Dagsorden. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op."

Transkript

1 Referat 29. april 2015 kl I Mødelokalet Afbud eller senere ankomst til Pernille: Dagsorden Fremmødte til bestyrelsesmøde: Maria, Sofie, Christiane, Asger, Rasmus, Thomas, Josephine, Emil, Alice, Pernille og Emilie. 1) Valg af dirigent: Emil. 2) Valg af referent: Josephine. 3) Opsamling af todoliste Følgende mangler deres opgaver: Rasmus mangler at bestille regnskabsprogram. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op. Pernille: fordeling af midler sættes på majmødet, invitér de gamle bestyrelsesmedlemmer ift. dato og sted. 4) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden 5) Fastsættelse af næste to møder Det næste møde bliver hos Maria i Sølystgade tirsdag d. 16. juni kl. 16 (OBS: der afholdes ekstraordinær generalforsamling kl på universitetet). 6) Ansøgninger a. Netværksordning Psykologi Christiane trækker sig som mellemmand mellem netværksordningen og Fapia, og Maria og Emil har fremover opgaven. Først og fremmest er der enighed i bestyrelsen om, at vi gerne vil støtte Netværksordningen, som er et super tiltag på studiet.

2 Det blev drøftet, at budgettet til forplejning til mentorgruppen måske er for stort i forhold til hvor stor en del af deres budget, der går til de nye. De søger i alt 9895 kr., hvoraf 6495 kr. går til mentorerne udelukkende. De øvrige udvalg under Fapia betaler selv eventuelle rystesammen arrangementer., f.eks. tutorgruppen, betaler selv mad osv. til deres hyttetur. og det synes vi også bør gælde Netværksordningen. Det er for bestyrelsen problematisk, at netværksordningen ikke vil tage Fapia med i deres navn. F.eks. får skitursudvalget støtte fra Fapia, men de har Fapia i deres navn. Det blev aftalt, at de ansvarlige går i dialog med Netværksordningen. Forslaget blev enstemmigt nedstemt i dets ordlydende form. Emil og Maria har til opgave at indgå dialog med dem inden for to dage. b. Sommerlejr Der er generelt god stemning for sommerlejren, og at Fapia støtter den, især fordi vi har mange psykologistuderende fra AU, der tager med på lejren. Til gengæld blev følgende diskuteret at: 1. Det er tankevækkende, at FAPIA er den eneste studenterforening, der støtter lejren, da det er DPS der har Fapia s rolle på de øvrige uddannelser. 2. Vi vil gerne gå i dialog for at gøre opmærksom på, at vi vil have prisdifferentiering for Fapia- medlemmer, der deltager på turen. Vi mener besparelsen bør være 20%. Forslag 1: At stemme ja til at sommerlejren få 3000 kr. på den betingelse, at vi får 20 % prisdifferentiering for Fapia s medlemmer. De må selv administrere denne prisdifferentiering. Ansøgningen i dens ordlydende form blev enstemmigt nedstemt. Forslag 1 blev i stedet vedtaget flerstemmigt. Alice går i dialog med Sommerlejrudvalget. 7) Gammel/nybestyrelsesmiddag a. Status Bestyrelsesmiddagen afholdes med den gamle bestyrelse fredag d. 22. maj hos Emil. Det blev aftalt, at der gives gave til hvert gammelt bestyrelsesmedlem for 50 kr. pr. gave (kun til dem der kommer). Hvis vi antager, at der kommer 17 personer (og vi dermed bliver fuldtallig), ser budgettet sådan ud:

3 Forret: budgettet er 340 kr. (20 kroner pr mand). Forretsgruppen bestræber sig på at gøre det så billigt som muligt) Hovedret: 580 kr. (40 kroner pr mand) Dessert: 255 kr. (15 kroner pr mand) Pynt: 150 kr. til pynt og snacks Det blev besluttet, at der til middagen kommer en brugerbetaling på 40 kroner for alle til middagen (som så vil udgøre lidt under halvdelen af beløbet i alt), og Fapia betaler resten. 8) Ekstraordinær generalforsamling Det er fundet en løsning på regnskabet, der ved sidste generalforsamling ikke kunne godkendes. Der bliver afholdt ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 16. juni kl. 15. Pernille har til opgave at indkalde og booke lokale. 9) Afgørelse vdr. moms og efterangivelse Vi laver en efterangivelse og får godkendt regnskabet på ekstraordinær generalforsamling. 10) Fapia jubilæum Fapia har jubilæum i år, men der opstod tvivl om, hvor længe foreningen har eksisteret. Det har Emilie og Rasmus til opgave at finde ud af mere om, så vi kan afholde et arrangement i forbindelse med jubilæet. 11) MobilePay Det blev ved enstemmigt flertal besluttet, at vi skal have MobilePay på kontoret. Dels fordi det er smart, og dels for at kunne gøre lidt reklame for, at vi har ting til salg på kontoret. Josephine står for at få sat dette i værk. 12) Rammeaftaler Generelt vedr. print: Udvalg under Fapia kan få refunderet penge for print hos os, og de kan desuden printe sort/hvid hos os. Generelt vedr. rammeaftaler: Vi laver den ændring, at rammeaftalerne gælder efterårssemestret det pågældende år samt forårssemestret det næste år. Budget følger stadig regnskabsåret. De enkelte rammeaftaler: Psyklen: Fapia vil gerne genforhandle og godkende den gamle rammeaftale, såfremt Psyklen går med til det. Rasmus går i dialog med Psyklen inden næste bestyrelsesmøde. Kursusgruppen: Kursusgruppen og Rasmus får genforhandlet rammeaftale.

4 Hyggocampus: Det blev fremført som idé, at de events der tages entre for, skal der ikke tages entre for, der skal bare søges om penge. De må gerne begynde at søge adhoc forinden et event, så de kan få brugt nogle penge fra vores kistebund. o Udvalget får samme beløb med samme krav ift. antal af arrangementer. o Ændring: det skal stå i rammeaftalen, at Hyggocampus skal lave regnskab to gange om året (30. juni og 31. december). o Det skal stå i rammeaftalen, at et evt. overskud skal gå tilbage til Fapia. Skitursudvalget: o Flertallet af bestyrelsen vedtog, at Fapia ikke ønsker at donere penge til skiturens efterfeste. Så det skal altså ikke med i rammeaftalen. o Der var opbakning omkring morgenmad (15 kr.), brunch (10 kr.) og picnic, og Fapia vil gerne give op mod 35 kroner til brunch. o Angående diverse vil vi gerne give 300 kr. o Angående dragt vil Fapia gerne give penge til logo på dens ryg/kappe (cirka 400) PIF: o Udvalget skal begynde at lave regnskab to gange årligt (31. juni og 31. december) o Deres ønske om beløb godkendes. o Positivt at udvalget vokser og får flere ambitioner. Revyen: o Der blev stemt for et klausul, der kunne lyde i retningen af I tilfælde af at revyen ønsker at være et selvstændigt udvalg, skal en eventuel opsparing falde tilbage til Fapia. o Der stemmes for at give kr. til revyen. Dimissionsudvalget: o Udvalgets ønske om budget er sat ret højt, og bestyrelsen mente generelt, at beløbet var for dyrt i forhold til at leve op til vores egne vedtægter om at støtte op om miljøet på studiet. o Der blev fremsat ønske om prisdifferentiering ift. Fapiamedlem vs. ikke medlem for billetter til dimissionsarrangementet. o Vi er ikke helt med på ideen om print.

5 Kapsejladsudvalget o Ingen indvendinger mod rammeaftalen. Høghens disciple o Vi har ikke fået svar fra dem, så der er endnu ikke noget at forhandle. Emilie får forhandlet rammeaftalen til næste bestyrelsesmøde. 13) Budget Det aftales, at vi får fuldstændig færdigforhandlet vores rammeaftaler, og at budgettet derfor fastlægges på næste bestyrelsesmøde. Vi må gerne alle være opmærksomme på, at få udbredt til udvalgene, at de gerne må søge adhoc- puljen. 14) Status i. Specialepladser (Christiane) Når der kommer noget ang. specialepladser i kontortiden, skal kontorvagten lægge bilag og ansøgninger op i en mappe på hylden Specialepladser i en plastikmappe og skrive en seddel til Christiane hvad det drejer sig om. Generelt skal vi informere dem der kommer ang. specialepladser, at behandlingstiden er maks. 10 dage. ii. Jobopslag Mathilde har fortsat denne post, selvom hun ikke længere er med i Fapia. Det er bestyrelsen glade for. a. Kompendier i. Salg (Emil og Alice) Forsøger at lave samme pakkeløsning til rusugen efter sommer. b. PR i. Hjemmesiden (Josephine) Josephine og Emilie mødes og sætter Josephine ind i det. ii. Andet PR (Asger og Thomas) Instagram og Facebook er oppe og køre, og vi har fået officielt hashtag (#FAPIAliving) c. Teknik og redskaber (Asger) Der er kommet godt styr på det efter kapsejladsen. d. Referentansvarlig (Thomas) Thomas får det gjort færdig så det kan slås op inden for en uge.

Dagsorden. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden

Dagsorden. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden Mødeindkaldelse 10. April 2015 kl. 15.00 Hos Sofie Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Natasha 2) Valg af referent Josephine 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af

Læs mere

Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie

Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie Referat Bestyrelsesmøde Dato: 11 Juni Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie 1) Valg af dirigent - Emilie 2) Valg af referent - Sophia

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 9. Maj 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael F. 2) Valg af referent: Katrine. 3) Trivselsrunde: <3

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 9. Maj 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael F. 2) Valg af referent: Katrine. 3) Trivselsrunde: <3 Mødeindkaldelse 9. Maj 2017 kl. 16.00 Hos Katrine Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Michael F 2) Valg af referent: Katrine 3) Trivselsrunde:

Læs mere

Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle

Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle 1) Valg af dirigent Ditte 2) Valg af referent Mathilde 3) Godkendelse af referat fra sidste møde Tjek 4) Opsamling af to-do-liste: Opdateret 5) Punkter

Læs mere

Dagsorden. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden: se punktet eventuelt

Dagsorden. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden: se punktet eventuelt Mødeindkaldelse 11. marts 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Pernille Slipsager, Sophia Stroud, Ditte Lolk, Mathilde Hejlesen, Emil Hjertmann, Rasmus Bendixen og Anne Mette Juul Dagsorden 1) Valg af dirigent:

Læs mere

Referat. Orientering og opsamling af tilbageværende punkter fra forrige bestyrelsesår. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden

Referat. Orientering og opsamling af tilbageværende punkter fra forrige bestyrelsesår. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden Mødeindkaldelse 15. marts 2015 kl. 17.00 Hos Leonie Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Referat 1) Valg af dirigent Sofie 2) Valg af referent Leonie 3) Trivselsrunde Afholdt 4) Opsamling

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 5. december 2016 kl ) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 5. december 2016 kl ) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö Mødeindkaldelse 5. december 2016 kl. 17.00 Hos Line. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö 4) Opsamling

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine.

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine. Mødeindkaldelse 23. januar 2017 kl. 16.00 Hos Katrine. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Frederick 2) Valg af referent Josephine 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af

Læs mere

Mødeindkaldelse. Referat

Mødeindkaldelse. Referat Mødeindkaldelse 18. september kl. 17.00 Hos: Ditte, Dronning Margrethes Vej 23, st. tv. Afbud/senere ankomst: Pernille M., 25 39 57 82 Referat Deltagende: Leonie, Emil, Anne-Mette, Aleksander, Pernille

Læs mere

Dagsorden. a. Alt er godt og FAPIA glæder sig til at komme i gang igen og tage imod de nye russere!

