K E N D E L S E. i sag nr. 312/05. afsagt den ****************************** Egypten (Nilcruise, Cairo og Sharm El Sheikh)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "K E N D E L S E. i sag nr. 312/05. afsagt den ****************************** Egypten (Nilcruise, Cairo og Sharm El Sheikh). 21.07. 04.08."

Transkript

1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 312/05 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: Egypten (Nilcruise, Cairo og Sharm El Sheikh) kr. (ekskl. visum) Efter 1 uge blev rejsen - mod klagerens vilje afbrudt på grund af terrorangreb i Sharm El Sheikh. Tilbagebetaling af hele rejsens pris samt kompensation for 1 uges tabt ferie, i alt kr. SAGEN INDBRAGT: 6. september 2005 Bureauet har inden ankenævnsbehandlingen tilbagebetalt kr. til klageren. ******************************

2 2 Sagsfremstilling Klageren købte den 7. juni 2005 en rundrejse ( Kefren 1. klasse ) for 2 personer til Egypten for perioden fra torsdag den 21. juli til torsdag den 4. august 2005 indeholdende 1 uges krydstogt på Nilen med indkvartering i dobbeltkahyt på øvre dæk fra den 21. juli til den 28. juli, 3 overnatninger på Hotel Ramses Hilton i Cairo fra den 28. juli til den 31. juli og 4 overnatninger på Hotel Mövenpick Golf i Sharm El Sheikh fra den 31. juli til den 4. august. På klagerens faktura er rejsens pris angivet som en samlet pris på kr. pr. person plus et tillæg på 480 kr. pr. person, obligatorisk ansvarsforsikring samt visum. I bureauets prisliste er rejsens pris angivet til kr. + diverse tillæg, f.eks. halvpension på Hotel Mövenpick Golf (480 kr. pr. person) og garanti for kahyt på et af de øverste dæk (400 kr. pr. person). Af prislisten fremgår endvidere, at grundprisen for en uges krydstogt alene er kr. Af bureauets udbudsmateriale fremgår bl.a.: Vores Nilkrydstogt, kombinationsrejse og rundrejser er bygget op som moduler. Udgangspunktet en uges Nilkrydstogt er det samme for alle de fire rejser. Men herefter bestemmer du selv, hvad der skal bygges ovenpå. Du kan vælge mellem: 1) KRYDSTOGT: 8 dage 1 uges krydstogt på Nilen 2) KOMBINATIONSREJSER: (15 dage) 1 uges krydstogt på Nilen + A) en uge på hotel i Luxor eller B) på hotel i Sharm el Sheikh ved Rødehavet 3) KEOPS LILLE RUNDREJSE: 10 dage 1 uges krydstogt på Nilen + 2 dage på hotel i Cairo 4) KEFREN STOR RUNDREJSE: 15 dage 1 uges krydstogt på Nilen + 3 dage på hotel i Cairo + 4 dage på hotel i Sharm el Sheikh ved Rødehavet Klageren gør gældende, at vores ferie blev totalt ødelagt, da vi blev tvunget hjem 1 uge efter terrorist bombning i Sharm på trods af den store afstand fra vores opholdssted.

3 3 Klageren har i brev af 1. august 2005 til bureauet nærmere begrundet sin klage således: Undertegnede særdeles skuffede gæster, som ufrivilligt fik drømmerejsen til Egypten (Kefren 15 dages rundrejse, 1. klasse) afbrudt af bureauet under henvisning til gæsternes sikkerhed i forbindelse med episoden i Sharm el Sheikh. Naama Bay, ønsker herved at fremsætte krav om fuld erstatning for den ødelagte ferie samt passende kompensation for optjente, men spildte feriedage. Vi finder, at der er voldsom diskrepans mellem bureauet' frygt for terror og det faktum, at der på krydstogtskibet ikke fandtes internatadgang, endsige at bureauets-rejseledere heller ikke var i besiddelse af en bærbar PC med internetadgang. Desuden er det vanskeligt at godtage årsagssammenhæng mellem begivenhederne i Sharm el Sheikh. som ligger flere kilometer derfra og vores tur til Cairo og bade/dykkerferie i Sharm. Vi lå til kajs i Aswan, da Naama Bay bombningen indtraf. Efter episoden i Naama Bay var informationsniveauet til bureauet' gæster langt under lavmål, da rejselederne som anført ikke rådede over en PC med internetadgang. Først efter krav fra vores side (se bilag) blev der omsider givet en meget mangelfuld information, idet vi kun fik at vide, "at Cairo- og Sharm-opholdene var aflyst under henvisning til sikkerhedsproblemer, og at man fra bureauet' side ville forsøge at gennemføre Nilkrydstogtet de næste 5 dage. (Hvilket ikke bidrager meget til sikkerhedsforklaringens troværdighed). Bureauet' gæster måtte således selv via mobiltelefon til Danmark søge yderligere oplysninger, hvoraf fremgik, at der ikke var trusler mod Cairo eller Sharm, og at Udenrigsministeriet i TVavisen kun frarådede rejser til Sinaihalvøen. Det skal nævnes, at bureauet' gæster ved ankomsten til Luxor selv måtte "gå på nettet" for at hente Udenrigsministeriets udtalelse, hvori det hed "I den konkrete situation i Sharm el Sheikh er det ikke Udenrigsministeriets vurdering, at der er tale om overhængende fare for liv og helbred. De danske efterretningstjenester er enige i denne vurdering". Der er altså ikke tale om evakuering under nogen form! Adskillige af bureauet' gæster var derfor opsatte på at gennemføre den sidste uge enten i Cairo, Sharm (eller anden badeby), Luxor, Hurghada/EI Guna eller andre steder i Egypten. Vi finder det således aldeles uacceptabelt, at bureauet under dække af sikkerhed ikke straks gav os noget alternativt tilbud på den sidste uges ferieophold på 1. klasse, mens vi var der, vi befandt os ca km fra gerningsstedet. Vores krav er derfor fuld erstatning for den ødelagte ferie samt kompensation for de spildte feriedage. Ingen af os havde på noget tidspunkt blot overvejet at købe en rejse, der dækker 1 uges krydstogt på Nilen alene.

4 4 Bureauet har i brev af 10. august 2005 til klageren bl.a. anført: Set i lyset af terrorangrebene i Sharm el Sheikh valgte vi - som I ved af sikkerhedshensyn at evakuere alle vores gæster, også Jer der har været i Luxor og/eller Cairo, der ikke var direkte berørt af terroren. Vi har konsulteret med Danmarks Rejsebureauforenings jurist og Danmarks Rejsebureauforening har vurderet, at alle der er blevet sendt en uge for tidligt hjem fra Luxor, får refunderet en forholdsmæssig del af rejsen, beregnet som forskellen i prisen mellem 1 og 2 ugers rejse baseret på prisen i kataloget dvs. I får refunderet hele den sidste uge, som I ikke gjorde brug af. Her ser du, hvordan vi har beregnet jeres kompensation: Antal stykpris Grundpakkepris 1. kl. Kefren rundrejse , ,00 Grundpakkepris 1. kl. nilkrydstogt , ,00 I alt 5.200,00 Tillæg: Halvpension Mövenpick Golf 2 480,00 960,00 Vedlagt check. 6160,00 Vi har erfaret at mange af vores gæster blev meget vrede over at vi tog beslutningen om at evakuere og stoppe alle flyvninger frem til 15/9 ikke mindst dem, der har boet langt fra bomberne i Sharm el Sheikh. Men vi håber også at I har forståelse for, at vi tog en beslutning på baggrund af, at udenrigsministeriet havde frarådet alle unødige rejser ikke bare til Sharm el Sheikh by, men til hele Sinaihalvøen, hvor alle vores flyvninger går til selv flyene til Luxor går via Sharm el Sheikh. Udenrigsministeriet mente, at så længe vores gæster bare blev inden døre, ville der ikke være fare for deres liv og de mente derfor ikke der skulle sættes en officiel dansk evakuering i gang. Vi mente omvendt ikke, at det gav mening, at advare dem der var herhjemme om, at det var farligt at rejse dernede, men så ikke samtidig ville hjælpe de, der som jer var dernede. På den baggrund valgte vi at tage vores beslutning om at evakuere alle, da vi ikke mente, at vi kunne garantere for jeres sikkerhed. Vi beklager meget, at informationen i visse tilfælde har været både mangelfuld, langsommelig og divergerende. Men vi håber også på jeres forståelse for, at vi i den pågældende situation på det nærmeste blev rendt over ende af nervøse gæster, pårørende og pressen.

5 5 Klageren har efterfølgende indbragt sagen for Rejse-Ankenævnet, idet hun ikke stiller sig tilfreds med den modtagne kompensation, men derimod kræver tilbagebetaling af hele rejsens pris samt en erstatning på kr. for tabte feriedage. Det indklagede bureau har i udateret brev til Ankenævnet gjort følgende gældende: Klageren har købt en rejse, der består af en uges Krydstogt på Nilen + 3 nætters hotelophold i Cairo + 4 nætters hotelophold i Sharm el Sheikh med afrejse den 21/7. Men pga. bombeterroren i Sharm el Sheikh den 23/7 og Udenrigsministeriets heraf følgende fraråden af rejser til hele Sinaihalvøen var det ikke muligt at gennemføre den sidste del af opholdet. Klageren blev ligesom alle andre gæster i Luxor derfor fløjet direkte hjem fra Luxor den 28/7 og har som følge heraf fået refunderet alle udgifter til opholdet i Cairo og Sharm el Sheikh. Men klageren anfører at hele ferien er blevet ødelagt som følge af at vi har sendt dem hjem, og kræver derfor hele rejsens pris på kr. refunderet plus en kompensation på yderligere kroner for ødelagt ferie. Dette mener vi ikke der er grundlag for. For hele den første uge af rejsen med en uges krydstogt på Nilen med helpension og alle udflugter er blevet gennemført upåklageligt. Vi har givet et forholdsmæssigt afslag, svarende til den del af rejsen der er mistet. At den første uges Nilkrydstogt udgør langt den største del af rejsens pris illustreres af, at vores rejser er bygget op som moduler, hvor man selv bygger det ovenpå man ønsker, og her har klageren valgt at bygge et modul ovenpå, der består af 3 nætter på hotel med morgenmad i Cairo og 4 nætter på hotel i Sharm el Sheikh. Vi vil i den forbindelse henlede opmærksomheden på at der i vores katalog specifikt står at vores rejser er "...bygget op som moduler. Udgangspunktet en uges krydstogt er det samme for alle fire rejser. Men herefter bestemmer du selv, hvad der skal bygges oven på." (siderne i kataloget er vedlagt som bilag A) Ydermere kan man af prislisten tydeligt se prisforskellen mellem en uges krydstogt og en Rundrejse med en uges krydstogt på Nilen + en uges ophold i Sharm el Sheikh det fremgår altså tydeligt, hvad merudgiften for den ekstra uge i Cairo og Sharm el Sheikh er nemlig 2600 kr. hertil kommer et tillæg for indkvartering på værelse med bjergudsigt og tillæg for indkvartering på øvre dæk på krydstogtskibet. Klageren har i brev af 6. november 2005 til Ankenævnet kommenteret bureauets svar i sagen bl.a. således: - Rejsen blev bestilt, købt og betalt i henhold til, at varen skulle bestå af en helhed, som også anført under bureauet' eget navn for rejsen: Kefren, 1. klasse.

6 6 - Vi har ikke på noget tidspunkt kun købt en del heraf. - Vi har ikke på noget tidspunkt købt rejsen som moduler, som påstået af bureauet vi har købt en hel rejse, som ydermere har navn i sin helhed: "KEFREN 1.klasse". - Vi har købt en samlet ferie og ikke en sammenstrikket version af noget. - Rejsen er købt som en ferie, hvorfor vi klart fastholder, at vores ferie blev totalt ødelagt ved den utidige, ufrivillige hjemsendelse. - I Danmark anvender man såvel planlagte som sammenhængende feriedage, der i forvejen i god tid er aftalt med ens arbejdsgiver, man anvender feriepenge opsparet gennem et helt kalenderår. Efter en sådan hjemsendelse kan man ikke komme til sin arbejdsgiver og sige, at nu vil man bare have resten af ferien flyttet til et andet tidspunkt. Arbejdsgiveren kan med fuld rette forvente, at man møder efter den aftalte ferie frisk og veludhvilet. Dette blev jo ikke tilfældet efter vores mislykkede "ferie". -Vi fastholder, at det beløb bureauet har sendt os ikke kan dække nogen form for erstatningsrejse, det kan ikke engang dække 1 uges ferie. -Vi fastholder at køb af en rejse som her til lands ydermere forudbetales må sidestilles med et hvilket som helst køb af en vare. - Vi er sikre på, at dersom vi havde købt et møbel eller f.eks. en pels hos Magasin, var Magasin ikke kommet løbende til os bagefter og havde klippet halvdelen af pelsen af eller afskåret halvdelen af møblet, og derefter påstået, at købet bare skulle erstattes med et symbolsk beløb, da resten sikkert godt kunne bruges. Af Udenrigsministeriets rejsevejledning af 25. juli 2005 for Egypten fremgår bl.a.: Der er risiko for terrorhandlinger i Egypten, og danske rejsende opfordres til at udvise den største agtpågivenhed, særligt på steder hvor mange udlændinge opholder sig. I lyset af den uafklarede sikkerhedssituation fraråder Udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til Sinai-halvøen indtil videre. Natten til den 23. juli 2005 eksploderede et antal bomber i feriebyen Sharm el-sheikh. Der rapporteres om et større antal dræbte og sårede, herunder udenlandske turister. Der er på nuværende tidspunkt ingen meldinger om danskere, der er kommet alvorlig skade. Fire danske turister meldes lettere såret. De rejsende tilrådes indtil videre at forblive på deres hoteller og i øvrigt følge lokale myndigheders anvisninger.

7 7 Af Rejse-Ankenævnets vejledende retningslinjer af 27. juli 2005 for behandlingen af rejsesager i anledning af terrorangrebet i Sharm el Sheikh fremgår bl.a.: Ankenævnet finder, at den rejsende som følge af Udenrigsministeriets beskrivelse og vurdering af den uafklarede sikkerhedsmæssige situation efter terrorangrebet natten til den 23. juli 2005 må anses for at være udsat for en vis nærliggende livsfare ved ophold på Sinai-halvøen. Kunden har krav på forholdsmæssigt afslag i rejsens pris ved for tidlig hjemrejse. Kunden kan ikke umiddelbart fremsætte erstatningskrav, heller ikke som følge af for sen hjemkomst. Ankenævnets afgørelse På grund af terrorangrebet i Sharm el-sheikh natten til den 23. juli 2005 valgte bureauet at afbryde klagerens rejse den 28. juli efter 1 uges Nilkrydstogt og klageren mistede således 3 dages ophold i Cairo og 4 dages ophold i Sharm el-sheikh. Efter Ankenævnets opfattelse er der ikke grundlag for at kritisere den måde, hvorpå det indklagede bureau håndterede situationen, der opstod som følge af terrorangrebet, og hvorefter bureauet måtte tillægge hensynet til kundernes sikkerhed afgørende betydning og som følge heraf besluttede, at hjemrejsen skulle ske ved afslutningen af Nilkrydstogtet. Som følge af den tidligere hjemrejse finder Ankenævnet, at rejsen har været behæftet med sådanne mangler, at klageren er berettiget til et forholdsmæssigt afslag i rejsens pris, hvilket også - i hvert fald delvist - er erkendt af bureauet. Afslaget beregnes som et nedslag i rejsens grundpris som anført på rejsebeviset svarende til den procentvise værdiforringelse af rejsen i sin helhed, dvs. bestemt ud fra klagersn bestilling og betaling af en 2 ugers rejse, hvori såvel Nilkrydstogtet som opholdene i Cairo og i Sharm el-sheikh indgår som en integreret, samlet ferieoplevelse. Nedslaget fastsættes herefter beregnet ud fra rejsens samlede 14 døgn til i alt kr., hvori indgår det af klageren betalte tillæg for halvpension på hotellet i Sharm el-sheikh. Herfra trækkes det af bureauet allerede udbetalte beløb på kr.

8 8 Ankenævnet har ved sin afgørelse således ikke fundet grundlag for som påberåbt af bureauet at beregne klagerens forringede ferieoplevelse blot som forskellen i prisen mellem 1 og 2 ugers rejse baseret på prisen herfor i kataloget. Da rejsen ikke findes at have været ganske uden værdi for klageren, er der ikke grundlag for at hæve købet og få rejsens fulde pris tilbagebetalt. Ligeledes finder Ankenævnet ikke, at klageren har krav på erstatning i øvrigt, herunder for spildte feriedage, allerede fordi den opståede mangel skyldtes udefrakommende omstændigheder i form af et terrorangreb, som bureauet ikke med passende omhyggelighed kunne have forudset ved aftalens indgåelse eller i øvrigt have undgået. Da klageren kun har fået medhold i begrænset omfang, tilbagebetales gebyret på 275,00 kr. ikke, ligesom bureauet ikke pålægges sagsomkostninger. Som følge heraf b e s t e m m e s : Bureauet skal inden 30 dage fra dato betale kr. til klageren. Klagegebyret tilbagebetales ikke.

K E N D E L S E. i sag nr. 265/03. afsagt den *********************************

K E N D E L S E. i sag nr. 265/03. afsagt den ********************************* 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 265/03 afsagt den ********************************* REJSEMÅL: Luxor, Ægypten. 20.2. 6.3. 2003. PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: 23.048 kr. Manglende erstatning for

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 149/06. afsagt den 19. januar 2007 ****************************** 5230 Odense M. Alfa Travel v/lars Frederiksen

K E N D E L S E. i sag nr. 149/06. afsagt den 19. januar 2007 ****************************** 5230 Odense M. Alfa Travel v/lars Frederiksen REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 149/06 afsagt den 19. januar 2007 ****************************** KLAGER S J (30 personer) 5230 Odense M SALGSBUREAU ARRANGØR Alfa Travel v/lars Frederiksen Alfa

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 136/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Pattaya, Thailand, 20.1. 2.2.2004 PRIS: I alt kr. 12.798,- KLAGEN ANGÅR: KRAV: Utilfredsstillende

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2008/0199 afsagt den 27. august 2009 ****************************** REJSEMÅL Sharm El Sheikh, Egypten. 11.10.-18.10.2008 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 29.812

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 64/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 64/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 64/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Alcudia, Mallorca, 20.6. 4.7.2003 PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: I alt kr. 26.148,- inkl. børnerabat samt

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 12. marts 2018 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Rundrejse. Canada. 27.5.-18.6.2017.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 108/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Phuket, Thailand. 6.1. 19.1.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 25.708 kr. (ekskl. forsikringer) Utilfredsstillende

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0259 afsagt den 6. juni 2014 ****************************** KLAGER PS (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Star Tour A/S Star Tour A/S REJSEMÅL

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 268/05. afsagt den 12. december 2005 *********************************

K E N D E L S E. i sag nr. 268/05. afsagt den 12. december 2005 ********************************* 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 268/05 afsagt den 12. december 2005 ********************************* KLAGER G L (4 voksne og 1 barn ) Pottemagerporten 11 2650 Hvidovre SALGSBUREAU ARRANGØR

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 348/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Sunny Beach, Bulgarien. 2.9.-9.9.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 4.400 kr. kr. (inkl. flytillæg)

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 268/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Bulgarien. 1.6-8.6.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 7.058 kr. (inkl. værelsestillæg) Utilfredsstillende

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 17. februar 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Side, Tyrkiet. 27.7.-3.8.2016.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0068 afsagt den 21. november 2013 ****************************** KLAGER KDS (4 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV FDM Travel

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0298 afsagt den 27. juni 2014 ****************************** KLAGER HS (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR Spar Tours ApS Lauritzen Rejser v/niels Lauritzen

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0109 afsagt den 19. november 2014 ****************************** KLAGER OJG (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Travel Sense A/S Travel Sense A/S

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 228/05. afsagt den 17. januar 2006 ****************************** KLAGER S K-S (26 voksne/3 børn) 3070 Snekkersten

K E N D E L S E. i sag nr. 228/05. afsagt den 17. januar 2006 ****************************** KLAGER S K-S (26 voksne/3 børn) 3070 Snekkersten REJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 228/05 afsagt den 17. januar 2006 ****************************** KLAGER S K-S (26 voksne/3 børn) 3070 Snekkersten SALGSBUREAU ARRANGØR Thinggaard Rejser ApS

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 2014/0092. afsagt den 11. november 2014 ****************************** KLAGER AJ (2 personer)

K E N D E L S E. i sag nr. 2014/0092. afsagt den 11. november 2014 ****************************** KLAGER AJ (2 personer) 1 PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2014/0092 afsagt den 11. november 2014 ****************************** KLAGER AJ (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV Star

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0120 afsagt den 16. oktober 2015 ****************************** KLAGER K (2 voksne/1 barn) SALGSBUREAU ARRANGØR B B REJSEMÅL Athen, Grækenland. 27.-30.8.2015.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 21. december 2016 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Sunny Beach, Bulgarien. 4.7.-10.7.2016.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 294/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Wagrain, Østrig. 10.2.-17.2.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 33.888 kr. (ekskl. årsrejseforsikring,

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 210/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 210/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 210/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Berlin, 21.5. 23.5.2004 PRIS: KLAGEN ANGÅR: I alt kr. 2.374,- inkl. internetrabat Utilfredsstillende

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0332 afsagt den 28. august 2014 ****************************** KLAGER HPJ (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Krone Golf Tours, Filial af Golf Plaisir

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2016/0028 afsagt den 20. april 2016 ****************************** KLAGER K (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV B B Rundrejse.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2012/0028 afsagt den 20. december 2012 ****************************** KLAGER RV (2 pers.) og AJ SALGSBUREAU ARRANGØR C & C Travel ApS C & C Travel ApS

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0193 afsagt den 21. maj 2015 ****************************** KLAGER KHS (12 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Hekla Travel A/S Hekla Travel A/S REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0142 afsagt den 20. april 2016 ****************************** KLAGER RTA (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Sweetdeal A/S (Berlingske Media A/S) Amisol

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2008/0001 afsagt den 20. april 2009 ****************************** REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR Mao Miguel, Azorerne. 28.2.08-6.3.08 (rejseperiode for erstatningsrejse

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0199 afsagt den 19. marts 2015 ****************************** KLAGER KEH (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Detur Denmark ApS Detur Denmark ApS REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0026 afsagt den 1. juli 2015 ****************************** KLAGER MEV (1 person) v/ IAW SALGSBUREAU ARRANGØR GIBA Travel ApS GIBA Travel ApS REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0253 afsagt den 6. juni 2014 ****************************** KLAGER CCO (2 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR Star Tour A/S Star Tour A/S REJSEMÅL Menorca,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0103 afsagt den 16. oktober 2015 ****************************** KLAGER NN (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV Top Tours

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2016/0114 afsagt den 31. august 2016 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Rundrejse. Bangkok, Thailand.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 4. december 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Alanya, Tyrkiet. 14.5.-21.5.2017.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2008/0063 afsagt den 4. juni 2009 ****************************** KLAGER HHR (1 pers.) v/advokat RS 1005 København K SALGSBUREAU ARRANGØR Atlantik Travel

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0188 afsagt den 19. maj 2014 ****************************** KLAGER SM (3 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Spies A/S Spies A/S REJSEMÅL Alcudia, Mallorca.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0184 afsagt den 5. marts 2015 ****************************** KLAGER UKF (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Bravo Tours A/S Bravo Tours A/S REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0198 afsagt den 19. marts 2015 ****************************** KLAGER K (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR B B REJSEMÅL Afandou & Kolymbia, Rhodos.

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 326/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 326/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 326/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Korsika, Frankrig, 13.07-28.07.2004 PRIS: KLAGEN ANGÅR: I alt 25.616,00 kr. Utilfredsstillende indkvartering,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 22. maj 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL New York, USA og Playa del Carmen,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 395/2007 afsagt den 17. november 2008 ****************************** KLAGER S G D (2 personer) 3140 Ålsgårde SALGSBUREAU ARRANGØR Star Tour A/S Star Tour

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 29. september 2016 ****************************** KLAGER [Klager] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [Bureau] [Bureau] REJSEMÅL Cancun, Mexico.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0036 afsagt den 11. september 2015 ****************************** KLAGER ENJ (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Århus Charter A/S Århus Charter A/S

Læs mere

REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E. i sag nr. 73/04. afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Gran Canaria, 12.11.-26.11.2003.

REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E. i sag nr. 73/04. afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Gran Canaria, 12.11.-26.11.2003. 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 73/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Gran Canaria, 12.11.-26.11.2003. PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: 12.646 kr. Utilfredsstillende rejsearrangement

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0198 afsagt den 19. marts 2015 ****************************** KLAGER CMS (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Kuoni Nordic Danmark, Filial af Kuoni

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 29. september 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Rundrejse. Hawaii og Californien,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2014/0120 afsagt den 19. november 2014 ****************************** KLAGER NØ (2 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR Den Danske Rejsegruppe Filial af Svenska Resegruppen

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2009/0169 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Palermo, Sicilien. 13.7.-27.7.2009 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 10.636 kr. Utilfredsstillende

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2011/0222 afsagt den 19. november 2012 ****************************** KLAGER ES (2 voksne/1 barn) SALGSBUREAU ARRANGØR Selskabet af 30. november 2011 A/S

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0076 afsagt den 11. september 2015 ****************************** KLAGER TK (2 voksne/4 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Star Tour A/S Star Tour A/S REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 21. december 2016 ****************************** KLAGER [K] (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Praktikophold. Sydney, Australien.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0096 afsagt den 11. november 2014 ****************************** KLAGER TL (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Take Offer ApS Take Offer ApS REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 29. september 2016 ****************************** KLAGER [Klager] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [Bureau] [Bureau] REJSEMÅL Puerto Rico,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 13. september 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 voksne/4 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Rundrejse i Florida og

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0041 afsagt den 18. december 2013 ****************************** KLAGER MA (2 voksne/1 barn) SALGSBUREAU ARRANGØR Spies A/S Spies A/S REJSEMÅL Maspalomas,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 105/2008 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Isla de Coche, Isla Margarita. 18.12.2007-1.1.2008 PRIS KLAGEN ANGÅR I alt 26.896 kr. Utilfredsstillende

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2010/0105 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Alicante, Spanien. 14.12.-21.12.2009 PRIS I alt 9.400 kr. KLAGEN ANGÅR Utilfredsstillende

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 359/04. afsagt den ****************************** Mexico (rundrejse). 10.11.-25.11.2004 samt på egen hånd til 30.11.2004.

K E N D E L S E. i sag nr. 359/04. afsagt den ****************************** Mexico (rundrejse). 10.11.-25.11.2004 samt på egen hånd til 30.11.2004. 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 359/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: Mexico (rundrejse). 10.11.-25.11.2004 samt på egen hånd til 30.11.2004.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2008/0146 afsagt den 22. juni 2009 ****************************** REJSEMÅL Sunny Beach, Bulgarien. 27.7.-10.8.2008 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 18.780 kr. (ekskl.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 6. november 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Playa de las Américas, Tenerife.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 20. august 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Golfrejse. Maspalomas, Gran Canaria.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0235 afsagt den 3. marts 2014 ****************************** KLAGER SAF (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Bravo Tours A/S Bravo Tours A/S REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2010/0011 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Dubai. 30.10.-7.11.09 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 8.236 kr. Afvist i Kastrup lufthavn pga.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2011/0196 afsagt den 24. oktober 2012 ****************************** KLAGER J H (3 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Risskov Travel Partner A/S Risskov Travel

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 59/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 59/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 59/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: London, 28.11.-30.11.2003. PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: 9.870 kr. Klagerne blev indkvarteret på et andet

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0102 afsagt den 11. december 2013 ****************************** KLAGER MB (2 pers.) v/ KSkH SALGSBUREAU ARRANGØR Bravo Tours A/S Bravo Tours A/S REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 235/2007 afsagt den 23. juni 2008 ****************************** KLAGER P T (3 pers.) 2630 Tåstrup SALGSBUREAU ARRANGØR Stjernegaard Rejser A/S Stjernegaard

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 13. september 2017 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Nusa Dua, Bali. 2.11.-15.11.2016.

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 13/06. afsagt den 14. august 2006 ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 13/06. afsagt den 14. august 2006 ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 13/06 afsagt den 14. august 2006 ****************************** REJSEMÅL Antalya, Tyrkiet. 7. 21.9.2005 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 3404 kr. Ødelagt bagage på hjemrejsen.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2008/0165 afsagt den 27. august 2009 ****************************** REJSEMÅL Sprogrejse XXX International, Malta. 8.7.-21.7.2008 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 87/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 87/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 87/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Maria Alm, Østrig, 23.1. 1.2.2004 PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: I alt kr. 39.686,- inkl. børnerabatter,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 31. oktober 2016 ****************************** KLAGER [Klager] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [Bureau] [Arrangør] REJSEMÅL Bologna, Italien.

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 178/06. afsagt den 19. januar 2007 ****************************** REJSEMÅL Santa Ponsa, Mallorca. 11.03.2006 19.03.

K E N D E L S E. i sag nr. 178/06. afsagt den 19. januar 2007 ****************************** REJSEMÅL Santa Ponsa, Mallorca. 11.03.2006 19.03. REJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 178/06 afsagt den 19. januar 2007 ****************************** REJSEMÅL Santa Ponsa, Mallorca. 11.03.2006 19.03.2006 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 14.429 kr.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0272 afsagt den 19. maj 2016 ****************************** KLAGER K (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR B B REJSEMÅL Alanya, Tyrkiet. 12.9.-19.9.2015.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0280 afsagt den 6. juni 2014 ****************************** KLAGER GJ (3 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Lowcostholidays.dk, filial af Lowcosttravelgroup

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0289 afsagt den 27. juni 2014 ****************************** KLAGER MI (4 voksne /2 børn) v/advokat TJ SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2010/0318 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Alcudia, Mallorca. 18.9.-25.9.2010 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 6.986 kr. Utilfredsstillende rejsearrangement

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 13. december 2016 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Kolymbia, Rhodos. 23.5.-31.5.2016.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 11. september 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 voksne/1 barn) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Skirejse. Courchevel, Frankrig.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2012/0014 afsagt den 20. december 2012 ****************************** KLAGER IE (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Club La Santa A/S Club La Santa

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0004 afsagt den 28. august 2014 ****************************** KLAGER SN (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Pro-Golf Tours (Profil Rejser A/S) Pro-Golf

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2009/0163 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Kroatien. Krydstogt i Adriaterhavet. 11.7.-18.7.2009 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 14.772 kr. (ekskl.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0164 afsagt den 16. februar 2016 ****************************** KLAGER ALR (1 person) v/ ULR SALGSBUREAU ARRANGØR Rejsespecialisten ApS (My Education)

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 140/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 140/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 140/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Rom, 15.04. 18.04.2004. PRIS: KLAGEN ANGÅR: I alt 8.790 kr. Forsinket afhentning på hotellet på hjemrejsedagen,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 17. februar 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Albufeira, Portugal. 8.7.-23.7.2016.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 29. september 2017 ****************************** KLAGER [K] (4 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Kalithea, Rhodos. 12.6.-19.6.2017.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 6. november 2017 ****************************** KLAGER [K] (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Paris, Frankrig. 1.9-4.9.2016. PRIS

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 373/2007 afsagt den 17. november 2008 ****************************** REJSEMÅL Krydstogt An der schönen blauen Donau. 28.7.-7.8.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0328 afsagt den 9. september 2014 ****************************** KLAGER JF (3 personer) Vodskovvej 48 9310 Vodskov SALGSBUREAU ARRANGØR Spies A/S

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 16. april 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Golden Sands, Bulgarien. 25.7.-1.8.2017.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0288 afsagt den 29. juni 2016 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Playa las Américas, Tenerife.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 9. februar 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Agii Apostoli, Kreta. 20.7.-3.8.2017.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0303 afsagt den 27. juni 2014 ****************************** KLAGER JSB (2 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR Kuoni Nordic Danmark, Filial af Kuoni Nordic

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2011/0104 afsagt den 26. september 2012 ****************************** KLAGER KKM (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Kuoni Scandinavia Danmark, filial af

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2008/0056 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Fodboldtræningslejr i Antalya, Tyrkiet. 15.3.-22.3.2008 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 229.150

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 15/05. afsagt den ****************************** KLAGER: [K] (2 pers.)

K E N D E L S E. i sag nr. 15/05. afsagt den ****************************** KLAGER: [K] (2 pers.) 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 15/05 afsagt den ****************************** KLAGER: [K] (2 pers.) SALGSBUREAU: ARRANGØR: [B] [B] REJSEMÅL: Pretzsch, Tyskland, 22.12.-26.12.2004 PRIS: KLAGEN

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 6. marts 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Chania, Kreta. 1.7.-15.7.2016.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0027 afsagt den 16. juni 2015 ****************************** KLAGER ES (3 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Trier Ski A/S Trier Ski A/S REJSEMÅL Skirejse.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2012/0184 afsagt den 1. juli 2013 ****************************** KLAGER PEAV (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Memory Tours v/ Per Tvede Hansen Memory Tours

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 16. april 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Sliema, Malta. 4.8.-8.8.2017. PRIS

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2014/0053 afsagt den 10. oktober 2014 ****************************** KLAGER KF (4 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR Nortlanders Skinetwork A/S Nortlanders Skinetwork

Læs mere