Mødeindkaldelse. Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mødeindkaldelse. Referat"

Transkript

1 Mødeindkaldelse 18. september kl Hos: Ditte, Dronning Margrethes Vej 23, st. tv. Afbud/senere ankomst: Pernille M., Referat Deltagende: Leonie, Emil, Anne-Mette, Aleksander, Pernille M, Pernille S, Ditte, Sophia, Mikkel & Amalie 1) Valg af dirigent - Amalie 2) Valg af referent - Sophia 3) Godkendelse af referat for sidste bestyrelsesmøde Godkendt 4) Opsamling af to-do-liste - Gjort 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden - Indkøb af phonostik (stik til højtaler) - Vedtægtsændring til generelforsamling 6) Status a. Formanden (Pernille M. T.) - Psykologgruppen er interesserede i at tilbyde post- og pre interventionsmetode. - CA A-kasse arrangement. Praksis er ordnet, men der skal laves PR (måske plakater) på arrangementet og oprettes et Facebook event. Der mangler stadig underskrivning på mange rammeaftaler - det skal gøres. b. Kassererne (Aleksander & Leonie) Kasserene har en del hængepartier der klares i løbet af ugen. De mails der kommer til kasserne skal fremover sendes direkte til Leonie. Regninger SKAL ligges i skuffen, ikke dueslag! c. Psykrådssekretæren (Amalie) - Intet d. Kontoret i. Kontor (Pernille S.J.) Pernille sammenfatter nogle retningslinjer for kontorvagterne. Kommunikationen skal være bedre, evt. ved hjælp af et whiteboard eller individuelle dueslag. Pernille ønsker lukkede dueslag, så ting ikke forsvinder og der skal findes en løsning på at der altid mangler kuglepenne. Det aftales at begge ting bestilles hjem af Pernille S.

2 Fapia-kontoret skal ikke bruges som garderobe til venner. Med nød til egne ting. ii. Massage (Anne Mette) - Intet iii. Egenterapi (Anne Mette) - Intet iv. Specialepladser (Anne Mette) Der er tryk på specialepladserne. Der skal laves retningslinjer for hvordan det fungerer og hvordan man opfører sig. Dette skal meldes tydeligt ud til specialpladsstuderende og ansøgere på Facebook. Sedler med regelsæt skal sættes op ved specialpladserne. Især til orientering til kontorvagterne: Specialepladsstuderende fordeles efter kontraktdato, ikke underskrevet Fapia aftale. Der diskuteres hvorfor Fapia sidder med opgaven og om vi få Universitet til at tage sig af det i stedet. Der bliver argumenteret for, at det ikke skal være universitetet der skal sørge for det, da det er det eneste Fapia tilbyder de ældre studerende og at det er god service. På den anden side bliver der argumenteret for, at der alligevel ingen ved det er Fapia der administrerer specialepladserne og der ingen medlemmer at hente. e. Kompendier (Ditte & Sophia) - Intet f. PR (Pernille S.J., Thorsten, Emil) - Intet i. Hjemmesiden (Mikkel) Man kan kun bruge computeren på Fapia-kontoret for at komme på hjemmesiden (pga. hackerforsøg). Det er dog ordnet således at hvis computeren skulle gå i stykker, kan vi stadig få adgang på andre måder. Derudover mangler mange udvalg at opdatere sin side på hjemmesiden. ii. Indlæg til Psyklen g. Udvalg i. Kursusgruppen (Aleksander & Leonie) - Intet ii. Festudvalget (Aleksander & Leonie) - Intet iii. Psyklen (Pernille M) - Intet iv. Hyggocampus (Amalie) - Intet v. Fapia Skitur (Thorsten) - Intet vi. Psykologisk Revy (Pernille S) Pernille har ikke snakket yderligere med Michelle og Anne.

3 Der skal dog tages stilling til om vi skal behandle revyløn og rammeaftale hver for sig eller sammen? Der argumenteres for at det skal behandles sammen, da vi bliver nød til at forholde os til begge ting, dog at vi skal stemme om tingene hver for sig. Der argumenteres også for at det behandles hver for sig, da rammeaftalen i høj grad viser vores ideer bag de penge revyen får og at den kan trækkes frem, både af revy og Fapia, når der skal genforhandles rammeaftale næste år. vii. Psykologisk Sommerlejr (Emil) - Intet h. Eksterne udvalg i. Baren (Mikkel & Aleksander) - Intet ii. Smøringsudvalget (Sophia) - Intet iii. Studienævnet (Thorsten) - Intet iv. Kapsejlads (Mikkel) - Intet v. Psykologisk Idrætsklub (Emil) PIF skal have egen side på hjemmesiden ligesom alle andre udvalg. vi. Andet - Intet i. Teknik (Mikkel & Sophia) - Intet 7) Fastsættelse af næste møde Mandag. d. 21/10-13, kl hos Mikkel Nielsen. Norsgade 26, st tv. 8) Ansøgninger a. Ad hoc ansøgninger: - Intet b. Fapia Fonden: Se Ansøgning (Kirkegaard foredrag). Der stemmes for ansøgningen som den er: Ansøgningen afvises med stemmerne: 1 stemme for og 9 stemmer imod. Bestyrelsen er generelt enige om at ideen er god, men at der ønskes et indblik i det kan lade sig gøre at lave en sammenhængende dag.. Der stilles til forslag: 1. Bestyrelsen vil gerne støtte op om initiativet, men at der skal fremvises bevis på at foredragsholdere kan nå bookes, og at dagen bliver en sammenhængende oplevelse. Der stemmes: 5 stemmer for, 4 imod, 1 blank 2. Bestyrelsen vil gerne støtte op om initiativet, men med maks 3000 kr. Bestyrelsen ønsker stadig at se et realistisk oplæg over dagen og foredragsholdere. Der stemmes: 9 for, 1 blank. Der stemmes igen for at afgøre hvilket af forslagene der skal være gældende:

4 Forslag uden begrænsning: 2 for. Forslag med 3000 kr. Som max beløb: 7 for. Blankt: 1 stemme Forslag nummer 2 er vedtaget. Leonie svarer Joachim hvad vores beslutning er og forslår ham evt. At snakke med kursusgruppen om udførelse. 9) Bestyrelsesånd Når man som bestyrelses medlem melder ting ud omkring Fapia, f.eks. på facebook, er det vigtig at huske at man udtaler sig som bestyrelse medlem og på vegne af foreningen Fapia. Derfor er det vigtig, at man udtaler sig i overensstemmelse med vedtagne regler og procedurer i bestyrelsen. Det er vigtig vi officielt er enige om de store linjer, både for at opretholde vores integritet, men også for at mindske forvirring. Dog skal der være plads til hjælpsomhed (f.eks. under kompendiesalg), det handler bare om timing. Derudover er det vigtig at vennetjenester IKKE sker, da det skal være lige for alle vores medlemmer og man skal ikke kunne drage fordel af at kende folk i bestyrelsen. Der skal udvises respekt for hinanden i bestyrelsen, forstået på den måde, at man ikke udleverer nogen eller indikerer at man er uenig i bestyrelsens beslutninger. Er man uenig, kan man få det ført til referat og ellers tager man bestyrelsens holdning hvis man bliver spurgt officielt til Fapia. Man skal selvfølgelig kunne stå ved sig selv, men det bør være muligt at have sig selv med, selv om man holder sig til bestyrelsens beslutninger. Intern og offentlig Kommunikation Der diskuteres hvordan vi skal kommunikere i bestyrelsen. Skal Facebook være kommunikationsmiddel, er det f.eks. okay, at informationer kun kommer derinde? Størstedelen af bestyrelsen finder det nemmest at kommunikationen foregår på Facebook, både fordi det er et medie der ofte tjekkes, men også fordi det er her vi er i kontakt med vores medlemmer. For at officielle beskeder på Facebook ikke skal komme fra enkelte personer i bestyrelsen, skabes der en fælles Facebook bruger for betyrelsen, som alle kan bruge og svare fra. 10) Revylån Revyen ansøger om De ønsker et lån til basale ting, der kan gå igen år efter år. Ideen er at Fapia investerer i f.eks. symaskiner og en værktøjskasse til alle PI s udvalg, hvor revyen så kan låne disse i revyperioden. Der ønskes dog også enkelte ting til Revyen alene, Især diverse mapper, kontor artikler, nodelys mm.

5 Betsyrelsen bliver enige om at reyenlånet deles i to En start pulje til revy-eje: Kontorartikler, lås og diverse som Pernille S er med til at adm. Fællespulje til Fapia-eje: (revyen har dog førsteret til tingene i revyperioden october, november): Symaskiner, værktøj, bokse til opbevaring, lås. Der stilles herefter til forslag om hvorvidt vi skal bruge , eller kr. 1. At vi bruger Der stemmes 5 for, 2 imod og 3 blank 2. At vi bruger Der stemmes 6, 3 imod og 1 blank 3. At vi bruger Der stemmes 1 for, 8 imod og 1 blank Der stemmes igen om enten eller For at bruge : 6 stemmer For at bruge : 3 stemmer Blank: 1 stemme Det vedtages at der må bruges op til kr. Herefter stemmes der for hvordan pengene skal tages fra Fapia-kassen. Der stilles til forslag: 1. At der tages 5000 fra Ad-hoc puljen, og resterende fra kistebunden : 4 stemmer for 2. startpulje fra AD-hoc, resterende fra kistebunden : 3 stemmer for Blankt: 3 stemmer Forslag 1 vedtages. Rammeaftale revy: Der står lige nu deres rammeaftale, at de kan optjene en buffer på Har de mere i overskud skal det betales tilbage til Fapia, dog maks , som er det samme beløb som vi giver dem. Der stemmes om vi holder fast ved dette krav. Enstemmigt vedtaget. 10 stemmer for at rammeaftalen forbliver som den er. 11) Aflønninger Rådighedsbeløbet til aflønning af fapiabestyrelsen var ikke kendt, så fordelingen blev bestemt

6 relativt. Kontorvagterne aflønnes, ligesom hidtil, for en time pr. kontorvagt. Af det resterende beløb, som årligt tildeles fapia til aflønning af bestyrelsen, blev fordelingen som følger: Formand: 14,6 % Kasser: 23,1% Psykrådssekretær: 20,8 % Kontoransvarlig: 6,2 % Kompendieansvarlig: 6,2 % Clearing af copyright og kopi: 22,9 % Specialepladser: 6,2 % Fordelingen blev lavet hovedsageligt ud fra de enkeltes estimater af eget årligt tidsforbrug, og er kun gældende for indeværende bestyrelsesår, hvorfor den efterfølgende bestyrelse forventes at bestemme en ny fordeling. 12) Fremtidig kompendiefremstilling - Intet 13) Kompendiesalg og eksistensgrundlag Hvis der sker det at kompendiefremstilling ikke kan lade sig gøre, så foreslår Mikkel at vi opretter en bogformidling, hvor vi køber bøger ind i store mængder og sælger dem billigere. 14) Eventuelt 1. Indkøb af phonostik (stik til højtaler) Aleksander får tilladelse til at indkøbe phonostik 2. Vedtægtsændring til generelforsamling 15) Mødeevaluering Godt God lasagne Ditte.

Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie

Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie Referat Bestyrelsesmøde Dato: 11 Juni Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie 1) Valg af dirigent - Emilie 2) Valg af referent - Sophia

Læs mere

Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle

Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle 1) Valg af dirigent Ditte 2) Valg af referent Mathilde 3) Godkendelse af referat fra sidste møde Tjek 4) Opsamling af to-do-liste: Opdateret 5) Punkter

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 10. april kl. 17.00

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 10. april kl. 17.00 Mødeindkaldelse 10. april kl. 17.00 Hos: Kristian, Ingersvej 5, 3. sal tv, 8220 Brabrand Afbud/senere ankomst: Anne, tlf. 42 70 98 23 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Meimei 2) Valg af referent: Anne 3)

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 9. Maj 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael F. 2) Valg af referent: Katrine. 3) Trivselsrunde: <3

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 9. Maj 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael F. 2) Valg af referent: Katrine. 3) Trivselsrunde: <3 Mødeindkaldelse 9. Maj 2017 kl. 16.00 Hos Katrine Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Michael F 2) Valg af referent: Katrine 3) Trivselsrunde:

Læs mere

Referat. Orientering og opsamling af tilbageværende punkter fra forrige bestyrelsesår. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden

Referat. Orientering og opsamling af tilbageværende punkter fra forrige bestyrelsesår. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden Mødeindkaldelse 15. marts 2015 kl. 17.00 Hos Leonie Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Referat 1) Valg af dirigent Sofie 2) Valg af referent Leonie 3) Trivselsrunde Afholdt 4) Opsamling

Læs mere

Dagsorden. 3) Trivselsrunde: Ny bestyrelse, og vi glæder os mega meget <3. 4) Opsamling af to-do-liste: Ingenting at komme efter, alt er tjek (y)

Dagsorden. 3) Trivselsrunde: Ny bestyrelse, og vi glæder os mega meget <3. 4) Opsamling af to-do-liste: Ingenting at komme efter, alt er tjek (y) Mødeindkaldelse 21. marts 2018 kl. 16.00 Hos Bjørg Norsgade 7R, 8000 Aarhus C Afbud eller senere ankomst til Michael: 42 70 57 27 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Frey 2) Valg af referent: Kat 3) Trivselsrunde:

Læs mere

Dagsorden. 6) Studievejledningen Sofie sender sit udkast til studievejledningen. studerende, som er kommet i klemme.

Dagsorden. 6) Studievejledningen Sofie sender sit udkast til studievejledningen. studerende, som er kommet i klemme. Mødeindkaldelse 20. februar 2017 kl. 16.00 Hos Alice. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af to- do- liste 5) Punkter

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 5. december 2016 kl ) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 5. december 2016 kl ) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö Mødeindkaldelse 5. december 2016 kl. 17.00 Hos Line. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö 4) Opsamling

Læs mere

Der er blevet ryddet op i kontoret. Lampen er blevet smidt ud. Notits om udlånt AO-master (bach.) i skuffen. Der står ikke dato og navn på den, der

Der er blevet ryddet op i kontoret. Lampen er blevet smidt ud. Notits om udlånt AO-master (bach.) i skuffen. Der står ikke dato og navn på den, der Referat 1) Valg af dirigent Thorsten vælges. 2) Valg af referent Pernille Melander vælges. 3) Godkendelse af referat Junireferatet udsendes denne uge, og sendes til godkendelse 2/12. Oktober godkendes

Læs mere

Dagsorden. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden

Dagsorden. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden Mødeindkaldelse 10. April 2015 kl. 15.00 Hos Sofie Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Natasha 2) Valg af referent Josephine 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine.

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine. Mødeindkaldelse 23. januar 2017 kl. 16.00 Hos Katrine. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Frederick 2) Valg af referent Josephine 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af

Læs mere

Dagsorden. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op.

Dagsorden. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op. Referat 29. april 2015 kl. 16.00 I Mødelokalet Afbud eller senere ankomst til Pernille: 40 91 97 64 Dagsorden Fremmødte til bestyrelsesmøde: Maria, Sofie, Christiane, Asger, Rasmus, Thomas, Josephine,

Læs mere

Dagsorden. 4) Opsamling af to-do-liste: Ser fint ud alle har styr på, hvad de mangler.

Dagsorden. 4) Opsamling af to-do-liste: Ser fint ud alle har styr på, hvad de mangler. Mødeindkaldelse 7. juni 2017 kl. 14.00 Hos Cecilie og Michael Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Michael F 2) Valg af referent: Cecilie 3) Trivselsrunde: Jubii,

Læs mere

Dagsorden. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden: se punktet eventuelt

Dagsorden. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden: se punktet eventuelt Mødeindkaldelse 11. marts 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Pernille Slipsager, Sophia Stroud, Ditte Lolk, Mathilde Hejlesen, Emil Hjertmann, Rasmus Bendixen og Anne Mette Juul Dagsorden 1) Valg af dirigent:

Læs mere

Dagsorden. a. Alt er godt og FAPIA glæder sig til at komme i gang igen og tage imod de nye russere!

Dagsorden. a. Alt er godt og FAPIA glæder sig til at komme i gang igen og tage imod de nye russere! Mødeindkaldelse 16. August 2016 kl. 16.00 Hos Cecilia. Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent a. Frederick er dirigent 2) Valg af referent a. Katrine er referent

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 20. september 2017 kl

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 20. september 2017 kl Mødeindkaldelse 20. september 2017 kl. 16.00 Hos Michael S Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Sofie 2) Valg af referent: Lennart 3) Trivselsrunde: Alle har

Læs mere

Fremmøde: hele bestyrelsen

Fremmøde: hele bestyrelsen Referat af Fapia-bestyrelsesmøde Fremmøde: hele bestyrelsen stilles på FB. 1)Valg af dirigent: Ditte 2)Valg af referent: Anne Mette 3)Godkendelse af referat: godkendt. 4)Godkendelse af forretningsordning

Læs mere

1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent

1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent 1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent 3) Opsamling af to-to-liste Karen 4) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden 5) Status a) Formanden (Anne) Arbejd på magtliderlighed -

Læs mere

Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen.

Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen. Generalforsamling 15. marts 2013 kl. 13.00 Bygning 1412, lokale 329 Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen.

Læs mere

Baren: Tager imod lånet, og betaler det tilbage i rater (som vi har foreslået)

Baren: Tager imod lånet, og betaler det tilbage i rater (som vi har foreslået) Referat af FAPIA-bestyrelsesmøde 20.5 Ordstyrer: Pernille S Referent: Thorsten Rettelser eller kommentarer til sidste referat? Nej To-do listen pr. slut marts er gennemgået Ny to-do er oprettet Status:

Læs mere

Referat. Dagsorden. 19. marts 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael. 2) Valg af referent: Katrine

Referat. Dagsorden. 19. marts 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael. 2) Valg af referent: Katrine Referat 19. marts 2017 kl. 15.00 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Michael 2) Valg af referent: Katrine 3) Trivselsrunde: Den ny bestyrelse glæder sig til at starte

Læs mere

Referat 14. september 2011 kl. 17.00. Dagsorden. 1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent Trine

Referat 14. september 2011 kl. 17.00. Dagsorden. 1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent Trine Referat 14. september 2011 kl. 17.00 Dagsorden Hos Amalie: Göteborg Allé 1C, st. 5., 8200 Aarhus N Afbud eller senere ankomst til: Amalie, tlf.:26 74 22 84 1) Valg af dirigent Rasmus 2) Valg af referent

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 16. april 2018 kl ) Valg af dirigent. Katrine. 2) Valg af referent. Ditte. 3) Trivselsrunde

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 16. april 2018 kl ) Valg af dirigent. Katrine. 2) Valg af referent. Ditte. 3) Trivselsrunde Mødeindkaldelse 16. april 2018 kl. 15.00 Hos Michael og Cecilie Chr. Wærums Gade 9, 3. tv 8000 Aarhus C Afbud eller senere ankomst til Michael: 42 70 57 27 Dagsorden 1) Valg af dirigent Katrine 2) Valg

Læs mere

Dagsorden. 3) Trivselsrunde: Hyggenygge, der var virkeligt en god kage, som en eller anden i bygningen havde bagt

Dagsorden. 3) Trivselsrunde: Hyggenygge, der var virkeligt en god kage, som en eller anden i bygningen havde bagt Mødeindkaldelse 13. oktober 2016 kl. 16.00 Hos Michael Bernhardt Jensens Boulevard 95 10.08. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Line 2) Valg af referent: Katrine

Læs mere

Referat 11. juni 2018

Referat 11. juni 2018 Referat 11. juni 2018 1) Valg af dirigent: Michael 2) Valg af referent: Lennart 3) Trivselsrunde: Cecilie er blevet syg, og Bjørg ville hellere være i USA. Vi andre har det godt, hygger og nyder, at sommerferien

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 30. Januar 2018 kl ) Valg af dirigent. Sofie. 2) Valg af referent. Frederick.

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 30. Januar 2018 kl ) Valg af dirigent. Sofie. 2) Valg af referent. Frederick. Mødeindkaldelse 30. Januar 2018 kl. 16.00 Hos Michael og Cecilie Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Sofie 2) Valg af referent Frederick 3) Trivselsrunde Det

Læs mere

Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet.

Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet. VEDTÆGTER 2015/2016 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet. Formål 2 Stk. 1. FAPIA er en

Læs mere

REFERAT TIL FAPIA-MØDE 11/

REFERAT TIL FAPIA-MØDE 11/ REFERAT TIL FAPIA-MØDE 11/10 2017 1) Valg af dirigent: Katrine 2) Valg af referent: Michael 3) Trivselsrunde: Alle har det fint mange har været/er syge Tilstedeværende: Cecilie, Lennart, Katrine, Olivia,

Læs mere

1. v. jobopslag e. Kompendier i. salg ii. fremstil ing f. PR i. Hjemmesiden ii. indlæg til psyklen iii. andet

1. v. jobopslag e. Kompendier i. salg ii. fremstil ing f. PR i. Hjemmesiden ii. indlæg til psyklen iii. andet 1. Valg af dirigent: Michael 2. Valg af referent: Ida 3. Trivselsrunde 4. Opsamling af to do 5. Punkter til eventuelt a. Hjemmesiden b. Rammeaftale hyggo c. Rammeaftale den spændte hjelm 6. fastsættelse

Læs mere

Stk. 1: Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet.

Stk. 1: Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet. VEDTÆGTER 2014/2015 (Vedtaget på generalforsamlingen) 1: Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus

Læs mere

FAPIA Årsregnskab 2016 Årsregnskab udarbejdet af:

FAPIA Årsregnskab 2016 Årsregnskab udarbejdet af: FAPIA Årsregnskab 2016 Årsregnskab udarbejdet af: www.dit-sekretariat.dk Revisionspåtegning: Undertegnede har revideret årsregnskabet for FAPIA. Det er ved stikprøvekontrol konstateret, at alle relevante

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling 20. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent (B) Thorsten Iversen - valgt per akklamation 2) Valg af referent (B) Pernille Melander - valgt per akklamation 3) Godkendelse

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. Marts, 2018 klokken 16.30, Barbaren, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Johannes Hellmers, Formand ** Simon Mæng Tjørnehøj, Næstformand og Studenterpolitisk

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-03-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-03-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. marts 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013.

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Sted: Hos Christina Arsland Dato: 12 Maj 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christian Arslan (CA), Fleur Trubka (FT), Anders Henriksen (AH) Line

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 11-10-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 11-10-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: lør. 11. oktober 2014 klokken 11:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Tilstede: Inger, Hans, Torben, Carsten, Erling, John, Niels, Anita Afbud: Mogens, Dan Velkommen 1. Hans Poulsen er inviteret med til mødet.

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde. d. 25 juni kl.17.00. Vangevej 3, 6064 Jordrup

Referat til bestyrelsesmøde. d. 25 juni kl.17.00. Vangevej 3, 6064 Jordrup Referat til bestyrelsesmøde d. 25 juni kl.17.00 Vangevej 3, 6064 Jordrup 1. Valg af ordstyrer, mødeleder og referent. Definition af roller referent Maibritt mødeleder Anne ordstyrer Annette 2. Godkendelse

Læs mere

Referat OF møde 24-4-2012

Referat OF møde 24-4-2012 1. Valg af dirigent o Formand 2. Valg af referent o Shené 3. Godkendelse af referat o Vi godkender næste gang, da folk ikke har haft tid til at læse den 4. Nyt fra udvalgene o Helle vil gerne bestille

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

KABS13 møde 13/6 2013

KABS13 møde 13/6 2013 KABS13 møde 13/6 2013 1. Formalia a. referent: Legenden b. ordstyrer: Igor c. tilstedeliste: i. Simon ii. Norge iii. ChristianE iv. Caroline v. Legenden vi. Christina vii. Igor viii. Trunte ix. Kanna x.

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 25. OKTOBER 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads, Dennis, Annette, Christian, Henrik, Jens Peter Gæst: Michael Stampe (junior træner) Afbud:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Niels Essemann (bestyrelsesmedlem) Per Plougmand Bærtelsen (kasserer) Til stede: Jens

Læs mere

Foreningens postadresse er midlertidigt hos formanden.

Foreningens postadresse er midlertidigt hos formanden. SAMS Aarhus håndbog Formål: 1) Foreningens primære formål er at fremme interessen for almen medicin blandt medicinstuderende på Aarhus Universitet. Foreningen ønsker at være bindeled mellem medicinstuderende

Læs mere

(Vedtaget på generalforsamlingen)

(Vedtaget på generalforsamlingen) VEDTÆGTER 2013/2014 (Vedtaget på generalforsamlingen) 1: Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Ins

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen

Referat til bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen Referat til bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen Fredag d. 17. Januar 2014 0. Til stede: Signe Elise Bro, Gunnar Lundsgaard, Peter Jensen, Kirsten Falkesgaard Slot og Sine Camilla Jensen. Afbud:

Læs mere

KABS13 møde 24/10-2013

KABS13 møde 24/10-2013 1. Formalia KABS13 møde 24/10-2013 a. Referent: Simon b. Ordstyrer: Caroline c. Tilstedeliste: i. Gearstang ii. ChristianE iii. Caroline iv. Norge v. Ciabatta vi. Gugliotta vii. Igor viii. Legenden ix.

Læs mere

KABS13 møde 10/10 2013. 1. Formalia. 2. Beskeder. 3. Hvervning af vintervektorer(bals)

KABS13 møde 10/10 2013. 1. Formalia. 2. Beskeder. 3. Hvervning af vintervektorer(bals) KABS13 møde 10/10 2013 1. Formalia a. Referent: Gugliotta b. Ordstyrer: Legenden c. Tilstedeliste: i. Ciabatta ii. Susanne iii. Gugliotta iv. kanna v. Christina vi. Jeppe vii. Maag viii. Bals (Gået kl

Læs mere

Ansøgning til udviklingspuljen på vegne af FakSUND

Ansøgning til udviklingspuljen på vegne af FakSUND Ansøgning til udviklingspuljen på vegne af FakSUND Kære Studentersamfundets bestyrelse, I FakSUND er vi pt. i gang med at få gang i hjulende og et led i denne plan er at investere i polo er med logo (selvfølgelig

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00 Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/10 2016 på KUA kl. 14:30-16:00 Antal deltagere: 13 1. Valg af dirigent Mette Thomsen 2. Valg af referent og stemmetæller Referent: Inge-Line Olesen, stemmetæller:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2 Bestyrelsesmøde Dagsorden og bilag 20-05-2009 18:00 21:30 RUC Studenterrådet v. Roskilde Universitet Indhold Dagsorden... 2 Bilag 1: Ranking hot or not!... 4 Bilag 2: DSF... 5 Bilag 3: Mødeplan... 6 Bilag

Læs mere

Konstituering af bestyrelsen i Klubben i TTA & INC i perioden fra marts 2017 til januar 2018:

Konstituering af bestyrelsen i Klubben i TTA & INC i perioden fra marts 2017 til januar 2018: Marts 2017. Konstituering af bestyrelsen i Klubben i TTA & INC i perioden fra marts 2017 til januar 2018: Det faglige arbejde gennemføres indenfor de rammer, der er fastsat i Love for Klubben i TTA & INC

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Pia K., Mads, Aase. Afbud fra Per N., Niels, Karin, Klaus. Uden afbud fra Per Chr. Bestyrelsen besluttede, at fremover bliver det ikke

Læs mere

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Kristian Jensen 1013

Læs mere

Referat af MRs konstituerende møde

Referat af MRs konstituerende møde Referat af MRs konstituerende møde Dato og tid: 08/09/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Referent: Silje Ordstyrer: Peter Tilstede: Peter, Vibeke, Kasper (studenterrådet), Sara, Mai-Britt, Tharsika,

Læs mere

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg.

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg. Referat for repræsentantsmøde d. 19. april 2012 kl. 17 i forhuset Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Tilstæde: Hanne, Linn, Jonas, Mette, Lærke, Sara, Charlotte, Sofie, Claes, Ronni, Annika, Anne. Dagsorden:

Læs mere

Møde i studentersamfundets bestyrelse

Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 17. februar 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet

Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet 1. Valg af dirigent Tanja 2. Valg af referent Helene 7, 3, 13 3. Godkendelse af tidspunkt for mødeindkaldelse 4. Godkendelse af dagsorden 5. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af kollegierådsmøde Den kl19.00

Referat af kollegierådsmøde Den kl19.00 Referat af kollegierådsmøde Den 19-02-2018 kl19.00 1. Fremmødte. Christina 3128, Hans-Christian 3322, Line 2020, Peter 1340, Thomas 1131, Martin og Amanda 2011. 2. Gæster. Josefine Sevald 1243. 3. Afstemning

Læs mere

Referat for kollegierådsmøde Den kl15.00

Referat for kollegierådsmøde Den kl15.00 Referat for kollegierådsmøde Den 11-03-2018 kl15.00 1. Fremmødte Thomas 1131, Christina 3128, Peter 1340, Martin og Amanda 2011 2. Gæster. Anders Christoffersen 3130 3. Afstemning om lukkede punkter (lukket

Læs mere

Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak!

Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! REFERAT GENERALFORSAMLING D. 26.4.2015 1. Valg af stemmetællere Ingen valgt, da der ikke mentes at være behov for det. 2. Valg af dirigent/ordstyrer Kjeld Holm 3.

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. april 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009.

Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009. Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er DragonFactory, og foreningens hjemsted er Ballerup Kommune. Foreningen

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. december 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Generalforsamling 13.marts 2012 i Nordjydsk Klatreklub / Aalborg Klatreklub

Generalforsamling 13.marts 2012 i Nordjydsk Klatreklub / Aalborg Klatreklub Generalforsamling 13.marts 2012 i Nordjydsk Klatreklub / Aalborg Klatreklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger skriftlig beretning til godkendelse. 3. Arbejdsudvalgene aflægger mundtlig

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Tid: 11. januar 2012 kl. 18.00. Sted: Ricco s Kaffebar, Århusgade/Strandboulevarden. Indbudte: Anders, Anne, Jasper, Jens, Hanne, Helen, Søren. Tilstede: Anders, Anne,

Læs mere

Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30

Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30 Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30 Til stede: Simon Pham 1504 4259 8128 Morten Schnack 411 6177 7868 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Camilla Kjeldberg 1508 2773 7566 Kristian Jensen 1013 2424

Læs mere

VEDTÆGTER. 1 Navn: Logens navn er DKH-logen anno 1999.

VEDTÆGTER. 1 Navn: Logens navn er DKH-logen anno 1999. VEDTÆGTER. 1 Navn: Logens navn er DKH-logen anno 1999. 2 Logens formål: Logens formål er, at holde de venskabelige og kollegiale dyder i hævd, samt at opretholde chancen for, at få skrumpelever og rød

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 3. Sidste nyt fra formanden (Tais) a. Temaaften om konflikt håndtering. 5. Update fra barbestyrelses repræsentanten (Henrik)

Bestyrelsesmøde. 3. Sidste nyt fra formanden (Tais) a. Temaaften om konflikt håndtering. 5. Update fra barbestyrelses repræsentanten (Henrik) Bestyrelsesmøde REFERAT 24.04.2014 19:00 21:30 12N ST 12 MØDE INDKALDT AF MØDETYPE Tais S. Nissen Bestyrelsesmøde ARRANGØR REFERENT Henrik TIDTAGER DELTAGERE Henrik Bendtsen, Tais Nielsen, Mads Haubjerg,

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015

Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015 Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015 Formål: 1: Foreningens navn er Køreforeningen YTCC. 2: Foreningens formål er at varetage kørernes interesser og udbrede kendskabet til YTCC i Danmark. Foreningen

Læs mere

Referat: Generalforsamlingen 2016, 4. Februar 2017

Referat: Generalforsamlingen 2016, 4. Februar 2017 Referat: Generalforsamlingen 2016, 4. Februar 2017 Antal fremmødte: 17 heraf 15 medlemmer som er stemmeberettigede. Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse og godkendelse af årsregnskab.

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015

Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015 Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015 Tilstede: Thomas, Rasmus, Petur, Lykke, Fønss, Annika, Anders og Carsten Referent: Annika 1. Valg af referent a. Annika blev valgt som referent, Lykke vil tage referat næste

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN Thor

ANDELSBOLIGFORENINGEN Thor Side 1 af 6 Mødedato: 3. marts 2016, kl. 19:00-21:00 Emne: Bestyrelsesmøde A/B Thor ANDELSBOLIGFORENINGEN Thor Deltagere: Fraværende: Gitte Elisabeth Møller Sune Folden Lindholdt Jeppe Kuld x Andrei Busk

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 22.4.15 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Simone og Monika Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

KABS13 møde 9/5-2013

KABS13 møde 9/5-2013 KABS13 møde 9/5-2013 1. Formalia a. referent: Caroline b. ordstyrer: Toke c. tilstedeliste: i. Legenden ii. Caroline iii. Susanne iv. Kanna v. Mike vi. Norge vii. Maag viii. Sissel ix. Christina x. Ciabatta

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Pil Sørensen 3001 6146

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016.

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016. Side 1 af 6 Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016. Meddelelser fra formanden. Året 2016 er på held og et nyt år står snart klar. Direktør Kim Hansen vil senere gennemgå forventet regnskab for

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 17. Maj, 2017 klokken 16.30, Barbaren, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Johannes Hellmers, Formand** Simon Mæng Tjørnehøj, Næstformand Lisa Kramme, Kasserer

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet 1 Valg af referent Tommy Vestergaard Hansen valgte sig frivilligt til posten. 2 Godkendelse af referat fra mødet d. 8.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. august 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 7. Referat.

Bestyrelsesmøde den 19. august 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 7. Referat. Til stede: Jette, Najah, Liselotte, Anna. Afbud: Susanne. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 10. juni 2013. Godkendt med en enkelt rettelse til punktet vedr. tyveri og værkstøjsskuret; Det

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Vedtægter for H.U.F. - Håbefulde Unge Forfattere Vedtaget 04/06-2006 ved ordinær generalforsamling.

Vedtægter for H.U.F. - Håbefulde Unge Forfattere Vedtaget 04/06-2006 ved ordinær generalforsamling. Henvisning til for foreningen gældende andre vedtægter: Vedtægter for Skrivelyst Vedtægter for Arrangementsudvalget **Navn og formål** 1 Foreningens navn er HUF, hvilket står for: Håbefulde Unge Forfattere.

Læs mere

Referat, Konvent 13. Punkter. VIA- DSR, VIA University College 1. - d. 18/1-2013 AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE.

Referat, Konvent 13. Punkter. VIA- DSR, VIA University College 1. - d. 18/1-2013 AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE. VIADSR, VIA University College 1 Referat, Konvent 13 d. 18/12013 Punkter AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE AD. 2 VIA-DSR S ÅRSBERETNING VED FORMAND OG NÆSTFORMAND AD. 3 BEHANDLING AF

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere