Der er blevet ryddet op i kontoret. Lampen er blevet smidt ud. Notits om udlånt AO-master (bach.) i skuffen. Der står ikke dato og navn på den, der

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der er blevet ryddet op i kontoret. Lampen er blevet smidt ud. Notits om udlånt AO-master (bach.) i skuffen. Der står ikke dato og navn på den, der"

Transkript

1 Referat 1) Valg af dirigent Thorsten vælges. 2) Valg af referent Pernille Melander vælges. 3) Godkendelse af referat Junireferatet udsendes denne uge, og sendes til godkendelse 2/12. Oktober godkendes hermed. 4) Opsamling af to-do-liste 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden Kinderæg tilføjes til evt. 6) Godkendelse af dagsorden Godkendt. 7) Status a. Formanden (Pernille M) b. Kassererne (Leonie og Aleksander) Vi står registreret som boende i Nobel. Melander står for at ændre flytning. Skrives på to-do c. Psykrådssekretæren (Amalie) Universitetsvalget starter næste uge. Fremdriftsreformen er et fokuspunkt i både Studienævn og fagråd. Der holdes julehygge til decembermødet. d. Kontoret i. Kontor (Pernille SJ) Vi har fået et tilbud på 41 øre pr. stk. for klistermærkeløsning. Dvs. ca. 400 kr. for 1000 stk. 0,5*0,5 cm. Hjælp til layout ønskes, samt hvor mange der skal laves, og hvor lang tid de skal række. Anne Mette kan hjælpe med layoutet. Se de tidligere regnskaber ift., hvor mange, der skal bestilles. Umiddelbart bør der ikke bestilles til foråret, da der ikke sælges mange medlemskaber i foråret. Opdatering følger 2/12. Vi har 433 timer til rådighed, if. Gitte Arildsen, så Pernille fordeler vores procentsatser derefter. Løn udbetales til december. Timerne fra uge 51 trækkes fra, da vi har lukket der. Kontoret har sidste åbningsdag d. 13. december, og åbner første mandag i januar, pga. eksamener. Altså er der lukket til 6/1.

2 Der er blevet ryddet op i kontoret. Lampen er blevet smidt ud. Notits om udlånt AO-master (bach.) i skuffen. Der står ikke dato og navn på den, der har lagt beskeden. Husk dato og underskrift på sedler. Blækpatronerne er skiftet. ii. Massage (Anne Mette) Massage to gange om ugen her til slut i semesteret. iii. Egenterapi (Anne Mette ) Udløbne aftaler sættes bagerst i mappen. iv. Specialepladser (Anne Mette) e. Kompendier (Ditte og Sophia) f. PR - Pernille, Thorsten & Emil Generelt om PR: Pernille har arbejdet med klistermærke og kondomer, men ønsker, at udvalget kommer mere op at køre, så hun ikke skal stå alene med arbejdet. i. Hjemmesiden (M) Kommer op at køre i morgen. ii. Indlæg til Psyklen Glædelig jul-hilsen med lukketider, kompendier, klistermærker. Aleksander skriver det. Til februarbladet: info om generalforsamling. iii. Andet CA Hvad får vi ud af det? Aftalen for 2013 er afviklet. Vi har overholdt vores del af aftalen. De har ikke vores logo på hjemmesiden. Vi bliver kontaktet start-2014 vedr. forlængelse. Vi mener ikke, at vi har basis for at fortsætte samarbejdet. Samarbejdet har ikke været tilfredsstillende, så med mindre der sker noget nyt, så genforhandler vi ikke. Pernille og Pernille får mandat til at beslutte, om kontrakten opsiges eller vedbliver indtil den naturlige udløbsdato. Principielt vedr. samarbejde med organisationer udefra + promovering på hjemmeside: afhængig af tilbud. g. Underudvalg: i. Kursusgruppen (Kassererne) ii. Festudvalget (Kassererne) iii. Psyklen (Pernille M)

3 iv. Hyggocampus (Amalie) Rammeaftale: Amalie har mindet dem om det flere gange. De mener dog, at de ikke har været med til at forhandle det, hvilket vi gjorde i marts/april, hvorefter vi også har underrettet om fejlen i rammeaftalen. Forhandlingen er dokumenteret, så der er fortvivlelse over, at de ikke mindes at være med til forhandlingen. Kassererne har overført mange penge, uden de principielt har ret til pengene, da de ikke har underskrevet aftalen. Melander og Leonie tager til møde med deres formand+kasserer, hvor vi tager tidligere rammeaftaler med og taler om, hvor fejlen ligger, samt hvad vi gør fremadrettet. Sidste år overholdt de den intenderede rammeaftale, så det er ikke et problematisk for deres arrangementsafviklinger. Generelt bør vi tale med dem, om hvordan de har det som udvalg, især ift. flytning. v. Fapia Skitur (Thorsten) vi. PIF (Emil) vii. Psykologisk Revy (Pernille S) Regissørerne har symaskiner og værktøj i BoxIt, hvilket ikke er praktisk, da de skal stå til rådighed for alle udvalg. Det skal stå på kontoret, så der er kontrolleret adgang til det (det risikerer ikke at blive væk). h. Eksterne udvalg i. Baren (Aleksander og Mikkel) ii. Psykologisk Sommerlejr (Emil) iii. Smøringsudvalget (Sophia) iv. Studienævnet (Thorsten) PI har fået en kæmpe økonomisk lussing, da alle institutter må dele underskuddet. Det har medført nedskæringer på midler til eksterne undervisere (og hermed mere pres på interne undervisere), hvorfor man undersøger, hvorledes man bedst kan bruge midler til eksterne underviser. Studieordningsændringer er sat i bero, og behandles ikke før v. Kapsejlads (Mikkel) vi. Andet 8) Fastsættelse af næste møde 2. december hjemme hos Pernille Slipsager. 9) Ansøgninger Psykrådet: Midler til valgbod.

4 If. 2, stk. 1, er FAPIA ikke partipolitisk, modsat nogen af Psykrådets/Studenterrådets opponenter, hvilket stiller spørgsmålet indgår FAPIA i partipolitik netop ved at støtte opponenter til bl.a. Frit Forum, som er partipolitisk, og på den måde stille folk bedre i valgøjemed. Psykrådet er et råd åbent for alle, og netop ikke politisk farvet. At vi støtter et ikke-partipolitisk studenterråd, er netop en understøttelse af 2, stk. 1, da Studenterrådet tager afstand fra partipolitiske interesser. Forslag: Yde det fulde beløb: 6 for, 3 blanke (2 inhabile). Ansøgningen er godkendt. 10) Fremtidig kompendiefremstilling Vi kan fremadrettet ikke indsætte artikler i kompendiet. Rammeaftalen med CopyDan er som den plejer, men der udbydes et nyt pensumservice på alle institutter, der umuliggør artikeludbud. Carsten Dalsager er meget bekymret på vores vegne. I pensumservicen er det muliggjort biblioteksservice at udlægge x-antal bogkapitler, dog er der begrænsning på, hvor mange sider, de må scanne ind, hvorfor vores kompendier vil tilbyde flere sider af bogkapitlerne. Det vil de vælge ikke at gøre, så muligheden overgør til os, som en slags goodwill. Kompendierne vil blive ca. halvt så store. Er det besværet værd at lave kompendier? Og vil de studerende ikke selv søge efter bogkapitler digitalt, nu artiklerne bliver udbudt digitalt? Diskussionen var oppe for 2-3 år siden, hvor det blev udskudt. Verden er siden blev endnu mere digital, hvorfor diskussionen er vigtig nu. Når kompendierne bliver halveret i størrelse, bør prisen også formindskes, hvorfor vi må overveje at nedsætte kontingentet. Selv med halvt så store kompendier, er det stadig en del at tilbyde. Dertil er vores generation stadig en generation, der fortrinsvist læser i fysisk form, hvorfor kompendier stadig er relevant som tilbud til de studerende. Dog må vi tænke i andre services, vi kan tilbyde. Måske mere i fordelsaftaler? Måske skal vi tænke mere i indtjening ift. arrangementer, hvorfor man måske på længere sigt skal omstrukturere forholdet til underudvalgene? Her må vi huske, afhængig af, hvis/hvornår vi ændrer organisationen, at nogle udvalg er lovet et fast beløb pr. år, hvilket må tages in mente. Information om ændringen: ligger meget på instituttet, som derfor også må have en stor fod med i information vedr. konsekvenserne for printtilbuddet, hvilket vi vil lægge op til sker indenfor de næste to uger. Herefter vil vi 2/12 til mødet diskutere, hvad vi vil udmelde til de studerende. Vi udmelder ikke noget, før efter dette møde. Enighed om, at vi fortsætter med at lave kompendier, der vil være prismæssigt tilsvarende størrelsen. Vi må understrege, at det ikke bare er kompendier, ens medlemskab går til, men generelt det sociale miljø på studiet.

5 Ift. størrelse, er der en naturlig smertegrænse. Fag som f.eks. Studieintro og Filosofi vil være oplagte at sammenlægge, da Filosofi fortrinsvist er bogkapitler og Studieintro er meget artikler. Andre studier har forsvindende små kompendier, som de studerende stadig køber. 11) Afskaffelse af kontortid fredag? Der kommer ikke mange på kontoret fredag (læs: der kommer aldrig nogen). Derfor kan vi godt spare nogle af de timer, vi får tildelt af instituttet, og sprede dem mere. Skal der lukkes flere dage om ugen? Vi kan vente og se, hvad der sker efter vi lukker fredag, og vurdere, om vi vil lukke flere dage. Der ligger dog stadig en service i, at vi har åbent så mange dage i træk. Fredagslukning kan anses som en prøve, for at se, hvor stort behovet er for at holde kontoret åbent som det er nu. Pr ophører fredag som åbningsdag, med undtagelse af kompendiesalg enstemmigt vedtaget. 12) FAPIAs Julefrokost Beretning: Vi har arbejdet videre med at holde det på PI. Studenterhusfonden og instituttet er ved at arbejde med en aftale for arrangementer, hvor der differentieres mellem faglige og interne, sociale arrangementer, bare ikke hvordan. Aleksander vil høre i morgen, hvorledes brugsretten i Forhistorisk forholder sig, og om vi kan være der. For der er ikke rigtigt nogen, der er sikker på, hvem der har magten over lokalet. Studenterhusfonden vil tilbyde os billigere mad i år, hvor maden vil komme til at koste 100 kr. pr. person. Vi SKAL bestille mad gennem dem, men det kan ændre sig (fordi Meimei sender en mail til dekanatet i aften om de sociale/fysiske konsekvenser ved flytningen), men det er spekulativt. Ellers er plan B A-bar. Her vil det blive med 100 kr. for mad og 10 kr. s bar (evt. fri bar, hvis de går med til det). For vores egen stress skyld, skal vi have sikring på nogle datoer, for at holde det hos dem. Vi vil helst holde det på universitetet. Problemet her er dog, at vi ikke kan have alkohol deroppe, som vi forstår det nu, og vi generelt er underlagt en mængde ufordelagtige regler deroppe. Vil vi holde det oppe på PI med en kuvertpris på 100 kr. og vi selv indkøber alkohol? Vi kan ikke bare stille en fri bar op, når vi er underlagt de regler, vi er. En del af incitamentet for at holde det på PI forsvinder, når vi ikke kan lave sammenskudsgilde og skal købe alkohol gennem Studenterhusfonden. Vi skal have datoer fra A-bar. Efter den 9. er der ikke flere eksamener, hvorfor vi kan sætte dage mellem d (minus d. 11.) i spil. Inden fredag taler Aleksander både kantinen og A-bar og udmelder straks på mail og Facebookgruppen. Intet udmeldes officielt. Fordeling af poster:

6 Vi udmelder uofficielt, når datoen er bestemt, og siger i samme ombæring, at der bliver udsendt invitationer hurtigst muligt derefter. Fredag laver Thorsten & Anne Mette invitationer. Informationer bliver dato+sted+pris. Evt. gimmicks bliver udmeldt senere. Udvalgssnaps bliver sandsynligvis ikke aktuelt, hvis vi skal være i byen. Opfølgning på inviterede fra revyen: Som vi aftalte på sidste møde, inviterer vi alle fra revyen, hvis det bliver på A-bar, og producerer+koordinatorer, hvis det bliver på uni. 13) Eventuelt Kinderæg To-do til den nye bestyrelse: skal ind som selvstændig rolle. Indtil videre kan Sophia være Kinderæg-ansvarlig, for hun har lige mistet sin fredag. 14) Mødeevaluering

Mødeindkaldelse. Referat

Mødeindkaldelse. Referat Mødeindkaldelse 18. september kl. 17.00 Hos: Ditte, Dronning Margrethes Vej 23, st. tv. Afbud/senere ankomst: Pernille M., 25 39 57 82 Referat Deltagende: Leonie, Emil, Anne-Mette, Aleksander, Pernille

Læs mere

Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie

Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie Referat Bestyrelsesmøde Dato: 11 Juni Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie 1) Valg af dirigent - Emilie 2) Valg af referent - Sophia

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 9. Maj 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael F. 2) Valg af referent: Katrine. 3) Trivselsrunde: <3

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 9. Maj 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael F. 2) Valg af referent: Katrine. 3) Trivselsrunde: <3 Mødeindkaldelse 9. Maj 2017 kl. 16.00 Hos Katrine Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Michael F 2) Valg af referent: Katrine 3) Trivselsrunde:

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 10. april kl. 17.00

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 10. april kl. 17.00 Mødeindkaldelse 10. april kl. 17.00 Hos: Kristian, Ingersvej 5, 3. sal tv, 8220 Brabrand Afbud/senere ankomst: Anne, tlf. 42 70 98 23 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Meimei 2) Valg af referent: Anne 3)

Læs mere

Dagsorden. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden: se punktet eventuelt

Dagsorden. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden: se punktet eventuelt Mødeindkaldelse 11. marts 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Pernille Slipsager, Sophia Stroud, Ditte Lolk, Mathilde Hejlesen, Emil Hjertmann, Rasmus Bendixen og Anne Mette Juul Dagsorden 1) Valg af dirigent:

Læs mere

Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle

Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle 1) Valg af dirigent Ditte 2) Valg af referent Mathilde 3) Godkendelse af referat fra sidste møde Tjek 4) Opsamling af to-do-liste: Opdateret 5) Punkter

Læs mere

Dagsorden. 6) Studievejledningen Sofie sender sit udkast til studievejledningen. studerende, som er kommet i klemme.

Dagsorden. 6) Studievejledningen Sofie sender sit udkast til studievejledningen. studerende, som er kommet i klemme. Mødeindkaldelse 20. februar 2017 kl. 16.00 Hos Alice. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af to- do- liste 5) Punkter

Læs mere

Dagsorden. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden

Dagsorden. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden Mødeindkaldelse 10. April 2015 kl. 15.00 Hos Sofie Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Natasha 2) Valg af referent Josephine 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af

Læs mere

1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent

1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent 1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent 3) Opsamling af to-to-liste Karen 4) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden 5) Status a) Formanden (Anne) Arbejd på magtliderlighed -

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 20. september 2017 kl

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 20. september 2017 kl Mødeindkaldelse 20. september 2017 kl. 16.00 Hos Michael S Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Sofie 2) Valg af referent: Lennart 3) Trivselsrunde: Alle har

Læs mere

Dagsorden. a. Alt er godt og FAPIA glæder sig til at komme i gang igen og tage imod de nye russere!

Dagsorden. a. Alt er godt og FAPIA glæder sig til at komme i gang igen og tage imod de nye russere! Mødeindkaldelse 16. August 2016 kl. 16.00 Hos Cecilia. Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent a. Frederick er dirigent 2) Valg af referent a. Katrine er referent

Læs mere

Referat. Orientering og opsamling af tilbageværende punkter fra forrige bestyrelsesår. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden

Referat. Orientering og opsamling af tilbageværende punkter fra forrige bestyrelsesår. 5) Punkter til eventuelt samt etablering af endelig dagsorden Mødeindkaldelse 15. marts 2015 kl. 17.00 Hos Leonie Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Referat 1) Valg af dirigent Sofie 2) Valg af referent Leonie 3) Trivselsrunde Afholdt 4) Opsamling

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine.

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine. Mødeindkaldelse 23. januar 2017 kl. 16.00 Hos Katrine. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Frederick 2) Valg af referent Josephine 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af

Læs mere

Dagsorden. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op.

Dagsorden. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op. Referat 29. april 2015 kl. 16.00 I Mødelokalet Afbud eller senere ankomst til Pernille: 40 91 97 64 Dagsorden Fremmødte til bestyrelsesmøde: Maria, Sofie, Christiane, Asger, Rasmus, Thomas, Josephine,

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 5. december 2016 kl ) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 5. december 2016 kl ) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö Mødeindkaldelse 5. december 2016 kl. 17.00 Hos Line. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö 4) Opsamling

Læs mere

Baren: Tager imod lånet, og betaler det tilbage i rater (som vi har foreslået)

Baren: Tager imod lånet, og betaler det tilbage i rater (som vi har foreslået) Referat af FAPIA-bestyrelsesmøde 20.5 Ordstyrer: Pernille S Referent: Thorsten Rettelser eller kommentarer til sidste referat? Nej To-do listen pr. slut marts er gennemgået Ny to-do er oprettet Status:

Læs mere

Referat 14. september 2011 kl. 17.00. Dagsorden. 1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent Trine

Referat 14. september 2011 kl. 17.00. Dagsorden. 1) Valg af dirigent Rasmus. 2) Valg af referent Trine Referat 14. september 2011 kl. 17.00 Dagsorden Hos Amalie: Göteborg Allé 1C, st. 5., 8200 Aarhus N Afbud eller senere ankomst til: Amalie, tlf.:26 74 22 84 1) Valg af dirigent Rasmus 2) Valg af referent

Læs mere

Dagsorden. 3) Trivselsrunde: Ny bestyrelse, og vi glæder os mega meget <3. 4) Opsamling af to-do-liste: Ingenting at komme efter, alt er tjek (y)

Dagsorden. 3) Trivselsrunde: Ny bestyrelse, og vi glæder os mega meget <3. 4) Opsamling af to-do-liste: Ingenting at komme efter, alt er tjek (y) Mødeindkaldelse 21. marts 2018 kl. 16.00 Hos Bjørg Norsgade 7R, 8000 Aarhus C Afbud eller senere ankomst til Michael: 42 70 57 27 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Frey 2) Valg af referent: Kat 3) Trivselsrunde:

Læs mere

Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen.

Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen. Generalforsamling 15. marts 2013 kl. 13.00 Bygning 1412, lokale 329 Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen.

Læs mere

Dagsorden. 4) Opsamling af to-do-liste: Ser fint ud alle har styr på, hvad de mangler.

Dagsorden. 4) Opsamling af to-do-liste: Ser fint ud alle har styr på, hvad de mangler. Mødeindkaldelse 7. juni 2017 kl. 14.00 Hos Cecilie og Michael Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Michael F 2) Valg af referent: Cecilie 3) Trivselsrunde: Jubii,

Læs mere

Fremmøde: hele bestyrelsen

Fremmøde: hele bestyrelsen Referat af Fapia-bestyrelsesmøde Fremmøde: hele bestyrelsen stilles på FB. 1)Valg af dirigent: Ditte 2)Valg af referent: Anne Mette 3)Godkendelse af referat: godkendt. 4)Godkendelse af forretningsordning

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling 20. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent (B) Thorsten Iversen - valgt per akklamation 2) Valg af referent (B) Pernille Melander - valgt per akklamation 3) Godkendelse

Læs mere

Dagsorden. 3) Trivselsrunde: Hyggenygge, der var virkeligt en god kage, som en eller anden i bygningen havde bagt

Dagsorden. 3) Trivselsrunde: Hyggenygge, der var virkeligt en god kage, som en eller anden i bygningen havde bagt Mødeindkaldelse 13. oktober 2016 kl. 16.00 Hos Michael Bernhardt Jensens Boulevard 95 10.08. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Line 2) Valg af referent: Katrine

Læs mere

REFERAT TIL FAPIA-MØDE 11/

REFERAT TIL FAPIA-MØDE 11/ REFERAT TIL FAPIA-MØDE 11/10 2017 1) Valg af dirigent: Katrine 2) Valg af referent: Michael 3) Trivselsrunde: Alle har det fint mange har været/er syge Tilstedeværende: Cecilie, Lennart, Katrine, Olivia,

Læs mere

Referat af Psykrådsmøde med juleklip/julehygge

Referat af Psykrådsmøde med juleklip/julehygge Referat af Psykrådsmøde med juleklip/julehygge torsdag d. 12. december 2013 kl. 16.00 i mødelokalet, bygning 1322 O = Orientering, D = Diskussion og B = Beslutning 1. Formalia Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 16. april 2018 kl ) Valg af dirigent. Katrine. 2) Valg af referent. Ditte. 3) Trivselsrunde

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 16. april 2018 kl ) Valg af dirigent. Katrine. 2) Valg af referent. Ditte. 3) Trivselsrunde Mødeindkaldelse 16. april 2018 kl. 15.00 Hos Michael og Cecilie Chr. Wærums Gade 9, 3. tv 8000 Aarhus C Afbud eller senere ankomst til Michael: 42 70 57 27 Dagsorden 1) Valg af dirigent Katrine 2) Valg

Læs mere

Referat. Dagsorden. 19. marts 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael. 2) Valg af referent: Katrine

Referat. Dagsorden. 19. marts 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael. 2) Valg af referent: Katrine Referat 19. marts 2017 kl. 15.00 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Michael 2) Valg af referent: Katrine 3) Trivselsrunde: Den ny bestyrelse glæder sig til at starte

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 30. Januar 2018 kl ) Valg af dirigent. Sofie. 2) Valg af referent. Frederick.

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 30. Januar 2018 kl ) Valg af dirigent. Sofie. 2) Valg af referent. Frederick. Mødeindkaldelse 30. Januar 2018 kl. 16.00 Hos Michael og Cecilie Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Sofie 2) Valg af referent Frederick 3) Trivselsrunde Det

Læs mere

Referat 11. juni 2018

Referat 11. juni 2018 Referat 11. juni 2018 1) Valg af dirigent: Michael 2) Valg af referent: Lennart 3) Trivselsrunde: Cecilie er blevet syg, og Bjørg ville hellere være i USA. Vi andre har det godt, hygger og nyder, at sommerferien

Læs mere

1. v. jobopslag e. Kompendier i. salg ii. fremstil ing f. PR i. Hjemmesiden ii. indlæg til psyklen iii. andet

1. v. jobopslag e. Kompendier i. salg ii. fremstil ing f. PR i. Hjemmesiden ii. indlæg til psyklen iii. andet 1. Valg af dirigent: Michael 2. Valg af referent: Ida 3. Trivselsrunde 4. Opsamling af to do 5. Punkter til eventuelt a. Hjemmesiden b. Rammeaftale hyggo c. Rammeaftale den spændte hjelm 6. fastsættelse

Læs mere

Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet.

Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet. VEDTÆGTER 2015/2016 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet. Formål 2 Stk. 1. FAPIA er en

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Stk. 1: Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet.

Stk. 1: Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet. VEDTÆGTER 2014/2015 (Vedtaget på generalforsamlingen) 1: Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er FAPIA, Foreningen af Psykologistuderende i Aarhus, og har hjemsted på Psykologisk Institut ved Aarhus

Læs mere

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den Referat: Oeconrådsmøde - mandag den 09.05.2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Marie Referent: Louise 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra mødet d. 11.04.2016 Referat fra mødet d. 11.04.2016:

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Tilstede: 5 medlemmer tilstede. 1. Valg af dirigent: Henrik Simonsen 2. Valg af referent: Davy Eskildsen 3. Valg af

Læs mere

FAPIA Årsregnskab 2016 Årsregnskab udarbejdet af:

FAPIA Årsregnskab 2016 Årsregnskab udarbejdet af: FAPIA Årsregnskab 2016 Årsregnskab udarbejdet af: www.dit-sekretariat.dk Revisionspåtegning: Undertegnede har revideret årsregnskabet for FAPIA. Det er ved stikprøvekontrol konstateret, at alle relevante

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.)

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.) 28 november 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar REFERAT 1. Formalia (15 min.) Dato: 28. november 2011 Side 1/5 1.1 Godkendelse af dagsorden - godkendt 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

LOVE OG VEDTÆGTER FOR FORENINGEN: FORHISTORISK FAGRÅD, KØBENHAVNS UNIVERSITET

LOVE OG VEDTÆGTER FOR FORENINGEN: FORHISTORISK FAGRÅD, KØBENHAVNS UNIVERSITET LOVE OG VEDTÆGTER FOR FORENINGEN: FORHISTORISK FAGRÅD, KØBENHAVNS UNIVERSITET 1 Foreningens navn er: Forhistorisk Fagråd. 2 Foreningens formål er: At være forum for diskussion af og information om studenterpolitiske

Læs mere

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk finest.dk

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk  finest.dk Gentlemen s Finest Forretningsorden Snaregade 12, 1 1205 København K gf@gentlemens- finest.dk www.gentlemens- finest.dk 2 1. For bestyrelsen 1.1. Bestyrelsesarbejde 1.1.1. Bestyrelsen træder sammen umiddelbart

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde, mandag d 18.1.16

Referat fra bestyrelsesmøde, mandag d 18.1.16 Referat fra bestyrelsesmøde, mandag d 18.1.16 Til stede: Bent Engelbrecht (BE), Lars Bluhme (BL), Jette Navntofte (JN), Erik Hygum (EH), Karsten Geertsen (KG), Hans Kjeldsen (HK), Mathias Egholm (ME),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min)

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min) 11. oktober 2011 kl. 18.00 Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde REFERAT 1. Formalia (5 min) Dato: 11. oktober 2011 Side 1/6 Navnerunde: Peter filosofi, Sune kl. Ark., Maja filosofi, Helle

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype)

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12.03.2014 Deltagere: Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) Ikke mødt: Afbud: Referent: Ulla Dagsorden Valg af referent... 2 Mikkel Gundersen har valgt at gå

Læs mere

Referat af generalforsamling i Dansk Træklatreforening!

Referat af generalforsamling i Dansk Træklatreforening! Referat af generalforsamling i Dansk Træklatreforening 10. april 2014, Aarhus 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Morten Brask Referant: Ulrik Landberg Stephansen 2. Bestyrelsens beretning om foreningens

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 NB: Dagsordenen er revideret i forhold til den før mødet udsendte dagsorden. 1. FORMALIA 2. ORIENTERINGER 3. KONSTITUERING AF BESTYRELSEN 4. STUDIESTART 2012

Læs mere

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd 1 Foreningens navn: ESROM BORGERFORENING Esrum Hovedgade 21B, 1 sal, 1 Foreningens navn ESRUM BORGERFORENING,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2 Bestyrelsesmøde Dagsorden og bilag 20-05-2009 18:00 21:30 RUC Studenterrådet v. Roskilde Universitet Indhold Dagsorden... 2 Bilag 1: Ranking hot or not!... 4 Bilag 2: DSF... 5 Bilag 3: Mødeplan... 6 Bilag

Læs mere

Vedtægt for Trans-Danmark Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle

Vedtægt for Trans-Danmark Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle På den ordinær generalforsamling lørdag den 27. marts 2010 i Trans-Danmark blev der vedtaget en ny vedtægt, der vises herunder. Vedtægt for Trans-Danmark Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 16. december 2010 Møde i Uddannelsespolitisk Forum Den 13. december 2010 kl. 17.00 Lokale 407, Studenterhuset Revideret dagsorden 1.Formelt (B) [10 min] 2. SU (O)

Læs mere

Referat af Psykrådsmøde

Referat af Psykrådsmøde Referat af Psykrådsmøde tirsdag d. 18. februar 2014 kl. 14.15 i mødelokalet, bygning 1322 O = Orientering, D = Diskussion og B = Beslutning 1. Formalia Valg af ordstyrer og referent (B) Ordstyrer: Mikkel,

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj

Grundejerforeningen Klithøj Vedtægter for Grundejerforeningen Klithøj. Dejret Klit, 8420 Knebel, Ebeltoft kommune. Grundejerforeningen er stiftet i forbindelse med varetagelse af medlemmernes fælles grundejer-interesser, såvel indadtil

Læs mere

Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet

Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet Revideret 5. maj 2010 1 Foreningen Organisation for Digitalt Design studerende (ODDS) er en i alle henseender uafhængig,

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 1/3-2015 hos Niels Jørgen Deltagere: Hans, Jørgen, Jeppe, Niels Jørgen, Peter Afbud: HP Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2016

Læs mere

Forening af Frivillige Ergoterapeutstuderende (FAFE) pr. 1. februar 2012

Forening af Frivillige Ergoterapeutstuderende (FAFE) pr. 1. februar 2012 Forening af Frivillige Ergoterapeutstuderende (FAFE) pr. 1. februar 2012 Kapitel 1 - Navn og hjemsted. 1 Navn Foreningen Af Frivillige Ergoterapeutstuderende, dagligt kaldet FAFE. 2 Stiftere FAFE er stiftet

Læs mere

Minimumsvedtægter for afdelinger i LLO 2015

Minimumsvedtægter for afdelinger i LLO 2015 Minimumsvedtægter for afdelinger i LLO 2015 Minimumsvedtægter for afdelinger af Lejernes Landsorganisation Vedtaget på Lejernes Landsorganisations kongres 2015 I. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Stk. 1. Afdelingens

Læs mere

Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015

Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015 Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015 1) Søren Rottbøll er valgt til dirigent Der er rettidigt indkaldt til landsdelsmødet 4 uger før. Ændringer til dagsorden: Under pkt. 8a ændres 12 til 11. Under pkt.

Læs mere

VEDTÆGTER PERSONALEFORENINGEN I TOPDANMARK

VEDTÆGTER PERSONALEFORENINGEN I TOPDANMARK VEDTÆGTER PERSONALEFORENINGEN I TOPDANMARK 1 NAVN OG FORMÅL: Foreningens navn er Personaleforeningen i Topdanmark. Foreningen er en sektion af Forsikringsforbundet, og har til formål at varetage medlemmernes

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

Vedtægter for foreningen "BumbleBees"

Vedtægter for foreningen BumbleBees Vedtægter for foreningen "BumbleBees" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn: BumbleBees (underafdelinger Mini og Biografklub) Stk. 2. Foreningen er stiftet den 24. januar 2014. Stk. 3. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Kantineforeningen ved Datalogisk Institut, Københavns Universitet

Vedtægter for Kantineforeningen ved Datalogisk Institut, Københavns Universitet Vedtægter for Kantineforeningen ved Datalogisk Institut, Københavns Universitet 1 Navn Foreningens navn er Kantineforening ved Datalogisk Institut. Hjemsted er København. 2 Formål Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019

Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019 Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019 Kastrup 2019 1 Indhold 1. NAVN..... 3 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 3 3. FORMÅL... 3 STK. 2. Faglige opgaver... 3 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 3 4. FORHANDLINGSREGLER

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer Politrådsmøde 25.02.13 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer 2.) Godkendelse af dagsorden og referat Begge godkendt uden indsigelser. 3.) Orientering

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

Referat fra ordinærmøde i Det Psykologiske Studienævn Onsdag den 13. april 2011, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra ordinærmøde i Det Psykologiske Studienævn Onsdag den 13. april 2011, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN AARHUS UNIVERSITET Referat fra ordinærmøde i Det Psykologiske Studienævn Onsdag den 13. april 2011, kl. 9.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Tilstede: Afbud: Fra adm.: Observatør:

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6 Side 1 af 6 Vedtægter for Senest revideret på Generalforsamlingen 4. april 2009 1 Foreningens navn. Foreningens navn er. Hjemsted: Den til enhver tid værende formands adresse. 2 Foreningens formål. Formålet

Læs mere

Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april

Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april Tilstedeværende: Cindy Knudsen Jesper Simonsen Kirsten Ørnsbjerg Jensen Lene Mosegaard Maria Riber-Hansen Markus Klinger Mette Schmøkel Stine Kristensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Tid: 11. januar 2012 kl. 18.00. Sted: Ricco s Kaffebar, Århusgade/Strandboulevarden. Indbudte: Anders, Anne, Jasper, Jens, Hanne, Helen, Søren. Tilstede: Anders, Anne,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG Navnet er Sæby Bylaug. Foreningens hjemsted er Sæby, 4070 Kirke Hyllinge i Lejre kommune. Foreningen hæfter kun for sine forpligtelser med den af foreningen til enhver tid tilhørende formue. Der påhviler

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Vedtægter for OS2 - Offentligt Digitaliseringsfællesskab

Vedtægter for OS2 - Offentligt Digitaliseringsfællesskab Vedtægter for OS2 - Offentligt Digitaliseringsfællesskab 1 Fællesskabets navn og organisation 2 Historien 3 Fællesskabets filosofi, fællesskab, licensformer og formål 4 Medlemskab 5 Kontingent for medlemskab

Læs mere

Referat af BMI Håndbold bestyrelsesmøde

Referat af BMI Håndbold bestyrelsesmøde Referat af BMI Håndbold bestyrelsesmøde Dato: 5/12-2012 Tidspunkt: 20.00 Sted: Ordstyrer: Referent: Til stede: BMI Egelund, mødelokalet ved cafeteriet Jesper Wolgast Kristian Torp Jesper Wolgast, Kristian

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Aktivitetsforeningen Hygge og Samvær

Aktivitetsforeningen Hygge og Samvær Referat af generalforsamling i Aktivitetsforeningen den 8. marts 2016 i Fælleshuset. Punkt 1. Valg af dirigent Som dirigent blev valgt Carsten Machon. CM havde udbedt sig mulighed for at blive fritaget

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 21. januar, 2015 klokken 16.30, Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, ** Kristoffer Mæng, næstformand Johan Sørensen, kasserer Pia Gunvald, bestyrelsesmedlem

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 2. november 2012 kl. 10-13 D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard,

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. december 2014 klokken 18:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer) AF Lene S.

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

Referat af møde i Kampagneudvalget

Referat af møde i Kampagneudvalget Referat af møde i Kampagneudvalget Dato: 1. december 2014 Tid: Kl. 17.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent Nielsen, Malene Madsen, Justin Corfitzen, Maria Helene Olesen og Karina Ertmann Krammer

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 28. februar 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 28. februar 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 28. februar 2008, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Vedtægter for OS2 - Offentligt digitaliseringsfællesskab

Vedtægter for OS2 - Offentligt digitaliseringsfællesskab Vedtægter for OS2 - Offentligt digitaliseringsfællesskab 1 Fællesskabets navn og organisation 2 Historien 3 Fællesskabets filosofi, fællesskab, licensformer og formål 4 Medlemskab 4 Kontingent for medlemskab

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen

Referat til bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen Referat til bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen Fredag d. 17. Januar 2014 0. Til stede: Signe Elise Bro, Gunnar Lundsgaard, Peter Jensen, Kirsten Falkesgaard Slot og Sine Camilla Jensen. Afbud:

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere