk med fælles tilslutning til Internet (ADSL) samt instruktion mv. Michael Halfter Ingerslevsgade 108, st tv 1705 V København d. 19. December 2003 Tilbud, Kabelfri lokalnetværk Som aftalt tilbud for installation af trådløst lokalnetværk med fælles tilslutning til Internet

Læs mere

Din guide til fibernet

Din guide til fibernet Din guide til fibernet Få lynhurtigt internet, billige telefonsamtaler og knivskarpe billeder på dit tv Det er nemt at få fremtiden ind med fiber. Du kan: gøre det hele selv gøre det selv med hjælp fra

Læs mere

Generalforsamling Velkommen Dirigent- Flemming. Året 2004:

Generalforsamling Velkommen Dirigent- Flemming. Året 2004: Generalforsamling 2005 Velkommen Dirigent- Flemming Året 2004: Det har ikke været et år, der vil blive husket for en væsentlig stigning i antal medlemmer. Men der er heller ingen der har meldt sig ud.

Læs mere

Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN:

Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN: Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN: Generalforsamlingen Torsdag den 19. november 2015 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. a. Godkendelse

Læs mere

Installation af fiberbredbånd. Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Træk af kabler. Fiberbredbånd TV Telefoni

Installation af fiberbredbånd. Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Træk af kabler. Fiberbredbånd TV Telefoni Installation af fiberbredbånd Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Træk af kabler Fiberbredbånd TV Telefoni Hvad sker der nu? Tak for din bestilling af fiberbredbånd. Vi glæder os

Læs mere

Kom godt i gang med. fibernet i din bolig

Kom godt i gang med. fibernet i din bolig Kom godt i gang med fibernet i din bolig Vejledning til installation af fibernet Installationen af fiberforbindelsen i din bolig starter med, at en montør kommer på besøg og monterer en indvendig fiberboks

Læs mere

Generalforsamling 10. marts 2016. E/F Enghavehus

Generalforsamling 10. marts 2016. E/F Enghavehus Generalforsamling 10. marts 2016 E/F Enghavehus E/F Enghavehus Generalforsamling 10. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning 3. Årsregnskab 2015

Læs mere

Referat af ekstra-ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile mandag d. 24. november 2014

Referat af ekstra-ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile mandag d. 24. november 2014 Der var fremmødt 150 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 2 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i denne forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

Forslag om nyt netværk til Internet og TV i Åtoften

Forslag om nyt netværk til Internet og TV i Åtoften Forslag om nyt netværk til Internet og TV i Åtoften ITV Gruppen 7/5-2018 1. Indledning Da opsigelsen af aftalen om TV leverance fra Yousee i slutningen af 2017 blev udsat til udgangen af 2018, blev der

Læs mere

Generalforsamlingen den 18. marts 2018

Generalforsamlingen den 18. marts 2018 Generalforsamlingen den 18. marts 2018 Forslag 1: Etablering af fibernet i Grundejerforeningen Ørbækhave Forslaget er indstillet af Grundejerforeningen Ørbækhaves bestyrelse På Grundejerforeningen Ørbækhaves

Læs mere

Informationsmøde i Drejøgården. Tirsdag d. 17. december 2013

Informationsmøde i Drejøgården. Tirsdag d. 17. december 2013 Informationsmøde i Drejøgården Tirsdag d. 17. december 2013 Dagsorden Dørtelefoni og adgangskontrol Internet TV Evt. Spørgsmål og svar undervejs efter hvert punkt Dagsorden Dørtelefoni og adgangskontrol

Læs mere

Levering af TV- og dataløsning til G/F Kildedalen

Levering af TV- og dataløsning til G/F Kildedalen Novomatrix Rådhustorvet 1 DK-3520 Farum tlf.: 70 22 22 00 E-mail: info@novomatrix.dk CVR: 32071724 Levering af TV- og dataløsning til G/F Kildedalen G/F Kildedalen Att.: Rob Wijkmans Kildedalen 3400 Hillerød

Læs mere

Mød op og brug din stemme!

Mød op og brug din stemme! Kære medlem af Fakse-Fakse Ladeplads Antenneforening Mød op og brug din stemme! Tirsdag den 12. marts kl. 19.00 (dørene åbner kl. 18.00) afholder vi ekstraordinær generalforsamling i Faxe Hallen. Årsagen

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Dagsorden 1. Valg af dirigent Tis dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

Orientering Januar 2006

Orientering Januar 2006 Orientering Januar 2006 Indhold: Information fra bestyrelsen Indbydelse til informationsmøde den 1. februar 2006 Internet og telefoni Ny leverandør overtager den 1. april 2006 Hvad gør I, der i dag anvender

Læs mere

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte www.holteavlsgaard.dk Holte, d.14-03-2014 Kære medlem af Holteavlsgaards Grundejerlaug. Generalforsamlingsbeslutning om lukning af

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 25

AAB Silkeborg Afdeling 25 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde afholdt den 26. september 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 40 lejemål til stede Ingen

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Formanden Steen Sønderup bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

PacketFront fiberboks

PacketFront fiberboks Kom godt i gang med PacketFront fiberboks med indbygget router 27-10-2011 08:42:06 Tillykke med din nye fiberboks Inden du får glæde af fiberbredbåndet, skal du have tilsluttet computer, TV og telefon

Læs mere

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG Tilslutningsguide KOM GODT I GANG UNDERSØGELSE BESLUTNING PLANLÆGNING ETABLERING DRIFT VI ER NÆSTEN I MÅL - DER ER KUN TILSLUTNINGEN TILBAGE KÆRE KUNDE Vi har her samlet en vejledning for tilslutning af

Læs mere

Hej Fælledvej/Elmegade-bredbåndsgruppe (hvad skal I hedde?!), Fra området i Fælledvejens Gårdlaug, har der været en rimelig stor interesse.

Hej Fælledvej/Elmegade-bredbåndsgruppe (hvad skal I hedde?!), Fra området i Fælledvejens Gårdlaug, har der været en rimelig stor interesse. www.parknet.dk Telefon nr. 369 6 Hej Fælledvej/-bredbåndsgruppe (hvad skal I hedde?!), Nørrebro d. 2. december 21 Vedhæftet (bilag 2) er vores pris oversigt for et samlet Fælledvej/ projekt. Forudsætningen

Læs mere

Røde Vejrmølle Park. Ekstraordinær generalforsamling den 11. august 2005

Røde Vejrmølle Park. Ekstraordinær generalforsamling den 11. august 2005 Indledning På grundejerforeningens ordinære generalforsamling den 31. maj blev det med stort flertal af de 153 deltagende huse vedtaget, at foreningen skal etablere et lyslederbaseret bredbåndsnet fra

Læs mere

Velkommen til en ny verden af muligheder

Velkommen til en ny verden af muligheder Velkommen til en ny verden af muligheder Lynhurtigt og stabilt internet De bedste TV-kanaler i skarp kvalitet Billig telefoni med Danmarks bedste dækning Se vores gode tilbud på TV, fiber og telefoni TV-pakker

Læs mere

Dianalund Antenneforening www.dianalund-antenneforening.dk CVR-nr. 11 86 40 90 Nordea 2301 0301535899

Dianalund Antenneforening www.dianalund-antenneforening.dk CVR-nr. 11 86 40 90 Nordea 2301 0301535899 DIANALUND ANTENNEFORENING ordinær generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 kl. 19,00 i Dianalund Borgerhus, Sømosevej 44, 4293 Dianalund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Knud Erik Kamstrup valgt 2. Beretning.

Læs mere

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud.

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud. Beretning 2011. Vi har igen haft et travlt år med meget arbejde i anlægget. Vi har udskiftet en hel del kabler på grund af gamle skader. Vi lægger kun de bedste kabler ned, så signalet bliver så optimalt

Læs mere

Ordinære Generalforsamling 2012 Antennelaug 78 Øst

Ordinære Generalforsamling 2012 Antennelaug 78 Øst Ordinære Generalforsamling 2012 Antennelaug 78 Øst Afholdt den 27. februar, 2012 i Munkebo Forsamlingshus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Foreningens reviderede regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne. Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017

Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne. Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017 Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017 1 Agenda Velkommen Hvorfor udbud? Siden sidst Hvad betyder det? Kabelplus Spørgsmål 2 Hvorfor udbud? Kontrakt

Læs mere

Birkelse Ryaa Antenneforening FORMANDENS BERETNING 2010

Birkelse Ryaa Antenneforening FORMANDENS BERETNING 2010 Birkelse Ryaa Antenneforening Birkelse 2. marts 2011 FORMANDENS BERETNING 2010 Så er vi igen samlet til generalforsamling i Antenneforeningen, denne gang er det 8 gang vi er samlet. Vi skal se tilbage

Læs mere

Med Fokus på Fremtiden

Med Fokus på Fremtiden Med Fokus på Fremtiden Din guide til MJ Vision videoovervågning i HD Tlf.: +45 70 20 82 12 Email.: Info@mjvision.dk Web.: www.mjvision.dk Hvorfor vælge? Herunder en guide 1 2 3 4 5 6 7 8 Hvad er Økonomi

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2015 - referat

Ordinær generalforsamling 2015 - referat Skærbæk Antenneforening Skærbæk, den 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling 2015 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Vejledning for tilslutning af udstyr Når du skal have installeret en fiberforbindelse i din bolig, starter det med, at Bredbånd

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Møde om bredbånd i Lyset

Møde om bredbånd i Lyset Møde om bredbånd i Lyset Informationsmøde mandag den 8. januar kl. 19.30. P.gr. julen har vi ikke kunnet reservere mødelokale endnu. Formentlig bliver det i Medborgerhuset eller på Vigerslev Allé Skole.

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af computer Der er flere muligheder hvorpå du kan tilslutte din computer til fiberforbindelsen. Vejledning for

Læs mere

behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening.

behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening. Installation af Zaptor-kort i kortlæser (CA-modul) ved fjernsyn med indbygget DVB-C tuner behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening. Ønsker du derimod at

Læs mere

Velkommen til en ny verden af muligheder

Velkommen til en ny verden af muligheder Velkommen til en ny verden af muligheder Lynhurtigt og stabilt internet De bedste TV-kanaler i skarp kvalitet Billig telefoni med Danmarks bedste dækning Velkomsttilbud specielt til dig i Mejdal - spar

Læs mere

Luk op for hele pakken

Luk op for hele pakken Til dig fra Skat Medarbejderbredbånd Luk op for hele pakken Til dig fra Skat Internet og telefoni til halv pris din arbejdsgiver klarer betalingen. Kan det blive nemmere? Får du mobiltelefon eller bærbar

Læs mere

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Spørgsmål fra husejerne og tilhørende svar fra Bestyrelsen: 2. Bestyrelsens beretning for år 2015 v/formand John Bünger Svar: Spørgsmål fra salen:

Læs mere

7 Forvaltning af beboerdemokratiet Punkt 7. Er kun status punkter. Ansvarlig Beslutning/Opgave

7 Forvaltning af beboerdemokratiet Punkt 7. Er kun status punkter. Ansvarlig Beslutning/Opgave Antenneforeningen Trekanten Udskrevet d. 26. september 2007, kl. 00:59 Referat af bestyrelsens møde Bestyrelsesmøde Tirsdag d.25. September 2007, kl. 18.30-21.30 i Grønt Hus Tilstede: HO, PF, MA, AC, BP,

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Internettet spiller en central rolle i den moderne digitale danskers hverdagsliv. Vi bruger internettet i alle livets aspekter; når vi er sociale, når vi arbejder, når vi

Læs mere

HOAF s ordinære generalforsamling 2016

HOAF s ordinære generalforsamling 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Formandens beretning for 2015. 3. Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2015 (Regnskabet kan ses på infokanalen). 4. Forslag fra bestyrelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 26/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 26/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 26/11 2014 kl. 18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 71 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Der var medbragt 5 fuldmagter. Der var således mulighed

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde 25. marts 2019

Referat fra repræsentantskabsmøde 25. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde 25. marts 2019 Til stede værende repræsentanter Fra Himmerland afd. 52, Vanggaarden, Mjel Antenneforening, Vendsyssels kvarter, Rebildparken, Øster Sundby, Tornhøjparken,

Læs mere

KAMPAGNETILBUD. En verden af oplevelser

KAMPAGNETILBUD. En verden af oplevelser KAMPAGNETILBUD En verden af oplevelser Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland. Vi er i fuld gang med at udbrede

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling. i Nykøbing Sjælland Antenneforening. tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00. i aulaen på Grundtvigsskolen.

Ekstraordinær generalforsamling. i Nykøbing Sjælland Antenneforening. tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00. i aulaen på Grundtvigsskolen. Ekstraordinær generalforsamling i Nykøbing Sjælland Antenneforening tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00 i aulaen på Grundtvigsskolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. 194 stemmer heraf

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense.

Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense. Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense. Fra RFA deltog: Mogens E / Jan J / Asmund N / Erling N / Karsten Richardt / Klaus V Afbud: Lonnie N / Carsten L / Karsten R Fra

Læs mere

Kom godt i gang med. Comega fiberboks

Kom godt i gang med. Comega fiberboks Kom godt i gang med Comega fiberboks Tillykke med din nye fiberboks Inden du får glæde af fiberbredbåndet, skal du have tilsluttet computer, TV og telefon til fiberboksen. Med denne lille vejledning finder

Læs mere

LAN typer. 1. Ethernet (CSMA/CD - ISO 8802.3) Indholdsfortegnelse

LAN typer. 1. Ethernet (CSMA/CD - ISO 8802.3) Indholdsfortegnelse LAN typer Indholdsfortegnelse 1. ETHERNET (CSMA/CD - ISO 8802.3)... 1 2. TOKENRING (ISO 8802.5)... 3 3. ANDRE LAN TYPER... 6 1. Ethernet (CSMA/CD - ISO 8802.3) Ethernet blev først i 70 erne udviklet i

Læs mere

Informationsmøde i Drejøgården. Tirsdag d. 24. september 2013

Informationsmøde i Drejøgården. Tirsdag d. 24. september 2013 Informationsmøde i Drejøgården Tirsdag d. 24. september 2013 Dagsorden Internet TV Dørtelefoni og adgangskontrol Vejledende afstemning om dørtelefoni Spørgsmål og svar Evt. Dagsorden Internet TV Dørtelefoni

Læs mere

Kom godt i gang med. Icotera fiberboks. med indbygget router

Kom godt i gang med. Icotera fiberboks. med indbygget router Kom godt i gang med Icotera fiberboks med indbygget router Tillykke med din nye fiberboks Inden du får glæde af fiberbredbåndet, skal du have tilsluttet computer, TV og telefon til fiberboksen. Med denne

Læs mere

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I VEDDELEV ANTENNELAUG

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I VEDDELEV ANTENNELAUG EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I VEDDELEV ANTENNELAUG 2 Hovedemner: Velkommen til generalforsamlingen Ændring af regnskabsår i vedtægterne Resultat af bestyrelsens arbejde med den fremtidige forsyning

Læs mere

3940 Modem med WIFI. Med dette blad beskrive lidt om Technicolor 3940 modem, specielt med hensyn til brug af WIFI.

3940 Modem med WIFI. Med dette blad beskrive lidt om Technicolor 3940 modem, specielt med hensyn til brug af WIFI. 3940 Modem med WIFI Med dette blad beskrive lidt om Technicolor 3940 modem, specielt med hensyn til brug af WIFI. Placer modem rigtigt? Vi har i store træk følgende anbefalinger med hensyn til placering

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013!

Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013! N0RACERSMINDE ANTENNEfORENING Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013! Jubilæum: I år er det 25 år siden foreningen blev stiftet. Grundlaget var at sikre vores område mod paraboler,

Læs mere

2. udgave, 2016 FIBERBY. Find os

2. udgave, 2016 FIBERBY. Find os 2. udgave, 2016 FIBERBY LEVERANDØR Leverandør til TIL byens BYENS folk siden 2004 FOLK Find os 2 VEJEN TIL EN LANG RELATION I Fiberby ved vi at internettet skal fungere hele tiden. Det er mindst lige så

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling

Ekstraordinær generalforsamling Ekstraordinær generalforsamling Sømod Fiberlaug, 04.02.2015 Sted: Lokaler udlånt af Ungdomsskolen på Horsebakken 19, 2400 København NV Deltagere: I alt var 66 medlemmer repræsenteret (heraf 22 ved fuldmagt).

Læs mere

OMKnet trådløs. Overblik. Gode ting ved trådløs. Dårlige ting ved trådløs 3/12/2012

OMKnet trådløs. Overblik. Gode ting ved trådløs. Dårlige ting ved trådløs 3/12/2012 OMKnet trådløs Dette dokument er udarbejdet ud fra egen viden, informationssøgning og testning på kollegiet. En længere og større testning og undersøgelse vil være nødvendig før en præcis pris og endelig

Læs mere

God billedkvalitet kræver gode stik og kabler!

God billedkvalitet kræver gode stik og kabler! God billedkvalitet kræver gode stik og kabler! For at få mest glæde af din kabel-tv pakke fra Antenneforeningen Horsens Syd kræver det, at du har en korrekt udført antenneinstallation i huset. Det vigtigste

Læs mere

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Deltagere: Henrik (100) Henning (114) Børge (116) Per (138) Flemming (128) Afbud: Ingen Sted: Per (138) Dagsorden 1.

Læs mere

Vejledning til privatkunder

Vejledning til privatkunder Vejledning til privatkunder SÅDAN GØR DU Ñ Nedgravning af fiberrør Ñ Træk af kabler Ñ Opsigelse af nuværende abonnementer 2 Vejledning til privatkunder Indholdsfortegnelse 3 Intro 4 Det gør AURA Fiber

Læs mere

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG Tilslutningsguide KOM GODT I GANG UNDERSØGELSE BESLUTNING PLANLÆGNING ETABLERING DRIFT VI ER NÆSTEN I MÅL - DER ER KUN TILSLUTNINGEN TILBAGE KÆRE KUNDE Vi har her samlet en vejledning for tilslutning af

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede skal betale erstatning til klagerne som følge af, at der ikke var kabel-tv på ejendommen.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede skal betale erstatning til klagerne som følge af, at der ikke var kabel-tv på ejendommen. 1 København, den 9. oktober 2012 KENDELSE Klagerne ctr. Søderberg / Nielsen ApS v/tryg Forsikring A/S Klausdalsbrovej 601 2750 Ballerup Nævnet har modtaget klagen den 27. april 2012. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

Torsdag den 14. juni 2018, kl I Teatersalen, Hvidovrevej 446

Torsdag den 14. juni 2018, kl I Teatersalen, Hvidovrevej 446 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Boligselskabet Friheden, Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Dagsorden: Torsdag den 14. juni 2018, kl. 19.00 I Teatersalen, Hvidovrevej 446 1. Valg

Læs mere

Kom godt i gang med. Icotera fiberboks. med indbygget router. 25562 - TRE BRE booklet 120x120 fiberboks ICOTERA rev04.indd 1

Kom godt i gang med. Icotera fiberboks. med indbygget router. 25562 - TRE BRE booklet 120x120 fiberboks ICOTERA rev04.indd 1 Kom godt i gang med Icotera fiberboks med indbygget router 25562 - TRE BRE booklet 120x120 fiberboks ICOTERA rev04.indd 1 02-11-2011 10:03:07 Tillykke med din nye fiberboks Inden du får glæde af fiberbredbåndet,

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Hyldekærparkens Grundeejerforening Hyldekærparken 20, Tlf. 46 73 05 47 2. august 2006 Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Grundejerforeningens

Læs mere

AF2208N og AF2208N + trådløse Wi-fi forstærker / AP Long-range

AF2208N og AF2208N + trådløse Wi-fi forstærker / AP Long-range AF2208N og AF2208N + trådløse Wi-fi forstærker / AP Long-range INDLEDNING: Vær opmærksom på at AF2208N er en forstærker. Det vil sige at den er og kan aldrig være bedre, end det signal den får ind. Så

Læs mere

Lyd og lydkvalitet på fiber og kabel TV

Lyd og lydkvalitet på fiber og kabel TV Lyd og lydkvalitet på fiber og kabel TV Fakta om Stofa. Fiber og kabel TV -Teknik. FM radiokanaler. Digital radio. TV og lyd analog. TV og lyd digital. Overordnet hovedstation. WebTV. Fremtiden for fibernet

Læs mere

Ja, det er helt i orden. 9-1-2015 26-01-2015

Ja, det er helt i orden. 9-1-2015 26-01-2015 Sagsnr. 1-23-4-101-34-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Etablering af fælles regional TV platform 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsgiver

Læs mere

HOAF s ordinære generalforsamling 2017

HOAF s ordinære generalforsamling 2017 Dagsorden: Dagsorden 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Formandens beretning for 2016 3. Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2016 4. Forslag fra bestyrelse og medlemmer: Fra bestyrelsen:

Læs mere