Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj"

Transkript

1 ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 19 Sundheds- og Velfærdsudvalget holdt møde 29. maj 2007 kl. 7:30-11:05 på rådhuset i Mødelokale C med følgende dagsorden: Afbud fra Jens Grønne 1. Bemærkninger til dagsordenen Meddelelser Formanden orienterer Projekt Spisenetværk Adgang til foreningslivet for starthjælpsmodtagere og børn af starthjælpsmodtagere Dialog med AOC Engholm, Aleris og Hjemmeplejen Forslag til reviderede kvalitetsstandarder Forslag om temadag med fokus på stress og psykisk arbejdsmiljø Opsætning af hjertestarter på Maglebjergskolen Forslag fra de praktiserende læger om lægelokaler under samme tag som plejecenter, hjemmepleje og genoptræningscenter på Poppelvej Etablering af fælleskommunal tandregulering Tilbud i Demensdaghjemmet Valmuen Status Sundhedslejligheden Uglevang Orientering om eventuel magtanvendelse...18 Kl er der fælles bustransport til Intervare, hvor der vil blive serveret en let frokost.

2 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj Bemærkninger til dagsordenen Ingen. 2. Meddelelser Indledning 1. kvartal 2007 Mimosen, bilag Hovedpointer fra dialogmøde 20. marts 2007, bilag Brev vedr. 18 midler fra KLO Referat fra Ældrerådets møde den 30. april 2007, bilag Til efterretning. 3. Formanden orienterer Indledning Brev fra Nordsjællands Hospital om reduceret kapacitet. Dialogmøde den 7. juni Til efterretning.

3 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj SUNDHEDS- OG VELFÆRDSUDVALGET 4. Projekt Spisenetværk Orientering Projekt Spisenetværk for ældre Et af kommunens sundhedsprojekter er Spisenetværk for ældre. Projektgruppen har haft indlæg i Allerød Nyt, Ny Alder og afholdt et dialogmøde i marts måned med interesserede borgere. Interessen har været så stor (der er ca. 30 meldt til) at vi har valgt at fordele møderne på 2 aftener, som afholdes mandage i caféen på Engholm og onsdage i caféen, Lyngehus. Det er planen, at der hver gang (i samarbejde med brugerne) vil være ½ times oplæg/drøftelse/sang/foredrag o.l. inden borddækning og anretning af mad. Pga. de mange interesserede og ønsket om at have spiseaftener 2 steder i kommunen (Engholm og Lyngehus) kan det, hvis økonomien skal holdes blive nødvendigt at forkorte projektforløbet med nogle måneder. Der er afsat kr. til projektet. Ugentlig lønudgift ved 2 spisegrupper er knap 4000 kr. pr. uge. Budgettet giver således mulighed for at have 2 ugentlige spisegrupper i ca uger. Høringssvar fra Ældrerådet ligger i sagen. Til efterretning

4 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj SUNDHEDS- OG VELFÆRDSUDVALGET 5. Adgang til foreningslivet for starthjælpsmodtagere og børn af starthjælpsmodtagere Sundheds- og Velfærdsudvalget besluttede den 30. januar 2007, at yde tilskud til starthjælpsmodtageres deltagelse i foreningslivet. Udvalget besluttede den 30. januar 2007 at projektet skal finansieres af sundhedspuljen. Ordningen skal administreres af Fritidsrådgivningen. Idræts- og Fritidsrådgivningen har udarbejdet til, hvordan tilskuddet kan udmøntes. Der udsendes et brev til startshjælpsmodtagernes husstand, med et klippekort til hver at husstandens beboere. Samtidig vil der ske en orientering til samtlige foreninger i kommunen om, hvordan de skal forholde sig til klippekortet. Det foreslås at klippekortene udsendes i starten af august, idet alle foreninger starter deres sæson i slutningen af august eller starten af september. at der sammen med brevet og klippekortene udsendes en oversigt over de foreninger, hvor klippekortet kan bruges. at klippekortet kun kan anvendes i en forening med henblik på det sociale aspekt i projektet. Klippekort og brev til startshjælpsmodtagere, brev til foreninger, returbrev, vejledning m. v. ligger i sagen.

5 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj Godkendt.

6 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj SUNDHEDS- OG VELFÆRDSUDVALGET 6. Dialog med AOC Engholm, Aleris og Hjemmeplejen Orienteringspunkt. Udvalget har inviteret de 3 virksomheder til dialogmøde. Lisbeth Pedersen deltager under behandlingen af punktet. Hjemmeplejen kommer kl Aleris kommer kl AOC Engholm kommer kl Foruden virksomhedsleder og evt. bestyrelsesformand er medarbejderrepræsentanter inviteret. Udgangspunktet for dialogen er de af virksomhederne indsendte årsrapporter (bilag). Forvaltningen foreslår, at dialogen tages til efterretning. - - Nej Årsrapporter fra AOC Engholm Aleris Hjemmeplejen Til efterretning.

7 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj SUNDHEDS- OG VELFÆRDSUDVALGET 7. Forslag til kvalitetsstandarder spunkt. Allerød Kommunes eksisterende kvalitetsstandarder skal efter aftale revideres og godkendes politisk en gang årligt. De eksisterende kvalitetsstandarder er sat op i et mere læsevenligt og overskueligt format. Der er gennemført en bred høring hos alle plejecentre, hjemmeplejen og de godkendte private leverandører, ligesom kommunens visitatorer har deltaget i høringen. Høringsrunden har medført præciseringer og tilretning på området vedrørende tøjvask og madservice. Kvalitetsstandard for genoptræning er tidligere på året blevet politisk godkendt og er derfor ikke til godkendelse denne gang. Forvaltningen anbefaler, at Sundheds- og Velfærdudvalget godkender kvalitetsstandarderne. Kvalitetsstandarderne afspejler det nuværende serviceniveau. Høringssvar fra Ældrerådet ligger i sagen. Reviderede udkast til ydelsesbeskrivelser og kvalitetsstandarder. (i alt 11) udsendes i papir. Godkendt.

8 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj SUNDHEDS- OG VELFÆRDSUDVALGET 8. Forslag om temadag med fokus på stress og psykisk arbejdsmiljø spunkt. Bitten Bloch ønsker, at udvalget tager initiativ til afholdelse af en temadag med fokus på stress og psykisk arbejdsmiljø. dagen foreslås arrangeret med hjælp fra Psykiatrifondens Erhvervsrådgivning. Da udvalget for 2 år siden afholdt en temadag om depression var det ligeledes i samarbejde med Psykiatrifonden. Her blev arrangementet afholdt på STTC med i alt 100 tilmeldte borgere. Forvaltningen foreslår, at et drøftes i udvalget. dagen vil sætte fokus på området. Prisen afhænger af deltagerantal m.v. Udgiften til temadagen med fokus på depression udgjorde kr. med et deltagerantal på 100 personer. Nej Godkendt. Forvaltningen udarbejder konkret oplæg. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget inviteres til at være medvært ved afholdelsen af temadagen.

9 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj Sundheds- og Velfærdsudvalget 9. Opsætning af hjertestarter på Maglebjergskolen spunkt. Maglebjergskolen har rettet henvendelse med ønske om at der opsættes en hjertestarter på skolen. Udvalget har tidligere vedtaget at der opsættes hjertestartere på de kommunale skoler. Der er p.t. opsat hjertestartere følgende steder: Engholm svømmehal Blovstrød svømmehal Rådhuset Brandvæsenets inspektørvogn Det supplerende beredskab (frivillige) bruges bl.a. af førstehjælpsvagterne. (beredskabet) Lillerødhallerne Lyngehallen Blovstrødhallen Blovstrød stadion Skovvang stadion Lillerød skole Lynge skole Engholm skolen Ravnsholt skolen Skovvangskolen Klub vest Pensionisthuset Centerhallen Biblioteket Forvaltningen foreslår, at der opsættes en hjertestarter på Maglebjergskolen. Udgiften hertil foreslås finansieret af 2. mio. kr.s puljen. Pris for hjertestarter kr ,- Uddannelse 4 timer kr ,- Der er en årlig vedligeholdelsesudgift til uddannelse på ca. kr.

10 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj ,- Nej Nej Godkendt.

11 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj SUNDHEDS- OG VELFÆRDSUDVALGET 10. Forslag fra de praktiserende læger om lægelokaler under samme tag som plejecenter, hjemmepleje og genoptræningscenter på Poppelvej spunkt. Allerød Lægelaug ønsker en dialog med kommunen om mulighederne for at etablere lægeklinikker under fælles tag med hjemmepleje, plejecenter og genoptræningscenter. Hvis udvalget er positiv, skal udvalget indstille til økonomiudvalget. Allerød Lægelaug har fremsendt en uddybende begrundelse for deres ønske om at der etableres lægeklinikker i forbindelse med opførelse af plejecenter, nye lokaler til Hjemmeplejen og opførelsen af et hovedgenoptræningscenter (bilag). Såfremt man politisk ønsker at give lægerne mulighed for at få lokaler på matriklen, vil det begrænse antallet af mulige boliger. Der er i Forvaltningens beregninger over pladsbehovet afsat 100 m2 pr. bolig. Forvaltningen anbefaler, at der indledes samarbejde med de praktiserende læger om at etablere lægelokaler under fælles tag. Da arealet, der forhandles om skal tages af boligarealet, anbefaler Forvaltningen, at der maximalt forhandles om 500 m 2, hvilket svarer til en reduktion på 5 plejeboliger. Antallet af plejeboliger reduceres med op til 5 boliger. Bedre udnyttelse af det tværfaglige samarbejde. Kommunen kan forvente lejeindtægter ved udnyttelse af lokalerne til lægelokaler. Høringssvar fra Ældrerådet ligger i sagen. Lægernes henvendelse vedr. lægelokaler Udvalget vil gerne i dialog med lægerne i Allerød og andre faggrupper om placering af lægelokaler på Poppelvej. Dog ønsker udvalget, at der minimum opføres 80 plejeboliger på grunden.

12 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj SUNDHEDS- OG VELFÆRDSUDVALGET 11. Etablering af fælleskommunal tandregulering Udvalget skal tage stilling til, hvorvidt kommunen skal arbejde videre på at indgå i en fælleskommunal tandreguleringsordning. I givet fald skal der gives bindende tilsagn til Hillerød Kommune, der står for selve opførelsen. Sagen har økonomiske, hvorfor den skal vedtages i byrådet. I august 2005 besluttede Økonomiudvalget at der skulle arbejdes videre med at undersøge mulighederne for en fælleskommunal tandregulering. Baggrunden herfor var en rapport udarbejdet af Frederiksborg Amts specialtandlæger samt Sundhedsstyrelsens anbefalinger i bekendtgørelse nr. 285 af den 4. april 2005 vedrørende tandpleje, at kommunerne samarbejder om større tandreguleringsenheder, således at tandplejen kan tilrettelægges med henblik på en personale- og lokalemæssig optimal udnyttelse af ressourcerne. Styrelsen anbefaler, at en organisatorisk enhed på tandreguleringsområdet bør have et befolkningsunderlag på personer svarende til ca børn. Dette, kombineret med at det bliver stadigt vanskeligere at rekruttere specialtandlæger til den kommunale sektor, aktualiserer behovet for at vurdere hvordan tandreguleringsopgaven skal løses fremover. En arbejdsgruppe bestående af repræsentanter fra Allerød, Gribskov, Frederiksværk-Hundested og Hillerød Kommune har arbejdet på at undersøge mulighederne for at etablere et fælles tandreguleringscenter De 4 kommuner har tilsammen næsten indbyggere. Arbejdsgruppen fremfører følgende konkrete fordele ved at etablere et fælles tandreguleringscenter: En god forsyningssikkerhed Sikring af en kontinuerlig behandlingskapacitet herunder mindre sårbarhed ved sygdom Kvalitetsløft og bedre fagligt miljø Stordriftsfordele og økonomisk fordelagtig drift Attraktive arbejdspladser for specialtandlæger og andet tandplejepersonale Arbejdsgruppen anbefaler, at den nye tandreguleringsklinik placeres i forbindelse med et nyt sundhedscenter ved Frederiksborg Centret i

13 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj Hillerød. Herved sikres en stationsnær placering og integration i et sundhedsfagligt miljø. Klinikkens pladsbehov vurderes til at være 740 m2. Det planmæssige grundlag afklares i andet halvår Af hensyn til den videre planlægning i Hillerød Kommune er det vigtigt at kommunerne giver bindende tilsagn til at ville indgå i den fælles tandreguleringsordning. Ibrugtagning af det fysisk samlede tandreguleringscenter forventes at kunne ske den 1. januar Arbejdsgruppen anbefaler endvidere, at der allerede fra den 1. januar 2008 etableres en samarbejdsaftale. Herved vil den nødvendige samkøring af funktionen kunne finde sted inden den fysiske sammenlægning finder sted. Arbejdsgruppen har udarbejdet et notat om fælleskommunal tandregulering, som beskriver baggrund og et første udkast til indholdet i en aftale (bilag). Det fælleskommunale tandreguleringscenter foreslås drevet efter 60 i lov om kommunernes styrelse. Aftalen skal endelig godkendes af tilsynsmyndigheden. Det økonomiske grundlag for etableringen af aftalen er at de deltagende kommuner bidrager, med den økonomi, der i forvejen er på tandreguleringsområdet i den enkelte kommune. Der er udarbejdet et notat om økonomien i aftalen. (bilag) Denne dagsorden behandles parallelt i de øvrige kommuner. Såfremt aftalen godkendes kan den underskrives af de respektive kommuner i september Det foreslås at der tages stilling til hvorvidt: Der skal etableres et fælleskommunalt servicecenter, placeret som foreslået. samarbejdet påbegyndes 1. januar 2008 Og at den fysiske sammenlægning i givet fald skal finde sted 1. januar 2010 Allerøds kommunale tandregulering foregår i dag på Engholmskolen. Såfremt tandreguleringen flyttes vil der blive frigivet 2 lokaler, der kan bruges til andet formål. De berørte personer skal fremover selv sørge for transport til tandreguleringscenteret (det gør de også i dag, dog til Engholmskolen). Det medfølgende fravær i timerne vil blive forøget med den længere transporttid (for de elever der får en tid i skoletiden).

14 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj Finansiering Den kommunale tandregulering koster i dag kr. årligt. (inkl. beregnede huslejeomkostninger) De forventede udgifter for 2008 og 2009 udgør kr. Hertil kommer en engangsudgift på kr. til opstarten. Fra 2010 udgør udgifterne kr. idet der også her er taget højde for bygningsmæssige udgifter. Høringssvar fra Ældrerådet ligger i sagen. Notat om fælleskommunalt servicecenter Notat om de økonomiske forudsætninger Udvalget ønsker ikke at gå ind i samarbejdet. Bitten Bloch ønsker en fælleskommunal tandpleje.

15 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj SUNDHEDS- OG VELFÆRDSUDVALGET 12. Tilbud i Demensdaghjemmet Valmuen Åbningstider og aktiviteter i Demensdaghjemmet Valmuen. Valmuen fik i 2004 en ekstrabevilling til at holde åbent om aftenen 1 gang om ugen, samt lørdagsåbent 1 gang om måneden. For at begrænse udgifterne til transport, er tilbudet om aftenåbning tilrettelagt således, at der på denne ugedag kun er 1 buskørsel T/R, nemlig formiddag og aften. Herved bliver åbningstiden på denne dag 9,25 timer. Igennem det sidste år har der stort set ikke været efterspørgsel på aftenåbningen, og samtidig har nogle brugere fravalgt denne dag pga. den lange åbningstid, mens lørdagstilbudet fortsat efterspørges. Det vurderes, at Valmuens ressourcer kunne udnyttes bedre i forhold til borgernes behov, ved at konvertere aftenåbningen til længere åbningstider fordelt på de øvrige ugedage, samt til evt. ferieture eller længerevarende udflugter efter behov. Da brugergruppen jævnt hen udskiftes, vil der også i fremtiden opstå skiftende behov for åbningstider og aktiviteter. Det foreslås, at Hjemmeplejen kan anvende de bevilligede ressourcer fleksibel i forhold til brugernes behov, og efterfølgende redegøre herfor i årsrapporten. Ingen. Inden for nuværende budgetramme. Høringssvar fra Ældrerådet ligger i sagen. Sundheds- og velfærdsudvalget den 2. maj 2007: Genoptages på næste udvalgsmøde i forbindelse med dialog med Hjemmeplejen. Udsættes.

16 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj Status Sundhedslejligheden Uglevang 72. Orienteringspunkt. Sundheds- og forebyggelsesaktiviteter i Sundhedslejligheden i Uglevang../. I perioden fra åbningen af Sundhedslejligheden d. 11. april og frem til nu har der været planlagt en række aktiviteter i lejligheden. Desværre må vi konstatere at trods annoncering og ophængning af indbydelser i opgange mm. har der været et meget begrænset fremmøde til de forskellige aktiviteter, der er åbne for alle. Således har der været enkelte arrangementer, hvor der slet ikke er kommet nogen. Styregruppen har på denne baggrund holdt møde og besluttet at ændre strategien for arrangementerne i lejligheden. Vi planlægger i juni måned at gennemføre et mindre antal arrangementer, der skal annonceres i Allerød Nyt og være åbne for alle. Til disse arrangementer vil vi bede om telefonisk tilmelding. Desuden gennemføres to test dig selv for rådhusets ansatte. Juli afholdes alene fast aftalte arrangementer med indbudte grupper. Fra august promoverer vi lejligheden i forskellige sammenhænge (motionsaktiviteter, KRAM dage og lignende) og derefter følge op med temadage i september og oktober, hvor der er fokus på KRAM faktorerne. Det betyder at borgerne bliver tilbudt at få uddybet KRAM. Desuden etablerer vi på temadagene boder uden for lejligheden i Ørne/Uglevang, for på den måde at få kontakt med beboerne. Styregruppen evaluerer og følger fortsat aktiviteterne og antallet af borgere der deltager. Forvaltningen anbefaler, at Sundheds- og Velfærdsudvalget tager styregruppens redegørelse til efterretning. De kommende aktiviteter kan afholdes inden for det afsatte budget. Høringssvar fra Ældrerådet ligger i sagen.

17 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj Udsættes.

18 Sundheds- og Velfærdsudvalget tirsdag den 29. maj SUNDHEDS- OG VELFÆRDSUDVALGET 14. Orientering om eventuel magtanvendelse Orienteringspunkt Orientering om eventuelle foranstaltninger og magtanvendelse, jf. servicelovens 109 a-e.j Udsættes. Sign.: Flemming Villadsen, Bitten Bloch, Viggo Janum, Jørgen Dich, /Lisbet Overvad

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 16. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde på rådhuset torsdag den 21. juni 2007.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 16. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde på rådhuset torsdag den 21. juni 2007. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 16 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde på rådhuset torsdag den 21. juni 2007. Mødt begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 10.50. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2. Meddelelser...2

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 2. Sundheds- og velfærdsudvalget holdt møde. tirsdag den 3. januar 2006 kl til 9.15

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 2. Sundheds- og velfærdsudvalget holdt møde. tirsdag den 3. januar 2006 kl til 9.15 ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 2 Sundheds- og velfærdsudvalget holdt møde tirsdag den 3. januar 2006 kl. 7.30 til 9.15 på rådhuset i Mødelokale C med følgende dagsorden: 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2.

Læs mere

Mødet holdes mandag den 10. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes mandag den 10. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Sundheds og Velfærdsudvalget 20102013 Møde nr. 37 Mødet holdes mandag den 10. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Jesper Hammer (D), Poul Albrechtsen (O), Bitten

Læs mere

Mødet blev holdt mandag den 19. november 2012 på Rådhuset i Lynge Skole. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30.

Mødet blev holdt mandag den 19. november 2012 på Rådhuset i Lynge Skole. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30. ALLERØD KOMMUNE Skoleudvalget Møde nr. 33 Mødet blev holdt mandag den 19. november 2012 på Rådhuset i Lynge Skole. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30. Medlemmer: Nikolaj Bührmann (F), Birgitte

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30.

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 31 Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. Medlemmer: Formand Flemming

Læs mere

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO:

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 19.01.2018 MØDESTED: Rådhuset, Bjarkesvej 2, 3450 Allerød mødelokale H. MØDETID: Kl. 11.00-14.00 TILSTEDE: Kjel Bording Johansen,

Læs mere

Mødet holdes torsdag den 06. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes torsdag den 06. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 35 Mødet holdes torsdag den 06. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand Flemming Villadsen (A), Næstformand Jens Grønne

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 37. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde på rådhuset torsdag den 5. marts 2009.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 37. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde på rådhuset torsdag den 5. marts 2009. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 37 Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde på rådhuset torsdag den 5. marts 2009. Mødet startede kl. 7.30 og sluttede kl. 10.35. Alle deltog. 1. Bemærkninger til

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 5. Sundheds- og Velfærdsudvalget holdt møde. tirsdag den 28. marts 2006 kl Ingen afbud.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 5. Sundheds- og Velfærdsudvalget holdt møde. tirsdag den 28. marts 2006 kl Ingen afbud. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 5 Sundheds og Velfærdsudvalget holdt møde Ingen afbud. tirsdag den 28. marts 2006 kl. 7.30 på rådhuset i Mødelokale C med følgende dagsorden: Mødet sluttede kl. 11.20 1. Bemærkninger

Læs mere

Åben referat Ældrerådet

Åben referat Ældrerådet Åben referat Ældrerådet Side 1. SÆH-sekretariatet Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. 11:30 Mødested: R-122 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i Ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 03.05.2017 kl. 09.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Mødet holdes mandag den 04. marts 2013 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes mandag den 04. marts 2013 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Skoleudvalget Møde nr. 36 Mødet holdes mandag den 04. marts 2013 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand - Nikolaj Bührmann (F), Næstformand - Birgitte A. Rasmussen (V),

Læs mere

Medlemmer: Jesper Hammer (D), Poul Albrechtsen (O), Bitten Bloch (UP), Susan Lund Andersen (F), Bruno Juel Pedersen (V)

Medlemmer: Jesper Hammer (D), Poul Albrechtsen (O), Bitten Bloch (UP), Susan Lund Andersen (F), Bruno Juel Pedersen (V) ALLERØD KOMMUNE Sundheds og 20102013 Møde nr. 40 Mødet blev holdt fredag den 01. marts 2013 på Rådhuset i Solvænget. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:35. Medlemmer: Jesper Hammer (D), Poul Albrechtsen

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 01.03.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-09-2014-16-09-2014 16.09.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning:

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning: Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam Nielsen (A)

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Åben Referat Dato: Mandag den 8. januar 2018 Tidspunkt: 15:30 Sted: Seglet Hillerød Kommune Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed / 08-01-2018 Sagsoversigt: 1. Valg

Læs mere

Den fælles Dagsorden Møde nr.: ex. 23 Beredskabskommission for med Den: 29.09.2014 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner

Den fælles Dagsorden Møde nr.: ex. 23 Beredskabskommission for med Den: 29.09.2014 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 MØDESTED: Rudersdals Rådhus, Øverødvej 2., 2840 Holte Mødelokale 1 TIDSPUNKT: Mandag den 29. september, kl. 13.00 kl. 14.00 BEMÆRKNINGER: Ekstraordinært møde,

Læs mere

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet 4. marts 2019 Side 1. Mødedato: 4. marts 2019 Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. 10:30 Mødested: R-428 Fraværende: Lene Smidstrup og Mogens

Læs mere

MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 28. marts MØDESTED: Lokale H MØDETID: Kl. 10:00-12:00

MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 28. marts MØDESTED: Lokale H MØDETID: Kl. 10:00-12:00 RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR.: 16 SAGSTYPE: DAGSORDEN MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 28. marts 2011 MØDESTED: Lokale H MØDETID: Kl. 10:00-12:00 TILSTEDE: Lisa Dahl Christensen, Karin Mørch, Gunner Svendsen,

Læs mere

Referat. Allerød Kommune. Hovedudvalget afholder møde den 7. september 2015 i mødelokale H. Afbud:

Referat. Allerød Kommune. Hovedudvalget afholder møde den 7. september 2015 i mødelokale H. Afbud: Referat Allerød Kommune Personale Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Dato: 9. september 2015 Hovedudvalget afholder møde den 7. september 2015

Læs mere

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14. Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. december 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Ella Bertelsen

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT for Sundhedsudvalgets møde den 8. februar 2007 Kl. 16.30 Mødelokale 2 v. Kultur og Fritid Tilgår pressen Fraværende: Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Konstituering af Sundhedsudvalget

Læs mere

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus - stort mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus - stort mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den 27.08.2007 kl. 16:00 Munkebo Rådhus - stort mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 36. Sager og skrivelser til orientering...

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 ONSDAG DEN 14. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 14. marts 2007 Side: 2 Fraværende: Dorte Schmidt Brown deltog

Læs mere

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 11. Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 26. Sundheds- og Velfærdsudvalget holdt møde. tirsdag den 27. november 2007 kl. 7:30 8:45

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 26. Sundheds- og Velfærdsudvalget holdt møde. tirsdag den 27. november 2007 kl. 7:30 8:45 ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 26 Sundheds- og Velfærdsudvalget holdt møde tirsdag den 27. november 2007 kl. 7:30 8:45 på rådhuset i Mødelokale C med følgende dagsorden: Jørn Nyegaard Poulsen forlod mødet kl.

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Tirsdag den 01.03.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Kirsten Andersen (næstformand) Sigurd

Læs mere

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget afholdt møde den 20. maj 2015. Afbud: Agnete Thomsen, Anne Bergmann, Michael Høybye, Vivi-Ann Petersen

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget afholdt møde den 20. maj 2015. Afbud: Agnete Thomsen, Anne Bergmann, Michael Høybye, Vivi-Ann Petersen Referat Allerød Kommune Personale Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Hovedudvalget afholdt møde den 20. maj 2015. Afbud: Agnete Thomsen, Anne

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Tirsdag den 06.05.14 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Sigurd

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Mødedato: 9. februar 2012. Mødetidspunkt: 11:00. Sluttidspunkt: 12:10. KUC, Ågade 27, 6000 Kolding

Ældrerådet. Referat. Mødedato: 9. februar 2012. Mødetidspunkt: 11:00. Sluttidspunkt: 12:10. KUC, Ågade 27, 6000 Kolding Sidenr. 270 Referat Mødedato: 9. februar 2012 Mødetidspunkt: 11:00 Sluttidspunkt: 12:10 Mødelokale: : Mødelokale 1.05, 1. sal KUC, Ågade 27, 6000 Kolding Elsebeth Søe-Pedersen, Indholdsfortegnelse Sidenr.

Læs mere

Mødet blev holdt tirsdag den 23. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:20.

Mødet blev holdt tirsdag den 23. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:20. ALLERØD KOMMUNE Sundheds og Velfærdsudvalget 20102013 Møde nr. 14 Mødet blev holdt tirsdag den 23. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:20. Medlemmer: Formand

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:45 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 04.10.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Ældrerådet Referat Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Pkt. Tekst Side 10 Godkendelse af referat fra møde den 30. januar 2018 1 11 Retningslinjer for udbetaling af diæter m.v.

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 8. Sundheds- og Velfærdsudvalget holder møde. tirsdag den 15. august 2006 kl. 16.00

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 8. Sundheds- og Velfærdsudvalget holder møde. tirsdag den 15. august 2006 kl. 16.00 ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 8 Sundheds- og Velfærdsudvalget holder møde tirsdag den 15. august 2006 kl. 16.00 Ældrerådet er inviteret til spisning kl. 19.00 på rådhuset. Mødet foregår på rådhuset i Mødelokale

Læs mere

Mødet blev holdt tirsdag den 04. maj 2010 på Rådhuset i Mødelokale F1. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:20.

Mødet blev holdt tirsdag den 04. maj 2010 på Rådhuset i Mødelokale F1. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:20. ALLERØD KOMMUNE Sundheds og Velfærdsudvalget 20102013 Møde nr. 7 Mødet blev holdt tirsdag den 04. maj 2010 på Rådhuset i Mødelokale F1. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:20. Medlemmer: Formand

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5. Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

DAGSORDEN. Eksterne deltagere: Under punkt 14 deltager administrerende direktør Katja Kayser ( )

DAGSORDEN. Eksterne deltagere: Under punkt 14 deltager administrerende direktør Katja Kayser ( ) DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget (Bemærk mødetidspunktet er 9.00) Dato: Onsdag den 7. juni 2017 kl. 9.00 11.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (eget lokale) Medlemmer: Kirsten

Læs mere

Mødet holdes torsdag den 01. oktober 2009 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes torsdag den 01. oktober 2009 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Udvalget for Kultur, Beskæftigelse og Erhverv Møde nr. 39 Mødet holdes torsdag den 01. oktober 2009 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand Frands Havaleschka (R), Næstformand

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT for Sundhedsudvalgets møde den 8. marts 2007 Kl. 17.00 Byrådssalen Tilgår pressen Fraværende: Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Sundhedsaftaler med Region Syddanmark...2 2. Samarbejde

Læs mere

REFERAT SUNDHED & OMSORGSUDVALGET

REFERAT SUNDHED & OMSORGSUDVALGET REFERAT SUNDHED & OMSORGSUDVALGET den 04.08.2011 i Borgmesterens mødelokale Afbud SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Godkendelse af Idéoplægget, ombygning/tilbygning af køkkenet på Områdecenter

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 08.-06.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 08. juni 2016 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Bjørn Bjerking,

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 9. marts 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand John Rolsted ( ) Lone Karakavuk (

Læs mere

Godkendelse af udmøntning af sammenlægning af ledelser på plejehjem

Godkendelse af udmøntning af sammenlægning af ledelser på plejehjem Punkt 8. Godkendelse af udmøntning af sammenlægning af ledelser på plejehjem 2017-051818 Ældre- og Handicapforvaltningen indstiller til s godkendelse at der etableres et ledelsesfelt mellem Mou Plejehjem

Læs mere

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat, møde nr. 10, Torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.2 Egedal Rådhus

Læs mere

Mødet holdes torsdag den 06. september 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes torsdag den 06. september 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 32 Mødet holdes torsdag den 06. september 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand Flemming Villadsen (A), Næstformand Jens Grønne

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 12. Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10, Egedal

Læs mere

Gribskov Kommune Ældre og Omsorg (Dagsorden) :00 Rådhuset, Lokale 505

Gribskov Kommune Ældre og Omsorg (Dagsorden) :00 Rådhuset, Lokale 505 Gribskov Kommune Ældre og Omsorg (Dagsorden) 26-02-2018 14:00 Rådhuset, Lokale 505 Mødeindhold Punkt Side Punkt 9: Godkendelse af dagsorden 1 Punkt 10: Drøftelse af samskabelse 2 Punkt 11: Aktiviteter

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen Sekretariat, Kommunikation og HR Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for

Læs mere

Ældreråd. Åben Referat. Lokale 1, Birkehøj, 16. juni 2014 Kl. 10:00-12:00

Ældreråd. Åben Referat. Lokale 1, Birkehøj, 16. juni 2014 Kl. 10:00-12:00 Åben Referat Lokale 1, Birkehøj, 16. juni 2014 Kl. 10:00-12:00 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut Madsen,

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Ok Djurs klubhus, Klitten 1, 8500 Grenaa Dato: Tirsdag den 5. september 2017 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Gunnar Thode

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 25. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:15.

Mødet blev holdt torsdag den 25. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:15. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Møde nr. 12 Mødet blev holdt torsdag den 25. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:15. Medlemmer: Formand Flemming Villadsen (A),

Læs mere

Egenbetaling ved forskellige opholdstyper

Egenbetaling ved forskellige opholdstyper Egenbetaling ved forskellige opholdstyper NOTAT 5. december 2018 Journal nr. Sagsbehandler SKRAS Baggrund Velfærdsudvalget har ønsket udarbejdet et notat, der forholder sig til Kammeradvokatens notat,

Læs mere

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Deltagere: Jørn Christensen (Høreforeningen) Øvrige deltagere: Tabita Sonne-Dalsø Afbud: Alice Thulesen (Dansk

Læs mere

Mødet blev holdt mandag den 22. oktober 2012 på Rådhuset i Lokale nr. 87. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30.

Mødet blev holdt mandag den 22. oktober 2012 på Rådhuset i Lokale nr. 87. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30. ALLERØD KOMMUNE Skoleudvalget Møde nr. 32 Mødet blev holdt mandag den 22. oktober 2012 på Rådhuset i Lokale nr. 87. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30. Medlemmer: Nikolaj Bührmann (F), Birgitte

Læs mere

Mødet blev holdt mandag den 10. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:00.

Mødet blev holdt mandag den 10. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:00. ALLERØD KOMMUNE Kultur- og Idrætsudvalget Møde nr. 13 Mødet blev holdt mandag den 10. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:00. Medlemmer: Formand - Flemming

Læs mere

Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500

Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500 Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500 Indholdsfortegnelse 39. Orientering fra Ældrerådets formand... 48 40. Orientering fra Sundhedsforvaltningen...

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 17. Sundheds- og Velfærdsudvalget holdt møde. mandag den 10. april 2007 kl. 7:30 til kl. 11.40

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 17. Sundheds- og Velfærdsudvalget holdt møde. mandag den 10. april 2007 kl. 7:30 til kl. 11.40 ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 17 Sundheds- og Velfærdsudvalget holdt møde mandag den 10. april 2007 kl. 7:30 til kl. 11.40 på rådhuset i Mødelokale C med følgende dagsorden: 1. Bemærkninger til dagsordenen...2

Læs mere

Velfærdsudvalget. Dagsorden til møde Torsdag den 16. januar 2014 kl i F 6

Velfærdsudvalget. Dagsorden til møde Torsdag den 16. januar 2014 kl i F 6 Velfærdsudvalget Dagsorden til møde Torsdag den 16. januar 2014 kl. 08.30 i F 6 MØDEDELTAGERE Kasper Andersen (O) Emilie Tang (V) Jens Ross Andersen (V) Kim Rockhill (A) Morten Skovgaard (V) Susanne Bettina

Læs mere

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde fredag den 2. juni 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 11. september 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Preben Jahnsen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 12. januar 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Annette Kjærsgaard ( ) John Rolsted

Læs mere

Husbestyrelsen. Mødedato: 8. december 2009. Mødetidspunkt: 10.00-12.00. Medborgerhuset Korskær

Husbestyrelsen. Mødedato: 8. december 2009. Mødetidspunkt: 10.00-12.00. Medborgerhuset Korskær Tilstede: Beboerrepræsentanter: Anne-Dorthe Tuemose (næstformand) Inga Pedersen Kajus Nielsen Brugerrådsrepræsentant: Lillian Hansen Personalerepræsentanter: Grethe Hansen Udpeget af styregruppen: Else

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:30. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:30. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den 24-02-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:30 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7 Mandag d. 15.08.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 15.08.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Tirsdag den 24.11.15 kl. 9-12 på Strandcentret Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 26 TIRSDAG DEN 3. FEBRUAR 2009, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 3. februar 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødested: Hedensted Rådhus mødelokale nr. 3

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødested: Hedensted Rådhus mødelokale nr. 3 Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Hedensted Rådhus mødelokale nr. 3 Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Fredag den 29.04.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Sigurd Arnfred

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 14-11-2017-14-11-2017 14.11.2017 kl. 09:00 Mødecenter A, Lokale 4 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den torsdag 25. april 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

side 1 Åbent referat for Byrådets møde den kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Byrådets møde den kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Byrådets møde den 25.06.2008 kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 217. Anlægsbudget 2008. Budgetopfølgning i forbindelse med lovforslag vedrørende anlægssanktion...

Læs mere

side 1 Åbent referat for Sundhedsudvalgets møde den kl. 16:15 Mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Sundhedsudvalgets møde den kl. 16:15 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Sundhedsudvalgets møde den 16.10.2008 kl. 16:15 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Michael Gammelgaard Indholdsfortegnelse: 82. Sundhedsberedskabsplan... 3 83.

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget

Social- og Sundhedsudvalget Social- og Sundhedsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 5. december 2017 Mødetidspunkt: 15:00 Husk Julefrokost i gæstekantinen fra kl. 13.00-15.00 Mødelokale: Gæstekantinen på Rådhuset Vallensbæk Stationstorv

Læs mere

Økonomiske driftsrammer for fagudvalgene. Præsentation for fagudvalgene ultimo januar/primo februar 2016

Økonomiske driftsrammer for fagudvalgene. Præsentation for fagudvalgene ultimo januar/primo februar 2016 Økonomiske driftsrammer for fagudvalgene Præsentation for fagudvalgene ultimo januar/primo februar 2016 1 Indholdsfortegnelse Besparelsesrammer og besparelseskrav ift. Servicerammen Tidsplan for fagudvalgenes

Læs mere

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Onsdag d. 23. maj 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl Ekstraordinært møde

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Onsdag d. 23. maj 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl Ekstraordinært møde REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Onsdag d. 23. maj 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl. 08.00. Ekstraordinært møde 1. Meddelelser 2. Ansøgning fra Musikteatret Holstebro om tilskud til udvidelse

Læs mere

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Ældrerådet Dagsorden Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Pkt. Tekst Side 10 Godkendelse af referat fra møde den 30. januar 2018 1 11 Retningslinjer for udbetaling af diæter m.v.

Læs mere

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Dagsorden Ældrerådet Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Alder Bedst - kl. 13:00-14:00 2 2 Tilskud til ombygning og indretning af plejecentre

Læs mere

Referat Sundheds- og Forebyggelsesudvalget's møde Torsdag den 11-10-2007 Kl. 16:00 Svinget 14, mødelokale 138, 1. sal

Referat Sundheds- og Forebyggelsesudvalget's møde Torsdag den 11-10-2007 Kl. 16:00 Svinget 14, mødelokale 138, 1. sal Referat Sundheds- og Forebyggelsesudvalget's møde Torsdag den 11-10-2007 Kl. 16:00 Svinget 14, mødelokale 138, 1. sal Deltagere: Ulrik Sand Larsen, Jesper Ullemose, Jørgen Pless, Grete Schødts, Curt Sørensen,

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE. Instans: Ældrerådet. Referat. Ældrerådets møde den 28. juni 2010 kl på Munkebo Rådhus, mødelokale.

KERTEMINDE KOMMUNE. Instans: Ældrerådet. Referat. Ældrerådets møde den 28. juni 2010 kl på Munkebo Rådhus, mødelokale. 1 Deltagere: Knud Clausen (KC) Erik Duerlund (ED) Flemming Jensen (FJ) Anna Jørgensen (AJ) Doris Sørensen (DS) Harry Skjoldemose (HAS) Leo Mortensen (LM) Inge Weisdal (IW) Bjarne Dambro (BD) Referat af

Læs mere

Norddjurs Beskæftigelsesråd REFERAT

Norddjurs Beskæftigelsesråd REFERAT Norddjurs Beskæftigelsesråd REFERAT Sted: SCS Salen, Gl. Estrup Landbrugsmuseum Randersvej 4 8963 Auning Dato: Torsdag den 20. august 2015 Start kl.: 12:30 Slut kl.: 13:45 Medlemmer: Fraværende: John Saaby

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

Socialudvalget 2002-05 Referat

Socialudvalget 2002-05 Referat Socialudvalget 2002-05 Referat Dato: Mandag den 25-november-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 15,00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 22,05 Mødested: Lokale 2 Udsendelsesdato: 20-11-2002 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat fra møde i Sundheds- og forebyggelsesudvalget Mandag den 12. januar 2009 Kl i Mødelokale F5, Frederikssund

Referat fra møde i Sundheds- og forebyggelsesudvalget Mandag den 12. januar 2009 Kl i Mødelokale F5, Frederikssund Referat fra møde i Sundheds- og forebyggelsesudvalget Mandag den 12. januar 2009 Kl. 16.30 i Mødelokale F5, Frederikssund Mødedeltagere: Allan Madsen (A) Bente Nielsen (V) Carsten Cederholm (A) Grethe

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 08.04.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side 1 ÆR

Læs mere

Referat fra Landsbyudvalgets møde den 28. november 2007 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine

Referat fra Landsbyudvalgets møde den 28. november 2007 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine Referat fra Landsbyudvalgets møde den 28. november 2007 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine Vesthimmerlands Kommune, Landsbyudvalget 28. november 2007 Indholdsfortegnelse 1. Meddelelser den 28/11-2007...

Læs mere

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget afholdt møde den 4. september Afbud:

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget afholdt møde den 4. september Afbud: Referat Allerød Kommune Personale Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Hovedudvalget afholdt møde den 4. september 2017 Afbud: 1. Bemærkninger til

Læs mere

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d.10.09.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 10.09.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere