Holdbeskrivelser. Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Holdbeskrivelser. Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab"

Transkript

1 Holdbeskrivelser Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab

2 Holdbeskrivelser Hos Dansk Fitness kan du gå til mange forskellige hold. Det er ikke alle centre som tilbyder alle hold, men alle centre vil tilbyde en bred vifte. Vi beskriver vores hold op i forhold til vores 4 hovedgrupper: Cykling Cykling er effektiv konditionstræning på hold. Man deltager flere på et hold og timen er ledet af en instruktør. Lokalt vil der være forskellige klasser på forskellige niveauer. Generelt set, er der fokus på forbrænding. Man kører til god musik og man får helt sikkert pulsen op. Spinning Der er ikke den store forskel på Cykling og Spinning. Spinning er den oprindelige opfindelse og cykler skiller sig ud på en måde, at man cykler efter de originale principper. Spinning cyklen er ligeledes kædedrevet, for at få en autentisk følelse i forhold til udendørs cykling. Spinning tilbyder kun i de centre som har de originale Spinning cykler og certificeret Spinning instruktører. Step Steptimen er en sjov og motiverende time. Step er konditionstræning på en stepbænk, hvor man laver forskellige øvelser med steppen. Der findes både koncepttimer, som Les Mills BodyStep, hvor det er det samme program man følger i 3 måneder og koreografi timer, hvor det er forskelligt fra time til time. Koreografi timerne opdeles i forskellige niveauer, således der både er noget for dem som er helt nye og noget for dem som gerne vil noget avanceret.

3 Aerobic / Dance Aerobic Aerobic timen er en sjov og klassisk time. Aerobic er konditionstræning på gulvet, hvor man laver forskellige trin og variationer. Koreografi timerne opdeles i forskellige niveauer, således der både er noget for dem som er helt nye og noget for dem som gerne vil noget avanceret. Aerobic er den originale del af holdtræningen og mange andre hold, er baseret på Aerobic. Dance Aerobic er timen, hvor der er lidt mere fokus på dansetrin. BodyToning / BodyStrong / MBL Disse tiner er i samme kategori. På BodyToning timen er den klassiske time, hvor man træner hele sin krop igennem. Man træner med let vægt og med man gentagelser. På denne baggrund, opnår man en fuld kropstræning som kan sammenlignes med en effektiv gymnastik time. MBL (Mave/Baller/Lår) er samme time som BodyToning, men uden overkrop og arme. Træningen er mere målrettet og man træner lidt hårdere end Toningstimen. BodyStrong er Dansk Fitness koncepttime. Timen er modsat BodyToning på den måde, at man træner med mere vægt og således er timen mere muskelopbyggende. Går man fast til denne time og øger vægten i forhold til man udvikler sig, vil man efter en periode oplevere en stærkere krop. Coreball Coreball eller Swissball kært barn mange navne. Man benytter en Gymball typisk i 3 forskellige størrelse 55 cm, 65 cm og 74 cm. Bolden størrelse vælges i forhold til medlemmets højde. Man lave en række øvelser, hvor der er fokus på Coreområdet. Coreområdet er området omkring mave og lænd, men det kan også forekomme øvelser for andre dele af kroppen. BodyPuls Denne time er en Dansk Fitness koncepttime. Timen benytter forskellige aktiviteter på gulv eller step, hvor koreografien er simpel, men i højt tempo således pulsen kommer højt op. Det er en hård time, hvor sveden pibler frem.

4 BodyBoks BodyBoks er Fitness boksning, hvor man laver forskellige øvelser fra boksens verden dog uden at slå hinanden. Det er en hård time med høj puls og mange maveøvelser. Der vil være forskel på hvilke redskaber som bruges, men sjippetorv og boksepads er obligatoriske. I de centre som skilter med det, vil der også være diverse boksebolde og boksesække. BodyFight BodyFight er timen som er kampsportsorienteret uden direkte at være kampsport. Man laver en lang række formationer, hvor man slår og sparker ud I luften I højt tempo. Det er fart på musikken og således en høj og konditionskrævende time. Zumba Der er vist ikke nogen som ikke har hørt om Zumba. Zumba er dans til latinamerikanske rytmer, hvor der er fokus på dans, sjov, rytme og højt tempo. Timen er supersjov ikke mindst fordi der også er indlagt variationer af latin I retning af andre typer dans. Musikken er inspirerende og man kan ikke gennemføre en time uden man får meget sved på panden. Zumba findes I dag I en række versioner. Dels med tonings sticks og dels til forskellige målgrupper eksempelvis senior gruppen. Pilates Pilates består af en kombination af styrke og strækøvelser, som koordineres med vejrtrækningen. Øvelserne tager udgangspunkt i kroppens center (de dybe mave- og rygmsukler). Pilates er for dig som ønsker at styrke de svageste muskler og udspænde de stramme muskler. Ud over øget styrke og bevægelighed, forbedres din holdning, balance, kropsbevidsthed og dit bevægelsesmønster. Pilates træning vil bringe din krop i balance og give kroppen indre ro.

5 Yoga Yoga betyder at forbinde eller forene, og formålet med træningen er at skabe balance i krop og sind. Holdet er baseret på øvelser i smidighed, balance og styrke, koordineret med vejrtrækningen. Yoga skaber indre ro, forbedrer din kropsbevidsthed og kropsholdning samt giver dig overskud til mere i hverdagen. Dansk Fitness tilbyder forskellige varianter af yoga for eksempel Yoga-fitness, Power-yoga og Astanga-yoga. Spørg i receptionen eller se på den lokale holdplan. Cirkeltræning Holdbaseret cirkeltræning kan både foregå i en sal og i fitnessarealerne. Cirkeltræning bygger på den såkaldte stationstræning, hvor man skifter mellem styrke- og konditionsøvelser, med og uden brug af redskaber. Tiden udnyttes optimalt og øvelserne stiller ikke krav til koordinationen, så alle kan være med. Et godt alternativ til individuel træning, hvor du både får kyndig og motiverende vejledning og det sociale aspekt med i din træning. Kettlebell Kettlebell er I de senere år blevet meget populær. En Kettlebell er en håndvægt formet som en klokke, således der er et håndtag med en kuglevægt på. Kettlebell findes I forskellige variationer I Dansk Fitness. Dels den hårde klassiske som er kendt fra de Russiske træningslejre eller variationen Aerobic Kettlebell, som benytter sig mere af musik og lettere vægte. TRX / JungleSport Fælles for disse træningsformer er funktioneltræning. Træningen foregår med remme som er hængt op I loftet eller på et stativ. Man benyttet sin kropsvægt som belastning og afhængig af øvelse, bliver mere og mere avanceret. Spændende træning og et super supplement til stort set alle træningsformer.

6 Mor/Barn Dette hold henvender sig til mødre med deres helt små børn. Der er således, at man tager sit barnevogns barn med til træningen og der er plads til de udfordringer det i sig selv kan give. Timen er både med fokus på koditionstræning og stryketræning herunder genoptræning efter kroppen er blevet brugt som hus for den lille størrelse. PowerHoop PowerHoop er en sjov og motiverende time. Man benytter en hulahopring med vægt I, således man laver de samme øvelser, som man kan lave I leg med hulahopringen, men blot med den bonus, at man træner kroppen samtidig. Er speciel god til mave, lænd og hofter. Mave/Ryg Det er faktisk en folkesygdom, at have dårlig ryg. Samtidig er der mange som ønsker en fladere mave. Mave/Ryg timen slår 2 fluer med et smæk og hjælper med begge dele. Mave og ryg trænes ligeligt og med forskellige effektive øvelser. Løbehold Vi tilbyder forskellige former for løbehold. Hvis du gerne vil I gang med at løbe og har brug for at starte langsomt op eller hvis du allerede løber, men gerne vil løbe sammen med andre. Løbeholdene kan både være indenfor, men når vejret er til det, også udenfor og så kan man jo spørge, hvornår er vejret ikke til det. CoolKids CoolKids er træning for børn og unge. Træningen kan være forskellige fra center til center, hvorfor du lige skal høre til den aktuelle træning I dit lokale center. Der er også træning I forskellige aldersgrupper.

7 Les Mills Hold Les Mills Hold er koncepttimer, hvor man laver det samme program 3 måneder af gangen uanset hvor I verdenen man tager holdet I samme periode, vil det være det samme man laver til den samme musik. Der findes mange varianter og du kan læse om dem på Fysioterapihold I de centre som skilter med det, vil der være forskellige Fysioterapihold. Det kan være mave/ryg eller skuldre/nakke eller noget helt andet. Fælles er, at det er en faguddannet Fysioterapeut som gennemfører holdet. Alt det andet Lokalt kan der være mange forskellige andre spændende hold. Kig på holdplanen og spørg personalet I centeret. Og nogen gange skal man måske også udfordres og prøve noget nyt. Bemærk venligst, at det ikke er alle hold som har alle typer og variationer. God fornøjelse.

Bodyshape: MBL: Hit Fit Dance:

Bodyshape: MBL: Hit Fit Dance: Bodyshape: Hvad er bodyshape? Bodyshape er muskeludholdenhedstræning hvor vi primært benytter os af vægtstænger med selvvalgte antal kilo på siderne. Når du er til Bodyshape går vi igennem hele kroppen

Læs mere

Hashøj IF Gymnastik * Skælskør Landevej 28 * 4200 Slagelse * Tlf.:

Hashøj IF Gymnastik * Skælskør Landevej 28 * 4200 Slagelse * Tlf.: Puls og styrke Dag: Mandag Kl.: 18.30-20.00 i bevægelseshuset. Holdet er både for mænd og kvinder. Her er drøn på. Vi giver den gas, laver aerobicserier, går på steppen med høj puls, hopper og laver effektive

Læs mere

Kom i form med sjov motion

Kom i form med sjov motion Kom i form med sjov motion Flere træningsformer lover dig vægttab og en flot krop, uden at det er hårdt eller kedeligt. BT tester fire af slagsen Af Stine Kjærside, 23. september 2012 03 Guide: Kom i form

Læs mere

PRO-PAKKE 2. Udvalgte programmer til 1., 2. og 3. trimester. 1., 2. & 3. trimester (9 træningsvideoer, 90 minutters VIDEO + PROGRAM (pdf).

PRO-PAKKE 2. Udvalgte programmer til 1., 2. og 3. trimester. 1., 2. & 3. trimester (9 træningsvideoer, 90 minutters VIDEO + PROGRAM (pdf). PRO-PAKKE 2 Udvalgte programmer til 1., 2. og 3. trimester. 1., 2. & 3. trimester (9 træningsvideoer, 90 minutters VIDEO + PROGRAM (pdf).) kr. 449,- (værdi kr. 711,-) 1. Pulsprogram #2 (1.-2 trimester,

Læs mere

Der er uendeligt mange øvelsesmuligheder, hvor nogle er beskrevet nedenstående. Ellers slip din fantasi løs og opfind dine egne trin

Der er uendeligt mange øvelsesmuligheder, hvor nogle er beskrevet nedenstående. Ellers slip din fantasi løs og opfind dine egne trin Step Stepbænken er et ideelt træningsredskab, som du kan have derhjemme, hvor kondition, styrke, koordination og balance trænes og udfordres. Du træner primært dine muskler i ben og balder. Effekten fra

Læs mere

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS Begynder-Biking For nybegyndere & let øvede. Der køres i intervaller med indlagte pauser og plads til smil. Instruktøren vil gennemgå følgende: indstilling af cyklen belastningssystemet

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

BIKEFITNESS HOLDBESKRIVELSER BIKEFITNESS

BIKEFITNESS HOLDBESKRIVELSER BIKEFITNESS BIKEFITNESS På BikeFitness bliver du udfordret fra start til slut. Timen er præget af højintense intervaller, med indlagte sprintelementer hvor vi kører i takt til inspirerende og motiverende musik. Timen

Læs mere

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010 Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010 Her kan du læse om alle de aktiviteter som bliver udbudt i forbindelse med sommermotion i parkerne 2010. Det er gratis at deltage. Mød blot op i tidsrummet kl.

Læs mere

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvor foregår det? I Drengesalen i Aktivitetscenter Struer, Skolegade 5. 7600 Struer

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvor foregår det? I Drengesalen i Aktivitetscenter Struer, Skolegade 5. 7600 Struer AKTIVITET PENSIONIST IDRÆT 2015/2016 HVORFOR DYRKE IDRÆT? FORDI REGELMÆSSIG FYSISK AKTIVITET OG IDRÆTSUDØVELSE FORBEDRER DIN KONDITION, MUSKELSTYRKE, LEDBEVÆGELIGHED, KOORDINATION OG PSYKISKE VELVÆRE,

Læs mere

Introduktion til step

Introduktion til step Øvelser til step Introduktion til step Stepbænken er et ideelt træningsredskab, som du kan have derhjemme, hvor kondition, styrke, koordination og balance trænes og udfordres. Du træner primært dine muskler

Læs mere

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk Aktiviteterne er tiltænkt hele familien og vi håber på stor deltagelse, også fra folk som ikke tidligere har været aktive. Man behøver ikke at deltage i samme aktivitet hver gang - her er mulighed for

Læs mere

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS Begynder-Biking For nybegyndere & let øvede. Der køres i intervaller med indlagte pauser og plads til smil. Instruktøren vil gennemgå følgende: indstilling af cyklen belastningssystemet

Læs mere

BGIF Gymnastik - holdoversigt for sæsonen 2012/2013.

BGIF Gymnastik - holdoversigt for sæsonen 2012/2013. Tilmelding på hjemmesiden www.bgif.dk - Sæsonstart uge 36 Mandag 9.00-9.55 Powerhoop Workout Den gamle hula hop ring, som vi kender fra vores barndom, har nu fået indbygget vægt og er dermed blevet til

Læs mere

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS Begynder-Biking For nybegyndere & let øvede. Der køres i intervaller med indlagte pauser og plads til smil. Instruktøren vil gennemgå følgende: indstilling af cyklen belastningssystemet

Læs mere

Velkommen. www.aqua-academy.dk

Velkommen. www.aqua-academy.dk Velkommen Rikke Hjorth 15 års erfaring med at undervise aquafitness Raske og syge / varmt og koldt vand 2012 grundlagde AquAcademy Udanner Aquafitness instruktører og afholder inspirationskurser for instruktører

Læs mere

TRILLIUMS CIRKELTRÆNING

TRILLIUMS CIRKELTRÆNING TRILLIUMS CIRKELTRÆNING Med Cirkeltræning kan du inden for en begrænset tid opnå effekt på både styrke, kondition og sundhed. Her får du alle redskaber, der skal til for at dit første cirkelprogram kan

Læs mere

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvad er pensionistidræt? Er du pensionist eller efterlønsmodtager i Struer Kommune kan du deltage i vores træningstilbud.

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvad er pensionistidræt? Er du pensionist eller efterlønsmodtager i Struer Kommune kan du deltage i vores træningstilbud. AKTIVITET PENSIONIST IDRÆT 2014/2015 HVORFOR DYRKE IDRÆT? FORDI REGELMÆSSIG FYSISK AKTIVITET OG IDRÆTSUDØVELSE FORBEDRER DIN KONDITION, MUSKELSTYRKE, LEDBEVÆGELIGHED, KOORDINATION OG PSYKISKE VELVÆRE,

Læs mere

HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS. - Gældende fra september Barre Træning

HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS. - Gældende fra september Barre Træning HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS - Gældende fra september 2018 Barre Træning I denne halve times træning, arbejdes der med træning inspireret fra ballettens verden. Der arbejdes både på gulv og ved

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

Planken Knæbøjninger

Planken Knæbøjninger Du behøver faktisk hverken fitnesscenter eller redskaber for at træne. Ikke engang styrketræning kræver et fitnesskort. Ved kun at bruge kroppen og din egen kropsvægt kan du udføre en lang række øvelser,

Læs mere

AEROBIC FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN. Du kan også gå til aktiviteter, som minder lidt om aerobic f.eks. zumba, som er motion med rytme og dans.

AEROBIC FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN. Du kan også gå til aktiviteter, som minder lidt om aerobic f.eks. zumba, som er motion med rytme og dans. AEROBIC AEROBIC Aerobic er en træningsform, som handler om at få pulsen op og sved på panden. Du laver små bevægelsesserier til musik, som gentages flere gange, så du kan mærke, at hele kroppen arbejder.

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

TRÆNING I EGET HJEM. *Bonusmateriale

TRÆNING I EGET HJEM. *Bonusmateriale TRÆNING I EGET HJEM *Bonusmateriale MED TRÆNINGSPROGRAM Sammen med din ketodiæt kan du øge dit vægttab (og velvære!) med lidt træning. Denne e-bog er en kort bog om træning hjemmet, som er en god og nem

Læs mere

Har du også et ømt punkt? AquaPunkt

Har du også et ømt punkt? AquaPunkt Har du også et ømt punkt? AquaPunkt Hvor er dit ømme punkt? I lænden, knæet eller et helt tredje sted? Du er ikke alene. Over halvdelen af os har i de sidste par uger haft ondt i led, ryg eller muskler.

Læs mere

Genoptræning efter: FROSSEN SKULDER (PERIARTROSIS HUMEROSCAPULARIS) TRIN 2

Genoptræning efter: FROSSEN SKULDER (PERIARTROSIS HUMEROSCAPULARIS) TRIN 2 Side 1 av 6 Genoptræning efter: FROSSEN SKULDER (PERIARTROSIS HUMEROSCAPULARIS) TRIN 2 Da det ofte er en smerte, der har udløst den "frosne skulder", er det meget vigtigt, at øvelserne ikke medfører smerter,

Læs mere

Holdoversigt pr. 01-10-14

Holdoversigt pr. 01-10-14 Holdoversigt pr. 01-10-14 Nu med 110 hold om ugen pr. 1-1-15 Dag: Rum Hold Instruktør Mandag: 08.15-09.15 2 MBL Christina 09.00-09.55 1 Yoga Pernille 09.00-10.00 Biking Biking Øvede Camilla 09.15-10.15

Læs mere

HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.10.2014 110 HOLD pr. 1/1-15

HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.10.2014 110 HOLD pr. 1/1-15 HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.10.2014 110 HOLD pr. 1/1-15 Dag Holdrum Hold Instruktør Kolonne1 Mandag 08.15-09.00 2 MBL 45 min Christina 09.00-10.00 Biking Biking Øvede Camilla 09.00-09.55 1 Yoga Pernille

Læs mere

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå og baller Birgitte NymaNN

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå og baller Birgitte NymaNN din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå r og baller Tillykke med dit nye træningsprogram på dvd EFFEKT puls er en del af EFFEKT programmet. Øvelserne er funktionelle

Læs mere

Træn maven flad med måtten som redskab

Træn maven flad med måtten som redskab Træn maven flad med måtten som redskab Af Birgitte Nymann www.birgittenymann.dk Double leg extension Det giver øvelsen: Styrker og former balder, baglår og rygmuskler, træner stabiliteten omkring skulderpartiet

Læs mere

Motion. Fordele og motionsformer. Oplæg af Merete Andreasen

Motion. Fordele og motionsformer. Oplæg af Merete Andreasen Motion Fordele og motionsformer Oplæg af Merete Andreasen 1 Motion / fysisk aktivitet Hvorfor motion / fysisk aktivitet? Forbedrer velværet Er nødvendigt for at vores krop fungerer ordentligt Der er både

Læs mere

3 seje programmer til fitnesscentret: I topform med 3 X FITNESS OM UGEN MINUTTER

3 seje programmer til fitnesscentret: I topform med 3 X FITNESS OM UGEN MINUTTER Husk hviledage! Alle tre træningsprogrammer udfordrer din styrke og kondition. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at holde en hviledag efter hvert træningspas. 28 I FORM 4/2016 3 seje programmer til

Læs mere

ØVELSER TIL ØVELSER TIL STEP/TRAPPETRIN // 1

ØVELSER TIL ØVELSER TIL STEP/TRAPPETRIN // 1 ØVELSER TIL STEP/TRAPPETRIN ØVELSER TIL STEP/TRAPPETRIN // 1 VELKOMMEN... INDHOLD Kære læser Denne folder introducerer dig til stepøvelser, hvor du bruger en stepbænk eller et trappetrin. Folderen er udarbejdet

Læs mere

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Betaling

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Betaling AKTIVITET PENSIONIST IDRÆT 2018/2019 HVORFOR DYRKE IDRÆT? FORDI REGELMÆSSIG FYSISK AKTIVITET OG IDRÆTSUDØVELSE FORBEDRER DIN KONDITION, MUSKELSTYRKE, LEDBEVÆGELIGHED, KOORDINATION OG PSYKISKE VELVÆRE,

Læs mere

Gymnastikprogram 2019/2020 Sæsonstart: uge 35

Gymnastikprogram 2019/2020 Sæsonstart: uge 35 Gymnastikprogram 2019/2020 Sæsonstart: uge 35 Træningsfaciliteter: Alle Sct. Hans ernes hold foregår i pigegymnastiksalen på Sct. Hans Skole (2.sal) undtagen hold 6, som er i drengegymnastiksalen. (1.sal)

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

Holdbeskrivelser 2014-2015 Skrevet af instruktørerne

Holdbeskrivelser 2014-2015 Skrevet af instruktørerne Holdbeskrivelser 2014-2015 Skrevet af instruktørerne Hold 01 - Turbotroldene Børn 4 9 år Sjov gymnastik, hvor du springer på airtrack stor trampolin mini tramp og leger i springgrav. Hold 02 De flyvende

Læs mere

Konditionstræningsprogram

Konditionstræningsprogram Træningsprogram mormorarme og bingovinger Sådan sammensætter du de forskellige programmer: Dag 1 Konditionstræning program 1 Dag 2 Styrketræning program 2 Dag 3 pause Dag 4 styrke- og konditionstræning

Læs mere

Sådan træner du efter brystrekonstruktion med væv fra maven (DIEP-lap)

Sådan træner du efter brystrekonstruktion med væv fra maven (DIEP-lap) Sådan træner du efter brystrekonstruktion med væv fra maven (DIEP-lap) Du har fået lavet en rekonstruktion af dit bryst og skal nu i gang med genoptræningen. I denne pjece finder du vores anvisninger til,

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

CROSS TRAINING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN

CROSS TRAINING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN CROSS TRAINING CROSS TRAINING I cross training laver du styrkeog pulsøvelser, der øger din kondition, og som gør dig stærkere. Nogle af øvelserne i cross training minder om øvelser fra gymnastik, mens

Læs mere

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Sådan træner du maven stærk & stram Styrk kroppens holdning med Krisztina Maria Guide til stærk og stram mave 2 Træn

Læs mere

Idræts- og motionskurser. Efterår 2012

Idræts- og motionskurser. Efterår 2012 Idræts- og motionskurser Efterår 2012 Redaktion Jane Have Andersen (ansvarshavende) Layout Michael ELkjær Iversen Foto Colourbox, John Thrane, Johnny Wichmann, Michelle Schubert med flere. 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Guide: Træn dig til en stærk holdning Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Få en god holdning INDHOLD: Få en stærk

Læs mere

KONDITIONS- OG MUSKELTRÆNING - Forslag til træningsprogram ridebukselår/ballefedt

KONDITIONS- OG MUSKELTRÆNING - Forslag til træningsprogram ridebukselår/ballefedt Her finder du 2 forskellige muskeltræningsprogrammer til at styrke din krop helt inde fra og ud programmer som du kan lave hjemme lige når det passer dig. Start med program 1 og gå til program 2, når du

Læs mere

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub 28. februar 2015 Aqua Fitness Workshop 2015 Inspiration, ideer og ny viden Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub Kom og få indspark til din undervisning Deltag i Aqua Fitness Workshop 2015 og få inspiration,

Læs mere

HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS. - Gældende fra august Bodytoning

HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS. - Gældende fra august Bodytoning HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS - Gældende fra august 2017 Bodytoning I denne time arbejdes der, efter en grundig opvarmning, med muskelopstrammende øvelser for hele kroppen - skuldre, ryg, mave,

Læs mere

Træning med Redondobold

Træning med Redondobold Øvelse 1 Rygstræk Læn forover med strakte arme og bolden mellem hænderne. Spænd i maven. Løft armene så langt op du kan uden at bukke armene. Øvelsen kan mærkes på skuldre og øvre ryg. Øvelse 2 Squat med

Læs mere

SMERTER OG NEDSLIDNING. Øvelser tungt fysisk arbejde

SMERTER OG NEDSLIDNING. Øvelser tungt fysisk arbejde SMERTER OG NEDSLIDNING Øvelser tungt fysisk arbejde Arbejdsmiljø København (AMK) er Københavns Kommunes rådgiver om arbejdsmiljø og arbejdsliv. Vi arbejder på tværs af kommunens syv forvaltninger, hvor

Læs mere

HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.10.2014 110 HOLD pr. 1/1-15

HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.10.2014 110 HOLD pr. 1/1-15 HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.10.2014 110 HOLD pr. 1/1-15 Dag Holdrum Hold Instruktør Mandag 08.15-09.15 2 Mave, baller, lår Christina 09.00-10.00 Biking Biking Øvede Camilla 09.00-09.55 1 Yoga Pernille

Læs mere

FITNESS FOR ALLE. Hold foreningen i form med uddannelser og kurser

FITNESS FOR ALLE. Hold foreningen i form med uddannelser og kurser FITNESS FOR ALLE Hold foreningen i form med uddannelser og kurser 2 SAMMEN ER VI ENDNU BEDRE! DGI og GymDanmark har samlet kræfterne i en fælles fitnessafdeling, Bevæg dig for livet Fitness, til gavn for

Læs mere

Styrketræning for rullere

Styrketræning for rullere Styrketræning for rullere Kopieret fra: www.go motionshop.dk. Se også dette link, hvor øvelserne vises live: http://www.gomotion.dk/peasp?p_id=250&page=1 Når man løber på rulleskøjter oplever man, specielt

Læs mere

Send bagdelen 5 cm. i vejret. guide. sider. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria. August Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Send bagdelen 5 cm. i vejret. guide. sider. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria. August Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider TRÆNINGSPROGRAM: Vær go - ved din popo Send bagdelen 5 cm. i vejret Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Krisztina Maria

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2011

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2011 Velkommen til Sommermotion i parkerne 2011 Her kan du læse om alle de aktiviteter som bliver udbudt i forbindelse med sommermotion i parkerne 2011. Det er helt gratis at deltage. Mød blot op i tidsrummet

Læs mere

Rytme hæfte - Valsgaard Gymnastikforening

Rytme hæfte - Valsgaard Gymnastikforening Rytme hæfte - Valsgaard Gymnastikforening Under udvikling af GymLab 1 ud af 13 Indhold Spring over gulv... 3 Sving... 4 Hop... 5 Løb... 6 Gang... 7 Gulvarbejde - bevægelse på gulv... 8 Fodled... 9 Håndredskaber...

Læs mere

914 Basis for Bevægelse 906 Bevægelse, Nærvær og Afspænding 902 Damemotion, senior 907 Dance Fitness

914 Basis for Bevægelse 906 Bevægelse, Nærvær og Afspænding 902 Damemotion, senior 907 Dance Fitness 914 Basis for Bevægelse Basis for bevægelse er grundtræning med og uden småredskaber. Træningen har særligt fokus på ryggen og bevægelighed, styrke og balance omkring kroppens store led; skulderbælte,

Læs mere

SLANK BESTEM SELV FARTEN!

SLANK BESTEM SELV FARTEN! Sæt ind på 3 fronter: STYRKETRÆNING KONDITIONSTRÆNING HOLDTRÆNING SLANK MED FITNESS BESTEM SELV FARTEN! Nytårsforsættet er på plads: I 2013 melder du dig til fitness og smider én gang for alle de overflødige

Læs mere

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand v/merete Stoltze. Babysvømning - 3 v/lone Ussing Elmstrøm

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand v/merete Stoltze. Babysvømning - 3 v/lone Ussing Elmstrøm Bevægelse i varmt vand v/merete Stoltze Mandag kl. 9.15-10.00 I det varme vand bliver alle kroppens muskler rørt. Vi starter op med opvarmende øvelser, hvor kredsløbet stimuleres og pulsen kommer op. Undervisningen

Læs mere

Hardcore - få den fulde effekt, når du træner! Du har fortjent det bedste også når du træner

Hardcore - få den fulde effekt, når du træner! Du har fortjent det bedste også når du træner Hardcore - få den fulde effekt, når du træner! Du har fortjent det bedste også når du træner Af: Bettina Borg, foto: Peter Nørby Den nye træningsform HardCORE løfter styrketræning op på næste niveau. Der

Læs mere

Skoliose-Øvelser. Sanne Kjeldsteen*

Skoliose-Øvelser. Sanne Kjeldsteen* Skoliose-Øvelser Sanne Kjeldsteen* *Jeg gør opmærksom på, at jeg hverken er fysioterapeut eller decideret fagperson. Øvelserne i denne e-bog er baseret på mine 10+ års erfaring som underviser i yoga- og

Læs mere

Øvelserne er gode som forebyggelse af rygproblemer samt vedligeholde af den sunde ryg. Husk at opsøge din behandler, hvis du har smerter i ryggen.

Øvelserne er gode som forebyggelse af rygproblemer samt vedligeholde af den sunde ryg. Husk at opsøge din behandler, hvis du har smerter i ryggen. Øvelser 5 effektive øvelser for mave og ryg - helt uden redskaber 18-07-2007 kl. 23:12 af Lotte Paarup Herunder har vi samlet 5 effektive øvelser, som styrker og stabiliserer rygsøjlen. Øvelserne kræver

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt.

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt. Fanø Gymnastik & Idræt glæder sig til at byde hjertelig velkommen til sæsonen 2012 2013. Vi kan tilbyde en spændende sæson med både kendte og nye aktiviteter! Vores engagerede instruktører og hjælpetrænere

Læs mere

Dit lokale fitness-center

Dit lokale fitness-center 2018/2019 Holdstart uge 33 Se de mange tilbud fra dit lokale fitnesscenter langhoj-fitness.dk Dit lokale fitness-center FITNESS NØGLECENTER Indoor cycling TRX Vægttab Yoga Cirkeltræning TIL OPSLAGSTAVLEN

Læs mere

Gymnastikafdelingen. Træning i hal C Hammel Idrætscenter Hold V408, V411, V412 og V418 træner i flexrummet over svømmehallen Sæsonen 2014/2015

Gymnastikafdelingen. Træning i hal C Hammel Idrætscenter Hold V408, V411, V412 og V418 træner i flexrummet over svømmehallen Sæsonen 2014/2015 Gymnastikafdelingen Træning i hal C Hammel Idrætscenter Hold V408, V411, V412 og V418 træner i flexrummet over svømmehallen Sæsonen 2014/2015 Vigtige datoer Tilmeldingsdag/betaling Fra 17-08-2014 Sæsonstart

Læs mere

Ondt. i ryggen? Dit liv

Ondt. i ryggen? Dit liv Sundhed Livs store serie om sundhed Dit sunde liv Hver måned går vi i dybden med din sundhed: marts: underlivet april: overgangsalderen maj: hold vægten i balance juni: solen og din hud juli: pas på hjertet

Læs mere

Tilmeldingen vil foregå som sidste år, hvor åbningen for tilmelding til voksenhold og børne- og juniorhold vil ske på to forskellige datoer.

Tilmeldingen vil foregå som sidste år, hvor åbningen for tilmelding til voksenhold og børne- og juniorhold vil ske på to forskellige datoer. Så er Korup Gymnastikafdeling igen klar med et super spændende program for efterårets og vinterens træning. Vi har igen i år mange nye hold og byder velkommen til en række nye instruktører og hjælpeinstruktører.

Læs mere

Instruktørmøde. DGI Huset Vejle, den 20. december 2017

Instruktørmøde. DGI Huset Vejle, den 20. december 2017 Instruktørmøde DGI Huset Vejle, den 20. december 2017 Program Kvalitetsundersøgelse på hold Nyt 2018 Fitness Svømmehal Fremadrettet fokus på den gode kvalitet FEST Matchede timen holdbeskrivelsen Total

Læs mere

Styret af legen. Stafet, som varieres ved at udøverne løber, hopper, hopper på ét ben, løber baglæns osv.

Styret af legen. Stafet, som varieres ved at udøverne løber, hopper, hopper på ét ben, løber baglæns osv. Udholdenhedstræning UDHOLDENHEDSTRÆNING 6-13 ÅR Trin / alder Træningstype Arbejde Pause Intensitet Gentagelser FUNdamentals Lære at træne 6-13 år Lege Simple stafetter Gå, løbe, cykle, ski Styret af legen

Læs mere

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze Mandag kl. 9.15-10.00 I det varme vand bliver alle kroppens muskler rørt. Vi starter op med opvarmende øvelser, hvor kredsløbet stimuleres og pulsen kommer op.

Læs mere

Genoptræning efter: FROSSEN SKULDER (PERIARTROSIS HUMEROSCAPULARIS) TRIN 3

Genoptræning efter: FROSSEN SKULDER (PERIARTROSIS HUMEROSCAPULARIS) TRIN 3 Side 1 av 6 Genoptræning efter: FROSSEN SKULDER (PERIARTROSIS HUMEROSCAPULARIS) TRIN 3 Da det ofte er en smerte, der har udløst den "frosne skulder", er det meget vigtigt, at øvelserne ikke medfører smerter,

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

Program 2011/2012. Senior-mix fra 16 år Teendance. Spring-mix 4-7 kl. Zumbatomic. Parkour. Mor/far/barn Aspirantholdet Flad mave - stærk ryg.

Program 2011/2012. Senior-mix fra 16 år Teendance. Spring-mix 4-7 kl. Zumbatomic. Parkour. Mor/far/barn Aspirantholdet Flad mave - stærk ryg. Program 2011/2012 Spring-mix 4-7 kl. Parkour Zumba Motion for voksne Senior-mix fra 16 år Teendance Zumbatomic Mor/far/barn Aspirantholdet Flad mave - stærk ryg Trampolin Aerobic Krudtugler DGI ynglingehold.

Læs mere

HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.12.2014 110 HOLD pr. 1/1-15

HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.12.2014 110 HOLD pr. 1/1-15 HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.12.2014 110 HOLD pr. 1/1-15 Dag Holdrum Hold Instruktør Mandag 08.15-09.00 2 MBL 45 min Christina 09.00-10.00 Biking Biking Øvede Camilla 09.00-09.55 1 Yoga Pernille 09.00-09.55

Læs mere

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze Mandag kl. 9.15-10.00 I det varme vand bliver alle kroppens muskler rørt. Vi starter op med nogle opvarmende øvelser, hvor kredsløbet stimuleres og pulsen kommer

Læs mere

Det kan være en fordel at lave nogle strækøvelser hjemme og man behøver ikke bruge lang tid på det for at opnå positive resultater.

Det kan være en fordel at lave nogle strækøvelser hjemme og man behøver ikke bruge lang tid på det for at opnå positive resultater. Smidighed er vigtig for at kroppen kan fungere og præstere optimalt. Og der er en vis range of motion (ROM) i leddene, som er optimal for forskellige sportsgrene og aktiviteter. Men smidighed alene er

Læs mere

Det er aldrig for sent at begynde at træne. - vi kan gøre det bedre!

Det er aldrig for sent at begynde at træne. - vi kan gøre det bedre! Hold dig aktiv hver dag Det er aldrig for sent at begynde at træne - vi kan gøre det bedre! Vejledning Når du bliver ældre og skridtene lidt kortere, kan det være fristende at give lidt efter og gøre mindre

Læs mere

Det er aldrig for sent at begynde at træne. - vi kan gøre det bedre!

Det er aldrig for sent at begynde at træne. - vi kan gøre det bedre! Hold dig aktiv hver dag Det er aldrig for sent at begynde at træne - vi kan gøre det bedre! Når du bliver ældre og skridtene lidt kortere, kan det være fristende at give lidt efter og gøre mindre for holde

Læs mere

Program 2012/2013. Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet. Senior Rytme Flad mave - stærk ryg.

Program 2012/2013. Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet. Senior Rytme Flad mave - stærk ryg. Program 2012/2013 Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet Senior Rytme Flad mave - stærk ryg Trampolin Motion for voksne Stimulastik Krudtugler Gymfit Bootcamp Gymfit Corebar

Læs mere

Fysisk Aktivitet. Cirkeltræningsprogrammer og Stationskort til Motivationsgrupperne

Fysisk Aktivitet. Cirkeltræningsprogrammer og Stationskort til Motivationsgrupperne Fysisk Aktivitet Cirkeltræningsprogrammer og Stationskort til Motivationsgrupperne Indholdsfortegnelse CIRKELTRÆNINGSPROGRAMMER... 1 INSTRUKTØRKORT HELE KROPPEN... 3 INSTRUKTØRKORT PAR... 4 INSTRUKTØRKORT

Læs mere

Tune Idrætsforening Center for Bedre Livskvalitet

Tune Idrætsforening Center for Bedre Livskvalitet Resume af Center For Bedre Livskvalitets medlemsmøde mandag den 15. april 2013. Medlemsmøde den 15. april, dagsorden a. Velkommen og overordnet om året, Sven. Sven bød velkommen og pointerede fra start

Læs mere

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze Mandag kl. 9.15-10.00 I det varme vand bliver alle kroppens muskler rørt. Vi starter op med nogle opvarmende øvelser, hvor kredsløbet stimuleres og pulsen kommer

Læs mere

FITNESS FOR ALLE. Hold foreningen i form med uddannelser og kurser

FITNESS FOR ALLE. Hold foreningen i form med uddannelser og kurser FITNESS FOR ALLE Hold foreningen i form med uddannelser og kurser 2 SAMMEN ER VI ENDNU BEDRE! DGI og GymDanmark har samlet kræfterne i en fælles fitnessafdeling, Bevæg dig for livet Fitness, til gavn for

Læs mere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere Velkommen til Vintersæson 2011-2012 Indholdsfortegnelse: Bordtennis side 2 Præmiewhist side 2 Jundokan Karate side 3 Badminton side 4 Indefodbold side 4 Spinning side 5 Mix-Motionsvolley side 6 Gymnastik

Læs mere

Aktivitet og fysisk træning, mens du er indlagt (niveau 3)

Aktivitet og fysisk træning, mens du er indlagt (niveau 3) Aktivitet og fysisk træning, mens du er indlagt I Speciale for blodsygdomme betragter vi aktivitet og fysisk træning som den del af din behandling. Selvom du er syg, er det vigtigt, at du træner for at

Læs mere

GENOPTRÆNING EFTER DESEOPERATION

GENOPTRÆNING EFTER DESEOPERATION GENOPTRÆNING EFTER DESEOPERATION Jægersborgvej 64-66B, 2800 Lyngby Telefon: 45 933 933 Telefax: 45 935 550 www.kbhprivat.dk 1 DE FØRSTE DAGE Denne pjece indeholder øvelser til den første fase efter din

Læs mere

FITNESS FOR ALLE. Hold foreningen i form med uddannelser og kurser

FITNESS FOR ALLE. Hold foreningen i form med uddannelser og kurser FITNESS FOR ALLE Hold foreningen i form med uddannelser og kurser DGI og GymDanmark har samlet kræfterne i en fælles fitnessafdeling, Bevæg dig for livet Fitness, til gavn for dig og din forening Nu er

Læs mere

DEN INTELLIGENTE KROP

DEN INTELLIGENTE KROP DEN INTELLIGENTE KROP Ha det godt programmet Du behøver ikke nødvendigvis at melde dig ind i et fitnesscenter for at komme i form. Du kan også styrke- træne derhjemme. Det kræver kun ganske få redskaber

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

BLIV STÆRK. guide. Tag et hvil - og. sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

BLIV STÆRK. guide. Tag et hvil - og. sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Iris guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Tag et hvil - og 8 sider BLIV STÆRK Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Træningsprogram: Hele kroppen på 35 min. Restitution INDHOLD

Læs mere

Træning ved hofte-/lyskeskader

Træning ved hofte-/lyskeskader Vi anbefaler, at du udfører øvelserne efter vejledning af en fysioterapeut Hvad er en hofte-/lyskeskade Hofte-/lyskeskader er ofte komplicerede og langvarige. Det er ikke ualmindeligt, at genoptræningen

Læs mere

Motionskatalog 2010 Sådan får du del i tilbuddene: Sådan anskaffes et id-kort: skal

Motionskatalog 2010 Sådan får du del i tilbuddene: Sådan anskaffes et id-kort: skal Motionskatalog 2010 Motionskataloget 2010 afløser sundhedskataloget 2009. Da vi i efteråret 2008 fik indført fleksible lønpakker med mulighed for at købe kiropraktik, fodbehandling, fysioterapi, massage

Læs mere

Træn efter din personlighedstype

Træn efter din personlighedstype Træn efter din personlighedstype Vil du gerne udfordre dig selv og udvikle nye personlige kompetencer? Hvis du bryder rutinerne, kan din træning give dig meget mere end muskler og vægttab. Af Sine Bach

Læs mere

reformer pilates rygsmerter

reformer pilates rygsmerter reformer pilates rygsmerter reformer pilates 5 gode grunde til at reformer pilates er godt ved rygsmerter og det gælder også for mænd. Av, min ryg! den oversete folkesygdom Ryggen skal bære os hele livet,

Læs mere

Motionskatalog 2010 Sådan får du del i tilbuddene: Sådan anskaffes et id-kort: skal

Motionskatalog 2010 Sådan får du del i tilbuddene: Sådan anskaffes et id-kort: skal Motionskatalog 2010 Motionskataloget 2010 afløser sundhedskataloget 2009. Da vi i efteråret 2008 fik indført fleksible lønpakker med mulighed for at købe kiropraktik, fodbehandling, fysioterapi, massage

Læs mere

Guide. Få MEST ud af din træning i fitnesscenteret. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Få MEST ud af din træning i fitnesscenteret. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Få MEST ud af din træning i fitnesscenteret Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Kom i form med Krisztina Maria INDHOLD I

Læs mere

Brøndby Cykel Motion TRÆNING 2013-10-04

Brøndby Cykel Motion TRÆNING 2013-10-04 Indledning Et af formålene med at cykle er at holde sig i god fysisk form, så hverdagen bliver lettere. Arbejdet kommer nemmere fra hånden, når man har fysisk overskud. Dette fysiske overskud er nemmere

Læs mere

60 min let cykling 10 min opvarmning cykling. Indhold 60 min let cykling 60 min træning af mave, ryg og ben

60 min let cykling 10 min opvarmning cykling. Indhold 60 min let cykling 60 min træning af mave, ryg og ben Uge 1 Intensitet let (snakke) moderat let moderat Varighed 60 min 60 min 60 min 50 min Indhold 60 min let 60 min træning af mave, ryg og ben 60 min let 10 min opvarmning 4 x (1 min moderat /1 min let imellem)

Læs mere