sådan får du succes med alle dine kurser, møder og konferencer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "sådan får du succes med alle dine kurser, møder og konferencer"

Transkript

1 sådan får du succes med alle dine kurser, møder og konferencer

2 udsæt dine deltagere for learn wise så ka de lære det... VI HAR EN SKUMMEL bagtanke: Først skruer vi dine forventninger til et hotel- og konferencecenter i vejret. Dernæst overgår vi dem. Hvordan det? Mens dine deltagere er her, skal de jo først og fremmest lære noget. Naturligvis skal de også slappe af, hygge sig, nyde maden og have det godt. Men du har inviteret dem på kursus ikke på ferie. Hvis opholdet skal være en succes for dig, skal dine gæster have noget med hjem. Derfor har vi med udgangspunkt i en række internationale forskningsresultater bygget hele Trinity op omkring det optimale læringsmiljø. i de fire patenterede grundpiller som konceptet hviler på: eat wise study wise reflect wise relax wise FÅ EN EKSTRA HJÆLPENDE HÅND UDEN AT RØRE EN FINGER Men lad os allerede nu opsummere fordelene for dig: Trinitys learn wise koncept sikrer dig de bedste rammer til dit kursus målt på, at dine kursister, møde- eller konferencedeltagere skal lære (og efterfølgende huske) mest muligt. Selve konferencestedet bliver pludselig en aktiv, markant og positiv medspiller under dit arrangement. Du kan oversætte learn wise til maksimalt return on meeting investment (ROMI). I praksis handler learn wise desuden om, at møder og kurser skal involvere deltagerne aktivt, få dem til at reflek-tere og bidrage med egen viden og egne erfaringer. MØDER SKAL (OGSÅ) være spæn-dende, engagerende, overraskende og utraditionelle. Det kræver fleksible og inspirerende rammer. Dem finder du på Trinity. Man kan ikke kede viden ind i hovedet på folk Heldigvis. Samlet kalder vi det learn wise og om et øjeblik får du et nærmere indblik

3 study wise mødelokalet fremhæver dine pointer TÆNK, HVIS DU BARE kunne dreje på en knap som betød, at deltagerne på dine kurser i højere grad var motiverede og engagerede HELE dagen. Og som øgede sandsynligheden for, at det, de havde lært, blev omsat i praksis når I vendte hjem til virksomheden igen I en nøddeskal er det faktisk, hvad Trinitys study wise -koncept handler om. Og så lover vi endda, at vi nok skal dreje på knapperne for dig. Lad os straks forklare for der er intet hokus pokus ved det. Kun lidt langhåret forskning NÅR KURSISTERNE FOLDER ØRERNE UD OG STILLER SKARPT På Trinity vil du opleve study wise som tre ting: 1) et særligt, fleksibelt design af mødelokalerne 2) små mentale hjerneboostere til kursisterne og 3) fysisk udfoldelse forud for og undervejs i dit kursus. INDRET LOKALERNE EFTER indholdet af dit kursus. Ikke omvendt: Har du nogensinde oplevet, at de ydre rammer har begrænset udbyttet af en konference, et møde eller et kursus (for lidt plads, håbløs akustik, dårligt indeklima eller en søjle som spærrer udsynet)? Sandsynligvis. STUDY WISE Men på Trinity har INSPIRERENDE RAMMER TIL vi vendt NY VIDEN tingene på hovedet simpelthen fordi forskere har fundet ud af, at evnen til at optage ny viden skrues voldsomt i vejret, når man positivt og bevidst ændrer en række fysiske faktorer såsom lys, lyd, indretning, møblement og overflader. GIMMICKS SPÆRRER ØJNENE OP OG SÆTTER GANG I DE SMÅ GRÅ Og hvordan skal det så forstås? Forstil dig, at du åbner døren til at mødelokale med kunstigt grønt græs på gulvet. Eller en blå himmel malet på loftet eller en stor, indbydende Fatboy-sækkestol i det ene hjørne Du ryster måske lidt på hovedet og trækker på smilebåndet ved tanken? Men så har du faktisk allerede understreget en af forskernes pointer: I al sin enkelhed sker der det, at når du rykker rundt på rammerne, møblerer du samtidig rundt på folks forventninger, fordomme og indstillinger til tingene. De bliver mere åbne, begejstrede og modtagelige for dine budskaber. ICEBRAKERS OG ENERGIZERS holder dine mødedeltagere skarpe og på; hvad enten det er kortvarige to-og-to-interviews, hvor man bagefter præsenterer hinanden for de andre, eller sjove lyd-pingpong-spil for en større gruppe. Effekten er målbar: Få minutters adspredelse fra selve kurset giver mindst minutters efterfølgende koncentration og fokus. VIDSTE DU I ØVRIGT, at cirka 20 minutters moderat motion i study wise PULSE-lokalet i underetagen, skærper dine kursisters indlæringsevne markant i op til tre-fire timer? Nu gør du. Så benyt dig af det! Reserver hele lokalet eksklusivt til dit arrangement: Kontakt konferenceafdelingen eller en af konsulenterne og aftal nærmere.

4 VI KAN GODT LIDE TRINITY, PGA. 1. DERES FLEKSIBILITET, 2. DERES SUNDHEDSKON- CEPT, 3. DERES LOKALER OG VÆRELSER, 4. AT DE KOBLER LÆRING TIL OPLEVELSER HELT IGENNEM RIMELIG FORKÆLELSE NYD INSTRUKTØRLOUNGEN. BRUG DEN, NÅR DU SKAL LADE OP. ELLER FINPUDSE DETALJERNE TIL NÆSTE RUNDE AF DIN KONFERENCE. KAFFE, TE, FRUGT, AVISER, TV OG IN- TERNET STÅR NATURLIGVIS GRATIS TIL DIN RÅDIGHED. HÆNGER FINT SAMMEN MED MIN EGEN FILOSOFI JEG TROR IKKE, MAN LÆRER NOGET, HVIS MAN KEDER SIG; DER ER NØDT TIL AT VÆRE OPLEVELSER INVOLVERET. OG DE OPLEVELSER ER TIL STEDE PÅ TRINITY; VED DERES LOKALER, SÆRLIGE MAD, DERES OMGIVELSER OG SÅ HAR DE ET SMILENDE OG FRISK PERSONALE. (DAN NIX, NORDEA) NÅR PULSEN KOMMER OP, SUSER UDBYTTET I VEJRET study wise PULSE råder over maskiner til cirkeltræning: Løbebånd, crosstrainer og cykler. Maskinerne tilpasser sig automatisk den enkeltes form og niveau; og yder en nøje tilpasset modstand så ALLE får glæde af træningen. Samtidig behøver du ikke engang træne hårdt for at opnå den ønskede indlæringseffekt: Brug blot faciliteterne iført dit konferencetøj. 15 Får du mod på mere, henter du bare et kort i receptionen over naturskønne løbe-, cykel- og gåruter. Og låner en cykel eller et sjippetov. START MØDET MED MOTION GODT MEN HVAD GØR JEG så nu? Ring til os på og bed om at tale med en konferencevært. Fortæl os så, hvilket resultat du ønsker at opnå med dit kursus og cirka hvor mange, I bliver. I fællesskab finder vi så ud af, hvilket lokale, der egner sig bedst og hvordan det bør indrettes og møbleres (så det er på plads, når I dukker op).

5 eat wise dit hemmelige våben som kursusleder EAT WISE. HVAD ER DOG DET? Groft sagt handler eat wise om at øge kursisternes udbytte af dit kursus via de buffeter, menuer og pauseserveringer vi byder dem på. MEN det er egentlig ikke noget, du behøver kende alle detaljerne i. Lad os i stedet stille dig et spørgsmål: HVOR TIT HAR DU hørt dig selv sige sådan efter et kursus? Jeg var frisk og fokuseret fra jeg kom, til jeg gik. Og jeg fik lært en masse. Tit? Lidt for sjældent? Aldrig? Alt for ofte hører vi desværre de sidste to svar rundt omkring i kursuslandet. Og hvad er det så, der går galt? Du genkender sikkert følgende: Du har booket mødelokaler og reserveret værelser flere måneder i forvejen. Du har planlagt kurset punkt for punkt over flere uger. Og nu dukker kursisterne så op sætter sig ned, lytter og debatterer. Alt går tilsyneladende, som du havde håbet. Men så sker det: Frokosten kommer på bordet HEMMELIGHEDEN BAG DE FEM SMAGSNUANCER Efter frokosten er kursisterne som forvandlet: Blanke øjne og diskrete gab. Kursuslokalet, som før summede af livlig aktivitet, er stille slumret ind Men selv DU KAN OVERSÆTTE EAT WISE TIL DET OPTIMALE om forklaringen FORHOLD MELLEM KOST OG INDLÆRINGSEVNE faktisk er ret enkel kroppen har travlt med at forbrænde den ofte fedtholdige mad, og suger samtidig al overskydende energi ud af kursisterne er der faktisk ingen grund til, at det skal være på den måde. Ikke på Trinity, i hvert fald. DU KAN GODT NOK ikke se på fadene og skålene med alle de lækre retter, at de skulle have en anden effekt på dine kursister (og dig selv). Men det har de og glem bare alt om slankefanatisme, fedtforskrækkelse og sukkerchok: Vi serverer skam både gode, klassiske buffetretter with a twist og nye eksotiske retter. Nej svaret ligger et andet sted. Få svaret på næste side... DAGENS MENU: FORRET: HOVEDRET: DESSERT: SKÆRPET KONCENTRATION BOOSTET HUKOMMELSE GENOPLADET ENERGI OG VELVÆRE HVAD GLÆDE HAR JEG AF, AT EAT WISE FØLGER DE 8 KOSTRÅD? HELT IND TIL BENET: KOST- RÅDENE HJÆLPER DIG TIL ET LÆNGERE OG MERE TILFREDSSTILLENDE, SUNDT LIV. TRINITY UDVÆLGER OG SAMMENSÆTTER MÅLTI- DERNE I OVERENSSTEM- MELSE MED DE 8 KOST- RÅD. FORDYB DIG MERE I EAT WISE OG KOST- RÅDENE PÅ MADEN FÅR OGSÅ STOR BETYDN- ING (PÅ ET KURSUS). OG DER ER TRINITYS EAT WISE KONCEPT BARE GENIALT. DET ER VIRKELIG GODT TÆNKT. (JEANET LEHM- BECK, OPTO GRUPPEN)

6 EAT WISE SKØNNE OG TANKEVÆKKENDE RETTER BAG DØREN TIL KØKKENET Går du ud i Trinitys køkken, møder du kokke og smørrebrødsjomfruer, som er bevæbnede med tre ting: Omtanke, indsigt og lyst til at lave superlækker mad som så tilfældigvis også er sund, spændende og intelligent. OG HVAD BETYDER det så? Egentlig er det enkelt. Køkkenet på Trinity arbejder bevidst og koncentreret med de fem smagsnuancer: Surt, sødt, salt, bittert og umami. Maden smages til og krydres med alle fem nuancer i forskelligt mål, naturligvis. Man har nemlig opdaget, at det sender en impuls til hjernen om, at nu er jeg mæt og har det dejligt. Maden smager samtidig af mere. Vi kalder det eat wise. Gæsterne siger tit til mig, at de er overraskede over, hvor lidt der skal til for at blive mæt her. (Henriette Jacobsen, smørrebrødsjomfru på Trinity) NYD HJEMMELAVET MAD SELV OM DU SPISER UDE eat wise dækker også over, at vi laver det meste af maden selv fra bunden. Når du bruger Trinity som ramme for dit kursus, er du garanteret ordentlige råvarer inkl. årstidens friske, danske grøntsager. Men nu løber det vist snart af med os Det vigtigste er, at du kan nyde en masse lækre retter ved hvert eneste måltid hele kursusdagen igennem. Pyt med, at vi tilfældigvis kalder det eat wise. Og bare glem alt om alle de tanker og testsmagninger, der ligger bag. Overlad tilberedningen til os så overlader vi nydelsen til dig. Glæd dig over smagen og over at dine kursister samtidig spiser sig til en styrket koncentrationsevne. Som dit hemmelige våben bidrager eat wise -konceptet til, at folk får fat i flere af pointerne på dit kursus.

7 reflect wise giv dine deltagere flere aha-oplevelser HOP PÅ ET ELEKTRISK LØBEHJUL OG KOM LIDT VÆK FRA DE ANDRE. OG FÅ RO TIL DINE EGNE TANKER. TIP: FIND EN OP- LADESTATION PÅ TRINITY DER PLEJER LØBEHJULENE AT HÆNGE UD. TRÆNINGSELASTIKKER, INSEKT-LUP OG EL-LØBEHJUL? Når du kigger dig omkring på Trinity, vil du hurtigt opdage en række anderledes og overraskende ting: Elektriske løbehjul og minicykler til fri afbenyttelse. Staffelier, du uden videre kan tegne, skrive eller male på. Områder med madrasser og puder til powernaps. Blandede refleksionskasser med alt fra pindsvinebolde til refleksionsblokke. Forstørrelsesglas, du må hive med udenfor for at tjekke øjenfarven på de lokale insekter. Og en masse andre ting Fælles for tingene er, at de er håndgribelige eksempler på det, vi kalder reflect wise. Og nej, det er ikke det rene sjov og ballade. FOR SELV OM DET måske kalder på smilet, ligger der tankevækkende alvor bag: reflect wise er (endnu) et redskab til dine kursister som hjælper dem til aktivt at tage al den nye viden til sig, du præsenterer dem for. I DAG HAR JEG LÆRT, AT Når du bruger Trinity som ramme for konferencer, møder eller kurser, har du således ikke alene sikret dig, at maden, faciliteterne og lokalerne er optimale: Selv pauserne og fritiden arbejder for at styrke slutresultatet af alle dine forberedelser. For hér ligger en oplagt chance for at optimere udbyttet som desværre alt for sjældent udnyttes. NY INFORMATION bundfælder sig nemlig først for alvor og bliver til anvendelig, praktisk viden når hjernen får ro til refleksion. DU HAR PAUSE HVAD GØR DU? HER ER ET PAR IDÉER (SOM IKKE KOSTER DIG EN ØRE): LÅN EN CYKEL AF OS. BED OM ET SJIPPETOV, EN TRÆNINGSELASTIK OG EN PILATESBOLD. ELLER SPØRG EFTER DEN B-L-Ø-D-E-S-T-E SOFA MED DEN DEJLIGSTE UDSIGT (SAMLER SAMTIDIG DINE TANKER OG GIVER DIG DEN BEDSTE INDSIGT). Først derefter bliver den enkelte kursist minded til at lagre noget mere på hylden. Lidt ligesom når du rydder op på harddisken for at få computerens hastighed og hukom- melse sparket op i gear igen SOV, LØB ELLER TEGN DIG KLOG Der er bare lige en udfordring. Som du sikkert ved, lærer folk nye ting på forskellige måder: Nogle skal have tingene visualiseret og fx kigge på diagrammer og illustrationer. Andre er nødt til selv at læse budskabet. Og nogle lytter med kuglepen-nen og tager en masse noter undervejs. Folk fordøjer også ny viden forskelligt og det tager reflect wise netop hensyn til.

8 REFLECT WISE FORDI VIDEN FORDØJES FORSKELLIGT DINE BEDSTE IDÉER KOMMER, MENS DU LAVER NOGET ANDET løb dig til ny viden Tænk på, hvordan du selv gør: Måske er du typen, som efter en kort powernap, slår øjnene op og plud- HVIS JEG SKAL AFHOLDE ET KURSUS I TREKANTSOMRÅ- DET, RINGER JEG FØRST TIL TRINITY. OG DET ER FORDI, JEG VED, AT TINGENE FUN- GERER PÅ TRINITY: FOLK KAN LIDE AT VÆRE DER; DER ER LYST OG ÅBENT; MAN KAN FÅ FRISK LUFT UDEN AT DET ER DØDBESVÆRLIGT; MAN SKAL IKKE GÅ IGENNEM 27 GANGE FOR AT KOMME UDENFOR. (DORTHE MEYER, ØKONOMI OG PERSO- NALE) selig har fået tingene til at falde på plads og er klar til at komme videre. Måske går, cykler eller løber du ny viden på plads. Eller tegner kruseduller på et staffeli eller en refleksionsblok Eller noget helt fjerde. REELT SKER DER sådan set bare det, at vi hver især har brug for at sætte tingene ind i vores egne rammer på vores egen måde. SØG MOD DE ORANGE OASER UNDERVEJS I KURSET Derfor har vi indrettet refleksions-zoner rundt omkring på Trinity så deltagerne i dit arrangement på deres egen, individuelle måde kan få styr på alle informationerne, blive inspireret, forstå sammenhængene og få nye idéer. OG HVIS DU STADIG SYNES, det lyder lidt spøjst så vent og se: Efter to, tre eller fire dages intens kursusaktivitet er de orange reflect wise -områder tit nogle ret populære oaser Prøv selv... POWERNAPPINGZONE 23

9 relax wise tag nu lige og slap lidt af KLAR. PARAT. ACTION. OG CUT! Når vi på Trinity nævner relax wise taler vi i virkeligheden om to ting. Den ene er mindsetting: UDNYT DEN TID DU HAR fra den ene kursusdag til den næste, relax wise må dog aldrig komme til at smage af forberedelse og hjemmearbejde Du har jo fri nu. Hvad kan du så gøre? SMALLTALK SKABER PLADS TIL DE HØJTFLYVENDE TANKER personalet på Trinity og de andre gæster. Uhøjtidelige samtaler får os nemlig til at slappe af. De vækker vores nysgerrighed og gør os glade og godt tilpas. PROBLEMET FOR MANGE af os er bare, at det ikke falder os naturligt at tage kontakt. Især ikke til folk, vi ikke kender. uformel. Godt nok griber vi tingene professionelt og seriøst an men der er aldrig langt til det næste smil. Eller hjertelige skraldgrin. Og for også at få tungen på gled kursister, gæster og mødedeltagere imellem, har vi plantet forskellige oplevelser rundt om- SKAL VI TAGE EN SNAK? DIALOG FREMMER IKKE KUN VORES FORSTÅELSE AF ANDRE MENNESKER. NÅR DU SNAKKER ELLER SMALLTALKER OM ANDRE TING, FALDER NOGLE AF DA- GENS TUNGE OG KRÆVENDE EMNER GRADVIST PÅ PLADS I DIT HOVED AF SIG SELV. så du bedst muligt lærer og husker de vigtigste budskaber og pointer. Sæt dig samtidig op til næste dags program. Tror det eller ej, men vi anbefaler ganske enkelt en god snak. Uanset om det er smalltalk, hyggesnak, udenomssnak eller den lidt mere formelle forretningssamtale. Og snak med hvem som helst kolleger, GÅ PÅ OPLEVELSESSKATTE- JAGT OG FÅ GANG I SNAKKEN Men som du nok hurtigt opdager, er hele omgangsformen på Trinity afslappet og kring i fællesarealerne, pauserummet og på værelserne. Oplevelserne giver naturligt anledning til eftertanke og indbyder til kontakt til andre.

10 MÅSKE SLAPPER DU BEDST AF MED ET SJOVT SPIL? O.K. VÆLG DIN FAVORIT: NINTENDO WII, BORDFODBOLD, BILLARD, AIRHOCKEY, DART, BORDTENNIS ELLER PETANQUE (UDENDØRS). ELLER PRØV DEM ALLE. ELLER BARE SLAP HELT AF I EN AF MASSAGESTOLENE. PÅ VÆRELSERNE ER DER MULIGHED FOR AT LAVE EN KOP VARM KAFFE, TE ELLER KAKAO HVIL, SOV, TAG PÅ TUR, ELLER KIG PÅ KUNST Men hvad er så den anden ting, relax wise dækker over? Det ligger faktisk i navnet: Det handler nemlig først og fremmest om afslapning. HELDIGVIS HAR DU OGSÅ masser af muligheder for det: Gå, cykel eller løb en tur i Trinitys smukke omgivelser. Eller få et velfortjent hvil i Café Gerhard hvor du både finder kolde og varme drikke, godt selskab og en smuk udsigt over Lillebælts blå vand. Det kan også være, du bare trænger til at passe dig selv? No problem. DU KAN NÆSTEN SE det for dig: Endnu en spændende, men også krævende kursusdag er slut. Og nu træder du ind på dit værelse og lukker døren bag dig. Du smider dig på sengen, kigger op i loftet og tænker på absolut ingenting. Skønt. INSTRUKTØR- OG LEDER- VÆRELSERNE ER DEJLIGE; HER FØLER JEG MIG HJEMME. JEG FØLER, AT JEG KAN TRÆKKE MIG TILBAGE PÅ EN GOD MÅDE. DYBEST SET HAR JEG JO KUN BRUG FOR EN SENG, EN BRUSER OG EN HÅNDVASK DET ER DET BASALE. MEN DET GØR IKKE NOGET, AT DET OGSÅ ER LIDT IND- BYDENDE. IKKE FOR AT DET SKAL VÆRE SNOBBET MEN JEG SYNES DA, DET ER LÆKKERT, HVIS JEG HAR ET GODT MILJØ PÅ MIT VÆRELSE. ISÆR EFTER EN LANG DAG. (JAN MØLGAARD, COOP DANMARK) VI VED, HVOR DU BOR. - OG DU SKAL NOK FÅ FRED Vi har indrettet værelserne, så de er praktiske og rummelige. Og så de giver dig de bedste betingelser for at koble HELT fra; føle dig så-godt-som-hjemme og sikre dig en god, dyb nattesøvn. OG FÅR DU LYST TIL AT nyde din fritid uden for Trinity så kom og lån en af vores gæstecykler samt et kort over forskellige cykel- og løberuter (fra 1,2 km til 10 km). Eller få mere at vide om, hvad den lokale natur og kultur frister med. Du kan også lade dig inspirere, hvile dit kursushoved og tanke op ved at gå rundt og kigge på den aktuelle kunst. Der udstilles løbende forskellige spændende kunst på Trinity. Relax now

Vi mødes ved Lillebælt

Vi mødes ved Lillebælt Vi mødes ved Lillebælt Trinitys faciliteter Auditorie med plads til 240 personer. 13 plenumlokaler og 22 møderum med plads fra 10 200 personer. Dagslys i alle lokaler, moderne interiør og AV-udstyr samt

Læs mere

ENERGI TIL LÆRING. - energizers & icebreakers

ENERGI TIL LÆRING. - energizers & icebreakers ENERGI TIL LÆRING - energizers & icebreakers Trinity rum til mennesker i bevægelse På Trinity finder I et varieret udbud af møderum og gruppelokaler, som opfylder alle krav til, at moderne møder bevæger

Læs mere

Vi mødes ved Stevns Klint

Vi mødes ved Stevns Klint Vi mødes ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten På Konference & Hotel Klinten bliver jeres møde, konference eller kursus udbytterigt. Hos os oplever I et imødekommende personale af højeste

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her.

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Mød os Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Vi har bøgeskoven og den nye Naturparken Hindsgavl Dyrehave som nærmeste naboer. Omgivelser der giver indtryk, og som er

Læs mere

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 495,* Overnatning, 3 retters middag og morgenbuffet *) Priseksempel 27/6-17/8 2014 Ta på og nyd de skønne omgivelser Auditorie 38 mødelok aler Restauran t & Ca 153 værels fé er - kom og lad os

Læs mere

TRIL UD I NATUREN MED TRINITYS FRISKE PUST

TRIL UD I NATUREN MED TRINITYS FRISKE PUST TRIL UD I NATUREN MED TRINITYS FRISKE PUST DEN SKØNNE NATUR OMKRING TRINITY - skov, vand og strand TEAM TRINIYS FRISKE PUST Ideerne spirer, og læring gror, når I mødes på Trinity. Giv næring til udvikling

Læs mere

teknikker til at bryde isen, skabe energi & fremme dialogen

teknikker til at bryde isen, skabe energi & fremme dialogen teknikker til at bryde isen, skabe energi & fremme dialogen [navnelegen] Introduktion af deltagerne 3 minutter At skabe tryghed i gruppen inden start Bruges som en hurtig og kort præsentation af navne

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE KONFERENCE & KURSUS Overrask jeres deltagere med en konference, hvor det faglige fokus er sat i en ramme af lys, luft og liv Hotel Faaborg Fjord er et 5-stjernet kursus- og konferencehotel med plads til

Læs mere

Tank op! Sommerkurser 2015

Tank op! Sommerkurser 2015 Tank op! Sommerkurser 2015 Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative fag som omdrej

Læs mere

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRU BLU KØBENHAVN RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Amager Boulevard 70, DK-2300 København S, Danmark T: +45 33 96 50 00 F: +45 33 96 55 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/scandinaviahotel-koebenhavn

Læs mere

Møder kan være en kilde til meget stor arbejdsglæde, men er det desværre ikke altid. Statistikker viser at:

Møder kan være en kilde til meget stor arbejdsglæde, men er det desværre ikke altid. Statistikker viser at: Hånden på hjertet hvor gode er de møder I holder? Går deltagerne fra møderne og er helt høje fordi der var en super stemning, de fik lov til at bidrage med en masse gode ideer og der blev produceret noget

Læs mere

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1 Spørgeskema elever i. klasse Eleverne blev bedt om at skrive tre fordele og tre ulemper om hvert punkt. Det gik nemt med fordele, men en del elever havde svært ved at finde ulemper. Hvis eleverne ikke

Læs mere

Hvordan bliver sundere mad en del af min hverdag? Hvad er sund mad? Status på mine madvaner

Hvordan bliver sundere mad en del af min hverdag? Hvad er sund mad? Status på mine madvaner 4. MØDEGANG Mad Introduktion Hvordan bliver sundere mad en del af min hverdag? Hvad er sund mad? Status på mine madvaner At diskutere hvad det betyder at spise sundt At kende og forstå Fødevarestyrelsens

Læs mere

Bevægelse Bevægelse i skolen

Bevægelse Bevægelse i skolen Bevægelse i skolen Bevægelse i skolen Intet mindre end en verdens-sensation!! 6 elektroniske legepladser samlet på ét sted Det begyndte med en Spider på legepladsen ved hovedindgangen, og nye lege kom

Læs mere

7 enkle råd. - til at få det bedre. Henriette Hagild.dk

7 enkle råd. - til at få det bedre. Henriette Hagild.dk 7 enkle råd - til at få det bedre Henriette Hagild.dk 1 Henriette Hagild 7 enkle råd - til at få det bedre Saxo Publish 2 7 enkle råd til at få det bedre 5 7 gode råd 7 enkle råd 7 Livshjulet 9 1. Du er

Læs mere

Svar nummer 2: Meningen med livet skaber du selv 27. Svar nummer 3: Meningen med livet er at føre slægten videre 41

Svar nummer 2: Meningen med livet skaber du selv 27. Svar nummer 3: Meningen med livet er at føre slægten videre 41 Indhold Hvorfor? Om hvorfor det giver mening at skrive en bog om livets mening 7 Svar nummer 1: Meningen med livet er nydelse 13 Svar nummer 2: Meningen med livet skaber du selv 27 Svar nummer 3: Meningen

Læs mere

SUNDHED FOR DIG: TIPS TIL ELEVER I 7.-10.KLASSE

SUNDHED FOR DIG: TIPS TIL ELEVER I 7.-10.KLASSE FYSISK SUNDHED AUGUST 2013 SUNDHED FOR DIG: TIPS TIL ELEVER I 7.-10.KLASSE Spis sund mad, se mindre TV, bevæg dig, sov godt, lav en klar aftale om alkohol med dine forældre og hold dig fra rygning. Spis

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Vær frisk og veludhvilet. Når du skal læse, er det vigtigt at du er frisk og har sovet nok, og at det ikke er blevet for sent på dagen.

Vær frisk og veludhvilet. Når du skal læse, er det vigtigt at du er frisk og har sovet nok, og at det ikke er blevet for sent på dagen. LÆSERÅD FOR BØRN Gennemgå de 26 læseråd med dit barn. Efter hvert punkt snakker I om hvordan det kan anvendes i forbindelse med læsning. Lyt til hinanden, og bliv enige før I går videre til næste punkt.

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

Så spiser vi. Træf de rigtige valg når du vil være på toppen og ha det godt i kroppen. Af Hanne Svendsen

Så spiser vi. Træf de rigtige valg når du vil være på toppen og ha det godt i kroppen. Af Hanne Svendsen Så spiser vi Træf de rigtige valg når du vil være på toppen og ha det godt i kroppen Af Hanne Svendsen Kunsten er ikke at tabe sig Kunsten er at tabe det rigtige! Der er ALTID et alternativ, så du spiser

Læs mere

Stil ind på et foto af en afdød

Stil ind på et foto af en afdød Kapitel Stil ind på et foto af en afdød Du er på besøg hjemme hos en af dine venner, og går forbi et billede, der hænger i entréen. På billedet ses en nydelig dame og lige da du passerer billedet, tænker

Læs mere

Generel viden om søvn 12 18 år

Generel viden om søvn 12 18 år Generel viden om søvn 12 18 år www.sundhedstjenesten-egedal.dk God søvn gør dig glad og kvik. Viden om søvn er første skridt på vejen til god søvn. Der findes megen forskning vedrørende søvn og dens store

Læs mere

Guide: Få flad mave på 0,5

Guide: Få flad mave på 0,5 Guide: Få flad mave på 0,5 Er maven lidt for bulet for din smag, så er der masser at gøre ved det og det kan sagtens gøres hurtigt, lover eksperterne. Af Julie Bach, 9. oktober 2012 03 Få den flade mave

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Centrets bedste Nyhedsavis

Centrets bedste Nyhedsavis Centrets bedste Nyhedsavis - At gå på CSV SydØstfyn. (Side 3) - Elever på Nytårsforsæt. (Side 10) - Den SJOVE side. (Bagsiden) Velkommen til skolens bedste nyhedsavis. For første gang i nyere tid har skolen

Læs mere

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Meget Bedre Møder Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Sådan går du fra Til Hvad er det bedste møde du har været til? Tænk tilbage til et rigtig godt

Læs mere

Bliv mentalt klar til store skriftlige opgaver

Bliv mentalt klar til store skriftlige opgaver 1 2 Bliv mentalt klar til store skriftlige opgaver Den der er Klar Af stressrådgiver og mentaltræner Thomas Pape Den der er forberedt, ved hvad man får karakter for, oplever at processen er god. Tændt

Læs mere

konventum lo-skolens konferencecenter - et særligt sted

konventum lo-skolens konferencecenter - et særligt sted konventum lo-skolens konferencecenter - et særligt sted Originalitet, mangfoldighed, æstetik og kvalitet... Med grundigt forankrede værdier fremstår Konventum Lo-skolens konferencecenter som et kvalitetsmættet

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

EFFEKT AF MINDFULNESS TRÆNING

EFFEKT AF MINDFULNESS TRÆNING EFFEKT AF MINDFULNESS TRÆNING En samling af resultater og udsagn fra Mindful Leadership MANDRUP og Mindful & Company CO 2010-2013 BAG OM TALLENE Siden 2006 har Mandrup & Co gennemført mindfulnesstræning

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

Teambuildings og kokkeskoler 2010. Indholdsfortegnelse TEAMBUILDINGS OG KOKKESKOLER 2010 1

Teambuildings og kokkeskoler 2010. Indholdsfortegnelse TEAMBUILDINGS OG KOKKESKOLER 2010 1 Virksomheden kan står over for udfordringer der skal løses, ved at I arbejder sammen opnås bedre resultater, udvikle virksomheds medarbejder på teambuilding kursus på Marketenderiet med Lantz. Teambuildings

Læs mere

Min Fars Elsker. [2. draft]

Min Fars Elsker. [2. draft] 1. SCENE INT.-MORGEN-KØKKEN Min Fars Elsker [2. draft] (15) går rundt i køkkenet, og stiller morgenmad på køkkenbordet. Hun har lavet kaffe. (45) træder ind i køkkenet, fuldt påklædt i jakkesæt og med

Læs mere

Mad, krop og sundhed Opgaver til Spisebogen

Mad, krop og sundhed Opgaver til Spisebogen Mad, krop og sundhed Opgaver til Spisebogen Forfatter Tina Krogh Materialet er støttet af Ministeriet for Børn og Undervisnings Tips- og Lottopulje 2010. Materialet inkl. billeder kan frit anvendes i undervisningssammenhænge

Læs mere

Det hele Det prioriterede Overblik Vælge til / Vælge fra. Ny energi Læsegruppe Nå ting Tilgængelighed Retning

Det hele Det prioriterede Overblik Vælge til / Vælge fra. Ny energi Læsegruppe Nå ting Tilgængelighed Retning Tids- og projekt styring er mere end planlægning af din tid Det hele Det prioriterede Overblik Vælge til / Vælge fra Ny energi Læsegruppe Nå ting Tilgængelighed Retning Skabe overblik Have lyst (U)realistisk

Læs mere

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved...

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved... Tid til refleksion - at opdage dét du tror, du ikke ved... Refleksion er en aktiv vedvarende og omhyggelig granskning af den eksisterende viden, og af forholdet mellem det vi tænker og det der sker i virkeligheden

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 1. Er du en pige eller en dreng 47 % Pige 53% Dreng Thyland Idrætsefterskole december 2011 2. Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer dig i klassen? 6 Jeg er en af

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

NORDISK LEJRSKOLE & KURSUSCENTER

NORDISK LEJRSKOLE & KURSUSCENTER Side/Page/Seite 1 / 5 Forplejning Maden er det halve ophold Vort køkken, som er sammensat af faglært personale, tilbereder alle måltider af friske råvarer. Der lægges stor vægt på årstidens grøntsager,

Læs mere

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag 13. juli 2012 Hun indretter med indføling: Stylet orden Side X 70 23 15 23 jna.dk energivinduer Spar op til 35% nu kontakt os for mere info udstilling: Kratholmvej

Læs mere

Spørgeskema: køkken. Serverer køkkenet grønt tilbehør til det varme måltid? Ja, dagligt

Spørgeskema: køkken. Serverer køkkenet grønt tilbehør til det varme måltid? Ja, dagligt Kulinarisk kvalitet Hvor mange køkkenmedarbejdere tilsmager maden i forbindelse med tilberedning af hvert måltid? En To Flere end to Ingen Foretager køkkenet systematisk opfølgning og evaluering af dagens

Læs mere

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer 3 I grunden handler det om trivsel Første dag efter sommerferien. Hele kroppen dirrer af forventning og nervøsitet. At møde de samme lærere og kammerater føles

Læs mere

ER FRISKE GRØNTSAGER SUNDERE END FROSNE?

ER FRISKE GRØNTSAGER SUNDERE END FROSNE? Indeholder de nyopgravede gulerødder flere vitaminer end dem, du graver frem i frysedisken? Er almindeligt sukker mindre usundt end kunstige sødestof- fer? Bør man undlade at drikke mælk, når man er ude

Læs mere

Hvad er stress? skal bare lige Oplever du stress, vil jeg først og fremmest give dig et håb

Hvad er stress?  skal bare lige Oplever du stress, vil jeg først og fremmest give dig et håb Hvad er stress? Kender du til at gå rundt om dig selv og sige, at du har travlt og ikke kan nå alt det, du skal og gerne vil?! Bliver du mere fortravlet over at skulle holde fri?! Når vi stresser eller

Læs mere

mødestedet Comwell Middelfart nu med fantastiske udstillingsmuligheder Ny teknologi hos IDA Mødecenter

mødestedet Comwell Middelfart nu med fantastiske udstillingsmuligheder Ny teknologi hos IDA Mødecenter mødestedet Besøg os på www.dkbs.dk December 2010 Comwell Middelfart nu med fantastiske udstillingsmuligheder Comwell Middelfart er blevet større - de har nu udbygget hotellet med ekstra 1000 m2 og bl.a.

Læs mere

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk.

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes til: Leo Vad: 20905896 Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe levad@ikast-brande.dk Eller Trine Andersen: 20181639 tcand@ikast-brande.dk 16 Feb.-Apr. 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som KOMFORT KOMFORT AUDITORIUM DDANNELSE KONFERENCE DDANNELSE KOK GOUMET MØDELOKALER KOMFORT KOMFORT TEKNIK OVERNATNING ET ANDERLEDES KURSUSCENTER MED ATTRAKTIVE PRISER handelsfagskolen.dk VELKOMMEN KURSUS

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Oceaner af klasse og stil

Oceaner af klasse og stil Oceaner af klasse og stil 80 cm MOVE Kom godt igang Når du får lyst til at udsmykke dit hjem med et dekorativt akvarium, bør du starte med at vælge den bedst egnede plads. Placeringen skal være der, hvor

Læs mere

Læringsstile. er kun en del af løsningen. Af Morten Stokholm Hansen, lektor

Læringsstile. er kun en del af løsningen. Af Morten Stokholm Hansen, lektor Læringsstile er kun en del af løsningen Af Morten Stokholm Hansen, lektor Gauerslund Skole og skoleleder Magnus te Pas blev landskendt i efteråret 2008, da de forsøgte at blive en skole i verdensklasse

Læs mere

Resultat af: Undervisningsmiljøundersøgelse på Svenstrup Efterskole, juni 2007

Resultat af: Undervisningsmiljøundersøgelse på Svenstrup Efterskole, juni 2007 Resultat af: Undervisningsmiljøundersøgelse på Svenstrup Efterskole, juni 2007 I klassen: 1. Hvilken af nedenstående påstande passer bedst til dig? (93 a. Jeg er en af de dygtigste i klassen. 16 % b. Enkelte

Læs mere

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark 5 hoteller 1200 senge, 70 konferencelokaler og 1400 gratis parkeringspladser Velkommen Nyborg har plads til alle og lidt til Når du vil mødes Fælles

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling Skyde opgaver Ideer til forskellige skydeøvelser, som træner forskellige aspekter Stress/spænding Tennis-skydning, 2 og 2 skyder match, hver sin skive. Skyde på kryds, to og to, på samme skive Koncentration

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland Laurentziuslund Velkommen til Laurentziuslund Her har vi ro, her skaber naturen rammer for mennesker og ikke omvendt, og det

Læs mere

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske AUTENTISK Et intensivt udviklingsforløb for ledere, der ønsker at fordybe og forstærke deres autentiske lederskab. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

Læs mere

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK Hotel & restaurant Med store lyse værelser og komfortable suiter har vi masser af muligheder både for den travle forretningsmand/-kvinde, konferencegæsten, festdeltageren

Læs mere

Samværs- og aktivitetstilbud

Samværs- og aktivitetstilbud Samværs- og aktivitetstilbud Vores pædagogiske målsætning er at skabe et struktureret miljø, hvor der fokuseres på udvikling, gode oplevelser og en meningsfuld hverdag. Borgerne har vedvarende fysiske

Læs mere

Så er vi endelig klar med evalueringen af vores sundhedspolitik!

Så er vi endelig klar med evalueringen af vores sundhedspolitik! Så er vi endelig klar med evalueringen af vores sundhedspolitik! Vi har arbejdet med følgende fire grupper: 1. Elev (18 besvarelser) 2. Elev/forældre (12 besvarelser) 3. Forældre (2 besvarelser) 4. Medarbejdere

Læs mere

Coaching. - at støtte og udvikle dine medarbejdere og kolleger

Coaching. - at støtte og udvikle dine medarbejdere og kolleger Coaching - at støtte og udvikle dine medarbejdere og kolleger At coache er en færdighed som at cykle. Når først du har fået det lært, er det meget let og det vil kunne gøre det uden at tænke over det.

Læs mere

Råd til forældre. www!netstof!dk

Råd til forældre. www!netstof!dk Råd til forældre til teenagere www!netstof!dk indledning indledning Det at være forældre til en teenager kan være et udfordrende job! Puberteten er præget af store udsving# både fysisk og psykisk! For

Læs mere

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen Blå pudder Et manuskript af 8.A, Lundebjergskolen Endelig gennemskrivning, 16. Sept. 2010 SC 1. INT. I KØKKENET HOS DAG (14) sidder på en stol ved et to mands bord i køkkenet. Hun tager langsomt skeen

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM

PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM INDHOLD Introduktion til projektet DET AKTIVE BYRUM SIDE 1 Hvordan skaber man et sted for piger? SIDE 2 Min nye byrumsfacilitet

Læs mere

Velkommen på Hotel Opus Horsens

Velkommen på Hotel Opus Horsens Velkommen på Hotel Opus Horsens Danmarks nye design hotel Velkommen på Hotel Opus Horsens Et nyt design hotel i Horsens med udsigt til naturreservatet Nørrestrand byder velkommen med topmoderne hotel-

Læs mere

SUND OG LÆKKER MAD PÅ SU

SUND OG LÆKKER MAD PÅ SU SUND OG LÆKKER MAD PÅ SU Skal du i gang med din egen husholdning for første gang i forbindelse med enten studie, uddannelse eller arbejde? Så har du her den korte lyn guide til, hvordan du let kommer i

Læs mere

Johnny Arildtoft, arbejdsmarkedskonsulent

Johnny Arildtoft, arbejdsmarkedskonsulent Johnny Arildtoft, arbejdsmarkedskonsulent Der kan gøres noget! Af en eller anden grund er det lidt svært for mig at skrive disse linier. Jeg har godt nok taget tilløb nogle gange. Jeg tror, at det skyldes,

Læs mere

status Lever du livet eller lever livet dig?

status Lever du livet eller lever livet dig? Daisy Løvendahl Personlig rådgiver status Lever du livet eller lever livet dig? www.daisylovendahl.dk Vælg til og fra #1. tid til at tjekke ind Fælles for de mennesker, jeg arbejder med, er, at det, de

Læs mere

Med kroppen i naturen

Med kroppen i naturen Med kroppen i naturen Bjørn S. Christensen Konsulent Grønne Spirer og Spring ud i naturen Friluftsrådet Cand. Scient. Idræt og Sundhed, BA Nordisk Friluftsliv bsc@friluftsraadet.dk Udfordringen: Børns

Læs mere

Regnorme er fantastiske! Jeg arbejder på universitetet med at studere, hvordan orme fungerer. Jeg elsker dem og alle deres fascinerende små vaner.

Regnorme er fantastiske! Jeg arbejder på universitetet med at studere, hvordan orme fungerer. Jeg elsker dem og alle deres fascinerende små vaner. TM Regnorme er fantastiske! Jeg arbejder på universitetet med at studere, hvordan orme fungerer. Jeg elsker dem og alle deres fascinerende små vaner. Der er tusinder af (vid)underlige arter af orme i verden.

Læs mere

Projekt Power Napping. For nattevagter. på Dronning Ingrids Hjem

Projekt Power Napping. For nattevagter. på Dronning Ingrids Hjem Projekt Power Napping For nattevagter på Dronning Ingrids Hjem Projekt Power Napping for nattevagter på Dronning Ingrids Hjem Dato Bemærkninger Ansvarlig Projektbeskrivelse 100605 Lise Sommer Godkendt

Læs mere

PRIORITERINGS SPILLET

PRIORITERINGS SPILLET PRIORITERINGS SPILLET Dette sæt indeholder: 3 identiske sæt prioriteringskort Lidt sticky tack Instruktionen, du sidder med i hånden. Prioriteringsspillet er en overskuelig og afslappende måde at sætte

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

Handicap Bo og Beskæftigelse

Handicap Bo og Beskæftigelse Samværs- og aktivitetstilbud Vores pædagogiske målsætning er at skabe et struktureret miljø, hvor der fokuseres på udvikling, gode oplevelser og en meningsfuld hverdag. Borgerne har vedvarende fysiske

Læs mere

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus ing- Konference - Møde - Kursus Generalforsamling -Teambuildng Generalforsamling -Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamlig - Teambuilding - Konference - Konference - Møde - Kursus - Reception

Læs mere

En kreativ og 'funtastisk' verden i konstant bevægelse venter dig!

En kreativ og 'funtastisk' verden i konstant bevægelse venter dig! En kreativ og 'funtastisk' verden i konstant bevægelse venter dig! Vores filosofi er, at vi alle sammen har brug for at blive udfordret, hvis vi vil gøre fremskridt og at den bedste måde at sætte det i

Læs mere

Mød dine nye sunde guider

Mød dine nye sunde guider 7 dages kickstart til en sundere krop Mød dine nye sunde guider Andrea og louise Andrea Elisabeth Rudolph og Louise Bruun er to travle kvinder, der har gjort det naturlige til deres levevej. På de næste

Læs mere

Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen

Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen Blot 2½ time i luften og du er sikker på godt golfvejr og en udviklende golfoplevelse. Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen Vore workshops har kun et formål: at give dig

Læs mere

Din biologiske alder. side 1 af 6

Din biologiske alder. side 1 af 6 Din biologiske alder side 1 af 6 En ting der din kronologiske alder, altså hvor mange år der er gået, siden du blev født. Noget andet er din biologisk alder. Altså hvor gammel din krop er rent fysisk.

Læs mere

MIG SELV MIG SELV MIG SELV MIG SELV

MIG SELV MIG SELV MIG SELV MIG SELV MIG SELV Selvdisciplin: Jeg kan holde fokus på det, der skal gøres, og bliver ikke afledt af andet, der kunne være sjovere at lave Jeg kan sætte mål, lægge en plan og gennemføre den Jeg kan holde fokus,

Læs mere

DeViKa. Velkommen til. Find ud af:

DeViKa. Velkommen til. Find ud af: Velkommen til DeViKa Find ud af: Hvem DeViKa er Hvilke tilbud DeViKa har til dig, også hvis du har særlige behov Hvordan du bestiller Hvornår og hvordan maden leveres Priser og betaling Kostråd Velkommen

Læs mere

21-årig efter blodprop: 'Arret er noget af det bedste, jeg har'

21-årig efter blodprop: 'Arret er noget af det bedste, jeg har' 21-årig efter blodprop: 'Arret er noget af det bedste, jeg har' Pernille Lærke Andersen fortæller om den dag, hun faldt om med en blodprop, og hele livet forandrede sig Af Karen Albertsen, 01. december

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

Evaluering af SSP dagen elev 1

Evaluering af SSP dagen elev 1 Evaluering af SSP dagen elev 1 1. Hvorfor hedder SSP dagen Det er sejt at sige nej Det gør det fordi at det er godt at sige nej til noget dumt fx: at ryge, at stjæle og andre dumme ting. 2. Hvad lærte

Læs mere

Udarbejdet af Eventyrhusets kostudvalg

Udarbejdet af Eventyrhusets kostudvalg Udarbejdet af Eventyrhusets kostudvalg Forord Eventyrhuset vil gerne give dit barn en god hverdag med velvære, trivsel, udvikling og en god opvækst med sunde kostvaner. Det er vigtigt med en sund kost,

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Indretning -svar i alt 122. Service og Miljø -svar i alt 114

Indretning -svar i alt 122. Service og Miljø -svar i alt 114 Indretning -svar i alt 122 Fuld tilfredshed 29. Tilfreds 48 Hverken tilfreds/utilfreds 27 Utilfreds 16 Meget utilfreds 2 Service og Miljø -svar i alt 114 Fuld tilfredshed 22 Tilfreds 43 Hverken tilfreds/utilfreds

Læs mere

Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst.

Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Kald 4: Hvad er dit behov lige nu. Nu er det tid til at ligge ønskerne lidt væk. Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Men i dag skal vi tale om dit behov.

Læs mere

Børnemadsvalget i Lejre Kommune. Udgives af: Center for Dagtilbud, Lejre Kommune

Børnemadsvalget i Lejre Kommune. Udgives af: Center for Dagtilbud, Lejre Kommune Børnemadsvalget i Lejre Kommune Udgives af: Center for Dagtilbud, Lejre Kommune Hvorfor skal jeg læse denne folder? Synes du at dit barn og de andre børn i børnehaven skal spise hjemmelavede madpakker

Læs mere

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture.

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture. TRÆNINGSPROGRAMMET CARDIO skal udføres 2 gange/ugen STYRKE skal udføres 3 gange/ugen Konditionstræning er godt for dit blodomløb, det kan udskille endorfiner, så du bliver gladere, give frisk luft og D-vitamin

Læs mere