1) Godkendelse og underskrivelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1) Godkendelse og underskrivelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Referat Bestyrelsesmøde Deltagere Afbud - Jens Lauritzen, Formand - Birger Thomsen, Næstformand, formand for FOA, udpeget af LO - Lene Yding, Rektor - Ole Lund Kjeldsen, Vicerektor - Brian Bertelsen, DA/DI - Peter Thomsen, AMU - Rikke H. Belcher, Udpeget af medarbejderne - Nicolai Fernandez, Udpeget af medarbejderne - Anni Stilling, UU-leder og udpeget af bestyrelsen ved selvsupplering - Lis Mancini, Medlem af regionsrådet og udpeget af regionsrådet for Region Nordjylland - Palle Rasmussen, Professor og udpeget af Aalborg Universitet - Kirsten Ravn Bundgaard, Professionshøjskolen UCN - Kursistrepræsentanter er endnu ikke udpeget Mødeleder - Jens Lauritzen 1) Godkendelse og underskrivelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Ingen kommentarer, referat blev underskrevet 2) Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 3) Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde Ingen beslutninger, der skulle følges op på. 4) Økonomi: Andet kvartals regnskab og budgetopfølgning Økonomisk status, se bilag 1 fra dagsordenen. VUC&hf Nordjylland havde underskud på cirka 2,5 millioner efter 1. kvartal. Efter andet kvartal underskud på 5,392 millioner. 2. kvartals regnskab følger dermed tendensen fra 1. kvartal: Der er lille vækst i indtægten, men den modsvarer ikke lønudgiverne. Det har ikke været muligt at gøre noget ved dette i slutningen af et skoleår, da holdene er etableret tilbage i januar, og lærerne er ansat. Men første halvårs resultat har betydning fra planlægningen af indeværende skoleår. I lyset af tilmeldingen til efteråret undervisning forventer vi en mindre tilbagegang i aktiviteten dette skoleår. Sammen med resultatet fra første halvår betyder det, at en række midlertidigt ansatte er stoppet ved skoleårets afslutning, flere medarbejdere er udlånt helt eller delvist mellem VUC's afdelinger, nogle er justeret ned i tid, nogle er fratrådt, og endelig har vi været nødt til at afskedige et mindre antal årsværk blandt de fastansatte medarbejdere. Derudover er der reguleret i holdstørrelse, og flere lærere har fået flere lektioner. Efter disse tilpasninger estimeres der nu med et lille minus på 1,1 million som det samlende resultat for Driftsudgifterne følger budgettet, så her er der ikke lavet større tilpasninger. Lene supplerede med, at vi i denne omgang har kunnet undgå større personalereduktioner, fordi organisationen har været meget fleksibel Der har været stor fleksibilitet og villighed til at finde løsninger på tværs af afdelinger fra såvel medarbejdere som ledelse.

2 Nicolai supplerede med, at medarbejdersiden mærker en ledelse, der har stort fokus på at planlægge, og at det i år er mærkbart for lærerne, at der effektiviseres som resultat af besparelserne på taxametrene. Ledelsen indstiller, at man ikke reviderer budgettet, men at ledelsen følger op på dette estimat. Bestyrelsen godkender det tilrettede estimat. 5) Virksomhedsplan 2017 halvårsstatus Lene gav status på virksomhedsplanen (se status i bilag til referatet). Bestyrelsen spurgte til, om lærere og andre medarbejdere også kunne indgå i nationale netværk. Forskellige muligheder for dette blev drøftet: Formålet skulle være, at andre medarbejdere end ledelsen mødes med medarbejdere fra andre institutioner uformelt og taler om dagligdagen og daglige udfordringer, således at medarbejdere kan bakke hinanden op på tværs af skoler. Fyraftensmøder kunne være en ide vi kunne med fordel inviterer til møderne Det må meget gerne være medarbejderne, der tager initiativ og så ledelsen, der bakker op (fx ved at stille lokaler osv. til rådighed). Bestyrelsen tog halvårsstatus til efterretning og håber, at ledelsen arbejder videre i samme bane. 6) Virksomhedsplan og budget for 2018 Som led i udarbejdelsen af virksomhedsplanen og budget for 2018 foreslås det, at bestyrelsens ønske om en halv temadag indgår i processen, således at bestyrelse og forstandergruppen i fællesskab drøfter og kvalificerer ledelsens videre arbejde med det oplæg til virksomhedsplan, som ledelsen har udarbejdet og som kommer til at danne grundlag for budgettet. Ledelsen foreslår, at vi i 2018 arbejder videre med de fire fokusområder, der indgår i virksomhedsplanen 2017 og at der samtidigt gøres plads til det endnu ukendte resultat af de politiske forhandlinger om det forberedende område (FGU), sekundært VEU. Dette blev drøftet, og det blev besluttet, at der arbejdes videre med indsatsområderne fra Jens opfordrer alle til at tænke længere frem end 2018, fx hvordan ser VUC ud i Det blev aftalt, at ledelsen til temamødet kommer med en skitsering af, hvor langt vi kan tænke ud i rammerne hvor langt kan vi fx tale ift. digitalisering. Vi vil være eksperter på at tilbyde det vi er sat i verden til, så vi skal drøfte, hvordan vi kan flytte denne organisation og hvor vi kan tillade os at presse rammerne i fremtiden? Hvis I har input, som I gerne vil have med på temadagen, så meld ind til Lene eller Katrina. 7) Klasseloft for 2-årigt hf Der er 1. tælledato for 1. årsklasserne hhv. 9. november (Aalborg) og 10. november (Hjørring) med indberetningsdato til ministeriet 15. december og for 2. årsklasserne er tælledatoen stadig efter gamle regler 6. september (Aalborg) og 11. september (Hjørring) med indberetningsdato til ministeriet den 15. september. Derfor har vi endnu ikke de faktiske tal til indberetningen.

3 Det indstilles, at bestyrelsen bemyndiger bestyrelsesformanden til at godkende opgørelsen af klassekvotienten på indberetningstidspunktet. Status er d.d. således: Aalborg 2. år Aa6f - 24 Aa6m - 23 Aa6p 21 Hjørring 2. år Hh6q - 24 Hh6r - 18 Hh6v 22 Aalborg 1. år Aa7f - 29 Aa7k - 30 Aa7m - 26 Aa7p 28 Hjørring 1. år Hh7t - 32 Hh7z - 30 Bestyrelsen gav bemyndigelse til bestyrelsesformanden. 8) Andre punkter som forstander eller bestyrelsen ønsker til orientering og drøftelse - Kort status på den aktuelle uddannelsespolitiske situation (FGU, VEU) Forhandlingerne er genoptaget efter sommerferien. Danske HF & VUC fokuserer stadig på, at 25 år ikke er en ensrettet målgruppe. De opfordrer til, at politikerne ser, hvordan de nuværende institutioner faktisk gør, og hvordan der kunne laves bedre samarbejde med kommunerne i stedet for blot at ville lave en ny skole. - Orientering om udbud af Danskuddannelsen Danskuddannelsen er nu kommet i udbud i Mariagerfjord kommune. Ole fortalte, at VUC er ved at regne sig frem til at kunne give et kvalificeret bud på, hvad vi kan/skal byde på. Udbuddet er ændret, så det er 30 % betaling ved start og 70 % betaling ved bestået (hvor det før var 50/50). I udbudsmaterialet vægtes økonomi med 45 %, mens kvalitet vægtes med 55 % VUC forbereder Danskuddannelsen er også i udbud i Rebild kommune, Hjørring kommune og Brønderslev kommune. Her er udbudsdetaljerne lidt anderledes end i Mariagerfjord kommune. VUC byder på Danskuddannelserne, fordi vi mener, at det hænger naturligt sammen med VUC s uddannelsesudbud, og vi har god erfaring med at løse opgaven i Mariagerfjord kommune. o Bestyrelsen orienteres når udbudsprocessen er gennemført. - Orientering om henvendelse fra STUK vedr. årsrapport og revisionsprotokol 2016 (orientering ved ledelsen) Se svar og uddybende svar i bilag Derudover har Lene talt med STUK telefonisk, og det lader til, at de nu har fået de svar, de har brug for. Bestyrelsen tager dette til efterretning. - Julegaver til ansatte. Ledelsen ønsker at høre bestyrelsens holdning Bestyrelsen anbefaler, at ansatte og bestyrelse får julegaver af en pris på ca. 300 kr. - Fejl i momskontering I forbindelse med implementeringen af de nye styringsregler på FVU- og OBU-området har vi

4 foretaget en grundig gennemgang af vores håndtering af tilskud i forhold til vores driftsoverenskomstparter med henblik på at fastlægge vores nye arbejdsgange. I denne gennemgang har vi fundet en gentagen fejl i vores håndtering af den momskontering, som ligger til grund for ministeriets udbetaling af momskompensation til vores institution. Dette er vi nu er ved at undersøge nærmere, og vi har bedt vores revisor om assistance hertil. Vi har allerede gjort STUK opmærksom på, at vi har registreret dette problem, og at vi sender STUK en redegørelse, når vores undersøgelse er tilendebragt, hvilket vil ske så hurtigt, det er er muligt. Herefter ønsker vi STUK s vurdering og vejledning i forhold til fejlen. Fejlen er nu rettet (så den ikke sker fremover). Revisor er sat på sagen for at undersøge de nærmere detaljer. - Opsamling på studietur til VUC Fyn Bestyrelsen var enige om, at det var en god dag. 9) Eventuel beslutning om, hvilken information, der skal videregives til medarbejdere Ingen beslutninger, der skal bringes videre. 10) Eventuelt Kirsten Bundgaard er ikke længere ansat på UCN, hvorfor hun udtræder af bestyrelsen. Lene og Jens skriver til UCN, at de bedes udpege en ny til bestyrelsen for resten af bestyrelsesperioden. Oles funktionsbeskrivelse er ændret, idet vi har adskilt økonomichefopgaven fra vicerektoropgaven. Lene og Ole repræsenterer fortsat ledelsen på bestyrelsesmøderne. Når der er brug for orientering og drøftelse af økonomien, indkaldes den nye økonomi- og administrationschef og deltager i behandlingen af de relevante punkter. Ny økonomi- og administrationschef Marlene Brogaard Petersen er ansat og tiltrådte den 1. september. Hun bliver præsenteret for bestyrelsen på næste møde. Ikke andet til eventuelt. Kommende møder - D. 8/ : Temamøde kl D. 11/ : Møde kl D. 30/1-2018: Møde kl D. 21/3-2018: Møde kl Kl : Evaluering med John Chr. Aasted Denne er udført i samarbejde med konsulentfirmaet Aasted Consult - Aalborg, og John Chr. Aasted forlagde evalueringen, og bestyrelsen debatterede resultaterne. Det forelagte materiale er vedhæftet som bilag, ajourført med de væsentligste elementer fra debatten.

5 Som et særligt opfølgningspunkt blev besluttet, at der skal laves et punktvis overblik over et forbedret introduktionsprogram til nye, fremtidige bestyrelsesmedlemmer. Der skal ske hensyntagen til den tid, man som bestyrelsesmedlem kan lægge i det, ligesom en forventningsafstemning ift. bestyrelsesmedlemmets rolle bør indgå. Økonomidelen er fortsat et vigtigt element i introduktionen, og der også et ønske om en bedre introduktion til de mest anvendte forkortelser m.v. Lene og Ole tager hånd herom og forelægger på et kommende bestyrelsesmøde. Endvidere var der ønske om en digital bestyrelsesplatform a la "First Agenda". Lene undersøger nærmere. Formanden sammenfattede, at evalueringen viser et tilfredsstillende billede, og herunder at bestyrelsen har haft de kompetencer, der skal til, og at man har været god til at følge tingene op. Forskellige kompetencer er en fordel, også fremadrettet. Se bilag for yderligere information om evalueringen. Referent: Katrina Bergen

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland 16. sept. 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. september 2015 kl. 15-17 Forud for bestyrelsesmødet rundvisning af netop indviede lokaler og hal på Fem Høje,

Læs mere

Mandag den 8. september 2014 kl på Vesterbro 14 st. th., Aalborg

Mandag den 8. september 2014 kl på Vesterbro 14 st. th., Aalborg Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk Den 15. september 2014 Godkendt udkast til referat af Bestyrelsesmøde Mandag

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 26. marts 2015 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 25. marts 2015, kl. 15-17 Afbud: Kirsten Bundgaard Mathias Rump Hansen Palle Rasmussen

Læs mere

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk Den 15. december 2015 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

onsdag den 26. marts 2014 kl

onsdag den 26. marts 2014 kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 27. marts 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Afbud: Niels Horsted Torben Nielsen Lis Mancini onsdag den 26. marts 2014 kl. 15-17 Revisor Peter

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken 17.00 19.00. Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Vi serverer lidt smørrebrød ca. 18.30. Holstebro den 22. maj 2014 1. Valg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant. Steffen Lund, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau

Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant. Steffen Lund, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau REFERAT Bestyrelsesmøde 7. december 2018 6. december 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Lars Tonø, Roskilde kommune Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

2. Kulturaftale Nordjyllands årsregnskab 2011 Kulturaftale Nordjyllands reviderede årsregnskab skal indsendes til Kulturministeriet i september 2012.

2. Kulturaftale Nordjyllands årsregnskab 2011 Kulturaftale Nordjyllands reviderede årsregnskab skal indsendes til Kulturministeriet i september 2012. Møde i politisk ledelse onsdag den 5. september kl. 08.30-10.00 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø, mødelokale 2 Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold Larsen, Thisted Kommune

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00) 8. september 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 4. april 2017 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 010 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen Nanna

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 13. juni 2017 kl. 16.00 i konferencelokalet Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse af referat fra

Læs mere

Skanderborg Forsyningsvirksomhed A/S. Protokol af bestyrelsesmøde 6. maj 2015 kl. 16.30-21.30 på Døjsøvej 1, Skanderborg

Skanderborg Forsyningsvirksomhed A/S. Protokol af bestyrelsesmøde 6. maj 2015 kl. 16.30-21.30 på Døjsøvej 1, Skanderborg Skanderborg Forsyningsvirksomhed A/S Protokol af bestyrelsesmøde 6. maj 2015 kl. 16.30-21.30 på Døjsøvej 1, Skanderborg Bestyrelsesmøde den 6. maj 2015 Deltagere: Henrik Müller (formand og mødeleder) Martin

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde 36 for VUC Djursland den 290414 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse

Referat til bestyrelsesmøde 36 for VUC Djursland den 290414 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Konstituering... 2 1.1 Konstituering... 2 1.2 Vedtægter og forretningsorden... 2 1.3 VEU valg... 2 1.4 Overdragelse af personaleansvar... 2 1.5 Mødestruktur... 2 2 Status på skolen...

Læs mere

torsdag den 4. april 2013 på Vesterbro 14 st. th., Aalborg 1. Godkendelse og underskrivelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

torsdag den 4. april 2013 på Vesterbro 14 st. th., Aalborg 1. Godkendelse og underskrivelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 8. april 2013 Godkendt udkast til referat af bestyrelsesmøde Afbud: Palle Rasmussen Anni Stilling Grethe V. Thuesen Lasse Breddam torsdag den 4. april 2013 på

Læs mere

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold.

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold. Forretningsorden for bestyrelsen på Forretningsordenen er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. Juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse, mv. og 14 i vedtægterne

Læs mere

Bestyrelsesmøde DAGSORDEN M. REFERAT. Punkt Emne Est. tidsforbrug

Bestyrelsesmøde DAGSORDEN M. REFERAT. Punkt Emne Est. tidsforbrug Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 12. marts Tidspunkt: Fra kl. 17.30 21.00 Sted: VUC Jernbanegade 8, 7600 Struer Forstander Gert Sander Jensen viser rundt på skolen. Dagsorden DAGSORDEN M. REFERAT Punkt

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken 15.00 17.00 Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. 1. Godkendelse af referat 2. Bestyrelsesvederlag Bestyrelsen

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 19. september 2018 19. september 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 43 for VUC Djursland den 141215 kl. 15.00 18.00 på Nytorv 9, Grenaa. Indholdsfortegnelse

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 43 for VUC Djursland den 141215 kl. 15.00 18.00 på Nytorv 9, Grenaa. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Referat... 2 2 Økonomi... 2 2.1 BR2015... 2 2.2 Formueplejevurdering... 2 2.3 FL2016... 2 2.4 B2016... 4 3 Fagudbud... 4 3.1 Fagudbud i januar 2016... 4 3.2 Godkendelse af fagudbud...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 28. januar 2015 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 27. januar 2015 Afbud: Mathias Rump Hansen Kirsten Ravn Bundgaard (Lars Chr. Thorvil er

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet.

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet. REFERAT Bestyrelsesmøde 30. september 2016 19. september 2016 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Astrid Dahl, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune, Lotte Nowack, Roskilde kommune. Peter

Læs mere

Godkendt udkast til referat.

Godkendt udkast til referat. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk 13. september 2012 Godkendt udkast til referat. Bestyrelsesmøde Hermed

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse

Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse Side 1/6 Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse 1. Bestyrelsens valg, konstitution og honorar 1.1. Indstilling og valg af bestyrelsesmedlemmer sker i overensstemmelse med pkt. 7 og 8 i fondens

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl : Møde på rektors kontor Kl : Spisning i Bangs Have

Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl : Møde på rektors kontor Kl : Spisning i Bangs Have MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl. 1618.30: Møde på rektors kontor Kl. 1920.30: Spisning i Bangs Have Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, HansOle Sørensen, Henrik Andreasen, Leise

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN.

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. Mødedeltagere: Lennarts Damsbo-Andersen, Anne Knudsen, Fritze Tillisch, Martin Taarup, Gert Møller, Oluf Brandt, André Gremaud

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole Forretningsorden for bestyrelsen på I henhold til 14, stk. 1 i institutionens vedtægter fastsættes følgende forretningsorden: 1. Bestyrelsens opgaver og ansvar Bestyrelsesmedlemmer skal tilsammen bidrage

Læs mere

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 22.februar 2019 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Mødet fandt sted på afdelingen i Haderslev fra kl i lokalet Lykkepers Rejse på 4. sal.

Mødet fandt sted på afdelingen i Haderslev fra kl i lokalet Lykkepers Rejse på 4. sal. Til medlemmerne af bestyrelsen for VUC Syd Hermed udsendes refer af møde i VUC Syds bestyrelse torsdag den 5. april 2018. Mødet fandt sted på afdelingen i Haderslev fra kl. 8.00 11.00 i lokalet Lykkepers

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde 40 for VUC Djursland den 230315 kl. 15.00 18.00 på Nytorv 9, Grenaa. Indholdsfortegnelse

Referat til bestyrelsesmøde 40 for VUC Djursland den 230315 kl. 15.00 18.00 på Nytorv 9, Grenaa. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Referat... 2 2 Godkendelse af regnskab 2014... 2 3 Konsolidering og bygningsstrategi. LUKKET... 2 4 Personale. LUKKET... 2 5 Overenskomst OK13. LUKKET... 2 6 Ændringer i tilstedeværelse...

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 14. juni 2017 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Carsten Riskjær Jakobsen Katja Holm

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

mandag den 16. april 2007 kl. 16.00 i konferencelokalet.

mandag den 16. april 2007 kl. 16.00 i konferencelokalet. Brorsonsvej 2, 7400 Herning Tlf:........ 96 27 62 00 Fax:........ 97 12 97 25 herninghfogvuc@herninghfogvuc.dk www.herninghfogvuc.dk 27. februar 2008 Sagsbehandler: Brorsonsvej 2, 7400 Herning Tlf:........

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010 Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 8. juni 2010 kl. 16.00 i konferencelokalet. 1. Velkomst til nye bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013. tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013. tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet. 1. Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Repræsentantskabsmødet blev afholdt som en del af et åbent/udvidet bestyrelsesmøde.

Repræsentantskabsmødet blev afholdt som en del af et åbent/udvidet bestyrelsesmøde. 0-101-2-09 28. juni 2019 Referat Møde i NT s repræsentantskab og bestyrelse den 24. juni 2019 REPRÆSENTANTSKABEMØDE Deltagere Repræsentantskabet Nuuradiin S. Hussein, Aalborg Kommune Carsten Andersen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%.

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%. VUC Storstrøms bestyrelse Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 Referat af møde den 19. december 2018 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 20. december 2018 Deltagere: Per Skovgaard Andersen,

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 12. marts 2015, kl. 17.00 19.00 i Roskilde. Til stede: Astrid Dahl, formand Simone Wrona, kursistrådet Bjarne Andersen, Køge Kommune,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 38 for VUC Djursland den 220914 kl. 15.00 18.00 på Vestervej 3 i Grenaa. Indholdsfortegnelse

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 38 for VUC Djursland den 220914 kl. 15.00 18.00 på Vestervej 3 i Grenaa. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Referat... 2 2 Ny i bestyrelsen... 2 3 Økonomi... 2 3.1 BR2014... 2 4 Kursistoptag... 3 5 VUC Erhverv... 3 6 Personale. LUKKET... 3 7 Overenskomst OK13... 3 7.1 UF status... 3 8 AVU

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni tirsdag den 12. juni 2012 kl I konferencelokalet.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni tirsdag den 12. juni 2012 kl I konferencelokalet. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni 2012 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 12. juni 2012 kl. 16.00 I konferencelokalet. 1. Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 26. marts 2014 kl. 16.30 18.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 10. juni 2014 kl. 18.00 på Virum Gymnasium. Vi begynder med en let anretning Mødested: Lærerværelset 1. Velkomst ved Mette Kynemund 2. Kommentarer til dagorden 3. Godkendelse

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

FORRETNINGSORDEN For Bestyrelsen for Nakskov Gymnasium og HF

FORRETNINGSORDEN For Bestyrelsen for Nakskov Gymnasium og HF FORRETNINGSORDEN For Bestyrelsen for Nakskov Gymnasium og HF 1: BESTYRELSENS OPGAVER Bestyrelsen har den overordnede ledelse af institutionen og fastsætter målsætning og strategi. 1. Ansætter og afskediger

Læs mere

Dagsorden. Mødeindkaldelse. 27. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Mandag den 25. juni 2018 kl. 12 til 14

Dagsorden. Mødeindkaldelse. 27. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Mandag den 25. juni 2018 kl. 12 til 14 Deltagere: Henrik Aarup-Kristensen, formand, direktør for Sundhed & Velfærd, Brønderslev Kommune Anette Sloth, næstformand, psykiatridirektør, Region Nordjylland Lars Fuglsang, AC-Fuldmægtig, Psykiatrien,

Læs mere

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl. 17.00 20.30 Fremmødt: Jette kammer Jensen (JKJ), Lars Mortensen

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 5. oktober klokken på Jernbanegade 8, 7600 Struer

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 5. oktober klokken på Jernbanegade 8, 7600 Struer Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 5. oktober klokken 15 17 på Jernbanegade 8, 7600 Struer Holstebro den 28. september 2015 1. Velkomst til 2 kursistrepræsentanter i bestyrelsen. Kursistrådet i Holstebro

Læs mere

Navn Business Region North Denmark er en forening bestående af nordjyske kommuner samt Region Nordjylland. Foreningens hjemsted er Aalborg.

Navn Business Region North Denmark er en forening bestående af nordjyske kommuner samt Region Nordjylland. Foreningens hjemsted er Aalborg. Vedtægter for Business Region North Denmark (BRN) 1 Navn Business Region North Denmark er en forening bestående af nordjyske kommuner samt Region Nordjylland. Foreningens hjemsted er Aalborg. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Nordvestsjællands HF og VUC

Referat af bestyrelsesmøde på Nordvestsjællands HF og VUC Holbæk, 29.11.17 Referat af bestyrelsesmøde på Nordvestsjællands HF og VUC 28.11.17 Til stede: Jakob Thykier, Jens Kronborg, Turid Eikeland, Sine Agerholm, Sarah Buskbjerg (personalerepræsentant), Ida

Læs mere

Mødeindkaldelse. 14. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Onsdag den 8. april 2015 kl

Mødeindkaldelse. 14. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Onsdag den 8. april 2015 kl 1 Deltagere: Henrik Aarup-Kristensen, formand, direktør for Sundhed & Velfærd, Brønderslev Kommune Henrik Hugo Pedersen, ældrechef, Brønderslev Kommune Susanne Jensen, kontorchef i Psykiatrien, Region

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Dokumentdato: 27.03.2008 Dokumentansvarlig: MIC 1 Konstituering Bestyrelsen består af 14 medlemmer, der udpeges

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. marts 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Bjarne Andersen, Køge Kommune. Steffen Lund, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau

Bjarne Andersen, Køge Kommune. Steffen Lund, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau REFERAT Bestyrelsesmøde 11. juni 2018 7. juni Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Lars Tonø, Roskilde kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant, GL Ulla Skaarup, Erhvervsakademiet

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Fra ledelsen: Erik Ernø-Kjølhede, Poul Lautrup, Michael Bentzen Sandberg og Per Lund.

Fra ledelsen: Erik Ernø-Kjølhede, Poul Lautrup, Michael Bentzen Sandberg og Per Lund. Møde i Aarhus HF & VUC s bestyrelse mandag den 25. marts 2019 Referat Deltagelse: Til stede: Hans Halvorsen (formand), Berit Eika (næstformand), Mogens Birkebæk, Peter Moesgaard, Bente Steffensen, Jens

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsen for FGU Vendsyssel

Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsen for FGU Vendsyssel Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsen for FGU Vendsyssel Mødedato: 29. oktober 2018 Mødet påbegyndt: kl. 13.00 Mødet afsluttet: kl. 15.00 Mødested: Brønderslev Produktionsskole, Søndergade 23-25, 9700

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde

Bestyrelsesmøde. Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 20. januar 2015 Bestyrelsesmøde Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde tirsdag den 27. januar 2015, kl. 15-17 På Sporet 8b, Aalborg. Dagsorden

Læs mere

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 21. marts 2018 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet med orientering om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen

Læs mere

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august FIUSYS. nr

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august FIUSYS. nr 97 REFERAT FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august 2017 FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 14.15 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i

Læs mere

THISTED SPILDEVAND A/S

THISTED SPILDEVAND A/S THISTED SPILDEVAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den kl. 13.00 i mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup Medlemmer: Benny B. Christensen, Elin Vangsgaard, Jens Vestergaard Jensen, Jørgen Andersen, Ole Westergaard,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN NORDDANMARKS EU-KONTOR

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN NORDDANMARKS EU-KONTOR VEDTÆGTER FOR FORENINGEN NORDDANMARKS EU-KONTOR 1/7 1.0. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningens navn er NordDanmarks EU-Kontor. 1.2. Foreningens binavn er North Denmark EU Office. 1.3. Foreningens

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 0.21 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012 12. juni 2012 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Ole Daugbjerg, Danfoss (formand) Tharben Hansen, journalist (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Karen Marie Hougaard, Hørup Centralskole

Læs mere

Leif Nielsen - Næstformand

Leif Nielsen - Næstformand Referat Tilstede Afbud Ulla Koch Formand Leif Nielsen - Næstformand Bestyrelsesmøde Den 15. juni 2017 kl. 16.00-18.00 Herrestræde 11, 4200 Slagelse Lene Meyland - Medarbejderrepræsentant m/stemmeret Henning

Læs mere

Bilag 3. Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl i lokale Referat i kursiv

Bilag 3. Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl i lokale Referat i kursiv Bilag 3 Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl. 17-19 i lokale 2.18 Referat i kursiv Elevrådet har udpeget Oscar Maloney 3b (m. stemmeret) og Bjarke Ziegler 1a (u.stemmeret) til bestyrelsen. 1. Godkendelse

Læs mere

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR Orienteringsreferat Dato: 25.04.2019 Sagsnr.: 2018-005133 Dok. nr.: 2018-005133-27 Direkte telefon: 2519 9369 Initialer: SIKR Sekretariat v/ Aalborg Vand A/S Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Referat

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE 1. INDLEDNING. Ud over de i Svaneke Friskoles vedtægter paragraf 12-15 nævnte forhold omkring skolens bestyrelses opgaver og ansvar, fastsætter bestyrelsen

Læs mere

Vedtægt for Aarhus HF og VUC

Vedtægt for Aarhus HF og VUC Vedtægt for Aarhus HF og VUC Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Aarhus HF og VUC er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Aarhus Kommune, Region Midtjylland,

Læs mere

Åbent referat til bestyrelsesmøde 32 for VUC Djursland den 110613 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse

Åbent referat til bestyrelsesmøde 32 for VUC Djursland den 110613 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Referat... 2 2 BR2013... 2 3 Overenskomster... 2 3.1 GL overenskomst... 2 3.2 AVU overenskomst... 3 4 HF2... 3 5 Fastholdelses konference... 3 6 VUC Erhverv... 4 7 VEU... 4 8 Personale,

Læs mere

Referat ordinært bestyrelsesmøde

Referat ordinært bestyrelsesmøde Referat ordinært bestyrelsesmøde Tid Tirsdag den 24.01.2017 kl. 15.30-18.00 Sted På Sporet mødelokale 1.46 Deltagere Lasse Breddam, selvsupplerende formand Jørgen R. Henriksen, Region Nordjylland, næstformand

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Angela Kühl Jensen Marianne Dietz Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Christian

Læs mere

Fraværende med afbud: Kirsten Jakobsen (udtræder), Stina Løvgreen Møllenbach, Michael Bang, og Michala Steen.

Fraværende med afbud: Kirsten Jakobsen (udtræder), Stina Løvgreen Møllenbach, Michael Bang, og Michala Steen. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 19. juni 2019 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1700 www.vucstor.dk CVR: 29541868 9. september 2019 Deltagere: Per Skovgaard Andersen, Jens Gredal, Jan

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet onsdag den 20. maj 2015 klokken på Valdemar Birn A/S

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet onsdag den 20. maj 2015 klokken på Valdemar Birn A/S Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet onsdag den 20. maj 2015 klokken 15.00 på Valdemar Birn A/S Vi mødes ved hovedadministrationsbygning på Frøjkvej 75, 7500 Holstebro. Her vil Morten tage i mod os. Holstebro

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret.

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 22. januar 2015 Referatet blev godkendt. 3. Orientering

Læs mere

KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT. Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 28. april Asylgade 22 Thisted

KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT. Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 28. april Asylgade 22 Thisted Tovholdergruppemøde Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark Den 28. april Asylgade 22 Thisted Deltagere Ole Bendix Hjørring Kommune Rikke B. Gundersen Frederikshavn Kommune Dennis Jensen

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro,

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro, Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken 15.30 18.30 på VUC i Holstebro, Der serveres lidt mad ca. 17.30 Holstebro den 26. november 2014 1. Underskrivelse af referat fra sidste møde. 2. Drøftelse

Læs mere