Referat 14. september 2011 kl Dagsorden. 1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent Trine

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat 14. september 2011 kl. 17.00. Dagsorden. 1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent Trine"

Transkript

1 Referat 14. september 2011 kl Dagsorden Hos Amalie: Göteborg Allé 1C, st. 5., 8200 Aarhus N Afbud eller senere ankomst til: Amalie, tlf.: ) Valg af dirigent Rasmus 2) Valg af referent Trine 3) Formandsposten Rejser af sted d. 19. dec., betyder, at han ikke kan deltage i januar-mødet, februar-mødet og generalforsamlingen i marts, samt overdragelsen til nye formand i næste bestyrelses år. Ift. vedtægterne må det gerne foregå på denne måde, da der kun skal være 8 medlemmer. Hvorvidt vi skal indkalde til ekstraordinær generalforsamling pga. Lines afgang og hvorvidt vi kan dække hendes opgaver bliver diskuteret mere under pkt. 4. Hvis der bliver afholdt ekstraordinær generalforsamling, skal alle ikke på valg. Anne kunne godt tænke sig, at overtage formandens opgaver, når han er taget af sted, evt. med en glidende overgang, så Anne er rustet til opgaverne. Fordelingen af midler som punkt omkring dette, bliver på dagsordenen til næste møde. 4) Studentersekretæren Skal der ændres i arbejdsbeskrivelsen for studentersekretæren, evt. droppe fordelingen af læsesalsskabene og specialepladserne og evt. fordele det til bestyrelsen, da det ville virke mere logisk ift. adgang til nøgler. Belæg for dette kunne være, at studentersekretær-posten ville være mere politisk i stedet for den slavepost der skal ordne alt det brok og besvær med læsesalsskabe og specialeplads fordeling. Vi står i en periode, hvor der sker meget forandring, og pga. den store sammenlægning, har vi brug for en der brænder for politik, og vores fremtid i studenterpolitikken. Diskussion om hvorvidt vi mener, at vi kan bære opgaven, eller om vi skal have valgt en ny. Der er stemning for, at det kunne være dejligt med nye kræfter udefra, som har lyst og overskud. Et lille sidespring: Anna stopper i foreningen, da hun snart afleverer sit speciale og ved ikke hvor hun ender, så derfor får vi brug for 2 til den måske forestående ekstraordinære generalforsamling. I den periode, hvor vi er uden sekretær, vil vi prøve at dække det sammen, på bedst mulige måde. Karen og Trine kigger på specialepladsfordeling, og Anne følger nøglerne til dørs. Afstemninger: Skal vi holde et ekstraordinært generalforsamling? For: 9 stk. Blank: 1 stk. (Fraværende 1 stk.)

2 Skal vi have studentersekretæren på valg? For: 9 stk. Blank: 1 stk. (Fraværende 1 stk.) Skal vi have formanden på valg? For: 0 stk. Blank: 1 stk. Imod: 9 stk. (Fraværende 1 stk.) Vi skal have 2 medlemmer ind på generalforsamlingen (i hvert fald så der fyldes op til 11 medlemmer) For: 10 stk. Blank: 0 stk. (Fraværende 1 stk.) Bestyrelse påtager sig de to opgaver: læsesalsskabs nøgle fordeling samt specialeplads fordeling, hvis vi må for psykrådet: For: 8 stk. Blank: 1 stk. Imod: 1 stk. (Fraværende 1 stk.) (Meimei og Emil laver en skriftlig henvendelse til psykrådet) 5) Skitur Skituren er her til møde i dag, pga. samarbejdet med FAPIA. De vil gerne snakke økonomi. De har en ansøgning, som vi bearbejder senere. De synes samarbejdet er lidt pakket, fra sidste års skitur, de ville lokke folk til, så alle fik 100 kr. rabat hvis de var medlemmer. De vil gerne have de penge, da der ikke var noget skriftligt omkring det, så kunne Emil ikke love det. De penge som aldrig er blevet afhentet, vil skituren gerne have kunne der være nogen indsigelser imod det? Skituren kunne godt tænke sig, at der var noget mere på skrift, så der var styr på tingene. Afstemning: Skal pengene, der ikke er blevet hentet, tilfalde skituren? For: 9 stk. Imod: 0 stk. Blank: 0 stk. (Fraværende: 2 stk.) Principielt spørgsmål omkring hvem der skal have pengene. Rammeaftale, de tror gerne de vil skrive under. Indsigelser omkring, at pengene som skal gå til arrangementer for deltagerne, må gerne komme fra deltagerne, så det ikke er alle medlemmer af FAPIA der betaler. Generel kommunikation lacker, de vil gerne have det på skrift. For fremtiden vil FAPIA stramme op. Vi vil meget gerne have feedback fra Skitursudvalget om, hvordan vi klarer det. Vi har fjernet diverse, og vi har sagt nej til deres ansøgning, så er de lidt trætte af det. De vil principielt gerne søge ad hoc, men da FAPIA kun har et møde om måneden, er der altid en lang arbejdsproces. Derudover er det svært at beskrive hvad man gerne vil lave, når man ikke helt ved det endnu. FAPIA har sat medlemsprisen ned, og derfor er pengene sat ned på rammeaftalerne. Man kunne forestille sig, er der kom flere ansøgninger, så de måske kan uddybe det mere. Grunden til FAPIA fjernede pengene før i tiden, var for at sikre alle medlemmernes penge bliver brugt mest velovervejet. Diskussion frem og tilbage omkring de ovenstående punkter. 6) Evaluering af kompendiesalg Salg af kompendier på FAPIA-kontoret; svært at vurdere hvor mange vi skal bestille. På næste semester har vi tal over salg fra sidste år, og dem kan vi gå ud fra. Meninger om, at bedre at bestille hvad vi egentlig tror vi sælger, så eventuelle pengeunderskud fra ekstra kompendier går på, at kompendierne er lidt dyrere. Problemet er, at instituttet ikke kan give os nogle tal for hvor mange studerende der er, så det er meget svært. Gennemsigtighed med antal af bestillinger.

3 Forslag om at nedsætte et udvalg, der finder ud af, hvordan der skal bestilles eller simpelthen finde én kompendieansvarlig, som er overordnet bestemmer. Onlinesalg; det fungerede overraskende godt, overstregningstusch var lidt besværligt, så kan der findes et smart system. Evt. finde en datalogistuderende, der kunne lave et program, hvor køber bliver slettet når de er registreret. Der har været god feedback, det er virkelig ærgerligt at vi ikke fik lagt fra. Kritik i køen evt. give en forklaring til Psyklen (offentlig evaluering) Samarbejde med Stakladen: fint med samarbejde, fungerer jo godt Vigtigt at de store kompendier er delt, og indholdsfortegnelse i begge dele! Noget snak frem og tilbage med institutledelsen, om kompendier til forelæsninger 7) Opsamling af to-do-liste Skal der købes en ny printer? 4 for, 1 imod, 4 blank (1 fraværende) 8) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden 9) Status: a) Formanden (Thorsten) Lidt forskelligt nyt b) Kassereren (Rasmus) Mange forskellige spændende ting, han har meget godt styr på det! c) Studentersekretæren (Line) Personlige årsager til tilbagetrækning, har ikke tid og overskud. Man skal være klar på, at der er mange der kontakter på alle tidspunkter af døgnet. Hun aftræder med øjeblikkelig virkning, så derfor skal Det lille Psykråd stå for det næste møde. Næste Psykådsmøde er d. 14. okt. d) Kontoret i. Kontor (Trine) Hold jer væk fra computeren når andre er på arbejde ii. Massage (Maria) Der er massage i gang nu, og der er hængt opslag op på Fysioterapeut skolen om ny massør, der er jobsamtaler snart spændende! iii. Egenterapi (Anne) Intet nyt under solen e) Kompendiesalg (Thorsten) Allerede diskuteret, se ad 6 f) PR (Anne) i. Hjemmeside Anne har styr på det, vi havde et lille Islamisk hack, men det er ovre nu! Der er nyt kodeord det står det hemmelige sted på kontoret (måske?! uhhhh). Der skal tit laves nye kodeord, Anne har haft møde med ham der har skabt vores hjemmeside, det var godt. ii. Indlæg til Psyklen iii. Facebook Der kommer et punkt senere Andet evt. nye tiltag som fx kuglepenne, evt. nye klistermærker for medlemmer,

4 større!!! g) Udvalgene i. Kursusgruppen (Anna) Gruppen har ifølge rammeaftalen en skarp opdeling mellem hvilke midler de har til foredrag og hvilke midler de har til kurser. De har ytret ønske om at få den opdeling mere flydende. Dette vil blive behandlet til foråret. Ved at ske noget ift. booking! Anna beholder kontakten med kursusgruppen indtil den ekstraordinære generalforsamling. ii. Fapia Fonden (Amalie) Ansøgning fra Nanna Tolstrup iii. Festudvalget (Meimei) Julefest 26. november i Klubben Fest m. medicin sidst oktober (PI?) Er i dialog med Julerevy Der kommer ny efter dette semester iv. Koret (Amalie) Det går godt med bandet v. Psyklen (Thorsten) Deadline d. 20. september Åbent redaktionsmøde d. 22. september vi. Hyggocampus (Anne) De har lidt penge, men det er bare et lille overskud. Har snakket om fastholdelse af BW-aftener. vii. Fapia Skitur (Emil) Har snakket om det, se tidligere pkt. viii. Julerevyen (Emil) Møde snart, der kommer vist mennesker. Der er en god proces i gang om det lige nu. Snakke om at lægge det på professionel teater, evt. Godsbanen, både gode og dårlige ting omkring det. Julerevyen bliver sandsynligvis d. 18. november 2011, sted endnu ukendt! Rammeaftalen er endnu ikke underskrevet, og derfor skal den forhandles færdig, de satser på ca. det samme som sidste år, så de finder ekstra penge fra andre steder. h) Eksterne udvalg i. Baren (Meimei) Lang bar d. 14. okt. Skiturstema d. 23. sep. ii. Smøringsudvalget (Maria) De optager snart nye medlemmer! Glæd jer til Valentines day <3 <3 iii. Studienævnet (SN) Møde i dag, snakket om eksamensform til 3. semester. Studienævnet har godkendt denne eksamensform i 2008, derfor er den godkendt! Feedback; studerende møder ikke godt nok op til møderne. SN vil gerne finde et bedre system. Evalueringer, gennemgået, der har været nogle ting der ikke helt fungerede.

5 iv. Kapsejlads Intet nyt v. Andet Ingenting i) Teknik (Meimei) Intet nyt j) Møder (Karen) 10) Ansøgninger * Nanna Tolstrup på vegne af Smøringsudvalget omkring dækning af pølsehorn i Rusugen, de søger om 1332 kr. Diskussionen frem og tilbage, FAPIA synes ikke, at det er dem der skal betale regningen for dette. Dog synes FAPIA at det er noget værre noget, at der er én der personligt skal lægge ud, derfor er vi villige til at låne jer de penge, så der ikke er nogen, der har penge ud, med et lån på ubestemt tid. For: 2 stk. Imod: 3 stk. Blank: 4 stk. (Fraværende: 2 stk.) Ny afstemning om de så må låne pengene: For: 8 stk. Imod: 0 stk. Blank: 1 stk. (Fraværende: 2 stk.) * Genansøgning fra Skitursudvalget omkring PR-event i Rusugen på 884 kr. Længere diskussion frem og tilbage, omkring indholdet og vores holdning til det. For: 9 stk. Imod: 0 stk. Blank: 0 stk. (Fraværende: 2 stk.) 11) Fapia Talentaften - Opgavefordeling Datoen er tirsdag d. 11. oktober, idé om at kombinere ekstraordinær generalforsamling. For at få flere deltagere, kunne det måske være godt at tage det i forårssemesteret. Afstemning om vi skal beholde talentaften dette efterår: For: 7 stk., imod: 1 stk., blanke: 2 stk. (fraværende: 1 stk.) Afstemning om dato: 11. okt. For: 5 stk., imod: 0 stk., blanke: 5 stk. (fraværende: 1 stk.) Afstemning om generalforsamling og talentaften samme aften For: 10 stk., imod: 0 stk., blanke: 0 stk. (fraværende: 1 stk.) Bestyrelsen mødes kl Start kl Generalforsamling (evt. find en lille sandwich til deltagere!?) Start kl Talentaften a) PR på forelæsninger (Meimei og Emil sem,, Anne og Rasmus , Maria og Trine 5. sem) Facebook (Amalie), i Psyklen (Thorsten og Amalie) og Flyers (Meimei) b) Bookning af lokaler (Meimei / evt. Amalie) c) Opsætning af scene + lyd + evt. hjælp udefra (Emil og Thorsten) d) Opsætning og oprydning (ALLE!) e) Indkøb af øl, vin og sodavand + aftale salgspriser (Maria og Meimei) f) Indkøb af snacks (Maria og Meimei evt. Karen og Amalie hvis de første frafalder) g) Bage kage (Anne, Anna, Amalie de søde piger bager hver 2 kager, giv dem lige et klap på

6 skulderen (og Anna modtager gerne knus for tiden!)) h) Sandwich (Karen Og Emil) i) Indkøb af præmier (1. (1000 kr. til Cityforeningen + vandrepokal), 2. (300 kr. til Cityforeningen) og 3. plads (2x 1 time gavekort til massage) ) (Meimei pokal, Trine resten af præmierne) j) Konferenciers (kontakte nogle funny guys fra Stand Up: Maria, hvis det ikke bliver udefra bliver der diskussion på face) k) Lave og printe stemmesedler (Amalie) l) Evt. åbningsindslag fra FAPIA s side (Meimei) m) Bestille nattepizza (Trine) 12) FAPIA-gruppen på Facebook Både indirekte og direkte klager over FAPIA-spam. Siden bliver lukket for andre end admins. Forslag om at lukke FAPIAs væg: For: 10 stk. (Fraværende: 1. stk.) Der bliver oprettet et ny like gruppe, som er studerende til studerende. 13) Ansættelse af ny massør Se status 14) Mentaline.dk Materiale sendt ud inden Skriv en reklame, som vi lægger på hjemmeside og face! 15) Eventuelt Dato for FAPIA julefrokost (forslag evt. d. 20. december - undersøges om det kan lade sig gøres på en hverdag Meimei og Maria) Evt. lave en doodle som sendes rundt med mulige datoer, max 3! (Anne) 16) Fastsættelse af næste møde/ Ekstraordinær generalforsamling Dagsorden sendes ud hurtigst muligt (Amalie) Ekstraordinær generalforsamling husk at lave separate Facebook event. Mini formandsberetning, Thorsten leder og fordeler arbejde på dagen, og hvad generalforsamlingen kommer til at indeholde. Beskrivelse af arbejdet og hvad man laver i FAPIA (Amalie og Trine) Næste møde: onsdag d. 12. okt. kl hos Thorsten. 17) Mødeevaluering (+ fotografering af den nye bestyrelse til Psyklen og hjemmesiden). Tak for god deltagelse, fedt at det har hjulpet! Der sker noget med det samme Vi skal være gode til at være eksplicitte og snakke om hvordan vi har det, og hvad vi forventer af hinanden! Kunne være nice at lave noget bestyrelseshygge! Langt, men fint møde. Tak for god ro og orden

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 10. april kl. 17.00

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 10. april kl. 17.00 Mødeindkaldelse 10. april kl. 17.00 Hos: Kristian, Ingersvej 5, 3. sal tv, 8220 Brabrand Afbud/senere ankomst: Anne, tlf. 42 70 98 23 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Meimei 2) Valg af referent: Anne 3)

Læs mere

Mødeindkaldelse. Referat

Mødeindkaldelse. Referat Mødeindkaldelse 18. september kl. 17.00 Hos: Ditte, Dronning Margrethes Vej 23, st. tv. Afbud/senere ankomst: Pernille M., 25 39 57 82 Referat Deltagende: Leonie, Emil, Anne-Mette, Aleksander, Pernille

Læs mere

Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle

Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle 1) Valg af dirigent Ditte 2) Valg af referent Mathilde 3) Godkendelse af referat fra sidste møde Tjek 4) Opsamling af to-do-liste: Opdateret 5) Punkter

Læs mere

1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent

1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent 1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent 3) Opsamling af to-to-liste Karen 4) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden 5) Status a) Formanden (Anne) Arbejd på magtliderlighed -

Læs mere

Dagsorden. 6) Studievejledningen Sofie sender sit udkast til studievejledningen. studerende, som er kommet i klemme.

Dagsorden. 6) Studievejledningen Sofie sender sit udkast til studievejledningen. studerende, som er kommet i klemme. Mødeindkaldelse 20. februar 2017 kl. 16.00 Hos Alice. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af to- do- liste 5) Punkter

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine.

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine. Mødeindkaldelse 23. januar 2017 kl. 16.00 Hos Katrine. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Frederick 2) Valg af referent Josephine 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af

Læs mere

Dagsorden. 4) Opsamling af to-do-liste: Ser fint ud alle har styr på, hvad de mangler.

Dagsorden. 4) Opsamling af to-do-liste: Ser fint ud alle har styr på, hvad de mangler. Mødeindkaldelse 7. juni 2017 kl. 14.00 Hos Cecilie og Michael Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Michael F 2) Valg af referent: Cecilie 3) Trivselsrunde: Jubii,

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 5. december 2016 kl ) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 5. december 2016 kl ) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö Mødeindkaldelse 5. december 2016 kl. 17.00 Hos Line. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö 4) Opsamling

Læs mere

Dagsorden. a. Alt er godt og FAPIA glæder sig til at komme i gang igen og tage imod de nye russere!

Dagsorden. a. Alt er godt og FAPIA glæder sig til at komme i gang igen og tage imod de nye russere! Mødeindkaldelse 16. August 2016 kl. 16.00 Hos Cecilia. Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent a. Frederick er dirigent 2) Valg af referent a. Katrine er referent

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 9. Maj 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael F. 2) Valg af referent: Katrine. 3) Trivselsrunde: <3

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 9. Maj 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael F. 2) Valg af referent: Katrine. 3) Trivselsrunde: <3 Mødeindkaldelse 9. Maj 2017 kl. 16.00 Hos Katrine Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Michael F 2) Valg af referent: Katrine 3) Trivselsrunde:

Læs mere

Dagsorden. 3) Trivselsrunde: Ny bestyrelse, og vi glæder os mega meget <3. 4) Opsamling af to-do-liste: Ingenting at komme efter, alt er tjek (y)

Dagsorden. 3) Trivselsrunde: Ny bestyrelse, og vi glæder os mega meget <3. 4) Opsamling af to-do-liste: Ingenting at komme efter, alt er tjek (y) Mødeindkaldelse 21. marts 2018 kl. 16.00 Hos Bjørg Norsgade 7R, 8000 Aarhus C Afbud eller senere ankomst til Michael: 42 70 57 27 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Frey 2) Valg af referent: Kat 3) Trivselsrunde:

Læs mere

Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie

Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie Referat Bestyrelsesmøde Dato: 11 Juni Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie 1) Valg af dirigent - Emilie 2) Valg af referent - Sophia

Læs mere

Referat. Orientering og opsamling af tilbageværende punkter fra forrige bestyrelsesår. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden

Referat. Orientering og opsamling af tilbageværende punkter fra forrige bestyrelsesår. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden Mødeindkaldelse 15. marts 2015 kl. 17.00 Hos Leonie Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Referat 1) Valg af dirigent Sofie 2) Valg af referent Leonie 3) Trivselsrunde Afholdt 4) Opsamling

Læs mere

Der er blevet ryddet op i kontoret. Lampen er blevet smidt ud. Notits om udlånt AO-master (bach.) i skuffen. Der står ikke dato og navn på den, der

Der er blevet ryddet op i kontoret. Lampen er blevet smidt ud. Notits om udlånt AO-master (bach.) i skuffen. Der står ikke dato og navn på den, der Referat 1) Valg af dirigent Thorsten vælges. 2) Valg af referent Pernille Melander vælges. 3) Godkendelse af referat Junireferatet udsendes denne uge, og sendes til godkendelse 2/12. Oktober godkendes

Læs mere

Dagsorden. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op.

Dagsorden. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op. Referat 29. april 2015 kl. 16.00 I Mødelokalet Afbud eller senere ankomst til Pernille: 40 91 97 64 Dagsorden Fremmødte til bestyrelsesmøde: Maria, Sofie, Christiane, Asger, Rasmus, Thomas, Josephine,

Læs mere

Dagsorden. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden

Dagsorden. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden Mødeindkaldelse 10. April 2015 kl. 15.00 Hos Sofie Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Natasha 2) Valg af referent Josephine 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af

Læs mere

Referat 11. juni 2018

Referat 11. juni 2018 Referat 11. juni 2018 1) Valg af dirigent: Michael 2) Valg af referent: Lennart 3) Trivselsrunde: Cecilie er blevet syg, og Bjørg ville hellere være i USA. Vi andre har det godt, hygger og nyder, at sommerferien

Læs mere

Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen.

Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen. Generalforsamling 15. marts 2013 kl. 13.00 Bygning 1412, lokale 329 Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen.

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 20. september 2017 kl

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 20. september 2017 kl Mødeindkaldelse 20. september 2017 kl. 16.00 Hos Michael S Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Sofie 2) Valg af referent: Lennart 3) Trivselsrunde: Alle har

Læs mere

Dagsorden. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden: se punktet eventuelt

Dagsorden. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden: se punktet eventuelt Mødeindkaldelse 11. marts 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Pernille Slipsager, Sophia Stroud, Ditte Lolk, Mathilde Hejlesen, Emil Hjertmann, Rasmus Bendixen og Anne Mette Juul Dagsorden 1) Valg af dirigent:

Læs mere

Referat. Dagsorden. 19. marts 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael. 2) Valg af referent: Katrine

Referat. Dagsorden. 19. marts 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael. 2) Valg af referent: Katrine Referat 19. marts 2017 kl. 15.00 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Michael 2) Valg af referent: Katrine 3) Trivselsrunde: Den ny bestyrelse glæder sig til at starte

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 30. Januar 2018 kl ) Valg af dirigent. Sofie. 2) Valg af referent. Frederick.

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 30. Januar 2018 kl ) Valg af dirigent. Sofie. 2) Valg af referent. Frederick. Mødeindkaldelse 30. Januar 2018 kl. 16.00 Hos Michael og Cecilie Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Sofie 2) Valg af referent Frederick 3) Trivselsrunde Det

Læs mere

Dagsorden. 3) Trivselsrunde: Hyggenygge, der var virkeligt en god kage, som en eller anden i bygningen havde bagt

Dagsorden. 3) Trivselsrunde: Hyggenygge, der var virkeligt en god kage, som en eller anden i bygningen havde bagt Mødeindkaldelse 13. oktober 2016 kl. 16.00 Hos Michael Bernhardt Jensens Boulevard 95 10.08. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Line 2) Valg af referent: Katrine

Læs mere

1. v. jobopslag e. Kompendier i. salg ii. fremstil ing f. PR i. Hjemmesiden ii. indlæg til psyklen iii. andet

1. v. jobopslag e. Kompendier i. salg ii. fremstil ing f. PR i. Hjemmesiden ii. indlæg til psyklen iii. andet 1. Valg af dirigent: Michael 2. Valg af referent: Ida 3. Trivselsrunde 4. Opsamling af to do 5. Punkter til eventuelt a. Hjemmesiden b. Rammeaftale hyggo c. Rammeaftale den spændte hjelm 6. fastsættelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 16. april 2018 kl ) Valg af dirigent. Katrine. 2) Valg af referent. Ditte. 3) Trivselsrunde

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 16. april 2018 kl ) Valg af dirigent. Katrine. 2) Valg af referent. Ditte. 3) Trivselsrunde Mødeindkaldelse 16. april 2018 kl. 15.00 Hos Michael og Cecilie Chr. Wærums Gade 9, 3. tv 8000 Aarhus C Afbud eller senere ankomst til Michael: 42 70 57 27 Dagsorden 1) Valg af dirigent Katrine 2) Valg

Læs mere

Fremmøde: hele bestyrelsen

Fremmøde: hele bestyrelsen Referat af Fapia-bestyrelsesmøde Fremmøde: hele bestyrelsen stilles på FB. 1)Valg af dirigent: Ditte 2)Valg af referent: Anne Mette 3)Godkendelse af referat: godkendt. 4)Godkendelse af forretningsordning

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling 20. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent (B) Thorsten Iversen - valgt per akklamation 2) Valg af referent (B) Pernille Melander - valgt per akklamation 3) Godkendelse

Læs mere

Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet.

Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet. VEDTÆGTER 2015/2016 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet. Formål 2 Stk. 1. FAPIA er en

Læs mere

Stk. 1: Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet.

Stk. 1: Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet. VEDTÆGTER 2014/2015 (Vedtaget på generalforsamlingen) 1: Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus

Læs mere

KABS13 møde 31/10-2013

KABS13 møde 31/10-2013 1. Formalia KABS13 møde 31/10-2013 i. Referent: Kirstrand ii. Ordstyrer:Vinge iii. Tilstedeliste: 1. Vinge 2. Kirstrand 3. Legenden 4. Norge 5. Igor 6. Boyshower 7. kanna 8. Christina 9. Mejbritt 10. Ciabatta

Læs mere

REFERAT TIL FAPIA-MØDE 11/

REFERAT TIL FAPIA-MØDE 11/ REFERAT TIL FAPIA-MØDE 11/10 2017 1) Valg af dirigent: Katrine 2) Valg af referent: Michael 3) Trivselsrunde: Alle har det fint mange har været/er syge Tilstedeværende: Cecilie, Lennart, Katrine, Olivia,

Læs mere

Baren: Tager imod lånet, og betaler det tilbage i rater (som vi har foreslået)

Baren: Tager imod lånet, og betaler det tilbage i rater (som vi har foreslået) Referat af FAPIA-bestyrelsesmøde 20.5 Ordstyrer: Pernille S Referent: Thorsten Rettelser eller kommentarer til sidste referat? Nej To-do listen pr. slut marts er gennemgået Ny to-do er oprettet Status:

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 2015 10 19

Referat af bestyrelsesmøde 2015 10 19 Referat af bestyrelsesmøde 2015 10 19 Mandag d. 19 Oktober kl. 19:00 Afholdt hos Søren & Camilla Peter Freuchens Vej 26 3. th. 9000 Aalborg Fremmødte: Formand: Chriss Mortensen Næstformand: Søren Lønsman

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-03-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-03-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. marts 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Bemærkninger til sidste ref: Referatet for gf siger at kasseren opfodre til at revisoren skal have en flaske rødvin og chokolade. dette er selvfølgelig den tidligere kassere Dato: 22. oktober 2013 Det

Læs mere

Referat af Psykrådsmøde med juleklip/julehygge

Referat af Psykrådsmøde med juleklip/julehygge Referat af Psykrådsmøde med juleklip/julehygge torsdag d. 12. december 2013 kl. 16.00 i mødelokalet, bygning 1322 O = Orientering, D = Diskussion og B = Beslutning 1. Formalia Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014

Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014 Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014 1) Velkommen 2) Valg af ordstyrer: Alexander og referent: Mie 3) Dagsorden og referat fra sidste møde er godkendt 4) Dispensation for studenterrepræsentanter

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. december 2014 klokken 18:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

KABS13 møde 10/10 2013. 1. Formalia. 2. Beskeder. 3. Hvervning af vintervektorer(bals)

KABS13 møde 10/10 2013. 1. Formalia. 2. Beskeder. 3. Hvervning af vintervektorer(bals) KABS13 møde 10/10 2013 1. Formalia a. Referent: Gugliotta b. Ordstyrer: Legenden c. Tilstedeliste: i. Ciabatta ii. Susanne iii. Gugliotta iv. kanna v. Christina vi. Jeppe vii. Maag viii. Bals (Gået kl

Læs mere

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den Referat: Oeconrådsmøde - mandag den 09.05.2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Marie Referent: Louise 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra mødet d. 11.04.2016 Referat fra mødet d. 11.04.2016:

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning Bestyrelsesmøde REFERAT 13 03 2014 19:00 21:15 FÆLLESRUMMET DAMAGER MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Bestyrelsesmøde Tais Sandal Nissen Henrik Bendtsen TIDTAGER DELTAGERE

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Ansøgning til udviklingspuljen på vegne af FakSUND

Ansøgning til udviklingspuljen på vegne af FakSUND Ansøgning til udviklingspuljen på vegne af FakSUND Kære Studentersamfundets bestyrelse, I FakSUND er vi pt. i gang med at få gang i hjulende og et led i denne plan er at investere i polo er med logo (selvfølgelig

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. april 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

HÆFTE 1: PRAKTISK OM LANDSMØDET

HÆFTE 1: PRAKTISK OM LANDSMØDET 1 2 29-3- 2013 3 2- UGERS POSTEN HÆFTE 1: PRAKTISK OM LANDSMØDET Danske Gymnasieelevers Sammenslutnings 51. Landsmøde 12.- 14. april 2013 Høje Taastrup Gymnasium Dette hæfte indeholder primært alt det

Læs mere

KABS13 møde 5/9-2013

KABS13 møde 5/9-2013 KABS13 møde 5/9-2013 1. Formalia a. referent: Simon b. ordstyrer: Maag c. tilstedeliste: i. Gearstang ii. Vinge (bliver nødt til at gå 2045) iii. ChristianE iv. Gugliotta v. Susanne vi. Christina vii.

Læs mere

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Johanne indstilles 4. Godkendelse af dagsorden. Nyt pkt. 6: Maj-kampagne

Læs mere

Referat OF møde 24-4-2012

Referat OF møde 24-4-2012 1. Valg af dirigent o Formand 2. Valg af referent o Shené 3. Godkendelse af referat o Vi godkender næste gang, da folk ikke har haft tid til at læse den 4. Nyt fra udvalgene o Helle vil gerne bestille

Læs mere

Vedtægter for De Studerendes Forening

Vedtægter for De Studerendes Forening Vedtægter for De Studerendes Forening 1, funktion og opgave a) Foreningens navn er De Studerendes Forening (DSF) b) Foreningens opgave er at skabe sammenhold og sociale aktiviteter imellem de studerende

Læs mere

1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent.

1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent. 1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent. 2. Valg af to stemmetællere Hvem der blev stemmetæller fik referenten desværre ikke noteret ned. 3. Godkendelse

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 1. Formalia (Behandlingstid: 15 min.) - Tilstede: Hanne Jensen, Ida Simonsen, Shelia Hansen, Cecilie Wehnert, Simone Wehnert, Helle H.H.,

Læs mere

*Visioner for Høreforeningens ungdomsarbejde*

*Visioner for Høreforeningens ungdomsarbejde* Referat af ungdomsudvalgsmøde Tirsdag den 8. januar 2014 kl. 17 20:00 Høreforeningen, Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup (Lige ved Høje Tåstrup station, http://handicaporganisationerneshus.dk/)

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 22/10 2015

Bestyrelsesmøde d. 22/10 2015 Bestyrelsesmøde d. 22/10 2015 Tilstede: Friis, Fønns, Lykke, Rasmus, Carsten, Annika, Mattias Referent: Petur 1. Valg af referent til næste møde [5 min] a. Thomas 2. Opfølgning fra sidste møde [30 min]

Læs mere

Beboermøde på Lauritz

Beboermøde på Lauritz Frederiksberg, den 2. oktober 2012 Beboermøde på Lauritz Der indkaldes til ordinært beboermøde tirsdag den 26. september 2012 kl. 19.30 i festlokalet på 6. sal i opgang 5 og 9. Alle beboere forventes at

Læs mere

Ekstraordinær generelforsamling d. 28.05.2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Ekstraordinær generelforsamling d. 28.05.2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Ekstraordinær generelforsamling d. 28.05.2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Beslutningsreferat 1) Valg af ordstyrer Martin 5-90 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Annika

Læs mere

(Vedtaget på generalforsamlingen)

(Vedtaget på generalforsamlingen) VEDTÆGTER 2013/2014 (Vedtaget på generalforsamlingen) 1: Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Ins

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

KABS13 møde 13/6 2013

KABS13 møde 13/6 2013 KABS13 møde 13/6 2013 1. Formalia a. referent: Legenden b. ordstyrer: Igor c. tilstedeliste: i. Simon ii. Norge iii. ChristianE iv. Caroline v. Legenden vi. Christina vii. Igor viii. Trunte ix. Kanna x.

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. august 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Tilstede: Rasmus, Lykke, Petur, Thomas, Carsten, Annika, Mathias, Fønss, Anders, Hanne, Jan Referent: Anders 1. Velkommen [Formanden] Formanden bød velkommen til den nye bestyrelse.

Læs mere

KABS13 møde 9/5-2013

KABS13 møde 9/5-2013 KABS13 møde 9/5-2013 1. Formalia a. referent: Caroline b. ordstyrer: Toke c. tilstedeliste: i. Legenden ii. Caroline iii. Susanne iv. Kanna v. Mike vi. Norge vii. Maag viii. Sissel ix. Christina x. Ciabatta

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Referat overdragelsesmøde 12.10.13, kl. 13.00 i frokoststuen DGH

Referat overdragelsesmøde 12.10.13, kl. 13.00 i frokoststuen DGH Referat overdragelsesmøde 12.10.13, kl. 13.00 i frokoststuen DGH 1. Velkomst 2. Valg af næstformand 3. Events, arrangører og belønninger 4. Praktiske oplysninger a. Nøgle og alarm til huset b. Avalaks

Læs mere

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 24. 10.2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 3. November 2015 Mødested: Klublokale Tidspunkt: Kl. 18:15 22:00 (mødes kl. 18:00) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 06 Fortæring: DV Tegnstyrer: KLC

Læs mere

Referat fra ordinærmøde i Det Psykologiske Studienævn Onsdag den 13. april 2011, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra ordinærmøde i Det Psykologiske Studienævn Onsdag den 13. april 2011, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN AARHUS UNIVERSITET Referat fra ordinærmøde i Det Psykologiske Studienævn Onsdag den 13. april 2011, kl. 9.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Tilstede: Afbud: Fra adm.: Observatør:

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4663062 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 12-11-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 8. november 2018 Tid: Kl. 10 max 13 Sted: Solhøjsvej 75, 9210 Aalborg SØ Indkaldte: Inger, Rita,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato: 22/09/2011 Deltagere: Karina Ildor Jacobsgaard, Natja Grønvaldt, Stine Corlin Christensen, Birita Christiansen, Paul Bang, Asger Bryderup, Casper Koll, Christoffer Larsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kundby Lokalforum Onsdag. D. 12.2.18, kl. 10 Hos Søren, Trønningevej 14A, Kundby Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsordenen - OK 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Formalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria indstilles Valg af referent Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Godkendelse

Læs mere

Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30

Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30 Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Kim Nielsen 1606 4036 9624 Simon Pham 1504 3118 2893 Andreas 3004 2081 8675 Nikolai

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Nanorama BEST-møde. Indhold. Tilstedeværende. 3. marts 2015

Nanorama BEST-møde. Indhold. Tilstedeværende. 3. marts 2015 Nanorama BEST-møde NF 3. marts 2015 Indhold 1 Generelt 1 1.1 Sponsorat af vaffeljern til Michael................. 1 1.2 Snak med Tonny om forskellige ting................ 1 1.3 Kasserens punkt (er ikke

Læs mere

SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014

SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014 SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014 Ordstyrer: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Kirvil Haugland Næs, Juliane Zickert, Solvej V, Andersen, Priyanka Pagh, Nina Margrethe Raunkjær, Cecilie Lind, Mikkel Thagaard,

Læs mere

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica Gruppebestyrelsesmøde Dagsorden Data om mødet: 4. juni 2015 Dato: Tid: 19.00 21.00 Sted: Kvisten Mødedeltagere: Hanne (troppen), Dorthe (troppen), Monica (troppen), Anne-Grete (flokken), Juditte (Rebekka

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. august 2014 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 19. december 2011 Tilstede: Ronja, Sidsel, Ida, Dea, Kirsten, Michelle, Theis, Dion, Mathias, Ena, Hack, Mikkel, Lene og Sally. Ikke tilstede: Ea, Ea, Christel,

Læs mere

Nanorama BEST-møde. Indhold. Referent. 10. august Tilstedeværende... 2

Nanorama BEST-møde. Indhold. Referent. 10. august Tilstedeværende... 2 Nanorama BEST-møde Referent 10. august 2016 Indhold 0.1 Tilstedeværende............................ 2 1 Generelt 2 1.1 Rikke & Jakob har kage med :D................... 2 1.2 Svare på mail omkring hold

Læs mere

Generalforsamling 13.marts 2012 i Nordjydsk Klatreklub / Aalborg Klatreklub

Generalforsamling 13.marts 2012 i Nordjydsk Klatreklub / Aalborg Klatreklub Generalforsamling 13.marts 2012 i Nordjydsk Klatreklub / Aalborg Klatreklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger skriftlig beretning til godkendelse. 3. Arbejdsudvalgene aflægger mundtlig

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00

Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00 Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00 Sted: H/F Brandhøj, festpladsen. Deltagere: Advokat Mads Kofod (rådgivende for H/F Brandhøj i forbindelse med kloakeringsarbejde),

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015

Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015 Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015 Tilstede: Anders, Petur, Carsten, Rasmus, Hanne, Annika, Mattias, Thomas, Fønss, Lykke. Referent: Annika Munch 1. Valg af referent til næste møde Hvis Hanne ikke er på ferie

Læs mere

KLUBRÅDET Referat af Klubrådsmøde

KLUBRÅDET Referat af Klubrådsmøde KLUBRÅDET Referat af Klubrådsmøde Dato & tid: 12. september 2005, kl. 16.30 17.45 Referent: Deltagere: Dennis Waldemar Tina (kaniner), Cecilie (natur- & klatring), Morten (musik), Marie-Louise (værksted),

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00.

Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00. Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00. Mødet afholdes i Æblehaven nr. 78, som er den gamle vuggestueafdeling i Mælkebøtten. Dagsorden: 1. Valg af referent Janni 2. Godkendelse af

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. december 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer Politrådsmøde 25.02.13 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer 2.) Godkendelse af dagsorden og referat Begge godkendt uden indsigelser. 3.) Orientering

Læs mere