Dimissionstale 2017 Jens Nielsen, Støvring Gymnasium

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dimissionstale 2017 Jens Nielsen, Støvring Gymnasium"

Transkript

1 Dimissionstale 2017 Jens Nielsen, Støvring Gymnasium Et stort varm tillykke til jer alle sammen. Der er to dage på skoleåret, som bare er årets allerbedste - den ene er dagen i dag, hvor vi kan fejre jer, der nu er blevet studenter her fra Støvring Gymnasium. Den anden dag er første skoledag, hvor vi modtager en flok dejlig, forventningsfuld og spændte 1.g-elever. Vi har lært jer at kende, og jeg er imponeret af jer!! Hvert år ved dimission tænker jeg, hvor er I unge fantastiske. Jeg ved godt, at mange af jer også oplever, at forventningspresset kan være hårdt. Det kunne vi læse i søndagens udgave af Nordjyske, hvor bl.a. vores egen Linea fortæller sin historie. Jeg vil prøve at fokusere på noget af det, der imponerer mig! Det er 3 år siden, vi tog imod jer. I har kæmpet, arbejdet målrettet og nu er I i mål. Og naturligvis stiller I jer selv spørgsmål i disse dage: Hvad venter der mig på den anden side af SGYs trygge rammer? Hvad fik jeg med mig herfra?

2 Jeg ved, at I har fået rigtig meget med herfra. I har fået et bevis på jeres faglige dygtighed. Uanset om I har fået en stribe 10 og 12-taller, eller om I har måttet kæmpe for at bestå, så har I nu adgang til en lang række videregående uddannelser. For nylig så jeg en opgørelse over, hvor mange studenter fra Støvring Gymnasium, der var i gang med en uddannelse. Jeg kiggede på årgang to år efter studentereksamen var 106% af dem i gang med en uddannelse. (106%, øh Sagen er, at de, der har skiftet uddannelse tæller med to gange). Mange har taget et eller to sabbatår, nogle har skiftet uddannelse. Virkeligheden er, at en studentereksamen faktisk bruges til at læse videre. Den presse, der været om, at man ikke bruger sin studentereksamen, den er simpelthen ikke korrekt. I kan noget, og der er brug for jer! Lad mig vende tilbage til begyndelsen for 3 år siden. I blev taget varmt og kærligt imod af 2.g og 3.geleverne, ligesom I har arbejdet for at integrere nye elever i SGY-fællesskabet. Jeg husker, at jeg på jeres første skoledag sagde til jer, at nu skulle I gøre Støvring Gymnasium til jeres skole.

3 Det har I gjort, I ER Støvring Gymnasium!! Som personer er I heldigvis forskellige, I har forskellige interesser. Ingen har alle talenter! Jeg tror, at I hver for sig har fokuseret på det, der interesserer jer. Ud over alt det faglige har I udviklet nogle kompetencer, som I helt sikkert får brug for. Nu begynder jeg med det, som jeg mener er det allervigtigste - jeres menneskelige egenskaber: I indgår fællesskaber! På sidste skoledag leverede I et brag af et show, to timers underholdning med konkurrencer, kåringer, fortællinger. Masser af selvironi - hvor mange gange var det, 3e havde talt op, at I var dumpet til den afsluttende køreprøve? Med billedet af 3d på sidste skoledag, så kan vi jo også nævne forårsfesten i 2g, hvor alle klasser får lavet nogle imponerende cafeer. D-klassen vandt dengang med et western-tema.

4 I laver fællesskaber, I prioriteret fællesskabet, i klassen og på tværs af klasser. I ved at fællesskabet forsvinder, hvis det kun er de andre, der skal yde noget. Når man indgår i fællesskaber, så bliver man også lidt mere modig. Man tør måske ikke alene, men man tør sammen! I sætter i gang! Med Adam og Lærke i spisen har vi haft et af de mest initiativrige elevråd! I jeres regeringstid er der lavet handleplaner, hvor der skal fokuseres endnu mere på integration af alle i vort fællesskab, ikke kun 1.g-eleverne, ikke kun anti-hierarki. Hvad med udvekslingsstudenterne, der kommer til? Hvad med de elever, der kommer til i 2.g eller 3.g. Her er en opgave, som vi bestemt ikke er færdige med.

5 I tager initiativ og danner et Miljøudvalg. Skolen skal have en grønnere profil. I får i Miljøudvalget den sjove og lidt skøre idé, at vi slukker for al brug af strøm og varme en hel skoledag. Blot som en sjov begivenhed, men også for at sætte gang i debatten om vort klima! I får lærerne og kammeraterne med på ideen - mange er skeptiske, men I står fast - og slukker for strømmen!!. I er kreative og innovative Når I laver jeres store musikopsætninger eller laver jeres film, så er kreativiteten i højsæde. Nogle af jer går forrest, som f.eks. her, hvor Skjold tager rollen som the bad guy i vores opsætning af Løvernes Konge.

6 I melder jer til Nordjyske Nyskabere med en idé, som I udvikler på og arbejder med. Det blev vist ikke til en finaleplads, men I var med i opløbet. Og I kaster jer ud i det. I er fagligt ambitiøse For et par uger siden var der finale i Nordjysk Naturtalent, blandt 69 SRP-opgaver fra alle de nordjyske gymnasier var Nikolaj i finalen. Og han tager 1. prisen i Kemi. Når jeg kigger ned over de resultater, som I har opnået i SRP, så er Nikolaj altså ikke den eneste. 61 af jer har fået 10 eller 12 i jeres SRP!!

7 I er nysgerrige på hele verden, I er globale. I har mod på at møde hele verden, og blive klogere på Verden. I har været på studieture fra Canada til Kina. I september var jeg med en gruppe af jer i Tyskland, hvor I deltog i en international Summerschool hos vores partnerskole i Neustrelitz. Jeppe skriver i en artikel i jeres skoleblad Blank: I Tyskland kender de studerende for eksempel ikke til SU, som vi unge i Danmark ser som en selvfølge ved det at være studerende. Af den grund er de tyske unge måske også en anelse mere afhængige af sine forældre, end vi er i Danmark, da det meste skal betales selv og ikke alle studerende har et fritidsjob. Dette fik mig til at tænke over, hvor privilegerede vi er i Danmark, og at det er vigtigt, at vi fortsat værner om vores velfærdsstat Jeppe fortsætter: Mange fordomme omkring Tyskland kunne afkræftes. Dog kunne fordommen om, at tyskernes madvaner er meget traditionelle og fyldt med kartofler og sovs ikke afkræftes. ooooooooooooo

8 Kære studenter! Lad os prøve at samle det hel lidt! Der er uddannelse og der er dannelse! STX skal levere begge dele. Uddannelse I skal videre til uddannelse og job. I er blevet vurderet undervejs i de 3 år her på gymnasiet, i har fået karakterer både som årskarakterer og til eksamen. Meget enkelt sagt, så har I fået et gennemsnit på jeres bevis. Det giver adgang til videregående uddannelser. Tallet skal bruges til at åbne nogle døre for jer. Men når I er kommet ind ad en af de døre, I ønsker, så er det tal jo ikke længere vigtigt. Herefter starter I på den uddannelse, der skal føre videre til et spændende arbejdsliv. Dannelsen: Så er der dannelsen. Dannelsen er for livet. Den startede, da I gik i børnehave - og den fortsætter resten af jeres liv. Den dannelse, I har fået i de tre år, I har gået på Støvring Gymnasium, vil jeg påstå er langt vigtigere end det tal, der står i bunden af jeres eksamensbevis. I gymnasiet har i lært om natur, sprog, kultur, samfund, kunst. I har en viden med jer, som er for livet. Dannelse er også at kunne sætte sig ud over sig selv. At have dømmekraft og at kunne skille skidt og kanel, et dårligt argument fra et godt argument, dårlig tekst fra en god tekst. At kunne se samfundet udefra med et kritisk blik, og at kunne stille spørgsmål som: Hvad er et retfærdigt samfund? Hvad er et godt liv? Og vigtigt: Hvilke værdier vil jeg kæmpe for? I har jeres mening og går ind i debatter. Om hvordan Trump kunne blive valgt. Hvad der sker i Frankrig lige nu. Om klimadebatten og Paris-aftalen. Om smør er sundt. Om der skal sættes filter i forhold til de sociale medier..

9 Afslutning I er nu studenter. Måske vælger I et sabbatår, hvor I lige skal have lov til at tænke jer om. Måske går I direkte i gang. Det valg er jeres. Jeg har forsøgt at minde jer om, er: - I har en lang række fantastiske menneskelige egenskaber, som I roligt kan stole på. - I har masser af energi. - Der er uddannelse til jer alle. - Og der er brug for jer. Jeg vil slutte med at fremhæve en rollemodel for jer: Biranavan blev student her fra Støvring Gymnasium for 3 år siden, han fik en ganske almindelig studentereksamen - som de fleste af jer! Jeg husker, at han ikke var helt tilfreds med sit resultat. For et par måneder siden kom han forbi hos mig på kontoret, han ville vise mig, hvad han havde fået ud af sin bachelor på Aalborg Universitet. Han studerer robotteknologi, og han har som en af de yngste nogensinde fået en artikel anerkendt internationalt. Det er tidligt, når man lige afslutter bachelor. Han er nu inviteret til en konference i Italien, hvor han skal præsentere sine resultater. Når jeg fremhæver Biranavan, så er det ikke for at få jer alle til at studere robotics. Så er det fordi, han havde en drøm allerede i gymnasiet, han holder fast i drømmen!! Til jer alle skal vi nu sige farvel. Jeg ved, at der venter jer et spændende liv efter gymnasiet. Jeg ved, at I har både uddannelsen og dannelsen med jer. Jeg er spændt på at høre om, hvilke studier og job, der bliver jeres.

10 Jeg vil gøre det med at citere USA's tidligere præsident, Barak Obama: Alt har sin tid Og nu er det tid til forandring Lad ikke din frygt og tvivl styre forandringerne i dit liv Men derimod dine drømme, forhåbninger og målsætninger Nu skal I videre, jeres gymnasietid er forbi, I skal ud af hoveddøren og videre. Hjertelig tillykke med jeres studentereksamen. Med disse ord dimitterer jeg jer fra Støvring Gymnasium.

11

I har bidraget med Politisk Forum, elevråd, SEF, Operation Dagsværk, DFUNK for uledsagede flygtninge, Amnesty, fredagscaféer og mange andre sociale og

I har bidraget med Politisk Forum, elevråd, SEF, Operation Dagsværk, DFUNK for uledsagede flygtninge, Amnesty, fredagscaféer og mange andre sociale og DIMISSIONSTALE 2018 At blive student, det er stort for jer og for skolen. Og glæden over det, begejstringen og stoltheden den skal deles med andre, for rigtigt at kunne folde sig ud. Derfor er det noget,

Læs mere

Dimissionstale 2018 KÆRE ALLE SAMMEN, KÆRE STUDENTER!

Dimissionstale 2018 KÆRE ALLE SAMMEN, KÆRE STUDENTER! KÆRE ALLE SAMMEN, KÆRE STUDENTER! Dimissionstale 2018 Hjertelig tillykke med jeres studentereksamen. Som jeg fortalte i indledningen, så er I den største årgang nogensinde på Støvring Gymnasium. Vi har

Læs mere

Dimissionstale 2019, JN

Dimissionstale 2019, JN Dimissionstale 2019, JN Kære studenter. Hjertelig tillykke med jeres studentereksamen. I min forberedelse til årets dimission stødte jeg på Kim Larsens sang, Åh de smukke unge mennesker. Jeg tænkte, at

Læs mere

Dimissionstale s. 1

Dimissionstale s. 1 Året 2019 er året hvor I bliver studenter fra Stenhus Gymnasium. 449 fantastiske, kloge og skønne unge mennesker. Året 2019 er også året, hvor ytringsfriheden blev udfordret og vores demokrati sat under

Læs mere

Velkommen til årets studenter, forældre, familie og skolens medarbejdere

Velkommen til årets studenter, forældre, familie og skolens medarbejdere Velkommen til årets studenter, forældre, familie og skolens medarbejdere Kære studenter årgang 2015 I dag er en festdag! I den sidste uges tid har skolen summet af liv: spænding, nervøsitet inden sidste

Læs mere

STUDIESTART BORUPGAARD GYMNASIUM

STUDIESTART BORUPGAARD GYMNASIUM STUDIESTART 2017 BORUPGAARD GYMNASIUM HVORFOR BOAG? HVORFOR STX? Det, der for dig er opgaven lige nu, er at vælge gymnasium. Når du vælger Borupgaard, kommer du til et stort gymnasium med mange muligheder.

Læs mere

Bilag 4: Elevinterview 3

Bilag 4: Elevinterview 3 Bilag 4: Elevinterview 3 Informant: Elev 3 (E3) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 09:01 LO: Hvordan er en typisk hverdag for dig her på gymnasiet? E3: Bare her på gymnasiet? LO: Mmm.

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé Århus C Tlf.: Fax:

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé Århus C Tlf.: Fax: N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 27. juni 2008 Kære 9. årgang. Vi skal sige farvel til jer og I skal sige

Læs mere

I er et imponerende og smukt syn, som I sidder her. Hver for sig og i fællesskab nogle kompetente, kreative og livsglade unge mennesker.

I er et imponerende og smukt syn, som I sidder her. Hver for sig og i fællesskab nogle kompetente, kreative og livsglade unge mennesker. DIMISSIONSTALE 2013 Kære studenter og hf-ere. I er et imponerende og smukt syn, som I sidder her. Hver for sig og i fællesskab nogle kompetente, kreative og livsglade unge mennesker. Vi der er samlet her

Læs mere

Alt, hvad vi kan forestille os, er opbygget af de samme atomer. Jorden opstod sammen med en masse andre planeter af de samme atomer.

Alt, hvad vi kan forestille os, er opbygget af de samme atomer. Jorden opstod sammen med en masse andre planeter af de samme atomer. Dimission 2016 Kære 9. klasse Først vil jeg ønske jer et stort til lykke med eksamen. Det har for de fleste af jer været en tid med blandede følelser. Det er dejligt at have læseferie, men det er et pres

Læs mere

FARVEL TIL EN FANTASTISK ÅRGANG

FARVEL TIL EN FANTASTISK ÅRGANG FARVEL TIL EN FANTASTISK ÅRGANG Årets studenter fra HANSENBERG Tekniske Gymnasium har nu fået deres eksamensbeviser, og ved translokationen blev de hyldet for deres engagement, kammeratskab og evne til

Læs mere

Da jeg var på jeres alder var der kun 7 års obligatorisk skolegang. Hvis man var blevet træt af skolen, kunne man gå ud efter syvende.

Da jeg var på jeres alder var der kun 7 års obligatorisk skolegang. Hvis man var blevet træt af skolen, kunne man gå ud efter syvende. Kære elever fra 9. årgang Da jeg var på jeres alder var der kun 7 års obligatorisk skolegang. Hvis man var blevet træt af skolen, kunne man gå ud efter syvende. Og det gode var dengang, at man også kunne

Læs mere

Dimissionstale 28. juni 2013

Dimissionstale 28. juni 2013 Dimissionstale 28. juni 2013 For mig er det stort at holde dimissionstalen for jer, og jeg har glædet mig til det. Dette sagde jeg vist også sidste år, men det er det altså. Arrangementet dimissionen i

Læs mere

STX MULERNES LEGATSKOLE. Dit kloge valg. Idræt-B. studieretning. Eneste gymnasium i Odense med særligt godkendt

STX MULERNES LEGATSKOLE. Dit kloge valg. Idræt-B. studieretning. Eneste gymnasium i Odense med særligt godkendt Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE STX Eneste gymnasium i Odense med særligt godkendt Idræt-B studieretning Mulernes Legatskole Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Tlf. 6610 2642 www.mulerne-gym.dk ÉN GANG

Læs mere

Dimissionstale 2017, torsdag 22. juni, Thy-Mors HF & VUC

Dimissionstale 2017, torsdag 22. juni, Thy-Mors HF & VUC Dimissionstale 2017, torsdag 22. juni, Thy-Mors HF & VUC Af rektor Jens Otto Madsen Kære hf-studenter, kære kursister I dag er en rigtig festdag! I har nået det mål, I satte jer den sommer for to eller

Læs mere

Hvor er det dog en overvældende følelse, at stå her med eksamensbeviserne i. hænderne, huerne på hovedet - og formentligt en gang god sprit i blodet!

Hvor er det dog en overvældende følelse, at stå her med eksamensbeviserne i. hænderne, huerne på hovedet - og formentligt en gang god sprit i blodet! Kære alle sammen. Kære lærere, kære forældre og kære studenter. Hvor er det dog en overvældende følelse, at stå her med eksamensbeviserne i hænderne, huerne på hovedet - og formentligt en gang god sprit

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Dimissionstale 26. juni 2015 ved rektor Hanne Hautop

Dimissionstale 26. juni 2015 ved rektor Hanne Hautop Dimissionstale 26. juni 2015 ved rektor Hanne Hautop Kære HFere, Kære STXere, Kære Studenter I dag er det en festdag. I er blevet studenter I er i centrum, og I skal fejres. Nogle af jer er sikkert stolte,

Læs mere

Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE STX. Mulernes Legatskole Gillestedvej Odense NØ Tlf

Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE STX. Mulernes Legatskole Gillestedvej Odense NØ Tlf Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE STX Mulernes Legatskole Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Tlf. 6610 2642 www.mulerne-gym.dk N GANG MULER ALTID MULER Her er plads til alle, der har evnerne og viljen Selvfølgelig

Læs mere

TÅRNBY GYMNASIUM & HF STX

TÅRNBY GYMNASIUM & HF STX 2018 STX 13 VELKOMMEN TIL TG Tårnby Gymnasium & HF er et dejligt sted at være. Skolens godt 900 elever og 125 ansatte bidrager i fællesskab til at skabe den særlige TG-atmosfære, der er på skolen. TG lægger

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Dimissionstale 2015, GUX Nuuk

Dimissionstale 2015, GUX Nuuk Dimissionstale 2015, GUX Nuuk Kære studenter! Det er en festlig td I alle er en del af i disse dage, og jeg vil starte med at ønske alle som en hjertelig tllykke med huen! Hvad angår jer 3g-ere skal I

Læs mere

Generalforsamling d. 23. april 2013

Generalforsamling d. 23. april 2013 Generalforsamling d. 23. april 2013 Det har været en lidt mærkelig oplevelse at skulle skrive dette års beretning, og jeg har prøvet at udskyde den så længe som muligt, for tidligere år er jeg kommet ind

Læs mere

Orinteringsaften 16. januar 2019

Orinteringsaften 16. januar 2019 Orinteringsaften 16. januar 2019 Hjerteligt velkommen til jer alle, også fra mig. Det er dejligt at se, så af mange af jer har valgt at komme til Aurehøj for at danne jer et indtryk af den skole, vi selv

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

I dag handler meget om at få succes - at få succes ved at blive til noget.

I dag handler meget om at få succes - at få succes ved at blive til noget. DIMISSIONSTALE 2017 Kære studenter I dag handler meget om at få succes - at få succes ved at blive til noget. Og I kender alle sammen manden, der er indbegrebet af denne tankegang. Manden, der søgte at

Læs mere

Velkommen til Paderup Gymnasium

Velkommen til Paderup Gymnasium Velkommen! 2018-19 Velkommen til Paderup Gymnasium Kære nye elev! Vi har glædet os meget til at tage imod dig. Du kan i denne folder læse om dit nye gymnasium, og på vores hjemmeside kan du finde meget

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

TORNBJERG INTERNATIONAL

TORNBJERG INTERNATIONAL TORNBJERG INTERNATIONAL EN AF TORNBJERGS ENGELSKSPROGEDE STUDIERETNINGER Du har lyst til at se verden i et globalt perspektiv Du interesserer dig for samfundet og den engelsksprogede verden Du er ambitiøs

Læs mere

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces April 2015 1 2 3 Påskeferie 4 5 6 Ma 7 8 9 10 11 12 Sø Konfirmation 13 Ma Blå mandag Samtaler 3. klasse 14 15 16 To Skole/hjemsamtaler 3. klasse 17 18 19 20 21 Ti Generalforsamling 22 On Forårskoncert

Læs mere

Horsens Gymnasium. ekskursion til udlandet må jeg indrømme, at jeg tog fejl. Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål.

Horsens Gymnasium. ekskursion til udlandet må jeg indrømme, at jeg tog fejl. Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål. Gå på... Horsens Gymnasium Horsens Gymnasium er et godt sted at lære og et godt sted at være. Vi ved, at hvis vores elever trives på skolen og oplever et godt fællesskab med deres klassekammerater og på

Læs mere

Tidligere elever fortæller:

Tidligere elever fortæller: Tidligere elever fortæller: Hej! Så skriver Anna Andersen igen. Nu er 2. g ved at være forbi. Mange mener, at 2. g er det hårdeste år på gymnasiet, men jeg synes det har været til at overkomme. Der har

Læs mere

Kære studenter tillykke med jeres eksamen

Kære studenter tillykke med jeres eksamen Kære studenter tillykke med jeres eksamen Nu sidder I her foran mig - foran jeres forældre uden måske helt at have forstået det endnu. Jeres tid på GG er ved at være slut. Det er vemodigt og festligt på

Læs mere

Horsens Gymnasium. ekskursion til udlandet må jeg indrømme, at jeg tog fejl. Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål.

Horsens Gymnasium. ekskursion til udlandet må jeg indrømme, at jeg tog fejl. Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål. Må vi præsentere... Horsens Gymnasium Horsens Gymnasium er et godt sted at lære og et godt sted at være. Vi ved, at hvis vores elever trives på skolen og oplever et godt fællesskab med deres klassekammerater

Læs mere

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære.

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære. Generalforsamling 2014 Jeg har jo efterhånden skrevet en del beretningerne i min tid som skoleleder. Jeg husker ikke nøjagtigt, hvad der står i de forskellige, men jeg husker dog tydeligt den, jeg skrev

Læs mere

Fra privilegeret til pligtskyldig

Fra privilegeret til pligtskyldig Fra privilegeret til pligtskyldig Afslutningstale juni 2014 Kære elever! Tænk engang! Kan I forestille jer SKALs uden jer? Kan I overhovedet forestille jer andre end jer selv på etagerne og i spisesalen?

Læs mere

Hvornår har du sidst følt, at du fortjente en stor lønforhøjelse eller en ekstra uges ferie?

Hvornår har du sidst følt, at du fortjente en stor lønforhøjelse eller en ekstra uges ferie? Hvornår har du sidst ydet en særlig stor indsats og været meget tilfreds med det bagefter? Hvornår har du sidst følt, at du fortjente en stor lønforhøjelse eller en ekstra uges ferie? Hvad er det vigtigste

Læs mere

VIA University College. Læreruddannelsen i Aarhus. Tale ved dimissionen, fredag den 21. juni 2013. Af uddannelsesleder Martin Søland Klausen

VIA University College. Læreruddannelsen i Aarhus. Tale ved dimissionen, fredag den 21. juni 2013. Af uddannelsesleder Martin Søland Klausen VIA University College. Læreruddannelsen i Aarhus Tale ved dimissionen, fredag den 21. juni 2013 Af uddannelsesleder Martin Søland Klausen Kære dimittender! I Tillykke med jeres uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Faglighed, Fællesskab, Fremtid. Midtfyns. Sammen bliver vi klogere

Faglighed, Fællesskab, Fremtid. Midtfyns. Sammen bliver vi klogere Faglighed, Fællesskab, Fremtid Midtfyns Gymnasium Sammen bliver vi klogere liv en del af os En helt ny verden åbner sig, når du træder ind ad døren hos os. Med masser af venner, faglige udfordringer og

Læs mere

De femårige gymnasieforløb

De femårige gymnasieforløb GENTOFTE KOMMUNE De femårige gymnasieforløb i Gentofte Kommune Forord I Gentofte Kommune er vi ambitiøse og det er derfor med stor glæde, at vi sender dette tilbud ud til alle 7. klasses elever. Vi kan

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Dimission for HF, juni tale v/ rektor Lena Søllingvraa Lindblad

Dimission for HF, juni tale v/ rektor Lena Søllingvraa Lindblad Kære HF-studenter og dimittender! I dag, hvor I bliver studenter, er en festdag. I har arbejdet jer frem mod dette mål, og det er dejligt at se, hvor stolte og glade I er for at have nået det. Det gælder

Læs mere

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang.

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. 1 Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. Vi skal tage afsked med hinanden I skal sige farvel til hinanden.

Læs mere

GØR DET, DER ER VIGTIGT

GØR DET, DER ER VIGTIGT HELLE GØR DET, DER ER VIGTIGT Forestil dig, at du har et indre kompas. Et kompas, der aldrig tager fejl, som kender kursen og ved, i hvilken retning du skal. Sådan forestiller jeg mig værdier. Når vi har

Læs mere

VALGFAG i Ungdomsskolen

VALGFAG i Ungdomsskolen Tilmelding til Valgfag 2015/16 i Ungdomsskolen Dit navn Din skoles navn Dit klassetrin 1. valgfag 2. valgfag Husk: Din tilmelding skal afleveres på skolens kontor, eller tilmeld dig på www.fusweb.dk 2015/16

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret

Resultatlønskontrakt for skoleåret Resultatlønskontrakt for skoleåret 2013-2014 Basisrammen: A. Indsatser der skal udvikle undervisningens indhold og form. Gymnasiet: 1. Almen studieforberedelse. Den nye organisering af almen studieforberedelse

Læs mere

HHx ELEVTRIVSEL. Bent Ole Madsen FREDERIKSHAVN HANDELSSKOLE

HHx ELEVTRIVSEL. Bent Ole Madsen FREDERIKSHAVN HANDELSSKOLE -- HHx - ELEVTRIVSEL Bent Ole Madsen FREDERIKSHAVN HANDELSSKOLE Spørgsmål : Hvilken klasse går du i? Total. årgang A B C E F. årgang A B C E F. årgang A B C E F Spørgsmål : Har du gået i denne klasse fra

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Eva Krarup Steensens tale til studenterne ved translokationen 27.juni 2015

Eva Krarup Steensens tale til studenterne ved translokationen 27.juni 2015 Kære studenter For godt en måneds tid siden holdt vi jeres sidste skoledag. I holdt middag for jeres lærere med taler, quiz og billeder fra jeres tre år på GG. Jeg var rundt i alle klasser og det var skønt

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2016 kl. 16.00 ca. 18.00. Til stede: Kirsten Bundgaard, Peter Hansen, Adam Dam, Lærke Dalgaard, Susan Vonsild, Malene Gram, Steen Madsen,

Læs mere

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 LO: Det er egentlig bare en udbygning af de spørgsmål, der var på spørgeskemaet. Det er bare

Læs mere

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Indhold Vi vil være bedre Læring i fokus Læring, motivation og trivsel Hoved og hænder Hjertet med Form og fornyelse Viden og samarbejde Fordi verden venter 3 6

Læs mere

STX MULERNES LEGATSKOLE. Dit kloge valg. Idræt-B. International. studieretning. studieretning. med 6 ugers ophold i USA

STX MULERNES LEGATSKOLE. Dit kloge valg. Idræt-B. International. studieretning. studieretning. med 6 ugers ophold i USA Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE STX 2019 International studieretning med 6 ugers ophold i USA Eneste gymnasium i Odense med særligt godkendt Idræt-B studieretning Mulernes Legatskole Gillestedvej 11

Læs mere

Dimissionstale 2016 Rektor Christian Alnor

Dimissionstale 2016 Rektor Christian Alnor Dimissionstale 2016 Rektor Christian Alnor Kære studenter og hf ere Hjerteligt tillykke med jeres eksamen. I år vil jeg prøve at holde min dimissionstale på en lidt anden måde. Jeg vil vise nogle billeder

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

KOM OG MØD OS. - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium. God at blive klog på

KOM OG MØD OS. - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium. God at blive klog på KOM OG MØD OS - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium God at blive klog på HOP IND PÅ STX - og bliv et par dage eller flere... Science Battle 3 Verdenssprogdag 6 Gymnasiematematik 7 Krop

Læs mere

De femårige gymnasieforløb. i Gentofte Kommune

De femårige gymnasieforløb. i Gentofte Kommune De femårige gymnasieforløb i Gentofte Kommune GENTOFTE KOMMUNE 2015 Forord I Gentofte Kommune er vi ambitiøse. Det er derfor med stor glæde, at vi sender tilbuddet om det femårige gymnasieforløb ud til

Læs mere

Faglighed, fornyelse og fællesskab. www.gladgym.dk

Faglighed, fornyelse og fællesskab. www.gladgym.dk 2014 www.gladgym.dk Faglighed, fornyelse og fællesskab Velkommen til Gladsaxe gymnasium Kære kommende GG-1 g er Efter sommerferien starter et spændende nyt kapitel i dit liv og i dette hæfte kan du få

Læs mere

Linjekatalog 2017/2018. Nordstjerneskolen

Linjekatalog 2017/2018. Nordstjerneskolen Linjekatalog 2017/2018 Nordstjerneskolen Kære elever og forældre! Det er en fornøjelse at præsentere kataloget over linjer i udskolingen! Nordstjerneskolens linjer er udarbejdet med en målsætning om at

Læs mere

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret 2016-2017 I løbet af et skoleår sker der ganske meget på en skole. Denne årsberetning giver et overblik over de aktiviteter

Læs mere

Ikke som en bedømmelse af personen, som de tal, vi kender fra skolesystemet. Men som et kendetegn, en karakteristik.

Ikke som en bedømmelse af personen, som de tal, vi kender fra skolesystemet. Men som et kendetegn, en karakteristik. Vestjysk Gymnasium Tarm Dimissionen den 27. juni 2018 Rektor Mikkjal Helmsdals dimissionstale Kære hf- og stx-dimittender. Den signede dag med fryd vi ser har vi lige sunget med Grundtvigs ord. I dag er

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017 Nyhedsbrev Gug Skole 2017 Nyhedsbrev 3-2016/17 Marts 2017 Kære forældre Forårets vejr er som altid præget af store udsving, det ene øjeblik føles sommeren nær og i det næste har vinterens kulde ikke sluppet

Læs mere

Om eleverne på Læringslokomotivet

Om eleverne på Læringslokomotivet Om eleverne på Læringslokomotivet LÆRINGS- LOKOMOTIVET Intensive læringsforløb Indhold Forord 5 Om at føle sig privilegeret... 6 Om at have faglige udfordringer... 8 Om at have personlige og sociale udfordringer...

Læs mere

Da jeg var på jeres alder var der kun 7 års obligatorisk skolegang. Hvis man var blevet træt af skolen, kunne man gå ud efter syvende.

Da jeg var på jeres alder var der kun 7 års obligatorisk skolegang. Hvis man var blevet træt af skolen, kunne man gå ud efter syvende. Kære elever fra 9. årgang Da jeg var på jeres alder var der kun 7 års obligatorisk skolegang. Hvis man var blevet træt af skolen, kunne man gå ud efter syvende. Og det gode var dengang, at man også kunne

Læs mere

UDSKOLINGEN 7. 9. årgang

UDSKOLINGEN 7. 9. årgang UDSKOLINGEN 7. 9. årgang Kære elever og forældre. Velkommen til Bryrup Skole. Skolen er inddelt i tre områder indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen. Skolens lærere har valgt hvilket alderstrin af

Læs mere

Statsministerens nytårstale den 1. januar 2013

Statsministerens nytårstale den 1. januar 2013 1 Statsministerens nytårstale den 1. januar 2013 Godaften. Vi danskere er grundlæggende optimister. Vi tror på, at hårdt arbejde betaler sig. Vi tror på, at vi kan komme videre ved en fælles indsats. Vi

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Skolestart 2018/19 15 nye klasser: 12 STX-klasser 3 HF-klasser 425 nye elever (STX 29 elever/klasse HF 25/klasse pt.) Ca. 1150 elever på skolen

Læs mere

RIBE KATEDRALSKOLE. Skole siden 1145

RIBE KATEDRALSKOLE. Skole siden 1145 RIBE KATEDRALSKOLE Skole siden 1145 Som én af Danmarks ældste byer har Ribe naturligvis også en skole med en meget lang historie. Ribe Katedralskole har gennem århundreder været egnens videnscenter. Meget

Læs mere

Studievalg og videregående uddannelse. Skole v. NN Vejleder Studievalg Nordjylland

Studievalg og videregående uddannelse. Skole v. NN Vejleder Studievalg Nordjylland Studievalg og videregående uddannelse Skole v. NN Vejleder Studievalg Nordjylland Hvem er jeg? Charlotte Høygaard Hansen Vejleder, Studievalg Nordjylland Uddannelse: Student Hjørring Gymnasium og HF Cand.mag.

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

TÅRNBY GYMNASIUM & HF STX

TÅRNBY GYMNASIUM & HF STX 2019 STX 13 VELKOMMEN TIL TG TG er et dejligt sted at være. Det er noget, jeg ofte hører fra skolens elever og ansatte, og man mærker det selv, når man færdes på skolen. Selvom vi er en stor skole med

Læs mere

NAVIGATOR FOR CI-BRUGERE, DØVE OG UNGE MED HØRETAB - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE!

NAVIGATOR FOR CI-BRUGERE, DØVE OG UNGE MED HØRETAB - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE! NAVIGATOR FOR CI-BRUGERE, DØVE OG UNGE MED HØRETAB - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE! 2016-2017 5 FACTS OM NAVIGATOR * Uddannelsen varer 42 uger fra august 2016 til juni 2017 * Eleverne bor på Navigator

Læs mere

Karakteristikken af studenterårgang 2019 understøttes af et enkelt lydklip af Nik & Jay og nogle korte lydklip af Kim Larsen og Gasolin.

Karakteristikken af studenterårgang 2019 understøttes af et enkelt lydklip af Nik & Jay og nogle korte lydklip af Kim Larsen og Gasolin. Kære studenter Vi har netop sunget Danmark nu blunder og I tænker vel, at nu kan man da godt tage en lille lur. Eksamen er overstået, beviset er forseglet, og I har sikkert fået så huen passer. Men vent

Læs mere

Studentertale 2011. Vi kender alle fornemmelsen af at have dårlig samvittighed. Fordi man ikke har lavet lektier

Studentertale 2011. Vi kender alle fornemmelsen af at have dårlig samvittighed. Fordi man ikke har lavet lektier Studentertale 2011 Kære studenter Vi kender alle fornemmelsen af at have dårlig samvittighed. Fordi man ikke har lavet lektier eller afleveret sin skriftlige opgaver. Det er ikke så rart men så er det

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2015 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Program for resten af skoleåret 2 Tider for mundtlige prøver i uge 25 Invitation til dimission 3 Københavnertur d.

Læs mere

I dette hæfte kan du læse om introperioden og de første måneder på gymnasiet. På bagsiden kan du læse rektors velkomst.

I dette hæfte kan du læse om introperioden og de første måneder på gymnasiet. På bagsiden kan du læse rektors velkomst. Velkomsthæfte 2011 Første skoledag skal du blandt andet lære din klasse at kende på en gåtur til Mosede Fort - men inden fotograferer vi alle de nye klasser foran skolen. I dette hæfte kan du læse om introperioden

Læs mere

Roskilde Gymnasium Vejen til din fremtid

Roskilde Gymnasium Vejen til din fremtid Roskilde Gymnasium Vejen til din fremtid Vælg Roskilde Gymnasium - vejen til din fremtid Det er vigtigt, at man bruger livet på noget, der giver mening for én selv - på Roskilde Gymnasium får du muligheden

Læs mere

ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE BENT OLE MADSEN (BOM - FHS)

ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE BENT OLE MADSEN (BOM - FHS) - ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE - BENT OLE MADSEN (BOM - FHS) ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE - Spørgsmål : Hvilken klasse går du i? Total. årgang,% HHA,% HHC,% HHE,% HHF,%,%,%. årgang,% HHA,% HHB,% HHC,% HHE,% HHF,%.

Læs mere

JYSK ELEVUDDANNELSE ET SOLIDT SPRINGBRÆT

JYSK ELEVUDDANNELSE ET SOLIDT SPRINGBRÆT JYSK ELEVUDDANNELSE ET SOLIDT SPRINGBRÆT Drømmer du om at flyve højt og nå langt, er en elevuddannelse hos JYSK et solidt springbræt. Elevuddannelsen er blandt landets bedste og mest anerkendte og åbner

Læs mere

I har altid været til at tale med og altid venlige og imødekommende. Derfor har det været en fornøjelse at være jeres rektor.

I har altid været til at tale med og altid venlige og imødekommende. Derfor har det været en fornøjelse at være jeres rektor. Translokationstale 2013 Vi er her for at lære og vi kan li det! Kære Studenter Vi er her for at lære og vi kan li det! Sådan var der én af jer, der udtrykte det på det strategi-seminar, som skolens bestyrelse

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

EN GUIDE Til dig, der skal holde oplæg med udgangspunkt i din egen historie

EN GUIDE Til dig, der skal holde oplæg med udgangspunkt i din egen historie EN GUIDE Til dig, der skal holde oplæg med udgangspunkt i din egen historie Kære oplægsholder Det, du sidder med i hånden, er en guide der vil hjælpe dig til at løfte din opgave som oplægsholder. Her finder

Læs mere

I historien Den lille prins er den lille prins rejst afsted fra sin asteroide, B-612, fordi han ikke kan forstå sin rose. Den beklager sig evigt og

I historien Den lille prins er den lille prins rejst afsted fra sin asteroide, B-612, fordi han ikke kan forstå sin rose. Den beklager sig evigt og I historien Den lille prins er den lille prins rejst afsted fra sin asteroide, B-612, fordi han ikke kan forstå sin rose. Den beklager sig evigt og altid over det ene og det andet. Den gør det kun for

Læs mere

VELKOMMEN NÅ DIT MÅL - OG GLÆD DIG TIL TRE FANTASTISKE ÅR!

VELKOMMEN NÅ DIT MÅL - OG GLÆD DIG TIL TRE FANTASTISKE ÅR! VELKOMMEN NÅ DIT MÅL - OG GLÆD DIG TIL TRE FANTASTISKE ÅR! NATURVIDENSKAB Hvordan virker robotter? Kan vi mennesker mindske den globale opvarmning? Og hvorfor er det så vigtigt at få motion? Spørgsmål

Læs mere

Vi vil være bedre. FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, #

Vi vil være bedre. FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, # Vi vil være bedre FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, 2014-2017 #31574-14 Indhold Vi vil være bedre...3 Læring, motivation og trivsel...5 Hoved og hænder...6 Hjertet med...7 Form og fornyelse...8

Læs mere

Stærkt sammenhold Plads til alle

Stærkt sammenhold Plads til alle en del af TILST Stærkt sammenhold Plads til alle HF HF PÅ AARHUS GYMNASIUM De næste to år kommer du aldrig til at glemme. De mennesker, du møder her, kommer til at gøre indtryk på dig. Og du kommer til

Læs mere

Bilag 5 - Transskription af interview med Ella

Bilag 5 - Transskription af interview med Ella Bilag 5 - Transskription af interview med Ella Før interviewet startes, oplyses informanten om følgende: Løs gennemgang af projektets emne. Hvem der får adgang til projektet. Anonymitet. Mulighed for at

Læs mere

2 Velkommen til skoleåret 2012-13!

2 Velkommen til skoleåret 2012-13! NYT SKOLEBLAD Dette er 1. udgave af Møllevangsskolens avis - vi har meget at fortælle og vores elever er helt sikkert de bedste til at fortælle det! Derfor er denne avis på skift skrevet af skolens elever.

Læs mere

God sommer til alle på Bakkelandet

God sommer til alle på Bakkelandet Fredagsbrevet Light uge 26 26. juni 2015 Sommerskole 2015 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold De sidste dage.. Sommerskolen.. Nye

Læs mere

ELEVTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2015

ELEVTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2015 ELEVTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2015 Gymnasiet HHX Ringkøbing 1 Samlet vurdering Hvordan vurderer du skolen som helhed? 3 3 1% 4 2 1% 5 11 5% 6 10 4% 7 44 19% 8 85 36% 9 62 26% Bedst 10 19 8% Gennemsnit 7,9

Læs mere

Årsberetning Bøvling fri- og idrætsefterskole generalforsamling 21. April 2017

Årsberetning Bøvling fri- og idrætsefterskole generalforsamling 21. April 2017 Årsberetning Bøvling fri- og idrætsefterskole generalforsamling 21. April 2017 Så er endnu et år gået på syd området største skole. I 2016 har vi haft i alt 195,9 årselever med følgende fordeling friskolen

Læs mere

det er meget kraftfuldt. At være inkluderet af noget, der er større end en selv. Det skaber livsglæde.

det er meget kraftfuldt. At være inkluderet af noget, der er større end en selv. Det skaber livsglæde. Velkommen til denne udgave af Uglen. Som et nyt tiltag og som supplement til skolens månedlige nyhedsbrev vil Uglen fremover udkomme som temanummer fire gange om året. Denne udgaves tema er Fællesskab.

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelsen 2016 For de gymnasiale uddannelser

Elevtrivselsundersøgelsen 2016 For de gymnasiale uddannelser Elevtrivselsundersøgelsen 216 For de gymnasiale uddannelser Svarprocent: 83% (53 besvarelser ud af 8 mulige) Formål Undersøge elevernes trivsel Resultater bruges i forbindelse med UMV og nye indsatsområder

Læs mere

Velkommen til Frederiksberg Gymnasium! I er kommet til en skole hvor mottoet er Det er ok at være go. Faktisk ønsker 75 % af vores elever at læse

Velkommen til Frederiksberg Gymnasium! I er kommet til en skole hvor mottoet er Det er ok at være go. Faktisk ønsker 75 % af vores elever at læse 1 Velkommen til Frederiksberg Gymnasium! I er kommet til en skole hvor mottoet er Det er ok at være go. Faktisk ønsker 75 % af vores elever at læse videre på et af universiteterne efter studentereksamen,

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 5 - N r. 3 - A u g u s t 2 0 0 9 Et nyt skoleår. Det er altid spændende når vi skal åbne den først luge i årets skolekalender. Det gør vi i år med mange velkendt elementer og

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere