Lokalplan nr. 67 samt kommuneplantillæg nr. 2. For sommerhusområde ved Sildestrup Øvej og Stovby Ringvej på Marielyst

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalplan nr. 67 samt kommuneplantillæg nr. 2. For sommerhusområde ved Sildestrup Øvej og Stovby Ringvej på Marielyst"

Transkript

1 Lokalplan nr. 67 samt kommuneplantillæg nr. 2 For sommerhusområde ved Sildestrup Øvej og Stovby Ringvej på Marielyst

2 2 Indledning 3 Lokalplanens indhold 3 Forholdet til den øvrige planlægning 4 Forholdet til regionplanen 6 Forholdet til kystområdet 6 Forholdet til lov om miljøvurdering af planer og programmer 6 Retsvirkninger 7 Kommuneplantillæg nr. 2 (kommuneplan ) 8 Lokalplanens bestemmelser 9 Kortbilag 1 15

3 3 J.nr. 144/05 Lokalplan nr. 67 og kommuneplantillæg nr. 2 Nyt sommerhusområde ved Sildestrup Øvej / Stovby Ringvej Sommerhusområde Marielyst 1. Jvf. landsplandirektiv for udvidelse af sommerhusområder i kystnærhedszonen. 1. Indledning Denne lokalplan er udarbejdet af Sydfalster Kommune i samarbejde med landinspektør Jørgen Hansen, Nykøbing F. Lokalplanen omhandler etablering af et sommerhusområde ved Marielyst samt udlæg af et fugtområde til spredningskorridor for padder. Arealerne har indtil nu har været anvendt til landbrugsformål. Ved lokalplanen overføres det af lokalplanen omfattede areal fra landzone til sommerhusområde bortset fra spredningskorridoren, der bevares i landzone. Formålet med lokalplanen er dels at etablere et nyt sommerhusområde og dels af fastsætte nærmere bestemmelser for at sikre levemulighederne for de af habitatdirektivet beskyttede og i området konstaterede frøarter. Lokalplanområdet er begrænset mod nordøst af Sildestrup Øvej, mod øst af campingplads og af Stovby Ringvej, mod sydvest af den nye sommerhusudstykning Gnaverhaven og mod nordvest af Nordkanalen og af det åbne land med landbrugsarealer. 2. Lokalplanens indhold Lokalplanens område udlægges til sommerhusbebyggelse samt til spredningskorridor for padder. Der foretages restriktioner om bebyggelsens udformning og farver og om andre forhold om bygningernes og grundenes anvendelse og indretning. Der fastlægges endvidere bestemmelser om etablering af spredningskorridorer, herunder fugtog vådområder, samt om pleje af eksisterende søer til sikring af levemulighederne for padder.

4 4 3. Forholdet til den øvrige planlægning Kommuneplanen/rammedelen I efterfølgende tillæg nr. 2 til kommuneplanen (kommuneplanen ) er fastlagt rammerne for lokalplanlægning i det af lokalplan nr. 67 berørte område til sommerhusbebyggelse. Ved godkendelse af kommuneplantillægget vil lokalplanen være i overensstemmelse med kommuneplanen. Forholdet til landsplandirektivet for udvidelse af sommerhusområder i kystnærhedszonen Der er i forbindelse med lokalplanens udarbejdelse gennemført en biologisk undersøgelse af lokalplanens område ved biolog Kåre Fog. Denne rapport ligger til grund for lokalplanens redegørelse i h.t. landsplandirektivets 2.1 og 2.2. Internationale naturbeskyttelsesområder Landsplandirektivets 2.1: I forbindelse med den konkrete lokalplanlægning for de områder, som kan påvirke et internationalt naturbeskyttelsesområde væsentligt, skal der indgå en vurdering af lokalplanforslagets virkning på internationale naturbeskyttelsesområder, herunder på områdernes naturtyper og levesteder, samt de arter området er udpeget for at bevare. Området er ikke tilgrænsende eller nært beliggende et EF-fuglebeskyttelses-, Ramsar- eller EF-habitatområde. Det vurderes, at der ikke vil ske nogen påvirkning af et internationalt beskyttelsesområde. Habitatdirektivets artsbeskyttelse Landsplandirektivets 2.2: I forbindelse med lokalplanlægningen skal det undersøges, hvorvidt der forekommer arter omfattet af habitatdirektivets bilag IV inden for det pågældende område. Hvis sådanne arter findes i området, skal der foretages en konsekvensvurdering af om de bliver påvirket af arealanvendelsen. Der forefindes i området to ynglende paddearter, der er omfattet af habitatdirektivets bilag IV, således spidssnudet frø (Rana arvalis) og springfrø (Rana dalmatina). Der er således i april 2006 fundet ægklaser for både den spidssnudede frø og springfrøen i det mindre sydlige vandhul og i put and take søen i den nordlige del af området. Det betyder, at tilstanden i vandhullerne ikke må ændres eller forværres.

5 5 Det betyder endvidere i forbindelse med den ændrede arealanvendelse til sommerhusområde, at det skal sikres, at frøerne fortsat har levemulighed på land uden for yngletiden. Det vurderes, at der skal reserveres og udlægges samlet 5 ha lavtliggende og vandlidende arealer og spredningskorridorer med engagtig græsbevoksning for at dække behovet for den spidssnudede frø. Springfrøen stiller mindre krav til fugtighed og vil formentlig udmærket kunne klare sig i sommerhushaverne. Der sikres i lokalplanen etableret fugtområder omkring søerne, ligesom der fastlægges bestemmelser om spredningskorridorer mellem de to søer, således korridorer ad eksisterende grøfter fra det sydlige vandhul og ud til en spredningskorridor langs Nordkanalen samt en korridor i form af et afgravet bælte (nyt fugtområde) fra den nordlige sø og ud til Nordkanalen. I de nye spredningskorridorer afgraves terrænet nær grundvandsstanden, så det bliver vandlidende (fugtområder), ligesom der etableres to mindre søer (vådområder) som mellemstationer. Hvor korridorerne passerer vejanlæg, skal de etableres som åbne rørføringer under vejene med markant lysindfald til brug for frøernes vandring gennem rørene. Det sikres, at et beplantningsbælte ud til spredningskorridoren langs Nordkanalen etableres med lavtvoksende træ- og buskbeplantning, der bevarer lysindfaldet over fugtområdet. Der er i lokalplanen fastlagt bestemmelser for egnstypiske træ- og buskarter, der kan anvendes i beplantningsbæltet, hvori der ikke må anvendes træarter, hvis vækst optimeres af vandlidende arealer. Områder omfattet af naturbeskyttelseslovens 3 om beskyttelse af naturtyper. Landsplandirektivets 2.4: Det skal fremgå af lokalplanens retningslinier, at der indenfor de nye sommerhusområder ikke må ske ændringer i tilstanden af de arealer, der er omfattet af naturbeskyttelseslovens 3 om beskyttede naturtyper og en omkringliggende bræmme på mindst 5 m. Der forefindes nævnte beskyttede vandhul i lokalplanens sydlige område. Søen og dens tilstand må ikke ændres. Lokalplanen sikrer, at søens tilstand som levested for padder bevares. Afvandingskanalen Nordkanalen langs lokalplanens nordvestlige områdegrænse er ligeledes omfattet af naturbeskyttelseslovens 3. Tilstanden af Nordkanalen berøres ikke af lokalplanen, ligesom markvejen langs Nordkanalens østbrink bevares til færdsel i forbindelse med oprensning og græsslåning m.v. langs kanalen. Vandindvindings- og drikkevandsinteresser i områderne Landsplandirektivets 2.7: Ved lokalplanlægningen skal man være opmærksom på hensynet til vandindvindings- og drikkevandsinteresser.

6 6 Vandforsyning af området kan ske fra Marielyst Vandværk indenfor den eksisterende indvindingstilladelse. Vandværket har i dag en indvindingstilladelse til m 3 og brugte i 2003 ca m 3. Der er allerede udbygget siden 2003 for et forventet forbrug på m 3, og de nye sommerhusområder indenfor vandværkets forsyningsområde forventes at have et forbrug på ca m 3. Da der er konstateret stigende saltindhold i vandværkets indvindinger, må der indenfor en overskuelig fremtid foretages en a jourføring af kommunens vandforsyningsplan, hvori den fremtidige vandforsyning af hele det nordlige sommerhusområde sikres ved bl.a. at flytte indvindingsområderne til mere sikre områder. En revision af vandforsyningsplanen vil med fordel kunne opstartes efter 1/1 2007, idet en planrevision vil berøre arealer udenfor den nuværende Sydfalster Kommune. Der startes op i 2006 med indledende forhandlinger med de involverede vandværker. Indenfor lokalplanens område må der ikke anvendes materialer eller materiel, som kan udgøre en risiko i forhold til grundvandsbeskyttelsen. Forholdet til regionplanen Arealets anvendelse til sommerhusområde er i overensstemmelse med godkendt landsplandirektiv og dermed regionplanen. Med baggrund i landsplandirektivets 1.5 forudsættes det, at den arealmæssige anvendelse som sommerhusområde er i overensstemmelse med regionplanens bestemmelser. For så vidt angår den økologiske forbindelse langs Nordkanalen begrænses bredden langs den østlige side til 50 m, idet det vurderes i medfør af habitatsrapporten, at der ikke forefindes fauna eller dyreliv, der har behov for passagen. Arealet etableres som spredningskorridor for padder, ligesom der etableres et 10 m bredt beplantningsbælte langs afgrænsningen af sommerhusområdet mod spredningskorridoren og det åbne land. Forholdet til kystområdet Da der er tale om udlæg af nyt sommerhusområde i tilknytning til og bagved eksisterende sommerhusområde, vil forholdet til kystzonen være uforandret. Forholdet til lov om miljøvurdering af planer og programmer Med baggrund i det under landsplandirektivet beskrevne vurderes, at lokalplanen er omfattet af lovens 3 stk. 2, hvorfor der ikke er udarbejdet egentlig miljøvurdering.

7 7 Angående spildevand Spildevand fra sommerhusområdet tilsluttes offentligt spildevandsanlæg, der ledes til kommunens renseanlæg (CT) indenfor dette anlægs kapacitet. CT har i dag en kapacitet på p.e. og er belastet med ca p.e. i den mest belastende sommerperiode. De i landsplandirektivet udlagte 5 nye sommerhusområder på Marielyst for i alt op til 858 nye sommerhuse forventes at belaste med ca p.e. Nærværende lokalplan for området Marielyst 1 omfatter udstykning af op til 119 sommerhusgrunde. Regn- og andet overfladevand nedsives på den enkelte ejendom, idet der kan gives mulighed for dræning af grundene, når dette blot sker med en afstand til nedsivningsanlæggene på mindst 3 m. 4. Retsvirkninger Lokalplanens retsvirkninger Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen, kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens forudsætninger. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er omtalt i planen. Byrådet kan meddele dispensation fra lokalplanens bestemmelser, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved udarbejdelse af en ny lokalplan.

8 8 Kommuneplantillæg nr. 2 (kommuneplan ) Lokalplan nr. 67 medfører en ændring af kommuneplanen, idet der udlægges et nyt sommerhusområde, hvilket ikke umiddelbart kan henføres under de gældende rammer for lokalplanlægningen. Område I i lokalplan nr. 67 er i kommuneplanens rammer for område udlagt til landbrugsområde. Med baggrund i ovenstående foretages følgende ændring af kommuneplanen, idet område I overføres til sommerhusområde 5.7.1: For område er fastlagt følgende rammer: a. at områdets anvendelse fastlægges til sommerhusbebyggelse. b. at bebyggelsesprocenten for hver enkelt ejendom ikke overstiger 10, eller at bebyggelsesprocenten ved bebyggelse af et ubebygget areal ikke overstiger 10 for det pågældende areal under et, bortset fra område 5.7.2, hvor der fastsættes en nærmere angivet bebyggelsesprocent for hver enkelt ejendom i overensstemmelse med byplanvedtægt nr. 1. c. at bebyggelsen ikke opføres med mere end 1 etage, og at bygningshøjden ikke overstiger 5 m, bortset fra det i Bygge og boligstyrelsens bekendtgørelse nr. 496 af 29. juni 1990 nævnte undtagelsestilfælde, hvor bebyggelsen kan opføres med 1½ etage og med en bygningshøjde på 6,5. Vedtagelsespåtegning Kommuneplantillæg nr. 2 således vedtaget af Sydfalster byråd. Væggerløse d. 4. juli På byrådets vegne Hans Aage Pedersen borgmester

9 9 5. Lokalplanens bestemmelser Lokalplan nr. 67 for et sommerhusområde ved Sildestrup Øvej og Stovby Ringvej (jvf. Marielyst 1 området i Landsplandirektivet for nye sommerhusområder) og for en spredningskorridor til padder i en økologisk forbindelse langs Nordkanalen. I henhold til Lov om planlægning (Lov nr. 388 af med senere ændringer) fastsættes hermed følgende bestemmelser for området Lokalplanens formål 1. Lokalplanens formål er, at der indenfor lokalplanens område kan opføres sommerhuse og etableres de på kortbilag nr. 1 viste veje, stier og grønne områder. 2. Lokalplanens formål er endvidere at udlægge fugt- og vådområder, herunder spredningskorridorer, samt at bevare søområder til sikring af et samlet leveområde for beskyttede padder Området og zonestatus 1. Lokalplanens område afgrænses som vist på bilag nr. 1 og omhandler hele matr.nr. 14-a, 14-b, 15-a, 19 og 23-a Bøtø Nor, Idestrup, på ca. 32 ha, hvoraf sommerhusområdet er på ca. 27,5 ha, mens landzonearealet med spredningskorridoren er på ca. 4,5 ha. 2. Marielyst 1 området overføres fra landzone til sommerhusområde (område I på kortbilaget). Delområdet udlagt til spredningskorridor og afvandingskanal (Nordkanalen) bevares i landzone (område II på kortbilaget) Områdets anvendelse 1. Område I må kun anvendes til boligformål, og der må kun opføres sommerhusbebyggelse. På hver enkelt matrikuleret ejendom må kun opføres en enkelt beboelse. Bebyggelsesprocenten for hver enkelt ejendom må ikke overstige 10 (jvf. bestemmelserne i afsnit 8.2.). Bebyggelsen må ikke opføres med mere end 1 etage - eventuelt med hems-, og bygningshøjden må ikke overstige 5 m. 2. De på kortbilaget med grøn farve angivne arealer i område I udlægges som sø- og fugtområder til beskyttelse af levebetingelserne for padder (den spidssnudede frø og springfrøen), således som beskrevet i lokalplanens afsnit 10. Det med grå skygge angivne areal langs campingpladsen udlægges til friareal/grønt område til brug for campingpladsen.

10 10 De med krydsskravering angivne arealer langs Sildestrup Øvej og Stovby Ringvej og mod spredningskorridoren og det åbne land er udlagt til beplantningsbælter, hvori der kan etableres stier for området. Beplantningsbælterne skal etableres med træer og buske, der er hjemmehørende og egnskarakteristiske arter, og for så vidt angår beplantningsbæltet mod spredningskorridoren, skal arterne have en moderat vækst, således som beskrevet i afsnit 10, der anfører de træ- og buskarter, der tillades anvendt i dette beplantningsbælte. Beplantningsbælternes minimumsbredde fastlægges til 10 m mod Sildestrup Øvej, 10 m mod Stovby Ringvejs vejudvidelseslinie, jf. 6.1., og 10 m mod det åbne land og spredningskorridoren. 3. Det på kortbilaget med grøn farve angivne areal i område II udlægges som spredningskorridor med fugt- og vådområder for padder, således et bælte mellem sommerhusudstykningen og det åbne land / Nordkanalen. Arealet er således ikke udlagt som særskilte fælles friarealer for sommerhusområdet. Hvis der etableres stier i område II, skal disse anlægges i beplantningsbæltet eller med forløb i markvejen langs Nordkanalen. Der kan etableres enkelte stipassager over fugtområdet under hensyntagen til områdets særlige status som spredningskorridor. 6. Vejforhold 1. Der udlægges areal til udvidelse af vejen Stovby Ringvej, således at vejen kan få en bredde af op til 17 meter. Udvidelsen er placeret i vejens vestside i lokalplanområdet. 2. Vejadgang til området foregår fra både Sildestrup Øvej og fra Stovby Ringvej. Sommerhusvejenes udmunding i henholdsvis Sildestrup Øvej og i Stovby Ringvej skal være vinkelret vejene. 3. Ved vejadgangene til henholdsvis Sildestrup Øvej og Stovby Ringvej skal der sikres oversigtsarealer på 5 x 15 meter, således som vist på kortbilaget. I oversigtsarealerne må hverken varigt eller midlertidigt anbringes genstande eller forefindes bevoksning af større højde end 0,8 meter over kørebanernes niveauplan. 4. Vejadgangen fra henholdsvis Sildestrup Øvej og Stovby Ringvej udlægges som stamveje, vej A-B og vej C-D, med retning og beliggenhed, som vist på kortbilag 1, og med en bredde på 10 meter. 5. Øvrige veje, således boligvejene med vendepladser, må i princippet kun udlægges efter de retningslinier, der er angivet på kortbilaget, idet boligvejene udlægges i en bredde af 8 meter. Enkelte forløb af stikvejene kan ligeledes efter Byrådets særskilte tilladelse udlægges i en bredde af 6 meter. 6. De på kortbilaget angivne stier udlægges i bredde af 2 meter.

11 11 7. Til de i 6.2 og 6.4 nævnte veje må der ikke være direkte adgang for kørende, gående eller anden færdsel fra de tilgrænsende sommerhusgrunde. 8. Ved vejtilslutninger skal hjørnerne af de tilstødende ejendomme afskæres som vist på kortbilaget. 9. Der skal friholdes et farbart kørespor langs med og syd for den åbne kanal fra Stovby Ringvej til Nordkanalen til brug for kørsel ved oprensning af kanalen, således som vist på kortbilaget. Køresporet kan ligeledes indgå i stisystemet for lokalplanområdet. 7. Udstykninger 1. Udstykning af området må kun ske, således som anført retningsgivende på kortbilag Udstykning må ikke ske med mindre grundstørrelser end 1200 m Der kan for området i sin helhed højst udstykkes 119 sommerhusgrunde. 4. Landzonearealet til spredningskorridoren og arealet til friareal/grønt område for campingpladsen kan herudover udstykkes særskilt. 8. Bebyggelse, hegn og beplantning 1. I området må sommerhuse ikke opføres i mere end 1 etage evt. med hems og ikke med mindre størrelse end 35 m 2. Bygningshøjden må ikke overstige 5 m. 2. Den maximale bebyggelsesprocent er 10 for den enkelte sommerhusgrund. 3. Hegn i naboskel, vej- og stiskel må kun etableres som levende hegn. Hegn i faste materialer må kun anvendes i umiddelbar tilknytning til bebyggelsen. 4. Dog må levende hegn suppleres med et diskret trådhegn i højst 1 meter højde i galvaniseret eller grøn plastbelagt udførelse eller et markeringshegn i højst 0,6 meter højde med galvaniserede stålrør (grå) eller træ som stolper, og kun med træ som beklædning og malet i jord- eller kystfarver. Begge hegn skal placeres bag det levende hegn og være fast forankret i jorden, så hegnet står lige og fremtræder pænt og nydeligt. 5. Hegn i vej- og stiskel og mod spredningskorridorerne skal etableres på sommerhusgrunden indenfor skellinien og må ikke ved grenvækst o.lign. overskride skellet.

12 12 9. Bebyggelsens ydre fremtræden 1. Der må ikke ske nogen form for skiltning og reklamering. 2. Medmindre andet godkendes af byrådet, må udvendige bygningssider, herunder tage, kun fremtræde i farverne hvid, sort, blå eller jordfarverne (okker, terra de sienna, umbra, engelskrødt, dodenkop) eller disse sidstnævnte farvers blanding med hvidt eller sort. Til døre, vinduesrammer, skodder og lignende mindre bygningsdele kan dog anvendes andre farver. Til tagfladerne må der ikke anvendes glaserede tegl eller andre tagmaterialer, der er reflekterende. 3. På den enkelte sommerhusgrund må ikke opsættes udvendige radio- og TV- antenner. Dog kan parabolantenner opsættes, såfremt disse anbringes med højeste punkt ikke over 1 meter over terræn og således, at de ikke kan ses fra vejene. 10. Habitatområde for frøer Til sikring af fortsatte levemuligheder for padder i lokalplanområdet bestemmes det: 1. Der skal samlet udlægges og etableres mindst 5 ha fugt- og vådområde, herunder spredningskorridorer, således som vist på kortbilaget. Fugtområderne skal henligge og opretholdes som vandlidende arealer med engagtig græsbevoksning. 2. Det i det sydlige område eksisterende vandhu1 og den i den nordlige del eksisterende sø (tidl. put and take) skal bevares som ynglested for padder. Der må ikke udsættes fisk i søerne. Søarealerne skal ligge i tilknytning til de etablerede fugtområder. 3. Mellem sommerhusområdet og Nordkanalen etableres en 30 m bred spredningskorridor, der med hældning ca. 1:6 afgraves mod midten til terræn ca. 10 cm over grundvandsstand. Der opnås herved et ca. 15 m bredt vandlidende areal. I spredningskorridoren etableres to vådområder, således som vist på kortbilaget. Det ene vådområde afgraves til en terrænkote ca. 30 cm under grundvandstanden i tilknytning til eksisterende vådområde udtil Nordkanalen. Det andet vådområde etableres i den nordlige del af spredningskorridoren ved tilsvarende afgravning af terrænet 30 cm under grundvandstand. 4. De på kortbilaget viste fugtområder omkring søerne skal etableres ved afgravning af terrænnet mod midten af områderne til ca. 10 cm over grundvandsspejlet. Overskudsjorden fra afgravningen skal påfyldes sommerhusgrundene omkring søerrne. 5. Den 8 m. brede sydlige korridor langs grøften mod Gnaverhaven og den 12 m brede korridor mellem den nordlige sø og spredningskorridoren langs Nordkanalen etableres ligeledes som fugtområde ved afgravning til ca. 10 cm over grundvandsspejlet i midten af tracéerne. 6. De to eksisterende grøfter mellem den lille sø og Nordkanalen bevares som vandrekorridorer for frøerne. Der friholdes 1 m brede bræmmer langs brinken til hver side af grøfterne, idet der i grøfterne og bræmmerne ikke må ske bevoksning med træer eller buske, ligesom der i bræmmerne langs grøfterne ikke må etableres egentlige stier for sommerhusområdet.

13 13 7. Hvor grøfterne og spredningskorridorerne passerer vejforløb, skal der i forlængelse af korridorerne etableres rørføringer under vejene, således at rørene har et markant lysindfald til brug for frøernes vandring gennem rørene. 8. Til bevarelse af lysindfaldet over spredningskorridoren langs Nordkanalen ska1 det sikres, at beplantningsbæltet etableres med træer og buske, der ikke opnår en højde af over 4-5 m - dog med mulighed for højere solitærtræer. Der skal anvendes træer og buske, der er hjemmehørende og egnskarakteristiske samt moderate i deres vækst under hensyntagen til det vandlidende fugtområde. Eksempler på arter, der kan anvendes i beplantningsbæltet, er: Hassel, almindelig hvidtjørn, benved, skovabild, slåen, kræge, hunderose og hyld. Af solitærtræer kan anvendes eg (stilkeg). 9. Grundejerforeningen, der har vedligeholdelsen af habitatområdet, skal sikre, at sø- og fugtområderne, jf. nærværende afsnit 10, bevares og fastholdes som habitatområde og ikke benyttes af sommerhusområdet til etablering af fælles friarealer med aktivitetsområder. Der tillades dog adgang til området med respekt for arealernes udlæg til beskyttelsesområde for padder. 11. Grundejerforening 1. Tidligst i forbindelse med områdets udstykning i sommerhusparceller og senest når 25 % af områdets parceller er bebyggede, skal der etableres en grundejerforening, med medlemspligt for alle grundejere i område I. Grundejerforeningens vedtægter skal godkendes af byrådet. Ifald der opnås aftale med en tilgrænsende grundejerforening for et sommerhusområde, kan der i stedet ske tilslutning til denne tilgrænsende grundejerforening. 2. Grundejerforeningen skal påtage sig vedligeholdelse af veje, stier og andre fællesarealer og friarealer i område I, bortset fra det i afsnit nævnte friareal med del af beplantningsbæltet til brug for campingpladsen. Grundejerforeningen forestår endvidere pasning og vedligeholdelse af det grønne bælte i område II. 3. Er der etableret fællesantenneanlæg og eventuel anlæg af bredbånd i området forestår grundejerforeningen ligeledes drift af sådanne anlæg. 12. Anden lovgivning 1. De i lokalplanområdet beliggende 2 søer/vandhuller er beskyttet af Naturbeskyttelseslovens 3 og skal bevares. Nordkanalen langs lokalplanområdets nordvestlige afgrænsning er ligeledes beskyttet af 3.

14 14 2. Udstykning og arealoverførsel af arealerne i område II til udlæg af bæltet til spredningskorridor og til plantebælte, hvorved landbrugspligten ophæves, kræver tilladelse fra Jordbrugskommissionen i h.t. landbrugsloven. 3. Der meddeles ved vedtagelsen af lokalplanen bonusvirkning i relation til Planlovens landzonebestemmelser. Der er således i medfør af lokalplanen meddelt landzonetilladelse i h.t. planlovens 35 til udstykning og arealoverførsel af bæltet til spredningskorridor i område II. 13. Vedtagelsespåtegning Lokalplanen således vedtaget af Sydfalster byråd. Væggerløse d. 4. juli På byrådets vegne Hans Aage Pedersen borgmester

15

Lokalplan nr. 69 samt kommuneplantillæg nr. 3. For sommerhusområde ved Godthåbs Alle og Bøtø Ringvej på Marielyst

Lokalplan nr. 69 samt kommuneplantillæg nr. 3. For sommerhusområde ved Godthåbs Alle og Bøtø Ringvej på Marielyst Lokalplan nr. 69 samt kommuneplantillæg nr. 3 For sommerhusområde ved Godthåbs Alle og Bøtø Ringvej på Marielyst 2 Indledning 3 Lokalplanens indhold 3 Forholdet til den øvrige planlægning 4 Forholdet til

Læs mere

Lokalplan nr. 65. For boligområde ved Ydunsvej i Væggerløse

Lokalplan nr. 65. For boligområde ved Ydunsvej i Væggerløse Lokalplan nr. 65 For boligområde ved Ydunsvej i Væggerløse 1 VÆGGERLØSE B Stamvej A1 A2 C 1. Indledning:... 2 2. Lokalplanens indhold... 3 3. Forholdet til den øvrige planlægning... 3 Forholdet til regionplanen:...

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR.

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 SOMMERHUSOMRÅDE VED MÅRUP ØSTERSTRAND 1 REDEGØRELSE Nærværende lokalplan nr. 35 skal danne grundlag for udstykning af et ca. 4.500 kvm område af matr. nr. 1 ac, Nordby Hede,

Læs mere

Lokalplan nr. 60. For aktivitetsområde langs Bøtø Ringvej på Marielyst

Lokalplan nr. 60. For aktivitetsområde langs Bøtø Ringvej på Marielyst Lokalplan nr. 60 For aktivitetsområde langs Bøtø Ringvej på Marielyst Væggerløse Marielyst Marrebæk Indledning...3 Lokalplanens indhold...3 Forholdet til den øvrige planlægning...3 Forholdet til regionplanen...4

Læs mere

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4 for en campingplads og ferielejligheder i Gedser 1 Gedser Indledning... 3 Beskrivelse af lokalplanområdet... 3 Baggrunden for lokalplanens tilvejebringelse...

Læs mere

MODTAGET 15 JAN HT. 73 Retten l Nykøbing F. samt Kommuneplantillæg nr. 7. For sommerhusområde vest for Elken^LQ^eJ

MODTAGET 15 JAN HT. 73 Retten l Nykøbing F. samt Kommuneplantillæg nr. 7. For sommerhusområde vest for Elken^LQ^eJ MODTAGET 15 JAN. 2007 HT. 73 Retten l Nykøbing F. samt Kommuneplantillæg nr. 7 ' For sommerhusområde vest for Elken^LQ^eJ 3 01 2007 1 www.sydfalster.dk \I Nyt somme rtiusoivftd«mvwysts X -:-"," E ikenøre

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse.

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Lokalplanen baggrund og område. Lokalplanen er udarbejdet for at fastlægge/sikre området til sommerhusbebyggelse. Området, som

Læs mere

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 LDKALPLAN NR. 10.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 10.1 TÅRUP STRAND LO KALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVI RKNINGER Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen,

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN RIR 25 FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN NR. 25 for et sommerhusområde ved Lendrup strand. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7.19. November 1996. For udstykning af 3 sommerhusgrunde på Søndergade

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7.19. November 1996. For udstykning af 3 sommerhusgrunde på Søndergade HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7.19 November 1996 For udstykning af 3 sommerhusgrunde på Søndergade INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan 7.1 9 Side LOKALPLAN NR. 7.19 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens område og

Læs mere

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.72 FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT o GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 72 Lokalplan for et område til campingplads på Anholt. l jss J E2 *S ' ' : ' -"^ 2J

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

Lokalplan nr. 46. for opsætning af vindmøller i Elkenøre

Lokalplan nr. 46. for opsætning af vindmøller i Elkenøre Lokalplan nr. 46 for opsætning af vindmøller i Elkenøre Indledning...3 Lokalplan nr. 46...3 Redegørelse...3 Baggrund...3 Formål...3 Beliggenhed...3 Eksisterende forhold...3 Omgivende landskab...3 Fremtidige

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk LOKALPLAN NR. 19 - FOR EN DEL AF SKULDBØL Redegørelse for hvorledes lokalplanen

Læs mere

- l - Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk

- l - Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk - l - Videbæk kommune Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk by. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 6 J af 2o. februar 19?o), fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 15 Lokalplan for et boligområde i Valløby by. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller ^P LOKALPLAN 2.12 Klitmøller Sommerhusområde ved Kræn Tækkersvej Januar 1991. Fremlagt til offentlig debat i perioden 10.10. - 5.12.1990 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse for lokalplanen Lokalplanområdets

Læs mere

Lokalplan nr. 7.25 Område til sommerhuse v. Skovsgårdsvej/ Sydvestvej

Lokalplan nr. 7.25 Område til sommerhuse v. Skovsgårdsvej/ Sydvestvej Lokalplan nr. 7.25 Område til sommerhuse v. Skovsgårdsvej/ Sydvestvej SKOVSGÅRSVEJ BRENELSIG Fremlagt fra den 10.11.2004 til den 05.01.2005 Endelig vedtaget den 02.02.2005 Hals Kommune :: 7.25 http://www.halskom.dk/dk/planer_visioner/find_planen/lokalplaner/725.htm?mode=...

Læs mere

PLACERING l KOMMUNEN BILAG NR.1

PLACERING l KOMMUNEN BILAG NR.1 Reproduceret med tilladelse af Geodætisk Institut nr. A 382/74- PLACERING l KOMMUNEN BILAG NR.1 PJERRITSLEV KOMMUNE N O R D J Y L L A N D S AMT BYPLANVEDTÆGT NR. 8 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE VED "LYNGHØJGÅRD",

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

LOKALPLAN NR. 40 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 40 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 35 Sommerhusområde Vejlby Klit Syd LOKALPLAN NR. 40 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 40 Sommerhusområde Vejlby Syd Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:... 2 Oversigtskort

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning LOKALPLAN 63 MARIENLYST BØRNEINSTITUTION INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning REDEGØRELSE - Eksisterende forhold - Lokalplanens baggrund og indhold - Forhold til anden planlægning - Tilladelser fra andre myndigheder

Læs mere

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af eksisterende håndværkerområde

Læs mere

POUL KAMPMANN FAABORG

POUL KAMPMANN FAABORG or ~ ~ I Matr. nr. 16 d Millinge-Østerby byer, Svanninge 1/ i;~ sogn. ri ~ ANMELDER: ADVOKAT POUL KAMPMANN FAABORG LOKALPLAN 6.06. FÅBORG KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

HADBRSL1T KOMMUNE. Byplanvedtægt ur* 13. for. et område "beliggende øst for Hej sager skov Haderslev.

HADBRSL1T KOMMUNE. Byplanvedtægt ur* 13. for. et område beliggende øst for Hej sager skov Haderslev. HADBRSL1T KOMMUNE?/ Byplanvedtægt ur* 13 for et område "beliggende øst for Hej sager skov Haderslev. Byplanvedtægt ur«13 - Haderslev kommune. Byplanvedtægt nr. 13 gældende for et område beliggende øst

Læs mere

Lokalplan nr. 34. for feriecentret / den alternative ferieboligbebyggelse "Digeparken"

Lokalplan nr. 34. for feriecentret / den alternative ferieboligbebyggelse Digeparken Lokalplan nr. 34 for feriecentret / den alternative ferieboligbebyggelse "Digeparken" Indledning...3 Lokalplan nr. 34....3 Baggrunden for udarbejdelse af lokalplanen...3 Lokalplanens indhold...3 Anvendelse...3

Læs mere

Lokalplan nr. 44. for Gedser terminalområde

Lokalplan nr. 44. for Gedser terminalområde Lokalplan nr. 44 for Gedser terminalområde Indledning...3 Lokalplan nr. 44....3 Lokalplanens indhold...3 Anvendelse...3 Vej- og parkeringsforhold...3 Bebyggelse...3 Beplantning...3 Forholdet til den øvrige

Læs mere

I NDHOLD 2. 2. 2. 3. 5. 5. 5. 5. 5. 6. fra B. andre myndigheder. Kort over lokalpianområdet 6. 7.~ 7. b. Eventuelle tilladelser eller dispensationer

I NDHOLD 2. 2. 2. 3. 5. 5. 5. 5. 5. 6. fra B. andre myndigheder. Kort over lokalpianområdet 6. 7.~ 7. b. Eventuelle tilladelser eller dispensationer I NDHOLD Området for lokaiplanen side 1. Nuværende forhold Indhold af lokalpl~nen Lokalplanens forhold til anden planlægning for området Lokalpianens retsvirkninger Afsnit 1. Lokalpianens formål 2. Område

Læs mere

LDKALPLAN NR. 4.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1980

LDKALPLAN NR. 4.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1980 LDKALPLAN NR. 4.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN LL1 CAMPINGPLADS VED TARUP STRAND I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. jüni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger Indhold Lokalplan nr. 5.2-1 for et bolig- og kolonihaveområde ved Holbækvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7i~ REFSVINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

Haderslev kommune. Byplanvedtægt nr. 23 gældende for et område ved "Aarø Sydstrand fl.

Haderslev kommune. Byplanvedtægt nr. 23 gældende for et område ved Aarø Sydstrand fl. Haderslev kommune. Byplanvedtægt nr. 23 gældende for et område ved "Aarø Sydstrand fl. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o} fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 120235 for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et nyt boligområde, beliggende ved Sdr. Ringvej i Give by. En lokalplan

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 TORNVED KOMMUNE Maj 2006 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er et dokument, der for et geografisk afgrænset område fastlægger, hvordan der må bygges eller anlægges.

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE SYD FOR SVIN- KLØV PLANTAGE. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20.

BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE SYD FOR SVIN- KLØV PLANTAGE. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. JAMMERBUGT FJERRITSLEV KOMMUNE NORDJYLLANDS AMT BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE SYD FOR SVIN- KLØV PLANTAGE. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Vallø kommune - Lokalplan 4-06 Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold tilanden kommunal planlægning 3 Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY 1. LOKALPLAN NR. 1.4.1 FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMÅL: at området

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979

LOKALPLAN NR FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979 LOKALPLAN NR. 6.2.1 FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 6.2.1 REFS-VINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby

LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dansk Scanning

Læs mere

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab.

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2,1 nævnte område. Afsnit

Læs mere

3 Områdets anvendelse 3.1 Området må kun anvendes til tæt-lav boligbebyggelse.

3 Områdets anvendelse 3.1 Området må kun anvendes til tæt-lav boligbebyggelse. 1 SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7-9107 For et boligområde øst for Pytgade, Vollerup I henhold til kommuneplanloven, (miljøministeriets lovbekendtgørelse nr. 918 af 22. december 1989) fastsættes herved

Læs mere

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune BRAMMING KOMMUNE LOKALPLAN nr. 103 for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune Udarbejdet i marts 1978 af teknisk forvaltning, Bramming Godkendelses- og vedtagelsesdatoer: Indstillet af teknisk

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Lokalplan for et område tilboligbebyggelse på Nordmarken i Hårlev. Indhold side LOKALPLANENS REDEGØRELSE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden kommunalplanlægning...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Ol.02.05:P16 ML/ak Lokaiplan nr. 45 A~6 ~23~ ~ - ~ (~4~ STEMPELMÆRKE RETTEN I MIDDELFART KUN GY~OIGTMED

Læs mere

RØDBY KOMMUNE LOKALPLAN NR 217 OFFENTLIGT OMRADE KOLON.I HAVER

RØDBY KOMMUNE LOKALPLAN NR 217 OFFENTLIGT OMRADE KOLON.I HAVER RØDBY KOMMUNE LOKALPLAN NR 217 0 OFFENTLIGT OMRADE KOLON.I HAVER APRIL 1983 Lokalplan nr. ~~7for et offentligt område (kolonihaver) ved Karlstoftevej i Rødbyhavn. I henhold til kommuneplanloven (lov nr.

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby Lokalplan nr. 82 Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby JUNI 2005 NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 82 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 Lokalplanens retsvirkninger...3

Læs mere

HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE

HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold 2 Hvad er en lokalplan 2 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område udlagt til centerudvidelsesområde i

Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område udlagt til centerudvidelsesområde i Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT For et område udlagt til centerudvidelsesområde i Assentoft by ved hovedvej A16, øst for Assentoft kirke. SØNDERHALD KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-03 Lokalplan for et boligområde i Strøby Egede. INDHOLDSFORTEGNELSE: SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

Lokalplan nr. 6. Beskyttede boliger Brønsholmsdalsparken. Vedtagelsesdato: 15. marts Ikrafttrædelsesdato: 7. juni 1978.

Lokalplan nr. 6. Beskyttede boliger Brønsholmsdalsparken. Vedtagelsesdato: 15. marts Ikrafttrædelsesdato: 7. juni 1978. Lokalplan nr. 6 Beskyttede boliger Brønsholmsdalsparken Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 15. marts 1978 Ikrafttrædelsesdato: 7. juni 1978 \ x ' / BESKYTTEDE BOLIGER BRØNSHOLMSDALSPARKEN

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune I medfør af byplanloven (bekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970 med senere ændringer) er vedtaget nærværende byplanvedtægt

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER i.. L 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 1. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.6 FOR ØKSENDRUP BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4

Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplan for et område ved Hovedgaden, Hårlev BRANDSKILDEGÅRDEN Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens tekst Side

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Videbæk i februar J.nr IMR.7-TILLÆG IMR.1. VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING. Videbæk kommune Tlf. (o7)

Videbæk i februar J.nr IMR.7-TILLÆG IMR.1. VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING. Videbæk kommune Tlf. (o7) Videbæk i februar 1984. J.nr. 27-11-7-1. IMR.7-TILLÆG IMR.1 VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING Videbæk kommune Tlf. (o7) 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 16 til 15-rammer for Videbæk kommune.

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. FÆLLESDEKLARATION

Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. FÆLLESDEKLARATION Matr.nr. 104l, 104 v til 104ø, 104aa til 104ay, 194c, 194v, 194y til 194ø, 194aa til 194ai 196p, 196be til 195bu af Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. Anmelder: Kristian Madsen landsretssagfører

Læs mere

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er udarbejdet i overensstemmelse med

Læs mere

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er i overensstemmelse med Regionplan 2008 s mål og retningslinier.

Læs mere

LOKALPLAN NR HALS KOMMUNE FOR ET SOMMERHUSOMRADE SYDVEST FOR HOU

LOKALPLAN NR HALS KOMMUNE FOR ET SOMMERHUSOMRADE SYDVEST FOR HOU LOKALPLAN NR. -7.08 HALS KOMMUNE FOR ET SOMMERHUSOMRADE SYDVEST FOR HOU Hals kommune redegørelse til lokalplan nr. 7.08 LOKALPLANENS SAMMENHÆNG MED ANDEN PLANLÆGNING Lokalplanens område. Området, som lokalplanen

Læs mere

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby. Lokalplanens redegørelse

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse Stølgård Strøby. Lokalplanens redegørelse -1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 2 Tillæg til Valløs kommuneplan 3 Lokalplanens forhold til anden

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.20. For ferieboliger pa Torndalstrand nr. 29 syd for Hou

LOKALPLAN NR. 7.20. For ferieboliger pa Torndalstrand nr. 29 syd for Hou LOKALPLAN NR. 7.20 For ferieboliger pa Torndalstrand nr. 29 syd for Hou HALS KOMMUNE Teknisk Forvaltning September 1997 VEJLEDNING HVAD ER EN LOKALPLAN. En lokalplan er en plan for et mindre område i kommunen.

Læs mere