ØKONOMER OG REVISORER/ REGNSKABSØKONOMER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ØKONOMER OG REVISORER/ REGNSKABSØKONOMER"

Transkript

1 ØKONOMER OG REVISORER/ REGNSKABSØKONOMER TIL ENERGITILSYNET Energitilsynet arbejder for velfungerende markeder inden for el, naturgas og fjernvarme. Energitilsynets regulering retter sig først og fremmest mod energisektorens naturlige monopoler: elnetselskaberne, gasdistributionsselskaberne og fjernvarmeselskaberne. Energitilsynet overvåger også konkurrencen og markedsåbningen på energimarkederne, herunder priserne på de forskellige energiformer. Energitilsynet bliver til Forsyningstilsynet pr. 1. juli 2018 i den forbindelse har vi en række spændende stillinger med økonomisk og analytisk indhold til en samfundsmæssig vigtig opgave med at regulere energiområdet. Center for Varme søger økonomer og en økonomisk special- eller chefkonsulent Center for Varme søger økonomer til at varetage og udvikle analyser og reguleringen af ca. 600 energiselskaber, der er aktive på markedet for fjernvarme. Opgaveporteføljen for økonomerne i centeret er afvekslende og bred og omfatter: Udarbejde og udvikle analyser og statistik om selskaberne, prisudviklingen, markeds- og konkurrenceforholdene mv. Analysere og gribe ind overfor ulovlig markedsadfærd, som fx ikke-omkostningsbestemt prisdifferentiering, krydssubsidiering mellem fjernvarme, el, affald mv. Opgøre hvilken forrentning af indskudskapital det enkelte selskab må få. Udvikle og implementere de kommende økonomiske metoder og modeller til indtægtsrammeregulering med benchmarking og effektiviseringskrav på fjernvarmeområdet. Arbejde med ny regulering og politikforslag på fjernvarmeområdet i dialog med virksomheder og interesseorganisationer i energibranchen, departementet, styrelsen m.fl. Du er fx cand.oecon. eller har lignende samfundsfaglig uddannelse med stærke analysekompetencer. Du besidder stærke samarbejdsevner, men kan også arbejde selvstændigt i et fagligt udfordrende miljø. Du har erfaring i at anvende statistiske metoder på virksomheders økonomiske forhold. Kendskab til regnskaber og/eller finansielle metoder (WACC-fastsættelse) er en fordel, men ikke et krav. Du kan lide at arbejde med projekter og i teams og trives med at arbejde i krydsfeltet mellem økonomi, jura, teknik og politik og med tæt kontakt til energivirksomheder, interesseorganisationer og andre myndigheder Erfaring med økonomisk regulering af virksomheder er en fordel, men ikke et krav. Du har gode formidlingsevner såvel mundtligt som skriftligt.

2 For stillingen som special- eller chefkonsulent gælder: At du er en erfaren og fagligt stærk økonom. At du kan påtage dig et betydeligt fagligt ansvar og være et fagligt fyrtårn. At du kan påtage dig et fagligt ledelsesansvar og give sparring til kolleger og kvalitetssikre andres opgaver. At du har erfaring med projektledelse og kan lede større projekter. For stillingerne som fuldmægtig gælder: At du er en dygtig økonom med lyst til at anvende økonomisk analyse og statistiske metoder på virksomheders økonomiske forhold. At du får et stort ansvar i et område i konstant udvikling. Har lyst til at bidrage til udviklingen af nye analyser, metoder og modeller. At dine opgaver tilpasses dine ønsker og kompetencer, så du får mulighed for løbende at udvikle dig. Du arbejder inden for et område, hvor der virkelig sker noget, og hvor du er med til at udvikle reguleringen og træffe afgørelser af stor økonomisk betydning for virksomhederne og forbrugerne, fortæller Espen Gatzwiller, der er cand.polit. og chefkonsulent. Center for Varme søger revisorer/regnskabsøkonomer Center for Varme søger også revisorer/regnskabsøkonomer til regnskabsmæssig kontrol og vejledning af ca. 600 energiselskaber, der er aktive på markedet for fjernvarme. For stillingerne som regnskabsøkonom gælder: At du er en dygtig cand.merc.aud. eller cand.merc.jur. eller lignende med interesse for regnskab og regnskabsregler. At du bl.a. vil komme til at arbejde med regnskabs-/revisionsmæssige problemstillinger, herunder eksempelvis omkostningsfordeling, skat og udarbejdelse af revisorerklæring samt selskabs- eller forvaltningsretlige problemstillinger. At du vil få til opgave at føre kontrol med varmevirksomheders budgetter, regnskaber, samt regnskabsmæssige opgørelser og træffe afgørelser om, hvorvidt varmevirksomhedernes priser, regnskaber og vilkår overholder de regler, der gælder på området. At du skal have dialog med virksomhederne og deres rådgivere om de gældende regnskabsmæssige regler og principper, udarbejdelse af revisorerklæring, instruks, vejledninger mv. At du får et stort ansvar i et område i konstant udvikling. At du desuden vil få ansvar for at opgøre virksomheders kapitalgrundlag til brug for beregning af en rimelig forrentning baseret på en WACC-model. Du skal kunne sætte dig i virksomhedens og rådgiverens sted og anvende de kompetencer, du har, og som du tilegner dig hos os, til at løse konkrete regnskabsmæssige og juridiske problemstillinger. Da vi er en tilsynsmyndighed, indebærer vores arbejde - udover vejledning om de regler vi administrerer - at træffe afgørelser, der kan have stor økonomisk betydning for virksomhederne og deres forbrugere. Og der er gode muligheder for faglige udfordringer og udvikling i dit arbejde, fortæller Troels Refsgaard Holm, der er cand.merc.aud. og specialkonsulent.

3 Vi arbejder med regulering af hele værdikæden i fjernvarmesektoren fra produktion af fjernvarme, over transport i nettet til salg af fjernvarme til virksomheder og forbrugere og med samspillet mellem markederne for fjernvarme, el og affald. Analyser har indikeret et årligt effektiviseringspotentiale på mere end 2 mia.kr. indenfor fjernvarmesektoren. Danmark vil derfor som det første land i verden indføre en regulering af en stor del af fjernvarmesektoren med benchmarking, effektiviseringskrav og indtægtsrammer. Vi bidrager til udviklingen og den konkrete udførelse af både den eksisterende og den kommende nye regulering. Formålet er at skabe en endnu mere effektiv fjernvarmesektor og lavere priser til forbrugere og virksomheder. I Center for Varme vil du få et udviklingsforløb, som udfordrer og udvikler dig fagligt og personligt og indebærer tæt kontakt til virksomheder, interesseorganisationer og politikformulerende myndigheder. Kontaktperson: Kontorchef Martin Windelin, tlf , mw@energitilsynet.dk, linkedin Center for Engros og Transmission søger analytiker (økonom, civilingeniør eller talstærk samfundsfaglig kandidat) Du skal arbejde med rammebetingelserne for handel med elektricitet og naturgas i Danmark og i Europa. Opgaverne i kontoret spænder bredt og omfatter: Godkendelse af markedsdesign, tarifmetoder og udarbejdelse af sager, bl.a. klagesager, som involverer større virksomheder på energiområdet. Udarbejdelse af rapporter og mindre analyser vedrørende konkurrence og markedets funktionsmåde (engros- og detailmarkedet). Monitorering af anvendelsen af den grænseoverskridende infrastruktur m.m. Samarbejde og føre tilsyn med centrale aktører i energibranchen. Repræsentere Energitilsynet på møder med andre europæiske regulatorer, transmissionsoperatører, medlemsstater og EU-Kommissionen i ind- og udland. Der vil være mulighed for at tilpasse din opgaveportefølje efter ønsker, kompetencer og resultater, så du får mulighed for en løbende udvikling. Du er en analytisk stærk økonom (økonom, civilingeniør eller talstærk samfundsfaglig kandidat) eller lignende. Erfaring fra lignende stilling inde for offentlig administration eller energiområdet er en fordel, men ikke en forudsætning. Måske har du nogle års erfaring, men har lyst og kræfter til at sætte dig ind i en ny spændende branche? Arbejdsopgaverne indeholder både økonomiske, juridiske og tekniske forhold. Du er analytisk og resultatorienteret med afsluttergen. Du kan lide at arbejde i et fagligt udfordrende miljø, hvor sagerne er relativt forskellige, og hvor omgivelserne er i bevægelse. Du arbejder selvstændigt, men værdsætter også at være en del af et velfungerende team. Du har gode formidlingsevner såvel mundtligt som skriftligt. Du taler og skriver engelsk på højt niveau, og du må gerne have kendskab til andre europæiske sprog.

4 Der kan påregnes en vis rejseaktivitet til stillingen. Center for Engros og Transmission arbejder med engrosmarkeder for el og naturgas, ligesom centret har det overordnede ansvar for den del af infrastrukturen, der benævnes transmissionssystemet. Med til dette ansvarsområde hører naturligt arbejdet med at integrere de europæiske markeder for el og naturgas til et samlet, indre energimarked. Engros og Transmission har også ansvaret for at overvåge konkurrencen på el- og naturgasmarkedet. Kontaktperson: Kontorchef Mads Lyndrup, tlf , linkedin Center for Energibesparelser søger økonomer - spændende udfordringer med energiselskabernes omkostninger og aftaler Du får til opgave at: Planlægge og gennemføre tilsynsaktiviteter vedrørende el-, gas- og varmeselskabernes omkostninger/regnskabsførelse indenfor energispareområdet. Det omfatter både analysearbejde og virksomhedsbesøg. Analysere og vurdere økonomiske forhold i energiselskabernes koncerninterne aftaler inden for rammer af OECD s og SKAT s regelsæt. Det gælder både indenfor energispareområdet og indenfor selskabernes øvrige drift. Vejlede til virksomhederne på de nævnte områder. Du er en faglig dygtig økonom, f.eks. cand.polit. eller cand.merc.aud. Du kan arbejde i projekter med flere deltagere, men kan også arbejde selvstændigt. Du trives både med at arbejde med analyser, men også med udadvendt arbejde. Vi lægger vægt på, at du har en høj faglighed, gode samarbejdsevner, gåpåmod og lyst til at udvikle noget nyt. Du er resultatorienteret og ambitiøs. Har du erfaring fra anden tilsynsaktivitet, fra arbejde indenfor energiområdet, revision, analyser af regnskaber og omkostninger er det en fordel, men ingen forudsætning. Du har lyst og evner til at udvikle og gennemføre et økonomisk tilsyn med energivirksomhederne. Center for energibesparelser er et nyt center oprettet i august 2017 og har bl.a. til opgave at føre tilsyn med omkostningerne for energispareindsatsen i monopolvirksomhederne inden for el-, naturgas- og fjernvarmesektoren. Tilsynet med området skal både sikre en omkostningseffektiv anvendelse af energisparemidlerne og en lige og fair konkurrence for markedsaktørerne. Andre opgaver i centeret er at føre tilsyn med at netvirksomhederne inden for el og naturgas sikrer en fair og ikke-diskriminerende adgang til infrastrukturen ligeledes med henblik på at sikre et konkurrencepræget energimarked. Centret består af 11 medarbejdere og en kontorchef. Kontaktperson: Kontorchef Christian Parbøl, tlf , cp@energitilsynet.dk, linkedin

5 Er du interesseret? Angiv gerne om du ønsker at søge en eller flere af stillingerne. Ansøgningsfrist er d. 10. juni 2018 kl. 10. Tiltrædelse 1. august eller hurtigst muligt. Der kaldes løbende ind til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt via Energitilsynets rekrutteringssystem. Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn opfordres til at søge. Som led i Regeringens plan Bedre Balance II flytter tilsynet til Frederiksværk i løbet af 2. halvår Frederiksværk ligger i køreafstand fra København i det naturskønne Nordsjælland. Energitilsynet som arbejdsplads Vi er i alt ca. 90 medarbejdere i Sekretariatet for Energitilsynet, men vil bliver løbende flere medarbejdere, da vi tilføres nye, spændende opgaver. Vi har høje faglige ambitioner og engagerede medarbejdere. Hos os træder du ind i et stærkt fagligt miljø, hvor du kan få en rigtig god start på din karriere. Her får du muligheden for at blive en dygtig sagsbehandler og en yderst attraktiv specialist inden for energiregulering. Vi har gode arbejdsforhold, herunder fleksibel arbejdstid, og vi lægger vægt på en god balance mellem arbejde og fritid. Vi tilstræber en hverdag med åben kommunikation, god omgangstone og en positiv tilgang til kolleger og nye udfordringer. Vi lægger desuden stor vægt på at have et godt kollegialt miljø. Derfor afholder vi en del sociale arrangementer både i og uden for arbejdstiden. For det er vigtigt for os, at vi lærer hinanden godt at kende og trives i hverdagen.

Center for Varme søger jurister og en juridisk special- eller chefkonsulent

Center for Varme søger jurister og en juridisk special- eller chefkonsulent JURISTER TIL ENERGITILSYNET Energitilsynet arbejder for velfungerende markeder inden for el, naturgas og fjernvarme. Energitilsynets regulering retter sig først og fremmest mod energisektorens naturlige

Læs mere

KONTORCHEF TIL FORSYNINGSTILSYNET

KONTORCHEF TIL FORSYNINGSTILSYNET København september 2018 JOB- OG PERSONPROFIL KONTORCHEF TIL FORSYNINGSTILSYNET (Center for Energibesparelser) GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552

Læs mere

Stillings- og personprofil. Kontorchef til Center for Detail og Distribution Energitilsynet

Stillings- og personprofil. Kontorchef til Center for Detail og Distribution Energitilsynet Stillings- og personprofil Kontorchef til Center for Detail og Distribution Energitilsynet September 2015 Opdragsgiver Sekretariatet for Energitilsynet. Adresse Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf.: 4171

Læs mere

Stillings- og personprofil. Kontorchef til Center for Energibesparelser Energitilsynet

Stillings- og personprofil. Kontorchef til Center for Energibesparelser Energitilsynet Stillings- og personprofil Kontorchef til Center for Energibesparelser Energitilsynet Maj 2017 Opdragsgiver Sekretariatet for Energitilsynet Adresse Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf.: 41 71 54 00 www.energitilsynet.dk

Læs mere

Stillings- og personprofil. Ret- og administrationschef Energitilsynet

Stillings- og personprofil. Ret- og administrationschef Energitilsynet Stillings- og personprofil Ret- og administrationschef Energitilsynet Marts 2013 Opdragsgiver Sekretariatet for Energitilsynet. Adresse Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf.: 4171 5400 www.energitilsynet.dk

Læs mere

Den effektive danske energiforsyning II myndigheder/tilsyn

Den effektive danske energiforsyning II myndigheder/tilsyn Den effektive danske energiforsyning II myndigheder/tilsyn Omstilling til konkurrence og effektivitet Hvad er opnået via benchmarking og regelforvaltning? Jørgen G. Jørgensen Medlem af Energitilsynet Energitilsynet

Læs mere

Kraftvarmedag. Foreningen Danske Kraftvarmeværker. Jørgen G. Jørgensen Medlem af Energitilsynet

Kraftvarmedag. Foreningen Danske Kraftvarmeværker. Jørgen G. Jørgensen Medlem af Energitilsynet Kraftvarmedag Foreningen Danske Kraftvarmeværker Jørgen G. Jørgensen Medlem af Energitilsynet Energiområdet : Folketing, ministerium, myndigheder og klageinstanser Folketinget Klima-, Energi- og Bygningsministeriet

Læs mere

Strategi for Energitilsynet 2015-2017

Strategi for Energitilsynet 2015-2017 1 Strategi for Energitilsynet 2015-2017 2 Strategi 2015-2017: I 2012 fik Energitilsynets sin første strategi som selvstændig organisation. Forud for formuleringen af denne var gået et omfattende forarbejde,

Læs mere

Strategi for Energitilsynet 2013 og 2014

Strategi for Energitilsynet 2013 og 2014 Strategi for Energitilsynet 2013 og 2014 1. Indledning: Præsentation af Energitilsynet Energitilsynet arbejder for velfungerende sektorer inden for el, gas og varme. Energitilsynet består af en formand,

Læs mere

Nyt fra Energitilsynet. Sekretariatet for Energitilsynet 18. januar 2018 Cathrine Mehlskov

Nyt fra Energitilsynet. Sekretariatet for Energitilsynet 18. januar 2018 Cathrine Mehlskov Nyt fra Energitilsynet Sekretariatet for Energitilsynet 18. januar 2018 Cathrine Mehlskov Emner 1. Kort om Energitilsynet hvem er vi? 2. Nye regler på varmeområdet 3. Nye afgørelser 4. Hvad kommer der

Læs mere

VÆR MED TIL AT SIKRE ENERGI KL OG I 2050 BLIV GRADUATE HOS ENERGINET I FREDERICIA ELLER BALLERUP

VÆR MED TIL AT SIKRE ENERGI KL OG I 2050 BLIV GRADUATE HOS ENERGINET I FREDERICIA ELLER BALLERUP 1 VÆR MED TIL AT SIKRE ENERGI KL. 20.50 OG I 2050 BLIV GRADUATE HOS ENERGINET I FREDERICIA ELLER BALLERUP 2 HVAD GÅR PROGRAMMET UD PÅ? Som graduate hos Energinet indgår du i et to-årigt program, hvor du

Læs mere

Strategi for Energitilsynet 2018

Strategi for Energitilsynet 2018 Strategi for Energitilsynet 2018 Indhold Energitilsynet... 3 Forandringer i regelgrundlaget for Energitilsynets virke... 4 Organisationens grundlag... 5 Mission... 5 Vision... 5 Rammevilkår... 6 Organisatoriske

Læs mere

Oversigt over Klima-, Energi- og Bygningsministeriet

Oversigt over Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Klima-, Energi- og Bygningsudvalget 2011-12 KEB alm. del Bilag 48 Offentligt Oversigt over Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Klima-, Energi- og Bygningsministeriets departement Internt Område 25.

Læs mere

Ny energi uddannelse på SDU

Ny energi uddannelse på SDU Ny energi uddannelse på SDU Derfor er der brug for nye kandidater inden for energiområdet En sikker energiforsyning er centralt for videreudvikling af velfærdssamfundet Den nuværende infrastruktur

Læs mere

3. Meddelelser fra Energitilsynets sekretariat samt information fra direktøren. 5. Energinet.dk s årsrapport 2012

3. Meddelelser fra Energitilsynets sekretariat samt information fra direktøren. 5. Energinet.dk s årsrapport 2012 Referat Energitilsynsmøde den 29. oktober 2013 Dagsorden: 1. Inhabilitet på møde nr. 146 2. Meddelelser fra formanden 3. Meddelelser fra Energitilsynets sekretariat samt information fra direktøren Sager

Læs mere

Sekretariatskontrakt 2015

Sekretariatskontrakt 2015 Sekretariatskontrakt 2015 1 1. Energitilsynet og dets arbejdsfelt Energitilsynet arbejder for velfungerende sektorer inden for el, gas og varme. Energitilsynet består af en formand, næstformand, fem medlemmer

Læs mere

ENERGITILSYNET HAR BLANDT ANDET TIL OPGAVE AT OVERVÅGE PRISERNE PÅ EL, NATURGAS OG FJERNVARME:

ENERGITILSYNET HAR BLANDT ANDET TIL OPGAVE AT OVERVÅGE PRISERNE PÅ EL, NATURGAS OG FJERNVARME: Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget 2016-17 EFK Alm.del Bilag 253 Offentligt 24. maj 2017 Ret & Administration RESULTATER & UDFORDRINGER 2016 SAMMENFATNING FORORD Formanden for Energitilsynet, Uffe Bundgaard-Jørgensen,

Læs mere

HVAD ER STATUS FOR UDRULNING AF DEN NYE REGULERING? TEMADAG OM ENERGIFORLIGET

HVAD ER STATUS FOR UDRULNING AF DEN NYE REGULERING? TEMADAG OM ENERGIFORLIGET HVAD ER STATUS FOR UDRULNING AF DEN NYE REGULERING? TEMADAG OM ENERGIFORLIGET Michael Fibiger BAGGRUND Analyser mv. Ib Larsen udvalget: Moderniseret regulering i fjernvarmesektoren (okt. 2015) McKinsey:

Læs mere

Sekretariatskontrakt halvår

Sekretariatskontrakt halvår Sekretariatskontrakt 2018 1. halvår 1. Energitilsynet og dets arbejdsfelt Energitilsynet arbejder for velfungerende sektorer inden for el, gas og varme. Energitilsynet består af en formand, næstformand,

Læs mere

Hvordan hjælper forsyningsstrategien på fjernvarmens grønne omstilling?

Hvordan hjælper forsyningsstrategien på fjernvarmens grønne omstilling? Hvordan hjælper forsyningsstrategien på fjernvarmens grønne omstilling? Temadag om varmepumper, 29. september 2016 v/ Marie Hindhede, kontorchef, Energistyrelsen Energistyrelsen 30. september 2016 Side

Læs mere

De Frie Energiselskaber: Energispareordningen er et tagselv-bord

De Frie Energiselskaber: Energispareordningen er et tagselv-bord BILAG: Debat om tilsyn med energispareområdet. Medie: Altinget den 25. april & 30. april 2018 De Frie Energiselskaber: Energispareordningen er et tagselv-bord til millioner Debat 25. april 2018 kl. 3:00

Læs mere

Nyt fra Energitilsynet. Sekretariatet for Energitilsynet 11. og 12. oktober 2017 Cathrine Mehlskov

Nyt fra Energitilsynet. Sekretariatet for Energitilsynet 11. og 12. oktober 2017 Cathrine Mehlskov Nyt fra Energitilsynet Sekretariatet for Energitilsynet 11. og 12. oktober 2017 Cathrine Mehlskov Emner Nyt fra Energitilsynet ENAO Energitilsynets elektroniske anmeldelsessystem Ny regulering Nye forrentningsregler

Læs mere

Sekretariatskontrakt 2014

Sekretariatskontrakt 2014 Sekretariatskontrakt 2014 1 1. Energitilsynet og dets arbejdsfelt Energitilsynet arbejder for velfungerende sektorer inden for el, gas og varme. Energitilsynet består af en formand, næstformand, fem medlemmer

Læs mere

AKTUELT NYT FRA DANSK FJERNVARME

AKTUELT NYT FRA DANSK FJERNVARME ERFA-TRÆF FOR ADMINISTRATION OG REGNSKAB AKTUELT NYT FRA DANSK FJERNVARME Birgitte Faaborg, konstitueret chef for faglig afdeling Dansk Fjernvarme GARANTIPROVISION 1. Statsstøttereglerne Kommissionens

Læs mere

Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane

Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane Tina Overgaard & Ri Kofod København den 11.12.2013 JOBPROFIL Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane 1. Indledning Trafikstyrelsen har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen

Læs mere

Status for Elreguleringsudvalgets anbefalinger til ny regulering af elforsyningssektoren

Status for Elreguleringsudvalgets anbefalinger til ny regulering af elforsyningssektoren Dato 28. september 2016 Baggrundsnotat Status for Elreguleringsudvalgets anbefalinger til ny regulering af elforsyningssektoren Notatet er en opfølgning på det første møde i Energikommissionen den 9. maj

Læs mere

3. Meddelelser fra direktøren samt fra Sekretariatet for Energitilsynet. 4. Netvirksomheders særskilte identitet ved fakturering af engros-kunder

3. Meddelelser fra direktøren samt fra Sekretariatet for Energitilsynet. 4. Netvirksomheders særskilte identitet ved fakturering af engros-kunder Referat Energitilsynsmøde den 10. april 2018 Dagsorden: 1. Inhabilitet på mødet 2. Meddelelser fra formanden 3. Meddelelser fra direktøren samt fra Sekretariatet for Energitilsynet Sager til beslutning:

Læs mere

Meddelelser fra Energitilsynets sekretariat samt information fra direktøren

Meddelelser fra Energitilsynets sekretariat samt information fra direktøren Referat Energitilsynsmøde den 23. september 2014 Dagsorden: 1. Inhabilitet på møde 155 2. Meddelelser fra formanden 3. Meddelelser fra Energitilsynets sekretariat samt information fra direktøren Sager

Læs mere

Det Energipolitiske Udvalg 2009-10 EPU alm. del Bilag 122 Offentligt HVIDBOG. Energipolitik på. -Det hele hænger sammen

Det Energipolitiske Udvalg 2009-10 EPU alm. del Bilag 122 Offentligt HVIDBOG. Energipolitik på. -Det hele hænger sammen Det Energipolitiske Udvalg 2009-10 EPU alm. del Bilag 122 Offentligt HVIDBOG Energipolitik på fjernvarmeområdet -Det hele hænger sammen -Det hele hænger sammen Dansk Fjernvarmes Hvidbog 2010 UDGIVER:

Læs mere

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Vores formål og hovedopgaver Vores team udvikler læringskoncepter inden for innovation og entreprenørskab, praktisk problemløsning og samspil

Læs mere

Revision af anmeldelsesbekendtgørelserne på el- og naturgasområdet. Bilagsoversigt. Bilag til punkt 7. Energitilsynets møde den 29.

Revision af anmeldelsesbekendtgørelserne på el- og naturgasområdet. Bilagsoversigt. Bilag til punkt 7. Energitilsynets møde den 29. ENERGITILSYNET Bilag til punkt 7 Energitilsynets møde den 29. april 2014 9. april 2014 Ret & Administration 13/10069 OTS Revision af anmeldelsesbekendtgørelserne på el- og naturgasområdet ENERGITILSYNET

Læs mere

REFERAT FORSYNINGSTILSYNETS KONTAKTUDVALG

REFERAT FORSYNINGSTILSYNETS KONTAKTUDVALG REFERAT 12. juli 2019 DATO: 28. JUNI 2019 TIDSPUNKT: KL. 10.00-12.00 MØDELOKALE: LILLE KANTINE REFERENT: Daniel Vibe, Forsyningstilsynet FORSYNINGSTILSYNETS KONTAKTUDVALG DELTAGERLISTE: Forsyningstilsynet

Læs mere

Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget EFK Alm.del Bilag 92 Offentligt

Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget EFK Alm.del Bilag 92 Offentligt Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget 2016-17 EFK Alm.del Bilag 92 Offentligt Grund- og nærhedsnotat til Folketingets Europaudvalg Dato 20. december 2016 Forslag til Europa-Parlamentets og Rådets forordning

Læs mere

NY REGUELRING AF FJERNVARMESEKTOREN

NY REGUELRING AF FJERNVARMESEKTOREN NY REGUELRING AF FJERNVARMESEKTOREN RÅDGIVNINGSGRUPPEØDE, 31. MAJ RUNE MOESGAARD, AFDELINGSCHEF POLITISK ØKONOMISK SEKRETARIAT DANSK FJERNVARME ORGANISATION 2016 Medlemmer Generalforsamling Bestyrelse

Læs mere

KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER. Aarhus december Job- og personprofil

KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER. Aarhus december Job- og personprofil Aarhus december 2018 Job- og personprofil KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

NRGi Net A/S Dusager 22 8200 Aarhus N. Vejledende udtalelse til NRGi Net A/S om den regulatoriske behandling af et nyt, kollektivt forsyningsanlæg

NRGi Net A/S Dusager 22 8200 Aarhus N. Vejledende udtalelse til NRGi Net A/S om den regulatoriske behandling af et nyt, kollektivt forsyningsanlæg NRGi Net A/S Dusager 22 8200 Aarhus N 27. maj 2014 Sag 13/09826 Deres ref. LRN Vejledende udtalelse til NRGi Net A/S om den regulatoriske behandling af et nyt, kollektivt forsyningsanlæg 1. Sagsfremstilling

Læs mere

CLEARING OG AFVIKLING I FORBINDELSE MED DEN FÆLLES DAY-AHEAD- OG IN- TRADAY-KOBLING AFGØRELSE OM SHIPPINGORDNINGEN FOR DE DANSKE BUDZONEGRÆNSER

CLEARING OG AFVIKLING I FORBINDELSE MED DEN FÆLLES DAY-AHEAD- OG IN- TRADAY-KOBLING AFGØRELSE OM SHIPPINGORDNINGEN FOR DE DANSKE BUDZONEGRÆNSER BILAG 3 26. oktober 2017 Engros & Transmission CLEARING OG AFVIKLING I FORBINDELSE MED DEN FÆLLES DAY-AHEAD- OG IN- TRADAY-KOBLING AFGØRELSE OM SHIPPINGORDNINGEN FOR DE DANSKE BUDZONEGRÆNSER SEKRETARIATET

Læs mere

Samspil med det intelligente elsystem. Lara Aagaard, Adm.dir

Samspil med det intelligente elsystem. Lara Aagaard, Adm.dir Samspil med det intelligente elsystem Lara Aagaard, Adm.dir Ind med vind og biomasse 3 Elektrificering CO2 2 VE Mindre energiforbrug 1 Ren el og fjernvarme Ud med olie og gas Det åbenbare mod 2020 Vind

Læs mere

Et stærkt og effektivt tilsyn. Strategi for Forsyningstilsynet

Et stærkt og effektivt tilsyn. Strategi for Forsyningstilsynet Et stærkt og effektivt tilsyn Strategi for Forsyningstilsynet 2019-2021 MISSION Med love og regler som baggrund for vores tilsyn med energiforsyningerne, skaber vi rammer, der tilskynder forsyningsvirksomhederne

Læs mere

Energispareindsatsen

Energispareindsatsen Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget 2015-16 EFK Alm.del Bilag 82 Offentligt Energispareindsatsen Energipolitiskudvalg 19. november 2015 v/ adm.dir. Anders Millgaard, Modstrøm adm.dir. Jette Miller, De

Læs mere

Region Hovedstaden søger

Region Hovedstaden søger GÅ TIL REGIONH.DK/JOB Mød en medarbejder Region Hovedstaden søger Sådan søger du job hos os Tips til jobansøgning, CV og samtale Student med styr på Excel Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) søger

Læs mere

MEDDELELSER FRA SEKRETARIATET

MEDDELELSER FRA SEKRETARIATET PUNKT 3 ENERGITILSYNETS MØDE DEN 26. JUNI 2018 22. juni 2018 Ret & Administration MEDDELELSER FRA SEKRETARIATET 1. NYE KLAGESAGER FOR ENERGIKLAGENÆVNET 1.1 KLAGE OVER ENERGITILSYNETS AFGØRELSE OM FORRENTNING

Læs mere

DANSK WILTON. .delivering the difference. Regional Eksportchef til Dansk Wilton A/S

DANSK WILTON. .delivering the difference. Regional Eksportchef til Dansk Wilton A/S Regional Eksportchef til Dansk Wilton A/S Dansk Wilton har gennem de seneste år markant forøget sin position og indsats det landbaserede hotelsegment, og virksomheden ønsker nu at styrke indsatsen yderligere

Læs mere

Special-/chefkonsulent

Special-/chefkonsulent Stillings- og personprofil Special-/chefkonsulent Nyt Hospital Nordsjælland August 2017 Herzog & de Meuron - Vilhelm Lauritzen Arkitekter Opdragsgiver Nyt Hospital Nordsjælland Adresse Nordsjællands Hospital

Læs mere

Den nyeste lovgivning på varmeforsyningsområdet

Den nyeste lovgivning på varmeforsyningsområdet Den nyeste lovgivning på varmeforsyningsområdet Energiaftalen og de politiske aftaler om ny økonomisk regulering Anne Christine Matzon Specialkonsulent, cand.jur Center for Forsyning 3395 5615 acm@ens.dk

Læs mere

AFGØRELSE VEDRØRENDE SKIFT AF BA- LANCEANSVARLIG AKTØR

AFGØRELSE VEDRØRENDE SKIFT AF BA- LANCEANSVARLIG AKTØR AFGØRELSE VEDRØRENDE SKIFT AF BA- LANCEANSVARLIG AKTØR 14. januar 2016 Engros & Transmission 15/09396-1 PCO SAGSFREMSTILLING BAGGRUND 1. I denne sag skal Sekretariatet for Energitilsynet (SET) tage stilling

Læs mere

FREMTIDIG REGULERING AF DECENTRALE KRAFTVARMEVÆRKER

FREMTIDIG REGULERING AF DECENTRALE KRAFTVARMEVÆRKER ERFA-MØDE OM KRAFTVARME OG VARMEPUMPER FREMTIDIG REGULERING AF DECENTRALE KRAFTVARMEVÆRKER 29. maj 2018 BAGGRUND Ib Larsen udvalget: Moderniseret reg. i fjernvarmesektoren (okt. 2015) Politisk stemmeaftale

Læs mere

KONKURRENCE- OG forbrugerstyrelsens STRATEGI

KONKURRENCE- OG forbrugerstyrelsens STRATEGI KONKURRENCE- OG forbrugerstyrelsens STRATEGI 2011-2013 Strategi for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen 2011-2013 Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen blev etableret ved en fusion af Konkurrencestyrelsen

Læs mere

Afgørelse om godkendelse af anmeldt metode for fastsættelse af standardgebyrer og forgæves kørsel

Afgørelse om godkendelse af anmeldt metode for fastsættelse af standardgebyrer og forgæves kørsel Radius Elnet A/S Afgørelse om godkendelse af anmeldt metode for fastsættelse af standardgebyrer og forgæves kørsel 15. maj 2019 19/06938 Forsyningstilsynet har modtaget Radius Elnet A/S anmeldelse af metode

Læs mere

Godkendelse af anmeldt metode for fastsættelse af standardgebyrer

Godkendelse af anmeldt metode for fastsættelse af standardgebyrer Midtfyns Elforsyning amba Godkendelse af anmeldt metode for fastsættelse af standardgebyrer Forsyningstilsynet har modtaget Midtfyns Elforsyning amba anmeldelse af metode for fastsættelse af standardgebyrer

Læs mere

Faglig koordinator Voksenrådgivningen. Job- og personprofil

Faglig koordinator Voksenrådgivningen. Job- og personprofil Faglig koordinator Voksenrådgivningen Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny faglig koordinator til voksenrådgivningen. Forventet tiltrædelse pr. 1 august 2018. I dette materiale,

Læs mere

VIL DU VÆRE ØKONOMIELEV VED STATEN?

VIL DU VÆRE ØKONOMIELEV VED STATEN? VIL DU VÆRE ØKONOMIELEV VED STATEN? Jeg kan kun anbefale Statens Administration som praktikplads. Du kommer på rotation i forskellige teams og lærer både at arbejde med løn og regnskab, så du kommer til

Læs mere

VIL DU VÆRE DIREKTØR?

VIL DU VÆRE DIREKTØR? VIL DU VÆRE DIREKTØR? MÅLRETTET GRADUATE-PROGRAM Graduate-uddannelse 1 Graduate-uddannelse 2 Hos Difko driver vi selvstændige virksomheder Difko er med over 35 års historie et af Danmarks ældste selskaber

Læs mere

GODKENDELSE AF ANMELDT METODE FOR FASTSÆTTELSE AF TARIFFER/ TARIFMODEL 2.0

GODKENDELSE AF ANMELDT METODE FOR FASTSÆTTELSE AF TARIFFER/ TARIFMODEL 2.0 Konstant Net A/S GODKENDELSE AF ANMELDT METODE FOR FASTSÆTTELSE AF TARIFFER/ TARIFMODEL 2.0 Forsyningstilsynet har modtaget Konstant Net A/S anmeldelse af metode for fastsættelse af tariffer jf. 1, stk.

Læs mere

Status for energiselskabernes energispareindsats og rammerne fra 2016. Tina Sommer Kristensen DGC Gastekniske Dage Maj 2015

Status for energiselskabernes energispareindsats og rammerne fra 2016. Tina Sommer Kristensen DGC Gastekniske Dage Maj 2015 Status for energiselskabernes energispareindsats og rammerne fra 2016 Tina Sommer Kristensen DGC Gastekniske Dage Maj 2015 Indhold Status for energiselskabernes energispareindsats Evalueringen resultater

Læs mere

A better beginning. Revisortrainee i EY. Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. ey.

A better beginning. Revisortrainee i EY. Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. ey. A better beginning Revisortrainee i EY Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning ey.com/dk/karriere Vil du til tops? Din start på din karriere Gennem EY s revisortraineeprogram

Læs mere

Klar til et fra studerende til advokatfuldmægtig sko skif te?

Klar til et fra studerende til advokatfuldmægtig sko skif te? Klar til et fra studerende til advokatfuldmægtig sko skif te? 2 Velkommen til Hulgaard Advokater Vi er en advokatvirksomhed med kontor i Aarhus og Kolding. Vores styrke er vores specialistviden inden for

Læs mere

VIL DU VÆRE DIREKTØR?

VIL DU VÆRE DIREKTØR? VIL DU VÆRE DIREKTØR? MÅLRETTET GRADUATE-PROGRAM Graduate-uddannelse 1 Graduate-uddannelse 2 Hos Difko driver vi selvstændige virksomheder Difko er med over 35 års historie et af Danmarks ældste selskaber

Læs mere

Direktørkontrakt 2009

Direktørkontrakt 2009 Direktørkontrakt 2009 1 Finanstilsynets direktørkontrakt for 2009 Direktørkontrakten og styrelsens resultatkontrakt udgør Økonomi- og Erhvervsministeriets kontraktstyring i relation til styrelsen. Mens

Læs mere

Revisortrainee hos Grant Thornton

Revisortrainee hos Grant Thornton Revisortrainee hos Grant Thornton Her finder du os Stockholmsgade 45 2100 København Ø Nordstensvej 11 3400 Hillerød Telefon: 33 110 220 www.grantthornton.dk Grant Thornton er et af Danmarks ledende revisions-,

Læs mere

Resumé. Punkt 8 Energitilsynets møde den 19. december 2012 ENERGITILSYNET. 19-12-2012 Varme/Detail & Distribution «Sagsnummer»

Resumé. Punkt 8 Energitilsynets møde den 19. december 2012 ENERGITILSYNET. 19-12-2012 Varme/Detail & Distribution «Sagsnummer» ENERGITILSYNET Punkt 8 Energitilsynets møde den 19. december 2012 Orientering om benchmarking af omkostningerne i 2011 til energispareindsatsen hos net- og distributionsvirksomhederne indenfor el, naturgas

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere

Strategi- og organisationskonsulent

Strategi- og organisationskonsulent Mia Hvilshøj Dal 18-01-2019 Strategi- og organisationskonsulent til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Strategi- og organisations-konsulent

Læs mere

INVOLVERING AF MEDLEMMER DANSK FJERNVARME

INVOLVERING AF MEDLEMMER DANSK FJERNVARME Halmgruppen Erfa-møde om administration og regnskab INVOLVERING AF MEDLEMMER DANSK FJERNVARME Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme kib@danskfjernvarme.dk 11. Og 12. oktober 2017 FJERNVARMENS HUS Fjernvarmens

Læs mere

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018 Stillings- og Personprofil Administrationschef Dansehallerne April 2018 Kort om Dansehallerne Dansehallerne en national platform og vigtig aktør inden for ny koreografisk scenekunst i Europa. Det er en

Læs mere

Status for Energiselskabernes Energispareindsats 2015

Status for Energiselskabernes Energispareindsats 2015 Status for Energiselskabernes Energispareindsats 2015 Kontor/afdeling Center for Erhverv og Energieffektivitet Dato 7. juni 2016 J.nr. 2016-6298 PJA/MCR/PB Sammenfatning Net- og distributionsselskaberne

Læs mere

Anlægsingeniør, projektleder

Anlægsingeniør, projektleder Stillings- og personprofil for Anlægsingeniør, projektleder i Projekt, Spildevand Praktiske oplysninger Stilling: Ansættelsessted: Tjenestested indtil videre: Anlægsingeniør, projektleder DIN Forsyning

Læs mere

GENOPSLAG Ankechef til området for børnehandicap (Social 1)

GENOPSLAG Ankechef til området for børnehandicap (Social 1) GENOPSLAG Ankechef til området for børnehandicap (Social 1) November 2018 Stillingsprofil Praktiske oplysninger Referenceforhold og tjenestested Ankechefen for Social 1 refererer til vicedirektøren med

Læs mere

Medarbejderudviklingssamtale i Landsskatteretten

Medarbejderudviklingssamtale i Landsskatteretten Medarbejderudviklingssamtale i Landsskatteretten Introduktion basisemner og tilvalg Medarbejderudviklingssamtalen kan tage udgangspunkt i 4 basisemner: tilbageblik på det seneste år se fremad det kommende

Læs mere

Forpligtelser til energibesparelser og værktøjer til at indfri dem. Af Christian Byrjalsen, Energicenter Aalborg

Forpligtelser til energibesparelser og værktøjer til at indfri dem. Af Christian Byrjalsen, Energicenter Aalborg Forpligtelser til energibesparelser og værktøjer til at indfri dem Af Christian Byrjalsen, Energicenter Aalborg Energicenter Aalborg Byrådet traf i 1992 beslutning om etablering af Energicenter Aalborg

Læs mere

Nyt fra Energistyrelsen. Tina Sommer Kristensen ERFA-træf Maj 2015

Nyt fra Energistyrelsen. Tina Sommer Kristensen ERFA-træf Maj 2015 Nyt fra Energistyrelsen Tina Sommer Kristensen ERFA-træf Maj 2015 Indhold Status for energiselskabernes energispareindsats Opfyldelse af sparemålet Omkostninger Hvad viser evalueringen? Aktiviteter og

Læs mere

3. Meddelelser fra direktøren samt fra Sekretariatet for Energitilsynet

3. Meddelelser fra direktøren samt fra Sekretariatet for Energitilsynet Referat Energitilsynsmøde den 30. januar 2018 Dagsorden: 1. Inhabilitet på mødet 2. Meddelelser fra formanden 3. Meddelelser fra direktøren samt fra Sekretariatet for Energitilsynet Sager til beslutning:

Læs mere

ENERGISPAREBENCHMARK 2016

ENERGISPAREBENCHMARK 2016 PUNKT 7 ENERGITILSYNETS MØDE DEN 31. OKTOBER 2017 ENERGISPAREBENCHMARK 2016 11. oktober 2017 Center for Energibesparelser RESUMÉ 1. Formålet med dette notat er at orientere Energitilsynet om offentliggørelse

Læs mere

Regeringens forsyningsstrategi et overblik

Regeringens forsyningsstrategi et overblik Regeringens forsyningsstrategi et overblik Strategien indeholder en række initiativer, der samlet vil understøtte effektiviseringer på 5,9 mia. kr. årligt i 2025 Forsyning for fremtiden (September 2016)

Læs mere

Vicemusikskoleleder Herning Musikskole

Vicemusikskoleleder Herning Musikskole Vicemusikskoleleder Herning Musikskole Vil du være med til at videreføre og skærpe skolens faglige og pædagogiske profil, og sikre udvikling og implementering af tiltag, der fremmer musikskolen? Så er

Læs mere

STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE (24:00), lokal tid i Alicante (CET)

STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE (24:00), lokal tid i Alicante (CET) STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE Stillingsbetegnelse Specialist i håndhævelse (M/K) Ansættelsesgruppe/lønklasse AD 8 Kontrakttype Midlertidigt ansat Reference VEXT/18/292/AD

Læs mere

BEKENDTGØRELSE OM NETVIRKSOMHE- DERS REGULERINGSREGNSKABER

BEKENDTGØRELSE OM NETVIRKSOMHE- DERS REGULERINGSREGNSKABER PUNKT 4 ENERGITILSYNETS MØDE DEN 26. JUNI 2018 BEKENDTGØRELSE OM NETVIRKSOMHE- DERS REGULERINGSREGNSKABER 26. juni 2018 Detail & Distribution 18/07653 ENJE, NOJ RESUMÉ 1. Med dette notat forelægges Energitilsynet

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Planlæggere Nordfyns Kommune Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1. INDLEDNING... 3 2. KORT OM NORDFYNS KOMMUNE... 3 3. STILLINGERNE... 4 4. PROFIL... 5 5. ANSÆTTELSESVILKÅR...

Læs mere

Resumé. Punkt 8 Energitilsynets møde den 17. december december 2013 Varme 13/03631

Resumé. Punkt 8 Energitilsynets møde den 17. december december 2013 Varme 13/03631 Punkt 8 Energitilsynets møde den 17. december 2013 17. december 2013 Varme 13/03631 /PNV/JBS Orientering om benchmarking af omkostningerne i 2012 til energispareindsatsen hos net- og distributionsvirksomhederne

Læs mere

TILKENDEGIVELSE Sekretariatet for Energitilsynet tilkendegiver på baggrund af det anmeldte:

TILKENDEGIVELSE Sekretariatet for Energitilsynet tilkendegiver på baggrund af det anmeldte: Dansk Energi 14. december 2016 Detail & Distribution 16/11009 laa TILEKNDEGIVELSE OM DANSK ENERGIS ANMELDTE METODEÆN- DRING FOR STANDARDINVESTERINGSBIDRAG Med mail af 17. oktober 2016 anmeldte Dansk Energi

Læs mere

Din karriere i centrum

Din karriere i centrum ? Din karriere i centrum Din karriere i centrum Trives du i selskab med dygtige og ambitiøse mennesker? Med komplekse og krævende opgaver? Og i et miljø, hvor kvalitetskravene er høje? Hos Bruun & Hjejle

Læs mere

Bekendtgørelse om energivirksomheder og bygningsejeres oplysningsforpligtelser overfor slutkunder om energiforbrug og fakturering m.v.

Bekendtgørelse om energivirksomheder og bygningsejeres oplysningsforpligtelser overfor slutkunder om energiforbrug og fakturering m.v. BEK nr 1395 af 25/11/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 16. februar 2017 Ministerium: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Journalnummer: Energi-, Forsynings- og Klimamin., Energistyrelsen, j.nr. 2015-5534

Læs mere

REKRUTTERING AF CHEF TIL NYT DRIFTSCENTER

REKRUTTERING AF CHEF TIL NYT DRIFTSCENTER REKRUTTERING AF CHEF TIL NYT DRIFTSCENTER Oktober 2014 OM LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Lyngby-Taarbæk Forsynings opgave er at sikre rent drikkevand til alle forbrugere og sørge for at aflede og rense spildevandet,

Læs mere

Hvilke lovændringer i varmeforsyningen og den økonomiske regulering er på vej?

Hvilke lovændringer i varmeforsyningen og den økonomiske regulering er på vej? Hvilke lovændringer i varmeforsyningen og den økonomiske regulering er på vej? Ny regering ~ Ny varmegruppe ~ Ny regulering Mercan-Ellen Nielsen Center for Forsyning Energistyrelsen meni@ens.dk Side 1

Læs mere

Politikker. Psykiatri FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING PERSONALEPOLITIK FOR REGION HOVEDSTADENS PSYKIATRI

Politikker. Psykiatri FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING PERSONALEPOLITIK FOR REGION HOVEDSTADENS PSYKIATRI Politikker Psykiatri FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING PERSONALEPOLITIK FOR REGION HOVEDSTADENS PSYKIATRI KÆRE KOLLEGA Du sidder nu med personalepolitikken for Region Hovedstadens Psykiatri. Den bygger

Læs mere

7. HNG/Midt-Nords distribution anmodning om godkendelse af en udvidelse af omkostningsrammen som følge af nye krav.

7. HNG/Midt-Nords distribution anmodning om godkendelse af en udvidelse af omkostningsrammen som følge af nye krav. Referat Energitilsynsmøde den 28. september 2009 Dagsorden 1. Inhabilitet på møde nr. 105. 2. Meddelelser fra formanden. 3. Meddelelser fra Energitilsynets sekretariat samt information fra vicedirektøren.

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Stillings- og personprofil Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Kort om Danmarks Idrætsforbund Danmarks Idrætsforbund (DIF) er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år. DIF er en sammenslutning

Læs mere

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 SOM TRAINEE HOS BDO BLIVER DU EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK - LOKALT OG INTERNATIONALT. DU VIL KONSTANT

Læs mere

Notat om overflytning af energispareforpligtelsen

Notat om overflytning af energispareforpligtelsen 7514509 SFS/JNO/BONI Notat om overflytning af energispareforpligtelsen (sammendrag) 1. INDLEDNING OG SAMMENFATNING Energistyrelsen er i færd med at undersøge, om energispareforpligtelsen, som inden for

Læs mere

3. Meddelelser fra direktøren samt fra Sekretariatet for Energitilsynet

3. Meddelelser fra direktøren samt fra Sekretariatet for Energitilsynet Referat Energitilsynsmøde den 25. oktober 2016 Dagsorden: 1. Inhabilitet på møde 176 2. Meddelelser fra formanden 3. Meddelelser fra direktøren samt fra Sekretariatet for Energitilsynet Sager til beslutning:

Læs mere

Financial controller til Fors A/S

Financial controller til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal 23-01-2019 Financial controller til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Financial controller til Fors A/S 2 1. INDLEDNING... 3 2. OM FORS A/S... 3 3. STILLINGEN... 4 4. KRAVPROFIL... 6 5. ANSÆTTELSESVILKÅR...

Læs mere

Har du også drømt om jura siden du var spæd? Så er du måske vores nye erhvervsjuridiske fuldmægtig

Har du også drømt om jura siden du var spæd? Så er du måske vores nye erhvervsjuridiske fuldmægtig Har du også drømt om jura siden du var spæd? Så er du måske vores nye erhvervsjuridiske fuldmægtig 3 Din karriere, din udvikling Vi tilbyder dig en af branchens bedste fuldmægtiguddannelser og unikke muligheder

Læs mere

ENERGIDAGSORDEN EFTERÅR 2016

ENERGIDAGSORDEN EFTERÅR 2016 ERFA HALM OG TRÆFLIS ENERGIDAGSORDEN EFTERÅR 2016 Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme kib@danskfjernvarme.dk 10. november 2016 DANSK FJERNVARME-FAKTA 50 kommunalt ejede forsyninger og selskaber, som

Læs mere

Revision af det centrale EUregelsæt

Revision af det centrale EUregelsæt Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget 2016-17 EFK Alm.del Bilag 362 Offentligt Revision af det centrale EUregelsæt på teleområdet Teknisk gennemgang for Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget 27. september

Læs mere

3. Meddelelser fra direktøren samt fra Sekretariatet for Energitilsynet

3. Meddelelser fra direktøren samt fra Sekretariatet for Energitilsynet Referat Energitilsynsmøde den 27. februar 2018 Dagsorden: 1. Inhabilitet på mødet 2. Meddelelser fra formanden 3. Meddelelser fra direktøren samt fra Sekretariatet for Energitilsynet Sager til beslutning:

Læs mere

Energitilsynets rolle

Energitilsynets rolle Energitilsynet Energicenter Varme Energitilsynets rolle v/ Kamma Holm Jonassen, kontorchef Disposition Rollefordeling mellem Energistyrelsen og Energitilsynet Tilkendegivelse eller afgørelse Prisdifferentiering

Læs mere

Financial Controller til Fors A/S

Financial Controller til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal & Anders Amund Nielsen 11-12-2017 Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Financial Controller til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Financial Controller

Læs mere

Din karriere i centrum

Din karriere i centrum ? Din karriere i centrum Din karriere i centrum Trives du i selskab med dygtige og ambitiøse mennesker? Med komplekse og krævende opgaver? Og i et miljø, hvor kvalitetskravene er høje? Hos Bruun & Hjejle

Læs mere

Varmeforsyningsvirksomhedernes selvevaluering i revisors opgave

Varmeforsyningsvirksomhedernes selvevaluering i revisors opgave Varmeforsyningsvirksomhedernes selvevaluering i 2012 - revisors opgave Indledning - baggrund for selvevalueringen Alle varmeforsyningsvirksomheder skal inden 1. december 2012 foretage en selvevaluering

Læs mere

BERETNING. om årsregnskabet for Den Europæiske Værdipapir- og Markedstilsynsmyndighed for regnskabsåret 2016 med myndighedens svar (2017/C 417/28)

BERETNING. om årsregnskabet for Den Europæiske Værdipapir- og Markedstilsynsmyndighed for regnskabsåret 2016 med myndighedens svar (2017/C 417/28) C 417/176 DA Den Europæiske Unions Tidende 6.12.2017 BERETNING om årsregnskabet for Den Europæiske Værdipapir- og Markedstilsynsmyndighed for regnskabsåret 2016 med myndighedens svar (2017/C 417/28) INDLEDNING

Læs mere