Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD?"

Transkript

1 Kontraktbilag 1 - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnummer: Udbud af vaskeriydelser Nr. Dato for Spørgsmål Dokument som spørgsmålet vedrører Spørgsmål Svar Dato for offentliggørelse Kontraktbilag 2 Kravspecifikation konkurrenceparametre Ordregiver er blevet opmærksom på, at der er sket en fejl i forbindelse med fordelingen af den procentvise vægtning af konkurrenceparametrene på underkriteriet "Kvalitet". Derfor er der lagt en ny udgave af "Kontraktbilag 2 Kravspecifikation konkurrenceparametre" på hjemmesiden. Det er udelukkende de angivne vægtninger af konkurrenceparametrene, som er ændret i dokumentet Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD? Hvis et datterselskab selv opfylder minimumskravene for udvælgelse, kan de så afgive tilbud selvstændigt og uden moderselskabet? Såfremt der sker en fusion mellem to koncernforbundne selskaber i perioden, skal der så vedlægges ESPD fra begge virksomheder? 5 Er det muligt, at vare- og vaskeprøverne anonymiseres? Situationen vil være omfattet af pkt. 6.4 i udbudsetingelserne, og begge selskaber skal derfor udarbejde ESPD og vedlægge det ansøgningen. Ligeledes skal der udfyldes en støtteerklæring i forbindelse med ansøgningen. Ja Hvis der er tale om en egentlig selskabsretlig fusion, er der ikke behov for at vedlægge ESPD for det selskab, som ansøger/tilbudsgiver vil fusionere med, medmindre ansøger/tilbudsgiver ønsker at basere sig på det pågældende selskabs kapacitet (i relation til opfyldelse af minimumskrav for deltagelse og/eller udvælgelse til prækvalifikation) i forbindelse med ansøgning om prækvalifikation. Region Midtjylland mener ikke, det er nødvendigt at anonymisere vare- og vaskeprøver og ønsker derfor ikke at bruge ressourcer herpå. Region Midtjylland er dog meget opmærksom på at sikre lighedsprincippet for alle tilbudsgivere i forbindelse med evalueringen og sørger naturligvis for, at dette sker, selvom prøverne ikke er anonymiserede.

2 6 Kan man bruge vaskeprøverne som referenceprøve, når brugen af tøjet vil påvirke tøjet udseende og tilstand? 7 Udbudsbekendtgørelsen Hvad skal der til, før I slår til på det indledende tilbud? Kan man tage en ekstra runde, hvor de prækvalificerede leverandører og midtvask kigger artiklerne på tilbudslisten? Udkast til kontrakt Hvad er definitionen på underleverandører? Udbudsbekendtgørelsen Fremgår det hvad kontraktbeløbet størrelse er? Hvad er helt præcist skalkrav i udbuddet, og kan de frafaldes? Region Midtjylland vurderer, at regionen vil have gavn af, at have en referenceprøve, hvis det skulle vise sig, at kvaliteten i det leverende fra leverandøren bliver mærkbart ringere end det tilbudte. Referenceprøven vil danne udgangspunkt for den dialog, Region Midtjylland vil have med leverandøren, hvor leverandøren vil blive bedt om at forklare, hvorfor de leverede artikler i givet fald ikke har samme kvalitet som i referenceprøven. Region Midtjylland frafalder muligheden for at slå til på det indledende tilbud. Region Midtjylland finder det ikke nødvendigt at afholde en runde med de prækvalificerede leverandører og midtvask. I stedet bliver tilbudslisten præciseret. Derudover kan Region Midtjylland drøfte tilbudslisten i forbindelse med forhandlingsrunderne med de prækvalificerede leverandører. Region Midtjylland forstår underleverandører i forhold til pkt. 6.1 i kontrakten som alle underleverandører af såvel tjenesteydelser som varer. Region Midtjylland vil dog ved håndhævelse af bestemmelsen inddrage i vurderingen, i hvilket omfang det er realistisk at indhente valid dokumentation fra underleverandører i tredjelande, herunder med hvilken tidsfrist. Endvidere kan Region Midtjylland i sådanne tilfælde vælge i stedet at lade sig betrygge af øvrige foranstaltninger, som Leverandøren kan påvise at have udført til sikring af arbejdstagerrettigheder hos underleverandørkæden i udlandet. Nej. Det er overordentlig vanskeligt at estimere kontraktværdien, dels fordi opgaven ikke er identisk med den, som varetages pt., dels fordi forbrug nemt vil kunne ændre sig, og dels fordi kontrakten ikke tidligere har været konkurrenceudsat, og priserne derfor må forventes at falde, uden at omfanget af faldet dog kan forudses mere præcist. Region Midtjylland har derfor valgt at afholde sig fra at komme med et gæt på en kontraktværdi. I udbudsmaterialet er alt skalkrav, hvis det ikke står anført som et mindstekrav eller et konkurrenceparametre. Dermed har f.eks. kontrakten og tilbudslisten også status som skalkrav.

3 12 Kontraktbilag 2 Kravspecifikation konkurrenceparametre Er der et misforhold i vægtningen af konkurrenceparametrene? Region Midtjylland har lavet en række delkriterier og konkurrenceparametre. Det kan godt anføres, at de eventuelt burde have en anden vægtning. Vægtningen skal dog også ses i forhold til, at der i udbuddet er oplistet en række minimumskrav til bestemte forhold vedrørende vaskeriydelsen, samt at der i kontrakten indgår bodsbestemmelser, der har til formål at sikre blandt andet det nødvendige kvalitetsniveau og leveringsopfyldelse. 13 Kontraktbilag 2 Kravspecifikation konkurrenceparametre Kan der skrives i et andet format og kan der henvises til bilag, når der skal svares på konkurrenceparametrene? Ja. Det kan man godt. Region Midtjylland vil gerne, at leverandøren i den forbindelse har en tydelig struktur i det afleverede materiale, så det f.eks. er nemt at se, hvilke bilag der hører til hvilken besvarelse Kontraktbilag 2A Krav til vask af RM uniformer Kontraktbilag 2C Beskrivelse af vogne (inkl. option) Det står lidt uklart i forhold til t-shirts i kontraktbilag 2A Er det eksakte mål for de vogne, der er beskrevet i kontraktbilag 2C, eller er der en tolerance? Region Midtjylland præciserer teksten om t-shirts og uploader en ny version af kontraktbilag 2A. Vognene skal passe ind i hospitalernes fysiske rammer. De angivne mål skal ses som mål for de vogne, der i dag er på hospitalerne. Region Midtjylland har opdateret en ny version af Kontraktbilag 2C, hvor det står beskrevet, at vognene kan variere op til 10 cm på længde og bredde i forhold til det angivne. Vognene må ikke være højere end det angivne af hensyn til arbejdsmiljøkrav. 16 Kontraktbilag 2E Fakturaeksempel Skal I bruge oplysningen om "efterbehandling" i fakturaeksemplet? Region Midtjylland fjerner den pågældende kolonne vedrørende "efterbehandling" og uploader en ny version af kontraktbilag 2E.

4 17 Region Midtjylland har præciseret tilbudslisten, så den er mere gennemsigtig for tilbudsgiverne. Region Midtjylland anerkender, at der er skrevet en række interne betegnelser, som kan forvirre. F.eks. er multilagen grundlæggende blot er et almindeligt hvidt lagen, men fordi det har flere anvendelsesmuligheder på hospitalerne, så er den artikel blevet navngivet på den måde. Kontraktbilag 3 Tilbudsliste Region Midtjylland uploader en ny tilbudsliste, hvor der er beskrevet yderligere, og hvor der er angivet tolerance for størrelser og kvalitet. Samtidig fremsendes artiklerne til vaskeprøverne tidligere og således ikke kun til de prækvalificerede leverandører. Tilbudsgiverne skal til Region Midtjyllands kontaktperson fremsende oplysninger om, hvor prøverne skal sendes til Kontraktbilag 3 Tilbudsliste Kontraktbilag 3 Tilbudsliste Hvordan ser transfers ud? Kontraktbilag 3 Tilbudsliste Kontraktbilag 3 Tilbudsliste Tilbudslisten er uklar. Er det muligt at få udleveret regionalt design og få en prøve på artiklerne? Og er der en tolerance for størrelserne? Er det muligt at præcisere, hvor logoet skal være placeret henne? Skal de anførte mopper i tilbudslisten passe til et bestemt rengøringssystem? Region Midtjyllands ensretning af linned vil betyde, at det bliver dyrere. Samtidig er der en bekymring for, at linned ikke kommer retur til vaskeriet, når Region Midtjylland ikke ønsker logo på tøjet. Det regionale design vil fremgå af den fremsendte kombidyne. Ligeledes vil det regionale design blive uploadet som en fil på sammen med det øvrige udbudsmateriale. Ja. Region Midtjylland vil naturligvis gerne oplyse, hvor det skal være placeret. Det vil fremgå af de fremsendte vaskeprøver. Transfers vil fremgå af de artikler, der fremsendes til vasketest. Der er ikke et bestemt rengøringssystem på de pågældende enheder. Mopperne skal passe til de anførte mål i tilbudslisten. Tilbudslisten er blevet udvidet, således at leverandørerne har mulighed for at tilbyde alternative mopper udover de moppetyper, der er oplistet. Region Midtjylland har i forbindelse med Spar1519 besluttet af ensrette sit sortiment og lave færre artikler. Region Midtjylland er opmærksom på, at der hvor der kræves specialartikler, så vil der være dyrere, end hvis der kan bydes ind med hyldevarer. I forhold til logo fra leverandøren, så skal det bemærkes, at det primært handler om, at logoet ikke er for tydeligt/dominerende. Det handler således primært om, hvor tydeligt og hvilken fremtrædende plads logoet har på f.eks. patienttøjet. 22 Kontraktbilag 3 Tilbudsliste De produkter, hvor Region Midtjylland forventer at overgå til engangsartikler, kan leverandøren der byde ind med andre artikler? Region Midtjylland vil gerne imødekomme, at ved artikler markeret med (note 3) i tilbudslisten, er det muligt at levere noget, der i forvejen er i leverandørens sortiment, men det skal have samme funktionalitet som det beskrevne i tilbudslisten.

5 23 Kontraktbilag 3 Tilbudsliste Hvad gør Region Midtjylland i forhold til vaskesække? Region Midtjylland vil overgå til engangsplastiksække. Det vil være regionens forskellige enheders ansvar at indkøbe de nødvendige plastiksække, som stilles tilrådighed for leverandøren. 24 På baggrund af ovenstående ændringer forlænges ansøgningsfristen til den 7. juli 2017 kl , og der uploades en ny og uddybet version af tilbudslisten, en ny version af kontraktbilag 2A, 2C og 2E, en fil med det regionale design, en ændringsbekendtgørelse samt en ny version af udbudsbetingelserne. I udbudsbetingelserne er der gennemført følgende ændringer: N/A Punkt 4: Tidsplanen er opdateret. Punkt 7.2 og 7.3: Opdateret med ny ansøgningsfrist og ny adresse og kontaktperson for aflevering bemærk at ansøgning nu skal indleveres i Aarhus. Punkt 8.2: Er slettet. Punkt 8.1 Sidste sætning fra det tidligere punkt 8.2 er tilføjet i første afsnit N/A Er det på nogen måde muligt at få en advisering, hvis/når der kommer spørgsmål/ændringer mv. til udbuddet omkring vaskeriydelser til Region Midtjylland? Vil oplægget fra informationsmødet blive oploadet på Rettelse til svaret på spørgsmål 17. Region Midtjyllands system kan desværre ikke levere en advisering, når der kommer nyt på hjemmesiden vedr. vaskeriudbuddet. Oplægget er uploadet til Det bemærkes, at datoer for ansøgningsfrist og spørgefrist er ændret i overensstemmelse med den nye tidsplan for ikke at risikere at forvirre. Der er ikke i øvrigt foretaget ændringer i oplægget. I svaret på spørgsmål 17 fremgår bl.a. følgende: "Region Midtjylland uploader en ny tilbudsliste, hvor der er beskrevet yderligere, og hvor der er angivet tolerance for størrelser og kvalitet." Det er imidlertid en fejl, at der står "og kvalitet", da de angivne tolerancer alene vedrører størrelser

6 Kontraktbilag 3 Tilbudsliste Når Region Midtjylland under pkt. 17 i spørgsmål-svar, nævnes, at Region Midtjylland fremsender vaskeprøverne inden prækvalifikationen er afklaret. Når Region Midtjylland nævne vaskeprøver i denne sammenhæng, menes der så de i udbuddet benævnte vareprøver og det Region Midtjylland benævner vaskeprøver, eller er det kun vaskeprøver der menes? Hvorvidt kan kontrolbuddet fra midtvask medføre, at en eller begge delaftaler tildeles MidtVask? Pkt 11 i spørgsmål/svar stilles 2 spørgsmål, nemlig en præcisering af skalkrav samt en stillingtagen til om disse kan frafaldes, det sidste svares der ikke på. Ved gennemgangen af de fremsendte slide fra mødet d. 31 maj, mangler den slide fra præ kvalifikations gennemgangen der beskrev vigtigheden af ansøgernes erfaring med leverancer til hospitaler og lignende, dette må være en fejl? Region Midtjylland fremsender udelukkende de i udbudsbilag 2 oplistede vaskeprøver (som tilbudsgiver skal vaske 25 gange). Efter at have præciseret tilbudslisten er det Region Midtjyllands vurdering, at det ikke er nødvendigt at sende vareprøver på yderligere dele af det udbudte sortiment. Regionsrådet har besluttet, at der ikke kun må være én vaskerileverandør i Region Midtjylland. Kontrolbuddet fra midtvask kan dermed højest resultere i, at midtvask tildeles én af de to delaftaler, der udbydes i denne omgang. Region Midtjylland kan vælge at frafalde skalkrav, hvis det i forbindelse med forhandlinger skulle vise sig, at en eller flere leverandører kan komme med gode argumenter for, hvorfor dette skulle ske. Region Midtjylland har ikke fjernet plancher i forhold til det oplæg, der blev fremlagt på informationsmødet den 31. maj På slide 10 har Region Midtjylland skrevet, at "Referencer med levering til hospitaler vægtes højt".

Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD?

Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD? Kontraktbilag 1 - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnummer: 1-23-4-72-16 Udbud af vaskeriydelser Nr. Dato for Spørgsmål Dokument som spørgsmålet vedrører Spørgsmål Svar Dato for offentliggørelse

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland. Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland. Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Sundhedsplanlægning

Læs mere

Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD?

Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD? Kontraktbilag 1 - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnummer: 1-23-4-72-16 Udbud af vaskeriydelser Nr. Dato for Spørgsmål Dokument som spørgsmålet vedrører Spørgsmål Svar Dato for offentliggørelse

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS 1. Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen... 1 1.Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål

Læs mere

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS 1. Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen... 1 1.Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk Velkommen Informationsmøde for udbud af brystimplantater www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse, Region Midtjylland Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde for udbud af måtteservice www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips www.regionmidtjylland.dk Udbudsmaterialets opbygning UDBUDSMATERIALE Afsnit 1 er den formelle ramme for udbuddet Afsnit 2 tjekliste for

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af kanylebokse 13.03.2014 www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Karin Leth Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Indkøb af vippecontainere. Udbudsbetingelser

Indkøb af vippecontainere. Udbudsbetingelser Indkøb af vippecontainere Udbudsbetingelser Dato: 15-07-2016 Udarbejdet af: OFD Version: 0.1 Kontrol: LTH Godkendt af: - side 2 af 7 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk

Læs mere

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver.

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver. Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning

Læs mere

Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Gennemgang af opmærksomhedspunkter Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Osteosyntese Til Region Midtjylland Indkøb og Medicoteknik www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Rettelse af afleveringstidpunktet

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.:

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1 af 6 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2016/S Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) Spørgsmål og svar 1 af

Spørgsmål og svar EU-udbud 2016/S Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) Spørgsmål og svar 1 af og svar EU-udbud 2016/S 214-389527 Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) 1 Prækvalifikationsbetingelser (Bilag 1 til udbudsbetingelserne) Det bedes bekræftet at deadline for at stille spørgsmål til

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr. 1-23-4-101-22-13. 1 af 5. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr. 1-23-4-101-22-13. 1 af 5. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE 1 af 5 SPØRGSMÅL & SVAR RM s tjekliste for tilbudsgiver omfatter hverken Udkast til Kontrakt eller Udkast til kontrakt & kontraktbilag 5, 6 og 7. For god ordens 1 Kontraktbilag 5, 6 og 7 skyld bedes RM

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Velkommen. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Urologiske produkter og fæcalsæt Offentligt udbud nr. 2013/S 207-358237 Region Midtjylland & Region Nordjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang

Læs mere

Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Gennemgang af opmærksomhedspunkter Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Sprøjter/kanyler, infusion/transfusion samt epidural/spinalsæt Til Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 11/17222 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark 11-10-2013 Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Prækvalifikationsbetingelser

Prækvalifikationsbetingelser Prækvalifikationsbetingelser Udbud af kontrakt vedr. anskaffelse, levering og vedligeholdelse og support af PDM-system Sagsnummer: 1-23-4-101-2-17 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 1 1.1 Generelt...

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Rengøringsmidler og artikler. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk

Velkommen. Udbudspræsentation af Rengøringsmidler og artikler. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk Velkommen Udbudspræsentation af Rengøringsmidler og artikler www.regionmidtjylland.dk Dagens program Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet Betingelser for deltagelse/udvælgelseskriterier

Læs mere

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S 74-122207 pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål 1 Svar 1 Udbudsbilag 4, delaftale 1, Low flux: Ønskes en eller to

Læs mere

Udbud af markedsføringsindsats for Grøn Boligkontrakt

Udbud af markedsføringsindsats for Grøn Boligkontrakt Udbud af markedsføringsindsats for Grøn Boligkontrakt Besvarelse af spørgsmål til udbudsbekendtgørelse 2013/S 220-383535 Energistyrelsen har modtaget en række spørgsmål til udbud af markedsføringsindsats

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør www.regionmidtjylland.dk Dagens program Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet Betingelser for deltagelse/udvælgelseskriterier

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

28. maj Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense. Universitetshospital, Svendborg Sygehus og. Sygehusenheden Ringe. Sagsnr.

28. maj Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense. Universitetshospital, Svendborg Sygehus og. Sygehusenheden Ringe. Sagsnr. 28. maj 2013 Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus og Sygehusenheden Ringe Sagsnr. 13/5010 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser

Læs mere

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET Sagsnr. 1-23-4-101-8-13 Spørgsmål og svar skema Prækvalifikation på udbud af kontormøbler til 4 regioner 1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET 1 Prækvalifikationsbilag 11. Det publicerede dokument

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Offentliggørelses tidspunkt Afleveringstidpunktet Spørgsmål

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr af 7. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr af 7. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE 1 af 7 SPØRGSMÅL & SVAR RM s tjekliste for tilbudsgiver omfatter hverken Udkast til Kontrakt eller Udkast til kontrakt & kontraktbilag 5, 6 og 7. For god ordens 1 Kontraktbilag 5, 6 skyld bedes RM bekræfte,

Læs mere

Prækvalifikationsbetingelser. Aarhus Kommune. Udbudsbekendtgørelsens nummer: 2016/S Udbud med forhandling

Prækvalifikationsbetingelser. Aarhus Kommune. Udbudsbekendtgørelsens nummer: 2016/S Udbud med forhandling Prækvalifikationsbetingelser Udbudsbekendtgørelsens nummer: 2016/S 242-441803 Udbud med forhandling Aarhus Kommune Levering af uddannelsesrettede forløb for aktivitetsparate og uddannelsesparate unge -

Læs mere

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Torsdag d. 3. juli 2014 Informationsmøde: Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Sagsnr. 13/39222 Agenda Velkomst og praktiske detaljer

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af logistikydelse. Den 10. januar Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af logistikydelse. Den 10. januar Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af logistikydelse. Den 10. januar 2013. Indkøb & Medicoteknik www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Referat af mødet vil blive offentliggjort

Læs mere

Prækvalifikationsbetingelser

Prækvalifikationsbetingelser Udbud af kontrakt vedrørende insulinpumper, CGM og forbrugsvarer Sagsnummer: 1-23-4-72-1-16 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 1 1.1 Generelt... 1 1.2 Baggrund for udbuddet... 1 1.3 Opdeling af kontrakten...

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Region Syddanmarks EPJ-Udbud EPJ SYD

Region Syddanmarks EPJ-Udbud EPJ SYD 1 Region Syddanmarks EPJ-Udbud EPJ SYD EPJ SYD Dagsorden: 1. Velkommen 2. Præsentationsrunde 3. Rammer for udbuddet 4. Tidsplan 5. Overblik særlige forhold vedr. udbudsmaterialet 6. Spørgsmål-svar-processen

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier. Indkøb & Medicoteknik

Velkommen. Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier. Indkøb & Medicoteknik Velkommen Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbudets gennemførelse

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Elektroder til måling af EKG, elektroder til de neurofysiologiske afdelinger samt neutralelektroder

Velkommen. Udbudspræsentation af Elektroder til måling af EKG, elektroder til de neurofysiologiske afdelinger samt neutralelektroder Velkommen Udbudspræsentation af Elektroder til måling af EKG, elektroder til de neurofysiologiske afdelinger samt neutralelektroder www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbudets gennemførelse

Læs mere

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet Besvaret 29. maj 2015 1. Udbudsmaterialet pkt. 2.3: Vil det

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859 Sagsnr.: 2014-32-134-00019 Dato:22-01-2015 Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859 Dato for spørgsmål Spørgsmål i anonymiseret

Læs mere

Velkommen.

Velkommen. Velkommen Udbudspræsentation af Pacemaker, ICD er og højvoltselektroder, Loop recorder, elektroder til pacemaker samt LV elektroder. www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse

Læs mere

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler?

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler? Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbetingelserne pkt. 3.1,

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL EU-UDBUD NR. 2014/S 115-203019 Offentliggjort i EU-tidende den: 18. juni 2014 (version 3. juli 2014) Page 1 of 7

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland Sagsnr. 1-23-4-101-2013 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Ja

Ja Sagsnr. 1-30-76-29-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 1.1 I Udbudsbetingelserne er der i afsnit 10.3, s. 16, angivet I

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR UDBUD MED FORHANDLING AF PROCESLEDELSE OG ANALYSER I TVÆRREGIONALT PROJEKT OM VÆRDIBASERET STYRING I SUNDHEDSVÆSENET DANSKE REGIONER

SPØRGSMÅL OG SVAR UDBUD MED FORHANDLING AF PROCESLEDELSE OG ANALYSER I TVÆRREGIONALT PROJEKT OM VÆRDIBASERET STYRING I SUNDHEDSVÆSENET DANSKE REGIONER SPØRGSMÅL OG SVAR UDBUD MED FORHANDLING AF PROCESLEDELSE OG ANALYSER I TVÆRREGIONALT PROJEKT OM VÆRDIBASERET STYRING I SUNDHEDSVÆSENET DANSKE REGIONER PRÆKVALIFIKATIONSFASE EU-UDBUD NR. 2016/S 243-443517

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. 1-23-4-101-9-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 Udbud af Konventionelt kød og pålæg samt økologisk kød KONTRAKTBILAG 4 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect.

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect. Sagsnr. 1-234-101-30-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Personlige Hygiejneartikler og geler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-16 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Udbudsbilag B. Forhandlingsprocedure. Sagsnummer:

Udbudsbilag B. Forhandlingsprocedure. Sagsnummer: Udbudsbilag B Forhandlingsprocedure Sagsnummer: 1-23-4-72-1-16 Indhold 1 Indledning... 1 2 Strukturen i forhandlingsforløbet... 1 2.1 Indledende gennemgang af tilbuddene... 2 2.2 Forhandlingsmøde... 2

Læs mere

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark 10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland 26-05-2015 Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende

Læs mere

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer Sagsnr. 1-23-4-72-14-12/ EU udbud 2013/S 178-306796 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af fleksible video- og fiberendoskoper med trolleyudstyr Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr.

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 13.05.2013 1 Spørgsmål & Svar Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S 075-125509 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er

Læs mere

2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald. Udbudsbetingelser

2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald. Udbudsbetingelser 2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald Udbudsbetingelser Dato: 11-03-2016 Udarbejdet af: OFD/PJH/LTH Version: 1 Kontrol: PJH Godkendt af: PJH side 2 af 8 Odense Renovation A/S Snapindvej 21

Læs mere

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Høring- Offentligt udbud HØRING Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Udbud af rammeaftale Vedrørende anskaffelse af fleksible video- og fiber endoskoper med tilhørende Vejledning til høring Region Midtjylland

Læs mere

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale.

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale. Spørgsmål og svar vedrørende begrænset EU-udbud af merchandise, profilbeklædning og julegaver til University College Nordjylland (UCN), udbudsbekendtgørelse nr. 2015/S 210-380900 Opdateret den Ansøger

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder. Sagsnr.

Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder. Sagsnr. 14.05.2014 Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder Sagsnr. 14/1042 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser

Læs mere

Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester. 1. Indledning. Oktober 2012 GEE/GEE

Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester. 1. Indledning. Oktober 2012 GEE/GEE Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester Oktober 2012 GEE/GEE 1. Indledning Som systemansvarlig for det overordnede danske transmissionsnet er Energinet.dk ansvarlige

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-101-24-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Centrifuger og tilbehør 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Der er i alt 15

Læs mere

Spørgsmål / svar dokument prækvalifikation Video3. Spørgsmål 1) Hermed anmodes om udbudsmateriale vedrørende ovennævnte udbud

Spørgsmål / svar dokument prækvalifikation Video3. Spørgsmål 1) Hermed anmodes om udbudsmateriale vedrørende ovennævnte udbud Domstolsstyrelsen Sagsbeh. Dir.tlf. Mail joher@domstolsstyrelsen.dk 2013-8302-0001-19 Spørgsmål / svar dokument prækvalifikation Video3 Spørgsmål 1) Hermed anmodes om udbudsmateriale vedrørende ovennævnte

Læs mere

Nærværende dokument beskriver udbudsbetingelser vedrørende deltagelse i et begrænset udbud om afholdelse af konferencen ENAV underway.

Nærværende dokument beskriver udbudsbetingelser vedrørende deltagelse i et begrænset udbud om afholdelse af konferencen ENAV underway. Udbudsbetingelser Nærværende dokument beskriver udbudsbetingelser vedrørende deltagelse i et begrænset udbud om afholdelse af konferencen ENAV underway. Opgaven udbydes formelt af: Søfartsstyrelsen Fjordvænget

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af DNA-oprensningsudstyr. Indkøb & Medicoteknik. Til Klinisk Genetisk Afdeling, AUH.

Velkommen. Udbudspræsentation af DNA-oprensningsudstyr. Indkøb & Medicoteknik. Til Klinisk Genetisk Afdeling, AUH. Velkommen Udbudspræsentation af DNA-oprensningsudstyr Til Klinisk Genetisk Afdeling, AUH www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51

UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51 UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51 VS. 2 Nielsen & Thomsen Advokatpartnerselskab Østbanegade 55 2100 København

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Fleksible Video- og fiber endoskoper med trolleyudstyr. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Fleksible Video- og fiber endoskoper med trolleyudstyr. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Fleksible Video- og fiber endoskoper med trolleyudstyr www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anette Christiansen Steven Brantlov

Læs mere

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år.

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år. Sagsnr. 1-23-4-78-10-10/ EU udbud 2012/S 210-345661 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Klinisk ernæring, Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier 1 Der står

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14 1 af 11 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer

UDBUDSBETINGELSER. for. Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer UDBUDSBETINGELSER for Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer 2 1. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED Finansiel Stabilitet A/S Kalvebod Brygge 43 1560 København V Hjemmeside: http://www.finansielstabilitet.dk

Læs mere

Dagens program. Indkøb og Logistik

Dagens program. Indkøb og Logistik Udbudspræsentation 2010/S 9-010796 Udbud af patientkaldesystem Til Region Midtjylland, Regionshospitalet Viborg, Skive, Kjellerup www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 04.03.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S 033-055930 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet.

Læs mere

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S Personlig hygiejne

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S Personlig hygiejne Kommentar fra udbudspræsentationen den 20.10.2009, samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 193 277309 Personlig hygiejne Oplysninger fra Udbudspræsentationen den 20.10.2009 - Ansvarlige for udbuddet

Læs mere

Indkøb af 1 stk. skraldebil til vippecontainere. Udbudsbetingelser

Indkøb af 1 stk. skraldebil til vippecontainere. Udbudsbetingelser Indkøb af 1 stk. skraldebil til vippecontainere Udbudsbetingelser Dato: 15-07-2016 Udarbejdet af: OFD Version: 0.6 Kontrol: LTH Godkendt af: - side 2 af 8 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Spørgsmål & svar notat Udbud af Renovation & Sikkerhedsmakulering

Spørgsmål & svar notat Udbud af Renovation & Sikkerhedsmakulering Dato 26. november 2014 TRM Sags nr. 2013111286 trm@dkma.dk / 4488 9344 Spørgsmål & svar notat Udbud af Renovation & Sikkerhedsmakulering Nærværende notat indeholder en anonymiseret fortegnelse over samtlige

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg Udbudsannonce Prækvalifikation Torvegade 74 6700 Esbjerg Indhold Baggrund og formål...3 Opgavebeskrivelse og omfang...3 Ordregiver...3 Spørgsmål og kontaktperson...3 Prækvalifikationsmateriale...4 Udbudsproces...4

Læs mere

Referat af informationsmøde for leverandører ifm. udbud af arbejdsbeklædning. 12. marts 2018, kl. 13:00 hos Fødevarestyrelsen, Glostrup.

Referat af informationsmøde for leverandører ifm. udbud af arbejdsbeklædning. 12. marts 2018, kl. 13:00 hos Fødevarestyrelsen, Glostrup. Referat af informationsmøde for leverandører ifm. udbud af arbejdsbeklædning. 12. marts 2018, kl. 13:00 hos Fødevarestyrelsen, Glostrup. Deltagere: - Repræsentanter for Ordregiver: o Kadir Atsiz (Fødevarestyrelsen)

Læs mere

Danmark-Aarhus: Skabe 2014/S 049-081164. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Aarhus: Skabe 2014/S 049-081164. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:81164-2014:text:da:html Danmark-Aarhus: Skabe 2014/S 049-081164 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF Del I:

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3 7.3.2018 01 PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3 1. INDLEDNING På bygherrens vegne skal vi med henvisning til den offentliggjorte udbudsbekendtgørelse opfordre Dem til at søge om prækvalifikation

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Der er til dags dato modtaget og besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

Udbudsbetingelser. for Innovationsfondens genudbud af iværksætterpilotprogrammet

Udbudsbetingelser. for Innovationsfondens genudbud af iværksætterpilotprogrammet Udbudsbetingelser for Innovationsfondens genudbud af iværksætterpilotprogrammet Offentligt udbud af kontrakt om drift af iværksætterpilotprogram Disse udbudsbetingelser indeholder en kort beskrivelse af

Læs mere

Ja

Ja Sagsnr. 1-30-76-29-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 1.1 I Udbudsbetingelserne er der i afsnit 10.3, s. 16, angivet I

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. Udbud med forhandling. Indkøb af. Vaskeriydelse. til. Region Midtjylland

UDBUDSBETINGELSER. Udbud med forhandling. Indkøb af. Vaskeriydelse. til. Region Midtjylland UDBUDSBETINGELSER Udbud med forhandling Indkøb af Vaskeriydelse til Region Midtjylland Side 1 af 27 Indholdsfortegnelse 1 Udbuddet og udbuddets omfang... 3 2 Ordregivers kontaktoplysninger... 4 3 Udbudsmateriale...

Læs mere

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale.

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale. Spørgsmål og svar vedrørende prækvalifikation på begrænset EU-udbud af håndværkerydelser for Professionshøjskolen Metropol, udbudsbekendtgørelse nr. 2016/S 067-116264. 27.04.2016 Ansøger skal være opmærksom

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4

Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vi det være tilladeligt at udarbejde

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Der er til dags dato modtaget og besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

Indledning. Udbudsbetingelser. Baggrund og formål. Ordregivende myndighed

Indledning. Udbudsbetingelser. Baggrund og formål. Ordregivende myndighed Indledning Energistyrelsen indbyder hermed alle interesserede og kvalificerede leverandører til at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på kommunikationsydelser til Energistyrelsen. Baggrund

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til

Læs mere