REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE"

Transkript

1 Vedrørende: Dato: 12. marts 2013 Sted: Deltagere: Brugermøde Strandmarkens Fritidscenter Strandmarkens fritidscenter Hanne Brinkmann Jacobsen - PPR Louise Ravn - Hvidovre Ungdoms Teater Preben Møller - Hvidovre Malerne Torben Bruun - Hvidovre Shinson hapki-do klub Gurli - Ældresagen Thomas Thomsen - Ældresagen Knud Viegand - Strandmarkens Motions- og Kulturforening Mette Schiønnemann - Idrætsrådet Cathrine Asmussen - Hvidovre Judo og Jiu Jitsu klub Johnny Duholm - Boldklubben Friheden Erik Lund - Hvidovre Stadion Marianne Weihrauch - Møde/kursuslokalerne Jette Hansen - Hvidovre Stadion Lizette Bergmann - Hvidovre Stadion (referent) REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE Kultur- og Arbejdsmarkedsforvaltningen Kultur- og Fritidsafdelingen Hvidovre Stadion Sagsbehandler: Jette Holm Hansen /jhs Kopi til: Lars Hørdum Ungdomsvejledningen Søstjernen Socialdemokratiet i Hvidovre Syd SF Hvidovre Marlene Mortensen - Bulderby Lejerbo Boldklub Legeteket Kræftens Bekæmpelse Karsten Nielsen - Judo Noel Jensen - BK Friheden Judy Skovgaard - Hjemmeplejen Hvidovre Nærradio Hvidovre Marchforening Glenco Gert Skjoldborg Fritidshjemmet Simonshøj Frit oplysningsforbund Netop Frihedens Billiardklub Frihedens Badmintonklub FOF Aftenskole Danza Dagplejerne Næste møde: 16.maj kl i kantinen 29. august kl i kantinen 28. november kl i kantinen

2 1. Præsentationsrunde Hanne Jakobsen PPR, vil gerne takke Jette og Erik for, at vi måtte have til huse her på Strandmarkens Fritidscenter, da vi stod på gaden, efter oversvømmelsen under hovedbiblioteket, og den hjælp vi har fået i forbindelse med indflytningen. Thomas fra ældresagen takker også for det gode samarbejde. 2. Formålet med dette mødeforum Vi overtog driften af Strandmarkens Fritidscenter i Fra 1. januar 2011, i forbindelse med en sparerunde blev aften og weekendvagterne overtaget af personalet på Hvidovre Stadion. Det er vigtigt, at når vi nu ikke sidder fast herover, at I skriver/ringer til os når I konstatere fejl/mangler. I 2011 var der valg til brugerråd, et brugerråd bliver man valgt til, og dem der bliver valgt ind, skal så varetage de øvrige brugers interesser. Det har vist sig at være lidt svært, når interesseområderne er så forskellige som her. Så derfor dette tiltag, vi har dog i de foregående år slækket lidt på regler/krav, og åbnet op for flere repræsentanter i det gamle brugerråd. Jeg har den erfaring fra brugermøde i hallerne, at mange store/små problemer kan tages i opløbet: via dialog at man lærer hinanden at kende får ansigter på får en forståelse for hinandens aktiviteter Vi er her på anlægget 39 forskellige brugergrupper, og flere som ikke kunne komme i aften, har meddelt at de vil komme fremover. Referaterne vil blive lagt på vores hjemmeside. 3. Deltagerrunde Jette Hansen, Hvidovre Stadion Vedr. de faste bruger, kan jeg orientere om, at ungdomsvejledningen, virksomhedsservice forventes at flytte inden sommerferien og PPR forventes også at flytte men der er ikke dato på. Hvem der kommer ind og hvordan lokalerne bliver fordelt, er der indtil nu ikke nogen afklaring på. En af de ting vi har drøftet meget i brugerrådet, har været skiltning, og for de nye, kan jeg fortælle at vi har bestilt en oversigtstavle som skal stå lige når man kommer ind i skolegården, i det ovale bed.

3 Som det fremgik af det stykke papir der er sendt rundt på mødet, vil det fremgå af oversigtstavlen, hvor de forskellige indgange er. Ved hver indgang vil det så fremgå hvem der er på de forskellige etager på de skilte som blev fremvist på mødet. Vi har besluttet at der er så stor udskiftning af de bruger der er her, så vi har fundet en løsning til opgangene hvor vi selv løbende kan udskifte skiltene. Vi vil så hen ad vejen sætte skilte på hver etage hvoraf det fremgår hvem der høre til bag de forskellige døre. Vi får ny hjemmeside d. 20. marts, og SFC, kommer til at høre til Hvidovre Stadions hjemmeside. Mette fra Idrætsrådet, har et ønske om at der kommer adresser på de forskellige foreninger og brugere på hjemmesiden, for at gøre det nemmere at komme i kontakt med hinanden. Jette, jeg skal have accept fra de forskellige, før deres mailadresser bliver lagt på hjemmesiden. I den anledning vil jeg gerne have jer til at se listen og foreninger m.m. igennem, og se om hjemmesider, telefonnummer stadig er aktuelle. Jette, jeg forventer at vi holder 4 brugermøder om året og fremover vil det være kl Se mødekalender i starten af referatet for resten af året. Hanne Brinkmann Jacobsen PPR Vi kan ikke oplyse på nuværende tidspunkt hvornår vi skal flytte, men vi har været utrolige glade for at være hernede, både omgivelserne, og den hjælpsomhed vi har mødt. Louise Ravn Hvidovre Ungdoms Teater Vi er glade for dette forum da det vil give et bedre samarbejde imellem brugerne og foreningerne. Vi ønsker et lille lokale som ligger i stue etage, da vi har en del udstyr som er tungt og er besværligt at slæbe op på 2 sal. Vi har 20 års jubilæum d. 14 marts 2013 kl hvor alle er velkommen til at kigge forbi på Strandmarkens Fritidscenter. Er postkasserne nede foran til vores kommunikation mellem jer og os? Jette, nej det er det ikke, det er til det post der kommer udefra. Vi har søgt om lokaletilskud og det fik vi, så derfor har vi købt et mere energivenligt køleskab. Jette, det er godt, for fremover er det slut med at sætte gamle køleskabe op, da de er for dyre i strømforbrug. Preben Møller, Hvidovre malerne.

4 Hvor kan man søge om tilskud til foreningens aktiviteter, skal det foregå igennem jer på Hvidovre Stadion? Jette, nej det skal foregå igennem Kultur og Fritidsafdelingen, læs evt. på foreningsportalen. Vi er pt. henvist til et lokale på Langhøjskolen, indtil kommunalvalget er overstået, ellers er vi i Socialdemokratiets lokale her på Strandmarkens Fritidscenter Vi ønsker et lokale vi fast kan benytte, med godt lys og helst i stueplan eller kælder, da vi har en del ældre medlemmer, som er dårligt gående. Torben Bruun Hvidovre Shinson hapki-do klub Indeklimaet på Strandmarkens Fritidscenter i gym 3, er rigtig dårligt. Er det rigtigt at der skal søges om tilladelse for at få nogle til at se på det? Erik, ja det er korrekt at Teknisk forvaltning skal godkende det, da det er meget dyrt. Det er ikke muligt at dreje på de nye termostater Erik, det vil jeg se på. Godt malerarbejde i baderum. En af bruserne i herre omklædning virker ikke ordentligt Erik, det vil jeg se på. Samarbejdet med aftenvagterne fra Hvidovre Stadion fungerer rigtig godt. Vi er lidt skeptiske i forhold til de nye tider, da vi vil miste nogle tider. Og skal nu til at bruge meget tid på en masse nye møder. Jeg oplever det som om der er to kommunale instanser, den ene arbejder sammen med os og den anden lidt imod os. I vores klublokale er der en håndvask men vandet bliver aldrig rigtig koldt Erik, det vil jeg se på. Klublokalet bliver ikke brugt optimalt, da medlemmerne skal gå igennem et andet lokale hvor andre foreninger og brugere er. Så når der skal til at rokeres rundt, er der så mulighed for, at vi kan få en anden indgang til klublokalet? Jette, det må vi se på, det afhænger af, hvem der flytter ind. Torben til Mette, vi spurgte for noget tid siden efter nogle hjælpetræner kurser. Mette, det vil jeg undersøge. Gurli Ældresagen/Thomas Thomsen Ældresagen Vi har et problem med lyset. Erik, der er føler på lyset så det burde tænde af sig selv. Men vi tjekker lige op på det. Vi har bl.a. til opgave at hjælpe de ældre med at benytte PC, og har netop holdt åbent hus, hvor rigtig mange dukkede op, så nu går vi i gang med et kursusforløb, så de ældre kan betjene sig selv med bl.a. nem id, netbank m.m. Knud Viegand Strandmarkens Motions- og Kulturforening.

5 Hvordan undgår vi hærværk? Erik, vi er opmærksomme på problemet, men vi ved ikke hvordan vi finder den rigtige løsning. Min tanke er at man på et tidspunkt sætter noget adgangskontrol med briksystem op. Men da det er meget dyrt, er det ikke noget som er muligt lige pt. Mette Schiønnemann Idrætsrådet Bruger AOF folkene stadig gymnastiksalen. Jette, ja det gør de. Cathrine Asmussen Hvidovre Judo og Jiu Jitsu klub Vi har jo de samme lokaler som Torben, så vi har lidt de samme problematikker som Shinson Hapki-do. Vi har nu fået en smule mere træningstid men vi har haft et stort medlems tab da vi sidste år blev skåret 20 % ned i træningstid. Man glemmer lidt når man fordeler træningstiderne at vi dyrker tre forskellige slags sportsgrene, så det ikke muligt for os, at ligge vores træningstider sammen. Mette, jeg vil foreslå Cathrine og Torben om at sætte sig sammen og se på hvordan træningstiderne burde fordeles imellem dem, så begge partere får det mest optimale ud af det. Derudover er vi i Idrætsrådet opmærksomme på problemet med Hapki-do og Judos træningstider. Johnny Duholm Boldklubben Friheden Vi har 50 års jubilæum i år, derfor afholder vi en sommerfest d. 8 juni hvor vi vil fejre dette. Tagrenderne på Boldklubben Frihedens klubhus er i stykker. Erik, jeg vil se på det, når det bliver varmere i vejret. Har i set på noget nyt hegn til græsbanen ud mod Strandmarksvej. Jette, det er en stor udskrivning, så det er sendt videre til Kultur og Fritidsafdelingen. Vi har fået fældet nogle busker, og det er rigtig godt. Yderbeklædningen på klubhuset er i stykker visse steder. Erik, Teknisk Forvaltning er sat på sagen. Vi har et ønske om at få en permanent stander udenfor til at trække strøm til vores loppemarked. Jette, i skal skrive en ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget. Vi har indgået en aftale med kommunen at fra d. 1. marts vil de gøre rent i vores klubhus mod betaling. Hvis nogle af brugerne eller foreningerne har brug for et lokale til et mindre arrangement, står vores klublokale ind imellem ledigt, hvis nogle skulle være interesseret. Erik Lund, Hvidovre Stadion

6 Hjemmeplejen skal blive her permanent, så det kræver en del arbejde. Torben, det er en fordel for os andre at Hjemmeplejen skal blive, da det skaber noget mere liv hernede. Marianne Weihrauch, Møde/kursuslokalerne Stor ros til Erik han er effektiv, og jeg syntes også det er et godt tiltag med dette mødeforum. Når det regner, drypper det fra øverste etage i mødelokalerne. Jeg synes at det er ærgerligt, at man ikke gør noget ved det, da det med tiden bliver råddent. Hvis nogle får brug for et mødelokalet, kan man kontakte mig for at høre nærmere. 4. Eventuelt Hjemmeside ønsker: Mette fra Idrætsrådet og Louise fra Teater ønsker adresser på hjemmesiden. Jette, vil sende et skriv ud, hvorpå foreningerne og brugerne vender tilbage med en aktuel adresse.

Jette, vi holder fortsat fire møder om årligt og jeg melder alle fire datoer ud for møderne på en gang. Datoerne bliver sendt ud, med referatet.

Jette, vi holder fortsat fire møder om årligt og jeg melder alle fire datoer ud for møderne på en gang. Datoerne bliver sendt ud, med referatet. Vedrørende Brugermøde Dato 28. november 2013 REFERAT Hvidovre Kommune Sted Deltagere Kopi til Næste møde Strandmarkens Fritidscenter Kim, SF Peter, AOF Louise, Hvidovre Ungdoms Teater Noel Jensen, Friheden

Læs mere

Fremover vil der være 2 ugers indsigelses frist i forhold til referatet. Hvis vi ikke hører noget, så betragter vi det som godkendt.

Fremover vil der være 2 ugers indsigelses frist i forhold til referatet. Hvis vi ikke hører noget, så betragter vi det som godkendt. Vedrørende Brugerrådsmøde Strandmarkens Fritidscenter REFERAT Hvidovre Kommune Dato 27. marts 2014 Sted Deltagere Strandmarkens Fritidscenter, Kantinen Louise Ravn Hvidovre Ungdoms Teater Cathrine Asmussen

Læs mere

1. Orientering om det foreløbige resultat af eftersyn af taget

1. Orientering om det foreløbige resultat af eftersyn af taget Vedrørende Dato 24. februar 2015 Brugermøde Strandmarkens Fritidscenter REFERAT Hvidovre Kommune Sted Deltagere Strandmarks Fritidscenter, mødelokalet fløj B Peter Dencker Dansk Folkeparti Palle Hvidovre

Læs mere

Vedrørende: Fordelingsmøde. Referat. Dato: 4. september mødelokalet, Hvidovre Stadion

Vedrørende: Fordelingsmøde. Referat. Dato: 4. september mødelokalet, Hvidovre Stadion Vedrørende: Fordelingsmøde Referat Dato: 4. september 2017 Sted: Deltagere: Afbud: Ikke fremmødt: Kopi til: mødelokalet, Hvidovre Stadion AIF. NFA. Monarchs FC Hvidovre Hvidovre Idrætsforening, fodbold

Læs mere

Referat. Vedrørende: Fordelingsmøde Dato: 6. september 2016

Referat. Vedrørende: Fordelingsmøde Dato: 6. september 2016 Vedrørende: Fordelingsmøde Dato: 6. september 2016 Sted: Deltagere: Afbud: Mødelokalet, Hvidovre Stadion Michael Mørch Lejerbo BK Simon Denkel SBV 09 Holger Krontoft SBV 09 Yousaf Mukhtar Cricket Shahid

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Torsdag den 19. juni 2014 Mødetidspunkt: 19:00 Møde afsluttet: 19:35 Særlige forhold: Spisning kl. 18.30 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud: Bemærkninger: Sollentuna I og II,5. sal,

Læs mere

Referat. Vedrørende: Fordelingsmøde. Dato: 4. september Mødelokalet, Hvidovre Stadion

Referat. Vedrørende: Fordelingsmøde. Dato: 4. september Mødelokalet, Hvidovre Stadion Vedrørende: Fordelingsmøde Dato: 4. september 2018 Referat Sted: Deltagere: Afbud: Kopi til: Mødelokalet, Hvidovre Stadion AIF NFA Monarchs Rosenhøj Boldklub FC Hvidovre BK Friheden SBV09 Vikingarna IF

Læs mere

Referat. Vedrørende: Brugerrådsmøde, Hvidovre Stadion. Dato: 3. februar 2016. Mødelokalet, Hvidovre Stadion

Referat. Vedrørende: Brugerrådsmøde, Hvidovre Stadion. Dato: 3. februar 2016. Mødelokalet, Hvidovre Stadion Vedrørende: Brugerrådsmøde, Hvidovre Stadion Dato: 3. februar 2016 Referat Sted: Deltagere: Mødelokalet, Hvidovre Stadion Ena Christiansen Idrætsrådet Kim Madsen Hvidovre Fodbold A/S Søren Friis Trebbien

Læs mere

Notat vedr. samling af foreningsaktiviteter på Strandmarkens Fritidscenter mm.

Notat vedr. samling af foreningsaktiviteter på Strandmarkens Fritidscenter mm. Notat vedr. samling af foreningsaktiviteter på Strandmarkens Fritidscenter mm. Det forslås at flytte de foreninger som har til huse på Avedøre Tværvej 15 og Biblioteksvej 60A. Avedøre Tværvej 15 Avedøre

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT. for. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 23. oktober 2007. Fraværende: Kenneth Christensen og Bjarne Pyndt.

HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT. for. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 23. oktober 2007. Fraværende: Kenneth Christensen og Bjarne Pyndt. HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT for Kultur og Fritidsudvalgets møde den 23. oktober 2007 Fraværende: Kenneth Christensen og Bjarne Pyndt. INDHOLDSFORTEGNELSE Pkt.nr. 1... 3 Møde i Kulturpaletten... 3 Pkt.nr.

Læs mere

REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE

REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE Vedrørende: Fordelingsmøde Dato: 24. september 2013 Sted: Deltagere: Mødelokalet Hvidovre Stadion BK Friheden HIF FC Hvidovre Egevolden IC AIF. NFA Monarchs Vej- og Park SBV 09 Lejerbo BK Cricket Rosenhøj

Læs mere

Referat. Vedrørende: Fordelingsmøde. Dato: 2. september Mødelokalet, Hvidovre Stadion. Deltagere:

Referat. Vedrørende: Fordelingsmøde. Dato: 2. september Mødelokalet, Hvidovre Stadion. Deltagere: Vedrørende: Fordelingsmøde Dato: 2. september 2015 Referat Sted: Deltagere: Mødelokalet, Hvidovre Stadion Bente Risom Rosenhøj BK Ena Christiansen Idrætsrådet Lars Knudsen HIF Michael Mørch Lejerbo BK

Læs mere

Referat. Vedrørende: Brugerrådsmøde Hvidovre Stadion. Dato: 25. maj Mødelokalet Hvidovre Stadion

Referat. Vedrørende: Brugerrådsmøde Hvidovre Stadion. Dato: 25. maj Mødelokalet Hvidovre Stadion Vedrørende: Brugerrådsmøde Hvidovre Stadion Dato: 25. maj 2016 Referat Sted: Deltagere: Mødelokalet Hvidovre Stadion Ena Christiansen Idrætsrådet Lars Knudsen Hvidovre Idrætsforening, fodbold Søren Trebbien

Læs mere

REFERAT. Dato 3. september Mødelokalet, Hvidovre Stadion

REFERAT. Dato 3. september Mødelokalet, Hvidovre Stadion Vedrørende Fordelingsmøde Dato 3. september 2014 REFERAT Hvidovre Kommune Sted Deltagere Afbud Mødelokalet, Hvidovre Stadion Ena Christiansen - Idrætsrådet Rosenhøj BK A-team Birgit Monarchs Lejerbo BK

Læs mere

Strandmarkens Fritidscenter

Strandmarkens Fritidscenter Strandmarkens Fritidscenter Temamøde i Kommunalbestyrelsen om den fremtidig anvendelse den 27. oktober 2015 Formål og indhold Planforhold Bevaringsværdi Nuværende anvendelse Hjemfaldsklausulen Bygningernes

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC.

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Fremmødte politikere: Ellen Thomsen, Hans Nydam Buch, John

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Torsdag den 18. april 2013 Mødetidspunkt: 18:30 Møde afsluttet: 20:00 Mødelokale: Medlemmer: Sollentuna I Ivan Fogtmann, Nina Thøgersen, Peter Lougart, Ole Bested, Flemming Thøgersen (formand),

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

BRKK bestyrelsen Opgaveliste 2014-02-06

BRKK bestyrelsen Opgaveliste 2014-02-06 Opgave Status Bestyrelsesspørgsmål Håndtering af klager og personsager Der skal laves en vejledning og en plan over hvordan personsager skal håndteres Ansvarsliste Overblik over hvem der har lejet skabe

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat

Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen Dato: 9. september 2010 Tlf. dir.: 4477 3832 Fax. dir.: 4477 2771 E-mail: bib@balk.dk Kontakt: Bibi Lund Referat Fra

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Torsdag den 03. juni 2004 kl. 17.00 i mødelokalet i administrationen, Gladsaxevej 200. Efter mødet serveres en let anretning i Restaurant Bolden.

Læs mere

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Information omkring opstart af løb af Velkommen til Thyholm Løbeklub. Find os på Facebook. Hvem er vi? Thyholm Løbeklub kom til verden den 3. januar 2009

Læs mere

Generalforsamling, Foreningen Landeryd

Generalforsamling, Foreningen Landeryd Generalforsamling, Foreningen Landeryd 22.5.2004 Referat: Tilstede: Bent Ole, Jørgen, Aksel, Carl, Preben, Michael S, Michael M, Jette, Hans, Henrik K, John. 1) Michael M påtog sig dirigent posten. (Og

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Vi har ca. 1 time. Jeg har taget lidt med, så vi ikke sidder her og tørster. Tag en kop kaffe/te/kakao og en croissant. Gør dig det behageligt.

Vi har ca. 1 time. Jeg har taget lidt med, så vi ikke sidder her og tørster. Tag en kop kaffe/te/kakao og en croissant. Gør dig det behageligt. Bilag 6: Spørgeguide inklusiv forskningsspørgsmål Intro: (5 min.) Velkommen og tusind tak, fordi du vil deltage i vores samtale om unge og økonomi. Jeg hedder XX. Vi er 5 studerende fra Roskilde Universitet,

Læs mere

Vi har ca. 1 time. Jeg har taget lidt med, så vi ikke sidder her og tørster. Tag en kop kaffe/te/kakao og en croissant. Gør dig det behageligt.

Vi har ca. 1 time. Jeg har taget lidt med, så vi ikke sidder her og tørster. Tag en kop kaffe/te/kakao og en croissant. Gør dig det behageligt. Bilag 7: Spørgeguide til brug for interview Intro: (5 min.) Velkommen og tusind tak, fordi du vil deltage i vores samtale om unge og økonomi. Jeg hedder XX. Vi er 5 studerende fra Roskilde Universitet,

Læs mere

Referat af GrønneParkens afdelingsmøde den 11. september 2014 kl. 19.00

Referat af GrønneParkens afdelingsmøde den 11. september 2014 kl. 19.00 Referat af GrønneParkens afdelingsmøde den 11. september 2014 kl. 19.00 Deltagere: ca. 81 beboere ( 69 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Christian

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Referat: 1. Formandens velkomst Formanden bød velkommen 2. Valg af dirigent Dan Jønsson have 71, blev valgt til dirigent. Det blev konstateret at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 3. Protokol og

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN ALLE FORTJENER ET GODT HJEM Stengårdsvej er et godt sted at bo. Siden opførelsen i 70 erne har vi hos Ungdomsbo været stolte

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 2. maj 2005 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

KULTURCENTER MARIEHØJ BRUGERRÅD. Referat af Brugerrådsmøde. Emne/udvalg. Brugerrådsmøde. Mødested. Ricard Mortensen lokalet

KULTURCENTER MARIEHØJ BRUGERRÅD. Referat af Brugerrådsmøde. Emne/udvalg. Brugerrådsmøde. Mødested. Ricard Mortensen lokalet BRUGERRÅD 20. april 2018 Kultur Kulturcenter Mariehøj Sagsbehandler: Ulla Schou Tlf. 4611 5614 usch@rudersdal.dk Sagsnr.: 17/1854 Referat af Brugerrådsmøde Emne/udvalg sted Brugerrådsmøde Ricard Mortensen

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Det er vigtigt at I læser salgsopstillingen igennem med kritiske øjne, da fejl heri kan være ansvarspådragende overfor en køber.

Det er vigtigt at I læser salgsopstillingen igennem med kritiske øjne, da fejl heri kan være ansvarspådragende overfor en køber. 1 København, den 6. december 2010 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Preben S. Christensen Rådhusgade 6 6200 Aabenraa Nævnet har modtaget klagen den 26. april 2010. Sagen angår spørgsmålet,

Læs mere

b) Vedtagelse af etablering af elektroniske vandmålere. Bilag nr. 1 c) Vedtagelse af etablering af dørtelefonanlæg. Bilag nr. 2

b) Vedtagelse af etablering af elektroniske vandmålere. Bilag nr. 1 c) Vedtagelse af etablering af dørtelefonanlæg. Bilag nr. 2 Andelsboligforeningen Christiansgaarden Christian X s Allé 26-54 & 56 2800 Kongens Lyngby Kontor: 38 Kælderen Telefon: 45 93 09 18 E-mail: info@christiansgaarden.dk 7. juni 2013 Referat af ekstraordinær

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 27. oktober 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 27. oktober 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 27. oktober 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 028. Til orientering - orienteringer fra administrationen 58 029. Til orientering - ophør af

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

FriRummet. Projekt: 18 Frivilligt socialt arbejde Ansøgt: (Test) Status: Ansøgning modtaget ID #: Oplysninger om ansøger

FriRummet. Projekt: 18 Frivilligt socialt arbejde Ansøgt: (Test) Status: Ansøgning modtaget ID #: Oplysninger om ansøger FriRummet Projekt: 18 Frivilligt socialt arbejde - 2016 Ansøgt: 22-06-2016 (Test) Status: Ansøgning modtaget ID #: 36-182 Oplysninger om ansøger Forens navn Hvad er forens formål - som beskrevet i forens

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. marts 2011

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. marts 2011 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. marts 2011 Mødedeltagere: Afbud: Jan Lemser Jes Rønving Rauf Hasanezadeh Lone Clausen Susanne Johansson Ebbe Merkelsen Jesper Olesen Henrik Bjørn Hansen

Læs mere

Introduktion til Boldklubben Friheden

Introduktion til Boldklubben Friheden Indledning At starte til fodbold skal være en sjov og inspirerende fornøjelse for både børn og deres forældre. I denne introduktion, vil du få lidt information om hvordan vi i Friheden forsøger at leve

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Boltinggårdvej 5. Almindelig vedligehold

Boltinggårdvej 5. Almindelig vedligehold Kellerup Rideklub Projekt: Energi- og vedligeholdelsespuljen under FOU pr. 20. januar 2018 Ansøgt: 20-01-2018 (Puljecenter + Hjemmeside) Status: Ansøgning modtaget ID #: 132-3 Oplysninger om ansøger Kontaktperson

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 25-08-2011 Kl. 17:00 undvisningslokalerne ved kantinen

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 25-08-2011 Kl. 17:00 undvisningslokalerne ved kantinen Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 25-08-2011 Kl. 17:00 undvisningslokalerne ved kantinen Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Preben Juhl Rasmussen, Søren Sørensen,

Læs mere

ÅRSMØDE FOR KAPTAJNER I CCH & HCC

ÅRSMØDE FOR KAPTAJNER I CCH & HCC ÅRSMØDE FOR KAPTAJNER I & HCC Møde afholdt ved Kurt Brandi, P. Nørkjærs Plads 5, 3.sal, lejl1 Mødetidspunkt: Tirsdag den 3. November kl. 19:00 Indkaldte: Fra A-holdet: Brian Jensen Lars Asmussen Thomas

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Referat af Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Dagsorden 1. Grundig orientering fra formanden, herunder kredsens økonomiske situation 2. Gennemgang af det mulige omkring den

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 06. juni 2005 Mødedeltagere: Jes Rønving Pia Bakkendorf

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 11. maj 2015 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Ejerforeningen Arnbjerg Allé. Referat fra Ordinær Generalforsamling 2010

Ejerforeningen Arnbjerg Allé. Referat fra Ordinær Generalforsamling 2010 Ejerforeningen Arnbjerg Allé Referat fra Ordinær Generalforsamling 2010 Dato: Onsdag den 28. April 2010 Tidspunkt: Kl. 19:00 Sted: Hotel Arnbjerg - Arnbjerg Allé 2 6800 Varde Fremmødte: 16 af 17 mulige,

Læs mere

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år.

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år. 1 UndervisningsMiljøVurdering UMV- Farmakonomskolen 2014 Loven om elevers og studerendes undervisningsmiljø kræver, at alle uddannelsessteder udarbejder en skriftlig undervisningsmiljøvurdering (UMV) mindst

Læs mere

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 10. januar 2019. Tidspunkt: Kl. 18.00 21.00 Sted: Mødelokale i Havdrup hal 2. Deltagere: Fayna Stella

Læs mere

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: 1 43. Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Sagsnr. 2007060182 J.nr. 18.00.00S02 Folkeoplysningsudvalget har modtaget følgende

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Referat åben Mødedato 23. august 2011 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse A Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 18.20 Tilstede:

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 8. april 2008, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab 2007 samt

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Bestyrelsen havde indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med flgd. punkter på dagsordenen: 1. Renovering af facader og vinduer

Læs mere

Referat af brugermøde på Gladsaxe Stadion Mandag den Kl Mødelokale NV, Gladsaxe Stadion

Referat af brugermøde på Gladsaxe Stadion Mandag den Kl Mødelokale NV, Gladsaxe Stadion Referat af brugermøde på Gladsaxe Stadion Mandag den 04.04.2011 Kl. 17.00 Mødelokale NV, Gladsaxe Stadion Deltagere: Gladsaxe Sportscenter Brugerbestyrelsen Offentlig brugerrepræsentant FIG Gladsaxe Sports

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Sådan får I afdelingsbestyrelsen til at fungere godt

Sådan får I afdelingsbestyrelsen til at fungere godt Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 8 til afdelingsbestyrelserne: Sådan får I afdelingsbestyrelsen til at fungere godt Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

REFERAT. fra. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 14. november 2007

REFERAT. fra. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 14. november 2007 Side 1 af 10 REFERAT fra Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 14. november 2007 ÅBEN DEL 1. Meddelelser 2. Kulturelle arrangementer 2008 3. Idræts- og motionspolitik i Holstebro Kommune 4. Søndertoft Rideklub

Læs mere

Dagsorden HVIDOVRE KOMMUNE REFERATARK. Vedrørende: ForvaltningsMED i BV. Dato: 12. august 2013, kl. 11:00-14:00. Sollentuna 2 og 3, 5.

Dagsorden HVIDOVRE KOMMUNE REFERATARK. Vedrørende: ForvaltningsMED i BV. Dato: 12. august 2013, kl. 11:00-14:00. Sollentuna 2 og 3, 5. Vedrørende: ForvaltningsMED i BV Dato: 12. august 2013, kl. 11:00-14:00 Sted: Sollentuna 2 og 3, 5. sal på Rådhuset REFERATARK Dagsorden HVIDOVRE KOMMUNE Børne- og Velfærdsforvaltningen Staben for Børne-

Læs mere

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med. HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.. HUSK: Præmiewhisten starter i Borups klubhus onsdag den 21. september. Vi spiller igen præmiewhist

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i GF Annebergparken 6. oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde i GF Annebergparken 6. oktober 2015 Referat fra bestyrelsesmøde i GF Annebergparken 6. oktober 2015 Til stede: Hans Raunsø, Lars Kristensen, Per Jørn Olsen, Ken Hjelm, Thure Jørgensen (referent). Afbud: Helle Bergmann, Jesper Thers 1. Seneste

Læs mere

Velkommen til Sønderborg Kommunes online tilskudssystem

Velkommen til Sønderborg Kommunes online tilskudssystem Velkommen til Sønderborg Kommunes online tilskudssystem Indhold Intro... 2 Login... 2 Ansøgning om tilskud... 5 Sønderborgordningen... 6 Lokaletilskud...8 Mine foreningsdata...11 Tilknyt borger... 13 Kontakt

Læs mere

Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 12. juni 2006

Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 12. juni 2006 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 12. juni 2006 Mødedeltagere: Jan Lemser Pia Bakkendorf Stitz Rauf Hasanezadeh Susanne Johansson Lene Humle Ebbe Merkelsen Vilhelm Nygaard Henrik Bjørn Hansen Afbud:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde lørdag den 21. Juni 2014 hos Beach Bowl, Søndervig kl. 12

Referat Bestyrelsesmøde lørdag den 21. Juni 2014 hos Beach Bowl, Søndervig kl. 12 Inviteret: Birgitte Ohm (BO), Thorbjørn Argir (TA), Erich Fuglsbjerg (EF), Mette Ebbensgaard (ME), Frits Rostrup (FR). Bent Kortholm (BK), Jette Søndergård Afbud fra: Thorbjørn Argir Dagsorden: KL 12.00

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Folkeoplysningsudvalget s møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Folkeoplysningsudvalget s møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Folkeoplysningsudvalget 2018-2021s møde Mødedato: Tirsdag den 9. januar 2018 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Mødelokale i foyer, Glostruphallen Benny Hindse Hansen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 15.09.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet

Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 15.09.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Bestyrelsesmøde Referat Dato: 15.09.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

Mødereferat: Brugergruppen ved Frederiksberg IP / Damsøbadet. Sted: Damsøbadet. Tid: Tirsdag den 21. Februar Rene Vincentsen, formand, RV

Mødereferat: Brugergruppen ved Frederiksberg IP / Damsøbadet. Sted: Damsøbadet. Tid: Tirsdag den 21. Februar Rene Vincentsen, formand, RV Mødereferat: Brugergruppen ved Frederiksberg IP / Damsøbadet. Sted: Damsøbadet. Tid: Tirsdag den 21. Februar 2017 Tilstede: Rene Vincentsen, formand, RV Ulrik, PSF, Ulrik Karina Holm, HSK, KH Anders Bunckenburg,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Eskemosepark 30. maj 2018 København d. 12. juni 2018 Deltagere: 72 stemmeberettigede. Bestyrelsen Dirigent: John Olsen, Formand KABs bestyrelse. KAB: Christian Fries (kundechef),

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Dagsorden åben Mødedato 21. juni 2011 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse 1 Side 1 af 1 Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MARTS 2011 WWW.SANDKROGEN.DK

GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MARTS 2011 WWW.SANDKROGEN.DK GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MARTS 2011 WWW.SANDKROGEN.DK Indhold: Referat fra generalforsamlingen d. 3/3-2011 Formandens beretning 2010 Fastelavn 2011 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Ekstraordinær Generalforsamling. Torsdag d. 20. august Kl. 19.00. Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A. 9400 Nørresundby

Ekstraordinær Generalforsamling. Torsdag d. 20. august Kl. 19.00. Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A. 9400 Nørresundby Ekstraordinær Generalforsamling Torsdag d. 20. august Kl. 19.00 Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A 9400 Nørresundby Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Dagsorden... 3 Præsentation af muligheder

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged.

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. DAGSORDEN/REFERAT NR. 10 Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen, Morten Hou Christensen og Steen

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Afbud Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Afbud Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen Valdemar Haumand referat dagsorden, side 1 d.27. september 2012 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat fra bestyrelsesmøde d.27.9.2012, kl.15.00. Formøde afholdt kl. 14.00 for Kirsten

Læs mere