BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG"

Transkript

1 REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 7. marts 2016 kl Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand Vivian Hald Stisen, næstformand i bestyrelsen Hanne Mette Olesen Maja Høyer-Nielsen Per Horn Petersen Sofie Melhedegaard Vasegaard Thomas Ambrosius Camilla Grøn Madsen Dorte Grønbæk Jensen van Mieghem Agnethe Kristiansen, medarbejderrepræsentant lærer Jonna Roersen, medarbejderrepræsentant pædagog Maj-Britt Bjerregaard, medarbejderrepræsentant pædagog Kirsten Frederiksen, medarbejderrepræsentant - lærer Cecilie Winther Christensen, elevrådsformand i Skals, går i 9.X Signe Nielsen, elevrådsformand i Ulbjerg, går i 6. klasse Cecilie Winther Christensen og Signe Nielsen, begge elevrådsrepræsentanter som suppleant for Signe Nielsen mødte Kri- Afbud stina Halkjær Jørgensen Ledelsesteamet enten Jesper Poulsen, Jens Kristian Thomsen eller Jess-Ole Jensen vil være referent pædagogisk afdelingsle- Sekretariat/ referent der, Malene Holst Andersen deltog også i dette møde Referat udsendt Onsdag 23. marts 2016 DAGSORDEN: 1. Godkendelse af referatet fra det ordinære møde, mandag 1. februar 2016 (referatet fra dette møde blev udsendt tirsdag 16. februar 2016 og blev forhåndsgodkendt på det ekstraordinære møde, torsdag 25. februar 2016), samt af referatet fra det ekstraordinære møde, torsdag 25. februar 2016 (referatet fra dette møde blev udsendt torsdag 3. marts 2016). Begge referater blev godkendt uden kommentarer. 2. Meddelelser (om muligt korte og/eller skriftlige). a) Formanden og næstformanden. Præsentation af pædagogisk afdelingsleder, Malene Holst Andersen. Der er kommet indbydelse fra Skole & Forældre omkring et Viden- og Erfaringsseminar 2016 Region Midtjylland, lørdag 12. marts 2016, på Hotel Scandic i Silkeborg. Nyt skolefototilbud er modtaget fra Portrætspecialisten v/ fotograf, Henrik de Klauman.

2 Show Off -arrangementet på Viborg Ungdomsskole, torsdag 17. marts 2016, er placeret på samme tidspunkt som Valgmøderne i Viborg Kommune. Show Off er for elever og forældre på 7. årgang og kan ikke flyttes. Pædagogisk afdelingsleder for skolefællesskabet, Malene Holst Andersen, præsenterede kort sig selv. Der var ikke nogen, der umiddelbart bød ind på arrangementet hos Skole & Forældre. Skolefototilbuddet videreformidles til skolesekretærerne. b) Elevrepræsentanterne. Der har været afholdt elevrådsmøde på Skals Skole/SFO, tirsdag 1. marts Der gives et kort referat fra mødet. Ulbjerg SDI: Elevfest afholdes, fredag 15. april 2016 kl , i Ulbjerg Fritidscenter (hallen). Der må gerne inviteres andre/gæster med op på multibanen. Ugens indslag fortsætter som aktivitet på fællessamlingerne. Skals Skole/SFO: Der er kommet forskellige ønsker fra klasserne, og ønskerne har inventarpræg. Der ses på, om nogle af ønskerne kan indarbejdes i skolens inventarbudget for Nogle elever kommer for sent, fordi skolebussen nogle dage lander meget sent i Skals. Lærerne bedes have overbærenhed i disse situationer. Der tages på næste elevrådsmøde en drøftelse af tilhørsforhold, hvad elevorganisation angår. Materialerne, der er indkøbt til bevægelsesaktiviteter, fordeles nu til skolens afdelinger og Pannabanen er nu blevet samlet og stillet op. Det ender med, at vi kommer på omgangshøjde med foråret! Elevrepræsentanterne fra årgang sluttede mødet af med at drøfte valgfag for skoleåret, 2016/2017. Der spørges endvidere i de respektive klasser, inden valgfagene udbydes for det kommende skoleår. Viborg Ungdomsskole tilbyder 5 valgfag, og ungdomsuddannelserne udbyder en række talentvalgfag. Tilmeldelsesfristen er her, onsdag 15. juni c) Medarbejderrepræsentanterne, herunder tilbagemeldinger fra dagligdagen - pædagogisk og arbejdsmiljømæssigt. Ulbjerg SDI børnehave og SFO: Der blev henvist til den fælles emneuge med skole og SFO omkring fastelavn. Der er kommet 2 nye børn til, så børnetallet i Møllebakken lige nu er på 32. Der er taget afsked med en pædagogisk medarbejder. En anden medarbejder går snart fra til barselsorlov. Der har været en svømmeudflugt med Skals Skoles SFO, torsdag 10. marts Ulbjerg SDI skolen: Skoleårets planlægning, 2016/2017, pågår lige nu, herunder også evaluering af den nuværende organisering. Der har været en del sygdom i personalegruppen med tilhørende vikardækning. Der arbejdes med planlægningen af en Forårsfest i uge 17. Afdelingslederen beskrev kort turnus vedrørende hjemmehold og faghold. Det drejer sig om, hvor lang tid læreren skal følge sine elever på de respektive hold. Dagsordenen er her, at eleverne oplever færrest mulige skift.

3 Skals Skole/SFO - skolen: Medarbejderrepræsentanten havde en gave med til bestyrelsen fra 9.X. Gaven bestod i en elevfremstillet avis omkring Det moderne gennembrud. Gaven blev vel modtaget. Der afholdes PUF-møde for lærergruppen, tirsdag 8. marts Der bliver givet et kort referat på næste bestyrelsesmøde. Skals Skoles SFO og klub: Der var intet nyt fra SFO-klubben i denne omgang. Skolefritidsordningen har i marts måned 3 pædagoger på kursus i 3 hele dage. Kurset handler om Skolereformen og pædagogernes rolle i forhold til den understøttende undervisning. Pædagogerne fra Skals har oplevet, at der er endog mange forskellige måder at organisere den understøttende undervisning på i Viborg Kommune. Pædagogerne udtrykte stor glæde ved Skals-modellen i den anledning. Lærerne har vikardækket i fritidsdelen på de 3 kursusdage. Der har også her været meget sygefravær i pædagoggruppen og særligt mærkbart i uge 7. d) Ledelsesteamet. Personalesituationen i Viborg Kommune ved overgangen til skoleåret, 2016/2017, herunder især på lærerområdet hvor der sker reduktioner på en del af kommunens skoler. Der skal reduceres mere i antallet af lærere i Viborg Kommune, end der er opslået nye stillinger til. Det betyder lige nu at der er 8 lærere til overs, herunder en lærer der er ansat i en fast stilling på Skals Skole og SFO. Hans Mygind Andersen er overtallig lærer fra sommeren Ulbjerg SDI er kommet med i et internationalt projekt vedrørende Udeskole og udeundervisning. Nørre Nissum Seminarium er tovholder på projektet. Afdelingslederen gav en mundtlig orientering om det internationale projekt vedrørende Udeskole. Der blev omdelt et bilag på mødet i den anledning. Bilaget er vedhæftet referatet. Projektet omfatter 2 skoleår, nemlig 2016/2017 og 2017/2018. Der blev fra bestyrelsens side spurgt ind til projektet, herunder dokumentation og papirarbejde. Den del står Nørre Nissum Seminarium for. e) Andre. Intet at bemærke. 3. Ekskursioner, hytteture og lejrskoler i Skolefællesskabet, Skals/Ulbjerg. Hvordan håndterer vi fremadrettet dagsudflugter samt arrangementer med overnatning, jf. Lov 409 (lærernes arbejdstid og tilstedeværelse). På det seneste bestyrelsesmøde i februar måned 2016 blev det aftalt at tage dette punkt på dagsordenen. Bestyrelsen ønsker en drøftelse af, hvor eventuelle lejrskoler skal placeres i skoleforløbet, herunder om der skal være fælles lejrskole(r), Skals/Ulbjerg. Der tages endvidere en drøftelse af, hvordan bestyrelsen forholder sig til ture ud af huset, herunder nogle med overnatning. Her har der tidligere været gjort brug af forældreinvolvering. Lov 409, der afgrænser lærernes arbejdstid og tilstedeværelse, skal der tages behørigt hensyn til i forbindelse med drøftelsen. Der er endvidere et økonomisk aspekt, som ledelsesteamet vil redegøre for på mødet.

4 Ledelsesteamet redegjorde for de afledte økonomiske virkninger omkring planlagt arbejde efter kl Tiden til afvikling af lejrskoler m.v. kan indregnes i de deltagende læreres arbejdstid, men Skals Skole/SFO vil komme under pres med hensyn til at kunne fordele den almindelige undervisning på de tilbageværende lærere og pædagoger. Tillægget for tjeneste efter kl vil være med til at belaste skolernes økonomier. Bestyrelsen drøftede på denne baggrund omfanget og placeringen af disse arrangementer med overnatning. Brobygningslejrskolen på 6. årgang, Skals/Ulbjerg, prioriteres højt. Det blev endvidere foreslået at bringe forældrene sammen i forhold hertil. Lejrskolen på 8. årgang har anden prioritet. Bestyrelsen fandt dog også denne lejrskole vigtig, fordi den kan være et vigtigt tilbud i relation til fastholdelse af eleverne i udskolingen på Skals Skole/SFO. Varigheden (antal overnatninger) og placeringen (geografisk set) er også vigtig. Bestyrelsen tager den endelige beslutning i forbindelse med godkendelsen af timefordelingsplanen for skoleåret, 2016/2017. Der skal være sikkerhed for, at de pædagogiske medarbejdere på Skals Skole/SFO kan rumme de undervisningstimer, som timefordelingsplanen indeholder. I den forbindelse er det en timemæssig udfordring, at der bliver to klasser på 9. årgang næste skoleår. Ekskursioner og hytteture gennemføres som udgangspunkt som éndagsarrangementer. I tilfælde af overnatning gøres turene færdige med forældrehjælp. 4. Evaluering af den aldersintegrerede undervisning (AI) på Ulbjerg SDI trivsel og egne faglige test. Den aldersintegrerede undervisning (AI) har nu været i gang i cirka 7 måneder. Afdelingslederen afleverer på denne baggrund en slags midtvejsevaluering. Der blev på bestyrelsesmødet, mandag 1. februar 2016, udleveret bilag med oplysninger om den foretagne evaluering. Disse bilag bedes medbragt til aftenens møde. Bestyrelsen drøfter den fremlagte evaluering. Et omfattende bilagsmateriale blev omdelt på mødet. Afdelingslederen gennemgik systematisk bilagene, og bestyrelsen spurgte ind til udvalgte steder i materialet. Drøftelsen var grundig, og evalueringen var positiv. Der kommer endnu en evaluering af den aldersintegrerede undervisning senere på skoleåret. 5. Bestyrelsesvalg Valgmødet, torsdag 17. marts 2016 kl , i aulaen på Ulbjerg SDI. Forslag til program for aftenen. Skoleinspektøren har spurgt til, om afstemningen i forbindelse med et eventuelt kampvalg foregår digitalt, samt om det er muligt, at kandidaterne kan placere valgmateriale, så det er tilgængeligt for forældregruppen i Skolefællesskabet, Skals/Ulbjerg. Forslag til program: Kl Kl Oplæg om unge menneskers brug af de sociale medier v/ SSP-medarbejder i Viborg Kommune, Louise Ørum Skytt. Fremlæggelse af og debat om bestyrelsens lovpligtige årsberetning.

5 Kl Valgmøde med orientering om Skolebestyrelsesvalg 2016) samt med opstilling af kandidater og suppleanter til liste(r). Der er orienteret om Valgmødet på vore respektive intranet, og der er udsendt særskilt indbydelse til denne aften på Ulbjerg SDI. Skoleinspektøren havde spurgt på BU-forvaltningen om afstemningsform og placering af eventuelle valgmaterialer fra kandidaterne. Et eventuelt kampvalg vil ske ved digital afstemning. Valgmaterialer fra de opstillede kandidater kan ikke rummes i det centrale system. Der henvises i den anledning til vore to skolers intranet. Valgmødet står lige nu uden en ekstern oplægsholder, idet alle i SSP-organisationen er optaget på denne dato. De vil dog senere kunne give disse oplæg i forhold til elever og forældre på Skals Skole/SFO (og på Ulbjerg SDI, hvis der skønnes behov herfor). Det blev aftalt, hvordan rammen for valgmødet skal være, hvorefter indbydelserne omkring torsdag 17. marts 2016 bliver lagt på SkoleIntra. Bestyrelsesmedlemmerne kom med et par alternative forslag til oplægsholdere. Skoleinspektøren forsøger sig med en aftale med en af disse personer. Hvis en aftale ikke er mulig, så forkortes valgmødet. Starttidspunktet, kl , ligger dog fast. Afdelingslederen sørger for kaffe/te og en passende fortæring. 6. Skoleårets planlægning, 2016/2017. Tidsplaner for vore skolers planlægning. Forslag til timefordelingsplan for Skals Skole/SFO for det kommende skoleår. Ledelsesteamet fremlægger tidsplanen for skoleårets planlægning. Det undersøges i forbindelse hermed, om de planlagte bestyrelsesmøder og møder i vore kollegiale fora passer med tidsplanen. Tidsplanen for planlægningen på Skals Skole/SFO er vedlagt dagsordenen som bilag. Ledelsesteamet på Skals Skole/SFO fremlægger forslag til timefordelingsplan for skoleåret, 2016/2017, til drøftelse og indhenter bestyrelsens kommentarer hertil. Timefordelingsplanen skal endvidere til drøftelse på PUF-møde (lærergruppen), tirsdag 8. marts 2016, samt på MED-lokaludvalgsmøde (ekstraordinært møde der endnu ikke er datofastsat). Timefordelingsplanen vil først blive færdiggjort i løbet af mandagen, 7. marts 2016, hvorfor den vil blive omdelt på bestyrelsesmødet. Timefordelingsplanen omfattende Ulbjerg SDI er klar til behandling i bestyrelsen på mødet, mandag 4. april 2016, på Skals Skole/SFO. Tidsplanen blev fremlagt og taget til efterretning. Der skal ses på, om møderne i bestyrelse, MED-lokaludvalg og andre personale fora passer ind i tidsplanen, så alle kan komme orde i planlægningsprocessen. Forslaget til timefordelingsplan blev fremlagt og kommenteret. Det skal understreges, at der var tale om en endog meget foreløbig plan. Det endelige forslag til timefordelingsplan forventes fremlagt og vedtaget på bestyrelsesmødet, mandag 4. april Timefordelingsplanen for Ulbjerg SDI forventes forelagt bestyrelsen på samme møde. 7. Budgetforslag Ledelsesteamet fremlægger budgetforslag omfattende alle skolens afdelinger, herunder børnehaven Møllebakken, til bestyrelsens godkendelse. Budgetforslaget var til 1. behandling på det ekstraordinære bestyrelsesmøde, torsdag 25. februar 2016, hvilket kun afstedkom nogle få kommentarer. Der blev i den forbindelse hanket op i de anbefalinger og prioriteringer, som bestyrelsen bragte på

6 banen på det ordinære møde, mandag 1. februar Ledelsesteamet kunne ikke redegøre for fordelingen af lønmidler i kategorierne ledelse og personale, men vil spørge sekretærerne desangående. Flytningen af lønkroner, som er centralt bestemt, er beskrevet på et bilag, der er vedlagt dagsordenen som bilag. Ledelsesteamet har foretaget nogle få justeringer i relation til det oprindelige forslag. Der vil blive suppleret mundtligt omkring fordelingen til skolernes underafdelinger (detaljeringsgraden) på selve mødet. Det endelige budgetforslag vil tilgå bestyrelsen i løbet af mødedagen, mandag 7. marts 2016, herunder også budgettet for børnehaven Møllebakken. Fordelingen af lønkronerne mellem varme og kolde hænder (personale og ledelse) er beskrevet i det vedlagte bilag til dagsordenen. Der blev endvidere set på fordelingen af UV-midler (konto 508 og konto 509) på Skals Skole/SFO. Drøftelsen tog afsæt i en sammenligning af forbruget i 2015 og budgettet for 2016 på udvalgte kontonumre. De tilrettede budgetter samt budgettet for Møllebakken vil blive eftersendt i begyndelsen af uge 13. Bestyrelsen havde nogle spørgsmål til 4 5 poster, som ledelsesteamet skal have svar på hos sekretærerne og/eller hos økonomikonsulenten. De indhentede svar tages med i det eftersendte materiale (uge 13). Bestyrelsen godkendte med ovennævnte tilføjelser det fremlagte budget. 8. Valgfag, skoleåret 2016/2017. Der arbejdes lige nu på et samarbejde mellem overbygningsskolerne i område NORD og Viborg Ungdomsskole. Der har været afholdt to samarbejdsmøder vedrørende udbud af valgfag. Viften kan beskrives på denne måde: Det lokale valgfagsudbud (f.eks. 6 valgfag på Skals Skole/SFO), supplerende valgfag på Viborg Ungdomsskole, valgfagsundervisning af lærere fra Viborg Ungdomsskole, men på de lokale folkeskole, og endelig såkaldte talentvalgfag der udbydes af ungdomsuddannelserne, f.eks. gymnasierne og Mercantec. Ledelsesteamet gennemgår de mange muligheder på baggrund af et bilagsmateriale, der omdeles på bestyrelsesmødet. Ledelsesteamet gennemgik kort valgfagsmulighederne og uddelte samtidig et bilag desangående. Samlet set kan Skals Skole/SFO, Viborg Ungdomsskole og Ungdomsuddannelserne i Viborg Kommune præstere en fornem valgfagsvifte. Bestyrelsen vil blive præsenteret for den samlede valgfagsfolder, når den er på plads. Ansøgningsfristen til Viborg-tilbuddene er fastsat til, onsdag 15. juni Eventuelt. Der kom en del spørgsmål frem under dette punkt (svarene foreligger på bestyrelsens møde i april måned): Kan Ulbjerg-børn gå i SFO-klub på Skals Skole/SFO? Konfirmationsforberedelsens og konfirmationernes placering i 2017? Der afholdes møde med præsterne om forberedelsens placering, torsdag 31. marts 2016 kl (konfirmationsforberedelsen kan nu udgøre en del af den understøttende undervisning, jf. Viborg Kommunes ansøgning herom). Legeplads for mellemgruppen på Skals Skole/SFO (forældrehenvendelse). Tages med som punkt på bestyrelsesmødet i april måned 2016.

7 Fastelavnsarrangementer på vore skoler bør placeres om mandagen. Chat-sagen på 7. årgang. Intet nyt at berette. Den fysiske overvågning med registrering af alle elevbevægelser samt aflåsning af døre og skabe virker. Der er ikke droppet sedler, siden dette tiltag blev iværksat. Ordningen kører frem til påskefriheden. Ny forældreorientering og ny strategi! Der blev afslutningsvis peget på det sidste møde for den nuværende bestyrelse, nærmere bestemt mødet, mandag 13. juni Her indbydes både gamle og nye bestyrelsesmedlemmer konceptet blev døbt, Grill for alle, og tages op på et af de kommende møder! Næste møde: Mandag 4. april 2016 kl i fællesrummet P I på Skals Skole/SFO.

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 2. marts 2015 kl. 19.30 22.00 (Bemærk det ændrede begyndelsestidspunkt) Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Preben

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 1. februar 2016 kl. 19.00 22.00 Mødested Skals Skole/SFO (kantinen) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand Vivian

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Torsdag 2. marts 2017 kl. 19.00 21.30 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 13. juni 2016 kl. 18.00 19.30 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde Skals/Ulbjerg skolefællesskab den 17/ Referat skolebestyrelsesmøde for Skals/Ulbjerg skolefællesskab

Bestyrelsesmøde Skals/Ulbjerg skolefællesskab den 17/ Referat skolebestyrelsesmøde for Skals/Ulbjerg skolefællesskab Referat skolebestyrelsesmøde for Skals/Ulbjerg skolefællesskab Dato: 17/5 2018 Tidspunkt: kl. 19.00-21.30 Sted: Skals Skole Mødeleder: Bestyrelsesformanden Sekretariat/referent: Ledelsesteamet Ivan Flarup

Læs mere

Oversigt over dagsorden:

Oversigt over dagsorden: Oversigt over dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser 3. Punkter til fremtidige møder 4. Legepladsudvalget 5. Møllebakken - Fremtiden (Bilag 1.1, 1.2, 1.3) 6. Økonomi (Bilag 2) 7. Pædagogisk

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 15. juni 2015 kl. 18.00 22.00 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand Vivian

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 13. april 2015 kl. 19.00 22.00 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand Vivian

Læs mere

Godkendelse af dagsorden (B)

Godkendelse af dagsorden (B) til skolebestyrelsesmøde - Skals/Ulbjerg Skolefællesskab Dato: 12/4 2018 spunkt: kl. 19.00-21.30 Sted: Ulbjerg skole Mødeleder: Bestyrelsesformanden Kirsten Frederiksen, medarbejderrepræsentant - lærer

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 7. december 2015 kl

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 7. december 2015 kl REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 7. december 2015 kl. 18.00 22.00 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet og personalerummet i P I) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Tirsdag 2. maj 2017 kl. 19.00 21.30 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand Preben

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 5. oktober 2015 kl. 19.00 22.00 Mødested Skals Skole/SFO (kantinen) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand Vivian

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Tirsdag 13. september 2016 kl

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Tirsdag 13. september 2016 kl REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Tirsdag 13. september 2016 kl. 19.00 21.30 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 24. august 2015 kl

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 24. august 2015 kl REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 24. august 2015 kl. 19.00 22.00 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Afbud Sekretariat/ referent Referat udsendt

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Ulbjerg SDI (i det spritnye personalerum)

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Ulbjerg SDI (i det spritnye personalerum) REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Torsdag 21. august 2014 kl. 19.00 22.00 Mødested Ulbjerg SDI (i det spritnye personalerum) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mødested Tirsdag 6. februar 2018 kl. 19.30 22.00 BEMÆRK ændret start- og sluttidspunkt! Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Thomas

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 1. december 2014 kl. 18.00 22.00

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 1. december 2014 kl. 18.00 22.00 REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 1. december 2014 kl. 18.00 22.00 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 13. november 2014 kl. 19.00 22.00

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 13. november 2014 kl. 19.00 22.00 REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 13. november 2014 kl. 19.00 22.00 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P 1) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Torsdag 3. november 2016 kl. 19.00 21.30 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Ulbjerg SDI (personalerummet)

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Ulbjerg SDI (personalerummet) REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 3. april 2017 kl. 19.00 21.30 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand Preben

Læs mere

REFERAT. Personalerummet, Elkjær Gammelbyvej 41, Grønbjerg, 7323 Give. Preben Skov Christensen

REFERAT. Personalerummet, Elkjær Gammelbyvej 41, Grønbjerg, 7323 Give. Preben Skov Christensen REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 8. maj 2014 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Elkjær Gammelbyvej 41, Grønbjerg, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge Svend Aage Søholt - afbud

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Tirsdag 23. maj 2017 kl BEMÆRK ændret sluttidspunkt! Ulbjerg SDI (personalerummet)

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Tirsdag 23. maj 2017 kl BEMÆRK ændret sluttidspunkt! Ulbjerg SDI (personalerummet) REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mødested Tirsdag 23. maj 2017 kl. 19.00 20.30 BEMÆRK ændret sluttidspunkt! Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Thomas Mathias Madsen,

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Ulbjerg SDI (personalerummet)

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Ulbjerg SDI (personalerummet) REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Torsdag 13. oktober 2016 kl. 19.00 21.30 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand Preben

Læs mere

Referat. torsdag, den 7. marts 2013 kl. 19.00-21.30. på skolens kontor

Referat. torsdag, den 7. marts 2013 kl. 19.00-21.30. på skolens kontor 1 af 5 Skals Skole Referat torsdag, den 7. marts 2013 kl. 19.00-21.30 på skolens kontor Mødetype: Ordinært skolebestyrelsesmøde Mødeleder: Preben Dalsgaard Pedersen Deltagere: Preben Dalsgaard Pedersen

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Torsdag 15. juni 2017 kl. 18.00 22.00 BEMÆRK ændret start- og sluttidspunkt! Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Thomas

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 12. december 2016 kl

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 12. december 2016 kl REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 12. december 2016 kl. 18.30 22.00 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand Preben

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg ORDSTYRER: Viggo W. Schmidt REFERENT: Flemming Nielsen FRAVÆRENDE: Christina Lorenz REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL. 17.00-19.00 i skolens mødelokale Solbjerg Pkt. 21 Godkendelse

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Referat. onsdag, den 6. februar 2013 kl på skolens kontor

Referat. onsdag, den 6. februar 2013 kl på skolens kontor 1 af 7 Skals Skole Referat onsdag, den 6. februar 2013 kl. 19.00-21.30 på skolens kontor Mødetype: Ordinært skolebestyrelsesmøde Mødeleder: Preben Dalsgaard Pedersen Deltagere: Preben Dalsgaard Pedersen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen HJ Gitte Olsson FL Henrik H. Mikkelsen

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 24. oktober 2017 Tid: 18.00 21.00 - aftensmad fra 17.30 Sted: Personalerummet Forbered: Medbring: Læs Minianalysen Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019

Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019 Sdr. Vang Skole Dato 24. januar 2019 Referant Ebbe Weng Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-18.30

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 2. november 2015 kl

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 2. november 2015 kl REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 2. november 2015 kl. 19.00 22.00 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand

Læs mere

Mødedato Mødested Mødetidspunkt Gl. Kongevej 3, 6070 Christiansfeld

Mødedato Mødested Mødetidspunkt Gl. Kongevej 3, 6070 Christiansfeld Christiansfeld Skole Dato 05.03.18 Udsendt af Poul Fremmelev Dagsorden Afbud til Poul Fremmelev Direkte telefon 2917 0240 E-mail poufr@kolding.dk Møde om Skolebestyrelsen 5 Møde nr. Mødedato Mødested Mødetidspunkt

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid 23. marts 2015 klokken 19.00 Møde nr. Møde nr. 24 Mødelokale 82 Åbne sager Lukkede sager 0 Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt Afbud

Læs mere

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. ONSDAG DEN 25. JANUAR 2012 KL. 19.00 På Dalgasafdelingen. Referat

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. ONSDAG DEN 25. JANUAR 2012 KL. 19.00 På Dalgasafdelingen. Referat ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Referat ONSDAG DEN 25. JANUAR 2012 KL. 19.00 På Dalgasafdelingen DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Elevråd Dalgas 3. Opfølgning fra sidste

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 22. august 2019 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-19.30

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde i Dagtilbud Hovedgård d. 9. oktober 2018 kl I Vildrosen

Referat af Bestyrelsesmøde i Dagtilbud Hovedgård d. 9. oktober 2018 kl I Vildrosen Referat af Bestyrelsesmøde i Dagtilbud Hovedgård d. 9. oktober 2018 kl. 19.00-21.15 I Vildrosen Afbud: Cathe Punktets Tema art Punkter til evt. 1. I Nyt fra formanden Orientering om, hvad der er af nyt

Læs mere

På skoler, som har specialklasser på mindst 3 klassetrin, skal forældrerepræsentationen for specialklasserne udgøre mindst 1.

På skoler, som har specialklasser på mindst 3 klassetrin, skal forældrerepræsentationen for specialklasserne udgøre mindst 1. 1 of 6 Styrelsesvedtægt for Syddjurs Kommunes Skolevæsen Kapitel 1 Skolebestyrelsen 1 Ved hver skole oprettes en skolebestyrelse bestående af 7 forældrerepræsentanter, 2 medarbejderrepræsentanter og 2

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Dorte Grønbæk Jensen van Mieghem, Per Horn Petersen og Afbud

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Dorte Grønbæk Jensen van Mieghem, Per Horn Petersen og Afbud REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Tirsdag 10. januar 2017 kl. 19.00 21.30 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand

Læs mere

Referat af det konstituerende skolebestyrelsesmøde tirsdag d kl i personalerummet, Nørre Nissum skole

Referat af det konstituerende skolebestyrelsesmøde tirsdag d kl i personalerummet, Nørre Nissum skole Referat af det konstituerende skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 21.03.17 kl. 17.30 18.30 i personalerummet, Nørre Nissum skole ********************************************************************************

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Arresø Skole Tirsdag den 29. april 2014 kl på Magleblik Skoleafdeling - Kursuslokalet Referat Indholdsfortegnelse

Skolebestyrelsesmøde Arresø Skole Tirsdag den 29. april 2014 kl på Magleblik Skoleafdeling - Kursuslokalet Referat Indholdsfortegnelse Skolebestyrelsesmøde Arresø Skole Tirsdag den 29. april 2014 kl. 19.00 21.30 på Magleblik Skoleafdeling - Kursuslokalet Referat Indholdsfortegnelse Godkendelse af dagsorden... 2 Skolereformen... 2 Skolebestyrelsesvalg...

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Onsdag den 19. juni 2013 kl. 18.00 Møde nr. Mødelokale Forplejning Skolebestyrelse nr. 9 (tidligere møde blev aflyst) Nr. 82 på kontorgangen

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 14. Juni 2017 klokken 18.00 21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Dina

Læs mere

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag.

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag. REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 15.9.2014 Personalerummet 18.00 21.00 Deltagere Skolebestyrelsen Evt. afbud bedes meddelt til Direkte

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 18. august 2016 kl. 18.00-20.30 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Charlotte Drue Claus Hauritz

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 24. august 2011 Deltagere Forældrevalgte: Dorthe Lund Thomsen Kirsten Marie Fyhn Svend Aage Søholt Marie Drage Nissen - afbud Dorte Nørtoft Frydensbjerg - afbud

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Onsdag 6. september 2017 kl. 19.00 21.30 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 22. maj 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED Dagsorden og referat Dato: Tid: 18.30-20.30 Sted: Strandskolen 11.oktober 2017 Sandwich fra Kl.18.30-Grundet årsmødet med forældreråd Ordstyrer: Marie(Formand) Fraværende: Kofi Referent: Gitte Nielsen

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 20. juni 2018 Dragør Skole Lærerværelset Kl til 21.00

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 20. juni 2018 Dragør Skole Lærerværelset Kl til 21.00 Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 20. juni 2018 Dragør Skole Lærerværelset Kl. 18.30 til 21.00 Medlemmer: Forældrerepræsentanter Syd: Annette Rahbek, Maud Bodholdt og Jan Hestetræet. Forældrerepræsentanter

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst Mødedato, sted og -tid: Deltagere: Mødeinformation Fraværende: Tirsdag den 12. december 2017, kl 17.30 19.30 på Rødbyafdelingen, Byskolevej 1, 4970 Rødby. Der serveres et let måltid samt vand, kaffe og

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Tilstede: Sanne Hansen, Kirsten Knudsen, Helle Ertmann, Helle Nissen, Ruth Haltrup, Tina Nielsen, Rikke Rasmussen, Hanne Frisgaard og Lene

Læs mere

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen Skolebestyrelsen Brobyskolerne. Møde nr. 5 Skoleåret 2013/ 2014 Deltager: SKB: Berit, Per, Sussie, Camilla, Pernille, Maja D, Maja J. Ansatte: AH, HJE, DB, BL, HG, PM, BN Afbud: GG, Susie, Maja J, Pernille,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE Skolebestyrelsesmøde Torsdag d. 03.05.18 kl. 19.00-21.30 Store mødelokale HE Fremmødte: Anders, Jacob, Tine, Fredrik, Lone, Ken, John, Mette, Merete, Karl, Trine, Thomas (kommer senere) Afbud: Mahmed Godkendel

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 8/5 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Michael Vendelboe Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Michelle Vinther og Louise Høholt Mødeleder: Christian E. Afbud fra: Peder og Anton. Elevdeltagelse:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 02.05 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 20. juni 2019 Tid: 18.00 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Sted: Personalerummet Forbered: Orienter dig i de vedlagte bilag Mødedeltagere:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 6. februar 2008 kl. 17.30 21.00 (Lisbeth klargør lokalet og Peter giver lagkage) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Forretningsorden for Fællesbestyrelsen i Vivild Børneby

Forretningsorden for Fællesbestyrelsen i Vivild Børneby Forretningsorden for Fællesbestyrelsen i Vivild Børneby 1 Forretningsordenens område Denne forretningsorden er gældende for Vivild børnebys fællesbestyrelse. 2 Bestyrelsens sammensætning Fællesbestyrelsen

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Tirsdag 12. december 2017 kl

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Tirsdag 12. december 2017 kl REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Tirsdag 12. december 2017 kl. 18.00 22.00 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand Preben

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Til stede: Danny, Charlotte, Thorkild, Helena, Christina, Tania, Nadja (kom sent), Karina, Carsten, Laila og Jes Husk

Læs mere

Lock-out Bestyrelsen følger udviklingen nøje og drøfter løbende situationen.

Lock-out Bestyrelsen følger udviklingen nøje og drøfter løbende situationen. Orientering fra bestyrelsesmødet onsdag den 12. juni 2013 Meddelelse fra bestyrelsesformanden Bestyrelsesmedlem Mette Thorsen udtræder af skolebestyrelsen, da hun fraflytter Aarhus. Ib Kimose, der er valgt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset..

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset.. 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Punkt 10 udgår og erstattes med Sundhed. Punkt 9 s op til punkt 4a. 3. Nyt fra elevrådene Intet elevrådet inviteres til næste møde. 4. Budget

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 7. december 2010. Punkt 1 Trafikpolitik... 36. Punkt 2 Cykelhjelm... 37. Punkt 3 Klassedannelser 0. årgang...

Skolebestyrelsesmøde 7. december 2010. Punkt 1 Trafikpolitik... 36. Punkt 2 Cykelhjelm... 37. Punkt 3 Klassedannelser 0. årgang... RMM 35 Dagsorden: Punkt 1 Trafikpolitik... 36 Punkt 2 Cykelhjelm... 37 Punkt 3 Klassedannelser 0. årgang... 38 Punkt 4 Skolestruktur... 38 Punkt 5 Orientering fra formanden... 39 Punkt 6 Orientering fra

Læs mere

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 24. august kl i personalerummet

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 24. august kl i personalerummet Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 24. august kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 11 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 3. oktober 2018 Kl. 18:00-20:30, lokale 37

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 3. oktober 2018 Kl. 18:00-20:30, lokale 37 Skolebestyrelsesmøde onsdag den 3. oktober 2018 Kl. 18:00-20:30, lokale 37 Der vil blive serveret en let servering på mødet. Skolebestyrelsen: Forældrevalgte: Mette Højby Germansen (Formand), Marie Lundberg

Læs mere

2. Kommentar til referat Referat er godkendt

2. Kommentar til referat Referat er godkendt Møde: Skolebestyrelsesmøde på Kattegatskolen Dato: 27. august 2013. Alle indkaldte personer: Jesper Karlsen, Claus Mathiesen, Tim Revsbeck, Kristian Hoberg, Guylene Bønløkke, Bent Andersen, Lone Degn,

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Afd. Vandel, Mødelokalet

Afd. Vandel, Mødelokalet Firehøjeskolen Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Afd. Vandel, Mødelokalet Mødet påbegyndt kl. 18:00 Mødet afsluttet kl. 21:00 7.6.2017 Deltagere Mette Rask Nielsen, Martin Fogh Skovlyst, Helen Bruun,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00 Børnehusene Nivå Jane Sys Toftesgaard Telefon 72 56 53 44 JSTO@fredensborg.dk I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå 1.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Afd. Nørup, Personalerummet

Afd. Nørup, Personalerummet Firehøjeskolen Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Afd. Nørup, Personalerummet Mødet påbegyndt kl. 18:30 Mødet afsluttet kl. 21:30 7.3.2017 Deltagere Martin Fogh Skovlyst, Helen Bruun, Lene Klindt Antonsen,

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde Møde: Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde Dato: Mandag d. 2. juni 2014 Tid: 18.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen + SFO-afdelingsleder Kirsten Lundager Afbud: Søren Kaj Mortensen, Carsten Buch Mødeleder:

Læs mere

Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 31. maj 2017 kl på Lillerød.

Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 31. maj 2017 kl på Lillerød. Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE 31. maj 2017 kl. 18.00-20.30 på. Deltagere: Lau Gottschalk Nygaard, Thomas Bach Agerslev, Maiken Gersby, Johnny Lehmann, Marlene Marager, Didde Steinmann, Dorte Salomonsen,

Læs mere

Svar på spørgsmål stillet i forlængelse af møde med TR erne

Svar på spørgsmål stillet i forlængelse af møde med TR erne Svar på spørgsmål stillet i forlængelse af møde med TR erne AP Møller projektet Hvilken information er givet til medarbejderne? Ledelserne på skolerne har orienteret personalet om AP Møller ansøgningen.

Læs mere

Referat for skolebestyrelsesmøde

Referat for skolebestyrelsesmøde Referat for skolebestyrelsesmøde Dato 10. december 2018 Klokkeslæt 17.30-21.00 Sted Mødeleder Personalerummet Ikær, Torvegade 75, 7323 Give Carsten Nieleboch Mødedeltager Forældrerepræsentanter Daniel

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 30-09-2019 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Helle, Lise-Lotte, Mads Inviterede: Suppleant er indkaldt, men har desværre ikke mulighed for at deltage Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk REFERAT Mødedato Mandag 19/2-2018 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden af

Læs mere

Østskolen. Kommende møder: (Afd. Rollo), 10/ seminar, (Afd. Karise), (Afd. Hylleholt)

Østskolen. Kommende møder: (Afd. Rollo), 10/ seminar, (Afd. Karise), (Afd. Hylleholt) Kommende møder: 9.4.2015 (Afd. Rollo), 10/11.4.2015 seminar, 12.5.2015 (Afd. Karise), 11.6.2015 (Afd. Hylleholt) Mødedato: 11.3.2015. kl. 19-21.30 Sted: Afdeling Hylleholt Skolebestyrelsen ved Østskolen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 25. oktober klokken 19.00-21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Kristian

Læs mere

Dagsorden og referat godkendes. Bjarke Referat: Velkommen til Gitte Kondrup, som er ny tilforordnet byrådsrepræsentant i skolebestyrelsen.

Dagsorden og referat godkendes. Bjarke Referat: Velkommen til Gitte Kondrup, som er ny tilforordnet byrådsrepræsentant i skolebestyrelsen. Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 11. april Kl. 17.30 20.00 Personalerummet på 1. sal Møde nr.: 6 Mødeleder: Fraværende: Afbud: Peter G., Peter N., Mette, Stig, Viggo, Trine Devantier Kallestrup

Læs mere