MEDLEMSMAPPE. - Formandens indledning - Vedtægter - Tjenesteretslige regler - Troserklæring - Indmeldelsesblanket

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MEDLEMSMAPPE. - Formandens indledning - Vedtægter - Tjenesteretslige regler - Troserklæring - Indmeldelsesblanket"

Transkript

1 MEDLEMSMAPPE - Formandens indledning - Vedtægter - Tjenesteretslige regler - Troserklæring - Indmeldelsesblanket

2 Kære kollega, 12. oktober Velkommen til Frikirkeleder (FKL) FKL er en forening for præster, missionærer og ledere, som ønsker at leve i et forpligtende fællesskab med klare etiske retningslinjer. I en tid, hvor Integriteten og den balancerede livsstil er under massivt angreb i samfundet, agter foreningens medlemmer at leve efter bibelske standarder. Der er efterhånden gået en del år siden man begyndte at tale om nødvendigheden af nogle klare etiske retningslinjer for forkyndere i Pinsevækkelsen. Frede Rasmussen fra Pinsekirken i Aarhus tog initiativet, og foreningen blev en virkelighed. Siden denne dag, er der sket meget. Over 60 pastorer, ledere og missionærer har meldt sig ind i foreningen. FKL har i de sidste år taget initiativet til flere FKL dage, hvor pastorer og ledere samles for at drøfte aktuelle og relevante emner samt for at bygge netværk. Vi har brug for hinanden. Det er godt at vide, at man ikke står alene i tjenesten. På generalforsamlingen i sommeren 2007 blev der vedtaget, at åbne foreningen for ledere, som ikke er en del af pinsevækkelsen, men som er en del af FrikirkeNet. På generalforsamlingen i sommeren 2008 blev de nødvendige vedtægtsændringer godkendt og foreningen skiftede navn fra Pinsebevægelsens Prædikantforening til Frikirkeleder.dk. FKL s bestyrelse står også i en dialog med FrikirkeNets koordinations-gruppe vedr. dette. Næste skridt for dig, som ønsker at blive medlem Som medlem kan optages præster, missionærer og ledere, der er indsat i en pinsekirke eller en medlemskirke i FrikirkeNet. Personen skal virke i og ud fra denne kirke. I praksis betyder det, at menighedens ledende pastor ift. menighedens praksis afgør, hvem der skal have muligheden for at melde sig ind i FKL. Det er vigtigt at gøre sig nogle seriøse overvejelser omkring hvem der skal være ens mentor. Mentoren skal kunne tale ind i ens liv og tjeneste og mentoren skal have en relevant tilknytning til dansk frikirke liv. Vedkommende udfylder ansøgning bagerst i mappen og pastoren/forstanderen påtegner denne og sender den til FKLs sekretær: Ruben Holmgreen Falk, Pinsekirken Rønne, Sagavej 5, 3700 Rønne. ruben@pinsekirken-bornholm.dk. Iht. FKLs vedtægter afgør bestyrelsen optagelsen og fremsender medlemsbevis. Alt koster penge, og vi vil gerne fordele byrden på alle skuldre, så prisen for et års medlemskab er kr.: 250,00. Derudover foreslår vi, at menigheden tilsvarende betaler 250 kr. pr. prædikant i menigheden, som er medlem. Man melder sig altså ind og modtager derefter indbetalingskortene, et til medlemmet og et til menigheden. FKL er stadig i begyndelsesfasen, og vi er glade for alle, som har meldt sig ind i foreningen og giver en hånd med, så at det lykkes. Sammen kan vi vende strømmen, og FKL kan blive et brugbart redskab i Guds rige. Velkommen i Frikirkeleder.dk. På bestyrelsens vegne. Tonny Jacobsen, formand.

3 VEDTÆGTER FOR Frikirkeleder.dk Forening for frikirkelige præster, missionærer og ledere i Danmark. 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Frikirkeleder.dk (FKL) Foreningens hjemsted er Mariager Højskole, Hjulhusvej 12B, 9550 Mariager 2 FORMÅL Foreningens formål er at være et forpligtende fællesskab af præster, missionærer & ledere i tjenester i og ud fra Frikirker i Danmark. Foreningen er stiftet med henblik på at yde omsorg, skabe relation, samt være forebyggende og genoprettende. 3 VÆRDIGRUNDLAG Med foreningens etiske retningslinjer, ønskes en høj etisk standard, samt ansvarlighed i tjeneste og livsførelse. Mennesker i en ledende tjeneste må gennem deres liv ære Gud og leve efter Bibelens lære. Som værdigrundlag referer FKL til FKLs troserklæring Foreningen forbeholder sig ret til at drage de nødvendige konsekvenser for overtrædelse af de tjenesteretslige retningslinjer. Se tjenesteretslige retningslinjer 4 FOREBYGGENDE KONFLIKTLØSNING OG GENOPRETTELSE Forebyggelse baseres på, at: - Alle medlemmer i foreningen skal have en selvvalgt, personlig mentor. Mentorrelationen skal være tilstrækkelig regelmæssig til, at mentoren kan tale ind i ens liv. Hvis mentoren ikke selv er medlem af FKL, skal mentoren være godkendt af foreningens bestyrelse. Mentoren skal desuden være godkendt af

4 menighedens ledelse. Hvis mentor er fra udlandet eller ikke har en relevant tilknytning til FKL skal medlem have en yderligere mentor med den relevante tilknytning til FKL. Hvis en kirke har flere medlemmer i FKL, skal seniorpastor være mentor for de andre medlemmer. Medlemmer må gerne have flere mentorer. - Der findes et kolleganetværk og nationalt samtaleforum. - Bestyrelsen kan arrangere korte kurser i relevante emner. - Et tilbud om generel vejledning for ansættelsesforhold. Konfliktløsning baseres på at: Bestyrelsen inddrager ad hoc det antal personer, der skønnes nødvendige for at løse en konkret konflikt - Gruppens arbejde udføres i overensstemmelse med foreningens tjenesteretslige retningslinjer - Gruppen samarbejder med medlemmets mentor og den pågældende menighed Undersøgelse af klager: Foreningen modtager kun skriftlige klager med underskrift af mindst 2 personer og under streng tavshedspligt. En kopi af klagen vil blive sendt til den anklagede. Under sagen må den anklagede underlægge sig foreningens vejledning omkring den anklagedes stilling og arbejde. Den anklagede kan anke bestyrelsens afgørelse til foreningens generalforsamling Genoprettelse: Bestyrelsen kan efter behov, indkalde flere personer til hjælp i konkrete opgaver. Detaljeret redegørelse til paragraf 3 og 4 findes i tillægget Vejledning i konfliktløsning, som udarbejdes af den, på første generalforsamling, lovlig valgte bestyrelse. 5 DRIFT Foreningens medlemmer betaler årligt et kontingent, som fastsættes på den årlige generalforsamling efter forslag af bestyrelsen. De menigheder, der har en eller flere af foreningens medlemmer som ansatte, yder et årligt tilskud til foreningens arbejde. 6 LEDELSE Foreningens anliggender varetages af bestyrelsen og generalforsamlingen. 7 MEDLEMSFORHOLD Som medlemmer kan optages:

5 Præster, missionærer & ledere, der arbejder, er indsat i en lokal Frikirke eller en frikirkelig institution/organisation, og virker i og ud fra denne. Ovennævnte kan bevare deres medlemskab i FKL i op til 5 år efter endt aktiv tjeneste. Er nogen af ovenstående tjenestefrie i en periode, kan de bevare medlemskabet op til 5 år. Alle medlemmer får et medlemsbevis. Afgørelse om og procedure for indmeldelse, optagelse og udelukkelse, træffes af bestyrelsen. 8 BESTYRELSEN Foreningens ledelse varetages af en bestyrelse på 5-7 personer som vælges for 3 år ad gangen med forskudt valgperiode. Genvalg er højst muligt i 2 perioder. Bestyrelsen vælges på generalforsamlingen og konstituerer sig selv. Posterne som kasserer og sekretær kan besættes med personer udenfor bestyrelsen. Disse kan i så fald deltage i bestyrelsesmøderne, men uden stemmeret. For at være beslutningsdygtig, skal bestyrelsen være indkaldt med mindst 14 dages varsel. Ligesom mindst halvdelen af dens medlemmer skal være til stede. Bestyrelsen træffer sine afgørelser ved almindelig stemmeflerhed af de fremmødte medlemmer bortset fra beslutninger, hvortil der, ifølge vedtægterne, kræves kvalificeret flertal. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme afgørende. Bestyrelsesmøder afholdes så ofte, arbejdet kræver det. Bestyrelsesmedlemmerne er ikke berettiget til at modtage honorar af foreningens midler, men kan få godtgjort rejseudgifter og udlæg i forbindelse med arbejde, pålagt af foreningen. Foreningens bestyrelse skal vælge 3 bestyrelsesmedlemmer som er tegningsberettigede. Foreningens dokumenter skal altid underskrives af 2 tegningsberettigede. 9 GENERALFORSAMLINGEN Foreningens øverste myndighed er generalforsamlingen. Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt inden 1. august Indkaldelse med angivelse af dagsorden skal finde sted med tre ugers varsel ved særskilt skrivelse til de enkelte medlemmer. Forslag til emner som ønskes optaget på dagsorden til generalforsamlingen, skal indsendes skriftligt til bestyrelsen senest 6 uger før generalforsamlingen. Midlertidig dagsorden sendes ud til foreningens medlemmer 2 måneder før generalforsamlingen.

6 Ekstraordinær generalforsamling kan indkaldes af bestyrelsen efter behov, og skal indkaldes når mindst 1/3 af foreningens medlemmer fremsætter krav herom, med angivelse af grund. I sidstnævnte tilfælde skal generalforsamlingen afholdes senest 6 uger efter modtagelsen af begæring herom. Alle foreningens medlemmer er møde og stemmeberettigede på generalforsamlingen. Forhandlingerne på generalforsamlingen ledes af en dirigent, der udpeges af bestyrelsen. På den ordinære generalforsamling, aflægger bestyrelsen beretning om foreningens arbejde i det forløbne år. Endvidere fremlægges regnskabet for det forløbne regnskabsår til godkendelse, ligesom nye bestyrelsesmedlemmer og foreningens revisor godkendes. Generalforsamlingens beslutninger træffes ved simpel stemmeflerhed. Afstemningerne skal finde sted skriftligt, såfremt blot et af de tilstedeværende medlemmer ønsker det. Bestyrelsens sekretær fører protokol over generalforsamlingen. 10 FORHANDLINGSPROTOKOL Den valgte sekretær fører en forhandlingsprotokol vedrørende det på bestyrelsesmøderne passerede. Protokollen underskrives og godkendes på det følgende bestyrelsesmøde. Den godkendte protokol underskrives af mindst to tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer. En bekræftet udskrift af forhandlingsprotokollen udgør et gyldigt og fuldt juridisk bevis for det passerede. En sådan udskrift er tillige gyldig legitimation overfor tredjemand, for hvem foreningen bemyndiger til udførelse af et vist hverv. 11 REGNSKAB Foreningens regnskabsår er fra 1. januar til 31. december. Første regnskabsår er fra 7. oktober 2004 til 31. december Til at forestå foreningens regnskab udpeger bestyrelsen en kasserer. Kassereren har til opgave at forestå bogføring, samt udarbejde fornøden økonomisk oversigt. Bestyrelsen kan træffe beslutning om, at der skal udarbejdes budget for kommende regnskabsår. 12 REVISION Bestyrelsen udpeger for et år af gangen, en revisor.

7 Hvert år inden d. 30. april, sørger bestyrelsen for udarbejdelse af driftsregnskab og status, der skal forsynes med revisorpåtegning af foreningens revisor, i overensstemmelse med de almindeligt gældende regler herom. Regnskabet forelægges til godkendelse for bestyrelsen. 13 HÆFTELSESFORHOLD For bestyrelsesmedlemmer gælder dansk rets almindelige erstatningsregler, men de hæfter ikke i øvrigt personligt for foreningens forpligtigelser. Ingen bestyrelsesmedlemmer har nogen ejendomsret over noget foreningen tilhørende, og der kan ikke søges sikkerhed eller fyldestgørelse for privat gæld i foreningens formue. Foreningens aktiver tilhører foreningen som juridisk person, og hæfter som sådan for opfyldelsen af dennes forpligtelser. 14 VEDTÆGTSÆNDRING Nærværende vedtægter kan kun ændres såfremt mindst ¾ af samtlige bestyrelsesmedlemmer stemmer herfor på to bestyrelsesmøder, der begge er skriftligt indvarslet og afholdt med mindst 14 dages mellemrum. Endvidere kræver vedtægtsændringerne, at mindst 2/3 af de fremmødte medlemmer godkender vedtægtsændringerne på en generalforsamling der afholdes inden 3 måneder efter bestyrelsens vedtagelse af ændringerne. 15 OPLØSNING I tilfælde af ønske om opløsning af foreningen, kan det kun ske, såfremt der rettidigt er indsendt ønske herom, til bestyrelsen. Ved første efterfølgende generalforsamling, skal ¾ af samtlige medlemmer stemme for opløsning. Såfremt der ikke på generalforsamlingen opnås det tilstrækkelige flertal, men 2/3 af de fremmødte stemmer for beslutningen, afholdes med mindst 14 dages varsel ny generalforsamling, hvor beslutningen kan tages, såfremt 2/3 af de fremmødte medlemmer stemmer for beslutningen. Ved foreningens opløsning, skal eventuelle overskydende midler anvendes til et, på generalforsamlingen vedtaget formål, efter forslag af bestyrelsen. Således vedtaget på generalforsamlingen den 15. juli 2008, Mariager Højskole, Hjulhusvej 12B, 9550 Mariager.

8 Tjenesteretslige retningslinjer for Frikirkeleder.dk Frikirkeleder.dk - FKL er opstået ud fra et ønske/behov på 3 områder: 1. Styrkelse af relationerne mellem frikirkelige ledere, samt servicering af disse på forskellige områder. 2. Beredskab i krisesituationer, samt drage omsorg for processen efter en sådan. 3. Akkreditering af ledere, nationalt såvel som internationalt. Etiske standarder: Seksuelle handlinger: Sex hører hjemme i ægteskabet mellem mand og kvinde. Pædofili & incest er uacceptabelt. Skilsmisse og gengiftning: Foreningens medlemmer som er kommet i den ovennævnte situation bør konsultere sin mentor og dernæst foreningens ledelse for en vurdering af ens egnethed til at fortsætte i lederskab. Økonomi (Undgå): Misbrug af betroede midler. Skattesvig. Betænkelige arvesager og donationer. Misbrug (Undgå): Alkohol. Piller. Euforiserende stoffer. Vranglære: Væsentlige forandringer i lære skal altid drøftes forud for en igangsættelse Af forkyndelse og initiativer. Der henvises til dokumentet Troserklæring for FKL, samt Lausannepagten Uetiske arbejdsmetoder: Det er uetisk at tage medlemmer med når du skifter tjenestested. Det er uetisk at skifte tjenesteplads indenfor den samme by uden at holde en pause på 18 måneder. Der skelnes ikke mellem lønnet og ulønnet arbejde. Vi mener, at det er uetisk at optage mennesker fra andre menigheder uden at der har været en forudgående dialog med den involverede menighedsledelse og de pågældende medlemmer. Vi mener at det er uetisk at overtræde tavshedspligten samt at sprede rygter, sande såvel som usande. Vi referer til Danske Kirkers råds retningslinjer. Vi mener at det er uetisk at splitte en menighed på grund af uoverensstemmelser. Forebyggelse: Mentorordning:

9 Defineret mentorrelation: alle medlemmer i foreningen skal have en selvvalgt, personlig mentor. Mentorrelationen skal være tilstrækkelig regelmæssig til, at mentoren kan tale ind i ens liv. Hvis mentoren ikke selv er medlem af FKL, skal mentoren være godkendt af foreningens bestyrelse. Mentoren skal desuden være godkendt af menighedens ledelse. Hvis mentor er fra udlandet eller ikke har en relevant tilknytning til FKL skal medlem have en yderligere mentor med den relevante tilknytning til FKL. Hvis en kirke har flere medlemmer i FKL, skal seniorpastor være mentor for de andre medlemmer. Medlemmer må gerne have flere mentorer. Netværk: Et omsorgs- og kolleganetværk. Konfliktløsning: Omsorgsråd: Bestyrelsen inddrager det nødvendige antal personer som der skal til for at søge en løsning på en eventuel konflikt. Personerne skal have den nødvendige kompetence til at løse konflikten. De inddragede personer danner sammen med bestyrelsen et omsorgsråd. Rådets arbejde udføres i overensstemmelse med foreningens Tjenesteretslige retningslinjer Rådet samarbejder med lederens mentor og menighedens ledelse. Undersøgelse af klager: FKL s bestyrelse modtager kun klager fra FKL s medlemmer og/eller deres menighedsledelse. Undersøgelse af klager: foreningens bestyrelse modtager kun skriftlige klager med underskrift af mindst 2 personer. Dette under streng tavshedspligt. En kopi vil blive sendt til den, som klagen vedrører. Samtidig vil foreningens bestyrelse bede omsorgsrådet at undersøge klagen og klagens karakter. Personer fra omsorgsrådet vil interviewe klagerne, og efterfølgende den som klagen vedrører for at danne sig et billede af sagen. Under sagens bearbejdelse må parterne følge omsorgsrådets vejledning. Parterne kan anke omsorgsrådets afgørelse til FKL s bestyrelse og endeligt til FKL s generalforsamling. Genoprettelse: Omsorgsrådet definerer genoprettelsesprocessen afhængig af sagens karakter. Den anklagede må underlægge sig omsorgsrådets vejledning. Den anklagede kan anke omsorgsrådets afgørelse vedrørende genoprettelsesprocessen til FKL s bestyrelse og endeligt til FKL s generalforsamling. Udelukkede medlemmer kan anke deres sag til generalforsamlingen. Med disse tjenesteretslige retningslinjer ønsker vi, at Gud må blive æret, menighederne vokse, og hvert medlems tjeneste bevares. I tilfælde af brud på retningslinjerne, ønsker foreningen, at den der har haft et nederlag eller fald, bliver genoprettet med Gud og mennesker. Således vedtaget på generalforsamlingen den 15. juli 2008, Mariager Højskole, Hjulhusvej 12B, 9550 Mariager.

10 Troserklæring Erklæringen anses for at være en grundlæggende troslære for vores fællesskab. Troserklæringen bygger på de 3 oldkirkelige trosbekendelser, samt den forståelse af Helligåndens nærværende tjeneste, som er genopdaget gennem den verdensomspændende pinsebevægelse. 1. Vi tror på enheden i den eneste sande og levende Gud, evigt eksisterende i tre personer: Faderen, Sønnen og Helligånden. 2. Vi tror på Herren Jesus Kristi jomfrufødsel, på Hans syndfri liv, mirakeltjeneste, stedfortrædende forsonende død, legemlige genopstandelse, triumferende himmelfart, stadige forbøn, og på hans andet komme som det salige håb givet til alle troende. 3. Vi tror, at hele Bibelen er Guds inspirerede ord. Vi anser Bibelen for at være den fuldt tilstrækkelige rettesnor for tro og praksis. 4. Vi tror, at mennesket blev skabt rent og fuldkomment, men det lod sig friste til bevidst ulydighed mod Gud. 5. Vi tror på frelse gennem troen på Kristus. Denne oplevelse er også kendt som den nye fødsel. Den sker ved Helligånden som følge af omvendelse og tro på Herren Jesus Kristus. Frelsen åbner døren for den troende til hellighed i livsførelsen i lydighed over for Guds ord og Guds Ånd. 6. Vi tror på dåb ved fuld neddykkelse efter tro på Jesus Kristus som en markering af et nyt liv som efterfølger af Jesus og på nadveren som en markering af den fortsatte relation til ham. 7. Vi tror på dåben i Helligånden, som giver de troende kraft til at være vidner. Dåben i Helligånden følges af gaven til at tale på andre tungemål, alt efter hvad Ånden indgiver at tale, samt Åndens øvrige gaver. 8. Vi tror at Jesu død og opstandelse har tilvejebragt mulighed for helbredelse og genoprettelse for hvert menneske og samfund. 9. Vi tror, at alle, som har omvendt sig og tror på Kristus som Herre og Frelser bliver en del af Kristi legeme og kaldes til at være en levende del af en lokal menighed, som tjener Gud og formidler hans kærlighed til verden. 10. Vi tror på alle menneskers legemlige opstandelse, på evig salighed for alle som tror på vor Herre Jesus Kristus og på evig fortabelse for alle, hvis navne ikke står skrevet i Livets Bog. Vedtaget på PPF lederdøgn 24. og 25. januar 2008 i Fredericia. Ordstyrere Tonny Jakobsen.

11 Undertegnede anmoder om/bekræfter medlemskab i Frikirkeleder.dk (FKL) Udfyldes af ansøger og forstander/seniorpastor Navn: Adresse: Fødselsdato: Indsat som: Dato: Menighed: Menighedsadresse: Menigheds Forstander: Mentor: Mentoradresse: Ansøgers underskrift og dato Menighedsleders underskrift og dato Nedenstående er til brug for FKL. Ansøgning modtaget: Behandlet i FKLs bestyrelse: Godkendt: Afvist: Svar tilbage: FKLs noter/kommentarer:

VEDTÆGTER FOR. [Nyt Navn] Forening for selvstændige pentekostale kirker, samt for ledere og missionærer

VEDTÆGTER FOR. [Nyt Navn] Forening for selvstændige pentekostale kirker, samt for ledere og missionærer VEDTÆGTER FOR [Nyt Navn] Præambel: Forening for selvstændige pentekostale kirker, samt for ledere og missionærer [Nyt navn] er et fællesskab af ledere og et netværk af kirker. Den har sin baggrund i de

Læs mere

Vedtægter for. Indre Mission i Herning. Indre Mission i Herning

Vedtægter for. Indre Mission i Herning. Indre Mission i Herning Vedtægter for Indre Mission i Herning Indre Mission i Herning VEDTÆGTER FOR INDRE MISSION I HERNING 1 navn og hjemsted 1.1 Samfundets navn er Indre Mission i Herning, kaldet IM Herning. 1.2 Samfundets

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for Skive Bykirke

Vedtægter for Skive Bykirke - 1 - Vedtægter for Skive Bykirke - evangelisk luthersk frimenighed 1. Navn Menighedens navn er Skive Bykirke - evangelisk luthersk frimenighed. Skive Bykirke er hjemhørende i Skive Kommune. 2. Grundlag

Læs mere

Vedtægter for. A. Grundlæggende om menigheden. B. Medlemskab

Vedtægter for. A. Grundlæggende om menigheden. B. Medlemskab Vedtægter for A. Grundlæggende om menigheden Navn og hjemsted. 1. Menighedens navn er Luthersk Missionsforenings Frimenighed, Emdrup (kaldet Nordvestkirken). Stk. 2. Menigheden har hjemsted i Københavns

Læs mere

Vedtægter for Lolland-Falster Kirken

Vedtægter for Lolland-Falster Kirken Grundlæggende om menigheden Navn og hjemsted 1 Menighedens navn er Lolland-Falster kirken. Menigheden har hjemsted på Lolland-Falster. Grundlag 2 Menigheden er en evangelisk luthersk frimenighed, der bygger

Læs mere

Love og vedtægter for Skjern Bykirke

Love og vedtægter for Skjern Bykirke Love og vedtægter for Skjern Bykirke 1 Oprettelse og hjemsted Skjern Bykirke er oprettet i 2006 som valgmenighed med navnet Skjern Valgmenighed. Menigheden ændrer status fra valgmenighed til evangelisk-luthersk

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Vedtægt for Jubilæumsfonden

Vedtægt for Jubilæumsfonden Vedtægt for Jubilæumsfonden 1 Navn og hjemsted Fondens navn er Jubilæumsfonden. Fondens hjemsted er Århus Kommune med adresse Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N Formål Fondens formål er at yde legater til

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB Vedtægter for SKAGEN HAVKAJAKKLUB 1. Navn, hjemsted og formål. Klubbens navn er Skagen Havkajkklub. Hjemsted er Skagen by, Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 12. september 2009 og har til formål

Læs mere

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Indholdsfortegnelse 1 Navn...2 2 Formål...2 3 Tilhørsforhold...2 4 Aktiviteter...2 5 Bidragyderkreds...2 6 Generalforsamling...2 7 Ekstraordinær generalforsamling...3

Læs mere

Stk. 1: Foreningens formål er gennem fællesskab, samvær og aktiviteter at støtte KIF- Fodbold.

Stk. 1: Foreningens formål er gennem fællesskab, samvær og aktiviteter at støtte KIF- Fodbold. 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn: KIF-Support Stk. 2: Foreningen har hjemsted i Kolding Kommune. Stk. 3: Foreningen er stiftet d. 20. september 2014. Stk. 4: Foreningen er ikke organisatorisk

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for ImpactChurch Pinsekirken i Roskilde, cvr. nr

Vedtægter for ImpactChurch Pinsekirken i Roskilde, cvr. nr 1 Navn og hjemsted Kirkens navn er ImpactChurch - Pinsekirken i Roskilde. Herefter kaldt ImpactChurch. Kirkens hjemsted er Roskilde kommune 2 Formål a. Kirkens formål er at drive menighed efter bibelens

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK VEDTÆGTER for foreningen 3PDK (Binavn: De 3 principper i Danmark og 3p i Danmark) 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er 3PDK. Foreningen er en non-profit organisation. Foreningen bruger ligeledes binavnene

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Vedtægter for BaptistKirken Sydjylland

Vedtægter for BaptistKirken Sydjylland 1 Vedtægter for BaptistKirken Sydjylland 1. Navn, hjemsted og grundlag. 1. Kirkens navn er: BaptistKirken Sydjylland med CVR nr. 16 68 61 90. 2. Kirkens hjemsted er Esbjerg Kommune. 3. Kirken er en selvstændig,

Læs mere

Vedtægter for Negoti Connect

Vedtægter for Negoti Connect Vedtægter for Negoti Connect 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Negoti Connect. 1.2. Foreningens hjemsted er Aarhus. 2. Foreningens formål 2.1. Foreningen er en non profit forening, hvor formålet

Læs mere

Ringe Boldklub RB 27 - Bestyrelsens forslag til nye vedtægter

Ringe Boldklub RB 27 - Bestyrelsens forslag til nye vedtægter 1. Foreningens navn er RINGE BOLDKLUB. Stiftet den 24. juni 1927. Hjemsted i Faaborg-Midtfyn Kommune. 1. Foreningens navn er RINGE BOLDKLUB. Stiftet den 24. juni 1927. Hjemsted i Ringe kommune. 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Indre Missions samfund i Voel.

Vedtægter for Indre Missions samfund i Voel. Vedtægter for Indre Missions samfund i Voel. Voel Missionshus 1 Navn og hjemsted: 1.1 Samfundets navn er Voel Indre Mission, kaldet Voel IM. 1.2 Samfundets hjemsted er Gjern kommune. 1.3 Samfundet er i

Læs mere

Vedtægter for FrikirkeNet

Vedtægter for FrikirkeNet Vedtægter for FrikirkeNet PRÆAMBEL FrikirkeNet er et samarbejde, der består af de til enhver tid tilsluttede enkeltstående kirker, institutioner og tjenesteorganisationer i Danmark. FrikirkeNet er et netværkssamarbejde

Læs mere

Vedtægter for Student Association at the Department of Information Studies, University of Aarhus

Vedtægter for Student Association at the Department of Information Studies, University of Aarhus Vedtægter for Student Association at the Department of Information Studies, University of Aarhus Revideret: 3. november 2010 1 Foreningen Foreningen Student Association at the Department of Information

Læs mere

Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet

Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet Revideret 5. maj 2010 1 Foreningen Organisation for Digitalt Design studerende (ODDS) er en i alle henseender uafhængig,

Læs mere

VEDTÆGTER for Indre Missions kristne fællesskab i Dejbjerg Missionshus

VEDTÆGTER for Indre Missions kristne fællesskab i Dejbjerg Missionshus VEDTÆGTER for Indre Missions kristne fællesskab i Dejbjerg Missionshus 1 Navn og Hjemsted 1.1 Indre Missions kristne Fællesskab i Dejbjerg Missionshus benævnes herefter Det kristne Fællesskab i Dejbjerg

Læs mere

Vedtægter for frimenigheden HERNING BYKIRKE

Vedtægter for frimenigheden HERNING BYKIRKE Vedtægter for frimenigheden HERNING BYKIRKE 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Frimenighedens navn er Herning Bykirke. Stk. 2. Frimenigheden har hjemsted i Herning Kommune. 2. Grundlag Stk. 1. Frimenigheden er

Læs mere

Vedtægt for Jubilæumsfonden

Vedtægt for Jubilæumsfonden Vedtægt for Jubilæumsfonden 1 Navn og hjemsted Fondens navn er Jubilæumsfonden. Fondens hjemsted er Århus Kommune med adresse Udkærsvej 15, 8200 Århus N. 2 Formål Fondens formål er at yde legater til studierejselegater,

Læs mere

VEDTÆGTER. For. SMILFONDEN CVR-nr

VEDTÆGTER. For. SMILFONDEN CVR-nr VEDTÆGTER For SMILFONDEN CVR-nr. 35609733 1 NAVN 1.1 Foreningens navn er SMILFONDEN. 2 HJEMSTED 2.1 Foreningens hjemsted er i Københavns kommune. 3 FORMÅL 3.1 Foreningens formål er, at yde støtte til og

Læs mere

Vedtægter. for. Xpect Pinsekirken Herning

Vedtægter. for. Xpect Pinsekirken Herning Vedtægter for Xpect Pinsekirken Herning 1 Navn og hjemsted Menighedens navn er XPECT Pinsekirken Herning. Dens hjemsted er Herning. 2 Formål Menighedens formål er at drive evangelisk virksomhed efter de

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub 1Navn og hjemsted Foreningen Hillerød Håndboldklub er stiftet den 27. juli 1983 og har hjemsted i Hillerød kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Håndboldforbund (DHF)/Sjællands Håndboldforbund under

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

Vedtægter for Ry Cycle Club

Vedtægter for Ry Cycle Club Vedtægter for Ry Cycle Club 1 Navn og hjemsted Foreningen Ry Cycle Club. (RyCC), der har hjemsted i Skanderborg kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. Foreningen er tilsluttet Danmarks Cykelunion (DCU-

Læs mere

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017 Forslag til vedtægter for Vedtægter for 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og er dannet ved en sammenlægning af Horsens Bridgeklub af 1931, stiftet den 4. september 1931, og bridgeklubben Ruder Es,

Læs mere

Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) 1 Navn og hjemsted. Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK).

Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) 1 Navn og hjemsted. Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK). Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) Formatted: Font: Verdana 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK). Klubben, der har hjemsted i Birkerød Rudersdal Kommune og er stiftet

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig.

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Navn, hjemsted, formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken, og hjemstedet er Ringkøbing- Skjern kommune.

Læs mere

Kulturelt Samråd for Viborg Kommune

Kulturelt Samråd for Viborg Kommune Kulturelt Samråd for Viborg Kommune Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Kulturelt Samråd, Viborg Kommune. Foreningen har hjemsted i Viborg Kommune, med adresse i Kulturforvaltningen. 2.

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Godkendt på bestyrelsesmøde 12-09-2013. Vedtægter for DTU... Klubbens navn er DTU... Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet,...

Godkendt på bestyrelsesmøde 12-09-2013. Vedtægter for DTU... Klubbens navn er DTU... Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet,... STANDARDVEDTÆGTER (De med understreget og kursiv skrevne bestemmelser kan normalt ikke fraviges. Det er ikke tilladt at indføre paragraffer, der annullerer disse) Godkendt på bestyrelsesmøde 12-09-2013

Læs mere

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Navn og hjemsted: Foreningen Sydfyns Linedancers Linedance for Joy er stiftet d. 26. August 2009 og har hjemsted i Svendborg Kommune. På den årlige ordinære Generalforsamling

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987.

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2006. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2007. Kapitel 1: Indledende

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

Vedtægter for Køge Tri Team 2000

Vedtægter for Køge Tri Team 2000 Vedtægter for Køge Tri Team 2000 1 Navn og hjemsted Foreningen Køge Tri Team 2000, der har hjemsted i Køge Kommune, er stiftet pr. 2. januar 2001. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlon Forbund under

Læs mere

Vedtægter for Herning Løbeklub. 1 Navn og Hjemsted. Herning Løbeklub, forkortet HLK, med hjemsted i Herning Kommune, er stiftet den 18. april 2001.

Vedtægter for Herning Løbeklub. 1 Navn og Hjemsted. Herning Løbeklub, forkortet HLK, med hjemsted i Herning Kommune, er stiftet den 18. april 2001. Vedtægter for Herning Løbeklub 1 Navn og Hjemsted Herning Løbeklub, forkortet HLK, med hjemsted i Herning Kommune, er stiftet den 18. april 2001. Foreningen er medlem af Dansk Atletik Forbund (DAF), og

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen: Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Den mobile Retshjælp". Forkortet DMR.

Vedtægter. for. Foreningen: Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Forkortet DMR. Vedtægter for Foreningen: Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Den mobile Retshjælp". Forkortet DMR. Foreningens hjemsted er Århus Kommune. Foreningens formål

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Danish Muslim Aid

VEDTÆGTER. for. Danish Muslim Aid VEDTÆGTER for Danish Muslim Aid Med hjemmel i Kongeriget Danmarks Grundlov, 67 1, og med respekt for det land vi lever i og dets love, skal de nedenfor gældende regler gælde indenfor vor forening: 1. Navn,

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

4 - Udmeldelse Udmeldelse sker ved henvendelse til foreningen via eller brev. Udmeldelse sker til udgangen af en kontingentperiode.

4 - Udmeldelse Udmeldelse sker ved henvendelse til foreningen via  eller brev. Udmeldelse sker til udgangen af en kontingentperiode. DINNødhjælp Vedtægter 1 Navn, Stiftelse, hjemsted Den humanitære forening DINNødhjælp er stiftet den 12. december 2012 og har hjemsted i Århus kommune. 2 - Værdier/mission og formål/vision Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Automobil Sport

Vedtægter for Aarhus Automobil Sport Som ønsket på generalforsamlingen i 2015, så har bestyrelsen gennemgået vedtægter for Aarhus Automobil Sport. Mange af ændringerne er foretaget med udgangspunkt i DIF s standardvedtægter. Tekster, som

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune.

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. Foreningens formål er at varetage grundejernes nuværende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017

Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017 Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017 ad dagsordenens punkt 4, forslag til vedtægtsændringer (markeret med rødt/det med rødt overstregede udgår) nuværende forslag 1 Navn Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning

Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning VEDTÆGTER for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er: Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

1. Navn og hjemsted. Den selvejende institution Stakroge Skole har hjemsted i Herning Kommune. Institutionen bære navnet Aktivitetshuset

1. Navn og hjemsted. Den selvejende institution Stakroge Skole har hjemsted i Herning Kommune. Institutionen bære navnet Aktivitetshuset Nye vedtægter: 1. Navn og hjemsted. Den selvejende institution Stakroge Skole har hjemsted i Herning Kommune. Institutionen bære navnet Aktivitetshuset 2. Formål Dens formål er at stille lokaler til rådighed

Læs mere

Vedtægter for Indre Mission i Herlev.

Vedtægter for Indre Mission i Herlev. Indre Mission i Herlev Bethania Herlevgårdsvej 28 2730 Herlev Vedtægter for Indre Mission i Herlev. 1 Navn og hjemsted. 1.1 Indre Mission i Herlev er en forening, der driver sit arbejde ud fra Missionshuset

Læs mere

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28.

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6 Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Vedtaget på stiftende generalforsamling 29. juni 2006 Ændret på ordinær generalforsamling 28. marts 2007

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN Vejlaugets navn er Grøftekanten. 1. Navn og hjemsted: Dets hjemsted er Odsherred Kommune. Vejlaugets adresse er den til enhver tid siddende formands bopælsadresse, der

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Floorballforeningen Crazyball, der har hjemsted i Haderslev kommune, er stiftet den 1. august 2011.

Floorballforeningen Crazyball, der har hjemsted i Haderslev kommune, er stiftet den 1. august 2011. Vedtægter Skrevet af Søren Lyder Nielsen 21 september 2011 1. Navn og hjemsted Floorballforeningen Crazyball, der har hjemsted i Haderslev kommune, er stiftet den 1. august 2011. Foreningen Crazyball er

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub:

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev Tennisklub (BTK), som er stiftet den 2. maj 1897 og har hjemsted i Brønderslev Kommune. Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp.

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Vedtægter Foreningen Den mobile Retshjælp 1. Foreningens navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. Foreningens formål er, at drive en retshjælpsordning

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden.

V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden. V E D T Æ G T E R V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING 1. Foreningens navn er KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden. 3.

Læs mere

Vedtægter for Morten Børup Koret

Vedtægter for Morten Børup Koret Vedtægter for Morten Børup Koret 2014 1: Navn og hjemsted. Foreningens navn er: MORTEN BØRUP KORET og foreningens hjemsted er SKANDERBORG KOMMUNE. 2: Formål Foreningens formål er at dyrke korsang og med

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.)

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) Vedtægter. 1. Foreningens navn Foreningen Djursland for fuld Damp. Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) 2. Beliggenhed ændres til Hjemsted.

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter

Forslag til ændring af vedtægter Forslag til ændring af vedtægter Strib den 8. januar 2016. 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder.. 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Negoti Connect

Vedtægter for Negoti Connect Vedtægter for Negoti Connect 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Negoti Connect. 1.2. Foreningens hjemsted er Aarhus. 2. Foreningens formål 2.1. Foreningen er en non profit forening, hvor formålet

Læs mere

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening 2008 Hjemmeside: www.melby-grund.dk Kontakt: mail@melby-grund.dk 1 Foreningens navn Foreningens navn er Melby Områdets Grundejerforening Dens hjemsted er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM 1 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er A-Team Foreningen er stiftet den 28. november 2015 med aktivitets- og regnskabsmæssig opstart d. 1. januar 2016. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedtægter for Team Haderslev KFUM

Vedtægter for Team Haderslev KFUM Vedtægter for Team Haderslev KFUM Foreningen er fremkommet ved en fusion pr. 1. juli 2003 af foreningerne Haderslev KFUM s Idræt og Haderslev Håndbold Klub. Disse foreninger er stiftet henholdsvis 7. april

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub

Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub Begrundelse for ønsket om vedtægtsændringer. Af hensyn til mulighederne for at kunne søge om tilskud til kurser og lig. skal vedtægterne være i overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/ Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/12 2000. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Hals Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aalborg kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Paragraf 1 Foreningens navn er Pedersminde med hjemsted i Hønsinge i Odsherred kommune. Paragraf 2 Foreningens formål er at varetage og fremme

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

Vedtægter for. Menighedsfakultetet. Lutheran School of Theology in Aarhus

Vedtægter for. Menighedsfakultetet. Lutheran School of Theology in Aarhus Vedtægter for Menighedsfakultetet Lutheran School of Theology in Aarhus 1 Navn og Hjemsted Menighedsfakultetet (MF) / Lutheran School of Theology in Aarhus (LSTA) er en selvejende og uafhængig institution,

Læs mere

Vedtægter. b. Klubben er tilsluttet forbundets Mesterpointordning efter de gældende regler.

Vedtægter. b. Klubben er tilsluttet forbundets Mesterpointordning efter de gældende regler. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Hirtshals Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Hjørring Kommune. Klubben er stiftet den 1. februar 1965. 1 2 Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps

V E D T Æ G T E R. Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps 1 V E D T Æ G T E R for Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps Selskabets navn, hjemsted og formål: 1 Selskabets navn er SELSKABET TIL UDVIKLING AF SDR. FELDING OG OMEGN APS. Selskabets hjemsted

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Thorsminde Coastal Roklub Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Dato. Tirsdag d. 21. juni kl. 19.30 på Naturskolen i Thorsminde. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af ny formand 3) Valg af

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen LYSTGÅRDSPARKEN.

Vedtægter for grundejerforeningen LYSTGÅRDSPARKEN. 20-10-99 Vedtægter for grundejerforeningen LYSTGÅRDSPARKEN. 1. Foreningens navn Foreningens navn er : GRUNDEJERFORENINGEN LYSTGÅRDSPARKEN. 2. Foreningens lokalområde Foreningen består af området Lystgårdsparken

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere