BESTYRELSENS BERETNING sæson 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESTYRELSENS BERETNING sæson 2014"

Transkript

1 BESTYRELSENS BERETNING sæson Mindeord. a. Axel Enghoff. Axel døde i april 2014 præcist en måned efter sin 90 års fødselsdag. Han var først og fremmest gymnast, men dyrkede mange andre idrætsgrene ved siden af. Han startede ligesom mange af os andre med roning da han var midt i 50 erne. Han gjorde sig bemærket ved at være 25 års jubilar, da han var omkring de 80! b. Klaus Dyva sov stille ind den , 78 år gammel. Klaus var Fest, format og Farver. Rovennerne deltog i en formidabel 150 års fødselsdag på Bakken for 4 år siden. Han var fast deltager på onsdagsformiddagsholdet. Han nød det sociale samvær efter roningen. Man kunne også være heldig at komme ud at sejle med Klaus i hans motorbåd, som henimod slutningen af turen lagde til ved en passende restaurant for at indtage frokosten. Da Hanne pludseligt blev syg og måtte i kørestol var Klaus en enestående hjælp, men kom stadig i roklubben i det omfang det kunne lade sig gøre. c. Pia Ursin Hollingdale Pia var et meget dedikeret menneske. Hun nåede i sit år i klubben at bruge 1.salen flittigt, sejle kajak, komme ud i robådene og havde stor glæde af badstuen. Og hun nød det hele! Pia var glad for klubbens særlige og afslappede stemning og fandt ro i at komme ned til - og ud på vandet. Pias medlemskab af HR blev desværre alt for kort. Hun døde af sin kræftsygdom , 53 år gammel. d. Ernst B. Jensen måtte i januar give efter for den kræft, der havde ramt ham for et par år siden. Han blev 71 år. Han var en af de vedholdende fra årgang 09. Han var først og fremmest basketmand, men da han flyttede ud til Carolinevej, besluttede han sig til at benytte sig af de mulighede Sundet bød på. Han nød selskabet med onsdagsroerne, som kom til at betyde meget for ham. Han var min kollega siden Sæsonen 2014 Sæsonen 14 har budt på både store udfordringer og store oplevelser. Vi skulle have en ny bro, der lod vente på sig, vi afventede ankomsten af en ny firer og den ny coastal-toer, doneret af Krista og Viggo Petersens Fond, som vi sender den varmeste tak.

2 Vi åbnede op for optag af lidt flere badstuemedlemmer, og vi havde en del uddannede roere på venteliste, som vi besluttede at optage, samtidigt med, at vi ville optage gennem roskolen. Vi ville løbende evaluere, hvor mange vi kunne integrere. Den helt store udfordring ved sæsonstart var implementeringen af Rokort.dk, som skulle erstatte de gamle paprokort. Den helt store oplevelse på bedding var klubturen fra Stockholm til Gøteborg. Medlemmerne Rokort.dk har åbnet mulighed for overvågning af medlemmernes aktiviteter på vandet. Det er lidt mere besværligt, når det gælder badstuemedlemmerne. Vi har på nuværende tidspunkt 429 badstuemedlemmer og 343 romedlemmer, d.v.s., at vi med de passive medlemmer nu er 802 medlemmer, næsten 100 mere end for 1 år siden.. Vi besluttede i foråret, at vi løbende ville evaluere medlemstallet, når det drejer sig om aktive roere. I september besluttede vi at sige stop ved de 350, som vi var på det tidspunkt, da det begyndte at knibe både med pladsen i dameomklædningen især, men også med integrationen. Derfor afviste vi enkelte uddannede roere i efteråret,. Af de nuværende 343 medlemmer har 259 været på vandet. Vi afholdt to roskoler med i alt 37 tilmeldte. Som de foregående år har meget få meldt sig ud, selvom en del af frigivne kaniner ligesom i 2013 ikke har været ret meget på vandet. I år har vi besluttet at optage 20 nye medlemmer på 2 roskoler. Roaktiviteter En detaljeret rostatistik ligger på hjemmesiden og har været offentliggjort i Medstrøm. Det har været et fantastisk år. År Roer Km Ture Km/roer Km/tur Tur/roer ,09 11,64 32, ,53 12,39 26, ,79 11,96 25, ,64 11,77 26, ,02 12,33 25,15

3 Vi har roet km mere i år end sidste år med kun 23 roere flere på vandet, og i gennemsnit har man roet 380 km. I motionsturneringen sluttede vi i toppen af 2. division efter at have ligget i 1. division længe. Især formiddagsroningen og søndagsroningen, men også Stockholmsturen har bidraget til de mange km. Der var mange diskussioner om, hvorvidt vi passerede de km. Det gjorde vi, hvis vi medtalte gæsteroere, eller hvis vi medregnede vinterroningen, der i denne vinter takket være det milde vejr har været mere populær end de foregående (is-)vintre. Rotilbuddene har ligesom sidste år ligget på omkring 19 ugentlige åbne tilbud. Der har været kajaktilbud, unge under 40-tilbud, morgen- og formiddagsroning, de faste aftenroninger, søndagsroning. Udover de faste tilbud, har der været kom i gang -roning, instruktion i dobbeltåre-roning, otterroning, entringsøvelser, teknikroning. Madpakketure, de traditionelle jazztur, Furesøtur, Roskildetur, kajakudflugter, kanintræf og kanindåb. Stockholmsturen kom til at fylde meget. 48 roere deltog i et fantastisk arrangement, hvor vejret i den grad var med os. Det er nok her man skal finde forklaringen på, at der i år ikke rigtigt kom gang i Skovhusturene. En ny aktivitet tog form i løbet af de sidste uger i oktober, nemlig mørke roning. Mon ikke det vil slå igennem i næste sæson. Langture: Turen med Bad Godesberg gik i år til Lahn. Vore medlemmer har taget Tolo til sig. 2 hold var afsted sidste år. I år prøver vi med åbne ture. Nina har reserveret 2 uger i juni. Men årets største begivenhed var uden sammenligning Stockholm-turen. (vis 4 billeder på et dias) Kaproning Også i år har kaproninger sat HR på Danmarkskortet. Op til 7 hold deltog i SPP-kaproningerne, hvor især Badehætterne gjorde det godt med en samlet 2. plads. Langdistancekaproningsturneringen gav i år guld i det samlede resultat i 25 Km mixklassen med 3 sejre og 2 andenpladser. Øresund Maraton gav de deltagende hold en oplevelse, de sent glemmer. Midtvejs blev løbet afblæst. Men vores deltagende hold klarede sig pænt i det voldsomme vejr. Årets sidste regatta, Copenhagen Harbour Race, gav guld i Herreklassen i ny banerekord, samt andenplads i Mixklassen ud af 25 hold.

4 Vinteraktiviteter Halloween-festen skød vintersæsonen i gang Vinteraktiviteterne har i år været 2 ugentlige gymnastiktilbud og ikke 3 som tidligere. Der har igen i år været et yogahold. Mht svømningen, så har Kildeskovshallen været noget fedtet med tildeling af kort til havneklubberne i år. 50 til deling mellem 5 klubber. Til gengæld kører spinningsholdene med en vifte af forskellige tilbud. Det nyeste har været Christians og Birgits tirsdagsmorgenhold. Derudover har der været 8 hold med forskellige profiler. Den helt store succes er søndagsholdet, hvor man træner og gennemfører 8GP. Den efterfølgende morgenbuffet er et tilløbsstykke. Udover de 9 hold med obligatorisk tilmelding på Holdsport, har der været introduktion til spinning for kaninerne, introduktion til slide-roning, tirsdags-slide-roning og det mere uformelle fredagsspinning. Onsdagsspisningen har overgået sig selv i denne vinter. Folk har stået i kø for at deltage. Det samme gjaldt julefrokosten. Åreknuden har været på banen med et bowlingarrangement, en tidligere tradition, der er blevet genoplivet. Uddannelse Sidste år sagde jeg, at vi ville have fokus på uddannelse i sæsonen Korttursstyrmandskurset var en succes. Desværre resulterede det ikke i så mange B-styrmænd, som vi havde set frem til. Til gengæld blev 8 B-styrmænd opgraderet til A-styrmænd. Den sidste uddannelsestur til havnen blev bogstavelig talt afblæst, da de var knap halvvejs. Efter Toloture og Stockholmsturen kunne vi derfor sende et rekordstort antal medlemmer, 11, på L-styrmandskursus. Vi har i 2014 brugt mere end tidligere, nemlig kr. på uddannelse, hvoraf vi har fået refunderet af Gentofte kommune. Vi ønsker, at flere deltager i uddannelsen af kaniner. Vi har hvert år brug for at få suppleret vores gruppe af instruktører. Her i 2015 sender vi foreløbigt 2-3 medlemmer på modul A og B. 4 medlemmer tog modul C i efteråret, og ligeledes har vi fået suppleret gruppen af spinningsinstruktører med Jesper H, Janne, Ivan og Tommy. 5 har været på materielkursus.

5 På kajakfronten har der været afholdt 2 kurser i hhv tur- og havkajak, således at 74 medlemmer nu kan ro enten tur- eller havkajak. Også her begynder vi at få instruktører. Johnny K. og Jacob Z. tager instruktør 2 i turkajak. Jacob er allerede instruktør 2 i havkajak. Hvad angår scullerroning, blev kun 1 (2?) frigivet i år. Det bliver et indsatsområde i den kommende sæson. Hans Ole er sammen med Kate Sørensen og Henrik V. ved at strukturere en sculleruddannelse, der forhåbentlig bliver en succes set i lyset af de mange, der nu bruger vores gig og coastalbåde. Materiel Vi har de senere år investeret i nye både. I år er det blevet til en ny firer, Kai, så vi i alt har fem inrigger firere, og en ny toercoastal, Duet, så vi har to af denne populære bådetype. Og sandelig om ikke Arne via kontakter til DSR også fik skaffet os en otter gig, som både er smuk, gammel og meget tung. Den hænger nu under loftet, hejst op ved hjælp af et sindrigt hejsesystem, udtænkt af et par kvikke ingeniører (Arne og Anders). Vi får i løbet af foråret en ny toer magen til Trio. Det, forventer vi, bliver sidste inrigger i denne omgang. Vi har dårligt plads til flere, og inriggerne er alle i så god stand, at ingen af dem står for udskiftning. Der bliver ligeledes anskaffet yderligere 2 havkajakker til sæsonstart. Dermed er også kajakpladserne fyldt ud. Scullerne er blevet gennemgået, så riggene alle er velfungerende og så hver båd har navngivne og tilpassede årer, langt de fleste nye kulfiberårer. Birgit stiller en nyanskaffet træsculler til rådighed for klubben. Den er ved at blive renoveret og får ny rig og nye årer. Med coastal etteren råder klubben i alt over 11 scullere, som alle er brugsklare. Fire af dem har måttet finde plads i otterskuret. Der er skaffet plads til en inrigger toer og to scullere i værkstedshallen. Dermed er der også her udsolgt af pladser. Den manglende belægning på den nye bro af beton har givet en del slitage på årerne, hvilket bådeholdene har rettet op på. De to måneder, hvor vi måtte gå ud fra havnen har også kostet en del standere og småskader på bådene.

6 Fysiske omgivelser -Hellerup : Vi fik nogle mindre skader i forb. m. Bodil i bådhal og under badstuen. Vi fik heldigvis delvist dækket udgifterne med fra forsikringen. Vi takker også Gentofte kommune for tilskuddene fra klubrumspuljen til opsætning af de professionelle køkkenelementer, vi fik sidste år, og til istandsættelse af otterskurets tag. Lidt mere problematisk har opsætningen af den nye bro været. Det var lovet, at den skulle være klar 1. april. Det blev henne i juni. Alle lærte at gå ud fra havnen i den mellemliggende periode. Der har været mange frustrationer forbundet med den nye bro, der ikke helt har levet op til forventningerne. Den er for kort og for høj, og det lykkedes ikke at få belægning på overfladen i år. Havnen har lovet at sørge for gummibelægning på broen til sæsonstart. Vi håber på at kunne få broen en meter længere ud på et tidspunkt. Vi håber også at få sliskerne ført til bunden med nogle U-jern, medens broens højde over vandoverfladen er noget vi må leve med. - Skovhuset. Her fik vi omsider det længe ønskede nye køkken. Vi har fået ny havelåge, hækken er blevet delvist fornyet, og endelig har vi fået udskiftet varmeapparaterne med et varmluftsystem. Ring før du tager derop, og huset vil være varmt ved ankomsten! Det er først sat op her i 2015, så det er ikke med i regnskabet. - Højvandsikring. Som alle kan se, sker der noget på havnefronten. Hellerup Havn bliver højvandssikret. Det har været en proces, hvor man har asfalteret, samtidigt med man har kørt. Vi takker Stig Eiberg i Gentofte Kommune for godt samarbejde, og vi takker Jacob Rasmussen for velgennemtænkte ændringsforslag. Også tak til Arne, Anders og Ole, der med meget kort varsel har måttet stille op til møder i kommunen. - Naboer. Vores nye naboer har søgt G.K. om at bygge en 30 m lang bade- og bådbro. Vi blev som naboer hørt, og som man har kunnet læse i Villabyerne, blev både vi og andre naboer hørt, da bl.a. vores ønske om en kortere bro blev efterkommet. Hvad angår naboer, så skal retssagen for landsretten her til april. Ole vil orientere. Økonomi. Vi har en sund økonomi, takket været stigningen i medlemstallet. Vi har investeret i nye både og andre nyanskaffelser. Alligevel har vi i år et driftsunderskud på kr. Dette skyldes først og fremmest retssagen, hvor vi endnu ikke har modtaget de sagsomkostninger, som sagsøgerne blev pålagt at betale os. Hvis de penge var kommet, ville vi have haft ca kr. i overskud. It- og kommunikation.

7 Vi har fået Rokort.dk til alles tilfredshed. Der er selvfølgelig løbende ting, der skal pilles ved, men det klares af vores it-medlemmer. Vi har stadig glæde af Holdsport. Vi er glade for Lones og Sussis arbejde med Medstrøm og Opdrift, og Jesper Hansens arbejde med hjemmesiden. Men der er ingen tvivl om, at der bør være fokus på kommunikationsvejene i den kommende sæson, for det begynder at være lidt uoverskueligt. Udvalgene Vi har 22 udvalg og en række individuelle ansvarsområder. Der er de store og vigtige udvalg som husudvalg, køkkenudvalg, førstesalsudvalg, instruktionsudvalg og kajakudvalg og badstueudvalg. De fungerer rigtig fint. Mange af de andre udvalg er hvilende og træder sammen, når det er nødvendigt. Måske skal nogen nedlægges eller slås sammen. Vi så gerne, at flere af de nyere medlemmer bliver aktive i udvalgene. En god indgang til udvalgsarbejdet er for 2. års-roerne at gå ind i kanindåbsudvalget. Her oplevede vi i august den mest forrygende dåb med efterfølgende fest med helstegt pattegris. Men der er andre muligheder, og jeg har allerede fået et par henvendelser fra nogle af de gamle nye roere. Ved siden af udvalgene varetages mange opgaver af enkeltpersoner. At HR er en klub, der fortsat er i udvikling, skyldes ikke mindst det store engagement fra mange medlemmers side. TAK for det store arbejde, der ydes af de mange aktive medlemmer. Bestyrelsen 2014 Det sidste år har vi haft en bestyrelse på 9 medlemmer. Det er vist en rekord. Imponerende at vi har kunnet samle de fleste af os til 9 møder det sidste år. Vi havde et mål om at fastholde det høje aktivitetsniveau, at styrke uddannelser, at øge antallet af langture, forbedre kommunikationen. Vi håber, at kunne videreudvikle aktivitetsudbuddet. Aktivitetsrochefen Nina har indkaldt til medlemsmøde i marts, hvor I kan komme med jeres ideer, og hvor I kan byde ind med aktiviteter, I vil tage ansvar for. Der er allerede kommet et forslag om en mentorordning for nye medlemmer. Vi glæder os til at se, hvad der ellers må komme.

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2013

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2013 Bestyrelsens beretning for sæsonen 2013 Den bestyrelse, det trådte til i 2013 overtog en opgave, der både har været udfordrende, spændende men heller ikke altid lige nem. Vi stod med en klub, der havde

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge.

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Kære Roer, 2015 har været et spændende år for Aarhus Roklub. Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Langtur i Sognefjorden Årets Naturfoto af Torben

Læs mere

Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling. www.odense-roklub.dk

Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling. www.odense-roklub.dk Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling www.odense-roklub.dk Velkommen i Odense Roklub Vi er rigtig glade for, at du vil være medlem af Odense Roklub. Vi håber, at du vil synes at Odense Roklub er et

Læs mere

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer.

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer. Kajakklubben Strømmen Bestyrelsens beretning Sæson 2006-07 Året 2006 var et år med megen aktivitet. Kæmpe indsatser blev leveret af rigtig mange medlemmer i mange forskellige sammenhænge. Mange gamle kæmper

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår Nyhedsbrev nr. 1 Den 8. januar 2012 Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår 2011 Vi har oplevet endnu et fantastisk år i Kerteminde Kajakklub i 2011. Det kan vi især takke

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling Den 20. januar 2013 Nyt fra bestyrelsen 1. Økonomien a. Status Klubbens nye kasserer gav status for klubbens økonomi. Der er stadig problemer med likviditeten pga. et likviditetsunderskud i klubben på

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Instruktion i kommandoerne.

Instruktion i kommandoerne. Instruktion i kommandoerne. Velkommen til Risskov Roklub. Roklubben er fra 1935 og har altid ligget på Bellevue Strand. Vi er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under D.I.F. Vores daglige rofarvand

Læs mere

Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011

Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011 Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011 Hver kanin betaler et instruktionsgebyr. For kajakkaniner er det 500 kr. For inriggerkaniner

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.5. maj 2011 30. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Mindeord Poul Andersen Instruktion Nyt åbent rohold Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Formøde den 22. september 2009

Formøde den 22. september 2009 Formøde den 22. september 2009 Deltagere fra bestyrelsen: Tine Christensen, Sven Lyster, Dan R. Petersen, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet fra seneste

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres.

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres. HLK Beretning 2015 Hvad er der sket i 2015 Vi har fortsat et fornuftigt medlemstal på omkring 120 ved årsskiftet. Der er flere der står på spring til indmeldelse i 2016. Det er stadig den gode ånd der

Læs mere

HAVNENYT EFTERÅRET 2015

HAVNENYT EFTERÅRET 2015 HAVNENYT EFTERÅRET 2015 En ægte 12 meter afgår Dragør havn Sæsonen 2015 Igen i år har vi kunnet holde skindet på næsen, når man taler om antal af gæstende både i havnen. Vi har i år haft en fremgang på

Læs mere

5. Husudvalget. Status på samarbejde med initiativgruppen fra Birkelse Etablering af køjerum i stueetagen

5. Husudvalget. Status på samarbejde med initiativgruppen fra Birkelse Etablering af køjerum i stueetagen Referat bestyrelsesmøde den 16.06.2011, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Dorte Rothmann Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Olav Knudsen Esben Skovsen Jens Henrik Jensen Michael Knudsen

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT

TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT INTRODUKTION TIL GUIDEN Din kommune er blevet udvalgt til at være med i projektet Bedre til ord, tal og IT. Du får denne guide, fordi du har en bærende rolle i

Læs mere

8. Husudvalget. Hytten Udskiftning af køleskab, vandvarmer i baderum, septiktank? samarbejde med initiativgruppen

8. Husudvalget. Hytten Udskiftning af køleskab, vandvarmer i baderum, septiktank? samarbejde med initiativgruppen Referat bestyrelsesmøde den 12.05.2011, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Esben Skovsen Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Jens Henrik Jensen Dorte Rothmann Louise Skov Pihlkjær - referent

Læs mere

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne fremlægge årsberetning siden sidste ordinære afdelingsmøde.

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne fremlægge årsberetning siden sidste ordinære afdelingsmøde. BERETNING Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne fremlægge årsberetning siden sidste ordinære afdelingsmøde. Det sidste år har været spændende og travlt. Det er klart, at med forliget i byggesagen med Kpc

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 7 juli 2014 33. årgang Bjørnø Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71,

Læs mere

Funktionærforeningen i Coop og FDB Roskildevej 65, 2620 Albertslund, tlf.: 4386 4928/3997

Funktionærforeningen i Coop og FDB Roskildevej 65, 2620 Albertslund, tlf.: 4386 4928/3997 Funktionærforeningen i Coop og FDB Roskildevej 65, 2620 Albertslund, tlf.: 4386 4928/3997 Marts 2009 Hovedbestyrelsens beretning 2008/2009 1. Møder i Funktionærforeningen Vi har i Funktionærforeningens

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Skelskør Roklub Kajak Reglement.

Skelskør Roklub Kajak Reglement. Skelskør Roklub Kajak Reglement. 1. Formål og gyldighed. 1Al kajakroning i Skelskør Roklubs regi følger de sikkerhedsbestemmelser, der er udarbejdet Dansk Kano og Kajak Forbund. 2Dette reglement, som er

Læs mere

Generalforsamlingen 2012 bestyrelsens beretning v/formanden

Generalforsamlingen 2012 bestyrelsens beretning v/formanden 1 Sdr. Feldings Efterskole Generalforsamlingen 2012 bestyrelsens beretning v/formanden Ligesom sidste år, vil jeg dele min beretning op i tre afsnit. Først vil jeg fortælle lidt om hvad der generelt har

Læs mere

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning.

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning. oklubs RO Formål Nyborg Roklubs kajakreglement har til formål at udstikke rammer, der tilgodeser både sikkerhed og trivsel i klubben. Det er ønsket at give medlemmerne de optimale muligheder, så de på

Læs mere

Nyborg Roklubs ROREGLEMENT

Nyborg Roklubs ROREGLEMENT Roreglementet gælder for alle medlemmer og for alle bådtyper, undtagen kajakker. Kajakker har et særskilt reglement. Ved tilfælde af kæntring, og hvor båden efterlades, ring 114 og til en fra Nyborg Roklubs

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016

Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016 Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER Enhver roer er klubbens repræsentant, hvad enten den pågældende opholder sig i eller udenfor klubben. Rovagt: Enhver

Læs mere

Vores salg af øl, pølser, is, kaffe og kage forløb supergodt, selv om vi til sidst måtte støvsuge hele Egå og Risskov for pølser.

Vores salg af øl, pølser, is, kaffe og kage forløb supergodt, selv om vi til sidst måtte støvsuge hele Egå og Risskov for pølser. Formandens beretning på generalforsamling den 2. nov. 2011 Men inden jeg går til selve beretningen, vil jeg gerne følge op på min tale fra i lørdags og have lov til at takke alle dem, der på den ene eller

Læs mere

Bestyrelsens mundtlige beretning 2006.

Bestyrelsens mundtlige beretning 2006. Bestyrelsens mundtlige beretning 2006. Klubbens medlemmer har gennem klubbladet modtaget bestyrelsens skriftlige beretning samt beretninger fra nogle af udvalgene. Jeg skal her blot tilføje nogle yderligere

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015

Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015 Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015 Referat: Ad 1) Valg af referent og ordstyrer Referent: Carsten L. Buus (Viking) Ordstyrer: Erik Madsen (Viking) Ad 2) Præsentation af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25.02.2009, kl. 19.00

Referat af bestyrelsesmøde den 25.02.2009, kl. 19.00 Referat af bestyrelsesmøde den 25.02.2009, kl. 19.00 Til stede var: Søren Kabel Birgitte Andersen Claus Pedersen referent. Mette Dencker Johansen Henrik Danø Sørensen Jesper Duelund Jensen Finn Lund Mette

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere.

Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere. Nyhedsbrev nr.8-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Et nyt skoleår er startet og vi har glædet os til at komme i gang. Første skoledag blev en god start på dette

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 oktober 2012 31. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Kære Kanin. Hellerup Roklub - Kaninhåndbog 2

Kære Kanin. Hellerup Roklub - Kaninhåndbog 2 Opdateret 9. april 2013 Kære Kanin Velkommen til Hellerup Roklub. Vores eget billede i Hellerup Roklub er, at vi står for god romotion på vandet, kombineret med naturoplevelser og rart socialt samvær.

Læs mere

Roning i årevis. Ideer og inspiration til jeres roklub omkring Ældre-roning

Roning i årevis. Ideer og inspiration til jeres roklub omkring Ældre-roning Roning i årevis Ideer og inspiration til jeres roklub omkring Ældre-roning Det er helt perfekt. Der er et dejligt sammenhold herude, og det er både, når der er glæde og sorg. Hanne Olsen, ældste aktive

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Nyhedsarkiv 2014 GENERALFORAMLING

Nyhedsarkiv 2014 GENERALFORAMLING Nyhedsarkiv 2014 GENERALFORAMLING Onsdag d. 28 januar holdes der genralforsamling i roklubbens lokaler kl. 19.00. Dagsorden iflg. vedtægter. 201422.dec Nytårsroning Den 31.december roer vi, som vi før

Læs mere

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2005. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2005. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Dansk Kano og Kajak Forbund 2005 BBU aktiviteter Dansk Kano og Kajak Forbund 2005 Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Kære læser Børne og Breddeudvalget byder DKF s medlemmer velkommen

Læs mere

Humlebo nyt januar/februar 2016

Humlebo nyt januar/februar 2016 Humlebo nyt januar/februar 2016 Fingerstrik Kære forældre, vi håber I er kommet godt ind i det nye år og har haft en dejlig juleferie Vi mødes torsdag til Nytårskur d.7. januar kl.16.00-16.30 Granhøj/Hareskoven

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Vil du gennem 10 uger have redskaberne til at slippe kur, kilo og kamp? Og samtidig opnå et naturligt vægttab?

Vil du gennem 10 uger have redskaberne til at slippe kur, kilo og kamp? Og samtidig opnå et naturligt vægttab? Vil du gennem 10 uger have redskaberne til at slippe kur, kilo og kamp? Og samtidig opnå et naturligt vægttab? Kursets fokus er ikke tab 10 kg på 10 uger, men at slutte fred med kroppen og maden. Derigennem

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014

Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014 Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014 Deltagere: Bestyrelsen og 7 medlemmer 1) Per Zeuthen valgt til dirigent. 2) Beretning ved formanden, optileder, seniorleder og sponsorudvalg (vedhæftet) 3)

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Hellerup Roklub Referat af generalforsamling onsdag d. 20. februar 2019, kl. 20.00 0. Valg af referent og dirigent. Bestyrelsen foreslår Mette Søndergaard som referent. Mette Søndergaard valgt med applaus.

Læs mere

Thisted Ro- og Kajakklub Reglement og sikkerhedsbestemmelser marts 2015

Thisted Ro- og Kajakklub Reglement og sikkerhedsbestemmelser marts 2015 1: Formål og gyldighed Formålet med disse sikkerhedsbestemmelser er at fremme sikker roning i Thisted Ro- og Kajakklub Disse sikkerhedsbestemmelser supplerer DKF s sikkerhedsbestemmelser og Dansk Forening

Læs mere

Årsberetning 2014. Vi er 60 medlemmer i foreningen i år, incl. 5 passive medlemmer.

Årsberetning 2014. Vi er 60 medlemmer i foreningen i år, incl. 5 passive medlemmer. Årsberetning 2014 I denne sæson 2013/14 kan vi glæde os over et større antal dansere på gulvet hver onsdag aften. Det mærkes, at vi de fleste aftener er 4 kvadriller. Det mærkes ved, at vi fylder rummet

Læs mere

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF Referat bestyrelsesmøde den 23.03.2010, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Anders Hjortshøj Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Olav Knudsen Søren Kabel Louise Skov Pihlkjær - referent

Læs mere

Beretning, generalforsamling i Ok Melfar 21.11.2007 afholdt i Grimmermosehus. Udvalgsarbejde

Beretning, generalforsamling i Ok Melfar 21.11.2007 afholdt i Grimmermosehus. Udvalgsarbejde Beretning, generalforsamling i Ok Melfar 21.11.2007 afholdt i Grimmermosehus Kære Ok Melfar medlemmer, kære venner Jeg vil på bestyrelsens vegne byde jer velkommen til Generalforsamlingen. Udvalgsarbejde

Læs mere

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014 FjörðurNyt Juni 2014 Deltagere til klubaften på Skive Trav Hvor skal I hen? I denne udgave af vores nyhedsbrev giver vi en samlet opdatering på debat, begivenheder og medlemsspørgsmål i den forgangne måned

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Formandens beretning ved generalforsamlingen 21. november 2015

Formandens beretning ved generalforsamlingen 21. november 2015 Formandens beretning ved generalforsamlingen 21. november 2015 Det har igen været et år med stor aktivitet i klubben. Jeg vil give en kort oversigt over de vigtigste begivenheder og omtale nogle af de

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

Medlemsblad for Ishøj Roklub. 26. årgang Oktober 2010 Nr. 9. Styrmandskursus august 2010. Standerstrygning lørdag den 30. oktober kl.

Medlemsblad for Ishøj Roklub. 26. årgang Oktober 2010 Nr. 9. Styrmandskursus august 2010. Standerstrygning lørdag den 30. oktober kl. TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Oktober 2010 Nr. 9 Styrmandskursus august 2010 Standerstrygning lørdag den 30. oktober kl. 14 www.ishoj-roklub.dk 1 Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Egen erfaring og viden om kajak, vejr og kulde. Vandtemperatur. Afstand til kysten. Soloroning eller gruppe, herunder erfaring i gruppen.

Egen erfaring og viden om kajak, vejr og kulde. Vandtemperatur. Afstand til kysten. Soloroning eller gruppe, herunder erfaring i gruppen. Sikkerhedsregler Egen erfaring og viden om kajak, vejr og kulde. Vandtemperatur. Afstand til kysten. Soloroning eller gruppe, herunder erfaring i gruppen. Egne færdigheder kajakteknisk. Udstyr, kajak,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Reglement for Danske Studenters Roklub 2007

Reglement for Danske Studenters Roklub 2007 Reglement for Danske Studenters Roklub 2007 1. Generelt DSR er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) og Dansk Kano og Kajak Forbund. Al færden i forbindelse med roning skal foregå på en for klubben,

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Deltagere: Lars, Kim, Rene, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne have læst det) a. Siden

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016 Valgavis Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016 Bodil Nielsen Blegdammen, Roskilde Kandidat til posten som næstformand Jeg bidrager med mit kendskab til branchen, min indsigt i organisationen og med

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005

Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005 Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005 34th. udgave. Vores klubtur blev arrangeret af Sune Boelskifte i år og hans forslag lød på Tilff Bastogne Tilff. Et løb som bliver afholdt i Belgien og som har været kørt

Læs mere

Billederne ejes af Rødder og Vinger og må ikke anvendes uden tilladelse.

Billederne ejes af Rødder og Vinger og må ikke anvendes uden tilladelse. 1 2005 var første år foreningen deltog på Middelalderdagene. På det tidspunkt var der ca. 25 medlemmer i foreningen, som næsten alle deltog de ti dage på Voergård. Vi havde ikke selv køkken med men lavede

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2015+.

Bestyrelsens beretning for 2015+. Bestyrelsens beretning for 2015+. Ordinær generalforsamling i Strib Ro- og Kajakklub, torsdag den 17. marts 2016. Beretningen for 2015+, som bestyrelsen synes, er forløbet ganske tilfredsstillende, deler

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Roklubben Viking Lørdag den 27. februar kl. 14.00 i klubhuset. Havnevej 10 Faxe Ladeplads REFERAT

Ordinær generalforsamling i Roklubben Viking Lørdag den 27. februar kl. 14.00 i klubhuset. Havnevej 10 Faxe Ladeplads REFERAT Ordinær generalforsamling i Roklubben Viking Lørdag den 27. februar kl. 14.00 i klubhuset. Havnevej 10 Faxe Ladeplads REFERAT 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere: Dirigent: Poul Erik Holm. Referent:

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Det er en glæde endnu engang at kunne få lov til at fremlægge beretning over, hvad der har været af aktiviteter, hvad vi har været involveret i, og hvilke fantastiske personligheder

Læs mere