Dagsorden. a. Alt er godt og FAPIA glæder sig til at komme i gang igen og tage imod de nye russere! Mødeindkaldelse 16. August 2016 kl. 16.00 Hos Cecilia. Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent a. Frederick er dirigent 2) Valg af referent a. Katrine er referent

Læs mere

Dagsorden. 3) Trivselsrunde: Ny bestyrelse, og vi glæder os mega meget <3. 4) Opsamling af to-do-liste: Ingenting at komme efter, alt er tjek (y)

Dagsorden. 3) Trivselsrunde: Ny bestyrelse, og vi glæder os mega meget <3. 4) Opsamling af to-do-liste: Ingenting at komme efter, alt er tjek (y) Mødeindkaldelse 21. marts 2018 kl. 16.00 Hos Bjørg Norsgade 7R, 8000 Aarhus C Afbud eller senere ankomst til Michael: 42 70 57 27 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Frey 2) Valg af referent: Kat 3) Trivselsrunde:

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 20. september 2017 kl

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 20. september 2017 kl Mødeindkaldelse 20. september 2017 kl. 16.00 Hos Michael S Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Sofie 2) Valg af referent: Lennart 3) Trivselsrunde: Alle har

Læs mere

Dagsorden. 4) Opsamling af to-do-liste: Ser fint ud alle har styr på, hvad de mangler.

Dagsorden. 4) Opsamling af to-do-liste: Ser fint ud alle har styr på, hvad de mangler. Mødeindkaldelse 7. juni 2017 kl. 14.00 Hos Cecilie og Michael Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Michael F 2) Valg af referent: Cecilie 3) Trivselsrunde: Jubii,

Læs mere

Dagsorden. 6) Studievejledningen Sofie sender sit udkast til studievejledningen. studerende, som er kommet i klemme.

Dagsorden. 6) Studievejledningen Sofie sender sit udkast til studievejledningen. studerende, som er kommet i klemme. Mødeindkaldelse 20. februar 2017 kl. 16.00 Hos Alice. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af to- do- liste 5) Punkter

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 10. april kl. 17.00

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 10. april kl. 17.00 Mødeindkaldelse 10. april kl. 17.00 Hos: Kristian, Ingersvej 5, 3. sal tv, 8220 Brabrand Afbud/senere ankomst: Anne, tlf. 42 70 98 23 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Meimei 2) Valg af referent: Anne 3)

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling 20. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent (B) Thorsten Iversen - valgt per akklamation 2) Valg af referent (B) Pernille Melander - valgt per akklamation 3) Godkendelse

Læs mere

Referat. Dagsorden. 19. marts 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael. 2) Valg af referent: Katrine

Referat. Dagsorden. 19. marts 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael. 2) Valg af referent: Katrine Referat 19. marts 2017 kl. 15.00 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Michael 2) Valg af referent: Katrine 3) Trivselsrunde: Den ny bestyrelse glæder sig til at starte

Læs mere

Referat 11. juni 2018

Referat 11. juni 2018 Referat 11. juni 2018 1) Valg af dirigent: Michael 2) Valg af referent: Lennart 3) Trivselsrunde: Cecilie er blevet syg, og Bjørg ville hellere være i USA. Vi andre har det godt, hygger og nyder, at sommerferien

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 16. april 2018 kl ) Valg af dirigent. Katrine. 2) Valg af referent. Ditte. 3) Trivselsrunde

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 16. april 2018 kl ) Valg af dirigent. Katrine. 2) Valg af referent. Ditte. 3) Trivselsrunde Mødeindkaldelse 16. april 2018 kl. 15.00 Hos Michael og Cecilie Chr. Wærums Gade 9, 3. tv 8000 Aarhus C Afbud eller senere ankomst til Michael: 42 70 57 27 Dagsorden 1) Valg af dirigent Katrine 2) Valg

Læs mere

Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet.

Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet. VEDTÆGTER 2015/2016 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet. Formål 2 Stk. 1. FAPIA er en

Læs mere

Dagsorden. 3) Trivselsrunde: Hyggenygge, der var virkeligt en god kage, som en eller anden i bygningen havde bagt

Dagsorden. 3) Trivselsrunde: Hyggenygge, der var virkeligt en god kage, som en eller anden i bygningen havde bagt Mødeindkaldelse 13. oktober 2016 kl. 16.00 Hos Michael Bernhardt Jensens Boulevard 95 10.08. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Line 2) Valg af referent: Katrine

Læs mere

REFERAT TIL FAPIA-MØDE 11/

REFERAT TIL FAPIA-MØDE 11/ REFERAT TIL FAPIA-MØDE 11/10 2017 1) Valg af dirigent: Katrine 2) Valg af referent: Michael 3) Trivselsrunde: Alle har det fint mange har været/er syge Tilstedeværende: Cecilie, Lennart, Katrine, Olivia,

Læs mere

1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent

1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent 1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent 3) Opsamling af to-to-liste Karen 4) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden 5) Status a) Formanden (Anne) Arbejd på magtliderlighed -

Læs mere

Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen.

Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen. Generalforsamling 15. marts 2013 kl. 13.00 Bygning 1412, lokale 329 Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen.

Læs mere

Der er blevet ryddet op i kontoret. Lampen er blevet smidt ud. Notits om udlånt AO-master (bach.) i skuffen. Der står ikke dato og navn på den, der

Der er blevet ryddet op i kontoret. Lampen er blevet smidt ud. Notits om udlånt AO-master (bach.) i skuffen. Der står ikke dato og navn på den, der Referat 1) Valg af dirigent Thorsten vælges. 2) Valg af referent Pernille Melander vælges. 3) Godkendelse af referat Junireferatet udsendes denne uge, og sendes til godkendelse 2/12. Oktober godkendes

Læs mere

Stk. 1: Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet.

Stk. 1: Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet. VEDTÆGTER 2014/2015 (Vedtaget på generalforsamlingen) 1: Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus

Læs mere

FAPIA Årsregnskab 2016 Årsregnskab udarbejdet af:

FAPIA Årsregnskab 2016 Årsregnskab udarbejdet af: FAPIA Årsregnskab 2016 Årsregnskab udarbejdet af: www.dit-sekretariat.dk Revisionspåtegning: Undertegnede har revideret årsregnskabet for FAPIA. Det er ved stikprøvekontrol konstateret, at alle relevante

Læs mere

Fremmøde: hele bestyrelsen

Fremmøde: hele bestyrelsen Referat af Fapia-bestyrelsesmøde Fremmøde: hele bestyrelsen stilles på FB. 1)Valg af dirigent: Ditte 2)Valg af referent: Anne Mette 3)Godkendelse af referat: godkendt. 4)Godkendelse af forretningsordning

Læs mere

1. v. jobopslag e. Kompendier i. salg ii. fremstil ing f. PR i. Hjemmesiden ii. indlæg til psyklen iii. andet

1. v. jobopslag e. Kompendier i. salg ii. fremstil ing f. PR i. Hjemmesiden ii. indlæg til psyklen iii. andet 1. Valg af dirigent: Michael 2. Valg af referent: Ida 3. Trivselsrunde 4. Opsamling af to do 5. Punkter til eventuelt a. Hjemmesiden b. Rammeaftale hyggo c. Rammeaftale den spændte hjelm 6. fastsættelse

Læs mere

Baren: Tager imod lånet, og betaler det tilbage i rater (som vi har foreslået)

Baren: Tager imod lånet, og betaler det tilbage i rater (som vi har foreslået) Referat af FAPIA-bestyrelsesmøde 20.5 Ordstyrer: Pernille S Referent: Thorsten Rettelser eller kommentarer til sidste referat? Nej To-do listen pr. slut marts er gennemgået Ny to-do er oprettet Status:

Læs mere

Referat 14. september 2011 kl. 17.00. Dagsorden. 1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent Trine

Referat 14. september 2011 kl. 17.00. Dagsorden. 1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent Trine Referat 14. september 2011 kl. 17.00 Dagsorden Hos Amalie: Göteborg Allé 1C, st. 5., 8200 Aarhus N Afbud eller senere ankomst til: Amalie, tlf.:26 74 22 84 1) Valg af dirigent Rasmus 2) Valg af referent

Læs mere

Referat af den ekstraordinære generalforsamling (2013-12-14)

Referat af den ekstraordinære generalforsamling (2013-12-14) Referat af den ekstraordinære generalforsamling (2013-12-14) Dagsorden : 1. Valg af dirigent og referent. 2. Afstemning om nye vedtægtsændringer 3. Valg til bestyrelsen 4. Valg til udvalg 5. Afstemning

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Sønderborg Contradance forening

Vedtægter for Sønderborg Contradance forening Vedtægter for Sønderborg Contradance forening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Sønderborg Contradance Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune Foreningen Sønderborg Contradance er stiftet

Læs mere

Med venlig hilsen Patrick Steffen Pedersen På vegne af BasisBaren, Havestuen, Kablah!, O SohnBaren, Wunderbar, Mærkbar, DE-klubben og Bajers Bar

Med venlig hilsen Patrick Steffen Pedersen På vegne af BasisBaren, Havestuen, Kablah!, O SohnBaren, Wunderbar, Mærkbar, DE-klubben og Bajers Bar Ansøgning af underskudsbevilling til Tour de Fredagsbar Tour de Fredagsbar (i resten af ansøgningen forkortet TdF) er en aktivitet, hvor studerende ved Aalborg Universitet på tværs af studieretninger og

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK VEDTÆGTER for foreningen 3PDK (Binavn: De 3 principper i Danmark og 3p i Danmark) 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er 3PDK. Foreningen er en non-profit organisation. Foreningen bruger ligeledes binavnene

Læs mere

Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015

Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015 Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015 Formål: 1: Foreningens navn er Køreforeningen YTCC. 2: Foreningens formål er at varetage kørernes interesser og udbrede kendskabet til YTCC i Danmark. Foreningen

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Rainbow Vikings. Vedtægter for motorcykelklubben Rainbow Vikings. Klubbens navn er Rainbow Vikings og klubben har hjemsted i København.

Rainbow Vikings. Vedtægter for motorcykelklubben Rainbow Vikings. Klubbens navn er Rainbow Vikings og klubben har hjemsted i København. Rainbow Vikings Vedtægter for motorcykelklubben Rainbow Vikings 1 Klubbens navn er Rainbow Vikings og klubben har hjemsted i København. 2 Klubbens formål er at dyrke motorcykelliv herunder: - at styrke

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 30. Januar 2018 kl ) Valg af dirigent. Sofie. 2) Valg af referent. Frederick.

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 30. Januar 2018 kl ) Valg af dirigent. Sofie. 2) Valg af referent. Frederick. Mødeindkaldelse 30. Januar 2018 kl. 16.00 Hos Michael og Cecilie Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Sofie 2) Valg af referent Frederick 3) Trivselsrunde Det

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

Vedtægt for Dansk Vegetarforening

Vedtægt for Dansk Vegetarforening s.1 Vedtægt for Dansk Vegetarforening Vedtaget på den ordinære generalforsamling 9. april 2011. Seneste ændringer vedtaget 25. april 2015. 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Dansk Vegetarforening (DVF).

Læs mere

(Vedtaget på generalforsamlingen)

(Vedtaget på generalforsamlingen) VEDTÆGTER 2013/2014 (Vedtaget på generalforsamlingen) 1: Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Ins

Læs mere

Formanden byder velkommen til generalforsamlingen. Dirigent fastslår om generalforsamlingen er lovlig

Formanden byder velkommen til generalforsamlingen. Dirigent fastslår om generalforsamlingen er lovlig Referat af foreningen Volunteers to Kenya s generalforsamling Lørdag d. 19. November 2016, Kl. 13.00-17.00 Janus La Cours Gade 4, 4. tv. 8000 Aarhus C Tilstede: Jonas Laursen, Oliver Lagoni, Signe H. Eshøj,

Læs mere

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug.

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug. Vedtægter for Frederikshavn Træskibslaug. 1 Navn og hjemsted. Laugets navn er Frederikshavn Træskibslaug. Laugets hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 Formål. Laugets formål er at opbygge og bevare træskibsmiljøet

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

Vedtægter for KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn

Vedtægter for KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn 1 af 6 Vedtægter for KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn 1. NAVN OG HJEMSTED. Redigeret og vedtaget på generalforsamlingen den 1/3 2018 Foreningens navn er KGGO Kørestolsbruger og

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation

Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Bydelsmødrene. 1.2 Foreningens navn og lokalitet står i samarbejdsaftalen

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose 52-178 med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals 1 Navn og hjemsted Stk.1: Grundejerforeningens navn er

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING Vedtægter for Jolleafdelingen under Næstved Sejlklub 1 Jolleafdelingens formål At skabe interesse for sejlsport At dygtiggøre medlemmer i sejlsporten, herunder at opretholde ungdomsafdelingen for NSK At

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Stiftet 24. oktober 1924 Navn, hjemsted og bomærke 1. Foreningens navn er Rødovre og Omegns Gymnastikforening. Hjemstedet er Rødovre Kommune. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet

Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet Revideret 5. maj 2010 1 Foreningen Organisation for Digitalt Design studerende (ODDS) er en i alle henseender uafhængig,

Læs mere

FCKFC generalforsamling 26. marts 2008 kl. 19.00 PARKEN. Referat

FCKFC generalforsamling 26. marts 2008 kl. 19.00 PARKEN. Referat Side 1 af 5 Referat Dagsorden 1. Valg af dirigent bestyrelsen indstiller Carsten Mollerup 2. Årsberetning bestyrelsens beretning v/formanden 3. Regnskab gennemgang og godkendelse af regnskab for 2007 v/kassereren

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Vedtægter for Dansk Vegetarisk Forening Vedtaget på den ordinære generalforsamling 9. april Seneste ændringer vedtaget 29. november 2016.

Vedtægter for Dansk Vegetarisk Forening Vedtaget på den ordinære generalforsamling 9. april Seneste ændringer vedtaget 29. november 2016. Vedtægter for Dansk Vegetarisk Forening Vedtaget på den ordinære generalforsamling 9. april 2011. Seneste ændringer vedtaget 29. november 2016. 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Dansk Vegetarisk Forening

Læs mere

OPLEVELSESSTIENS VENNER

OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter godkendt på den Stiftende Generalforsamling den 28. november 2013 OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter for Foreningen Oplevelsesstiens Venner CVR-nummer/SE-nummer: 35 32 41 78 I. Navn, hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter Vedtægter for Danish Students Abroad 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 VISIONER OG MÅL 4 FORENINGS STRUKTUR 5 MEDLEMMER 6 GENERALFORSAMLINGEN 7 EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 8 BESTYRELSE 9 TEGNING AF FORENING

Læs mere

Referat OF møde 24-4-2012

Referat OF møde 24-4-2012 1. Valg af dirigent o Formand 2. Valg af referent o Shené 3. Godkendelse af referat o Vi godkender næste gang, da folk ikke har haft tid til at læse den 4. Nyt fra udvalgene o Helle vil gerne bestille

Læs mere

UDKAST 26. MARTS 2015 EFTER FUSION VEDTÆGTER HKV HORSENS A/S, CVR NR. 35 52 01 04 [Dato]

UDKAST 26. MARTS 2015 EFTER FUSION VEDTÆGTER HKV HORSENS A/S, CVR NR. 35 52 01 04 [Dato] UDKAST 26. MARTS 2015 EFTER FUSION VEDTÆGTER HKV HORSENS A/S, CVR NR. 35 52 01 04 [Dato] Forslag HKV Horsens A/S efter fusion 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er HKV Horsens A/S 2.0 FORMÅL 2.1 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for TalentCampDK

Vedtægter for TalentCampDK Bestyrelsen stiller forslag om følgende vedtægtsændringer. TalentcampDK er en ny og dynamisk organisation som er inde i en god udvikling, hvor der er behov for nogle justeringer af vedtægterne. Vedtægter

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VA DRÅDET I SØ DERBORG KOMMU E

VEDTÆGTER FOR VA DRÅDET I SØ DERBORG KOMMU E VEDTÆGTER FOR VA DRÅDET I SØ DERBORG KOMMU E 1 avn og hjemsted Vandrådet er et vandværkssamarbejde i Sønderborg Kommune. Vandværkssamarbejdets navn er Vandrådet i Sønderborg Kommune efterfølgende benævnt

Læs mere

Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation

Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Bydelsmødre. 1.2 Foreningens navn og lokalitet står i samarbejdsaftalen

Læs mere

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling

DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 22. september 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede:

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

VEDTÆGTER. For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj

VEDTÆGTER. For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj VEDTÆGTER For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj Foreningens navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj Foreningens hjemsted er Århus kommune Foreningens formål:

Læs mere

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i 1. kvartal. Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes, når mindst 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det og skal indkaldes på forlangende

Læs mere

stiftet den 9. oktober 1862

stiftet den 9. oktober 1862 V E D T Æ G T E R for KØGE HANDELSSTANDSFORENING stiftet den 9. oktober 1862 Navn og formål 1 Foreningens navn er: Køge Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Køge, og dens adresse er foreningens

Læs mere

Vedtægter for Landsforening Team Succes

Vedtægter for Landsforening Team Succes Vedtægter for Landsforening Team Succes 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Foreningen Team Succes. 1.2 Foreningen har hjemsted i Vejle Kommune. 1.3 Foreningen er en landsdækkende, almennyttig

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Vedtægter for Spejderne Stiftelse De fem internationalt anerkendte spejderkorps i Danmark og Sydslesvig: Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne i Danmark, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps

Læs mere

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Koncertforeningen Hovedstolen. Stk. 2. Foreningen er hjemhørende i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende.

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende. Vedtægter 1 Foreningens navn og adresse Foreningens navn er: Patientforeningen Netværk for Kræftbehandling i Udlandet NETKU. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS.1. Foreningens navn og hjemme sted: Køge Tyrkisk Kulturforening Ølbycenter 71 4600 Køge CVR nr:35152377 1. Denne forening er blevet stiftet d. 28.06.1985 2. Foreningens

Læs mere

Dansk e-damper Forening Vedtægter af den

Dansk e-damper Forening Vedtægter af den Dansk e-damper Forening Vedtægter af den 13.11.2015 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Dansk e-damper Forening eller forkortet DADAFO. Den forkortede version har lige gyldighed med det fulde navn.

Læs mere

2 Foreningens formål

2 Foreningens formål Vedtægt for Rytmekoret Slagelse 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak)

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) Vedtægter for Fyns Skoleskak (Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Skoleskak, Fyns Kredsen i daglig tale Fyns Skoleskak. (FSS) Den udgøres af skoleskakklubber

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening Vedtægter Nivå Gymnastikforening 1 Stk. 1 Foreningens navn er Nivå Gymnastikforening. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Fredensborg kommune. 2 Stk. 1 Foreningens formål er: at fremme og samle interessen for

Læs mere

Vedtægter for Student Association at the Department of Information Studies, University of Aarhus

Vedtægter for Student Association at the Department of Information Studies, University of Aarhus Vedtægter for Student Association at the Department of Information Studies, University of Aarhus Revideret: 3. november 2010 1 Foreningen Foreningen Student Association at the Department of Information

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Foreningen. Skamstrup og Omegn

Foreningen. Skamstrup og Omegn Vedtægter For Foreningen Skamstrup og Omegn Ændret den 21. februar 2017 1: foreningens navn: Foreningens navn er: Foreningen Skamstrup og Omegn med hjemsted i Skamstrup, Holbæk kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere