Dkplan automailer Sendt: 1. marts :01 Til: Fra:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dkplan automailer Sendt: 1. marts :01 Til: Fra:"

Transkript

1 Dkplan automailer Sendt: 1. marts :01 Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup Dato: :01:00 Name: Flemming Boisen Address: Kvisten 22 Postnr: 9260 By: Gistrup Tlf: flem.boisen@gmail.com Emne: Indsigelse til Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup Kategori: Kommentar Kommentar: Det eneste rimelige og fornuftige vil være at tillade tæt/lavt byggeri lig det Alabu har på Knuden, dvs. max 1½ etage. Evt. kunne Alabu få lov til at udvide Knuden med det i lokalplanen viste areal, stadig med max. 1½ etage. ID: 183 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

2 Dkplan automailer Sendt: 10. marts :03 Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup Dato: :03:00 Name: Tonni Valdemar Nielsen Address: Hadsundvej 321 Postnr: 9260 By: Gistrup Tlf: info@gistrup-laaseservice.dk Emne: Dybroparken Kategori: Kommentar Kommentar: vi har en vis bekymring som en af de nærmeste naboer til Dybroparken,som går på privat liv i vores have som vender mod kommende bygninger,der vil få direkte indkig i vores have og med den annonceret byggehøjde på 10,5 m vil vi ikke kunne opholde os ugenert nogen steder i vores have,der ud over vil store dele af vores morgensol formodenlig forsvinde, da der vil blive bygget tæt på skel i stor højde, hvor vi pt. ingen bygninger har nu.vi håber at der bliver taget hensyn til dette i den forsatte planlægning for Dybroparken ID: 187 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

3 Dkplan automailer Sendt: 14. marts :48 Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup Dato: :48:00 Name: Finn Mejlgaard Address: Vinkelvej 6 Postnr: 9260 By: Gistrup Tlf: finnmejlgaard@gmail.com Emne: Lokalplanforslag Dybbroparken Kategori: Kommentar Kommentar: Jeg ønsker ikke lokalplanforslag Dybbroparken, og heller ikke kommuneplantillæg vedtaget, da det strider mod kommunens oprindelige planlægning om åben-lav bebyggelse som helhed samt tæt-lav bebyggelse efter en samlet plan for nærmere definerede områder. En B-% på 60 er ligeledes en voldsom overskridelse i forhold til kommunens oprindelige planlægning for Gistrup som en parcelhusbebygget forstad. Et krav til fælles opholdsareal på min 15 % i forhold til kommuneplanens retningslinjer på 40 % er ikke i orden efter Planlovens bestemmelser og intentioner. Og det strider da helt klart mod det store arbejde som Aalborg Kommune udførte i midt- vest og østbyen med gårdrydninger og karré- og gårdsaneringer for at få lys og luft ind i boligkvarterende. Aalborg Kommune har endda fået priser for karrésaneringer samt lokalplaner med visioner (eks. Hasseris-lokalplanerne). Lokalplanens overordnede formål "er at skabe et attraktivt boligområde... ", for hvem? Det må vist siges at være en overdrivelse. At tillade bebyggelse i op til 10,5 m højde er også fremmed for Gistrup. Vi har et "højhus" på Mølletoften, og det er grimt og ligger som en hund i et spil kegler. ID: 190 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

4 Dkplan automailer Sendt: 14. marts :36 Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup Dato: :36:00 Name: Brian Nielsen Address: Spiren 31 Postnr: 9260 By: Gistrup Tlf: mabri@live.dk Emne: Etagebyggeriets langsigtede konsekvenser for Gistrup Kategori: Kommentar Kommentar: Med egnsplanvejen, sygehuset og afvandingspark ved byskiltet tager Gistrup i forvejen en stor del af læsset for de udviklingsplaner kommunen har. Skal vi ikke færdiggøre de planer først og se på hvilke konsekvenser de får for området, herunder specielt de trafikale konsekvenser for Gistrup inden vi åbner op for nye projekter. Både Dybbroparken og lokalplantillægget vil i sin maksimale udnyttelse betyde etagebygeri for mere en 300 boliger og de to indgangeveje/visitkort til byen vil for evigt være forvandlet fra landsby til by tapeseret med "grimt etagebyggeri" kombineret med den voldsomme forøgelse af biltrafik som byggeriet vil føre med sig. Kære byråd - Det er en ommer...der er rigtig mange byggematadorer, der sidder med kniv og gaffel fremme lige nu og håber på vedtagelse. Personligt kan jeg godt leve med at lille Gistrup forbliver en enfoldig, stille og kedelig landsby og gør dermed indsigelse mod forslagene. ID: 191 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

5 Bo Vagnby Sendt: 24. marts :33 Emne: Indsigelse mod kommuneplantillæg og lokalplanforslag for Gistrup Nord Vedhæftede filer: Indsigelse lokalplan Gistrup.docx By og Landskabsforvaltningen Plan & Udvikling Stigsborg Brygge 5 Postboks Nørresundby Hermed fremsendes indsigelse mod kommuneplantillæg og lokalplanforslag Med venlig hilsen Bo Vagnby Solbyen Aalborg

6 Bo Vagnby Byplanlægger, Arkitekt MAA Solbyen Aalborg 25. marts 2017 By- og Landskabsforvaltningen Plan & Udvikling Stigsborg Brygge 5 Postboks Nørresundby Indsigelse mod kommuneplantillæg 7.011, Gistrup Nord og mod lokalplan : Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup Med henvisning til Planlovens bestemmelser, gøres herved principiel indsigelse mod det projektlokalplanforslag og kommuneplantillæg, der søger at muliggøre opførelse af etageboliger ved Dybbroparken i Gistrup. Kommuneplantillægget kan tolkes således, at der gives mulighed at tillade, at boliger i området nu kan opføres som etageboliger. Dette sker ved, at bebyggelsesprocenten kan øges med 50 % (fra 40 til 60), og at man kan reducere udlægget af fælles opholdsarealer fra 25 % til 15 %. Området er i dag kendetegnet af mindre rækkehuse i røde sten og parcelhuse med skrå sadeltage. Der er tale om stilfærdige huse, som trods deres forskellighed, størrelsesmæssigt er godt indpasset i Gistrups haveby-skala, Ligeledes er der tale om en god sammenhæng mellem områdets huse og de tilhørende friarealer Som begrundelse for forslaget anføres det, at man vil sikre et varieret boligområde, ligesom man gør opmærksom på, at bebyggelsen i skala, formsprog og materialevalg skal respektere den bebyggelsesstruktur den indgår i. De skitser, der er vedlagt lokalplanforslaget, vidner ikke om en bebyggelse, der i særlig høj grad respekterer den eksisterende bebyggelsesstruktur. Og de referencer, der er vist i lokalplanforslaget (s.15), kan give mistanke om, og inspiration til, at byggeriet med øget B % på 60, vil blive opført som etageboliger. Det er netop her, der er grund til at være betænkelig. Etageboliger er fremmede for området, og nærlæsning af forslaget begrunder ikke, hvorfor, der nu skal ske fortætning i denne del af byen. Det principielle i denne indsigelse går netop på ønsket om at gennemføre en fortætning i en haveboligbydel. En nærmere analyse af forslagene giver ikke nogen saglig eller byplanmæssig begrundelse for en fortætning af området, og med det antal boliger, der er tale om, vil der heller ikke kunne opnås markante miljømæssige eller bæredygtighedsmæssige gevinster, fx i form af markant reduceret trafikarbejde. En evt. ny bebyggelse i området, bør derfor baseres på bevaring af den nuværende bebyggelsesprocent og bevaring af den nuværende bestemmelse om udlæg af opholdsarealer. Med venlig hilsen Bo Vagnby

7 2

8 Dkplan automailer Sendt: 27. marts :39 Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup Dato: :39:00 Name: Søren Knudsen Address: Postnr: By: Tlf: srgunni@gmail.com Emne: Trafikforhold på Hadsundvej i myldretiden Kategori: Kommentar Kommentar: Som beboer på Elmelunden med udkørsel til Hadsundvej ser vi allerede i dag at det kan være meget svært komme ud på vejen i myldretiden. Med et Lyskryds ved Egnsplansvej forventer vi at denne situation forværres, da der ofte, allerede i dag, er kø helt ned til rundkørslen. Med X antal biler ekstra som skal direkte ud i denne kø fra Dybro Parken, vil dette blive et sandt mareridt for alle som har udkørsel nord for rundkørslen. I stedet bør det overvejes om tilkørsel til Dybro Parken kunne foregå via Beltoften og videre ad Sagavej. Dette ville åbne mulighed for at komme ud på Hadsund Landevej og videre herfra, eller ind i Gistrup (Skole, indkøb...) via rundkørslen. Beboerne på Beltoften vil også drage nytte af dette. (for at undgå "smutvej", kunne man lave gennemkørsel forbudt) Da trafikken fra Hadsund Landevej mod rundkørslen i Gistrup må forventes at aftage med åbningen af Engsplansvej, vil det ikke være et problem at komme ud fra Sagavej ID: 217 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

9 André Osnes Sendt: 27. marts :05 Cc: "Mette Møller Lange Torben Jensen; Søren Gunni Sanggaard Knudsen Emne: Indsigelse i forhold til forsalg om Kommuneplantillæg for området ved Hadsundvej i den nordlige del af Gistrup Indsigelser i forhold til forslag om kommuneplantillæg for området ved Hadsundvej i den nordlige del af Gistrup: I forhold til at ændre den tilladte bebyggelsesprocent for området fra 40% til 60%, eller nedsætte krav til fælles opholdsarealer fra 25% til 15%: Dette kan ikke være begrundet i offentlig interesse, da Gistrup ikke tilhører kategorien "Oplandsbyer med vækstpotentiale, i den eksisterende lokalplan står at "Egentlig byudvikling kan kun planlægges i Aalborg og oplandsbyer med særlige vækstpotentialer. Da Gistrup ikke tilhører denne kategori, må der være tale om at tilgodese særinteresser, hos den aktuelle grundejer og ikke offentlige interesser. Der er jo mange andre muligheder for at bygge boliger i oplandet. Ikke mindst i de byområder, der af Aalborg kommuner er betegnet som områder med særlige vækstpotentialer. Indsigelsen er derfor at der ikke ændres på den nuværende tilladte bebyggelsesprocent og at der ikke ændres på nuværende krav til fælles opholdsarealer i området. Øvrig hensyn: Trafiktætheden på Hadsundvej er allerede på nuværende tidspunkt af en størrelse, som kan betegnes som voldsom. I tidsrummet til 08:30 og til 17:30, er trafikken en voldsom belastning for beboere i vejens nærhed og gør det vanskeligt for dem at køre ud på Hadsundvej i bil eller på cykel. Især hvis det er nødvendigt at krydse vejen. En hævet bebyggelsesprocent uden omfattende samtidig omlægning af trafikken i området må derfor anses for urimelig i forhold de beboelser, der allerede er på Hadsundvej og deres adgang til offentlig vej. Jeg håber med denne indsigelse at kunne pege på hensyn, som åbenlyst ikke er taget i betragtning under udarbejdelse af kommuneplantillægget. Venlig hilsen André Osnes Formand Ejerlauget Elmelunden Elmelunden Gistrup

10 Dkplan automailer Sendt: 28. marts :20 Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup Dato: :20:00 Name: Birgit Jacobsen Address: Nørgaardsvej 18 Postnr: 9280 By: Storvorde Tlf: Jbirgit7@gmail.com Emne: Dybbro Parken Kategori: Kommentar Kommentar: Jeg har lyst til at komme med en positiv bemærkning til byggeriet i Dybbro Parken. Det må da kun være dejligt at få opført nye boliger på området, i stedet for en skide maler fabrik, med hensyn til bebyggelses procenten, ser jeg ikke det kan genere nogen, når der herefter er lovet fra Ålborg kommune at kommende områder kun bliver bebygget med 45 procent, vi flyttede fra Glistrup da vi ikke mere magtede huset og haven, men der var ingen ordentlige boliger til leje i Glistrup, da der jo altid har været en lang ventetid på en bolig på Knuden. Jeg ønsker det velkommen og tror det bliver et flot byggeri, fremfor industri ID: 223 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

11 Anker Lohmann-Hansen Sendt: 28. marts :47 Emne: Indsigelse Dybbroparken Vedhæftede filer: Indsigelse.docx Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen, Plan & Udvikling, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Der fremsendes hermed indsigelse vedr. kommuneplantillæg og lokalplan for Dybbroparken, Gistrup med venlig hilsen Anker Lohmann-Hansen

12 Gistrup Samråd Gistrup Beboerforening Aalborg Kommune, By og Landskabsforvaltningen, Plan & Udvikling, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Gistrup den 28. marts 2017 Indsigelse mod Kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup Kommuneplantillæg Gistrup Samråd og Gistrup Beboerforening ønsker at protestere mod kommuneplantillæg 7.011, som omfatter hele rammeområdet i den nordøstlige del af Gistrup. Kommuneplantillægget giver mulighed for at opføre boligbyggeri med en bebyggelsesprocent på 60 % i stedet for den nuværende på 40 %, samt at boligerne kan etableres som etageboliger (vandrette lejlighedsskel). Vi kan under ingen omstændigheder gå ind for, at kommuneplantillægget skal omfatte mere end det område, der er omfattet af lokalplansforslaget. Lokalplan Gistrup Samråd og Gistrup Beboerforening kan støtte, at det nuværende erhvervsområde ved Dybbroparken omdannes til boliger. Vi er glade for gode erhvervsvirksomheder i Gistrup, men kan bifalde, at der skabes mulighed for flere boliger i Gistrup. Den nuværende boligramme for lokalplanområdet (boligramme 7.2.B2) har til formål at sikre et varieret boligområde med en overvægt af tæt lav boliger på grund af områdets centernære beliggenhed. Boligrammen indebærer, at der overalt i boligområderne kun kan bygges åben lav og tæt lav boligbebyggelse. Det mener vi skal fastholdes. Ligeledes ønsker vi ikke at fravige den gældende bebyggelsesprocent på 30 % for åben lav bebyggelse og 40 % for tæt lav bebyggelse. I oplægget til lokalplan foreslås bebyggelsesprocenten

13 for andet byggeri end åben lav bebyggelse forøget fra 40 til 60 %. Det er en voldsom fortætning, som er helt ude af proportion med havebyen Gistrup. Det kan vi ikke gå ind for! Vi kan heller ikke støtte, at der skal ske en reduktion i den normale friarealprocent ved evt. etageboligbyggeri, som i lokalplansforslaget er reduceret fra 25 % til 15 %. Det ser vi ikke noget argument for tværtimod er en høj friarealprocent med til at sikre et åbent grønt boligmiljø i pagt med Gistrups haveby karakter. I Aalborg kommunes forslag argumenteres med fortætning af Gistrups boligmasse, da der er stor efterspørgsel på byggemuligheder i byen. Mulighederne er begrænsede, fordi der er vægtige grundvands og naturbeskyttelseshensyn omkring byen. Men går man ind i den gældende kommuneplan for Gistrup, omfatter muligheden for fortætning udelukkende bymidten (byplanramme 7.2.C2), men ikke den øvrige del af byen herunder Dybbroparken. I bymidten kan der åbnes op for fortætning (læs en højere bebyggelsesprocent), og kun dersom der udarbejdes en helhedsplan. For den øvrige del af Gistrup er der ikke åbnet mulighed for yderligere fortætning. Det ønsker vi at fastholde. By og Landskabsforvaltningen støtter i et notat dateret dette synspunkt, idet det er ikke intentionen, at der skal udarbejdes en ny byudviklingsplan for Gistrup på nuværende tidspunkt. Der findes allerede en gennemarbejdet helhedsplan for Gistrup i Aalborg Kommunes Kommuneplan. Det der sker i Gistrup lige nu (læs: Boligbebyggelse i Dybbroparken) understøtter de overordnede intentioner i denne plan og kan fint realiseres indenfor disse rammer (læs: byplanrammer). Den eksisterende byudviklingsplan vil samtidig kunne rumme mange fremtidige udviklingsprojekter. By og Landskabsforvaltningen siger altså her, at boligbebyggelse i Dybbroparken fint kan realiseres inden for de gældende byplanrammer. De er dermed helt på linje med Gistrup Samråd og Gistrup Beboerforening, når vi siger, at en kommende boligbebyggelse i Dybbroparken bør etableres i form af tæt lavt byggeri med en bebyggelsesprocent på max 40. Ingen kan have forventning om andet hverken naboer, grundejer eller evt. ejendomsudvikler. Hvorfor der alligevel er fremkommet er forslag til kommuneplantillæg, der omfatter hele den nordøstlige del af Gistrup og et forslag til lokalplan med mulighed for etageboliger og en bebyggelsesprocent på 60 i klar modstrid med kommuneplanen, virker for os helt uforklarligt. Byudvikling Gistrup Samråd og Gistrup Beboerforening har ved flere lejligheder anmodet om, at der for Gistrup på linje med de øvrige oplandsbyer blev udarbejdet en helhedsplan, som kunne åbne op for ny udvikling og nye muligheder. Det har By og Landskabsforvaltningen afslået.

14 Det er ærgerligt, at der ikke gives borgerne i Gistrup mulighed for i en sammenhæng at drøfte mulige ændringer i rammerne for byudvikling og omdannelse af arealer i Gistrup til boligformål. Gistrup Samråd og Gistrup Beboerforening sætter deres lid til, at Aalborg Byråd ændrer holdning på dette punkt og inddrager Gistrup i kategorien omegnsbyer med særligt potentiale. Gistrups potentiale er ikke inddragelse af landbrugsjord til byformål, men omdannelse og kvalitativ styrkelse af Gistrup som bosætning for de nye udviklingsområder ved universitetet og regionssygehuset. Moderation Vi har haft et meget positivt møde med rådmand Hans Henrik Henriksen, hvor kommuneplantillæg og lokalplan blev drøftet. Vi har det indtryk efter mødet, at kommuneplantillægget vil blive geografisk afgrænset, og at der var forståelse for vore synspunkter omkring bebyggelsestæthed mv. Skulle byrådet vælge ikke at følge Gistrups ønsker vedr. lokalplanen fuldt ud, lægger Gistrup Samråd og Gistrup Beboerforening især vægt på: 1. At der sker en betydelig reduktion i bebyggelsesprocent på de ønskede 60 %. Vi ønsker en reduktion til max 40 %, som gælder for den øvrige del af Gistrup, men er indstillet på at følge bygherrens ønske et lille stykke til fx 45 % under forudsætning af, at der udformes en bebyggelsesplan for arealet med et mere inspireret projekt uden trappetårne i friarealet og uden altangange. Der bør stilles krav om kvalitet, som bidrager til fastholdelse af Gistrup som haveby. 2. At der ikke generelt åbnes op for etagehuse, men at der kan arbejdes med en mindre andel etagehuse, som indgår i en samlet bebyggelsesplan for arealet. Byggeriet kan derved gives en mere opløst karakter med nogle skalahop, så det har en vis sammenhæng med de omgivende lavere bebyggelser. Friarealprocenten bør under alle omstændigheder fastholdes på 25 %. 3. At der sikres friarealer og stiforbindelser, som understreger Gistrups grønne karakter og skaber mulighed for ruter rundt i byen. Der bør i den sammenhæng arbejdes med at sikre det eksisterende beplantningsbælte. Det kan tilføre bebyggelsen en grøn karakter allerede fra begyndelsen. I øvrigt er Gistrup Samråd og Gistrup Beboerforening indstillet på at medvirke konstruktivt i den videre planlægningsproces for Gistrup omfattende en helhedsplan udarbejdet i dialog med beboerne og erhvervslivet i Gistrup. Gistrup Samråd v. Anker Lohmann Hansen, fmd Gistrup Beboerforening v. Karl Korfits, fmd

15 Dkplan automailer Sendt: 28. marts :29 Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup Dato: :29:00 Name: Bjarne Arentsen Address: Gråpilevej 3 Postnr: 9260 By: Gistrup Tlf: arentsen.gistrup@gmail.com Emne: Lokalplan Dybbroparken, 9260 Gistrup Kategori: Kommentar Kommentar: Dybbroparken - Gistrup Jeg har opfattet det sådan, at den værste tidsel er trukket tilbage - nemlig kommuneplantillægget om den nordøstlige del af Gistrup. Det glæder mig. Vedr. Dybbroparken - lokalplan Her har jeg ikke nogen særlige indsigelser - dog håber jeg på, at Samrådets/Beboerforeningens ønske om en maksimal bebyggelsesprocent på 45 bliver taget til følge. Et byggeri i Gistrup på 2½ etage ser jeg ikke som noget problem, forstået sådan, at bebyggelsen kommer til at bestå af én bolig i underetagen + én bolig i overetagen med vandret etageadskillelse. Denne bolig i øverste etage kan så udbygges med ekstra værelser i overetagen. Som jeg læser lokalplanen og iøvrigt har fået skriftlige bekræftet, vil der IKKE blive tale om 3 boliger over hinanden indenfor den stipulerede byggehøjde på max. 10,5 meter. Et ønske fra mig vil være, at man ikke tillader "grimme" trapper i galvaniseret stål til de øverste boliger og ej heller altangange. Jeg håber på, at den kommende bygherre vil bygge et smukt og miljøvenligt byggeri til gavn for byen, byens butikker og skolen. Gistrup som en "haveby" - ja, men da vi er lukket inde, kan jeg ikke se, at en lille fortætning af visse områder kan være et tilbageskridt. Tiderne skifter - udviklingen sker - lad os ikke gå i stå. Byen SKAL have del i udviklingen. Nye borgere - måske højtlønnede ressourcestærke fra det nye sygehus. Måske mange af os "gamle" parcelhusejere gerne ville flytte i noget mindre uden vedligeholdelse og betydelig mindre have - tæt på alt. Op med humøret - tænk anderledes. Jeg håber på, at Byrådets beslutning i sidste ende vil ende postivt for vor dejlige lille by. ID: 224 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

16 Dkplan automailer Sendt: 28. marts :24 Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup Dato: :24:00 Name: Harry Lahrmann Address: Kronen 41 Postnr: 9220 By: Gistrup Tlf: hsl@civil.aau.dk Emne: Indsigelse mod kommuneplantillæg 7.011, Gistrup Nord og mod lokalplan : Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup Kategori: Kommentar Kommentar: Der gøre hermed indsigelse mod ovennævnte kommuneplantillæg og lokalplan. Kommuneplantillægget ændrer områdets rammebestemmelser så bebyggelsesprocenten kan øges fra 40 % til 60 % samtidig med, at man giver mulighed for at reducere udlægget af fælles opholdsarealer fra 25 % til 15 %. De i kommuneplantillægget anførte argumenter for, at kommuneplanen skal ændres er alle af en karakter, som også var gældende, da byrådet vedtog de gældende kommuneplanrammer for Gistrup. Der er altså ikke argumenteret med nogen særlig grund til at rammerne for Gistrup nu skal ændres. Med denne tilgang til planlægning synes kommuneplanen at være værdiløs for borgerene hvad skal vi bruge den til, hvis politikerne blot ændrer den, når en grundejer/investor ønsker det? Samtidig står der i den gældende kommuneplan: "Der åbnes i stedet mulighed for en vis fortætning i bymidten (som i øvrigt ikke omfatter dette område - undertegnedes bemærkning). Målet er, at skærpe bymæssigheden med bebyggelsens udformning, uden at Gistrups grundlæggende karakter af "haveby" forsvinder. Den maksimale bebyggelsesprocent er i kommuneplanrammerne fastlagt til 40 %. Dog er Byrådet indstillet på at genoptage diskussionen om yderligere fortætning, hvis der er lokale ønsker her om ad åre. Men dette vil kræve, at der udarbejdes en helhedsplan for bymidten inkl. nyt kommuneplantillæg." Ovenstående citat gælder for bymidten altså det potentielt mest tætte område i Gistrup og bebyggelsesprocenten kan altså her måske hæves, hvis der er lokale ønsker herom og i givet fald loves en helhedsplan, hvis den maksimale bebyggelsesprocent ændres. Men hvordan kan byrådet så sende et kommuneplantillæg i offentlig debat uden at der er udarbejdet en sådan helhedsplan? Omkring de lokale ønsker om fortætning kan de sandsynligvis opgøres til grundejeren, der selvfølgelig vil kunne få en højere pris for grunden med en højere tilladt bebyggelsesprocent. Dernæst bemærkes, at den foreslåede bebyggelsesprocent på 60 udregnes for hele arealet dvs. inkl. veje, stier og fællesarealer. Udregnes en typisk bebyggelsesprocent for den eksisterende parcelhusbebyggelse i Gistrup på samme måde er denne omkring 10%. Med forslaget lægges altså op til en tæthed, der er 6 gange så høj som byens dominerende bebyggelsestype. En sådan bebyggelse vil i tæthed og skala være helt ude af trit med Gistrup som haveby. I den lokale diskussion om Dybroparken har det være anført, at der mangler seniorboliger i Gistrup til nuværende beboere, der vil bytte deres parcelhus ud med noget uden en stor have. Måske er det en korrekt antagelse, men ses der på omsætningshastigheden af rækkehusene på Pakhusvej i Gistrup kunne noget tyde på, at det ikke er mindre standard seniorboliger, der er efterspørges, men måske snarere større kvalitetsboliger af høj arkitektonisk standard. Men det får man altså ikke med en bebyggelsesprocent på 60.

17 Siden 2010 har Aalborg kommune byplanmæssigt gået mod større tæthed vel ud fra en bæredygtighedsbetragtning, men evidensen for at tætte byer i en dansk kontekst er mere bæredygtige end mere åbne byer er svag. Man kan argumentere for at tætte byer fx giver mindre trafikarbejde men evidensen herfor er svag fordi beboere i tætte byer måske nok transporterer sig mindre til og fra arbejde, men til gengæld kan de ikke komme hurtigt nok ud af byen og måske landet, når de har fri. Og er man i tvivl om konsekvenserne af den øgede tæthed kan jeg anbefale en søndagstur til den nye bebyggelse på Østre Hav. Jeg vil anbefale kommunalpolitikerne i Aalborg at genoverveje denne fortætningsstrategi og søge andre veje til bedre bæredygtighed. ID: 225 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

18 Anker Lohmann-Hansen Sendt: 28. marts :28 Emne: Indsigelse mod Kommuneplantillæg og lokalplan Vedhæftede filer: Indsigelse Gistrup.docx.pdf Hermed fremsendes indsigelse mod ændringer i kommuneplanen for Gistrup samt den fremlagte lokalplan for Dybbroparken i Gistrup mvh. Anker Lohmann-Hansen

19 Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen, Plan & Udvikling, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Gistrup den Indsigelse mod Kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup Jeg tillader mig at fremsende indsigelse mod ovennævnte lokalplan begrundet i følgende: 1. Kommunal planlægning er i princippet en aftale mellem kommune og borgere, så alle har et retsligt grundlag at arbejde ud fra. Potentielle bygherrer ved, hvad de må bygge, og hvad en byggegrund da er værd, og naboer ved, hvad de kan forvente sig af et byggeri på nabogrunden. Det giver tryghed for egne investeringer. 2. Aalborg kommune har modtaget priser for god planlægning, bl.a. begrundet i et godt samarbejde med borgerne. Desværre har de senere års politiske beslutninger om konkrete byggeprojekter og talrige kommuneplantillæg devalueret disse priser. Byrådet opfordres til at vende tilbage til en klar insisteren på, at aftalte planer overholdes, og at de på kort sigt kun ændres, dersom vigtige samfundshensyn taler for det, og da kun med udgangspunkt i en helhedsorienteret planlægning for et større område med inddragelse af borgerne (samråd og borgerforeninger). 3. Det fremlagte lokalplansforslag (lokalplan ) er udelukkende begrundet i en bygherres ønske om at tjene penge. Det er naturligvis et legitimt bygherreønske, men er det af væsentlig samfundsinteresse? Næppe. 4. Jeg ønsker at protestere mod, at hele den nordøstlige del af Gistrup skal omfattes af de ændrede rammer for boligbyggeri. Skal der ske ændringer, bør det kun omfatte selve Dybbrogrunden. 5. Lokalplanforslaget indeholder mulighed for opførelse af etageboliger i 2½ etage i max 10,5 meters højde. Højdegrænserne er begrundet i nabobebyggelsen på Knuden, Beltoften og Elmelunden, som alle har høje saddeltag. Især på Knuden er rækkehusene med to beboelseslag høje med røde tegltage (se side 2). Når det er fastholdt for Dybbrogrunden, skyldes det, at det fremlagte kommuneplantillæg omfatter hele den nordøstlige del af Gistrup. 6. Lokalplansforslaget åbner mulighed for en fortætning af have-byen Gistrup, idet bebyggelsesprocenten foreslås forøget fra 40 til 60% i forhold til den gældende kommuneplan for området. Jeg ønsker at protestere mod den voldsomme fortætning, som en 50 % forøgelse af bebyggelsesprocenten er udtryk for. Den gældende bebyggelsesprocent på 40 % bør fastholdes. 1

20 7. Nabobebyggelserne på Beltoften, Knuden og Elmelunden er opført i røde teglsten. Bebyggelsen består af rækkehuse i en eller to etager. Det giver hele bydelen et meget harmonisk udtryk. Elmelunden Beltoften Knuden 2

21 8. Den nye bebyggelse på Dybbrogrunden kan enten tilpasses den eksisterende bebyggelse eller gives et mere nutidigt udtryk afgrænset af beplantning mod nabobebyggelserne. Dersom man vælger et helt andet udtryk, er højdegrænserne på 2½ etage og 10,5 meter ikke relevante. Man bør da holde bebyggelsen på 2 etager og max 8,5 meter for ikke at risikere indbliksgener. 9. Et særligt følsom emne er spørgsmålet om muligheden for at opføre etageboliger. Jeg er i princippet imod opførelsen af etageboliger i Gistrup primært fordi etageboligbebyggelser sjældent falder naturligt ind i en haveby som Gistrup. Alligevel bør der måske åbnes op for etageboliger på Dybbrogrunden på visse betingelser: a. At bebyggelsesprocenten holdes på max 40 % og friarealprocenten holdes på 25 % b. At der opretholdes et beplantningsbælte omkring bebyggelsen c. At etageboligerne koncentreres i den nordlige del af arealet, medens der etableres lave boliger i den sydlige del d. At bebyggelsen ikke etableres med altangange og eksterne trappeanlæg. 3

22 Der findes eksempler på etageboliger, som kunne indgå i en bebyggelse på Dybbrogrunden. Et ret vellykket eksempel er denne bebyggelse fra Virum, som er opført med en bebyggelsesprocent på 40. Der er tale om ældreboliger, men selve udformningen kunne sagtens anvendes for en del af bebyggelsen i Dybbroparken. Det må forventes, at målgruppen for bebyggelsen har store krav til kvalitet og æstetik især dersom der er tale om ejerboliger. Byggeriet skal kunne matche det øvrige byggeri i området. Med venlig hilsen Anker Lohmann-Hansen, Risbjergvej 9, 9260 Gistrup 4

23 Dkplan automailer Sendt: 29. marts :47 Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup Dato: :47:00 Name: Simon Ørnbøll Address: Postnr: By: Tlf: jeanetteogsimon@hotmail.com Emne: Dybbro Parken Kategori: Kommentar Kommentar: Jeg ser Dybbro Parken som et meget positiv projekt og det kan undre mig at der er modstand imod dette. Det må da være i alles interesse at få etableret mere beboelse i bykernen, frem for at beholde en autolakeringsvirksomhed. Når boligejere i Gistrup ønsker at sælge deres hus og flytte i noget mindre, flytter de tit og ofte væk fra byen, da det er begrænset udbud af mindre typer boliger og det er da en skam, ikke at kunne blive boende i sit lokalområde. En alternativt scenarie kunne være at virksomheden skulle udvide for at kunne være konkurrencedygtigt og dermed kunne arbejde med større køretøjer m.m. med deraf tungere trafik i byen. Jeg ser Dybbro Parken som en god udvikling for Gistrup og jeg håber at lokalplanen vil være med at udvikle og ikke afvikle Gistrup. ID: 226 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

24 Dkplan automailer Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 31. marts :34:59 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup Dato: :37:00 Name: Niels Melchior Jensen Address: Kvisten 82 Postnr: 9260 By: Gistrup Tlf: nielsogmerete@gmail.com Emne: Indsigelse mod kommuneplantillæg 7.011, Gistrup Nord og mod lokalplan : Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup Kategori: Kommentar Kommentar: Der gøres hermed indsigelse mod ovennævnte kommuneplantillæg og lokalplan. Min væsentligste anke mod planen er, at man uden forudgående dialog med Gistrups borgere ændrer rammebetingelserne, så man opnår en større tæthed med væsentlig højere bebyggelsesprocent og får færre friarealer. Jeg finder endvidere, at den viste vejadgang er ikke tilfredsstillende ud fra en trafikal vurdering. Afstanden mellem områdets adgangsvej og Nørgårdsvej er mindre end den afstand, der anbefales i vejreglerne. Desuden er adgangsvejen placeret således, at man ved udkørsel fra området vil have svært ved at se nordkørende biler på Hadsundvej, især når der holder busser ved stoppestedet. I Gistrups gamle dispositionsplan fra 1976 er vejadgang til området vist fra nord, altså sammen med vejadgangen til Knuden. Det er også meget betænkeligt, at stiforbindelserne mod nord og øst anføres som mulighed for stiforbindelser og at der i redegørelsen skrives Stier skal anlægges således, at der på sigt kan opnås forbindelse til det omkringliggende overordnede stinet i området. Kommunen vil altså ikke sikre, at disse stier anlægges i forbindelse med bebyggelsens etablering. Så de bliver formentlig aldrig anlagt. Det medfører, at stiforbindelsen til området bliver fra Hadsundvej, hvor den viste vejtilslutning bestemt ikke vil være særlig sikker for cyklister, herunder børn, der skal til og fra skole, idet de skal krydse Hadsundvej på et sted med dårlige oversigtsforhold. ID: 231 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup (2. forelæggelse) Punkt 4. Godkendelse af Kommuneplantillæg 7.011 og Lokalplan 7-2-103 Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup (2. forelæggelse) 2016-022864 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup (2. forelæggelse) Punkt 4. Godkendelse af Kommuneplantillæg 7.011 og Lokalplan 7-2-103 Boliger, Dybbroparken ved Hadsundvej, Gistrup (2. forelæggelse) 2016-022864 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer:

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: Indsigelse 1 Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 18. august 2017 09:07 Til: Lise Overby Nørgård Cc: Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 7-1-110 Vedhæftede

Læs mere

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: lokalplan.

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: lokalplan. Indsigelse 1 Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 20. september 2017 12:29 Til: Peter Serup Cc: Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 10-1-112 Vedhæftede filer:

Læs mere

Pernille Østergaard Lund

Pernille Østergaard Lund Pernille Østergaard Lund Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 23. oktober 2017 08:48 Til: Alex Tolstrup Cc: Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning

Læs mere

Nyt blandet bolig- og erhvervsområde på den tidl. Gasagrund, Havkærvej i Tilst

Nyt blandet bolig- og erhvervsområde på den tidl. Gasagrund, Havkærvej i Tilst Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 29. november 2016 Nyt blandet bolig- og erhvervsområde på den tidl. Gasagrund, Havkærvej 79-83 i Tilst Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus

Læs mere

Trøjborgvej ny etageboligbebyggelse

Trøjborgvej ny etageboligbebyggelse Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 19. februar 2016 Trøjborgvej 72-74 ny etageboligbebyggelse Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune ønsker at ændre plangrundlaget for Trøjborgvej

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Cirkusgrunden med mulig nyt boligområde markeret med stipling Forhøring Ændring af afgrænsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Nye kollegie-, ungdoms- og familieboliger ved Tranekærvej i Vejlby

Nye kollegie-, ungdoms- og familieboliger ved Tranekærvej i Vejlby Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 11. januar 2017 Nye kollegie-, ungdoms- og familieboliger ved Tranekærvej i Vejlby Dette materiale omhandler et område nær dig. Der planlægges for en boligbebyggelse

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.057 og Lokalplan 4-4-117 Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. forelæggelse) 2017-041843 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 4. Aalborg Midtby, Kjellerupsgade 12 og 14 "Symfonien", Boliger og erhverv. Kommuneplantillæg 1.022, Lokalplan 1-1-115 og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). 2012-43473. By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue

Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 12. januar 2017 Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue Dette materiale omhandler et område nær dig. Området er beliggende på den tidligere ingeniørhøjskoles arealer

Læs mere

2. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg Dato: :21:00

2. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg Dato: :21:00 1. Indsigelse 2. Indsigelse Fra: Til: Emne: Dato: Vedhæftede filer: Dkplan automailer Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 3-6-110 9. oktober

Læs mere

Byomdannelse af Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj

Byomdannelse af Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 4. november 2016 Byomdannelse af Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune ønsker at ændre plangrundlaget

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag HERNING + til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning

HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag HERNING + til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning HERNING + 78 meter 55 meter FORELØBIG ILLUSTRATION HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning 16. maj 2019

Læs mere

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Mødelokale 142, Stigsborg Brygge 5

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Mødelokale 142, Stigsborg Brygge 5 Referat AALBORG BYRÅD Aalborg Byråd By- og Landskabsudvalget Mødet den 20.09.2017 kl. 08.30-13.15 Mødelokale 142, Stigsborg Brygge 5 Indholdsfortegnelse Åben 1 Godkendelse og gennemgang af dagsorden 1

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret (2. forelæggelse) Punkt 4. Godkendelse af Kommuneplantillæg 3.023 og Lokalplan 3-2-106 Boliger, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret (2. forelæggelse) 2015-019780 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Godkendelse af opsamling på fordebat. Byudviklingsplan Gistrup.

Godkendelse af opsamling på fordebat. Byudviklingsplan Gistrup. Punkt 6. Godkendelse af opsamling på fordebat. Byudviklingsplan Gistrup. 2018-024168 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at By- og Landskabsudvalget godkender, at der udarbejdes et forslag til en

Læs mere

Omdannelse af erhvervsområde ved Arresøvej og Lystrupvej

Omdannelse af erhvervsområde ved Arresøvej og Lystrupvej Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 30. januar 2017 Omdannelse af erhvervsområde ved Arresøvej og Lystrupvej Dette materiale omhandler et område nær dig. Området er udlagt til byomdannelse i

Læs mere

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Mødelokale 142, Stigsborg Brygge 5

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Mødelokale 142, Stigsborg Brygge 5 Referat AALBORG BYRÅD Aalborg Byråd By- og Landskabsudvalget Mødet den 18.05.2017 kl. 08.30-15.00 Mødelokale 142, Stigsborg Brygge 5 Åben 1 Godkendelse og gennemgang af dagsorden 1 2 Godkendelse af Virksomhedsrapport

Læs mere

K O M M U N E P L A N

K O M M U N E P L A N K O M M U N E P L A N Hovedstruktur Retningslinier Kommuneplanrammer Bilag Planredegørelse Lokalplaner Andre planer Tillæg 4-013 for området ved Vejgård Vandværk Byrådet godkendte den 14. juni 2010 kommuneplantillæg

Læs mere

Godkendelse af lokalplan Boliger og Erhverv, Lodsholmvej, Klarup (2. forelæggelse)

Godkendelse af lokalplan Boliger og Erhverv, Lodsholmvej, Klarup (2. forelæggelse) Punkt 8. Godkendelse af lokalplan 7-1-110 Boliger og Erhverv, Lodsholmvej, Klarup (2. forelæggelse) 2016-069294 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 7-1-110 endeligt

Læs mere

Boligbebyggelse på Jægergårdsgade / Montanagade

Boligbebyggelse på Jægergårdsgade / Montanagade Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 14. januar 2015 Jægergårdsgade / Montanagade Den 19. februar 2014 godkendte Aarhus Byråd et kombineret bolig- og butiksprojekt på hjørnet

Læs mere

Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13

Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13 Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 26. marts 2015 Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13 Aarhus Kommune planlægger at give mulighed for at omdanne erhvervsbygningerne

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

Fra: Sendt fra FirstClass med min ipad. Teamplan Til:

Fra: Sendt fra FirstClass med min ipad. Teamplan Til: Fra: Teamplan [TMPlan@Hjoerring.dk] June Gina Heiselberg [june.heiselberg@hjoerring.dk] Sendt dato: 28-08-2019 11:29 Modtaget Dato: 28-08-2019 11:29 Vedrørende: VS: Lokalplan for Engparken, Hjørring Hej

Læs mere

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene.

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene. Hvidbog om indkomne høringssvar til forslag til Tillæg nr. 3 til Kommuneplan 2016, nyt rammeområde 1A6 ved Landlystvej NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Leder af Plan: Henrik Nielsen Sagsnr.:

Læs mere

Hjørring Kommune vil gerne høre din mening om planforslaget.

Hjørring Kommune vil gerne høre din mening om planforslaget. Tillæg nr. 29 - Etageboligbebyggelse, Strømgade 19, Vrå Hjørring Kommunes Byråd/Teknik- og Miljøudvalg har på møde den XX godkendt forslag til kommuneplantillæg nr. XX. Hjørring Kommune vil gerne høre

Læs mere

Befolkning og boliger

Befolkning og boliger Befolkning og boliger Redegørelse - Befolkning og boliger Den levende by Den levende by skal udfoldes i Vallensbæk både i de eksisterende og de nye boligområder. Vallensbæk har et mangfoldigt udbud af

Læs mere

Haveforeningen Birkevang - et helt særligt område med 140 helårsboliger i udkanten af København

Haveforeningen Birkevang - et helt særligt område med 140 helårsboliger i udkanten af København Haveforeningen Birkevang - et helt særligt område med 140 helårsboliger i udkanten af København Husum, 2700 Brønshøj bestyrelsen@birkevang.dk www.birkevang.dk 16/05-2019 Kære Københavns Kommune, Vi sender

Læs mere

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Offentlig bekendtgørelse den 9. januar 2018 af endelig vedtagelse af, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og til Syddjurs Kommuneplan 2016 Byrådet i Syddjurs Kommune besluttede den 20.12. 2017

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

Bilag 4. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk HOLBÆK KOMMUNE

Bilag 4. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk HOLBÆK KOMMUNE HOLBÆK KOMMUNE Dato: 24.01.2019 Sagsb.: Jørgen Rasmussen Sagsnr.: 19/ E-mail: plan@holb.dk Bilag 4 Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk Dato for modtagelse

Læs mere

Håndværkerkvarteret. debatoplæg. april 2015

Håndværkerkvarteret. debatoplæg. april 2015 Håndværkerkvarteret debatoplæg april 2015 Baggrunden for dette debatoplæg Byen udvikler sig, og byomdannelsen nærmer sig Håndværkerkvarteret fra flere sider. Godsbanearealet vest for og Eternitten sydøst

Læs mere

indkaldelse af idéer og forslag

indkaldelse af idéer og forslag indkaldelse af idéer og forslag CENTER FOR BYUDVIKLING OG MOBILITET Omdannelse af erhvervsområde til blandet byområde ved Søren Frichs Vej og Lokesvej Baggrund for høringen Denne høring udsendes som en

Læs mere

Bemærkninger til Lokalplan 1043.

Bemærkninger til Lokalplan 1043. Bemærkninger til Lokalplan 1043. Med de planlagte by forandring i lokalplan 1043 og 1045, vil området omkring Blomstervej, blive kraftigt forandret, og trafikken på Blomstervej vil blive yderligere belastet.

Læs mere

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN 2002-2012 RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD Vedtaget af byrådet den. 28. april 2004 Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Udbygningen af Stenløse Syd...

Læs mere

Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5

Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5 Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5 20. februar 2018 Det gamle rådhus på Frederiksborgvej 3-5 skal ikke længere anvendes af Furesø Kommunes administration. Byrådet ønsker derfor, at dette centrale

Læs mere

Kære Byråd. Hedehusene d. 28. marts Seniorboliger Vindinge Nord

Kære Byråd. Hedehusene d. 28. marts Seniorboliger Vindinge Nord Kære Byråd Østre Hedevej 2 4000 Roskilde Telefon +45 4656 0900 Telefax +45 4656 0979 Hedehusene d. 28. marts 2019 Seniorboliger Vindinge Nord Vi ønsker med dette notat at gøre opmærksom på en enestående

Læs mere

Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej Hvidovre (sendt til Mandag den 2. januar 2017

Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej Hvidovre (sendt til Mandag den 2. januar 2017 Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre (sendt til kmv@hvidovre.dk) 1 Mandag den 2. januar 2017 Høringssvar på ændring af kommuneplan for erhvervsområdet 1E3 Jeg har modtaget

Læs mere

Storbylandsby II, Halmstadgade 11 på Christiansbjerg

Storbylandsby II, Halmstadgade 11 på Christiansbjerg Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 2. marts 2017 Storbylandsby II, Halmstadgade 11 på Christiansbjerg Dette materiale omhandler et område nær dig. Området ligger i den sydlige del af Skejby

Læs mere

K O M M U N E P L A N

K O M M U N E P L A N K O M M U N E P L A N Hovedstruktur Retningslinier Kommuneplanrammer Bilag Planredegørelse Lokalplaner Andre planer Tillæg 4.063 for et område ved Saltumvej Aalborg Byråd godkendte den XX. måned 20XX et

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune August 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune August 2018 Debatoplæg Områdeafgrænsning med eksisterende bebyggelse vist Forhøring Ændring af anvendelsen af erhvervsejendommen Slotsherrensvej 409A Foreslået ny bebyggelse Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed

Læs mere

Forslag til lavere og tættere bebyggelsesplan i Lisbjerg

Forslag til lavere og tættere bebyggelsesplan i Lisbjerg Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C 2. marts 2018 Forslag til lavere og tættere bebyggelsesplan i Lisbjerg Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Byråd har vedtaget en Udviklingsplan

Læs mere

Nyt blandet byområde ved Edwin Rahrs Vej, Åby Ringvej, Gudrunsvej og Globus1 i Gellerup

Nyt blandet byområde ved Edwin Rahrs Vej, Åby Ringvej, Gudrunsvej og Globus1 i Gellerup Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C 2. maj 2018 Nyt blandet byområde ved Edwin Rahrs Vej, Åby Ringvej, Gudrunsvej og Globus1 i Gellerup Denne høring omhandler området beliggende mellem Edwin

Læs mere

Forudgående høring HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE

Forudgående høring HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE Forudgående høring HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 Ajax Alle Friheden Station Gammel Køge Landevej Invitation til at komme med idéer og forslag til et ændret indhold for en del af rammeområde 3C7 Hvidovrevej

Læs mere

Trøjborg Centret udvidelse med ny etageboligbebyggelse

Trøjborg Centret udvidelse med ny etageboligbebyggelse Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 24. marts 2017 Trøjborg Centret udvidelse med ny etageboligbebyggelse Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune ønsker at ændre plangrundlaget

Læs mere

Notat - Vurdering af indsigelser

Notat - Vurdering af indsigelser Notat - Vurdering af indsigelser Laulundgade 3, 7400 - Opførelse af etageboliger Adresse: Laulundgade 3, 7400 Herning Dato: 16-05-2018 Sagsnr: 02.34.02-P19-107-18 Sagsbehandler: Sussi Munch Jensen Projektet

Læs mere

K O M M U N E P L A N. Tillæg for området ved Hadsundvej i den nordlige del af Gistrup

K O M M U N E P L A N. Tillæg for området ved Hadsundvej i den nordlige del af Gistrup K O M M U N E P L A N Hovedstruktur Retningslinier Kommuneplanrammer Bilag Planredegørelse Lokalplaner Andre planer Tillæg 7.011 for området ved Hadsundvej i den nordlige del af Gistrup Aalborg Byråd godkendte

Læs mere

Vækst og Plan. Maj 2015. Kommuneplantillæg nr. 13 til

Vækst og Plan. Maj 2015. Kommuneplantillæg nr. 13 til Vækst og Plan Maj 2015 Nykøbing Landevej Ndr.Ringgade Pilegårdsvej Sorøvej Skovsøviadukten Kommuneplantillæg nr. 13 til Slagelse Kommuneplan 2013 Redegørelse jf. planlovens 11e, stk. 4 Kommuneplantillæggets

Læs mere

Forudgående høring HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE. Invitation til at komme med idéer og forslag til ændret anvendelse af ejendommen Immerkær 42

Forudgående høring HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE. Invitation til at komme med idéer og forslag til ændret anvendelse af ejendommen Immerkær 42 Forudgående høring Vojensvej HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 Invitation til at komme med idéer og forslag til ændret anvendelse af ejendommen 42 kær Immer dalvej Markleddet rs Hæde HVIDOVRE KO M M U N E FORUDGÅENDE

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 53 Boliger Demantsvej Hvad er en kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver kommune foreligge en kommuneplan. Denne

Læs mere

Debat om. Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5

Debat om. Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5 Debat om Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5 Det gamle rådhus på Frederiksborgvej 3-5 skal ikke længere anvendes af Furesø Kommunes administration. Byrådet ønsker derfor, at dette centrale område

Læs mere

Område til boliger og offentlige formål ved Agerbæksvej og Tretommervej, Risskov

Område til boliger og offentlige formål ved Agerbæksvej og Tretommervej, Risskov Plan Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C 4. oktober 2018 Område til boliger og offentlige formål ved Agerbæksvej og Tretommervej, Risskov Aarhus Kommune Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune

Læs mere

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07 Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE 18.01.B07 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JULI 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 21 til Kommuneplan

Læs mere

Ungdomsboliger på Gøteborg Allé 7, Christiansbjerg

Ungdomsboliger på Gøteborg Allé 7, Christiansbjerg Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 1. december 2016 Ungdomsboliger på Gøteborg Allé 7, Christiansbjerg Dette materiale omhandler et område nær dig. Den eksisterende erhvervsbebyggelse på Gøteborg

Læs mere

Indstilling. Thunøgade 14, Aarhus C - opførelse af boligbyggeri. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. 4. Relationer til mål

Indstilling. Thunøgade 14, Aarhus C - opførelse af boligbyggeri. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. 4. Relationer til mål Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 23. november 2011 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Der er søgt om tilladelse til at opføre en fritliggende

Læs mere

K O M M U N E P L A N. Tillæg 3.011 for ændret anvendelse fra bolig- til erhvervsformål ved Gabriel m.m.

K O M M U N E P L A N. Tillæg 3.011 for ændret anvendelse fra bolig- til erhvervsformål ved Gabriel m.m. K O M M U N E P L A N Hovedstruktur Retningslinier Kommuneplanrammer Bilag Planredegørelse Lokalplaner Andre planer Tillæg 3.011 for ændret anvendelse fra bolig- til erhvervsformål ved Gabriel m.m. Aalborg

Læs mere

K O M M U N E P L A N. Tillæg for området ved Hadsundvej i den nordlige del af Gistrup

K O M M U N E P L A N. Tillæg for området ved Hadsundvej i den nordlige del af Gistrup K O M M U N E P L A N Hovedstruktur Retningslinier Kommuneplanrammer Bilag Planredegørelse Lokalplaner Andre planer Tillæg 7.011 for området ved Hadsundvej i den nordlige del af Gistrup Aalborg Byråd godkendte

Læs mere

Indsigelsen går på ophævelse af lokalplan , men fastholdelse af 11 Grundejerforening.

Indsigelsen går på ophævelse af lokalplan , men fastholdelse af 11 Grundejerforening. 1. indsigelse From: Dkplan automailer Sent: 18. november 2018 19:01 To: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Subject: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan

Læs mere

Østboulevarden 11a+b, etageboliger

Østboulevarden 11a+b, etageboliger Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 16. april 2015 Østboulevarden 11a+b, etageboliger Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune har fået en henvendelse fra en privat grundejer

Læs mere

Notat. Notat om bebyggelse i den grønne kile vest for Nye. Til Byrådet. Planlægning og Byggeri. Den 25. marts Indledning

Notat. Notat om bebyggelse i den grønne kile vest for Nye. Til Byrådet. Planlægning og Byggeri. Den 25. marts Indledning Notat Til Byrådet Den 25. marts 2011 Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Notat om bebyggelse i den grønne kile vest for Nye Indledning I forbindelse med byrådsdebatten den 16. marts 2011

Læs mere

Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Opsamling fra indledende offentlig høring

Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Opsamling fra indledende offentlig høring Teknik- og Miljøudvalget Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 218170 Brevid. 1559147 Ref. DO Dir. tlf. 46 31 35 46 dorteo@roskilde.dk NOTAT: Opsamling fra indledende offentlig høring

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag Kommuneplantillæg 3 for Kommuneplan 2013-2015 Boligområde - Østerbakken - Vils Forslag - juli 2015 Morsø Kommune - www.morsoe.dk Forslag KOMMUNEPLANTILLÆG Hvad er et kommuneplantillæg? Behov for at ændre

Læs mere

Omdannelse af erhvervsområde til blandet byområde ved Søren Frichs Vej og Lokesvej

Omdannelse af erhvervsområde til blandet byområde ved Søren Frichs Vej og Lokesvej Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 28. oktober 2015 Omdannelse af erhvervsområde til blandet byområde ved Søren Frichs Vej og Lokesvej Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune

Læs mere

Godkendelse af opsamling på fordebat. Ådalsbakken, Gug

Godkendelse af opsamling på fordebat. Ådalsbakken, Gug Punkt 9. Godkendelse af opsamling på fordebat. Ådalsbakken, Gug 2016-072378 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at godkender, at der udarbejdes forslag til kommuneplantillæg og lokalplan på baggrund

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018 Områdeafgrænsning med eksisterende bebyggelse vist Forhøring Ændring af anvendelsen af erhvervsejendommen Slotsherrensvej 409A Foreslået ny bebyggelse Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal efter Planlovens

Læs mere

ÅRHUS STIFT Telefon DALGAS AVENUE 46 Telefax ÅRHUS C

ÅRHUS STIFT Telefon DALGAS AVENUE 46 Telefax ÅRHUS C ÅRHUS STIFT Telefon 86 14 51 00 DALGAS AVENUE 46 Telefax 86 14 55 21 8000 ÅRHUS C www.aarhus.stift.dk E-mail: kmaar@km.dk Århus Kommune plaenlaegningogbyggeri@aarhus.dk Den 10. december 2009 Dokument nr.:

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 11. juni 2014 Lokalplan 975, Runevej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 975 - Dagligvarebutik ved Runevej,

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 23. til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune

Forslag til tillæg nr. 23. til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 23 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Sukkerkogeriet Ændring af kommuneplanområde 0 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Gistrup Samråd. Byudviklingsplan for Gistrup. By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge Nørresundby

Gistrup Samråd. Byudviklingsplan for Gistrup. By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge Nørresundby Gistrup Samråd plan.udvikling@aalborg.dk By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Gistrup den 06.06.2018 Byudviklingsplan for Gistrup Indledning Gistrup Samråd har gennem lang

Læs mere

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 5. Aalborg Midtby, hjørnegrunden Rendsburggade/Nyhavnsgade, Ungdomsboliger. Kommuneplantillæg 1.025 for området ved Musikkens Hus og Lokalplan 1-1-118 (2. forelæggelse). 2013-33915. By- og Landskabsudvalget

Læs mere

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Holbæk Kommune By og Landskab, Plan Rikke Welan Kamper J.nr. 14/59791 2. december 2014 Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase

Læs mere

Foreløbig helhedsvurdering

Foreløbig helhedsvurdering 1 - Foreløbig Helhedsvurdering TEKNIK OG MILJØ Foreløbig helhedsvurdering Vedr.: Ejendommen Østre Kirkevej 25A, 7400 Herning. Matrikel nr.: 547H, Herning Bygrunde Sagsnr.: 02.34.02-P19-583-16 Byggeri,

Læs mere

Forslag T I L L Æ G N R. 2 5

Forslag T I L L Æ G N R. 2 5 Forslag T I L L Æ G N R. 2 5 Tillæg nr 25 Hører til lokalplan nr. 1276 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN 2017-2019 KOMMUNEPLAN 2017-2029 for Vejle Kommune og Trekantområdet Forslag vedtaget den 21. november 2018 Forslag

Læs mere

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan INDHOLD Høringssvar af den 28. marts 2019 fra Norconsult- Skovhus Arkitekter på vegne af bygherre Resume af det indkomne ændringsforslag Forvaltningens kommentarer INDSIGELSESDOKUMENT Lokalplan nr. 11.C34.1

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018 Områdeafgrænsning med eksisterende bebyggelse vist Forhøring Ændring af anvendelsen af erhvervsejendommen Slotsherrensvej 409A Foreslået ny bebyggelse Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Plan og Byg. Januar Kommuneplantillæg nr. 16 til Slagelse kommuneplan 2013 FORSLAG

Plan og Byg. Januar Kommuneplantillæg nr. 16 til Slagelse kommuneplan 2013 FORSLAG Plan og Byg Januar 2015 Kommuneplantillæg nr. 16 til Slagelse kommuneplan 2013 FORSLAG Redegørelse for udlæg af nyt bydelscenter ved Ndr. Ringgade/Valbyvej i Slagelse Kommuneplantillæg nr. 16 omfatter

Læs mere

Tillæg 18 til kommuneplan - Etageboliger ved Søren Møllers Gade. Status: Vedtaget

Tillæg 18 til kommuneplan - Etageboliger ved Søren Møllers Gade. Status: Vedtaget Tillæg 18 til kommuneplan - Etageboliger ved Søren Møllers Gade Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 20. juni 2018 Høringsperiode start: 20. juni 2018 Høringsperiode slut: 1. august 2018

Læs mere

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen 1 Februar 2017 Oversigt over høringssvar til Lokalplan 44 Boliger ved Kongeskrænten og kommuneplantillæg 8 Høringssvar nr. Afsender: Navn og adresse Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger

Læs mere

TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN

TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN 1 TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN Tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2013 for Aarhus Kommune Kommuneplantillægget omhandler rammeområde 15.07.01 ER i Kommuneplan 2013 for Aarhus Kommune. Rammeområde 15.07.01 ER er

Læs mere

TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021

TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 RÅDHUSPARKEN BRYGGERGÅRDSVEJ ASYLVEJ NYVEJ KILDEVÆLDETS ALLE SYDVESTVEJ STATIONSPARKEN TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 FEBRUAR 2013 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10 og Lokalplan GL90.1 for

Læs mere

K O M M U N E P L A N

K O M M U N E P L A N K O M M U N E P L A N Hovedstruktur Retningslinier Kommuneplanrammer Bilag Planredegørelse Lokalplaner Andre planer Tillæg 3.019 for boliger i Blegdalsparken Aalborg Byråd godkendte den 23. november 2015

Læs mere

Undertegnede gør hermed indsigelse mod Forslag til Lokalplan vedrørende boliger, Sygehusvej 14, Nibe.

Undertegnede gør hermed indsigelse mod Forslag til Lokalplan vedrørende boliger, Sygehusvej 14, Nibe. Elizabeth Arkin Aalborg Kommune By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Mail: plan.byg@aalborg.dk Nibe den 20. oktober 2014 Indsigelse mod Lokalplan 10-1-106 Undertegnede gør

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger og kontorer, Sankelmarksgade-Bleggårdsgangen, Aalborg Midtby (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger og kontorer, Sankelmarksgade-Bleggårdsgangen, Aalborg Midtby (2. Punkt 4. Godkendelse af Kommuneplantillæg 1.033 og Lokalplan 1-1-123 Boliger og kontorer, Sankelmarksgade-Bleggårdsgangen, Aalborg Midtby (2. forelæggelse) 2014-38628 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Hvis du er fritaget for digital post, kan du få folderen tilsendt ved at kontakte os.

Hvis du er fritaget for digital post, kan du få folderen tilsendt ved at kontakte os. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Heidi Friis Jerichausgade 32 1777 København V Matr.nr. 878 Udenbys Vester Kvt. 26-10-2015 Sagsnr. 2015-0241563 Dokumentnr. 2015-0241563-2

Læs mere

Aalborg Øst, Smedegård, Blåkildevej, Boliger. Kommuneplantillæg 4.025, Lokalplan og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse).

Aalborg Øst, Smedegård, Blåkildevej, Boliger. Kommuneplantillæg 4.025, Lokalplan og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). Punkt 19. Aalborg Øst, Smedegård, Blåkildevej, Boliger. Kommuneplantillæg 4.025, Lokalplan 4-6-104 og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). 2013-20369. By- og Landskabsudvalget indstiller, at

Læs mere

Lokalplan 1068, Boligområde ved Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj - Endelig

Lokalplan 1068, Boligområde ved Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 13. oktober 2017 Lokalplan 1068, Boligområde ved Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 11

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 11 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 11 Munkebjergvænget Ændring af kommuneplanområde 2 Hunderup Munkebjerg Nyborgvej/Rødegårdsvejkvarteret Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Lokalplan 1009, Boliger på Østboulevarden 11a og 11b - Forslag

Lokalplan 1009, Boliger på Østboulevarden 11a og 11b - Forslag Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 1. august 2016 Lokalplan 1009, Boliger på Østboulevarden 11a og 11b - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1009,

Læs mere

K O M M U N E P L A N

K O M M U N E P L A N Tillæg 3.028 - Almene boliger, Ny Kærvej/Asylvej, Kærby Aalborg Byråd godkendte den 14. maj 2018 kommuneplantillæg 3.028 for etableringen af almene boliger. Planen består af: Redegørelse til tillæg 3.028

Læs mere

LOKALPLAN 81. Pileparken ll Mørkhøj kvarter

LOKALPLAN 81. Pileparken ll Mørkhøj kvarter LOKALPLAN 81 Pileparken ll Mørkhøj kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1992 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der gennemføres

Læs mere

B æks tien. Område. Kommuneplantillæg

B æks tien. Område. Kommuneplantillæg H olbæ k moto pv e j K a ller u B æks tien Område 3831 r v e je n Kommuneplantillæg Tillæg nr 19 til Kommuneplan 2014 U Indledning Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis der i den mellemliggende

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008.

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008. Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe 11. november 2008 Gestelevvej Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal

Læs mere

Startredegørelse Boliger, Kærholt, Gug

Startredegørelse Boliger, Kærholt, Gug Startredegørelse 4-3-110 Boliger, Kærholt, Gug 25.08.2017 Indholdsfortegnelse Startredegørelse 1 Baggrund 2 Området 3 Eksisterende planforhold 4 Projektet 5 Til lokalplanforslaget 6 Anbefaling 7 Startredegørelse

Læs mere

Forslag til ændrede rammebestemmelser for 13-B-04 i Planområde Gødvad, der udsendes i supplerende 8 ugers høring.

Forslag til ændrede rammebestemmelser for 13-B-04 i Planområde Gødvad, der udsendes i supplerende 8 ugers høring. TILLÆG 34 Forslag Forslaget til tillæg nr. 34 for erhvervsrammen Erhvervskorridoren i Gødvad, er fremlagt i offentlig høring fra 27. marts 2013 til 22. maj 2013 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag

Læs mere

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Vojensvej. Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Vojensvej. Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D Forslag HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 Vojensvej TILLÆG NR. 02 Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D Hædersdalvej vej is rpr ve Klø HVIDOVRE KOMMUNE Målforhold 1:2000 TILLÆGGETS

Læs mere

Godkendelse af opsamling på fordebat og endelig godkendelse af Ny Højhuspolitik

Godkendelse af opsamling på fordebat og endelig godkendelse af Ny Højhuspolitik Punkt 8. Godkendelse af opsamling på fordebat og endelig godkendelse af Ny Højhuspolitik 1851-8484 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender forslag til Ny Højhuspolitik. Per Clausen var

Læs mere