Har du. talent mellem ørerne? Sanistål søger 14 ELEVER. sanistaal.com

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Har du. talent... ...mellem ørerne? Sanistål søger 14 ELEVER. sanistaal.com"

Transkript

1 Sanistål søger 14 ELEVER

2 Så er det måske dig, vi søger til en af vores 14 elevpladser, som vi ønsker at få besat med talenter, der viser initiativ og er klar på udfordringer. Vi søger 14 talentfulde elever Salg Økonomi Datatekniker Indkøb Kontor Logistikassistent Logistik assistent Servicecenter Hvad er talent? Talent er et vidt begreb. Nogle har talent for at sluge sabler, gå på line eller klatre på klipper. Andre for det mere faglige. For os betyder talent blandt andet, at du er topmotiveret for og drømmer om at arbejde i en af Danmarks store grossistvirksomheder. talentet, hjælper vi med at udvikle det, så du kan blive en af de medarbejdere, vi kan satse på i fremtiden. Du kan drive det vidt, hvis du er bevidst om, at det kræver mod og hårdt arbejde at udviklet dit talent. Hos Sanistål kan du glæde dig til en uddannelse, som målrettet dyrker dit talent. Vi har dygtige medarbejdere, der vil hjælpe dig på vej og sikre, at du opnår de kompetencer, vi kræver af fremtidige medarbejdere. Vi tilbyder en elevplads med stor ansvarsfrihed, forskellige og fede opgaver. Sanistål er en stor virksomhed med over 1000 medarbejdere og afdelinger i hele landet. Mulighederne for at udvikle og dyrke sit talent er derfor mange. Vi har dygtige medarbejdere, der vil hjælpe dig på vej og sikre, at du opnår de kompetencer, vi kræver af fremtidens medarbejdere. Du vil således få et stærkt netværk med kollegaer i Sanistål og ikke mindst andre elever. Vi møder hinanden og vores samarbejdspartnere med respekt og har et godt og tæt sammenhold i alle vores afdelinger. Vi har nogle stærke værdier og gør meget for at være mere end du tror, for alle vi møder. Vi har store forventninger til vores nye talenter og forventer, at du har lyst til at yde en målrettet indsats for at blive en dygtig Sanistål medarbejder. Glæd dig til en elevplads, hvor du får ansvar og muligheder fra første dag. ønsker om et fremtidigt job. Overbevise os om at det netop er dit senest den 27 februar

3 Nuværende elever fortæller Louise salgselev teknik Jeg har altid været interesseret i handel og ville derfor gerne uddanne mig inden for dette fag. Som elev fylder den praktiske del meget, og det tiltalte mig. Jeg søgte hos Sanistål, fordi det er en stor og landsdækkende virksomhed med mange muligheder. I den tid jeg har været her, har jeg kun oplevet søde og imødekommende kollegaer. Så jeg føler, jeg er blevet taget rigtig godt imod. Sabine økonomielev Det gode ved en elevplads er, at det er en kombination af uddannelse og arbejde. Man lærer og udvikler sig derfor på en anden måde. F.eks. kan man godt blive undervist i bogføring, men det er noget andet end bogføring i det virkelige erhvervsliv. Jeg får lov at prøve kræfter med alle mulige arbejdsopgaver og afdelinger. Alle steder bliver jeg tager godt imod, og alle steder bliver der lyttet til mig. Det gør, at jeg hver dag udvikler mig og bliver klar til evt. at kunne læse videre eller søge en fast stilling efter min tid som elev. Benjamin - salgselev VVS Efter handelsgymnasiet ville jeg gerne ud i erhvervslivet og søgte derfor ind som elev hos Sanistål. Branchen kendte jeg ikke så godt i forvejen, men jeg synes, at det er super spændende at være i en stor virksomhed - og særligt i Sanistål. Blandt andet fordi jeg får lov at prøve kræfter med tre forskellige afdelinger og lærer derfor både noget om eksport, salg og butik.

4 Økonomielev - Aalborg et særligt talent for at arbejde med tal, så kan Sanistål tilbyde en karriere i en børsnoteret virksomhed, der har en stor økonomiafdeling. Som økonomielev får du en alsidig uddannelse, hvor vi garanterer: En udfordrende hverdag med mange forskellige opgaver Et uformelt arbejdsmiljø Din hverdag vil foregå i afdelingen Shared Service, som servicerer hele organisationen og varetager fi nans-, kreditor-, debitor- og lønbogholderi. Du får kendskab til økonomifunktionens brede felt og bliver introduceret til opgaver som: Debitor- og kreditorbogholderi Lønadministration Budgetlægning og opfølgning Rapportering til offentlige myndigheder Controlling og rapportering Vi søger en økonomielev i Aalborg Uddannelsen tager 2 år og består både af teori og praksis. Ud over den obligatoriske fagskole, deltager du på interne praktikforløb i forskellige afdelinger i Sanistål. Du får løn under hele forløbet. I løbet af de to år, er du på skole i 8 10 uger. På skoleopholdet bliver du klædt teoretisk på, til at møde den spændende og til tider travle hverdag. Hvis du er over 25 skal du have en godkendt senest den 27 februar Send ansøgning på.

5 Kontorelev - Aalborg interesse for administration, og kan du godt lide at fordybe dig i opgaverne og opretholde et højt serviceniveau, så kan vi tilbyde en alsidig uddannelse i en stor virksomhed med mange interne funktioner og gode fremtidsmuligheder. Som kontorelev bliver du en del af et dynamisk team i vores byggeridivisionens markedsafdeling. Vi skal bruge en ny kollega, der trives med administrative opgaver og gerne vil have en struktureret hverdag. Du bliver tilknyttet en landsdækkende funktion, der har kontakt til både danske og internationale leverandører samt til Saniståls salgsafdeling, e-handels og marketingafdeling Du får et bredt kendskab til administration gennem opgaver som: Indkøbsadministration Administrativ varebehandling Prisreguleringer Salgssupport Marketingaktiviteter Statistikker Webopgaver Diverse administrative opgaver Som kontorelev hos os får du en alsidig uddannelse, hvor vi garanterer: Gode kolleger i en ungdommelig og dynamisk afdeling En spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens Vi søger en kontorelev til Markedsafdelingen i Aalborg. Uddannelsen tager 2 år og består både af teori og praksis. Ud over den obligatoriske fagskole, deltager du på interne praktikforløb i forskellige afdelinger i Sanistål samt mindre interne uddannelsesforløb. Du vil får løn under hele forløbet. I løbet af de to år er du på skole i 8 10 uger. På skoleopholdet bliver du klædt teoretisk på til at møde den spændende og til tider travle hverdag. Hvis du er over 25 år, skal du have en godkendt uddannelsesplan. Kontakt din lokale handelsskole ønsker om et fremtidigt job. Overbevise os om at det netop er dit talent, vi skal være med til at udvikle. Vi skal have din ansøgning senest den 27 februar Send ansøgning på.

6 Datatekniker - Aalborg et unikt talent for at gennemskue daglige driftsudfordringer i en spændende IT verden, hvor slutbrugerne er mange og forskellige? Kunne du tænke dig en spændende elevplads i en dynamisk virksomhed med over 1000 medarbejdere? Så har du nu muligheden hos os. Som datateknikerelev bliver du en del af en stor og professionel organisation. Du vil indgå i en travl og spændende hverdag, hvor du vil blive udfordret både fagligt og personligt. Den første halvdel af din elevtid vil du primært løse opgaver i Servicedesk. Herefter vil du overgå til opgaver omkring backend og infrastruktur. Du får en afvekslende arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver vil spænde over mange forskellige områder bl.a.: Yde support til Saniståls medarbejdere Klargøring og installation af nye klienter Klargøring og installation af printere og mobiltelefoner Deltage i fejldiagnosticering og fejludbedring af IT-udstyr Konfi gurering af netværk Drift og vedligeholdelse af servere Vi søger en datatekniker til Aalborg Ud over den obligatoriske fagskole, bliver du løbende oplært af et team af dygtige kolleger. På skoleopholdet bliver du klædt teoretisk på, til at møde den spændende og til tider travle hverdag. Du får løn under hele uddannelsen. Det er et krav, at du har gennemført og bestået grundforløbet i IT, netværk og datakommunikation senest den 27 februar Send ansøgning på.

7 Indkøbs- og Disponeringselev Stål Hos Sanistål får du en enestående mulighed for at dyrke dit indkøbstalent i en stor børsnoteret virksomhed, hvor der er gode fremtidsmuligheder. Du får selvstændigt ansvar og udfordringer fra første dag. Du skal derfor have mod på at indgå i udfordrende forhandlingssituationer og have et godt overblik. Som indkøbs- og disponeringselev får du en praktisk orienteret 2-årig indkøbsassistent uddannelse. En del af vores kommunikation foregår til udlandet, og det er derfor vigtigt, at du evner at kommunikere på engelsk og meget gerne på tysk. Du får opgaver som: Udarbejde indkøbsforslag Ordreplacering Kontrol af ordrebekræftelser Dialog med leverandører herunder opfølgning Lagerstyring og samarbejde med vores centrallager i Taulov Indkøbsprocedurer og betingelser Genbestilling og kontrol af lagervarer Udvikling af varegrupper Som indkøbs- og disponeringselev får du en alsidig uddannelse, hvor vi garanterer: Gode kolleger i en dynamisk afdeling En travl hverdag, hvor ikke to dage er ens Du bliver en del af et professionelt indkøbsmiljø, hvor omgangstonen er uformel og præget af en god portion humor. Vi søger indkøbstalent til markedsafdelingen Stål i Aalborg. Uddannelsen tager 2 år og består både af teori og praksis. Ud over den obligatoriske fagskole, får du et intensivt internt uddannelsesforløb. Du får løn under hele forløbet. I løbet af de to år er du på skole i 8-10 uger. På skoleopholdet bliver du klædt teoretisk på til at møde den spændende og til tider travle hverdag. Det er et krav, at du har gennemført og bestået et af følgende skoleforløb: EUX, HG2/GF2, HHX + 5 ugers Hvis du er over 25 år, skal du have en godkendt ønsker om et fremtidigt job. Overbevise os om at det netop er dit talent, vi skal være med til at udvikle. Vi skal have din ansøgning senest den 27 februar Send ansøgning på.

8 Logistikassistent elev - Billund Vi søger en målrettet og ansvarsbevidst logistikelev til vores kvadratmeter store centrallager i Billund. Sammen med et fagligt og kompetent kollegateam, skal du håndtere varenumre. Du kommer til at arbejde med lagerstyring og distribution og får en bred kontaktfl ade til kollegaer, speditører og leverandører. Du få kendskab til logistikkens brede felt samt opgaver som: Planlægning og koordinering af leverancer Varemodtagelse og -kontrol Optimering af lagerfunktionen Vedligeholdelse og lagerpleje Pluk og ekspedition af leverancer Kontrol af pris og kvalitet Som logistikassistentelev får du en alsidig uddannelse, hvor vi garanterer: Gode kolleger i en ungdommelig og dynamisk afdeling En spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens Et elevforløb som logistikassistent elev hos os giver dig gode muligheder. Måske har du en drøm om at blive logistik- eller lagerchef i fremtiden, hos os får du en god grundlæggende uddannelse. Elevpladsen er tilknyttet vores centrallager i Billund. Uddannelsen tager 2 år og består både af teori og praksis. Ud over den obligatoriske fagskole, deltager du på interne praktikforløb i forskellige afdelinger i Sanistål samt mindre interne uddannelsesforløb. Du får løn under hele forløbet. I løbet af de to år er du på skole i 8 10 uger. På skoleopholdet bliver du klædt teoretisk på til at møde den spændende og til tider travle hverdag. Hvis du er over 25 år, skal du have en godkendt f or yderligere oplysninger. senest den 27 februar Send ansøgning på.

9 Logistikassistent elev - Servicecenter Billund Vi søger en målrettet og ansvarsbevidst logistikelev til vores Servicecenter i Billund. Sammen med dine kompetente kolleger i Servicecenteret, skal du være med til at håndtere henvendelser fra kunderne. Du bliver klædt på til at give den bedte kundeservice og du får en bred kontaktfl ade til kollegaer, speditører og leverandører. Du får kendskab til logistikkens brede felt og opgaver som: Planlægning og koordinering af leverancer Kundeservice hjælpe kunderne ved afvigelser Koordinering af returvarer fra afhentning til kreditering Naturligt bindeled mellem logistik og salg Sikre de bedste logistikløsninger til kunderne Yde højt serviceniveau Som logistikassistentelev får du en alsidig uddannelse, hvor vi garanterer: En travl hverdag, hvor ikke to dage er ens Masser af gode kolleger Et elevforløb som logistikelev hos os giver dig gode fremtidsmuligheder. Elevpladsen er tilknyttet vores servicecenter i Billund. Uddannelsen tager 2 år og består både af teori og praksis. Ud over den obligatoriske fagskole, deltager du på interne praktikforløb i forskellige afdelinger i Sanistål samt mindre interne uddannelsesforløb. Du får løn under hele forløbet. I løbet af de to år er du på skole i 9 11 uger. På skoleopholdet bliver du klædt teoretisk på til at møde den spændende og til tider travle hverdag. Hvis du er over 25 år, skal du have en godkendt senest den 27 februar Send ansøgning på.

10 Salgselever Trives du med ansvar, og har du et godt talent for at sælge? Er du klar til at arbejde med produkter, kunder og leverandører? Dette og meget mere tilbyder vi vores salgselever i Sanistål. Som en af Danmarks største grossister henvender Sanistål sig til en bred vifte af virksomheder inden for både VVS, Carl F, byggeri og industri. Salgsafdelingerne arbejder tværorganisatorisk, så du får både en stor berøringsfl ade internt i virksomheden og til forskellige eksterne kundesegmenter. Som innovativ grossist dyrker vi det tætte samspil gennem hele værdikæden. Sammen med vores kunder udvikler vi bl.a. koncepter og løsninger, som har til formål at styrke vores kunders konkurrencekraft. Det vil sige at vi hver dag skal give vore kunder en følelse af, at hos os får de lidt mere en Mere end du tror -oplevelser. Lyder dette som noget for dig, så kickstart din karriere som salgselev hos Sanistål. Vi søger elever til disse afdelinger: Stål Industri VVS Carl F

11 Salgselev Stål Som salgselev i stålforretningen, vil du bl.a. have ansvar for salg af stål og metal til Saniståls professionelle kunder. Sammen med et fagligt kompetent team har du bl.a. kontakt til kunder, leverandører, indkøbere, eksterne sælgere og vores professionelle indkøbsteam. Du får et bredt kendskab til salgsområdet og ansvar for opgaver som: Telefonbetjening af kunder pr. mail, skype og telefon Salg og tekniskvejledning Udarbejdelse af tilbud Kontakt til leverandører både i Danmark og internationalt Hos os kan du glæde dig til at blive en del af en uformel arbejdsplads, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt.vi er en stor organisation, der giver dig mulighed for at få et stærkt netværk med andre elever og kolleger i Sanistål. Til dagligt vil du selv være med til at planlægge din dag ud fra de opgaver, du får ansvar for. Du skal have lysten og evnen til at tage medansvar for din personlige udvikling, og have evnen til at strukturere din tid. Du får en alsidig uddannelse, hvor vi garanterer: Gode kolleger i en kompetent og dynamisk afdeling En hektisk hverdag hvor ikke to dage er ens Vores salgsafdelinger er fordelt over hele landet, og du kan derfor søge en elevstilling i enten Vejle, Aalborg, Glostrup og Silkeborg. Uddannelsen tager 2 år og består både af teori og praksis. Ud over den obligatoriske fagskole, deltager du på interne praktikforløb i forskellige afdelinger i Sanistål. Du får løn under hele forløbet. I løbet af de to år er du på skole i 8 10 uger. På skoleopholdet bliver du klædt teoretisk på til at møde den spændende og til tider travle hverdag. Hvis du er over 25 år, skal du have en godkendt senest den 27 februar Send ansøgning på.

12 Salgselev - Teknik Som salgselev med speciale i teknik, vil du blive oplært i salg af værktøj, maskiner og tekniske produkter til industri. Sammen med et fagligt kompetent team har du bl.a. kontakt til kunder, leverandører, indkøbere og eksterne sælgere. Du får et bredt kendskab til salgsområdet og får ansvar for opgaver som: Telefonbetjening af kunder pr. mail, skype og telefon Teknisk vejledning Varebestilling og tilbudsgivning Kontakt til leverandører- både i Danmark og udlandet Kalkulation og varefl ow Som elev i Saniståls industriafdeling får du en spændende uddannelse og hverdag. Du kommer til at arbejde med et fagområde, der giver gode fremtidsmuligheder. Vi tilbyder en alsidig uddannelse, hvor vi garanterer: Gode kolleger i en dynamisk afdeling En hektisk hverdag hvor ikke to dage er ens Uddannelsen tager 2 år og består både af teori og praksis. Ud over den obligatoriske fagskole, deltager du på interne praktikforløb i forskellige afdelinger i Sanistål. Du får løn under hele forløbet. I løbet af de to år er du på skole i 8 10 uger. På skoleopholdet bliver du klædt teoretisk på til at møde den spændende og til tider travle hverdag. Hvis du er over 25 år, skal du have en godkendt senest den 27 februar Send ansøgning på.

13 Intern salg/butik VVS Sjælland I løbet af din elevtid bliver du tilknyttet en af vores håndværkerbutikker i København og vores intern salgsafdeling i Glostrup. Elevtiden fordeles, så du er et år i butik og et år i den interne salgsafdeling. I håndværkerbutikken består dine opgaver bl.a. af: Salg og vejledning til kunderne Gøre butikken salgsklar i forhold til Saniståls koncept og aktuelle kampagner Vareopfyldning Planlægning af det daglige arbejde i butikken sammen med dine kolleger I den interne salgsafdeling består dine opgaver bl.a. af: Ordremodtagelse pr telefon Vejledning omkring produkter Varebestilling Du får en alsidig uddannelse, hvor vi garanterer: Gode kolleger i en kompetent og dynamisk afdeling En hektisk hverdag, hvor ikke to dage er ens Uddannelsen tager 2 år og består både af teori og praksis. Ud over den obligatoriske fagskole, deltager du på interne praktikforløb i forskellige afdelinger i Sanistål. Du får løn under hele forløbet. I løbet af de to år er du på skole i 8 10 uger. På skoleopholdet bliver du klædt teoretisk på til at møde den spændende og til tider travle hverdag. Hvis du er over 25 år, skal du have en godkendt senest den 27 februar Send ansøgning på.

14 Intern salg/butik VVS - Holstebro I løbet af din elevtid bliver du tilknyttet vores håndværkerbutik og interne salgsafdeling i Holstebro. Elevtiden fordeles, så du er et år i butik og et år i den interne salgsafdeling. I håndværkerbutikken består dine opgaver bl.a. af: Salg og vejledning til kunderne At gøre butikken salgsklar i forhold til Saniståls koncept og aktuelle kampagner Vareopfyldning Planlægning af det daglige arbejde i butikken sammen med dine kolleger I den interne salgsafdeling består dine opgaver bl.a. af: Ordremodtagelse pr telefon Vejledning omkring produkter Varebestilling Du får en alsidig uddannelse, hvor vi garanterer: Gode kolleger i en kompetent og dynamisk afdeling En hektisk hverdag, hvor ikke to dage er ens Uddannelsen tager 2 år og består både af teori og praksis. Ud over den obligatoriske fagskole deltager du på interne praktikforløb i forskellige afdelinger i Sanistål. Du får løn under hele forløbet. I løbet af de to år er du på skole i 8 10 uger. På skoleopholdet bliver du klædt teoretisk på til at møde den spændende og til tider travle hverdag. Hvis du er over 25 år, skal du have en godkendt senest den 27 februar Send ansøgning på.

15 Salgselev Intern salg/butik Carl F - Åbyhøj I løbet af din elevtid bliver du tilknyttet vores håndværkerbutik og interne salgsafdeling i Åbyhøj. Elevtiden fordeles, så du er et år i butik og et år i den interne salgsafdeling. I håndværkerbutikken består dine opgaver bl.a. af: Salg og vejledning til kunderne Gør butikken salgsklar i forhold til Saniståls koncept og aktuelle kampagner Vareopfyldning Planlægning af det daglige arbejde i butikken sammen med dine kolleger I den interne salgsafdeling består dine opgaver bl.a. af: Ordremodtagelse pr telefon Vejledning omkring produkter Varebestilling Du får en alsidig uddannelse, hvor vi garanterer: Gode kolleger i en kompetent og dynamisk afdeling En hektisk hverdag, hvor ikke to dage er ens Uddannelsen tager 2 år og består både af teori og praksis. Ud over den obligatoriske fagskole, deltager du på interne praktikforløb i forskellige afdelinger i Sanistål. Du får løn under hele forløbet. I løbet af de to år er du på skole i 8 10 uger. På skoleopholdet bliver du klædt teoretisk på til at møde den spændende og til tider travle hverdag. Hvis du er over 25 skal du have en godkendt senest den 27 februar Send ansøgning på.

Elevbrochure. Kontoruddannelsen. med speciale i Offentlig Administration

Elevbrochure. Kontoruddannelsen. med speciale i Offentlig Administration Elevbrochure Kontoruddannelsen med speciale i Offentlig Administration 1 Intro Side 3 Hvorfor blive kontorelev i Region Syddanmark i Vejle Side 4 Elevernes egne historier Side 5-9 Bonus info Side 10 job.regionsyddanmark.dk/wm307147

Læs mere

Elever 2017 Sanistål Herning søger elever med speciale i Stål og VMT

Elever 2017 Sanistål Herning søger elever med speciale i Stål og VMT Sanistål Herning søger elever med speciale i Stål og VMT Drømmer du om at blive Danmarks bedste sælger? Som salgselev i Sanistål får du alle muligheder for at sætte dit eget aftryk på uddannelsen. Med

Læs mere

Sanistål Side 1 af 39

Sanistål Side 1 af 39 Sanistål Side 1 af 39 Indholdsfortegnelse Klar til at gribe mulighederne og sætte dit aftryk?...... 3 Ubegrænsede muligheder...... 4 Yderlig info?...... 8 Sanistål Amager søger VVS elev... 9 Sanistål Ballerup

Læs mere

Vores fundament. Miljø og Teknik. Randers Kommune

Vores fundament. Miljø og Teknik. Randers Kommune Vores fundament Miljø og Teknik Randers Kommune I efteråret 2009 har vi arbejdet med at skabe et nyt fælles fundament for Miljø og Teknik. Ambitionen har været at skabe en klar retning for vores fremtidige

Læs mere

Praktikpladser. Et plus for din virksomhed

Praktikpladser. Et plus for din virksomhed Praktikpladser Et plus for din virksomhed En ny lovgivning med krav om obligatorisk praktik i alle videregående professionsorienterede uddannelser er trådt i kraft, hvilket betyder, at de studerende ikke

Læs mere

- kontorindretning med omtanke

- kontorindretning med omtanke - kontorindretning med omtanke Omtanke Indretning med omtanke og sund fornuft Inventarland A/S er en landsdækkende kæde af professionelle kontorindretningscentre. Vi bygger bro mellem kvalitet til en god

Læs mere

Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge? Et akademisk bredt talentprogram med aktiviteter, der handler om både humaniora, business, teknik samt

Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge? Et akademisk bredt talentprogram med aktiviteter, der handler om både humaniora, business, teknik samt Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge? Et akademisk bredt talentprogram med aktiviteter, der handler om både humaniora, business, teknik samt natur-, sund- og samfundsvidenskab. Eksklusive workshops,

Læs mere

EUX ER EN DOBBELTUDDANNELSE

EUX ER EN DOBBELTUDDANNELSE EUX BUSINESS en ny dobbeltuddannelse Med EUX Business får du både EN ERHVERVSUDDANNELSE OG EN GYMNASIAL EKSAMEN. EUX Business gennemføres på HANDELSSKOLEN, enter for Kontor og Handel. Med en EUX Business

Læs mere

Casebaseret eksamen Informationsteknologi Niveau E

Casebaseret eksamen Informationsteknologi Niveau E Casebaseret eksamen Informationsteknologi Niveau E www.tdc.dk Indhold: Opgave 1: Kommunikation Side 2 Opgave 2: Word Side 2 Opgave 3: Excel Side 3 Opgave 4: PowerPoint Side 3 Opgave 5: Anskaffelse af IT-udstyr

Læs mere

Q resultater december 2015 PraktikCenter Viborg

Q resultater december 2015 PraktikCenter Viborg Hvilket køn er du I hvilken afdeling arbejder du Hvor længe har du været i Praktikcenter Viborg? Hvordan oplever du det generelt, at være elev i Praktikcenter Viborg? 1 Hvordan oplever du den information

Læs mere

Samtaleredskab - kompetencekort Redskab 5

Samtaleredskab - kompetencekort Redskab 5 Samtaleredskab - kompetencekort Redskab 5 Formål Kortene kan bruges til at starte en fælles drøftelse om hinandens arbejdsområder og udviklingsønsker, gennem at give indblik i, hvad der optager ens kollegaer

Læs mere

Kundekontaktcenter (2-årig uddannelse) Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Kundekontaktcenter (2-årig uddannelse) Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Kundekontaktcenter (2-årig uddannelse) Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: KONTOR Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole

Læs mere

Tekstil. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: DETAIL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Tekstil. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: DETAIL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Tekstil Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: DETAIL Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse fra

Læs mere

VI KAN BLIVE ALT DET, VI DRØMMER OM

VI KAN BLIVE ALT DET, VI DRØMMER OM VI KAN BLIVE ALT DET, VI DRØMMER OM EUX BUSINESS DIN EGEN VEJ SIDE 2 / HANDELSSKOLEN.COM FREMTIDEN ER ÅBEN EUX Business er en erhvervsuddannelse, hvor du afslutter fagene på gymnasialt niveau. EUX Business

Læs mere

ELEVPOLITIK FOR KONTORELEVER Personalepolitik for Holstebro Kommune

ELEVPOLITIK FOR KONTORELEVER Personalepolitik for Holstebro Kommune ELEVPOLITIK FOR KONTORELEVER Personalepolitik for Holstebro Kommune Politikken omfatter Tiltrækning, rekruttering og udvikling af elever. Uddannelse og relationer. Vi har dråber af kultur i alt INDHOLD

Læs mere

Et godt afsæt. Velkommen til Varde Handelsskole og Handelsgymnasium. Erhvervsuddannelse HG

Et godt afsæt. Velkommen til Varde Handelsskole og Handelsgymnasium. Erhvervsuddannelse HG Erhvervsuddannelse HG Et godt afsæt Velkommen til Varde Handelsskole og Handelsgymnasium Erhvervsuddannelse HG HG - din vej til en spændende erhvervskarriere Med en HG uddannelse fra Varde Handelsskole

Læs mere

VIL DU VÆRE ØKONOMIELEV VED STATEN?

VIL DU VÆRE ØKONOMIELEV VED STATEN? VIL DU VÆRE ØKONOMIELEV VED STATEN? Jeg kan kun anbefale Statens Administration som praktikplads. Du kommer på rotation i forskellige teams og lærer både at arbejde med løn og regnskab, så du kommer til

Læs mere

De femårige gymnasieforløb

De femårige gymnasieforløb GENTOFTE KOMMUNE De femårige gymnasieforløb i Gentofte Kommune Forord I Gentofte Kommune er vi ambitiøse og det er derfor med stor glæde, at vi sender dette tilbud ud til alle 7. klasses elever. Vi kan

Læs mere

HHX fyr op under. ambitionerne. En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale.

HHX fyr op under. ambitionerne. En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. fyr op under 09102014 ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. 2 Velkommen til IBC Handels- gymnasiet Fredericia/Middelfart IBC HANDELSGYMNASIET

Læs mere

Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020

Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020 Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020 Tak for brug af billeder: Vibeke Olsen Hans Chr. Katberg Olrik Thoft Niels Olsen Indledning Med personalepolitikken som vejviser Så er den her den nye personalepolitik!

Læs mere

Her kan du bruge dit studiekort

Her kan du bruge dit studiekort Her kan du bruge dit studiekort Se hvor du kan bruge dit studiekort inde i avisen Det vidste du ikke om Christina Frank! Mød Pernille Schack fra elev til Matas Indhold Eleverne i praktik... 3 Dagligdagen

Læs mere

DET behøver IKKE TAGE TRE ÅR AT få ET ansvar

DET behøver IKKE TAGE TRE ÅR AT få ET ansvar DET behøver IKKE TAGE TRE ÅR AT få ET ansvar ERHVERVSJURIDISK FULDMÆGTIG I ET ADVOKATFIRMA 1 Løft blikket TM ERHVERVSJURIDISK FULDMÆGTIG Om os Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith er et af landets

Læs mere

Indhold. Dagtilbudspolitik 2011-2014 3

Indhold. Dagtilbudspolitik 2011-2014 3 Dagtilbudspolitik 2011-2014 Indhold Indledning.................................... 4 Dagtilbudspolitikken i Holstebro Kommune........... 6 Det anerkendende dagtilbud...................... 7 Visioner for

Læs mere

Idestafet. Ja, og. Min ide: BC-Syd- 1. int. praktikdag i ugen i butik/flensborg. Og hvad hvis man

Idestafet. Ja, og. Min ide: BC-Syd- 1. int. praktikdag i ugen i butik/flensborg. Og hvad hvis man BC-Syd- 1. int. praktikdag i ugen i butik/flensborg KBH 1 praktikdag i Malmø Eller som en praktikuge, i et tæt på land. hvad med - EUREKA! PIU kontorer Materiale omkring i verden - Det kunne bemandes med

Læs mere

Skolepraktik (STU) - Årsrapport 2013. Skolerapport - samlet. Baggrundsoplysninger. Svarprocent: 68 % (266/392)

Skolepraktik (STU) - Årsrapport 2013. Skolerapport - samlet. Baggrundsoplysninger. Svarprocent: 68 % (266/392) Skolepraktik (STU) - Årsrapport 2013 Skolerapport - samlet Svarprocent: 68 % (266/392) Baggrundsoplysninger 1. Har du været i praktik i en virksomhed i løbet af den seneste praktikperiode? 2. Køn 3. Alder

Læs mere

Uddannelsen til teknisk designer

Uddannelsen til teknisk designer Uddannelsen til teknisk designer Teknisk designer Du skal være teknisk designer, hvis du har lyst til at skabe banebrydende ideer og produkter gennem kreative løsninger. Måske er det din drøm at være med

Læs mere

Praktikant eller studiejobber

Praktikant eller studiejobber Hej studerende Praktikant eller studiejobber også noget for dig! I en praktik eller et studiejob kan du som studerende fra en relevant uddannelse byde ind på at løse opgaver ude hos virksomhederne med

Læs mere

Erhvervsuddannelse EUD / EUX

Erhvervsuddannelse EUD / EUX EUD/EUX Varde Handelsskole og Handelsgymnasium Velkommen til Varde Handelsskole og Handelsgymnasium Erhvervsuddannelse EUD / EUX EUD merkantil på Varde Handelsskole Hvad kan/skal du vælge Erhvervsuddannelser

Læs mere

Plus People? Kom med på holdet!

Plus People? Kom med på holdet! Plus People? Kom med på holdet! 2 Har du +faktor? De fleste taber pusten, når de hører, hvad der skal til for at blive revisor. Vi mener, det handler om at sætte sig et mål og så tage én ting ad gangen.

Læs mere

Dine 1 til 2 års skolegang på HG kaldes for grundforløbet. Den efterfølgende 1 til 2 års praktiktid i en virksomhed kaldes for hovedforløbet.

Dine 1 til 2 års skolegang på HG kaldes for grundforløbet. Den efterfølgende 1 til 2 års praktiktid i en virksomhed kaldes for hovedforløbet. HG uddannelsen Grundforløb/hovedforløb Dine 1 til 2 års skolegang på HG kaldes for grundforløbet. Den efterfølgende 1 til 2 års praktiktid i en virksomhed kaldes for hovedforløbet. Trin 1 og trin 2 i en

Læs mere

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet 2 dage der fremtidssikrer din funktion Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet Intensiv Komeptenceudvikling Øget status og anerkendelse i dit job styrk din position internt

Læs mere

Hvad er en Teknisk Designer? Tekniske Designere kan k. f.eks. arbejde som:

Hvad er en Teknisk Designer? Tekniske Designere kan k. f.eks. arbejde som: Hvad er en Teknisk Designer? Teknisk designer er en moderne udgave af teknisk assistent betegnelsen, som længe har været anset for forældet til tekniske assistenters funktionsområder. Det er den tidligere

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere Slagelse Kommune Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere Februar 2016 1. Baggrund I juni 2015 godkendte Økonomiudvalget direktionens oplæg om en ændret administrativ organisering.

Læs mere

FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS

FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS FINANS TRAINEE FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker sig over 10 måneder. Uddannelsen består af et praktisk forløb i en virksomhed og et parallelt

Læs mere

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S S. 2 Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S Lars Knudsgaard startede Byggefirmaet Knudsgaard A/S som en traditionel tømrervirksomhed i 1997. Virksomheden har siden fastholdt en ekspansiv vækst og har

Læs mere

MULIGHEDERNES UDDANNELSE

MULIGHEDERNES UDDANNELSE MULIGHEDERNES UDDANNELSE Videncentret Gennem vores videncenter deltager vi i udviklingsprojekter sammen med både maritime og landbaserede virksomheder. Endvidere medvirker de studerendes praktik- og projektforløb

Læs mere

HGHG-Multi HG-Praksisnær

HGHG-Multi HG-Praksisnær HGHG-Multi HG-Praksisnær Hvad er HG for noget? HG står for Handelsskolens Grunduddannelse og er en meget populær erhvervsuddannelse for dem, der gerne vil have et job inden for kontor, detail eller handel

Læs mere

Har du viljen - så har vi vejen!

Har du viljen - så har vi vejen! CPH WEST - HG BALLERUP - back to basic! HG Basis Har du viljen - så har vi vejen! HG Basis er uddannelsen til dig, der har brug for støtte i undervisningen. Du lærer bedst på en varieret og virkelighedsnær

Læs mere

Folkeskolens Fornyelse i Frederikssund. Information til forældre om folkeskolereformen

Folkeskolens Fornyelse i Frederikssund. Information til forældre om folkeskolereformen Folkeskolens Fornyelse i Frederikssund Information til forældre om folkeskolereformen En ny skole fra august 2014 Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til en

Læs mere

Har du lyst til en alsidig karriere...

Har du lyst til en alsidig karriere... Har du lyst til en alsidig karriere...... så har du alle muligheder hos os! Dansk Landbrug Sydhavsøerne - Det naturlige valg DLS rådgiver årligt 1.200 kunder inden for fagområderne økonomi, ejendomshandel,

Læs mere

KRAVPROFIL OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN & STILLINGEN

KRAVPROFIL OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN & STILLINGEN KRAVPROFIL OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN & STILLINGEN 1 Intern sælger Marts 2016 // BEMANDING & KONTAKTOPLYSNINGER. KONSULENTER SØREN KAMP MORTENSEN SKM@ZUBSTANZ.DK 25488050 MORTEN STEEN MØBERG MSM@ZUBSTANZ.DK

Læs mere

Kreativeudfordringer.

Kreativeudfordringer. Dekoratør/VisualMerchandisersøgernye Kreativeudfordringer. Hvisiansæ termigfårienkolegamed masseraferfaringoginteresseforindretning ogdesign.engoddekoratørangriberopgavernemedetåbentsind.mitfocuseratskabe

Læs mere

HAR DU REVISOR DNA? redmark.dk

HAR DU REVISOR DNA? redmark.dk HAR DU DNA? redmark.dk HAR DU DNA? Når det kommer til valg af uddannelse, er der mange veje at gå, og det kan være svært at vælge. Har du interesse for tal, og vil du samtidig gerne have kontakt til mennesker,

Læs mere

10.klasse på Brenderup og Omegns Realskole

10.klasse på Brenderup og Omegns Realskole 10.klasse på Brenderup og Omegns Realskole Udvikling med tradition Demokrati, ledelse og samfund Brobygning til ungdomsuddannelser Internationalt islæt Idræt, natur og friluftsliv Stærk faglighed Brenderup

Læs mere

Koncept for medarbejderudviklingssamtaler (MUS)

Koncept for medarbejderudviklingssamtaler (MUS) Koncept for medarbejderudviklingssamtaler (MUS) - med supplerende skemaer til brug ved seniorsamtaler (SUS) og lederudviklingssamtaler (LUS). I dette dokument er samlet alle skemaer, hjælpespørgsmål, vejledning

Læs mere

HHX EUX BUSINESS EUD UNGDOMS- UDDANNELSER I SAMME HUS. NYT STUDIETORV med unikt miljø

HHX EUX BUSINESS EUD UNGDOMS- UDDANNELSER I SAMME HUS. NYT STUDIETORV med unikt miljø HHX EUX BUSINESS EUD 3 UNGDOMS- UDDANNELSER I SAMME HUS NYT STUDIETORV med unikt miljø VEL- KOMMEN Velkommen til Handelsgymnasiet Ribe! Vi er glade for, at du bruger lidt tid på os, hvad enten det er i

Læs mere

TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT

TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT INTRODUKTION TIL GUIDEN Din kommune er blevet udvalgt til at være med i projektet Bedre til ord, tal og IT. Du får denne guide, fordi du har en bærende rolle i

Læs mere

Ydelserne består af en bred vifte af muligheder og administrative ydelser, f.eks.:

Ydelserne består af en bred vifte af muligheder og administrative ydelser, f.eks.: HVEM ER DALBO? Det lokale administrationsselskab for selvstændige boligorganisationer DALBO i daglig tale er stiftet den 27. juni 2007 af en række almene boligorganisationer i Syd- og Sønderjylland. Hovedformålet

Læs mere

Logistikassistent. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: HANDEL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Logistikassistent. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: HANDEL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Logistikassistent Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: HANDEL Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse

Læs mere

Karriereprogram for HR-konsulenter

Karriereprogram for HR-konsulenter Karriereprogram for HR-konsulenter Marts 2011 Karriereprogram for HR-konsulenter Den offentlige sektor har brug for kompetente og engagerede HR-funktioner, der fokuserer på opgaver, der skaber værdi for

Læs mere

DU giver OS DINE kompetencer. VI giver DIG EN fantastisk UDDANNELSE

DU giver OS DINE kompetencer. VI giver DIG EN fantastisk UDDANNELSE DU giver OS DINE kompetencer. VI giver DIG EN fantastisk UDDANNELSE ADVOKATFULDMÆGTIGUDDANNELSEN 1 Løft blikket TM ADVOKATFULDMÆGTIGUDDANNELSEN Om os Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith er et

Læs mere

Nej. Nej. Jeg træner selv en del og er uddannet massør og ved at det er noget som hjælper på stress og trivsel.

Nej. Nej. Jeg træner selv en del og er uddannet massør og ved at det er noget som hjælper på stress og trivsel. Nedenfor ses en oversigt over de forslag, der er indkommet via FKnet kampagnen Attraktiv arbejdsplads, hvor ansatte i Frederiksberg Kommune anonymt eller med angivelse af kontaktoplysninger har kunnet

Læs mere

SKOLEPOLITIK 2014-2018

SKOLEPOLITIK 2014-2018 SKOLEPOLITIK 2014-2018 Vedtaget af Slagelse Byråd 24. februar 2014 Indledning Folkeskolen står overfor en række udfordringer både nationalt og lokalt i Slagelse Kommune. På baggrund af folkeskolereformen

Læs mere

6. Social- og sundhedsassistent

6. Social- og sundhedsassistent 6. Social- og sundhedsassistent 6.1. Social og sundhedsassistents arbejdsområder En social- og sundhedsassistent er en person, der udfører sygeplejeopgaver, planlægger aktiviteter og vejleder social- og

Læs mere

Kampagnebog til medarbejdere. Hvor der handles, der bygges

Kampagnebog til medarbejdere. Hvor der handles, der bygges Kampagnebog til medarbejdere Hvor der handles, der bygges 1 Nu skal støvet rystes af vingerne Der er mange ting, vi er rigtig gode til i alle de danske trælasthandler og byggemarkeder, men at vise flaget

Læs mere

10. KLASSE GRUNDFORLØB

10. KLASSE GRUNDFORLØB 10. KLASSE GRUNDFORLØB 1 MED SPOT PÅ HOTEL- OG RESTAURATIONSBRANCHEN din opskrift til en spændende fremtid! VELKOMMEN TIL HOTEL- OG RESTAURANTSKOLEN En anderledes 10. klasse eller starten på en spændende

Læs mere

10. KlasseCentret. Dronninglund 2016-17. 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse!

10. KlasseCentret. Dronninglund 2016-17. 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse! 10. KlasseCentret Dronninglund 2016-17 2 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse! 10. KLASSE - DIT VALG! Hvad skal du efter 9. klasse? Der er mange muligheder, og valget kan være svært. Dronninglund

Læs mere

Strategi 2016-2018. Lars Stevnsborg

Strategi 2016-2018. Lars Stevnsborg Strategi 2016-2018 I Forsvarets Auditørkorps arbejder vi sammen med forsvarets øvrige myndigheder hver dag for Danmarks sikkerhed, interesser og borgernes tryghed. Auditørkorpsets unikke bidrag til forsvarets

Læs mere

100% Studiejobs, praktikplads eller ansættelse nu?

100% Studiejobs, praktikplads eller ansættelse nu? Studiejobs, praktikplads eller ansættelse nu? 100% ATTRAKTIV Om mulighederne for et udviklende studiejob, en praktikplads eller fast ansættelse - fra en kommune der gerne vil kende sin besøgelsestid...

Læs mere

Bilag C. Interview undersøgelsen

Bilag C. Interview undersøgelsen Bilag C. Interview undersøgelsen Indhold Tabel 1: Skolebaggrund... 3 Tabel 2: Forståelse af det skriftlige undervisningsmateriale... 4 Tabel 3: Behov for danskundervisning på et 3 dags kursus... 5 Tabel

Læs mere

SÅDAN NÅR DU DINE MÅL

SÅDAN NÅR DU DINE MÅL Hvad drømmer du om? Hvad vil du gerne opnå? DIT MÅL Hvor vil du placere dit mål på en skala fra 1-10? SKALA SKALA FORSKEL FORSKEL Hvorfor er du ikke allerede i mål? HVORFOR Skal dine overbevisninger ændres?

Læs mere

Delpolitik om Rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere

Delpolitik om Rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere Delpolitik om Rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere 1. Overordnet målsætning Med en bevidst rekrutteringsstrategi ønsker vi at fastholde og tiltrække medarbejdere, der kan medvirke til, at Gentofte

Læs mere

Lean Six Sigma Yellow Belt-uddannelse

Lean Six Sigma Yellow Belt-uddannelse Lean Six Sigma For dig der har lyst til at få indsigt i tankerne bag Lean Six Sigma samt de muligheder, der ligger i projektmetoden DMAIC. 1 Dit udbytte En Lean Six Sigma giver dig indsigt i tankerne bag

Læs mere

TILLYKKE NY TILLIDSVALGT

TILLYKKE NY TILLIDSVALGT TILLYKKE NY TILLIDSVALGT KÆRE TILLIDSVALGT (TV) Først og fremmest vil vi ønske dig velkommen i din nye rolle som frontfigur for kollegerne på din arbejdsplads og ikke mindst, som aktiv medspiller i HK

Læs mere

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 KUNSTTALENTKLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 VIL DU DYRKE DIT TALENT? Skal du i 7. klasse efter sommerferien 2016? Elsker du musik, kunst, design eller performance? Drømmer du om at skabe dit eget professionelle

Læs mere

Kan DU ikke få brikkerne til at

Kan DU ikke få brikkerne til at Kan DU ikke få brikkerne til at falde på plads. - så mangler DU én af os! Efterår 2013 Om brochuren og Jobbrikkerne Jobbrikkerne er en proaktiv jobklub. Vores fællesnævner er HK Nordjylland, som støtter

Læs mere

- den erhvervsfaglige studentereksamen. På uddannelse

- den erhvervsfaglige studentereksamen. På uddannelse - den erhvervsfaglige studentereksamen På uddannelse INTRO INTRO FÅ DET HELE MED HVAD ER EUX BUSINESS? HVAD ER EUX BUSINESS? EUX Business er den erhvervsfaglige studentereksamen, der giver dig dobbelt

Læs mere

Personalepolitisk grundlag

Personalepolitisk grundlag Personalepolitisk grundlag Baggrund Køge Kommune er rammen om en mangfoldighed af opgaver og fagligheder, som ledes af ét byråd valgt af kommunens borgere. Vi er én arbejdsplads med meget forskellige arbejdsvilkår

Læs mere

Ungdomsuddannelse hvad vælger DU?

Ungdomsuddannelse hvad vælger DU? Ungdomsuddannelse hvad vælger DU? Program UU-vejledning 10. klasse Erhvervsuddannelser EUX Gymnasiale uddannelser Andre og individuelle udd. Afrunding Mulighed for uddybende/afklarende spørgsmål Uddannelsesvejledning

Læs mere

værdier Nomecos Respekt Værdiskabelse Troværdighed Entusiasme Teamwork

værdier Nomecos Respekt Værdiskabelse Troværdighed Entusiasme Teamwork værdier Nomecos Respekt Værdiskabelse Troværdighed Entusiasme Teamwork Respekt Værdiskabelse Troværdighed Entusiasme Teamwork værdier Nomecos Værdierne i Nomeco udtrykker vores holdninger og adfærd, og

Læs mere

Etnisk Jobteam i Odense Kommune

Etnisk Jobteam i Odense Kommune Etnisk Jobteam i Odense Kommune Etnisk Jobteam ligger midt i Vollsmose og er af den grund ikke kun kulturelt, men også fysisk midt i hjertet af Odense Kommunes integrationsarbejde. Etnisk Jobteam er et

Læs mere

Værdier. Plejehjemmet Falkenberg. et godt sted at være! www.falkenberg.helsingor.dk 12. Center for Omsorg og Ældre. Plejehjemmet Falkenberg

Værdier. Plejehjemmet Falkenberg. et godt sted at være! www.falkenberg.helsingor.dk 12. Center for Omsorg og Ældre. Plejehjemmet Falkenberg Center for Omsorg og Ældre Plejehjemmet Falkenberg Værdier på Plejehjemmet Falkenberg Center for omsorg og ældre Plejehjemmet Falkenberg Falkenbergvej 30 A 3140 Ålsgårde tlf.: 4928 1501 - fax: 4928 1512

Læs mere

10. klassecentret Esbjerg Kommune. Ribe Bramming Esbjerg. En ny start på din videre uddannelse

10. klassecentret Esbjerg Kommune. Ribe Bramming Esbjerg. En ny start på din videre uddannelse 10. klassecentret Esbjerg Kommune Ribe Bramming Esbjerg En ny start på din videre uddannelse 10. klassetilbuddet i Esbjerg Kommune i skoleåret 2014/2015 Nyt miljø Nye fag Nye Lærere Nye kammerater Nye

Læs mere

Du skal være optaget af hvad der interesser børnene og hvordan børn lærer på forskellige måder. Du skal have læring for øje i de små ting der sker.

Du skal være optaget af hvad der interesser børnene og hvordan børn lærer på forskellige måder. Du skal have læring for øje i de små ting der sker. En eventyrlig begyndelse. Nu skal jeg fortælle dig en historie, som jeg har hørt, da jeg var lille, og hver gang jeg siden har tænkt på den, synes jeg at den blev meget kønnere; for det går med historier

Læs mere

HAR DU HAFT EN GOD DAG I SKOLEN?

HAR DU HAFT EN GOD DAG I SKOLEN? HAR DU HAFT EN GOD DAG I SKOLEN? HAR DU HAFT EN GOD DAG I SKOLEN? Det har du nemlig lov til Ved du, at der er en lov, der handler om, hvordan du har det i skolen? Det er der, og den hedder Undervisningsmiljøloven.

Læs mere

AUREM HØRECENTER. NØRREGADE 31 9000 AALBORG 65742001 WWW.AUREM.DK. En unik guide til at Få bedre hørelse. "når din hørelse er vigtig"

AUREM HØRECENTER. NØRREGADE 31 9000 AALBORG 65742001 WWW.AUREM.DK. En unik guide til at Få bedre hørelse. når din hørelse er vigtig 2016-2017 1. udgave Aurem AUREM HØRECENTER. NØRREGADE 31 9000 AALBORG 65742001 WWW.AUREM.DK En unik guide til at Få bedre hørelse "når din hørelse er vigtig" ET HØRETAB KAN VÆRE MERE SYNLIGT END ET HØREAPPARAT!

Læs mere

Finance Manager. Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.?

Finance Manager. Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.? Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.? Bliv hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere... Send din ansøgning til: e-mail: jobs@bkmedical.com

Læs mere

Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje

Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje. Håndbogen er udarbejdet af Center for Organisation, Sundhedsog Omsorgsforvaltningen, Sjællandsgade 40, 2200 København N Juni 2011 2 Kære medarbejder

Læs mere

Vi adskiller os fra mængden

Vi adskiller os fra mængden Vi adskiller os fra mængden Dag Hammarskjölds Alle 34 2100 København Ø Tel.: 35 42 57 57 Fax: 35 42 17 76 oesterbro@livingstones.dk Hos Livingstones Østerbro er vi den professionelle ejendomsmægler med

Læs mere

Hold dine muligheder åbne med en EUX BUSINESS

Hold dine muligheder åbne med en EUX BUSINESS Hold dine muligheder åbne med en EUX BUSINESS Muligheder efter EUX Business Efter fire år på en EUX Business er du uddannet som fx: Lægesekretær - Advokatsekretær - Administrativ sekretær i enten privat

Læs mere

Indkøbsassistent. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: HANDEL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Indkøbsassistent. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: HANDEL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Indkøbsassistent Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: HANDEL Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse

Læs mere

EUD BUSINESS - EUX BUSINESS. Detail handel event kontor 2. DEL

EUD BUSINESS - EUX BUSINESS. Detail handel event kontor 2. DEL EUD BUSINESS - EUX BUSINESS Detail handel event kontor 2. DEL VELKOMMEN TIL GRUNDFORLØB2 EUD BUSINESS - EUX BUSINESS Med EUX kan du gå ALLE VEJE, du vil 2. del på business grundforløbet er for dig, som

Læs mere

En stærk start med 10. klasse. - Høj faglighed og fedt studiemiljø

En stærk start med 10. klasse. - Høj faglighed og fedt studiemiljø En stærk start med 10. klasse - Høj faglighed og fedt studiemiljø Aalborg Kommunes 10. Klassecenter giver dig en stærk start på din videre uddannelse. På Seminarieskolen og Tech College tilbyder vi dig

Læs mere

@venquest 12.0 SkolePraktik Benchmark. (Matrix-mål) Uddannelse: Skolepraktik(Aalborg Handelsskole) (Matrix-mål)

@venquest 12.0 SkolePraktik Benchmark. (Matrix-mål) Uddannelse: Skolepraktik(Aalborg Handelsskole) (Matrix-mål) Side 1 af 26 Evalueringsrapport Skema: EUD SkolePraktik-medarbejdertrivselsundersøgelse beelser: 34 Skole: (Matrix-mål) Uddannelse: Skolepraktik() (Matrix-mål) Hold: Lærer: Skolepraktik() Startdato: 1

Læs mere

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER DATATEKNIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA?

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER DATATEKNIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER DATATEKNIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? GODE SPØRGSMÅL AT STILLE HVAD ER EUX? EUX Datatekniker giver dig det bedste fra erhvervsuddannelsernes verden med gymnasiets

Læs mere

Uddannelsesaften 5. november 2015

Uddannelsesaften 5. november 2015 Uddannelsesaften 5. november 2015 Bygninger - 7 adresser - Vester Allé 26 - Rådmands Boulevard 19 - Minervavej 57 - Blommevej 40 - Blommevej 39 - Kirketoften 7 Hobro - AMU Centervej 2 - I alt 75.956 m2

Læs mere

Ny skoleleder til ny tid på Katrinebjergskolen

Ny skoleleder til ny tid på Katrinebjergskolen Ny skoleleder til ny tid på Katrinebjergskolen Katrinebjergskolen søger en visionær skoleleder, der inspirerer, udfordrer og samler skolens medarbejdere, og som er et nærværende og tydeligt midtpunkt for

Læs mere

HK erne på DTU i forhold til Strategi 2008-13

HK erne på DTU i forhold til Strategi 2008-13 HK erne på DTU i forhold til Strategi 2008-13 Forord: I 2008 er DTU s strategi blevet revideret og gælder nu for årene 2008-2013. HK-klubberne for kontor/laborant på DTU ønsker også denne gang at forholde

Læs mere

Kontorelev med speciale i offentlig administration

Kontorelev med speciale i offentlig administration Kontorelev med speciale i offentlig administration Kontorelev med hjerne, hjerte og vilje Hospitalsenhed Midt Administration Indhold Hospitalsenhed Midt...3 Antal ansatte...3 Administration...3 Antal elever...4

Læs mere

Dantek BiblioMatik Den pædagogiske biblioteksløsning

Dantek BiblioMatik Den pædagogiske biblioteksløsning 4 Dantek BiblioMatik Den pædagogiske biblioteksløsning Dantek A/S Vestergade 41 8600 Silkeborg Tlf. 86 80 30 99 info@dantek.dk www.dantek.dk Dantek BiblioMatik Den pædagogiske biblioteksløsning Først og

Læs mere

BONUSMATERIALE TIL INSTITUTIONER Hvem er du? Spil VÆR LYDHØR, OPMÆRKSOM OG EMPATISK

BONUSMATERIALE TIL INSTITUTIONER Hvem er du? Spil VÆR LYDHØR, OPMÆRKSOM OG EMPATISK BONUSMATERIALE TIL INSTITUTIONER Hvem er du? Spil Spillet, der spilles i grupper på fire medarbejdere, indledes med, at de 34 spillekort lægges i rækkefølge. Nu trækkes et kort ad gangen, og spørgsmålet

Læs mere

Det udviklende samvær Men hvorvidt børn udvikler deres potentialer afhænger i høj grad af, hvordan forældrenes samvær med børnene er.

Det udviklende samvær Men hvorvidt børn udvikler deres potentialer afhænger i høj grad af, hvordan forældrenes samvær med børnene er. Også lærere har brug for anerkendelse (Jens Andersen) For et par måneder siden var jeg sammen med min lillebrors søn, Tobias. Han går i 9. klasse og afslutter nu sin grundskole. Vi kom til at snakke om

Læs mere

STU Job. 1 Odense-Vestfyn-Brangstrup

STU Job. 1 Odense-Vestfyn-Brangstrup STU Job 1 Odense-Vestfyn-Brangstrup STU-job er en del af den 3-årige Særligt Tilrettelagte Uddannelse (STU) på CSV Odense-Vestfyn-Brangstrup. STU er for unge med særlige behov mellem 16 og 25 år, der

Læs mere

En kompetencestrategi er fastlæggelse af den vej, Uddannelsescenter Holstebro vil gå, for at visionen for området kan indfries vejen fra mission til

En kompetencestrategi er fastlæggelse af den vej, Uddannelsescenter Holstebro vil gå, for at visionen for området kan indfries vejen fra mission til En kompetencestrategi er fastlæggelse af den vej, Uddannelsescenter Holstebro vil gå, for at visionen for området kan indfries vejen fra mission til vision. Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2

Læs mere

Virksomhedsgrundlag. Heldagshuset. Oktober 2013

Virksomhedsgrundlag. Heldagshuset. Oktober 2013 Virksomhedsgrundlag Heldagshuset Oktober 2013 1 Målgruppe Målgruppen er normaltbegavede elever, der er præget af adfærdsmæssige, følelsesmæssige eller sociale problematikker; AKT-problematikker. Der er

Læs mere

Graduate - HR. Vil du videreudvikle dig sammen med os? Så er du måske blandt de nye graduates, som starter hos os d. 1. april 2016.

Graduate - HR. Vil du videreudvikle dig sammen med os? Så er du måske blandt de nye graduates, som starter hos os d. 1. april 2016. Graduate - HR Vores HR-afdelings overordnede mål er at understøtte hele vores organisation i at nå forretningsmæssige mål gennem blandt andet rekruttering, fastholdelse og udvikling af alle vores dygtige

Læs mere

Lærervejledningen til Pumpefabrikken

Lærervejledningen til Pumpefabrikken Formål: At styrke elevernes evne til at foretage et kvalificeret karrierevalg og give dem indblik i industrivirksomhedernes muligheder. Materialet tager udgangspunkt i det timeløse fag Uddannelse og Job

Læs mere

20 skarpe til Dansk Supermarked

20 skarpe til Dansk Supermarked 20 skarpe til Dansk Supermarked Dansk Supermarked A/S er udpeget til casevirksomhed ved merkantil caseeksamen fra 1. april 2016 til 31. marts 2017. Besøg emu.dk og dansksupermarked.com og besvar spørgsmålene:

Læs mere

Nyhedsbrev til medarbejderne i Studieadministrationen

Nyhedsbrev til medarbejderne i Studieadministrationen Juni 2015 Nyhedsbrev til medarbejderne i Studieadministrationen Campusparat Som forberedelse til NBA er gruppen, der arbejder med at gøre os campusparate, blevet bedt om at udarbejde et forslag til et

Læs mere

Lederuddannelse Dansk Maskinhandel 2011-2012

Lederuddannelse Dansk Maskinhandel 2011-2012 Lederuddannelse Dansk Maskinhandel 2011-2012 Indhold Formål med kurset... 2 Modul 1 Ledelse og lederrollen den personlige leder, Ledelse og samarbejde (43559)... 3 Modul 2 Kommunikation og kvalitet, Kommunikation

Læs mere