3. Elevrådet Elevrådet har takket ja til et tilbud om et kursus i elevrådsarbejde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "3. Elevrådet Elevrådet har takket ja til et tilbud om et kursus i elevrådsarbejde."

Transkript

1 ABSALONS SKOLE Skolebestyrelsesmøde mandag den 11.januar 2016, kl Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Henrik Ellefsen, Lykke Bang Frederiksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Lotte Skaarup, Line Lorentzen, Rikke Keller, Anne-Mette Munch-Petersen og Kasper Nyholm Elevrådsrepræsentanter.: Signe Hilfing Nielsen 9a, Hannah Ketzel 9b Afbud: Mette Gudman Henriksen Referent: Anne-Mette Munch-Petersen/Kasper Nyholm Referat 1. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt Sagsnr Brevid Ref. BRVE Dir. tlf Godkendelse af dagsorden Godkendt 3. Elevrådet Elevrådet har takket ja til et tilbud om et kursus i elevrådsarbejde. Lærerne har for høje forventninger til, hvad eleverne kan nå i studietiden. Der mangler koordination, hvis der skal være tale om en reel lektiefri skole. Det vil være en hjælp, hvis alle lektier fremgår af en tavle i klassen, så lærerne også kan se dem. KA deltager i næste elevrådsmøde og diskuterer emnet. Desuden efterlyses en struktur, hvor man kan få hjælp til lektierne af en faglærer klasserne styrer/fylder hele abeburet, når det er snevejr. Og der er også sneboldkampe udenfor buret. Gårdvagterne prøver at styre det, men det lykkes ikke helt. Der er en dårlig kultur klasserne imellem, hvor man hugger hinandens bolde. Der efterlyses nogle kurve til opbevaring af bolde i klasserne/på årgangene. Mange glemmer også at aflevere de bolde, de har lånt på kontoret. Der bliver arrangeret en debatdag på Østervangsskolen for 8.-9.klasserne med de politiske ungdomsafdelinger.

2 4. Orientering a. Der er bevilliget penge til at etablere passage fra Lützhøfts Købmandsgård til Absalons Skole. Der afholdes et møde derom snarest. b. Der etableres nye faglokaler for madkundskab, fysik og naturfagslokal(er). Renoveringen starter med madkundskab i maj 2016 og forventes afsluttet inden sommerferien. Det forventes at renoveringen af fysik starter i sommerferien 2016 og afsluttes ca. én måned inde i det nye skoleår. Hvis vi er heldige bliver naturfagslokalerne også renoveret samtidig med fysik. Det er muligt at få malerelever til at dekorere væggene som led i deres uddannelse. c. Vi afventer svar fra A sport om, hvornår det er muligt (vejrmæssigt at anlægge de nye multibaner). Det tager en uge at bygge banerne. d. Absalons Skole deltager i et 4-årigt projekt med 13 deltagende kommuner, PFL (Projekt For Læringsledelse). Som en del af dette har forældre, lærere, pædagoger, elever og ledere besvaret en række spørgsmål i en kortlægningsundersøgelse. Resultatet af denne undersøgelse er klar, og der skal nu igangsættes et såkaldt datainformeret udviklingsarbejde. Processen starter på et fælles personalemøde tirsdag d. 12/1, hvor forvaltningen og inklusionscentret også er repræsenteret. I bilag 1 kan ledelsens første fortælling om skolens resultater læses. Vi går videre i dybden med kortlægningsundersøgelsen på næste bestyrelsesmøde. e. Psykologsituation. Christine er tilbage og Finn/Tora kører nogle af deres opgaver færdigt. Skolens socialrådgiver, Maria Munk, har fået nyt arbejde på Bornholm hvor hun også har bopæl. Der kommer en ny socialrådgiver, men der vil formentlig være en periode uden bemanding. Vi har bedt om en god overlevering af aktuelle sager. 5. Sager / emner til beslutning a. Forældrerepræsentanter til ansættelsesudvalg. Ansættelsesudvalget sammensættes af to forældrerepræsentanter, AMR og TR for lærerne, TR/AMR for pædagogerne, sekretær og ledelsen. Forældrerepræsentanterne er: Thomas og Lykke. Der har været 13 kandidater til stillingen som viceskoleleder forbi til kaffemøde med KA. Der er kommet 23 ansøgninger, heraf 4-5 sikre. Samtalerne finder sted mandag den 18.januar og tirsdag den 26.januar. b. Planlægning af mødet med klasserådene. Det foreslås at vi holder mødet tirsdag d. 8/3 kl Dagsorden for mødet skal defineres. Der sendes en invitation til kontaktforældrene med ønske om punkter til dagsordenen. Det klarer KA.

3 6. Sager / emner til behandling a. Opsamling og status på skolebestyrelsens behandling af områderne omkring inklusion, dysleksitilbud, specialundervisning, supplerende støtte, AKT, segregerede tilbud, specialøkonomi, etc. Oplæg ved KA Bestyrelsen har haft emnet oppe på fire møder siden august Sammenfattende kan status for arbejdet med området om inklusion og kompetencecentret beskrives ud fra en gennemgang af forskellige dokumenter: Vision og strategi for inklusion. Der er et ønske om at begrebet forpligtigende læringsfællesskaber styrkes, og at begrebet inklusion nedtones i teksten. Dokumentet lægges ud på Skoleporten efter gennemskrivning. Dette tager ledelsen sig af. Beskrivelse af AKT tilbud. Beskrivelsen lægges ud på Skoleporten efter at AKT folkene har gennemskrevet papiret. Som et hængeparti har vi familieklassen som har været et tilbagevendende punkt der aldrig er diskuteret selvstændigt. Status er, at der i indeværende skoleår endnu ikke er gennemført nogle forløb i familieklassen. Der har ikke været kandidater i første semester, og kun enkelte her i vinterperioden. Familieklassen er pt. på pause. Kommentarer ift. Familieklassen: Lykke: Vi skal se fremadrettet på tilbuddet. Thomas: Selvevaluering er ikke tilstrækkeligt. Der skal opstilles målbare kriterier, suppleret med brugerevaluering, så man har et sagligt grundlag at vurdere tilbuddets berettigelse på. Rikke: Det er en svaghed, at der ikke er opfølgning, fx i form af en handleplan fremadrettet. Barnet belyses fx yderligere gennem observation i klassen. Uffe: Hvis tilbuddet skal fortsætte, skal der også kigges tilbage. Thorleif v/ Thomas: Kik på rammen frem for symptomerne. Skolen arbejder pt. med et tiltag kaldet Cockpittet. Dette har fokus på eksklusionstruede elever. De elever som er tilknyttet (ni elever i oktober) er alle beskrevet via handleplaner, og sigtet er at få eleverne til at fungere bedre i almenundervisningen. Noget af undervisningen kan dog være i det oprettede cockpitlokale. Grunden kan være forhøjet stressniveau hos eleverne, social træning som ikke kan gøres i klassen, særlig faglig støtte som ikke kan gennemføres i klassen. Spørgsmålet er om der er behov for en særlig beskrivelse af konceptet om familieklassen og de erfaringer som er gjort hidtil? Hvis tilbuddet fortsætter så ja, ellers skal kræfterne bruges fremadrettet. Forebyggende støtte på 4. årgang. Vi håber på at kunne udvide dette område. Det er dog svært at finde ro til det, da mange akutte opgaver presser sig på. Sidste år arbejdede vi med den såkaldte trivselstrappe i personalegruppen, og har nogle beskrivelser og ønsker at arbejde videre med.

4 Side2/7 Overblik over inklusionsøkonomi. Der er pt. gang i en større undersøgelse forestået af Deloittes. Undersøgelsen består af flere elementer: o Dels en kvantitativ del som beskriver hvor mange ressourcer (personale og kroner) der bruges til støtte på over og under 9 timer, og af hvilken årsag støtten tildeles. o Dels en kvalitativ del hvor skolerne beskriver hvordan der arbejdes med forbyggende indsatser samt supplerende undervisning og specialundervisning. o Undersøgelsen spørger også til hvorvidt den eksisterende incitamentsmodel opleves som hensigtsmæssig og retfærdig. Vi har givet udtryk for, at der er et misforhold mellem den udmeldte ressource til Absalons Skole og vores faktiske udgifter, ligesom at det store egenbetalingsloft gør det svært at navigere med en sund økonomi, når specialopgaverne til tider virker vilkårlige (f.eks. tilflyttede elever). Der er deadline tirsdag d. 12/1 og i løbet af de næste to måneder kommer der tilbagemelding på resultaterne og den videre proces. Skolebestyrelsen vil blive orienteret undervejs. Procedure for støtte og vejledning fra kompetencecentret og inklusionscentret. Dette område er under fortsat udvikling. Sidste år havde skolen et aktionslæringsforløb omhandlende inklusion. Det er kompetencecentrets fortsatte fokus i højere grad at styrke almenundervisningens, end at arbejde med gammeldags forløb uden for klassen. Proceduren understøtter en sådan tænkning, og det har været på flere møder i kompetencecentret. Inklusionscentret er med dette udviklingsarbejde. Der tilstræbes også et tættere samarbejde mellem AKT og den faglige støtte. Der er programsat tre møder i foråret med dette på dagsordenen. Handleplan for AKT forløb + Handleplan for supplerende undervisning. Der arbejdes fortsat med at styrke evalueringsdelen i handleplanen. Dette skal kobles op på den arbejdet med synlig læring generelt. F.eks. hvordan kan vi se tegn på at den supplerende undervisning, AKT eller lign virker? Strategi og handleplan for skolens dysleksitilbud. Dette arbejde fortsættes. Jo bedre vi bliver til at spotte og formulere indsatserne dukker der nye problemstillinger op. F.eks. i forbindelse med afgangsprøverne. Vi har opmærksomhed på hvordan diagnosen dysleksi bruges. En del er i grænseområdet. Hvor går den nedre grænse ift. støtte? Skal man f.eks. have mere støtte for at flytte sig fra middel til over middel i dansk? Det er lykkes at få dysleksiområdet skrevet ind som et selvstændigt område i den kommunale læsehandlingsplan. KA laver en samlemappe til aktuelle dokumenter. Skal indsatsen være bred og forebyggende eller fokuseret/mere massiv til færre elever? Lykke: Dialogen med hjemmet omkring indsatsen kan blive bedre.

5 b. Status på arbejdsgrupperne. - Sikker skolevej: Lykke, Kasper o Seneste udvikling har været et trafikuheld. Lykke har skrevet til avisen, og Søren har leveret et interview. Politikerne er rimelig tavse. o Nogle forældre har oprettet en pressionsgruppe på Facebook. KA lægger et link på opslagstavlen på intra, så det kan deles med venlig hilsen forældrene i skolebestyrelsen. - Traditioner: Lykke, Mette, Hanne, Kasper o Fælles skolestart og -afslutning tale og sang. o En årlig temauge, der slutter af med fest. Forældrene skal inddrages aktivt i temaugen. o Bankospil. Overskud skal lægges i en støtteforening. Et støttemål kunne være ture, som klasserne ikke kunne komme afsted til under normale vilkår. Kunnet elevrådet eller andre elever tage sig af noget af det praktiske i forbindelse med bankoarrangementet? Er det nødvendigt at oprette en forening med bestyrelse? Gruppen arbejder videre med Hanne som nyt medlem. - En varieret skoledag: Hanne, Thomas, Thorleif Arbejdsgruppen nedlægges. - Undervisningsdifferentiering: Uffe, Torben, Kasper o Der arbejdes i to spor: dels styrkelsen af det faglige i almenundervisningen, og dels talentundervisning for udvalgte børn. o Efter arbejdsgruppens indsats sidste år, overgik projektet til en arbejdsgruppe bestående af lærere. o I indeværende år gennemføres der talentundervisning i fagene dansk, engelsk og matematik/science for mellemtrin og udskoling. Det har været nødvendigt at justere rammen for undervisningen pga. kollision med lovgivning (årsnorm og sluttidspunkt). Det har ikke været muligt at få dispensation. o Vi indgår i et samarbejde med forvaltning ift. næste skoleår. o Det almene spor: Kursus i undervisningsdifferentiering gennem fokus på læringsmål / Bodil Nielsen. MinUddannelse skal understøtte arbejdet med læringsmål. Der er parallellagt undervisning til holdundervisning. Dette er ikke udnyttet tilstrækkeligt. Talentundervisningen skal køre noget tid endnu, før vi er klar til at lade erfaringerne sive ned i almenundervisningen Arbejdsgruppen nedlægges

6 - Trivsel: Thomas, Kasper o APV for medarbejderne, som skolen kører dialogbaseret, er på trapperne. Vi henter desuden inspiration fra andre institutioner. APV vil blive gentaget efter et år, når skolereformen har sat sig. o Desuden vil der være fokus på social kapital, idet lærernes TR, AMR, souschef og leder deltager på 3-dages seminar primo december med dette emne i fokus. o Der gennemføres trivselsundersøgelser hvert år, og dertil har vi PFL undersøgelsen fra november 2015, som gennemføres igen i 2017 og o Der er netop gennemført en trivselsundersøgelse for personalet december Gruppen nedlægges. - Overgange: Thomas, Torben, Uffe, Kasper o Vi har kun arbejdet med overgange mellem folkeskolen og ungdomsuddannelserne. De interne overgange (herunder fra institution til skole) har ikke været i spil. o Der blev gennemført et lokalt overgangsmøde med deltagelse fra Katedralen, Roskilde Gymnasium og HTX. o Arbejdsgruppen omkring overgange blev droppet til fordel for deltagelse i et kommunalt projekt i Campus Roskilde regi. Vi deltager med to lærere i fagområderne: dansk, matematik og naturfag. Projektet kører muligvis også næste skoleår ( ). Arbejdsgruppen nedlægges. - Den åbne skole: Henrik, Lotte, Kasper o Første møde er afholdt med fokus på, hvad vi allerede gør, og hvad der kunne være interessant at arbejde med, især i forhold til, hvad man bør vide om Roskilde, når man bor her. Desuden blev et internationalt samarbejde omtalt. Gruppen talte om dilemmaet mellem at have faste pakker på bestemte årgange og individuelle initiativer. Et projekt for skoletrætte elever burde også overvejes. - Samarbejde mellem skole og pædagoger: Mette, Rikke, Asger, Søren Asger deltager fremover i et bestyrelsesmøde en gang om året for at give et sfoperspektiv. - Legepladsprojekt: Lykke, Hanne, Kasper o 3 mio. er bevilliget til Forvaltning er ind over og vil hjælpe med fondsstøtte. Bestræbelserne på at koble Kildegården og Absalons Torv er droppet, men vi vil fortsat se på samarbejdsmuligheder således at faciliteter kan bruges gensidigt. Vi skal ikke søge ind i samme fonde som Kildegårdsprojektet. Næste step er at formulere et projekt som tilgodeser vores elever, altså et

7 Side2/7 traditionelt skolegårdsprojekt for 3 mio. Dernæst skal vi forsøge at koble fonde på en udvidelse i retning af Absalons Torv. Der skal sættes gang i en proces der involverer personale og elever. Ledelsen ser på eksisterende materiale og designer en proces. Målet er at have beskrevet et skolegårdsprojekt sent i foråret Næste step er at involvere fonde. Arbejdsgruppen fortsætter. Inden ferien skal vi pege på hvad de tre millioner skal anvendes til. - Mad: Thorleif, Mette, Kasper, Signe og Hannah o Vi har holdt et møde og skal undersøge forskellige muligheder for kantine inden vi mødes igen. Arbejdsgruppen vil se bredt på emnet: kantine, madpakkekultur, mad i lokalområdet, madkundskab, madautomater, etc. Arbejdsgruppen fortsætter. 7. Evt. Venlig hilsen Kasper Nyholm Skoleleder Absalons Skole Møderække for skolebestyrelsen Dato Emne Tirsdag d. 25/ Trivselsmålinger Mandag d. 21/ Tirsdag d. 20/ Inklusionsarbejdet Torsdag d. 3/ Fravær / personale og elever Mandag d. 11/ Møde med klasserådene Tirsdag d. 9/ Budget 2016 Onsdag d. 16/ SFO Torsdag d. 28/ Mandag d. 6/6 2016

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/11 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Thorleif Frøkjær, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Fagfordeling på plads og skemalægning er i gang. Evalueringen af fagfordelingen var meget positiv.

ABSALONS SKOLE. Fagfordeling på plads og skemalægning er i gang. Evalueringen af fagfordelingen var meget positiv. , d. 30. maj 2016 Referat fra skolebestyrelsesmøde d. 30/5 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Henrik Ellefsen, Lykke Bang Frederiksen, Thorleif Frøkjær, Mette Gudman Henriksen, Uffe

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE Skolebestyrelsesmøde Torsdag d. 03.05.18 kl. 19.00-21.30 Store mødelokale HE Fremmødte: Anders, Jacob, Tine, Fredrik, Lone, Ken, John, Mette, Merete, Karl, Trine, Thomas (kommer senere) Afbud: Mahmed Godkendel

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Dagsordenspunkt Referat O/D/B. Generelt synes elevrådsrepræsentanterne, at de bliver hørt som elevråd.

Dagsordenspunkt Referat O/D/B. Generelt synes elevrådsrepræsentanterne, at de bliver hørt som elevråd. Referat af bestyrelsesmøde på Odense Friskole 20. januar 2015 - Kl. 17.00-20.00 Til stede: Birgit, Ann-Louise, Magnus, Stig, Lisbet, Torsten Bo, Hanne, Thomas H., Thomas A, Louise, Tommy Fraværende: Bjarne

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde Højvangskolen Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde Mødedato den 15-05-2013 kl. 17.30 til 20.00. Mødested: Personalerummet. 12-05-2013 B = Beslutningspunkt, O = Orienteringspunkt, D = Drøftelse Klokkeskovvej

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Tid: Kl. 17.00 18.00: Møde med skoleudvalgsformandskabet Kl. 18.00 18.30: Formøde forældre / spisning (tilmelding senest mandag kl. 12) Kl.

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

VOR FRUE SKOLE DAGSORDEN. Referat af Skolebestyrelsesmøde den 11. juni 2015 kl. 19.00 21.00. Formøde kl. 18.30 19.00 på skolens kontor

VOR FRUE SKOLE DAGSORDEN. Referat af Skolebestyrelsesmøde den 11. juni 2015 kl. 19.00 21.00. Formøde kl. 18.30 19.00 på skolens kontor VOR FRUE SKOLE Referat af Skolebestyrelsesmøde den 11. juni 2015 kl. 19.00 21.00 Formøde kl. 18.30 19.00 på skolens kontor Vor Frue Skole 2. juni 2015 Tilstede: Søren, Maria, Lene, Lars, Leif S, Mette,

Læs mere

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 28. september 2017 REFERAT Møde: Kl. 18.00 21.00 Sandwich serveres undervejs Tid: Kl. 18.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud: Stine Helgstrand,

Læs mere

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj Placering: Bjørnehøjskolen» Skolebestyrelsesmøder - Bjørnehøjskolen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 24-08-2017 kl.:

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE Referat af møde i skolebestyrelsen d. 30/10 2010 kl. 18.00 21.00 Deltagere: Birgitte West, Jesper Dauw, Hanne A. Brøndum, Lykke Bang Frederiksen, Thorleif Frøkjær, Martin Geysner, Jeppe Kobberø, Marianne

Læs mere

Fra elevrådet: Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 22. oktober 2018 kl i lokale 41

Fra elevrådet: Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 22. oktober 2018 kl i lokale 41 Himmelev Skole HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 22. oktober 2018 kl. 19 21.30 i lokale 41 Deltagere: Rikke Sejer forældrerepræsentant Søren Døygaard forældrerepræsentant Mette Kaas forældrerepræsentant

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Folkeskolereformen på Engbjergskolen. Tirsdag den 8. april 2014

Folkeskolereformen på Engbjergskolen. Tirsdag den 8. april 2014 Folkeskolereformen på Engbjergskolen Tirsdag den 8. april 2014 Første spadestik Engbjergskolen -Version 2014 Intentionen med folkeskolereformen Intentionen er, at det faglige niveau i folkeskolen skal

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 14. Juni 2017 klokken 18.00 21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Dina

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl.18.30 20.30 Fremmødte: Birgitte, Karoline, Dion, Gitte, Jesper, Pia og Kirsten (referent) Afbud: Maibritt 1. Godkendelse af referat fra mødet

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-03-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack Mødeleder: Mads Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Fraværende: Gro Kjær og Lone Pedersen, Trine Mette Petersen, Tobias Karlsen7D, Camilla Kansberg,

Fraværende: Gro Kjær og Lone Pedersen, Trine Mette Petersen, Tobias Karlsen7D, Camilla Kansberg, Skolebestyrelsesmøde mandag den 9.03.2015 kl. 19.00 21.30 Mødested: Ørstedskolen lokale 4.0.34 Referat: Deltagere: Solveig Stürup, Heidi Kaae Meyer, Jan Steendorph Petersen, John Petersen, Søren Sørensen,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d i personalerummet

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d i personalerummet Henrik Stenkil mødeleder Sigrit Bilsted Pedersen Helene Holm Filip Lauritzen Helene Persson Lizzette Gudmann Tina Brødsgaard Flemming Krogshave Peter Pedersen Mathias P. H. Andersen 9.a Jeppe S. Petersen

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato 30. januar 2017 Kl. 17-20 1 Godkendelse af dagsorden Alle Godkendt. Ansvarlig Tid Referat SR referent Afbud fra Louise, ME og Søren A. Kenneth til stede fra kl. 18:00.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 15.08.2019 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 15.08.2019 Kongsbjergskolens personalerum

Læs mere

Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon:

Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon: Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon: 39 57 67 00 E-mail: morkhoj@gladsae.dk Skolebestyrelsesmøde Dagsorden nr. 4, torsdag den 28. april 2016 kl. 18:30 21:00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole Deltagere ordinære møder Anders Christiansen (formand) Tina Pehrson (næstformand) Tanja Skov Jensen Helle Overgaard Anne Rye Jan Nørgaard Michael Mikkelsen Kristine Fooken Jensen Anne Mette Michelsen Søren

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 27-08-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Inviterede: Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE Dagsorden til møde i skolebestyrelsen d. 17. august 2011 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Jesper Dauw, Hanne A. Brøndum, Lykke Bang Frederiksen, Thorleif Frøkjær, Linda Bang Jessen, Jeppe Kobberø, Birgitte

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde nr

Referat skolebestyrelsesmøde nr skolebestyrelsesmøde nr. 32-2019 Tirsdag d. 20/8 kl. 18.30 20.30 Næste møde: Møderække 2019-20: Tirsdag d. 20/8, Onsdag d. 25/9 Undløse, 8/10, torsdag d. 24/10 Jyderup og dialogmøde med udvalget, d. 25/11

Læs mere

Dagsorden skolebestyrelsesmøde d. 29. januar 2018 kl på Ganløse Skole

Dagsorden skolebestyrelsesmøde d. 29. januar 2018 kl på Ganløse Skole Dagsorden skolebestyrelsesmøde d. 29. januar 2018 kl. 19.00 21.30 på Ganløse Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Brad Thompson Forældrerepræsentanter: Christina Sindt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 13

Skolebestyrelsesmøde nr. 13 . Skolebestyrelsesmøde nr. 13 Mandag d. 30. oktober på afd. Undløse 18.30-20.30 De næste møder torsdag d. 23/11 Jyderup mandag d. 15/1 Knabstrup onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 51 Onsdag d. 16. august 2017 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

Bilag 8 Trivselsmåling Vurdering af resultater

Bilag 8 Trivselsmåling Vurdering af resultater Ådalens Skole Udvikling Hvordan har udviklingen været i trivselsmålingens indikatorer? Social trivsel Rapporten viser, at der er sket en generel positiv udvikling i forhold til om eleverne er glade for

Læs mere

Tilsynsplan skoleåret 2011/2012

Tilsynsplan skoleåret 2011/2012 Tilsynsplan skoleåret 2011/2012 Dato Tid Indhold Mandag d. 22.-8. 17.00 20.00 Bestyrelsesmøde. Dialog i forhold til tilsynsrapporten. Forventninger til tilsynet. Gennemgang af tilsynsplan. Torsdag d. 15.-9.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl i lokale 41

Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl i lokale 41 Himmelev Skole HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl. 19 21.30 i lokale 41 Deltagere: Rikke Sejer forældrerepræsentant Søren Døygaard forældrerepræsentant Mette Kaas forældrerepræsentant

Læs mere

Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon:

Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon: Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon: 39 57 67 00 E-mail: morkhoj@gladsae.dk Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 10, onsdag den 26. november 2015 kl. 18:30 21:00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Læs mere

Skoleledelsen udvikler i samarbejde med medarbejdere og i dialog med forældre mål og strategier, som udmøntes i handleplaner.

Skoleledelsen udvikler i samarbejde med medarbejdere og i dialog med forældre mål og strategier, som udmøntes i handleplaner. 28.10.17 Langhøjskolen skolen som fælles projekt Inklusionshandleplan Langhøjskolen har tydelig retning og lederskab i forhold til arbejdet med inkluderende læringsmiljøer, hvilket sikrer en tydeligere

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm.

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm. Skolebestyrelsesmøde 22.08.2017 Kl. 19-21 Møderum/Ny adm. Koltvej 17-19 Fremmødte: B. Hatting, Kaja M. Madsen, Dorthe S. Rasmussen, Lise Grønbæk, Lene M. Kruse, Kristian Balle, Ulla Korsgaard, Roed, Karin

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

MØDE I: Skolebestyrelsen DATO: MØDESTED: Kontorgangen KAG KLOKKEN: 17: EMNE: Skolebestyrelsesmøde SAGSNR:

MØDE I: Skolebestyrelsen DATO: MØDESTED: Kontorgangen KAG KLOKKEN: 17: EMNE: Skolebestyrelsesmøde SAGSNR: REFERAT MØDE I: Skolebestyrelsen DATO: 23.02.2017 MØDESTED: Kontorgangen KAG KLOKKEN: 17:30 19.30 EMNE: Skolebestyrelsesmøde SAGSNR: 34681-15 DELTAGERE: AFBUD: MØDENR.: 1-2017 Tina Vester Jensen, Martin

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole Skole Sengeløse Skole Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE mandag den 7.december 2015 kl. 18.30 21.00 i personalerummet Til stede: Ricard Farina, Signe Sørensen, Henrik J Mortensen, Brian Hjermind, Simon Kjøller,

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Tid. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Tid. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Tid Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne Formål & ønsket resultat Referat (tekst) Aktion Deadline Dato: 2014-02-27 Ordstyrer: Helene Til stede:, Bo, Kasper, Jytte, Rikke (8D), Tanja, Birgitte, Helene,

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-08-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Michael, Jack, Helle, Kristian Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 30. april 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 30-09-2019 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Helle, Lise-Lotte, Mads Inviterede: Suppleant er indkaldt, men har desværre ikke mulighed for at deltage Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsen. Dato: 25. september 2018 Tid: Sted: Mødelokale 115 på Tøndervej. Emne: Skolebestyrelsesmøde

Referat. Skolebestyrelsen. Dato: 25. september 2018 Tid: Sted: Mødelokale 115 på Tøndervej. Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Dato: 25. september 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Mødelokale 115 på Tøndervej Emne: Skolebestyrelsesmøde i = informationspunkt, d = punkt til drøftelse, b = punkt til beslutning, h= høring Mødedeltagere:

Læs mere

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret 2016-2017 I løbet af et skoleår sker der ganske meget på en skole. Denne årsberetning giver et overblik over de aktiviteter

Læs mere

Fra-til Kl. 18 20.30 Indkalder Christina Nørgaard

Fra-til Kl. 18 20.30 Indkalder Christina Nørgaard Art. Tid Ved 5 Tel efon skole 88 88 56 00 Tel efon SFO 88 88 56 30 Røjl emose ve j 9, Strib / 550 0 Middelfar t Strib Skole Dato 1/11 Møde Skolebestyrelsesmøde Mødedato Onsdag den 4. november 2015 Fra-til

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 23. januar 2018 kl I personalerummet

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 23. januar 2018 kl I personalerummet Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 23. januar 2018 kl.18.00 21.00 I personalerummet 1. Bemærkninger til dagsorden Anja Hvem skriver i næste Forældrenyt deadline fredag d. 2. februar? 2. Elevrådets punkt Elevrådsrepræsentanterne

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl. 18.30 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Tove Lind, Miki Kalfner, Daniel Denta, Christina Grøntved,

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 7/3 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Charlotte, Mulle, Pia, Kim, Frank, Tine, Troels, Anders Fraværende: Annette, Helle, Ida, Allan Elevråd: Ali, Dagsorden:

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d kl Mødelokalet på skolens kontor

Skolebestyrelsesmøde mandag d kl Mødelokalet på skolens kontor Skolebestyrelsesmøde mandag d. 23.01.17 kl. 19.00-21.30 Mødelokalet på skolens kontor Fremmødte: Tine, Mette, Anders, Merete, Thomas, Rasmus, John, Fredrik, Karl og Trine. Freja og Emma (elevrep.) Afbud:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden til mødet d. 25.05.2016 Afd. Boesager Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Afdeling: Boesager Møde nr.:7/2016 Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,, Pia Markersen,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant) Denise Robinson (forældrerepræsentant)

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 29-08-2016 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Larsen, Michael Kristensen Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 26-10-2016 Kl.: 17.30-20.00 Fraværende: Sussie, Lise-Lotte, Michael K, Magnus og Emma Mødeleder: Michael L Referent: Lene Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette?

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde d kl på Vemmedrupskolen.

Referat. Skolebestyrelsesmøde d kl på Vemmedrupskolen. Afbud fra: Anja, Randi, Tidsramme: kl. 17:30-20:00 Deltagere: Dorthe, Julie, Mette, Dan, Maria, Anni, Torben, Michael, Thomas, elevråd: Rosa. 1. Godkendelse af referat fra d. 8.1.2016 (5 minutter) 2. Velkommen

Læs mere

Mødeleder: Michael. Referent: Annika. Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Mødeleder: Michael. Referent: Annika. Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 19. 0kt. 2015 Kl: 18.30-21.00 Fraværende: Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger Rundtur

Læs mere

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018 Klokkerholm Skole Information til forældre Juni 2018 Distrikt Hjallerup Klokkerholm udgør sammen med Hjallerup og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer distriktsleder

Læs mere

Skolebestyrelse REFERAT. Mandag den 18. september 2017 kl Sted: Nivå Skole NORD, stort mødelokale

Skolebestyrelse REFERAT. Mandag den 18. september 2017 kl Sted: Nivå Skole NORD, stort mødelokale Mandag den 18. september 2017 kl. 18-21 Sted: Nivå Skole NORD, stort mødelokale Deltagere: Annemette Ottesen, Per Koch Jensen, Charlotte Schrøder, Anne Katrine von Staffeldt, Thomas Skou Hansen, Maria

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael Skolebestyrelsesmøde Mødedato 06.03.2019 Mødested/lokale SIM - Mødet påbegyndt kl. 17.00 Mødet afsluttet senest kl. 19.00 Deltagere Skolebestyrelsen Afbud: Rikke Markmann, Amalie Engelbrecht Emne (ansvarlig)

Læs mere

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24 ÅRSHJUL FOR SKOLEBESTYRELSEN Baggrund Et årshjul kan være med til at give overblik over skolebestyrelsens arbejde både for skolebestyrelsen selv og også for de øvrige forældre, som kan få indblik i, hvornår

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 13-06-2017 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: elever Mødeleder: Referent Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Tilstede: Sanne Hansen, Kirsten Knudsen, Helle Ertmann, Helle Nissen, Ruth Haltrup, Tina Nielsen, Rikke Rasmussen, Hanne Frisgaard og Lene

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 5. maj 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge- afbud Jacob G. Sand Merete Hviid Flensborg Pia Søndergaard

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl 1 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Afbud: Bemærk: Jacob, Thomas, Maria, Jytte og Michael (H)øring eslutning rientering (D)røftelse Ordstyrer: Simon

Læs mere

Bilag 9 Faglig fordybelse/lektiecafé

Bilag 9 Faglig fordybelse/lektiecafé Opsamling fra spørgeskema til udskolingselever Skoleafdelingen har bedt Fælles Elevråd om at tage stilling til, hvilke af de syv fokusområder, der har været mest relevant for dem at blive hørt i forhold

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den 13. maj 2013

Referat af skolebestyrelsesmøde den 13. maj 2013 Referat af skolebestyrelsesmøde den 13. maj 2013 Deltagere: Fraværende: Eva Schultze, Martin Toudal, Ole Nørholm, Thomas Eriksen Jørgen Rolander, Hanne Lolholm, Claus Wandall og Lisbeth Noe. Mette Linding,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 28. januar 2015

Skolebestyrelsesmøde 28. januar 2015 Brøndby Strand Skole Skolebestyrelsesmøde 28. januar 2015 Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 28. januar 2015 kl. 18-21 Indskolingen 1-2 Dirigent: Allan Boeriis Referent: Rikke Rubek Tilstedeværende: Allan

Læs mere

Trivselsplan. Skolen på Islands Brygge Indhold. Trivselsplanens formål... 2 Begreber... 2 Status... 3 Forebyggelse... 4

Trivselsplan. Skolen på Islands Brygge Indhold. Trivselsplanens formål... 2 Begreber... 2 Status... 3 Forebyggelse... 4 Trivselsplan Skolen på Islands Brygge 2018 Indhold Trivselsplanens formål... 2 Begreber... 2 Status... 3 Forebyggelse... 4 1 Trivselsplanens formål Med udgangspunkt i skolens værdigrundlag og de nationale

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde nr

Referat skolebestyrelsesmøde nr skolebestyrelsesmøde nr. 27-2019 Tirsdag d. 26/2 kl. 18.30 20.30 Jernløse Næste møder: onsdag d. 27/3 Jyderup, torsdag d. 11/4 Undløse, mandag d. 20/5 Knabstrup, tirsdag d. 18/6 Kildebjerg. DELTAGERE Forældre:

Læs mere

Emne: Skolebestyrelsesmøde

Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde 25. september 2018 Møde dato 25. september 2018 Møde tidspunkt Kl. 17:15-19:00 Mødeleder Hans Henrik Kristensen Mødested Vester Nebel Skole Møde nr. 2 Afbud til mabr@kolding.dk

Læs mere