By- og udviklingsforvaltning sender vedhæftet udkast til et revideret Regulativ for opsætning af plakater i Kolding Kommune i høring.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "By- og udviklingsforvaltning sender vedhæftet udkast til et revideret Regulativ for opsætning af plakater i Kolding Kommune i høring."

Transkript

1 Der er i alt 4 høringssvar: Herunder er høringsbrev indsat, efterfølgende de 4. høringssvar. Høringsbrev: Skiltning langs indfaldsveje og i lygtepæle i Kolding Kommune. By- og udviklingsforvaltning sender vedhæftet udkast til et revideret Regulativ for opsætning af plakater i Kolding Kommune i høring. Vi kontakter jer dels for at høre jeres eventuelle bemærkninger til revisionen, og dels for at gøre jer opmærksom på de kommende ændringer vedr. skiltning langs indfaldsveje og på elog lysmaster. Venligst send eventuelle bemærkninger til lorv@kolding.dk senest fredag 19. september BAGGRUNDSINFORMATIONER: Revideret regulativ for opsætning af skilte og plakater Kolding Kommune opsætter til efteråret 5 LED-info-standere langs indfaldsveje, og senere også ved Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup. De digitale info-standere vil blive opsat følgende steder: Vejlevej, Fynsvej, efter planen også Skamlingvej, Vonsildvej og Sdr. Ringgade. De vil være opsat og klar omkring 1. november Målet er at slippe for skilteskoven og i stedet få et tidssvarende medie til digital, fleksibel og effektiv annoncering af arrangementer, events mv. Der er tale om info-standere svarende til dem, som mange nok allerede har set i Vejle, Horsens og en lang række andre kommuner. Med en skærmstørrelse på ca. 2 meter i bredden og 3 meter i højden, opstillet på en pylon, som bliver ca. 5 meter høj i alt bliver de nye info-standere ikke til at overse. Opstilling af digitale info-standere gør det nødvendigt at revidere kommunens skilteregulativ: Regulativ for opsætning af plakater i Kolding Kommune, som hidtil har dannet grundlaget for tilladelser til opstilling af skilte og plakater langs vejene i Kolding Kommune, visse indfaldsveje og på lysmasterne, når I har ønsket at annoncere for enkeltstående arrangementer. Hvad er ændret i udkastet: Det vil ikke længere være tilladt at opsætte skilte og plakater på de steder ved indfaldsvejene, som Kolding Kommune har udpeget (Vejlevej, Fynsvej, Sdr. Ringgade og Skamlingvejen) - i stedet skal man benytte de kommende info-standere Det vil ikke længere være tilladt at opsætte skilte på el- og lysmaster (med visse undtagelser) - i stedet skal man benytte de kommende info-standere, og/eller plakatsøjler

2 Hvad forbliver uændret i udkastet: Skiltning for lokale arrangementer på veje ind til lokalområdet, hvor aktiviteten finder sted (byfest, sportsuger etc.), vil fortsat være tilladt Valgplakater, som er reguleret i vejloven, plakater for trafikkampagner samt cirkusplakater, hvor der er historiske traditioner at tage hensyn til, vil fortsat kunne opsættes på el- og lysmaster Plakater kan fortsat opsættes på plakatsøjler uden forudgående tilladelse, samt på reklamefinansierede buslæskure Regler for anvendelse af de digitale LED-info-standere Der udarbejdes regler for annoncering på de digitale informationsskærme. Som hidtil er det i hovedtræk hensigten, at der skal kunne annonceres for kulturelle og sportslige events, udstillinger, koncerter og lignende, for kommunale serviceoplysninger, større handels- og messearrangementer samt informationer fra uddannelsesinstitutioner. Derimod vil det ikke være muligt at annoncere for kommercielle produkter eller services, eller med profilannoncer for institution eller virksomhed. Kommunen vil opkræve betaling for annoncering på info-standerne. Annonceindtægterne skal alene dække omkostninger vedr. skærmene (leje, el, service, grafisk bearbejdning). Driften vil blive varetaget af Kolding Kommunes kommunikationsafdeling. Et endeligt forslag til regler for annoncering på de digitale informationsskærme og prisstruktur vil blive forelagt til godkendelse i Kulturudvalget, Fritid- og Idrætsudvalget, Økonomiudvalget og Byrådet. Derefter vil der blive udsendt information om brug af skiltene, pr. mail, på kommunens hjemmeside og i pressen. Øvrig information Der er ikke i lovgivningen krav om et regulativ. Baggrunden for regulativet er: at sikre byrådets indflydelse på skiltning langs vejene; at sikre en ensartet sagsbehandling; at borgerne kan se, hvad der kan forventes givet tilladelse til, samt at sammenskrive reglerne i vejlovene, færdselsloven og naturbeskyttelsesloven. Høringssvar: Kolding KFUM håndbold har afholdt loppemarked i ca. 40 år. Pengene tjent på loppemarkedet har i mange år gået blandt andet til nedsættelse af kontingentet og dermed også til at drive klubben ud fra et socialt værdigrundlag, som har et almennyttigt formål. Vi har tidligere haft skiltning ved indfaldsvejene til Kolding by i forbindelse med loppemarkedet. Dette vil i nogen grad ikke kunne lade sig gøre medmindre vi betaler for det. Dette vil være en forringelse for klubben og loppemarkedets succes. Vi vil derfor gerne foreslå, at foreninger får lov til at anvende infostanderne enten gratis eller for et symbolsk beløb eller afhængig af formålet med skiltningen kunne der evt. være en differentieret pris på skiltningen.

3 Vi ser frem til at høre fra jer. Sportslige hilsner fra Charlotte Outsen, Formand for bestyrelsen i Kolding KFUM håndbold Fra: Jens Bloch Sendt: 5. september :04 Til: Lotte Rosing Videbæk Emne: Re: Høring af "Regulativ for opsætning af plakater i Kolding Kommune" Vi bakker forslaget op såfremt omkostningerne i forhold til plakat opsætning ikke øges. Med venlig hilsen Jens Bloch, Musikskolechef Kolding Musikskole & MGKSyd Kære Kolding Kommune Det er er med stor frustration at foreningen Rock In House, som er den største arrangør i det Regionale Spillested Godset, kan læse at der i Regulativ for opsætning af plakater i Kolding Kommune er stillet forslag om nedenstående: Det vil ikke længere være tilladt at opsætte skilte og plakater på de steder ved indfaldsvejene, som Kolding Kommune har udpeget (Vejlevej, Fynsvej, Sdr. Ringgade og Skamlingvejen) - i stedet skal man benytte de kommende info-standere Det vil ikke længere være tilladt at opsætte skilte på el- og lysmaster (med visse undtagelser) - i stedet skal man benytte de kommende info-standere, og/eller plakatsøjler Vi er den forening der gør mest brug af plakater i lysmaster, og via markedsundersøgelser har vi fundet frem til, at mere end 30 % af vores publikum har orienteret sig via denne metode. Vi har i dag ca. 70 arrangementer årligt á 50 plakater. (derudover sætter vi af og til plakater op for andre arrangører (herunder Kolding kommune) der beder om hjælp til dette, der søges særskilt tilladelse af den givne arrangør). Vi er af den overbevisning, at eksponeringen via Led skærme på indfaldsvejene ikke bliver den samme som en plakat. En plakat for et enkelt arrangement eksponeres for alle forbipasserende. Info-standerne vil give en voldsomt ringere eksponering af det enkelte arrangement. Vi er bestemt ikke modstandere af led skærme, men omfanget af standere kontra den synlighed vi har i dag vil gøre det meget vanskeligere at markedsføre os.

4 Vi syntes bestemt der skal være info-standere, men ønsker at der samtidigt gives dispensation til at vi forsat kan have vores plakater i lygtepælene. Den udgift vi i dag bruger på tryk, opsætning mv., vil ikke kunne flyttes over til led skærmene alene dertil er eksponeringsprisen alt for høj, og vi vil uanset prisen ikke kunne opnå den eksponering, som vi har i dag. Vi opsætter vores plakater pænt og symmetrisk som det kan ses af billedet side 5 i regulativ for opsætning af plakater i Kolding Kommune, der viser plakater opsat af Rock In House. Det er vigtigt at ikke forveksle plakaterne med A-skiltene på indfaldsvejene der kan synes opstillet mere lemfældigt. Vi håber at I vil tage vores problemstilling til grundig overvejelse. Har I spørgsmål eller hvis der er noget jeg skal uddybe må I endelig kontakte mig. Med venlig hilsen Lise Jelsbak Formand Rock'In House Fra Godset som ramme for forenings- og frivllighedaktivitet Jeg vil gerne på vegne af Godset som ramme for forenings- og frivllighedaktivitet, beklage at man overvejer at fjerne en så direkte markedsføringsmulighed for foreningslivet særligt de musikarrangerende foreninger der benytter Godset. Det er helt essentielt at disse foreninger har en mulighed for at markedsføre deres koncertaktivitet direkte til borgere og besøgende, men på en så billig måde som overhovedet muligt. Plakater i lygtepælene har alle dage været en enorm synliggørelse og markedsføringsmekanisme for foreningerne. Kommunen implementerer ikke et alternativ for disse, men fjerne simpelthen muligheden. Nye digitale skilte ved indfaldsvejene er alene et redskab der kan fjerne de store analoge skilte ved indfaldsvejene, hvilket bestemt kan være fint nok, men de tjener ikke som erstatning for foreningernes koncertplakater i lygtepælene. Disse monteres med ca. 6-8 ens plakater umiddelbart efter hinanden hvorved de får en effektiv synliggørelse overfor gående, cyklister og bilister. Herudover arbejdes der med plakater i lygtepælene langt flere steder, end der hvor det er planen at montere et digitalt skilt. Plakater i lygtepælene har gennem flere år været en effektiv markedsføringskanal, som har været benyttet hver uge i højsæsonerne og kanalen er uvurderlig for foreningerne, hvilket en intern markedsundersøgelse tidligere har dokumenteret.

5 Alt i alt tilsidesætter man en oplagt markedsføringsmulighed for foreningslivet og efterlader intet alternativ, hvilket kan afstedkomme færre besøgende publikummer til foreningernes koncerter med deraf dårligere foreningsøkonomi til følge. Jeg skal på vegne af Godset som primær ramme for de rytmiske musikforeninger i Kolding, stærkt opfordre til at kommunen overvejer sagen endnu en gang og om ikke andet sikrer, at foreningernes virke indskrives som ligestillet med valgplakater og cirkusplakater og dermed som en lovlig markedsføringskanal i Kolding Kommune. Venlig hilsen Christian Haugk Leder

Bilag 2 Retningslinjer for digital skiltning

Bilag 2 Retningslinjer for digital skiltning Bilag 2 Retningslinjer for digital skiltning Digitale skilte er en ny type skilte i bybilledet. Skiltene tiltrækker sig stor opmærksomhed og har større synlighed end de almindelige analoge skilte. Hjørring

Læs mere

OPLÆG RETNINGSLINJER FOR DIGITAL SKILTNING

OPLÆG RETNINGSLINJER FOR DIGITAL SKILTNING POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK OPLÆG RETNINGSLINJER FOR DIGITAL SKILTNING Digital skiltning er en ny type skiltning i bybilledet,

Læs mere

OPLÆG RETNINGSLINJER FOR DIGITAL SKILTNING

OPLÆG RETNINGSLINJER FOR DIGITAL SKILTNING POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK OPLÆG RETNINGSLINJER FOR DIGITAL SKILTNING Digital skiltning er en ny type skiltning i bybilledet,

Læs mere

Outdoor annoncering Silkeborg

Outdoor annoncering Silkeborg Outdoor annoncering Silkeborg Om konceptet Øg din synlighed i bybilledet og få dit budskab ud på en helt ny måde. Øg din synlighed med annoncering på vores iøjnefaldende digitale skilte opsat ved trafikale

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN 2015 GODSET PRÆSENTATION RESULTATER MÅL OG HANDLING VISIONER RESULTATER 2014, MÅL OG HANDLINGER 2015. Jens Holms Vej 5.

VIRKSOMHEDSPLAN 2015 GODSET PRÆSENTATION RESULTATER MÅL OG HANDLING VISIONER RESULTATER 2014, MÅL OG HANDLINGER 2015. Jens Holms Vej 5. GODSET Jens Holms Vej 5 6000 Kolding T: 7979 1060 M: godset@kolding.dk W: www.godset.net PRÆSENTATION RESULTATER MÅL OG HANDLING VISIONER VIRKSOMHEDSPLAN 2015 RESULTATER 2014, MÅL OG HANDLINGER 2015 Godsets

Læs mere

Tilsynet anmoder om en udtalelse særligt vedrørende følgende to forhold, som behandles nedenfor:

Tilsynet anmoder om en udtalelse særligt vedrørende følgende to forhold, som behandles nedenfor: Notat Vedrørende: Notat med svar på spørgsmål stillet af Statsforvaltningen vedr. kommunens byportaler Sagsnavn: Klage til Statsforvaltningen fra Danske Medier vedr. digitale byportaler Sagsnummer: 00.00.00-A00-4-14

Læs mere

EH Media. Gør virksomheden mere synlig

EH Media. Gør virksomheden mere synlig EH Media Gør virksomheden mere synlig Bestil en annonce på InfoTV eller kombiner flere muligheder i én samlet løsning InfoTV Web annonce Hal annonce skilte InfoTV s to mest sete TV skærme Få virksomhedens

Læs mere

Ny vejledning om råden over vejarealer i Holbæk Kommune

Ny vejledning om råden over vejarealer i Holbæk Kommune UDKAST Emne: Ny vejledning om råden over vejarealer i Holbæk Kommune Dato: November 2017 Udarb. Af: Vækst og Bæredygtighed Byg, Vej og Trafik Vedtaget: Byrådet den xx. Yyyy 2017 Formål Formålet med denne

Læs mere

Ny vejledning om råden over vejarealer i Holbæk Kommune

Ny vejledning om råden over vejarealer i Holbæk Kommune UDKAST Emne: Ny vejledning om råden over vejarealer i Holbæk Kommune Dato: April 2017 Udarb. Af: Vækst og Bæredygtighed Byg, Vej og Trafik Vedtaget: Byrådet den xx. Juni 2017 Formål Formålet med denne

Læs mere

Notat - Strategi for ladestandere i det offentlige rum. På Byrådets møde den 7. januar 2015 blev sagen behandlet som punkt nr. 5 på dagsordnen.

Notat - Strategi for ladestandere i det offentlige rum. På Byrådets møde den 7. januar 2015 blev sagen behandlet som punkt nr. 5 på dagsordnen. Punkt 1 til Teknisk Udvalgs møde Mandag 26. januar 2015 Notat - Strategi for ladestandere i det offentlige rum Side 1 af 6 På Byrådets møde den 7. januar 2015 blev sagen behandlet som punkt nr. 5 på dagsordnen.

Læs mere

Klædt på til. Hjertestier

Klædt på til. Hjertestier Klædt på til Hjertestier Kort om hjertestier En hjertesti er en afmærket motionsrute, hvor der langs ruten er opsat skilte med Hjerteforeningens logo. Stien kan anvendes hele døgnet og af alle. Mange lokalforeninger

Læs mere

Samarbejdsaftale Foreningen MusikKolding og Kolding Kommune

Samarbejdsaftale Foreningen MusikKolding og Kolding Kommune Samarbejdsaftale Foreningen MusikKolding og Kolding Kommune Gældende for perioden 1/1 2019 31/12 2022 Indhold Samarbejdsaftale mellem Foreningen MusikKolding og Kolding Kommune... 1 Kolding Kommunes forventninger...

Læs mere

REGLER FOR VALGPLAKATER. Kommunevalg 2017

REGLER FOR VALGPLAKATER. Kommunevalg 2017 REGLER FOR VALGPLAKATER Kommunevalg 2017 Den 21. november 2017 er der kommunalvalg i Danmark. Denne folder beskriver nogle af de centrale regler for ophængning og nedtagning af valgplakater i Københavns

Læs mere

Digitale virksomhedsskilte og informationsskilte-/standere

Digitale virksomhedsskilte og informationsskilte-/standere Digitale virksomhedsskilte og informationsskilte-/standere Der er en stigende interesse fra erhvervsdrivende og foreninger for at opstille digitale skilte i det offentlige rum langs gader og veje. Digitale

Læs mere

Regulativ for. i Kolding Kommune

Regulativ for. i Kolding Kommune REGULATIV 2008 Regulativ for i Kolding Kommune Regulativ for facader og skilte i Kolding Kommune 2008 37 Indhold 1 INDLEDNING 4 1.1 FORMÅL OG HENSIGT 4 1.2 REGULATIVETS OPBYGNING OG BRUG 4 1.3 LOVHJEMMEL

Læs mere

Indstilling. Retningslinier for kommunens anvendelse af fast ejendom og løsøre til brug for reklamering for andre. Til Århus Byråd via Magistraten

Indstilling. Retningslinier for kommunens anvendelse af fast ejendom og løsøre til brug for reklamering for andre. Til Århus Byråd via Magistraten Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 30. maj 2007 Århus Kommune Juridisk Afdeling Borgmesterens Afdeling Retningslinier for kommunens anvendelse af fast ejendom og løsøre

Læs mere

Gågaderegulativ Viborg

Gågaderegulativ Viborg Gågaderegulativ Viborg 1. Generelle forhold Formål og anvendelsesområde Formålet med dette gågaderegulativ for Viborg er at skabe de formelle rammer for, at gågaden m.v. både kan bruges til trafikale formål

Læs mere

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje Kommunikationskit I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje 1 Kære multibaneklub, Tillykke med støtten til jeres multibane, der forhåbentlig vil gøre en stor forskel

Læs mere

Valgplakater i. Silkeborg Kommune. Maj 2019

Valgplakater i. Silkeborg Kommune. Maj 2019 Valgplakater i Silkeborg Kommune Maj 2019 Regler om valgplakater Reglerne om ophængning af valgplakater på offentlige veje findes i vejlovens 84 og 85 og privatvejlovens 66a-66b. Indholdsfortegnelse Det

Læs mere

Ansøgning til Restkapitalpuljen

Ansøgning til Restkapitalpuljen Ansøgning til Restkapitalpuljen Titel: Velkomstpyloner ved seks indfaldsveje til Jels Formål: Der ønskes opsat velkomstskilte af høj kvalitet ved de seks mest benyttede indfaldsveje til Jels, som skal

Læs mere

Brug af fortovsareal administrationsgrundlag

Brug af fortovsareal administrationsgrundlag Brug af fortovsareal administrationsgrundlag Fortovsarealet bruges ofte til andet end almindelig færdsel, fx til opsætning af skilte og udstillingsvare. I henhold til Vejloven er det generelt kommunen

Læs mere

Retningslinjer for udlån af grønne områder

Retningslinjer for udlån af grønne områder Retningslinjer for udlån af grønne områder Januar 2011 Teknik- og Miljøforvaltningen Generelle retningslinjer for udlån af grønne områder Dette regulativ angiver retningslinjerne for udlån af Kommunens

Læs mere

Revidering af rusmiddelspolitikken - høringsudkast.

Revidering af rusmiddelspolitikken - høringsudkast. Punkt 6. Revidering af rusmiddelspolitikken - høringsudkast. 2012-15011. Til høring Familie og Beskæftigelsesforvaltningen indstiller, at Familie og Socialudvalget godkender, at udkast til revideret rusmiddelspolitik

Læs mere

Historisk Samfund for Sydøstjylland Nyhedsbrev oktober 2009 Reception for årbog 2009

Historisk Samfund for Sydøstjylland Nyhedsbrev oktober 2009 Reception for årbog 2009 Historisk Samfund for Sydøstjylland Nyhedsbrev oktober 2009 Reception for årbog 2009 Onsdag den 28.oktober kl. 16 er der reception og pressemøde på Vejle Kunstmuseum, Flegborg 18, 7100 Vejle, for vores

Læs mere

Servicevejvisning. i danske byer. - En undersøgelse udarbejdet af Dansk Turismefremme i samarbejde med Erhvervs- og Vækstministeriet

Servicevejvisning. i danske byer. - En undersøgelse udarbejdet af Dansk Turismefremme i samarbejde med Erhvervs- og Vækstministeriet Servicevejvisning 2014 i danske byer - En undersøgelse udarbejdet af Dansk Turismefremme i samarbejde med Erhvervs- og Vækstministeriet Servicevejvisning i Danmark Sammenhæng mellem gæsteservice og skiltning

Læs mere

Valgplakater på vejarealer. Vejledning for opsætning af valgplakater 1. udgave, november 2015

Valgplakater på vejarealer. Vejledning for opsætning af valgplakater 1. udgave, november 2015 Valgplakater på vejarealer Vejledning for opsætning af valgplakater 1. udgave, november 2015 1 Vejlovens grundlag om valgplakater Reglerne om ophængning af valgplakater på offentlige veje findes i vejlovens

Læs mere

Koralvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere

Koralvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Koralvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Koralvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kære grundkøber Stort

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Idom-Råsted Borgeforening den 14/6-2017

Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Idom-Råsted Borgeforening den 14/6-2017 Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Idom-Råsted Borgeforening den 14/6-2017 Baggrund: Der er i Råsted opstået en pludselig modstand blandt et ukendt antal borgere, mod Vindteams vindmølleprojekt i Blæsbjerg.

Læs mere

Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning

Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning Kære grundkøber Stort tillykke med din nye grund.

Læs mere

Betingelser for tilladelse til opsætning af bannere på vejareal i Københavns Kommune

Betingelser for tilladelse til opsætning af bannere på vejareal i Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for veje og renhold Bilag A - Retningslinier Betingelser for tilladelse til opsætning af bannere på vejareal i Københavns Kommune Om brugen af offentligt vejareal Center

Læs mere

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Til en vej hører kørebane, rabatter, grøfter, vigepladser, rastepladser og afmærkning i form af striber og færdselstavler.

Til en vej hører kørebane, rabatter, grøfter, vigepladser, rastepladser og afmærkning i form af striber og færdselstavler. Retningslinjer for skilte m.m. Det som er beskrevet herunder, er et sammendrag af bestemmelserne i Lov om offentlige veje, Færdselsloven, Naturbeskyttelsesloven og Vejreglerne. Assens Kommune og Fyns Politi

Læs mere

SOLCELLE- OG SOLFANGERANLÆG

SOLCELLE- OG SOLFANGERANLÆG - en vejledning Norddjurs Kommune 2013 Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk U D V I K L I N G S F O RVA LT N I N G E N SOLCELLE- OG SOLFANGERANLÆG Folder om SOLFANGERE

Læs mere

Særlig råden hvad er det?

Særlig råden hvad er det? Særlig råden hvad er det? Ikke-trafikal råden over vejarealet Fx udeservering, reklamesøjler, reklameplakater, store valgplakater, byggematerialer, containere, stilladser, udlejning af bycykler, udlejning

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

1.Høringsrunde Oversigt over modtagne høringssvar. Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget. Budget Der er indkommet i alt 5 høringssvar.

1.Høringsrunde Oversigt over modtagne høringssvar. Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget. Budget Der er indkommet i alt 5 høringssvar. Budget 2017-2020 1.Høringsrunde Oversigt over modtagne høringssvar Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget Der er indkommet i alt 5 høringssvar. Nr. Høringsberettigede 5.01 Slagelse Musikhus 5.02 KFUM Spejderne

Læs mere

Som inspiration til processen om en kampagne, er der udarbejdet en gennemgang af fire faser, som kan danne koncept for:

Som inspiration til processen om en kampagne, er der udarbejdet en gennemgang af fire faser, som kan danne koncept for: kampagneproces Som inspiration til processen om en kampagne, er der udarbejdet en gennemgang af fire faser, som kan danne koncept for: At give Renosyds kunder og medarbejdere de bedste betingelser for

Læs mere

Valgplakater på vejarealer

Valgplakater på vejarealer Valgplakater på vejarealer Vejledning om opsætning af valgplakater September 2017 Valgplakater på vejarealer Vejledning for opsætning af valgplakater Dato: September 2017 Tryk: Vejdirektoratet Copyright:

Læs mere

Høring af den reviderede fælleskommunale dokumentationsmetode

Høring af den reviderede fælleskommunale dokumentationsmetode Høring af den reviderede fælleskommunale dokumentationsmetode 26. maj 2011 [Resultatet af høringen] Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Status på besvarelser... 3 Gennemgang af høringssvarene... 4 Værdien

Læs mere

Udtalelse. Beslutningsforslag fra S, EL og K om at opstille hjertestartere. TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune. Til Aarhus Byråd via Magistraten

Udtalelse. Beslutningsforslag fra S, EL og K om at opstille hjertestartere. TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune. Til Aarhus Byråd via Magistraten Til Aarhus Byråd via Magistraten Side 1 af 5 Beslutningsforslag fra S, EL og K om at opstille hjertestartere 1. Konklusion Teknik og Miljø bakker op om forslaget Aarhus redder liv med hjertestartere, som

Læs mere

Opkrævning af markedsleje ved kommercielle aktiviteter i grønne områder

Opkrævning af markedsleje ved kommercielle aktiviteter i grønne områder Opkrævning af markedsleje ved kommercielle aktiviteter i grønne områder RESUME Statsforvaltningen har i en konkret sag udtalt, at kommuner ikke kan stille kommunale parker gratis til rådighed for kommercielle

Læs mere

Giv borgerne glæde, bevægelse og oplevelser på Naturens Dag den 9. september

Giv borgerne glæde, bevægelse og oplevelser på Naturens Dag den 9. september Giv borgerne glæde, bevægelse og oplevelser på Naturens Dag den 9. september Naturens Dag er den årlige mærkedag for naturoplevelser over hele landet. Naturens Dag er den årlige mærkedag for naturoplevelser

Læs mere

Silkeborg Kommune ønsker derudover at parkområderne, i det omfang de er egnede, benyttes til afvikling af egentlige arrangementer.

Silkeborg Kommune ønsker derudover at parkområderne, i det omfang de er egnede, benyttes til afvikling af egentlige arrangementer. Retningslinier for benyttelse af Silkeborg Kommunes parkområder til arrangementer, gældende fra 01.01.2008 1) Politik Alle borgere har fri adgang til kommunens parkområder. Silkeborg Kommune ønsker derudover

Læs mere

Inviter borgerne på NATURENS DAG

Inviter borgerne på NATURENS DAG Inviter borgerne på NATURENS DAG Skab glæde, livskvalitet og oplevelser på Naturens Dag den 10. september 2017 Naturens Dag er den årlige mærkedag for naturoplevelser over hele landet Naturens Dag for

Læs mere

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:11136

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:11136 1 - Spil Dansk Horsens, ansøgning om tilskud ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN 2017 - BLANKETNR:11136 INFORMATIONER Historik: 07-09-2016 09:27 Arbejdsgang startet af System 07-09-2016 09:35 Udfyldt af Lene Bjarke

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget. Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for tilskud. gældende pr. 1. januar 2019.

Kultur- og Fritidsudvalget. Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for tilskud. gældende pr. 1. januar 2019. Kultur- og Fritidsudvalget Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for tilskud gældende pr. 1. januar 2019. Indhold Baggrund...2 Prioriterede fokusområder, som du skal forholde dig til i ansøgningen...3

Læs mere

Høring over forslag til bekendtgørelse om beregning af det årlige abonnement i henhold til 80, stk. 3, i lov om betalingstjenester

Høring over forslag til bekendtgørelse om beregning af det årlige abonnement i henhold til 80, stk. 3, i lov om betalingstjenester Konkurrencestyrelsen Att.: Bente Jepsen Sølvsten og Samuel Eddie Mogensen Email: bjs@ks.dk og sem@ks.dk 18. december 2009 Høring over forslag til bekendtgørelse om beregning af det årlige abonnement i

Læs mere

Regulativ for Lyngby Torv

Regulativ for Lyngby Torv Regulativ for Lyngby Torv 5. september 2013 Side 1 Forord Regulativets formål er at sikre, at Lyngby Torv benyttes på en måde, der er i overensstemmelse med Lyngby Taarbæk Kommunes visioner og mål for

Læs mere

Mellem Kunsthuset Palæfløjen-Roskilde Kunstforening og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud.

Mellem Kunsthuset Palæfløjen-Roskilde Kunstforening og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud. Børne- og Kultursekretariat Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2014-2015 Roskilde Kunstforening 30. maj 2013

Læs mere

Hermed indsigelse til lokalplan 548

Hermed indsigelse til lokalplan 548 Fra: CN=Nina Lindbjerg/OU=TPLNLI/OU=T/O=Svendborg-Kom Sendt: 16-02-2012 09:29:40 Til: Jesper Sørensen CC: Emne: Vs: Indsigelse vedr Lokalplan 548 Svendborg Kommune har modtaget jeres indsigelse

Læs mere

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER Introduktion Powerbooking er en virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling af bookingsystemer til tennisklubber. Systemet er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

Skabelon for udvikling af borgerplaner

Skabelon for udvikling af borgerplaner Skabelon for udvikling af borgerplaner Alle lokalsamfund er forskellige, både hvad angår størrelse, ressourcer og behov. Derfor er der ikke én bestemt måde at lave en borgerplan på. Det vigtigste er, at

Læs mere

VEJLEDNING OM SKILTE OG REKLAMER. i Næstved Kommunes byområder

VEJLEDNING OM SKILTE OG REKLAMER. i Næstved Kommunes byområder VEJLEDNING OM SKILTE OG REKLAMER i Næstved Kommunes byområder 1 2 INDHOLD INTRODUKTION 5 ANSØGNING OM TILLADELSE OG GODKENDELSE 6 1. GENERELT FOR SKILTE OG REKLAMER 8 2. NÆSTVED BYMIDTE 9 FACADESKILTE

Læs mere

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 VELKOMMEN TIL NIF FODBOLD Næstved IF Fodbold amatørafdeling, er omdrejningspunkt for fodbolden på hele Sydsjælland. Klubben rækker langt ud over regionens grænser. Vi arbejder

Læs mere

Ophængning af valgplakater

Ophængning af valgplakater Ophængning af valgplakater Retningslinier for ophængning af valgplakater i forbindelse med afholdelse af offentlige valg, folkeafstemninger og lignende 1 Indholdtegnelse Retningslinier for ophængning af

Læs mere

CAMPINGRÅDET INFORMERER

CAMPINGRÅDET INFORMERER S i d e 1 Indhold Ulovlig campering med autocampere Nye standarter for hoppepuder Nyt notat: Proceduren for klager Viasat opkræver ekstra betaling for offentlig visning Susanne Dalum stopper i Campingrådet

Læs mere

Kapitel 9. Friluftsreklamer

Kapitel 9. Friluftsreklamer Kapitel 9. Friluftsreklamer 9.1. Indledning 9.2. Virksomhedsreklamer, trafikpropaganda m.v., samt mindre oplysningsskilte 9.3. Reklamer på idrætsanlæg 9.4. Ikrafttrædelse 9. l. Indledning Den hidtidige

Læs mere

Offentligt borgermøde

Offentligt borgermøde Offentligt borgermøde Udbyneder Forsamlingshus Mandag den 24. april 2017 46 nye vindmøller ved Overgaard Randers Kommune Aftenens program, kl. 19.00 21.00 Velkommen, v. RK chef for Plan, Byg og Veje, Rune

Læs mere

Viuf Vestermark Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere

Viuf Vestermark Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Viuf Vestermark Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Viuf Vestermark Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kære grundkøber

Læs mere

5. december Sagsnr

5. december Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT Til Teknik- og Miljøudvalget Berostillelse af tilladelser i de københavnske parker Statsforvaltningen afgav den 18. oktober 2016

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 19. juni 2013 blev der i sag 184-2012 KK mod Ejendomsmæglerfirmaet AA A/S afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 19. juni 2012 har KK indbragt ejendomsmæglerfirmaet AA A/S og ejendomsmægler YY for

Læs mere

Kulturpuljen - Gældende fra 1. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål

Kulturpuljen - Gældende fra 1. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål Kulturpuljen - Gældende fra 1. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Kulturområdet Forord Kulturlivet i Kolding Kommune er dynamisk

Læs mere

Valgplakater på vejarealer. Vejledning for opsætning af valgplakater 1. udgave, november 2015

Valgplakater på vejarealer. Vejledning for opsætning af valgplakater 1. udgave, november 2015 Valgplakater på vejarealer Vejledning for opsætning af valgplakater 1. udgave, november 2015 Vejlovens grundlag om valgplakater Reglerne om ophængning af valgplakater på offentlige veje findes i vejlovens

Læs mere

Copenhagen City Beach Club ApS Halvandet Refshalevej København K Att. Bo Petersen, Sagsnr.

Copenhagen City Beach Club ApS Halvandet Refshalevej København K Att. Bo Petersen, Sagsnr. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Copenhagen City Beach Club ApS Halvandet Refshalevej 325 1432 København K Att. Bo Petersen, bwp@halvandet.dk 18-03-2016 Sagsnr. 2016-0049963

Læs mere

Frank Krøyer og Bogdana Nielsen Hovedvejen 32 5771 Stenstrup LANDZONETILLADELSE HOVEDVEJEN 32, 5771 - OPFØRELSE AF UDSTILLINGSHAL

Frank Krøyer og Bogdana Nielsen Hovedvejen 32 5771 Stenstrup LANDZONETILLADELSE HOVEDVEJEN 32, 5771 - OPFØRELSE AF UDSTILLINGSHAL Frank Krøyer og Bogdana Nielsen Hovedvejen 32 5771 Stenstrup Byg, Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 LANDZONETILLADELSE HOVEDVEJEN 32, 5771 - OPFØRELSE AF UDSTILLINGSHAL Sagsnr.:

Læs mere

Teknik- og Miljøcenteret har den 12. september modtaget en ansøgning om dispensation fra kommuneplanramme 1B10 til at fælde gadens Allétræer.

Teknik- og Miljøcenteret har den 12. september modtaget en ansøgning om dispensation fra kommuneplanramme 1B10 til at fælde gadens Allétræer. Byplan og Vej Teknik og Miljøcenteret Rønnedeven 9 4100 Ringste Dato: 28. november 2016 Tilladelse til fældning og genplantning af Allétræerne på Sct. Knudsgade Teknik- og Miljøcenteret har den 12. september

Læs mere

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Til alle foreninger, organisationer, interessenter og borgere i Fredericia kommune, Fredericia, den 11. april 2016 Arbejdet med at skabe en ny kultur- og idrætspolitik

Læs mere

Høringsnotat om forslag til ændrede regler vedr. DNSSEC

Høringsnotat om forslag til ændrede regler vedr. DNSSEC Høringsnotat om forslag til ændrede regler vedr. DNSSEC Dansk Internet Forum (herefter DIFO) og DK Hostmaster sendte den 4. maj 2010 et forslag til ændring af Generelle vilkår for tildeling, registrering

Læs mere

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 På Næsbjerghus Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Kim Andersen valgt 2. Valg af referent Bjarne Tarp valgt 3. Aflæggelse af beretning om udviklingsrådets virke i det forløbne

Læs mere

Vedr.: Ejendommen Frihedens Idrætscenter, Hvidovre 21.03.2014 Matr. Nr.:102 Hvidovre by

Vedr.: Ejendommen Frihedens Idrætscenter, Hvidovre 21.03.2014 Matr. Nr.:102 Hvidovre by Hvidovre Kommune Teknisk Forvaltning Tlf. +45 30747804 e-mail info@hvk.dk website www.hvk.dk Cvr.nr. 32875939 Danske Bank 3307-6625398 Vedr.: Ejendommen Frihedens Idrætscenter, Hvidovre 21.03.2014 Matr.

Læs mere

I forbindelse med kommunal- og regionsvalg 2017 har Gladsaxe Kommune fjernet ulovligt opsatte valgplakater på kommunens veje.

I forbindelse med kommunal- og regionsvalg 2017 har Gladsaxe Kommune fjernet ulovligt opsatte valgplakater på kommunens veje. Dagsordenpunkt Valgplakater Beslutning Tiltrådt. Gennemgang af sagen I forbindelse med kommunal- og regionsvalg 2017 har Gladsaxe Kommune fjernet ulovligt opsatte valgplakater på kommunens veje. I forlængelse

Læs mere

Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk?

Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk? Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk? Jesper Brieghel Chefkonsulent KL Anna Ebbesen Rådgiver Advice Digital Formål med workshoppen Hvordan bruger man de nye medier strategisk,

Læs mere

Forslag til lavere og tættere bebyggelsesplan i Lisbjerg

Forslag til lavere og tættere bebyggelsesplan i Lisbjerg Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C 2. marts 2018 Forslag til lavere og tættere bebyggelsesplan i Lisbjerg Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Byråd har vedtaget en Udviklingsplan

Læs mere

24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG

24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG 24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG INDHOLDSFORTEGNELSE 1 BAGGRUND...3 1 JULIAN 3 APS...5 2 STREET FOOD SUPPLIES...6 3 STADEHOLDERFORENINGEN...6 4 STREET FOOD RÅDET...7

Læs mere

Emne: Høringssvar - samlet

Emne: Høringssvar - samlet Notatark Emne: Høringssvar - samlet 26. november 2018 - Sagsnr. 10/31464 - Løbenr. 292447/18 Christiansfeld Festival, Jørgen Bøytler: I anledning af kulturudvalgets overvejelser angående kulturpuljen skal

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Borgmesterens Afdeling Den Økonomiske Forvaltning - Rådhuset - 8100 Århus C

ÅRHUS KOMMUNE - Borgmesterens Afdeling Den Økonomiske Forvaltning - Rådhuset - 8100 Århus C ÅRHUS KOMMUNE - Borgmesterens Afdeling Den Økonomiske Forvaltning - Rådhuset - 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd Den 18-11-2003 via Magistraten Tlf. nr.: 89402185 Jour. nr.: Ref.: LD Forslag om

Læs mere

Miljø- og teknikudvalget har senest den 10. december 2015 drøftet indholdet i en revision.

Miljø- og teknikudvalget har senest den 10. december 2015 drøftet indholdet i en revision. Møde: Miljø- og teknikudvalget Mødetid: 28. april 2016kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet 67. Revision af vindmølleplanlægning i Sagsnr: 01.02.00-P15-2-15 Resumé Miljø- og teknikudvalget

Læs mere

Ankestyrelsens brev til et advokatfirma. Udtalelse om kommuners deltagelse i foreninger

Ankestyrelsens brev til et advokatfirma. Udtalelse om kommuners deltagelse i foreninger Ankestyrelsens brev til et advokatfirma Udtalelse om kommuners deltagelse i foreninger Horten har på vegne af Lemvig Kommune, Lemvig Vand & Spildevand A/S og Odsherred Kommune skrevet til Ankestyrelsen

Læs mere

Fra foreningen. Vi byder velkommen til sæson 2014

Fra foreningen. Vi byder velkommen til sæson 2014 Fra foreningen Vi byder velkommen til sæson Hvert år besøger rigtig mange turister Marielyst på ferier, vennebesøg eller via konferencer. Din virksomhed har mulighed for at komme i kontakt med de besøgende

Læs mere

Mellem Kunsthuset Palæfløjen-Roskilde Kunstforening og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud.

Mellem Kunsthuset Palæfløjen-Roskilde Kunstforening og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud. Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Roskilde Kunstforening 1. oktober 2015 Mellem

Læs mere

FIND VEJ I SKILTESKOVEN

FIND VEJ I SKILTESKOVEN NATUR, MILJØ OG TRAFIK FIND VEJ I SKILTESKOVEN HER KAN DU LÆSE DE VIGTIGSTE REGLER FOR OPSÆTNING AF SKILTE I DET ÅBNE LAND Tegnet af Torkild Skov NATUR, MILJØ OG TRAFIK Vi skilter med reglerne I Danmark

Læs mere

Erhvervsbebyggelse ved Hasselager Centervej i Viby

Erhvervsbebyggelse ved Hasselager Centervej i Viby Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C 12. september 2017 sbebyggelse ved Hasselager Centervej i Viby Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune ønsker at ændre plangrundlaget for

Læs mere

Notat. Bondegårdscamping for autocampere 9. september 2011. : Autocamperrådet. : Jane Maindal 1 INDLEDNING

Notat. Bondegårdscamping for autocampere 9. september 2011. : Autocamperrådet. : Jane Maindal 1 INDLEDNING Notat Madevej 13 6200 Aabenraa Danmark T +45 7362 8880 F +45 7362 8881 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Bondegårdscamping for autocampere 9. september 2011 Projekt: 25.9980.01 Til Fra : Autocamperrådet

Læs mere

Service og standarder. Kulturcenter Mariehøj

Service og standarder. Kulturcenter Mariehøj Service og standarder Kulturcenter Mariehøj SERVICE OG STANDARDER FOR FACILITETERNE PÅ KULTURCENTER MARIEHØJ Olie på lærred, uld på silke, Beethoven på tværfløjte, Sheakespeare på dansk, mudder på skoene

Læs mere

Høringssvar til Forslag til Gladsaxe Kommunes Sundhedspolitik samt Den koordinerende sundhedsgruppes bemærkninger til høringssvarerne

Høringssvar til Forslag til Gladsaxe Kommunes Sundhedspolitik samt Den koordinerende sundhedsgruppes bemærkninger til høringssvarerne GLADSAXE KOMMUNE Sundheds- og Rehabiliteringsafdelingen Bilag 3. Gennemgang af høringssvar til Forslag til Gladsaxe Kommunes Sundhedspolitik 2012-2015 NOTAT Dato: 8. november 2011 Af: Annemette Bundgaard

Læs mere

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019.

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for aktivitetstilskud i 2020. Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Indhold Aktivitetstilskud hvad er det?...2 Hvem kan søge?...2 Ansøgningsfrist...2

Læs mere

Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015

Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015 Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015 F RÅRS MESSE INFO Hammel Forårs Messe er blevet en stor succes, de sidste 2 år, med henholdsvis 2.000 & 2.500 glade publikummer og over 60 entusiastiske

Læs mere

Erik Due-Hansen Jagerweg 23 24941 Flensborg. Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af vandløbet, Midtskov-Frydenborg Bæk

Erik Due-Hansen Jagerweg 23 24941 Flensborg. Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af vandløbet, Midtskov-Frydenborg Bæk Erik Due-Hansen Jagerweg 23 24941 Flensborg By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk

Læs mere

på Juelsminde Halvøen

på Juelsminde Halvøen Det Gode Oplevelsesmessen Det Gode 1. og 2. april 2017 i Juelsminde Hallerne FORPLADS Udendørsstande IND Bagvæg + lærred Billetter F HORNSYLD/BRÅSKOV/BJERRE Højttaler Scene 4 x 8 meter 40 cm høj Mixer

Læs mere

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Referat Dato 23. september 2013 Mødetidspunkt 17:00 Sluttidspunkt 17:40 Sted Gåsetårnskolen, Iselinge afdeling Chr. Richardtsvej 33, Vordingborg Medlemmer Birthe Helth,

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 HUSK at tilmelde dig generalforsamlingen på FB begivenheden. Tidspunkt: Onsdag d. 30. januar 2019 kl. 18:30-20:30 Sted: Sponz MTB Center, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød Agenda:

Læs mere

VIL I MED PÅ HOLDET?

VIL I MED PÅ HOLDET? VIL I MED PÅ HOLDET? Et sponsorsamarbejde med FS Hashøj skal ikke kun være envejs-trafik, derfor vil vi som klub gerne yde noget for de virksomheder og personer, der vælger at støtte op om klubben. Andre

Læs mere

Vedrørende egen driftundersøgelse om BR 19/07 cykelrute langs søerne

Vedrørende egen driftundersøgelse om BR 19/07 cykelrute langs søerne Teknik- og Miljøforvaltningens direktion Rådhuset, 1. sal, vær. 34 Postboks 444 1505 København V 04-11-2009 Sagsnr. 2009-60034 Brev er d.d. fremsendt pr. e-mail. Vedrørende egen driftundersøgelse om BR

Læs mere

Borgerinddragelse. Andre tiltag Borgerne bliver også inddraget på andre områder. For eksempel i forbindelse med Odense Kommunes

Borgerinddragelse. Andre tiltag Borgerne bliver også inddraget på andre områder. For eksempel i forbindelse med Odense Kommunes Borgerinddragelse Demokratistrategisk funktion Odense Kommune kan oprette en demokratistrategisk funktion, der koordinerer arbejdet med inddragelsen af borgerne, rådgiver, samler ideer og selv kommer med

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Blå Å, hvor du er bredejer. Kolding kommune har udarbejdet en plan for omklassificering af vandløb i kommunen.

Afgørelse om nedklassificering af Blå Å, hvor du er bredejer. Kolding kommune har udarbejdet en plan for omklassificering af vandløb i kommunen. By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk Afgørelse om nedklassificering af Blå Å, hvor

Læs mere

Afgørelse i sagen om Københavns Amts afslag til reklamebærende buslæskærm på Skodsborg Strandvej.

Afgørelse i sagen om Københavns Amts afslag til reklamebærende buslæskærm på Skodsborg Strandvej. NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 16. maj 2006 J.nr.: 03-132/150-0024 Skr Afgørelse i sagen om

Læs mere

Regulativ for Lyngby Hovedgade

Regulativ for Lyngby Hovedgade Regulativ for Lyngby Hovedgade December 2013 Forord Dette regulativ skal sikre, at Lyngby Hovedgade mellem Jernbanepladsen og Jernbanevej benyttes på en hensigtsmæssig måde. Der lægges vægt på, at der

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Breelteparken Mandag 12.12.2016 kl. 14:15 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Kriterier for anvisning af plejebolig og ældrebolig 3 Frøken Anne Marie Green-Nielsens

Læs mere