GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg"

Transkript

1 GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 8. oktober 2015 Mødetidspunkt: kl Mødelokale: Medlemmer: Møderum 3, Glostrup Fritidscenter Formand Frank Fischer (Idrætsforeningerne) Næstformand Morten Schumann (Idrætsforeningerne) Steen Jensen (Idrætsforeningerne) Tommy Karlsson (Idrætsforeningerne) Ib Christiansen (Øvrige foreninger) Jeanett Dahl Pedersen (Oplysningsforbundene) Leif Meyer Olsen (KB), Lisa Ward (KB) Thomas Bo Jensen (Folkeskolerne) Allan Jensen (GIA), Sussi Nørgaard (GIA) Afbud: Ib Christiansen (Øvrige foreninger) Tommy Karlsson (Idrætsforeningerne) Jeanett Dahl Pedersen (Oplysningsforbundene) Allan Jensen (GIA)

2 Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsordenen Officielle lukkedage Gennemgang af ordensregler for Glostrup Idrætsanlæg Udviklingsplan Indsigelser i forbindelse med rotation i haller og sale Forbrugsoversigt pr. 30. september Meddelelser fra formanden Meddelelser fra Glostrup Idrætsanlæg Meddelelser fra øvrige... 7

3 1. Godkendelse af dagsordenen Beslutningskompetence: Brugerbestyrelsen Godkendt 2. Officielle lukkedage 2016 Beslutningskompetence: Brugerbestyrelsen / Kulturudvalget På baggrund af oversigten over lukkedage de foregående år har Glostrup Idrætsanlæg udarbejdet en revideret oversigt over officielle lukkedage i Skolesommerferien i hhv og 2015 var placeret i uge Skolesommerferien i 2016 starter med uge 26 og forventes at vare til og med uge 31 eller 32. Glostrup Skole har oplyst, at det ikke er endeligt besluttet endnu. Glostrup Idrætspark holder ikke lukket i sommerferien. I dagtimerne afholdes der Åben Sommerhal i hal 1. I hal 2 og hal 3 er der et adgangssystem hvor brugerne kan betjene sig selv også i aftentimerne når anlægget ikke er bemandet. Det er derfor muligt at tilbyde foreningerne træningstid i træningssal 2, hal 2 og hal 3 i sommerferien i det omfang det er muligt af hensyn til renoveringer. Glostrup Idrætsanlæg vil efterfølgende lave en fordeling, og foreningerne kan betjene sig selv med de adgangsbrikker de allerede har. Glostrup Idrætspark er bemandet om aftenen igen fra uge 32 (inkl.) Ejbyhallen holder heller ikke lukket, da både brugere og lejere kan betjene sig selv via adgangssystemet. Hvissingehallen holder lukket i uge De faste brugere af Hvissingehallen tilbydes træningstid i de øvrige hallen i lighed med i år. Glostrup Idrætsanlæg vil fortsat bede foreninger meddele, hvornår de starter efter sommerferien. Oversigten over lukkedage i Glostrup Fritidscenter er lavet i overensstemmelse med det som er vedtaget politisk. Kun ændringer i forhold til tidligere år skal videresendes og godkendes af Kulturudvalget. - At Brugerbestyrelsen godkender forslag til officielle lukkedage i BILAG Oversigten over officielle lukkedage i Glostrup Idrætspark og Hvissingehallen. Oversigt over officielle lukkedage i Fritidscentret. Godkendt

4 3. Gennemgang af ordensregler for Glostrup Idrætsanlæg Beslutningskompetence: Brugerbestyrelsen Brugerbestyrelsen har i sit hidtidige arbejde med udarbejdelse af regler og principper haft som grundlag, at have så få regler som muligt af hensyn til en smidig afvikling af de daglige aktiviteter og en forenklet regeladministration. Jfr. Brugerbestyrelsens vedtægter 10, stk. 5 er der udarbejdet ordensregler for følgende områder: - Ordensregler for Glostrup Idrætsanlægs haller og lokaler. - Ordensregler for Glostrup Stadions opvisningsbane. - At Brugerbestyrelsen drøfter og godkender ordensreglerne. BILAG Ordensregler for Glostrup Idrætsanlægs haller og lokaler. Ordensregler for Glostrup Stadions opvisningsbane. Godkendt 4. Udviklingsplan 2016 I Udviklingsplanen samles alle ønsker til idrætsfaciliteter. Formålet er at sikre en hensigtsmæssig og koordineret udvikling af idrætsområdet i Glostrup Kommune samt at det politiske niveau kan få et samlet overblik over ønskerne på idrætsområdet. Udviklingsplanen for 2015 følger overordnet set den retning der er sat i de tidligere udgaver af Udviklingsplanen. Dynamikken i Udviklingsplanen er søgt forøget via en ny proces i forhold til optagelse af ønsker i Udviklingsplanen. Processen har haft til formål, at den/de der har søgt om at få et ønske optaget eller genoptaget i Udviklingsplanen, er blevet stillet overfor en række spørgsmål, som bl.a. baggrunden for ønsket, facilitetsdækning, mangfoldighed, økonomi mm. Ønsker der ikke realiseres bliver fremover ikke automatisk stående i den efterfølgende udgave af Udviklingsplanen. Dette er for at sikre, at den/de der søger om at få et ønske optaget i Udviklingsplanen løbende reflekterer over ønskets fortsatte relevans og økonomiske forudsætninger. Men henblik på udarbejdelse af Udviklingsplan 2016 undersøger Glostrup Idrætsanlæg om de ikke indfriede ønsker i Udviklingsplanen stadig er relevante. Endvidere får alle både foreninger og borgere mulighed for at komme med nye ønsker til Udviklingsplan Ønsker til Udviklingsplan 2016 skal fremsendes til Glostrup Idrætsanlæg senest den 31. december 2015.

5 - Tages til efterretning. Taget til efterretning 5. Indsigelser i forbindelse med rotation i haller og sale Brugerbestyrelsen har tidligere bedt Glostrup Idrætsanlæg om, at fremlægge principperne for rotation i haller i forbindelse med aflysninger. På et foreningsmøde var der enighed om, at aflysninger i haller ikke altid skal ramme de samme brugere, hvorfor man opfordrede Glostrup Idrætsanlæg til at lave rotationer i forbindelse med aflysninger. Der findes ikke et regelsæt af principper for rotation i haller i forbindelse med aflysninger. Glostrup Idrætsanlæg har gennem mange år foretaget rotationer efter retfærdighedsprincippet. Foreningerne aflyses efter retfærdigheds princippet, så alle så vidt muligt bliver aflyst lige mange gange i løbet af en sæson. Når det ikke altid kan blive helt ligeligt fordelt skyldes det bl.a., at foreningerne afvikler kampe i deres egen træningstid og dermed hindrer fleksibiliteten i rotationen. Glostrup Idrætsanlæg har foretaget rotationer for august-december 2015 og der er ikke modtaget indsigelser i forbindelse med rotationer for denne periode. Det har ikke været muligt at lave rotationer for januar-maj 2015, da nogle foreninger endnu ikke har meldt tilbage om reelt forbrug af haltid til afvikling af stævner og arrangementer. - Til orientering Taget til efterretning 6. Forbrugsoversigt pr. 30. september Glostrup Idrætsanlæg fremlægger forbrugsoversigt for Brugerbestyrelsen. Regnskabet viser følgende hovedtal i kr. Nettoforbrug Korrigeret budget Forbrug i % ,06 Forbrugsprocenten bør forholdsmæssigt være 75 % pr Som angivet på sidste møde i Brugerbestyrelsen den 10. september 2015 er der udsving i forhold til hvor stort forbruget er på de enkelte udgifts-/indtægtsposter. Det skyldes primært omstrukturering og dermed afholdelse af udgiften til personale på et andet område end hvad oprindeligt budget foreskriver.

6 Der angives derfor kun en samlet forbrugsprocent på idrætsanlægget. Det er naturligvis muligt at stille spørgsmål til økonomien under Brugerbestyrelsesmødet. Fra 2016 vil budgettet afspejle strukturen på idrætsanlægget væsentligt bedre. - Til orientering BILAG Forbrugsoversigt. Taget til efterretning 7. Meddelelser fra formanden - Intet 8. Meddelelser fra Glostrup Idrætsanlæg - Status på varmtvandsbassin. Leif Olsen supplerede med, at Kommunalbestyrelsen har godkendt at etablering af varmtvandsbassinet iværksættes. - Status på istandsættelse af foreningslokaler i Glostrup Idrætspark. Foreningslokale 3 er klar fredag og Foreningslokale 2 er klar i slutningen af uge 42. Glostrup Idrætsanlæg er i dialog med Glostrup Ejendomme om at sætte vinduer i foreningslokalerne ud mod gangen, for at få lys ind i bygningen og for at gøre gangarealet mere indbydende med kig til lokalerne. - Toiletterne ved hal 2 og hal 3 er utidssvarende. Glostrup Idrætsanlæg har kontaktet Glostrup Ejendomme som har responderet, at ønsket er noteret, men der er ikke midler til at imødekomme det på nuværende tidspunkt. - Glostrup Idrætsanlæg deltog i Frivillig Fredag, som var arrangeret af Glostrup Kommune fredag den 25. september Frivillig Fredag er Danmarks nationale frivillighedsdag der skal synliggøre den store indsats, som frivillige bidrager med. Til Frivillig Fredag i Glostrup var der fokus på hvordan vi samarbejder med frivillige i kommunen. - Status på benyttelse af reklameindtægter Atletik har fået en plæne samt belægning, der er sat sæder op på tribunen i svømmehallen til publikum og foreningslokalerne er ved at blive renoveret. - Allan Christensen orienterede om forskningsprojekt om hvordan vi benytter vores idrætsfaciliteter. Glostrup Idrætsanlæg håber, at bliver blandt de 20 valgte kommuner der skal tælle udnyttelsen af faciliteterne. Projektet skal give et indblik i udnyttelsen af kommunale/selvejende anlæg, udnyttelsen i by og på land samt det budgetmæssige. - Glostrup Idrætsanlæg har fået en Smiley stander (i lighed med dem der er i bl.a. Elgiganten) Standeren er placeret i Glostrup Fritidscenter. - Allan Christensen orienterede om, at GFK er bekymret for ikke at kunne fastholde medlemmerne da kun en kunstgræsbane ikke kan opfylde deres behov om træningstider. Glostrup Idrætsanlæg henviser til at ønsket må optages i Udviklingsplanen. Glostrup Idrætsanlæg bakker op om ønsket. - Glostrup Idrætsanlæg havde onsdag den kontakt til politiet i forhold til salg af stoffer ved hallen. - Orientering om at forældre til børn med epilepsi som kræver opsyn, har ledsageradgang til svømmehallen uden at have et officielt ledsagerkort. - Der afholdes Sørøveruge i efterårsferien i Glostrup Fritidscenter mandag-fredag kl Orientering om, at billetsalget/informationen vil blive renoveret fra uge 42 og at der vil blive indført nyt billetsystem.

7 9. Meddelelser fra øvrige - Der deltog 225 gæster i frivillighedsbrunch den 20. september i Glostrup Idrætspark. Det var et vellykket arrangement med positive tilbagemeldinger. - Brugerbestyrelsen ønsker at fremtidige brugere af den kommende Nordvanghal inddrages i indretning og benyttelsen af hallen i videste muligt omfang. - Steen Jensen orienterede om, at GEjd fejlagtigt har udleveret nøgler til folk som ikke skal have adgang til GIC Atletiks motionsrum på Vestervangskolen. GIC Atletik må kontakte GEjd. - Steen Jensen meddelte, at han ikke stiller op til valg til Brugerbestyrelsens næste periode. - Næste møde den flyttes til torsdag den pga. valg den Orientering om at Fægteklubben nu er optaget i GSI. Fægteklubben har eksisteret et år og har nu 20 medlemmer. De har givet udtryk for at de er rigtig glade for at være etableret i Glostrup Kommune. - Frank Fischer roste Thomas Bo Jensen for det forbedrede samarbejde med skolerne som er blevet meget bedre til kun at booke det som er relevant i forhold til aflysninger af foreningerne.

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 2. november 2017 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Louise

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 30. OKTOBER 2014 KL I SELSKABSLOKALET RESTAURANTEN, I GLOSTRUP IDRÆTSPARK

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 30. OKTOBER 2014 KL I SELSKABSLOKALET RESTAURANTEN, I GLOSTRUP IDRÆTSPARK REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 30. OKTOBER 2014 KL. 19.00-22.00 I SELSKABSLOKALET RESTAURANTEN, I GLOSTRUP IDRÆTSPARK GLOSTRUP IDRÆTSANLÆG BEHANDLINGSSAGER:... 2 Godkendelse af dagsordenen...

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 10. september 2015 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 2, Glostrup Fritidscenter Formand

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 11. februar Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 11. februar Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 11. februar 2016 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Frank

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Onsdag den 21. september Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Onsdag den 21. september Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Onsdag den 21. september 2016 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Frank

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Dan Kornbek Christiansen

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Dan Kornbek Christiansen GLOSTRUP KOMMUNE REFERAT Brugerbestyrelsen for Mødedato: Torsdag den 8. februar 2018 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Louise Lauge Thorsen (Idrætsforeningerne)

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 9. februar Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 9. februar Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 9. februar 2017 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Louise Lauge

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Onsdag den 20. september Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Onsdag den 20. september Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Onsdag den 20. september 2017 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 3, Glostrup Fritidscenter Louise

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL. 19.00-22.00 I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER GLOSTRUP IDRÆTSANLÆG BEHANDLINGSSAGER:... 2 Godkendelse af dagsordenen... 2 Forslag

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 8. juni Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 8. juni Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 8. juni 2017 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Restauranten, Glostrup Idrætspark Louise Lauge Thorsen

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 11. JUNI 2015 KL I MØDERUM 2, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 11. JUNI 2015 KL I MØDERUM 2, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 11. JUNI 2015 KL. 19.00-22.00 I MØDERUM 2, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER GLOSTRUP IDRÆTSANLÆG BEHANDLINGSSAGER:... 2 Godkendelse af dagsordenen... 2 Forslag til

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Thomas Bo Jensen (Folkeskolerne) Stefanie Gjelstrup (Glostrup Idrætsanlæg)

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Thomas Bo Jensen (Folkeskolerne) Stefanie Gjelstrup (Glostrup Idrætsanlæg) GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 31. maj 2018 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Indbudte: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE REFERAT. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 30. marts Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE REFERAT. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 30. marts Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE REFERAT Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 30. marts 2017 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Møderum 4, Glostrup Fritidscenter Louise Lauge Thorsen

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 17. december 2015 Mødetidspunkt: kl. 18.30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Selskabslokalet Restauranten, Glostrup

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 22. marts Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 22. marts Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 22. marts 2018 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Louise

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Folkeoplysningsudvalget s møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Folkeoplysningsudvalget s møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Folkeoplysningsudvalget 2018-2021s møde Mødedato: Tirsdag den 9. januar 2018 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Mødelokale i foyer, Glostruphallen Benny Hindse Hansen

Læs mere

Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19

Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19 AOF Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19 Glostrup, den 23. marts 2018 /JSV Tr.sal/GIP Mandage

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Folkeoplysningsudvalgets møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Folkeoplysningsudvalgets møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Folkeoplysningsudvalgets møde Mødedato: Tirsdag den 1. marts 2016 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Møderum 200, Rådhusparken 2 Medlemmer: Afbud: Leif Meyer Olsen (V) (medlem),

Læs mere

Idrætschefen har den administrative og personalemæssige ledelse af Glostrup Idrætsanlæg.

Idrætschefen har den administrative og personalemæssige ledelse af Glostrup Idrætsanlæg. Glostrup Kommune Børne- og Kulturforvaltningen Sagsnr.: 07/3249 Vedtægter for brugerbestyrelsen ved Glostrup Idrætsanlæg Indledning Glostrup Kommunalbestyrelse har det overordnede ansvar for Glostrup Idrætsanlæg

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Folkeoplysningsudvalgets møde. Møderum 200, Rådhusparken 2

GLOSTRUP KOMMUNE. Folkeoplysningsudvalgets møde. Møderum 200, Rådhusparken 2 GLOSTRUP KOMMUNE Referat Folkeoplysningsudvalgets møde Mødedato: Mødetidspunkt: Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Tirsdag den 3. april 2018 17:00 Møderum 200, Rådhusparken 2 Benny Hindse Hansen (Formand),

Læs mere

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 4. marts 2015 Mødested: Mødelokale 620 Gothersgade 20, 7000 Fredericia Mødetidspunkt: Kl. 17:00-19:00 Medlemmer:

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Folkeoplysningsudvalgets møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Folkeoplysningsudvalgets møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Folkeoplysningsudvalgets møde Mødedato: Tirsdag den 5. september 2017 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Møderum 200, Rådhusparken 2 Medlemmer: Afbud: Leif Meyer Olsen (V) (medlem),

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 1 Onsdag den 02.03.2016, 17.00 Mødet afholdes i Sportscaféen, Bagsværd Stadion, Bagsværd Hovedgade 86-90. Efter mødet serveres

Læs mere

Ældreråd. Åben Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuset Rådhuspladsen 4, St. Heddinge 17. august 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Åben Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuset Rådhuspladsen 4, St. Heddinge 17. august 2015 Kl. 10:15-12:15 Åben Referat Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuset Rådhuspladsen 4, St. Heddinge 17. august 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup,

Læs mere

Dagsorden/ referat. Emne/udvalg. Brugerrådsmøde. Mødested. Rudegård Idrætsanlæg. Mødedato 17. august Mødetidspunkt Kl

Dagsorden/ referat. Emne/udvalg. Brugerrådsmøde. Mødested. Rudegård Idrætsanlæg. Mødedato 17. august Mødetidspunkt Kl Dagsorden/ referat Emne/udvalg Mødested Brugerrådsmøde Rudegård Idrætsanlæg Mødedato 17. august 2017 Mødetidspunkt Kl. 19.00 21.00 Bemærkninger Mødet foregår i møderum 1 i hal 1 Vedlagt Referent Steen

Læs mere

Offentlig referat. 06. maj 2014/ HO J.nr. 1.10 / 20-510. Referat fra nævnets konstituerende møde den 23. april 2014

Offentlig referat. 06. maj 2014/ HO J.nr. 1.10 / 20-510. Referat fra nævnets konstituerende møde den 23. april 2014 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget torsdag den 7. maj 2015. Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget torsdag den 7. maj 2015. Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Dagsorden torsdag den 7. maj 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Temadrøftelse - Professor Bjarne Ibsen SDU - Indlæg vedrørende

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 00 Tirsdag den 14.01. 2019, 17.00 19.00 Mødet afholdes på Gladsaxe Rådhus mødelokale 2607 Søborgværelset Der vil være vand

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN. Udviklingsønsker for udbygningen af idrætsfaciliteter i Glostrup 2014 og efterfølgende år

UDVIKLINGSPLAN. Udviklingsønsker for udbygningen af idrætsfaciliteter i Glostrup 2014 og efterfølgende år UDVIKLINGSPLAN Udviklingsønsker for udbygningen af idrætsfaciliteter i Glostrup 2014 og efterfølgende år I Udviklingsplanen samles alle ønsker til idrætsfaciliteter. Formålet er at sikre en hensigtsmæssig

Læs mere

Udendørs faciliteter - FIU

Udendørs faciliteter - FIU Udendørs faciliteter - FIU 2018-2019 Dette er FIU's Idrætsudvalgs fordeling for udendørs faciliteter for sæsonen 2018/2019. Farvesignaturforklaring: Vedtaget den 20. november 2017 Idrætsgrene Parasport

Læs mere

Referat. Vedrørende: Brugerrådsmøde, Hvidovre Stadion. Dato: 3. februar 2016. Mødelokalet, Hvidovre Stadion

Referat. Vedrørende: Brugerrådsmøde, Hvidovre Stadion. Dato: 3. februar 2016. Mødelokalet, Hvidovre Stadion Vedrørende: Brugerrådsmøde, Hvidovre Stadion Dato: 3. februar 2016 Referat Sted: Deltagere: Mødelokalet, Hvidovre Stadion Ena Christiansen Idrætsrådet Kim Madsen Hvidovre Fodbold A/S Søren Friis Trebbien

Læs mere

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Referat Dato 29. august 2014 Mødetidspunkt 17:00 Sluttidspunkt 18:04 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 1, Vordingborg Rådhus Eva Sommer-Madsen (formand), Else-Marie Langballe

Læs mere

Udendørs faciliteter - FIU

Udendørs faciliteter - FIU Udendørs faciliteter - FIU 2019-2020 Dette er FIU's Idrætsudvalgs fordeling for Frederiksberg Idrætspark for sæsonen 2019/2020. Farvesignaturforklaring: Senest redigeret 2. april 2019 Idrætsgrene Parasport

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Torsdag den 19. juni 2014 Mødetidspunkt: 19:00 Møde afsluttet: 19:35 Særlige forhold: Spisning kl. 18.30 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud: Bemærkninger: Sollentuna I og II,5. sal,

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 3. januar 2018 Mødetidspunkt: 9:00 Mødelokale: Medlemmer: 213, Mødelokale Allan S. Andersen, Carsten Fuhr, Dorthe Hecht, Heidi Ladegaard,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 27. maj 2014 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Sonja Fladstrand, Annette Eriksen, Karin Gudbergsen,

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 12. september 2018 Mødetidspunkt: 13:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 213, Mødelokale Allan S. Andersen, Carsten Fuhr, Dorthe Hecht,

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 28-02-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget 28-02-2018 17:00 1 (Åben) Præsentation

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Folkeoplysningsudvalgets møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Folkeoplysningsudvalgets møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Folkeoplysningsudvalgets møde Mødedato: Tirsdag den 31. januar 2017 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Møderum 200, Rådhusparken 2 Medlemmer: Afbud: Leif Meyer Olsen (V) (medlem),

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Bygge- og Ejendomsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Bygge- og Ejendomsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Bygge- og Ejendomsudvalget Mødedato: Tirsdag den 14. januar 2014 Mødetidspunkt: 14:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Henrik Zimino, Allan S. Andersen, Brian

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING Hovedbestyrelsesmøde 02-12-2010 1930-2200 Møderummet i Lyngehallerne Møde indkaldt af Mødetype Referent Deltagere Afbud Ikke til stede Else Vad Ordinært hovedbestyrelsesmøde Ingelil Richter Else Vad, Ingelil

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 24. oktober 2012 kl. 16:00 18:00 på Helsevej

Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 24. oktober 2012 kl. 16:00 18:00 på Helsevej Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 24. oktober 2012 kl. 16:00 18:00 på Helsevej Deltagere Bjarne Kruse, Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Marian Lundh,

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen Valdemar Haumand referat dagsorden, side 1 d.13. december 2012 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat fra bestyrelsesmødet d.13.12.2012, kl.15.00. Formøde afholdes kl. 14.00 for Kirsten

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 1. februar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 1. februar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Referat. fra BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Referat. fra BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Referat fra BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 00 Mandag den 14.01. 2019, kl. 17.00 19.00 Mødet blev af holdt på Gladsaxe Rådhus mødelokale 2607, Søborgværelset Medlemmer

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Referat BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE. Møde nr.

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Referat BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE. Møde nr. Referat af BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 1 Onsdag den 02.03.2016, kl. 17.00 Mødet afholdes i Sportscaféen, Bagsværd Stadion, Bagsværd Hovedgade 86-90. Efter mødet serveres

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT. til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup.

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT. til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup. Brøndby, den 31. august 2015 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup. Deltagere: Allan Rasmussen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 14. marts 2016 kl. 15.30-21.00 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Suppleanter: Thomas Bollerup Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 7. maj 2015

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 7. maj 2015 Referat torsdag den 7. maj 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Temadrøftelse - Professor Bjarne Ibsen SDU - Indlæg vedrørende

Læs mere

Fordelingsregler for indendørs idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune

Fordelingsregler for indendørs idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune Fordelingsregler for indendørs idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune Forord Lokalefordelingen er samlet under Folkeoplysningsudvalget, som har den overordnede kompetence. Kravene i folkeoplysningsloven

Læs mere

Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet. Supplerende fordelingsprincipper

Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet. Supplerende fordelingsprincipper Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet Supplerende fordelingsprincipper I tillæg til fordelingsprincipperne i 3 er der fastsat supplerende fordelingsprincipper for lokaler og udendørsanlæg

Læs mere

Handicaprådet. Åben Referat. Mødelokale 7 på rådhuset, 24. september 2015 Kl. 16:00-18:00

Handicaprådet. Åben Referat. Mødelokale 7 på rådhuset, 24. september 2015 Kl. 16:00-18:00 Åben Referat Mødelokale 7 på rådhuset, 24. september 2015 Kl. 16:00-18:00 Medlemmer: Preben Elstrøm, Jakob Bigum Lundberg, Thor Grønbæk, John Dalsgaard Jensen, Inge-Lise Pedersen, Lone Høgenhaug, Ole Gjermandsen,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 24. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 24. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 24. februar 2019 Mødedato: Søndag 24. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 11.00 17.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Hos Birte, Svejgårdsvej 21, 2900 Hellerup Allan Hornstrup, Birte

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Ældreråd. Åben Referat. Lokale 1, Birkehøj, 16. juni 2014 Kl. 10:00-12:00

Ældreråd. Åben Referat. Lokale 1, Birkehøj, 16. juni 2014 Kl. 10:00-12:00 Åben Referat Lokale 1, Birkehøj, 16. juni 2014 Kl. 10:00-12:00 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut Madsen,

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. Side 1/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 01 Torsdag den 02.03.2017, 17.00 Mødet afholdes i Bolden, Gladsaxevej 200, 2860 Søborg Ved afbud til mødet eller efterfølgende

Læs mere

Vedrørende: Fordelingsmøde. Referat. Dato: 4. september mødelokalet, Hvidovre Stadion

Vedrørende: Fordelingsmøde. Referat. Dato: 4. september mødelokalet, Hvidovre Stadion Vedrørende: Fordelingsmøde Referat Dato: 4. september 2017 Sted: Deltagere: Afbud: Ikke fremmødt: Kopi til: mødelokalet, Hvidovre Stadion AIF. NFA. Monarchs FC Hvidovre Hvidovre Idrætsforening, fodbold

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Dagsorden åben Mødedato 21. juni 2011 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse 1 Side 1 af 1 Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS ÅRSBERETNING

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS ÅRSBERETNING FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS ÅRSBERETNING 2014 Forord I henhold til vedtægter for Folkeoplysningsudvalget i Glostrup Kommune udarbejder udvalget en årlig beretning til kommunalbestyrelsen om sit arbejde. Formålet

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen,

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening

Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndbyernes Andelsboligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup, tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 mail: bab@babnet.dk CVR nr. 36 88 05 11 Varmemester tlf. 36 75 14 84 - mail:

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 15. maj 2019 Mødetidspunkt: 13:00 Mødelokale: Medlemmer: 213, Mødelokale Allan S. Andersen, Carsten Fuhr, Dorthe Hecht, Jan Jakobsen,

Læs mere

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE. Møde nr. 02

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE. Møde nr. 02 Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 02 Torsdag den 23.05 2019, kl. 17.00 18.30 Lokale 3608 Buddingeværelset Medlemmer Irene Chabior Tilforordnede Holger Kortbek

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Børne- og Skoleudvalget Mødedato: Torsdag den 23. april 2015 Mødetidspunkt: 14:00 Mødelokale: 215 Medlemmer: Allan S. Andersen, Bjarne Thyregod, Camilla Schwalbe, Jan R.

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 12. december 2007. Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 12. december 2007. Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Referat fra møde i onsdag den 12. december 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden 12.12.07... 3 2. FOU - Efterretninger 12.12.07... 4

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 2 Tirsdag den 14.06.2016, 17.00 Mødet afholdes i Sportscaféen, Bagsværd Stadion, Bagsværd Hovedgade 86-90. Efter mødet serveres

Læs mere

Page 1 of 13 Referat Handicaprådet Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 8. november 2007 15:30 Mødelokale v/adm. Baldersvej 11 i Frederikshavn Elsemarie Lauvring, Hanne Welander og Vivi

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 8 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 25. maj 2005 16:00 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Flemming Sten Indholdsfortegnelse 1. Økonomirapport pr. 30.04.2005. Åben

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Formålet er at sikre en hensigtsmæssig og koordineret udvikling af idrætsområdet i Glostrup Kommune.

Formålet er at sikre en hensigtsmæssig og koordineret udvikling af idrætsområdet i Glostrup Kommune. Hensigten med Udviklingsplanen er, at det politiske niveau kan få et samlet overblik over ønskerne på idrætsområdet i forbindelse med budgetforhandlingerne. Udviklingsplanen skal give et sagligt fundament

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

1. Meddelelser. Møde i Folkeoplysningsudvalget. den 23.10.2007, kl. 17:00. i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser2

1. Meddelelser. Møde i Folkeoplysningsudvalget. den 23.10.2007, kl. 17:00. i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser2 Møde i Folkeoplysningsudvalget den 23.10.2007, kl. 17:00 i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser2 2... Mødedatoer i 2008. 2 3... Godkendelse af frivillig folkeoplysende forening - ansøgning

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. marts 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. marts 2007 Referat fra møde i onsdag den 21. marts 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Efterretningssager... 1 2. FOU - DGI Roskilde... 2 3. FOU - Godkendelse af Forældreforeningen

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Udviklingsønsker for udbygning af idrætsfaciliteter i Glostrup 2018 og efterfølgende år.

Udviklingsønsker for udbygning af idrætsfaciliteter i Glostrup 2018 og efterfølgende år. Udviklingsønsker for udbygning af idrætsfaciliteter i Glostrup 2018 og efterfølgende år. Hensigten med Udviklingsplanen er, at det politiske niveau kan få et samlet overblik over ønskerne på idrætsområdet

Læs mere

Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg. Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg

Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg. Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg BRUGERRÅDSMØDE RUNDFORBI OG VEDBÆK IDRÆTSANLÆG Referat Emne/udvalg Mødested Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg Mødedato Onsdag d. 5. december 2018 Mødetidspunkt

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Lars Møller Jens Meilvang

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Lars Møller Jens Meilvang Valdemar Haumand side 1 d.16. marts 2010 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Dagsorden fra bestyrelsesmødet tirsdag d.16.3.2010 kl. 15.30. Mødet afholdes i Grenaa Idrætscenters mødelokale 4,

Læs mere

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Torsdag den 1. september 2005 kl. 17.00 Gladsaxe Sportscenter, B-lokalet, Vandtårnsvej 55. Umiddelbart efter mødet serveres en let anretning i

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 1, 4. april 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Karsten P. Smith og Flemming Pihl.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 1, 4. april 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Karsten P. Smith og Flemming Pihl. Referat Mødelokale 1, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Boligforeningen HVIDOVREBO

Boligforeningen HVIDOVREBO Hvidovre, den 4. februar 2015 Referat Den 3. februar 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 29 Mødested: FA09 Afdeling: Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid kl. 16.30 Deltagere:

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 24-06-2009 Mødested: Meldes ud senere Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:30 Afbud: Allan Emiliussen Fraværende: Princess May Gildhoff og Sahat

Læs mere

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. X-Class, Torvegade 15, Lokale på 1. sal. Alle mødt. Mødedato 12. maj 2010 kl Mødelokale.

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. X-Class, Torvegade 15, Lokale på 1. sal. Alle mødt. Mødedato 12. maj 2010 kl Mødelokale. Referat Mødedato 12. maj 2010 kl. 19.00 Mødelokale Fraværende X-Class, Torvegade 15, Lokale på 1. sal Alle mødt Åbne sager 7 Lukkede sager Mødet hævet 21.35 Indholdsfortegnelse den 12. maj 2010 kl. 19.00

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november. Kl

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november. Kl Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november Kl.17.00-20.00 Fraværende: Pia 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen bemærkninger 2. Bemærkninger til dagsordenen Ingen bemærkninger til dagsordenen

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Afbud Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Afbud Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen Valdemar Haumand referat dagsorden, side 1 d.27. september 2012 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat fra bestyrelsesmøde d.27.9.2012, kl.15.00. Formøde afholdt kl. 14.00 for Kirsten

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 11 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 12. oktober 2018 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til ordinært møde onsdag 10. oktober 2018 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Referat for møde i Velfærdsudvalget 2018

Referat for møde i Velfærdsudvalget 2018 Referat for møde i Velfærdsudvalget 2018 Mødedato 14. december 2017 Mødetidspunkt 16:00 Konstituerende møde. Mødelokale F 6 Mødedeltagere Anne Sofie Uhrskov (V) Morten Skovgaard (V) Charlotte Drue (V)

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Referat. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Referat. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Referat for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 00 Tirsdag den 24.01.2017, kl. 17.00 i Gyngemosehallen Medlemmer Irene Chabior kl. 17:00 Per Sundberg kl. 17:00 Bjarne Hingelbjerg

Læs mere

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe-Hallerne. Bilag 2 - Svømmehallen

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe-Hallerne. Bilag 2 - Svømmehallen Driftsaftale mellem Faxe Kommune og den selvejende institution Faxe-Hallerne Bilag 2 - Svømmehallen FH-bilag2 juli 2013 Side 1 af 5 Indhold bilag 2 1 Lokaler og råderet 2 Åbningstider og tilgængelighed

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 7 TIRSDAG DEN 11. DECEMBER 2007, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 11. december 2007 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget 2018-2021 Dagsorden 4. september 2018 kl. 17:00 Rådhuset, udvalgsværelse 2, 2. sal Indkaldelse Morten Rauff Torben Sørensen Tom Nordvi Jensen Anders Ravn Sørensen Anni Frisk Carlsen

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-01-2010 Kl. 17:00 Undervisningslokalet ved kantinen

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-01-2010 Kl. 17:00 Undervisningslokalet ved kantinen Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-01-2010 Kl. 17:00 Undervisningslokalet ved kantinen Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Erik Jakobsen, Preben Juhl Rasmussen,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen indkaldes hermed til onsdag den 6. marts 2013. Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 16-11-2010 Mødested: Mødelokale Østergade 48, mødelokale 3-2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:50 Afbud: Birgit Sørensen

Læs mere