Gør træning til en leg der hjælper dig

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gør træning til en leg der hjælper dig"

Transkript

1 5 Camp Træning 2019 Dronningens Ferieby maj 2019 ÅRETS TEMA Gør træning til en leg der hjælper dig Du er inviteret

2 5 Dronningens Ferieby maj 2019 Camp Træning 2019 Camp Træning er en weekend for ALLE, hvor vi vil tilbyde dig aktiviteter for både krop og sind. En weekend med træning for øje, men ikke nødvendigvis den træning, du normalvis selv ville vælge. Vi ryster deltagerne sammen fredag aften med en omgang dans. Om lørdagen vil vi introducere dig for morgengymnastik, mobilitetstræning, yoga, Jumping Fitness, Powerwalk/ Drive, TRE Øvelser, Yourboots recovery, COOL boots, Outdoor Træning, samt krydre det hele med et spændende foredrag, der sætter fokus på kost og træning. Lørdag aften byder vi op til quizzen Tip 13 rigtige den kan du godt glæde dig til. Søndag runder vi weekenden af med en fantastisk vejrtrækningsworkshop, som bringer os godt hjem igen. Vi har i samlet et hold af rigtig dygtige undervisere og top professionelle foredragsholdere, så vi kan levere en totaloplevelse, hvor du både får styrket det mentale, men også det fysiske på en sjov og livsbekræftende måde. Camp Træning er for dig, der ønsker inspiration indenfor andre sportslige aktiviteter, end dem du måske normalt kaster dig ud i. Det er for dig, som godt kan lide at træne og derfor har skruet dit mind-set ind på at weekenden står i netop det tegn. Vi giver dig en weekend med ny inspiration, som netop kan blive startskuddet til din motivation og fremadrettede lyst til bevægelse. Du har muligheden for, allerede hjemmefra ved tilmelding, at ønske mellem de givne aktiviteter i tre forskellige niveauer: 1 let, 2 mellem og 3 svær. Uanset hvilken aktivitet du ender med at vælge eller komme på, så sørger de dygtige instruktører for at alle kan være med. Vi glæder os til at se dig så vel mødt til en fantastisk weekend i den anderledes trænings tegn! Sportsglade og livsbekræftende hilsner Maria praktisk gris, forplejningsansvarlig og fotograf Marianne budgetansvarlig og tovholder for fredags- og lørdagsunderholdningen Irene Powerwalker, samt sponsor- og aktøransvarlig Franciska programansvarlig, pauseklovn og planlægger.

3 PRAKTISKE OPLYSNINGER Fredag den 24. til søndag den 26. maj 2019 Dronningens Ferieby Grenå Pris 550 kr. per person, som inkluderer 5x måltider, 2x overnatninger, linnedpakke, foredrag og workshops. Indkvartering I skal overnatte i hyggelige huse, hvor I skal bo sammen 4 personer det er muligt at ønske sovekammerater. Hvert hus, har et fuldt udstyret køkken i kombination med opholdsstue, entre med vaskemaskine og tørretumbler og to badeværelser. Husene er udstyret med TV og WiFi samt brændeovn og en lille terrasse. Læs mere om husene her: Måltider Med i din pris er inkluderet aftensmad fredag, morgenmad, frokost og middag lørdag samt morgenmad søndag. Det er muligt at købe drikkevarer (sodavand, øl og vin) i løbet af weekenden til fornuftige priser og det kan anbefales at tage te/kaffe/frugt/kage med til forbrug i egne huse. Linnedpakke Som noget nyt er der inkluderet en linnedpakke i deltagerprisen. En linnedpakke består af sengelinned og 2 håndklæder. Du behøver derfor IKKE selv at medbringe linned. Et par ekstra håndklæder i forbindelse med weekendens træning kan dog være en fordel. Transport Efter tilmeldingsfristen udsender vi en deltageroversigt. Så håber vi, at I sammen på kryds og tværs kan koordinere fælles transport. Hvis du kommer med offentligt transport, går der en bus fra Grenå station, som ligger ca. 4 km fra Dronningens Ferieby. Tilmelding og betaling Der er 50 pladser til Camp Træning. Du kan senest tilmelde dig den 1. maj 2019, men vi anbefaler, at du tilmelder dig hurtigst muligt pga. stor interesse. Først til mølle princippet gælder ved tilmelding! Tilmeld dig på: Spørgsmål og svar Har du spørgsmål til CAMP Træning, så skriv gerne en til: cly@scleroseforeningen.dk

4 AKTIVITETER Præsentation af aktørerne, du kommer til at møde 5 TRE Øvelser v/anette Brink Ryst dig glad med TRE Øvelser. Metoden der kan lette hverdagens oplevelser af spændinger, angst, vrede og livets traumer. Metoden TRE (Trauma Release Exercies) består af 7 øvelser, som fremkalder kroppens naturlige rystelser. Herved gives slip på muskelspændinger også de dybe! Og du vil føle dig befriet og lettet hver gang, du bruger metoden. 5 Morgengymnastik v/berit Simonsen Morgengymnastik på stranden er en god kombination mellem vækning af kroppen med lange dybe stræk, tai-chi inspireret, efterfulgt at en vekslen mellem styrketræning og pulstræning. Alt sammen krydret med god musik hvor jeg lover der er syng-med garanti. Konceptet stammer fra stranden i Søndervig hvor jeg de sidste 3 år har undervist lokale og turister fra ind-og udland i de 4 uger i højsæsonen. Det er en skøn start på dagen. Alene sidste år var i alt 1100 mennesker med gennem de 4 uger. 5 Træk vejret med Stig Pryds 2 timers workshop Et vejrtrækningsprogram sammensat og udviklet af Stig Pryds. Kom og oplev lunge -og kredsløbstræning på en helt ny måde. Programmet giver mere energi, mindre stress, smertelindring, bedre søvn, indre ro og balance som aldrig før. Kredsløbstræning alle kan være med til. Øvelserne foregår siddende, på gulv eller stol og vi slutter allesammen liggende på underlag, på gulvet. Medbring: Liggeunderlag og et tæppe. Evt. pude, samt behageligt, afslappende tøj. 5 Mobilitetstræning v/jannie niveau 1-2 Har du lyst til at vide mere om mobilitetstræning? Og at få redskaber til, hvordan man forbedre styrke og mobilitet? Så er mobilitetstræning helt sikkert noget for dig. På holdet får du en gennemgang af vigtigheden af at anvende mobilitetstræning, og du prøver flere forskellige mobilitetsøvelser, som du kan tage med dig til bage til din egen verden og bruge til at træne din mobilitet og styrke. De fleste øvelser er på gulv (liggende) eller stående. Alle kan deltage. Vi vil starte stille og roligt op og senere på timen øge tempo og give den power til sidst, så der kan være en mulighed for at få sved på panden.

5 AKTIVITETER Præsentation af aktørerne, du kommer til at møde 5 Madvarer feder ikke. Det gør dine madvaner! Foredrag om kost til træning v/lotte fra SvedD Sundhed er når kroppen får det antal kalorier den har brug for. Lad mig slå det fast én gang for alle: Sukker feder ikke. Kager feder ikke. Pasta feder ikke. Chokolade feder ikke. Der findes ikke særligt fedende fødevarer. Det er dine MADVANER som feder! Din (uhensigtsmæssige) adfærd med mad er blevet en vane og resulterer i, at du spiser flere kalorier end din krop forbrænder (og som er sundt for dig). Modsat forbud og restriktioner giver foredraget dig redskaber til at bryde dine madvaner og spise fleksibelt i en hverdag der konstant frister med mad. Uanset om du ønsker at fastholde din vægt eller ønsker et vægttab. 5 Outdoor træning v/lotte fra SvedD Tillader vejret det indtager vi området omkring Dronningens Ferieby. 15 min opvarmning og instruktion efterfulgt af 45 min udfordrende, effektivt og sjov træning træning for hele kroppen. Du veksler ml. forskellige stationer med løb, leg og styrke træning. Du bruger din egen kropsvægt eller træningsredskaber som f.eks. kettlebells, sandsække og bolde. Energien, stemningen og træningen i det fri er yderst motiverende for din indsats. Træningen er for alle uanset styrke og kondition. Træningen tilpasses dit niveau og du får alternative øvelser, hvis du er udfordret i de valgte. Pauser efter behov er naturligvis tilladte. Vi ses! Lotte Oldrup Rasmussen, ejer af svedd dit personlige træningsstudie. Fysioterapeut, Personlig Træner, VaneCoach & OverspiningsCoach. 5 Jumpingfitness Voldum v/amalie og Simone Jumping Fitness er Cardio træning. Det hele forgår på små trampoliner med et styr, som kan indstilles til den individuelle person. Jumping fitness er en rigtig sjov og effektiv form for motion, hvor man bevæger sig til musik. Udover Cardio træning hører som regel også et par minutters styrketræning og til sidst slutter vi af med udstrækning af hele kroppen. Der er fire instruktører Amanda, Sarah, Melanie og Amalie, som alle hver især har hold i Voldum nær Århus. Jumping Fitness er godt for folk med sclerose især hvis man ikke kan løbe og dermed opnå de stød igennem kroppen, som løb giver. Stødene sikrer en tættere knoglemasse og hop sikrer en stærk bækkenbund for både mænd og kvinder.

6 AKTIVITETER Præsentation af aktørerne, du kommer til at møde 5 POWERWALK/DRIVE v/irene Nyd en rask powerwalk eller -drive (hvis du sidder i stol) sammen med Irene i de skønne omgivelser ved Dronningens Ferieby der er mulighed for at snixsnakke undervejs, hvis luften er til det. Og der er mulighed for, at lade den friske luft fornye din energi og klargøre dig til resten af en spændende træningsdag. 5 Vi rystes sammen i dansens tegn Den gode stemning er vigtig for en vellykket Camp Træning og derfor vil vi fredag aften have fokus på at blive rystet sammen med et smil på læben. Hvad vi helt præcis skal, lader vi være en overraskelse, men vi kan afsløre, at det står i dansens tegn. 5 Yoga v/christian Helbo niveau 2-3 Jeg hedder Christian Helbo, og jeg har sclerose. Jeg har gennemgået et 60-timers yogakursus hos DGI. Derefter har jeg været yogainstruktør 2-3 gange om ugen i ca. 5 år. Yoga består af yogastillinger, meditation og spiritualitet. Yoga er godt for hele kroppen. I løbet af en yogatime styrker og strækker vi kroppen. Vi arbejder med åndedrættet og beroliger kroppen. Efter endt time føler man sig, som oftest, meget bedre tilpas. 5 Yourboots Yourboots har en kølende effekt, som kan afhjælpe tunge og trætte ben, forbedre restitutionen og afhjælpe spasmer og smerter. Kulden nedkøler vævet og muskulatur, så væv og blodkar trækkes hurtigere sammen (typisk efter sport) så blandt andet væskeophobninger i vævet mindskes eller udebliver. Herudover skal kroppen ikke bruge sin energi på den proces, men kan gå direkte i gang med restitution og genopbygning. Vi kender nedkøling fra skadesbehandling, men også fra professionelle atleters restitution. Kombinationen YourBoots og køling, drejer sig om at slå to fluer med et smæk! Dels går nedkølingen hurtigere under kompression, og dels får man lavet vævskompression samtidigt. Yourboots kan afprøves i pauserne og kræver kun masser af vand.

7 PROGRAM Program for Camp Træning maj 2019 Dronningens Ferieby Grenå Fredag den 24. maj Kl Indkvartering. Henvend dig i receptionen ved ankomst Receptionen kan også kontaktes på tlf Kl Kl Kl Velkomstsamling i den store sal Aftensmad Vi rystes sammen i dansens tegn Lørdag den 25. maj Kl Aktivitet 1 Morgengymnastik på stranden v/berit eller Powerwalking/Driving v/irene Kl Kl Morgenmad i fælleshuset Aktivitet 2 Vælg mellem: Mobilitetstræning v/janni niveau 1-2 Yoga v/christian niveau 2-3 Jumping Fitness niveau 3 Kl Pause og omklædning evt. Yourboots Kl Aftensmad Kl Tip 13 rigtige kaffe, sødt og evt. Yourboots Kl Vi ses i morgen sov godt Søndag den 26. maj Kl Tak for i aften vi ses i morgen Kl Frokost og pause/hvile evt yourboots Kl Foredrag om kost v/fysioterpeut Lotte fra SvedD (med indlagt kaffepause og evt. yourboots) Kl Kl Løbe-/gåtur eller dyp på stranden v/irene Franciska Marianne - Maria Morgenmad i fælleshuset Kl Vejrtrækningsworkshop v/stig Pryds Kl Aktivitet 3 Vælg mellem: TRE Øvelser v/anette Brink - niveau 1 Outdoor Træning v/lotte fra SvedD niveau 2 og 3 Kl Tjek ud af husene og farvel og tak for i år. OBS: Vær opmærksom på at der kan forekomme ændringer i programmet.

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

5 Camp Træning Dronningens Ferieby november Du er inviteret. Ud af komfortzonen TEMA. ind i kroppen

5 Camp Træning Dronningens Ferieby november Du er inviteret. Ud af komfortzonen TEMA. ind i kroppen 5 Camp Træning Dronningens Ferieby 2.-4. november 2018 Du er inviteret Ud af komfortzonen TEMA ind i kroppen 5 Dronningens Ferieby 2.-4. november 2018 Camp Træning En weekend for ALLE, hvor vi vil tilbyde

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby 28.-30. oktober 2016 Du er inviteret 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby Pårørende weekend 28.-30. oktober 2016 En weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 En weekend for dig, hvor vi sætter fokus på

Læs mere

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret!

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret! 5 Dronningens Ferieby 3.-5. juni 2016 du er inviteret! er for dig, som har lyst til at møde andre unge med sclerose. Vi har inviteret en række dygtige undervisere med stor erfaring inden for sclerose til

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Sportsweekend. du er inviteret! 5 Egmont Højskolen. Villavej 25, 8300 Odder september 2017

Sportsweekend. du er inviteret! 5 Egmont Højskolen. Villavej 25, 8300 Odder september 2017 Sportsweekend 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder 1.-3. september 2017 du er inviteret! Sportsweekend Sportsweekend er weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret,

Læs mere

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018 Camp Unge Pårørende 28.-30. september 2018 5 Fredericia Vandrerhjem En weekend med fællesskab, faglige og personlige oplæg, aktiv udfoldelse og mad i det fri 5 Camp Unge Pårørende Fredericia Vandrerhjem

Læs mere

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten. 31. august -2. september Camp Outdoor. Med naturen i fokus

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten. 31. august -2. september Camp Outdoor. Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 31. august -2. september 2018 Camp Outdoor Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 31. august - 2. september 2018 Camp Outdoor Camp Outdoor

Læs mere

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten august Camp Outdoor Med naturen i fokus

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten august Camp Outdoor Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 23.-25. august 2019 Camp Outdoor 2019 Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 23.-25. august 2019 Camp Outdoor Camp Outdoor er for dig, der

Læs mere

5 Ungeweekend i. Ungeweekend. Dronningens Ferieby UNGEUDVALGET PRÆSENTERER april Ung med sclerose

5 Ungeweekend i. Ungeweekend. Dronningens Ferieby UNGEUDVALGET PRÆSENTERER april Ung med sclerose 5 Ungeweekend i UNGEUDVALGET PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 5.-7. april 2019 Ung med sclerose Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend 2019! På Ungeweekenden har vi fokus på sammenhold, fællesskab

Læs mere

5 Ungeweekend i. Ungeweekend. Dronningens Ferieby UNGEUDVALGET PRÆSENTERER maj Sammenhold og sjov!

5 Ungeweekend i. Ungeweekend. Dronningens Ferieby UNGEUDVALGET PRÆSENTERER maj Sammenhold og sjov! 5 i UNGEUDVALGET PRÆSENTERER Dronningens Ferieby 4.-6. maj 2018 Sammenhold og sjov! Rigtig hjertelig velkommen til 2018! På en har vi fokus på sammenhold, fællesskab og gode oplevelser med hinanden. Derfor

Læs mere

du er inviteret! 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder september 2019 Ung Aktiv Weekend

du er inviteret! 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder september 2019 Ung Aktiv Weekend du er inviteret! 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder 27.-29. september 2019 er en weekend for dig, som er klar på at udfordre dig selv fysisk sammen med andre unge med sclerose. Kom og få inspiration,

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Sundhed for dig på Samsø i april 2019

Sundhed for dig på Samsø i april 2019 Sundhed for dig på Samsø i april 2019 - Yogaretreat hvor din krop er i fokus Du bliver inviteret og guidet igennem yoga morgen og eftermiddag/aften med fokus på områder og funktioner i kroppen. Hver yogatime

Læs mere

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend.

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Som led i samarbejdet mellem skole og hjem, finder vi det spændende at møde jer forældre på en anden måde, end kun ved konsultationer

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

Sommer-slank. vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE

Sommer-slank. vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE Sommer-slank vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE Sommer-slank vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? Kick-start dit vægttab og din sunde livsstil på vores 7 dages intensive kom-godt-i-gangmed-vægttabet-kursus.

Læs mere

du er inviteret! 5 Egmont Højskolen Sportsweekend Villavej 25, 8300 Odder august 2018

du er inviteret! 5 Egmont Højskolen Sportsweekend Villavej 25, 8300 Odder august 2018 du er inviteret! 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder Sportsweekend 10.-12. august 2018 Sportsweekend Sportsweekend er en weekend for dig, som er klar på at udfordre dig selv fysisk sammen med andre

Læs mere

Landsmøde Ung kræft 11.-13. september DU ER INVITERET

Landsmøde Ung kræft 11.-13. september DU ER INVITERET Landsmøde Ung kræft 11.-13. september DU ER INVITERET Er du ung? Har du kræft? Det er noget lort Du er ikke alene! Så er det tid til Landsmøde Ung kræft 2015 Og DU er inviteret! Kom og få inspiration,

Læs mere

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Drengelejr 2009 Drengeudvalget i DGI Sydvest indbyder alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Hvad er drengelejr? 24 timer, hvor du laver gymnastik og prøver en masse andre forskellige ting. På lejren skal

Læs mere

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture.

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture. TRÆNINGSPROGRAMMET CARDIO skal udføres 2 gange/ugen STYRKE skal udføres 3 gange/ugen Konditionstræning er godt for dit blodomløb, det kan udskille endorfiner, så du bliver gladere, give frisk luft og D-vitamin

Læs mere

Landsmøde Unge & kræft 2014

Landsmøde Unge & kræft 2014 Landsmøde Unge & kræft 2014 Er du ung? Har du kræft? Du er ikke alene! Så er det tid til DRIVKRÆFTENS Landsmøde Unge og kræft 2014! Og du er inviteret! Kom med og få ny inspiration, energi og selvfølgelig

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2019 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010 Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010 Her kan du læse om alle de aktiviteter som bliver udbudt i forbindelse med sommermotion i parkerne 2010. Det er gratis at deltage. Mød blot op i tidsrummet kl.

Læs mere

Invitation til SUNDHEDSDAG. Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv

Invitation til SUNDHEDSDAG. Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv Invitation til SUNDHEDSDAG Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv Kunne du tænke dig en hel dag med forkælelse og tid til dig selv, sund

Læs mere

Hashøj IF Gymnastik * Skælskør Landevej 28 * 4200 Slagelse * Tlf.:

Hashøj IF Gymnastik * Skælskør Landevej 28 * 4200 Slagelse * Tlf.: Puls og styrke Dag: Mandag Kl.: 18.30-20.00 i bevægelseshuset. Holdet er både for mænd og kvinder. Her er drøn på. Vi giver den gas, laver aerobicserier, går på steppen med høj puls, hopper og laver effektive

Læs mere

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Alle hold starter op i uge 36. Gymnastikopvisningen er d. 28 marts kl. 14.00 Alle aktiviteterne foregår i Egehuset i Jegerup Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Floorball for børn/unge.

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

Holdbeskrivelser. Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab

Holdbeskrivelser. Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab Holdbeskrivelser Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab Holdbeskrivelser Hos Dansk Fitness kan du gå til mange forskellige hold. Det er ikke alle centre som tilbyder alle hold, men alle

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub 28. februar 2015 Aqua Fitness Workshop 2015 Inspiration, ideer og ny viden Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub Kom og få indspark til din undervisning Deltag i Aqua Fitness Workshop 2015 og få inspiration,

Læs mere

til at reparere din forbrænding, din figur og dit forhold til mad

til at reparere din forbrænding, din figur og dit forhold til mad MINI-KURSUS: REPARER DIN KROP til at reparere din forbrænding, din figur og dit forhold til mad Arbejdsark til video 2: 5 træningsprincipper KORT REPETITION FRA VIDEO 1: Giver dig bedre forståelse for

Læs mere

Landsmøde Ung kræft oktober DU ER INVITERET

Landsmøde Ung kræft oktober DU ER INVITERET Landsmøde Ung kræft 5. 7. oktober DU ER INVITERET Så er det tid til Landsmøde Ung kræft 2018 Kom og få inspiration, energi og mød andre unge 15-39 år, som har eller har haft kræft. Du kan deltage i workshops,

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

MAD- OG BEVÆGELSES- FÆLLESSKABER I FRYDENLUND

MAD- OG BEVÆGELSES- FÆLLESSKABER I FRYDENLUND MAD- OG BEVÆGELSES- FÆLLESSKABER I FRYDENLUND FÆLLES MORGENMAD OG GÅTUR Kunne du tænke dig at starte dagen på bedste vis med morgenmad efterfulgt af en frisk gåtur sammen med andre? Du har nu mulighed

Læs mere

Idræts- og motionskurser. Efterår 2012

Idræts- og motionskurser. Efterår 2012 Idræts- og motionskurser Efterår 2012 Redaktion Jane Have Andersen (ansvarshavende) Layout Michael ELkjær Iversen Foto Colourbox, John Thrane, Johnny Wichmann, Michelle Schubert med flere. 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Til børn og unge Workshop d. 6/ Nyborg Heldagsskole

Til børn og unge Workshop d. 6/ Nyborg Heldagsskole Til børn og unge Workshop d. 6/2-2016 Nyborg Heldagsskole INDEN DU GÅR I GANG 3 grundlæggende trin 1 - Keep it simple (start småt) Mindfulness skal være et positivt og roligt input i løbet af skoledagen,

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Styrk dit nærvær. E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen. Jeanette Selvig Sørensen

Styrk dit nærvær. E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen. Jeanette Selvig Sørensen Styrk dit nærvær E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen Jeanette Selvig Sørensen Du modtager denne e-bog fordi du har skrevet dig op til mit nyhedsbrev - så tak for din interesse!

Læs mere

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk Aktiviteterne er tiltænkt hele familien og vi håber på stor deltagelse, også fra folk som ikke tidligere har været aktive. Man behøver ikke at deltage i samme aktivitet hver gang - her er mulighed for

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Velkommen til kursus et lidt anderledes af slagsen.

Velkommen til kursus et lidt anderledes af slagsen. Velkommen til kursus et lidt anderledes af slagsen. Et kursus hvor du og din hund er i centrum, skal være aktive sammen, og hvor du samtidig skal forkæle dig selv, med fokus på krop og sjæl. Udover glæden

Læs mere

Qigong intro Velkomst E-guide

Qigong intro Velkomst E-guide Qigong intro Velkomst E-guide Vibeke Fraling, Qigong instruktør Kontakt: e-mail kontakt@vibekefraling.dk Telefon 28 83 07 13 www.vibekefraling.dk 1 Indholdsfortegnelse HVAD ER QIGONG? 2 HVAD KAN QIGONG

Læs mere

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang 10. juni 2018 kl. 9.30 til 17.30 i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse er en af de bedste veje til at søge ned i kroppen og give slip på alt det du burde og skulle. Nydelsen

Læs mere

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Små rytmepiger 0.-2.klasse Vores hold er for piger som har lyst til at danse og bruge kroppen, på alle mulige måder. Til MGP musik og meget mere. - Sarah, Josefine og

Læs mere

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 Velkommen til en ny sæson vi glæder os til at se jer, og håber I møder talstærkt frem, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik for alle aldre og være

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT SUNDHEDSUGERNE 2019

AKTIVITETSOVERSIGT SUNDHEDSUGERNE 2019 Aktiviteter uge 36 Dato og tid AKTIVITET INFORAMTION TILMELDING uge 36 Kampagne: "Alle børn cykler" for 0.-6. klasse 02/09 KL. 08.00- "Ro på, Fredericia" - en 08.45 02.09 Yoga i kroppen - Iyengar Yoga

Læs mere

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-3-DAGES PROGRAM

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-3-DAGES PROGRAM TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-3-DAGES PROGRAM INTRODUKTION Dette er 2-3 dages fullbody hjemmetræningsprogram, for dem som ikke ønsker, eller har mulighed for regelmæssigt at komme i et træningscenter.

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer.

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. For at nå frem til det, der for dig er det gode liv uden stress og i stedet med gode

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Velkommen. www.aqua-academy.dk

Velkommen. www.aqua-academy.dk Velkommen Rikke Hjorth 15 års erfaring med at undervise aquafitness Raske og syge / varmt og koldt vand 2012 grundlagde AquAcademy Udanner Aquafitness instruktører og afholder inspirationskurser for instruktører

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend.

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Som led i samarbejdet mellem skole og hjem, finder vi det spændende at møde jer forældre på en anden måde, end kun ved konsultationer

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

D. 28. FEBRUAR 2015 I KØBENHAVN

D. 28. FEBRUAR 2015 I KØBENHAVN >> Kom og oplev en dag fyldt med faglig inspiration og socialt samvær med dine medfrivillige fra hele RBU. Uddannelsesdagen er en mulighed for dig som frivillig i RBU at netværke og videndele med frivillige

Læs mere

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Find din Kraft med yoga & intuitiv kraftsang 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller

Læs mere

DGI Body & Mind Convention 2014. Den 15.-16. november 2014 Severin Kursuscenter, Middelfart. www.dgi.dk/fitness

DGI Body & Mind Convention 2014. Den 15.-16. november 2014 Severin Kursuscenter, Middelfart. www.dgi.dk/fitness DGI Body & Mind Convention 2014 Den 15.-16. november 2014 Severin Kursuscenter, Middelfart www.dgi.dk/fitness 2 Velkommen til DGI Body & Mind Convention 2014 Vi glæder os til at byde dig velkommen til

Læs mere

- målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel.

- målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel. Intro forløb forløbet er lavet til at kunne afvikles over 2 lektioner. 1 Lektion: Gennemgang af konceptet. Jeg snakker ud fra mine egne erfaringer og oplevelser med filosofien. I slutningen af timen får

Læs mere

Dit lokale fitness-center

Dit lokale fitness-center 2018/2019 Holdstart uge 33 Se de mange tilbud fra dit lokale fitnesscenter langhoj-fitness.dk Dit lokale fitness-center FITNESS NØGLECENTER Indoor cycling TRX Vægttab Yoga Cirkeltræning TIL OPSLAGSTAVLEN

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

Aktiv Højskole Gerlev Idrætshøjskole 06/5-10/5 2019

Aktiv Højskole Gerlev Idrætshøjskole 06/5-10/5 2019 Aktiv Højskole Gerlev Idrætshøjskole 06/5-10/5 2019 Dagbog 1. Dag Alle tilmeldte kursister ankom til Gerlev Idrætshøjskole på en solrig forårsdag med flaget blafrende i flagstangens top. Kursisterne ankom

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Program. Onsdag 18. september kl : Suppe og kort velkomst

Program. Onsdag 18. september kl : Suppe og kort velkomst 1 2 Fri Vill Glad Kurs & retreat fra onsdag 18. september til søndag 22. september på det magiske Tranøy Fyr med den danske forfatter og coach Gitte Jørgensen kvinnen bak Pippi Power og den nye bok Når

Læs mere

TRANUM KURSER FOR TRÆNERE

TRANUM KURSER FOR TRÆNERE TRANUM KURSER FOR TRÆNERE KREDS 1 2016 Uddannelsesudvalget Kreds 1 Tranum Kurser Den 9. og 10. januar 2016 Tranum Strand Himmerlandsfondens Kursus- og Feriecenter, Strandvejen 83, Tranum Strand, 9460 Brovst

Læs mere

5:2 FORLØBET MED LOUISE BRUUN

5:2 FORLØBET MED LOUISE BRUUN VIL DU SKABE MERE ENERGI, GLÆDE OG NEDBRINGE STRESSNIVEAUET SAMT SYGEFRAVÆRET I DIN VIRKSOMHED? 5:2 FORLØBET MED LOUISE BRUUN 4 UGERS ENERGI BOOT CAMP MED LYKKEMAD OG TRÆNING HERUNDER KAN DU LÆSE OM HVAD

Læs mere

Bodyshape: MBL: Hit Fit Dance:

Bodyshape: MBL: Hit Fit Dance: Bodyshape: Hvad er bodyshape? Bodyshape er muskeludholdenhedstræning hvor vi primært benytter os af vægtstænger med selvvalgte antal kilo på siderne. Når du er til Bodyshape går vi igennem hele kroppen

Læs mere

Kom I Gang Fredag d Kristina Stampe

Kom I Gang Fredag d Kristina Stampe Kom I Gang 2018 Fredag d. 17.08. 18 16.00-16.45 Kristina Stampe Kristina Stampe, et af de nye 2018 skud på den gamle Gotvedstamme, sparker weekenden i gang. Kristina er også uddannet lærer, og har primært

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 fra 9.00-14.30 Telefon:

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er til for at hjælpe dig til at finde indre balance,

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

Kulturhuset Pulsen Efterår 2018

Kulturhuset Pulsen Efterår 2018 Kulturhuset Pulsen Efterår 2018 Inde i bladet: Se hvad der foregår i dit kulturhus i september, oktober og november. COPENHAGEN PRIDE 2018 KULTURHUSET PULSEN LØRDAG D.18. AUGUST Hold øje med Pulsens paradevogn,

Læs mere

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Den marts i Gadbjerg. Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Den marts i Gadbjerg. Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR 2018 Den 9. - 11. marts i Gadbjerg Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk Alionah V. Larsen og Ida Sofie Lester Tag en ting med, som for dig repræsenterer

Læs mere

Sæt fokus på det aktive liv Vi sætter fokus på det aktive liv for at:

Sæt fokus på det aktive liv Vi sætter fokus på det aktive liv for at: Sæt fokus på det aktive liv At bevæge sig både fysisk og mentalt er vigtigt igennem hele livet. I Favrskov Kommune sætter vi derfor fokus på dagligdagens små aktiviteter til at styrke krop og sind. Når

Læs mere

TRÆNING TIL VIRKSOMHEDER, DER TAGER ANSVAR

TRÆNING TIL VIRKSOMHEDER, DER TAGER ANSVAR TRÆNING TIL VIRKSOMHEDER, DER TAGER ANSVAR Tilbyd træning på arbejdspladsen med GetStrong og få sundere og gladere kolleger! GetStrong tilbyder professionel og effektiv træning, der er tilpasset jeres

Læs mere

BEVÆGELSE BØRN I. tilmelding åben UGE 8 HUSUM. facebook.com/duiosterbro 1. HALVÅR 2018 OPSTART. Følg os på facebook

BEVÆGELSE BØRN I. tilmelding åben UGE 8 HUSUM. facebook.com/duiosterbro 1. HALVÅR 2018 OPSTART. Følg os på facebook BØRN I BEVÆGELSE 1. HALVÅR 2018 OPSTART UGE 8 tilmelding åben HUSUM Følg os på facebook facebook.com/duiosterbro Børn i bevægelse arrangeres af DUI-LEG og VIRKE på Østerbro BØRN I BEVÆGELSE Børn i Bevægelse

Læs mere

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her)

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her) Så er det blevet tid til sæsonens sidste tur til Jylland (med mindre man da lige napper DM revanchen i Tønder den 4. oktober). Denne gang går turen nordpå, hvor Feldborg BMX er vært ved Danmarksmesterskabet

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Guide til mindfulness

Guide til mindfulness Guide til mindfulness Mindfulness er en gammel buddistisk teknik, der blandt andet kan være en hjælp til at styre stress og leve i nuet. Af Elena Radef. Januar 2012 03 Mindfulness er bevidst nærvær 04

Læs mere

DBU Øvelsesgeneratoren DBU Stationstræning på tværs DBU Den rød-hvide fodboldtråd - spillerudviklingsmodel inklusiv niveaudeling i børnefodbold

DBU Øvelsesgeneratoren DBU Stationstræning på tværs DBU Den rød-hvide fodboldtråd - spillerudviklingsmodel inklusiv niveaudeling i børnefodbold Kender du DBU Sjællands inspirationskurser? Er du børne- og ungdomstræner, så har du i denne weekend mulighed for at få kendskab til vores kursusudbud, og du har også mulighed for at deltage aktivt i kurserne.

Læs mere

Få det bedste ud af dine 3 V.O.K.S-dage med disse tips:

Få det bedste ud af dine 3 V.O.K.S-dage med disse tips: For en bedre syre-base-balance som er godt for: Vægt Energi Afgiftning Ledsmerter Immunforsvaret Styrke og smidighed Med en enkelt viden om syre-base balancen i krop og syre-base værdier i kosten, kan

Læs mere

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi:

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi: Fælles start - fem muligheder! Kan du lide at bruge din krop? Ved du, at det kan være udviklende,udfordrende men fremfor alt sjovt at bevæge sig? Ved du, at bevægelse giver energi og overskud og fremmer

Læs mere

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend.

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Som led i samarbejdet mellem skole og hjem, finder vi det spændende at møde jer forældre på en anden måde, end kun ved konsultationer

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre!

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre! Nyhedsbrev maj 2015 I disse nyhedsbreve kan du følge med i hvad der sker, ikke kun i det center hvor du kommer mest, men også i de andre Key2Fitness centre. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen?

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? Din e-guide til mere OVERSKUD Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? For at hjælpe dig på vej med at finde dit overskud har jeg formuleret 7 vigtige spørgsmål.

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere