Referat af valg/udpegning af regionsudvalgsmedlemmer til Landsbrancheklubben for kommunale specialarbejdere i region Sjælland.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af valg/udpegning af regionsudvalgsmedlemmer til Landsbrancheklubben for kommunale specialarbejdere i region Sjælland."

Transkript

1 Stege Referat af valg/udpegning af regionsudvalgsmedlemmer til Landsbrancheklubben for kommunale specialarbejdere i region Sjælland. Deltagere: Mødet blev afholdt i 3F Sydsjællands lokaler, Vingevej 1. Carsten Olesen, Vordingborg kommune, Bo H. Jonsson, 3F Midtsjælland, Jørgen Merritskov, Odsherred kommune, Klaus Rokkedal, 3F Holbæk-Odsherred, Inger Pedersen, 3F Kalundborg, Søren Haugaard, Stevns kommune, Monica Mercedes, 3F Østsjælland, Frank Sørensen, Kalundborg kommune, Allan Gildhoff, Slagelse kommune, Poul Erik Dannefer, 3F Midtlolland, Torben Bekke, Greve Kommune, Poul Erik Olsen, Roskilde Kommune, Svend Larsen, Roskilde Kommune, Frank Sørensen, Urban Parsbæk, Greve kommune, Lars Christiansen, 3F Roskildeegnen, Hasse Clausen, Næstved kommune, Anette Madsen 3F Næstved, Allan Jørgensen, Næstved Havn, Marianne Andersen, 3F Sydsjælland. Ordstyrer: Bo H. Jonsson Valg/udpegning af medlemmer: Da der i region Sjælland er 13 3F afdelinger og 17 kommuner var der enighed om, at der kan vælges en afdelingsrepræsentant pr. afdeling og en TR. pr. kommune (i helt særlige tilfælde 2). De valgte/udpegede regionsudvalgsmedlemmer fremgår af adresselisten, bilag 1. Konstituering af udvalget: Udvalget konstituerede sig med Torben Bekke som formand, Bo H. Jonsson som næstformand og Carsten Olesen som sekretær. Formand, næstformand og sekretær blev valgt til repræsentantskabet. Referat af regionsudvalgsmøde i region Sjælland Deltagere: Som ovenfor nævnt. Ordstyrer: Bo H. Jonsson 1. Dagsorden godkendt. 2. Nyt fra forbund og landsbrancheklubben.

2 Landsbrancheklubben: Der er repræsentantskabs-/bestyrelsesmøde i morgen d. 2. februar. Den februar afholdes der konference for bestyrelsen og repræsentantskabet med henblik på at drøfteklubbens synlighed og gennemslagskraft samt ny overenskomst på hotel Kong Valdemar i Vordingborg. På landsmødet blev Hans Sig valgt som formand, Peter Jonassen blev næstformand og Peter Olsen blev genvalgt som kasserer. Forbundet: Sidste uges netværksmøde for offentlige faglige sekretærer fokuserede på OK 2011 og kompetencemidler. Man vil forsøge at fastholde seniordagene og ønsker at opnå en stemmeprocent på min. 50. Det vil man opnå ved andre afstemningsformer så som SMS, arbejdspladsafstemninger, elektronisk afstemning, post mv. Der vil blive indkaldt til regionale orienteringsmøder inden OK afstemningen. Forhandlerne vil forsøge løbende at orientere om OK forhandlingerne og evt. indkalde til TR møder. Reguleringen af lønnen pr. 1. oktober fastholdes og betales april 2010 og Der er et stort ønske om lønstigninger i kr./øre og fokus på, om vi får nok ud af decentral løndannelse. Udmøntningsgarantien pr. 1. april er at opfatte som et minimumsbeløb. Forbundet opfordrer os til at rejse sager, hvis vi ikke kan komme igennem med vores krav. Er mængden af rammeaftaler i orden og får vi nok ud af dem? Skal OK perioden være 2 eller 3 år. Sammenfald med industrien bør undgås! Der bliver nu sat fokus på om vi får nok ud af midlerne til seniorpolitiske tiltag og kompetencemidlerne. Der er udgivet en folder omkring uddannelse der bl.a. indeholder eksempler på rotationsforløb i stedet for vinterhjemsendelse. Erfaringer fra mødedeltagerne: I Næstved kommune har man indledt et 3 årigt rotationsprojekt til 3 mio. med diplomuddannelse til SLèrne. Alle seniorer fra årgang 53 og nedefter har en seniordag om året. I Roskilde kommune får 3F generelt for lidt ud af kompetencemidlerne. Ellers får de meget uddannelse der betales af egne midler. Alle i rengøringen fra 58 år og op tilbydes en seniordag med A-kasse, pension, efterløn mv. I Faxe kommune er midlerne til seniorpolitiske tiltag og kompetencemidlerne uddelt forholdsmæssigt til institutionerne. Alle kompetencemidlerne går til diplomuddannelse af mellemlederne i Stevns kommune. Alle seniorer over 60 år har 2 ekstra seniordage om året. I Ringsted kommune har Vej- og parkdrift en lokalaftale hvor arbejdsgiver og medarbejder finansiere seniordage med 50 % hver.

3 OK 2011: Der er endnu ikke en køreplan for udtagelse af krav. Det forventes, at krav skal være inde inden sommerferien. 15. marts holdes det første møde i forhandlingsudvalget på det offentlige område. OK 2011 sættes på dagsordenen til vores næste møde. Husk at søge midler fra forebyggelsesfonden. Fristen for næste runde er d. 1. Marts. 3. Pension Danmark: Tilfredshedsundersøgelserne er yderst positive. De nye regler fra åbner op for en højere grad af frit valg. Mulighederne kan ses på hjemmesiden: Der er kursus for medlemmerne af TR forum i København d. 11. februar og i Jylland på en tidligere dato. Administrationsudgifterne på kr. 402 er blandt markedets laveste og der er stor tilfredshed med sundhedsordningen der nu findes som lokal aftale i Greve, Køge, Lejre og på Lolland. Pension Danmark får automatisk besked fra sundhedsstyrelsen ved kritisk sygdom. Hold nu øje med om de får alle med. Afdelingerne kan nu kontrollere pensionsindbetalingerne hos Pension Danmark, men de kan også tjekkes af TR via. lønsedlerne. 4 og 5. Temadrøftelse vinterhjemsendelse, vintervagtsaftale og vilkår for TR: Kort nyt fra arbejdspladserne (lokale lønaftaler 2009 og 2010 m.m.). Næstved kommune: vinterhjemsendes i Parken dvs. at de er ansat tidsbegrænset. Ingen TR løn. Kommunesammenlægningen var et stort kultursammenstød. De små kommuner var teknisk og ledelsesmæssigt langt fremme, mens Næstved var oldnordisk. Som en konsekvens af dette er det meste af ledelsen udskiftet. Ny løn er udmøntet. Vordingborg Kommune: Vinterhjemsendelse af to mand i 5 måneder i Vejdrift for første gang i mands minde. Park og naturdrift hjemsender på skift en til to måneder svarende til 40 uger. Pr er Vejdrift og 2/3 del af Park og naturdrift lagt sammen. Der er indgået aftale om central aflønning af TR og SIR, taksterne i 2000 kr. svinger fra 3200 til SIR og op til til FTR. Ny løn kr til 33 mand, men mangler tilbagefaldsmidler på kr Forslag fra TR er betalt fri på 4 skæve helligdage. Centralvaskeriet og Kommunale bygninger et løntrin hver til alle 4 ansatte fra 3F. Lejre kommune: Ingen vinterhjemsendelser og ingen sommerfugle. Vintervagtsaftale giver ca. kr pr. år med vagt hver 2. uge. Ingen afspadseringsaftale, der er nogle der samler til bunke. TR vilkår er den fornødne tid og aflønning er kr i 2000 priser. Ny løn udmøntet med ca. 1,5 %.

4 Greve kommune: Tidligere massive vinterhjemsendelser er afløst af uddannelse. Hvis der vinterhjemsendes udløser det en rekrutteringsbonus på kr pr. måned. Den lille vagtordning med lokalaftale om fremmødebonus på kr. 320 samt min. 4 timer pr. udkald. Kører projekter med lederuddannelse og vurdering bla. Gennem interwiev med medarbejdere udvalgt af lederen. Forhåndsaftale opsagt forhandler stadig. Især uenighed om sjakbajser der i dag vælges af kollegaerne og skifter hver 2. måned og får 4 kr. pr. time. Ledelsen ønsker at udpege faste holdledere til kr. 10 i timen. Ønsker en ansat at betale multimedieskat må der tales privat for kr. 500 i kvartalet. Dog ikke loft for ledere og FTR m.fl. Roskilde kommune: Færdig med ny løn der gav kr til 105 mand samt kr til hver. Ingen vinferfyringer og rådighedsbeløb på kr TR aflønning kr til TR og kr til FTR i 2000 priser. Ny chef vil sikkert have en ny aftale. Holbæk kommune: Forslag til ny løn udvekslet ledelsen 70 trin, 3F 76 trin til ca. 94 mand. Det er svært at finde ud af ledelsens kriterier for udmøntning. Vinterhjemsendelse delvist frivilligt, omfatter 1 måned for 80 % af medarbejderne. Benytter også tidsbegrænset ansættelse. TR løn kr og FTR kr i 2000 priser. Odsherred kommune: 1,25 % samt lidt mere. Uenighed om tilbagefaldsmidler svarende til 10 trin. Der er fyret medarbejdere og der skal spares 1 mio. i 2010, 1,5 mio. i 2011 og måske 2mio. i Ingen vinterhjemsendelser og kun få sommerfugle. Afspadsering max. 74 timer pr. 1. Maj. Den er fremsat forslag om at AMR også skal have løn. Faxe kommune: Kr til mand. Bruger sommerfugle og alt afspadsering skal være væk inden sommerferien. TR har den fornødne tid og lønnen er kr også til AMR. Der mangler helt klart enighed om fortolkning af køre/hviletidsbestemmelserne. Stevns Kommune: Der er fremsendt forslag til ny forhåndsaftale, løn ikke forhandlet. Ingen multimedieskat, alle har skrevet tro og love erklæring. Ingen vinterfyringer og den lille vagtordning med min. 4 timer. Tilsynet har vagtordning det samme har bagvagten. Ingen aftale om afspadsering der kan udbetales efter aftale. Løn til TR er kr , FTR og AMR kr

5 Kalundborg kommune: På havnen har de fået 2 trin til de lavest lønnede samt et trin til alle pr og et trin pr F-erene på synscentralen har fået 3-4 %. Der er lavet ny forhåndsaftale der bla. giver 2 løntrin til AMR og løn til tovholdere. Kr tilbage til forhandling. Alle har lavet tro og loveerklæring. Kommunen har fået penge af indenrigsministeriet til en ny materielgård i Gørlev og lovning på 23 mio. til en ny gård i Kalundborg. Løn til TR uden forhandlingsret kr , med forhandlingsret kr og forslag om kr ud af udmøntningsgarantien til AMR. Vej og park har aftale i forvejen på kr til TR og to løntrin til AMR. Ønsker de nye satser oven i de gamle. TR kontor er væk nu er det find en PC og log på. 15 er hjemsendt, de fleste i 5 måneder mens to sommerfugle er blevet fastansat og skal på 5 måneders kursus for at blive tillærte gartnere. Livlig kursusaktivitet. Afspadseringsaftale 74 timer pr. 1. juni og 37 timer pr. 1. Oktober. Sorø kommune: Procedureaftale fremsendt til kommunen i december returneret uden kommentarer. Skal forhandle 10. Februar. TR har den fornødne tid, og der skal lokalt indgås aftale om aflastning af arbejdspres. TR er brudt sammen pga. stress, så den gode aftale skal udmøntes bedre. Regler for afspadsering max. 74 timer pr. 1. Maj. Ingen hjemsendelser og TR løn på kr i 2000 priser. Ringsted Kommune: Ingen hjemsendelser og udkald til håndmænd på kr Andre får kr plus kr pr. måned. Ny løn kr til 22 mand, på genbrugspladsen kr til 3 mand. 6. Eventuelt: Næste møde i maj måned i 3F Næstved, subsidiært i Holbæk. Ok 2011 skal på dagsordenen evt. via input fra medarbejder fra forbundet. NB. Siden sidst: Landsmøde 5-6 november på Esbjerg højskole. Bilag 1: Adresseliste Bilag 2: Referat af bestyrelses- og repræsentantskabsmøde På formandens vegne Carsten Olesen

Landsbrancheklubben for 3F kommunale- og regionale specialarbejdere. Region Sjælland. Tema og valgmøde onsdag d. 5. december kl.09.

Landsbrancheklubben for 3F kommunale- og regionale specialarbejdere. Region Sjælland. Tema og valgmøde onsdag d. 5. december kl.09. Deltagere: Landsbrancheklubben for 3F kommunale- og regionale specialarbejdere Region Sjælland Tema og valgmøde onsdag d. 5. december kl.09.00 3F Sydsjælland, Vingevej 1, Vordingborg Referat Christian

Læs mere

Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland

Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland Referat af regionsmøde den 26. juni i 3F Midtsjællands lokaler i Stenlille. Deltagere: Torben Bekke, Greve Kommune, Jan Rasmussen,

Læs mere

Referat af Regionsudvalgsmøde den 23.06.08

Referat af Regionsudvalgsmøde den 23.06.08 Referat af Regionsudvalgsmøde den 23.06.08 Deltagere: 3F Østsjælland, Råhusvej 73, Fakse Carsten Olesen; Vordingborg kommune, Jan Rasmussen; Energiforsyningen, Bo H. Jonsson; 3F Midtsjælland, Jørgen Merritskov;

Læs mere

Allan Gildhoff ønsker at fratræde som sekretær og medlem af repræsentantskabet.

Allan Gildhoff ønsker at fratræde som sekretær og medlem af repræsentantskabet. Kommunale og Regionale Landsbrancheklub Region Sjælland Referat af Regionsudvalgsmøde torsdag d.17. marts hos 3F Holbæk-Odsherred, Spånnebæk 10, 4300 Holbæk, kl. 09.30. Deltagere: Carsten Olesen, Bo H.

Læs mere

Referat af. Regionsudvalgsmøde i Landsbrancheklubben for Kommunale og Regionale. Region Sjælland

Referat af. Regionsudvalgsmøde i Landsbrancheklubben for Kommunale og Regionale. Region Sjælland Referat af Regionsudvalgsmøde i Landsbrancheklubben for Kommunale og Regionale Region Sjælland Mødet afholdtes hos 3F Køge Bugt Lykkebækvej 4 Køge, torsdag d. 22. maj 1. Velkomst valg af ordstyrer samt

Læs mere

Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland

Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland Referat af regionsudvalgsmødet den 12. juni 2007 i 3F-Vestlollands lokaler, Havnegade 19, Nakskov. Deltagere: Carsten Olesen, Jan Rasmussen,

Læs mere

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Orientering fra Per Andersen Team Genbrugspladser Esbjerg kommune Fra d. 1 januar 2014 har medarbejderne på Team Genbrugspladser Esbjerg kommune

Læs mere

Figur- og tabelsamling vedr. Udviklingen for hver kommune i Region Sjælland

Figur- og tabelsamling vedr. Udviklingen for hver kommune i Region Sjælland Region Sjælland Koncern Økonomi, Analyse og afregning 20. januar 2013 Kommunal Medfinansiering (KMF) i løbende priser. Figur- og tabelsamling vedr. Udviklingen for hver kommune i Region Sjælland 2007-2012

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 4 af december 2010 3F-medlemmer i regioner

NYHEDSBREV NR. 4 af december 2010 3F-medlemmer i regioner NYHEDSBREV NR. 4 af 3F-medlemmer i regioner læs i dette nummer OK11 Er der ekstraordinært ansatte på DIN arbejdsplads? Sne Sne Aktuelle kurser og temadage i foråret 2011 OK 11 - Udtagelse af tværgående

Læs mere

Referat af møde i Regionsudvalg Nord/Den kommunale Landsbrancheklub, afholdt den 14. August 2008 i SÆBY hos 3F Nordøstvendsyssel.

Referat af møde i Regionsudvalg Nord/Den kommunale Landsbrancheklub, afholdt den 14. August 2008 i SÆBY hos 3F Nordøstvendsyssel. I mødet deltog: Kim Nymand Olsen, Ole Ranum, Benny E. Karlsen, Dorthea Jensen, Lindy Mortensen, Claus Pedersen, Mariann Nielsen, Per Kronborg Christensen, Annemarie Sørensen, Anne-Marie Als, Salmon Dahlgaard

Læs mere

Hver femte virksomhed vil ikke anbefale kommunerne i Region Sjælland

Hver femte virksomhed vil ikke anbefale kommunerne i Region Sjælland September 2013 Hver femte virksomhed vil ikke anbefale kommunerne i Region Sjælland Hver femte virksomhed i Region Sjælland vil ikke anbefale kommunen som et sted at etablere sig til andre virksomheder.

Læs mere

VÆKST- OG BESKÆFTIGELSES- REDEGØRELSE

VÆKST- OG BESKÆFTIGELSES- REDEGØRELSE VÆKST- OG BESKÆFTIGELSES- REDEGØRELSE 2. kvartal 2015 VÆKST- OG BESKÆFTIGELSES- REDEGØRELSE 2. kvartal 2015 87 23 VI udvikler Redegørelsen sammenfatter oplysninger om de erhvervs- og beskæftigelsesmæssige

Læs mere

Sådan påvirker regeringens boligudspil husejerne i Region Sjælland

Sådan påvirker regeringens boligudspil husejerne i Region Sjælland Sådan påvirker regeringens boligudspil husejerne i Region Sjælland Regeringens boligudspil vil have betydning for den bolig, boligejerne i Danmark skal betale. I denne oversigt præsenteres effekterne af

Læs mere

Orienteringsmøde om OK18-resultatet. xx xx.xx.2018

Orienteringsmøde om OK18-resultatet. xx xx.xx.2018 Orienteringsmøde om OK18-resultatet xx xx.xx.2018 Disposition 1. Sammenfatning af CFU-resultatet 2018 2. Hvad så nu den nærmeste fremtid? 3. Ordet er frit 4. Tak for nu Et lille flashback til tiden før

Læs mere

VÆKST- OG BESKÆFTIGELSES- REDEGØRELSE

VÆKST- OG BESKÆFTIGELSES- REDEGØRELSE VÆKST- OG BESKÆFTIGELSES- REDEGØRELSE 1. kvartal 2015 VÆKST- OG BESKÆFTIGELSES- REDEGØRELSE 1. kvartal 2015 87 23 VI udvikler I denne vækst- og beskæftigelsesredegørelse sammenfattes oplysninger om de

Læs mere

Data om den regionale uddannelsespulje, 6 ugers jobrettet uddannelse og puljen til uddannelsesløft i kommunerne i RAR- Sjællands område

Data om den regionale uddannelsespulje, 6 ugers jobrettet uddannelse og puljen til uddannelsesløft i kommunerne i RAR- Sjællands område Baggrundsmateriale til dialog om strategier og mål for brugen af Den regionale uddannelsespulje Det regionale arbejdsmarkedsråd 1. maj 2017 Data om den regionale uddannelsespulje, 6 ugers jobrettet uddannelse

Læs mere

Den årlige lønforhandling Er du offentligt ansat, har du krav på en årlig lønforhandling. Gå til din tillidsrepræsentant

Den årlige lønforhandling Er du offentligt ansat, har du krav på en årlig lønforhandling. Gå til din tillidsrepræsentant Den årlige lønforhandling Er du offentligt ansat, har du krav på en årlig lønforhandling. Gå til din tillidsrepræsentant eller til Dansk Psykolog Forening med dine overvejelser og argumenter så forhandler

Læs mere

Hvordan går det med de lokale lønforhandlinger på din arbejdsplads? TR møde 17. februar 2015

Hvordan går det med de lokale lønforhandlinger på din arbejdsplads? TR møde 17. februar 2015 Hvordan går det med de lokale lønforhandlinger på din arbejdsplads? TR møde 17. februar 2015 BRUG MULIGHEDERNE! Fællesaftale om lokal løndannelse Procedureaftalen Lønpolitik MED LØN FORHANDLES PÅ FORSKELLIGE

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT AF KONSTITUERENDE MØDE 2010 K K R S J Æ L L A N D Dato: 25. januar 2010 Tidspunkt: 10.30 Sted: Scandic Ringsted, Nørretorv 57, 4100 Ringsted KL s mission Varetage demokratisk styrede kommuners

Læs mere

Klyngesamarbejdet på voksenspecialundervisningsområdet Februar Årsrapport 2015

Klyngesamarbejdet på voksenspecialundervisningsområdet Februar Årsrapport 2015 Klyngesamarbejdet på voksenspecialundervisningsområdet Februar 2016 Årsrapport 2015 Udvikling, efterspørgsel og kapacitet i region Sjælland på voksenspecialundervisningsområde Resumé Klyngerne på voksenspecialundervisningsområdet

Læs mere

Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup.

Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup. Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup. Oplæg fra Sannie Jørgensen: Løntilskudsordning, hvad er det

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Deltagere: Niels-Ole Hartmann FOA Esbjerg Frank Bruno Madsen FOA

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Sjælland/Lolland-Falster

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Sjælland/Lolland-Falster Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Sjælland/Lolland-Falster Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Sjælland/Lolland-Falster 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT 2014 K K R S J Æ L L A N D Dato: 28-01-2014 10:30 Sted: Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted. Mulighed for gruppemøder fra kl. 9.00 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere

Placeringsstatistik 18 årige

Placeringsstatistik 18 årige Ungdommens Uddannelsesvejledning Region Sjælland UU Lolland Falster UUV Køge Bugt UU Nordvest- Sjælland UU Vestsjælland UU Sjælland Syd Placeringsstatistik 18 årige 1 Placeringsstatistik for 18 årige i

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Tid: tirsdag den 16. maj 2017 kl. 09.00 14.00 Sted: Mødelokale A i Medborgerhuset, Bindslevs plads 5, 8600 Silkeborg Ordstyrer: Lene Meldgaard Referent: Elin Frederiksen

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Sjælland/Lolland-Falster

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Sjælland/Lolland-Falster Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Sjælland/Lolland-Falster Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Sjælland/Lolland-Falster 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling

Læs mere

Personale i Tønder Kommunes skolevæsen omfattet af Lov 409

Personale i Tønder Kommunes skolevæsen omfattet af Lov 409 Personale i Tønder Kommunes skolevæsen omfattet af Lov 409 Aftalen er gældende fra 1. august 2015 Indholdsfortegnelse Aftalevilkår... 3 Generelt... 3 Grundløn... 3 Funktionsløn aftalt lokalt... 4 [1] Klasselærer...

Læs mere

Referat fra regionsmøde d. 31 oktober 2016 ved 3F Vestfyn

Referat fra regionsmøde d. 31 oktober 2016 ved 3F Vestfyn Referat fra regionsmøde d. 31 oktober 2016 ved 3F Vestfyn Kommune Navne Mødt/ afbud Sønderborg Kaj Rasmussen Haderslev Hans Gehlert Mødt Haderslev Ole Larsen Mødt Kolding Conni Hahn Iversen Mødt Kolding

Læs mere

Analyser af det specialiserede socialområde i RS17-kommunerne

Analyser af det specialiserede socialområde i RS17-kommunerne Politikermøde Rammeaftale Sjælland 29. april 2016 Analyser af det specialiserede socialområde i RS17-kommunerne Camilla T. Dalsgaard 2 Seks delanalyser - fire rapporter 1. Voksenområdet: Udgifter, brugere

Læs mere

HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18

HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18 HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18 Kære TR. Vi skal snart i gang med at forhandle nye overenskomster. Der er mange vigtige ting på dagsordenen: Hvor store lønstigninger skal vi

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Nøgletalsrapport Vederlagsfri fysioterapi 2012 Faxe Kommune

Nøgletalsrapport Vederlagsfri fysioterapi 2012 Faxe Kommune Nøgletalsrapport Vederlagsfri fysioterapi 2 Faxe Kommune Centersekretariatet for Sundhed og Pleje Sammenfatning Indeværende notat giver en gennemgang af området vederlagsfri fysioterapi, som varetages

Læs mere

Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter har vi en god snak om lokal løn dannelse og lønforhandling:

Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter har vi en god snak om lokal løn dannelse og lønforhandling: Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR møde i region sjælland 28. november 2012 Dagsorden Kort præsentations runde af de tilstedeværende Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter

Læs mere

OK18 NÆRMER SIG - HVAD ER VIGTIGST FOR HK KOMMUNALS MEDLEMMER?

OK18 NÆRMER SIG - HVAD ER VIGTIGST FOR HK KOMMUNALS MEDLEMMER? OK18 NÆRMER SIG - HVAD ER VIGTIGST FOR HK KOMMUNALS MEDLEMMER? VEJEN MOD DEN NYE OVERENSKOMST 2 / Starter efter sommerferien OK-kampagneuger fra 4.-15. september på mange arbejdspladser: HK Kommunal samler

Læs mere

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 20. juni 2012 kl. 16-18 Adresse: FOA, Fuglebakken 2, Himmelev, 4000 Roskilde Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne

Læs mere

Rettidighed for alle kontant- og starthjælpsmodtagere

Rettidighed for alle kontant- og starthjælpsmodtagere for alle kontant- og starthjælpsmodtagere (kontant- og starthjælpsmodtagere) Jobsamtaler november 2009 Hovedstaden og Sjælland Kontant- og starthjælpsmodtagere Første aktiveringstilbud Gentagende tilbud

Læs mere

FRA FRAVÆR TIL NÆRVÆR

FRA FRAVÆR TIL NÆRVÆR REGION SJÆLLANDS PERSONALEPOLITISKE PRINCIPPER FOR AT NEDBRINGE SYGEFRAVÆR FRA FRAVÆR TIL NÆRVÆR PROFESSIONELLE ARBEJDSMILJØER VI TAGER ANSVAR Odsherred Kalundborg Holbæk Lejre Roskilde Greve GENSIDIG

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 30. april 2012 kl. 15-18 Selandia Park 6 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 30. april 2012 kl. 15-18 Selandia Park 6 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 30. april 2012 kl. 15-18 Selandia Park 6 4100 Ringsted Indkaldt til mødet var 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen i Næstved

Læs mere

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland 1. Netværkets navn Netværket er en selvstændig forening knyttet landsforeningen KLF, Kirk & Medier( Herefter KLF). Netværkets navn er KLF Netværk Vestsjælland. Netværkets

Læs mere

Åben Tillægsdagsorden for Beredskabskommissionen

Åben Tillægsdagsorden for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åben Tillægsdagsorden for Beredskabskommissionen Mødedato 9. december 2016 Tid 07:00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester

Læs mere

Åbent Tillægsreferat for Beredskabskommissionen

Åbent Tillægsreferat for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Tillægsreferat for Beredskabskommissionen Mødedato 9. december 2016 Tid 07:00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester

Læs mere

k r av k ata l o g : d e t f o r h a n d l e r v i o m

k r av k ata l o g : d e t f o r h a n d l e r v i o m kravkatalog: det forhandler vi om Forord Det handler om tillid og anerkendelse Patient- og borgerinddragelse er en positiv dagsorden i social- og sundhedsvæsenet, som møder bred opbakning og involvering

Læs mere

Baggrundsmateriale til temamødet om beskæftigelse og inklusion på arbejdsmarkedet i Region Sjælland

Baggrundsmateriale til temamødet om beskæftigelse og inklusion på arbejdsmarkedet i Region Sjælland Baggrundsmateriale til temamødet om beskæftigelse og inklusion på arbejdsmarkedet i Region Sjælland Hovedpointer Kvalificeret arbejdskraft: Ledigheden har været faldende de seneste år. I 2015 var ledigheden

Læs mere

FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK

FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRERNE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK IKRAFTTRÆDELSESDATO: 01.04.09 Omfattet af udmøntningsgarantien pr. 01.04.09 Alt indføjet med kursivskrift

Læs mere

Forhåndsaftale pr. 1. januar 2017 om. lokal løndannelse. mellem. Roskilde Kommune og BUPL. for

Forhåndsaftale pr. 1. januar 2017 om. lokal løndannelse. mellem. Roskilde Kommune og BUPL. for Forhåndsaftale pr. 1. januar 2017 om lokal løndannelse mellem Roskilde Kommune og BUPL for Områdeledere på 0-6 års-området Pædagogiske ledere i daginstitutioner på 0-6 års-området Ledere af selvejende

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRERNE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK

FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRERNE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRERNE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK IKRAFTTRÆDELSESDATO: 01.04.10 Omfattet af udmøntningsgarantien pr. 01.04.10 Alt indføjet med kursivskrift

Læs mere

Hvordan har du det? Sundhedsprofil for Region Sjælland

Hvordan har du det? Sundhedsprofil for Region Sjælland Hvordan har du det? Sundhedsprofil for Region Sjælland Odsherred Kommunesocialgrupper i Region Sjælland Kommune socialgruppe 1 Kalundborg Holbæk Lejre Roskilde Greve Kommune socialgruppe 2 Kommune socialgruppe

Læs mere

Løn og pension. Notat Dato 27. marts 2017 [initialer] Side 1 af 6. Prioriteringskortene supplerende forklaringer

Løn og pension. Notat Dato 27. marts 2017 [initialer] Side 1 af 6. Prioriteringskortene supplerende forklaringer Notat Dato 27. marts 2017 [initialer] Side 1 af 6 Prioriteringskortene supplerende forklaringer Udover vejledningen til prioriteringsspillet er der udarbejdet supplerende forklaringer til hvert prioriteringskort.

Læs mere

FORHÅNDS AFTALE TØNDER KOMMUNE TØNDER LÆRERKREDS TØNDER KOMMUNE

FORHÅNDS AFTALE TØNDER KOMMUNE TØNDER LÆRERKREDS TØNDER KOMMUNE FORHÅNDS AFTALE TØNDER KOMMUNE 2017 2018 TØNDER KOMMUNE TØNDER LÆRERKREDS Indholdsfortegnelse Aftalevilkår... 3 Generelt om aftalen... 3 Tillæg... 3 Beløb i niv. 2000... 3 Grundløn... 3 Funktionsløn aftalt

Læs mere

RLTN, OK 08 oversigt RLTRN R TR OBS 1.4. 2008 1.10.2008 1.1.2009 1.4.2009 1.10.2009 1.1.2010 1.4.2010 1.10.2010 LØN

RLTN, OK 08 oversigt RLTRN R TR OBS 1.4. 2008 1.10.2008 1.1.2009 1.4.2009 1.10.2009 1.1.2010 1.4.2010 1.10.2010 LØN LØN Lønstigninger, Generelle lønstigninger og regulering Forkortet gennemløbstid Til erfarne fysioterapeuter Til fysioterapeuter med kortere erfaring Lokal løn, forlodsfinanciering 1.2. 2009: Foreslå kolleger

Læs mere

Som TR kan du forhandle en lokal aftale om seniorordninger, seniorjob og fratrædelsesordninger.

Som TR kan du forhandle en lokal aftale om seniorordninger, seniorjob og fratrædelsesordninger. Ergoterapeutforeningen Forhandling af seniorordninger Som TR kan du forhandle en lokal aftale om seniorordninger, seniorjob og fratrædelsesordninger. Seniorordninger Seniormedarbejdere i kommuner, regioner

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Velkommen til Sunnmøre Regionråd. Side 1

Velkommen til Sunnmøre Regionråd. Side 1 Velkommen til Sunnmøre Regionråd Side 1 Disposition 1. Kort om mig selv 2. Kort præsentation af Kalundborg Kommune i dag 3. kommunesammenlægningen i Danmark 4. Kommunesammenlægningen i Kalundborg at finde

Læs mere

Vedr. grænsetilfælde hvor Metal-folk skulle have udført 3F-vintertjeneste. Hvis nogle hører om sådanne tilfælde, kontakt David Gibson,

Vedr. grænsetilfælde hvor Metal-folk skulle have udført 3F-vintertjeneste. Hvis nogle hører om sådanne tilfælde, kontakt David Gibson, Dagsorden: 1. Velkomst og orientering ved formand. Vintertjeneste 3F/Metal. Spildevandsoperatører 3F/Metal. OK 13 Avis. Mødedatoer 2013. 2. Evaluering af 12/12 konferencen på Bornholm. 3. Landsmøde 12-13.

Læs mere

FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2017

FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2017 DIN GUIDE TIL FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2017 1 SE HVAD DINE KOLLEGER I HELE LANDET FÅR I LØN! 2 DET HER SKAL DU VIDE! Blik- og Rørarbejderforbundet forhandler overenskomsterne på VVS- området,

Læs mere

Fokusområder 2014. 2. Senhjerneskade herunder pensionsreformens betydning

Fokusområder 2014. 2. Senhjerneskade herunder pensionsreformens betydning Fokusområder 2014 1. Ministertema 2014: Godkendelse og tilsyn 2. Senhjerneskade herunder pensionsreformens betydning 3. Metodeudvikling herunder evidens & effekt med misbrugsområdet og nyspecialisering

Læs mere

Løntabel 1. januar Årsløn i alt inkl. områdetillæg

Løntabel 1. januar Årsløn i alt inkl. områdetillæg Årsløn i alt inkl. områdetillæg Løntrin Gruppe 0 Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe 3 Gruppe 4 28 305.771 309.527 312.126 315.881 318.479 29 310.870 314.448 316.924 320.500 322.977 30 316.079 319.466 321.813 325.198

Læs mere

Bilag: Oversigt over oprettelse af fora som erstatning for LBR i kommunerne i region Sjælland

Bilag: Oversigt over oprettelse af fora som erstatning for LBR i kommunerne i region Sjælland Bilag: Oversigt over oprettelse af fora som erstatning for LBR i kommunerne i region Sjælland Faxe Etablerede 1/1-2015 et nyt forum. Det kom dog aldrig i gang da visse fagforbund ikke ville deltage, hvis

Læs mere

landsoverenskomsten for kontor og lager mellem DI overenskomst II og HK/Privat

landsoverenskomsten for kontor og lager mellem DI overenskomst II og HK/Privat landsoverenskomsten for kontor og lager mellem DI overenskomst II og HK/Privat Mini-udgave Overenskomsten gælder fra 1. marts 2012 til 28. februar 2014 Kære medlem! For at hjælpe både nye og gamle medlemmer

Læs mere

Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal

Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal Publikationen kan hentes på hjemmesiden for Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed: www.oimb.dk Henvendelse om publikationen kan ske til kontaktpersonen

Læs mere

Konstituering af bestyrelsen i Klubben i TTA & INC i perioden fra marts 2017 til januar 2018:

Konstituering af bestyrelsen i Klubben i TTA & INC i perioden fra marts 2017 til januar 2018: Marts 2017. Konstituering af bestyrelsen i Klubben i TTA & INC i perioden fra marts 2017 til januar 2018: Det faglige arbejde gennemføres indenfor de rammer, der er fastsat i Love for Klubben i TTA & INC

Læs mere

HK Kommunals samlede krav til OK18

HK Kommunals samlede krav til OK18 HK Kommunals samlede krav til OK18 KL og Regionerne Generelle krav* forhandles af Forhandlingsfællesskabet og stilles gennem OAO 7.000 medlemmer af HK Kommunal i kommuner og regioner har op til OK18 givet

Læs mere

i 01.06.00 niveau 7.500, 9.200, 11.400, 13.900 (Løntekst: pers/klin komp.) Personlige og kliniske kvalifikationer

i 01.06.00 niveau 7.500, 9.200, 11.400, 13.900 (Løntekst: pers/klin komp.) Personlige og kliniske kvalifikationer Forhåndsaftale indgået mellem Region Sjælland, Ergoterapeutforeningen Basispersonale (32.17) Omfatter Næstved, Slagelse og Nykøbing F. Sygehuse Pr. 1. april 2012 Det kliniske kerneområde Personlige og

Læs mere

FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2018

FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2018 DIN GUIDE TIL FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2018 1 SE HVAD DINE KOLLEGER I HELE LANDET FÅR I LØN! DET HER SKAL DU VIDE! Blik- og Rørarbejderforbundet forhandler overenskomsterne på VVS- området,

Læs mere

Analyser af det specialiserede socialområde i RS17-kommunerne

Analyser af det specialiserede socialområde i RS17-kommunerne Direktørmøde Rammeaftale Sjælland 5. maj 2017 Analyser af det specialiserede socialområde i RS17-kommunerne Kasper Lemvigh 2 Tre rapporter 1. Voksenområdet: Udgifter, brugere og enhedsudgifter 2. Børneområdet:

Læs mere

Gennemgang af aftaleresultatet

Gennemgang af aftaleresultatet Gennemgang af aftaleresultatet 2018-2021 Kære medlem. Du skal nu til at stemme om resultatet af aftaleforhandlingerne. I det følgende gennemgås de enkelte elementer i resultatet. Du er meget velkommen

Læs mere

Fremskrivningen er udarbejdet med bistand fra UNI-C og Undervisningsministeriet

Fremskrivningen er udarbejdet med bistand fra UNI-C og Undervisningsministeriet Elevfremskrivning for STX i Region Sjælland Herunder præsenterer Region Sjælland en elevprognose for årene 2012-2016 fordelt på hver af de 17 kommuner i regionen. Fremskrivningen er udarbejdet med bistand

Læs mere

Bestyrelsesreferat 15/3 2012

Bestyrelsesreferat 15/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 15. marts 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume, Ellen Christiansen,

Læs mere

Sektoren. Afdelingen. Kommunalreformen.

Sektoren. Afdelingen. Kommunalreformen. Beretning 2007 Sektoren. Sektoren har afholdt bestyrelsesmøder 9 gange i løbet af året der er gået. Møderne holdes om aftenen med start kl. 18. Bestyrelsen består af 13 medlemmer fordelt med 3 dagplejepædagoger

Læs mere

Løntabel 1. oktober 2017

Løntabel 1. oktober 2017 Årsløn i alt inkl. områdetillæg Løntrin Gruppe 0 Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe 3 Gruppe 4 28 306.275 310.037 312.640 316.402 319.004 29 311.382 314.966 317.446 321.028 323.509 30 316.600 319.993 322.343 325.734

Læs mere

Netværksgruppen Voksenspecialundervisning December Årsrapport Udvikling og kapacitet i region Sjælland på voksenspecialundervisningsområde

Netværksgruppen Voksenspecialundervisning December Årsrapport Udvikling og kapacitet i region Sjælland på voksenspecialundervisningsområde Netværksgruppen Voksenspecialundervisning December 2013 Årsrapport 2013 Udvikling og kapacitet i region Sjælland på voksenspecialundervisningsområde Indhold 1. Resumé... 3 2. Indledning... 4 3. Kommissorium...

Læs mere

Gennemgang af OK11-resultatet Hovedresultaterne fra de netop afsluttede 2011-overenskomstforhandlinger

Gennemgang af OK11-resultatet Hovedresultaterne fra de netop afsluttede 2011-overenskomstforhandlinger Gennemgang af OK11-resultatet Hovedresultaterne fra de netop afsluttede 2011-overenskomstforhandlinger Materiale til vejledende urafstemning Bibliotekarforbundet, marts 2011 Indledning Til brug for den

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde på nattergalen 1. i Nibe tirsdag den 13. januar 2015

Referat fra bestyrelsesmøde på nattergalen 1. i Nibe tirsdag den 13. januar 2015 Referat fra bestyrelsesmøde på nattergalen 1. i Nibe tirsdag den 13. januar 2015 1. Valg af dirigent og skriftefører. Søren-Peter blev dirigent og Poul Erik referent. 2. Godkendelse af referatet. Underskrevet

Læs mere

industriens funktionær overenskomst mellem Dansk Industri og CO-industri herunder HK/Privat

industriens funktionær overenskomst mellem Dansk Industri og CO-industri herunder HK/Privat Mini-udgave industriens funktionær overenskomst mellem Dansk Industri og CO-industri herunder HK/Privat Overenskomsten gælder fra 1. marts 2012 til 28. februar 2014 Kære medlem! For at hjælpe både nye

Læs mere

VÆKST- OG BESKÆFTIGELSES- REDEGØRELSE

VÆKST- OG BESKÆFTIGELSES- REDEGØRELSE VÆKST- OG BESKÆFTIGELSES- REDEGØRELSE 1. kvartal 2017 VÆKST- OG BESKÆFTIGELSES- REDEGØRELSE 1. kvartal 2017 87% 23% VI udvikler Redegørelsen sammenfatter oplysninger om de erhvervs- og beskæftigelsesmæssige

Læs mere

Lønpolitik. Lønpolitik Vedtaget af MED-Hovedudvalget december 2010 Udgivet september 2015 Version 1.0. Redaktion Koncern HR

Lønpolitik. Lønpolitik Vedtaget af MED-Hovedudvalget december 2010 Udgivet september 2015 Version 1.0. Redaktion Koncern HR Lønpolitik Lønpolitik Vedtaget af MED-Hovedudvalget december 2010 Udgivet september 2015 Version 1.0. Redaktion Koncern HR Lønpolitik Formål Region Sjællands lønpolitik skal medvirke til at regionen kan

Læs mere

Løntabel 1. april Årsløn i alt inkl. områdetillæg

Løntabel 1. april Årsløn i alt inkl. områdetillæg Årsløn i alt inkl. områdetillæg Løntrin Gruppe 0 Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe 3 Gruppe 4 28 309.644 313.447 316.079 319.882 322.513 29 314.807 318.430 320.937 324.559 327.068 30 320.082 323.512 325.888 329.317

Læs mere

PROTOKOLLAT OM UDMØNTNING AF TREPARTSMIDLERNE TIL SENIORPOLITISKE INITIATIVER

PROTOKOLLAT OM UDMØNTNING AF TREPARTSMIDLERNE TIL SENIORPOLITISKE INITIATIVER Bilag 3 KL Side 1 Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte PROTOKOLLAT OM UDMØNTNING AF TREPARTSMIDLERNE TIL SENIORPOLITISKE INITIATIVER Parterne er enige om, at med protokollatet styrkes de kommunale

Læs mere

FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2019

FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2019 DIN GUIDE TIL FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2019 1 SE HVAD DINE KOLLEGER I HELE LANDET FÅR I LØN! 2 DET HER SKAL DU VIDE Blik- og Rørarbejderforbundet forhandler overenskomsterne på VVS- området,

Læs mere

Forhåndsaftale for lærere og børnehaveklasseledere i Viborg Kommune. (50.01)

Forhåndsaftale for lærere og børnehaveklasseledere i Viborg Kommune. (50.01) 3. september2015/lbb/lra Forhåndsaftale for lærere og børnehaveklasseledere i Viborg Kommune. (50.01) Forhåndsaftalen er indgået mellem Viborg Kommune og Viborg Lærerkreds og udarbejdet med henvisning

Læs mere

Løntabel 1. oktober Årsløn i alt inkl. områdetillæg

Løntabel 1. oktober Årsløn i alt inkl. områdetillæg Årsløn i alt inkl. områdetillæg Løntrin Gruppe 0 Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe 3 Gruppe 4 28 313.186 317.033 319.695 323.542 326.202 29 318.408 322.073 324.608 328.272 330.809 30 323.744 327.213 329.617 333.085

Læs mere

DU HAR FÅET NY OVERENSKOMST

DU HAR FÅET NY OVERENSKOMST DU HAR FÅET NY OVERENSKOMST POST Overenskomst mellem Post Danmark og 3F for arbejdsledere og specialister m.fl. Industriens Overenskomst 2010 med tilhørende lokalaftaler mellem Post Danmark og 3F gældende

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

Regionsudvalg Nord for den kommunale Landsbranche Klub. Tidspunkt: 27. August 2009 kl

Regionsudvalg Nord for den kommunale Landsbranche Klub. Tidspunkt: 27. August 2009 kl I mødet deltog: Anne Marie, Jesper, Claus, Kim Lehmann, Kingo, Mariann, Ole, Per, Kim, Benny. Afbud fra Bjarne, Dorthea, John og Lindy Nedenstående dagsorden udsendt: Regionsudvalg Nord for den kommunale

Læs mere

Nøgletal for Beskæftigelsesindsatsen hos

Nøgletal for Beskæftigelsesindsatsen hos Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Nøgletal for Beskæftigelsesindsatsen hos Andre Aktører (ny betalingsmodel) Serviceudbuddet 3. kvartal 2009 Indholdsfortegnelse Side: Tabel: Antal ledige i forløb

Læs mere

Misbrugsprojektet R A M M E A F T A L E N I D I R E K T Ø R M Ø D E 20. N O V E M B E R 2 0 1 5

Misbrugsprojektet R A M M E A F T A L E N I D I R E K T Ø R M Ø D E 20. N O V E M B E R 2 0 1 5 Misbrugsprojektet R A M M E A F T A L E N I REGION SJÆLLAND D I R E K T Ø R M Ø D E 20. N O V E M B E R 2 0 1 5 Misbrug i Danmark ALKOHOL Næsten 600.000 har et skadeligt alkoholforbrug 140.000 egentlig

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Udfordringer på beskæftigelsesområdet - KKR Sjælland d. 7. november 2012 V. Regionsdirektør Preben Rasmussen Høj, prh@ams.dk

Udfordringer på beskæftigelsesområdet - KKR Sjælland d. 7. november 2012 V. Regionsdirektør Preben Rasmussen Høj, prh@ams.dk Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Udfordringer på beskæftigelsesområdet - KKR Sjælland d. 7. november 2012 V. Regionsdirektør Preben Rasmussen Høj, prh@ams.dk Dagsorden 1. Beskæftigelsesområdet

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Løntabel 1. januar Årsløn i alt inkl. områdetillæg

Løntabel 1. januar Årsløn i alt inkl. områdetillæg Årsløn i alt inkl. områdetillæg Løntrin Gruppe 0 Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe 3 Gruppe 4 28 299.666 303.347 305.894 309.575 312.121 29 304.663 308.170 310.596 314.101 316.528 30 309.768 313.088 315.387 318.705

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag 15. maj 2012

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag 15. maj 2012 Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag 15. maj 2012 Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Laila Jensen, Anne Gregersen, Michael Strømgren, Michael Haugaard, Anne Pedersen, Annette Nelausen,

Læs mere

Lukket Referat Ældreråd. Lokale 1, Birkehøj, 17. februar 2014 Kl. 10:00-12:00

Lukket Referat Ældreråd. Lokale 1, Birkehøj, 17. februar 2014 Kl. 10:00-12:00 Lukket Referat Ældreråd Lokale 1, Birkehøj, 17. februar 2014 Kl. 10:00-12:00 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen,

Læs mere

PensionDanmark Holding A/S

PensionDanmark Holding A/S PensionDanmark Holding A/S ANBEFALET Til aktionærerne Til Aktionærerne i PensionDanmark Holding A/S 13. april 2010 Generalforsamling Der indkaldes hermed til 5. ordinære generalforsamling i PensionDanmark

Læs mere

Løn øvelse øvelse øvelse evt. walk and talk

Løn øvelse øvelse øvelse evt. walk and talk Løn i kommunen Løn Emner Hvad er 100 kr.? Reguleringsordning samt med/uden pension Hvad er centralt aftalt løn? Kend din OK øvelse Hvad er lokalt aftalt løn? Lønsedlen Kend din lønseddel / tjek af lønseddel

Læs mere