Region Midtjylland Regionssekretariatet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Region Midtjylland Regionssekretariatet"

Transkript

1 Region Midtjylland Regionssekretariatet Viborg, den 5. februar 2014 /SUBERG Referat fra møde i åben dagsorden Deltagere: Koncerndirektør Ole Thomsen, Lægelig direktør Christian Møller-Nielsen, Hospitalsenhed Midt, Chefsygeplejerske Tove Kristensen, Hospitalsenhed Midt, Hospitalsdirektør Lars Dahl Pedersen, Hospitalsenhed Midt (fra kl ), Hospitalsdirektør Thomas Pazyj, Regionshospitalet Randers, Lægelig direktør Lone Winther, Regionshospitalet Randers, Sygeplejefaglig direktør Marianne Jensen, Regionshospitalet Randers, Hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen, Hospitalsenheden Horsens, Sygeplejefaglig direktør Inge Pia Christensen, Hospitalsenheden Horsens, Lægelig direktør Jørgen Schøler Kristensen, Hospitalsenheden Horsens, Lægelig direktør Jens Friis Bak, Hospitalsenheden Vest, Sygeplejefaglig direktør Ida Gøtke Hansen, Hospitalsenheden Vest (fra kl ), Hospitalsdirektør Henning Vestergaard, Hospitalsenheden Vest (fra kl. 9.15), Hospitalsdirektør Gert Sørensen, Aarhus Universitetshospital, Lægelig direktør Claus Thomsen, Aarhus Universitetshospital, Sygeplejefaglig direktør Vibeke Krøll, Aarhus Universitetshospital, Sygeplejefaglig direktør Claus Lassen Graversen, Psykiatri og Social, Lægelig chef Erika Frisch-knecht, Præhospitalet, Driftschef Else Ammitzbøll Rasmussen, Præhospitalet, Hospitalsapoteker Henny Jørgensen, Hospitalsapoteket, Vicedirektør Christian Boel, Sundhedsplanlægning (fra kl ), Afdelingschef Ditte Hughes, Koncern-HR, Uddannelse, Udvikling og Arbejdsmiljø, Sekretariatschef Carsten Lind, Regionssekretariatet, Afdelingschef Mette Just Kjølby, Folkesundhed og Kvalitetsudvikling, Afdelingschef Hans Peder Graversen, Kvalitet og Sundhedsdata, Praksiskoordinator Jens M. Rubak, Vicedirektør Kjeld Martinussen, Nære Sundhedstilbud, Afdelingschef Jørn Mørup, Koncern HR og Fuldmægtig Joachim Futtrup, Regionssekretariatet (referent). Fraværende: Afdelingschef Frank Neidhardt, Indkøb og medicoteknik, Konstitueret it-chef Kenneth Becker, Koncern-IT, Økonomidirektør Per Grønbech, Koncernøkonomi, Socialchef Ann- Britt Wetche, Koncerndirektør Anne Jastrup, Direktør Gert Pilgaard, Psykiatri og Social, Lægelig direktør Per Jørgensen, Psykiatri og Social, Souschef Mette Jensen, Koncernøkonomi. Øvrige deltagere: Chefkonsulent Anne Brøcker, Sundhedsplanlægning (til og med punkt 5).

2 Godkendelse af referat fra seneste møde (kl. 9.00) Det indstilles, at referatet godkendes. Seneste møde i Strategisk Sundhedsledelsesforum blev afholdt den 19. december Referatet vedlægges til godkendelse. Referatet blev godkendt. Vibeke Krøll efterlyste en opfølgning på drøftelsen om Vision og Strategi- og handleplan.

3 Akutprogram - orientering (kl min. - inkl. punkt 3 og 4) Det indstilles, at orienteringen tages til efterretning. Ole Thomsen orienterer om faglig gennemgang af akutmodtagelserne samt om de kommende dialogmøder, hvor akutområdet er på dagsordenen. Ole Thomsen orienterede kort om status. Akutområdet bliver tema på næste dialogmøde, og et af emnerne her vil være hospitalsledelsernes vision og strategi for akutområdet. Kredsen havde efterfølgende en længere snak angående de beslutninger, der er truffet på de tidligere møder. Se opsamlingsnotat som vedlægges sammen med referatet.

4 Akutprogram. Nedsættelse af Triage-arbejdsgruppe Administrativ akutprogramgruppe indstiller, at kommissoriet vedtages, og arbejdsgruppen sættes i gang snarest muligt. Et af de overordnede, fælles mål i Akutprogrammet handler om triage. Med henblik på at understøtte dette overordnede mål, foreslås nedsat en arbejdsgruppe, der kan sikre fremdrift og koordinering i det videre arbejde med udvikling af kontaktårsagskort. Arbejdsgruppen nedsættes i regi af Akutfølgegruppen, der fungerer som fagligt sparringsog udviklingsorgan på akutområdet. Akutfølgegruppen behandlede forslag til kommissorium på sit møde den 13. januar, og har tilsluttet sig uden yderligere kommentarer. Gruppen foreslås nedsat snarest muligt med henblik på at have færdiggjort arbejdet med udgangen af Indstillingen blev godkendt, idet det aftaltes, at gruppen skal sikre, at der etableres en organisation, der kan sikre den fortsatte faglige udvikling. Kredsen drøftede, hvordan sammenhængen til andre systemer, f.eks. Klinisk Logistik, akutjournal og PPJ sikres. Dette skrives ind i kommissoriet som en hensigt. Dernæst drøftedes det, hvordan de andre specialer involveres i processen. Det aftaltes, at de relevante specialeråd høres.

5 Akutprogram - Milepæle Administrativ akutprogramgruppe indstiller at vedlagte udkast til milepæle for Akutprogrammet drøftes og - med eventuelle ændringer - vedtages som overordnet tidsplan for udfoldelse af akutprogrammet. Punktet er udsat fra sidste møde, den 19. december 2013, hvor det kun kortvarigt blev drøftet. På baggrund af møde i Akutprogramstyregruppen/Strategisk Sundhedsledelsesforum den 28. november 2013, hvor der blev efterlyst flere konkrete milepæle for arbejdet i Akutprogrammet, har Administrativ akutprogramgruppe udarbejdet vedlagte forslag til milepæle. Vedrørende de konkrete rettelser af milepælspapiret henvises der til det vedlagte opsamlingsnotat. Kredsen drøftede behovet for klarhed over, hvilke forventninger vi har til de læger, der skal agere i akutafdelingerne i stedet for akutlægerne. Det oplystes, at der arbejdes på et uddannelsesforløb for lægerne. Der er et akut behov for data på akutområdet. Det aftaltes, at der fremlægges en tidsfrist for strategi- og handleplan samt leveranceplan på næste møde. Der skal desuden udpeges en lille gruppe, der sammen med Jørgen Schøler og Gert Sørensen skaber et samlet overblik over it- og dataunderstøttelse på akutafdelingerne.

6 Arbejdet med fordeling af lægelige uddannelsesstillinger i Region Midtjylland tilbageblik og fremadrettede perspektiver (60 min. - kl ) Punktet bliver afviklet som "rådslagning". Ole Thomsen fremlagde først sine refleksioner om processen i forbindelse med fordelingen af lægelige uddannelsesstillinger. Kredsen gennemførte en drøftelse af sagen som rådslagning og efterfølgende samlede Ole Thomsen op på drøftelserne, herunder i forhold til det faglige rådgivningssystem.

7 Aktuelle emner (kl min.) Ole Thomsen og Anne Jastrup orienterer om aktuelle emner. Intet under dette punkt.

8 Implementering af "På patientens præmisser" (kl min.) Det indstilles, at plan for implementering af "På patientens præmisser" tages til efterretning, og det drøftes, hvordan samspillet mellem regionens stabe og driftsenheder konkret skal foregå, herunder på hvilken måde enhederne skal inddrage hinanden i arbejdet. Region Midtjyllands Sundhedsplan Fælles ansvar for sundhed - blev besluttet på regionsrådsmødet den 30. oktober Med den nye sundhedsplan er kursen sat for de kommende års arbejde med sundhed i regionen. Planen indeholder tre hovedspor: På patientens præmisser Sundhed og sammenhæng Den bedste kvalitet. Sporet På patientens præmisser er gennemgående i hele sundhedsplanen. Målsætningen er, at den gældende kultur for patientinddragelse rykkes til et nyt og mere involverende niveau gældende for sundhedsprofessionelle, patienter såvel som pårørende. Med Budgetforlig 2014 for Region Midtjylland er der afsat midler til en tværgående indsats på koncernniveau med fokus på På patientens præmisser med aktiv inddragelse af sundhedspædagogik på en ny og banebrydende måde. Samtidig vægtes det højt at skabe mere lighed i sundhed via en differentieret indsats. Der er afsat i alt 6 mio. kr. årligt til arbejdet med de to temaer: 1. Indsatser vedrørende øget lighed i sundhed Med henblik på at skabe øget lighed i sundhed er der tilrettelagt to indsatser, hvor der i alt er afsat 3 mio. kr. årligt. Indsatserne vedrører henholdsvis helbredstjek af borgere med psykisk sygdom og pilotprojekt med socialsygeplejersker med et særligt kendskab til de miljøer. 2. På patientens præmisser Til understøttelse af På patientens præmisser med inddragelse af sundhedspædagogik, er der afsat 3 mio. kr. årligt. Den udarbejdede plan for implementering af "På patientens præmisser" er behandlet i og godkendt af direktionen på direktionsmøde den 17. december Med planen er der truffet beslutning om på koncernniveau at iværksætte en helhedsorienteret implementering af "På patientens præmisser". For at sikre en samlet retning i regionen, hvad angår patientcentreret praksis på tværs af koncernen, samarbejdes om fælles indsatser med det formål at understøtte hospitalernes og psykiatriens arbejde på

9 8 området. Indsatserne vil bygge på fælles initiativer med samtidig plads til lokale initiativer. Den helhedsorienterede indsats vil ske med afsæt i intentionerne i Sundhedsplanen gennem to hovedaktiviteter: 1. Kommunikation af fortællingen om kulturforandringen "På patientens præmisser" 2. Instrumentelle tilgange med afsæt i "Fælles beslutningstagen" og "Brugerstyret behandling". Udsættes til næste møde. CfK sender materiale ud fra Aarhus Universitetshospital om patientinvolvering med henblik på, at de andre hospitaler giver input.

10 Fremtidig organisering af Center for E-læring (kl min.) Det indstilles, at orienteringen om den fremtidige organisering af Center for E-læring tages til efterretning. Center for E-læring i Region Midtjylland (CERM) blev oprettet af Strategisk Sundhedsledelsesforum den 16. juni 2011, hvor der samtidig blev besluttet, at CERM skulle afrapportere årligt til Lederforum for Kvalitet og til Strategisk HR-Forum. CERM er normeret til 8,3 medarbejdere og har hidtil været organisatorisk placeret på Aarhus Universitetshospital. For at fremme og understøtte fokus på og synergi mellem kompetenceudvikling via Center for E-læring i Region Midtjylland (CERM) og Koncern HR, anbefaler hospitalsledelsen på Aarhus Universitetshospital, formanden for styregruppen, administrationschef Børge Bossen, Aarhus Universitetshospital (tidligere Regionshospitalet Randers) og Koncern HR en organisatorisk tilknytning af CERM til Koncern HR Uddannelse, Udvikling og Arbejdsmiljø. Den organisatoriske tilknytning til Koncern HR, Uddannelse, Udvikling og Arbejdsmiljø skal sikre CERM en mere enkel organisation med klare beslutningsveje og ansvarsfordeling til gavn for CERM's opgavevaretagelse. Derudover ses det som vigtigt for CERM s opgavevaretagelse, at centeret knyttes tættere på de koncerntværgående tiltag, som er igangsat af Strategisk HR-forum omkring etableringen af en overordnet politik/strategi for uddannelsesområdet samtidig med, at centeret fastholder sin forankring til regionens enheder. CERM's kommende organisatoriske flytning til Koncern HR har været drøftet på LMU i administrationen på Aarhus Universitetshospital den 20. juni 2013 og i Aarhus Universitetshospitals HMU den 23. september Medarbejdersiden ved begge MED-organisationer har udtrykt opbakning til den fremtidige organisering af CERM. Taget til orientering. Præhospitalet inviteres til at deltage i drøftelser vedrørende center for E-læring i Strategisk HR-forum.

11 Næste møde Næste møde i Strategisk Sundhedsledelsesforum er den 27. februar 2014 fra kl Mødet afholdes i Regionshuset Viborg. Næste møde i Strategisk Sundhedsledelsesforum afholdes den 27. februar 2014 fra kl Mødet afholdes i Regionshuset i Viborg.

12 Eventuelt Gensidig orientering mellem deltagerne. Intet under eventuelt.

På patientens præmisser - hvordan?

På patientens præmisser - hvordan? Regionshuset Aarhus Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Centersekretariatet Olof Palmes Allé 15 DK 8200 Aarhus N Tel. + 45 7841 0000 cfk@rm.dk www.cfk.dk Sundhedsplan for Region Midtjylland 2013 Dato 14.01.2014

Læs mere

Kommissorium for tema 6: Ikke kliniske områder spareplan

Kommissorium for tema 6: Ikke kliniske områder spareplan Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Kommissorium for tema 6: Ikke kliniske områder spareplan 2015-2019 Styregruppen

Læs mere

Til Styregruppen vedrørende evaluering af Region Midtjyllands organisationsplan

Til Styregruppen vedrørende evaluering af Region Midtjyllands organisationsplan Regionssekretariatet Til Styregruppen vedrørende evaluering af Region Midtjyllands organisationsplan Tel. 8728 5000 www.regionmidtjylland.dk Referat af 2. møde i styregruppen vedrørende evaluering af Region

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet

Region Midtjylland Regionssekretariatet Region Midtjylland Regionssekretariatet Viborg, den 13. november 2013 /SUBERG Referat fra møde i åben dagsorden. 1 1-01-72-4-13 1. Godkendelse af referat fra seneste møde (kl. 8.30-5 minutter) Det indstilles,

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat. til møde i Akutprogramstyregruppe 18. juni 2015 kl. 08:00 i F4, Regionshuset i Viborg

Region Midtjylland Sundhed. Referat. til møde i Akutprogramstyregruppe 18. juni 2015 kl. 08:00 i F4, Regionshuset i Viborg Region Midtjylland Sundhed 1922. juni 2015 /ANBROE Referat til møde i Akutprogramstyregruppe 18. juni 2015 kl. 08:00 i F4, Regionshuset i Viborg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af referat

Læs mere

Kommissorium for tema 8: Arbejdsgange, kapacitetsudnyttelse og forenkling spareplan

Kommissorium for tema 8: Arbejdsgange, kapacitetsudnyttelse og forenkling spareplan Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Kommissorium for tema 8: Arbejdsgange, kapacitetsudnyttelse og forenkling spareplan

Læs mere

Kommissorium for tema 4: Psykiatrien spareplan Styregruppen har til opgave at finde forslag til besparelser inden for psykiatrien.

Kommissorium for tema 4: Psykiatrien spareplan Styregruppen har til opgave at finde forslag til besparelser inden for psykiatrien. Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Kommissorium for tema 4: Psykiatrien spareplan 2015-2019 Styregruppen har til

Læs mere

Oversigt over MEDudvalg i Region Midtjylland 2014

Oversigt over MEDudvalg i Region Midtjylland 2014 Oversigt over MEDudvalg i Region Midtjylland 2014 Koncern HR, Viborg, HH Juni 2014 Region Midtjylland i alt Udvalg ledelses medarbejder Regions-MEDudvalget 1 11 23 Hoved-MEDUdvalg 1 strengede 7 85 107

Læs mere

Kommissorium for tema 2: Planlagte forløb spareplan

Kommissorium for tema 2: Planlagte forløb spareplan Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Kommissorium for tema 2: Planlagte forløb spareplan 2015-2019 Styregruppen har

Læs mere

GODKENDT på møde i Akutfølgegruppen den 21. februar 2014

GODKENDT på møde i Akutfølgegruppen den 21. februar 2014 Regionshuset Viborg Strategisk Kvalitet Kvalitet og Data GODKENDT på møde i Akutfølgegruppen den 21. februar 2014 Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 www.regionmidtjylland.dk Referat Mødet

Læs mere

Referat. af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Udvikling den 30. april 2014

Referat. af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Udvikling den 30. april 2014 Region Midtjylland Regionssekretariatet Viborg, den 4. juni 2014 /LOHOLK Referat af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional den Til stede: Anne Jastrup, Hans Fredborg, Jes Pedersen, Carsten

Læs mere

Kommissorium for tema 5: Klinisk service spareplan

Kommissorium for tema 5: Klinisk service spareplan Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Kommissorium for tema 5: Klinisk service spareplan 2015-2019 Styregruppen har

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat

Region Midtjylland Sundhed. Referat Region Midtjylland Sundhed 30. juni 2015 /ELSJOA Referat til møde i Koordinationsudvalg for hospitaler og universitet 26. maj 2015 kl. 15:30 i HL's mødelokale, Nørrebrogade 44 Indholdsfortegnelse Pkt.

Læs mere

Forretningsudvalget (Direktørforum) Møde 6. marts 2017

Forretningsudvalget (Direktørforum) Møde 6. marts 2017 Forretningsudvalget (Direktørforum) Møde 6. marts 2017 Side 1 af 5 Mødedeltagere: Lægefaglig direktør Claus Thomsen, Aarhus Universitetshospital (Afbud) Sygeplejefaglig direktør Inge Pia Christensen, Aarhus

Læs mere

Klyngestyregruppe. Klynge-temagruppe for børn, unge og familien. Faste grupper. Ad hoc grupper

Klyngestyregruppe. Klynge-temagruppe for børn, unge og familien. Faste grupper. Ad hoc grupper Kommissorium for Klyngestyregruppe for Midtklyngen 2016 [AS 2. UDKAST] Baggrund Med Sundhedsaftalen 2015-2018 er der sat en fælles politisk retning for udviklingen af det sammenhængende og nære sundhedsvæsen

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om evaluering af Region Midtjyllands organisationsplan. til Regionsrådets møde den 14.

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om evaluering af Region Midtjyllands organisationsplan. til Regionsrådets møde den 14. Region Midtjylland Orientering om evaluering af Region Midtjyllands organisationsplan Bilag til Regionsrådets møde den 14. november 2007 Punkt nr. 12 Oversigt over delevalueringer, der indgår i evaluering

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat. fra møde i Koordinationsudvalg for folkesundhedsområdet 6. juni 2013 kl. 13:00 Olof Palmes Allé 15 Lok.

Region Midtjylland Sundhed. Referat. fra møde i Koordinationsudvalg for folkesundhedsområdet 6. juni 2013 kl. 13:00 Olof Palmes Allé 15 Lok. Region Midtjylland Sundhed Viborg, den 17. juni 2013 /KRIDRE Refer fra møde i Koordinionsudvalg for folkesundhedsområdet 6. juni 2013 kl. 13:00 Olof Palmes Allé 15 Lok. F3 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst

Læs mere

Kommissorium for tema 3: Praksisområdet spareplan Styregruppen har til opgave at finde forslag til besparelser inden for praksisområdet.

Kommissorium for tema 3: Praksisområdet spareplan Styregruppen har til opgave at finde forslag til besparelser inden for praksisområdet. Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Kommissorium for tema 3: Praksisområdet spareplan 2015-2019 Styregruppen har

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet

Region Midtjylland Regionssekretariatet Region Midtjylland Regionssekretariet Viborg, den 12. maj 2014 /SUBERG Refer fra møde i åben dagsorden Deltagere: Koncerndirektør Ole Thomsen, Sygeplejefaglig direktør Tove Kristensen, Hospitalsenhed Midt,

Læs mere

Oversigt over MEDudvalg i Region Midtjylland 2016

Oversigt over MEDudvalg i Region Midtjylland 2016 Oversigt over MEDudvalg i Region Midtjylland 2016 Koncern HR, Viborg, HH august 2016 Region Midtjylland i alt Udvalg ledelses medarbejder Regions-MEDudvalget 1 11 24 Hoved-MEDUdvalg 1 strengede 7 85 109

Læs mere

a. APV Lars Hansson bad de tilstedeværende fortælle, hvordan APV-processen forløber i deres respektive afdelinger.

a. APV Lars Hansson bad de tilstedeværende fortælle, hvordan APV-processen forløber i deres respektive afdelinger. Regionshuset Viborg Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Referat fra Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling

Læs mere

Referat. af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Udvikling

Referat. af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Udvikling Region Midtjylland Regionssekretariet 18. december 2015 /LOHOLK Refer af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Til stede: Peder bang, Mona Anker, Holger Schildt Knudsen, Peter Hansen, Connie

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet

Region Midtjylland Regionssekretariatet Region Midtjylland Regionssekretariet 9. april 2015 /LOHOLK Refer af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Til stede: Peder Bang, Ulrik Serges, Mona anker, Rikke Dalsgaard, Connie Waldstrøm,

Læs mere

Handleplan vedr. udredningsret i somatikken

Handleplan vedr. udredningsret i somatikken Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Handleplan vedr. udredningsret i somatikken Målsætning Det er Region Midtjyllands

Læs mere

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg)

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg) Regionshuset Viborg Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Dagsorden

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet

Region Midtjylland Regionssekretariatet Region Midtjylland Regionssekretariatet Viborg, den 9. juni 2011 /SUBERG Referat fra møde den 6. juni 2011 i det rådgivende udvalg vedrørende hospitaler åben dagsorden Alle medlemmer var mødt, undtagen

Læs mere

Kommissorium for Styregruppen for Sundhedsaftalen i Horsens-klyngen

Kommissorium for Styregruppen for Sundhedsaftalen i Horsens-klyngen Kommissorium for Styregruppen for Sundhedsaftalen 2015-2018 i Horsens-klyngen Dette kommissorium beskriver den overordnede ramme for det tværsektorielle samarbejde mellem hospital, kommune og praktiserende

Læs mere

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser REFERAT Møde i: Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser Dato: 10. september 2015 Kl.: 9:00-12:00 Sted: Deltagere: Hvidovre Hospital, Kettegård Alle 30, 2650 Hvidovre lokale

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeindkaldelse Mødeforum: Overordnet samarbejdsorgan for klinisk undervisning Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30 Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Bodil Primsø Tove

Læs mere

Region Midtjylland. Referat

Region Midtjylland. Referat Region Midtjylland Sundhed Viborg, den 14. december 2012 /KRIDRE Referat af mødet i Koordinationsudvalg for folkesundhedsområdet 5. december 2012 kl. 13:00 i Regionshuset Århus, Olof Palmes Allé 15, Lok.

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag den 8. april 2008 kl i lokale F7. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg)

Dagsorden. Tirsdag den 8. april 2008 kl i lokale F7. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg) Regionshuset Viborg Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Dagsorden

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat

Region Midtjylland Sundhed. Referat Region Midtjylland Sundhed Viborg, den 7. august 2014 /SANNBJ Refer fra mødet i Koordinionsudvalg for hospitaler og universitet 19. maj 2014 kl. 13:30 i Lokale 16, Olof Palmes Allé 15 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet

Region Midtjylland Regionssekretariatet Region Midtjylland Regionssekretariet Viborg, den 5. august 2014 /SUBERG Refer fra møde i åben dagsorden Deltagere: Koncerndirektør Ole Thomsen, Koncerndirektør Anne Jastrup, Vicedirektør Per Grønbech,

Læs mere

Akut Kardiologi Hvordan?

Akut Kardiologi Hvordan? Akut Kardiologi Hvordan? Klinikermøde 13. december 2016 www.regionmidtjylland.dk Vision for de akutte patientforløb Rette hjælp på rette tidspunkt en fælles opgave! De akut syge patienter får den rette

Læs mere

Region Midtjylland. Dagsorden. til møde i Regions-MEDudvalget 23. oktober 2018 kl. 09:00 i Regionshuset Viborg, Konference 1.

Region Midtjylland. Dagsorden. til møde i Regions-MEDudvalget 23. oktober 2018 kl. 09:00 i Regionshuset Viborg, Konference 1. Region Midtjylland Koncern HR, Stab 13. november 2018 /RACMOR Dagsorden til møde i Regions-MEDudvalget 23. oktober 2018 kl. 09:00 i Regionshuset Viborg, Konference 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra ekstraordinært møde den 9. januar 2008. ---- Godkendt

1. Godkendelse af referat fra ekstraordinært møde den 9. januar 2008. ---- Godkendt Hospitalsenheden Vest Teknisk Afdeling Dato: 25.02.2008 Sagsbehandler: Mona Vennersdorf E-mail: moven@ringamt.dk Side 1 / 6 Referat: Møde i Lokal-MED udvalget, Teknisk Afdeling Tirsdag den 12. februar

Læs mere

Hjerneskadesamrådet. Referat fra Hjerneskadesamrådets møde den 18. marts /. Deltagere: Se vedlagte deltagerliste.

Hjerneskadesamrådet. Referat fra Hjerneskadesamrådets møde den 18. marts /. Deltagere: Se vedlagte deltagerliste. Regionshuset Viborg Hjerneskadesamrådet Nære Sundhedstilbud Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Referat fra Hjerneskadesamrådets møde den 18. marts 2013./.

Læs mere

Afbud/fraværende: Charlotte Overvad Støvring, Peder Bang, Tayo Andreasen, Tine Andresen, Kjeld Martinussen, Lars Degnbo Pedersen og Erik Holm

Afbud/fraværende: Charlotte Overvad Støvring, Peder Bang, Tayo Andreasen, Tine Andresen, Kjeld Martinussen, Lars Degnbo Pedersen og Erik Holm ssekretariatet Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Referat fra Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling torsdag den 4. september 2008 Dato: 28. september 2008 Sagsbehandler:

Læs mere

Det samlede antal årsværk er på ca. 165, hvoraf ca. 75 er indtægtsdækkede stillinger.

Det samlede antal årsværk er på ca. 165, hvoraf ca. 75 er indtægtsdækkede stillinger. l Koncern HR Koncern HR ledes af to afdelingschefer samt en sekretariatschef, der alle har reference til direktionen. Afdelingen er organiseret med en overordnet strategisk og koordinerende enhed i Regionshuset

Læs mere

Temagruppen for Sundheds-it og digitale arbejdsgange

Temagruppen for Sundheds-it og digitale arbejdsgange Regionshuset Viborg Nære Sundhedstilbud Strategi og planlægning Temagruppen for Sundheds-it og digitale arbejdsgange Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

SUNDHED OG OMSORG Sundhed Aarhus Kommune

SUNDHED OG OMSORG Sundhed Aarhus Kommune Forretningsudvalget (Direktørforum) 21. juni 2017 08.30-10.30 Sted: Aarhus Universitetshospital, Skejby, Palle Juul Jensens Boulevard, mødelokale 1A, indgang G9, G213, Plan 2 Side 1 af 5 Mødedeltagere:

Læs mere

Dagsorden. 1) Ajourføring på hospitaler og i almen praksis (ans. Kristoffer Stegeager)

Dagsorden. 1) Ajourføring på hospitaler og i almen praksis (ans. Kristoffer Stegeager) Dagsorden til mødet i Den tværsektorielle FMK-styregruppe Torsdag den 11. juni 2015 Mødelokale: Hospitalsledelsesmødelokale, Bygning 4, 1. sal, Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus C Tidspunkt: 15.30-17.00 Virtuelt

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen Sekretariat, Kommunikation og HR Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for

Læs mere

Forberedelsesudvalget. UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4.

Forberedelsesudvalget. UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4. B E S L U T N I N G E R REGION HOVEDSTADEN Forberedelsesudvalget UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl. 17.00 Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4 Medlemmer: Vibeke Rosdahl

Læs mere

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Torsdag 27. april 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

Referat fra Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling tirsdag den 17. juni 2008

Referat fra Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling tirsdag den 17. juni 2008 Regionshuset Viborg Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Referat fra Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling

Læs mere

Spareforslaget, og herunder den fremtidige organisering, konkretiseres yderligere, hvis forslaget vedtages politisk.

Spareforslaget, og herunder den fremtidige organisering, konkretiseres yderligere, hvis forslaget vedtages politisk. 1. Forslag nr.: 7.2 2. Spareforslag overskrift: Fælles ledelse på Regionshospitalet Viborg, Silkeborg, Skive og Hammel Neurocenter 3. Beskrivelse af spareforslag (herunder beskrivelse af faglige argumenter

Læs mere

Sundhed. 29. september 2017 /STIWHI. Referat

Sundhed. 29. september 2017 /STIWHI. Referat Sundhed 29. september 2017 /STIWHI Referat af møde i Koordinationsudvalget for Forskning 11. september 2017 kl. 11:00 i VIA University College, Administrationsbygningen, Hedeager 2, 8200 Aarhus N, lokale

Læs mere

Det midlertidige udvalg vedrørende implementering af Sundhedsberedskabs- og præhospital plan

Det midlertidige udvalg vedrørende implementering af Sundhedsberedskabs- og præhospital plan Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Præhospital og Beredskab Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 87285000 www.regionmidtjylland.dk Referat fra møde i Tid: Mødet afholdtes tirsdag den 31. marts 2009

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat

Region Midtjylland Sundhed. Referat Region Midtjylland Sundhed Viborg, den 20. oktober 2014 /ELSJOA Refer til mødet i Koordinionsudvalg for hospitaler og universitet 10. september 2014 kl. 10:30 i Regionshuset Viborg, C2, kælderen Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af møde i HMU for administrationen den 6. november 2013

Referat af møde i HMU for administrationen den 6. november 2013 Region Midtjylland Regionssekretariet Viborg, den 18. november 2013 /LOHOLK Refer af møde i HMU for administrionen den 6. november 2013 Til stede: Anne Jastrup, Ole Echers, Peder Bang, Peter Hansen, Connie

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat

Region Midtjylland Sundhed. Referat Region Midtjylland Sundhed 5. marts 2015 /ELSJOA Referat til møde i Koordinationsudvalg for hospitaler og universitet 26. januar 2015 kl. 12:00 i Olof Palmes Alle 15, lokale 13 Indholdsfortegnelse Pkt.

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat. til møde i Akutstyregruppen 26. november 2015 kl. 08:00 i F4, Regionshuset i Viborg. 20. januar 2016 /ANBROE

Region Midtjylland Sundhed. Referat. til møde i Akutstyregruppen 26. november 2015 kl. 08:00 i F4, Regionshuset i Viborg. 20. januar 2016 /ANBROE Region Midtjylland Sundhed 20. januar 2016 /ANBROE Refer til møde i Akutstyregruppen 26. november 2015 kl. 08:00 i F4, Regionshuset i Viborg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Forskningsprojekt om Fleksible

Læs mere

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 18. juni 2010, fra kl. 9.00 til 12.00 med efterfølgende frokost Mødelokale D, Medborgerhuset, Søvej 3, Silkeborg Deltagere: Afbud: Bent

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet

Region Midtjylland Regionssekretariatet Region Midtjylland Regionssekretariatet Viborg, den 30. oktober 2014 /SUBERG Referat fra møde den 8. oktober 2014 i det regionale kontaktforum vedrørende psykiatriområdet. Alle medlemmer var mødt undtagen

Læs mere

Referat. Referat fra møde i Direktørforum, d. 12. december 2011. Referat fra første møde i Direktørforum Medlemmer af Direktørforum

Referat. Referat fra møde i Direktørforum, d. 12. december 2011. Referat fra første møde i Direktørforum Medlemmer af Direktørforum Referat Emne: Til: Referat fra første møde i Direktørforum Medlemmer af Direktørforum Den 19. december 2011 Referat fra møde i Direktørforum, d. 12. december 2011 Aarhus Kommune Sundhed og Velfærd Sundhed

Læs mere

DAGSORDEN. HMU-møde. Mandag 21. marts 2011 kl. 12.00 16.00. Regionshospitalet Holstebro, mødesal 2, 1. sal, indgang U. til

DAGSORDEN. HMU-møde. Mandag 21. marts 2011 kl. 12.00 16.00. Regionshospitalet Holstebro, mødesal 2, 1. sal, indgang U. til Hospitalsenheden Vest HR Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 6090 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk DAGSORDEN til HMU-møde Dato 18-03-2011 Bent Nørgaard Tanderup Tel. 45 9912 6053

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat

Region Midtjylland Sundhed. Referat Region Midtjylland Sundhed 13. maj 2015 /helroe Refer til møde i Forløbsprogramgruppen for hjertekarsygdom 27. april 2015 kl. 15:00 i Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, mødelokale F1, stuen - ring 2112

Læs mere

Referat. af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Udvikling

Referat. af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Udvikling Region Midtjylland Regionssekretariet Viborg, den 7. juli 2014 /LOHOLK Refer af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Til stede: Anne Jastrup, Ole Echers, Peder Bang, Peter Hansen, Connie

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat. af mødet i Koordinationsudvalg for folkesundhedsområdet 23. oktober 2013 kl. 09:00 i Olof Palmes Allé 15

Region Midtjylland Sundhed. Referat. af mødet i Koordinationsudvalg for folkesundhedsområdet 23. oktober 2013 kl. 09:00 i Olof Palmes Allé 15 Region Midtjylland Sundhed Viborg, den 5. november 2013 /KRIDRE Referat af mødet i Koordinationsudvalg for folkesundhedsområdet 23. oktober 2013 kl. 09:00 i Olof Palmes Allé 15 Indholdsfortegnelse Pkt.

Læs mere

TSN-Koordinationsgruppen

TSN-Koordinationsgruppen Regionshuset Viborg Koncern Kvalitet Strategisk Kvalitet TSN-Koordinationsgruppen (Koordinationsgruppen for det TværSektorielle Netværk for utilsigtede hændelser i sektorovergange) Skottenborg 26 DK-8800

Læs mere

Sundhedsaftale mellem Region Midtjylland og kommunerne i regionen

Sundhedsaftale mellem Region Midtjylland og kommunerne i regionen Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Sundhed og Omsorg Dato 22. december 2014 Sundhedsaftale 2015-2018 mellem Region Midtjylland og kommunerne i regionen 1. Resume Region Midtjylland og de

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet

Region Midtjylland Regionssekretariatet Region Midtjylland Regionssekretariet 2. juli 2015 /LOHOLK Refer af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Afbud: Henny Jørgensen, Lars Ole Dybdal, Peder bang, Mona Anker og Nicolai Löwenstein.

Læs mere

UDKAST Forslag til ny struktur for Aarhus-klyngen

UDKAST Forslag til ny struktur for Aarhus-klyngen UDKAST Forslag til ny struktur for Aarhus-klyngen Side 1 af 8 Baggrund Aarhus-klyngen har siden midten af 2015 haft en struktur med Direktørforum og 3 styregrupper; henholdsvis Styregruppen for børn, unge

Læs mere

1 Dialogmøde med Kultur og Civilsamfundsudvalget - kl. 14:00-14: Orientering - Udspil til indhold i Sundhedsaftalen - kl.

1 Dialogmøde med Kultur og Civilsamfundsudvalget - kl. 14:00-14: Orientering - Udspil til indhold i Sundhedsaftalen - kl. Dagsorden Handicapråd Mødedato: 20. september 2018 Mødetid: 14:00 Mødested: Mødelokale 4, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Dialogmøde med Kultur og Civilsamfundsudvalget - kl. 14:00-14:45 2 2 Orientering

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat. af mødet i Sundhedsstyregruppen 16. juni 2014 kl. 14:00 i Regionshuset Viborg, Mødelokale B4, Limfjordsstuen

Region Midtjylland Sundhed. Referat. af mødet i Sundhedsstyregruppen 16. juni 2014 kl. 14:00 i Regionshuset Viborg, Mødelokale B4, Limfjordsstuen Region Midtjylland Sundhed Viborg, den 24. juni 2014 /DORKLI Refer af mødet i Sundhedsstyregruppen 16. juni 2014 kl. 14:00 i Regionshuset Viborg, Mødelokale B4, Limfjordsstuen 1 1. Sundhedsaftale - første

Læs mere

Referat fra møde i Direktørforum

Referat fra møde i Direktørforum Aarhus Universitetshospital Plan Nørrebrogade 44 DK-8000 Aarhus C Tel. +45 8949 4444 auh@rm.dk www.auh.dk Referat fra møde i Direktørforum Tid og sted: Den 13. september 2013, kl. 12.30-14.30, Aarhus Universitetshospital

Læs mere

Koncern HR, Stab. 7. november 2017 /THOCHT. Referat

Koncern HR, Stab. 7. november 2017 /THOCHT. Referat Koncern HR, Stab 7. november 2017 /THOCHT Referat til møde i Koordinationsudvalg for uddannelse 2. oktober 2017 kl. 11:30 i VIA University College, Administrationsbygningen, Hedeager 2, 8200 Aarhus N,

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet

Region Midtjylland Regionssekretariatet Region Midtjylland Regionssekretariatet Viborg, den 15. november 2013 /SUBERG Referat fra møde den 11. november 2013 i det rådgivende udvalg vedrørende hospitalsområdet - åben dagsorden Alle medlemmer

Læs mere

MØDETIDSPUNKT MØDESTED MEDLEMMER. Sundhedskoordinationsudvalget 13-05-2015 09:00. Mødelokale på regionsgården

MØDETIDSPUNKT MØDESTED MEDLEMMER. Sundhedskoordinationsudvalget 13-05-2015 09:00. Mødelokale på regionsgården BESLUTNINGER Sundhedskoordinationsudvalget - mødesager Sundhedskoordinationsudvalget MØDETIDSPUNKT 13-05-2015 09:00 MØDESTED Mødelokale på regionsgården MEDLEMMER Formand Per Seerup Knudsen Næstformand

Læs mere

Referat. af møde i HMU for administrationen 12. november 2012

Referat. af møde i HMU for administrationen 12. november 2012 Region Midtjylland Regionssekretariet Viborg, den 21. november 2012 /LOHOLK Refer af møde i HMU for administrionen 12. november 2012 Til stede: Peder Bang, Ole Echers, Mona Anker, Holger Schildt Knudsen,

Læs mere

Referat Uddannelsesudvalgsmøde almen medicin 6. marts 2019 Regionshuset Viborg C1 Parterre. 1. Godkendelse af dagsorden.

Referat Uddannelsesudvalgsmøde almen medicin 6. marts 2019 Regionshuset Viborg C1 Parterre. 1. Godkendelse af dagsorden. Refer Uddannelsesudvalgsmøde almen medicin 6. marts 2019 Regionshuset Viborg C1 Parterre Regionshuset Viborg Sundhedsuddannelser Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Kommissorium for Styregruppen for sundhedsaftalerne i Horsens-klyngen

Kommissorium for Styregruppen for sundhedsaftalerne i Horsens-klyngen Kommissorium for Styregruppen for sundhedsaftalerne i Horsens-klyngen Dette kommissorium beskriver den overordnede ramme for samarbejdet mellem hospital, kommune og praktiserende læger i Horsens-klyngen.

Læs mere

Referat af møde den 21. november 2013 vedr. hospitalsvisitationer.

Referat af møde den 21. november 2013 vedr. hospitalsvisitationer. Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Referat af møde den 21. november 2013 vedr. hospitalsvisitationer. Deltagere:

Læs mere

Referat fra styregruppemødet - børne- og ungdomspsykiatrien - d. 20. aug. 2014

Referat fra styregruppemødet - børne- og ungdomspsykiatrien - d. 20. aug. 2014 Psykiatri og Social Administrationen Psykiatriplanlægning Tingvej 15 Postboks 36 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 Psykiatrisocial@rm.dk www.ps.rm.dk Referat fra styregruppemødet - børne- og ungdomspsykiatrien

Læs mere

Direktørforum i Aarhus-klyngen

Direktørforum i Aarhus-klyngen Direktørforum i Aarhus-klyngen Referat fra møde d. Side 1 af 5 Afbud: Lægefaglig direktør Claus Thomsen, AUH Praktiserende læge Jette Kolding SUNDHED OG OMSORG Sundhed Aarhus Kommune Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Igangsatte og kommende initiativer på hjerteområdet

Igangsatte og kommende initiativer på hjerteområdet Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Skottenborg 26 8800 Viborg Tlf. 7841 0000 Igangsatte og kommende initiativer på hjerteområdet I dette notat beskrives kort status på igangsatte og kommende initiativer

Læs mere

Referat. Deltagere i Akutfagligt Råds møde onsdag d. 24. februar 2016

Referat. Deltagere i Akutfagligt Råds møde onsdag d. 24. februar 2016 Regionshuset Viborg Kvalitet og Data Strategisk Kvalitet Referat Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 www.regionmidtjylland.dk Deltagere i Akutfagligt Råds møde onsdag d. 24. februar 2016 Ledelsesrepræsentanter

Læs mere

3. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

3. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 3. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Tirsdag 15. august 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

Region Midtjylland AC-fuldmægtig Kristoffer Stegeager Kontorchef Jens Bejer Damgaard

Region Midtjylland AC-fuldmægtig Kristoffer Stegeager Kontorchef Jens Bejer Damgaard 09. april 2014 Sted: Medborgerhuset Bindslevsplads, 8600 Silkeborg Tidspunkt: Frokost fra 12.30 Møde: 13.00-15.30 Deltagere: Hospitalsenhed Midt Hospitalsdirektør Lars Dahl Pedersen, Hospitalsledelsen

Læs mere

Kommunalt Samarbejdsforum for Somatik (KSS) for Holbæk Sygehus samt Holbæk, Lejre, Kalundborg og Odsherred kommuner og praksissektor

Kommunalt Samarbejdsforum for Somatik (KSS) for Holbæk Sygehus samt Holbæk, Lejre, Kalundborg og Odsherred kommuner og praksissektor Referat Kommunalt Samarbejdsforum for Somatik (KSS) for Holbæk Sygehus samt Holbæk, Lejre, Kalundborg og Odsherred kommuner og praksissektor Dato: Torsdag den 3. december 2015, kl. 14.00-16.00 Dato: 16.

Læs mere

Temagruppen for voksenpsykiatri. Referat af møde i temagruppen for voksenpsykiatri

Temagruppen for voksenpsykiatri. Referat af møde i temagruppen for voksenpsykiatri Regionshuset Viborg Nære Sundhedstilbud Skottenborg 26 Temagruppen for voksenpsykiatri DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 www.regionmidtjylland.dk Referat af møde i temagruppen for voksenpsykiatri Tid:

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2016 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 23-09-2016 10:30 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale S-09 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat

Region Midtjylland Sundhed. Referat Region Midtjylland Sundhed 30. juni 2015 /ANBROE Refer til møde i Akutprogramstyregruppe 26. februar 2015 kl. 08:00 i Lokale 13, OPA 15, Regionshuset Århus Olof Palmes Alle 15 Indholdsfortegnelse Pkt.

Læs mere

Referat fra Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling onsdag den 12. september 2007

Referat fra Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling onsdag den 12. september 2007 ssekretariatet Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Referat fra Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling onsdag den 12. september 2007 Dato: 15. oktober 2007 Sagsbehandler:

Læs mere

Region Midtjylland Planlægning, AUH. Referat. til møde i Koordinationsgruppen AUH 23. august 2016 kl. 14:00 i AUH, bygning 4, mødelokale 3, kælderen

Region Midtjylland Planlægning, AUH. Referat. til møde i Koordinationsgruppen AUH 23. august 2016 kl. 14:00 i AUH, bygning 4, mødelokale 3, kælderen Region Midtjylland Planlægning, AUH 29. august 2016 /LOUMOE Refer til møde i Koordinionsgruppen AUH 23. august 2016 kl. 14:00 i AUH, bygning 4, mødelokale 3, kælderen Indholdsfortegnelse Mødedeltagere

Læs mere

Indkaldelse til møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord

Indkaldelse til møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord 13. februar 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk! Indkaldelse til møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse

Læs mere

Oplæg til DNV-Gødstrup flytteorganisation 1

Oplæg til DNV-Gødstrup flytteorganisation 1 Hospitalsenheden Vest Staben Strategi og Plan Projektsekretariatet DNV Gødstrup Oplæg til DNV-Gødstrup flytteorganisation 1 Gl. Landevej 61, Bygn 08 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 8750 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk

Læs mere

Den politiske styregruppes repræsentanter fra Morsø Kommune er 2 politiske repræsentanter

Den politiske styregruppes repræsentanter fra Morsø Kommune er 2 politiske repræsentanter Krav 6. Hvordan parterne følger op på aftalen. Der er indgået følgende aftaler om organisering af opfølgningen af sundhedsaftalerne. Målsætningen er en sammenhængende opgavefordeling mellem de involverede

Læs mere

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Afdeling: Faaborg Midtfyn kommune Udarbejdet af: Ulrik Christensen Journal nr.: E mail: uschr@rfmk.dk Dato: 7. februar 2017 Telefon: 7353 6087 Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Tidspunkt:

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Tid og sted: Fredag 22. august 2014, fra kl. 9.00 til 11.30 (11.00) med efterfølgende frokost Medborgerhuset i Silkeborg, Sal C, Bindslevs

Læs mere

Referat Fredag den 10. februar 2017 kl Mødelokale 10, Regionshuset, Alleen 15, 4180 Sorø

Referat Fredag den 10. februar 2017 kl Mødelokale 10, Regionshuset, Alleen 15, 4180 Sorø Møde i Regionalt Strategisk Samarbejdsforum Referat Fredag den 10. februar 2017 kl. 13.00 16.00 Mødelokale 10, Regionshuset, Alleen 15, 4180 Sorø DELTAGERE Repræsentanter Region Sjælland: Kim Leck Fischer

Læs mere

OMRÅDEUDVALGSMØDE

OMRÅDEUDVALGSMØDE OMRÅDEUDVALGSMØDE 11.10.2013 Sted: Mødelokale 8, Glesborg Dato: Fredag den 11. oktober 2013 Start kl.: 9:00 Slut kl.: 11:00 Medlemmer: Søs Fuglsang Anette Hjelm Anette Overgaard Eriksen Anne Aastrup Anne

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet

Region Midtjylland Regionssekretariatet Region Midtjylland Regionssekretariatet Viborg, den 10. oktober 2013 /METGRE Referat fra møde den i det rådgivende udvalg vedrørende psykiatriområdet og det Alle medlemmer var mødt bortset fra Susanne

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen Sekretariat, Kommunikation og HR Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat. til mødet i Forløbsprogramgruppen for hjertekarsygdom 5. november 2014 kl. 15:30 i F7

Region Midtjylland Sundhed. Referat. til mødet i Forløbsprogramgruppen for hjertekarsygdom 5. november 2014 kl. 15:30 i F7 Region Midtjylland Sundhed Viborg, den 4. december 2014 /helroe Referat til mødet i Forløbsprogramgruppen for hjertekarsygdom 5. november 2014 kl. 15:30 i F7 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Velkomst

Læs mere

Referat fra møde i arbejdsgruppen vedr. genoptræning den 3. september 2015

Referat fra møde i arbejdsgruppen vedr. genoptræning den 3. september 2015 Regionshuset Viborg Nære Sundhedstilbud Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Referat fra møde i arbejdsgruppen vedr. genoptræning den 3. september 2015 Deltagere:

Læs mere

Referat Møde: Tid Sted: Deltagere: Sagsnr.: 1. Evaluering af møde i Sundhedspolitisk Dialogforum d. 27. marts 2015 (vedlagt som bilag 1)

Referat Møde: Tid Sted: Deltagere: Sagsnr.: 1. Evaluering af møde i Sundhedspolitisk Dialogforum d. 27. marts 2015 (vedlagt som bilag 1) Referat Møde: Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid: Onsdag den 13/5 2015 kl. 15.00-17.00 Sted: Boulevarden 13, mødelokale 3 Deltagere: Bente Graversen, Leif Serup, Carsten Kaalbye, Lone Becker,

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet. Dagsorden

Region Midtjylland Regionssekretariatet. Dagsorden Region Midtjylland Regionssekretariet 11. marts 2016 /LOHOLK Dagsorden til møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional kl. 10:00 i F1, stuen, Regionshuset Viborg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side

Læs mere

Referat af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Udvikling

Referat af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Udvikling Region Midtjylland Regionssekretariet Viborg, den 11. december 2014 /LOHOLK Refer af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Til stede: Christian Boel, Jakob Olesen, Annette Thomsen, Ole Echers,

Læs mere