KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:"

Transkript

1 KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) afgiver herved ved afkrydsning Individuelt købstilbud eller Portefølje købstilbud over for Odense Kommune CVR.nr By- og Kulturforvaltningen Plan og Byg Nørregade Postboks Odense C (i det følgende kaldet sælger), om køb af ejendommen beliggende Nørregade 47-49, 5000 Odense C matr.nr Odense Bygrunde på følgende nærmere aftalte vilkår: Den kontante købesum berigtiges ved overtagelse af eksisterende byfornyelseslån i Realkredit Danmark A/S med tinglyst pant i ejendommen med virkning fra overtagelsesdagen, dog således at kontantværdien af obligationsrestgælden for det pågældende byfornyelseslån opgjort pr indgår i beregningen af den samlede kontante købesum, samt betaling af en kontant restkøbesum.

2 Kontantværdi af obligationsrestgæld pr (obligationsrestgæld ifølge terminsopkrævning for december 2011, ,13 til kurs 121,75 pr seneste kursnotering for ) kr Kontant restkøbesum kr. Kontant købesum i alt kr. Skriver kroner: Den kontante restkøbesum skal reguleres med forskellen i kontantværdien af obligationsretsgælden for det pågældende byfornyelseslån opgjort pr og pr. overtagelsesdagen, således at den herved beregnede kontante mer-/mindrebetaling betales/refunderes af sælger eller køber via refusionsopgørelsen. Der kan således forekomme afvigelser i kontantværdien af obligationsrestgælden på byfornyelseslånet som følge af kursændringer på det pågældende lån samt sælgers løbende erlæggelse af ydelser på lånet. Efter gennemførelse af den anførte regulering skal sælger ende med at have modtaget den fulde kontante købesum fra køber. For restgælds- og låneoplysninger pr henvises til vedlagte bilagsmateriale. Overtagelsesdagen fastsættes til , medmindre ejendommen er omfattet af kap. 16 i Lejeloven om tilbudspligt til lejerne i ejendommen, idet overtagelsesdagen i så fald fastsættes til den 1. i den måned efter, at det er endeligt afklaret, hvorvidt lejerne skal overtage ejendommen. 1 I henhold til den Kommunale Styrelseslov udbydes ejendommen efter bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Jfr. bekendtgørelsens 4 skal købstilbuddet være skriftligt og angive et fast beløb. Alle indkomne købstilbud er fortrolige indtil endeligt salg har fundet sted. Jfr. bekendtgørelsens 6, stk. 1 og 2 er sælger berettiget til frit, at vælge mellem de indkomne tilbud eller forkaste dem alle. Ejendommen, der er en udlejningsejendom, er omfattet af reglerne om tilbudspligt til lejerne iht. Lov om leje kap. 16. Køber er forpligtet til at respektere tilbudspligten. Sælger forestår gennemførelse af processen med tilbudspligt overfor lejerne. Ejendommen overtages som den er og forefindes, og som beset af køber med de på grunden værende bygninger med disses grund-, mur- og nagelfaste tilbehør. Ejendommen sælges uden ansvar af nogen art for sælger og sælgers medhjælpere, herunder mangler af enhver art, såvel retslige som faktiske, bortset fra vanhjemmel.

3 Køber har erklæret sig indforstået med sælgers ansvarsfraskrivelse, og køber erklærer sig indforstået med i enhver henseende selv at bære ansvaret og risikoen for ejendommens stand. Køber erklærer at have taget højde for sælgers ansvarsfraskrivelse ved tilbudsafgivelsen. Køber kan således ikke efterfølgende rejse krav imod sælger i form af ophævelse af handlen, forholdsmæssigt afslag i købesummen eller erstatning. Køber er opfordret til, og har haft mulighed for, at foretage en byggeteknisk gennemgang med egen byggesagkyndig, forinden afgivelse af nærværende købstilbud. I henseende til ildsvåde henligger ejendommen for købers risiko fra overtagelsesdagen, hvorfor køberen i forsikret skadestilfælde er berettiget til, at oppebære erstatning, såfremt købesum er berigtiget som aftalt. Køberen overtager ejendommen med de samme rettigheder og byrder, hvormed den hidtil har været ejet og besiddet af sælger, idet der henvises til ejendommens blad i tingbogen samt vedlagte tingbogsoplysning. Ejendommen overtages i øvrigt på de vilkår, der er beskrevet i salgsopstilling, idet vilkårene heri udgør en integreret del af købsaftalen. Der henvises i øvrigt til de særlige vilkår i Ejendommen er omfattet af lokalplan , som giver mulighed for nedrivning og genopførelse i 3 etager med udnyttelig tagetage. Ejendommen ligger indenfor kommuneplanens kommende temaplan om bevaring af kulturhistoriske miljøer. I Temaplanen udpeges ejendommen som en del af et bevaringsværdigt gadestræk, og en nedrivning vil ikke umiddelbart være muligt. Plangrundlaget for ejendommen er derfor under ændring. Overtagelsesdagen fastsættes til , medmindre ejendommen er omfattet af kap. 16 i Lejeloven om tilbudspligt til lejerne i ejendommen, idet overtagelsesdagen i så fald fastsættes til den 1. i måneden efter, at det er endeligt afklaret, hvorvidt lejerne skal overtage ejendommen. Alle ejendommen vedrørende skatter og afgifter af enhver art betales af køberen fra overtagelsesdagen. 3 Med overtagelsesdagen som skæringsdato udfærdiges sædvanlig refusionsopgørelse vedrørende ejendommens indtægter og udgifter samt regulering af købesummen, jf. ovenfor i indledningen til nærværende købsaftale. Refusionsopgørelsen udfærdiges af sælger, og saldoen berigtiges kontant. Refusionssaldo i sælger favør forrentes med diskontoen plus 3 % fra overtagelsesdagen. Sælger yder refusion af deposita og forudbetalt leje stillet af lejerne eller 3. mand.

4 Eventuel saldo på ejendommens konto for udvendig vedligeholdelse i flg. BRL 18 refunderes ikke. Køber refunderer til sælgeren de af sælgeren i varmeregnskabsåret erlagte betalinger for varmeleverancer, mens sælgeren til køberen refunderer de af lejeren erlagte a conto varmebidrag. Sælger foranlediger forbrugsmålere aflæst på overtagelsesdagen. Sælger aflægger regnskab overfor Grundejernes Investeringsfond ( 18 B) pr. overtagelsesdagen. Sælger sender samtidig indberetninger om ejerskifte. Hvis det indsendte regnskab medfører frigivelse af indestående beløb, tilfalder sådanne sælger, ligesom eventuelt skyldige hensættelsesbeløb betales af sælger. Saldo pr. overtagelsesdagen følger herudover ejendommen. Der findes ikke konti for indvendig vedligeholdelse, jfr. Lejelovens 22. Dispositionsretten over ledige lejemål overgår til køber, når nærværende købstilbud er accepteret af sælger, og garanti for restkøbesummen er stillet. Sælger forpligter sig til ikke at genudleje ledige lejemål inden overtagelsesdagen. Hvis køber er et selskab skal skødet i handlen forsynes med sædvanlig erklæring i henhold til Lov om sommerhuse og campering (lovbekendtgørelse nr. 785 af ). Tilbudsgivers underskrift på nærværende købstilbud er således en erklæring om under strafansvar, at ejendommen skal anvendes i et erhvervsøjemed, der ikke er omfattet af Lov om sommerhuse og camping. Uden for købesummen overtager køber med undtagelse af hvad der følger af nærværende købsaftale - ingen gældsposter vedrørende ejendommen. Sælger oplyser, at der ikke findes momsreguleringsforpligtigelser på ejendommen. Sælger indestår for, at samtlige forfaldne beløb vedrørende tilslutnings- og anlægsarbejder, herunder gæld til anlæg af vej og fortov, kloak, rensningsanlæg, vand, kollektiv varmeforsyning, elforsyning, fællesanlæg mv. er betalt eller betales af sælger i forbindelse med handlens berigtigelse. 4 Ved Odense Kommunes godkendelse og dermed accept af nærværende købstilbud stiller køber sikkerhed for restkøbesummens betaling. Senest 5 kalenderdage efter at sælger har meddelt ovennævnte accept af nærværende købstilbud, stiller køber således sikkerhed i form af sædvanlig uigenkaldelig bankgaranti på restkøbesummen udstedt af anerkendt bank eller finansieringsinstitut, idet sælger skal kunne godkende garantistiller. Hvis det viser sig, at køber ikke kan gældsovertage det på ejendommen tinglyste byfornyelseslån i Realkredit Danmark A/S, er køber i stedet forpligtet til som en del af købesummen, at betale sælger et kontantbeløb svarende til hvad det ville have kostet sælger at indfri det pågældende lån pr Den stillede garanti skal i givet fald, straks afslag på gældsovertagelse foreligger, forhøjes med det pågældende indfrielsesbeløb, idet der i modsat fald foreligger en væsentlig misligholdelse af handlen. Ny original garanti skal sendes til sælger. Det kan oplyses, at

5 byfornyelseslånet ifølge Realkredit Danmark A/S som udgangspunkt kan gældsovertages såfremt ejendommens anvendelse ikke ændres af køber ved salget, idet lånet ikke følger debitor, men ejendomme. Køber er opfordret til at afklare muligherderne for gældsovertagelse inden afgivelse af købstilbud. Garantiteksten skal godkendes af sælger, der ligeledes opbevarer den originale garanti indtil frigivelse kan ske. Restkøbesummen erlægges kontant som deponering i sælgers pengeinstitut pr. overtagelsesdagen, til frigivelse når endeligt tinglyst anmærkningsfrit skøde uden præjudicerende retsanmærkninger foreligger. Den stillede bankgaranti skal således efter sit indhold automatisk afløses af kontant deponering på overtagelsesdagen. Køber betaler: - samtlige omkostninger til egen advokat, herunder udfærdigelse af skøde og berigtigelse af handlen. Det er en betingelse, at køber repræsenteres ved en bestallingshavende advokat. - Halvdelen af omkostningerne til registreringsafgift vedrørende skøde. Sælger betaler: - den anden halvdel af omkostningerne til registreringsafgift vedrørende skøde - samtlige omkostninger til egen advokat. Eventuelle låneomkostninger, herunder ved gældsovertagelse af indestående lån i ejendommen, er sælger uvedkommende. 5 Køber erklærer at have fået udleveret og gjort sig bekendt med salgsopstilling/udbudsmaterialet og købstilbud, samt følgende af ejendommens dokumenter: - Elektronisk tingsbogsattest dateret 27. oktober Kommunalt oplysningsskema - Udskrift fra Region Syddanmarks database over forurenede ejendomme - Kort over matrikelgrænse - BBR-ejermeddelelse - Ejendomsvurdering - Ejendomsskat - Opgørelse over 18 og 18 b pr. 31/ Varmeregnskab pr. 30. juni Omkostningsbestemt lejevarsling pr. 1. januar Oversigt over aktuel leje pr. 13. april Oversigt over deposita og forudbetalt leje - Energimærke - Terminsopkrævning for december termin 2011

6 Sælger eller dennes befuldmægtigede forbeholder sig ret til frit at vælge mellem de indkomne tilbud, herunder eventuelt forkaste dem alle. 6 Nærværende købstilbud er uigenkaldeligt bindende for køber indtil 15. juni Indtil sælgers accept af købsaftalen foreligger, anses nærværende købsaftale som et uigenkaldeligt tilbud fra køber til sælger. 8 Købstilbuddet skal, for at være konditionsmæssigt være udfyldt korrekt, herunder med angivelse af navn på tilbudsgiver, adresse, kontant købesum mv., og afleveres i en lukket kuvert, der i nederste højre hjørne er mærket med ejendommens adresse. Tilbuddet skal sendes eller afleveres til Odense Kommune, By- og Kulturforvaltningen, Plan og Byg, Salg og Udlejning, Nørregade 36-38, indgang G, 5000 Odense C senest den 22. maj 2012 kl Der er ikke adgang for de bydende til at overvære åbningen af modtagne købstilbud. Den tilbudsgiver, der af sælger vælges som køber blandt de modtagne købstilbud, vil snarest muligt efter beslutningen herom blive underrettet af sælger. 9 Såfremt købesummen ikke berigtiges som forudsat, herunder at der stilles den krævede garanti for restkøbesummen, kan sælger straks og uden varsel ophæve handlen, og tage ejendommen tilbage til samme kontante købesum som køber har anført i sit købstilbud, men uden godtgørelse til køber af renter og omkostninger af nogen art. Alle sælgeres udgifter ved salg, herunder eventuelle advokatomkostninger, stempelomkostninger samt tilbageskødningsudgifter afholdes af køber. Køber er i tilfælde af ophævelse af handlen erstatningsansvarlig overfor sælger efter danske rets almindelige regler. 10 Nærværende købsaftale er fra sælger side betinget af: at at købesummen berigtiges som forudsat i nærværende købsaftale og lejerne i ejendommen ikke gør brug af deres ret til at overtage denne, jfr. kap. 16 i Lejeloven om tilbudspligt, og denne overtagelse gennemføres.

7 11 Nærværende handel er ikke omfattet af reglerne i Lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom. 12 (Særlige vilkår) Salget af ejendommen sker som led i et offentligt udbud, hvor følgende 2 ejendommen samtidig udbydes til salg: Nørregade 56 A-D, Skibhusvej 34. Køber har i forbindelse med det offentlige udbud af de 3 ejendomme ret til at afgive købstilbud på én eller flere af ejendommene enkeltvis (kaldet individuelt købstilbud) eller på samtlige 3 ejendomme (kaldet portefølje købstilbud). Det skal af nærværende købstilbud udtrykkeligt fremgå, hvorvidt køber afgiver købstilbud i form af individuelt købstilbud eller portefølje købstilbud. Dette sker ved at køber øverst på købsaftalen afkrydser valg af tilbudsform. Der må kun sættes ét kryds ved valg af tilbudsform. Ønsker køber både at afgive individuelt købstilbud og portefølje købstilbud på en ejendom, skal dette således ske ved anvendelse af 2 særskilte købsaftaler. Ønsker køber at afgive portefølje købstilbud skal dette ske ved anvendelse af 3 særskilte købsaftaler, én for hver ejendom, med angivelse af, at købstilbuddene hver især afgives som portefølje købstilbud. Såfremt et købstilbud ikke opfylder vilkårene i nærværende købsaftale samt salgsopstilling, er købstilbuddet ikke konditionsmæssigt, og vil blive fravalgt af sælger. Sælger afgør om et købstilbud er konditionsmæssigt. Købers købstilbud må ikke på nogen måde være betinget, herunder i form af finansieringsforhold, advokatforbehold eller lign., idet købstilbuddet i så fald ikke er konditionsmæssigt, og vil blive fravalgt af sælger. Ejendommene udbydes med en vejledende salgspris (kontant købesum), som fremgår af salgsopstillingen for hver enkelt ejendom. Ved sælgers valg af køber til ejendommene vil der som udgangspunkt blive lagt afgørende vægt på ved hvilket købstilbud sælger opnår den største samlede kontante købesum. Hvis den samlede kontante købesum for det højeste afgivne portefølje købstilbud er højere end den samlede kontante købesum for de højest afgivne individuelle købstilbud, vil køber være afgiveren af portefølje købstilbuddet og omvendt, hvis den samlede kontante købesum for de afgivne individuelle købstilbud er højere end den samlede kontante købesum for det højest afgivne porteføljekøbstilbud. I tilfælde af, at der ikke afgives individuelle købestilbud på samtlige 3 ejendomme, fastsættes der til brug for den anførte prissammenligning af de samlede kontante købesummer for hhv. individuelle købstilbud og portefølje købstilbud en teknisk samlet købesum for de individuelle købstilbud, idet

8 den kontante købesum for de ejendomme, hvor der ikke er afgivet individuelle købstilbud, fastsættes til den vejledende salgspris for ejendommene i de respektive salgsopstillinger. Sælger forbeholder sig dog i den pågældende situation ret til at acceptere det højeste porteføljebud, uanset om den teknisk samlede kontante købesum for de individuelle købstilbud er højere end den samlede kontante købesum for det højest afgivne portefølje købstilbud, hvis sælger vurderer, at købstilbuddet er det økonomisk mest attraktive. De tilbudsgivere, som har afgivet portefølje købstilbud, er bundet af deres købstilbud anset om én eller flere af de 3 ejendomme i porteføljen måtte ende med at blive overtaget af lejerne iht. reglerne om tilbudspligt iht. Lejelovens kap. 16. Hvis en ejendom måtte ende med at blive overtaget af lejerne iht. reglerne om tilbudspligt iht. Lejelovens kap. 16, er køber berettiget til af sælger, at kræve den dokumenterbart afholdte nettoudgift (efter skattefradrag) til garantiprovision på den som led i købesummens berigtigelse stillede bankgaranti refunderet. Den løbende garantiprovisionsrente kan maksimalt udgøre 1,5 % p.a., den 2012 Købers underskrift og stempel (for selskab vedlægges tegningsudskrift) Købers advokat Købers pengeinstitut

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.:

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: KØBSAFTALE Undertegnede Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: Afgiver herved købstilbud over for Kerteminde Kommune CVR-nr. 29 18 97 06 Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde om køb af ejendommen

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) afgiver herved ved afkrydsning Individuelt købstilbud eller Portefølje købstilbud over for Odense Kommune

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) afgiver herved ved afkrydsning Individuelt købstilbud eller Portefølje købstilbud over for Odense Kommune

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Staben Nørregade 36 5000 Odense

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Ejendomsudvikling og Salg Nørregade

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 Oplysninger om ejendommen.

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 Oplysninger om ejendommen. 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Økonomi- og Effekt Nørregade

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Økonomi- og Effekt Nørregade

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Staben Nørregade 36 5000 Odense

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Økonomi- og Effekt Nørregade

Læs mere

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSTILBUD Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Økonomi- og Effekt Nørregade

Læs mere

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse august 2016 Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse til salg. UDBUDSVILKÅR Grunden udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R :

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R : UDKAST K Ø B S A F T A L E Hillerød Kommune sælger herved til medundertegnede ejendommen matr.nr. 3c Nr. Herlev By, Nr. Herlev på 2.209 m 2 beliggende Bygaden 32, Nr. Herlev, 3400 Hilllerød. Ejendommen

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Plan og Byg Nørregade 36-38 Postboks

Læs mere

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSTILBUD Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Staben Nørregade 36 5000 Odense

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 9. maj 2018 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én af nedenstående ejendomme, i den prioriteringsorden du/i anfører.

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 5. marts 2019 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe nedenstående ejendom. Overtagelsen fastsættes efter nærmere aftale.

Læs mere

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Matr.nr.1DI, Lille Værløse, Værløse til salg. Dato: Indholdsfortegnelse Parter side 2 Grunden side 2 Servitutter side 3 Overtagelse side 3 Øvrige forhold side 4 Miljø

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 30. januar 2018 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for den anførte pris, at købe nedenstående ejendom Lupinvej 64 Fast pris: 1.825.000 kr. Pris:

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 11. december 2018 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, at købe én af nedenstående ejendomme. Overtagelsen fastsættes efter nærmere aftale. Ternevej

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 16. august 2018 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, at købe en af nedenstående ejendomme. Overtagelsen fastsættes efter nærmere aftale. Arkonavej

Læs mere

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder:

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder: Sag nr. 96366/PJJ Reg.afgift. Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb 1.400,00 kr. I alt * kr. Delnr. * af Matr.nr. 12 a, Karlstrup By, Karlstrup Beliggende: Cementvej

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 5. oktober 2017 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for den anførte pris, at købe én af nedenstående ejendomme Lupinvej 38 B Fast pris: 1.650.000

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej 474, 9541 Suldrup samt

K Ø B S A F T A L E. ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej 474, 9541 Suldrup samt K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Undertegnede: Sælger herved til medundertegnede: Parcel nummer x (nedenfor kaldt ejendommen) jfr. vedhæftede udstykningsplan af 11. februar 2007 udarbejdet

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Plan og Byg Nørregade

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Økonomi- og Effekt Nørregade

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber)

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom,

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr.

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr. Sag.nr. 14/2036 Dok.nr. 111266/14 K Ø B S A F T A L E Underskrevne Vordingborg Kommune CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) sælger til medunderskrevne Købers

Læs mere

CAFÉBÅDEN I AMAGER STRANDPARK UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

CAFÉBÅDEN I AMAGER STRANDPARK UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår CAFÉBÅDEN I AMAGER STRANDPARK UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder Cafébåden beliggende ved bolværket på matr.nr. 4528 Sundbyøster, København, beliggende Havkajakvej 16, 2300 København

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup

K Ø B S A F T A L E. Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup K Ø B S A F T A L E Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe ejendommen matr.nr. 17c Terndrup By, Lyngby af areal ifølge tingbogen

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Købstilbud. Boligudlejningsejendom beliggende Sankt Jørgens Vej Svendborg. Underskrevne:

Købstilbud. Boligudlejningsejendom beliggende Sankt Jørgens Vej Svendborg. Underskrevne: Købstilbud Boligudlejningsejendom beliggende Sankt Jørgens Vej 11 5700 Svendborg Underskrevne: Sælger: Svendborg Kommune, Kommunale Ejendomme, Svendborgvej 135, 5762 Vester Skerninge CVR. 29189730 Sælger,

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 4 på matr.nr. 1964, Udenbys Klædebo Kvarter, København, beliggende Willemoesgade 56, 3., 2100 København Ø, til salg.

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE:

BETINGET KØBSAFTALE: BETINGET KØBSAFTALE: Mellem Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder (Herefter benævnt Sælger ) og [ ] [ ] Cvr.nr: [ ] (Herefter benævnt Køber ) er nærværende betingede købsaftale indgået, efter Køber er

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset af køberen med de

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 5 på matr.nr. 39p, Udenbys Vester Kvarter, København, beliggende Vesterbrogade 114, ST. TV., 1620 København V, til

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 9. maj 2018 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe nedenstående ejendom. Overtagelsen fastsættes efter nærmere aftale. Njalsvej

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Toldbodgade 3-5, Kolding

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Toldbodgade 3-5, Kolding KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Toldbodgade 3-5, Kolding Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail CVR nr: Tilbyder herved Kolding Kommune at købe ejendommen Toldbodgade 3-5 i Kolding, matr.nr.

Læs mere

EJERLEJLIGHED (KÆLDERRUM) UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår. Københavns Kommune udbyder tre kælderrum ejerlejlighed nr. 2 på matr.nr.

EJERLEJLIGHED (KÆLDERRUM) UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår. Københavns Kommune udbyder tre kælderrum ejerlejlighed nr. 2 på matr.nr. Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED (KÆLDERRUM) UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder tre kælderrum ejerlejlighed nr. 2 på matr.nr. 1276 Utterslev, København beliggende Bispebjergvej 43 og 51, KL, 2400 København

Læs mere

Syddjurs Kommune. sælger. Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole. i offentligt udbud

Syddjurs Kommune. sælger. Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole. i offentligt udbud Syddjurs Kommune sælger Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole i offentligt udbud Ejendommen fremvises tirsdag den 17. juli 2018 mellem 13.30 og 15.00 eller efter aftale

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål

Udbudsmateriale. For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål Udbudsmateriale For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål Oktober 2012 Ballerup Kommune udbyder herved en parcel på ca. 2.170 m 2 af ejendommen matr.nr. 5 a Ågerup by, Pederstrup, beliggende

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev. 774 m 2 iflg. tingbogen 112 m 2 (opført i 1961) Kr. 830.000. Kr. 165.300

SALGSBETINGELSER: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev. 774 m 2 iflg. tingbogen 112 m 2 (opført i 1961) Kr. 830.000. Kr. 165.300 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr. nr.: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev 733 Hejsager, Halk Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Bebygget areal Samlet ejendomsværdi: 2010 Samlet grundværdi: 774

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr. nr.: Kløvervej 87, 6100 Haderslev Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Boligareal Erhvervsareal Bebygget

Læs mere

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl Udbudsmateriale Salg af Kærager 1 i Spjald Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl. 12.00. Hermed udbydes følgende areal til salg: Kærager 1 i Spjald 1. Oplysninger

Læs mere

Købstilbud på jorden fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup

Købstilbud på jorden fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup Købstilbud på jorden fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup Købesummen ønskes ikke offentliggjort 1. Parterne Undertegnede afgiver hermed følgende købstilbud på jordtilliggendet fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup.

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Februar 2016 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 10bl Stenløse By, Stenløse, beliggende Toftholmvej 20, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken,

Læs mere

Salgsopstilling. Udlejningsejendom med 13 boliglejemål og 3 erhvervslejemål i centrum af Odense. Sælges ved offentligt udbud.

Salgsopstilling. Udlejningsejendom med 13 boliglejemål og 3 erhvervslejemål i centrum af Odense. Sælges ved offentligt udbud. Salgsopstilling Udlejningsejendom med 13 boliglejemål og 3 erhvervslejemål i centrum af Odense Sælges ved offentligt udbud Nørregade 47-49 Etageareal: Boligareal 1.176 m², erhvervsareal 574 m² Grundareal:

Læs mere

UDBUDSVILKÅR EJENDOM UDBYDES TIL SALG

UDBUDSVILKÅR EJENDOM UDBYDES TIL SALG UDBUDSVILKÅR EJENDOM UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejendommen matr.nr. 2p, Auderød By, Kregme, beliggende Genvejen 10, 3300 Frederiksværk til salg. Juli 2018 Sagsnr.: 2017-0385864 Henvendelse

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Ejendomsudvikling

Læs mere

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSTILBUD Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Staben Nørregade 36 5000 Odense

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov.

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov. K Ø B S A F T A L E Vedr. Jernbanegade 13-9610 Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe del af matr.nr. 1nq Nøragergård hovedgård, Durup, beliggende

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning.

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe følgende grunde: - matr.nr. 46c Ø. Hornum By, Øster Hornum og - del af matr.nr. 46b Ø. Hornum

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 2 på matr.nr. 2012 Valby, København, beliggende August Wimmers Vej 12, st. 3, 2500 Valby til salg. April 2019 Sagsnr.:

Læs mere

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne UDKAST BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne P-hus Torvet, Østergade 3, 3400 Hillerød med grundareal på 2.492 m 2 Ejendommen overdrages

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 8b Vindbyholt by, Roholte sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 8b Vindbyholt by, Roholte sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

Købstilbud. Udlejningsejendom Forskerparken Kullinggade 31E, stuen 5700 Svendborg. Underskrevne:

Købstilbud. Udlejningsejendom Forskerparken Kullinggade 31E, stuen 5700 Svendborg. Underskrevne: Købstilbud Udlejningsejendom Forskerparken Kullinggade 31E, stuen 5700 Svendborg Underskrevne: Sælger: Svendborg Kommune, Center for Ejendomme og Teknisk Service, Svendborgvej 135, 5762 Vester Skerninge.

Læs mere

Købsaftale med salgsbetingelser

Købsaftale med salgsbetingelser Købsaftale med salgsbetingelser Matr. nr. 16 dm Melby by, Melby Plovvænget 3, 3300 Frederiksværk Natur og Udvikling Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk sælger og

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 10. oktober 2019 Købstilbud Underskrevne: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én af nedenstående ejendomme, i den prioriteringsorden du/i anfører. 1 er

Læs mere

TILBUDSBLANKET. tilbyder herved at købe ovennævnte ejendom, jfr. Varde Kommunes udbud i h.t. annonce, for

TILBUDSBLANKET. tilbyder herved at købe ovennævnte ejendom, jfr. Varde Kommunes udbud i h.t. annonce, for TILBUDSBLANKET Udbudsvilkår for matr.nr. 16f, Burgård, Billum og 1n, Billum By, Billum af samlet areal 4.050 m 2. Billum Børnehave, Kildegårdvej 16, 6852 Billum Undertegnede: Navn(e): Adresse: Tlf. privat/arbejde/mobil

Læs mere

Tilbud. om køb af den af Energinet.dk ejede bygningsløse landbrugsejendom beliggende Hesselskovvej 13B, 8620 Kjellerup, herefter benævnt Ejendommen.

Tilbud. om køb af den af Energinet.dk ejede bygningsløse landbrugsejendom beliggende Hesselskovvej 13B, 8620 Kjellerup, herefter benævnt Ejendommen. Tilbud om køb af den af ejede bygningsløse landbrugsejendom beliggende Hesselskovvej 13B, 8620 Kjellerup, herefter benævnt Ejendommen. Der henvises i øvrigt til vedlagte tingbogsattest. Skønnet kontantpris

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

UDBUDSVILKÅR. for. Matr.nr. 3l, Hornelund By, Horne af samlet areal m 2. Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde

UDBUDSVILKÅR. for. Matr.nr. 3l, Hornelund By, Horne af samlet areal m 2. Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde UDBUDSVILKÅR for Matr.nr. 3l, Hornelund By, Horne, af samlet areal 1.501 m 2. Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde Beliggenhed og zoneforhold Ejendommene er beliggende Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde. Matr.nr.

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

KØBSAFTALE I forbindelse med Glostrup Kommunes salg af 4 parcelhusgrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst

KØBSAFTALE I forbindelse med Glostrup Kommunes salg af 4 parcelhusgrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst KØBSAFTALE I forbindelse med Glostrup Kommunes salg af 4 parcelhusgrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst Salget sker i henhold til reglerne i Økonomi- og indenrigsministeriet bekendtgørelse nr. 799 af 24.

Læs mere

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 23. maj 2018 1 KØBSTILBUD Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Økonomi- og Effekt

Læs mere

KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by

KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by Bilag 1 Handelsvilkår KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by Undertegnede navn adresse postnr. + by (i det følgende benævnt sælger) overdrager herved til medundertegnede Kolding Kommune CVR-nr. 29189897 Nytorv

Læs mere

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation 2014 Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation [SALGSVILKÅR] Ejendomme erhvervet af Morsø Kommune med henblik på nedrivning af eksisterende bygninger og videresalg af bygningsløse

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 28. april 2016 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én af nedenstående ejendomme. Overtagelsen fastsættes efter nærmere

Læs mere

Tilbud. Ejendommens gæld til vand, vej, kloak, rensningsanlæg mv. til Silkeborg Kommune udgør kr. 0.

Tilbud. Ejendommens gæld til vand, vej, kloak, rensningsanlæg mv. til Silkeborg Kommune udgør kr. 0. Tilbud om køb af de af ejede faste landbrugsejendomme beliggende Komosevej 15, 8620 Kjellerup samt de bygningsløse ejendomme beliggende Christianshøjvej 46, 7442 Engesvang og Hesselskovvej 13B, 8620 Kjellerup,

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Slotssøvejen 8-16, Kolding

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Slotssøvejen 8-16, Kolding KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Slotssøvejen 8-16, Kolding Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail CVR nr: Tilbyder herved Kolding Kommune at købe ejendommen Slotssøvejen 8-16 i Kolding,

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende Sønderløgumlandevej 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: Matr.nr. 1440b Tønder. Kommune Tønder

Læs mere

(Denne tilbudsblanket SKAL underskrives og anvendes ved tilbudsgivning, - husk bankgaranti/ erklæring) K Ø B S T I L B U D

(Denne tilbudsblanket SKAL underskrives og anvendes ved tilbudsgivning, - husk bankgaranti/ erklæring) K Ø B S T I L B U D (Denne tilbudsblanket SKAL underskrives og anvendes ved tilbudsgivning, - husk bankgaranti/ erklæring) K Ø B S T I L B U D Underskrevne navn(e): Adresse:, CVR./ CPR nr. Telefonnr. og mail:, Afgiver hermed

Læs mere

Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering på Herning.

Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering på Herning. Udbud af del af matr. nr. 1r Gullestrup, Herning Jorder. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering på Herning.dk April 2016

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov

Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: tilbyder

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE. udbyder ejendommen, matr.nr. 928 Sundbyvester, beliggende Ove Billesvej 12, 2300 København S, til salg

KØBENHAVNS KOMMUNE. udbyder ejendommen, matr.nr. 928 Sundbyvester, beliggende Ove Billesvej 12, 2300 København S, til salg Marts 2015 Sagsnr.: 2014-0194537 KØBENHAVNS KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 928 Sundbyvester, beliggende Ove Billesvej 12, 2300 København S, til salg Ejendommen fremvises efter aftale. Henvendelse

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 4. marts 2019 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én af nedenstående ejendomme, i den prioriteringsorden du/i anfører.

Læs mere

KØBSAFTALE. Sælger og betinget overdrager herved til medundertegnede køber(e):

KØBSAFTALE. Sælger og betinget overdrager herved til medundertegnede køber(e): KØBSAFTALE Undertegnede Vejle Kommune Skolegade 1 7100 Vejle Sælger og betinget overdrager herved til medundertegnede køber(e): Navn: CPR / CVR nr.: Gade + husnr.: Postnr. + by: E-mail: den sælger ifølge

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende Borupvej 115, 8543 Hornslet, matr. nr. 12h Søby By, Søby 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende ved Ejlstrupvej i Ringsted Kommune 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: Matr.nr.

Læs mere

Salgsmappe. Vilkår for salg af ejendommen Nylandsvej 11, 7480 Vildbjerg.

Salgsmappe. Vilkår for salg af ejendommen Nylandsvej 11, 7480 Vildbjerg. Vilkår for salg af ejendommen Nylandsvej 11, 7480 Vildbjerg. Salgsmappe. Udarbejdet af Herning Kommune, juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering på Herning Kommune

Læs mere

KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG

KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG Svendborg Kommune sælger matr. nr. 32f, Bjerreby by, Bjerreby. Adresse: BJERREBY MØLLEBAKKE 1, 5700 SVENDBORG Areal: 1.050 m 2 Køber betaler alle

Læs mere

Salgsprospekt. 2 tidligere lærerboliger. Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018

Salgsprospekt. 2 tidligere lærerboliger. Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018 Salgsprospekt 2 tidligere lærerboliger Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Bianca Lauterbach

Læs mere

KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG

KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG Svendborg Kommune sælger matr. nr. 27d Svendborg Markjorder Adresse: Dronningholmsvej 30, 5700 Svendborg Areal: 1.226 m² Køber betaler alle tilslutningsafgifter

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 59 Grønnebæk, Jels, beliggende Haderslevvej 37, 6630 Rødding.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 59 Grønnebæk, Jels, beliggende Haderslevvej 37, 6630 Rødding. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 59 Grønnebæk, Jels, beliggende Haderslevvej 37, 6630 Rødding. Ejendommens areal udgør 45.300 m 2, heraf vej 0 m 2. Ejendommen sælges som

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev. 843 m 2 95 m 2. Kr. 960.000. Kr. 312.200

SALGSBETINGELSER: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev. 843 m 2 95 m 2. Kr. 960.000. Kr. 312.200 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr.nr.: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev 3534 Haderslev Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Bebygget areal 843 m 2 95 m 2 Ejendomsværdi: 2010 Grundværdi: Kr. 960.000

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nygade 5, Stepping

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nygade 5, Stepping KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nygade 5, Stepping Undertegnede Navn: CPR nr. /CVR nr.: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe den Kolding Kommune tilhørende ejendom betegnet således:

Læs mere

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone.

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone. Købsaftale Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle, sælger herved til Navn: CPR / CVR nr.: Adresse : Postnr. + by: E-mail: følgende del af den Vejle Kommune ifølge tinglyst adkomst tilhørende ejendom matr.nr.

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende Matr.nr. 5b Drastrup By, Frejlev og matr. nr. 2ak Sofiendal By, Skalborg 2 Tilbudsblanket Salg

Læs mere

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet Jura 3. november 2015 J.nr. 13.06.02P19-273075 HGB Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder Mellem Roskilde Kommune, Rådhusbuen

Læs mere

Købstilbud. Boligudlejningsejendomme beliggende Dronningholmsvej Svendborg BETINGET. Underskrevne:

Købstilbud. Boligudlejningsejendomme beliggende Dronningholmsvej Svendborg BETINGET. Underskrevne: Købstilbud Boligudlejningsejendomme beliggende Dronningholmsvej 34-36 5700 Svendborg BETINGET Underskrevne: Sælger: Svendborg Kommune, Kommunale Ejendomme, Svendborgvej 135, 5762 Vester Skerninge CVR.

Læs mere

(Denne tilbudsblanket SKAL underskrives og anvendes ved tilbudsgivning, - husk bankgaranti/ erklæring) K Ø B S T I L B U D

(Denne tilbudsblanket SKAL underskrives og anvendes ved tilbudsgivning, - husk bankgaranti/ erklæring) K Ø B S T I L B U D (Denne tilbudsblanket SKAL underskrives og anvendes ved tilbudsgivning, - husk bankgaranti/ erklæring) K Ø B S T I L B U D Underskrevne CVR./ CPR nr. Telefonnr. og mail: tilbyder hermed at købe den af

Læs mere

Udbudsmateriale. Oktobervej Søborg

Udbudsmateriale. Oktobervej Søborg Udbudsmateriale Oktobervej 119 2860 Søborg Udbudsmaterialet indeholder følgende: 01. Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommen 02. Annonce 03. Ejendomsdatarapport 04. Ejendomsdatarapport resumé 05.

Læs mere