1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. juni Fremlagt til underskrift

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. juni Fremlagt til underskrift"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde den Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. juni Fremlagt til underskrift s- og/eller drøftelsespunkter: 3. spunkt: Forslag til vedtægt for bestyrelsesperioden 01. maj april Drøftelses- og beslutningspunkt: Halvårsregnskab 5. Drøftelsespunkt: Rygepolitik på SOSU Østjylland 6. Præsentation af SOSU Østjyllands organisationsplan ved Anette Schmidt Laursen Orienteringspunkter 7. Orientering om Årsrapport og revisionsprotokollat 2016 ved økonomi- og administrationschef Morten Guldmann Olsen 8. Orientering ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning og øvrige bestyrelsesmedlemmer 9. Orientering fra skolen ved direktør Anette Schmidt Laursen 10. Eventuelt

2 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendes. Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning startede mødet med at fastslå, at bestyrelsen ikke var beslutningsdygtig i forhold til at beslutte vedtægtsændring, da der ikke på mødet er 2/3 af de stemmeberettigede bestyrelsesmedlemmer til stede. Under punktet foreslås i stedet at man drøfter forslaget. Dagsorden blev herefter godkendt.

3 2. Godkendelse af referat af 14. juni 2017 Referat fra bestyrelsesmøde den fremlægges til underskrift. Referat af blev godkendt på bestyrelsesmødet den 14. juni, men blev ved en forglemmelse ikke underskrevet. Derfor er denne også fremlagt til underskrift. Referat af 14. juni 2017 godkendes og underskrives../. Referat af Referat af Referat blev godkendt og herefter fremlagt til underskrift. Det godkendte referat af 29. marts 2017 blev ligeledes fremlagt til underskrift.

4 3. spunkt: Forslag til vedtægt for bestyrelsesperioden 01. maj april 2022 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning introducerer til punktet. Forslag til vedtægtsændring er baseret på inputs, som medlemmerne bidrog med på bestyrelsesmødet den 14. juni Forretningsudvalget anbefaler, at bestyrelsen godkender vedlagte forslag til vedtægt../. Forslag til bestyrelsesvedtægt Forslag til vedtægt Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning introducerede til punktet, og gennemgik herefter vedtægtsforslaget, som er udarbejdet på baggrund af de drøftelser, der fandt sted på bestyrelsesmødet den 14. juni Det fremlagte forslag blev drøftet og ændret således, at det foreslåede selvsupplerende medlem med kommunal og/eller regional ledelseserfaring på forvaltningsniveau konverteres til, at Aarhus kommune udpeger 1 repræsentant på forvaltningsniveau. Skanderborg kommune udpeger et medlem til bestyrelsen hvorved Odder, Samsø, Favrskov og Syddjurs kommuner ikke bliver repræsenteret ved politisk udpegning i den kommende bestyrelse. Vedtægten træder i kraft pr. 1. maj Ændringerne indarbejdes i forslaget til bestyrelsesvedtægt, som fremlægges til godkendelse på førstkommende bestyrelsesmøde sammen med en forretningsorden for bestyrelsens virke. Fra bestyrelsens side var der endvidere tilslutning til, at der kan arbejdes videre med ledelsens forslag om at tilknytte et advisory board til den fremtidige bestyrelse. Rammer og opgaver for advisory board skal afgrænses i forhold til de opgaver, skolens lokale uddannelsesudvalg løser, så der ikke sker overlap.

5 4. Drøftelses- og beslutningspunkt: Halvårsregnskab 2017 ved økonomi- og administrationschef Morten Guldmann Olsen Drøftelses- og beslutningspunkt. Økonomi- og administrationschef Morten Guldmann Olsen orienterer om det forventede halvårsregnskab for Det forventede kvartalsregnskab indstilles til godkendelse../. Resultat 2. kvartal 2017 Resultat 2. kvartal 2017 Økonomi- og administrationschef Morten Guldmann Olsen gennemgik halvårsregnskabet For 2. kvartal er der realiseret et underskud på kr. 2,3 mio. Der var budgetteret med et underskud på 2,5, så det er et resultat, der er lidt bedre end forventet. Budgetafvigelsen skyldes først og fremmest, at der i første halvår er realiseret en omsætning markant over den budgetterede. Til næste møde udarbejdes en særskilt oversigt over skolens foreløbige investeringer på området forskning & udvikling. Efter en kort drøftelse blev halvårsregnskabet vedtaget.

6 5. Drøftelsespunkt: Rygepolitik på SOSU Østjylland. Oplæg ved bestyrelsesmedlem Vibeke Sjøgreen Bestyrelsesmedlem og HR-chef fra Aarhus Kommunes magistrat for sundhed og omsorg Vibeke Sjøgreen, fortæller om Aarhus Kommunes erfaringer med deres nul-tolerance i forhold til rygning. På baggrund af oplægget drøftes bestyrelsens holdning til SOSU Østjyllands fremtidige rygepolitik gældende for hhv. skolens ansatte og elever, kursister, gæster m.fl../. Oversigt over rygepolitikker hos arbejdsgivere og SOSU-skoler Oversigt ovr rygepolitikker hos ar Bestyrelsesmedlem og HR-chef for Sundheds og Omsorg i Aarhus kommune Vibeke Sjøgreen præsenterede Aarhus kommunes rygepolitik oplæg vedlagt referatet. Direktør Anette Schmidt Laursen tilsluttede sig det ønskværdige i at have en røgfri skole, men præciserede samtidigt at der skal være klarhed omkring ledelsens sanktionsmuligheder både i forhold til skolens ansatte, elever, kursister m.fl. i tilfælde af, at skolens rygepolitik ikke overholdes. Hvis det er skolens ansatte, der ikke overholder rygepolitikken, træder de almindelige ansættelsesretlige regler om sanktionering i kraft. Disse regler er klare og velbeskrevne. Hvis det er skolens elever, der ikke overholder rygepolitikken, er ledelsens sanktionsmuligheder fastsat i Lov om erhvervsuddannelser ( 50) hvor der forudsættes grov tilsidesættelse af skolens ordensregler og iværksættelse af mindre vidtgående foranstaltninger, før eventuel udelukkelse. Endvidere har skolen ikke mulighed for at anvende skolens ordensregler uden for matriklen.

7 På baggrund af en længere drøftelse opfordrer skolens bestyrelse ledelsen til at udarbejde et oplæg til december-mødet omhandlende, hvordan skolen kan arbejde med røgproblematikken blandt skolens elever på sigt.

8 6. Orienterings- og drøftelsespunkt: Præsentation af SOSU Østjyllands organisationsplan ved direktør Anette Schmidt Laursen Præsentation og drøftelse af SOSU Østjyllands organisationsplan gældende fra 1. december Orientering tages til efterretning../. Organisationsplan Organisationsplan Det blev ved punktets begyndelse præciseret, at det er et beslutningspunkt. Direktør Anette Schmidt Laursen præsenterede skolens organisationsplan, som træder i kraft pr. 1. januar 2018 hvor man ligeledes forventer, at den nyoprettede stilling som chef for efteruddannelse og udvikling er besat. Man har med den nye organisationsplan ønsket en entydig forankring af, hvor den enkelte medarbejder hører til organisatorisk og til hvem man refererer samtidigt med, at den også afspejler, at SOSU Østjylland er en organisation med mange tværgående opgaver og samarbejder f.eks. på kursusområdet, det internationale område, forskning og udvikling samt rekruttering og fastholdelse. Herefter blev organisationsplanen godkendt.

9 7. Orientering om årsrapport og revisionsprotokollat 2016 ved økonomi- og administrationschef Morten Guldmann Olsen Styrelsen for Undervisning og Kvalitet har modtaget institutionens årsrapport og tilhørende revisionsprotokollat m.v. for regnskabsåret 2016, der er indberettet og signeret med digital signatur. Gennemgangen har ikke givet anledning til bemærkninger. Orientering tages til efterretning../. Mail af 17. juli 2017 fra Styrelsen for undervisning og kvalitet VS Årsrapport og revisionsprotokollat UVM msg Orientering blev taget til efterretning.

10 Orientering fra formanden og øvrige bestyrelsesmedlemmer Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning og øvrige bestyrelsesmedlemmer orienterer fra deres organisatoriske bagland. Orientering tages til efterretning. Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning orienterede om tiltag som bestyrelsesformænd og direktører på ungdomsuddannelserne i Silkeborg har initieret i forbindelse med Region Midtjyllands udmeldte sparekatalog før sommerferien, hvor regionen foreslog en lang række besparelser på de regionale busruter. Særligt de øvrige uddannelsesinstitutioner (teknisk skole, handelsskole og gymnasiet) har vurderet, at det kunne få stor indflydelse på deres elevers mulighed for at kunne deltage i undervisningen, såfremt busruterne blev nedlagt. Derfor blev det besluttet, at skolerne hver især undersøgte omfanget af behov for kollektiv trafik for skolernes elever og dermed skabe grundlag for en dialog med Region Midtjylland. Udfordringen er knap så stor for SOSU Østjyllands elever, da en stor del er selvtransporterende eller bor i cykelafstand til skolen. I mellemtiden har Region Midtjylland trukket spareforslaget tilbage. Bestyrelsesmedlem Rie Grotkjær orienterede om, at SOSU Østjylland har tre hold med til de regionale mesterskaber i Skills to hold fra afdelingen i Aarhus og et hold fra afdelingen i Silkeborg. Herning skolen deltager med to hold Vinderne fra regionsmesterskabet går videre til DM i Skills, som afholdes den januar 2018 i Boxen i Herning.

11 9. Nyt fra skolen Direktør Anette Schmidt Laursen orienterer fra skolens hverdag, og der er mulighed for at stille spørgsmål til den skriftlige orientering. Orientering tages til efterretning./. Orientering fra skolen Orientering fra skolen./. Besøgsrapport fra Arbejdstilsynet Besøgsrapport fra Arbejdstilsynet./. Vejledning fra Arbejdstilsynet Vejledning fra Arbejdstilsynet./. Status på kantinen Status på kantinen Direktør Anette Schmidt Laursen orienterede om, at kantinesituationen i Silkeborg afdelingen pr. 01. januar 2018 er ved at være løst. Skolen indgår en forpagter aftale med en lokal socioøkonomisk virksomhed. Bestyrelsen har tidligere besluttet, at skolen skal anvende en ekstern konsulent i forhold til at få beskrevet, hvordan området forskning og udvikling bedst muligt forankres på SOSU Østjylland. Skolens ledelse udarbejder oplæg til opgaven, som skal være løst med udgangen af 2017.

12 10. Evt. Det blev foreslået, at temaet for næste bestyrelsesmøde skal omhandle rekrutteringsindsatsen og at der udarbejdes et overblik over forskellige rekrutteringsindsatser, som anvendes i kommunerne, regionen og på andre sosu-skoler. Per Brobæk Madsen oplyste at der er behov for flere praktikpladser til social- og sundhedsassistentuddannelsen. På kommunalt niveau er man ved at udarbejde forslag til en skrivelse til KL, Danske Regioner og Undervisningsministeriet i forhold til en ændring af trepartsaftalen med borgmestrene som afsender. Det blev foreslået, at skolen retter henvendelse til Danske SOSU-skoler for at de kan støtte op omkring henvendelsen.

13 1. Deltagere, Navn Institution Afbud Arne Rolighed Næstformand. Selvsuppleret medlem Lene Beirholm Medarbejderrepræsentant (med stemmeret) Eriksen Vacant Elevrepræsentant (uden stemmeret) Inge Jensen Pedersen FOA Aarhus Helene Bækgaard Aarhus kommune, Personale i HR, Kommunikation og Trivsel Region Midtjylland Mette x Valbjørn Ole Lauth Odder kommune x Peter Sundhedsudvalget Aarhus x Hegner kommunes byråd Bonfils Vibeke Sjøgreen Annemarie Grotkjær Bente Nielsen Hans- Jørgen Hørning Lisbeth Binderup Lone Bahnsen Michael Hansen Foreningen af kommunale social- sundheds- og arbejdsmarkedschefer i Danmark Medarbejderrepræsentant (uden stemmeret) Region Midtjylland Formand. Silkeborg Kommune Selvsuppleret medlem Selvsuppleret medlem Dansk Erhverv Forlod mødet kl x x x

14 Christina Olsen Per Brobæk Madsen Thomas Cordtz Elevrepræsentant (med stemmeret) FOA Silkeborg-Skanderborg Skanderborg kommune

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 16-12-2016. Fremlagt til underskrift. 3. spunkt: Forretningsorden for forretningsudvalget 4.

Læs mere

10. Orienteringspunkt: Nyt fra bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning og øvrige bestyrelsesmedlemmer

10. Orienteringspunkt: Nyt fra bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning og øvrige bestyrelsesmedlemmer REFERAT fra bestyrelsesmøde den 03-10-16 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af 03-10-16 2. Godkendelse af dagsorden 3. Nyt om fusionen ved formandskab og direktion Orientering 4. Procesplan for personaletilpasning

Læs mere

Bestyrelsesmøde Godkendelse af referat fra Kl

Bestyrelsesmøde Godkendelse af referat fra Kl Bestyrelsesmøde 14-06-17 1. Godkendelse af referat fra 29-03-2017 Kl. 14.00 Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde den 23. februar 2017 fremlægges til underskrift. Referatet blev godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen)

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Dagsorden - Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 16. april 2018 kl. 17.00 18.00 Sted: Lokale: SOSU Østjylland Hedeager 33, 8200 Aarhus N D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Der serverest en let anretning

Læs mere

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 22.februar 2019 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 17-09-2018 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 21. juni 2018 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Mødet afsluttes med en let juleanretning på skolen. SOSU Østjyllands chefgruppe deltager i bestyrelsesmødet og efterfølgende julearrangement

Mødet afsluttes med en let juleanretning på skolen. SOSU Østjyllands chefgruppe deltager i bestyrelsesmødet og efterfølgende julearrangement Referat Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 14. december 2017 kl. 14.30 17.30 Sted: Lokale: Yderligere info: SOSU Østjylland Høgevej 4-8600 Silkeborg Kantinen Mødet afsluttes med en let juleanretning på skolen

Læs mere

Mødet afsluttes med en let anretning. Skolens chefgruppe er inviteret til at deltage på bestyrelsesmødet:

Mødet afsluttes med en let anretning. Skolens chefgruppe er inviteret til at deltage på bestyrelsesmødet: Dagsorden Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 21. juni kl. 15.00-18.00 Mødeleder: Sted: Lokale: Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Kantinen Mødet

Læs mere

Referat fra 4. bestyrelsesmøde i 2014 11-12-2014. Bestyrelsesmøde den 11-12-2014

Referat fra 4. bestyrelsesmøde i 2014 11-12-2014. Bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Mødet startede med, at to nye elevrepræsentanter blev budt velkommen i bestyrelsen hhv. Stefan Dürr Villadsen, som er SSA-elev i Silkeborg og formand for elevrådet samt SSH-elev og elevrådsmedlem i Skanderborg

Læs mere

REFERAT AF 2. EKSTRAORDINÆRE BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF 2. EKSTRAORDINÆRE BESTYRELSESMØDE Dagsorden Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 22. februar 2019 kl. 14.00 15.30 Sted: Lokale: SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Kantinen Der vil være servering af eftermiddagskaffe med

Læs mere

Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015

Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015 1. Godkendelse og underskrift af referat (kl. 15.20) Referaterne indstilles til godkendelse. Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015 Referaterne

Læs mere

Skolens direktør var mødeleder indtil punkt 5, hvor den genvalgte bestyrelsesformand overtog mødelederfunktionen.

Skolens direktør var mødeleder indtil punkt 5, hvor den genvalgte bestyrelsesformand overtog mødelederfunktionen. 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 3. bestyrelsesperiode 2014-2018 Referat af 1. ekstraordinært bestyrelsesmøde Tidspunkt: 21. maj 2014 kl. 08.15 09.45 Sted: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej

Læs mere

Afbud: Vibeke Prenter, Carina Skovby-Larsen, Bolette Meisner Holdgaard Hansen, Michael Hansen, Bente Nielsen, Karin Lindstrøm

Afbud: Vibeke Prenter, Carina Skovby-Larsen, Bolette Meisner Holdgaard Hansen, Michael Hansen, Bente Nielsen, Karin Lindstrøm Bestyrelsesmedlemmer: Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning, næstformand Per Brobæk Madsen, Isabell Friis Madsen, Sven Thorøe, Susanne Bøgelund Kristiansen, Rie Grotkjær Øvrige deltagere: Klaus Grønbæk

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 17-09-2015. Referat. Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg

Bestyrelsesmøde den 17-09-2015. Referat. Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Referat Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Lokale: Mødelokale 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af 02-06-2015 2. Godkendelse af

Læs mere

Bestyrelsesmøde den Dagsorden Bestyrelsesmøde. Tidspunkt: 07. december kl SOSU Østjylland, Høgevej SILKEBORG

Bestyrelsesmøde den Dagsorden Bestyrelsesmøde. Tidspunkt: 07. december kl SOSU Østjylland, Høgevej SILKEBORG Dagsorden Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 07. december kl. 1500 1800 Sted: SOSU Østjylland, Høgevej 4 8600 SILKEBORG Lokale: Mødelokale 1 1 Dagsorden Mødet indledes med præsentation og fremvisning af Silkeborgskolens

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg, Høgevej 4, 8600 Silkeborg

Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg, Høgevej 4, 8600 Silkeborg Dagsorden Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 07. september kl. 1500-1800 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg, Høgevej 4, 8600 Silkeborg Lokale: Møde 1 1 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Nyt om

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde den 03-06-2015 1. Godkendelse af referat. Godkendelse og underskrivelse af referat.

Referat. Bestyrelsesmøde den 03-06-2015 1. Godkendelse af referat. Godkendelse og underskrivelse af referat. Referat Bestyrelsesmøde den 03-06-2015 1. Godkendelse af referat Godkendelse og underskrivelse af referat../. Referat af bestyrelsesmøde den 25-03-2015 Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendes.

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. januar 2018 kl. 10.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Konstituering af bestyrelsesformand og næstformænd

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Orientering om det hidtidige arbejde i Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra 2. bestyrelsesmøde den 17. juni 2013 Formand Hans Jørgen Hørning startede mødet med at introducere de to nye elevrepræsentanter.

Referat fra 2. bestyrelsesmøde den 17. juni 2013 Formand Hans Jørgen Hørning startede mødet med at introducere de to nye elevrepræsentanter. Deltagere: Hans-Jørgen Hørning Silkeborg kommune, Per Brobæk Madsen FOA, Sven Thorøe Skanderborg kommune, Isabella F. Madsen Favrskov kommune, Bente Nielsen Region Midtjylland, Michael Hansen Dansk Erhverv,

Læs mere

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 16. maj 2012 en GODKENDELSER: 1. Godkendelse af dagsordenen Indstilling Bestyrelsen godkender dagsordenen. 2. Godkendelse

Læs mere

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 21. marts 2018 Til stede: Bolette Christensen, Lisbeth Harsvik, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Emma Martens Jafari, Kursistrådsrepræsentant

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 28. April 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 34. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 27. marts 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 39 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl. 17.00 20.30 Fremmødt: Jette kammer Jensen (JKJ), Lars Mortensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10-12-2015. Referat. Tidspunkt: 10-12-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg

Bestyrelsesmøde den 10-12-2015. Referat. Tidspunkt: 10-12-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Referat Tidspunkt: 10-12-2015 Kl. 15.00 18.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Lokale: Mødelokale 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af 17-09-2015 og 27.10-2015 2.

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag 12. juni kl

Bestyrelsesmøde tirsdag 12. juni kl Bestyrelsesmøde tirsdag 12. juni kl. 16.00 18.00 Deltagere: Repræsentant for Danske Professionshøjskoler, fhv. rektor Laust Joen Jakobsen Repræsentant fra Kommuner og region, kommunalbestyrelsesmedlem

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Den 17. december 2015 Tidspunkt: Kl. 13.30 15.30 Sted: Skarrildhus, Sdr Ommevej 4, 6933 Kibæk Møde, nr.: 42 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud: Referent:

Læs mere

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat ansvarlig) tid 1. 5 min. Kl. dagsorden. Referat fra 17.september

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat ansvarlig) tid 1. 5 min. Kl. dagsorden. Referat fra 17.september Mødetype: 4. møde i LUU SOSU 5. november 2018 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Birte Hermansen Sted:, Afdeling I Silkeborg, Høgevej 4, Lokale 1.04 i Blok 1. Tid: kl. 8.30 11.30

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN

BEREDSKABSKOMMISSIONEN BEREDSKABSKOMMISSIONEN Refer Tidspunkt: 14:00 Mødested: Mødelokalet på Endelavevej 14, 8700 Horsens Mødenummer: 2 Deltagere: Beredskabskommissionen - Afbud fra Kim Hagsten Sørensen, Hedensted René Hemberg,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 19. december 2014 Tidspunkt: Kl. 09.00 11.30 herefter julefrokost Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 37 Journalnr.: Bestyrelsen

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Dagsorden AMU LUU. Tidspunkt: 21. november kl SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej Silkeborg. Lokale: Mødelokale 1

Dagsorden AMU LUU. Tidspunkt: 21. november kl SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej Silkeborg. Lokale: Mødelokale 1 Dagsorden AMU LUU Tidspunkt: 21. november kl. 09.00 12.00 Sted: SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Lokale: Mødelokale 1 Mødeleder: Udvalgsformand Martha Højgaard Inviterede: Se

Læs mere

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen Center for Miljø og Energi. Referat

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen Center for Miljø og Energi. Referat Østjyllands Brandvæsen Center for Miljø og Energi Referat Bestyrelsen 29-09-2016 09:15 29-09-2016 16:45 Dato: Tid: Sted: Deltagere: 29. september 2016 09:15-29-09-2016 16:45 Samsø Rådmand Kristian Würtz

Læs mere

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Konstituering af bestyrelsesformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den på IBC Innovationsfabrikken

Referat af bestyrelsesmøde den på IBC Innovationsfabrikken 301 Referat af bestyrelsesmøde den 20.6.2018 på IBC Innovationsfabrikken Dagsorden: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra 20.3.2018 2. Selvsupplering og konstituering af bestyrelsen 3. Forslag til

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, SOSU H, d. 26. februar 2019

Referat af bestyrelsesmøde, SOSU H, d. 26. februar 2019 Referat af bestyrelsesmøde, SOSU H, d. 26. februar 2019 Tid: 16.30 18.30 Sted: Skelbækgade 1, mødelokale 0.13 Tilstede Bestyrelsen: Nanna Højlund, Vagn Majland, Katja Kayser, Lene Lindberg, Pia Ludvigsen,

Læs mere

17, stk. 4 - udvalg om Bosætningsstrategi og Infrastruktur

17, stk. 4 - udvalg om Bosætningsstrategi og Infrastruktur 17, stk. 4 - udvalg om Bosætningsstrategi og Infrastruktur Referat fra møde den 18. september 2014 Tidspunkt: Kl. 16:30 Sted: konferencesalen Skanderborg Deltagere Søren Erik Pedersen, Frank W. Damgaard,

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C.

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Social- og Sundhedsskolen Fyn Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Til stede: Direktør Erik Knudsen,

Læs mere

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Mødetype: 1. møde i LUU SOSU 28. januar 2019 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted:, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Valeur Tid: kl. 9.00 12.00 Emne

Læs mere

ZBC. Bestyrelse (Konstituerende bestyrelsesmøde) :00. Konferencesalen, Maglegårdsvej 10, 4000 Roskilde

ZBC. Bestyrelse (Konstituerende bestyrelsesmøde) :00. Konferencesalen, Maglegårdsvej 10, 4000 Roskilde ZBC Bestyrelse (Konstituerende bestyrelsesmøde) 29-05-2018 15:00 Konferencesalen, Maglegårdsvej 10, 4000 Roskilde Information : Der er afbud fra Carsten Hansen, Carsten Rasmussen og Leif Wilson Laustsen.

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Administrationslederen gennemgik budgettet med tilhørende noter og bilag. Der var enkelte spørgsmål undervejs, som blev besvaret.

Administrationslederen gennemgik budgettet med tilhørende noter og bilag. Der var enkelte spørgsmål undervejs, som blev besvaret. Referat af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 26. januar 2011 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Anette Byriel Andersen Angela Kühl Jensen Inge Hynkemejer Peter Petersen Niels Lind Brunsborg Afbud: Birthe Hesdorf, næstformand Alis

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38.

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38. Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl. 15.00 18.00 i lok. C 38. Til stede: Ole Daneved (OD, rektor), Torben Bjerring (TB, vicerektor), Birthe Friis Mortensen (BFM),

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 11.06.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 3. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anne-Mette Holm Sørensen Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Mølleåværket A/S Referat Dato: 26-06-2018 Ref.: msv Mødenr.: 2/2018 Mødedato: Torsdag d. 21.6.2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Inside, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 12. - Budgetopfølgning pr. 31.8.2014 - ÅBENT 21 13. - Virksomhedsplan 2015 - ÅBENT 22 14. -

Læs mere

Afbud fra Christian Holm Donatsky Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Trine Larsen. Dagsorden

Afbud fra Christian Holm Donatsky Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Trine Larsen. Dagsorden Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 02. juni 2014 Til stede: Bolette Christensen, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Freja Södergran, Niels Holm medarbejderrepræsentant

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Christian Jørgensen Pia Niemann Damtoft Heidi Have Damian Eis Annika Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Peder Munck Referat af møde i Bestyrelsen for Social-

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution Roskïlde Handelsskole

Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution Roskïlde Handelsskole 1/6 Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution Roskïlde Handelsskole ROSKILDE HANDELSSKOLE Denne forretningsorden er et supplement til Roskilde Handelsskoles vedtægter. 1. Bestyrelsens

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken 17.00 19.00. Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Vi serverer lidt smørrebrød ca. 18.30. Holstebro den 22. maj 2014 1. Valg

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal)

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal) Referat konstituerende bestyrelsesmøde Tid Mandag den 07.05.2018 kl. 15.30-16.30 Sted PS 2.18 (2. sal) Deltagere Kristian Gaardsøe, FOA Aalborg Jette Abildgaard, FOA Frederikshavn Christina Lykke Eriksen,

Læs mere

Afbud: Ruth Nykjær, næstformand Nicki Gadgaard. Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard

Afbud: Ruth Nykjær, næstformand Nicki Gadgaard. Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. september 2017 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Heidi Have Malene Frost Anne-Mette

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødedato: Onsdag den 17. december 2008 Mødested: Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen, Athenevænget 4, 5250 Odense SV Til stede: Rektor

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl. 9.30 12.00 1. Godkendelse af dagsorden Det indstilles at dagsorden godkendes 2. Godkendelse af referatet fra mødet

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 10. april 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat. Dato: Torsdag den 10. april 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 10. april 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede: Nanna Højlund, FOA, formand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske regioner

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

Referat LUU AMU SOSU Østjylland 1. oktober 2018

Referat LUU AMU SOSU Østjylland 1. oktober 2018 Referat LUU AMU SOSU Østjylland 1. oktober 2018 Deltagere Sektionsleder Sundhed og Omsorg Martha Højgaard, Silkeborg Kommune (formand) Udviklingskonsulent HR Vibeke Jørgensen, Aarhus Kommune Uddannelsesansvarlig

Læs mere

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum.

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt:

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse. Handelsfagskolen i Skåde

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse. Handelsfagskolen i Skåde Referat Skanderborg den 27. september 2016 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 21. september 2014 kl. 10.30-12.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Handelsfagskolen

Læs mere

Referat fra 1. bestyrelsesmøde ved Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 14.02.07.

Referat fra 1. bestyrelsesmøde ved Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 14.02.07. Social- og Sundhedsskolen - Fyn Referat fra 1. bestyrelsesmøde ved Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 14.02.07. Til stede: Direktør Erik Knudsen CVU Lillebælt - udpeget af CVU Lillebælt. Socialudvalgsformand

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 005 26. juni 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern

REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 005 26. juni 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 005 26. juni 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Bestyrelsen (uden

Læs mere

Juridisk Kontor. Offentligt referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 4. december 2017 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Offentligt referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 4. december 2017 i Havnekontoret Juridisk Kontor Offentligt referat til mødet i Havnebestyrelsen 4. december 2017 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 26 Underskrive referat fra seneste møde 1 27 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College Mødested Campus Herning, Birk Centerpark 5, 7400 Herning, bygn. A, Auditoriet A Mødetidspunkt 16. juni 2014,

Læs mere

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Region Hovedstaden, Kommunekontaktråd Hovedstaden (herefter KKR Hovedstaden), Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 26. august 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 26. august 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 26. august 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Steen Colberg Jensen Kirsa Ahlebæk Michael Dam Jonna Nielsen Klaus Holm Carl-Jørgen Bindslev

Læs mere

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Dagsorden Referat Dato: 22. januar 2013 Tid: Kl. 13-15 Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Afbud: Jens Chr. Birch deltager under behandling af punkt 1. Afbud fra Carsten Sand Nielsen og Lars Møller. Punkter:

Læs mere

Bestyrelsesprotokol for:

Bestyrelsesprotokol for: Bestyrelsesprotokol for: Mødegruppe: Mødetidspunkt: Mødested: Dokument: Bestyrelsen for Århus Social- og Sundhedsskole 4. september 2014 46. møde i bestyrelsen Århus Social- og Sundhedsskole Referat Til

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. april 2018 i: Forsyning Helsingør Vand A/S Forsyning Helsingør Spildevand A/S

Referat af bestyrelsesmøde den 26. april 2018 i: Forsyning Helsingør Vand A/S Forsyning Helsingør Spildevand A/S Referat af bestyrelsesmøde den 26. april 2018 i: Forsyning Helsingør Vand A/S Forsyning Helsingør Spildevand A/S Deltagere på mødet. Formand Per Tærsbøl Næstformand Gitte Kondrup Bestyrelsesmedlem Peter

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 10. januar 2019 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl. 17.30-21.00 på DGI Midtjyllands

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 Tidspunkt: kl. 13-16 Sted: Social- og Sundhedsskolen Skive, Arvikavej 7 Deltagere: Bente Bang, Kenneth Bjerregaard, Ove Kent Jørgensen, Ulla Møller Thomsen,

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 22. maj Referat fra mødet

Referat. Dato: Tirsdag den 22. maj Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 22. maj 2012 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner Marianne Jensen, Danske

Læs mere

Referat fra 4. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 26. september 2007 kl. 14 16 på skolens afdeling i Svendborg

Referat fra 4. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 26. september 2007 kl. 14 16 på skolens afdeling i Svendborg 1 Referat fra 4. møde i bestyrelsen for Social- og onsdag den 26. september 2007 kl. 14 16 på skolens afdeling i Svendborg Til stede: Direktør Erik Knudsen, CVU Lillebælt udpeget af CVU Lillebælt Socialudvalgsformand

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 25. marts 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Der var følgende rettelser til dagsorden: Morgen Guldmann-Olsen er med omkring orientering om ledelse rykket op som første punkt.

Der var følgende rettelser til dagsorden: Morgen Guldmann-Olsen er med omkring orientering om ledelse rykket op som første punkt. Referat LUU SOSU møde den 1.marts kl. 9.00 12.00 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sindberg, Favrskov Kommune Mette Gjødvad Høy, Region Midt

Læs mere

Referat og Dagsorden for FGU Bornholm-bestyrelses konstituerende møde

Referat og Dagsorden for FGU Bornholm-bestyrelses konstituerende møde Referat og Dagsorden for FGU Bornholm-bestyrelses konstituerende møde 25. oktober kl.8.00 til 10.00 Sted: Bornholms Regionskommune Landemærket 26 3700 Rønne Mødelokale 2 Institutionens navn er FGU-institutionen

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere