Referat af GEK bestyrelsesmøde den 31. maj 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af GEK bestyrelsesmøde den 31. maj 2017"

Transkript

1 Referat af GEK bestyrelsesmøde den 31. maj 2017 Tilstede var Mulle (formand) Kirsten (næstformand) Hanne Charlotte (sekretær) Mixi Klaus Nina Agenda: 1. Godkendelse af referat 2. Procedure for referater i fremtiden 3. Økonomi/valg af kasserer 4. Brugerundersøgelse 5. Økonomi pensionærer/rideskole 6. Benchmarking imod andre rideklubber 7. Årsplan og forretningsorden 8. Møde med Chaz Otzen Fonden 9. Projekt-tidsplan for byggestart 10. Traktor og minilæsser 11. Opsigelses/klager 12. Forskelligt i stalden 13. Velkomstbrochure 14. Kommunikation til brugerne 15. Andet REFERAT 1. Godkendelse af referat Referatet fra sidste møde blev godkendt med nogle små rettelser. Så det bliver sendt til Julie fredag. Action: Charlotte 2. Procedure for referater i fremtiden Vi diskuterede procedure for referater i fremtiden Vi blev enige om at gå efter denne struktur:

2 Handlingspunkter Ansvarlig Deadline Referat Charlotte Senest 2 dage eft. møde Kommentarer til referat Øvrige bestyrelse Senest 4 dage eft. møde Referat sendes til Charlotte En uge efter mødet personalet Referat sendes til medlemmer og lægges på hjemmesiden (Charlotte)/ Julie C Senest dagen efter medarbejderne. Vi vil tilstræbe at gøre vores referater mere fyldestgørende, end de har været hidtil, men nogle punkter egner sig bedre til mundtlig overdragelse, hvilket vi fremover vil gøre ved nogle hyppigere brugermøder, hvor medlemmerne kan stille spørgsmål til referatet og bestyrelsen. Vi skal finde den bedste måde at dele viden på, heriblandt referater blandt bestyrelsesmedlemmerne. Action: Charlotte Vi skal finde ud af hvordan klubmodul er struktureret, da den ikke er struktureret som vi gerne vil have den. Action: Mixi tager kontakt til klubmodul og får opsat bestyrelses-mailen som den administrerende konto. Samtidig laves en ny mailkonto udelukkende til Julie Cederholm. Mixi vil desuden tjekke op på, hvor mange af vores klubmodul-adresser som er aktive, og om vi evt. kan nedlægge nogle. 3. Økonomi/kasserer Kirsten har fået det nyeste regnskab og budget fra John. Vores regnskab ser fint ud ift. budgettet. Der er blevet taget højde for, at nogle flytter deres heste/ponyer allerede i juni måned, så vi ligger pænt med ift. budget. Julie Cederholm vil fremover i samarbejde med kasseren stå for regnskaberne og budgetopfølgningerne. Vi skal udpege en fra bestyrelsen til kasserer-opgaven, som består i at få overdraget tallene fra Julie og godkende disse og derefter forklare de store linjer i økonomien videre til resten af bestyrelsen på vores møder. Hanne ville i så fald gerne være påtage sig opgaven som kasserer, hvis vores revisor påtager sig at gennemgå regnskabet til Generalforsamlingen, og vi andre støtter op om hende.

3 4. Brugerundersøgelse for pensionærerne Charlotte (fastholdelse, positionering, indtjening) Der blev rettet et par ting i det færdige spørgeskema, og så blev det besluttet, at spørgeskemaet skal ud til alle pensionærer hurtigt, så kan vi få svarene ind inden folk tager på ferie. Det er vigtigt at pointere, at denne undersøgelse skal tage temperaturen på tilfredsheden blandt pensionærer generelt, og at det vil give vores kunder mulighed for at ytre sig anonymt og direkte og komme med forslag til forbedringer. Primært skal den bruges til at se om der er steder, hvor vi for eksempel kunne få en større indtjening og en bedre kultur. Efterfølgende har vi valgt at vente med at sende spørgeskemaet ud, da flere pensionærer allerede er taget på ferie, og personalet gerne vil have en mere detaljeret gennemgang af spørgsmålene først. Charlotte vil gennemgå spørgsmålene med hhv. Casper og Stacie, Julie Lykke, Julie Cederholm. Skemaet kommer ud til pensionærerne til august. Action: Charlotte & Nina 5. Økonomi pensionær vs rideskole Det er børnemedlemmerne, som giver os mest indtjening (incl tilskud), og der er flest børn i rideskolen. Vi ligger på en fordeling af 80% under 25 år og 20% over. Og det er en fin fordeling vi skal holde fast ved. Vi kigger mere på det punkt ifm. strategi for klubben. 6. Benchmarking imod andre rideklubber, som blev efterlyst på Generalforsamlingen. Formanden har fundet 3 regnskaber, som vi kan sammenligne Gek med. Holte, Himmerlev og Mattson. Vi kan naturligvis ikke lave en grundig analyse, men vi kan kigge på centrale nøgletal og den service der bliver tilbudt pensionærer de forskellige steder. Action: Charlotte 7. Årsplan og forretningsorden for den nye bestyrelse (herunder mødedatoer) De praktiske ting som referatstruktur, korrespondance, overordnede ansvarsområder, og mødedatoer er nu blevet bestemt. Vores næste møde er den 27. juni. Derefter den 16. august og derfra mødes vi den første onsdag i hver måned.

4 Resten af forretningsordenen må komme på plads, når bestyrelsen sammen får præciseret, hvad vi som klub skal og kan tilbyde vores medlemmer, hvilke af vores stærke sider vi skal fokusere på, og hvordan vi bedst får iværksat tanker, målsætninger og værdier til brugbar handling. Vi var enige om, at medarbejderne selvfølgelig skal indover denne proces. Vi går i gang med processen, når vi har resultaterne fra brugerundersøgelsen. 8. Møde med Chaz Otzen Fonden Der er aftalt et møde med Thomas og Christian Levin allerede på tirsdag den 6. juni. Med til mødet tager: Susanne, John, Kirsten, Mulle og Hanne. Levin har fået tilsendt vores årsregnskab og får vores budget. John tager budgettet med, og vil stå for at forklare dette, hvis der skulle være spørgsmål. Vi ønsker at fonden og kommunen i samarbejde vil give økonomisk støtte til renoveringen af stalden, startende med at lave nye kloakker og nyt gulv og derefter bygge stalden op igen. Vi aftalte, at det var en god ide, at Fonden får tilsendt en lille præsentation af den nye bestyrelse på forhånd, så mødet ikke skal bruges til det. Action: Hanne, Kirsten og Mulle 9. Projekt-tidsplan for byggestart v. Hanne Hanne har lavet en tidsplan, som forklarer, hvornår vi skal starte op med de forskellige faser for at nå at kunne at starte renoveringen af staldene forår Der er lavet et beregningsgrundlag, hvor Niras har inddelt i usikre beregninger, forholdsvist sikre beregninger og på den måde beregnet en middelværdi for omkostningerne. Hanne har taget kontakt til Niels hos Niras, Vi håbede lidt, at forberedelsen til og selve renoveringen ville gå hurtigere, når vi nu kun renoverer staldbygningerne og ikke hele Gek. Dette er ikke tilfældet. Når vi regner bagud fra 1.marts 2018, i forhold til alle de faser vi skal igennem, så skal det udvidede projektforslag startes op 1. august 2017 for at vi kan gå i jorden 1. marts Så derfor har vi travlt nu, da det er vigtigt at vi kommer i gang 1. marts 2018 og ikke senere.

5 Søren, som har været på projektet før kan vi, når det er nødvendigt, tage kontakt til i forbindelse med arbejdet med kontrahering og projektstyring. 10. Traktor/minilæsser Vi har fået erstatning for den minilæsser som blev stjålet. Vores traktor skal dog udskiftes, da den er for gammel og ikke fungerer længere. Vi har fået et tilbud på at lease hhv. en ny traktor og en minilæsser, som ligner den vi bruger nu. Det er dog vigtigt, at den nye traktor er mindre end den vi har nu, så den kan være på sin plads under halvtaget uden at være til fare for forbipasserende. Men er den det, så accepterer vi tilbuddet på de to maskiner, da de er nøje udvalgt af Julie Lykke i forhold til Geks behov. Action: Kirsten tager fat i Julie Lykke. 11. Opsigelser/klager En af vores pensionærer har opsagt sin boks, da hendes pony blandt andet blev overset på folden en nat. Bestyrelsen har ikke været enige om, hvordan den sag skulle håndteres, men vi er enige om, at det er meget beklageligt, og at der med det samme skal iværksættes en procedure for, at sådanne ting ikke sker igen. Staldmester Julie Lykke har allerede lavet en tjekliste, som alt personale skal løbe igennem, når de har vagt, deriblandt at se om der er efterladt en hest på en af vores folde. Derudover har Julie Lykke udarbejdet faste procedurer for oplæring af medarbejdere, hvor de blandt andet fungerer som føl for en fast medarbejder i den første periode. Der vil yderligere blive lavet en liste over, hvad pensionærerne generelt kan forvente af staldpersonalet og vice versa. Julie Lykke vil få hjælp til dette arbejde af Kirsten. Action: Kirsten og Julie Lykke 12. Forskelligt i stalden Ridebanen Vi har fået et påbud om at ridebanen ikke må give naboerne støvgener. Dette tager vi meget alvorligt, og personalet bruger rigtig meget tid på at leve op til de krav, vi er pålagt om at vande banen. Det tager mange timer flere gange om dagen, hvilket er en stor arbejdsbyrde for personalet og til gene for rytterne, som i disse tidsrum må fraskrive at bruge banen. Vi må derfor finde en løsning. Der er blevet undersøgt alle mulige forskellige toplag.

6 Vi vil ikke anlægge en helt ny og meget dyr ridebane, når vi skal i gang med at renovere bygningerne, da en sådan renovering går ud over banen. Så lige nu må vi finde en billigere løsning, som kan løse vores problem lige nu og her. Og det bliver muligvis et nyt produkt, som bruges med succes i Tyskland. Dette produkt skulle koste ca kr. Hvis det er tilfældet og vi via vores egne redskaber kan sprede det ud på banen, så er det den løsning, vi vælger. Action: Kirsten går til Julie Lykke, som får de sidste detaljer på plads ang. produktet. Rotunden Rotundens tag, vinduer og træværk kræver renovering grundet utætheder og følgerne deraf. Vi fik præsenteret et tilbud om udbedring på generalforsamlingen. Julie Lykke har indhentet forskellige tilbud. Vi har et på kr. og et andet på kr. Vi går efter det billigste, som kommer fra et firma med et godt rygte. Dertil kommer maling for kr. John siger god for, at vi har penge i budgettet til at få det ordnet. Action: Kirsten tager fat i Julie Lykke så der bliver sørget for, at opgaven kan laves snarest. 13. Velkomstbrochure Vi nåede ikke dette punkt. 14. Kommunikation til brugere Vi nåede ikke dette punkt. 15. Andet Julie bruger ikke sit klubværelse, så måske kan vi udleje det til en af de ansatte. Stævner og Frivillige Vi vil rigtig gerne have et godt forhold til SPR. Vi har stor glæde af at kunne benytte deres baner i Parken. SPR forventer til gengæld, at vores medlemmer stiller op, når de afholder stævner i Parken. Det er svært at få hjælpere nok til disse stævner, og i øvrigt også til Geks egne stævner. Vi er klar over, at mange har mange andre ting at tage sig til end at hjælpe ved et stævne, men det er nu engang frivillige kræfter, som skal bære et ridestævne. Så vi vil fra bestyrelsens side pointere, at hvis medlemmerne ønsker, at der forsat skal være stævner på Gek eller SPR, så skal man komme ned og hjælpe til. Gerne i 3-4

7 timer. Det er klart, at de ryttere (plus deres forældre), som starter stævnet har en forpligtelse til at hjælpe, men alle andre bør også melde sig. Ryttere fra rideskolen er også meget velkomne. Både børn, voksne og forældre. Faktisk lærer man meget af at være hjælper til et stævne. Børn og gode staldmanerer Vi talte om, hvordan vi får lært børnene at gebærde sig i stalden. Især omkring hvordan de lærer at feje efter sig, og i det hele taget hjælpe med at rydde op efter sig selv på staldgangen og hvor de ellers færdes. Vi vil gerne aktivere vores kommunikation- og juniorudvalg til at arbejde med at få indarbejdet nogle gode vaner hos alle. Det er utrolig vigtigt, at de voksne ryttere (og forældre) er gode eksempler for børnene, da det ellers bliver en umulig opgave. Vi går videre med dette punkt på et senere møde. Næste bestyrelses møde er tirsdag den 27. juni

Anne With Møde indkaldt af: Referent Deltagere. Susanne Biltoft Mixi Troels-Smith

Anne With Møde indkaldt af: Referent Deltagere. Susanne Biltoft Mixi Troels-Smith 12-05-2016 19.00 Anne With Møde indkaldt af: Referent Deltagere Susanne Biltoft Mixi Troels-Smith Tina Jensen John Mikkelsen Kirsten Bjørklund Anne With Hanne Friberg Julie Lykke deltager fra kl 20 Fraværende

Læs mere

Referat af GEK bestyrelsesmøde den 27. juni 2017

Referat af GEK bestyrelsesmøde den 27. juni 2017 Referat af GEK bestyrelsesmøde den 27. juni 2017 Tilstede var Mulle (formand) Kirsten (næstformand) Hanne Charlotte (sekretær) Mixi (kasserer) Nina Agenda: 1. Rideskole 2. Springning ny springtræner 3.

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 25. oktober kl. 18

Referat bestyrelsesmøde den 25. oktober kl. 18 Referat bestyrelsesmøde den 25. oktober kl. 18 Tilstede var Mulle (formand) Mikkel (næstformand) Mixi (kasserer) Charlotte (sekretær) Pernille Hanne Nina Bente Thomsen, klubkonsulent hos DRF Aase-Line

Læs mere

:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere

:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere 15-08-2016 18:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere Susanne Biltoft Anne Marie With Susanne Biltoft Tina Jensen John Mikkelsen Kirsten Bjørklund Mixi Troels-Smidt Birgit Winkel Hanne

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 18-11-2015 18.30 Susanne, Pris Valdemarsvej Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Anne Marie With Deltagere Susanne Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde!

Referat GEK Bestyrelsesmøde! 21-09-2015 18.30 Susanne,Valdemarsvej Møde indkaldt af Referent Deltagere Susanne Biltoft Tina Jensen Susanne Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard Stender

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 21-10-2015 18.30 John Mikkelsen Møde indkaldt af Biltoft Referent Bjørklund Deltagere Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Bjørklund Mixi Troels-Smidt Fraværende Birgit

Læs mere

:30 GEK Bestyrelsesmøde - Oktober møde afholdt hos John. Anne Marie With Deltagere. Referent

:30 GEK Bestyrelsesmøde - Oktober møde afholdt hos John. Anne Marie With Deltagere. Referent 11-10-2016 18:30 GEK Bestyrelsesmøde - Oktober møde afholdt hos John Møde indkaldt af: Susanne Biltoft Referent Anne Marie With Deltagere Kirsten Bjørklund Tina Jensen John Mikkelsen Mixi T-S Birgit Winkel

Læs mere

:30 Kirsten Bjørklund Møde indkaldt af: Referent Deltagere. Susanne Biltoft Anne Marie With. Tina Jensen John Mikkelsen Kirsten Bjørklund

:30 Kirsten Bjørklund Møde indkaldt af: Referent Deltagere. Susanne Biltoft Anne Marie With. Tina Jensen John Mikkelsen Kirsten Bjørklund 14-03-2016 18:30 Kirsten Bjørklund Møde indkaldt af: Referent Deltagere Susanne Biltoft Anne Marie With Tina Jensen John Mikkelsen Kirsten Bjørklund Fraværende Mixi Troels-Smidt Camilla Lindergaard Stender

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 16. august

Referat af bestyrelsesmøde den 16. august Referat af bestyrelsesmøde den 16. august Tilstede var Mulle (formand) Mikkel (næstformand) Hanne Charlotte (sekretær) Mixi (kasserer) Nina Pernille Agenda: 1. Valg af næstformand 2. Salg af Spir og Mr.

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 17-08-2015 18.30 Kirsten, Jægersborg Alle Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Anne Marie With Deltagere Susanne Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 15-09-2014 18.30 Tina, Toftekærvej Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Camilla Lindegaard Deltagere Susanne Biltoft (formand) Anne With (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 19. JUNI

REFERAT BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 19. JUNI REFERAT BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 19. JUNI Tilstede var: Mulle Gregorius (formand) Mikkel T. Madsen (næstformand) Karina Christoffersen (kasserer) Charlotte Skousen (Sekretær) Ann- Cristin Tømmerbakken

Læs mere

GEK-nyt. Velkommen tilbage fra sommerferien

GEK-nyt. Velkommen tilbage fra sommerferien GEK-nyt Velkommen tilbage fra sommerferien Nu vender vi tilbage til de vante rammer, efter vi og især vores heste forhåbentlig har haft en dejlig afslappet sommer. Noget vi (red.) har savnet i lang tid

Læs mere

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F)

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Dagsorden 1. Uddeling af pokaler til de nye klubmestre og championatvindere i hhv. dressur og spring 2.

Læs mere

Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Diskussion, 15 min. Tina tager et eksempel på funktionsbeskrivelser med.

Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Diskussion, 15 min. Tina tager et eksempel på funktionsbeskrivelser med. Dagsorden og referat Emne: Bestyrelsesmøde Medbring: Tina finder forplejning Dato: 07.03.14 Tid: 16.00 Sted: Bellinge Mødedeltagere: Tina, Michael, Søs, Anso, Dorte Afbud: Referent: Lone Forbered: Læs

Læs mere

Referat af brugermødet den 2. november i logen

Referat af brugermødet den 2. november i logen Referat af brugermødet den 2. november i logen 1. Velkomst ved formand, Mulle Gregorius Mulle indledte mødet med at fortælle lidt om, hvordan vi er struktureret som klub, da det var et ønske fra en far.

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 29-10-2014 18.30 John, Kløckersvej Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Camilla Lindegaard Deltagere Susanne Biltoft (forman Anne With (næstforman John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard Stender

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Kl. 18.30, rytterstuen Tilstede: Katrine, Katrine, Kenneth, Lotte Fraværende: Stina, Natascha Næste møde: 4.11. kl.18.30 i rytterstuen 1. brug for

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ )

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ ) Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/03-2018) Mødested: Rytterstuen Tid: 19.15 Referat Formand Inge-lise Lorenzen byder velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Helle Bekmann vælges. Pkt. 2 Valg

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Tid: Tirsdag, den 17. maj 2016 kl. 16.30 Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) Susan Jørgensen (SJ) Søren Thomsen (ST) John

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg 28. januar 2015 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Normalt afholdes der ordinært bestyrelsesmøde den anden tirsdag i hver måned, dog undtagen juli og december. Efter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle, Poul Martin Benita, Thomas, Lene, Finn, Heine, Karina Karin, Jens, Leo Erik Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN Formål med medlemsmøder Bedre kommunikation! Informations fora Info fra bestyrelsen Info fra daglige leder Feedback fra medlemmerne Ambitionen er 1x i kvartalet eller

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 10/5-2014 hos Peter Deltagere: Hans, Jeppe, Jørgen, Niels Jørgen, Peter Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Konstituering 3. Evaluering af seneste generalforsamling 4. Fastlæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 15. november klokken (i logen)

Bestyrelsesmøde torsdag den 15. november klokken (i logen) Bestyrelsesmøde torsdag den 15. november klokken 1822 (i logen) Deltagere Mulle Gregorius Mikkel T. Madsen Karina Christoffersen Hanne Friberg Charlotte Skousen Michaela TroelsSmith AnnCristin Tømmerbakken

Læs mere

Til stede: Carsten Lebrecht (CL), Orla Zinck (OZ), Jeanette Møltov Jepsen (JMJ), Max Engelberth (ME) og Erik W. Frederiksen (EWF).

Til stede: Carsten Lebrecht (CL), Orla Zinck (OZ), Jeanette Møltov Jepsen (JMJ), Max Engelberth (ME) og Erik W. Frederiksen (EWF). Til bestyrelsen og driftsleder for SKAMLEBÆK VANDVÆRK A.m.b.a. Til stede: Carsten Lebrecht (CL), Orla Zinck (OZ), Jeanette Møltov Jepsen (JMJ), Max Engelberth (ME) og Erik W. Frederiksen (EWF). Dagsorden:

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening Mødedato: 4. april 2018 kl. 19.00 21.00 Sted: Assens Sejlklub Næsvej 25 5610 Assens Deltagere: Formand: Peder Roar (PRJ) Næstformand: Bent Damsbo (BD) Kasserer: Klaus Bøggild (KB) Sekretær: Alex Gundersen

Læs mere

Referat for generalforsamling RP Beach 2018 Afholdt den 23 juli 2018 kl 19 på RP beach banerne.

Referat for generalforsamling RP Beach 2018 Afholdt den 23 juli 2018 kl 19 på RP beach banerne. Referat for generalforsamling RP Beach 2018 Afholdt den 23 juli 2018 kl 19 på RP beach banerne. Fremmødte: Med stemme ret:linda, Christian, Soleil, Steen-Ulrik, Angela, Dorthe, Esben, Niels (delvis). Gæster:Alice,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015 Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Jan Jacobsen (kasserer), Mette S. Gade (næstformand), Pernille Knudby, Ann Mortensen, Hanne Tange,

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Vedtaget på bestyrelsesmøde (Dato) BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANSVARS- OG FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR BESTYRELSESMEDLEMMER Side 1 af 6 BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Eskemosepark 30. maj 2018 København d. 12. juni 2018 Deltagere: 72 stemmeberettigede. Bestyrelsen Dirigent: John Olsen, Formand KABs bestyrelse. KAB: Christian Fries (kundechef),

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Tid: Den 27-6-2017 Sted.: Bjarne Tarp Bredmosevej 18, Øse 6800 Varde Kl.: 19.00 Status.: Indkaldelse Til møderne er indkaldt (Funktion). Formand Finn Ladegaard På valg 2019

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat BM 5. jan. 2017

Referat BM 5. jan. 2017 Bestyrelsesmøde 05-01-2017 18.30-22.30 Kontoret Deltagere til stede Ida Engelsted () Formand Stine Birk (SB) Næstformand Jeanne Madsen(JM) Sekretær Karina Brinck () Kasserer Randi Bartholin(RB) Medlem

Læs mere

Referat fra Faxi-klubbens bestyrelsesmøde d. 2 november 2015

Referat fra Faxi-klubbens bestyrelsesmøde d. 2 november 2015 Referat fra Faxi-klubbens bestyrelsesmøde d. 2 november 2015 Tilstede: Nete Jørgensen, Mogens Buskbjerg, Michael Boberg, Helle Martensen, Kirsten Roldhave, Heidi Montan, Susan Holten. Afbud: Stine Weinreich

Læs mere

Appaloosa horse club Danmark

Appaloosa horse club Danmark I det følgende dokument vil du til alle tider kunne finder Appaloosa Horse Club Danmarks referater fra. Hhv. Generalforsamlingerne, samt bestyrelsens møder i de respektive år. 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag d. 6/2-2013

Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag d. 6/2-2013 Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag d. 6/2-2013 Tilstede: Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Hanne, Thomas og Rikke. Fraværende Marika (suppleanter) Herudover deltog nyvalgte suppleanter

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 23. - 24. september 2017 Lørdag 23. september 2017 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Der må være trækker

Læs mere

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå.

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde 2015 Kildehøjen 1. oktober Tilstede: Vagn Erik, Kasper, Kasper, Peter, Dorthe og Mette Dagsorden; 1. Opfølgning på afdelingsmødet 2. Konstituering af bestyrelsen 3.

Læs mere

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3.

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Forretningsorden for bestyrelsen i A/B Ingolf - Juni 2012 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Formål Formålet med bestyrelsens arbejde er at varetage

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 12. april 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 05.09.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen Fraværende: Jesper Norup Referent: John Trolle Dagsorden:

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 7 af 16/5-2013 = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen - Alexander

Læs mere

Forretnings- og Funktionsbeskrivelser

Forretnings- og Funktionsbeskrivelser Forretnings- og Funktionsbeskrivelser Vedtaget på bestyrelsesmøde den 9. april 2014 BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANSVARS- OG FUNKTIONSBESKRIVELSE FOR FORRETNINGSUDVALGET ANSVARS- OG FUNKTIONSBESKRIVELSER

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen

Forretningsorden for Bestyrelsen Foreningen Skøgum 2-7-2017 Forretningsorden for Bestyrelsen 1. GYLDIGHED... 2 2. ÆNDRING AF FORRETNINGSORDENEN... 2 3. BESTYRELSENS ANSVAR... 2 4. FORTROLIGHED... 2 5. KONSTITUERING... 2 6. BESLUTNINGSPROCEDURE...

Læs mere

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup Vedtægter Rideklubben St. Restrup 1. Klubbens navn er Rideklubben st. Restrup (RSR), og dens hjemsted er Aalborg Kommune og blev stiftet ved generatforsamtingen 07.11.1973. 2. Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Derudover øvrige medlemmer af Posekærs forældreråd og Lille Kolstrups samråd

Derudover øvrige medlemmer af Posekærs forældreråd og Lille Kolstrups samråd Børnehandicapområdet Aabenraa Posekærvej 20 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 8590 E-mail: posekaer@aabenraa.dk www.boernehandicapomraadet.dk Derudover øvrige medlemmer af Posekærs forældreråd og Lille Kolstrups

Læs mere

TØMMERUP SPORTSRIDEKLUB

TØMMERUP SPORTSRIDEKLUB Referat af Ordinær Generalforsamling Mandag d. 23. februar 2015 Tilstede var 38 medlemmer og der var videregivet 5 fuldmagter. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Den valgte dirigent blev Pia Blyitgen 2. Formanden

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I TEGLHØJ GRUNDEJERFORENING LØRDAG DEN 24.MAJ 2014, AFHOLDT I SFO BIKUBEN, BØGHSVEJ 2 I

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I TEGLHØJ GRUNDEJERFORENING LØRDAG DEN 24.MAJ 2014, AFHOLDT I SFO BIKUBEN, BØGHSVEJ 2 I REFERAT AF GENERALFORSAMLING I TEGLHØJ GRUNDEJERFORENING LØRDAG DEN 24.MAJ 2014, AFHOLDT I SFO BIKUBEN, BØGHSVEJ 2 I HORNBÆK. 17 deltagere: Jimmy og Kirsten, Hindb.7; Martin Hindb.8; Inger, Tran.13; Merle,

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Referat af brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Tirsdag den 27. august 2019 kl. 16-19 Sted : Cafeen, Ridecenteret Deltagere: Katja Lindblad, Morten Schou Jørgensen, Gerda Nicolaisen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010.

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Kassereren

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat fra bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Benita, Thomas, Erik, Lene, Finn, Karina Karin, Jens Poul Martin, Helle, Heine, Leo Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Generalforsamling, 2013

Generalforsamling, 2013 Generalforsamling, 2013 Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 2 Generalforsamlingen afholdes i år d. 17.04. 2013 kl. 19.30 hos Skanderborg Erhvervsudvikling, Adelgade 105, st., 8660 Skanderborg. Dagsorden

Læs mere

Vodskov hallen. Mødereferat bestyrelsesmøde mandag den 14/1-2014. Deltagere:

Vodskov hallen. Mødereferat bestyrelsesmøde mandag den 14/1-2014. Deltagere: Vodskov hallen Mødereferat bestyrelsesmøde mandag den 14/12014 Deltagere: Knud Larsen, formand Claus Nielsen Mads Juul Jensen Kitt Karlsen Karen Lisbeth Larsen Jonna, Centerleder Palle Hassing, foreningsfitn.

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14.

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14. Tilstede: Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14. N-J Bärtel, Agna Skriver, Ole Jensen, Per N. Jensen, Kjeld Larsen, Flemming Nørgaard, Jacob Toft og Palle Laugesen.

Læs mere

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 2. februar 2016 Tidspunkt: 19.00-22.00 Sted: Kærvej 34, Onsild 9500 Hobro Deltagere: Fra bestyrelsen: Vagn Bach, Jacob Ellemann, Annie Borgersen, Allan

Læs mere

Grundejerforeningen Krebsen 10-04-2016

Grundejerforeningen Krebsen 10-04-2016 Referat fra Ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Krebsen onsdag den 6. april 2016 Deltagere Tilstede var beboere fra følgende husstande på Krebsen, nr.: 3, 6, 7, 9, 13, 15, 17, 18, 19, 20, 21,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde)

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Emil Clemmensen (EC), Charly Witt (CW), Jonas Andersson (JA), Rune

Læs mere

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen Afbud: Sisse Dahlin, Bernice Nielsen Godkendelse af referat

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby 16/8 2017 18.00 22.15 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF Jesper Therkildsen AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER: REFERAT GODKENDT: Susanne

Læs mere

Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken. Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30

Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken. Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30 Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30 1. Valg af dirigent og referent Bjarne Sjørup Sørensen blev valgt til dirigent. Steffen Klemmensen

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Ad 0. Dirigent ved mødet var Peter Nordstrand, referent Peter Kargo Bruun.

Ad 0. Dirigent ved mødet var Peter Nordstrand, referent Peter Kargo Bruun. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Stærekasserne (Klyngehusene) Afholdt den 17. April 2012. Agendaen var følgende: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 8. april 2008, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab 2007 samt

Læs mere

VEDTÆGTSÆNDRINGSFORSLAG 2014

VEDTÆGTSÆNDRINGSFORSLAG 2014 Lyngby, den 30.03.2014 VEDTÆGTSÆNDRINGSFORSLAG 2014 Jeg vil foreslå nedenstående 7 vedtægtsændringer for GEK, især fordi jeg anser certificering af klubben i de 2 grundcertificeringer, sikkerhed og organisation,

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.2015. Referat af: Referat nr. 6.1 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.03.15 kl. 18.30 21.45 Marts DIRIGENT: MAIBRITT GÛNTHER AD. 1 Fremmødte

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Oversigt i partshåndbogen: Forældrenes rolle Side 2 Staldvagter Side 2 Stævner og fold-/ arbejdsdage Side 2 Hiri s partsudvalg og tanter

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 1 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tid: Tirsdag den 14. februar 2017, kl. 19.15 21.25 Sted: Til stede: Afbud: Bestyrelseslokalet Bue Kjems, Claus Bech, Claus Buhl, Lisbet Elkjær, Tom Gudmandsen, Michael Bartholdy,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Retningslinje nr. 8 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 8 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 8 til afdelingsbestyrelserne Få bestyrelsen til at fungere Det er ikke altid lige let at få bestyrelsesarbejdet til at fungere. Man har en masse gode intentioner om at forbedre driften

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

Referat 01. møde 2015

Referat 01. møde 2015 Referat 01. møde 2015 Vedr. : Ordinært bestyrelsesmøde Sted : Viborg Fjernvarme, Håndværkervej 6, 8800 Viborg Tid : Torsdag den 22. januar 2015 kl. 17.00-20.00 Deltagere : Per B. Jørgensen PBJ Ewa Sørensen

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Bestyrelsesmødereferat

Bestyrelsesmødereferat Bestyrelsesmødereferat Mødedato: Tirsdag, den 5. april 2016, kl. 19:00 Mødested: TRK Udsendt: Den 5. april 2016 Deltagere: Fraværende: Holm, formand Evald Nielsen Finn Märcher Malene Jakobsen, suppleant

Læs mere