Sted: Himmerlands Foldboldgolf (LAG-støttet projekt), v/ Jan Værum Nørgaard Mejlbyvej 125, Nørager

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sted: Himmerlands Foldboldgolf (LAG-støttet projekt), v/ Jan Værum Nørgaard Mejlbyvej 125, Nørager"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: 29. august 2016 Tidspunkt: Deltagere: Sted: Himmerlands Foldboldgolf (LAG-støttet projekt), v/ Jan Værum Nørgaard Mejlbyvej 125, Nørager Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (formand), Gitte B. Andersen (næstformand), Jacob Ellemann (kasserer), Børge Poulsen, Anders Andersen, Erik Brandt, Jan Vestergaard, Allan Rank, Henning Børgesen, Gert Rubæk, Jan Værum Nørgaard (aftenens vært), Søren Konnerup (Rebild Kommune), og Thomas Hav (Region Nordjylland). Fra Mariagerfjord Kommune: Anne O. Ritman (AOR), koordinator referent Afbud fra: John Astrup, Danny Juul Jensen (Mariagerfjord Kommune) Dagsorden: 1. Velkomst og beslutningsdygtighed 2. Godkendelse af dagsorden 3. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde 4. Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem ved Hanne Poulsens udtræden, suppleant Børge Poulsen, Hadsund (Borger-gruppen) Referat: Formanden bød bestyrelsen velkommen og takkede Jan Værum Nørgaard for husly og projektbesøg inden mødet og konstaterede som indledning til mødet, at bestyrelsen var beslutningsdygtig, idet 13 medlemmer var mødt frem. Der var afbud fra to bestyrelsesmedlemmer jf. ovenstående. Koordinator havde fremsendt supplerende punkter til dagsordenen inden mødet, disse blev fremlagt hvorefter dagsordenen blev enstemmigt godkendt. Referat fra sidste bestyrelsesmøde var fremsendt inden sommeren og igen sammen med mødeindkaldelsen referatet blev godkendt uden kommentarer. Formanden bød herefter det nye medlem af bestyrelsen, Børge Poulsen, velkommen. Børge er medlem af LAG-foreningens gruppe, Borgere, og blev valgt som suppleant for samme ved sidste generalforsamling - og indtræder nu i bestyrelsen, idet Hanne Poulsen,

2 Astrup, er fraflyttet Mariagerfjord Kommune og dermed har måttet udtræde af bestyrelsen. Børge Poulsen fik ordet, takkede for velkomsten og gav en kort præsentation af sig selv, sin lokale tilknytning og sin fritidsfokus (især friluftsliv, fodslaw og sejlsport). 5. Siden sidst (v/ formand og koordinator) Formanden deltog på bestyrelsens vegne i sommeren ved indvielsen af det LAG-støttede projekt på turbåden Svanen det nye maritime overdæk. Flot projekt og formanden kunne viderebringe en stor tak for støtten fra bestyrelsen bag Svanen. Formanden refererede dernæst til information ministeriet vedr. mulighed for at søge midler fra den nationale Landdistriktspulje en pulje, der også kan søges af LAGbestyrelser. Formanden bad bestyrelsen overveje, om der er projektideer, som bestyrelsen selv kan bringe ud i livet. Midler fra Landdistriktspuljen kan supplere LAG-ens egne støttemidler. Allan Rank bad om ordet for at fortælle fra et spændende friluftsprojekt i Sydtyskland, som fik Allan til at overveje mulighederne for samarbejdsprojekter med andre LAG-områder evt. ide til et studiebesøg. og Det blev besluttet at emnet tages op på næste bestyrelsesmøde at bestyrelsen til samme møde kunne invitere en af de tidligere ildsjæle omkring trætophulerne (Rasmus) med til mødet. Jan Værum greb tanken og spurgte åbent om det var en overvejelse værd, at LAG Himmerland frem over er mere fokuseret i støtten af lokale projekter? At pengene især set i lyset af reduktionen fra 2017ff på 30% - fordeles mere målrettet og dermed måske skaber mere effekt? Jan syntes umiddelbart også, at der lå spændende perspektiver i, at LAG bestyrelsen tog initiativ til egne projekter. Gitte B. Andersen foreslog at punktet sættes punktet på dagsordenen i december. Med inspiration og links. Tilbagemeldinger på den nordjyske LAG-temadag den 4. juni 2016 på Glenholm Vingård med fokus på Lokal strategisk kapacitet og efterfølgende besøg på Glenholm Vingård.

3 Erik Brandt, Henning Børgesen, Jacob Ellemann, Anders Andersen og koordinator Anne O. Ritman deltog i dagen. Alle syntes at det var et godt tilrettelagt arrangement, et meget spændende projektsted (inspirerende at møde entusiasmen hos vinfolket, høj kvalitet i PR-delen/frokoststedet), godt at have dialoger med de øvrige nordjyske LAG-bestyrelser og godt med et provokerende oplæg fra Hanne Tanvig, SDU. a. Nye krav til underhåndsbud for byggeanlægsprojekter ( kr. i anlægssum) b. Input fra landdistriktskonference i Tallinn, Estland i uge 34/2016 Koordinator orienterede om de skærpede krav til bygge- og anlægsprojekter med udgifter på kr. Der er nu i bygge- og anlægsprojekter ud over kravet om to tilbud, krav om at ansøger skriftligt anmoder om underhåndsbud (min. to tilbud) ved bygge/anlægsudgifter på kr. Kravet er skærpet i maj måned 2016 men får tilbagevirkende virkning også for projekter med tilsagn i Dette har koordinatorerne på gentagne møder understreget er en urimelig administrativ praksis, men ministeriet fastholder, at de ikke kan fravige kravet. Til gengæld vil de arbejde for, at der bliver tale om en meget lille sanktion overfor ansøgere, der ikke vil kunne fremskaffe dokumentationen med tilbagevirkende kraft. For LAG Himmerlands støttede projekters vedkommende, kan det få konsekvens for få projekter bl.a. projekterne på St. Binderup Kro og Lodsens Gård i Als og koordinator har gjort ansøgere opmærksom på dette og der arbejdes på en løsning. Koordinator deltog i sin første LAG-konference i udlandet, fire dage i slutningen af august måned. Estonian Rural Network Center inviterede til transnational konference med fokus på projektsamarbejde, landboturisme, lokale fødevarer og innovation i små virksomheder temaer der rammer flere af LAG Himmerlands strategiindsatser og med mulighed for inspiration og netværk. Fra Danmark deltog i alt 5 koordinatorer, en formand og en rep. fra LAG-sekretariatet. I alt deltog på konferencen 215 LAG-repræsentanter. Især fra de østeuropæiske lande og Finland, men også fra Skotland og Sverige. Det var fire dage med tæt pakket program, udveksling af erfaringer fra LAG-indsatsen og LEADER-arbejdet (bottom-up, partnerskaber, lokale strategier, tværgående projekter) og en aha-oplevelse af, hvor gode LAG erne i øst er til at samarbejde om store projekter. Især inden for friluftsliv og turismefremme på tværs af lokale og regionale grænser.

4 Her kan vi i DK lære en del, da mange af vores initiativer har stærk lokal fokus men knapt så meget kiggen ud af osteklokken. Danmark blev opfordret til at tage stafetten med hjem og stå for et lignende initiativ i den kommende fremtid. c. Nyt fra Netværkscentret / ministeriets LAG-sekretariat / Netværks Info abonnement. Koordinator opfordrede til, at bestyrelsen løbende holder sig opdateret på seneste nyt vedr. LAG-ordningen. Dette gøres nemt ved at tilmelde sig LAG-sekretariatets nyhedsbrev / NetværksInfo her: /netvaerksinfo 6. Oplæg om mulighed for ændring af scoreværdier i projektredskabet PROmis (v koordinator) Koordinator orienterede om mulighederne for at ændre på scoreværdierne i PROmis værktøjer. Bestyrelsen har frem til nu fulgt ministeriets værdier, og det gør mange LAG, men det er muligt at fremme nogle projekter ved at ændre på værdierne i de emner/ kriterier, som vi bedømmer ansøgningerne ud fra i PROmis. Dvs. øvelsen er muligt inden en ny ansøgningsrunde starter ikke i en igangværende runde. Derfor er det først aktuelt at ændre på scoren ift. PROmis i den kommende ansøgningsrunde i foråret Faktisk er det muligt at ændre scoreværdierne helt frem til den 10. marts 2017, eftersom LAG Himmerlands forårsfrist forventeligt ift. tidligere år tidligst ligger i april måned. Koordinator omdelte forsiden af PROmis scoreskemaet, hvoraf det fremgår hvordan ministeriets scores ser ud og de ligger fast og hvor bestyrelserne selv sætter deres scores/ værdier ind. Der er en forslået værdi allerede, men den kan altså inden for givne rammer, ændres. Bestyrelsen besluttede at efter afslutningen af indeværende ansøgningsrunde at man hver især brugte tid på at lege med scorerne i skemaet. Se hvad der sker for pointgivningen af et projekt, når scoren i nogle parametres løftes og andre sænkes. Skal der fx give høj score for en stærk projektbeskrivelse eller skal den værdi sættes ned mod en forhøjelse af værdien i lokal forankring? eller hvad med Innovation skal dette værdisættes højere og Synlighed lavere end for nuværende?

5 Erik Brandt forslog, at alle efter afslutningen af igangværende ansøgningsrunde bruger lidt tid på at teste skemaet og inden et opfølgende møde, sender deres pointforslag til koordinator. Alle læser op på talværdierne i PROmis /exel arket anne sender filen til alle med referat. NB: Talværdierne i ministeriets skema er vejledende de er meget knudrede /fortænkte, men kan fungere som en slags rettesnor. Alternativt og som mange LAG bruger dem kan talskalaen 0-5 bruges mere frit som bund-medium-super karakterer ift parametret og ansøgningens kvalitet. Vigtigst er det, at vi pointgiver ansøgningerne ud fra tæt på samme forståelse af talværdierne. Allan Rank: bl.a. derfor er det vigtigt at vi kommer til at diskutere, hvordan vi bruger PROmis scoreren. Hvordan vi giver pointene og for hvad. Scorerne i sig selv er ikke interessante. Diskussionen er vigtigere. Det blev aftalt, at tage dette gode input med videre til mødet i december 2016 (og november). Hvis der skal ændres i scoreværdierne skal de ske inden den 10. marts 2017, hvor opløbet til vores forårsfrist er i gang. Og: det skal jo også i god tid meldes ud til ansøgere, hvis der lægges særlig vægt på nogle typer af projekter. 7. Invitation fra Erhvervs- og Vækstministeriet til LAG-Årsmøde og Landdistriktskonference 3. og 4. oktober Ny dato for næste indstillingsmøde i bestyrelsen: tirsdag 11. oktober 2016 Formanden og koordinator deltager begge dage. På grund af LAG-årsmøde og Landdistriktskonference flyttes datoen for indstillingsmødet til tirsdag den 11. oktober 2016 kl på rådhuset i Mariager. Mødelokale 2 as usual.

6 9. Status på ansøgerfeltet til fristen den 8. september Økonomistatus pr. ultimo august måned 2016 Koordinator kunne fra PROmis udtrækket fortælle, at der er allerede er fire projekter, der er indsendt til LAG og at der ligger 6-7 stykker som kladder. Faktisk flere end de fleste LAG, som har 5-6 ansøgninger pr. runde. Koordinator har fat i de fleste og har givet en del feedback samt rådet et par stykker til at vente til de er klar frem for at skyde en halvfærdig og ufinansieret ansøgning af sted. Spændende! Koordinator havde træk med fra kommunens LAG-konto, der viste, at forbruget holder sig lige under budgettallene for året. Forventet forbrug for 2016 jf. godkendt budget: kr. Forbrug pr. ult. august 2016: kr ser dermed ud til at følge forventningen. For 2017 ser det med de kendte forudsætninger ( kr. i tilskud fra ministeriet til adm.) ud til at være muligt at drifte sekretariatet med de opsparede midler fra 2015 (som vi dog ikke har fået endelige besked om overførbarheden af fra ministeriet). Fra medio 2018 bliver økonomien stram, idet det forventeligt ikke er muligt at opspare uforbruge driftsmidler i hverken 2016 eller En joker er omfanget af huslejen til Mariagerfjord Kommune. MFK har givet huslejefri i 2016, men fra 2017 skal den forhandles. Perspektiverne er dog ved de foreløbige sonderinger ved fagchefen gode. Koordinator tjekker op på emnet med MFK/ fagchef Joan Kamstrup og giver formanden en melding om huslejeperspektiverne for Der vil formentlig fra 2018 være behov for supplerende midler for at få driften af sekretariatet til at løbe rundt. Formanden / FU mødes for at planlægge ift. dette emne i november måned.

7 11. Mødeplan / datoer for efteråret 2016 Forløbet med ansøgninger efter fristen den 8. september 2016: Koordinator gennemgår ansøgninger og får supplerende materialer fremsendt, så bestyrelsen kan begynde læsningen i uge 39 / mandag den 26. september. Koncentrer jer om projektbeskrivelsen (ift. strategimålene), budgetter og finansieringsplan. Bestyrelsen scorer alle projekter i PROmis via deres brugeradgang. Bestyrelsen har afsluttet deres scoringer senest torsdag den kl Hvorefter Anne samler alles scores og rundsender oversigt senest mandag den Indstillingsmødet er tirsdag den 11. oktober 2016 kl Aftalt bestyrelsesmøde vedr. mulig revision af PROmis / scoringer: onsdag den 23. november kl // rådhuset i Mariager mødelok 2. Forslået arbejdsgruppe: Gitte, John og Niels samt koordinator. Arbejdsgruppen mødes inden den koordinator sender en doodle Julemøde / årets sidste bestyrelsesmøde: OBS: NY DATO: Onsdag den 14. december kl Hos Gert Rubæk, Ørnbjergvej 13, Boldrup / Nørager 12. Evt. Koordinator bad FU om underskrift på prokura v/ besigtigelse af projekter. Prokura underskrevet, så koordinator kan underskrive besigtigelserne. Erik: shelterplan undervejs for hele fjordområdet / adgang fra vandet. Flydende shelters på fjorden. Mulig ansøgning til LAG-midlerne. Energirenoveringen af Rørbæk Kulturhus har fået kr. fra Energinet puljen i Rebild Kommune. Se ref. Rebild Kommune / august 2016.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 2. februar 2016 Tidspunkt: 19.00-22.00 Sted: Kærvej 34, Onsild 9500 Hobro Deltagere: Fra bestyrelsen: Vagn Bach, Jacob Ellemann, Annie Borgersen, Allan

Læs mere

Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager

Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 15. maj 2017 Tidspunkt: 17.00 21.00 Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Deltagere: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (formand), Gitte B. Andersen

Læs mere

Sted: Boldrup Museum, Ørnbjergvej 13, 9610 Nørager (vært: Gert Rubæk)

Sted: Boldrup Museum, Ørnbjergvej 13, 9610 Nørager (vært: Gert Rubæk) Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 14. december 2016 Tidspunkt: 18.30-20.45 Sted: Boldrup Museum, Ørnbjergvej 13, 9610 Nørager (vært: Gert Rubæk) Deltagere: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: 11. oktober Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager. Deltagere:

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: 11. oktober Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager. Deltagere: Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 11. oktober 2017 Tidspunkt: 18.00 21.00 Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Deltagere: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (formand), Jacob Ellemann

Læs mere

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: 11. maj Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager. Deltagere:

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: 11. maj Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager. Deltagere: Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Tidspunkt: 17.30 20.30 Dato: 11. maj 2016 Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Deltagere: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (formand), Jacob Ellemann,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato:

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 16.11.2018 Tidspunkt: 16.00-18.00 Sted: Solsortevej 14, 9575 Terndrup Deltagere: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (formand), Børge Poulsen (næstformand),

Læs mere

Antal stemmeberettigede medlemmer af foreningen LAG Himmerland til stede: 15 (inkl. bestyrelse og suppleanter)

Antal stemmeberettigede medlemmer af foreningen LAG Himmerland til stede: 15 (inkl. bestyrelse og suppleanter) Generalforsamling i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 10. marts 2016 Tidspunkt: 19.00 20.30 Sted: Kammas Gård, Park Alle 2, Astrup Antal stemmeberettigede medlemmer af foreningen LAG Himmerland til stede:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: 11. oktober Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager. Deltagere:

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: 11. oktober Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager. Deltagere: Bestyrelsesmøde i LAG-Himmland 2014-2020 Tidspunkt: 17.00 20.00 Dato: 11. oktob 2016 Sted: Mariag Rådhus, Fjordgade 5, Mariag Deltage: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (mand), Gitte B. Andsen (næstmand),

Læs mere

Sted: Siem Forsamlingshus, Skørpingvej 36, 9575 Terndrup

Sted: Siem Forsamlingshus, Skørpingvej 36, 9575 Terndrup Generalforsamling i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 30. marts 2017 Tidspunkt: 19.00 20.30 Sted: Siem Forsamlingshus, Skørpingvej 36, 9575 Terndrup Antal stemmeberettigede medlemmer af foreningen LAG Himmerland

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn Referat bestyrelsesmøde nr. 7 Tid Onsdag d. 4.3.2015 kl. 18.15 Sted Til stede Afbud Ej fremmødt Referent et, Aktivitetshuset,, Nyborg Kurt Sorknæs, Erik Sønderskov, Gitte L. Albjerg, Lise-Lotte Jensen,

Læs mere

Dato: 2. oktober 2018

Dato: 2. oktober 2018 Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Tidspunkt: 17.30 21.00 Dato: 2. oktober 2018 Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Deltagere: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (formand), Jacob Ellemann

Læs mere

REFERAT- BESTYRELSESMØDE. Allingåbro Hotel, Hovedgaden 9, 8961 Allingåbro. LAG Djursland

REFERAT- BESTYRELSESMØDE. Allingåbro Hotel, Hovedgaden 9, 8961 Allingåbro. LAG Djursland LAG Djursland Referat 03/2017 REFERAT- BESTYRELSESMØDE Dato: 17. maj 2017 Tid: 17-20 Sted: Allingåbro Hotel, Hovedgaden 9, 8961 Allingåbro LAG Djursland Navn: Anette Okkerholm Jensen (AOJ) Bente Hedegaard

Læs mere

Netværks INFO. Netværks INFO igen! Indhold. Netværks INFO 31 / 2013

Netværks INFO. Netværks INFO igen! Indhold. Netværks INFO 31 / 2013 November 2013 Netværkscenteret +45 41 71 78 30 Netværks INFO 31 / 2013 Netværks INFO Netværks INFO igen! Vi må jo nok krybe til korset og indrømme, at nyhedsstrømmen via Netværks INFO har været lidt ustabil

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn Referat bestyrelsesmøde nr. 12 Tid Torsdag d. 26.11.2015 kl. 16.00 Sted Til stede Afbud Ej fremmødt Referent Skaarupøre Vingaard, Skårupørevej 28, 5881 Skårup Kurt Sorknæs, Kim Kølerfeldt, Inger Mechlenburg,

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn Referat bestyrelsesmøde nr. 8 Tid Torsdag d. 12.3.2015 kl. 18.15 Sted Til stede Afbud Ej fremmødt Referent et, Aktivitetshuset,, Nyborg Kurt Sorknæs, Erik Sønderskov, Gitte L. Albjerg, Jens Elmgren, Lise-Lotte

Læs mere

Netværks INFO. Netværkscenteret flytter. Indhold. NetværksINFO 37 / 2014

Netværks INFO. Netværkscenteret flytter. Indhold. NetværksINFO 37 / 2014 16. september 2014 Netværkscenteret +45 41 71 78 30 NetværksINFO 37 / 2014 Netværks INFO Netværkscenteret flytter Ministeren for by, bolig og landdistrikter har besluttet at samle administrationen af de

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn Referat bestyrelsesmøde nr. 15 Tid Torsdag d. 10.6.2016 kl. 21.00 - med kompetenceudviklingsmøde forud fra kl. 17. Sted Til stede Afbud Ej fremmødt Referent Thaisen Hus, Assensvej 183, 5750 Ringe Kurt

Læs mere

Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager

Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 23. maj 2018 Tidspunkt: 17.30 Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Deltagere: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (formand), Børge Poulsen (næstformand),

Læs mere

Tirsdag 10. marts klokken 17.00

Tirsdag 10. marts klokken 17.00 Mødedato: Tirsdag 10. marts klokken 17.00 Mødested: Thorum Gamle Købmandsgård Guldkysten 12 7870 Roslev Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Lone Frandsen Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik Gaarde

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Bestyrelsesmøde, tirsdag den

Bestyrelsesmøde, tirsdag den estyrelsesmøde, tirsdag den 24.01.2017 Sted: Hedensted Rådhus, Niels Espesvej 8, mødelokale 3-4 (indgang fra Mindevej nede i gården) Mødestart: 18:00 Mødeslut: 21:30 (senest) Referent: Susanne Ernst eltagere:

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Mandag den 22. marts 2010 kl. 14.00-16.00 Deltagere: Peter Hansen, Jan Callesen, Erik Lauritzen, Ole Stisen,

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 3. marts 2016 kl. 17.00 ca. 20.00 på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, Nordby, Fanø (Færge fra Esbjerg kl. 16.30) Afbud fra: Torben Haahr Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

Torsdag den 8. oktober 2015 kl

Torsdag den 8. oktober 2015 kl Mødedato: Torsdag den 8. oktober 2015 kl. 17.00 Mødested: Ulbjerg Kultur og Fritidscenter, Fjordglimt 1 Ulbjerg 8832 Skals. Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik

Læs mere

Møde i bestyrelsen for LAG Ringsted, mandag den 7. november 2011

Møde i bestyrelsen for LAG Ringsted, mandag den 7. november 2011 Møde i bestyrelsen for LAG Ringsted, mandag den 7. november 2011 Mødet fandt sted kl. 19.00 - til ca. 21.00 i Ringsted, Rønnedevej 9. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse og underskrift

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn kontakt@ Referat bestyrelsesmøde nr. 21 Tid Onsdag d. 30.8.2017 kl. 18.15 Sted et, Aktivitetshuset,, Til stede Erik Sønderskov, Gitte L. Albjerg, Inge Skelgaard, Inger Mechlenburg, Ulrik Sand Larsen, Solveig

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

REBILD KOMMUNE REFERAT. Landsbyrådet. Mødedato: 7/3 2011. Mødetidspunkt: 17 20.00 Bestyrelsesmøde. Mødelokale 1, Skørpingvej 7, 9575 Terndrup

REBILD KOMMUNE REFERAT. Landsbyrådet. Mødedato: 7/3 2011. Mødetidspunkt: 17 20.00 Bestyrelsesmøde. Mødelokale 1, Skørpingvej 7, 9575 Terndrup REBILD KOMMUNE REFERAT Landsbyrådet Mødedato: 7/3 2011 Mødetidspunkt: 17 20.00 Bestyrelsesmøde Sted: Mødelokale 1, Skørpingvej 7, 9575 Terndrup Fraværende: afbud fra: Mona og Johnny Dagsorden for Landsbyrådets

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri

Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Referat fra 51.. møde i Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri den 25. februar kl. 12 14 i Byggeriets Uddannelser Dato: 5. marts 2013 Tilstede: Steen Boesen 3F Formand Louise Pihl DB Næstformand

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde

REFERAT Bestyrelsesmøde REFERAT Bestyrelsesmøde Dato 4. marts 2019 Tidspunkt Kl. 17.30-19.30 Sted Administrationsbygningen, Skørpingvej 7, Terndrup. Deltagere Birgit Christensen, Birgitte Mikkelsen, Carsten Bojesen, Kersten Bonnen,

Læs mere

Afbud fra: Jørgen Müller Fraværende: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 23.

Afbud fra: Jørgen Müller Fraværende: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 23. Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. marts 2017 kl. 15.30 ca. 20.30. Mødelokalet, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej 23, 6862 Tistrup. Afbud fra: Jørgen Müller Fraværende: Dagsorden:

Læs mere

Torsdag d kl

Torsdag d kl Mødedato: Torsdag d. 23.02. 2017 kl. 17.00 Mødested: Løgstrup-Hallens Cafeteria, Vordevej 1, 8831 Løgstrup Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Lone Frandsen Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik

Læs mere

Tirsdag den 9. februar

Tirsdag den 9. februar Mødedato: Tirsdag den 9. februar Mødested: Staarup Haandbryg Stårupgårdvej 1, 7840 Højslev Klokken 17 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Lone Frandsen Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik Gaarde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 14. december 2016 kl hos Erhvervsstyrelsen,

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 14. december 2016 kl hos Erhvervsstyrelsen, Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 14. december 2016 kl. 13.00-15.00 hos Erhvervsstyrelsen, Vejlsøvej 29, 8600 Silkeborg. Mødet indledtes med en velkomst v. regionalchef Preben Gregersen,

Læs mere

FAGLIGT NETVÆRK FOR SEKSUEL SUNDHED BESTYRELSESMØDE NR AUGUST 2008 REFERAT. Referat fra møde nr. 3 Torsdag d. 28.

FAGLIGT NETVÆRK FOR SEKSUEL SUNDHED BESTYRELSESMØDE NR AUGUST 2008 REFERAT. Referat fra møde nr. 3 Torsdag d. 28. Referat - Side 1 FAGLIGT NETVÆRK FOR SEKSUEL SUNDHED BESTYRELSESMØDE NR.3 28. AUGUST 2008 REFERAT Referat fra møde nr. 3 Torsdag d. 28. august 2008 Deltagere: Bjarne Rasmussen, Frederiksberg Sundhedscenter,

Læs mere

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Dato: 9. juni Tidspunkt: Kl Terndrup Rådhus Sted: Skørpingvej Terndrup

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Dato: 9. juni Tidspunkt: Kl Terndrup Rådhus Sted: Skørpingvej Terndrup REFERAT Bestyrelsesmøde Dato: 9. juni 2016 Tidspunkt: Kl. 17.00 19.00 Terndrup Rådhus Sted: Skørpingvej 7 9575 Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Referat af ESB-styregruppemøde den 13. december 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ

Referat af ESB-styregruppemøde den 13. december 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ Deltagere: ESB-netværkets styregruppe o Karin Rosenmejer o Kirsten Habekost o Mia Rasmussen o Mogens Schlüter o Yvonne Andersen o Anne Birthe Mortensen (suppleant) ESB-sekretariatet: o Anette Halvgaard

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering Spejdernes bestyrelse Mandag d. 12. marts 2018 kl. 14.00-19.00 Holmen, Salen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Udvikling Stevns Torsdag den 16. februar 2017 kl. 16:30 19:00 på Traktørstedet Højeruplund.

Referat af bestyrelsesmøde i Udvikling Stevns Torsdag den 16. februar 2017 kl. 16:30 19:00 på Traktørstedet Højeruplund. Referat af bestyrelsesmøde i Udvikling Stevns Torsdag den 16. februar 2017 kl. 16:30 19:00 på Traktørstedet Højeruplund. Til stede:, Formand bestyrelsen, Gruppe 1 Jens Sørensen, Næstformand bestyrelsen,

Læs mere

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 1 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 ved Ingrid Lysholdt Den nuværende bestyrelse består ud over undertegnede Ingrid Lysholdt, af Næstformand

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn kontakt@ Referat bestyrelsesmøde nr. 16 Tid Torsdag d. 8.9.2016 kl. 18.15 Sted et, Aktivitetshuset,, Nyborg Til stede Kurt Sorknæs, Inger Mechlenburg, Erik Sønderskov, Gitte L. Albjerg, Inge Skelgaard,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde TID: Torsdag den 6.april 2017 kl. 17:00-21:00 STED: Skagen Kultur- og Fritidscenter, Kirkevej 19, 9990 Skagen Tilstede: Fra: Afbud: Ej tilstede: Dato: 16.04.2017 Brian Kjær, Chresten Sloth, Claus Hjørne

Læs mere

Mødet indledtes med en rundvisning af DGI`s lokaliteter på Nordkraft ved direktør Inger Møller Nielsen.

Mødet indledtes med en rundvisning af DGI`s lokaliteter på Nordkraft ved direktør Inger Møller Nielsen. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 56. Tid: 7.nov. 2013, kl.18.00 Mødested: Nordkraft, Aalborg Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Randi Stub Petersen (RSP) Vibeke Rasmussen (VR) Karin

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup.

Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup. Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl. 17.00 i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup. Fraværende: Der er afbud fra Torben Haahr, Preben Friis-Hauge,

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn kontakt@ Referat bestyrelsesmøde nr. 18 Tid Onrsdag d. 11.1.2017 kl. 18.15 Sted et, Aktivitetshuset,, Nyborg Til stede Kurt Sorknæs, Erik Sønderskov, Gitte L. Albjerg, Inge Skelgaard, Solveig Hansen, Gunnar

Læs mere

åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Cafeen på Hessel

åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Cafeen på Hessel åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Cafeen på Hessel Indholdsfortegnelse 103. Aars Tennisklub - Ansøgning om tilskud til afholdelse af DM for veteraner i 2013

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Møde -referat Sted Start 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lars Olsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere suppleant Rinda Faurskov og direktør Per

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. august 2018 kl ca Blue Water Arena, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg.

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. august 2018 kl ca Blue Water Arena, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg. Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. august 2018 kl. 17.30 ca. 21.30. Blue Water Arena, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg. Afbud fra: Fraværende: Dagsorden: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Der var afbud fra Johs. Poulsen. Mona Juul deltog fra ca. kl. 10. Referent var direktør Erik Krarup.

Der var afbud fra Johs. Poulsen. Mona Juul deltog fra ca. kl. 10. Referent var direktør Erik Krarup. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 11. september 2017 kl. 9.00 12.00 hos Væksthus Midtjylland, INCUBA, Bygning II, Etage 4, Åbogade 15, 8200 Aarhus N. Der var afbud fra Johs. Poulsen. Mona

Læs mere

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14, 3. december 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 03.12.2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Jørn Olsen Jesper Vestergaard Annette Friis Nielsen Sussie Olsen Winnie Wolf Andersen Afbud: Morten Grejsler

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Den 10. februar 2010 kl. 19.00-21.00 Stenderup-Krogager Afbud fra: Hans Hostrup, Erling Christensen og Torben Holt Vejen, den 11. februar 2010 Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden:

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden: Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden og referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Afbud: Gert Jensen, Brian Holmberg, Søren H. Kristensen, Susanne Sander, Knud Rødbro

Afbud: Gert Jensen, Brian Holmberg, Søren H. Kristensen, Susanne Sander, Knud Rødbro Referat af møde i Landsbyforum den 14/9 2009 Deltagere: Ingrid Andreasen (Vrensted, gl. Løkken-Vrå) Ivan Leth (Tolne-Mosbjerg) Kjeld Larsen (Tversted, Uggerby, Tuen) Tove Marquardsen (Lønstrup, Skallerup,

Læs mere

Årsrapport for lokale aktionsgrupper

Årsrapport for lokale aktionsgrupper Årsrapport for lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Årsrapport til indsendelse samtidig med driftsafregning 1. marts (opdateret 24.01.2018)

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl. 09.30-10.30 Sted Nordsøen Oceanarium, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals - mødelokale: Stornoway Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold

Læs mere

KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT

KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT Dato: 10. 11. september 2014 Sted: Deltagere: Øvrige deltagere: Afbud: Referent: Ecco Center, Ecco Alleen 4, Tønder Roland Rasmussen (RR), Bente Rands Mortensen (BRM), Lars

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Til stede: Frans Gregersen, Bjarne Lundager, Lars Qvortrup, Søren Barlebo Rasmussen, Astrid Læssø Christensen, Iben Hansen, Cecilie Lonning, Anita Olsen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 13

Skolebestyrelsesmøde nr. 13 . Skolebestyrelsesmøde nr. 13 Mandag d. 30. oktober på afd. Undløse 18.30-20.30 De næste møder torsdag d. 23/11 Jyderup mandag d. 15/1 Knabstrup onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn Referat bestyrelsesmøde nr. 11 Tid Torsdag d. 10.9.2015 kl. 18.15 Sted Til stede Afbud Ej fremmødt Referent et, Aktivitetshuset,, Nyborg Kurt Sorknæs, Kim Kølerfeldt, Inger Mechlenburg, Erik Sønderskov,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl. 9.00 12.00 hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Mødet indledtes med en orientering om Envision A/S v. 2. næstformand

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Børge Poulsen (BP) Finn Frandsen (FF) Karin Winther

Læs mere

Fælleskommunale midler på området for erhvervet hjerneskade

Fælleskommunale midler på området for erhvervet hjerneskade Fælleskommunale midler på området for erhvervet hjerneskade Prinsens Allé 5 DK-8800 Viborg Deltagere: Karin Holland, Helle Ibsen, Birgit Munk Hansen, Tina Morgen Kristensen, Charlotte Brøndum, Anni Søby

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum Fællesudvalget (FU) Til stede: Afbud fra: Dagsorden

Dansk Ledningsejerforum Fællesudvalget (FU) Til stede: Afbud fra: Dagsorden Dansk Ledningsejerforum Fællesudvalget (FU) Ref: HS Referat af mødet den 3. maj 2011 Dato: 23. maj 2011 Til stede: Afbud fra: Fmd. Finn Bruus, KE (Dansk Fjernvarme) Næstfmd. Bjarne H Jensen, Naturgas Midt-Nord

Læs mere

åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 11. februar 2010 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 11. februar 2010 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 11. februar 2010 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 001. Landsbyudvalget udpegning af formand og valg af næstformand 3 002. Mødekalender for 2010 5 003.

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

Årsrapport for lokale aktionsgrupper

Årsrapport for lokale aktionsgrupper Årsrapport for lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Årsrapport til indsendelse samtidig med driftsafregning 1. marts (opdateret 11.12.2018)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl. 9.00 11.00 hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Mødet indledtes med en orientering om Envision A/S v. adm. direktør

Læs mere

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen:

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen: Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Nordjysk Region 1fholdt onsdag den 21. marts kl. 17.00 i Aalborg Kongres-

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn Referat bestyrelsesmøde nr. 9 Tid Onsdag d. 20.5.2015 kl. 18.15 Sted Til stede Afbud Ej fremmødt Referent et, Aktivitetshuset,, Nyborg Erik Sønderskov, Gitte L. Albjerg, Jens Elmgreen, Lise-Lotte Jensen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 10. juni 2010

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 10. juni 2010 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 10. juni 2010 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Morten Grejsler Jørn Olsen Jesper Vestergaard Anne Østergaard Honoré Annette Friis Nielsen Winnie Wolf Andersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A 1. Afbud Nicoline Varberg, suppleant 2. Godkendelse af dagsordenen Dagsorden blev godkendt. 3. Godkendelse af referat fra forrige møde

Læs mere

Referat, FU-møde d. 18. august 2010

Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat fra mødet i DMCG-PAL Forretningsudvalget den 18. august 2010 på Bispebjerg Hospital Til stede: Henrik Larsen, Helle Timm, Mai-Britt Guldin, Lene Jørgensen, Birgit

Læs mere

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne.

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne. Elite- og Talentrådet Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Bestyrelsen, (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Opfølgning:

Bestyrelsen,   (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Opfølgning: Referat Bestyrelsesmøde Dato 14. marts 2017, kl. 19.00 Deltagere Afbud fra Referent Sted Fordeling Næste møde(r) Allan Anders Bente Glenn Hans Christian Heidi Henning Linda Niels Sonja Stig Bjarne Christine

Læs mere

Revisionsinstituttet reviderer årsregnskaber i perioden 20. januar februar 2014.

Revisionsinstituttet reviderer årsregnskaber i perioden 20. januar februar 2014. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 22. januar 2014, kl. 17.30. Afbud: Karen Rod Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl Dagsorden og referat Dato og tid: 5. marts kl. 19.00-22.00 Sted: Nødebo Kro Emne: Bestyrelsens arbejdsområder Formål med mødet: Drøfte og beslutte fremtidige aktiviteter Anvendelse af mødets resultat:

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. Side 209/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen

Læs mere